Documentació requerida per a la sol licitud del Forfaits de la Temporada reservats a residents de la Val d Aran.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Documentació requerida per a la sol licitud del Forfaits de la Temporada reservats a residents de la Val d Aran."

Transcripción

1 Documentació requerida per a la sol licitud del Forfaits de la Temporada reservats a residents de la Val d Aran. Aquestos forfaits de temporada estan reservats a les persones que acreditin la seva residencia permanent i que treballin o tinguin el seu mitjà de vida a la Val d Aran. Ambdues coses es deuran acreditar a traves de l empadronament i del domicili fiscal. Baqueira Beret,S.A. es reserva el dret a fer les comprovacions addicionals que consideri oportunes. Els residents en qualsevol dels municipis de la Val d Aran interessats en adquirir un forfait per a la temporada , podran sol licitar-lo directament a Baqueira Beret, S.A. (Departament d Administració de Forfaits) o tramitar-lo a traves del Ajuntament al qual resideixin. El preu de tots el forfaits de temporada inclouen un cost mínim de 30 euros per cada forfait emès, per tal de cobrir els costos de gestió i tramitació, IVA, cànon Ajuntament, segur obligatori de viatgers, costos de materials i d altres despeses. Addicionalment s ofereix la contractació del segur Slalom per al titular del forfait,vàlid per a tota la temporada i per import de 46,50 euros. Existeix una modalitat familiar que cobreix a ambdós cònjuges i fins a 4 fills, per un import de 107,00 euros. El assegurador es RACC Assegurances i cobreix assistència, accidents i responsabilitat civil per a esquiadors en les condicions establides a la pòlissa. El sol licitant del forfait o, al cas dels menors d edat, els seus pares o tutors, deuran acceptar les Condicions d ús del forfait, mitjançant la seva firma de les manifestacions següents: 1º- La sol licitud i adquisició d un forfait de temporada pressuposa per part del seu sol licitant adquirent, el correcte coneixement i enteniment de les condicions establertes per al seu ús, les quals accepta. Aquestes condicions es poden consultar a la web de Baqueira Beret ( així com a les taquilles i als punts d informació de la Estació. 2º- La utilització fraudulenta del forfait de temporada, especialment la cessió onerosa o gratuïta del mateix per a la seva utilització per persona distinta al titular autoritzat, comportarà la seva retirada així com la pèrdua del dret d ús i /o adquisició per aquesta i per a les pròximes temporades Les sol.licituds de forfaits deuran presentar-se abans del 21 d octubre del 2011, aportant per a cada modalitat la documentació que s indica a continuació: a) Adults Residents majors de 24 anys (Adult Vall): 650 euros. (preu regular de venda al públic: 940 euros) Forfait d ús il limitat. Podran sol licitar-lo aquells adults majors de 25 anys que resideixin permanentment a la Vall d Aran i que així lo acreditin. Deuran aportar: 2. Fotocopia DNI

2 3. Direcció de correu electrònic i telèfon de contacte. 4. Certificat, emès pel Secretari del Ajuntament, acreditatiu de que el interessat 5. Certificat, emès per l Agència Tributaria, del Domicili Fiscal del interessat. Aquest certificat es pot obtenir en qualsevol delegació de l Agència Tributaria. Alternativament, si se pot disposar del corresponent certificat electrònic podrà aportar copia impresa de la pàgina de Internet de l Agència Tributaria amb les seves dades, que podrà obtenir a l apartat comprovar i modificar domicili fiscal del portal d Internet de l Agència Tributaria. Finalment, també es podrà acreditar el Domicili Fiscal, mitjançant fotocopia de la Pàgina 1 de la darrera declaració del IRPF. Únicament en el cas de que el interessat no faci declaració del Impost sobre la Renta i, per tant, no pot acreditar respecte a tercers el seu Domicili Fiscal, podrà aportar Certificat Laboral emès per la entitat en la qual presti els seus serveis, aquesta entitat deurà acreditar que la activitat principal d aquesta persona es porta a terme en un centre de treball de la Vall d Aran. 7- Pagament en efectiu, tarja de crèdit o xec nominatiu a favor de Baqueira Beret, S.A. per import de 650 euros. 8- Si contracta el segur Slalom en la seva modalitat individual, cal indicar-ho i afegir 46, 50 euros. Recordi que existeix la modalitat familiar per als cònjuges y fins a 4 fills menors de 25 anys per 107,00 euros. b) Joves residents de 18 a 25 anys (Jove Vall): 470 euros. (preu regular de venda al públic : 940 euros.) Forfait d ús il limitat. Podran sol licitar-lo els joves aranesos amb edats compromeses entre els 18 i 25 anys, ambdós inclosos (nascuts entre el 31 de desembre del 1985 i el 31 de desembre del 1993) que resideixin permanentment, i estudiïn, treballin o tinguin el seu mitjà de vida en qualsevol dels municipis de la Vall d Aran i que així lo acreditin. Deuran aportar: 1- Una fotografia de carnet 2- Fotocopia DNI del interessat 3- Direcció de correu electrònic i telèfon de contacte. 4- Certificat, emès pel Secretari del Ajuntament, acreditatiu de que el interessat 5- Certificat, emès per l Agència Tributaria, del Domicili Fiscal del interessat. Aquest certificat es pot obtenir en qualsevol delegació de l Agència Tributaria. Alternativament, si se pot disposar del corresponent certificat electrònic podrà aportar copia impresa de la pàgina de Internet de l Agència Tributaria amb les seves dades, que podrà obtenir a l apartat comprovar i modificar domicili fiscal del portal d Internet de l Agència Tributaria. Finalment, també es podrà acreditar el Domicili Fiscal, mitjançant fotocopia de la Pàgina 1 de la darrera declaració del IRPF.

3 Únicament en el cas de que el interessat no faci declaració del Impost sobre la Renta i, per tant, no pot acreditar respecte a tercers el seu Domicili Fiscal, podrà aportar Certificat Laboral ( o d estar cursant estudis al seu cas) emès per la entitat en la qual presti els seus serveis ( o cursi els seus estudis), aquesta entitat deurà acreditar que la activitat principal d aquesta persona es porta a terme en un centre de treball ( o centre d estudis) de la Vall d Aran. 7- Pagament en efectiu, tarja de crèdit o xec nominatiu a favor de Baqueira Beret, S.A. per import de 470 euros. 8- Si contracta el segur Slalom en la seva modalitat individual, cal indicar-ho i afegir 46, 50 euros. Recordi que existeix la modalitat familiar per als cònjuges y fins a 4 fills menors de 25 anys per 107,00 euros. c) Universitaris Aranesos de 18 a 25 anys (Universitaris Vall): 470 euros (preu regular de venda al públic: 940 euros) Forfait d ús il limitat. Podran sol licitar-lo els joves aranesos que cursin estudis universitaris fora de la Vall d Aran i fins a l edat de 25 anys ( nascuts desprès del 31 de desembre del 1985). Deuran aportar: 1- Una fotografia de carnet 2- Fotocopia DNI del interessat 3- Direcció de correu electrònic i telèfon de contacte. 4- Fotocopia de la Matricula Universitària del curs lectiu Certificat, emès pel Secretari del Ajuntament, acreditatiu de que el interessat 7- Pagament en efectiu, tarja de crèdit o xec nominatiu a favor de Baqueira Beret, S.A. per import de 470 euros. 8- Si contracta el segur Slalom en la seva modalitat individual, cal indicar-ho i afegir 46, 50 euros. Recordi que existeix la modalitat familiar per als cònjuges y fins a 4 fills menors de 25 anys per 107,00 euros. d) Nens residents de 6 a 17 anys (Infantil Vall): 120 euros. (preu de venda al públic : 846/590 euros) Forfait d ús il limitat i aplicable a tots els nens aranesos residents a la Vall d Aran d edats compreses entre els 6 i els 17 anys, ambdós inclosos (nascuts entre el 31 de desembre del 1993 i el 31 de desembre del 2005) A mes de la seva residència permanent en algun dels municipis de la Val d Aran, els pares o els tutors del sol licitant, deuran acreditar que el nucli principal o la base de la seva activitat econòmica i/o laboral es porta a terme a la Vall d Aran. Deuran aportar: 2. Fotocopia DNI, llibre de família o passaport acreditatiu de la edat del menor. 3. Fotocopia DNI de la mare o del pare (o del tutor) del menor 4. Direcció de correu electrònic i telèfon de contacte.

4 5. Certificat, emès pel Secretari del Ajuntament, acreditatiu de que el interessat 6. Certificat emès pel Secretari del Ajuntament, acreditatiu de que o bé la mare, o bé el pare ( o al seu defecte, el tutor del nen), actualment consta registrat al padró municipal, així com de forma continuada els darrers cinc anys i des de, com a mínim, el 31 de desembre del Certificat, emès per l Agència Tributaria, del Domicili Fiscal del pare o la mare (o al seu defecte, el tutor del nen)aquest certificat es pot obtenir en qualsevol delegació de l Agència Tributaria. Alternativament, si se pot disposar del corresponent certificat electrònic podrà aportar copia impresa de la pàgina de Internet de l Agència Tributaria amb les seves dades, que podrà obtenir a l apartat comprovar i modificar domicili fiscal del portal d Internet de l Agència Tributaria. Finalment, també es podrà acreditar el Domicili Fiscal, mitjançant fotocopia de la Pàgina 1 de la darrera declaració del IRPF. Únicament en el cas de que els pares del nen ( o tutor) no facin declaració del Impost sobre la Renta i, per tant, no pot acreditar respecte a tercers el seu Domicili Fiscal, podràn aportar Certificat Laboral emès per la entitat en la qual presti els seus serveis, aquesta entitat deurà acreditar que la activitat principal d aquesta persona es porta a terme en un centre de treball de la Vall d Aran. 7- Pagament en efectiu, tarja de crèdit o xec nominatiu a favor de Baqueira Beret, S.A. per import de 120 euros. 8- Si contracta el segur Slalom en la seva modalitat individual, cal indicar-ho i afegir 46, 50 euros. Recordi que existeix la modalitat familiar per als cònjuges y fins a 4 fills menors de 25 anys per 107,00 euros. e) Entre setmana per a Joves Aranesos de 18 a 22 anys (Entre setmana Jove Vall):120 euros. (preu de venda al públic: 400 euros) Forfait exclusiu pels dies entre setmana, generalment de dilluns a divendres, excepte festius i períodes de vacances (vegeu el calendari que s adjunta). Podran sol licitar-lo joves que resideixin permanentment a la Vall d Aran amb edats compreses entre els 18 i els 22 anys, ambdós inclosos ( nascuts entre el 31 de desembre del 1988 i 31 de desembre del 1993).Deuran aportar: 2. Fotocopia DNI 3. Direcció de correu electrònic i telèfon de contacte. 4. Certificat, emès pel Secretari del Ajuntament, acreditatiu de que el interessat 5. Certificat, emès pel Secretari del Ajuntament, acreditatiu de que el interessat durant els darrers 5 anys i des de, com a mínim, el 31 de desembre del Certificat Laboral ( o d estar cursant estudis), emès per la entitat a la qual presten els seus serveis ( o bé, estudis), aquesta entitat deurà acreditar que

5 l activitat principal d aquesta persona es desenvolupa en un centre de treball ( o centre d estudis) ubicat a la Vall d Aran. 7. Acceptació de les condicions d ús del forfait. 8. Pagament en efectiu, tarja de crèdit o xec nominatiu a favor de Baqueira Beret, S.A. per import de 120 euros. 9- Si contracta el segur Slalom en la seva modalitat individual, cal indicar-ho i afegir 46, 50 euros. Recordi que existeix la modalitat familiar per als cònjuges y fins a 4 fills menors de 25 anys per 107,00 euros. f) Entre setmana per a majors 22 anys (Entre setmana Adult Vall):400 euros. Forfait exclusivament als dies entre setmana, generalment de dilluns a divendres, excepte festius i períodes de vacances (vegeu el calendari que s adjunta). Podrà sol licitar-lo majors de 22 anys que resideixin permanentment a la Vall d Aran. Deuran aportar: 2. Fotocopia DNI 3. Direcció de correu electrònic i telèfon de contacte. 4.Certificat, emès pel Secretari de l Ajuntament, acreditatiu de que el interessat durant els darrers 5 anys i des de, com a mínim, el 31 de desembre del Acceptació de les condicions d ús del forfait. 6- El pago es realitzarà a través de la oficina de la Caixa situada en Avd. Pas d Arro 7de Vielha en el número de cuenta Preu 400euros. 7- Si contracta el segur Slalom en la seva modalitat individual, ho cal indicar i afegir 46, 50 euros. Recordi que existeix la modalitat familiar per als cònjuges i fins a 4 fills menors de 25 anys por 107,00 euros. 10- Data límit d inscripció: 19 d octubre del Consulteu al nostre portal d Internet de Baqueira Beret ( la resta de modalitats de forfait de temporada oferts al públic en general, a on trobareu les modalitats de Temporada Entresetmana ( per adults), Temporada Majors de 70 anys i Temporada Menors de 6 anys.

6 CALENDARI FORFAIT ENTRE SETMANA TEMPORADA 2011/ 2012: NOVEMBRE DESEMBRE GENER FEBRER 2012

7 MARÇ ABRIL AQUEST FORFAIT ES VÀLID PELS DIES SENYALATS EN BLAU

Documentación requerida para la solicitud de Forfaits de la Temporada reservados a residentes de la Val d Aran.

Documentación requerida para la solicitud de Forfaits de la Temporada reservados a residentes de la Val d Aran. Documentación requerida para la solicitud de Forfaits de la Temporada 2011-2012 reservados a residentes de la Val d Aran. Estos forfaits de temporada están reservados a las persones que acrediten su residencia

Más detalles

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS Olot TORN A: Sortida dia 23 de desembre a les 15:30h i tornada el dia 30 de desembre a les 19h. Preu federat actiu: 450 Preu plaça becada: 180 Preu

Más detalles

Targeta T-12. Targeta T-12

Targeta T-12. Targeta T-12 Característiques Títol de transport personalitzat amb nom i cognom, DNI/passaport/NIE i fotografia per a menors de 4 a 12 anys Data de caducitat: en la primera edició la T-12 té una validesa de 16 mesos

Más detalles

Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017

Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017 Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017 Nous preus amb tarifació social perquè tothom pugui accedir-hi en igualtat de condicions L Ajuntament de Sant Feliu ha aprovat les noves tarifes de la Piscina

Más detalles

Característiques. Títol de transport personalitzat amb nom i cognom, DNI/passaport/NIE i fotografia per a nens de 4 a 12 anys

Característiques. Títol de transport personalitzat amb nom i cognom, DNI/passaport/NIE i fotografia per a nens de 4 a 12 anys Característiques 2 Títol de transport personalitzat amb nom i cognom, DNI/passaport/NIE i fotografia per a nens de 4 a 12 anys Data de caducitat: en la primera edició la T-12 té una validesa de 16 mesos

Más detalles

Informació sobre la targeta T-12

Informació sobre la targeta T-12 TARGETA T-12 Informació sobre la targeta T-12 Taula de contingut Definició de la targeta T-12... 3 Característiques targeta T-12... 3 Disseny... 3 Adquisició i sistema de gestió i d emissió... 3 Preu de

Más detalles

DADES DE LA PERSONA SOL LICITANT/BENEFICIARI: pare/mare tutor/a legal. NIF/NIE: Nom: Cognom1: Cognom2: Adreça: Municipi: Codi postal:

DADES DE LA PERSONA SOL LICITANT/BENEFICIARI: pare/mare tutor/a legal. NIF/NIE: Nom: Cognom1: Cognom2: Adreça: Municipi: Codi postal: MODEL CCM1.AIMS 2018/2019 (pel sol licitant) SOL LICITUD D AJUT INDIVIDUAL DE MENJADOR (ESCRIVIU EN MAJÚSCULES) DADES DE LA PERSONA SOL LICITANT/BENEFICIARI: pare/mare tutor/a legal NIF/NIE: Nom: Cognom1:

Más detalles

Línies ICO 2014 per a empreses i autònoms. EN LÍNIA AMB EL TEU FUTUR ICO 2014

Línies ICO 2014 per a empreses i autònoms. EN LÍNIA AMB EL TEU FUTUR ICO 2014 Línies ICO 2014 per a empreses i autònoms. EN LÍNIA AMB EL TEU FUTUR ICO 2014 LÍNIES ICO 2014 L Institut de Crèdit Oficial posa a disposició d empreses i autònoms finançament en unes condicions preferents

Más detalles

TARIFES FORFETS DE TEMPORADA

TARIFES FORFETS DE TEMPORADA FORFETS PER A CLUBS D ESQUÍ, A LES ESTACIONS D ESPOT I PORT AINÉ. TEMPORADA 2017/18 Els socis majors de 18 anys que ja van tramitar el forfet la temporada passada i que no s adhereixin als descomptes de

Más detalles

BONIFICACIONS en factura d aigua

BONIFICACIONS en factura d aigua BONIFICACIONS en factura d aigua Llars amb 4 o més persones Els habitatges on convisquin 4 o més membres poden ampliar els trams del cànon de l aigua i els de les tarifes de consum a més d una reducció

Más detalles

COGNOMS / APELLIDOS NOM / NOMBRE DNI / NIE DOMICILI (CARRER / PLAÇA I NÚMERO) / DOMICILIO (CALLE / PLAZA Y NÚMERO)

COGNOMS / APELLIDOS NOM / NOMBRE DNI / NIE DOMICILI (CARRER / PLAÇA I NÚMERO) / DOMICILIO (CALLE / PLAZA Y NÚMERO) AJUNTAMENT DE LA NUCIA AYUNTAMIENTO DE LA NUCIA A DADES DEL SOL LICITANT DATOS DEL SOLICITANTE SOL LICITUD AJUDA ECONÒMICA CENTRE DE DIA LA NUCIA SOLICITUD AYUDA ECONÓMICA CENTRO DE DIA LA NUCIA COGNOMS

Más detalles

Informació sobre la targeta T-Família

Informació sobre la targeta T-Família TARGETA T-Família Informació sobre la targeta T-Família Taula de contingut Nova targeta T-Família... 3 Disseny... 4 Àmbit tarifari d aplicació... 4 Sistema d emissió... 5 Reglament d utilització de la

Más detalles

SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016

SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016 SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016 MODELS DE DOCUMENTACIÓ PER SOL LICITAR SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRENCIA COMPETITIVA ADREÇADES AL FOMENT D INICIATIVES I PROPOSTES CULTURALS

Más detalles

Preguntes més freqüents

Preguntes més freqüents Preguntes més freqüents Què he de fer per avançar les meves factures? 1. Donar-se d alta a BBVA net advance..4 2. Activar/signar el contracte d avançament de factures de cada client 5 3. Sol licitar l

Más detalles

PROCEDIMENT INSCRIPCIÓ AL REGISTRE DE SOL LICITANTS D HPO

PROCEDIMENT INSCRIPCIÓ AL REGISTRE DE SOL LICITANTS D HPO Pàgina: 1 / 5 ÍNDEX: 1. OBJECTE 2. ABAST 3. REFERÈNCIES 4. DEFINICIONS 5. RESPONSABILITATS 6. DESENVOLUPAMENT 7. DOCUMENTS I REGISTRES 8. HISTÒRIC DE MODIFICACIONS Procediment aprovat pel Director de Promoció

Más detalles

Registre de Societats Professionals d Advocats

Registre de Societats Professionals d Advocats Registre de Societats Professionals d Advocats El dia 16 de juny de 2007 va entrar en vigor la llei 2/2007, de 15 de març, de Societats Professionals, que regula l exercici en comú de les activitats professionals.

Más detalles

NORMES RELATIVES A LA PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2013/2014 DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR

NORMES RELATIVES A LA PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2013/2014 DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR NORMES RELATIVES A LA PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2013/2014 DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR Documentació obligatòria: Còpia del DNI, NIE o del passaport de l alumne/a o de la pàgina del llibre de família on figura.

Más detalles

CICLES DE GRAU SUPERIOR

CICLES DE GRAU SUPERIOR CICLES DE GRAU SUPERIOR DOCUMENTACIÓ QUE S HA D APORTAR PER A L ACCÉS VIA BATXILLER c) Documentació que acredita que, en el moment de presentar la sol licitud, es tenen els requisits acadèmics que permeten

Más detalles

Famílies nombroses i monoparentals. Targeta T-70/90

Famílies nombroses i monoparentals. Targeta T-70/90 Famílies nombroses i monoparentals Targeta T-70/90 Introducció 2 Segons el Decret de la Generalitat de Catalunya (DGC) 139/2010, d 11 d octubre: 1. Les persones membres de les famílies monoparentals i/o

Más detalles

Targeta d aparcament individual per a persones amb discapacitat

Targeta d aparcament individual per a persones amb discapacitat Targeta d aparcament individual per a persones amb discapacitat Què és? Una targeta d aparcament individual per persones amb discapacitat. La targeta és única, personal i intransferible. Per a què serveix?

Más detalles

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol Programa d Activitats de qualitat i amb un alt valor educatiu. Dissenyat, gestionat i portat a terme pels professors i mestres de la pròpia Escola. Alt nivell de coneixement dels alumnes. Continuïtat del

Más detalles

CAMPANYA DE L IRPF 2017

CAMPANYA DE L IRPF 2017 CAMPANYA DE L IRPF 2017 Del 3 d abril a l 1 d octubre Ministeri de Finances Andorra la Vella, 5 d abril del 2018 Aspectes generals A partir del mes d abril té lloc la tercera campanya de declaració de

Más detalles

SÓC UNA PERSONA ESTRANGERA QUE VULL FER UN TRÀMIT I NO SÉ QUIN ÉS AQUEST TRÀMIT VULL CONTRACTAR UN TREBALLADOR/A ESTRANGER/A

SÓC UNA PERSONA ESTRANGERA QUE VULL FER UN TRÀMIT I NO SÉ QUIN ÉS AQUEST TRÀMIT VULL CONTRACTAR UN TREBALLADOR/A ESTRANGER/A SÓC UNA PERSONA ESTRANGERA QUE VULL FER UN TRÀMIT I NO SÉ QUIN ÉS AQUEST TRÀMIT VULL CONTRACTAR UN TREBALLADOR/A ESTRANGER/A VULL CONTRACTAR UN TREBALLADOR/A ESTRANGER/A LA PERSONA QUE VULL CONTRACTAR

Más detalles

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Bioinformàtica

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Bioinformàtica INSTRUCCIONS MATRÍCULA 2018-2019 Grau en Bioinformàtica PERÍODE Ordinari (automatrícula a través de Sigma) Alumnes de 1r curs (repetidors) i 2n curs del: 25-28 de juliol Alumnes de r curs: 6-12 de setembre

Más detalles

Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm CVE-DOGC-B ANExO 1. Disposiciones

Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm CVE-DOGC-B ANExO 1. Disposiciones 22187 ANExO 1 22188 22189 22190 22191 22192 22193 22194 ANExO 2 22195 22196 22197 22198 22199 22200 ANExO 3 Autoliquidació de la taxa per emissió de segona certificació i testimoniatge de sentències i

Más detalles

CERTIFICAT D ANTECEDENTS PENALS Tràmits i gestions

CERTIFICAT D ANTECEDENTS PENALS Tràmits i gestions CERTIFICAT D ANTECEDENTS PENALS Tràmits i gestions L aprovació de la Ley de modificación del sistema de protección a la infancia y a la adolescencia (Ley 26/2015, de 28 de julio, BOE del 29 de julio),

Más detalles

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN 1. OBJECTE És objecte d'aquestes bases l adjudicació de cinc places d

Más detalles

ACTIVITATS ESTIU 2016

ACTIVITATS ESTIU 2016 BUTLLETA DE PREINSCRIPCIÓ PER A LES ACTIVITATS D ESTIU 2016 NENS/ES NASCUTS/ES ENTRE 2001 i 2012 Cognoms:.. Nom:.. Data de naixement:.. Adreça:. Número:. Escala:..Pis:..CP:. Telèfon:.Altres telèfons d

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ

PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ Fax 977 55 62 11 PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ ORDRE D ASSIGNACIÓ DE PLACES GM: - El centre assignarà places, en primer lloc, a les persones que van participar

Más detalles

BS Crèdit Curs Finançament en condicions exclusives

BS Crèdit Curs Finançament en condicions exclusives Oferta Especial del Banc Sabadell pels alumnes de IQS Institut Químic de Sarrià. Curs 2015 BS Crèdit Curs Finançament en condicions exclusives Import màxim a finançar: Cost matriculació Tipus d interès:

Más detalles

ACTIVITATS AQUÀTIQUES

ACTIVITATS AQUÀTIQUES COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL LA PLANA Cursos 2015/16 A partir de l 1 d octubre Cursos (preus trimestrals amb IVA inclòs) PREUS: (1) Preu del servei (2) Preu per a ciutadans/es empadronats/des a Esplugues.

Más detalles

XXIII Cartell de Premis ARTS ANDORRA 2017

XXIII Cartell de Premis ARTS ANDORRA 2017 XXIII Cartell de Premis ARTS ANDORRA 2017 Sant Julià de Lòria Principat d Andorra 2017 CONDICIONS GENERALS XXIII CARTELL DE PREMIS ARTS ANDORRA a b c d e f g S exposaran les obres presentades (dins de

Más detalles

Tramitació en línia d alta de vehicles. Ajuntament de Manresa

Tramitació en línia d alta de vehicles. Ajuntament de Manresa Tramitació en línia d alta de vehicles Ajuntament de Manresa Aquest document està orientat als professionals de les gestories que han de dur a terme altes de vehicles a través del web municipal de l Ajuntament

Más detalles

Portem la nostra oficina al teu restaurant

Portem la nostra oficina al teu restaurant 1 Portem la nostra oficina al teu restaurant Estem més a prop que mai del teu restaurant A "la Caixa", pensem que la millor manera per ajudar a gestionar el teu negoci és fer-ho en persona. Per aquest

Más detalles

SOL LICITUD DE CESSIÓ D ESPAI PER DUR A TERME ACTIVITATS AL CENTRE DE CREACIÓ JOVE C19

SOL LICITUD DE CESSIÓ D ESPAI PER DUR A TERME ACTIVITATS AL CENTRE DE CREACIÓ JOVE C19 SOL LICITUD DE CESSIÓ D ESPAI PER DUR A TERME ACTIVITATS AL CENTRE DE CREACIÓ JOVE C19 DADES DE L ENTITAT SOL LICITANT O PERSONA FÍSICA SI NO LA RECOLZA UNA ENTITAT Raó social o nom i llinatges: DNI /

Más detalles

Programa Habitatges Buits

Programa Habitatges Buits Programa Habitatges Buits 1 Programa Habitatges Buits Impulsat per l Ajuntament de Barcelona i gestionat per la Fundació HÀBITAT3. Es tracta d obtenir pisos del parc d habitatges privat de la ciutat per

Más detalles

NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017

NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017 NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017 Ens plau informar-lo que en data 11 de febrer s ha publicat la Ordre ESS / 106/2017, de 9 de febrer, per la qual es desenvolupen les normes legals de cotització a la Seguretat

Más detalles

MODELS DE DOCUMENTS PER A ENTITATS I ASSOCIACIONS

MODELS DE DOCUMENTS PER A ENTITATS I ASSOCIACIONS MODELS DE DOCUMENTS PER A ENTITATS I ASSOCIACIONS Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà Servei Local de Català de Sant Boi de Llobregat Presentació Aquest recull té com a objectiu principal facilitar

Más detalles

CAMPANYA DE L IRPF 2016

CAMPANYA DE L IRPF 2016 CAMPANYA DE L IRPF 2016 1 d abril a 2 d octubre Ministeri de Finances Andorra la Vella, 25 d abril del 2017 Aspectes generals A partir del mes d abril té lloc la segona campanya de declaració de l impost

Más detalles

CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR

CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR La Regidoria de Joventut de l Ajuntament de Palau-solità i Plegamans amb l objectiu de fomentar la creativitat artística dels i les joves convoca el Segon

Más detalles

La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades. Ismael Cerdà

La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades. Ismael Cerdà La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades Confidencialitat Principi ètic en virtut del qual un metge no pot revelar cap informació obtinguda en el curs de l'assistència

Más detalles

INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO

INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO Data: 11.07.18 Circular núm. 24 INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO TÍTOLS - Tècnic/a de Judo i Defensa Personal: Cicle Inicial Cicle Final - Tècnic/a Superior de Judo i

Más detalles

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Revisió 3 Data d aprovació 23.12.2009 Edició Desembre

Más detalles

PRESENTACIÓ TEMPORADA ESCOLA D ESQUÍ ALPÍ

PRESENTACIÓ TEMPORADA ESCOLA D ESQUÍ ALPÍ PRESENTACIÓ TEMPORADA 2017-2018 ESCOLA D ESQUÍ ALPÍ Benvolguts Socis, Amics i Esportistes: Ens posem en contacte amb tots vosaltres per presentar-vos les tarifes per la Temporada 2017-2018. Estem treballant

Más detalles

SOL.LICITUD D'ALTA A L'AJUDA ECONÒMICA D'ORFENESA (AEO)

SOL.LICITUD D'ALTA A L'AJUDA ECONÒMICA D'ORFENESA (AEO) SOL.LICITUD D'ALTA A L'AJUDA ECONÒMICA D'ORFENESA (AEO) Assegurança de vida col lectiva de Vida Temporal Anual Renovable amb VidaCaixa. Pòlissa núm.: 814.068 Prenedor: Mútua del Personal de la Caixa N

Más detalles

Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP

Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP e-mail : Dades de l alumne/a que s inscriu al centre: NOM i COGNOMS Data de naixement Curs que farà a la

Más detalles

CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVIII NIT LITERÀRIA ANDORRANA

CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVIII NIT LITERÀRIA ANDORRANA CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVIII NIT LITERÀRIA ANDORRANA Escaldes-Engordany Principat d Andorra 2015 CONDICIONS GENERALS a. Les obres que aspirin a aquests premis hauran de ser inèdites, escrites i presentades

Más detalles

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES Normes generals de sol licitud: Els formularis s han d emplenar a màquina, ordinador o, si es presenten a mà, en lletra majúscula que sigui clara

Más detalles

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals INSTRUCCIONS MATRÍCULA 018-019 Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals PERÍODE Ordinari (automatrícula a través de Sigma) Alumnes de 1r curs (repetidors) i n curs: - 8 de juliol 1 Alumnes de 3r curs

Más detalles

Tràmit telemàtic per a ciutadans de lliurament d informació fiscal IRPF 2013

Tràmit telemàtic per a ciutadans de lliurament d informació fiscal IRPF 2013 1. OBJECTIU I ESTRUCTURA DEL MANUAL La finalitat d aquest document és explicar el tràmit de lliurament d informació fiscal de l Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) per a ciutadans a través

Más detalles

BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017.

BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017. BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017. L article 57.1 del Decret 336/1988, de 17 d octubre, pel que

Más detalles

CLUB MARITIM CUBELLES ANNEX 1 DOCUMENT SOL LICITUD INGRÈS DE SOCI / SÒCIA o ACTUALITZACIÓ DE DADES DE SOCI / SÒCIA Amb compliment del capítol segon article 6è dels Estatuts de l Entitat Esportiva Club

Más detalles

El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades

El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades Rodrigo Radovan - Global Business Development Manager Industrial Services TÜV Rheinland International Foment del Treball Nacional

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

Guia per sol licitar el certificat al. Registre Central de Delinqüents Sexuals

Guia per sol licitar el certificat al. Registre Central de Delinqüents Sexuals Guia per sol licitar el certificat al Registre Central de Delinqüents Sexuals Què és el Registre de Delinqüents Sexuals? El registre és una base de dades on s inclouen totes les dades que conté el Registre

Más detalles

Manual del professional tributari Tràmit per a professionals tributaris de lliurament d informació fiscal IRPF 2014

Manual del professional tributari Tràmit per a professionals tributaris de lliurament d informació fiscal IRPF 2014 1. OBJECTIU I ESTRUCTURA DEL MANUAL La finalitat d aquest document és explicar el tràmit de lliurament d informació fiscal de l IRPF-2014 per a professionals tributaris a través del canal telemàtic d una

Más detalles

>> 1 - GRAVACIÓ DEL DOCUMENT D AUTOLIQUIDACIÓ DE LA FIANÇA MODEL 2 Caldrà que disposeu del contracte d arrendament per obtenir-ne les dades

>> 1 - GRAVACIÓ DEL DOCUMENT D AUTOLIQUIDACIÓ DE LA FIANÇA MODEL 2 Caldrà que disposeu del contracte d arrendament per obtenir-ne les dades DOCUMENT D AJUT PER AL DIPÒSIT DE LA FIANÇA PER INTERNET El tràmit del dipòsit de la fiança consta dels següents apartats: >> 1 - GRAVACIÓ DEL DOCUMENT D AUTOLIQUIDACIÓ DE LA FIANÇA MODEL 2 Caldrà que

Más detalles

CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVII NIT LITERÀRIA ANDORRANA

CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVII NIT LITERÀRIA ANDORRANA CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVII NIT LITERÀRIA ANDORRANA Andorra La Vella Principat d Andorra 2014 CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVII NIT LITERÀRIA ANDORRANA CONDICIONS GENERALS a. Les obres que aspirin a aquests

Más detalles

PRÀCTIQUES EXTERNES EN ELS CENTRES, ESTRUCTURES O SERVEIS DE LA URV

PRÀCTIQUES EXTERNES EN ELS CENTRES, ESTRUCTURES O SERVEIS DE LA URV ACORD D ASSIGNACIÓ DE L ESTUDIANT i Acord núm. Atès el RD 1791/2010, de 30 de desembre, pel qual s'aprova l'estatut de l'estudiant Universitari, el RD 592/2014, de 11 de juliol, sobre programes de cooperació

Más detalles

Convocatòria de subvencions per a despeses de funcionament de les llars d infants de titularitat municipal

Convocatòria de subvencions per a despeses de funcionament de les llars d infants de titularitat municipal Convocatòria de subvencions per a despeses de funcionament de les llars d infants de titularitat municipal Curs 2015-2016 Guia per a la presentació de les sol licituds Guia per a la presentació de les

Más detalles

Annex I. Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit d Eivissa per a l any 2017

Annex I. Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit d Eivissa per a l any 2017 Annex I Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit 1. AJUDES QUE SE SOL LICITEN Concepte Quantia 2. DADES DE LA PERSONA AMB DISCAPACITAT Cognoms i nom DNI / NIE

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA CURS 2017-2018 LLARS D INFANTS PÚBLIQUES I PRIVADES SUBVENCIONADES Publicació oferta provisional del places Presentació de les sol licituds Publicació de les llistes provisionals

Más detalles

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 (Aprovat en el Consell de Govern núm. 9/08 de 27 de novembre de 2008) Criteris generals: El calendari

Más detalles

Com a novetat: "EL NEN O LA NENA SÓN ELS ÚNICS I ELS AUTÈNTICS PROTAGONISTES DEL CASAL. Inscripcions a l Ajuntament fins el dilluns 20 de juny

Com a novetat: EL NEN O LA NENA SÓN ELS ÚNICS I ELS AUTÈNTICS PROTAGONISTES DEL CASAL. Inscripcions a l Ajuntament fins el dilluns 20 de juny És una proposta lúdica i refrescant per nens i nenes de 3 a 12 anys, per gaudir de l'estiu a Bell-lloc d Urgell, que pretén esdevenir una alternativa engrescadora en el lleure dels infants i un espai per

Más detalles

PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT

PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT - gener de 2017 ÍNDEX I. Introducció 1 II. Quina experiència laboral es valora? 2 III. Quan s ha de sol licitar? 2 IV. Com se sol licita?

Más detalles

Servei Públic de TRANSPORT ESPECIAL

Servei Públic de TRANSPORT ESPECIAL Servei Públic de TRANSPORT ESPECIAL Servei de l Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i l Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), complementari al servei de transport públic regular, que

Más detalles

CALENDARI 20 FISCAL 18 de l empresari

CALENDARI 20 FISCAL 18 de l empresari Gener 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Encamp - Impost sobre els rendiments arrendataris (01/01) Comença el període voluntari de pagament de l impost

Más detalles

PMT - Portal de tramitació Guia d ús

PMT - Portal de tramitació Guia d ús PMT - Portal de tramitació Guia d ús Direcció de Serveis de Tecnologies i Sistemes Corporatius 1 Què és el PMT? És el canal de comunicació de propòsit general que la Diputació de Barcelona posa a l abast

Más detalles

MANUAL DE FUNCIONAMENT DE LA SEDE ELECTRÒNICA NOVES PROPOSTES DE TÍTOLS.

MANUAL DE FUNCIONAMENT DE LA SEDE ELECTRÒNICA NOVES PROPOSTES DE TÍTOLS. MANUAL DE FUNCIONAMENT DE LA SEDE ELECTRÒNICA NOVES PROPOSTES DE TÍTOLS La sol.licitud de verificació de les noves propostes de titulacions oficials s han d introduir en un formulari web en la Sede Electrònica

Más detalles

Emissió de rebuts de matrícula del curs

Emissió de rebuts de matrícula del curs Servei d Estudiants Universitat de València Rebuts de matrícula del curs 2018 2019 Contingut: Emissió de rebuts de matrícula del curs 2018 2019 Consulta de rebuts de matrícula Instruccions per al pagament

Más detalles

calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs

calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster Curs 2018-2019 Acord núm. CG/2018/04/03 del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs 2018-2019 Document

Más detalles

BS Crèdit Curs Finançament en condicions exclusives

BS Crèdit Curs Finançament en condicions exclusives BS Crèdit Curs Import màxim a finançar: Cost matriculació Tipus d interès: 0,00% Termini de devolució: 0 mesos. Comissió obertura: 3,50% (Mín. 50 ) Quotes mensuals per finançar Importe matrícula 3.000

Más detalles

Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs

Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs -2018 Acord núm. 59/ del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs -2018 Document

Más detalles

ANUNCI. - Material escolar en ensenyament obligatori i educació infantil de segon cicle.

ANUNCI. - Material escolar en ensenyament obligatori i educació infantil de segon cicle. ANUNCI APROVACIÓ DE LES BASES ESPECÍFIQUES DE CONCESSIÓ D AJUTS DE L ÀREA DE SERVEIS SOCIALS DE L AJUNTAMENT, DEL PROGRAMA COMPLEMENTARI D URGÈNCIA SOCIAL PER A L ANY 2012. (EXP 520/2012) La Junta de Govern

Más detalles

Instruccions per generar el NIU i la paraula de pas

Instruccions per generar el NIU i la paraula de pas Si ja tens un NIU, no has de tornar-te a registrar. Pots accedir a la inscripció directament. Només has de validar el teu NIU i la teva paraula de pas al requadre que hi ha a la dreta de la pantalla: Si

Más detalles

Guia per a entitats, empreses i ciutadans. Manual per obtenir un certificat de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre

Guia per a entitats, empreses i ciutadans. Manual per obtenir un certificat de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre Guia per a entitats, empreses i ciutadans Manual per obtenir un certificat de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre DIPUTACIÓ DE GIRONA 15/02/2018 Introducció Tal i com s estableix a l article 14 de la

Más detalles

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC -18 Acord núm. CG//06/07 del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Más detalles

El teu esforç compta!

El teu esforç compta! El teu esforç compta! Nous informes d estrangeria per acreditar la integració i l adequació de l habitatge Nuevos informes de extranjería para acreditar la integración y la adecuación de la vivienda www.gencat.cat/benestarsocialifamilia/immigracio/estrangeria

Más detalles

SESSIÓ INFORMATIVA PRÀCTIQUES EXTERNES Curs

SESSIÓ INFORMATIVA PRÀCTIQUES EXTERNES Curs SESSIÓ INFORMATIVA PRÀCTIQUES EXTERNES Curs 2015-2016 http://fee.uib.cat/portals/alumnes/ ESTUDIANTS DE GADE I GECO MODALITATS PER SUPERAR L ASSIGNATURA PRÀCTIQUES EXTERNES (PE). 1. PRÀCTIQUES CURRICULARS.

Más detalles

És un espai ideal per fer-hi activitats de contacte amb la natura o gaudir de la tranquil litat pròpia d un espai rural.

És un espai ideal per fer-hi activitats de contacte amb la natura o gaudir de la tranquil litat pròpia d un espai rural. Can Arabí és una casa de colònies situada als afores de Binissalem, es propietat de l Ajuntament de Binissalem i és gestionat per l Institut Balear de la Joventut de les Illes Balears. Es troba situat

Más detalles

MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics)

MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics) MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics) Índex Registre d un nou alumne Introducció de les dades prèvies Introducció de les dades del Registre:

Más detalles

NOVETATS VERSIÓ

NOVETATS VERSIÓ Versió: 1.0 Data: 02/07/2018 Pag. 1 / 11 PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA NOVETATS VERSIÓ 6.16.0 JULIOL 2018 Versió: 1.0 Data: 02/07/2018 Pag. 2 / 11 Funcionalitats incorporades a la versió

Más detalles

Sol licitud per a l inscripció al REC. Sr./Sra., amb document nacional d identitat núm., veí/veïna de/d, amb domicili a, que actua

Sol licitud per a l inscripció al REC. Sr./Sra., amb document nacional d identitat núm., veí/veïna de/d, amb domicili a, que actua Sol licitud per a l inscripció al REC Sr./Sra., amb document nacional d identitat núm., veí/veïna de/d, amb domicili a, que actua en nom propi en representació de/d com acredita mitjançant el poder que

Más detalles

DOCUMENTACIÓ QUE CAL TRAMITAR DESPRÉS DEL NAIXEMENT D UN FILL

DOCUMENTACIÓ QUE CAL TRAMITAR DESPRÉS DEL NAIXEMENT D UN FILL Institut Català de la Salut EAP Valls Urbà DOCUMENTACIÓ QUE CAL TRAMITAR DESPRÉS DEL NAIXEMENT D UN FILL CERTIFICAT DE NAIXEMENT Des de l hospital es pot fer la sol licitud d inscripció del vostre fill

Más detalles

Escola Bressol Municipal El Lledoner C/ Sant Dionís, núm Tel

Escola Bressol Municipal El Lledoner C/ Sant Dionís, núm Tel Escola Bressol Municipal El Lledoner C/ Sant Dionís, núm. 25 17190 Tel. 972 23 83 88 lledoner@salt.cat www.salt.cat Escola Bressol Municipal El Carrilet Passeig Països Catalans, núm.1 17190 Tel. 972 23

Más detalles

Accions específiques pels Metges joves

Accions específiques pels Metges joves Accions específiques pels Metges joves Estudiants CoMB Unitat de Participació Secció MIR Secció MIR Actes i Jornades Participació anual en les Jornades d Estudiants Clínic i Estudiants Bellvitge amb alguna

Más detalles

PRÀCTIQUES en EMPRESA

PRÀCTIQUES en EMPRESA PRÀCTIQUES en EMPRESA Grau de Física Grau d Enginyeria Electrònica de Telecomunicació Grau d Enginyeria Biomèdica Màsters PRÀCTIQUES EN EMPRESA NORMATIVA Les pràctiques externes són una activitat de naturalesa

Más detalles

CICLES DE GRAU MITJÀ

CICLES DE GRAU MITJÀ CICLES DE GRAU MITJÀ DOCUMENTACIÓ QUE S HA D APORTAR PER A L ACCÉS VIA ESO 1. Amb la sol licitud per a l accés via ESO s han de presentar original i còpia de la documentació següent: a) Document oficial

Más detalles

PERMÍS DE TINENÇA DE FALCONERIA REGISTRE D'OCELLS DESTINATS A LA FALCONERIA

PERMÍS DE TINENÇA DE FALCONERIA REGISTRE D'OCELLS DESTINATS A LA FALCONERIA PERMÍS DE TINENÇA DE FALCONERIA REGISTRE D'OCELLS DESTINATS A LA FALCONERIA S'entén per falconeria l'ensinistrament d'ocells rapinyaires, amb la finalitat de fer los volar lliurement i/o caçar. Per poder

Más detalles

Ordenança reguladora de la taxa per la inscripció a l'escola d'art Municipal "Esardi"

Ordenança reguladora de la taxa per la inscripció a l'escola d'art Municipal Esardi Ordenança Fiscal núm. 25-2017 Ordenança reguladora de la taxa per la inscripció a l'escola d'art Municipal "Esardi" Article 1. Fonament i naturalesa...2 Article 2. Fet imposable... 2 Article 3. Subjecte

Más detalles

BORSES DE TREBALL 2014 PRESENTACIÓ DELS MÈRITS

BORSES DE TREBALL 2014 PRESENTACIÓ DELS MÈRITS BORSES DE TREBALL 2014 PRESENTACIÓ DELS MÈRITS CONSIDERACIONS GENERALS Els mèrits es computaran en referència a la data de publicació de la convocatòria. (09.04.2014). Per a totes les categories la puntuació

Más detalles

ESCOLA DE MÚSICA I DANSA DE VILAFRANCA FULL D INSCRIPCIÓ

ESCOLA DE MÚSICA I DANSA DE VILAFRANCA FULL D INSCRIPCIÓ ESCOLA DE MÚSICA I DANSA DE VILAFRANCA FULL D INSCRIPCIÓ CURS: 2015 / 2016 ALUMNE Nom i llinatges: DNI: Data naixament: Domicili: Població: Telèfon: Correu electrònic: PARE / MARE / TUTOR Nom i llinatges:

Más detalles

Borsa de treball Fundació Escola Cristiana de Catalunya

Borsa de treball Fundació Escola Cristiana de Catalunya Borsa de treball Fundació Escola Cristiana de Catalunya Tutorial per als gestors de la borsa als centres v.01 El nou aplicatiu de la borsa de treball té com a objectiu facilitar als titulars i directors

Más detalles

REGISTRE D INTERESSOS SECCIÓ 2ª BÉNS PATRIMONIALS MEMBRES ELECTES. Nom i cognoms. Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2

REGISTRE D INTERESSOS SECCIÓ 2ª BÉNS PATRIMONIALS MEMBRES ELECTES. Nom i cognoms. Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2 Annex II MEMBRES ELECTES Nom i cognoms Regidor/a Ajuntament Partit judicial DNI Mandat representatiu Anys: / Llista electoral Adreça CP Població Província Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2 TIPUS DE

Más detalles

Llei 9/2014 de la seguretat industrial dels establiments, les instal lacions i els productes Nou Procediment de tramitació

Llei 9/2014 de la seguretat industrial dels establiments, les instal lacions i els productes Nou Procediment de tramitació Llei 9/2014 de la seguretat industrial dels establiments, les instal lacions i els productes Nou Procediment de tramitació Octubre 2014 Canal Empresa és el portal de la Generalitat adreçat a les empreses,

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA ESCOLES BRESSOL MPALS CURS

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA ESCOLES BRESSOL MPALS CURS PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA ESCOLES BRESSOL MPALS CURS 2011-2012 CALENDARI DEL PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ Del 2 al 13 de maig: presentació de les sol licituds. 20 de maig: publicació llistes

Más detalles