BATXI LLERAT. Curs

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "BATXI LLERAT. Curs"

Transcripción

1 BATXI LLERAT Curs

2 BATXI LLERAT Etapa d ensenyamd ent no obligatori Preparació per a continuar estudis superiors. Consolidació de coneixem ents, actituds i com petències assolides a l ESO.

3 On som? M ESTUDIS UNIVERSITARIS O N CICLE FORMATIU SUPERIOR (TÈCNIC SUPERIOR) L A BATXILLERAT CICLE FORMATIU MITJÀ (TÈCNIC) B O R A L E.S.O anys EDUCACIÓ PRIMÀRIA RIA EDUCACIÓ INFANTIL 6-12 anys 0-6 anys

4 Organització curricular del Batx Tipus de batxillerats Tipus de matèries Criteris de promoció de 1r a 2n Requisits per a l obtenció del títol de batxillerat

5 TIPUS DE BATXILLERATS Ciències i tecnologia Humanitats i ciències socials Arts (no ofert pel centre)

6 ITINERARIS OFERTATS Científic Tecnològic Humanitats Ciències socials

7 TIPUS DE MATÈRIES Comunes De modalitat Optatives

8 Matèries comunes 1r Batx 1r Batx: Llengua catalana i literatura 1 Llengua castellana i literatura 1 Llengua estrangera 1 (Anglès 1) Filosofia i ciutadania Ciències per al món contemporani Educació Física

9 Matèries comunes 2n Batx 2n Batx: Llengua catalana i literatura 2 Llengua castellana i literatura 2 Llengua estrangera 2 (Anglès 2) Història de la filosofia Història Treball de recerca (sense horari reglat)

10 Matèries optatives 1r Batxillerat: Psicologia i sociologia Religió i simbologia religiosa 2n Batxillerat: Segona llengua estrangera (alemany)

11 Matèries de modalitat D un any de durada Literatura catalana Literatura castellana Història de l art Geografia Electrotècnia Història del món contemporani Literatura universal Economia

12 Matèries de modalitat De dos anys de durada Matemàtiques Matemàtiques aplicades a les ciències socials Física Química Biologia Ciències de la terra i del medi ambient Tecnologia industrial Dibuix tècnic Economia de l empresa Llatí Grec

13 Matèries a cursar A 1r de batxillerat: les 6 comunes 3 de modalitat corresponents a l itinerari cursat 1 de modalitat o bé 1 optativa A 2n de batxillerat: les 5 comunes + el Treball de Recerca 3 de modalitat corresponents a l itinerari cursat 1 de modalitat o bé 1 optativa

14

15

16

17

18

19 Organització exàmens (convocatòria ordinària) Dins de la convocatòria ordinària hi ha 3 setmanes d exàmens, durant les quals se suspenen les classes: la de la 1ª avaluació (29-nov al 5-des) la de la 2ª avaluació (28-feb al 6-mar) la de final de curs (del 13 al 17 de maig a 2n de Batx i del 11 al 17 de juny a 1r Batx) Hi ha una setmana de recuperacions (en horari de tarda) de la 1ª avaluació després de Reis. També una de la 2ª a l abril.

20 Convocatòria extraordinària d exàmens Els alumnes de 1r de batxillerat la tenen a primers de setembre. Els alumnes de 2n de batxillerat la tenen a finals de juny (del 11 al 17 de juny) i en conseqüència si ho aproven tot poden anar a la selectivitat (PAU) de setembre.

21

22

23 Criteris de promoció de 1r a 2n de batxillerat Suspendre com a molt 2 matèries de les 10 cursades. Si se n suspèn més de 4 cal repetir el curs sencer. Entre 3 i 4 es pot optar per cursar 3 o 4 només o bé renunciar a elles i repetir el curs sencer.

24 Alumnes de 2n amb matèries pendents de 1r curs Tenen setmanes d exàmens de recuperació (en horari de tarda) just abans de la setmana d exàmens normal amb una estructura igual a la dels exàmens ordinaris de 2n curs. Si a final de curs, és a dir, al maig, suspenen, poden anar a la convocatòria extraordinària del juny. Mentre una matèria de 1r està suspesa es qualifica la matèria de 2n com a Pendent de qualificar tot i que s estigui aprovant.

25 Alumnes de 2n que repeteixen curs Només cal tornar a cursar les matèries suspeses. Si es volguessin tornar a cursar totes, per exemple, perquè es volen millorar les notes, caldria fer una renúncia, que un cop feta és irreversible. Si un alumne preveu que pot repetir curs, hauria de sospesar la possibilitat de presentar-se a les proves d accés a cicles formatius de grau superior del mes de maig (només per a alumnes que vagin endarrerits un any acadèmic o més).

26 Requisits per a l obtenció del títol de batxillerat Aprovar les matèries comunes i també el Treball de recerca Tenir aprovades 6 matèries de modalitat, de les quals 5 seran del tipus de batxillerat estriat, concretament: Batxillerat d humanitats i ciències socials Economia Economia de l'empresa 1 i 2 Geografia Grec 1 i 2 Història de l'art Història del món contemporani Llatí 1 i 2 Matemàtiques aplicades a les ciències socials 1 i 2 Literatura catalana Literatura castellana Literatura universal

27 Requisits per a l obtenció del títol de batxillerat Batxillerat de ciències i tecnologia Biologia 1 i 2 Ciències de la terra i del medi ambient 1 i 2 Dibuix tècnic 1 i 2 Electrotècnia Física 1 i 2 Matemàtiques 1 i 2 Química 1 i 2 Tecnologia industrial 1 i 2 Si el títol de batxillerat s obté al maig, dins de la convocatòria ordinària l alumne podrà presentar-se als exàmens de selectivitat del juny.

28 El Treball de Recerca (TR) Comença a 1r curs durant el 3r trimestre. Es fa el màxim de feina possible durant l estiu. Es completa durant el 1r trimestre de 2n curs. Els tribunals per examinar-los en convocatòria ordinària, tenen lloc, com a molt tard, abans de les vacances de Nadal. A nivell de nota d expedient, sempre computa molt alt, concretament amb un pes del 10%.

29 Càlcul de la nota d expedient del batxillerat El Treball de recerca pesa un 10%. El 90% restant es calcula fent la mitja aritmètica de les matèries cursades durant el batxillerat.

30 PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT (PAU) Hi ha una fase general obligatòria i que té validesa indefinida. I una fase específica voluntària amb una validesa de 2 anys (2 cursos acadèmics).

31 Matèries de modalitat VINCULADES a les PAU L alumne se n pot examinar les hagi o no cursat al Batxillerat. Tot depèn del títol de grau de la universitat al qual vulgui accedir.

32 Matèries de modalitat VINCULADES a les PAU Matemàtiques 2 Matemàtiques aplicades a les ciències socials 2 Física 2 Química 2 Biologia 2 Ciències de la terra i del medi ambient 2 Tecnologia industrial 2 Dibuix tècnic 2 Economia de l empresa 2 Llatí 2 Grec 2

33 Matèries de modalitat VINCULADES a les PAU Literatura catalana Literatura castellana Història de l art Geografia Electrotècnia

34 Fase general de les PAU 3 matèries obligatòries: Llengua catalana i literatura Llengua castellana i literatura Anglès 1 matèria a triar entre les 2 següents: Història Història de la filosofia 1 matèria de modalitat vinculada a les PAU La nota d aquesta fase es calcula fent la mitja aritmètica de les 5 matèries i ha de ser igual o superior a 4 per poder optar a tenir nota d accés

35 Nota d accés de les PAU L alumne aprova les PAU si la seva nota d accés és superior o igual a 5. La nota d accés es calcula assignant un pes del 60% a la nota d expedient del batxillerat i un 40% a la nota de la fase general de les PAU.

36 Fase específica de les PAU L alumne es pot examinar d 1, 2 o 3 matèries de modalitat, un cop exclosa la feta anar la fase general. Només computen les notes si són superiors a 5 Si s aproven les 3 s agafen les dues millors notes. La puntuació d aquesta fase específica s efectua fent anar els coeficients de ponderació associats al títol de grau de la universitat al qual es vol accedir.

37 Càlcul de la NOTA D ADMISSIÓ al títol del grau de la Universitat al qual es vol accedir A la nota d accés obtinguda a la fase general cal sumar-li la nota de la fase específica: Nota admissió = Nota d accés + a M1 + b M2 M1 i M2: notes obtingudes a i b: coeficients segons taules de ponderació

38 NOTA DE TALL del títol de grau- Universitat triat En funció de la demanda la nota per poder entrar a un grau d una determinada universitat és més o menys alta. L estudiant aconsegueix entrar si la seva NOTA D ADMISSIÓ supera o iguala la NOTA DE TALL. Les notes de tall del curs anterior aporten una certa orientació al respecte.

39 Enllaços PAU Link general: sitats/acces/vies/pau/index.html Estructura i qualificació de les PAU: sitats/acces/vies/pau/info/comson/index.html Taules de ponderació 2013 i 2014: sitats/acces/prein/index.html

40 LES REGLES DE JOC (Normes d Organització i Funcionament) Assistència, puntualitat... Les faltes d assistència s han de justificar sem pre. A partir de 5 m inuts ja és una falta de puntualitat. A m és dels retards i de les faltes d assistència injustificades tam bé hi ha les faltes de disciplina i les expulsions de l aula, cada vegada am b un pes m és creixent des d un punt de vista disciplinari. El règim disciplinari contem pla 3 am onestacions per escrit abans de l expulsió definitiva de l alum ne de l escola, prèvia instrucció de l expedient corresponent.

41 Mòbils i altres dispositius similars No es poden utilitzar a classe ni telèfons m òbils, ni dispositius sim ilars. El seu ús indegut, d acord am b el reglam ent disciplinari, constitueix una conducta contrària a les norm es de convivència en el centre.

42 Conseqüències de les conductes inapropiades Expulsió de classe Am onestacions escrites Expedients disciplinaris Expulsió del centre En cap cas es tolerarà que ningú trenqui el dret d aprenentatge que per llei té tot alum ne.

43 Com controlar tot això? Enviam ent de SMS a 1a hora del m atí, si l alum ne falta a la prim era classe (nom és per a alum nes m enors d edat). Consulta per I nternet, per part dels pares/ tutors legals, de les faltes fetes (am b un cert decalatge perquè els professors tinguin tem ps d entrar-les). Recordar que aquests 2 serveis (SMS i consulta de faltes) triguen unes dues setm anes a estar operatius des de l inici de curs.

44

45

46

47 Canals de comunicació amb els pares Via web de l escola: enviant un a qualsevol professor Via web de l escola, des de Butlletí acadèmic : enviant un al tutor Trucant al telèfon de l escola: Presencialment: cal trucar abans per concertar hora Entrevista d inici de curs (només a 1r de Batx)

48

49 Canals de comunicació amb els pares

50 Incidència negativa per al present curs La no cobertura de les absències del professorat fins que no hagin transcorregut 10 dies lectius des de l inici de l absència. Lògicament, durant l absència del professor, els alumnes romandran a l aula amb el professor de guàrdia, fent les tasques complementàries que els hi siguin encomanades.

51 De què us informaran els vostres Tutors pedagògics Calendari del curs. Dies de lliure disposició Guia de l alumne. Carta de compromís Horaris grup. Aules. Professors Materials (llibres de text, agenda) Assistència. Puntualitat. Expulsions Règim disciplinari Setmanes d exàmens. Recuperacions Treballs de recerca (TRs) PAU I qualsevol altre dubte que pugueu tenir

52 Grups i aules En funció de l itinerari triat pel vostre fill/filla anireu amb un tutor o un altre. A 1r de Batx hi ha un itinerari, el de Ciències Socials, amb 2 grups, per la qual cosa aniré dient a continuació els alumnes que tenen assignats, perquè pugueu saber amb quin tutor heu d anar.

53 Presentació Tutors de 1r Científic: Elisa Terol, Sala d Actes Humanitats: Quim Gestí (aula 2G) Tecnològic: Asunción Manzanero (aula N2C) Socials: grup F, Rosmari Fontanet (aula 2J) grup E, Montserrat Lamua (sala audiovisuals)

54 Presentació Tutors de 2n Científic: José Luis Gómez (aula 2H) Humanitats: Joan Busquets (Sala audiovisuals) Tecnològic: Anna Mª Palma (aula N2C) Socials: Maria Dolors Bosch (Sala d actes)

55 E S C O L A del T R E B A L L Gràcies per la vostra atenció i ja podeu anar amb el/la tutor/a del vostre fill/filla.

PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS

PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS 2013-2014 La prova d accés a la universitat s estructura en dues fases: Fase general (obligatòria) Fase específica (voluntària) Els exàmens de les PAU

Más detalles

Institut Molí de la Vila

Institut Molí de la Vila Institut Molí de la Vila PRESENTACIÓ DELS ESTUDIS POSTOBLIGATORIS - BATXILLERAT - FORMACIÓ PROFESSIONAL EL BATXILLERAT Matèries del batxillerat Dins del batxillerat hi ha diferents tipus de matèries: Matèries

Más detalles

I nstitut ESCOLA DEL TREBALL

I nstitut ESCOLA DEL TREBALL I nstitut ESCOLA DEL TREBALL BATXILLERAT Jornades de portes obertes curs 2013-2014 Presentació del Director Salutació Història de l escola L escola avui: Estudis i serveis oferts, recursos i punts forts

Más detalles

Institut Salvador Dalí BATXILLERAT. Jornada de portes obertes

Institut Salvador Dalí BATXILLERAT. Jornada de portes obertes Jornada de portes obertes 2016 Modalitats de batxillerat L'accés a la Universitat és Ciències i tecnologia Humanitats i c.socials Arts independent de la modalitat de batxillerat escollida. MATÈRIES COMUNES

Más detalles

Criteris d'avaluació i Recuperació Batxillerat

Criteris d'avaluació i Recuperació Batxillerat Criteris d' i Recuperació Batxillerat Departament: BIOLOGIA I GEOLOGIA: BIOLOGIA CIÈNCIES DE LA 10% Treballs, deures i Examen per avaluacions. TERRA CIÈNCIES PER AL MÓN CONTEMPORANI CLÀSSIQUES: LLATÍ GREC

Más detalles

Què és el BATXIBAC?:

Què és el BATXIBAC?: gener 2017 Què és el BATXIBAC?: Un acord entre els governs de França I Espanya per tal que alguns alumnes, quan acabin el Batxillerat, tinguin la doble titulació de Batxiller i Baccalauréat Objectius:

Más detalles

INSTITUT D AURO SANTPEDOR BATXILLERAT

INSTITUT D AURO SANTPEDOR BATXILLERAT INSTITUT D AURO SANTPEDOR BATXILLERAT 2016-18 ÍNDEX Característiques del batxillerat. El currículum de batxillerat a l institut d AURO. Escollir bé, millora les opcions de futur. Cinc raons per fer batxillerat

Más detalles

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera Jornada de portes obertes del Batxillerat Institut Celestí Bellera maig de 2017 Estructura del sistema educatiu PRIMÀRIA (de 3 a 12 anys) E S O 1r, 2n, 3r, 4t curs (de 12 a 16 anys) BATXILLERAT LOMCE 1r

Más detalles

Organització del 4t curs d ESO

Organització del 4t curs d ESO Organització del 4t curs d ESO Segons el Decret 143/2007, de 26 de juny, pel qual s estableix l ordenació dels ensenyaments de l ESO (DOGC, núm. 4915, 29.06.2007) INSTITUT XXV OLIMPÍADA El Decret 143/2007

Más detalles

Benvinguda curs 15-16

Benvinguda curs 15-16 REUNIÓ PARES Benvinguda curs 15-16 BATXILLERAT C-E Tutor/a: Miquel Caelles 34R/1I/1P-212 DUBTES i PREGUNTES REUNIÓ PARES Organigrama de l'escola Organització general del Batxillerat El Treball de Recerca

Más detalles

IES Enric Soler i Godes Benifaio ORIENTACIÓ CURS

IES Enric Soler i Godes Benifaio ORIENTACIÓ CURS IES Enric Soler i Godes Benifaio ORIENTACIÓ ESO CURS 2016-2017 QUE SITUACIONS ET POTS TROBAR AL FINAL DE 3r. ESO? Que aproves totes les assignatures al juny. És el cas més desitjat i automàticament passaries

Más detalles

DOSSIER INFORMATIU BATXILLERAT

DOSSIER INFORMATIU BATXILLERAT DOSSIER INFORMATIU BATXILLERAT 2010-2012 - 1 - 1.- MARC LEGAL 1.1. ORGANIGRAMA DEL SISTEMA EDUCATIU SEGONS LA LOE MÓN LABORAL BATXILLERAT ( 16-18) PAAU UNIVERSITAT FORMACIÓ PROFESSIONAL GRAU SUPERIOR (CFGS)

Más detalles

BATXILLERAT (PLA D ESTUDIS)

BATXILLERAT (PLA D ESTUDIS) BATXILLERAT (PLA D ESTUDIS) El batxillerat forma part de l'educació Secundària i es distribueix en dos cursos acadèmics. Es desenvolupa en diverses modalitats, s organitza de manera flexible i, si cal,

Más detalles

Batxillerat Promoció Avançament de les orientacions d inici del curs

Batxillerat Promoció Avançament de les orientacions d inici del curs Batxillerat Promoció 2015-2017 Avançament de les orientacions d inici del curs 2015-2016 16 d abril de 2015 Estructura del 1r de batxillerat* h Llengua catalana i lit. I 2 Llengua castellana i lit. I 2

Más detalles

El 4t d ESO Final d etapa

El 4t d ESO Final d etapa Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Institut Sa Palomera Carrer Vilar Petit, s/n 17300 Blanes Tel. 972 35 09 09 El 4t d ESO Final d etapa INS Sa Palomera b7000551@xtec.cat http://www.sapalomera.cat

Más detalles

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial NORMATIVA REFERENT A LES PROVES D'ACCÉS ALS ESTUDIS UNIVERSITARIS DELS MÉS GRANS DE 25 ANYS. CURS 2015-2016 INFORMACIÓ GENERAL PROVES ACCÉS UNIVERSITAT CURS 2015-2016 Amb el nou Reial Decret 1892/2008,

Más detalles

FINAL. Per aprovar el curs cal aprovar les tres avaluacions, amb una nota igual o superior del 5.

FINAL. Per aprovar el curs cal aprovar les tres avaluacions, amb una nota igual o superior del 5. CRITERIS D AVALUACIÓ MATÈRIA: Música 1r ESO PARCIALS 20% ACTITUD: L actitud s avaluarà diàriament i es tindrà en conte si l alumne parla, la puntualitat, fa deures, porta material, participa en classe

Más detalles

NOU MODEL D ACCÉS A LA UNIVERSITAT

NOU MODEL D ACCÉS A LA UNIVERSITAT NOU MODEL D ACCÉS A LA UNIVERSITAT 2010 MARC LEGAL REIAL DECRET 1892/2008, de 14 de novembre 2001 2003 2007 2006 2007 LOU (Ley Orgánica 6/2001, de Universidades) LUC (Llei 1/2003, d Universitats de Catalunya)

Más detalles

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera Jornada de portes obertes del Batxillerat Institut Celestí Bellera maig de 2016 Estructura del sistema educatiu PRIMÀRIA (de 3 a 12 anys) E S O 1r, 2n, 3r, 4t curs (de 12 a 16 anys) BATXILLERAT LOMCE 1r

Más detalles

NOU MODEL D ACCÉS A LA UNIVERSITAT

NOU MODEL D ACCÉS A LA UNIVERSITAT NOU MODEL D ACCÉS A LA UNIVERSITAT 2010 MARC LEGAL REIAL DECRET 1892/2008, de 14 de novembre 2001 2003 2007 2006 2007 LOU (Ley Orgánica 6/2001, de Universidades) LUC (Llei 1/2003, d Universitats de Catalunya)

Más detalles

Batxillerats INS Arnau Cadell. promoció

Batxillerats INS Arnau Cadell. promoció Batxillerats INS Arnau Cadell promoció 2015-17 Sant Cugat, 29 abril 2015 1. Característiques del Batxillerat: - Nova etapa d estudis - Estructura general 2. El batxillerat al nostre Centre: - Oferta general

Más detalles

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS 2016-2017 1 El Batxibac és el programa que permet a l alumnat cursar un currículum mixt amb l objectiu d obtenir la doble titulació

Más detalles

HEM FINALITZAT L ESO! I L ANY VINENT... QUÈ?

HEM FINALITZAT L ESO! I L ANY VINENT... QUÈ? XERRADA INFORMATIVA PER A PARES I MARES INS MONTSERRAT ROIG HEM FINALITZAT L ESO! HEM FINALITZAT L ESO! I L ANY VINENT... QUÈ? L ORIENTACIÓ DES DEL CENTRE: ACCIONS REALITZADES A 4T ESO( A 3R JA ES COMENÇA

Más detalles

Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres. Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO

Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres. Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO 2016-2017 Març de 2016 Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO per

Más detalles

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES Camí DE SON CLADERA, 20-07009 Palma Tel. 971470774 Fax 971706062 e-mail: iesjuniperserra@educacio.caib.es Pàgina Web: http://www.iesjuniperserra.net/ ORIENTACIÓ

Más detalles

Què fer després de BTX. Curs 14-15

Què fer després de BTX. Curs 14-15 Què fer després de BTX Curs 14-15 Calendari final de curs (I) 15 Maig : Entrega notes de l històric de notes de 2n BTL i matèries pendents de 1r de BTL que no han recuperat al llarg del curs. 18-22 Maig

Más detalles

DOSSIER PRESENTACIÓ DEL BATXILLERAT CURS Pl. Ferran Reyes, Barcelona Tel Fax

DOSSIER PRESENTACIÓ DEL BATXILLERAT CURS Pl. Ferran Reyes, Barcelona Tel Fax DOSSIER PRESENTACIÓ DEL BATXILLERAT CURS 2017-2018 1 El Batxillerat és una etapa de l ensenyament secundari no obligatori on es valora l evolució de l alumne en relació als objectius de cada matèria de

Más detalles

Projecte Curricular INS LES CORTS CURRÍCULUM ESO I BATXILLERAT INS LES CORTS

Projecte Curricular INS LES CORTS CURRÍCULUM ESO I BATXILLERAT INS LES CORTS CURRÍCULUM ESO I BATXILLERAT INS LES CORTS CURRÍCULUM ESO 1r ESO Llengua catalana i literatura 3+1b Llengua castellana i literatura 3+1b Llengües estrangeres - Anglès 2+2b Ciències de la naturalesa 2+2b

Más detalles

INSTITUT GABRIEL FERRATER i SOLER Portes obertes de Batxillerat 2015

INSTITUT GABRIEL FERRATER i SOLER Portes obertes de Batxillerat 2015 INSTITUT GABRIEL FERRATER i SOLER Portes obertes de Batxillerat 2015 Batxillerat al Gabriel Ferrater MODALITATS: Ciències i Tecnologia Humanitats i Ciències Socials Arts Batxibac Batxillerat Internacional

Más detalles

Batxibac (doble titulació batxiller baccalauréat)

Batxibac (doble titulació batxiller baccalauréat) Batxibac (doble titulació batxiller baccalauréat) QUÈ ÉS EL BATXIBAC El Batxibac és una oferta de batxillerat amb un currículum mixt que possibilita als alumnes que el cursen obtenir, simultàniament, dues

Más detalles

Accés i Admissió d estudiants amb estudis estrangers. Curs (Document actualitzat a )

Accés i Admissió d estudiants amb estudis estrangers. Curs (Document actualitzat a ) Accés i Admissió d estudiants amb estudis estrangers. Curs 2017-201. (Document actualitzat a 13-4-201) La Comissió Gestora dels Processos d Accés i Preinscripció Universitària del Sistema Universitari

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA Data: 7 de novembre de 2013 Lloc: aula A01 de l edifici G. M. de Jovellanos Hora d inici:

Más detalles

El grau mitjà consta de dos cicles o nivells i en finalitzar s obté el títol de Tècnic Esportiu en la modalitat esportiva corresponent.

El grau mitjà consta de dos cicles o nivells i en finalitzar s obté el títol de Tècnic Esportiu en la modalitat esportiva corresponent. Els Ensenyaments Esportius són una formació que et capacita per desenvolupar una activitat professional en el camp de l'activitat física i l'esport: iniciació esportiva, tecnificació esportiva i conducció

Más detalles

OFERTA EDUCATIVA DEL CENTRE CURS

OFERTA EDUCATIVA DEL CENTRE CURS OFERTA EDUCATIVA DEL CENTRE CURS 2010-2011 1r ESO 2n ESO 3r ESO 4t ESO 1r Batxiller 2n Batxiller Cicle Formatiu Grau Mitjà Cicle Formatiu Grau Superior 1r curs Cicle Formatiu Grau Superior 2n curs 5 grups:

Más detalles

GRAU DE MESTRES D EDUCACIÓ INFANTIL per persones amb experiència professional en l àmbit de l educació infantil. UVic i Rosa Sensat Maig de 2013

GRAU DE MESTRES D EDUCACIÓ INFANTIL per persones amb experiència professional en l àmbit de l educació infantil. UVic i Rosa Sensat Maig de 2013 GRAU DE MESTRES D EDUCACIÓ INFANTIL per persones amb experiència professional en l àmbit de l educació infantil UVic i Rosa Sensat Maig de 2013 Abans de començar: Benvinguda a estudiants del Pla Especial

Más detalles

INSTITUT BELLULLA CANOVELLES 1r BATXILLERAT

INSTITUT BELLULLA CANOVELLES 1r BATXILLERAT INSTITUT BELLULLA CANOVELLES 1r BATXILLERAT 2016-2017 CURRÍCULUM OPTATIU del BATXILLERAT CURS 2016-2017 MATÈRIES DE MODALITAT 3 per modalitat- 4 hores setmana BATXILLERAT CURS 2016-2017 MODALITAT B Itinerari

Más detalles

ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR. Curs 2016

ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR. Curs 2016 ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR Curs 2016 ESTUDIS POSTOBLIGATORIS Estudis universitaris Prova d Accés Tenir un GM o 19 anys o complir-los l any de la prova BATXILLERAT FP Grau Superior (2 anys)

Más detalles

Universitat de Barcelona

Universitat de Barcelona Universitat de Barcelona Web: http://www.ub.edu/web/ub/ca/ 18 facultats / 10 centres adscrits Entre elles: Facultat de Matemàtiques i Informàtica Facultat d Economia i Empresa Facultat de Física Facultat

Más detalles

Graduï s. Ara en secundària

Graduï s. Ara en secundària Graduï s. Ara en secundària CFA Palau de Mar Per a persones adultes que vulguin reemprendre estudis el títol de Graduat en Educació Secundària (GES). Hi ha tres àmbits: Àmbit de la comunicació: llengüa

Más detalles

INSTRUCCIONS CLICKEDU

INSTRUCCIONS CLICKEDU INSTRUCCIONS CLICKEDU Aquest és un petit manual d instruccions de la plataforma CLICKEDU que utilitzem a l escola per a la gestió acadèmica de l alumnat. Entreu al web de l escola: www.escolaxarxa.cat,

Más detalles

B a t x i l l e r a t

B a t x i l l e r a t B a t x i l l e r a t OFERTA FORMATIVA Àmbit ACADÈMIC Recursos acadèmics fonamentals per poder afrontar amb èxit els estudis universitaris. Estratègies per aprendre a gestionar el propi aprenentatge. Potenciació

Más detalles

ALUMNES QUE HAN FET 3R ESO A MATEMÀTIQUES

ALUMNES QUE HAN FET 3R ESO A MATEMÀTIQUES MATEMÀTIQUES de la prova de recuperació de setembre a l hora especificada per a la matèria De cada un dels temes següents del teu llibre de text fes un petit resum i fes els exercicis múltiples de cinc

Más detalles

PRÀCTIQUES en EMPRESA

PRÀCTIQUES en EMPRESA PRÀCTIQUES en EMPRESA Grau de Física Grau d Enginyeria Electrònica de Telecomunicació Grau d Enginyeria Biomèdica Màsters PRÀCTIQUES EN EMPRESA NORMATIVA Les pràctiques externes són una activitat de naturalesa

Más detalles

EL BATXILLERAT NOCTURN

EL BATXILLERAT NOCTURN Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Institut Sa Palomera Carrer Vilar Petit, 24 17300 Blanes Tel. 972 35 09 09 EL BATXILLERAT NOCTURN Institut Sa Palomera b7000551@xtec.cat http://www.sapalomera.cat

Más detalles

Oferta Formativa CFA Canovelles Curs Blocs Ensenyament Matí Tarda Vespre Català Ensenyaments inicials i

Oferta Formativa CFA Canovelles Curs Blocs Ensenyament Matí Tarda Vespre Català Ensenyaments inicials i Oferta Formativa CFA Canovelles Curs 2013-14 Blocs Ensenyament Matí Tarda Vespre Català 2 1 1 Ensenyaments inicials i Castellà 2 1 1 Anglès 1 1 1 bàsics COMPETIC inicial 1 1 1 CFI nivell 1 1 1 1 Formació

Más detalles

INFORMACIÓ SOBRE EL CURRÍCULUM DE BATXILLERAT

INFORMACIÓ SOBRE EL CURRÍCULUM DE BATXILLERAT INFORMACIÓ SOBRE EL CURRÍCULUM DE BATXILLERAT CURS 2013/14 INS LLUÍS COMPANYS RIPOLLET ÍNDEX 1.1 CONSIDERACIONS GENERALS 3 1.2 CURRÍCULUM 3 1.3 AVALUACIÓ I QUALIFICACIONS 6 1.4 MARC HORARI 7 1.5 ALTRES

Más detalles

ALUMNES QUE HAN FET 1r ESO B MATEMÀTIQUES

ALUMNES QUE HAN FET 1r ESO B MATEMÀTIQUES 1r ESO B MATEMÀTIQUES de la prova de recuperació de setembre a l hora especificada per a la matèria Fer tots els exercicis de l'apartat "HAS DE SABER FER" de cadascun dels temes del llibre. 30% quadern

Más detalles

PREGUNTES FREQÜENTS EN RELACIÓ A L ACCÉS I L ADMISSIÓ A LA UNIVERSITAT EL CURS 2017/18.

PREGUNTES FREQÜENTS EN RELACIÓ A L ACCÉS I L ADMISSIÓ A LA UNIVERSITAT EL CURS 2017/18. PREGUNTES FREQÜENTS EN RELACIÓ A L ACCÉS I L ADMISSIÓ A LA UNIVERSITAT EL CURS 2017/18. 16/1/2017 1) Puc examinar-me en la Fase Obligatòria de l assignatura de Química? NO. Els exàmens de la Fase Obligatòria

Más detalles

CALENDARI ESCOLAR CURS SECUNDÀRIA

CALENDARI ESCOLAR CURS SECUNDÀRIA CALENDARI ESCOLAR CURS 2015-2016 SECUNDÀRIA VACANCES I FESTIVITATS Inici del curs: 14 de setembre ( 9h ESO i Batxillerat) Vacances de Nadal: Del 22 de desembre a les 15,30 hores al 7 de gener. Vacances

Más detalles

INS Pau Vila: un institut batxibac

INS Pau Vila: un institut batxibac BATXIBAC El Batxibac es una doble titulació francoespanyola. Informació a http://www.xtec.cat/web/curriculum/batxillerat/baccalaureat Avui parlarem de: projecte/organització al nostre Centre peculiaritats

Más detalles

TASQUES DE RECUPERACIÓ I/O CONSOLIDACIÓ PER AL SETEMBRE

TASQUES DE RECUPERACIÓ I/O CONSOLIDACIÓ PER AL SETEMBRE TASQUES DE RECUPERACIÓ I/O CONSOLIDACIÓ PER AL SETEMBRE 2016-17 2n ESO 1. CATALÀ 2n d ESO Els alumnes que no hagin aprovat l'assignatura de LLENGUA CATALANA hauran de presentar-se a l'examen de recuperació

Más detalles

Curs DOCUMENTACIÓ PER A LA PREINSCRIPCIÓ

Curs DOCUMENTACIÓ PER A LA PREINSCRIPCIÓ Curs 2016 2017 DOCUMENTACIÓ PER A LA PREINSCRIPCIÓ CICLES FORMATIUS i CAS: Fotocòpia del llibre de família (menors de 18 anys). Fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor (menors de 18 anys). Fotocòpia del

Más detalles

Sessió Informativa GRAU D'ENGINYERIA INFORMÀTICA DOBLE ITINERARI ENG. INFORMÀTICA I MATEMÀTIQUES. Facultat Matemàtiques i Informàtica

Sessió Informativa GRAU D'ENGINYERIA INFORMÀTICA DOBLE ITINERARI ENG. INFORMÀTICA I MATEMÀTIQUES. Facultat Matemàtiques i Informàtica Sessió Informativa GRAU D'ENGINYERIA INFORMÀTICA DOBLE ITINERARI ENG. INFORMÀTICA I MATEMÀTIQUES Facultat Matemàtiques i Informàtica Eloi Puertas i Prats 13 de Juliol 2017 Organització Facultat Espais

Más detalles

Estratègies metodològiques a la Formació Professional

Estratègies metodològiques a la Formació Professional MÀSTER EN FORMACIÓ DEL PROFESSORAT DE SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA I BATXILLERAT, FORMACIÓ PROFESSIONAL I ENSENYAMENT D'IDIOMES Estratègies metodològiques a la Formació Professional Casos / FCT Judit Tobar,

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

1. Aneu a la pàgina web 2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació, Cultura i Universitats.

1. Aneu a la pàgina web   2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació, Cultura i Universitats. 1. Aneu a la pàgina web http://www.atib.es/ta/modelos/tasas046.aspx. 2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació, Cultura i Universitats. 1. Trieu la quarta opció: Escola Oficial d Idiomes. A la

Más detalles

IES LLUÍS VIVES DE VALÈNCIA ENSENYAMENT SECUNDARI I BATXILLERAT

IES LLUÍS VIVES DE VALÈNCIA ENSENYAMENT SECUNDARI I BATXILLERAT IES LLUÍS VIVES DE VALÈNCIA ENSENYAMENT SECUNDARI I BATXILLERAT TIPUS D ESTUDIS A L INSTITUT LLUÍS VIVES ENSENYAMENT SECUNDARI 6 anys (12 a 14 anys) ESO 4 anys ENSENYAMENT OBLIGATORI BATXILLERAT 2 anys

Más detalles

Sant Cugat, 6 maig Batxillerats IES Arnau Cadell promoció 2014/16

Sant Cugat, 6 maig Batxillerats IES Arnau Cadell promoció 2014/16 Sant Cugat, 6 maig 2014 Batxillerats IES Arnau Cadell promoció 2014/16 1. Característiques del Batxillerat: - Nova etapa d estudis - Estructura general 2. El batxillerat al nostre Centre: - Oferta general

Más detalles

CICLES DE GRAU SUPERIOR

CICLES DE GRAU SUPERIOR CICLES DE GRAU SUPERIOR DOCUMENTACIÓ QUE S HA D APORTAR PER A L ACCÉS VIA BATXILLER c) Documentació que acredita que, en el moment de presentar la sol licitud, es tenen els requisits acadèmics que permeten

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Informació complementària. Documents per a l organització i la gestió dels centres

Informació complementària. Documents per a l organització i la gestió dels centres Informació complementària Documents per a l organització i la gestió dels centres 2014-2015 Setembre 2014 Desenvolupament del currículum: Competències bàsiques L ordenació curricular de l etapa de l educació

Más detalles

ESCOLA JESÚS MARIA SANT ANDREU. Benvinguts! Una escola per a tothom

ESCOLA JESÚS MARIA SANT ANDREU. Benvinguts! Una escola per a tothom ESCOLA JESÚS MARIA SANT ANDREU Benvinguts! Una escola per a tothom JM escola cristiana educació integral Qui som? ambient de família atenció personalitzada JESÚS MARIA Jesús Maria a 26 països Canadà Estats

Más detalles

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 (Aprovat en el Consell de Govern núm. 9/08 de 27 de novembre de 2008) Criteris generals: El calendari

Más detalles

PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT Batxillerat i CFGS Juny 2016 ANNEX. 12 de juliol de 2016

PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT Batxillerat i CFGS Juny 2016 ANNEX. 12 de juliol de 2016 PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT Batxillerat i CFGS Juny 2016 ANNEX 12 de juliol de 2016 1 1 ESTADÍSTIQUES GENERALS 2 RESULTATS GLOBALS 3 BATXILLERAT 2016 4 PAP GRAUS EDUCACIÓ 2 Estadístiques generals Ubicacions

Más detalles

COL LEGI COR DE MARIA DE BLANES PRESENTACIÓ DEL CURS

COL LEGI COR DE MARIA DE BLANES PRESENTACIÓ DEL CURS COL LEGI COR DE MARIA DE BLANES PRESENTACIÓ DEL CURS 2018-2019 SEGON ESO Titular Directora Pedagògica Sotsdirectora Cap d Estudis Cap de Pastoral Equip directiu Nemesio Rocamora Anna Casadevall Carme Gálvez

Más detalles

Les escoles oficials d idiomes

Les escoles oficials d idiomes Les escoles oficials d idiomes Index Què són i què fan On són Estudiar a una EOI Obtenir una certificació en règim lliure 2 Què és una EOI? Centre públic, no universitari, d ensenyament d idiomes moderns.

Más detalles

! Què és el PEI (Programa d Estudis Integrats per als Ensenyaments Professionals de Música i Dansa)?! A qui està destinat?

! Què és el PEI (Programa d Estudis Integrats per als Ensenyaments Professionals de Música i Dansa)?! A qui està destinat? Què és el PEI (Programa d Estudis Integrats per als Ensenyaments Professionals de Música i Dansa)? A qui està destinat? És un programa de la Conselleria d Educació, Cultura i Universitats, destinat als

Más detalles

ACCÉS A LA UNIVERSITAT

ACCÉS A LA UNIVERSITAT ACCÉS A LA UNIVERSITAT PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT PER ALS MÉS GRANS DE 25 ANYS REQUISITS Tenir 25 anys abans de l 1 d octubre de l any en què es fa l accés. (en cas de complir els 25 anys l 1 d octubre

Más detalles

REUNIÓ d inici de curs amb FAMÍLIES. 2n BATXILLERAT. dimecres, 3 d octubre de tarda. curs 2018/2019

REUNIÓ d inici de curs amb FAMÍLIES. 2n BATXILLERAT. dimecres, 3 d octubre de tarda. curs 2018/2019 REUNIÓ d inici de curs amb FAMÍLIES 2n BATXILLERAT curs 2018/2019 dimecres, 3 d octubre de 2018 7 tarda TUTORIES TUTORIA AMB FAMÍLIES 2n BAT A: Cristina Barcos dimarts 12:30 13:30h 2n BAT B: Xavier Mestre

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ

PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ Fax 977 55 62 11 PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ ORDRE D ASSIGNACIÓ DE PLACES GM: - El centre assignarà places, en primer lloc, a les persones que van participar

Más detalles

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC -18 Acord núm. CG//06/07 del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Más detalles

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació Aquest document conté els apartats següents: Part primera: cicles formatius FP LOGSE C. Trasllat d un alumne entre centres sense haver finalitzat

Más detalles

M A T R I C U L A`T : C urs 2009/10

M A T R I C U L A`T : C urs 2009/10 IES HISTORIADOR CHABÀS Campanya informativa : E. PRIMÀRIA ESO Email: 03004223@edu.gva.es www.ieschabas.org Adreça: Metge Manuel Vallalta, núm. 3 03700 Dénia Tel: 965781286 Fax: 965781662 Email: 03004223@edu.gva.es

Más detalles

CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS

CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS 2016-2017 Els períodes lectius d'aquest Màster seran els següents: - El primer quadrimestre es desenvoluparà entre els dies 17 d'octubre de 2016 i 20 de

Más detalles

1. Aneu a la pàgina web 2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació i Universitat.

1. Aneu a la pàgina web   2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació i Universitat. 1. Aneu a la pàgina web http://www.atib.es/ta/modelos/tasas046.aspx. 2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació i Universitat. 1. Trieu la segona opció: Escola Oficial d Idiomes. A la següent pantalla

Más detalles

PROVES D ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ CONVOCATÒRIA MAIG 2012

PROVES D ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ CONVOCATÒRIA MAIG 2012 PROVES D ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ CONVOCATÒRIA MAIG 2012 Termini d inscripció a les proves d accés a CFGM: del 19 al 30 de març de 2012, ambdós inclosos. Taxa d inscripció: 21,05 euros. Centres

Más detalles

CICLES FORMATIUS FEDAC SANT NARCÍS

CICLES FORMATIUS FEDAC SANT NARCÍS CICLES FORMATIUS FEDAC SANT NARCÍS CFGM d'atenció a Persones en Situació de Dependència CFGS d'integració Social CFGS Educació Infantil C / P A R E C O L L, 3, 1 7 0 0 5, G I R O N A T E L È F O N : 9

Más detalles

1.- PERCENTATGE D APROVATS DEL CONJUNT DE LES ILLES BALEARS.

1.- PERCENTATGE D APROVATS DEL CONJUNT DE LES ILLES BALEARS. Estudi de l evolució del percentatge d aprovats dels alumnes de les Illes Balears a les àrees lingüístiques a les etapes d educació primària, educació secundària obligatòria i batxillerat en el període

Más detalles

DE GRUP IES JOAN RAMIS I RAMIS DIRECCIÓ CURS

DE GRUP IES JOAN RAMIS I RAMIS DIRECCIÓ CURS JUNTA DE DELEGATS DE GRUP 2012-2013 IES JOAN RAMIS I RAMIS DIRECCIÓ CURS 2012-2013 Ordre del dia 2 Constitució de la Junta de delegats de grup de l IES Joan Ramis i Ramis per al curs escolar 2012-2013.

Más detalles

Curs de preparació per a les proves d accés als cicles formatius de formació professional. cfa NOU girona

Curs de preparació per a les proves d accés als cicles formatius de formació professional. cfa NOU girona Curs de preparació per a les proves d accés als cicles formatius de formació professional cfa NOU girona Informació i descripció de la prova Famílies professionals Itineraris que es poden cursar al centre

Más detalles

MINIGUIA RALC: FINALITZACIÓ DEL PROCÉS DE REGISTRE DE MATRÍCULES DEL CURS VINENT

MINIGUIA RALC: FINALITZACIÓ DEL PROCÉS DE REGISTRE DE MATRÍCULES DEL CURS VINENT MINIGUIA RALC: FINALITZACIÓ DEL PROCÉS DE REGISTRE DE MATRÍCULES DEL CURS VINENT (centre privat amb ensenyaments sostinguts amb fons públic i TOTS els centres públics amb ensenyaments gestionats amb GEDAC)

Más detalles

9 de juny: Últim dia de classe. Del 10 al 15 de juny: Projecte de recerca. 16 de juny: Tribunals del projecte de recerca.

9 de juny: Últim dia de classe. Del 10 al 15 de juny: Projecte de recerca. 16 de juny: Tribunals del projecte de recerca. 9 de juny: Últim dia de classe. Del 10 al 15 de juny: Projecte de recerca. 16 de juny: Tribunals del projecte de recerca. 17 i 18 de juny: Avaluacions finals. 18 de juny: Festa final de curs 19 de juny:

Más detalles

Benvolguda família, Us volem fer arribar algunes informacions relatives a l inici del pròxim curs 2018/2019, per a tots els nivells. L'alumnat que tingui matèries pendents farà els exàmens extraordinaris

Más detalles

COL LEGI COR DE MARIA DE BLANES PRESENTACIÓ DEL CURS

COL LEGI COR DE MARIA DE BLANES PRESENTACIÓ DEL CURS COL LEGI COR DE MARIA DE BLANES PRESENTACIÓ DEL CURS 2018-2019 TERCER ESO A Equip directiu Titular Nemesio Rocamora Directora Pedagògica Anna Casadevall Sotsdirectora Carme Gálvez Cap d Estudis David Pujol

Más detalles

INSTITUT D AURO SANTPEDOR JORNADA DE PORTES OBERTES 2018

INSTITUT D AURO SANTPEDOR JORNADA DE PORTES OBERTES 2018 INSTITUT D AURO SANTPEDOR JORNADA DE PORTES OBERTES 2018 PLA D ACOLLIDA ALUMNES 1r E.S.O. 2018-2019 -1a PART- Activitats informatives per a les escoles Jornada portes obertes: 9 de març Entrevistes amb

Más detalles

LLISTAT DE LLIBRES DE TEXT CURS 2016/2017

LLISTAT DE LLIBRES DE TEXT CURS 2016/2017 LLISTAT DE LLIBRES DE TEXT CURS NIVELL EDUCATIU: EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA (ESO) ETAPA, CICLE O CURS: PRIMER CURS (LOMCE) BIOLOGIA I GEOLOGIA SM BIOLOGIA I GEOLOGIA 978-84-675-7866-9 Valencià GEOGRAFIA

Más detalles

Matèries Troncals. Fonaments de l art I Cultura audiovisual Història del món Dibuix tècnic Dibuix artístic

Matèries Troncals. Fonaments de l art I Cultura audiovisual Història del món Dibuix tècnic Dibuix artístic Un alumne ha de cursar: Matèries Troncals Llengua catalana i literatura Llengua castellana i literatura Llengua anglesa Filosofia Ciències del món Cultura religiosa Educació física a) Les matèries troncals

Más detalles

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA A l EVIA s ha creat dins el mòdul de matrícula un apartat nou que tracta de la cita prèvia d automatrícula: Dins aquesta carpeta podem trobar dos eines:

Más detalles

Manual per a consultar la nova aplicació del rendiment acadèmic dels Graus a l ETSAV

Manual per a consultar la nova aplicació del rendiment acadèmic dels Graus a l ETSAV Manual per a consultar la nova aplicació del rendiment acadèmic dels Graus a l ETSAV Versió: 1.0 Data: 19/01/2017 Elaborat: LlA-CC Gabinet Tècnic ETSAV INDEX Objectiu... 3 1. Rendiment global dels graus...

Más detalles

DOCUMENT: doc_ils_ca_eso_c.cient_4t eso_dep tecnologia. CRITERIS D AVALUACIÓ DE LA MATÈRIA DE CULTURA CIENTÍFICA DE 4t D ESO

DOCUMENT: doc_ils_ca_eso_c.cient_4t eso_dep tecnologia. CRITERIS D AVALUACIÓ DE LA MATÈRIA DE CULTURA CIENTÍFICA DE 4t D ESO p TECNO_v : doc_ils_ca_eso_c.cient_4t eso_dep tecnologia CRITERIS D AVALUACIÓ DE LA MATÈRIA DE CULTURA CIENTÍFICA DE 4t D ESO DEPARTAMENT DE TECNOLOGIA Pàgina 1 de 5 Aquest document pot quedar obsolet

Más detalles

ALUMNES QUE HAN FET 2N ESO A MATEMÀTIQUES

ALUMNES QUE HAN FET 2N ESO A MATEMÀTIQUES MATEMÀTIQUES de la prova de recuperació de setembre a l hora especificada per a la matèria Presentació obligatòria dels exercicis del dossier que s entregarà al finalitzar el curs. D aquest treball se

Más detalles

Per tal d assegurar el currículum adequat de l alumne/a es recomana no comprar els llibres

Per tal d assegurar el currículum adequat de l alumne/a es recomana no comprar els llibres 1r BATXILLERAT Per tal d assegurar el currículum adequat de l alumne/a es recomana no comprar els llibres de les matèries de modalitat, en cas de dubte,fins haver parlat amb Coordinació de Batxillerat

Más detalles

PROGRAMA D ORIENTACIÓ 4t ESO INSTITUT MEDITERRÀNIA CURS

PROGRAMA D ORIENTACIÓ 4t ESO INSTITUT MEDITERRÀNIA CURS PROGRAMA D ORIENTACIÓ 4t ESO INSTITUT MEDITERRÀNIA CURS 2016-2017 De què parlarem? Activitats d orientació realitzades des de Tutoria Quins reptes tenen els joves per orientar-se? Com aprenen a prendre

Más detalles

Orientacions per a l organització del 4t curs de l Educació secundària obligatòria i el Batxillerat en el curs (20 de maig de 2008)

Orientacions per a l organització del 4t curs de l Educació secundària obligatòria i el Batxillerat en el curs (20 de maig de 2008) Orientacions per a l organització del 4t curs de l Educació secundària obligatòria i el Batxillerat en el curs 2008 2009 (20 de maig de 2008) Amb vista a una òptima organització en el desenvolupament de

Más detalles