FONS PERSONAL Descripció i inventari del fons

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "FONS PERSONAL Descripció i inventari del fons"

Transcripción

1 FONS PERSONAL Descripció i inventari del fons ANTONIO SURÍS e HIJO

2 Descripció del fons personal Antonio Surís e Hijos

3 FITXA DE DESCRIPCIÓ 1. ÀREA D IDENTIFICACIÓ 1.1. Codi de referència Codi país CAT Codi arxiu SAMLM Codi Nivell de descripció Inventari Títol FONS DIVERSES PERSONALITATS ANTONIO SURÍS E HIJO 1.4. Dates de formació Dates de creació: Volum i suport 1 capsa de documentació en suport paper. 2. ÀREA DE CONTEXT 2.1. Nom(s) del(s) productor(s) Antonio Surís e Hijo 2.2. Història de l organisme / Biografia del productor Industrial i comerciant, regenta una casa de consignació naviera a Cadis al voltant de Des d allà es relaciona per via postal amb familiars i clients situats a indrets molt diferents i allunyats entre si: Cuba, Lloret; Alacant Història arxivística El 27 de juny de l any 2005 Agustí Maria Vilà i Galí va fer cessió de deu d aquestes cartes datades entre 1820 i De fet, ell les havia rebut prèviament del Sr. Fàbregas, fill d en Daga Dades sobre l ingrés La documentació està en bon estat. 3. ÀREA DE CONTINGUT I ESTRUCTURA Servei d arxiu municipal - C. Josep Lluhí, 24, 1r Lloret de Mar. Tel Fax A/e.

4 3.1. Abast i contingut informatius Correspondència tant comercial, familiar i de cortesia a principis del segle XIX Sistema d organització La documentació és encapsada en capses normalitzades i es troba en bones condicions de conservació en els dipòsits del Servei d arxiu municipal de Lloret de Mar Avaluació, tria i eliminació documental Atès que es tracta d un fons de caràcter històric, no s ha fet cap procés d avaluació i/o eliminació de la documentació Increments documentals No hi ha la possibilitat que es facin noves aportacions documentals.. 4. ÀREA DE CONDICIONS D ACCÉS I ÚS 4.1. Condicions d accés La documentació d aquest fons és d accés públic, mentre es mantingui en bon estat de conservació Condicions de reproducció Es permet la reproducció amb mitjans reprogràfics que no suposin perjudici per a la conservació adequada de la documentació Llengua i escriptura Català i castellà Característiques físiques i requeriments tècnics La documentació es conserva en dipòsits condicionats a una temperatura de 18º C. i a una H.R. del 60%. En general es troba en bon estat de conservació. L accés a la documentació es pot fer de manera directa Instruments de descripció Hi ha un inventari, en suport paper, que es troba disponible a la biblioteca auxiliar de l arxiu. Tanmateix, l inventari també es pot consultar a través d una base de dades informàtica. Servei d arxiu municipal - C. Josep Lluhí, 24, 1r Lloret de Mar. Tel Fax A/e.

5 5. ÀREA DE DOCUMENTACIÓ RELACIONADA 5.1. Existència i localització dels originals La documentació dipositada és original Existència i localització de còpies No consta l existència de còpies de la documentació dipositada Documentació relacionada No consta documentació relacionada Bibliografia VIRELLA I BLODA, Albert Del temps heroic en que el Penedès s'obre al comerç amb Amèrica, a Miscel lània Penedesenca 1984 VILÀ I GALÍ, Agustí Ma. La marina mercant de Lloret de Mar, Segles XVIII i XIX, Ajuntament de Lloret de Mar, ÀREA DE NOTES 6.1. Notes No consta cap nota d interès que s hi pugui afegir. 7. ÀREA DE CONTROL DE LA DESCRIPCIÓ 7.1. Autoria i data(es) Classificació, inventari i quadre de classificació: Joaquim Daban i Massana (2000). Readaptació de la fitxa Lluís Frigola i Butiñà 22/01/ Fonts La font fonamental utilitzada per a l elaboració d aquesta descripció ha estat el contingut del propi fons Regles o convencions La descripció ha estat elaborada seguint la Norma de Descripció Arxivística de Catalunya (NODAC), redactada segons les directrius de l Associació d Arxivers de Catalunya i la Subdirecció general d Arxius del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Servei d arxiu municipal - C. Josep Lluhí, 24, 1r Lloret de Mar. Tel Fax A/e.

6 Inventari del fons personal Antonio Surís e Hijos

7 Servei d'arxiu Municipal SIG.SIST FONS SUBFONS SECCIÓ SUBSECCIÓ Inventari del Servei d Arxiu Municipal de Lloret de Mar FONS DE DIVERSES PERSONALITATS ANTONIO SURÍS E HIJO ASSUMPTE DATA SIG. TOP Correspondència entrada relacionada amb la raó social Antonio Surís e hijo / Deu unitats marcades com a S-001 a 010 / Per anys. Donació Agustí Maria Vilà i Galí, que la va rebre del Sr. Fàbregas, fill d'en Daga / 27/06/ / Escriptura notarial testament Antoni Surís i Botet / fotocòpia / Original dipositat a Cadis. Donació Agustí Maria Vilà i Galí, que la va rebre del Sr. Fàbregas, fill d'en Daga / 27/06/