L agenda de Ripollet. abril 2016

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "L agenda de Ripollet. abril 2016"

Transcripción

1 L de Ripollet abril 2016

2 2

3 3 Divendres 1 AE FOTOSHOPPING h. Centre Cultural Acte inaugural del Fotoshopping, una experiència que uneix fotografia i comerç a Ripollet. Més informació a < Organitza: Unió de Botiguers de Ripollet i Acció Fotogràfica Ripollet. MÚSICA. COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA 21 h. Teatre Auditori del Mercat Vell La Companyia Elèctrica Dharma torna a pujar als escenaris per celebrar una gira dedicada als seus 40 anys de carrera. En aquesta ocasió, a més, comptaran amb la participació dels Grallers de Ripollet. Preu: 16 euros. Organitza: Associació d Espectadors del Teatre del Mercat Vell. Dissabte 2 ENCANTS DELS ATURATS 9 h. Plaça de Pere Quart Mercat de segona mà i artesania on es pot col laborar comprant articles a les parades instal lades i aportant tot tipus d articles que no s utilitzin. Fins a les 20 h. Org.: Associació d Aturats Ripollet-Cerdanyola i Parados Unidos Ripollet Cerdanyola. TALLER PER A INFANTS. ARQUITECTURA PER A INVENTORS h. Biblioteca Municipal Construïm una ciutat penjada. Aprofitant la teranyina que ja van construir, els participants faran cases i parcs que pengen del cel. A càrrec d ARQ Inventors. Per a infants a partir de 4 anys. Cal inscripció. Organitza: PMC. PRESENTACIÓ DEL LLIBRE UN MAR DE SEMILLAS 12 h. Llibreria Uppali Presentació del llibre d Alba La Pintora de Somnis, amb la col laboració de Maika Aguado. Un viatge a la maternitat, a la criança natural i al fons de les tribus del món. Organitza: Racó de les Lletres Locals. V TEATRE. MI SUEGRA ES INCREIBLE h. Teatre Auditori del Mercat Vell Comèdia en dos actes, apta per a tots els públics, que l agrupació teatral ja va representar al maig. Obra benèfica a favor d Apadir. Preu: 8 euros. Organitza: Apadir. Col labora: La Careta Teatre. SOPAR D ALFORJA 21 h. Centro Aragonés de Ripollet Sopar compartit a la seu de l entitat (c/ Nou, 22). Organitza: Centro Aragonés. Diumenge 3 FIRA DELS HORTS 10 h. Parc de la Xemeneia Venda i exposició de productes artesanals, banc dels aliments, productes ecològics, llavors, flors i plantes. Sardinada popular fins a les 12 h. Activitats i tallers per als més petits. Organitza: Associació de Veïns de Can Clos.

4 4 V JUGATECAMBIENTAL. LES AROMÀTIQUES DEL PARC. ELABOREM REMEIS h. Brollador del parc dels Pinetons Coneixerem algunes plantes que fan molt bona olor i el perquè. També farem medicina: alcohol de romaní. Organitza: Regidoria de Medi Ambient i AMB Parcs. BALL PER A LA GENT GRAN 18 h. Casal d Avis Fins a les 20 h. Preu: 2,50 euros. Organitza: Casal d Avis de Ripollet. Dimecres 6 Divendres 8 Dissabte 9 HORA DEL CONTE: LA CARPA DELS CONTES h. Sala d Actes de la Biblioteca Municipal Espectacle amb titelles a càrrec de Cia Patawa. Per a infants a partir de 4 anys. Organitza: PMC. NITS DE MÚSICA: HISTÒRIA DEL CINEMA NORD-AMERICÀ 20 h. Centre Cultural Amb Lluís López i Joana Raja. Organitza: Associació d Espectadors del Teatre del Mercat Vell. ENCANTS DELS ATURATS 9 h. Plaça del Molí Mercat de segona mà i artesania on es pot col laborar comprant articles a les parades instal lades i aportant tot tipus d articles que no s utilitzin. Fins a les 20 h. Org.: Associació d Aturats Ripollet-Cerdanyola i Parados Unidos Ripollet Cerdanyola. ELS MÉS PETITS FEM DISSABTE: LA REINA DELS COLORS h. Biblioteca Municipal La reina Malwinda ens ensenyarà a pintar i a cantar la cançó dels colors. A càrrec de Gerard Garcès. Per a infants fins a 4 anys. Cal inscripció prèvia. Organitza: PMC. RECITAL DE POESIA DE LORCA 18 h. Casal d Avis Els membres de l Associació de Jubilats i Pensionistes de Ripollet llegiran poemes de l artista andalús amb motiu de l Any Lorca. Organitza: Associació de Jubilats i Pensionistes de Ripollet. IV CONCERT DE MÚSICA RELIGIOSA 18 h. Església de Ripollet A càrrec de Veus del Vallès, de la Societat Coral El Vallès. Entrada gratuïta. Org.: Societat Coral El Vallès. CONCERT ANIVERSARI DE L ASSOCIACIÓ DE MUSICA D AUTOR LA ESCALERA 21 h. Teatre Auditori del Mercat Vell Hi actuaran Permiso de la Dama, Alma de Boquerón, Nelson Poblete, Miguel Ángel Bueno, Patrycia, Lidia Uve. Javi Jareño i Dani Bernal. Entrades gratuïtes. Les invitacions es poden recollir a Ripollet Ràdio. Org.: Associació de Musica d Autor La Escalera.

5 5 Diumenge 10 XXIX CAMINADA RIPOLLET-MONTSERRAT Ripollet-Montserrat Inscripcions del 5 al 8 d abril al Centre Cultural de 19 h a 21 h. El 9 d abril, de 10 h a 13 h. El mateix dia de l activitat, abans de les 5 h. Preus socis amb bus: 16 euros; sense, 10 euros. No socis amb bus: 18 euros. No socis sense bus: 12 euros. Organitza: Centre Excursionista Ripollet. JUGATECAMBIENTAL. FEM HORT DE PRIMAVERA! h. Brollador del parc dels Pinetons Vine i aprèn a fer el teu propi hort. Coneixerem els conceptes d horticultura ecològica i farem una plantada en testos de planter d horta que ens podrem emportar a casa. Organitza: Regidoria de Medi Ambient i AMB Parcs. V BALL PER A LA GENT GRAN 18 h. Casal d Avis Fins a les 20 h. Preu: 2,50 euros. Organitza: Casal d Avis de Ripollet. Dilluns 11 Dimecres 13 CAFÈ LITERARI: COMO AGUA PARA CHOCOLATE h. Centre Cultural Tertúlia sobre l obra de Laura Esquivel. Organitza: Associació d Espectadors del Teatre del Mercat Vell. TALLER DE CUINA PER A INFANTS: DECORACIÓ DE CUPCAKES h. Biblioteca Municipal Podràs decorar la teva cupcake amb piruletes de xocolata. A càrrec d Anna Mata. Adreçat a infants a partir de 6 anys. Cal inscripció prèvia. Organitza: PMC. CLUB DE LECTURA FÀCIL: L AIGUA DEL RIF h. Biblioteca Municipal Tertúlia sobre l obra de Montse Flores, moderada per Alícia Gili. Organitza: PMC. TEATRE: NO HAY LADRÓN QUE POR BIEN NO VENGA h. Teatre Auditori del Mercat Vell Obra a teatre a càrrec dels alumnes del Taller de Teatre de l Associació Cultural Jaume Tuset.Organitza: Associació Cultural Jaume Tuset. Dijous 14 TALLER PER A ADULTS: SCRAPBOOK 18 h. Biblioteca Municipal Taller sobre com decorar àlbums de fotos, llibres, quaderns i altres materials amb la tècnica de l scrap. Es confeccionarà un arxiu per guardar cartes, receptes de cuina, etcètera. A càrrec de Begoña Rosado. Organitza: PMC. Divendres 15 PRESENTACIÓ DEL TRIMESTRE DE L ASSOCIACIÓ D ESPECTADORS DEL TEATRE DEL MERCAT VELL 21 h. Teatre Auditori del Mercat Vell A càrrec de La Careta Teatre. Quatre actrius de la companyia interpretaran La Careta amb Lorca i Shakespeare, un recull de fragments dels dos dramaturgs. Organitza: Associació d Espectadors del Teatre del Mercat Vell.

6 6 Dissabte 16 ENCANTS DELS ATURATS 9 h. Plaça de Pere Quart Mercat de segona mà i artesania on es pot col laborar comprant articles a les parades instal lades i aportant tot tipus d articles que no s utilitzin. Fins a les 20 h. Org.: Associació d Aturats Ripollet-Cerdanyola i Parados Unidos Ripollet Cerdanyola. TALLER-SEMINARI: ANGLÈS MÚSICA I RITME 10 h. Escola de Música de la Societat Coral El Vallès A càrrec de Gábor Légrádi. Gratuït. Per a nens i famílies. Cal reservar plaça. L activitat es repetirà a les 11 h. Org.: Societat Coral El Vallès. ELS MÉS PETITS FEM DISSABTE: STORYTIME BABIES: MOUSY AND THE BIG RED BALL h. Biblioteca Municipal Històries en anglès per aprendre idiomes a càrrec de Kids&Us. Organitza: PMC. CELEBRACIÓ DE SAN JORGE AL CENTRO ARAGONÉS 12 h. Centro Aragonés A les dotze del migdia es llegirà el pregó a la seu de l entitat i, posteriorment, hi haurà una rebuda oficial a les autoritats i als socis i simpatitzants. A les dues s organitzarà un dinar de germanor, i a les sis de la tarda hi haurà un festival de jotes al Teatre Auditori del Mercat Vell. Organitza: Centro Aragonés. PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE L ARC h. Bistrot Bessones Presentació del llibre Y si...? de L Arc, entitat anteriorment anomenada Arc de Sant Martí. Organitza: Racó de Lletres Locals. Diumenge 17 SANT JORDI A LA RAMBLA 2016 Rambla de Sant Jordi 29 edició. Gran fira d entitats a les rambles de Sant Jordi i Sant Esteve, que tradicionalment se celebra el diumenge anterior a Sant Jordi. A més de les desenes de paradetes, hi haurà activitats diverses de promoció de la cultura popular, la gastronomia i l associacionisme local, en un marc festiu i multitudinari. Organitza: CRAC. Col labora: Patronat Municipal de Cultura. JUGATECAMBIENTAL. TESTING DE BIODIVERSITAT h. Brollador del parc dels Pinetons Itinerari de descoberta des de la Jugatecambiental fins al Mas Duran, espai natural proper. Organitza: Regidoria de Medi Ambient i AMB Parcs.

7 7 V BALL PER A LA GENT GRAN 18 h. Casal d Avis Fins a les 20 h. Preu: 2,50 euros. Organitza: Casal d Avis de Ripollet. Dilluns 18 JORNADES DE PORTES OBERTES A LES ESCOLES BRESSOL PÚBLI- QUES 18 h. La Rodeta del Molí Jornades de portes obertes a les escoles bressol públiques de Ripollet en el marc de la preinscripció per al curs La presentació de les sol licituds serà entre el 2 i el 13 de maig. Organitza: Regidoria d Eduació. Dimarts 19 JORNADES DE PORTES OBERTES A LES ESCOLES BRESSOL PÚBLI- QUES 18 h. La Verema Jornades de portes obertes a les escoles bressol públiques de Ripollet en el marc de la preinscripció per al curs La presentació de les sol licituds serà entre el 2 i el 13 de maig. Organitza: Regidoria d Eduació. Dimecres 20 Dijous 21 Divendres 22 HORA DEL CONTE: UN PEU CAU DEL CEL h. Biblioteca Municipal Conte d aventures amb molts tocs d humor. A càrrec de Marc Lloan. Organitza: PMC. CONCERT DE SANT JORDI h. Parc del CIP Molí d en Rata A càrrec dels alumnes de l Escola de Música de la Societat Coral El Vallès. Organitza: Societat Coral El Vallès. XERRADA. CONEIX LA VERITABLE HISTÒRIA DE SANT JORDI h. CIP Molí d en Rata Xerrada per a adults sobre els origens històrics arreu del món de la llegenda de Sant Jordi. Es recomana inscripció prèvia a <molidenrata@ ripollet.cat>. Organitza: Regidoria de Patrimoni i Memòria Històrica. REVETLLA DE SANT JORDI. AMB LORCA: POESIA, DANSA I MÚSICA h. Biblioteca Municipal Activitat conjunta entre les Nits de Música i el taller de poesia. Organitza: Associació d Espectadors del Teatre del Mercat Vell i el Taller de poesia de l Escola d Adults Jaume Tuset, Epidemic Dance Show i Casa d Andalusia de Cerdanyola del Vallès. NITS D ACÚSTIC 23 h. Casal de Joves Segona sessió d aquest cicle de concerts en el qual actuaran Gal la i Salgado, isergi Estrella. Organitza: Centre d Esplai L Estel.

8 8 Dissabte 23 ENCANTS DELS ATURATS 9 h. Plaça de Pere Quart Mercat de segona mà i artesania on es pot col laborar comprant articles a les parades instal lades i aportant tot tipus d articles que no s utilitzin. Fins a les 20 h. Org.: Associació d Aturats Ripollet-Cerdanyola i Parados Unidos Ripollet Cerdanyola. HISSADA DE LA BANDERA D ARAGÓ AL BALCÓ DE L AJUNTAMENT Ajuntament de Ripollet Amb motiu de la celebració de San Jorge. Organitza: Centro Aragonés. Dissabte, 23 d abril Diada de Sant Jordi Durant tot el dia. Parades de llibres a la Rambla de Sant Jordi h. Presentació del llibre El gos pelut i el gos pelat, de Susanna Buxó. A la Sala d Actes del Centre Cultural. Organitza: El Racó de les Lletres Culturals. 11 h. Taller de contes al pati del Centre Cultural organitzat per l AFA Els Pinetons h. Sala d Actes del Centre Cultural. Lliurament de premis del tercer Concurs de Booktrailers REC/ Tu recomanes! Organitza: Biblioteca de Ripollet h. Aproximació a la música als infants i gravació d un vídeoclip. A la Sala d Actes del Centre Cultural. Organitzat per La Escalera h. Lectura popular d El llibre de les bèsties, de Ramon Llull. Amb la participació d alumnes de l Oficina de Català i Amics del Teatre. Acompanyament i il lustracions en directe a càrrec d Alba Martínez h. Taller de titelles al pati del Centre Cultural a càrrec d Alba Martínez. Pintura amb música en viu a càrrec d Alba Martínez i Rita T. Gort h. Jardí Romàntic de la Casa Padró. Recital de poesia amb música en directe amb la participació dels alumnes de l Oficina de Català i l Escola de Música de la Societat Coral El Vallès. 19 h. Centre Parroquial. Diàleg entre Daniel García Andújar, artista visual dels mitjans, activista i teòric de l art, i Valentí Roma, historiador i escriptor h. Ballada de sardanes a la rambla de Sant Jordi amb la Principal del Llobregat. Organitza Ripollet Sardanista.

9 9 Diumenge 24 V JUGATECAMBIENTAL. TALLER D SCRAPBOOKING h. Brollador del parc dels Pinetons Vine a decorar el teu llibre! Amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi, elaborarem els nostres llibres. No cal inscripció prèvia. Organitza: Regidoria de Medi Ambient i AMB Parcs. JUGA AMB LA HISTÒRIA. LA LLEGENDA DE SANT JORDI 12 h. CIP Molí d en Rata Taller per aprendre que la lluita entre el bé i el mal es produeix des de sempre, en totes les civilitzacions de la humanitat, i es veuran quines formes va prenent al llarg de la història. Organitza: Regidoria de Patrimoni i Memòria Històrica i PMC. BALL PER A LA GENT GRAN 18 h. Casal d Avis Fins a les 20 h. Preu: 2,50 euros. Organitza: Casal d Avis de Ripollet. Dilluns 25 XERRADA INFORMATIVA SOBRE LA MATRÍCULA A LES ESCOLES BRESSOL PÚBLIQUES 18 h. Centre Cultural En el marc de les jornades de portes obertes per a la preinscripció a les llars d infants públiques. Organitza: Regidoria d Educació.

10 10 Dimarts 26 AE XERRADA SOBRE FEDERICO GARCÍA LORCA 18 h. Centre Cultural A càrrec de la professora de Literatura de la UB Marísa Sotelo. Organitza: Aula d Extensió Universitària de la Gent Gran. LLEGIR EL TEATRE. VICTÒRIA h. Biblioteca Municipal Tertúlia sobre aquesta obra de Pau Miró, moderada per Mònica López i Jordi Rodríguez, d Amics del Teatre. Organitza: PMC. ÒPERA EN DIRECTE. RIGOLETTO h. Teatre Auditori del Mercat Vell Des de l Òpera Nacional de París. Preu per a socis: 10 euros. Per al públic en general: 15 euros. Organitza: Associació d Espectadors del Teatre del Mercat Vell. Dimecres 27 Divendres 29 AE RECITAL DE POESIA h. Teatre Auditori del Mercat Vell A càrrec del taller de poesia de l Associació Cultural Jaume Tuset. Organitza: Associació Cultural Jaume Tuset. CLUB DE LECTURA. EL VIATGE DE BALDASSARE h. Biblioteca Municipal Tertúlia sobre aquesta novel la d Amin Maalouf, moderada per Alícia Gili. Organitza: PMC. DANSA. REFUGIADA POÈTICA 21 h. Teatre Auditori del Mercat Vell Amb Claire Ducreux i Eduardo Quadral. Pianista en directe i músiques originals. Organitza: Associació d Espectadors del Teatre del Mercat Vell. Dissabte 30 TROBADES AMB L ART Barcelona Visita a l exposició Impressionistes i moderns a la Phillips Collection del Caixa Fòrum de Barcelona. Places limitades. Organitza: PMC. ENCANTS DELS ATURATS 9 h. Plaça del Molí Mercat de segona mà i artesania. Fins a les 20 h. Org.: Associació d Aturats Ripollet- Cerdanyola i Parados Unidos Ripollet Cerdanyola. PRESENTACIÓ DEL GRUP D ESTUDIS RIPOLLETENCS h. Centre Cultural Presentació del GER i de la Revista d Història. Org.: Grup d Estudi Ripolletencs. PRESENTACIÓ CAMPANYA SOBRE CAQUES DE GOS Parc de Rizal Presentació de la campanya cívica creada per conscienciar als propietaris de gossos perquè recullin les deposicions que els seus animals puguin fer a la via pública o als espais comuns del municipi. Org.: Redidoria de Medi Ambient.

11 Altres activitats CONCURS DE CARTELLS DE FESTA MAJOR 2016 Fins al 22 d abril Les obres s han de lliurar al Registre General del PMC (rambla de Sant Jordi, 2-4). Consulteu bases. Del 2 al 13 de maig, les obres seleccionades seran penjades al web <ripollet.cat> i al vestíbul del Centre Cultural per a la seva votació popular. El veredicte es farà públic el 17 de maig al Centre Cultural. Organitza: Regidoria de Cultura. CURSOS I TALLERS DEL CENTRE CULTURAL 2016 Cuina de primavera. Els dilluns, de set de la tarda a les deu del vespre (abril i maig). Més informació i inscripcions al Centre Cultural. 11 CURSOS DE CATALÀ PER A PERSONES ADULTES Inscripció oberta per als cursos que comencen aquest mes. Els dilluns i dimecres, de 10 a 13 h i els dimarts de a h a l Oficina de Català de Ripollet. CURS DE PRIMERS AUXILIS DE CREU ROJA Del 2 al 30 d abril A la Creu Roja de Cerdanyola del Vallès. Els dissabtes intensius, de 9 a 14 h, i de 15 a 20 h. Per a més informació, cal trucar al telèfon o al correu electrònic <maricarmen. macias@creuroja.org> Organitza: Creu Roja. KFTÓ. GRUPS DE CONVERSA EN ANGLÈS Tots els dimarts d abril Al Kftó, a les h. Gratuït per a joves de 18 a 30 anys. Inscripcions a <kftoripollet@gmail. com> i al Facebook kftoripollet. Organitza: Regidoria de Joventut. KFTÓ. CONCURS DE MICRO RELATS DE SANT JORDI Fins al 17 d abril Microrelats amb un màxim de 300 paraules, tant en castellà com en català. La temàtica de les obres ha de ser la joventut. Inscripcions per Facebook (kftoripollet) o per <kftoripollet@ gmail.com>. Organitza: Regidoria de Joventut. PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR PER AL CURS Fins al 7 d abril En el cas de segon cicle d infantil (P3, P4 i P5) i primària. La preinscripció per a les escoles bressol serà del 2 al 13 de maig. El 25 d abril hi haurà una xerrada informativa al Centre Cultural, a les 18 h. VOLEU QUE PUBLIQUEM ELS VOSTRES ACTES? Aquelles entitats locals interessades i que organitzin actes el mes de maig, poden enviar la informació abans del 19 d abril al correu electrònic <pmcom@ripollet.cat>.

12 12 Exposicions CENTRE CULTURAL Sala 1 Acció Lorca Reacció Del 6 al 29 d abril Exposició a càrrec dels alumnes dels tallers d art del Centre Cultural al voltant de la figura i l obra del poeta i dramaturg granadí Federico García Lorca. Inauguració: 17 d abril, a les 12 hores. Organitza: PMC. Sala d Art Federico García Lorca. El poble com a projecte de modernitat De l 11 d abril al 17 de maig Exposició documental, comissariada per Valentí Roma, que recorre la biografia de Lorca mitjançant poemes, textos, fotografies i materials periodístics. Inauguració: 12 d abril, a les 20 h. Visita guiada a càrrec del mateix Valentí Roma dimarts, 19 d abril, a les 19 h. Organitza: PMC. Vestíbul Mostra dels alumnes del curs d iniciació d Acció Fotogràfica De l 1 al 14 d abril Exposició de fotografies dels alumnes del curs d iniciació 2016 de l entitat Acció Fotogràfica Ripollet. Recordant el centenari del naixement de Lorca Del 18 al 24 d abril Exposició de la trobada gegantera de l any 1998 a Ripollet amb motiu del centenari del naixement de Lorca. En aquesta trobada hi van assistir representants de l Ajuntament de Fuente Vaqueros, la seva vila natal. La mostra exhibeix fotografies, records i retalls de premsa de la trobada. Organitza: CRAC. DIVERSOS ESTABLIMENTS DE RIPOLLET Fotoshopping De l 1 al 30 d abril Exposició de 33 fotògrafs d Acció Fotogràfica en un total de 30 establiments de la Unió de Botiguers (UBR). Consultar totes les exposicions al web < Organitza: ASRIUBR. BIBLIOTECA Mostra del 1r Concurs Instagram de Sant Antoni De l 1 al 30 d abril Exposició de les imatges finalistes i guanyadores del concurs que va organitzar l entitat Afocer durant la festivitat de Tres Tombs d enguany. Organitza: Afocer. CASAL DE JOVES L objectiu jove a París i Londres Durant tot el mes d abril Exposició fotogràfica dels joves ripolletencs Héctor Hernández i Kevin Muñoz.

13 13 CENTRE D INTERPRETACIÓ DEL PATRIMONI (CIP) 50 anys de les riuades Exposició en commemoració dels 50 anys de la tràgica nit del 25 de setembre, quan una terrible tempesta va causar el desbordament dels rius, rieres i rambles a gran part del Vallès Occidental. Organitza: Àrea de Patrimoni del PMC. Protagonistes. Ripolletencs que deixen petjada Mostra permanent sobre Andreu Solà, Josep Maria Brull, Gaietà Renom, Emma Maleras, Lluïsa Sallent, Ernest Boquet i Joan Creus. Ripollet i la mesura del temps Mostra on es presenta la maquinària de l antic rellotge del campanar de Ripollet, de Molí d en Rata El pa de la diversitat Concertar visites prèviament al telèfon del CIP C/ del Molí d en Rata, 1. CASA NATURA Això és RIPOLLET... Exposició fotogràfica que mostra les diferents cares dels parcs i zones verdes de Ripollet, els seus beneficis i els actes vandàlics que pateixen. Organitzada per la Regidoria de Medi Ambient, l Associació Ripollet Natura i l empresa Jardinet. Casa Natura. Carretera de Santiga, Km. 1,2. De dilluns a divendres de 10 a hores. Correu electrònic: <casadenatura@gmail.com>. Telèfon:

14 14 Venda d entrades V AE Venda d entrades: als espectacles organitzats pel PMC, venda anticipada al Centre Cultural, 7 dies abans de la representació. A les taquilles del Teatre Auditori, des d 1 hora abans de cada es pec tacle i al web <teatreauditoridelmercatvell.cat>. En els espectacles infantils, el preu és de 5 euros per a adults i majors de 16 anys. Descompte del 25% per a les persones en situació d atur degudament acreditada, joves amb carnet d estudiant o menors de 16 anys i persones amb discapacitat física o psíquica. Pel que fa als espectacles organitzats per entitats locals, cal consultar les seves condicions de venda d entrades. AETMV: venda anticipada d entrades al local de l Associació d Espectadors a la plaça Onze de Setembre, 6, els dijous anteriors a la representació, de 20 a 21 h. I el divendres, dia de la re pre sentació, de 19 a 21 h. a les taquilles del Teatre Auditori. Reserva telefònica: , de dilluns a dijous. Per internet: < i < Descomptes per als socis, joves me nors de 18 anys, majors de 65 anys, grups a partir de 10 persones i amb carnet TR3SC. Consultin els abonaments a la web de l Associació d Espectadors del Teatre del Mercat Vell. Telèfons d interès Aigua (avaries) Ajuntament Ambulàncies 112 Biblioteca Bombers 112 CAP I Casa Natura CAP II CAP Pinetons CAP Farigola Centre Cultural CUAP (24 h.) Defensor del ciutadà Deixalleria Emergències 112 Serveis Funeraris Truyols Gas Jutjat de Pau Llum Mossos d Esquadra 112 (fix) (mòbil) Neteja i recollida OAC Oficina de Català Oficina Treball Org.G.Trib PAME PMO Policia Local 092 (des de fix) i (des del mòbil) Policia Nacional Ràdio Taxi Vallès Regidoria de Comunicació (Ripollet Ràdio) a Edita: Ajuntament de Ripollet - Comunicació NIF: P D Adreça: Rbla. Sant Jordi, 6, 1er Ripollet (Barcelona) Telèfons: redacció participació Ripollet Ràdio (91.3 FM) Correu electrònic: pmcom@ripollet.cat Direcció: Toni Miralles Redacció: Remei Herrera, Jordi Sugrañes i Ernest Prunera Publicitat: Dpt. Comercial (Trinitat Gutiérrez) trinitat@gpl.cat Fotografies: BR i altres Impressió: Zukoy5 Exemplars: Dipòsit legal: B

15 15

16 16

L agenda de Ripollet. febrer 2016

L agenda de Ripollet. febrer 2016 L agenda de Ripollet febrer 2016 2 agenda agenda 3 Dimarts 2 kftó. taller de rebosteria 19.30 h. Casal de Joves Fins a les 21.30 hores. Dins la programació del Kftó, dirigida a joves d entre 18 i 30 anys.

Más detalles

L agenda de Ripollet. maig 2016

L agenda de Ripollet. maig 2016 L agenda de Ripollet maig 2016 2 agenda agenda 3 Diumenge 1 V JUGATECAMBIENTAL. TAULA CIENTÍFICA 11.30 h. Brollador del Parc dels Pinetons Amb motiu de la campanya de sensibilització per recollir les deposicions

Más detalles

ABRIL I I M AIG G 2016 s a n t m i q u e l d e f l u v i à

ABRIL I I M AIG G 2016 s a n t m i q u e l d e f l u v i à ABRIL I MAIG 2016 sant miquel de fluvià abril DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE DIUMENGE 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 CALLISTA INTERCANVI HORT ECOLÒGIC 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Más detalles

L agenda de Ripollet. desembre Bones Festes!

L agenda de Ripollet. desembre Bones Festes! L agenda de Ripollet desembre 2015 Bones Festes! 2 agenda agenda 3 Dimarts 1 dia mundial de la sida 17 h. Davant el Casal de Joves Fins a les 19 hores. Estand informatiu sobre salut sexual i SIDA. Organitza:

Más detalles

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí Dijous 17 de desembre CONCERT DE NADAL HORA: 7 de la tarda. LLOC: Teatre Municipal Pla Educatiu d Entorn. Projecte Arrela t (PEE) Entrada gratuïta (amb invitació numerada). Cal recollir les invitacions

Más detalles

L agenda de Ripollet. octubre 2016

L agenda de Ripollet. octubre 2016 L agenda de Ripollet octubre 2016 2 octubre 16 agenda agenda octubre 16 3 Dissabte 1 ENCANTS DELS ATURATS 9 h. Plaça de Pere Quart Mercat de segona mà, intercanvi i artesania. Fins a les 20 h. Organitza:

Más detalles

CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA

CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA Del 5 d octubre al 18 de desembre Inscripcions del 21 al 30 de setembre al casal en horari d'atenció al públic. TALLERS GRATUÍTS DIES HORARI BALL EN LÍNIA DILLUNS 16.30-18.30

Más detalles

FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA

FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA Dimecres 12 de desembre Taletime, Marilú s stories, a càrrec d Iris Leyers Divendres 14 de desembre Disco Jove amb Dj Toni Vidal de Selva FM - De 7 a 9 del vespre Teatre d improvisació

Más detalles

L agenda de Ripollet. gener 2016

L agenda de Ripollet. gener 2016 L agenda de Ripollet gener 2016 2 agenda agenda 3 Dissabte 2 ENCANTS DELS ATURATS 9 h. Plaça del Molí Mercat de segona mà i artesania on es pot col laborar comprant articles a les parades instal lades

Más detalles

BioCultura Barcelona 5-8 maig 2016

BioCultura Barcelona 5-8 maig 2016 BioCultura Barcelona 5-8 maig 2016 Per a participar als tallers, cal apuntar-se a les llistes d inscripció que hi haurà als espais MamaTerra. Dijous 5 i Divendres 6 FESTIVAL MAMATERRA PER GRUPS PRE-CONCERTATS

Más detalles

L agenda de Ripollet. juliol 2016

L agenda de Ripollet. juliol 2016 L agenda de Ripollet juliol 2016 2 agenda agenda 3 Divendres 1 MASTERCLASS DE FOTOGRAFIA 18.30 h. Brasería Ripollet Classe magistral sobre fotografia que anirà a càrrec de Frederic Garrido, membre de la

Más detalles

l Agenda Dissabte 1 Dimecres 5 Dijous 6 Divendres 7 Diumenge 2 abril 2017

l Agenda Dissabte 1 Dimecres 5 Dijous 6 Divendres 7 Diumenge 2 abril 2017 Agenda Núm. 224 Abril 2017 17 / l Agenda abril 2017 Dissabte 1 TROBADA LOCAL DE PATINATGE ARTÍSTIC ESCOLAR A les 9 h, al pavelló Joan Creus Ho organitza: PAME JORNADA COMARCAL DE NATACIÓ ESCOLAR A les

Más detalles

L agenda de Ripollet. setembre 2016

L agenda de Ripollet. setembre 2016 L agenda de Ripollet setembre 2016 2 setembre 16 agenda agenda setembre 16 3 Dissabte 3 ENCANTS DELS ATURATS 9 h. Plaça de Pere Quart Mercat de segona mà, intercanvi i artesania. Fins a les 20 h. Organitza:

Más detalles

ATENEU FAMILIAR. Carrer La Pau 8 - Telèfon Sant Boi de Llobregat - Web.:

ATENEU FAMILIAR. Carrer La Pau 8 - Telèfon Sant Boi de Llobregat - Web.: ATENEU FAMILIAR Carrer La Pau 8 - Telèfon 93.640.03.56 - Sant Boi de Llobregat - Web.: www.ateneufamiliar.org SALUTACIÓ BONA FESTA MAJOR! La junta de l Ateneu Familiar ha preparat el programa de Festa

Más detalles

CULTURA I OCI A LA TEVA BUTXACA JULIOL-SETEMBRE > #02. estiu

CULTURA I OCI A LA TEVA BUTXACA JULIOL-SETEMBRE > #02. estiu CULTURA I OCI A LA TEVA BUTXACA JULIOL-SETEMBRE > #02 estiu 2018 2 > FEM BADIA! JULIOL - SETEMBRE 2018 #02 INSCRIPCIONS OBERTES CULTURA I OCI A LA TEVA BUTXACA. FEM BADIA! < 3 CAMPUS D ESTIU Mésquesport

Más detalles

agenda - ripollet juny

agenda - ripollet juny agenda - ripollet 12 t juny t 2 agenda agenda 3 Divendres 1 AE teatre musical. operetta 22 h. Teatre Auditori Aquest muntatge combina l òpera, el teatre gestual i l humor, amb un cor a cappella format

Más detalles

programa d'activitats de les festes de Nadal 201 7/1 8 - Roda de Ter

programa d'activitats de les festes de Nadal 201 7/1 8 - Roda de Ter programa d'activitats de les festes de Nadal 201 7/1 8 - Roda de Ter 8ª Fira de Pont a Pont una mostra on hi podeu mirar, adquirir i participar de les propostes d'artesans i firaires i de les activitats

Más detalles

agenda - ripollet maig

agenda - ripollet maig agenda - ripollet 12 t maig t 2 agenda agenda 3 Dimecres 2 Divendres 4 cicle dones i salut Del 2 al 5 de maig 10.30-14 i 15-19.30 h. Parc del riu Ripoll Bus Alícia. Es tracta de la unitat mòbil de ciència

Más detalles

PROGRAMACIÓ DE NADAL I REIS ESPARREGUERA

PROGRAMACIÓ DE NADAL I REIS ESPARREGUERA PROGRAMACIÓ DE NADAL I REIS ESPARREGUERA 2014-2015 PROGRAMACIÓ DE NADAL I REIS D ESPARREGUERA 2014-2015 Fins al 15 de desembre RECOLLIDA SOLIDÀRIA DE JOGUINES Caserna de la Policia Local Org. Policia Local

Más detalles

TORDERA SOMRIU, ÉS NADAL! #somriuésnadal

TORDERA SOMRIU, ÉS NADAL! #somriuésnadal TORDERA FESTES 2018/19 SOMRIU, ÉS NADAL! #somriuésnadal De l 1 de desembre a l 1 de gener Dissabtes i vigílies de festa de 19 a 23 h, festius i diumenges de 18 a 23 h, al Local de l entitat (Dr. Fleming

Más detalles

TARDOR DE LA GENT GRAN 2018 OLESA DE MONTSERRAT

TARDOR DE LA GENT GRAN 2018 OLESA DE MONTSERRAT TARDOR DE LA GENT GRAN 2018 OLESA DE MONTSERRAT DIA INTERNACIONAL DE LA GENT GRAN TALLERS - ACTIVITATS ESPORTIVES - BALL CONCURS DE POESIA- XERRADES - CINEFÒRUM CAMINADES - ESMORZAR DE GERMANOR ACTIVITATS

Más detalles

AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER

AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER Fins al 31 de gener EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA CONCURS FOTOS FIRA DE SANT MIQUEL 2017 LLOC: Biblioteca Pare Ignasi Casanovas Dimecres 10, 17, 24 i 31 de gener a les 16h CLUB DE

Más detalles

ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ

ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE 2017 - GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ ÀREA DE JOVENTUT DE CASTELL-PLATJA D ARO Palau d Esports i Congressos; Plaça Europa, s/n Platja d Aro T 972 825 463 joventut@platjadaro.com

Más detalles

Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES

Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES Generalitat de Catalunya Departament de Cultura Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES Setmana Santa i primavera 2018 HORARIS MARÇ, ABRIL I MAIG: De dimarts a diumenge de 10 a 17:30h* JUNY: De dimarts

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) PER A NENS i JOVES (activitats amb cost) PER A ADULTS (activitats amb cost)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) PER A NENS i JOVES (activitats amb cost) PER A ADULTS (activitats amb cost) Vila-sacra, agost de 2018 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats del públic

Más detalles

L agenda de Ripollet. març 2014

L agenda de Ripollet. març 2014 L agenda de Ripollet març 2014 2 agenda agenda 3 Dissabte 1 RUA DE CARNAVAL 17.30 h. Rambla Sant Jordi amb Sarrià de Ter Els participants hauran de presentar-se al punt de trobada a partir de les 17 h.

Más detalles

AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 MES DE JUNY

AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 MES DE JUNY AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 DIA HORA ACTIVITAT LLOC ORG. PREU 19/06 21.45 h FESTES DEL BARRI DEL PONT DEL DIABLE MES DE JUNY Festa del Pont del. Pregó i concert a càrrec de la de la

Más detalles

L agenda de Ripollet. març 2015

L agenda de Ripollet. març 2015 L agenda de Ripollet març 2015 2 agenda agenda 3 Diumenge 1 JUGATECAMBIENTAL. LA SALUT AMBIENTAL EN MOVIMENT 11.30 h. Brollador del Parc dels Pinetons Acompanyats d una ballarina, i a través de la dansa

Más detalles

L agenda de Ripollet. octubre 2015

L agenda de Ripollet. octubre 2015 L agenda de Ripollet octubre 2015 2 agenda agenda 3 Dijous 1 CONCERT DE VIOLONCEL AMB POESIA 19 h. Biblioteca Municipal Concert a càrrec de Júlia Carrasco, violoncel lista. S interpretaran obres de J.S.

Más detalles

CARDONA AGENDA DE NADAL

CARDONA AGENDA DE NADAL CARDONA AGENDA DE NADAL 2 0 1 0 C a r d o n a P r o g r a m a d a c t e s d e N a d a l 2 0 1 0 P R O G R A M A D A C T E S D E N A D A L 2 0 1 0 - DISSABTE 11 DE DESEMBRE - Pastorets Infantils. Representació

Más detalles

Premis Literaris de Calldetenes

Premis Literaris de Calldetenes 38e ` Premis Literaris de Calldetenes Febrer 2017 38è Armand Premi Premi de Novel la Quintana Dotat amb 3.000 i la publicació de l obra per l Il lustríssim Ajuntament de Calldetenes, edició a càrrec de

Más detalles

PROGRAMA D ACTES. Dijous, 27 d abril de 2017

PROGRAMA D ACTES. Dijous, 27 d abril de 2017 Dijous, 27 d abril de 2017 I Concurs d Aparadors Tossa Flor de Mar a diferents establiments comercials de la vila. Els aparadors romandran decorats fins el 7 de maig. Concurs de Rams de Flors 16:00 h a

Más detalles

DOSSIER EXPOSITORS 38a Edició

DOSSIER EXPOSITORS 38a Edició DOSSIER EXPOSITORS 38a Edició PRESENTACIÓ El proper mes de novembre torna La Fira de la Muntanya Vic 2018 amb un gran nombre d iniciatives i propostes adreçades als amants de la natura. La Fira d enguany,

Más detalles

Els restaurants de la Vila de Tossa oferiran plats protagonitzats per espècies, plantes boscanes, mel, que faran les vostres delícies.

Els restaurants de la Vila de Tossa oferiran plats protagonitzats per espècies, plantes boscanes, mel, que faran les vostres delícies. Els restaurants de la Vila de Tossa oferiran plats protagonitzats per espècies, plantes boscanes, mel, que faran les vostres delícies. No deixeu de gaudir del concurs d aparadors dels nostres comerços.

Más detalles

Del 14 de juny al 15 de juliol. DIJOUS 14 de juny. DIVENDRES 15 de juny

Del 14 de juny al 15 de juliol. DIJOUS 14 de juny. DIVENDRES 15 de juny Del 14 de juny al 15 de juliol Al Redós de Sant Josep i Sant Pere (av. Josep i Pere Jacas, 15) Exposició Edificis i espais indians de Sant Pere de Ribes Horaris: d 11h a 13h i de 17h a 20h. Diumenges:

Más detalles

Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA

Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA Concert d'any nou Harold Lloyd amb l Orquestra Julià Carbonell Diumenge, 3 de gener A la 1 del migdia Al Teatre L'Amistat Ho organitza: Associació de la

Más detalles

CARDONA AGENDA DE NADAL

CARDONA AGENDA DE NADAL CARDONA AGENDA DE NADAL 2009 programa d activitats Divendres 11 de desembre Audició de violí i piano d alumnes de l escola Municipal de Música, Musicant Hora: a les 7 i a les 8 de la tarda. Lloc. sala

Más detalles

PROGRAMA D ACTIVITATS. Viu l estiu

PROGRAMA D ACTIVITATS. Viu l estiu PROGRAMA D ACTIVITATS Viu l estiu La Llagosta 2018 1 Juny 22 Divendres A les 19 h CONCERT A LA FRESCA A càrrec de l alumnat i el professorat de l Escola Municipal de Música Lloc: Plaça de Cinto Pagès Organitza:

Más detalles

Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona ANY POMPEU FABRA 2018 Pompeu Fabra va néixer a Barcelona el 1868. Va estudiar la

Más detalles

Guia de formació permanent a Calella Curs , 2n trimestre

Guia de formació permanent a Calella Curs , 2n trimestre Guia de formació permanent a Calella Curs 2014-2015, 2n trimestre Aquestes són les formacions que s ofereixen al nostre municipi per a persones adultes el proper curs. Podeu trobar informació puntual

Más detalles

VILAMARXANT AGENDA CULTURAL FEBRER 2018

VILAMARXANT AGENDA CULTURAL FEBRER 2018 VILAMARXANT AGENDA CULTURAL 3 FEBRER 2018 AGENDA CULTURAL 31 Dissabte 3 Dia Mundial contra el Càncer Informació sobre la malaltia i repartiment de llaços i xocolate Avinguda 2 de Maig. De 10 a 13 h. A

Más detalles

UNITAT 3. I TU, QUÈ FAS? QUEDEM? A. El temps. Dies, mesos, estacions... Quan comença/acaba? Quan és?

UNITAT 3. I TU, QUÈ FAS? QUEDEM? A. El temps. Dies, mesos, estacions... Quan comença/acaba? Quan és? UNITAT 3. I TU, QUÈ FAS? QUEDEM? En aquesta unitat aprenem a descriure les nostres activitats i a quedar amb algú. A. El temps. Dies, mesos, estacions... Quan comença/acaba? Quan és? La Mercè... La rifa

Más detalles

agenda - ripollet desembre

agenda - ripollet desembre agenda - ripollet 12 t desembre t 2 agenda agenda 3 Dissabte 1 Dia de la discapacitat 10-14 h. Rambla de Sant Jordi Tallers infantils de maquillatge i de manualitats. Tamborinada a càrrec del grup de tambors

Más detalles

L agenda de Ripollet. desembre 2013

L agenda de Ripollet. desembre 2013 L agenda de Ripollet desembre 2013 2 agenda agenda 3 Diumenge 1 dia de la discapacitat 9 h. Davant del Centre Cultural Amb tallers, tamborinada i carpa informativa. Organitza: Apadir. Cinema infantil:

Más detalles

Abans de passar a descriure les activitats en les que us podeu inscriure, cal que quedi clar que...

Abans de passar a descriure les activitats en les que us podeu inscriure, cal que quedi clar que... L AMPA de l Cubelles, l AMPA de l Les Vinyes i la Regidoria d Infància i ntut ( ) ens hem unit per oferir als i les joves de Cubelles una programació d activitats conjunta. Abans de passar a descriure

Más detalles

XIII FESTA DEL PARC CATALUNYA , 5 i 6 DE MAIG

XIII FESTA DEL PARC CATALUNYA , 5 i 6 DE MAIG XIII FESTA DEL PARC CATALUNYA 2018 4, 5 i 6 DE MAIG Divendres 04/05/2018 Activitat: TALLER: AVALUACIÓ VISUAL D'ARBRAT Hora: 09 a 14 Lloc: OFICINES PARC CATALUNYA Organització:: APVEC Observacions: reservat

Más detalles

L agenda de Ripollet. juny 2014

L agenda de Ripollet. juny 2014 L agenda de Ripollet juny 2014 2 agenda agenda 3 Diumenge 1 CLOENDA DEL 1ER CICLE DE JAZZ D EL LOCAL 2014 12.30 h. Pati del Centre Cultural Vermut Jazz amb l actuació de VEIJ Jazz Quartet. Organitza: Associació

Más detalles

Dia Mundial de la Salut Mental

Dia Mundial de la Salut Mental Dia Mundial de la Salut Mental Terres de l Ebre Setmana del 4 10 d octubre 2010 Trencant mites I setmana lúdico-informativa de la salut mental a les Terres de l Ebre amb l objectiu de SENSIBILITZAR, INFORMAR

Más detalles

GENT GRAN ACTIVA. hivern 2018

GENT GRAN ACTIVA. hivern 2018 GENT GRAN ACTIVA hivern 2018 GENER Dimecres 24 PASSEJADES: CONEIXEM VILANOVA Rambla de la Pau i barri de la Marina. A càrrec de Rafel Jorba A les 10 h Inscripció prèvia al Casal. Activitat gratuïta. Organitza:

Más detalles

Activitats Sant Joan 2013 Horta-Guinardó

Activitats Sant Joan 2013 Horta-Guinardó bcn.cat/ santjoan Activitats Sant Joan 2013 Horta-Guinardó DIMARTS 18 DE JUNY... ESTRENA DE LA CANTATA MINAIRONS Dimarts, a les 19 hores, a la Sala d actes del nou Hospital de Sant Pau (c/ Mas Casanovas,

Más detalles

Dies 1, 2, 3 i 4 d agost

Dies 1, 2, 3 i 4 d agost Dies 1, 2, 3 i 4 d agost Em plau moltíssim saludar a tots els veïns del poble des d aquest programa de la Festa Major 2013 que teniu a les vostres mans; a pesar de la contenció pressupostària manté l esperit

Más detalles

Febrer

Febrer Febrer 2018.Activitat: Concurs OSCARS 2018.Data i hora: Fins el 3 de març a les 13.30 h.públic: A partir de 13 anys, residents al Principat d Andorra.Lloc: Biblioteca Pública del Govern.Per a més informació:

Más detalles

Santa Joana. Lleida, 15 de maig de Programa d activitats. Setmana de solidaritat

Santa Joana. Lleida, 15 de maig de Programa d activitats. Setmana de solidaritat Santa Joana Lleida, 15 de maig de 2014 Programa d activitats Setmana de solidaritat Introducció. El dia 15 de maig celebrem a la nostra escola, i també a les altres escoles Lestonnac de la resta del món,

Más detalles

Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona ANY POMPEU FABRA 2018 Pompeu Fabra va néixer a Barcelona el 1868. Va estudiar la

Más detalles

Per l abril de 2018, Sant Jordi. i gra ma ció. bèstia nova! Pro. Amb la col laboració de les entitats culturals i els col lectius de Ripollet

Per l abril de 2018, Sant Jordi. i gra ma ció. bèstia nova! Pro. Amb la col laboració de les entitats culturals i els col lectius de Ripollet Per l abril de 2018, Sant Jordi Pro i gra ma ció bèstia nova! Amb la col laboració de les entitats culturals i els col lectius de Ripollet Exposicions al Centre Cultural Del 4 al 30 d abril, a la sala

Más detalles

Centre Cívic Joan Maragall Programa 2013

Centre Cívic Joan Maragall Programa 2013 Centre Cívic Joan Maragall Programa 2013 Abril Maig Juny Cursos Per a persones joves i adultes Desenvolupament Personal Ioga Dimarts (18.45h-20.15h) I-1 Dijous (19h-20.30h) I-2 Professora: Mercè Álvarez

Más detalles

Descomptes generals Club Girona Cultura

Descomptes generals Club Girona Cultura Descomptes generals Club Girona Cultura Espai Targeta general Targeta Girona ciutat Targeta Girona 16-25 anys Teatre Municipal 15% de descompte 20% de descompte Entrades limitades a 3 Auditori 15% de descompte

Más detalles

Hivern 2016 ACTIVITATS DEL CENTRE DE LECTURA

Hivern 2016 ACTIVITATS DEL CENTRE DE LECTURA Hivern 2016 ACTIVITATS DEL CENTRE DE LECTURA Sumari d activitats d hivern 2016 Homenatge a Ramon Oteo (28 de gener) Recepció anual d entitats (AMCA Associació Música Creativa i Actual, 29 de gener, concert

Más detalles

De nosaltres a elles. Reconeixement a les dones locals del moviment obrer. Cuidas lo suficiente tu salud? Per què incloure els homes en la igualtat?

De nosaltres a elles. Reconeixement a les dones locals del moviment obrer. Cuidas lo suficiente tu salud? Per què incloure els homes en la igualtat? DIMARTS 1 DE MARÇ DE 2011 De nosaltres a elles. Reconeixement a les dones locals del moviment obrer 17:30h. Ofrena floral Amb delegades de Siemens i Saida Ehliluch, responsable de la Secretaria de les

Más detalles

l Agenda Dissabte 1 Divendres 7 Diumenge 2 Dissabte 8 juliol 2017

l Agenda Dissabte 1 Divendres 7 Diumenge 2 Dissabte 8 juliol 2017 Agenda Núm. 227 Juliol 2017 17 / l Agenda juliol 2017 Dissabte 1 8è ANIVERSARI D EPIDEMIC A partir de les 11 h, al pati del Centre Cultural Actuacions durant tot el dia, col laboracions d altres entitats,

Más detalles

agenda - ripollet abril

agenda - ripollet abril agenda - ripollet 12 abril 2 agenda agenda 3 Diumenge 1 DIA del ram. ballada de sardanes 12 h. Rambla de Sant Jordi Ballada de sardanes amb la cobla Costa Brava. Organitza: Ripollet Sardanista. benedicció

Más detalles

PROGRAMACIÓ JUNY - JULIOL

PROGRAMACIÓ JUNY - JULIOL SUMmER JOVE PROGRAMACIÓ JUNY - JULIOL 2017 www.joventutlh.cat juny ACTIVITATS Exposició de la XVII gimcana fotogràfica 1 de juny (exposició fins al dia 15 de juny), 20 h Street Dance Festival - Floor Wars

Más detalles

PROGRAMACIÓ DE FESTES 2017

PROGRAMACIÓ DE FESTES 2017 PROGRAMACIÓ DE FESTES 2017 Durant els dies 10-11 i 12 de juliol el I campionat de Futbol 7, al camp de futbol municipal La Foieta. Inscripcions a la Comissió de Festes 2017. DEL 22 AL 30 DE JULIOL -22:00h.

Más detalles

Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre

Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre Dimecres, 30 d agost de 2017 Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre 19.30 h Obertura de la 26a Tómbola de la Solidaritat Carrer de Jesús, 15 Org.: Mans Unides 20 h Pregó de Festa Major a càrrec de

Más detalles

la Canonja Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener

la Canonja Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener la Canonja 2015 Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener Salutació La portada d aquest programa que teniu a les mans reflecteix el que l any passat anunciàvem com a novetat: el bateig del ball de diables

Más detalles

L agenda de Ripollet. abril 2015

L agenda de Ripollet. abril 2015 L agenda de Ripollet abril 2015 2 agenda agenda 3 Divendres 3 3ER TORNEIG SOLIDARI DE L ESCOLA FUTBOL BASE RIPOLLET 9 h. Camp de l Industrial Torneig solidari organitzat per l Escola Futbol Base Ripollet.

Más detalles

Març Per a més informació: Tel.: A/e:

Març Per a més informació: Tel.: A/e: Març 2018.Activitat: Concurs OSCARS 2018.Data i hora: Fins el 3 de març a les 13.30 h.públic: A partir de 13 anys, residents al Principat d Andorra.Per a més informació: Tel.: 828750 Podeu demanar la butlleta

Más detalles

Itinerari de la Cavalcada

Itinerari de la Cavalcada Itinerari de la Cavalcada Itinerari de la processó PROGRAMACIÓ D ACTES 2016 Dissabte 18 de juny A les 22:00 h: Sopar de quintes al Parc Municipal Real i ball amb l orquestra PRIMERA PLANA. Apunteu-vos

Más detalles

XIX Jornades Culturals 18

XIX Jornades Culturals 18 Del 10 al 15 de març de 2018 Sant Joan Despí XIX Jornades Culturals 18 Escola municipal d art V I S I T E S I A C T I V I T A T S C U L T U R A L S MODA Dimarts 13 de març Taller d estendards medievals.

Más detalles

Calendari d activitats

Calendari d activitats Calendari d activitats GENER Dijous, 18 Roda de Premsa/Mitjans de comunicació Presentació del CD del Concert La Principal de La Bisbal en directe MARÇ Divendres, 16 Biblioteca Pere Caner Taula rodona La

Más detalles

L agenda de Ripollet. setembre 2013

L agenda de Ripollet. setembre 2013 L agenda de Ripollet setembre 2013 2 agenda agenda 3 Diumenge 1 donació de sang 9.30 h. Centre Cultural Recollida de sang de 9.30 a 13.30 h. Organitza: Banc de Sang i Teixits. 40è aplec sardanista 10.30

Más detalles

CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR

CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR La Regidoria de Joventut de l Ajuntament de Palau-solità i Plegamans amb l objectiu de fomentar la creativitat artística dels i les joves convoca el Segon

Más detalles

Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017

Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017 Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017 Presentació La iniciativa Tarragona Ciutat de Castellsva començar el 2013 com una activitat cultural d interès turístic que

Más detalles

Duesaigües, un petit poble darrera un gran projecte. 5ena EDICIÓ PROGRAMA D ACTIVITATS V MUNTÀNYUM

Duesaigües, un petit poble darrera un gran projecte. 5ena EDICIÓ PROGRAMA D ACTIVITATS V MUNTÀNYUM Duesaigües, un petit poble darrera un gran projecte PROGRAMA D ACTIVITATS V MUNTÀNYUM Dimecres 24, dijous 25, divendres 26, dissabte 27 i diumenge 28 Trobada d instagràmers Reconeguts instagràmers amb

Más detalles

L agenda de Ripollet. Febrer 2013

L agenda de Ripollet. Febrer 2013 L agenda de Ripollet Febrer 2013 2 agenda agenda 3 Divendres 1 AE Teatre. litus 22 h. Teatre Auditori Fa tres mesos en Litus es va suïcidar. La Laia, la seva nòvia; en Pepe, el seu company de banda que

Más detalles

Dilluns 12 de desembre AUDICIÓ CLARINET Hora: 20:30 hores Lloc: Auditori Ramon Mosella (Musicant) Organitza: Escola de Música Musicant

Dilluns 12 de desembre AUDICIÓ CLARINET Hora: 20:30 hores Lloc: Auditori Ramon Mosella (Musicant) Organitza: Escola de Música Musicant CARDONA AGENDA DE NADAL 2016-2017 Dissabte 3 de desembre FIRA DE NADAL Hora: De 09:00 a 17:00 hores Lloc: Pels carrers de la Coromina Organitza: Associació de veïns de la Coromina, Comissió de Festes de

Más detalles

CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA

CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA Auditori Municipal 25, 26 i 27 de gener de 2013 A.C.A. AMIGOS DE LA SANTA CRUZ DE CANJÁYAR Antonio Simón Hernández President Direcció i coordinació Logo o imatge de l entitat

Más detalles

L agenda de Ripollet. abril 2014

L agenda de Ripollet. abril 2014 L agenda de Ripollet abril 2014 2 agenda agenda 3 Dimecres 2 HORA DEL CONTE. EL PETIT PRÍNCEP 17.30 h. Biblioteca Municipal Relat d una de les històries més boniques que s han escrit. Un espectacle amb

Más detalles

Canet de Mar. Fira Mercat Modernista

Canet de Mar. Fira Mercat Modernista Canet de Mar Fira Mercat Modernista 4a. Fira Mercat Modernista La Fira Mercat Modernista, és un projecte que va néixer al 2008 amb un doble objectiu: donar a conèixer Canet de Mar com a municipi d interès

Más detalles

Setmana del 14 al 20 d abril de Biblioteca Pública de Tarragona. Museu d Art Modern de la Diputació

Setmana del 14 al 20 d abril de Biblioteca Pública de Tarragona. Museu d Art Modern de la Diputació Setmana del 14 al 20 d abril de 2014 Col laboren amb el 6x4: Biblioteca Pública de Tarragona Carrer Fortuny, 30 Expositor amb obres relacionades amb el Baix Camp i Activitats literàries diverses Consulteu

Más detalles

DIMECRES i DIJOUS, 16 i 17 DIVENDRES, 18 DURANT LA FIRA

DIMECRES i DIJOUS, 16 i 17 DIVENDRES, 18 DURANT LA FIRA DIMECRES i DIJOUS, 16 i 17 La fusta i el moble a l escola, xerrades als xiquets de 5è i 6è de primària. Col legi Jaume I. Coneixes el CENFIM? Visita dels alumnes de 2n de batxillerat i els del cicle formatiu

Más detalles

PROGRAMA D ACTIVITATS

PROGRAMA D ACTIVITATS PROGRAMA D ACTIVITATS RIPOLLET 2016 2 PROGRAMA D ACTIVITATS RIPOLLET 2016 LA CULTURA POPULAR COM A PROJECTE MODERN Federico García Lorca, adscrit a l anomenada Generació del 27, és el poeta de major influència

Más detalles

1r FESTIVAL DOMINI MÀGIC DE POESIA. 4, 5, i 6 d abril de 2014 Santa Coloma de Farners

1r FESTIVAL DOMINI MÀGIC DE POESIA. 4, 5, i 6 d abril de 2014 Santa Coloma de Farners 1r FESTIVAL DOMINI MÀGIC DE POESIA 4, 5, i 6 d abril de 2014 Santa Coloma de Farners Cal deixar-se envair per la poesia, va escriure Joan Vinyoli, el poeta de qui enguany celebrem el centenari. Això és

Más detalles

Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP

Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP e-mail : Dades de l alumne/a que s inscriu al centre: NOM i COGNOMS Data de naixement Curs que farà a la

Más detalles

ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències

ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències divendres 6 d abril de 2018 La Facultat de Psicologia, Ciències de l Educació i de l Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull), amb el suport del

Más detalles

LA SARDANA DE L ANY 2015

LA SARDANA DE L ANY 2015 Concert Final LA SARDANA DE L ANY 2015 Centre de Congressos Andorra la Vella 7 de maig, dos quarts de 6 de la tarda ORGANITZA: COL LABORA: PROGRAMA Dia 7 de maig de 2016 DINAR DE GERMANOR A les 13h al

Más detalles

Biblioteca Municipal de Manlleu. Dades estadístiques bàsiques 2013

Biblioteca Municipal de Manlleu. Dades estadístiques bàsiques 2013 Biblioteca Municipal de Manlleu Dades estadístiques bàsiques 2013 Dades bàsiques d ús 2010-2013 Espai Bisbe Morgades 2010 2011 2012 2013 Visites 1 30135 29666 28358 28012 Usos de préstec (Usuaris) 2 10040

Más detalles

L agenda de Ripollet. maig 2014

L agenda de Ripollet. maig 2014 L agenda de Ripollet maig 2014 2 agenda agenda 3 Dissabte 3 Dimarts 6 Dimecres 7 V BALL AL PAVELLÓ 23 H. PAVELLÓ MUNICIPAL JOAN CREUS Ball amb música en directe. Preu: 3,50 euros per als socis i 5 euros

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, agost de 2016 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats del públic

Más detalles

Casal Setmana Santa. Del 10 al 15 d Abril Del 2017

Casal Setmana Santa. Del 10 al 15 d Abril Del 2017 Casal Setmana Santa CASA DE COLÒNIES Del 10 al 15 d Abril Del 2017 EL NOSTRE CASAL El nostre casal està dirigit a tots aquells nens i nenes que tinguin ganes de passar-ho bé, conèixer nous amics, tenir

Más detalles

PROGRAMA DE FORMACIÓ PRIMAVERA 2019

PROGRAMA DE FORMACIÓ PRIMAVERA 2019 PROMOCIÓ ECONÒMICA DE ROSES PROGRAMA DE FORMACIÓ PRIMAVERA 2019 AJUNTAMENT DE ROSES Promoció Econòmica INSCRIPCIONS CURSOS COM INSCRIURE S ALS CURSOS DE: - IDIOMES - HIGIENE ALIMENTÀRIA - TALLERS D EMPRENEDORIA

Más detalles

setmana saludable i sostenible uab18

setmana saludable i sostenible uab18 setmana saludable i sostenible uab18 Presentació Del 16 al 20 d abril Setmana SiS El foment d entorns i d hàbits per un estil de vida saludable i sostenible és l eix vertebrador dels projectes i activitats

Más detalles

CALENDARI D ACTIVITATS FUNDACIÓ PALAU BIBLIOTECA DIES MUNDIALS I INTERNACIONAL CULTURA, JOVENTUT, ESPORTS, EDUCACIO I TURISME

CALENDARI D ACTIVITATS FUNDACIÓ PALAU BIBLIOTECA DIES MUNDIALS I INTERNACIONAL CULTURA, JOVENTUT, ESPORTS, EDUCACIO I TURISME CALENDARI D ACTIVITATS FUNDACIÓ PALAU BIBLIOTECA DIES MUNDIALS I INTERNACIONAL CULTURA, JOVENTUT, ESPORTS, EDUCACIO I TURISME GENER 2018 BANY POPULAR (ESPORTS) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Entr@línia

Más detalles

a Sant Lluís Programa d'actes ANY NOU 2011!! AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS

a Sant Lluís Programa d'actes ANY NOU 2011!! AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS BON NADAL I FELIÇ ANY NOU 2011!! AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS NADAL, CAP D'ANY I REIS 2010 2011 a Sant Lluís Programa d'actes Divendres dia 10 de desembre FESTA INFANTIL DE NADAL de l Escola infantil Amb molta

Más detalles

recollida de fems CAP D ANY recollida de fems recollida de fems recollida de fems de fems

recollida de fems CAP D ANY recollida de fems recollida de fems recollida de fems de fems GENER 2 0 16 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Minvant 2 Nova 10 Creixent 16 Plena 24 REIS D ORIENT CAP D ANY SANT ANTONI Els dissabtes d hivern no hi

Más detalles

EXTRAESCOLARS ESCOLA TORRENT DE CAN CARABASSA CURS Preus. Activitats dirigides a Infants de P4 i P5 (Parvulari)

EXTRAESCOLARS ESCOLA TORRENT DE CAN CARABASSA CURS Preus. Activitats dirigides a Infants de P4 i P5 (Parvulari) EXTRAESCOLARS ESCOLA TORRENT DE CAN CARABASSA CURS 2018-2019 Preus ACTIVITAT PREU DESCOMPTE SÒCIS AFA Teatre 31,05 27,00 Ballem 27,60 24,00 Hip-Hop 27,60 24,00 Ioga 27,60 24,00 Judo 27,60 24,00 Escacs

Más detalles

L agenda de Ripollet. juliol 2014

L agenda de Ripollet. juliol 2014 L agenda de Ripollet juliol 2014 2 agenda Horaris d estiu 2014 OFICINA D ATENCIÓ CIUTADANA I REGISTRE De l 1 de juliol al 31 d agost, atenció al públic de dilluns a divendres de 8 a 14 h. Dissabtes tancat.

Más detalles

Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018

Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018 Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018 13, 14, 15 i 16 de Setembre Dijous, 13 de Setembre A les 20.30 h. Al Local Social de l Ajuntament, iniciem la Festa Major de la nostra vila amb el PREGÓ

Más detalles

Canals. Divendres 25 NOVEMBRE Dijous 8 DESEMBRE H H PROGRAMACIÓ FESTES

Canals. Divendres 25 NOVEMBRE Dijous 8 DESEMBRE H H PROGRAMACIÓ FESTES Canals PROGRAMACIÓ FESTES SANT ANTONI 2017 Divendres 25 NOVEMBRE 2016 Saló de Sessions de la Casa de la Vila. Ple extra ordi nari de nomenament dels Festers, Bandera, Cuiros, Festeres de Grà cia, i Corts

Más detalles

L agenda de Ripollet. setembre 2014

L agenda de Ripollet. setembre 2014 L agenda de Ripollet setembre 2014 2 agenda agenda 3 Dilluns 1 POSTALS DES DEL PARC DELS PINETONS 11 H. CASA NATURA Activitat programada dins la Festa Major 2014. Els participants han de portar un dispositiu

Más detalles