FORMACIÓ ÀREA TIC SEMI PRESENCIAL ( ANY 2011)

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "FORMACIÓ ÀREA TIC SEMI PRESENCIAL ( ANY 2011)"

Transcripción

1 FORMACIÓ ÀREA TIC SEMI PRESENCIAL ( ANY 2011) FORMACIÓ I CERTIFICACIÓ OFICIAL EN EINES TIC A NIVELL D USUARI/ÀRIA FORMACIÓ I CERTIFICACIÓ OFICIAL EN EINES TIC A NIVELL TÈCNIC MICROSOFT OFFICE 2010 (MICROSOFT) ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES OPERATIUS (MICROSOFT I LINUX) OPENOFFICE 3 (ORACLE) ADMINISTRACIÓ DE BASES DE DADES RELACIONALS (MICROSOFT) PROGRAMACIÓ D APLICACIONS WEB (MICROSOFT) Hi haurà una prova de selecció presencial, prèvia a l inici del curs per determinar els candidats que millor s adaptin al perfil requerit i als coneixements necessaris per un correcte aprofitament de la formació.

2 MICROSOFT OFFICE 2010 (MICROSOFT) MS Word 2010 Nivell Inicial MS Word 2010 Nivell Avançat * MS Excel 2010 Nivell Inicial MS Excel 2010 Nivell Avançat * MS Access 2010 MS Powerpoint 2010 Tenir els coneixements previs a la formació en la mateixa eina, però de nivell inicial, que s hauran d acreditar mitjançant experiència professional demostrada, cursos o certificats.

3 OPENOFFICE 3 (ORACLE) OpenOffice Writer OpenOffice Calc OpenOffice Impress

4 ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES OPERATIUS (MICROSOFT I LINUX) Administració de Sistemes Operatius Windows Server 2008 * Administració de Sistemes Operatius Linux LPI 1 * Administració de Sistemes Operatius Linux LPI 2 * Tenir una formació mínima a nivell de cicles formatius de Grau Superior o FPII de les famílies i/o especialitats d electricitat, electrònica o informàtica i/o amb experiència professional en ordinadors personals, sistemes operatius, eines de programació i navegació per Internet, que s hauran d acreditar mitjançant experiència professional demostrada, cursos o certificats.

5 ADMINISTRACIÓ DE BASES DE DADES RELACIONALS (MICROSOFT) Administració de bases de dades SQL Server 2008 Tenir una formació mínima a nivell de cicles formatius de Grau Superior o FPII de les famílies i/o especialitats d electricitat, electrònica o informàtica i/o amb experiència professional en ordinadors personals, sistemes operatius, eines de programació i navegació per Internet, que s hauran d acreditar mitjançant experiència professional demostrada, cursos o certificats.

6 PROGRAMACIÓ D APLICACIONS WEB (MICROSOFT) Programació d aplicacions WEB amb Visual Basic.NET Tenir una formació mínima a nivell de cicles formatius de Grau Superior o FPII de les famílies i/o especialitats d electricitat, electrònica o informàtica i/o amb experiència professional en ordinadors personals, sistemes operatius, eines de programació i navegació per Internet, que s hauran d acreditar mitjançant experiència professional demostrada, cursos o certificats.

7 Índex Microsoft Office 2010 MICROSOFT OFFICE 2010 (MICROSOFT) MS Word 2010 (nivell Inicial ) Compartició i manteniment de documents. Format de contingut. Disseny de pàgina i contingut. Inserir il lustracions i gràfics en un document. Correcció de documents. Referències i vincles. Realitzar operacions de combinació de correspondència. Word 2010 (nivell avançat) Compartició i manteniment de documents (avançat). Format de contingut (avançat). Seguiment referències a documents. Realitzar operacions de combinació de correspondència. La gestió de macros i formularis.

8 Índex Microsoft Office 2010 MICROSOFT OFFICE 2010 (MICROSOFT) Excel 2010 (nivell inicial) Administrar l'entorn de full de càlcul. Creació de dades en una cel la. Formats de cel la i fulls de càlcul. Fulls de càlcul i llibres. Aplicar fórmules i funcions. La presentació de les dades visuals. Compartir dades de full de càlcul amb altres usuaris. Anàlisi i organització de dades. Excel 2010 (nivell avançat) Compartir i mantenir llibres. L'aplicació de fórmules i funcions. Presentar visualment les dades. Treballar amb macros i formularis.

9 Índex Microsoft Office 2010 MICROSOFT OFFICE 2010 (MICROSOFT) Access 2010 Administració de l'entorn d Access. Creació de taules. Creació de formularis. Creació i gestió de consultes. Disseny d'informes. Powerpoint 2010 Administrar l'entorn de PowerPoint. Crear una presentació de diapositives. Treballar amb gràfics i elements multimèdia. Creació de gràfics i taules. Transicions i animacions. Col laborar en les presentacions. Preparació de presentacions. Com realitzar presentacions.

10 Índex OpenOffice 3 OPENOFFICE 3 (ORACLE) OpenOffice Writer Operacions amb fitxers. Operacions bàsiques amb text. Operacions amb blocs de text. Visualització d'un document. Ús de l'ajuda. Format del text. Revisió i correcció. Inserir elements. Les taules. Gràfics i il lustracions. Cartes personalitzades Mailings. Estructuració avançada. La impressió. Les macros. OpenOffice Calc Inserir elements. Eines pràctiques. Gràfics. Canviar el format d'una fulla. Elaborar un full de càlcul. Estructuració d'una fulla. Primers passos amb els fitxers. Primers passos amb l'aplicació. La impressió. Estructuració avançada. Base de dades. Eines avançades.

11 Índex OpenOffice 3 OPENOFFICE 3 (ORACLE) OpenOffice Impress Introducció a OpenOffice Impress. Ús de el Assistent per apresentacions. Maneig de diapositives. Opcions de visualització. Maneig de text i eines de dibuix. Maneig de imatges. Maneig de estils. Maneig de la presentació. Configuració de pàgina i impressió de una presentació. Configuració avançada.

12 ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES OPERATIUS (MICROSOFT I LINUX) Índex Índex Administració de Sistemes Administració de sistemes operatius Windows Server Exploració de Windows Server 2008 Active Directory. Introducció a l'active Directory Domain Services. Introducció els serveis de LDAP per a Aplicacions de l'active Directory. Introducció a certificats digitals de l'active Directory. Introducció a la resolució de drets administratius de l'active Directory. Introducció als Serveis de Federació d'identitats de l'active Directory. Creació d'objectes d'usuari i equip de AD Domain Services. Creació de grups i unitats organitzatives dins d'active Directory. Administració de l'accés a recursos. Instal lació de l'active Directory Domain Services. Configuració DNS per AD. DS Configuració d'objectes i confiances en l'active Directory. Configuració de llocs i replicacions de l'active Directory. Creació i configuració de directives de grup. Configuració d'entorns d'usuaris mitjançant directives de grup. Implementació de seguretat usant directives de grup. Implementació d'un pla de monitoratge d'active Directory Domain Services. Implementació del pla de manteniment de l'active Directory Domain Services. Implementació de la infraestructura de l'active Directory Domain Services.

13 Índex Administració Sistemes ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES OPERATIUS (MICROSOFT I LINUX) Administració de S.O Linux Nivell LPI 1. Arquitectura del sistema. Instal lació de Linux i Gestió de paquets. Comandos GNU i UNIX. Dispositius, Sistemes d'arxius de Linux i Jerarquia Estàndard del Sistema de fitxers. Intèrprets de comandos, Scripts i Gestió de Dades. Interfícies d'usuari i Escriptoris. Tasques Administratives. Serveis essencials del sistema. Coneixements bàsics de Xarxa. Seguretat. Seguretat Interna. 60 hores Administració de S.O Linux Nivell LPI 2. El Kernel de linux. Inici del sistema. Sistemes d'arxius i dispositius. Administració avançada de dispositius d'emmagatzematge. Configuració de xarxa. Manteniment del sistema. Servidor de noms de domini (DNS). Serveis de xarxa. Compartició d'arxius. Gestió de xarxes de clients. Serveis d e mail. Seguretat del sistema. Detecció de problemes. Comprovar la seguretat i Integritat del sistema. 60 hores

14 Índex Administració de Bases de Dades ADMINISTRACIÓ DE BASES DE DADES RELACIONALS (MICROSOFT) Administració de Base de dades SQL Server 2008 Instal lació i Configuració de SQL Server Editar Bases de dades i Arxius. Recuperació de Desastres. Seguretat. Transmissió de Dades. Automatització de les tasques administratives. Implementar Replicacions. Manteniment i Alta disponibilitat. Monitoratge de SQL Server. Resolució d'incidències i posada a punt 60 hores

15 Índex Programació d Aplicacions WEB PROGRAMACIÓ D APLICACIONS WEB (MICROSOFT) Programació d aplicacions WEB amb Visual Basic. NET Fonaments de desenvolupament en Microsoft.NET Framework 4.0. Disseny de la capa de negoci o model d'una aplicació. Disseny de la capa de persistència o accés a dades d'una aplicació. Disseny de la capa de presentació d'una aplicació. Tecnologia i arquitectura d'aplicacions web. Tecnologies de disseny web. El framework ASP.NET Definició d'un disseny mitjançant Master Pages i Themes. Validació de dades en ASP.NET. Controls d'enllaç de dades (DataBound Controls). Controls d'origen de dades (DataSource Controls). Controls de navegació de l'assetjo web (Website Navigation Controls). Gestió de l'estat en aplicacions Web. Serveis Web XML. Seguretat en aplicacions Web. Internacionalització (i18n) i localització (l10n). ASP.NET AJAX. ASP.NET MVC hores

http://www.institutogala.com/adiestra/calendarios/2015/0815.htm

http://www.institutogala.com/adiestra/calendarios/2015/0815.htm http://www.institutogala.com/adiestra/calendarios/2015/0815.htm Página 1 de 6 Telefono 00 58 (0)426 3196864 cursos presenciales o en linea para empresas, organismos o particulares registro nacional de

Más detalles

LISTADO DE CURSOS BONIFICABLES VIDEOTECAS

LISTADO DE CURSOS BONIFICABLES VIDEOTECAS LISTADO DE CURSOS BONIFICABLES VIDEOTECAS Intermediate - Level 4 Inglés 20 h 09:00-11:00 07/05/2012 18/05/2012 Beginners - Level 1 Inglés 20 h 12:00-14:00 07/05/2012 18/05/2012 Intermediate - Level 2 Inglés

Más detalles

Certic 2011. Resumen de proyecto Madrid, 27 de junio de 2.012

Certic 2011. Resumen de proyecto Madrid, 27 de junio de 2.012 Certic 2011 Resumen de proyecto Madrid, 27 de junio de 2.012 Agenda Objetivos Fases Papel de PUE Herramientas Comunicación Aspectos clave de éxito Oferta formativa Algunas cifras CerTIC 2012 Objetivos

Más detalles

La inscripción sólo se realiza rellenando en Internet la ficha de inscripción:

La inscripción sólo se realiza rellenando en Internet la ficha de inscripción: Nombre: Certified IT Professional: Administración de Sistemas Operativos Nº horas: 280 Nº alum.: 16 Inicio: 19/01/2015 Fin: 21/05/2015 Horario: 9-13h Lugar: ZARAGOZA La inscripción sólo se realiza rellenando

Más detalles

Informática, Diseño y Programación

Informática, Diseño y Programación 1 de 5 Informática, Diseño y Programación Cursos y M aster S uperiores e n Informática d e O ficina ( Ofimática), pa ra pro fesionales de l Diseño y P rogramación Web (webmaster), Desarrollo y Creación

Más detalles

: COMPUTACIÓN E INFORMATICA : Ingeniería de Software : Taller de Certificación Internacional : F-INF111. : F-INF131 (Web Services) : 12 Semanas

: COMPUTACIÓN E INFORMATICA : Ingeniería de Software : Taller de Certificación Internacional : F-INF111. : F-INF131 (Web Services) : 12 Semanas I. DATOS INFORMATIVOS Carrera Especialidad Curso Código Ciclo : Sexto Requisitos Duración Horas Semana : 06 horas Versión : v.0111 : COMPUTACIÓN E INFORMATICA : Ingeniería de Software : Taller de Certificación

Más detalles

CURSOS DE FORMACIÓN ON-LINE. A DISTANCIA. Familia Subfamilia Curso Horas. Word Avanzado 2007 35. Excel Avanzado 2007 35. Access Básico 2007 30

CURSOS DE FORMACIÓN ON-LINE. A DISTANCIA. Familia Subfamilia Curso Horas. Word Avanzado 2007 35. Excel Avanzado 2007 35. Access Básico 2007 30 Word Básico 2007 30 Word Avanzado 2007 35 Excel Básico 2007 30 de usuario Office 2007 Office XP Completos Office XP Básicos y Avanzados Open Office Sistemas Operativos Internet Utilidades Excel Avanzado

Más detalles

A continuació trobareu informació més detallada de cada curs.

A continuació trobareu informació més detallada de cada curs. Benvolguts/des, Teniu a les vostres mans el mostrari dels cursos com activitats extra-escolars que oferim a Meca Centre, adreçats a alumnes d aquesta distingida escola. Els cursos i els seus programaris

Más detalles

Integrando Soluciones

Integrando Soluciones Integrando Soluciones CATALOGO DE CURSOS EMPRESARIALES Y DIPLOMADOS contacto-servicios@microsys.com.mx 55 12 09 11 68 www.microsys.com.mx Microsys cuenta con programas ya diseñados los cuales están creados

Más detalles

INFORMÁTICA Y COMUNICACIONES

INFORMÁTICA Y COMUNICACIONES INFORMÁTICA Y COMUNICACIONES Access 2010 Access 2010 Avanzado Access 2010 Experto Access 2010 Inicial Access 2013 Access 2013 Avanzado Access 2013 Inicial - medio Administración del gestor de datos en

Más detalles

Programa de formació en eines multimèdia per al professorat i alumnat de la Facultat de Filosofia i Ciències de l Educació

Programa de formació en eines multimèdia per al professorat i alumnat de la Facultat de Filosofia i Ciències de l Educació de formació en eines multimèdia per al professorat i alumnat de la Facultat de Filosofia i Ciències de l Educació Per acord de la Comissió TIC de la Facultat de Filosofia i Ciències de l Educació en data

Más detalles

Treballar amb Google Drive. Campus Ciutadella Maig 2016

Treballar amb Google Drive. Campus Ciutadella Maig 2016 Treballar amb Google Drive Campus Ciutadella Maig 2016 Índex: 1. Informació bàsica 2. Les unitats d organització 3. Crear un document 4. Compartir un document 5. Organitzar documents 6. Col laboració en

Más detalles

info@optimaformacio.com

info@optimaformacio.com Certificado:ADGD0108 - GESTIÓ COMPTABLE I GESTIÓ ADMINISTRATIVA PER A AUDITORIA * ADGD0108_M0233_U0322 - Aplicacions informàtiques de bases de dades relacionals * ADGD0108_MP0075 - Mòdul de pràctiques

Más detalles

CATÁLOGO DE CURSOS ON-LINE

CATÁLOGO DE CURSOS ON-LINE CATÁLOGO DE CURSOS ON-LINE PREPARADORES FORMACION, S.L. C/ Sagasti, nº 20, 1º - Derecha Madrid 28004 T+ 91.308.00.32 www.preparadoresformacion.eu AREA DE CONOCIMIENTO TITULO HORAS Administración de empresas

Más detalles

PROGRAMARI LLIURE... Instal la-te l!

PROGRAMARI LLIURE... Instal la-te l! PROGRAMARI LLIURE... Instal la-te l! SABIES QUÈ...? El programari lliure és un conjunt de programes d ordinador que pot ser estudiat, usat i modificat sense restriccions. O sigui que tothom se l pot copiar

Más detalles

Perquè la millor solució de seguretat no és cara

Perquè la millor solució de seguretat no és cara Perquè la millor solució de seguretat no és cara Internet Total Secure es basa amb el servei MSSP de _bytemaster dins del nostre portafoli de serveis SaaS Gràcies al servei MSSP, el seu negoci operarà

Más detalles

Desarrollador de aplicaciones web

Desarrollador de aplicaciones web Desarrollador de aplicaciones web Código Nombre del Curso Tipo Duración PROG-015 HTML5 PROG-012 DHTML PROG-013 XML PROG-016 Desarrollo de Aplicaciones Web Interactivas PROG-021 Desarrollo de Página Web

Más detalles

Empowerment: motivación y liderazgo. Dirección y desarrollo de equipos de trabajo. Gestión del tiempo. Habilidades directivas.

Empowerment: motivación y liderazgo. Dirección y desarrollo de equipos de trabajo. Gestión del tiempo. Habilidades directivas. HABILIDADES DIRECTIVAS: Empowerment: motivación y liderazgo. Dirección y desarrollo de equipos de trabajo. Gestión del tiempo. Habilidades directivas. MARKETING Y VENTAS: Calidad de atención y servicios

Más detalles

CATALOGO FORMATIVO 2014

CATALOGO FORMATIVO 2014 Todos los cursos pueden ser contratados en cualquier modalidad (Presencial, Semipresencial, OnLine, a distancia y con tutorías personales) excepto los talleres de oficio. Relación de cursos. Medioambiente

Más detalles

Formación presencial y telepresencial

Formación presencial y telepresencial Formación presencial y telepresencial OFIMÁTICA Microsoft Office 2003/2007/2010/2013 Microsoft Office en la nube. Novedades 2013 Microsoft Excel 2003 /2007/2010/2013 Microsoft Word 2003/2007/2010/2013

Más detalles

Administración de sistemas operativos Windows Server 2008. Active Directory Configuration

Administración de sistemas operativos Windows Server 2008. Active Directory Configuration Administración de sistemas operativos Windows Server 2008. Active Directory Configuration Multinacional: Microsoft Corporation Duración: 40 horas Precio: 610 Matricula: 75 Fecha Inicio: 24/10/2011 Horario:

Más detalles

Catàleg de certificats de professionalitat

Catàleg de certificats de professionalitat Catàleg de certificats de professionalitat ADGD0108 GESTIÓ COMPTABLE Y GESTIÓ ADMINISTRATIVA PER A AUDITORIA UF0314 Gestió comptable MF0231_3 Comptabilitat i fiscalitat UF0315 Gestió fiscal UF0316 Implantació

Más detalles

CATÁLOGO DE CURSOS PRESENCIALES

CATÁLOGO DE CURSOS PRESENCIALES CATÁLOGO DE CURSOS PRESENCIALES 2015 CURSOS MICROSOFT... 2 LINUX... 6 ORACLE... 5 CISCO... 7 VMWARE... 7 PROGRAMACIÓN Y DESARROLLO... 8 DISEÑO GRÁFICO Y ANIMACIÓN WEB... 9 DISPOSITIVOS MÓVILES... 9 MARKETING

Más detalles

MS_10267 Introduction to Web Development with Microsoft Visual Studio 2010

MS_10267 Introduction to Web Development with Microsoft Visual Studio 2010 Introduction to Web Development with Microsoft Visual Studio 2010 www.ked.com.mx Av. Revolución No. 374 Col. San Pedro de los Pinos, C.P. 03800, México, D.F. Tel/Fax: 52785560 Introducción Este curso provee

Más detalles

Código SENCE Nombre Horas Precio

Código SENCE Nombre Horas Precio Código SENCE Nombre Horas Precio Cursos a Distancia 1237806921 Inglés Sin Barreras Curso Completo (1-12) 280 $ 1.120.000 1237799920 Inglés Sin Barreras, Básico - Intermedio (1-6) 140 $ 560.000 1237799908

Más detalles

MCSA Windows Server 2012

MCSA Windows Server 2012 Cursos Especialización Versión 1.0 13/02/2013 Tabla de contenido 1 Descripción... 3 2 Duración, fechas y precio... 3 3 Perfil... 3 4 Requisitos... 3 5 Objetivos... 3 6 Certificación... 4 7 Contenido...

Más detalles

Nº de horas. exámenes y ejercicios MANUAL. curso on line

Nº de horas. exámenes y ejercicios MANUAL. curso on line Área: PROGRAMACIÓN PR-01 INTRODUCCIÓN A LA PROGRAMACIÓN CON JSP 30 36,45 20,25 22,48 PR-02 PROGRAMACIÓN XML 50 60,75 33,75 16,81 PR-03 INTRODUCCIÓN A LA PROGRAMACIÓN JAVA 50 60,75 33,75 39,29 PR-04 PROGRAMACIÓN

Más detalles

e-learning INFORMATICA +INFO autodesarrollo@praesens.com.ar

e-learning INFORMATICA +INFO autodesarrollo@praesens.com.ar EK101 Windows 98: Introducción Windows 98: Características Seleccionadas y Opciones de EK102 Internet EK103 Excel 2000: Nivel 1 EK104 PowerPoint 2000: Introducción EK105 Word 2000: Nivel 1 EK106 Access

Más detalles

Mantener a sus equipos de trabajo actualizados es invertir en futuro

Mantener a sus equipos de trabajo actualizados es invertir en futuro MATERIAS Ofimática Sistemas Bases de datos Diseño Redes / Seguridad Desarrollo Unix / Linux / Solaris Proyectos e Informes Web 2.0 Varios Habilidades Idiomas FORMACIÓN PRESENCIAL A MEDIDA Mantener a sus

Más detalles

Implementación de Microsoft SQL Server 2008 180. Oracle 10g 80. Microsoft SQL Server 2008 Transact-SQL 80. SQL Server 2005 80 DISEÑO CERTIFICACIÓN

Implementación de Microsoft SQL Server 2008 180. Oracle 10g 80. Microsoft SQL Server 2008 Transact-SQL 80. SQL Server 2005 80 DISEÑO CERTIFICACIÓN Actualizado a 8.IV.2013 BBDD Implementación de Microsoft SQL Server 2008 180 Oracle 10g 80 Microsoft SQL Server 2008 Transact-SQL 80 SQL Server 2005 80 DISEÑO CERTIFICACIÓN Certificación Oficial ACA Adobe

Más detalles

PANGEA: Historial de projectes

PANGEA: Historial de projectes PANGEA: Historial de projectes 1996-2000 Participació al projecte Epitelio, Teletrabajo y Teleservicios para Luchar contra la Exclusión Social y Económica. Unió Europea, 1996-1999. "Multi-Site Classroom".

Más detalles

www. cec- epn. edu. e c

www. cec- epn. edu. e c Centro de Educación Continua Escuela Politécnica Nacional Nuestro diferenciador es la capacitación a medida También ofrecemos cursos cerrados basados en sus necesidades específicas, en nuestras instalaciones

Más detalles

Consultoría y capacitación

Consultoría y capacitación Consultoría y capacitación desde 1957 Catálogo de Cursos Online INFORMÁTICA Office Básico 2002 170 180 $4,850 Office Básico 2007 200 195 $5,700 Excel Básico 2002 40 45 $1,300 Excel Básico 2003 40 45 $1,300

Más detalles

ESTUDIO SOBRE LA DETECCIÓN DEL NIVEL DE IMPLANTACIÓN DE LAS NUEVAS TECNOLOGÍAS EN LAS PYMES DE MENORCA. REALIZADO POR PIME Menorca

ESTUDIO SOBRE LA DETECCIÓN DEL NIVEL DE IMPLANTACIÓN DE LAS NUEVAS TECNOLOGÍAS EN LAS PYMES DE MENORCA. REALIZADO POR PIME Menorca ESTUDIO SOBRE LA DETECCIÓN DEL NIVEL DE IMPLANTACIÓN DE LAS NUEVAS TECNOLOGÍAS EN LAS PYMES DE MENORCA REALIZADO POR PIME Menorca Iniciativa Comunitària INDICE 1. DATOS GENERALES 2. DATOS RELATIVOS AL

Más detalles

Daniel Alcalá Martínez ETIS. Joaquín López Sánchez Montañes 13/06/2011

Daniel Alcalá Martínez ETIS. Joaquín López Sánchez Montañes 13/06/2011 Daniel Alcalá Martínez ETIS Joaquín López Sánchez Montañes 13/06/2011 SITUACIÓ INICIAL: 5 empleats. Ordinadors d escriptori amb Windows XP. 1 servidor propi amb Windows NT. 1 servidor web subcontractat.

Más detalles

POLÍTICA DE COOKIES. La información que le proporcionamos a continuación, le ayudará a comprender los diferentes tipos de cookies:

POLÍTICA DE COOKIES. La información que le proporcionamos a continuación, le ayudará a comprender los diferentes tipos de cookies: POLÍTICA DE COOKIES Una "Cookie" es un pequeño archivo que se almacena en el ordenador del usuario y nos permite reconocerle. El conjunto de "cookies" nos ayuda a mejorar la calidad de nuestra web, permitiéndonos

Más detalles

12.INFORMATICA/OFIMATICA Y COMUNICACIONES

12.INFORMATICA/OFIMATICA Y COMUNICACIONES 12.INFORMATICA/OFIMATICA Y COMUNICACIONES CLAVE: P=PRESENCIAL; D= A DISTANCIA; O= ONLINE, M=MIXTA 12. INFORMÁTICA Y COMUNICACIONES, DISEÑO WEB 12/001 Access 2003 80 D/P 12/002 Access 2007 80 D/P 12/003

Más detalles

Formación LOPD 12. Catálogo de OFFICE IT TXARTELA 04 SISTEMAS SOCIALES EMPRENDER 14 COACHING DISEÑO OTROS PREVENCIÓN DE RIESGOS LABORALES...

Formación LOPD 12. Catálogo de OFFICE IT TXARTELA 04 SISTEMAS SOCIALES EMPRENDER 14 COACHING DISEÑO OTROS PREVENCIÓN DE RIESGOS LABORALES... eskura21 Catálogo de 21 Formación 01 INFORMÁTICA DESDE CERO MICROSOFT OFFICE 02 03 OFIMÁTICA LIBRE IT TXARTELA 04 05 GESTIÓN DE PROYECTOS PROGRAMACIÓN 06 07 SISTEMAS DISEÑO GRÁFICO, WEB & MULTIMEDIA MULTMEDIA

Más detalles

Dos años en labores Administrativas y Lab.Publicas Dinamico, Proactivo,Ejecución de Actividades. Capacitación. Un año en labores variadas de Oficina

Dos años en labores Administrativas y Lab.Publicas Dinamico, Proactivo,Ejecución de Actividades. Capacitación. Un año en labores variadas de Oficina PERFIL DE PUESTO TECNICOS ADMINISTRATIVOS Dos años en labores Administrativas y Lab.Publicas Titulo de Tecnico Y/o Universitario de Adminsitración o afines Conocimiento de Informatica y Tener Capacitación.

Más detalles

CALENDARIO DE APLICACIONES

CALENDARIO DE APLICACIONES CALENDARIO DE APLICACIONES SEPTIEMBRE 2011 SEPTIEMBRE SO Jueves 01 Viernes 02 Sábado 03 WORD 1 WORD 2 OUTLOOK 3 EXCEL 2 EXCEL FINANCIERO DREAMWEAVER 2 VISIO 3 PROJECT 1 WORD 3 OUTLOOK 3 INTERNET EXPLORER

Más detalles

C\ Severo Ochoa, 27 Oficina 23 29590 Campanillas Málaga Parque Tecnológico de Andalucía www.cbe formacion.com gestion@cbe formacion.

C\ Severo Ochoa, 27 Oficina 23 29590 Campanillas Málaga Parque Tecnológico de Andalucía www.cbe formacion.com gestion@cbe formacion. DISEÑO GRÁFICO 2D / 3D CÓDIGO HORAS AutoCAD 2011 3D ONE0112 60 3D Studio MAX V9 ONE0118 60 3D Studio MAX V9 para Animación ONE0119 60 3D Studio MAX V9 para Arquitectura ONE0120 60 3D Studio MAX V9 para

Más detalles

LISTA DE PRECIOS PÚBLICO GENERAL "QEC CAPACITACIÓN EIRL."

LISTA DE PRECIOS PÚBLICO GENERAL QEC CAPACITACIÓN EIRL. BASE DE DATOS SQL NIVEL BASICO $ 64.526 CORREO ELECTRONICO OUTLOOK AVANZADO $ 49.374 CORREO ELECTRONICO OUTLOOK BASICO (10 Hrs) $ 49.400 CORREO ELECTRONICO OUTLOOK INTERMEDIO (10 Hrs) $ 49.400 INTERNET

Más detalles

PROGRAMAS DE ESPECIALIZACIÓN EN COMPUTACIÓN E INFORMÁTICA (PECI)

PROGRAMAS DE ESPECIALIZACIÓN EN COMPUTACIÓN E INFORMÁTICA (PECI) Los Programas de Especialización en Computación e Informática tienen por finalidad formar en un corto plazo especialistas en diversas áreas de TIC, proporcionándole a cada participante herramientas que

Más detalles

Área de Informática y tecnologías de la información

Área de Informática y tecnologías de la información Informática, Redes Locales y Sistemas Operativos INF-100 Introducción a la Informática. Presencial / On-line 40 INF-101 Manejo del Sistema Operativo Windows 7. INF-103 Manejo del Sistema Operativo Windows

Más detalles

3D Studio Max 9 120 871,20 3ds Max 2012 120 871,20 3ds Max 2012: Modelado 60 435,60 3ds Max 2012: Representación 60 435,60 Adobe Creative Suite 105 762,30 Adobe Dreamweaver CS4 35 254,10 Adobe Fireworks

Más detalles

16-0147 / 29-1450 FUNDAMENTOS DE DESARROLLO DE SOFTWARE

16-0147 / 29-1450 FUNDAMENTOS DE DESARROLLO DE SOFTWARE PROGRAMA DE CONSULTOR JUNIOR EN TECNOLOGÍA MICROSOFT Este es un programa técnico introductorio en tecnología Microsoft adecuado para el personal del área técnica, donde se optimiza el desarrollo de sus

Más detalles

CALENDARIO CCP ABRIL 2012 ANTOFAGASTA

CALENDARIO CCP ABRIL 2012 ANTOFAGASTA CALENDARIO CCP ABRIL 2012 ANTOFAGASTA Cursos Nivel Usuario Nombre del Curso : Herramientas Computacionales para Usuarios Código Sence : 12.37.8145-22 Duración : 60 horas Fechas : 02.04.12 al 30.04.12 Horario

Más detalles

Mejor preparados... más productivos

Mejor preparados... más productivos Mejor preparados... más productivos 91 141 30 65 info@learning.es www.learning.es Presentación Learning es un centro de formación en nuevas tecnologías con más de 15 años de experiencia ofreciendo soluciones

Más detalles

Microsoft Office XP Word Temari

Microsoft Office XP Word Temari TEMARI MICROSOFT WORD Entorn de Treball Opcions Principals: Menú Arxiu Nou Obrir Tancar Guardar/Guardar Com/Guardar com Pàg. WEB Versions (et dona informació de les modif. del document) VistaPrèviadelaPàg.WEB

Más detalles

para la ofimática Departament d Informàtica de Sistemes i Computadors Introducción a la Informática Preliminares

para la ofimática Departament d Informàtica de Sistemes i Computadors Introducción a la Informática Preliminares Paquetes de aplicaciones informáticas para la ofimática Departament d Informàtica de Sistemes i Computadors 1 Preliminares Instrucciones para el estudio: Leer detenidamente el material Elaborar un mapa

Más detalles

Cursos y seminarios de informática

Cursos y seminarios de informática Cursos y seminarios de informática p r o g r a m a 2 0 1 3 m a r z o - a b r i l Servicio de Certificación EMPRESA CERTIFICADA ISO 9001 EC - 1.1269.0207 FORMACIÓN INFORMÁTICA GRATIS! Gestionamos su bonificación

Más detalles

Monitorització de rendiment i Accounting de centres de Computació Grid

Monitorització de rendiment i Accounting de centres de Computació Grid Monitorització de rendiment i Accounting de centres de Computació Grid Projecte realitzat per: Ignasi Sans i Claret Sota la direcció de: Diego Javier Mostaccio Mancini Continguts 2/27 1. Introducció 2.

Más detalles

Atenció sanitària. CFGM - Atenció a les persones en situació de dependència. Serveis socioculturals i a la comunitat CFGM.APD.M02/0.

Atenció sanitària. CFGM - Atenció a les persones en situació de dependència. Serveis socioculturals i a la comunitat CFGM.APD.M02/0. Serveis socioculturals i a la comunitat Atenció sanitària CFGM.APD.M02/0.13 CFGM - Atenció a les persones en situació de dependència Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquesta col lecció

Más detalles

CURSOS ON-LINE / PRESENCIAL

CURSOS ON-LINE / PRESENCIAL A través de nuestro Campus Virtual, el alumnado dispone de un amplio catálogo de formación interactiva y del material didáctico, contando con el apoyo de un tutor personalizado. CATEGORÍA CURSOS ON-LINE

Más detalles

CL_55006 System Center 2012 Operations Manager

CL_55006 System Center 2012 Operations Manager System Center 2012 Operations Manager www.ked.com.mx Av. Revolución No. 374 Col. San Pedro de los Pinos, C.P. 03800, México, D.F. Tel/Fax: 52785560 Introducción Este curso de cinco días dirigido por un

Más detalles

CALENDARIO DE APLICACIONES

CALENDARIO DE APLICACIONES CALENDARIO DE APLICACIONES TELEFONO (55) CALENDARIO DE APLICACIONES CALENDARIO DE APLICACIONES LISTA DE PRECIOS CURSOS DE APLICACIONES CURSO PRECIO POR NIVEL INTRODUCCION A LAS COMPUTADORAS $ 1,400 WORD

Más detalles

POR QUÉ NUESTRO FRAMEWORK DE DESARROLLO DWPORTAL/APP?

POR QUÉ NUESTRO FRAMEWORK DE DESARROLLO DWPORTAL/APP? POR QUÉ NUESTRO FRAMEWORK DE DESARROLLO DWPORTAL/APP? En los proyectos de desarrollo de software se busca la forma de mejorar la calidad en el análisis de requerimientos y obtener tiempos efectivos de

Más detalles

Implementación y administración de Microsoft Exchange Server 2003

Implementación y administración de Microsoft Exchange Server 2003 2404A Implementación y administración de Microsoft Exchange Server 2003 Fabricante: Microsoft Grupo: Servidores Subgrupo: Microsoft Exchange Server 2003 Formación: Descataloga dos Horas: 25 Introducción

Más detalles

Desarrollo de aplicaciones Web con C# y.net Framework 4.0

Desarrollo de aplicaciones Web con C# y.net Framework 4.0 Desarrollo de aplicaciones Web con C# y.net Framework 4.0 Multinacional: Duración: Microsoft Corporation 40 horas Precio: 610 Matricula: 75 Fecha Inicio: 14/11/2001 Horario: Lunes a Jueves de 18:30-21:30

Más detalles

CAPÍTULO 3 DISEÑO DE LA ARQUITECTURA

CAPÍTULO 3 DISEÑO DE LA ARQUITECTURA CAPÍTULO 3 DISEÑO DE LA ARQUITECTURA Para el desarrollo de la arquitectura interna del subsistema de programación de actividades se utilizó como referencia la Arquitectura de Aplicaciones.NET 105 de Microsoft

Más detalles

CATÁLOGO CURSOS Y TALLERES

CATÁLOGO CURSOS Y TALLERES CATÁLOGO CURSOS Y TALLERES 2016 www.executrain-qro.com.mx Circuito del Mesón No.186 Int. 12 3er.Piso Fracc. El Prado C.P. 76039 Tel: (442) 2150021 WINDOWS SERVER 2012 10961 Automating Administration with

Más detalles

Contenido. Capítulo 1: Introducción a Visual Studio.NET 1. Capítulo 3: Datos y programación en Visual Basic.NET 47

Contenido. Capítulo 1: Introducción a Visual Studio.NET 1. Capítulo 3: Datos y programación en Visual Basic.NET 47 A quién está dirigido Acceso al material complementario Prologo Prefacio Material de apoyo xvii xviii xx xxii Capítulo 1: Introducción a Visual Studio.NET 1 Qué es Visual Studio.NET 2008 1.NET Framework

Más detalles

GENERAL D ESTUDIS FORMACIÓ ONLINE

GENERAL D ESTUDIS FORMACIÓ ONLINE Administración de empresas Atención al cliente en el proceso comercial Calidad de atención y servicio al cliente (nueva versión) Certificados digitales Comercio electrónico (nueva versión) Comunicación

Más detalles

Cursos On-Line. Ofimática

Cursos On-Line. Ofimática s On-Line Ofimática Microsoft Access 2007 (Fácil) Microsoft Access 2007 (Básico) 18 Microsoft Access 2007 (Avanzado) 19 Microsoft Access 2007 (Experto) 13 Microsoft Access 2007 (Profesional) 8 Microsoft

Más detalles

RESOLUCIÓN de 11 de enero de 2012, de la Universitat Politècnica de València, por la que se convocan pruebas

RESOLUCIÓN de 11 de enero de 2012, de la Universitat Politècnica de València, por la que se convocan pruebas Universitat Politècnica de València RESOLUCIÓ d 11 de gener de 2012, de la universitat politècnica de valència, per la qual es convoquen proves selectives per a l adquisició de l especialitat d Aplicacions

Más detalles

Temario. Examen. Curso. Cursoss. Programación. Desarrollando .NET 2005. Visual Studio.NET 2005. Programación. Programación con Microsoft ADO.

Temario. Examen. Curso. Cursoss. Programación. Desarrollando .NET 2005. Visual Studio.NET 2005. Programación. Programación con Microsoft ADO. Temario Cursoss Requeridos Introducción a la programación con Visual Studio.NET Programación con el Microsoft.NET Framework utilizando Visual Studio.NET Desarrollando o Aplicaciones Web ASP.NET utilizando

Más detalles

AJUNTAMENT SANT VICENÇ DE MONTALT Regidoria de Promoció Econòmica. Dossier informatiu CURSOS DE FORMACIÓ - PER A TREBALLADORS/ES EN ACTIU

AJUNTAMENT SANT VICENÇ DE MONTALT Regidoria de Promoció Econòmica. Dossier informatiu CURSOS DE FORMACIÓ - PER A TREBALLADORS/ES EN ACTIU Dossier informatiu CURSOS DE FORMACIÓ - PER A GENT EN SITUACIÓ D ATUR - PER A TREBALLADORS/ES EN ACTIU Qualsevol dubte consultar al: Servei Local d Ocupació 93.791.47.18 promocioeconomica@svmontalt.cat

Más detalles

MS_6419 Configuring, Managing and Maintaining Windows Server 2008 Servers

MS_6419 Configuring, Managing and Maintaining Windows Server 2008 Servers Configuring, Managing and Maintaining Windows Server 2008 Servers www.ked.com.mx Av. Revolución No. 374 Col. San Pedro de los Pinos, C.P. 03800, México, D.F. Tel/Fax: 52785560 Introducción Este curso de

Más detalles

CURSOS E-LEARNING DENOMINACIÓN

CURSOS E-LEARNING DENOMINACIÓN CURSOS E-LEARNING REFERENCIA INTERNA DENOMINACIÓN ADMINISTRACIÓN DE EMPRESAS CAT00002 BLOQUE: Calidad de Atención y Gestión de reclamaciones (*) 28 CAT00005 BLOQUE: Habilidades Directivas y Gestión del

Más detalles

MS_10174 Configuring and Managing Microsoft SharePoint 2010

MS_10174 Configuring and Managing Microsoft SharePoint 2010 Configuring and Managing Microsoft SharePoint 2010 www.ked.com.mx Av. Revolución No. 374 Col. San Pedro de los Pinos, C.P. 03800, México, D.F. Tel/Fax: 52785560 Introducción Este curso enseña a estudiantes

Más detalles

CALC 1... Introducció als fulls de càlcul

CALC 1... Introducció als fulls de càlcul CALC 1... Introducció als fulls de càlcul UNA MICA DE TEORIA QUÈ ÉS I PER QUÈ SERVEIX UN FULL DE CÀLCUL? Un full de càlcul, com el Calc, és un programa que permet: - Desar dades numèriques i textos. -

Más detalles

Informaciones e Inscripciones Huérfanos 835 Piso 9 Edificio Opera - Fonos: 6322497-6322529 Fax:: 6322529 www.goldentraining.cl

Informaciones e Inscripciones Huérfanos 835 Piso 9 Edificio Opera - Fonos: 6322497-6322529 Fax:: 6322529 www.goldentraining.cl Informaciones e Inscripciones Huérfanos 835 Piso 9 Edificio Opera - Fonos: 6322497-6322529 Fax:: 6322529 www.goldentraining.cl TS: Microsoft Certified Technology Specialist Windows Server 2008 Active Directory

Más detalles

OFIMÁTICA OFIMÁTICA 2013 3 OFIMÁTICA 2010 3 OFIMÁTICA 2007 4 OFIMÁTICA 2003 4 OFIMÁTICA ESPECÍFICA 4 OFIMÁTICA XP 5 SISTEMAS OPERATIVOS 5

OFIMÁTICA OFIMÁTICA 2013 3 OFIMÁTICA 2010 3 OFIMÁTICA 2007 4 OFIMÁTICA 2003 4 OFIMÁTICA ESPECÍFICA 4 OFIMÁTICA XP 5 SISTEMAS OPERATIVOS 5 ÍNDICE OFIMÁTICA OFIMÁTICA 2013 3 OFIMÁTICA 2010 3 OFIMÁTICA 2007 4 OFIMÁTICA 2003 4 OFIMÁTICA ESPECÍFICA 4 OFIMÁTICA XP 5 SISTEMAS OPERATIVOS 5 SOFTWARE LIBRE 6 INFORMÁTICA EN GENERAL 6 BASES DE DATOS

Más detalles

PROGRAMA FORMATIU 2014

PROGRAMA FORMATIU 2014 PROGRAMA FORMATIU 2013 PROGRAMA FORMATIU 2014 2013 Quins serveis t ofereix el nostre centre de Formació, Gremibaix Fundació? Formació per a l Ocupació i Formació Continua Com a centre Col laborador de

Más detalles

PROGRAMA FORMATIVO. MCSA Windows Server 2012

PROGRAMA FORMATIVO. MCSA Windows Server 2012 PROGRAMA FORMATIVO MCSA Windows Server 2012 Julio 2014 DATOS GENERALES DE LA ESPECIALIDAD 1. Familia Profesional: INFORMÁTICA Y COMUNICACIONES Área Profesional: SISTEMAS Y TELEMÁTICA 2. Denominación: MCSA

Más detalles

Hacia donde va.net. Novedades de Visual Studio.NET 2003. Lalo Steinmann. Microsoft de Argentina

Hacia donde va.net. Novedades de Visual Studio.NET 2003. Lalo Steinmann. Microsoft de Argentina Hacia donde va.net Novedades de Visual Studio.NET 2003 Lalo Steinmann Microsoft de Argentina Estructura de cambios Tres Olas tecnológicas Ola Actual.NET Integrado Plataforma Windows 2003 Server Visual

Más detalles

Bloque XII: Informática

Bloque XII: Informática Bloque XII: Informática Bloque XII: Informática Access avanzado Access intermedio Administración de redes Autocad Correo electrónico: Outlook Excel avanzado Excel intermedio MS Publisher Ofimática básica

Más detalles

PROYECTO. Solución Empresarial Ingeniería y Desarrollo de Software www.solucionempresarial.com.ar - info@solucionempresarial.com.

PROYECTO. Solución Empresarial Ingeniería y Desarrollo de Software www.solucionempresarial.com.ar - info@solucionempresarial.com. PROYECTO 1 ÍNDICE 1. Presentación 2. Que es LDAP 3. Ventajas 4. Funcionamientos 5. Paquetes Adicionales 6. Requisitos 7. Objetivos 8. Presupuesto 7. Presupuesto 2 Presentación Se quiere implementar un

Más detalles

Series European Spanish Course Title Microsoft Solution Architectures Implementing Microsoft Cluster Service on Windows 2000 Advanced Server

Series European Spanish Course Title Microsoft Solution Architectures Implementing Microsoft Cluster Service on Windows 2000 Advanced Server Series European Spanish Course Title Microsoft Solution Architectures Microsoft Solution Architectures: Fase de Análisis del Ciclo de Vida de las Soluciones Microsoft Solution Architectures: Técnicas de

Más detalles

Llibres de Text curs 2015-2016

Llibres de Text curs 2015-2016 curs 2015-2016 Índex Taula d enllaços 1r i 2n ESO ESO Cicles Formatius de Grau Mig Cicles Formatius de Grau Superior Altres PREIMPRESSIÓ DIGITAL 3r i 4t ESO CARROSSERIA AUTOMOCIÓ DISSENY I EDICIÓ DE PUBLICACIONS

Más detalles

Una plantilla és un fitxer model que conté una sèrie d elements que serveixen de base per a la creació d altres documents similars.

Una plantilla és un fitxer model que conté una sèrie d elements que serveixen de base per a la creació d altres documents similars. Ús de plantilles Una plantilla és un fitxer model que conté una sèrie d elements que serveixen de base per a la creació d altres documents similars. Per exemple, molts dels elements que apareixen en un

Más detalles

CURSOS ON-LINE ADMINISTRACIÓN DE EMPRESAS

CURSOS ON-LINE ADMINISTRACIÓN DE EMPRESAS CURSOS ON-LINE Telf: 951 046 863 * Fax: 952 200 296 ADMINISTRACIÓN DE EMPRESAS Prevención de riesgos laborales Prevención de Riesgos Laborales Prevención de Riesgos Laborales en Centro Comercial Prevención

Más detalles

3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA

3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA 1 3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA Ms PowerPoint permet inserir, dins la presentació, objectes organigrama i diagrames. Els primers, poden resultar molt útils si es necessita presentar gràficament

Más detalles

MCPD WEB DEVELOPER 4 (VISUAL STUDIO 2010)

MCPD WEB DEVELOPER 4 (VISUAL STUDIO 2010) MCPD WEB DEVELOPER 4 (VISUAL STUDIO 2010) DESCRIPCIÓN Este curso traslada al asistente los conocimientos y habilidades necesarios para el diseño, desarrollo e implementación de aplicaciones Web mediante

Más detalles

Índex de la Guia del professor

Índex de la Guia del professor Índex de la Guia del professor UNITAT PROGRAMACIÓ REFORÇ 1 El procés tecnològic Pàgina 19. 2 Dibuix Pàgina 29 3 Materials i fusta Pàgina 53 4 Estructures Pàgina 79 Maneig d instruments auxiliars 36 Vistes

Más detalles

ÍNDICE MICROSOFT LINUX ORACLE CISCO VMWARE

ÍNDICE MICROSOFT LINUX ORACLE CISCO VMWARE ÍNDICE WINDOWS SERVER 2012 3 WINDOWS 8 3 EXCHANGE SERVER 2013 3 SQL SERVER 2012 3 SHAREPOINT 2013 3 SYSTEM CENTER 2012 3 VIRTUALIZACIÓN CON 3 SEGURIDAD EN REDES 3 SEGURIDAD LYNC SERVER 2013 4 PRIVATE CLOUD

Más detalles

Anàlisi del Sistema Operatiu RTLinux. (aplicat al control de procesos)

Anàlisi del Sistema Operatiu RTLinux. (aplicat al control de procesos) Anàlisi del Sistema Operatiu RTLinux i implementació d un entorn de desenvolupament de tasques en temps real. (aplicat al control de procesos) Autor: Marc Franco i Farré Tutor: Pedro Balaguer Herrero 2

Más detalles

PROGRAMA MEXICO FIRTS 2010 CALENDARIO DE CAPACITACIONES Y CERTIFICACION DE TECNOLOGIA

PROGRAMA MEXICO FIRTS 2010 CALENDARIO DE CAPACITACIONES Y CERTIFICACION DE TECNOLOGIA .NET Framework 3.5 ASP.NET Empresarial 4994. Introduction to Programming Microsoft Visual Studio 2005 (presencial 35 hrs) 2956 Core Foundations of Microsoft.Net 2.0 Development (presencial 21 hrs) 31 de

Más detalles

Codi Nom de l'activitat Curs Hores

Codi Nom de l'activitat Curs Hores Perfil professional: Gestió de projectes i serveis de formació professional inicial i/o ensenyaments de règim especial Activitats de formació organitzades o reconegudes pel Departament (a partir del curs

Más detalles

Despliegue de plataforma Q-expeditive

Despliegue de plataforma Q-expeditive How to Despliegue de plataforma Q-expeditive Versión: 2.0 Fecha de publicación 08-04-2011 Aplica a: Q-expeditive 3.0 y Q-flow 3.1 Índice Requerimientos de Software... 4 Diagramas de arquitectura... 5 Componentes

Más detalles

Los cursos de mayor éxito en la formación presencial, online y a distancia

Los cursos de mayor éxito en la formación presencial, online y a distancia Los cursos de mayor éxito en la formación presencial, online y a distancia El departamento de I+D+i, integrado por expertos profesionales de enseñanza y de programación, está continuamente investigando

Más detalles

Planificación e Implementación de Windows Server 2008

Planificación e Implementación de Windows Server 2008 I6433Ae Planificación e Implementación de Windows Server 2008 Fabricante: Indra Grupo: Sistemas Operativos Formación: Indra Horas: 25 Subgrupo: Microsoft Windows Server 2008 Introducción Este curso está

Más detalles

UNIÓ EUROPEA Fons Social Europeu PROGRAMA DE CURS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL OCUPACIONAL. Tècnic/a en programari ofimàtic

UNIÓ EUROPEA Fons Social Europeu PROGRAMA DE CURS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL OCUPACIONAL. Tècnic/a en programari ofimàtic PROGRAMA DE CURS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL OCUPACIONAL Tècnic/a en programari ofimàtic 1 DADES GENERALS DEL CURS 1. Família Professional SERVEIS A LES EMPRESES Àrea Professional INFORMÀTICA 2. Denominació

Más detalles

MS_10135 Configuring, Managing and Troubleshooting Microsoft Exchange Server 2010

MS_10135 Configuring, Managing and Troubleshooting Microsoft Exchange Server 2010 Configuring, Managing and Troubleshooting Microsoft Exchange Server 2010 www.ked.com.mx Av. Revolución No. 374 Col. San Pedro de los Pinos, C.P. 03800, México, D.F. Tel/Fax: 52785560 Introducción Este

Más detalles

Windows Server 2012 Associate Level

Windows Server 2012 Associate Level CT-0410: Instalación y Configuración de Windows Server 2012 CT-0411: Administración de Windows Server 2012 CT-0412: Configuración Avanzada de Windows Server 2012 Services Sobre esta carrera La carrera

Más detalles

Proceso de capacitación y certificación para Infraestructura Microsoft Windows 2008, Server Administrator

Proceso de capacitación y certificación para Infraestructura Microsoft Windows 2008, Server Administrator Programa de estudios a Distancia de New Horizons Proceso de capacitación y certificación para Infraestructura Microsoft Windows 2008, Server Administrator Certificaciones Exámenes Cursos Fundamentos de

Más detalles

TELEFONO (55) 5662 1573 ó 5663 4892 info@aep.com.mx

TELEFONO (55) 5662 1573 ó 5663 4892 info@aep.com.mx CATALOGO DE SERVICIOS Habilidades duras Para Usuario Final: Office, Corel, Adobe, Aspel, Open Office. Para Técnicos: En Windows Server, SQL Server, Sharepoint, Visual Studio, CISCO, LINUX, ORACLE y otros.

Más detalles

Guia d Accessibilitat Web

Guia d Accessibilitat Web Guia d Accessibilitat Web Índex què és l accessibilitat? Accessibilitat 4 Accessibilitat Web 4 Aplicació de l Accessibilitat 5 W3C/ World Wide Consortium 6 WAI/ Web Accessibility Initiative 6 Pautes d

Más detalles

PROGRAMAS DE ESPECIALIZACIÓN EN COMPUTACIÓN E INFORMÁTICA (PECI)

PROGRAMAS DE ESPECIALIZACIÓN EN COMPUTACIÓN E INFORMÁTICA (PECI) Los Programas de Especialización en Computación e Informática tienen por finalidad formar en un corto plazo especialistas en diversas áreas de TIC, proporcionándole a cada participante herramientas que

Más detalles

PRESENTACIÓN DE COMPAÑÍA

PRESENTACIÓN DE COMPAÑÍA Proyectos de desarrollo seguro Migración e implantación de sistemas Arquitectura de sistemas y comunicaciones Consultoría de alto nivel tecnológico Servicios de formación experta Auditorias y servicios

Más detalles