1. Eradicar la pobresa extrema i la fam / 2. Aconseguir l ensenyança primària universal / 3. Promoure la igualtat entre

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "1. Eradicar la pobresa extrema i la fam / 2. Aconseguir l ensenyança primària universal / 3. Promoure la igualtat entre"

Transcripción

1

2 Del 12 de febrer al 5 de març de 2015 l Ajuntament de València celebra la vint-itresena edició del Fòrum Universitari Joan Lluís Vives. El programa ha estat dissenyat amb la col laboració de la: Universitat de València, Universitat Politècnica de València, Universitat CEU Cardenal Herrera, Universitat Catòlica de València i Universitat Europea de València. La temàtica de les activitats programades s emmarca dins els 8 Objectius de Desenvolupament del Mil lenni: 1. Eradicar la pobresa extrema i la fam / 2. Aconseguir l ensenyança primària universal / 3. Promoure la igualtat entre els gèneres i l autonomia de la dona / 4. Reduir la mortalitat infantil / 5. Millorar la salut materna / 6. Combatre el VIH/ SIDA, el paludisme i altres malalties / 7. Garantir la sostenibilitat del medi ambient / 8. Fomentar una associació mundial per al desenvolupament

3 DATES DE REALITZACIÓ: + INFO PROGRAMACIÓ UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA (UPV) Saló de Graus de l Escola Tècnica Superior d Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural de la UPV. Campus de Vera - Edifici 3P Universitat Politècnica de València: 12 de febrer Universitat CEU Cardenal Herrera: 12 i 13 de febrer Universitat Europea de València: 17, 18, 19 i 20 febrer Universitat de València: 25 i 27 de febrer Universitat Catòlica de València Sant Vicent Ferrer : 2, 3 i 5 de març Acte de clausura a l Ajuntament de València: Dijous 5 de març Director del fòrum: Sr. Joaquín José Marco Marco. Degà Dret, Empresa i Ciències Polítiques Universitat CEU Cardenal Herrera Directora adjunta*: Sra. Míriam Revert *Acció 157, Pla Jove de la Ciutat de València : Impulsar el Mentoring per mitjà de la realització de trobades entre persones jóvens titulades amb professionals amb experiència, amb l objectiu de generar un espai d orientació respecte al món laboral. QUI POT ASSISTIR AL FÒRUM? El fòrum va dirigit a la població universitària i a tot el públic en general. COM PUC INSCRIURE M? A través de la web de la Regidoria de Joventut LLOC DE REALITZACIÓ: Consulteu la programació de cada universitat. CONTACTEU: CEU CARDENAL HERRERA: Telf Ext UNIVERSITAT EUROPEA DE VALÈNCIA: Telf UNIVERSITAT DE VALÈNCIA: fac.economia@uv.es Telf UNIVERSITAT CATÒLICA DE VALÈNCIA: Telf Ext UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA: ccd@upv.es Telf REGIDORIA DE JOVENTUT: foroluisvives@valencia.es Telf ForoUniversitarioJuanLuisVives DIJOUS 12 DE FEBRER OBJECTIU DE DESENVOLUPAMENT DEL MIL LENNI NÚM. 7 GARANTIR LA SOSTENIBILITAT DEL MEDI AMBIENT 10:00 Obertura 10:15 a 12:00 Taula Redona: El paper de la sostenibilitat en els Objectius de Desenvolupament Sostenible Sra. Carolina Mayeur. Cap d Àrea de Seguretat Alimentària, Canvi Climàtic i Medi Ambient, Secretaria General de Cooperació Internacional del MAEC: analitzar la posició espanyola respecte a la sostenibilitat en l Agenda Post Sr. Moisés Hidalgo Moratal. Universitat d Alacant: analitzar la sostenibilitat des de l acadèmia. Sr. Ignacio Martínez - Plataforma 2015 y más: visió des de les ONGD de la sostenibilitat i anàlisi del paper de la ciutadania en l Agenda Post Sr. Juan Clemente Abad i César Pérez - Plataforma per la Sobirania Alimentària: visió local de la sostenibilitat i anàlisi pràctica de com està implementada a la Comunitat Valenciana. Modera: Carola Calabuig Tormo Dep. de Projectes d Enginyeria UPV. 12:00 a 14:00 Taller: Repensar la sostenibilitat des de la societat civil Dinamitzadors: Sr. Guillermo Palau. Dept. Eng. Rural i Agroalimentària. Sr. Dionisio Ortíz. Dept. d Economia i Ciències Socials. Sra. Carola Calabuig. Dept. de Projectes d Enginyeria.

4 PROGRAMACIÓ UNIVERSITAT CEU CARDENAL HERRERA PROGRAMACIÓ UNIVERSITAT EUROPEA DE VALÈNCIA Lloc: Edifici Europa. Avda Aragó 30. GARANTIR LA SOSTENIBILITAT AMBIENTAL: EL PASSAT, PRESENT I FUTUR DEL SÈPTIM ODM DIJOUS 12 DE FEBRER Lloc: Aula Magna (edifici Beat Lluís Campos Gorriz) 15:45 Inauguració 16:00 Conferència. La millora de la sostenibilitat: un objectiu de tots, un objectiu del mil lenni Sr. Manuel Toharia. Científic i exdirector del Museu Príncep Felip. 17:30 Taula Redona. L estat actual de les metes en matèria de desenvolupament sostenible: avanços necessaris però insuficients Sra. Ruth Abril Stoffels. Professora Relaciones Internacionals de la Universitat CEU-Cardenal Herrera. Sra. Adela Aura i Larios de Medrano. Professora de Dret Internacional Públic de la Universitat CEU-Cardenal Herrera. DIVENDRES 13 DE FEBRER Lloc: Saló de Graus de la Biblioteca (Biblioteca) 11:00 Conferència. L acció Nacions Unides per a garantir el desenvolupament sostenible Sra. Paloma Durán. Directora del Fons per a la Consecució dels Objectius del Desenvolupament Sostenible SDG-F (Programa de Nacions Unides per al Desenvolupament) 12:30 Conferència. Una aproximació soci-ecològica a l agenda 2015 Sr. Carlos Montes. Catedràtic d Ecologia de la Universitat Autònoma de Madrid. DIMARTS 17 DE FEBRER 18:00 Obertura 18:00 a 20:00 Taula Redona: Eradicar la pobresa i la fam. Dos exemples per aconseguir-ho Sra. Rosa Sanchidrián. Directora de Postgrau Universitat Europea de València Sra. Carmen Valero. Directora del grup educatiu IALE Sr. Sergio Moratón. Director de la Delegació de la Comunitat Valenciana i Murcia de la Fundació Vicente Ferrer. Sra. Cristina Sánchez. Responsable de Treball Social, Associació Valenciana de Caritat. DIJOUS 19 DE FEBRER 18:30 a 20:30 Taula Redona: Millorar la salut materna i salut reproductiva Sra. Mer Blanquet. Experta investigadora. La importància de la prevenció en la salut de la maternitat, la fisioteràpia. Sra. Marcelli Ferraz. Experta en psicologia. La depressió post-part: prevenció des de la teràpia. Sra. Leticia Valera. Cofundadora de Kassumay ONG de xiquets a Àfrica: La salut materna en països subdesenvolupats. DIVENDRES 20 DE FEBRER 16:00 a 18:00 Taula Redona: La malaltia de l Ebola. Ètica i comunicació a Espanya Sra. Matilde Cortés. Directora de la Policlínica Universitària de la Universitat Europea de Madrid i de la Universitat Europa de València. Sr. Benjamín Herrero. Director de l Institut d Ètica Francisco Vallés. Professor de la Universitat Europea. Sr. José Antonio Forcada Segarra. Coordinador dels Grups de Treball en Vacunacions i Risc Biològic. Consell d Infermeria de la Comunitat Valenciana. Secretari de l Associació Espanyola de Vacunología. Sra. Herme Vanaclocha. Sotsdirectora General d Epidemiologia i Vigilància de la Salut. Direcció general de Salut Pública Generalitat Valenciana.

5 PROGRAMACIÓ UNIVERSITAT DE VALÈNCIA (UV) Lloc: Facultat d Economia, Sala Sánchez Ayuso. DIMECRES 25 DE FEBRER EXCLUSIÓ SOCIAL I EXCLUSIÓ FINANCERA: RESPOSTES DES DE L ECONOMIA SOCIAL I COL LABORATIVA 09:15 a 09:30 Obertura 09:30 a 10:30 Conferència: Exclusió financera i finances ètiques i col laboratives Prof. Sr. Joan Ramón Sanchis, Catedràtic d Orgatnizació d Empreses de la Universitat de València i Director de IUDESCOOP 10:30 a 11:00 Pause-Cafè 11:00 a 13:00 Taula Redona: Respostes des de l Economia Social i col laborativa a la exclusió i la pobresa Sra. Lola Vicente -Almazán. Coordinadora de Projectes d inclusió a través de l agroecologia de CERAI. Sra. Rosa María García. Secretària Tècnica de la Xarxa Enclau. Sra. Virginia Sanchis. Representant de l Associació Alanna i de l Associació Valenciana d Empreses d Inserció AVEI. Modera: Prof. Dra. Vanessa Campos. Facultat d Economia/Universitat de València 13:00 Clausura DIVENDRES 27 DE FEBRER DESIGUALTAT, POBRESA I CONDICIONS DE VIDA A ESPANYA: SOLIDARITAT EN UN CONTEXT DE RECESSIÓ 09:45 Obertura 10:00 a 12:00 Taula Redona: Distribució de la renda, pobresa, condicions de vida i polítiques redistributives Prof. Sr. Francisco Goerlich. Facultat d Economia/Universitat de Valéncia Prof. Sr. Enrique Lluch Universidad CEU Cardenal Herrera Sr. Fernando Contreras. Intermón Oxfam Prof. Sr. Jose V. Perez Cosin. Facultat de Ciències Socials, Universitat de Valéncia. Modera: Prof. Sr. José Manuel Pastor. Vicedegà de la Facultat d Economia de la Universitat de València. 12:00 a 12:30 Pausa-Cafè 12:30 a 13:30 Conferència: Desigualtat i pobresa a Espanya en el llarg termini Prof. Sr. Luis Ayala, Catedràtic d Economia Aplicada de la Universitat Rei Juan Carlos 13:30 Clausura.

6 PROGRAMACIÓ UNIVERSITAT CATÒLICA DE VALÈNCIA SANT VICENT MÀRTIR (UCV) DILLUNS 2 DE MARÇ Seu de La Inmaculada, Torrent. C/ Ramiro de Maeztu, 14.. Torrent, :30 Apertura ACTE DE CLAUSURA DEL XXIII FÒRUM UNIVERSITARI JOAN LLUÍS VIVES Lloc: Hemicicle de l Ajuntament de València. DIJOUS 5 DE MARÇ 17:00 Conferència: El rol de la dona en la lluita contra la pobresa i les malalties endèmiques Sra. Pilar Mateo. Presidenta d Inesfly Corporation. Científica i humanista. 12:30 Ponència: Educació i esport Sra. Laura Ruiz Sanchís. DIMARTS 3 DE MARÇ Seu Sant Joan i Sant Vicent de València. C/ de Jorge Juan, 18, València :00 Videoconferència amb NASA: Educació i futur Sr. Raúl Polit Casillas. Arquitecte espacial i enginyer de sistemes del JPL-NASA. Sr. José Luis Sánchez García, vicerector de la UCV. DIJOUS 5 DE MARÇ Seu de Godella, Sagrat Cor. C/ del Sagrat Cor, 5, Godella :30 Taula d experts: Importància d una ensenyança per a tots, tot i analitzant el fracàs escolar Sr. Juan Escámez Sánchez. Director de l Institut Universitari de Teoria de l Educació de la UCV. Sr. Aurelio González Bertolín. Professor de la UCV. Sr. Roberto Sanz Ponce. Vicedegà de Pedagogia de la UCV. Sr. Jesús García Martínez. Professor de la UCV.

7 Organitza i patrocina: Col labora:

PANGEA: Historial de projectes

PANGEA: Historial de projectes PANGEA: Historial de projectes 1996-2000 Participació al projecte Epitelio, Teletrabajo y Teleservicios para Luchar contra la Exclusión Social y Económica. Unió Europea, 1996-1999. "Multi-Site Classroom".

Más detalles

XV SETMANA INTERNACIONAL DEL 13 AL 17 DE NOVEMBRE DE Erasmus Estudis Erasmus Pràctiques Mobilitat Internacional Programa SICUE

XV SETMANA INTERNACIONAL DEL 13 AL 17 DE NOVEMBRE DE Erasmus Estudis Erasmus Pràctiques Mobilitat Internacional Programa SICUE Escola Tècnica Superior d Enginyeria ( ETSE ) Dijous, 16 de novembre de 2017-13:30 h Aula 0.2.4 de la ETSE FACULTAT DE CIÈNCIES BIOLÒGIQUES Dimarts, 14 de novembre de 2017-13:30 h Saló d Actes de la Biblioteca

Más detalles

Elche, 2 de diciembre de 2009. El rector, p. d. (R 767/07 de 10.05.2007), el vicerrector de Personal: José Francisco González Carbonell.

Elche, 2 de diciembre de 2009. El rector, p. d. (R 767/07 de 10.05.2007), el vicerrector de Personal: José Francisco González Carbonell. Universitat Miguel Hernández d Elx RESOLUCIÓ de 2 de desembre del 2009, per la qual s ordena la publicació íntegra de la relació de llocs de treball del personal d administració i servicis de la Universitat

Más detalles

PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ

PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ Barcelona, 6 de Maig del 2015 Què és el TDAH? Característiques Trastorns

Más detalles

Curs CONSTRUCCIÓ DE PAU, DRETS HUMANS I INTERCULTURALITAT A COLÒMBIA Curso CONSTRUCCIÓN DE PAZ, DERECHOS HUMANOS E INTERCULTURALIDAD EN COLOMBIA

Curs CONSTRUCCIÓ DE PAU, DRETS HUMANS I INTERCULTURALITAT A COLÒMBIA Curso CONSTRUCCIÓN DE PAZ, DERECHOS HUMANOS E INTERCULTURALIDAD EN COLOMBIA Curs CONSTRUCCIÓ DE PAU, DRETS HUMANS I INTERCULTURALITAT A COLÒMBIA Curso CONSTRUCCIÓN DE PAZ, DERECHOS HUMANOS E INTERCULTURALIDAD EN COLOMBIA UNIVERSITAT DE BARCELONA 10-11-12/12/2012 Directors / Directores:

Más detalles

LOCALITZACIÓ I HORARI D ATENCIÓ

LOCALITZACIÓ I HORARI D ATENCIÓ LOCALITZACIÓ I HORARI D ATENCIÓ 1. SECCIONS CENTRALS Adreça: C/ Universitat, 2-46003 València Fax: 96 386 48 33 Adreça electrònica: : http://biblioteca.uv.es Línia 3 (estació: Colón) Línia 5 (estació:

Más detalles

Salut i Paisatge Urbà Cati Chamorro Servei de Salut Pública Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum.

Salut i Paisatge Urbà Cati Chamorro Servei de Salut Pública Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum. Salut i Paisatge Urbà Cati Chamorro Servei de Salut Pública Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum chamorromc@diba.cat PAISATGE I SALUT ELS DETERMINANTS DE LA SALUT ELS DETERMINANTS DE LA SALUT

Más detalles

LA INFÀNCIA I L ADOLESCÈNCIA A BARCELONA: PRESENT I FUTUR

LA INFÀNCIA I L ADOLESCÈNCIA A BARCELONA: PRESENT I FUTUR LA INFÀNCIA I L ADOLESCÈNCIA A BARCELONA: PRESENT I FUTUR Què en sabem, què està fent l Ajuntament i reptes de ciutat 19 de novembre, de 9.00 a 18.30 h a l Espai Jove La Fontana Gran de Gràcia, 190-192,

Más detalles

09.00 Inauguración Mesa 1: Expertos para la profesionalización del celador como personal sanitario

09.00 Inauguración Mesa 1: Expertos para la profesionalización del celador como personal sanitario VI JORNADA DE ENCUENTRO DE CELADOR@S: CELADOR@ DE PRINCIPIO A FIN Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València Edificio Dirección y Docencia. Salón de Actos 11 noviembre 2017 09.00 Inauguración

Más detalles

MID PROGRAMA EN MENTORATGE I IDENTITAT DOCENT. V Jornada d Intercanvi de Bones Pràctiques del Professorat de la UVic-UCC (JIBP)

MID PROGRAMA EN MENTORATGE I IDENTITAT DOCENT.   V Jornada d Intercanvi de Bones Pràctiques del Professorat de la UVic-UCC (JIBP) V Jornada d Intercanvi de Bones Pràctiques del Professorat de la UVic-UCC (JIBP) Dijous 25 de juny de 2015 PROGRAMA EN MENTORATGE I IDENTITAT DOCENT Avançant en la construcció del perfil profesional del

Más detalles

Diàlegs d'estiu 2018

Diàlegs d'estiu 2018 Diàlegs d'estiu 2018 CONVERSES OBERTES FORMACIÓ, REFLEXIÓ I DEBATS Seu Universitària Ciutat d Alacant DILLUNS 9 El segrest de la justícia Conversa amb Joaquim Bosch i Ignacio Escolar DIMARTS 10 Fonamentalismes

Más detalles

Vicedegana - Cap d estudis de Dret de la Facultat de Dret i Economia, Universitat de Lleida.

Vicedegana - Cap d estudis de Dret de la Facultat de Dret i Economia, Universitat de Lleida. ADORACIÓN PADIAL ALBÁS Departament de Dret Privat Facultat de Dret i Economia Universitat de Lleida C/ Jaume II, 73. Cappont 25001 Lleida Despatx: 3.05 Telf:. 973-703249 E-mail: padial@dpriv.udl.cat DADES

Más detalles

V SIMPOSI INTERNACIONAL SOBRE ANTROPOLOGIA VIÀRIA LA PERCEPCIÓ DE LS SEGURETAT COM A FACTOR DE RISC CURRICULA

V SIMPOSI INTERNACIONAL SOBRE ANTROPOLOGIA VIÀRIA LA PERCEPCIÓ DE LS SEGURETAT COM A FACTOR DE RISC CURRICULA . V SIMPOSI INTERNACIONAL SOBRE ANTROPOLOGIA VIÀRIA LA PERCEPCIÓ DE LS SEGURETAT COM A FACTOR DE RISC CURRICULA DR. JOSEP OLIVES I PUIG President de la Societat Catalana d Antropologia Viària i Degà dels

Más detalles

Juntos salvaremos la vida de más niños

Juntos salvaremos la vida de más niños ALIANZA EMPRESARIAL PARA LA VACUNACIÓN INFANTIL Juntos salvaremos la vida de más niños GAVI / 10 / Germán Miranda Todos podemos desempeñar un papel, grande o pequeño, en la creación de un mundo donde ningún

Más detalles

Evaluación de proyectos europeos de Cooperación al Desarrollo y Lucha contra la Pobreza Formación especializada

Evaluación de proyectos europeos de Cooperación al Desarrollo y Lucha contra la Pobreza Formación especializada CURSO CÀTEDRA UNESCO DE COOPERACIÓ UNIVERSITARIA AL DESENVOLUPAMENT Evaluación de proyectos europeos de Cooperación al Desarrollo y Lucha contra la Pobreza Formación especializada DIRECCIÓN: Guillermo

Más detalles

www.idescat.cat Catalunya.cat un retrat de la Catalunya contemporània 1980-2007

www.idescat.cat Catalunya.cat un retrat de la Catalunya contemporània 1980-2007 www.idescat.cat Catalunya.cat un retrat de la Catalunya contemporània 198-27 Catalunya.cat un retrat de la Catalunya contemporània 198-27 L estadística, a partir de l evolució dels principals indicadors

Más detalles

Escoles Sostenibles. Índex

Escoles Sostenibles. Índex ESCOLES SOSTENIBLES Índex 1. Què és el projecte Escoles sostenibles? 2. Objectius 3. Beneficis esperats 4. Metodologia 5. Cronograma i ubicació 6. Full d adhesió al projecte 1. Què és el projecte Escoles

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Guia del Pla de Salut Comunitat Valenciana

Guia del Pla de Salut Comunitat Valenciana Guia del Pla de Salut 2016-2020 Comunitat Valenciana EL PLA DE SALUT ÉS l instrument estratègic de planificació i programació de les polítiques de salut a la Comunitat Valenciana. En ell s arrepleguen

Más detalles

VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012

VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012 VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012 Hotel oficial Impremta oficial Regidoria de Cultura 971 55 55 65 grafiquesmuntaner.com Teatre La Unió C/ del Tren, 3 07550 Son Servera Tel. 971 56 85 19 Correu electrònic

Más detalles

La implantació de les titulacions de grau a la Universitat de València: balanç i reflexions

La implantació de les titulacions de grau a la Universitat de València: balanç i reflexions La implantació de les titulacions de grau a la Universitat de València: balanç i reflexions Isabel Vázquez Navarro Vicerectora d Estudis de Grau i Política Lingüística XX Jornada d informació als orientadors

Más detalles

Pla Local d Inclusió i Cohesió Social de Valls. Memòria 2017

Pla Local d Inclusió i Cohesió Social de Valls. Memòria 2017 Pla Local d Inclusió i Cohesió Social de Valls Memòria 2017 PROJECTE ENVELLIMENT ACTIU - Tallers d estimulació cognitiva i xerrades als diferents barris - 95 persones inscrites PROJECTE ENVELLIMENT ACTIU

Más detalles

PLA LOCAL D INCLUSIÓ I COHESIÓ SOCIAL DE LA. 3r. Plenari

PLA LOCAL D INCLUSIÓ I COHESIÓ SOCIAL DE LA. 3r. Plenari PLA LOCAL D INCLUSIÓ I COHESIÓ SOCIAL DE LA CIUTAT DE LLEIDA 3r. Plenari 22 de març de 2010 Generalitat de Catalunya Departament d'acció Social i Ciutadania Procésde disseny del Pla DIAGNOSI procés Aprovació

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 11 DE NOVEMBRE ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 11 DE NOVEMBRE ALCALDIA 1 de 6 11/11/2016 9:01 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 11 DE NOVEMBRE ALCALDIA -12:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, participa en la taula redona ODS: aliances i coherència de polítiques

Más detalles

BODE MODELOS Y ESTRATEGIAS DE DESARROLLO RURAL

BODE MODELOS Y ESTRATEGIAS DE DESARROLLO RURAL BODE MODELOS Y ESTRATEGIAS DE DESARROLLO RURAL CURS ACADÈMIC 2005-2006. 2ON QUATRIMESTRE Objetivos: Adquirir el conocimiento teórico y práctico sobre los aspectos fundamentales de la historia del hombre

Más detalles

Xarxa d ateneus cooperatius, projectes singulars i aracoop. Reunió Xarxa d Ateneus Cooperatius 2018

Xarxa d ateneus cooperatius, projectes singulars i aracoop. Reunió Xarxa d Ateneus Cooperatius 2018 Xarxa d ateneus cooperatius, projectes singulars i aracoop Reunió Xarxa d Ateneus Cooperatius 2018 El Departament de Treball Afers Socials i famílies, promou la xarxa d ateneus cooperatius concebuts com

Más detalles

UNIVERSIDAD VALENCIANA VERANO

UNIVERSIDAD VALENCIANA VERANO UNIVERSIDAD VALENCIANA VERANO DE DIPUTACIÓN PROVINCIAL DE VALENCIA UNIVERSIDAD CATÓLICA DE VALENCIA AYUNTAMIENTO DE RIBARROJA DEL TURIA REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA IV SIMPOSIO: EL TURIA: RÍO DE

Más detalles

B a t x i l l e r a t

B a t x i l l e r a t B a t x i l l e r a t OFERTA FORMATIVA Àmbit ACADÈMIC Recursos acadèmics fonamentals per poder afrontar amb èxit els estudis universitaris. Estratègies per aprendre a gestionar el propi aprenentatge. Potenciació

Más detalles

SERVEIS MUNICIPALS PER A LES DONES PIAD SARA SAS SAH CIRD

SERVEIS MUNICIPALS PER A LES DONES PIAD SARA SAS SAH CIRD SERVEIS MUNICIPALS PER A LES DONES PIAD SARA SAS SAH CIRD Serveis municipals per a les dones La Regidoria de Feminismes i LGTBI s encarrega de promoure la defensa dels drets i de les condicions de vida

Más detalles

1a JORNADA DE PROMOCIÓ I EDUCACIÓ PER A LA SALUT. en els centres educatius a les Illes Balears

1a JORNADA DE PROMOCIÓ I EDUCACIÓ PER A LA SALUT. en els centres educatius a les Illes Balears JORNAD OBRE ROMOCI DUCACIÓ ER A LA 1a JORNADA DE PROMOCIÓ I EDUCACIÓ PER A LA SALUT en els centres educatius a les Illes Balears La finalitat d aquesta Jornada és fomentar la feina en equip i facilitar

Más detalles

Bando Municipal. Activitats per a les persones majors Oci i Temps Lliure. Benestar Social. Noves Tecnologies. Esport i Salut.

Bando Municipal. Activitats per a les persones majors Oci i Temps Lliure. Benestar Social. Noves Tecnologies. Esport i Salut. Bando Municipal Activitats per a les persones majors Oci i Temps Lliure. Benestar Social. Noves Tecnologies. Esport i Salut. Actividades para las personas mayores: Ocio y Tiempo Libre. Bienestar Social.

Más detalles

JORNADES D ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES 2017 Setmana del 6 al 10 de març

JORNADES D ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES 2017 Setmana del 6 al 10 de març JORNADES D ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES 2017 Setmana del 6 al 10 de març DE DILLUNS A DIVENDRES, tots els dies. Al Hall, front a l accés a cafeteria Mercadet solidari i taules informatives amb la col laboració

Más detalles

Equipo Proceso: Carmen de la Madrid Blanca Fariña Ruben David Fernández

Equipo Proceso: Carmen de la Madrid Blanca Fariña Ruben David Fernández Equipo Proceso: Carmen de la Madrid Blanca Fariña Ruben David Fernández Barcelona 1.500.000 Habitantes (aprox.) Distrito Nou Barris 200.000 Habitantes (aprox.) Barcelona Roquetes 17.000 Habitantes (aprox.)

Más detalles

CONVOCATORIA DE LA SESIÓN EXTRAORDINARIA DEL AYUNTAMIENTO PLENO 14/15 A CELEBRAR EL DÍA TREINTA DE SEPTIEMBRE DE DOS MIL QUINCE.

CONVOCATORIA DE LA SESIÓN EXTRAORDINARIA DEL AYUNTAMIENTO PLENO 14/15 A CELEBRAR EL DÍA TREINTA DE SEPTIEMBRE DE DOS MIL QUINCE. CONVOCATORIA DE LA SESIÓN EXTRAORDINARIA DEL AYUNTAMIENTO PLENO 14/15 A CELEBRAR EL DÍA TREINTA DE SEPTIEMBRE DE DOS MIL QUINCE. ORDEN DEL DÍA ALCALDIA 14/15.1 TOMA DE POSESIÓN DE LA CANDIDATA ELECTA SRA.

Más detalles

Projecte d Acció Comunitària RADARS PERSONES GRANS, GRANS PERSONES. LA SAGRERA, NAVAS i EL CONGRÉS- INDIANS

Projecte d Acció Comunitària RADARS PERSONES GRANS, GRANS PERSONES. LA SAGRERA, NAVAS i EL CONGRÉS- INDIANS Projecte d Acció Comunitària RADARS PERSONES GRANS, GRANS PERSONES LA SAGRERA, NAVAS i EL CONGRÉS- INDIANS Com actuem? RADARS VEÏNALS I COMERCIALS Prevenció / Reducció del risc d aïllament Prevenció /

Más detalles

Debats sobre els models de treball amb homes i la Violència masclista en les relacions de parella

Debats sobre els models de treball amb homes i la Violència masclista en les relacions de parella SEMINARI EUROPEU Debats sobre els models de treball amb homes i la Violència masclista en les relacions de parella 13-14 de Març de 2008 www.muviproject.eu Institut Català de les Dones Pça. Pere Corominas

Más detalles

11:00-12:00h. Recepción y acreditación de los asistentes. Hall de la Facultat d Economia.

11:00-12:00h. Recepción y acreditación de los asistentes. Hall de la Facultat d Economia. Miércoles, 19 de Junio de 2013 11:00-12:00h. Recepción y acreditación de los asistentes. Hall de la Facultat d Economia. 12:00 13:30. Mesa redonda. Salón de Grados (planta baja). Facultat d Economia. MODERADORA:

Más detalles

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA ACTIVITATS DE LLEURE ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA UN CENTRE D INTERÈS I UN PERSONATGE La gestió del Menjador Escolar és una actuació que integra la alimentació dels infants, així com la seva cura,

Más detalles

Jornada Dret a les TIC

Jornada Dret a les TIC Jornada Dret a les TIC LOPD i LSSI per a professionals i estudiants de les TIC Noves oportunitats professionals i millora en la qualitat de productes i serveis Organitza: Col legi Oficial d Enginyeria

Más detalles

PLA D ACCIÓ B+S. Gremi de Garatges

PLA D ACCIÓ B+S. Gremi de Garatges PLA D ACCIÓ B+S Gremi de Garatges 0 1. Dades de l organització Nom: GREMI DE GARATGES DE BARCELONA I PROVINCIA Breu descripció: Dades de contacte: Defensa i assessorament dels interessos propis del gremi

Más detalles

V JORNADES D'UNITATS D'IGUALTAT DE LES UNIVERSITATS ESPANYOLES REALITZADES A LA UNIVERSITAT DE BARCELONA

V JORNADES D'UNITATS D'IGUALTAT DE LES UNIVERSITATS ESPANYOLES REALITZADES A LA UNIVERSITAT DE BARCELONA V JORNADES D'UNITATS D'IGUALTAT DE LES UNIVERSITATS ESPANYOLES REALITZADES A LA UNIVERSITAT DE BARCELONA UNIVERSITAT DE BARCELONA, Edifici Històric 12 i 13 de març de 2012 1 PRESENTACIÓ La Universitat

Más detalles

V CENTENARI DE LA REFORMA

V CENTENARI DE LA REFORMA COMMEMORACIÓ CONJUNTA DEL V CENTENARI DE LA REFORMA VALÈNCIA 2017 Dia Ciutat ACTE Hora dij. 26 X a diu. 19 - XI Claustre de la Facultat de Teologia Sant Vicent Ferrer C/ dels Trinitaris, 3 Exposició La

Más detalles

Jornadas: El voluntariado en tiempos de crisis

Jornadas: El voluntariado en tiempos de crisis Jornadas: El voluntariado en tiempos de crisis 2 y 3 de marzo 2012 Lugar: Auditorium Jardín Botánico de la Universidad de Valencia, C/Quart 80, 46008 Valencia Borrador de agenda Introducción La conferencia

Más detalles

VILAMARXANT AGENDA CULTURAL FEBRER 2018

VILAMARXANT AGENDA CULTURAL FEBRER 2018 VILAMARXANT AGENDA CULTURAL 3 FEBRER 2018 AGENDA CULTURAL 31 Dissabte 3 Dia Mundial contra el Càncer Informació sobre la malaltia i repartiment de llaços i xocolate Avinguda 2 de Maig. De 10 a 13 h. A

Más detalles

EL RESPECTE COM A VALOR FONAMENTAL PER ERADICAR LA VIOLÈNCIA. La Llagosta

EL RESPECTE COM A VALOR FONAMENTAL PER ERADICAR LA VIOLÈNCIA. La Llagosta EL RESPECTE COM A VALOR FONAMENTAL PER ERADICAR LA VIOLÈNCIA La Llagosta 2016 1 Durant els mesos de novembre i desembre, l Ajuntament de la Llagosta i diverses entitats del municipi farem accions reivindicatives

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

JOVES PROMOTORS DE SALUT. AJUNTAMENT DE TARRAGONA Salut, Joventut, Serveis Socials i Centres Cívics

JOVES PROMOTORS DE SALUT. AJUNTAMENT DE TARRAGONA Salut, Joventut, Serveis Socials i Centres Cívics JOVES PROMOTORS DE SALUT AJUNTAMENT DE TARRAGONA Salut, Joventut, Serveis Socials i Centres Cívics D ON SORGEIX Arran d un Congrés es parla d un projecte que es duu a terme a Navarra. Des de l entitat

Más detalles

SEMINARIO INTERNACIONAL

SEMINARIO INTERNACIONAL SEMINARIO INTERNACIONAL 19 y 20 Octubre 2012 PROBLEMAS DE COMPORTAMIENTO GRAVE Y CONDUCTA ADAPTATIVA EN PERSONAS CON TEA y DISCAPACIDAD: Aplicaciones Prácticas COMITÉ DE HONOR: PRESIDENCIA Molt Hble. Sr.

Más detalles

COMUNICACIONES (día 26 de octubre de 18.45 h. a 20,30 h.)

COMUNICACIONES (día 26 de octubre de 18.45 h. a 20,30 h.) COMUNICACIONES (día 26 de octubre de 18.45 h. a 20,30 h.) Villar Aura, J. Carmen Peiró-Velert, Alexandra Valencia-Peris, Esther Pérez-Gimeno, José Devís-Devís Emilio Lledó Figueres. Florentino Huertas

Más detalles

Període de realització preferent (mesos)* Período de realización preferente (meses)* CIÈNCIES JURÍDIQUES I SOCIALS CIENCIAS JURÍDICAS Y SOCIALES

Període de realització preferent (mesos)* Período de realización preferente (meses)* CIÈNCIES JURÍDIQUES I SOCIALS CIENCIAS JURÍDICAS Y SOCIALES CIÈNCIES JURÍDIQUES I SOCIALS CIENCIAS JURÍDICAS Y SOCIALES Grau en Administració d'empreses Grado en Administración de Empresas Grau en Comunicació Audiovisual Grado en Comunicación Audiovisual Grau en

Más detalles

ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER

ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER DEPARTAMENT DEL CONSELLER EN CAP...1 DEPARTAMENT D ENSENYAMENT...1 DEPARTAMENT D UNIVERSITATS, RECERCA I SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ...1 BIOGRAFIES...2 ACORDS DE GOVERN DE

Más detalles

Arquitectura Social y Autoconstrucción

Arquitectura Social y Autoconstrucción III JORNADAS TÉCNICAS INTERNACIONALES de la EPS (UdG) 2, 3, 4 y 5 de Abril 2014 Universitat de Girona Arquitectura Social y Autoconstrucción PULSA AQUÍ PARA MÁS INFORMACIÓN o consúltanos a arquisocial@udg.edu

Más detalles

Dia Internacional de la Nena

Dia Internacional de la Nena Interiores Calendario 08 catalán:calendario colegios 007_08.qxd 30/4/8 7:8 Página lliures per construir futur Monteserín Fotografía/Entreculturas 3 4 5 6 7 del Professorat 8 9 0 3 4 de la Nena Mare de

Más detalles

LEY 4/2012, de 15 de octubre, de la Generalitat, por la que se aprueba la Carta de Derechos Sociales de la Comunitat

LEY 4/2012, de 15 de octubre, de la Generalitat, por la que se aprueba la Carta de Derechos Sociales de la Comunitat Presidència de la Generalitat LLEI 4/2012, de 15 d octubre, de la Generalitat, per la qual s aprova la Carta de Drets Socials de la Comunitat Valenciana. [2012/9565] Sia notori i manifest a tots els ciutadans

Más detalles

Presentación. BARCELONA 9 de abril de 2015. Hotel Juan Carlos I Av. Diagonal, 661-671 Barcelona. Con la colaboración de

Presentación. BARCELONA 9 de abril de 2015. Hotel Juan Carlos I Av. Diagonal, 661-671 Barcelona. Con la colaboración de Presentación BARCELONA 9 de abril de 2015 Con la colaboración de Hotel Juan Carlos I Av. Diagonal, 661-671 Barcelona 09:00 09:30 Acreditaciones 09:00 09:30 Acreditacions 09:30 09:45 Inauguración D. Santiago

Más detalles

Grau en Treball Social curs r curs 1r semestre. dilluns dimarts dimecres dijous divendres

Grau en Treball Social curs r curs 1r semestre. dilluns dimarts dimecres dijous divendres Facultat d Educació i Psicologia Grau en Treball Social curs 2018-2 1r curs 1r semestre 8:30-9.50 13-14:20 14:30-15:50 17:30-18.50 Sociologia Processos psicològics desenvolup humà Sociologia Sociologia

Más detalles

DADES PROGRAMA DE LA DONA 2014

DADES PROGRAMA DE LA DONA 2014 DADES PROGRAMA DE LA DONA 2014 INDICADORS SIGNIFICATIUS Pes dels Siad en el pressupost de serveis socials: 5,2 % Cobertura de la població (dones > 14 anys) per part del SIAD: 0,8 % Nombre de dones ateses:

Más detalles

EMPRESES I ENTITATS AMB VALORS

EMPRESES I ENTITATS AMB VALORS LA GESTIÓ ÈTICA DE LES FINANCES EMPRESES I ENTITATS AMB VALORS Tercer sector transformació social economia socialcooperació Comerç Just Transparència consum conscient sostenibilitat Ètica creixement inclusió

Más detalles

QUINZENA MARTA MATA A L HOSPITALET DIA INTERNACIONAL DE LA CIUTAT EDUCADORA. Del 15 al 30 de novembre de de novembre de 2016

QUINZENA MARTA MATA A L HOSPITALET DIA INTERNACIONAL DE LA CIUTAT EDUCADORA. Del 15 al 30 de novembre de de novembre de 2016 QUINZENA MARTA MATA A L HOSPITALET Del 15 al 30 de novembre de 2016 DIA INTERNACIONAL DE LA CIUTAT EDUCADORA 30 de novembre de 2016 Per aconseguir allò que la humanitat reclama de l educació, cal una comunitat

Más detalles

24 d Abril de 2015. Hospital Mare de Déu de la Mercè Passeig Universal, 34 44 Barcelona

24 d Abril de 2015. Hospital Mare de Déu de la Mercè Passeig Universal, 34 44 Barcelona La persona amb malaltia mental ha d afrontar una doble dificultat per a recuperar-se: la malaltia en si i els prejudicis i discriminacions que rep per patir-la. L Estigma social és una càrrega de patiment

Más detalles

JORNADES SOBRE LA NOVA GOVERNANÇA DE L AIGUA

JORNADES SOBRE LA NOVA GOVERNANÇA DE L AIGUA JORNADES SOBRE LA NOVA GOVERNANÇA DE L AIGUA 18 Terrassa, 10 i 11 d octubre de 2018 Sala d actes del Vapor Universitari de Terrassa Presentació Sr. Marc Armengol i Puig tinent d Alcalde de l Àrea de Territori

Más detalles

MEMORIA PARA LA CONCESIÓN DEL TÍTULO DE DOCTOR HONORIS CAUSA POR LA UNIVERSITAT JAUME I AL PROFESOR JUAN MARTÍN QUERALT

MEMORIA PARA LA CONCESIÓN DEL TÍTULO DE DOCTOR HONORIS CAUSA POR LA UNIVERSITAT JAUME I AL PROFESOR JUAN MARTÍN QUERALT MEMORIA PARA LA CONCESIÓN DEL TÍTULO DE DOCTOR HONORIS CAUSA POR LA UNIVERSITAT JAUME I AL PROFESOR JUAN MARTÍN QUERALT Propuesta presentada por DEPARTAMENTO DE DERECHO PÚBLICO Universitat Jaume I CEU

Más detalles

TALLERS PER A GRUPS UNIVERSITARIS

TALLERS PER A GRUPS UNIVERSITARIS 1. Presentació 2. Àrees de treball 3. Objectius específics 4. Destinataris i requisits de participació 5. Durada i horaris 6. Pautes bàsiques de desenvolupament 7. Participació en la Setmana del Parlament

Más detalles

El programa HOGARES VERDES

El programa HOGARES VERDES El programa HOGARES VERDES Sagunt, 2 de març de 2011 Anna Pons Frígols Cap de la secció d Activitats del CEACV Presentació del CEACV, qui som? Titularidad pública (G.V. - C.M.A.A.U.H.) Inaugurat el 5 de

Más detalles

ELECCIONS A RECTOR O RECTORA. 9 DE MARÇ DE 2010

ELECCIONS A RECTOR O RECTORA. 9 DE MARÇ DE 2010 COL LEGI A (PDI doctor i amb vinculació permanent) A1 F. Geografia i Història. F. Geografia i Història. 137 deganat. Primer pis A2 F Filologia, Traducció i Comunicació F Filologia, Traducció i Comunicació

Más detalles

CONGRESO INTERNACIONAL UNIVERSIDAD Y PROPIEDAD INTELECTUAL:

CONGRESO INTERNACIONAL UNIVERSIDAD Y PROPIEDAD INTELECTUAL: CONGRESO INTERNACIONAL UNIVERSIDAD Y 24 y 25 de noviembre de 2011 Universitat de València PROY. I+D: INTELECTUAL, UNIVERSIDAD Y CENTROS DE INVESTIGACIÓN DER 2010-21327. MINISTERIO DE CIENCIA E INNOVACIÓN

Más detalles

Família i Escola Junts X l educació

Família i Escola Junts X l educació Presentació del web Família i Escola Junts X l educació Amb la col laboració del Departament de Benestar Social i Família i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya 15 de setembre de 2011

Más detalles

Reus, 14 d abril de 2011

Reus, 14 d abril de 2011 BARCELONA I L FP: Una organització, tres entitats al servei de centres i empreses Reus, 14 d abril de 2011 La Formació Professional a Barcelona Consell de la FP: Òrgan de consulta i participació impulsat

Más detalles

DATOS PERSONALES FORMACIÓN ACADÉMICA

DATOS PERSONALES FORMACIÓN ACADÉMICA 1 DATOS PERSONALES Maribel de la Cerda Toledo DNI: 46775899V Facultat de Pedagogia. Departament de Teoria i Història de l Educació Edifici de Llevant 3ª planta, Passeig Vall d Hebron 171 08035 Barcelona

Más detalles

Dia Internacional de les Famílies

Dia Internacional de les Famílies Afegeixi la direcció saludyfamilia@saludyfamilia.es als teus contactes per tal de rebre correctament els nostres butlletins Cliqui aquí si no veu correctament el butllletí Associació Salut i Familia Butlletí

Más detalles

CAMPUS TECNIFICACIÓ BM. GRANOLLERS aquest és el teu campus!

CAMPUS TECNIFICACIÓ BM. GRANOLLERS aquest és el teu campus! CAMPUS TECNIFICACIÓ BM. GRANOLLERS 2014 aquest és el teu campus! Presentació Des del Club Balonmano Granollers tenim la feliç iniciativa d organitzar el primer Campus de Tecnificació per a tots els apassionats

Más detalles

PLA EDUCATIU D ENTORN DE TARRAGONA CURS

PLA EDUCATIU D ENTORN DE TARRAGONA CURS PLA EDUCATIU D ENTORN DE TARRAGONA MEMÒRIA D ACTUACIONS CURS 2013-2014 XARXA COL.LABORADORA Biblioteca Municipal de Torreforta Xarxa Punt Òmnia Campclar Taula Interdisciplinar Sant Salvador Pla Local d

Más detalles

GRAU DE NHD CURS

GRAU DE NHD CURS 1 GRAU DE NHD CURS 2018-19 INFORMACIÓ PER A LA INSCRIPCIÓ ALS GRUPS DE PRÀCTIQUES - AUTOMATRÍCULA La programació detallada de totes les assignatures (teoria, seminaris, tallers, pràctiques de laboratori,

Más detalles

Por igual, compartimos la vida, compartamos las tareas. les tasques. compartam. compartim la vida, Per igual,

Por igual, compartimos la vida, compartamos las tareas. les tasques. compartam. compartim la vida, Per igual, 8 DE MARZO 2006 DÍA INTERNACIONAL DE LA MUJER Por igual, compartimos la vida, compartamos las tareas Per igual, compartim la vida, compartam les tasques PROGRAMA DE ACTOS MARTES 28 DE FEBRERO PRESENTACIÓN

Más detalles

ACTIVITATS DE PROFESSOR/A AMB EL SEU GRUP II Setmana d Activitats Complementàries 23 a 27 de 2018 Activitats obligatòries en l hora de classe

ACTIVITATS DE PROFESSOR/A AMB EL SEU GRUP II Setmana d Activitats Complementàries 23 a 27 de 2018 Activitats obligatòries en l hora de classe ACTIVITATS DE PROFESSOR/A AMB EL SEU GRUP II Setmana d Activitats Complementàries 23 a 27 de 2018 Activitats obligatòries en l hora de classe Responsable (email) Departament Títol Destinataris Places Data

Más detalles

VI CONGRESO INTERNACIONAL DE FONÉTICA EXPERIMENTAL. Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. Universitat de València

VI CONGRESO INTERNACIONAL DE FONÉTICA EXPERIMENTAL. Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. Universitat de València VI CONGRESO INTERNACIONAL DE FONÉTICA EXPERIMENTAL Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. Universitat de València 1. Sede del Congreso y fechas El VI Congreso Internacional de Fonética Experimental

Más detalles

ESTILS DE VIDA DEL FUTUR (taller 1) Prof. Greg Keeffe (QUB) L ENERGIA DE L ILLA (taller 2) Siebe Broesma (TUD) PREGUNTES?

ESTILS DE VIDA DEL FUTUR (taller 1) Prof. Greg Keeffe (QUB) L ENERGIA DE L ILLA (taller 2) Siebe Broesma (TUD) PREGUNTES? DILLUNS 24 D ABRIL INTRODUCCIÓ 9:30-12:00 Maó Visita per Maó i voltants 9:30 Sortida en bus de Plaça Príncep 9:45-10:45 Excursió en vaixell pel port de Maó (Yellow Catamarans) 10:45-12:00 Excursió en bus

Más detalles

Què és? Som el que mengem

Què és? Som el que mengem Què és? Som el que mengem Natació Educativa Hoquei Medi Obert Act. aquàtica discapacitats Tallers Cuina L H Camina 100x100 SALUDABLE Dia Mundial de la Salut Jornades Adaptades INTRO Activitat física i

Más detalles

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Índex 1. Introducció i prioritats del Programa 2016 2. Línies estratègiques d actuació 2.1. Girona, ciutat educadora i solidària 2.2. La dimensió transversal

Más detalles

CURSO DE VERANO DE LA UNIVERSIDAD

CURSO DE VERANO DE LA UNIVERSIDAD CURSO DE VERANO DE LA UNIVERSIDAD CARLOS III DE MADRID Campus de Colmenarejo (Madrid) Julio del 4 al 8 de 2005 LAS VÍCTIMAS DEL TERRORISMO: ASPECTOS SOCIALES, POLÍTICOS Y JURÍDICOS Dirección: - Dª Cristina

Más detalles

MArq Màster universitari en Arquitectura ETSAV

MArq Màster universitari en Arquitectura ETSAV MArq Màster universitari en Arquitectura ETSAV MArq El màster universitari en Arquitectura t habilita per a l exercici professional de l arquitectura i el principal objectiu és aportar coneixements avançats

Más detalles

PROGRAMA DE FORMACIÓ PER A FORMADORS/ES DE CIRC SOCIAL

PROGRAMA DE FORMACIÓ PER A FORMADORS/ES DE CIRC SOCIAL PROGRAMA DE FORMACIÓ PER A FORMADORS/ES DE CIRC SOCIAL 1 Ateneu Popular 9Barris DESCRIPCIÓ L aprenentatge d habilitats pedagògiques per a la intervenció professional amb persones en situació de risc social

Más detalles

CURRICULUM VITAE Amparo Mateu Cerdà. Curriculum Vitae. Amparo Mateu Cerdà

CURRICULUM VITAE Amparo Mateu Cerdà. Curriculum Vitae. Amparo Mateu Cerdà Curriculum Vitae 1 Nom i cognoms DNI Telèfon 20416477K 627447963 E-mail amparo.mateu97gmail.com Plaça Tècnica d Administració General (Grup de Titulació A1) Lloc de Treball Directora de l OAM Universitat

Más detalles

UNIVERSIDAD VALENCIANA DE VERANO

UNIVERSIDAD VALENCIANA DE VERANO UNIVERSIDAD VALENCIANA DE VERANO DIPUTACIÓN PROVINCIAL DE VALENCIA UNIVERSIDAD CATÓLICA DE VALENCIA AYUNTAMIENTO DE RIBARROJA DEL TURIA REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA V SIMPOSIO: EL TURIA: RÍO DE

Más detalles

Jornadas "La Salud en el Milenio" Barcelona, 26 y 27 de mayo

Jornadas La Salud en el Milenio Barcelona, 26 y 27 de mayo Jornadas "La Salud en el Milenio" Barcelona, 26 y 27 de mayo Lugar de las jornadas: Colegio Oficial de Farmacéuticos de Barcelona C/Girona 64-66 08009 Barcelona Organizado por: Con el apoyo de: www.lasalutenelmillenni.org

Más detalles

1 es JORNADES D ENVELLIMENT ACTIU

1 es JORNADES D ENVELLIMENT ACTIU HO ORGANITZA 1 es JORNADES D ENVELLIMENT ACTIU Promocionar l envelliment saludable HI COL LABOREN VELLESA, TRESOR DIVÍ Palma, 23 i 24 de març de 2012 Saló d actes Residència SARquavite- Palma PROGRAMA

Más detalles

INFORMACIONS INSCRIPCIÓ CURS Grups Places 1 20

INFORMACIONS INSCRIPCIÓ CURS Grups Places 1 20 ESCOLA MUNICIPAL D ADULTS / E.P.A. AJUNTAMENT DE BÉTERA Avinguda València, 26 961 601 874 INFORMACIONS INSCRIPCIÓ CURS Grups Places Curs Participació i Preparació per altres programes formatius / Curso

Más detalles

CURS D ESTIU EL LLENGUATGE DEL COS: postura, consciència, intel ligència corporal

CURS D ESTIU EL LLENGUATGE DEL COS: postura, consciència, intel ligència corporal CURS D ESTIU EL LLENGUATGE DEL COS: postura, consciència, intel ligència corporal Del 6 al 9 de juliol de 2015 16 hores lectives PRESENTACIÓ I JUSTIFICACIÓ DEL CURS L objectiu del curs és adquirir les

Más detalles

Treball i aprenentatge en xarxa Escola, Família i Entorn. 9 d octubre de 2015

Treball i aprenentatge en xarxa Escola, Família i Entorn. 9 d octubre de 2015 Treball i aprenentatge en xarxa Escola, Família i Entorn 9 d octubre de 2015 XARXA EDUCATIVA La Societat és xarxa... i això afecta a totes les organitzacions M. Castells Escola, Família i Entorn Beneficis

Más detalles

PLA DE VOLUNTARIAT DE L ASSOCIACIÓ SALUT I FAMÍLIA

PLA DE VOLUNTARIAT DE L ASSOCIACIÓ SALUT I FAMÍLIA PLA DE VOLUNTARIAT DE L ASSOCIACIÓ SALUT I FAMÍLIA 2017-2018 Barcelona Gener 2017 ÍNDEX 1- Introducció. 2- Voluntaris/es propis de l Associació Salut i Família. 3- Voluntaris/es vinculats a la Xarxa de

Más detalles

EXPERTO UNIVERSITARIO EN MEDIACIÓN EN ACTIVIDADES TÉCNICAS Y ECONÓMICAS

EXPERTO UNIVERSITARIO EN MEDIACIÓN EN ACTIVIDADES TÉCNICAS Y ECONÓMICAS EXPERTO UNIVERSITARIO EN MEDIACIÓN EN ACTIVIDADES TÉCNICAS Y ECONÓMICAS DESCRIPCIÓN El objetivo del curso es la adecuada formación de personas mediante el desarrollo de supuestos basados en casos reales

Más detalles

UNIVERSITAT DE BARCELONA XARXES INTERNACIONALS. Reunió Universitats Xarxa Lluis Vives

UNIVERSITAT DE BARCELONA XARXES INTERNACIONALS. Reunió Universitats Xarxa Lluis Vives UNIVERSITAT DE BARCELONA XARXES INTERNACIONALS Reunió Universitats Xarxa Lluis Vives Universitat de Barcelona, 14 de març de 2013 2 3 AUIP Asociación Universitaria Iberoamericana de Postgrado www.auip.org

Más detalles

CURS D ESTIU Esports de vent i lliscament en el medi aquàtic

CURS D ESTIU Esports de vent i lliscament en el medi aquàtic CURS D ESTIU Esports de vent i lliscament en el medi aquàtic De l 1 al 3 de juliol de 2015 15 hores lectives PRESENTACIÓ I JUSTIFICACIÓ DEL CURS El present curs d estiu pretén oferir una visió àmplia de

Más detalles

G R E U G E S C O R N E L L À. les persones. El defensor de SÍNDIC

G R E U G E S C O R N E L L À. les persones. El defensor de SÍNDIC SÍNDIC G R E U G E S C O R N E L L À El defensor de les persones Informe 2009 PRESENTACIÓ Frederic Prieto i Caballé Síndic de Greuges de Cornellà He de començar aquesta presentació insistint en el paper

Más detalles

LA LITERATURA A L'AULA DE SECUNDÀRIA I BATXILLERAT: MODELS DE TREBALL

LA LITERATURA A L'AULA DE SECUNDÀRIA I BATXILLERAT: MODELS DE TREBALL LA LITERATURA A L'AULA DE SECUNDÀRIA I BATXILLERAT: MODELS DE TREBALL Curs d actualització universitària per a professors d Educació Secundària i Batxillerat URV juliol 2014 GRUP DE RECERCA Identitats

Más detalles

PACK DE CULTURA POPULAR CATALANA A LES ESCOLES

PACK DE CULTURA POPULAR CATALANA A LES ESCOLES PACK DE CULTURA POPULAR CATALANA A LES ESCOLES LA CIUTAT DE VIC Vic, capital de la comarca d Osona, té una població de 41.191 habitants. El 25 % de la poblacióde Vic són persones nouvingudes. Hi ha persones

Más detalles

e 2 esplais al quadrat

e 2 esplais al quadrat e 2 esplais al quadrat excel lents pel què fem i per com ho fem Un projecte per fer un pas endavant en la qualitat i responsabilitat, tant social com mediambiental en els centres d esplai. IV Jornada de

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 18 D OCTUBRE DE 2016 ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 18 D OCTUBRE DE 2016 ALCALDIA AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 18 D OCTUBRE DE 2016 ALCALDIA -08:15 hores. L alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat pel regidor de Cooperació al Desenvolupament i Migració, Roberto Jaramillo, participa

Más detalles