PROGRAMA DE FESTES 2013 DIVENDRES 9

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "PROGRAMA DE FESTES 2013 DIVENDRES 9"

Transcripción

1 PROGRAMA DE FESTES 2013 DIVENDRES 9 09:00 Muntatge de Cadafals a la Plaça d En Blasc. Organitza: Associació de Cadafals. 13:00 Volteig general de campanes anunciant l'inici de les Festes Patronals en Honor a Sant Roc. 16:00 Partit de Basquet amistós. Selecció de jugadors de Vilafranca contra Selecció de jugadors del Campus de Basquet Vilafranca al Poliesportiu Municipal. 18:00 Final del campionat de futbol sala al Poliesportiu Municipal. 19:00 Cercavila, a càrrec de la Unió Musical de Vilafranca amb eixida des de la Plaça de l'església. 22:30 Presentació i proclamació de la Reines, acompanyades per les Corts d'honor, al Parador de Festes. A continuació, vals en honor a les Reina i dames, a càrrec de la Unió Musical de Vilafranca, a la Plaça Constitució. Seguidament, inauguració de la Tasca de la Comissió. Organitza: Club Frontenis Vilafranca. 2:00 Entrada del bou núm. 133 Disparado, de la prestigiosa ramaderia Espantalobos.

2 DISSABTE 10 08:30 Inscripció de la XX Marxa de Mountain Bike de Vilafranca a la Tasca de la Comissió. 09:00 Tir a la Guatlla en el camp de tir Pla de Mosorro. Organitza: Club de Caçadors La Villafranquina. 09:00 VI eixida motera. Organitza: Ferralla Club. 09:30 Eixida de XX Marxa Mountan Bike de Vilafranca des de la Plaça d En Blasc. Organitza: Club Ciclista Picaio. 11:30 Inauguració de les diferents exposicions. Eixida des de la Casa de la Música, amb cercavila de la Unió Musical de Vilafranca. 15:00 Eliminatòries dels diferents campionats: Botifarra al Bar Avenida i Guinye't al Bar Centro. 17:30 XIV Concurs de Retalladors, amb els millors retalladors del país. Amenitzat per la Unió Musical de Vilafranca. (Segons programa a banda). 19:30 Festa a la Tasca de la Comissió. 22:30 CORREFOCS, a càrrec del grup d'animació La Xalera. 00:00 Bou embolat núm. 133 Disparado, de la prestigiosa ramaderia Espantalobos. 00:30 Actuació del Grup Dolces Cançons a la Tasca de la Comissió. 01:00 Ball amb l'actuació de l'orquestra TREMENDO i disco mòbil al Parador de Festes.

3 DIUMENGE 11: DIA DELS XIQUETS I DE LES XIQUETES 10:00 XIII Caminada Un tomb pel terme, guiada per Paco Tortosa. Ruta: Peiró Sant Pere - Mas de Gràcia Mas de Gracieta. Eixida des de la Tasca de la Comissió. 12:00 Tallers infantils amb l'animació d'una disco mòbil infantil a la Tasca de la Comissió. Organitza La Xalera. 16:45 Desfilada de disfresses infantils. Eixida des de la Tasca de la Comissió amb cercavila fins a la Plaça de Bous. A continuació, actuació de TROBADORETS. Finalitzat l'acte, hi haurà una cercavila amb animació de La Xalera fins la Tasca de la Comissió, on seguirà la festa amb inflables i disco mòbil infantil. Organitza La Xalera. 19:00 Presentació a la sala Carles Pons de la Casa de Cultura, del llibre VILAFRANCA Un mar de pedra seca a mil metres d'altitud, crònica del viatge per Vilafranca del geògraf Paco Tortosa i del mapa topogràfic de Pau Fuster. 23:00 Exhibició d'emboladors a la Plaça de Bous (segons programa a banda).

4 DILLUNS 12: DIA DE LES PENYES 11:00 Jocs Infantils a l Avinguda del Llosar. 14:00 Dinar de Penyes. Paella monumental al carrer Trinquet amb la tradicional sangria de penyes i amenitzada per la xaranga LOS ESPONTÁNEOS de Rubielos de Mora. 16:30 Cercavila amb la Xaranga fins a la Plaça de Bous. 17:00 Jocs entre Penyes a la Plaça de Bous. Hi haurà premis per a totes les penyes participants. 20:00 Cercavila amb la xaranga i les penyes fins a la Tasca de la Comissió. 21:00 Sopar del TOMBET DEL BOU a l'avinguda del Llosar, amenitzat per la xaranga LOS ESPONTÁNEOS de Rubielos de Mora. 23:30 Bou embolat. 00:30 Discomòbil ECLIPSE amb la festa del Pentinat. Es premiaran els millors pentinats. NOTA: Venda d'abonaments a la Pastisseria Mª Rosario Bordas o mitjançant qualsevol membre de la Comissió de Penyes. La Comissió de Penyes es reserva el dret d'alterar o modificar aquest programa.

5 DIMARTS 13: DIA DE LA PENYA TAURINA DE VILAFRANCA 07:00 Encierro i corro de vaques de la ramaderia Hermanos Navarre de Mora de Rubielos. 15:00 Eliminatòries dels diferents campionats: Botifarra al Bar Avenida i Guinyot al Bar Centro. 17:00 Corro de vaques de la ramaderia Hermanos Navarre de Mora de Rubielos. Al descans, entrada de carros amb rotllo i raïm. Nota: Durant el corro de vaques, a la Tasca de la Comissió es podran reservar les taules per al sopar popular. 19:00 Música a la Tasca de la Comissió. 21:30 Sopar popular. IV Concurs de decoració de taules a l'avinguda del Llosar. Es premiaran les taules més originals i es valorarà si els comensals van a joc. La Penya Taurina posarà a disposició dels participants taules i cadires. 00:00 Tradicional xaranga amb repartiment de sangria i a continuació disco mòbil a la Tasca de la Comissió. 02:00 Vaques xarangueres de la ramaderia Sergio Centelles d'ares del Maestrat La Massà a la Plaça d En Blasc.

6 DIMECRES 14: DIA DELS QUINTOS I DE LES QUINTES 09:00 Tir al plat al camp de tir Pla de Mosorro. Organitza: Club de Caçadors La Villafranquina. 10:00 Matinal ciclista a càrrec dels Quintos i les Quintes A les Fonts del Llosar es realitzaran jocs infantils i es repartirà xocolata i rotllo per a les persones assistents. Eixida des del Parador de Festes. 12:00 Ronda des de La Llotja fins a la Tasca de la Comissió i actuació de l'escola de ball de Vilafranca. Organitza: Rondalla i grup de ball de Vilafranca. 16:30 Corro de vaques de l'acreditada ramaderia Hermanos Bellés de la Torre d En Besora. La vesprada estarà amenitzada per la xaranga "Herederos del Conyac" i es repartirà sangria. Organitzen: Quintos i Quintes :30 Festival de jotes a la Tasca de la Comissió. Actuació de la Rondalla de Vilafranca i del grup Alma Navarra. Organitza: Rondalla i Grup de Ball de Vilafranca. 20:00 Todolellacomedy presenta els monòlegs de Victorto i Màxim i punt al Parador de Festes. Entrada gratuïta. Organitzen: Quintos i Quintes :00 Bou embolat de l'acreditada ramaderia Hermanos Bellés de la Torre d En Besora. Organitzen: Quintos i Quintes :30 Bureo tradicional en la Tasca de la Comissió. 00:30 Gran festa amb la disco mòbil "ECLIPSE" al Parador de Festes. Organitzen: Quintos i Quintes 2013.

7 DIJOUS 15: DIA DE LA MARE DE DÉU D'AGOST 10:30 Missa major en honor a la Mare de Déu d'agost. 11:00 Parc infantil a la Tasca de la Comissió. 13:00 Volteig general de campanes. 14:00 Paelles a les Fonts del Llosar. L'Ajuntament repartirà la llenya. 19:00 Ball Plà infantil a càrrec de la Unió Musical de Vilafranca. Eixida des del Parador de Festes. 20:00 Festa de "La Xistorra" a la Tasca de la Comissió. Organitza: Club Taurí de Vilafranca. 22:30 Ball Pla a càrrec de la Unió Musical de Vilafranca. Eixida des del Parador de Festes. 23:30 Actuació del grup local ENTREPIT a la Tasca de la Comissió. Organitza: Club Taurí de Vilafranca.

8 DIVENDRES 16: DIA DE SANT ROC I DE LA GENT GRAN 08:00 Diana i cercavila amb la Unió Musical de Vilafranca. 10:30 Eixida a cavall des de la Tasca de la Comissió. 10:30 Missa baturra en honor a Sant Roc, a càrrec de la Rondalla i el Grup de ball de Vilafranca. A continuació, processó amb la Unió Musical de Vilafranca. A continuació, homenatge a les persones més majors del poble, acompanyades per la Rondalla i el Grup de ball de Vilafranca. 14:00 Dinar de germanor per a la gent gran al Parador de Festes. Actuació del duo Santa Fe. 15:00 Eliminatòries dels diferents campionats: Botifarra al Bar Avenida i Guinyot al Bar Centro. 17:00 Corro de vaques de la ramaderia Germán Vidal de Cabanes a la Plaça d En Blasc. A la Tasca de la Comissió festa de la Cervesa durant tota la vesprada. Organitza: Associació de Cadafals. 19:00 Entrada del bou núm. 6 Guijarrillo, de la prestigiosa ramaderia La Glorieta. Patrocina: Peña El Ventanillo. Nota: Es premiarà el millor retall durant la prova amb un trofeu patrocinat per floristeria Flors i Regals. 20:00 Rosari de Sant Roc. 22:15 Bou embolat infantil en la Plaça El senyor Blasco. Organitza: Club Taurí Vilafranca. 23:00 Bou Embolat núm. 6 Guijarrillo, de la prestigiosa ramaderia La Glorieta. Patrocina: Peña El Ventanillo. 00:00 Desfilada de disfresses des de la Tasca de la Comissió fins la Plaça de Bous, amenitzada per NO ES KE VA. Organitza: La Xalera. 00:30 Macro - Disco mòbil ECLIPSE amb Dj,s (programa a banda). Organitza: La Xalera. NOTA: Nit oficial de Cantada de Madalenetes a les reines i les seves corts d'honor.

9 DISSABTE 17 11:00 Concentració de penyes infantils per a l'elaboració de les pancartes al local del Club Taurí Vilafranca. A continuació Chupinazo. 11:30 Encierro infantil. Organitza: Club Taurí Vilafranca. 13:00 Inauguració de la Tasca Taurina, a la Tasca de la Comissió, amb sessió de fotos i vídeos taurins de Vilafranca. Organitza: Penya Taurina. 15:00 Finals dels diferents campionats: Botifarra al Bar Avenida i Guinyot al Bar Centro. 16:30 Entrada de 2 bous: - NÚM. 28 Cumplidor, de la prestigiosa ramaderia de El Pirrazal. - NÚM. 72 Machetillo, de la prestigiosa ramaderia Yerbabuena del senyor José Ortega Cano. Bou patrocinat per la Penya El Rot. 18:00 Teatre de carrer amb l'espectacle d'animació 21 de la companyia Scura Splats per a tots els públics, a l'avinguda del Llosar. 19:15 Actuació del grup ZAMBRA FLAMENCA a la Tasca de la Comissió. Organitza: Penya Taurina. 23:00 Embolada de 2 bous: - NÚM. 28 Cumplidor, de la prestigiosa ramaderia de El Pirrazal. - NÚM. 72 Machetillo, de la prestigiosa ramaderia Yerbabuena del senyor José Ortega Cano. Bou patrocinat per la Penya El Rot. 01:00 Ball amb l'actuació de l'orquestra VALKYRIA i disco mòbil al Parador de Festes.

10 DIUMENGE 18 12:00 Parc Infantil. 16:30 Inauguració de la restauració i del Museu de la Torre del Conjurar a l'església Parroquial. (segons programa apart). 18:30 Actuació de Dolçfestival i festa final a la Tasca de la Comissió per a totes les associacions, entitats i persones que han col laborat en la realització de les festes. 23:15 Castell de focs artificials fi de festes a l'avinguda del Llosar.

A continuació, vals en honor de la regina i les dames a càrrec de la Unió Musical de Vilafranca. Plaça Peiró Escala

A continuació, vals en honor de la regina i les dames a càrrec de la Unió Musical de Vilafranca. Plaça Peiró Escala DIVENDRES 7 09:00 hores -. Muntatge de cadafals a la Plaça d En Blasc. Organitza: Associació de Cadafals. 13:00 hores -. Volteig general de campanes anunciant l inici de les festes patronals, en honor

Más detalles

PROGRAMA DE FIESTAS 2013 VIERNES 9

PROGRAMA DE FIESTAS 2013 VIERNES 9 PROGRAMA DE FIESTAS 2013 VIERNES 9 09:00 Montaje de Cadafals en la Plaza Don Blasco. Organiza: Asociación de Cadafals. 13:00 Volteo general de campanas anunciando el inicio de las Fiestas Patronales en

Más detalles

PROGRAMA DE FIESTAS. SÁBADO 30 de julio. DOMINGO 31 de julio. 10:00.- Almuerzo para todas las Peñas en la Plaza Constitución.

PROGRAMA DE FIESTAS. SÁBADO 30 de julio. DOMINGO 31 de julio. 10:00.- Almuerzo para todas las Peñas en la Plaza Constitución. PROGRAMA DE FIESTAS SÁBADO 30 de julio 10:00.- Almuerzo para todas las Peñas en la Plaza Constitución. 11:00 a 13:00- Juegos Infantiles en la Plaza Els Hostals organizado por la Asociación de Joves Cabanes.

Más detalles

PROGRAMACIÓ DE FESTES 2017

PROGRAMACIÓ DE FESTES 2017 PROGRAMACIÓ DE FESTES 2017 Durant els dies 10-11 i 12 de juliol el I campionat de Futbol 7, al camp de futbol municipal La Foieta. Inscripcions a la Comissió de Festes 2017. DEL 22 AL 30 DE JULIOL -22:00h.

Más detalles

Itinerari de la Cavalcada

Itinerari de la Cavalcada Itinerari de la Cavalcada Itinerari de la processó PROGRAMACIÓ D ACTES 2016 Dissabte 18 de juny A les 22:00 h: Sopar de quintes al Parc Municipal Real i ball amb l orquestra PRIMERA PLANA. Apunteu-vos

Más detalles

17 30 h. Campionat de futbito al poliesportiu municipal. Inscripció gratuïta cridant als telèfons i

17 30 h. Campionat de futbito al poliesportiu municipal. Inscripció gratuïta cridant als telèfons i 23 DE JUNY dissabte 17 30 h. Campionat de futbito al poliesportiu municipal. Inscripció gratuïta cridant als telèfons 964 331001 i 616230307. 28 DE JUNY dijous 19 00 h. Actuació del grup de danses de Cabanes

Más detalles

programaciófestes2011

programaciófestes2011 del 3 al 12 d agost programaciófestes2011 8 i 9 d agost Torneig d estiu Frontenis 19:00h-22:00h (Frontó Municipal) Concurs de Truc 17:00 h (Bar COHOCA) Organitza Cohoca Benifaió i Consell Agrari dijous

Más detalles

DIMECRES 27 D AGOST ENTRADA GRATUÏTA ALS POBLES D ALDOVER, XERTA I JESÚS L Ajuntament i la comissió de Festes no es fan responsables dels danys soferts a qualsevol persona dintre del recinte de la plaç

Más detalles

Canals. Divendres 25 NOVEMBRE Dijous 8 DESEMBRE H H PROGRAMACIÓ FESTES

Canals. Divendres 25 NOVEMBRE Dijous 8 DESEMBRE H H PROGRAMACIÓ FESTES Canals PROGRAMACIÓ FESTES SANT ANTONI 2017 Divendres 25 NOVEMBRE 2016 Saló de Sessions de la Casa de la Vila. Ple extra ordi nari de nomenament dels Festers, Bandera, Cuiros, Festeres de Grà cia, i Corts

Más detalles

PROGRAMACIÓ FESTES PATRONALS

PROGRAMACIÓ FESTES PATRONALS PROGRAMACIÓ FESTES PATRONALS PROGRAMACIÓN FIESTAS PATRONALES 7 DIVENDRES 24 VIERNES 24 Jornada aquàtica per a mascotes perrunes Organitza: GRA ( Grupo de rescate y adopción) (Horari: 11:00h a 14:00h, de

Más detalles

PROGRAMA DE FESTES DE SANT JAUME 2016

PROGRAMA DE FESTES DE SANT JAUME 2016 PROGRAMA DE FESTES DE SANT JAUME 2016 *Durant tots el dies de festa, l'edifici del Prado estarà obert de 13.00 a 16.00 hores i de 21.30 a 24.30 hores, aproximadament, per tal d'acollir aquelles persones

Más detalles

AJUNTAMENT DE VILAFRANCA: - Aula Mentor. Més de 100 cursos a distància. Biblioteca.

AJUNTAMENT DE VILAFRANCA: - Aula Mentor. Més de 100 cursos a distància. Biblioteca. VILAFRANCA ESTIU 2018 CURSOS AJUNTAMENT DE VILAFRANCA: - Aula Mentor. Més de 100 cursos a distància. Biblioteca. GRUP DE DONES - Mindfulness (dimecres i divendres del 12 de setembre al 5 d octubre / 18:45

Más detalles

Saluda Alcalde. Toni Gaspar

Saluda Alcalde. Toni Gaspar Saluda Alcalde - - - - - - - - - Toni Gaspar - i convidem a la gent dels altres pobles a visitar-nos Saluda Festers Dia: Ramaderia: Guarisme: Núm.: Nom: Pomposico Dia: Ramaderia: Los Millares Guarisme:

Más detalles

20 15 h. Pregó de festes a l Esglèsia, a càrrec d En Juan Andrés Burguera Hernández.

20 15 h. Pregó de festes a l Esglèsia, a càrrec d En Juan Andrés Burguera Hernández. DISSABTE, 16 19 00 h. Cercavila acompanyats de la Banda de la Societat Liricomusical de Benissa, Colla de Xirimiters Pere Bigot i Banda del Poble Nou de Benitatxell. 20 15 h. Pregó de festes a l Esglèsia,

Más detalles

Festes Patronals 2018

Festes Patronals 2018 Festes Patronals 2018 Descripción Programa de fiestas Fechas:: Starts: 10/08/2018 Ends: 19/08/2018 Dirección PLAÇA DE L'AJUNTAMENT, 2 Ciudad: Vilafamés Teléfonos: +34 964329970 Fax: + 34 964329286 ( fax

Más detalles

programa DE LA NOCHE DE LA VELÀ Y A CONTINUACIÓN DE 18:00-20:00 H. Festes en honor a Sant Joan Baptista i Sant Roc

programa DE LA NOCHE DE LA VELÀ Y A CONTINUACIÓN DE 18:00-20:00 H. Festes en honor a Sant Joan Baptista i Sant Roc programa udomingo 27 DE JULIO 20:00 H. INTERCAMBIO DE BANDAS EN LA CARPA DE FIESTAS. PARTICIPAN LA UNIÓN MUSICAL SANTA CECILIA DE CABANES Y LA BANDA DE MÚSICA LA LIRA DE VILAFAMÉS. uviernes 01 DE AGOSTO

Más detalles

T vilafames.es. Ajuntament de Vilafamés Plaça Ajuntament, Vilafamés (Castelló)

T vilafames.es. Ajuntament de Vilafamés Plaça Ajuntament, Vilafamés (Castelló) info@ Setmana Cultural Divendres 5 d agost 18.00 h - Inauguració de l'exposició de pintura taurina a càrrec de Chusa d'onda, a la sala Esteva de la Caixa Rural. Amb la col laboració de l ACT El Ratonero.

Más detalles

a les 18:30 hrs als carrers Sant Miquel, Doctor Fleming, Llíria i Sant Antoni Abad

a les 18:30 hrs als carrers Sant Miquel, Doctor Fleming, Llíria i Sant Antoni Abad PROGRAMA FESTES PATRONALS 2016 dijous 25 d agost de 18:30 hrs a 20:30 hrs Plaça Gerardo Ferrando Taller didàctic de música Percusionant : Format proper i amb gran capacitat d'arribar a totes les edats,

Más detalles

20:00 Al camp de futbol, V Memorial de Pere Ciscar.

20:00 Al camp de futbol, V Memorial de Pere Ciscar. Festes del Poble 2016 13 Dimarts 20:00 Al camp de futbol, V Memorial de Pere Ciscar. 15 Dijous 20:00 VIII Marxa Saludable des de la piscina, amb un circuit de 5 km. Al finalitzar, es servirà fruïta per

Más detalles

PROGRAMA DE FESTES DE SANT JAUME 2017

PROGRAMA DE FESTES DE SANT JAUME 2017 PROGRAMA DE FESTES DE SANT JAUME 2017 *Durant tots el dies de festa del 21 al 29, l'edifici del Prado estarà obert de 21:30 a 24:30 hores aproximadament, per tal d'acollir aquelles persones que vulguen

Más detalles

Festes d agost TORREBLANCA del 22 d agost a l 1 de setembre 2018 AGOST 2018

Festes d agost TORREBLANCA del 22 d agost a l 1 de setembre 2018 AGOST 2018 42 Programa de festes AGOST 2018 Dimecres 22 d agost LA CRIDA 19:00h Gran batalla de confeti al porxo de les escoles, l entrada pel carrer Sitjar. 23:00h Concentració de totes les colles al carrer Abeurador,

Más detalles

Divendres 18 d agost. giraran per a tornar a la plaça de la Font.

Divendres 18 d agost. giraran per a tornar a la plaça de la Font. Setmana Cultural 2017 Divendres 4 d agost 17.30 h - A la sala Esteva, presentació de la marca turística de Vilafamés. 18.00 h a 19.00 h - Presentació de propostes econòmiques per a l adjudicació de cadafals

Más detalles

AGENDA DE CARNESTOLTES

AGENDA DE CARNESTOLTES Dijous Gras, 12 de febrer 18 h Dijous Gras: animació infantil, pregó del senyor Carnestoltes i tradicional concurs de truites. 17.30 h Concentració de comparses davant del Club d Esplai la Florida (carrer

Más detalles

a les 18:30 hrs als carrers Sant Miquel, Doctor Fleming, Llíria i Sant Antoni Abad

a les 18:30 hrs als carrers Sant Miquel, Doctor Fleming, Llíria i Sant Antoni Abad PROGRAMA FESTES PATRONALS 2017 dijous 24 d agost a les 20:30 hrs Plaça de l ajuntament Cercavila pels carrers del poble, pregó de festes i traca multicolor. divendres 25 d agost a les 18:30 hrs als carrers

Más detalles

FESTA MAJOR 2014 Del 5 al 13 de juliol

FESTA MAJOR 2014 Del 5 al 13 de juliol FESTA MAJOR 2014 Del 5 al 13 de juliol Divendres, 4 de juliol. FIC 22.00 h. Festival Intergeneracional de la Cançó 2014. Organitza: Regidoria de Joventut, col labora: Regidoria de Festes. 23 h. XIII Trofeu

Más detalles

Dies 1, 2, 3 i 4 d agost

Dies 1, 2, 3 i 4 d agost Dies 1, 2, 3 i 4 d agost Em plau moltíssim saludar a tots els veïns del poble des d aquest programa de la Festa Major 2013 que teniu a les vostres mans; a pesar de la contenció pressupostària manté l esperit

Más detalles

DISSABTE 4 D AGOST INICI FESTES D AGOST

DISSABTE 4 D AGOST INICI FESTES D AGOST PROGRAMACIÓ DISSABTE 4 D AGOST INICI FESTES D AGOST 12.30 h. Basílica Arxiprestal. Inauguració de l exposició sobre Patrimoni Gòtic Valencià MARIA VALLIVANA TEM PLUM DOMINI. 18.30 h. Desfilada de la Dansa

Más detalles

FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA

FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA Dimecres 12 de desembre Taletime, Marilú s stories, a càrrec d Iris Leyers Divendres 14 de desembre Disco Jove amb Dj Toni Vidal de Selva FM - De 7 a 9 del vespre Teatre d improvisació

Más detalles

06 h. Trofeu ciutat de Dénia de curricà d altura. Organitza: Real Club Náutico Dénia.

06 h. Trofeu ciutat de Dénia de curricà d altura. Organitza: Real Club Náutico Dénia. FESTA MAJOR 2016 Del 9 al 17 de juliol Divendres, 8 de juliol 22 h. Festival intergeneracional de la Cançó 2016. Carrer de la Via. Dissabte, 9 de juliol 06 h. Trofeu ciutat de Dénia de curricà d altura.

Más detalles

22 Viernes. 23 Dissabte. 22 Divendres. 23 Sabado. El pregón. El pregó. El Santísimo. El santíssim. de agosto. d agost. de agosto.

22 Viernes. 23 Dissabte. 22 Divendres. 23 Sabado. El pregón. El pregó. El Santísimo. El santíssim. de agosto. d agost. de agosto. 22 Divendres 22 Viernes 23 Dissabte 23 Sabado El pregó El pregón El santíssim El Santísimo 11:30 h. A la Plaça Major: Castells unflables per als més menuts, amb repartiment d orxata. Col labora l Associació

Más detalles

Agenda del 26 de julio al 2 de agosto de 2017

Agenda del 26 de julio al 2 de agosto de 2017 Agenda del 26 de julio al 2 de agosto de 2017 Miércoles 26 VEN A JUGAR A AJEDREZ A LA BIBLIOTECA! De las 11.30 h a las 12.30 h En la Biblioteca Infantil Clases de iniciación al ajedrez dirigidas a público

Más detalles

agenda activa AJUNTAMENT DE VILAFRANCA ESTIU 2010

agenda activa AJUNTAMENT DE VILAFRANCA ESTIU 2010 agenda activa AJUNTAMENT DE VILAFRANCA ESTIU 2010 CONCURSOS X Certamen Literari Sempreviva de Narrativa. Bases a l Ajuntament o www. ajuntamentdevilafranca.es Presentació d obres fins el 15 de setembre.

Más detalles

PROGRAMA DE FESTEJOS 2016

PROGRAMA DE FESTEJOS 2016 PROGRAMA DE FESTEJOS 2016 13 DE FEBRER DISSABTE 16:00 SOLEMNE EXALTACIÒ INFANTIL DE LA NOSTRA FALLERA MAJOR INFANTIL NORA GALLEGO I TABERNER, ACOMPANYADA DE LA SEUA CORT D HONOR 18:00 SOLEMNE EXALTACIÒ

Más detalles

Programa de festes. Agost DIMARTS 22 D agost - LA CRIDa

Programa de festes. Agost DIMARTS 22 D agost - LA CRIDa Programa de festes Agost 2017 DIMARTS 22 D agost - LA CRIDa 23: 00h: Concentració de totes les colles al carrer Abeurador, on es regalaran els mocadors de la III Crida i es repartirà aigua de València

Más detalles

agenda activa HIVERN

agenda activa HIVERN agenda activa AJUNTAMENT DE VILAFRANCA HIVERN 2008/2009 FORMACIÓ Curs d Història de l Art 2n trimestre L art medieval cristià. A càrrec d Elena Nomdedéu. Da t a_ Dijous de 19:30 a 21:00 h Ll o c_ Sala

Más detalles

Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre

Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre Dimecres, 30 d agost de 2017 Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre 19.30 h Obertura de la 26a Tómbola de la Solidaritat Carrer de Jesús, 15 Org.: Mans Unides 20 h Pregó de Festa Major a càrrec de

Más detalles

22.30h A la plaça de l Ajuntament 2ª Trobada de Cançó Música i Jota improvisada. Organitzat per la Unió Excursionista Caminadors Els Muntells.

22.30h A la plaça de l Ajuntament 2ª Trobada de Cançó Música i Jota improvisada. Organitzat per la Unió Excursionista Caminadors Els Muntells. 33 DIVENDRES 5 D AGOST 22.30h A la plaça de l Ajuntament 2ª Trobada de Cançó Música i Jota improvisada. Organitzat per la Unió Excursionista Caminadors Els Muntells. Presentarà Lluïsa Bertomeu, Directora

Más detalles

AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 MES DE JUNY

AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 MES DE JUNY AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 DIA HORA ACTIVITAT LLOC ORG. PREU 19/06 21.45 h FESTES DEL BARRI DEL PONT DEL DIABLE MES DE JUNY Festa del Pont del. Pregó i concert a càrrec de la de la

Más detalles

PROGRAMA DE FESTES PURÍSSIMA XIQUETA 2012

PROGRAMA DE FESTES PURÍSSIMA XIQUETA 2012 PROGRAMA DE FESTES PURÍSSIMA XIQUETA 2012 DISSABTE 14 D'ABRIL DIA DEL PREGÓ A les 20.00h Cercavila de festers acompanyats per les distintes associacions musicals. A les 21.15h Pregó de festes a l'església

Más detalles

ABRIL I I M AIG G 2016 s a n t m i q u e l d e f l u v i à

ABRIL I I M AIG G 2016 s a n t m i q u e l d e f l u v i à ABRIL I MAIG 2016 sant miquel de fluvià abril DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE DIUMENGE 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 CALLISTA INTERCANVI HORT ECOLÒGIC 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Más detalles

DIJOUS 25 DE FEBRER DIUMENGE 28 DE FEBRER DISSABTE 5 DE MARÇ DIUMENGE 6 DE MARÇ DILLUNS 7 DE MARÇ

DIJOUS 25 DE FEBRER DIUMENGE 28 DE FEBRER DISSABTE 5 DE MARÇ DIUMENGE 6 DE MARÇ DILLUNS 7 DE MARÇ DIJOUS 25 DE FEBRER EXPOSICIÓ DEL NINOT A les 19.30 hores Al Centre Municipal de Cultura la Mercé, amb l assistència de la reina fallera, reina fallera infantil, dames de la ciutat, corts d honor, falleres

Más detalles

festes 2018 Abril Programa de Diumenge, 22 Dissabte, 14 Dimarts, 24 Dia dels Majorals Divendres, 20 Dissabte, 21

festes 2018 Abril Programa de Diumenge, 22 Dissabte, 14 Dimarts, 24 Dia dels Majorals Divendres, 20 Dissabte, 21 Programa de festes 2018 Dissabte, 14 Abril 10.00 h Pregó de Festes pels carrer de la ciutat per anunciar el començament de les Festes en honor al Santíssim Crist de Sant Roc. Divendres, 20 19:45 h Engalanament

Más detalles

PROGRAMACIÓ DE LES FESTES DE LA PURÍSSIMA XIQUETA 2014

PROGRAMACIÓ DE LES FESTES DE LA PURÍSSIMA XIQUETA 2014 PROGRAMACIÓ DE LES FESTES DE LA PURÍSSIMA XIQUETA 2014 Dissabte 12 d abril DIA DEL PREGÓ A les 20.00 hores, cercavila de festers acompanyats per les bandes de música i la Colla de Xirimiters. A les 21.00

Más detalles

PROGRAMACIÓ DE FESTES SANT VICENT LA VALL D'UIXÓ 2015

PROGRAMACIÓ DE FESTES SANT VICENT LA VALL D'UIXÓ 2015 PROGRAMACIÓ DE FESTES SANT VICENT LA VALL D'UIXÓ 2015 DILLUNS 6 d ABRIL A les 12.00 hores DISPARÀ I VOLTEIG GENERAL DE CAMPANES a la plaça de l Assumpció, anunciant l inici de les festes del 2015. A les

Más detalles

A les 7,00 hores Manyanita a TERRASSETA SAUR, tot seguit sortida del BOU CAPLLAÇAT des del camp de futbol.

A les 7,00 hores Manyanita a TERRASSETA SAUR, tot seguit sortida del BOU CAPLLAÇAT des del camp de futbol. PROGRAMA DE FESTES MAJORS POBLE NOU DEL DELTA 2009 Dilluns, 3 d agost A les 20.00 hores Projecció del documental sobre la rondalla 6 versos i poca vergonya. Part del rodatge es va fer al Poble Nou. És

Más detalles

Al finalizar, se celebrará una cena en la plaza Castelar y gran Verbena posterior. Sábado, 25 de julio: San Jaime

Al finalizar, se celebrará una cena en la plaza Castelar y gran Verbena posterior. Sábado, 25 de julio: San Jaime 2 Programa de Actos Miércoles, 22 de julio 21:30 hs - Concierto en Honor a San Jaime Apóstol, ofrecido por la S.M La Nova, en la Plaza de San Jaime (frente a la Iglesia de San Jaime y Santa Ana). Viernes,

Más detalles

SALUDA REGIDOR DELEGAT DE FESTES

SALUDA REGIDOR DELEGAT DE FESTES SALUDA REGIDOR DELEGAT DE FESTES Com a regidor delegat de Festes de l'ajuntament d'oliva, és per a mi un plaer saludar-vos novament amb motiu de la celebració de les festes patronals de Sant Francesc,

Más detalles

DISSABTE, 6 D OCTUBRE

DISSABTE, 6 D OCTUBRE ORIGEN, C I TRAD la força i la un Thiar ULTURA ICIÓ ió d un poble julia DISSABTE, 6 D OCTUBRE 10.30h Apertura del Mercat Romà de ThiarJulia. 10.30h Inauguració de la XIII Fira Romana ThiarJulia. Pl. Esglèsia

Más detalles

PROGRAMACIÓ DE FESTES PURÍSSIMA XIQUETA 2017

PROGRAMACIÓ DE FESTES PURÍSSIMA XIQUETA 2017 PROGRAMACIÓ DE FESTES PURÍSSIMA XIQUETA 2017 Dissabte 8 d abril DIA DEL PREGÓ A les 20.00h: Cercavila de festers acompanyats per les bandes de música i la Colla de Xirimiers Pere Bigot. A les 21.15h: Pregó

Más detalles

PROGRAMA SETMANA FESTES SETEMBRE 2015

PROGRAMA SETMANA FESTES SETEMBRE 2015 PROGRAMA SETMANA FESTES SETEMBRE 2015 DIVENDRES, DIA 18 9,00h: LA TROUPE MALABÓ, dins del Festival BAGATGE 2015, presenta PALLASSOS A LES AULES per als alumnes del CEIP Cervantes-J. Dualde. Patrocina DIPUTACIÓ

Más detalles

Programa d'actes de festes de moros i cristians 2018

Programa d'actes de festes de moros i cristians 2018 Programa d'actes de festes de moros i cristians 2018 Divendres 12 d octubre 19:00 20:30 Entrades per tot el poble fins a l ajuntament Pregó de les festes de Moros i Cristians i audiovisual commemoratiu

Más detalles

PROGRAMA FESTA MAJOR 2017 ESCALDES-ENGORDANY

PROGRAMA FESTA MAJOR 2017 ESCALDES-ENGORDANY PROGRAMA FESTA MAJOR 2017 ESCALDES-ENGORDANY DISSABTE 22 DE JULIOL 10h00 11h00 11h00 13h00 GRAN TRABUCADA pels carrers de la parròquia a càrrec dels TRABUCAIRES de la UPTEE. Repic de campanes i aviada

Más detalles

A las 18.30 h Exhibición del toro de los jóvenes (se soltará al principio de la calle de Valencia)

A las 18.30 h Exhibición del toro de los jóvenes (se soltará al principio de la calle de Valencia) AGENDA SEMANAL 1-7 DE SEPTIEMBRE Jueves 1 CENTRO INTEGRAL DE MAYORES Inicio inscripción al curso de memoria hasta el día 23 de septiembre Viernes 2 A las 17.30 h Exhibición de vacas de la ganadería Juanjo

Más detalles

Agenda del 30 de Agosto al 5 de Septiembre de 2017

Agenda del 30 de Agosto al 5 de Septiembre de 2017 Agenda del 30 de Agosto al 5 de Septiembre de 2017 Miércoles 30 VEN A JUGAR A AJEDREZ A LA BIBLIOTECA! De las 11.30 h a las 12.30 h En la Biblioteca Infantil Clases de iniciación al ajedrez dirigidas a

Más detalles

VILAMARXANT AGENDA CULTURAL FEBRER 2018

VILAMARXANT AGENDA CULTURAL FEBRER 2018 VILAMARXANT AGENDA CULTURAL 3 FEBRER 2018 AGENDA CULTURAL 31 Dissabte 3 Dia Mundial contra el Càncer Informació sobre la malaltia i repartiment de llaços i xocolate Avinguda 2 de Maig. De 10 a 13 h. A

Más detalles

LA GALERA Del 5 al 14 D AGOST

LA GALERA Del 5 al 14 D AGOST FESTES MAJORS 2016 LA GALERA Del 5 al 14 D AGOST Narcís Galià Curto Activitats prefestes 2016 Dissabte 23 de juliol 8 00 h Muntatge plaça de bous i tot seguit esmorzar per als muntadors. Dissabte 30 de

Más detalles

FESTA MAJOR DE PACS , 6, 7 i 8 d agost

FESTA MAJOR DE PACS , 6, 7 i 8 d agost FESTA MAJOR DE PACS 2016 5, 6, 7 i 8 d agost FESTA MAJOR DE PACS 2016 2015 23 actes religiosos Divendres, 5 d agost REPIC GENERAL DE CAMPANES COM A PRELUDI DE LA FESTA Diumenge, 7 d agost a les 12 del

Más detalles

Junta Local Fallera Burriana

Junta Local Fallera Burriana PROGRAMA OFICIAL FESTES DE SANT JOSEP 2017 DIJOUS 23 DE FEBRER EXPOSICIÓ DEL NINOT A les 19.30 hores Al Centre Municipal de Cultura la Mercé, amb l assistència de la reina fallera, reina fallera infantil,

Más detalles

REVETLLA DE DEL 20 AL 24 DE JUNY MONTORNÈS DEL VALLÈS

REVETLLA DE DEL 20 AL 24 DE JUNY MONTORNÈS DEL VALLÈS REVETLLA DE SANT JOAN DEL 20 AL 24 DE JUNY MONTORNÈS DEL VALLÈS REVETLLA DE SANT JOAN DEL 20 AL 24 DE JUNY MONTORNÈS DEL VALLÈS Con la llegada del verano, celebramos las tradicionales verbenas de San Juan,

Más detalles

PROGRAMA SETMANA FESTES SETEMBRE 2016

PROGRAMA SETMANA FESTES SETEMBRE 2016 PROGRAMA SETMANA FESTES SETEMBRE 2016 DIVENDRES, DIA 16 11,30h: CRIDA D INICI DE FESTES per als xiquets i xiquetes del CEIP Cervantes-J. Dualde, a càrrec de BAOBAB. Organitza REGIDORIES D EDUCACIÓ I JOVENTUT.

Más detalles

PROGRAMA DE FESTEJOS 2017

PROGRAMA DE FESTEJOS 2017 PROGRAMA DE FESTEJOS 2017 11 DE FEBRER DISSABTE 16:00 SOLEMNE EXALTACIÒ INFANTIL DE LA NOSTRA FALLERA MAJOR INFANTIL NEREA MARTINEZ I CABANES, ACOMPANYADA DE LA SEUA CORT D HONOR I EL SEU PRESIDENT INFANTIL

Más detalles

Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018

Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018 Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018 13, 14, 15 i 16 de Setembre Dijous, 13 de Setembre A les 20.30 h. Al Local Social de l Ajuntament, iniciem la Festa Major de la nostra vila amb el PREGÓ

Más detalles

UNIVERSITAT JAUME I CURSOS D ESTIU

UNIVERSITAT JAUME I CURSOS D ESTIU VILAFRANCA ESTIU 2016 CURSOS AJUNTAMENT DE VILAFRANCA - Aula Mentor. Més de 100 cursos a distància. Biblioteca. - Curs de Monitor/a d activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil (MAT) a càrrec

Más detalles

Programació DIMECRES 3 D AGOST. 9.00h

Programació DIMECRES 3 D AGOST. 9.00h 9.30h 10.30h 11.00h 12.00h 17.00h 19.30h 21.00h 22.00h 23.00h 23.30h 1.00h Disparada de la traca d inici de les. Lloc: Plaça del Pare Cirera Repartiment del típic Panoli. Concentració de les pubilles a

Más detalles

Festes de Majors de Pedreguer 2017

Festes de Majors de Pedreguer 2017 Festes de Majors de Pedreguer 2017 Divendres 7: Nit del Pregó 13:00h Anunci de l inici de les festes de Sant Bonaventura, amb el tradicional Volteig General de Campanes i cercavila amb dolçaina i tabalet

Más detalles

PROGRAMA DE FESTEJOS 2018

PROGRAMA DE FESTEJOS 2018 PROGRAMA DE FESTEJOS 2018 4 DE FEBRER DISSABTE 10:00 CAMPIONAT DE PARXÍS DE FEMENINES PATROCINAT PEL NOSTRE PRESIDENT CESAR RIVERO I MUÑOZ. 10 DE FEBRER DISSABTE 16:00 h - SOLEMNE EXALTACIÒ INFANTIL DE

Más detalles

FESTA MAJOR 2011 Del 9 al 17 de juliol

FESTA MAJOR 2011 Del 9 al 17 de juliol FESTA MAJOR 2011 Del 9 al 17 de juliol Divendres, 8 de juliol 21.30 h. Mostra de dansa de Dénia. Amb la participació de l Estudi de Dansa Patricia Sentí, Acadèmia Cuqui Ivars, Acadèmia Babylon Mayte Ortolà

Más detalles

Tolleric S Estanyol Cala Pi, Vallgornera i Es Pas Bellavista Maioris. Festes d Estiu Juliol

Tolleric S Estanyol Cala Pi, Vallgornera i Es Pas Bellavista Maioris. Festes d Estiu Juliol Tolleric S Estanyol Cala Pi, Vallgornera i Es Pas Bellavista Maioris Festes d Estiu 2017 Juliol Festes d Estiu 2017 Juliol TOLLERIC Del 10 al 15 de juliol S ESTANYOL Del 20 al 29 de juliol CALA PI, VALLGORNERA

Más detalles

PROGRAMA FESTES MAJORS L ELIANA

PROGRAMA FESTES MAJORS L ELIANA 06-17 Juliol PROGRAMA FESTES MAJORS L ELIANA 2018 DIVENDRES 6 JULIOL INICI DE LES FESTES MAJORS 19:30 h. CERCAVILA de les diverses Clavaries pel nostre municipi convidant a la gent a que baixe al carrer

Más detalles

programa d'activitats de les festes de Nadal 201 7/1 8 - Roda de Ter

programa d'activitats de les festes de Nadal 201 7/1 8 - Roda de Ter programa d'activitats de les festes de Nadal 201 7/1 8 - Roda de Ter 8ª Fira de Pont a Pont una mostra on hi podeu mirar, adquirir i participar de les propostes d'artesans i firaires i de les activitats

Más detalles

Agenda mensual agosto

Agenda mensual agosto Agenda mensual agosto Miércoles 29 FIESTAS DE ARTESA A las 21.30 h En el frontón Concurso de paellas Jueves 30 Juegos de Wii y PlayStation FÚTBOL SALA De 20.00 h a 22.00 h En el pabellón Víctor Cabedo

Más detalles

Programa d Actes que se celebraran en honor al nostre patró

Programa d Actes que se celebraran en honor al nostre patró Programa d Actes que se celebraran en honor al nostre patró 8 11:45h Volteig general de campanes i engegada de coets que anunciaran el començament de les Festes Majors. 12:00h A la plaça Catalunya, al

Más detalles

banyeres de mariola - 03/04 de setembre

banyeres de mariola - 03/04 de setembre PATROCINA Ajuntament de Banyeres de Mariola ORGANITZA Comissió de Festes de Sant Jordi banyeres de mariola - 03/04 de setembre Al Parc Municipal de Vil la Rosario, i amb entrada lliure, CHANCHÁN TEATRO

Más detalles

Agenda semanal del 16 al 23 de septiembre

Agenda semanal del 16 al 23 de septiembre Agenda semanal del 16 al 23 de septiembre Miércoles 16 De las 17.00 h a las 21.00 h Asesoría de orientación psicológica y familiar y orientación laboral Gratuito con cita previa Jueves 17 Viernes 18 CENTRO

Más detalles

19 Divendres h. REPRESENTACIÓ DE L OBRA TIA PEPA TONA. Autor Josep E. Peris Celda, a càrrec de GRUP TEMPO TEATRE. Lloc: Casal Municipal.

19 Divendres h. REPRESENTACIÓ DE L OBRA TIA PEPA TONA. Autor Josep E. Peris Celda, a càrrec de GRUP TEMPO TEATRE. Lloc: Casal Municipal. Programa de Festes Majors 19 Divendres 19.30 h. EXHIBICIÓ DE BAC (lluita tradicional) a càrrec del club Kushin-kai Terres de l Ebre dels pobles de Camarles, Deltebre i Sant Jaume d Enveja. Lloc: Plaça

Más detalles

PROGRAMA FESTA MAJOR 2017

PROGRAMA FESTA MAJOR 2017 PROGRAMA FESTA MAJOR 2017 divendres 19 de maig 17:00 h. Els Nois de Espai Jove. Espectacle de màgia. Organitza: Espai Jove. Lloc: Plaça de la Sardana. 17:30 h. Tarda infantil amb ludoteca al carrer per

Más detalles

JUNTA LOCAL FALLERA DÉNIA

JUNTA LOCAL FALLERA DÉNIA PROGRAMA DE FALLES 2018 Dissabte, 13 de gener 18 hores Jornades culturals JLF El lèxic dels artistes fallers a càrrec de Juan Céspedes. Lloc: Salons Hotel Costa Blanca Dimecres, 17 de gener Elecció del

Más detalles

A les h, Marxa amb bici per les platges de Nules; eixida des del Far.

A les h, Marxa amb bici per les platges de Nules; eixida des del Far. Divendres 10 d agost A les 19.00 h, Inauguració de la I Fira Marinera a l avinguda de Mallorca. A les 23.30 h, a la Terrassa de l Estany, classes de ball a càrrec de Miguel i Tica. Dissabte 11 d agost

Más detalles

CARNAVAL 2018 Vilafranca del Penedès del 8 al 16 de febrer DO Carnaval 15 anys de Bacanal!

CARNAVAL 2018 Vilafranca del Penedès del 8 al 16 de febrer DO Carnaval 15 anys de Bacanal! PROGRAMA D ACTES Dijous 8 de febrer, DIJOUS GRAS Dijous Gras L ARRIBADA DEL REI 19:00 h, c. del Nord (cantonada c. Montserrat) CARNAVAL 2018 Arribada de S.M. el Rei Carnestoltes XVè i I de Vilafranca amb

Más detalles

Festa Popular de Cirera Programa d activitats Del 29 d Agost al 6 de setembre de 2015

Festa Popular de Cirera Programa d activitats Del 29 d Agost al 6 de setembre de 2015 Festa Popular de Cirera Programa d activitats Del 29 d Agost al 6 de setembre de 2015 Dissabte 29 d Agost A les 09:00: IV TORNEIG 12 HORES DE FUTBOL-7 DE VETERANS, al Camp Municipal de Futbol A7 Francisco

Más detalles

FESTES PATRONALS D E X I R I V E L L A

FESTES PATRONALS D E X I R I V E L L A FESTES PATRONALS D E X I R I V E L L A Ja estan ací les festes de L ambient festiu, lúdic i d harmonia tornarà a omplir els carrers del nostre municipi, on tots els veïns esten convocats per a eixir al

Más detalles

Dia Mundial de la Salut Mental

Dia Mundial de la Salut Mental Dia Mundial de la Salut Mental Terres de l Ebre Setmana del 4 10 d octubre 2010 Trencant mites I setmana lúdico-informativa de la salut mental a les Terres de l Ebre amb l objectiu de SENSIBILITZAR, INFORMAR

Más detalles

FESTES DE SA COMA I SON CURT

FESTES DE SA COMA I SON CURT FESTES DE SA COMA I SON CURT Del 8 al 15 d agost de 2012 Salutacions del Batle És un plaer pel meu dirigirme novament a tots es veïns i visitants des nostre municipi, però especialment a vosaltres, veïns

Más detalles

PROGRAMA DE FESTES, SAGUNT 2016

PROGRAMA DE FESTES, SAGUNT 2016 DISSABTE DE JULIOL 19.00 h. Presentació programa de festes a tota la ciutat en el Consell Agrari de Sagunt, s oferirà un vi d honor a tots els assistents a l acte. 22.00 h. Sopar Penyes 2016 al restaurant

Más detalles

ACTA DE LA SESION ORDINARIA CELEBRADA POR LA JUNTA DE GOBIERNO LOCAL EL DIA DIECINUEVE DE SEPTIEMBRE DE DOS MIL CATORCE PRESIDENTA CONSUELO SANZ MOLES

ACTA DE LA SESION ORDINARIA CELEBRADA POR LA JUNTA DE GOBIERNO LOCAL EL DIA DIECINUEVE DE SEPTIEMBRE DE DOS MIL CATORCE PRESIDENTA CONSUELO SANZ MOLES ACTA DE LA SESION ORDINARIA CELEBRADA POR LA JUNTA DE GOBIERNO LOCAL EL DIA DIECINUEVE DE SEPTIEMBRE DE DOS MIL CATORCE PRESIDENTA CONSUELO SANZ MOLES CONCEJALES FLORENTINO BRAVO GONZALEZ FRANCISCO JAVIER

Más detalles

Agenda semanal del 23 al 30 de septiembre

Agenda semanal del 23 al 30 de septiembre Agenda semanal del 23 al 30 de septiembre Miércoles 23 De las 17.00 h a las 21.00 h Asesoría de orientación psicológica y familiar y orientación laboral Gratuito con cita previa De las 17.00 h a las 20.00

Más detalles

DEL 14 AL 24 FESTA MAJOR EL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT

DEL 14 AL 24 FESTA MAJOR EL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT DEL 14 AL 24 FESTA MAJOR EL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT JULIOL 2017 actes festa major 2017 ACTIVITATS INFANTILS divendres 14 dissabte 15 PL. DE L AJUNTAMENT SOPAR A LA FRESCA BIKINADA (Preu tiquet 3,5

Más detalles

Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES

Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES www.lloret.cat 16.00 h 12.00 h www.blanes.cat Dissabte 20 de Febrer www.tossademar.cat De 10 a 13 h i de 16 a 19 h 19.00 h De 10.30 a

Más detalles

PROGRAMA FIESTAS MAYORES DEL 13 AL 23 DE AGOSTO 2015

PROGRAMA FIESTAS MAYORES DEL 13 AL 23 DE AGOSTO 2015 PROGRAMA FIESTAS MAYORES DEL 13 AL 23 DE AGOSTO 2015 JUEVES 13 DE AGOSTO A las 20:00 h.: Volteo General de Campanas y Pasacalle por la Unión Musical Catinenca anunciando el comienzo de las Fiestas, A las

Más detalles

CURSOS/ACTIVIDADES ENERO Edad alumnos Taller Cuentacuentos y Miércoles 3 y jueves 4 de enero de De 6 a 12 11:00 a 12:00 h.

CURSOS/ACTIVIDADES ENERO Edad alumnos Taller Cuentacuentos y Miércoles 3 y jueves 4 de enero de De 6 a 12 11:00 a 12:00 h. CURSOS/ACTIVIDADES ENERO 2018 Curso Fechas Total días Total horas Nº alumnos Edad alumnos Taller Cuentacuentos y Miércoles 3 y jueves 4 de enero de 2 2 10 De 6 a 12 juegos 11:00 a 12:00 h. Taller manualidades

Más detalles

CARCAIXENT- FESTES MAJORS I PATRONALS 2008 PROGRAMACIÓ D ACTES DIVENDRES 26 DE SETEMBRE

CARCAIXENT- FESTES MAJORS I PATRONALS 2008 PROGRAMACIÓ D ACTES DIVENDRES 26 DE SETEMBRE CARCAIXENT- FESTES MAJORS I PATRONALS 2008 PROGRAMACIÓ D ACTES DIVENDRES 26 DE SETEMBRE A les 20:00 h.- A la Plaça Miguel Hernández. VI FESTIVAL DE BANDES JUVENILS. Participa la Banda Juvenil de la Societat

Más detalles

PROGRAMACIÓ FIRA DE GUADASSUAR 2016

PROGRAMACIÓ FIRA DE GUADASSUAR 2016 PROGRAMACIÓ FIRA DE GUADASSUAR 2016 DISSABTE 9 DE GENER PRESENTACIÓ DE LA FIRA I FESTES 2016 A les 18:00h, eixida dels Festers i Festeres de Sant Vicent i la Divina Aurora 2016 junt a les seues famílies

Más detalles

PROGRAMA. L Ajuntament del Puig els desitja bones festes

PROGRAMA. L Ajuntament del Puig els desitja bones festes PROGRAMA L Ajuntament del Puig els desitja bones festes Dilluns 29 d Agost - Campionats Festes Mare de Déu I CAMPIONAT DE FRONTENIS FESTES VILA DEL PUIG del 29 d Agost al 5 de Setembre Organitzat pel club

Más detalles

23.00 h. INICI OFICIAL DE LES FESTA Des de l Ajuntament, tradicional ENCESA DE L ENLLUMENAT ARTÍSTIC i disparada d un RAMELL DE FOCS ARTIFICIALS.

23.00 h. INICI OFICIAL DE LES FESTA Des de l Ajuntament, tradicional ENCESA DE L ENLLUMENAT ARTÍSTIC i disparada d un RAMELL DE FOCS ARTIFICIALS. DIMECRES 26 D AGOST 20:00 h. SEMIFINAL IV TROFEU DIPUTACIÓ DE VALENCIA DE FRONTÓ VALENCIÀ en les instal lacions del frontó cobert municipal patrocinat per la Diputació de València i la Regidoria de Festes

Más detalles

agenda activa HIVERN

agenda activa HIVERN agenda activa AJUNTAMENT DE VILAFRANCA HIVERN 2014 FORMACIÓ Aula Mentor Vilafranca Més de 100 cursos a distància per Internet amb Certificat del Ministeri d Educació Informació a la Casa de Cultura (Biblioteca)

Más detalles

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí Dijous 17 de desembre CONCERT DE NADAL HORA: 7 de la tarda. LLOC: Teatre Municipal Pla Educatiu d Entorn. Projecte Arrela t (PEE) Entrada gratuïta (amb invitació numerada). Cal recollir les invitacions

Más detalles

L AJUNTAMENT DE SANT JAUME D ENVEJA

L AJUNTAMENT DE SANT JAUME D ENVEJA L AJUNTAMENT DE SANT JAUME D ENVEJA et desitja Bona Festa Major 2016! Edita: TOTPARC Dipòsit Legal: T1059-2015 DISSABTE 16 DE JULIOL NIT DE LES PUBILLES 23.00h SORTIDA DE PUBILLES des de l Ajuntament en

Más detalles

la Canonja Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener

la Canonja Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener la Canonja 2015 Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener Salutació La portada d aquest programa que teniu a les mans reflecteix el que l any passat anunciàvem com a novetat: el bateig del ball de diables

Más detalles

V Open Internacional de Pitch&Putt d Andorra Setembre Camp de P&P Xixerella Park Andorra. (v. català)

V Open Internacional de Pitch&Putt d Andorra Setembre Camp de P&P Xixerella Park Andorra. (v. català) V Open Internacional de Pitch&Putt d Andorra 11 13 Setembre 2015 Camp de P&P Xixerella Park Andorra (v. català) JUGADORS / PARTICIPANTS EL Vè Open Internacional d Andorra està reservat a tots els jugadors

Más detalles

Agenda activitats. Queralbs. Setcases. Inici: 00:00. 5è FESTIVAL GOLLUT Organitzador: Ajuntament de Queralbs. Inici: 00:00

Agenda activitats. Queralbs. Setcases. Inici: 00:00. 5è FESTIVAL GOLLUT Organitzador: Ajuntament de Queralbs. Inici: 00:00 Agenda activitats Queralbs dissabte, 22 de setembre del 2018 5è FESTIVAL GOLLUT Organitzador: Ajuntament de Queralbs Setcases XXVI FIRA DEL BOLET I JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL BOLET divendres, 28 de setembre

Más detalles