PREINSCRIPCIONS A L'ESCOLA DE MÚSICA CURS

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "PREINSCRIPCIONS A L'ESCOLA DE MÚSICA CURS 2016 2017"

Transcripción

1 PREINSCRIPCIONS A L'ESCOLA DE MÚSICA CURS L ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE LLEIDA ofereix tres línies d ensenyament elemental i una de nivell mitjà: - Escola de NIVELL ELEMENTAL (de 6 a 14 anys) - Escola de NIVELL MITJÀ - Escola d ADULTS (des de 18 anys) ESCOLA DE NIVELL ELEMENTAL S hi pot preinscriure qualsevol alumne fins a l edat de 14 anys. Dins el nivell elemental s imparteixen 6 cursos, dos d ells d INICIACIÓ, i quatre més que van de PRIMER a QUART. CURS INICIACIÓ 1 (IN1) S'ofereixen inicialment 45 places d'alumnes nascuts l'any En el cas que hi hagués més preinscripcions que places, es farà una prova d'aptitud, per a la qual no es precisen coneixements musicals previs. ALTRES CURSOS DE NIVELL ELEMENTAL No se n determina inicialment l oferta de places, a l'espera de les vacants que es produeixin a final de curs, les quals es cobriran d'acord amb els criteris següents: - tots els preinscrits faran una prova de nivell - els preinscrits al curs INICIACIÓ 2 (IN2) (nascuts l'any 2009), faran una prova d'aptitud, per a la qual no es precisen coneixements musicals previs. Cal especificar quin instrument es vol estudiar (s han de posar tres instruments per ordre de preferència). - Els preinscrits al curs PRIMER (NE1) (nascuts, preferentment, l'any 2008) i als cursos SEGON (NE2), TERCER (NE3) I QUART (NE4), faran una prova de llenguatge musical i d'instrument.

2 ESCOLA DE NIVELL MITJÀ Hi poden accedir aquells alumnes, sense límit d edat, que compleixin un dels requisits següents: - Haver cursat en el centre els estudis de nivell elemental, aprovant totes les assignatures de NE4 (en aquest cas l alumne es matricularia a NM1). Aquells alumnes que hagin acabat NE4 al nostre centre en el present curs, no caldrà que facin preinscripció. - Haver superat les assignatures del darrer curs de l Escola d Adults, i també la prova específica de nivell que l Escola convoca per aquests casos. Aquests alumnes no caldrà que facin la preinscripció. - Alumnes de nou ingrés que puguin demostrar tenir el nivell requerit. Aquests alumnes SÍ que hauran de formalitzar la preinscripció, indicant l especialitat instrumental i el curs al que volen accedir. Si hi ha places vacants del curs i instrument sol licitat, caldrà superar una prova de nivell. ESCOLA D ADULTS - Destinada als alumnes a partir de 18 anys, sense límit d edat, que pretenguin estudiar el nivell elemental de música. - Si es pretén començar des del primer curs (EA1) només s haurà de formalitzar una preinscripció*, mentre que si es vol accedir a un altre curs superior caldrà a més haver superat una prova de nivell. - El nombre de places que s ofereixen a EA1 és de 15 i fa referència només a l assignatura de Llenguatge Musical. - Els alumnes de nou ingrés a EA1 no faran instrument el primer any, i aquest s adjudicarà a partir del segon any d estada al centre i es farà en funció de la disponibilitat de places. A partir d EA2 es podrà fer instrument des del primer any, si és que hi ha places vacants de l especialitat sol licitada. - *NOTA IMPORTANT: a EA1, només en el cas que hi hagi més preinscrits que places es farà prova d admissió, la qual es convocarà oportunament.

3 CALENDARI (INFORMACIONS REFERENTS A L ESCOLA DE MÚSICA) Data d inscripció: del 30 de març al 15 d abril de 2016 Data de publicació del llistat amb la relació de persones que han efectuat la preinscripció: A partir del 2 de maig de 2016 Les següents informacions es publicaran properament al tauler d anuncis i al web del centre: - Dates de les proves de nivell per accedir a l Escola de Música - Publicació del llistat d alumnes admesos. - Calendari de matriculació dels alumnes admesos.

4 DOCUMENTACIÓ QUE CAL PRESENTAR EN FER LA MATRÍCULA A L ESCOLA DE MÚSICA Atenció!!! Aquesta documentació, en el cas dels alumnes que vulguin accedir a l Escola de Música no caldrà presentar la en el moment de la preinscripció, sinó exclusivament en el moment de la matrícula, per tant només és per als alumnes que hagin estat admesos. Si l alumne o alumna és major d edat: 1. Original i fotocòpia del DNI, NIE o passaport de l alumne o alumna. Si es tracta d estrangers comunitaris, document d identitat del país d origen. Si l alumne o alumna és menor d edat: 1. Original i fotocòpia del DNI, NIE o passaport de l alumne o alumna. 2. Original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si està en situació d acolliment, la resolució d acolliment del Departament de Benestar Social i Família. 3. Original i fotocòpia del DNI de la persona sol licitant (pare, mare o tutor o tutora o guardador o guardadora de fet), o si la persona sol licitant és estrangera, de la targeta de residència on consta el NIE o del passaport. Si es tracta d estrangers comunitaris, document d identitat del país d origen.

5 PROVA DE NIVELL PER ACCEDIR ALS CURSOS DE L ESCOLA DE MÚSICA PROVA PER ACCEDIR AL CURS INICIACIÓ 1 (nascuts any 2010). La prova, en aquest curs, consistirà en: Cantar una de les cançons següents: El noi de la mare Els ocells han arribat Tin ton La fira La malamanya La pastoreta Aigua Dalt del diri Entonació, per imitació, amb la veu, de petits fragments melòdics executats al piano. Repetició, per imitació, de fórmules rítmiques de quatre pulsacions que inclouran silencis i figures fins les semicorxeres. Distinció de sons aguts i greus. Per a poder realitzar aquesta prova no és necessari tenir coneixements musicals previs. PROVA PER ACCEDIR AL CURS INICIACIÓ 2 (nascuts any 2009). La prova, en aquest curs, consistirà en: Cantar una de les cançons següents: El noi de la mare Els ocells han arribat Tin ton La fira La malamanya La pastoreta Aigua Dalt del diri Entonació, per imitació, amb la veu, de petits fragments melòdics executats al piano.

6 Repetició, per imitació amb la veu o bé amb les mans i/o diferents parts del cos, de fórmules rítmiques de quatre pulsacions que inclouran silencis i figures fins les semicorxeres. Distinció de sons aguts i greus. Lectura ràpida (sense entonar), d una sèrie de 20 notes, en clau de Sol en l àmbit de do3 a do4. PROVA PER ACCEDIR AL CURS NIVELL ELEMENTAL 1 (NE1) 1 Prova de llenguatge musical Demostrar un coneixement suficient de les dificultats del llibre de llenguatge musical PENTAGRAMA nivell Inicial (C. Amat A. Casanova ), Editorial BOILEAU. Exercicis de lectura rítmica, entonació i identificació de notes o petits fragments melòdics basats en el nivell de l 'esmentat llibre de llenguatge. 2 Prova d instrument En aquesta prova es valorarà favorablement que l alumne tingui algun coneixement de l'instrument al qual sol liciti matricular se, de manera que pugui tocar alguna peça, estudi o escala. PROVA PER ACCEDIR AL CURSOS NIVELL ELEMENTAL 2 (NE2), NIVELL ELEMENTAL 3 (NE3) I NIVELL ELEMENTAL 4 (NE4). 1 Prova de llenguatge musical 2 Prova d instrument El contingut d'aquestes proves es troba a la pàgina web: En el menú Nous alumnes hi ha l enllaç Proves d accés i de nivell Programa de les proves, on es pot trobar el programa per a la prova d instrument i el programa per a la prova de llenguatge musical.

7 PROVA PER ACCEDIR AL CURSOS DE L ESCOLA D ADULTS. Únicament hi haurà una prova de llenguatge musical, els continguts de la qual varien segons el curs al que es vulgui accedir (podeu consultar los a la pàgina web: En el menú Nous Alumnes hi ha l enllaç Proves d accés i de nivell Programa de les proves prova de llenguatge musical adults ). Per accedir a EA1 solament es faran proves si les sol licituds sobrepassen les 15 places que s ofereixen.

8 CRITERIS D'ADMISSIÓ D'ALUMNES A L ESCOLA DE MÚSICA Segons acord del Consell Escolar del centre són els següents: Preinscrits al cus INICIACIÓ 1 1. Quan el nombre de sol licituds sigui igual o inferior al nombre de places ofertes, es consideraran admesos tots els sol licitants. 2. Quan el nombre de sol licituds sigui superior al nombre de places ofertes, se seguiran els següents criteris d'admissió: 2.1 Primerament, s haurà de superar una prova d admissió 2.2 Aquests alumnes s ordenaran per les qualificacions obtingudes, en primer lloc els que estan empadronats a Lleida ciutat i després la resta. Preinscrits als altres cursos El Consell Escolar estableix els següents criteris d'admissió: - Estar empadronat a Lleida ciutat - Puntuació de la prova Edat idònia d'accés al centre, segons els cursos - En cas d empat s aplicaran els criteris d admissió aprovats pel Departament d Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

9 ESPECIALITATS INSTRUMENTALS ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE LLEIDA Instruments orquestrals (clarinet, contrabaix, fagot, flauta travessera, oboè, percussió, saxòfon, trompa, trompeta, trombó, tuba, viola, violí, violoncel) Instruments no orquestrals (acordió, guitarra, orgue, piano, clavicèmbal) Cant Instruments de música moderna (piano modern, baix elèctric)

PREINSCRIPCIONS A L'ESCOLA DE MÚSICA CURS

PREINSCRIPCIONS A L'ESCOLA DE MÚSICA CURS PREINSCRIPCIONS A L'ESCOLA DE MÚSICA CURS 2018-2019 L ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE LLEIDA ofereix tres línies d ensenyament elemental i una de nivell mitjà: - Escola de NIVELL ELEMENTAL (de 6 a 14 anys)

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ

PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ Fax 977 55 62 11 PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ ORDRE D ASSIGNACIÓ DE PLACES GM: - El centre assignarà places, en primer lloc, a les persones que van participar

Más detalles

PB PM i ADE3 PA ADU MO 1r i 2n GP 3r i 4t GP 5è i 6è GP. Cor mixt o de noies (opcional) (1) Cor de cambra. Cor d adults (2)

PB PM i ADE3 PA ADU MO 1r i 2n GP 3r i 4t GP 5è i 6è GP. Cor mixt o de noies (opcional) (1) Cor de cambra. Cor d adults (2) Annex 4. Conjunts instrumentals i vocals i música de cambra Hi ha conjunts exclusius de cada centre (EM i CP) i d altres que són compartits pels dos centres. A continuació es detallen els criteris generals

Más detalles

Orientacions relatives a la lectura a primera vista - Especialitat piano

Orientacions relatives a la lectura a primera vista - Especialitat piano Orientacions relatives a la lectura a primera vista - Especialitat piano Prova específica d accés als ensenyaments de música de grau professional. Primer curs. Accés curs 2018-2019 Índex de continguts

Más detalles

Curs 2016/2017. Dades d'identificació. Codi del centre: Escola Superior de Música de Catalunya c. Padilla, 155, Edifici L'Auditori

Curs 2016/2017. Dades d'identificació. Codi del centre: Escola Superior de Música de Catalunya c. Padilla, 155, Edifici L'Auditori Curs 2016/2017 Dades d'identificació Codi del centre: 08053561 Nom del centre: Escola Superior de Música de Catalunya Adreça: c. Padilla, 155, Edifici L'Auditori Municipi: Barcelona Telèfon: 933523011

Más detalles

DEFINICIÓ OBJECTIU TITULACIÓ

DEFINICIÓ OBJECTIU TITULACIÓ DEFINICIÓ El Grau Professional és un Pla d estudis oficial reglat que es regeix pel decret 25/2008, amb una modificació del decret 5/2017 de 17 de gener, de la Generalitat de Catalunya. OBJECTIU El pla

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Institut Esteve Terradas i Illa INFORMÀTICA. Jornades Portes Obertes 11 de maig de 2016

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Institut Esteve Terradas i Illa INFORMÀTICA. Jornades Portes Obertes 11 de maig de 2016 INFORMÀTICA Jornades Portes Obertes 11 de maig de 2016 Índex Estructura dels Cicles Formatius Accés als Cicles Formatius Informació Cicles Formatius Família Professional Preinscripció, documentació, normativa,

Más detalles

Annex 2. Oferta educativa de l Escola de Música i del Conservatori Professional

Annex 2. Oferta educativa de l Escola de Música i del Conservatori Professional Annex 2. Oferta educativa de l Escola de Música i del Conservatori Professional 1. ESCOLA DE MÚSICA 1.1. s Les diferents especialitats instrumentals que s imparteixen a l Escola Municipal de Música de

Más detalles

Preinscripció de Cicles formatius de Grau Superior. del 25 al 31 de maig de 2017

Preinscripció de Cicles formatius de Grau Superior. del 25 al 31 de maig de 2017 Preinscripció de Cicles formatius de Grau Superior del 25 al 31 de maig de 2017 Documentació que cal presentar en tots els casos: - Original i fotocòpia del DNI, NIE o passaport de l'alumne. Si es tracta

Más detalles

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS 2016-2017 1 El Batxibac és el programa que permet a l alumnat cursar un currículum mixt amb l objectiu d obtenir la doble titulació

Más detalles

CENTRES PÚBLICS D EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA A ABRERA

CENTRES PÚBLICS D EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA A ABRERA CENTRES PÚBLICS D EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA A ABRERA Preinscripció i matrícula curs 2018-2019 Ajuntament d Abrera Regidoria d Ensenyament Àrea de proximitat Àrea de proximitat Escola Josefina Ibáñez

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Institut Esteve Terradas i Illa INFORMÀTICA. Jornades Portes Obertes 11 de maig de 2016

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Institut Esteve Terradas i Illa INFORMÀTICA. Jornades Portes Obertes 11 de maig de 2016 INFORMÀTICA Jornades Portes Obertes 11 de maig de 2016 Índex Estructura dels Cicles Formatius Accés als Cicles Formatius Informació Cicles Formatius Família Professional Preinscripció, documentació, normativa,

Más detalles

CURSOS DE FORMACIÓ FEDERACIÓ CATALANA DE PATINATGE ESCOLA CATALANA DE L ESPORT

CURSOS DE FORMACIÓ FEDERACIÓ CATALANA DE PATINATGE ESCOLA CATALANA DE L ESPORT CURSOS DE FORMACIÓ FEDERACIÓ CATALANA DE PATINATGE ESCOLA CATALANA DE L ESPORT Normativa Formació ECE Formació FCP ECE La normativa que recull la formació reglada que ofereix la Federació Catalana de Patinatge,

Más detalles

CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES

CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES Versió 1 Març 2016 1. Consulta de les factures... 3 2.1. Identificació al sistema... 3 2.2. Tipus de consulta que es poden realitzar... 4 2.2.1. Consulta d una única factura....

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

INSTRUCCIONS PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJA. CURS 2018/2019

INSTRUCCIONS PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJA. CURS 2018/2019 Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Institut Daniel Blanxart i Pedrals INSTRUCCIONS PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJA. CURS 2018/2019 HORARI D ATENCIÓ ESPECIAL: DEL

Más detalles

ANUNCI. En data 30 de maig de 2017, té lloc la prova amb el resultat següent:

ANUNCI. En data 30 de maig de 2017, té lloc la prova amb el resultat següent: ANUNCI La resolució d alcaldia número E-2552/2017 de 2 de maig aprova la llista provisional d admesos i exclosos al procés selectiu 1/2017 per la creació d'una borsa de treball de personal laboral per

Más detalles

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Bioinformàtica

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Bioinformàtica INSTRUCCIONS MATRÍCULA 2018-2019 Grau en Bioinformàtica PERÍODE Ordinari (automatrícula a través de Sigma) Alumnes de 1r curs (repetidors) i 2n curs del: 25-28 de juliol Alumnes de r curs: 6-12 de setembre

Más detalles

GUIA DE L ESTUDIANT Grau Professional

GUIA DE L ESTUDIANT Grau Professional GUIA DE L ESTUDIANT Grau Professional CURS 2016-2017 GRAU PROFESSIONAL Conservatori Presentació / Perfil de l alumne/a de Grau Professional Són estudis recomanats per tots aquells que vulguin aprofundir

Más detalles

1. CONFIGURAR LA PÀGINA

1. CONFIGURAR LA PÀGINA 1 1. CONFIGURAR LA PÀGINA El format de pàgina determina l aspecte global d un document i en modifica els elements de conjunt com són: els marges, la mida del paper, l orientació del document i l alineació

Más detalles

Prova d accés a les ENSENYANCES PROFESSIONALS

Prova d accés a les ENSENYANCES PROFESSIONALS a les 01 02-2013 Per a iniciar els estudis de les ensenyances professionals de música caldrà superar una prova d accés. Per mitjà d esta prova es valorarà la maduresa, les aptituds i els coneixements per

Más detalles

Curs de Preparació per la Incorporació a cicles de grau Superior (CPIS) 06 de maig de 2017

Curs de Preparació per la Incorporació a cicles de grau Superior (CPIS) 06 de maig de 2017 Institut Carles Vallbona Camp de les Moreres, 14 08401 Granollers Telèfon: 938600021 centre@iescarlesvallbona.cat Curs de Preparació per la Incorporació a cicles de grau Superior (CPIS) 06 de maig de 2017

Más detalles

DOCUMENTACIÓ PREINSCRIPCIÓ

DOCUMENTACIÓ PREINSCRIPCIÓ DOCUMENTACIÓ PREINSCRIPCIÓ DOCUMENTS A PRESENTAR PER TOTS ELS ALUMNES: La sol licitud de preinscripció. Cal presentar una única sol licitud per a cada tipus d ensenyament, al centre demanat en primer lloc.

Más detalles

9 B DD- F- E A-ABC - D F F9 A FD:

9 B DD- F- E A-ABC - D F F9 A FD: Signat electrònicament per: AJUNTAMENT Àrea/Unitat Recursos Humans RECURSOS HUMANS / NZG Codi verificació Document SE16102584 9 B DD- F- E A-ABC - D F F9 A FD: 95B353DD-832F-4E3A-ABC0-5D4F3F92A4FD Data

Más detalles

ACCÉS A 1r CURS DE NIVELL ELEMENTAL (NE1)

ACCÉS A 1r CURS DE NIVELL ELEMENTAL (NE1) LLENGUATGE MUSICAL La prova estarà estructurada en 3 blocs. El primer bloc estarà destinat a valorar les destreses en lectura i afinació. Per a la realització d aquest bloc l aspirant disposarà d uns minuts

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ DE L ESO - CURS

PREINSCRIPCIÓ DE L ESO - CURS PREINSCRIPCIÓ DE L ESO - CURS 2018-2019 - CALENDARI: Presentació de sol licituds Llistat amb el barem provisional Reclamacions Llistat amb el barem definitiu un cop resoltes les reclamacions Publicació

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

ACCÉS A LA UNIVERSITAT

ACCÉS A LA UNIVERSITAT ACCÉS A LA UNIVERSITAT PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT PER ALS MÉS GRANS DE 25 ANYS REQUISITS Tenir 25 anys abans de l 1 d octubre de l any en què es fa l accés. (en cas de complir els 25 anys l 1 d octubre

Más detalles

INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO

INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO Data: 11.07.18 Circular núm. 24 INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO TÍTOLS - Tècnic/a de Judo i Defensa Personal: Cicle Inicial Cicle Final - Tècnic/a Superior de Judo i

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA CURS 2017-2018 LLARS D INFANTS PÚBLIQUES I PRIVADES SUBVENCIONADES Publicació oferta provisional del places Presentació de les sol licituds Publicació de les llistes provisionals

Más detalles

BASES DEL XIII VILA DE BETXÍ DE MÚSICA

BASES DEL XIII VILA DE BETXÍ DE MÚSICA BASES DEL XIII VILA DE BETXÍ DE MÚSICA Primera. Poden participar-hi els estudiants de música quan l edat d aquestos no arribe a 21 anys, el 31 de desembre del 2018. Els guanyadors en anteriors edicions,

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA A l EVIA s ha creat dins el mòdul de matrícula un apartat nou que tracta de la cita prèvia d automatrícula: Dins aquesta carpeta podem trobar dos eines:

Más detalles

Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017

Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017 Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017 Nous preus amb tarifació social perquè tothom pugui accedir-hi en igualtat de condicions L Ajuntament de Sant Feliu ha aprovat les noves tarifes de la Piscina

Más detalles

BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011

BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011 BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011 GESOP,, S.L. C/. Llull 102, 4rt. 3a. 08005 Barcelona Tel. 93 300 07 42 Fax 93 300 55 22 www.gesop.net PRESENTACIÓ: En motiu de l inici

Más detalles

Dades d ensenyament del Baix Llobregat: escolarització i èxit escolar

Dades d ensenyament del Baix Llobregat: escolarització i èxit escolar NOTES INFORMATIVES Maig 2012 Dades d ensenyament del Baix Llobregat: escolarització i èxit escolar Curs escolar 2010-2011 Amb la intenció d elaborar una radiografia de les característiques de l escolarització

Más detalles

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació Aquest document conté els apartats següents: Part primera: cicles formatius FP LOGSE C. Trasllat d un alumne entre centres sense haver finalitzat

Más detalles

PRODUCCIÓ AGROALIMENTARIA ECOLÒGICA (PAE)

PRODUCCIÓ AGROALIMENTARIA ECOLÒGICA (PAE) PRODUCCIÓ AGROALIMENTARIA ECOLÒGICA (PAE) Dins del web corporatiu de la Generalitat de Catalunya hi ha un portal temàtic dedicat de forma específica a la producció agroalimentària ecològica. En aquests

Más detalles

Oferta Formativa CFA Canovelles Curs Blocs Ensenyament Matí Tarda Vespre Català Ensenyaments inicials i

Oferta Formativa CFA Canovelles Curs Blocs Ensenyament Matí Tarda Vespre Català Ensenyaments inicials i Oferta Formativa CFA Canovelles Curs 2013-14 Blocs Ensenyament Matí Tarda Vespre Català 2 1 1 Ensenyaments inicials i Castellà 2 1 1 Anglès 1 1 1 bàsics COMPETIC inicial 1 1 1 CFI nivell 1 1 1 1 Formació

Más detalles

Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne

Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne Què és una plataforma virtual de formació? És un espai de trobada entre alumnes i professors a través d Internet. Pot incloure activitats per als estudiants,

Más detalles

INSTRUCCIONS. 1 Passatge particular de Guillem de Torrella, Palma Tel: Fax: Web:

INSTRUCCIONS. 1 Passatge particular de Guillem de Torrella, Palma Tel: Fax: Web: INSTRUCCIONS DE LA DIRECCIÓ GENERAL D ADMINISTRACIÓ, ORDENACIÓ I INSPECCIÓ EDUCATIVES SOBRE LA INCORPORACIÓ D ALUMNES PROCEDENTS DE SISTEMES EDUCATIUS ESTRANGERS L Ordre de 14 de març de 1988 (BOE del

Más detalles

El grau mitjà consta de dos cicles o nivells i en finalitzar s obté el títol de Tècnic Esportiu en la modalitat esportiva corresponent.

El grau mitjà consta de dos cicles o nivells i en finalitzar s obté el títol de Tècnic Esportiu en la modalitat esportiva corresponent. Els Ensenyaments Esportius són una formació que et capacita per desenvolupar una activitat professional en el camp de l'activitat física i l'esport: iniciació esportiva, tecnificació esportiva i conducció

Más detalles

PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA

PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY 2017 BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA 1. PARTICIPANTS Poden prendre-hi part tots els nois i noies que estudiïn a Olesa de Montserrat

Más detalles

DIVISIBILITAT. Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 5 35

DIVISIBILITAT. Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 5 35 ESO Divisibilitat 1 ESO Divisibilitat 2 A. El significat de les paraules. DIVISIBILITAT Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 = 7 5 35 = 5 7 35 7 0 5 35

Más detalles

Equivalències entre qualificacions estrangeres i les qualificacions previstes en el Reial Decret 1125/2003

Equivalències entre qualificacions estrangeres i les qualificacions previstes en el Reial Decret 1125/2003 Equivalències entre qualificacions estrangeres i les qualificacions previstes en el Reial Decret 1125/2003 L Acord de 25 d octubre de 2004, del Consejo de Coordinación Universitaria, pel que s estableixen

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Informació sobre la targeta T-12

Informació sobre la targeta T-12 TARGETA T-12 Informació sobre la targeta T-12 Taula de contingut Definició de la targeta T-12... 3 Característiques targeta T-12... 3 Disseny... 3 Adquisició i sistema de gestió i d emissió... 3 Preu de

Más detalles

Aprovat pel Consell de Govern de 24 de juliol de ACGUV 156/2014.

Aprovat pel Consell de Govern de 24 de juliol de ACGUV 156/2014. Pla de Formació Lingüística i Didàctica per a l obtenció del Certificat de Capacitació per a l'ensenyament en Valencià, Certificat de Capacitació per a l Ensenyament en llengua estrangera i el Diploma

Más detalles

Preinscripció i matrícula GRAU MITJÀ DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

Preinscripció i matrícula GRAU MITJÀ DE FORMACIÓ PROFESSIONAL Preinscripció i matrícula 2016 2017 GRAU MITJÀ DE FORMACIÓ PROFESSIONAL Període de preinscripció: 18 al 25 de maig de 2016 7 al 9 de setembre de 2016 (dates provisionals 2n període) Tenir el títol de graduat

Más detalles

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial NORMATIVA REFERENT A LES PROVES D'ACCÉS ALS ESTUDIS UNIVERSITARIS DELS MÉS GRANS DE 25 ANYS. CURS 2015-2016 INFORMACIÓ GENERAL PROVES ACCÉS UNIVERSITAT CURS 2015-2016 Amb el nou Reial Decret 1892/2008,

Más detalles

PROJECTE VIVALDI ESO. novetat. editorial MÚSICA

PROJECTE VIVALDI ESO. novetat. editorial MÚSICA novetat editorial 2011-2012 PROJECTE VIVALDI ESO més informació a info@castellnouinforma.com o trucant al telèfon 902 10 70 72 www.castellnouedival.com1 PROJECTE VIVALDI Presentem Projecte VIVALDI, el

Más detalles

OFERTA FORMATIVA DE L ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE GIRONA - CURS

OFERTA FORMATIVA DE L ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE GIRONA - CURS OFERTA FORMATIVA DE L ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE GIRONA - CURS 2018-19 OFERTA FORMATIVA L oferta de l EMM es divideix en tres eixos: 1. PROGRAMES FORMATIUS. 2. GRUPS INSTRUMENTALS I CORALS. 3. ALTRES:

Más detalles

5.- Quan fem un clic sobre Nou treball accedim a la següent finestra que ens permet definir els diferents aspectes del nou treball: Nom : Nom del

5.- Quan fem un clic sobre Nou treball accedim a la següent finestra que ens permet definir els diferents aspectes del nou treball: Nom : Nom del El Pou El Pou permet que els alumnes puguin realitzar un treball i lliurar-lo a través del Clickedu. 1. Entra al mòdul Matèries fent clic sobre la pestanya matèries. 2. A la pàgina inicial del mòdul veuràs

Más detalles

NORMES D ÚS DE LA BIBLIOTECA

NORMES D ÚS DE LA BIBLIOTECA Biblioteca Municipal Pompeu Fabra NORMES D ÚS DE LA BIBLIOTECA Novembre de 2006 NORMES D ÚS DE LA BIBLIOTECA 1. Accés a la Biblioteca La Biblioteca és un servei públic municipal obert a tots els ciutadans,

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ ALS CICLES FORMATIUS D ARTS PLÀSTIQUES I DISSENY DE GRAU SUPERIOR

PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ ALS CICLES FORMATIUS D ARTS PLÀSTIQUES I DISSENY DE GRAU SUPERIOR PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ 2018-2019 ALS CICLES FORMATIUS D ARTS PLÀSTIQUES I DISSENY DE GRAU SUPERIOR -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Más detalles

Manual per a consultar la nova aplicació del rendiment acadèmic dels Graus a l ETSAV

Manual per a consultar la nova aplicació del rendiment acadèmic dels Graus a l ETSAV Manual per a consultar la nova aplicació del rendiment acadèmic dels Graus a l ETSAV Versió: 1.0 Data: 19/01/2017 Elaborat: LlA-CC Gabinet Tècnic ETSAV INDEX Objectiu... 3 1. Rendiment global dels graus...

Más detalles

PERMÍS DE TINENÇA DE FALCONERIA REGISTRE D'OCELLS DESTINATS A LA FALCONERIA

PERMÍS DE TINENÇA DE FALCONERIA REGISTRE D'OCELLS DESTINATS A LA FALCONERIA PERMÍS DE TINENÇA DE FALCONERIA REGISTRE D'OCELLS DESTINATS A LA FALCONERIA S'entén per falconeria l'ensinistrament d'ocells rapinyaires, amb la finalitat de fer los volar lliurement i/o caçar. Per poder

Más detalles

CICLES DE GRAU SUPERIOR

CICLES DE GRAU SUPERIOR CICLES DE GRAU SUPERIOR DOCUMENTACIÓ QUE S HA D APORTAR PER A L ACCÉS VIA BATXILLER c) Documentació que acredita que, en el moment de presentar la sol licitud, es tenen els requisits acadèmics que permeten

Más detalles

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS TIPUS DE CONVALIDACIONS Aquest document recull les possibles convalidacions de mòduls i unitats formatives del cicle formatiu de grau superior ICA0 Administració de sistemes,

Más detalles

Instruccions per a la Reserva, Preinscripció i Matriculació i altres informacions d'interès per al curs Març 2017

Instruccions per a la Reserva, Preinscripció i Matriculació i altres informacions d'interès per al curs Març 2017 Instruccions per a la Reserva, Preinscripció i Matriculació i altres informacions d'interès per al curs 2017-2018 Març 2017 Conservatori Professional i Escola Municipal de Música de Sabadell ÍNDEX 1. Procés

Más detalles

TEMA 4: Equacions de primer grau

TEMA 4: Equacions de primer grau TEMA 4: Equacions de primer grau Full de preparació Aquest full s ha de lliurar el dia de la prova Nom:... Curs:... 1. Expressa algèbricament les operacions següents: a) Nombre de rodes necessàries per

Más detalles

Graduï s. Ara en secundària

Graduï s. Ara en secundària Graduï s. Ara en secundària CFA Palau de Mar Per a persones adultes que vulguin reemprendre estudis el títol de Graduat en Educació Secundària (GES). Hi ha tres àmbits: Àmbit de la comunicació: llengüa

Más detalles

ANUNCI PLACES VACANTS A LES DIFERENTS ASSIGNATURES, UN COP FINALITZADA LA MATRÍCULA DE L ESCOLA DE MÚSICA I TEATRE PER AL CURS

ANUNCI PLACES VACANTS A LES DIFERENTS ASSIGNATURES, UN COP FINALITZADA LA MATRÍCULA DE L ESCOLA DE MÚSICA I TEATRE PER AL CURS ANUNCI PLACES VACANTS A LES DIFERENTS ASSIGNATURES, UN COP FINALITZADA LA MATRÍCULA DE L ESCOLA DE MÚSICA I TEATRE PER AL CURS 2018-2019 D acord amb el Reglament regulador del servei i del Centre Municipal

Más detalles

Informació sobre serveis i tràmits del padró d habitants de Setcases.

Informació sobre serveis i tràmits del padró d habitants de Setcases. PADRO D HABITANTS Informació sobre serveis i tràmits del padró d habitants de Setcases. Alta procedent d'un altre municipi Alta per omissió al Padró Municipal d'habitants Canvi de domicili dins el mateix

Más detalles

A què espereu, us hi apunteu?

A què espereu, us hi apunteu? BARCELONA 2015-2016 PER A INFANTS (de 7 A 13) PRESENTACIÓ Un any més, l AMTP de Barcelona us dóna a conèixer la seva oferta formativa. Aquest any oferint, com a novetat, que els més petits comencin la

Más detalles

Dades d ensenyament del Baix Llobregat: escolarització i èxit escolar

Dades d ensenyament del Baix Llobregat: escolarització i èxit escolar NOTES INFORMATIVES- Setembre 2016 Dades d ensenyament del Baix Llobregat: escolarització i èxit escolar Curs escolar 2015-2016 Amb la intenció d elaborar una radiografia de les característiques de l escolarització

Más detalles

Centre d Ensenyament Online (CEO)

Centre d Ensenyament Online (CEO) Centre d Ensenyament Online (CEO) Desenvolupament de tècniques noves per l educació www.mhe.es 1 Centre d Ensenyament Online (CEO): 1. Què és un Centre d Ensenyament Online (CEO)? 2. Com està estructurat

Más detalles

CICLES DE GRAU MITJÀ

CICLES DE GRAU MITJÀ CICLES DE GRAU MITJÀ DOCUMENTACIÓ QUE S HA D APORTAR PER A L ACCÉS VIA ESO 1. Amb la sol licitud per a l accés via ESO s han de presentar original i còpia de la documentació següent: a) Document oficial

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA ESCOLES BRESSOL MPALS CURS

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA ESCOLES BRESSOL MPALS CURS PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA ESCOLES BRESSOL MPALS CURS 2011-2012 CALENDARI DEL PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ Del 2 al 13 de maig: presentació de les sol licituds. 20 de maig: publicació llistes

Más detalles

Carta Europea dels Drets dels Infants Hospitalitzats

Carta Europea dels Drets dels Infants Hospitalitzats Carta Europea dels Drets dels Infants Hospitalitzats Carta Europea dels Drets dels Infants Hospitalitzats Presentació El document que teniu a les mans és la Carta Europea dels Drets dels Infants Hospitalitzats

Más detalles

PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS

PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS 2013-2014 La prova d accés a la universitat s estructura en dues fases: Fase general (obligatòria) Fase específica (voluntària) Els exàmens de les PAU

Más detalles

HEM FINALITZAT L ESO! I L ANY VINENT... QUÈ?

HEM FINALITZAT L ESO! I L ANY VINENT... QUÈ? XERRADA INFORMATIVA PER A PARES I MARES INS MONTSERRAT ROIG HEM FINALITZAT L ESO! HEM FINALITZAT L ESO! I L ANY VINENT... QUÈ? L ORIENTACIÓ DES DEL CENTRE: ACCIONS REALITZADES A 4T ESO( A 3R JA ES COMENÇA

Más detalles

Oferta formativa curs

Oferta formativa curs Oferta formativa curs 2016-17 Amb caràcter general, per accedir a l'educació d'adults cal: Tenir 18 anys, o bé complir-los durant l'any natural en què s'inicia la formació. Tenir 16 anys o complir-los

Más detalles

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 (Aprovat en el Consell de Govern núm. 9/08 de 27 de novembre de 2008) Criteris generals: El calendari

Más detalles

El perfil es pot editar: 1. des de la llista de participants 2. fent clic sobre el nostre nom, situat a la part superior dreta de la pantalla

El perfil es pot editar: 1. des de la llista de participants 2. fent clic sobre el nostre nom, situat a la part superior dreta de la pantalla MOODLE 1.9 PERFIL PERFIL Moodle ofereix la possibilitat que els estudiants i professors puguin conèixer quines són les persones que estan donades d alta a l assignatura. Permet accedir a la informació

Más detalles

Instruccions per generar el NIU i la paraula de pas

Instruccions per generar el NIU i la paraula de pas Si ja tens un NIU, no has de tornar-te a registrar. Pots accedir a la inscripció directament. Només has de validar el teu NIU i la teva paraula de pas al requadre que hi ha a la dreta de la pantalla: Si

Más detalles

1.000 RAONS PER CANTAR!

1.000 RAONS PER CANTAR! presenta el seu Musical Participatiu! 1.000 RAONS PER CANTAR! de M. Huff i J. Jacobson Traduït per Blanca Boix Arranjat per Marcel Grífol Dirigit per Maurici Albàs Voleu viure una experiència musical inoblidable?

Más detalles

Curs DOCUMENTACIÓ PER A LA PREINSCRIPCIÓ

Curs DOCUMENTACIÓ PER A LA PREINSCRIPCIÓ Curs 2016 2017 DOCUMENTACIÓ PER A LA PREINSCRIPCIÓ CICLES FORMATIUS i CAS: Fotocòpia del llibre de família (menors de 18 anys). Fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor (menors de 18 anys). Fotocòpia del

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR

PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR CALENDARI - CURS 2015/2016 LLARS D INFANTS 4 al 15 de maig: presentació de sol licituds SEGON CICLE D EDUCACIÓ INFANTIL I ENSENYAMENT OBLIGATORI (de P3 a 4t d ESO) 10-17 de març:

Más detalles

Apellidos/ Nombre Padre o Tutor: NIF/NIE: Teléfono Calle: Localidad-CP. Apellidos/ Nombre Madre o Tutora: NIF/NIE: Teléfono Calle: Localidad-CP

Apellidos/ Nombre Padre o Tutor: NIF/NIE: Teléfono Calle: Localidad-CP. Apellidos/ Nombre Madre o Tutora: NIF/NIE: Teléfono Calle: Localidad-CP REGIDORIA D EDUCACIÓ AYUNTAMIENTO DE LA NUCÍA CONCEJALÍA DE EDUCACIÓN Escuela Infantil El Bressol CURSO 2017-2018 SOLICITUD DE PLAZA PARA LA ESCUELA DE PRIMER CICLO DE EDUCACIÓN INFANTIL EL BRESSOL DE

Más detalles

EL TRANSPORT DE MERCADERIES

EL TRANSPORT DE MERCADERIES EL TRANSPORT DE MERCADERIES En primer terme s ha d indicar que en tot el que segueix, ens referirem al transport per carretera o via pública, realitzat mitjançant vehicles de motor. El transport de mercaderies,

Más detalles

SÓC UNA PERSONA ESTRANGERA QUE VULL FER UN TRÀMIT I NO SÉ QUIN ÉS AQUEST TRÀMIT VULL CONTRACTAR UN TREBALLADOR/A ESTRANGER/A

SÓC UNA PERSONA ESTRANGERA QUE VULL FER UN TRÀMIT I NO SÉ QUIN ÉS AQUEST TRÀMIT VULL CONTRACTAR UN TREBALLADOR/A ESTRANGER/A SÓC UNA PERSONA ESTRANGERA QUE VULL FER UN TRÀMIT I NO SÉ QUIN ÉS AQUEST TRÀMIT VULL CONTRACTAR UN TREBALLADOR/A ESTRANGER/A VULL CONTRACTAR UN TREBALLADOR/A ESTRANGER/A LA PERSONA QUE VULL CONTRACTAR

Más detalles

MINIGUIA RALC: FINALITZACIÓ DEL PROCÉS DE REGISTRE DE MATRÍCULES DEL CURS VINENT

MINIGUIA RALC: FINALITZACIÓ DEL PROCÉS DE REGISTRE DE MATRÍCULES DEL CURS VINENT MINIGUIA RALC: FINALITZACIÓ DEL PROCÉS DE REGISTRE DE MATRÍCULES DEL CURS VINENT (centre privat amb ensenyaments sostinguts amb fons públic i TOTS els centres públics amb ensenyaments gestionats amb GEDAC)

Más detalles

GUIA AUTOMATRÍCULA

GUIA AUTOMATRÍCULA GUIA AUTOMATRÍCULA 2014-2015 Coses a tenir en compte abans de començar el procés de matrícula: En aquest aplicatiu el temps d inactivitat és molt curt (uns 15 minuts) per tant si el teniu obert sense fer

Más detalles

Targeta d aparcament individual per a persones amb discapacitat

Targeta d aparcament individual per a persones amb discapacitat Targeta d aparcament individual per a persones amb discapacitat Què és? Una targeta d aparcament individual per persones amb discapacitat. La targeta és única, personal i intransferible. Per a què serveix?

Más detalles

INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR

INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR Llinatges: Nom: Adreça: CP: Telèfon: Localitat: Adreça electrònica: DNI: Data de naixement. EXPÒS: Que complesc els requisits per

Más detalles

d ed uc ac ió in fa nt il i pr im àr ia

d ed uc ac ió in fa nt il i pr im àr ia Dijous 1 de març: De 9:00h a i a les 16:30h Dijous 1 de març: De 9:00h a i a les 16:30h Dijous 1 de març: De 9:00h a i a les 16:30h LA PREINSCRIPCIÓ A LES ESCOLES El Departament d Ensenyament de la Generalitat

Más detalles

Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat

Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat Guió previ per al professorat Presentació Amb les propostes del Servei Educatiu del Museu Picasso convidem a alumnes

Más detalles

DOCUMENTACIÓ PREINSCRIPCIÓ

DOCUMENTACIÓ PREINSCRIPCIÓ DOCUMENTACIÓ PREINSCRIPCIÓ DOCUMENTS A PRESENTAR PER TOTS ELS ALUMNES: La sol licitud de preinscripció. Cal presentar una única sol licitud per a cada tipus d ensenyament, al centre demanat en primer lloc.

Más detalles

EDICTE. De 09:00 h. a 13:00 h. i

EDICTE. De 09:00 h. a 13:00 h. i ALA. Informe d Intervenció: 2016/416. Referència: Aprovació de la modificació de l Ordenança fiscal número 23, reguladora dels Preus públics per la prestació dels serveis o realització d activitats de

Más detalles

CoSignatura. Guia bàsica d ús

CoSignatura. Guia bàsica d ús CoSignatura Guia bàsica d ús ÍNDEX 1. Utilitat del producte... 3 2. Requeriments tècnics... 3 3. Accés al producte... 3 4. Botonadura a la dreta... 4 5. Opcions de menú a l esquerra... 4 5.1. Safata d

Más detalles

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC -18 Acord núm. CG//06/07 del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Más detalles

GEDAC. Manual d usuari Centres

GEDAC. Manual d usuari Centres GEDAC Gestió d Escolarització D Alumnes de Catalunya Manual de preinscripció/admissió Previsió de la reserva de places - Vacants per la segona Cicles de Formació Professional de grau mitjà i superior (versió

Más detalles

CONSERVATORI MUNICIPAL DE MÚSICA DE MANRESA ORIENTACIONS PER LES PROVES D'ACCÉS A CURSOS DE NIVELL ELEMENTAL LLENGUATGE MUSICAL

CONSERVATORI MUNICIPAL DE MÚSICA DE MANRESA ORIENTACIONS PER LES PROVES D'ACCÉS A CURSOS DE NIVELL ELEMENTAL LLENGUATGE MUSICAL CONSERVATORI MUNICIPAL DE MÚSICA DE MANRESA ORIENTACIONS PER LES PROVES D'ACCÉS A CURSOS DE NIVELL ELEMENTAL LLENGUATGE MUSICAL document actualitzat el setembre de 2011 L'objectiu d'aquest document és

Más detalles

L'adjudicació de places es farà en funció de la nota d'admissió. Nota d admissió= NMC + a*m1 + b*m2

L'adjudicació de places es farà en funció de la nota d'admissió. Nota d admissió= NMC + a*m1 + b*m2 Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament INS Cap Norfeu Carrer Ponent, s/n 17480 Roses Tel.972150567 Fax 972151322 http://www.iescapnorfeu.info Les persones que estiguin en possessió dels títols

Más detalles