XVI Setmana Sense Fum Del 27 al 31 de maig de 2015 Atenció Primària Costa de Ponent

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "XVI Setmana Sense Fum Del 27 al 31 de maig de 2015 Atenció Primària Costa de Ponent"

Transcripción

1 XVI Setmana Sense Fum Del 27 al 31 de maig de 2015 Atenció Primària Programa d activitats SAP BAIX LLOBREGAT CENTRE EAP Martí i Julià Durant la setmana sense fum hi ha un estand amb informació sobre el tabac i com deixar de fumar, també es realitzaran cooximetries a les persones fumadores. EAP Lluís Millet En el marc del Programa Salut i Escola, realització als instituts per part per part d infermeria de cooximetries, lliurament d'informació i consells. Ciutat Sant Joan Despí Informació durant tota la setmana : - Vídeo salut sobre les conseqüències negatives del tabac i promoció de la deshabituació. - Cartells i díptics a tot el centre, inclòs pediatria, amb consells sobre el tabac. Promoció de la Setmana sense fum i informació als alumnes dels instituts per part del referent del programa Salut i Escola. Taula informativa als dos centres amb informació sobre les conseqüències del tabac i com deixar de fumar. Prescripció de la recepta Deixar de fumar. Des de la consulta d Atenció Primària es facilitarà la prescripció amb la recepta elaborada per la Setmana Sense fum a tots els ciutadans fumadors. Enquesta XVI Setmana sense fum als ciutadans del centre. Realització de cooximetries als pacients que ho desitgin.

2 EAP Gavarra Col laboració amb activitats previstes per l Ajuntament i per les escoles on es fa intervencions del programa Salut i Escola. Realització de coxímetries a aquelles persones que vulguin.. 29 de maig: - Instal lació a la Plaça Catalunya de Cornellà de Llobregat d un stand conjuntament amb l EAP Jaume Soler EAP Jaume Soler 28 de maig tarda: - Col locació d un "stand" a la planta baixa del centre. - Es repartirà informació i consell per deixar de format. - Realització de coxímetries a aquelles persones que vulguin. EAP Rambla de Sant Feliu de Llobregat Segona quincena de Abril - S han posat panels informatius sobre el tabac a la planta baixa del centre. 29 mayo: - Exposició al matí de fulletons, carpetes, xapes i adhesius (Setmana Sense Fum), hi haurà personal sanitari (infermeres) amb alumnes de pregrau. - Realització de cooximetries a aquells usuaris que ho desitgen. EAP Sant Just Realització en el centre d un Taller sobre Tabaquisme per a les escoles de Sant Just Desvern (nens i nenes de anys). Taula informativa en el centre durant la setmana amb consells i mesura del CO per a totes les persones que ho desitgin. EAP Sant Ildefons Al Centre de salut Del 25 fins el 29 de maig: - Col locació de cartells de la XVI Setmana sense fum i de material divulgatiu específic als expositors del centre. - Intensificació del consell breu a les consultes de medicina e infermeria, i lliurament de recepta física amb la prescripció de recomanacions per deixar de fumar.

3 - Activitats docents al centre adreçades als professionals: - Sessió d actualització per infermeria de la Guia Pràctica Clínica (pels alumnes de grau). - Sessió formativa de consell breu 28 de maig Sessió informativa adreçada a tota la població amb lliurament de material específic i una taula rodona. 29 de maig Consulta oberta: Consell motivacional e individual a ciutadans contemplatius per deixar de fumar a càrrec de professionals d infermeria del centre. A l Àmbit comunitari: 29 de maig. Taules informatives a la plaça Sant Ildefons: - Lliurament de material informatiu específic de la XVI Setmana sense fum. - Intercanvi de tabac per caramels. - Intervenció breu i diagnòstica amb la cooximetria. - Oferiment a la població fumadora contemplativa visita al centre de salut pel mateix matí. A l Àmbit escolar: 27 de maig. Visita a l Institut: - Lliurament d informació específica. - Consell breu i diagnosis amb cooximetria. - Projecció videocàpsules al centre. - Taller participatiu Com podríem deixar de fumar. EAP Camps Blancs Mural a l entrada del centre amb el Títol XVI SETMANA SENSE FUM, amb les motivacions i les eines que han ajudat a deixar de fumar, escrites pel exfumadors. Desitgem que sigui una motivació per a els fumadors que vinguin al centre. EAP Moli Nou - S. Coloma de Cervelló. Taula informativa en el centre amb el material específic de la Setmana sense fum. Col locació de cartells de la Setmana sense fum. (Cartells, fullets informatius) Sensibilització des de les consultes sobre aspectes del tabaquisme. Exposició de vídeo informatiu sobre el tabaquisme a la sala d'espera. Sensibilització dels nens sobre el tabac,en la consulta de pediatria, a través de jocs.

4 SAP ALT PENEDÈS - GARRAF - BAIX LLOBREGAT NORD EAP Esparreguera EAP Pallejà Consultes per la deshabituació del tabac. Instal lació d un stand amb informació per conscienciar i informar a la ciutadania sobre l'efecte nociu del tabac. En el marc de la Salut Comunitària, xerrada oberta a tota la població en el castell de Pallejà. EAP Cubelles-Cunit Intervenció a ràdio Cunit per part del referent en pneumologia de l EAP (difusió de les activitats de la Setmana sense fum i l ajuda que es dóna des de l EAP per a les persones que desitgin deixar de fumar). EAP Abrera Consell breu antitabàquic a les consultes. Tríptics informatius a disposició del ciutadans en els centres. Col locació de cartells en el CAP i consultoris locals.

5 EAP Jaume I Col locació en el centre de cartells de la XVI Setmana sense fum. Els professionals del CAP duen una xapa a la solapa de la bata amb el lema Et puc ajudar a deixar de fumar, distribuïdes per la SEMFYC. Prescripció de la recepta Deixar de fumar. Des de la consulta d Atenció Primària es facilitarà la prescripció amb la recepta elaborada per la Setmana Sense fum a tots els ciutadans fumadors. Entrevista al metge i la infermera referents de tabac, realitzada per Canal Blau (televisió local), informant de l ajut que es dóna a les persones que volen deixar de fumar, per part dels professionals de l EAP. 26 de maig De 16 a 17 hores, es farà una xerrada adreçada als usuaris, informant dels riscos del consum de tabac i de com ajudar-los per deixar de fumar.

6 SAP DELTA DEL LLOBREGAT UGEAP L'Hospitalet Sud Durant la setmana del 25 de maig: EAP Santa Eulalia Sud Col locació d una taula al vestíbul del centre: informació per part dels professionals i realització de cooximetries. EAP Bellvitge Col locació d una taula al vestíbul del centre: informació per part d un professional. EAP Santa Eulàlia Nord Tallers i un concurs infantil en coordinació amb pediatria. UGEAP L'Hospitalet Nord Taules a l entrada dels centres de l EAP Pubilla Casas i CAP Florida, amb presencia de personal sanitari. Material taules: - Llibre en blanc on els ex fumadors han d escriure quelcom ( consell, missatge d ànims...) - Recepta en català. - Material sol licitat informatiu. - Dues urnes per recollir lemes escrits per nens i per adults, respectivament. Lliurament d enquestes oficials des de les consultes. Xerrada comunitària Pediatria. Es convida als nens a portar dibuixos relacionats amb el tabac o bé acolorir els dibuixos impresos que n hi ha als centres. Exposició dels dibuixos als centres. EAP El Castell Setmana del 25 al 29 de maig. Taula informativa a la porta principal: - Lliurament de díptics de tabaquisme passiu i fulletons - Consells per deixar el tabac. Dia 27 de maig Informació a la població a l exterior del CAP per part de tres professionals d infermeria, sobre com des de les consultes d Atenció Primària es pot ajudar a la deshabituació tabàquica.

7 UGEAP Viladecans - Sant Climent EAP Viladecans 1 (dia 29 de maig) i EAP Viladecans 2 (dia 27 de maig) Taula a l'entrada dels centres amb un professional sanitari d infermeria: lliurament de tríptics i difusió sobre els beneficis de deixar de fumar. UGEAP Gavà Begues EAP Gavà EAP Begues Col locació en la Rambla Vayreda de Gavà d una carpa i taula amb la realització de: - Carboximetria al ciutadà fumador - Consell antitabac i oferiment de seguiment en el centre amb el lliurament de la recepta i la targeta del professional referent en tabac. Exposició en el mural del centre dels dibuixos amb el tema de tabac, fets pels nens que acudeixen a la consulta de pediatria. Xerrada a l escola sobre tabac als nens de 6è de primària. UGEAP El Prat Taula habilitada a l'entrada del centre, on els estudiants d infermeria juntament amb professionals assistencials, ofereixen informació als ciutadans. Suport informatiu mitjançant la cartelleria, pantalles informatives i xapes.

XV Setmana Sense Fum Del 28 al 30 de maig de 2014 Hospital Universitari de Bellvitge

XV Setmana Sense Fum Del 28 al 30 de maig de 2014 Hospital Universitari de Bellvitge XV Setmana Sense Fum Del 28 al 30 de maig de 2014 Hospital Universitari de Bellvitge Programa d activitats Dies 28, 29 i 30 de maig, de 8 h a 14 h Taula informativa de les activitats de la XV Setmana Sense

Más detalles

Resultats de l enquesta XVIII Setmana. Sense Fum. Miniatura.

Resultats de l enquesta XVIII Setmana. Sense Fum.  Miniatura. Resultats de l enquesta XVIII Setmana Miniatura. Sense Fum www.setmanasensefum.cat Noves guies d intervenció per ajudar a deixar de fumar per als pacients per als professionals Biblioteca del www.papsf.cat

Más detalles

INFORME. Enquesta de prevalença de consum de tabac entre els treballadors. Hospital de Palamós

INFORME. Enquesta de prevalença de consum de tabac entre els treballadors. Hospital de Palamós INFORME Enquesta de prevalença de consum de tabac entre els treballadors Març 2017 Dades descriptives més rellevants (Enquesta novembre 2016) Fumadors (diaris + ocasionals) 22,5 % del personal Fumadors

Más detalles

Àngela Martínez Picó Unitat Tabaquisme SAP Vallès Oriental ICS

Àngela Martínez Picó Unitat Tabaquisme SAP Vallès Oriental ICS Àngela Martínez Picó Unitat Tabaquisme SAP ICS utabacgm.mn.ics@gencat.cat PROGRAMA PER LA PREVENCIÓ I CONTROL DEL TABAQUISME AL VALLÈS ORIENTAL EXPERIÈNCIA A MOLLET DEL VALLÈS 2 Servei d'atenció Primària

Más detalles

GIRONA TRIA FER MENYS RESIDUS. europea de la prevenció de residus ( )

GIRONA TRIA FER MENYS RESIDUS. europea de la prevenció de residus ( ) GIRONA TRIA FER MENYS RESIDUS Eines de prevenció de la I iii setmana europea de la prevenció de residus (2009-2010) Accions de prevenció Del 21 al 29 de novembre Mercat d intercanvi Embolcall reutilitzable

Más detalles

COMISSIÓ INCLUSIVA AFA LA FLOR DE MAIG

COMISSIÓ INCLUSIVA AFA LA FLOR DE MAIG COMISSIÓ INCLUSIVA AFA LA FLOR DE MAIG Tots som especials a la nostra manera, perquè no hi ha cap ésser humà estàndard o comú. Tots som diferents. Stephen W.Hawking Aquesta guia neix de la preocupació

Más detalles

Resumen. En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB).

Resumen. En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB). Resumen En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB). - Encuesta de satisfacción de los usuarios de las bibliotecas (CBB). ELS USUARIS DE LES BIBLIOTEQUES

Más detalles

2es Jornades de la SCATT III Trobada Programa APSF 3 de juny de Projectes d investigació Carlos Martin Cantera

2es Jornades de la SCATT III Trobada Programa APSF 3 de juny de Projectes d investigació Carlos Martin Cantera 2es Jornades de la SCATT III Trobada Programa APSF 3 de juny de 2011 Projectes d investigació Carlos Martin Cantera Títol: Intervenció sistemàtica sobre tabaquisme en Atenció Primària de Salut: Estudi

Más detalles

Programa Salut i Escola. José Pérez José Pérez Infermer Salut i Escola Vallcarca 6D

Programa Salut i Escola. José Pérez José Pérez Infermer Salut i Escola Vallcarca 6D Programa Salut i Escola José Pérez José Pérez Infermer Salut i Escola Vallcarca 6D Justificació del Programa Salut i Escola L adolescència és una etapa de canvis entre la vida infantil i adulta, en la

Más detalles

INFORME SOBRE LLARS D INFANTS AL BAIX LLOBREGAT

INFORME SOBRE LLARS D INFANTS AL BAIX LLOBREGAT INFORME SOBRE LLARS D INFANTS AL BAIX LLOBREGAT 1. SITUACIÓ DE LES LLARS D INFANTS A LA COMARCA 2. PLACES A LES LLARS D INFANTS COMISSIÓ DE CONCILIACIÓ PERSONAL, FAMILIAR I LABORAL Data: Baix Llobregat,

Más detalles

Nova tarifa metropolitana d una zona a la metròpolis de Barcelona

Nova tarifa metropolitana d una zona a la metròpolis de Barcelona Nova tarifa metropolitana d una zona a la metròpolis de Barcelona L any 2019 s iniciarà amb la nova tarifa metropolitana entre els 36 municipis integrats a l Àrea Metropolitana de Barcelona Es mantenen

Más detalles

Accions específiques pels Metges joves

Accions específiques pels Metges joves Accions específiques pels Metges joves Estudiants CoMB Unitat de Participació Secció MIR Secció MIR Actes i Jornades Participació anual en les Jornades d Estudiants Clínic i Estudiants Bellvitge amb alguna

Más detalles

ABRIL I I M AIG G 2016 s a n t m i q u e l d e f l u v i à

ABRIL I I M AIG G 2016 s a n t m i q u e l d e f l u v i à ABRIL I MAIG 2016 sant miquel de fluvià abril DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE DIUMENGE 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 CALLISTA INTERCANVI HORT ECOLÒGIC 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Más detalles

II Jornada Pla de salut de Barcelona Ciutat

II Jornada Pla de salut de Barcelona Ciutat II Jornada Pla de salut de Barcelona Ciutat 28-04-2014 Programa Baixem al Carrer Inici del programa: 2009 Territori: Poble Sec Agents que van intervenir: Per iniciativa del Pla Comunitari del barri A través

Más detalles

Dades d ensenyament del Baix Llobregat: escolarització i èxit escolar

Dades d ensenyament del Baix Llobregat: escolarització i èxit escolar NOTES INFORMATIVES Maig 2012 Dades d ensenyament del Baix Llobregat: escolarització i èxit escolar Curs escolar 2010-2011 Amb la intenció d elaborar una radiografia de les característiques de l escolarització

Más detalles

DMST Recull d activitats dels centres adherits a la Xarxa Catalana d Hospitals sense Fum

DMST Recull d activitats dels centres adherits a la Xarxa Catalana d Hospitals sense Fum DMST 2009 Recull d activitats dels centres adherits a la Xarxa Catalana d Hospitals sense Fum LEMA DE LA OMS 2009 Tobacco Health Warnings. El Dia Mundial sense Tabac ha de servir per recordar els riscos

Más detalles

Campanya de vacunació antigripal

Campanya de vacunació antigripal Campanya de vacunació antigripal 2008-9 Departament de Salut La grip és un important problema de salut pública Malaltia infecciosa vírica, molt contagiosa La incidència de grip durant les epidèmies oscil

Más detalles

HEM FINALITZAT L ESO! I L ANY VINENT... QUÈ?

HEM FINALITZAT L ESO! I L ANY VINENT... QUÈ? XERRADA INFORMATIVA PER A PARES I MARES INS MONTSERRAT ROIG HEM FINALITZAT L ESO! HEM FINALITZAT L ESO! I L ANY VINENT... QUÈ? L ORIENTACIÓ DES DEL CENTRE: ACCIONS REALITZADES A 4T ESO( A 3R JA ES COMENÇA

Más detalles

Dia Mundial de la Salut Mental

Dia Mundial de la Salut Mental Dia Mundial de la Salut Mental Terres de l Ebre Setmana del 4 10 d octubre 2010 Trencant mites I setmana lúdico-informativa de la salut mental a les Terres de l Ebre amb l objectiu de SENSIBILITZAR, INFORMAR

Más detalles

Intervenció breu. Curs bàsic en el maneig del Tabaquisme

Intervenció breu. Curs bàsic en el maneig del Tabaquisme Intervenció breu Curs bàsic en el maneig del Tabaquisme Dra. Cristina Masuet Aumatell Metgessa especialista en Medicina Preventiva Hospital Universitari de Bellvitge Intervenció breu: definició Mètode

Más detalles

ASSIR Dreta CAP Roger de Flor Àmbit d Atenció Primària de Barcelona Obertura ASSIR CAP Roger de Flor

ASSIR Dreta CAP Roger de Flor Àmbit d Atenció Primària de Barcelona Obertura ASSIR CAP Roger de Flor ASSIR Dreta CAP Roger de Flor Àmbit d Atenció Primària de Barcelona Obertura ASSIR CAP Roger de Flor Institut Català de la Salut Àmbit d Atenció Primària Barcelona ciutat Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva

Más detalles

Jornada de portes obertes per a nous residents

Jornada de portes obertes per a nous residents Jornada de portes obertes per a nous residents Dimecres, 11 d abril de 2018, a les 12 h Aula 2 de l Àrea del Coneixement Territorial Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC) Confirmeu l assistència

Más detalles

L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007

L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007 L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007 1 Breu presentació de Terrassa Terrassa és una ciutat de 70,10 km2, situada a 277 m sobre el nivell del mar, a la comarca del Vallès Occidental,

Más detalles

Recull d activitats 2017 Setmana Sense Fum Dia Mundial Sense Tabac

Recull d activitats 2017 Setmana Sense Fum Dia Mundial Sense Tabac Recull d activitats 2017 Setmana Sense Fum Dia Mundial Sense Tabac Lema de l OMS 2017 Vencem al tabac a favor de la salut, la prosperitat, el medi ambient i el desenvolupament dels països L OMS celebra

Más detalles

Dades d ensenyament del Baix Llobregat: escolarització i èxit escolar

Dades d ensenyament del Baix Llobregat: escolarització i èxit escolar NOTES INFORMATIVES- Setembre 2016 Dades d ensenyament del Baix Llobregat: escolarització i èxit escolar Curs escolar 2015-2016 Amb la intenció d elaborar una radiografia de les característiques de l escolarització

Más detalles

PROGRAMA SALUT I ESCOLA. Sílvia Pérez Cabrera. DUE Pediatria. CAP Vila Olimpica Barcelona 4/4/2017 Hospital del Mar

PROGRAMA SALUT I ESCOLA. Sílvia Pérez Cabrera. DUE Pediatria. CAP Vila Olimpica Barcelona 4/4/2017 Hospital del Mar PROGRAMA SALUT I ESCOLA Sílvia Pérez Cabrera. DUE Pediatria. CAP Vila Olimpica Barcelona 4/4/2017 Hospital del Mar Introducció; El Fi del Programa Salut i escola, (PSiE) és millorar la salut dels adolescents

Más detalles

Pel meu futur fill, des d avui mateix Respiro Salut

Pel meu futur fill, des d avui mateix Respiro Salut Pel meu futur fill, des d avui mateix Respiro Salut Pel meu futur fill, des d avui mateix... L embaràs és una etapa molt important: el teu futur fill o filla va creixent i has de tenir una cura especial

Más detalles

Recull d activitats dels membres de la Xarxa Catalana d Hospitals Sense Fum

Recull d activitats dels membres de la Xarxa Catalana d Hospitals Sense Fum Recull d activitats dels membres de la Xarxa Catalana d Hospitals Sense Fum DIA MUNDIAL SENSE TABAC 2016 Lema de la OMS 2016 En ocasió del Dia Mundial Sense Tabac 2016, l OMS fa una crida a tots els països

Más detalles

Pla d Infància i Adolescència

Pla d Infància i Adolescència Propostes del Consell dels Infants Pla d Infància i Adolescència 2018-2024 Granollers, 20 de març de 2018 amb el suport de: Treball en xarxa Plantem idees Anàlisi dels àmbits del Pla d Infància i Adolescència

Más detalles

Dades de consum de tabac a Catalunya. ESCA 2006 Població general

Dades de consum de tabac a Catalunya. ESCA 2006 Població general Dades de consum de tabac a Catalunya ESCA 2006 Població general Fitxa tècnica Estudis: Estudis Tabac i drogues: 1982, 1986, 1990 i 1998 ESCA: 1994, 2002 i 2006 Mètode : Entrevista personal amb qüestionari

Más detalles

ANNEX III. CONCURS DE MÈRITS PER A LA CONVOCATÒRIA DE LLOCS DE TREBALL DE METGE/SSA DE FAMÍLIA

ANNEX III. CONCURS DE MÈRITS PER A LA CONVOCATÒRIA DE LLOCS DE TREBALL DE METGE/SSA DE FAMÍLIA ANNEX III. CONCURS DE MÈRITS PER A LA CONVOCATÒRIA DE LLOCS DE TREBALL DE METGE/SSA DE FAMÍLIA 1. EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL La màxima puntuació serà de 60 punts 1.1. Per cada mes de servei prestat en el

Más detalles

CONSELL DE CIUTAT JUNY 2018

CONSELL DE CIUTAT JUNY 2018 CONSELL DE CIUTAT JUNY 2018 1 ORDRE DEL DIA 1 SALUTACIÓ DE L ALCALDESSA 2 TAULA DE PENSIONISTES 3 PRESENTACIÓ I APROVACIÓ DELS RESULTATS DE LES VOTACIONS DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2018-2019 4 TORN

Más detalles

Compromís social 2016

Compromís social 2016 Compromís social 2016 EAP Sarrià Vallvidrera Les Planes Activitats socials dirigides als nostres usuaris i a la comunitat Benvingut Nadó Taller de tabac Grup d acompanyament al Dol Grup de suport a cuidadors

Más detalles

Un programa multifactorial i comunitari pot prevenir les caigudes en la gent gran de la comunitat?

Un programa multifactorial i comunitari pot prevenir les caigudes en la gent gran de la comunitat? Un programa multifactorial i comunitari pot prevenir les caigudes en la gent gran de la comunitat? Dra. Montserrat Pujiula. Grup APOC ABS Salt. ICS. UUDD MFiC Girona. Membres de la xarxa AUPA 22 de maig

Más detalles

BORSA JOVE D HABITATGE BAIX LLOBREGAT CENTRE

BORSA JOVE D HABITATGE BAIX LLOBREGAT CENTRE BORSA JOVE D HABITATGE BAIX LLOBREGAT CENTRE Begues, 3 de febrer de 2011 Antecedents: Nou impuls a les polítiques de Joventut (Secretaria General de Joventut). Febrer-Juliol 2004 El MOU! Pla director de

Más detalles

EL MÓN DE LA FANTASIA

EL MÓN DE LA FANTASIA EL MÓN DE LA FANTASIA Dilluns 26 de Juny Dimarts 27 de Juny Dimecres 28 de Juny Dijous 29 de Juny Divendres 30 de Juliol 8h - 8:45h 8:45h 9h Benvinguda Benvinguda Benvinguda Benvinguda/ Sortida Benvinguda

Más detalles

BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011

BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011 BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011 GESOP,, S.L. C/. Llull 102, 4rt. 3a. 08005 Barcelona Tel. 93 300 07 42 Fax 93 300 55 22 www.gesop.net PRESENTACIÓ: En motiu de l inici

Más detalles

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 CARACTERÍSTIQUES GENERALS DE LA CESSIÓ DE RECURSOS ICAEN Àmbit geogràfic: Catalunya Transport: inclòs Muntatge i desmuntatge:

Más detalles

Full Informatiu núm.13: del 28 d agost al 3 de setembre

Full Informatiu núm.13: del 28 d agost al 3 de setembre POCS 217 Introducció L any 24 el Departament de Salut i el CatSalut van posar en marxa per primera vegada un pla d actuació per prevenir els efectes de les onades de calor sobre la salut (POCS) en el qual

Más detalles

PAPER DE LES UNITATS DE VIGILÀNCIA EPIDEMIOLÓGICA A L ÀMBIT COSTA DE PONENT

PAPER DE LES UNITATS DE VIGILÀNCIA EPIDEMIOLÓGICA A L ÀMBIT COSTA DE PONENT PAPER DE LES UNITATS DE VIGILÀNCIA EPIDEMIOLÓGICA A L ÀMBIT COSTA DE PONENT Irene Barrabeig Responsable de la UVE Costa de Ponent Serveis Territorials a Barcelona PLA OPERATIU PER A LA PREVENCIÓ DE LA

Más detalles

Full Informatiu núm. 8: del 24 al 30 de juliol

Full Informatiu núm. 8: del 24 al 30 de juliol POCS 217 Full Informatiu núm. 8: del 24 al 3 de juliol Introducció L any 24 el Departament de Salut i el CatSalut van posar en marxa per primera vegada un pla d actuació per prevenir els efectes de les

Más detalles

FORMULARI DE SOL LICITUD DEL DIPLOMA ACREDITATIU DE CAPACITACIÓ EN MEDICINA COSMÈTICA I ESTÈTICA

FORMULARI DE SOL LICITUD DEL DIPLOMA ACREDITATIU DE CAPACITACIÓ EN MEDICINA COSMÈTICA I ESTÈTICA OFICINA TÈCNICA D ACREDITACIÓ FORMULARI DE SOL LICITUD DEL DIPLOMA ACREDITATIU DE CAPACITACIÓ EN MEDICINA COSMÈTICA I ESTÈTICA Núm. de col legiat:... Nom i cognoms:... Data naixement:.../.../... Sexe:

Más detalles

PACK DE CULTURA POPULAR CATALANA A LES ESCOLES

PACK DE CULTURA POPULAR CATALANA A LES ESCOLES PACK DE CULTURA POPULAR CATALANA A LES ESCOLES LA CIUTAT DE VIC Vic, capital de la comarca d Osona, té una població de 41.191 habitants. El 25 % de la poblacióde Vic són persones nouvingudes. Hi ha persones

Más detalles

Treballant amb la comunitat al barri del Remei

Treballant amb la comunitat al barri del Remei Treballant amb la comunitat al barri del Remei INTRODUCCIÓ??? L AP, no només ha de contemplar aspectes curatius sinó també activitats de promoció i prevenció de la salut i l abordatge dels problemes de

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, agost de 2016 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats del públic

Más detalles

PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ CURS Barcelona, 5 de març de 2013

PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ CURS Barcelona, 5 de març de 2013 PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ CURS 2013-2014 Barcelona, 5 de març de 2013 EVOLUCIÓ DEMOGRÀFICA (1998-2011) Evolució del nombre de naixements entre 1998 i 2011 100.000 90.000 89.024 84.015 nombre naixements 80.000

Más detalles

Accions de sensibilització sobre la importància de donar una segona vida a la roba, la protecció del medi ambient i el desenvolupament sostenible

Accions de sensibilització sobre la importància de donar una segona vida a la roba, la protecció del medi ambient i el desenvolupament sostenible Accions de sensibilització sobre la importància de donar una segona vida a la roba, la protecció del medi ambient i el desenvolupament sostenible PROGRAMA DE SENSIBILITZACIÓ Com a complement de la tasca

Más detalles

Família i Escola Junts X l educació

Família i Escola Junts X l educació Presentació del web Família i Escola Junts X l educació Amb la col laboració del Departament de Benestar Social i Família i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya 15 de setembre de 2011

Más detalles

El tramvia de Barcelona transporta més de 200 milions de viatgers en 10 anys de servei

El tramvia de Barcelona transporta més de 200 milions de viatgers en 10 anys de servei El tramvia de Barcelona transporta més de 200 milions de viatgers en 10 anys de servei Des de la reintroducció del tramvia a la regió metropolitana de Barcelona el 3 d abril de 2004, aquest mode de transport

Más detalles

Taula interactiva de casos clínics. Carlos Martin Cantera Metge de Família CAP Passeig de Sant Joan. Barcelona

Taula interactiva de casos clínics. Carlos Martin Cantera Metge de Família CAP Passeig de Sant Joan. Barcelona Taula interactiva de casos clínics Carlos Martin Cantera Metge de Família CAP Passeig de Sant Joan. Barcelona Participants Carme Cerrillo. Metgessa de família Gemma Mayor. Infermera Gemma Nieva. Psicòloga

Más detalles

ACTES AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA L'Hospitalet ORGANITZA NOM /acte DIA HORA LLOC PUBLIC OBERVACIONS

ACTES AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA L'Hospitalet ORGANITZA NOM /acte DIA HORA LLOC PUBLIC OBERVACIONS ACTES AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA L'Hospitalet 2017 Igualtat i Gent Gran ORGANITZA NOM /acte DIA HORA LLOC PUBLIC OBERVACIONS Programa Municipal per a la Dona Obra musico-teatral 07-març

Más detalles

validació 1 Febrer 2016 TS sanitaris D. EAP C Qualitat ABS Febrer 2016 Març 2019

validació 1 Febrer 2016 TS sanitaris D. EAP C Qualitat ABS Febrer 2016 Març 2019 Tipus de document: Títol del document: Elaborat per: Codi local: Codi MADS Protocol del Servei Ajuda a Domicili ICS L EAP disposa d un sistema d atenció social per donar resposta als problemes socials

Más detalles

FEBRER 2008 FUMADORS 35,9% del personal. FUMADORS DIARIS 81,1% dels fumadors. FUMADORS DE 10 CIGARRETES 76,4% dels fumadors

FEBRER 2008 FUMADORS 35,9% del personal. FUMADORS DIARIS 81,1% dels fumadors. FUMADORS DE 10 CIGARRETES 76,4% dels fumadors A l Hosspi ittaal l deel l Maarr ((IIMAS)) Enqueessttaa dee prreevvaal leenççaa deel l cconssum dee ttaabaacc ffeebrreerr 2008 Dades més rellevants FEBRER 2008 FUMADORS 35,9% del personal FUMADORS DIARIS

Más detalles

Creix un 5 4 per cent el deute dels ajuntaments de l Hospitalet i Baix Llobregat

Creix un 5 4 per cent el deute dels ajuntaments de l Hospitalet i Baix Llobregat L endeutament mitjà per habitant és de 486 euros Creix un 5 4 per cent el deute dels ajuntaments de l Hospitalet i Baix Llobregat A finals de 2010, el deute acumulat sumava 513 milions d euros L Hospitalet

Más detalles

1r CONGRÉS LA SALUT A L ADOLESCÈNCIA. INS El Cairat AEE INS EL CAIRAT

1r CONGRÉS LA SALUT A L ADOLESCÈNCIA. INS El Cairat AEE INS EL CAIRAT 1r CONGRÉS LA SALUT A L ADOLESCÈNCIA INS El Cairat AEE INS EL CAIRAT 24 i 25 D ABRIL 2013 ESPARREGUERA COMITÈ CIENTÍFIC XAVIER MARTÍN FERNÁNDEZ, llicenciat Educació Física i Coordinador de l Associació

Más detalles

Experiències d acció comunitària CAP Sagrada Família Treballadora Social: Geles Martínez

Experiències d acció comunitària CAP Sagrada Família Treballadora Social: Geles Martínez Experiències d acció comunitària CAP Sagrada Família Treballadora Social: Geles Martínez 24 Gener 2013 Xarxa Aupa ELS NOSTRES VALORS: Qualitat professional, Equip, Desenvolupament i Compromís ON SOM?.

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) PER A NENS i JOVES (activitats amb cost) PER A ADULTS (activitats amb cost)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) PER A NENS i JOVES (activitats amb cost) PER A ADULTS (activitats amb cost) Vila-sacra, agost de 2018 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats del públic

Más detalles

GRAU DE NHD CURS

GRAU DE NHD CURS 1 GRAU DE NHD CURS 2018-19 INFORMACIÓ PER A LA INSCRIPCIÓ ALS GRUPS DE PRÀCTIQUES - AUTOMATRÍCULA La programació detallada de totes les assignatures (teoria, seminaris, tallers, pràctiques de laboratori,

Más detalles

L'Hospital de nens i dones de referència a Catalunya

L'Hospital de nens i dones de referència a Catalunya L'Hospital de nens i dones de referència a Catalunya Assistència, recerca, docència i innovació al servei del pacient d avui i del demà Vall d Hebron Barcelona Hospital Campus El Vall d Hebron Barcelona

Más detalles

Conferència Internacional sobre Turisme Creatiu

Conferència Internacional sobre Turisme Creatiu Conferència Internacional sobre Turisme Creatiu Barcelona, Auditori de La Pedrera de CatalunyaCaixa, 9 i 10 de desembre de 2010 www.creativetourismnetwork.org Col labora: El turisme creatiu El Turisme

Más detalles

La extraña pareja HTA i tabaquisme. Guadalupe Ortega. Infermera Coordinació Programa APSF

La extraña pareja HTA i tabaquisme. Guadalupe Ortega. Infermera Coordinació Programa APSF La extraña pareja HTA i tabaquisme Guadalupe Ortega. Infermera Coordinació Programa APSF 1 Quina mena de relació en tenen? La extraña pareja HTA i tabaquisme Controvèrsies Estudis amb registres de 24 h.

Más detalles

Guia de Processos: Servei d Orientació Laboral

Guia de Processos: Servei d Orientació Laboral Guia de Processos: Servei d Orientació Laboral L Escola Superior d Infermeria del Mar (ESIM) disposa d un Servei d Orientació Laboral dirigit al conjunt de l Alumnat. L objectiu d aquest servei és acompanyar

Más detalles

Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili

Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili Explicació del qüestionari: Es tracta d un qüestionari per conèixer el grau de satisfacció de l usuari. El temps estimat de resposta

Más detalles

CURS GRAU DE TURISME CALENDARI ACADÈMIC

CURS GRAU DE TURISME CALENDARI ACADÈMIC CALENDARI ACADÈMIC 1. PERÍODES HÀBILS... 2 2. PERÍODES LECTIUS... 2 PRIMER CURS... 2 SEGON I TERCER CURS... 3 QUART CURS... 4 3. TANCAMENT ACTES PERÍODES DE PRÀCTIQUES... 4 4. PERÍODE D AVALUACIÓ I D ACTIVITATS

Más detalles

Informacions final de curs. Grau Mitjà 1er curs PFI

Informacions final de curs. Grau Mitjà 1er curs PFI Informacions final de curs Grau Mitjà 1er curs PFI 1 Calendari final del curs 2017-20182 2 Informacions de Secretaria final del curs 2017-20183 3 Serveis del Dept. d Escola Empresa4 Barcelona, abril de

Más detalles

Recull de premsa setmanal

Recull de premsa setmanal Recull de premsa setmanal De l 11 al 15 de juny del 2018 Àmbits temàtics: Benestar social Igualtat i Ciutadania Salut Pública Consum 1 BENESTAR SOCIAL... 2 Calella ja compta amb el Servei d Intermediació

Más detalles

Vacunació antigripal ámbit sanitari de Catalunya

Vacunació antigripal ámbit sanitari de Catalunya EFECTIVITAT DEL TREBALL MULTIDISCIPLINAR DIRECCIÓ, COMUNICACIÓ, SERVEI DE MALALTIES INFECCIOSES I SALUT LABORAL EN LA VACUNACIÓ DE LA GRIP DURANT EL PERIODE 2015-2016 DUI Pilar Lagunas, DUI Encarna Martínez,

Más detalles

Experiències de treball comunitari i salut mental: un repte diari. Celia Tajada Vitales

Experiències de treball comunitari i salut mental: un repte diari. Celia Tajada Vitales Experiències de treball comunitari i salut mental: un repte diari. Celia Tajada Vitales Directora ABS I Can Mariner-Dr. Vilaseca Santa Coloma de Gramenet SAP Barcelonès Nord i Maresme. JORNADA SALUT MENTAL

Más detalles

BioCultura Barcelona 5-8 maig 2016

BioCultura Barcelona 5-8 maig 2016 BioCultura Barcelona 5-8 maig 2016 Per a participar als tallers, cal apuntar-se a les llistes d inscripció que hi haurà als espais MamaTerra. Dijous 5 i Divendres 6 FESTIVAL MAMATERRA PER GRUPS PRE-CONCERTATS

Más detalles

VIII Jornada. Societat Catalana d Atenció i Tractament del Consum de Tabac. Divendres, 2 de febrer de Junts per la salut, cap pas enrere!

VIII Jornada. Societat Catalana d Atenció i Tractament del Consum de Tabac. Divendres, 2 de febrer de Junts per la salut, cap pas enrere! Seu 5es. Premis SCATT Comunicacions CaixaForum Barcelona Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8 08038 Barcelona Podeu enviar els vostres resums de comunicacions a través del formulari que trobareu a http://goo.gl/yjaj5a

Más detalles

Hospital Universitari Vall d Hebron. Sala d actes de Gerència, edifici de l Àrea General Barcelona

Hospital Universitari Vall d Hebron. Sala d actes de Gerència, edifici de l Àrea General Barcelona Hospital Universitari Vall d Hebron Sala d actes de Gerència, edifici de l Àrea General Barcelona Hospital Universitari Vall d Hebron Sala d actes de Gerència, edifici de l Àrea General Barcelona FOTO

Más detalles

PROGRAMES D APROPAMENT AL MÈTODE MONTESSORI PER A INFANTS I FAMÍLIES

PROGRAMES D APROPAMENT AL MÈTODE MONTESSORI PER A INFANTS I FAMÍLIES PROGRAMES D APROPAMENT AL MÈTODE MONTESSORI PER A INFANTS I FAMÍLIES QUÈ US OFERIM? Els primers anys de vida del nen són crucials, ja que el cervell es troba en procés de formació i desenvolupament en

Más detalles

Vigilància epidemiològica de la infecció pel VIH i la SIDA a Catalunya.

Vigilància epidemiològica de la infecció pel VIH i la SIDA a Catalunya. Vigilància epidemiològica de la infecció pel VIH i la SIDA a. Actualització a 31 de desembre de 2012 1 Índex Introducció... 3 Diagnòstics de VIH... 4 Casos de SIDA... 5 Resum i conclusions... 6 Taules

Más detalles

Com organitzar una campanya de donació de sang en centres educatius.

Com organitzar una campanya de donació de sang en centres educatius. Com organitzar una campanya de donació de sang en centres educatius. La vostra ajuda és vital! Sabeu perquè? La sang no es pot fabricar. Depèn de la solidaritat i altruisme de les persones que donen sang

Más detalles

CoSignatura. Guia bàsica d ús

CoSignatura. Guia bàsica d ús CoSignatura Guia bàsica d ús ÍNDEX 1. Utilitat del producte... 3 2. Requeriments tècnics... 3 3. Accés al producte... 3 4. Botonadura a la dreta... 4 5. Opcions de menú a l esquerra... 4 5.1. Safata d

Más detalles

El CASAL ESPORTIU 2014 està adreçat a tots els nens, nenes i joves d Esplugues amb edats compreses entre els 3 (cursat P3) i els 15 anys.

El CASAL ESPORTIU 2014 està adreçat a tots els nens, nenes i joves d Esplugues amb edats compreses entre els 3 (cursat P3) i els 15 anys. CASALSESPORTIUS Presentació L estiuescaracteritzapeldescans,elbontempsilesganesdepassar hobé.ésunmomentperfecte per a què els nens, nenes i joves puguin practicar i gaudir d activitats de lleure, lúdiques

Más detalles

He treballat amb metges de família, infermeres, pediatres, odontòlegs i administratius. Amb l'especialitzada i l Hospital de la Vall d Hebron

He treballat amb metges de família, infermeres, pediatres, odontòlegs i administratius. Amb l'especialitzada i l Hospital de la Vall d Hebron En el barri de la Trinitat Nova, del districte de Nou Barris de la ciutat de Barcelona. EAP Chafarinas. El 1991 em vaig iniciar en treball Social Sanitari. He treballat amb metges de família, infermeres,

Más detalles

Mercat Agroecològic i de Varietats Locals

Mercat Agroecològic i de Varietats Locals Mercat Agroecològic i de Varietats Locals Mireia Batalla Magriñà Ajuntament de Valls Castell de Montesquiu, 14 d octubre de 2010 Valls, ciutat de mercats 1 L origen Valls, ciutat de mercats. Aquest any

Más detalles

Tema 3 (II): El sector terciari a Catalunya

Tema 3 (II): El sector terciari a Catalunya En aquest tema aprendràs que : A el sector terciari és el que dóna feina a més gent. En el sector terciari hi trobem les activitats que ofereixen un servei a la societat, per aixó s anomena sector de serveis.

Más detalles

Procés per a la gestió de l orientació professional

Procés per a la gestió de l orientació professional 310.3.5 Procés per a la gestió de l orientació professional 04 de maig de 2010 310.3.5 Escola Politècnica Superior d Edificació de Barcelona V2 ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES

Más detalles

Estudi de l impacte de l esport a la ciutat de Barcelona: indicadors econòmics, laborals i socials. 15 d abril de 2015

Estudi de l impacte de l esport a la ciutat de Barcelona: indicadors econòmics, laborals i socials. 15 d abril de 2015 Estudi de l de l esport a la ciutat de Barcelona: indicadors econòmics, s i socials 15 d abril de 2015 1una radiografia del sistema esportiu de barcelona La realitat esportiva de Barcelona està caracteritzada

Más detalles

Projecte e-hipercolesterolèmia. Procés de derivació. Reunió 14 d abril 2015

Projecte e-hipercolesterolèmia. Procés de derivació. Reunió 14 d abril 2015 Projecte e-hipercolesterolèmia Procés de derivació Reunió 14 d abril 2015 Projecte E-HIPERCOLESTER Prevalença 1/300-500 persones, estimant en 100.000 els espanyols que pateixen aquest trastorn (1) Objectiu:

Más detalles

Entitats socials i aprenentatge servei: En xarxa en els centres educatius

Entitats socials i aprenentatge servei: En xarxa en els centres educatius Entitats socials i aprenentatge servei: En xarxa en els centres educatius 1. Per començar, tres bones pràctiques. 2. Treball en xarxa i capital social. Projecte Sense aixecar la mà La necessitat social:

Más detalles

EDUCACIÓ INFANTIL PRIMER CICLE VALÈNCIA OFERTA

EDUCACIÓ INFANTIL PRIMER CICLE VALÈNCIA OFERTA EDUCACIÓ INFANTIL PRIMER CICLE VALÈNCIA OFERTA 1 any PROJECTE Belluguets: la conilleta juganera Material per als alumnes 15 Carpeta anual Blocs de descoberta Activitats de motricitat, desenvolupament sensorial,

Más detalles

Varicel la i Herpes Zòster

Varicel la i Herpes Zòster Varicel la i Herpes Zòster Carme Batalla CAP Sant Quirze del Vallès Grup d Infeccioses PAPPS-semFYC Varicel la. Epidemiologia L any 2006 s han declarat 177.301 casos de varicel la a Espanya (BES 2006;14:253-264)

Más detalles

Compromís social EAP Vallcarca-Sant Gervasi

Compromís social EAP Vallcarca-Sant Gervasi Compromís social 2016 EAP Vallcarca-Sant Gervasi Activitats socials dirigides als nostres usuaris i a la comunitat Col laboració amb Aldeas Infantiles de Catalunya Col laboració amb Càritas Col laboració

Más detalles

Alimentació infantil a l estiu

Alimentació infantil a l estiu Campanya d emergència Alimentació infantil a l estiu Maig de 2013 La Missió Ser cada cop més a prop de les persones vulnerables en els àmbits estatal i internacional a través d accions de caràcter preventiu,

Más detalles

ACTIVITATS AQUÀTIQUES

ACTIVITATS AQUÀTIQUES COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL LA PLANA Cursos 2015/16 A partir de l 1 d octubre Cursos (preus trimestrals amb IVA inclòs) PREUS: (1) Preu del servei (2) Preu per a ciutadans/es empadronats/des a Esplugues.

Más detalles

DOSSIER DE PREMSA. 2a Jornada d Estratègia i Accions per a la farmàcia Innovació professional en benefici del pacient

DOSSIER DE PREMSA. 2a Jornada d Estratègia i Accions per a la farmàcia Innovació professional en benefici del pacient DOSSIER DE PREMSA 2a Jornada d Estratègia i Accions per a la farmàcia 2016-2018 Innovació professional en benefici del pacient 1 El què, qui i per què de la Jornada QUÈ ÉS? Una jornada adreçada als farmacèutics

Más detalles

11 febrer 2015 Autocar / Tot el dia - Parc Güell (BCN) 11 març 2015 Autocar / Tot el dia

11 febrer 2015 Autocar / Tot el dia - Parc Güell (BCN) 11 març 2015 Autocar / Tot el dia 1r trimestre - Biblioteca de Roquetes (P5) 22 octubre 2014 Sense transport / Matí - Can Coll (Collserola) 31 octubre 2014 Autocar / Tot el dia - Biblioteca de Roquetes (P4) 5 novembre 2014 Sense transport

Más detalles

ACTI_ VITATS EDU _ CATIVES 2017 _ 2018

ACTI_ VITATS EDU _ CATIVES 2017 _ 2018 ACTI_ VITATS EDU _ CATIVES 2017 _ 2018 ACTIVITATS GRATUÏTES AQUALOGIA A L ESCOLA Des de les aules dels centres educatius, mitjançant metodologies grupals i amb eines digitals i tallers, treballarem conceptes

Más detalles

Fundació BANC DE SANG I TEIXITS de les Illes Balears. EMPRESES i ENTITATS Com organitzar una campanya de donació de sang

Fundació BANC DE SANG I TEIXITS de les Illes Balears. EMPRESES i ENTITATS Com organitzar una campanya de donació de sang EMPRESES i ENTITATS Com organitzar una campanya de donació de sang Sabeu per què? La vostra ajuda és vital! La sang no es pot fabricar. Depèn de la solidaritat i altruisme de les persones que donen sang

Más detalles

MEMÒRIA D ACTIVITATS XARXES SOCIALS

MEMÒRIA D ACTIVITATS XARXES SOCIALS MEMÒRIA D ACTIVITATS XARXES SOCIALS Alejandro Muñoz Escobar Referent de xarxes social i comunicació Equip d Atenció Primària Montserrat Unitat productiva 00385 Categoria: Zelador La incorporació de la

Más detalles

CONFIDENCIALITAT I DOCÈNCIA EN ATENCIÓ PRIMÀRIA EVA PEGUERO RODRÍGUEZ. Basat en les reflexions del grup d ètica de la camfic

CONFIDENCIALITAT I DOCÈNCIA EN ATENCIÓ PRIMÀRIA EVA PEGUERO RODRÍGUEZ. Basat en les reflexions del grup d ètica de la camfic CONFIDENCIALITAT I DOCÈNCIA EN ATENCIÓ PRIMÀRIA EVA PEGUERO RODRÍGUEZ Basat en les reflexions del grup d ètica de la camfic Conflictes d interès Eva Peguero 2016 Lligams amb entitats que han donat suport

Más detalles

Participació ciutadana en salut i sanitat

Participació ciutadana en salut i sanitat Participació ciutadana en salut i sanitat J. Martí Valls Metge CAPS (www.caps.cat) Marea Blanca de Catalunya Assessor de sanitat Ajuntament de Barcelona Grup de Salut del CBSB Participació ciutadana en

Más detalles