ÍNGRID NATÀLIA MARIBEL

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "ÍNGRID NATÀLIA MARIBEL"

Transcripción

1 MAR Sóc Llicenciada en Pedagogia i Psicopedagogia, amb formació específica en Psicomotricitat, i porto 16 anys dedicant-me al món de l educació. Sóc la directora del centre des de que es va posar en marxa, ara fa 9 cursos. Anteriorment, he treballat a altres centres amb infants d educació infantil i primària, com a monitora, vetlladora i educadora, segons el centre. També he estat educadora d infants en risc social a un centre de menors i voluntària d una associació d infants i joves discapacitats. Abans d entrar a la xarxa d EBM de Reus vaig ser gestora de diferents serveis educatius de centres d infantil, primària i secundària de la província de Tarragona i d escoles bressol. També he portat al meu càrrec un centre psicopedagògic, i actualment també tinc una petita empresa familiar d entreteniment infantil per esdeveniments. VANESA Sóc Llicenciada en Pedagogia, Tècnica en Integració Social i Tècnica en Educació Infantil (TEI), i fa 19 anys que treballo dins l apassionant món de l educació. Vaig entrar a la Xarxa d Escoles Bressol Municipals de Reus el curs 2007/08, i el curs següent vaig començar a l EBM L Olivera com a Coordinadora Pedagògica del centre i com a tutora, aquest curs donant suport a les aules Tigres i Cocodrils. Anteriorment, he treballat a altres centres d educació infantil i primària, realitzant tasques de monitora, de tècnica d educació infantil, d educadora i de mestra, segons el centre, i també he treballat a ludoteques i a un centre de reforç escolar donant classes de repàs i tècniques d estudi.

2 ÍNGRID Sóc TEI, Tècnica en Educació Infantil. Porto dedicant-me al món de l educació en escoles bressols 12 anys, tot i que anteriorment havia fet de monitora de lleure a un Casal d Estiu a un centre d infantil i primària de Reus. Els primers 4 anys que vaig treballar dins els 0 a 3 anys, vaig ser tutora a una escola bressol privada de Reus. Els últims 8 anys, i fins l actualitat, treballo dins la Xarxa d Escoles Bressol Municipals de Reus, concretament a l EBM L Olivera, on vaig començar en un inici realitzant tasques d educadora de suport, i tutora els últims 4 anys. Actualment sóc tutora d un dels grups d 1-2 anys, els Micos, i gestiono el servei d acollida matinal del centre. He treballat amb tots els grups d edat. NATÀLIA Sóc TEI, Tècnica en Educació Infantil i sempre m he dedicat a l etapa dels més petits: els 0 a 3 anys. Fa 11 anys que treballo dins l àmbit de l educació, els 2 primers a una escola privada de Reus, i els 8 últims anys formant part de la Xarxa de les Escoles Bressol Municipals de l Ajuntament de Reus, realitzant la tasca de tutora, actualment a l EBM L Olivera des de que aquesta va obrir les seves portes al gener de Dins l EBM L Olivera he treballat amb tots els grups d edat, i aquest curs escolar desenvolupo la tasca d educadora de suport a l aula dels nadorns i sóc la coordinadora del servei de menjador i dormitori. Actualment estic realitzant els estudis universitaris de Magisteri d Educació Infantil. MARIBEL Sóc Llicenciada en Filosofia i Ciències de l Educació, de la secció de Pedagogia i de l Especialitat en Pedagogia Terapèutica, i amb formació universitària específica en Psicomotricitat. L any 2007 entro a formar part de l equip de professionals de la Xarxa d Escoles Bressol Municipals de l Ajuntament de Reus, on he anat desenvolupant tasques de suport, tutora i coordinadora. Actualment, i des de fa 4 cursos, formo part de l equip de l EBM L Olivera, on realitzo tasques tutoria de l aula dels més petits de l escola, els nadons. Abans d entrar a les municipals de Reus, he estat a diversos centres d infantil, primària i secundària, així com en centres d educació especial, realitzant tasques d educadora infantil, d educació especial i mestra, depenent del centre i del projecte

3 LEIRE Sóc Tècnica d Educació Infantil i ara mateix estic acabant la carrera de Mestra d Educació Infantil, i va ser al 2006 quan vaig iniciar la meva tasca com a educadora. Des de l any 2007 treballo a la xarxa d escoles bressol de FAE, sent tutora d aula durant 4 cursos lectius a la Llar d Infants d Almoster i on també vaig substituir a la directora del centre durant mig curs. Posteriorment em vaig incorporar a la Xarxa d Escoles Bressol Municipals de l Ajuntament de Reus, concretament a l EBM L Olivera, ara fa 5 anys i on estic actualment, i on he desenvolupat diferents tasques: d educadora de suport, tutoria i, ara mateix, estic portant la tutoria d una de les aules de 2-3 anys, a l aula dels Elefants. ISABEL Sóc Tècnic Especialista en Jardí d'infància. Fa 34 anys que acompanyo el desenvolupament dels infants de 0 a 3 anys, compartint les vivències del seu dia a dia en el procés de descoberta de l'entorn i del seu propi desenvolupament. La meva trajectòria professional, com a educadora i monitora de menjador, va començar al parvulari d un centre de Reus on vaig estar 5 anys. Els 8 anys següents vaig estar a diversos centres d educació infantil, privats i concertats i amb diferents edats. Posteriorment vaig començar a treballar a una llar d infants concertada de Reus, on vaig dedicar 17 anys, i fa 6 anys que vaig entrar a formar part de la Xarxa d Escoles Bressol Municipals de Reus, concretament a l EBM L Olivera i on porto la tutoria d una de les aules de 2-3 anys, els Hipopòtams. QUIMA Sóc la Quima i tinc la titulació de tècnica d educació Infantil (TEI) en l etapa 0-3 anys, des de fa 6 anys. Vaig començar la meva activitat professional a la Xarxa d Escoles Bressol Municipals de Reus el curs , i he estat realitzant diferents tasques a les EBM El Lligabosc, El Margalló i L Olivera: educadora tutora, educadora de suport i coordinadora de menjador i dormitori. Actualment estic realitzant la tasca de vetlladora i monitora de menjador i dormitori a l EBM L Olivera.

4 MERCÈ Sóc Tècnica d Educació Infantil (TEI) des de l any 1995 i a partir de 1996 vaig entrar al món de les escoles bressols, fins l actualitat. Durant aquests 20 anys he realitzat tasques d educadora de suport, de tutora i de coordinadora de menjador. Vaig entrar a la Xarxa de l EBM l any 2006 i he tingut l oportunitat de passar per diferents escoles bressols municipals. Actualment desenvolupo la tasca d educadora tutora a una de les aules de 2-3 anys, els Cocodrils, a l Escola Bressol Municipal L Olivera, on ja he treballat 3 anys. CHUS Sóc Tècnica en Educació Infantil i em dedico al món de l educació infantil, concretament en l etapa dels 0 a 3 anys, des de fa 27 anys. Vaig començar la meva activitat professional a una escola bressol privada de Reus, on vaig estar alternant en tots els grups d edat, essent auxiliar en un inici i després tutora de les aules. Vaig entrar a formar part de l equip de l EBM L Olivera quan aquesta es va obrir, al gener de 2008, i he estat tutora de tots els grups d edat. Actualment sóc tutora d una de les aules d 1-2 anys, alternant aquesta feina amb col laboracions en activitats familiars i adreçades a la infància, relacionades amb el món dels contes. A la llar d infants actual, porto a terme un projecte de contacontes, dirigit a tots els nens i nenes de l escola. PILI Sóc Tècnica d Educació Infantil (TEI) en l etapa 0-3 anys, des de fa 12 anys. Al llarg de la meva trajectòria professional he estat sempre treballant en llars d infants: dos cursos a una escola infantil privada de Cambrils, un curs a una escola bressol concertada de Reus, sempre realitzant tasques de tutora. Vaig entrar a la Xarxa d Escoles Bressol Municipals de Reus amb l obertura de l EBM L Olivera, al curs 2007/08, i he estat durant 4 anys desenvolupant tasques d educadora de suport a tots els nivells educatius i portant la coordinació del servei de menjador i dormitori. Actualment estic portant la tutoria d un dels grup d edat d 1-2 anys, la classe de les Girafes.

5 CORI Sóc Educadora de Suport i Auxiliar d'educació Especial, amb titulació obtinguda a la Fundació IMFE Mas Carandell. Actualment exerceixo de monitora de menjador a l'ebm L'Olivera i suport a l acollida matinal, sempre amb el grup dels nadons de l escola, i aquest és el vuitè any que treballo a la Xarxa de les Escoles Bressol Municipals de Reus, on sempre he realitzat tasques de menjador i dormitori i passant per tots els grups d edat. Anteriorment he treballat 3 anys a una escola pública de Reus fent funcions de monitora de menjador amb nens de parvulari i primària. També durant un curs escolar, vaig treballar com a monitora de Lleure amb infants de P3 a una altra escola pública de Reus. Vaig escollir aquesta feina perquè m'omple molt estar amb nens. MONTSE Sóc monitora de menjador i educadora de suport d escola bressol i, dins el món de l educació sempre he treballat amb infants de la primera infància: els 0 a 3 anys. Vaig començar a treballar ara fa 7 anys a l Escola Bressol Municipal L Olivera, quan aquesta va obrir les seves portes, realitzant diferents tasques, des de monitora de menjador a educadora de suport. He estat amb tots els grups d edat i en els diferents moments i serveis que l escola ofereix: l acollida matinal, durant el matí, el menjador i el dormitori. Actualment faig acollida matinal amb el grup de 2-3 anys, suport a les aules d Elefants i Hipopòtams i menjador a l aula dels Cocodrils. THAÏS Sóc Assistent Infantil i fa 10 anys que estic treballant dins l àmbit educatiu i sempre m he dedicat a l etapa de 0-3 anys. Vaig començar, la meva activitat professional a una escola bressol privada, a la ciutat de Reus, essent auxiliar amb diferents grups i nivells durant 2 anys, combinant els estudis i formació. A l EBM L Olivera vaig començar quan aquesta es va obrir, ara fa 8 anys, i he estat desenvolupant diferents tasques com a educadora de suport, monitora de menjador, d acollida matinal i dormitori en tots els nivells educatius. Actualment estic amb el grup d infants d 1-2 anys, realitzant el suport a les aules de Girafes i Micos.

6 TERE Sóc educadora de suport i monitora de menjador i fa 8 anys que em dedico a treballar amb infants. Aquest és el setè curs que treballo per la Xarxa d Escoles Bressol Municipals de l Ajuntament de Reus, les EBM, dels quals he pogut gaudir de diferents escoles de la xarxa, realitzant diferents tasques (acollida, educadora de suport i menjador), i des del curs passat estic a l EBM L Olivera. Anteriorment també vaig estar treballant a una escola de primària, on realitzava tasques de monitoratge de menjador. Actualment estic al menjador d un dels grups d 1-2 anys, els Tigres, i realitzo el suport de les aules obertes a la tarda: Tigres i Cocodrils. NÚRIA S. Sóc tècnica en educació infantil, monitora i directora d oci i temps de lleure. Des de l any 2006 que treballo en l àmbit de l educació, com a educadora, tutora, monitora de menjador, acollida i d activitats extra escolars de dansa i multi- esport. És des d aquest curs que m he incorporat a la Xarxa d escoles bressol municipals de Reus, concretament a l EBM L Olivera, on desenvolupo la tasca d educadora de suport en la franja horària de 12:00 a 13:00h. NÚRIA N. Sóc tècnica en educació Infantil des de l any 2009, on va començar la meva experiència professional en el sector de l educació, i actualment estic cursant el nivell B1 d anglès a l Escola Oficial d Idiomes de Reus. Vaig treballar durant un curs escolar en una llar d infants privada, compaginat amb un projecte anomenat Petitons de l Àrea de Serveis Socials de l Ajuntament de Reus. Un cop finalitzat aquest curs vaig passar a formar part de l equip educatiu de Mas Pintat, centre d atenció a les famílies. En l actualitat ja fa quatre anys que en formo part, juntament amb el nou projecte d anglès implantat a les Escoles Bressol Municipals de Reus on aquest any és el tercer curs que es porta a terme.

7 XAVI Sóc Tècnic en Educació Infantil (TEI) des de l any Només acabar els estudis vaig entrar a treballar a la Xarxa d Escoles Bressol Municipals de Reus desenvolupant tasques de tutor, de suport i d acollida matinal a les set llars municipals de la ciutat de Reus. El curs passat vaig portar la tutoria compartida del grup de nadons a una altra EBM de Reus. Actualment, torno a formar part de l'equip educatiu de totes les escoles bressol municipals de Reus, col laborant en les tasques de tutoria i de suport i realitzant les substitucions que siguin necessàries.

Equip educatiu de l EBM el Marfull Judit Bruno. Maria Sanromà. Lluïsa Vela

Equip educatiu de l EBM el Marfull Judit Bruno. Maria Sanromà. Lluïsa Vela Equip educatiu de l EBM el Marfull 2017-18 Judit Bruno Sóc Mestra en educació infantil des del 2014 i Tècnica en Educació Infantil des de l any 2004 encara que fa 16 anys que treballo dins del món educatiu

Más detalles

ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER

ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER DEPARTAMENT DEL CONSELLER EN CAP...1 DEPARTAMENT D ENSENYAMENT...1 DEPARTAMENT D UNIVERSITATS, RECERCA I SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ...1 BIOGRAFIES...2 ACORDS DE GOVERN DE

Más detalles

Aprenent jugant. C/ De la Mel, Manresa Tel:

Aprenent jugant. C/ De la Mel, Manresa Tel: Aprenent jugant A través dels diferents jocs i joguines els infants reforcen i aprenen... > Aprenentatges escolars com els números, colors, vocabulari. > Habilitats com l agilitat, la percepció, la concentració,

Más detalles

Barcelona, una escola oberta a tothom.

Barcelona, una escola oberta a tothom. Barcelona, una escola oberta a tothom. Benvolgudes famílies, Ens plau informar-vos que, durant aquests dies, els centres educatius sostinguts amb fons públics a la ciutat de Barcelona organitzen i desenvolupen

Más detalles

e 2 esplais al quadrat

e 2 esplais al quadrat e 2 esplais al quadrat excel lents pel què fem i per com ho fem Un projecte per fer un pas endavant en la qualitat i responsabilitat, tant social com mediambiental en els centres d esplai. IV Jornada de

Más detalles

Resumen. En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB).

Resumen. En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB). Resumen En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB). - Encuesta de satisfacción de los usuarios de las bibliotecas (CBB). ELS USUARIS DE LES BIBLIOTEQUES

Más detalles

El CASAL ESPORTIU 2014 està adreçat a tots els nens, nenes i joves d Esplugues amb edats compreses entre els 3 (cursat P3) i els 15 anys.

El CASAL ESPORTIU 2014 està adreçat a tots els nens, nenes i joves d Esplugues amb edats compreses entre els 3 (cursat P3) i els 15 anys. CASALSESPORTIUS Presentació L estiuescaracteritzapeldescans,elbontempsilesganesdepassar hobé.ésunmomentperfecte per a què els nens, nenes i joves puguin practicar i gaudir d activitats de lleure, lúdiques

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ

PREINSCRIPCIÓ Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Escola Mil lenari PREINSCRIPCIÓ 2017-2018 Som una escola d Educació Infantil i Primària, des dels 3 fins als 12 anys, de dues línies. L escola Mil lenari

Más detalles

PROGRAMES D APROPAMENT AL MÈTODE MONTESSORI PER A INFANTS I FAMÍLIES

PROGRAMES D APROPAMENT AL MÈTODE MONTESSORI PER A INFANTS I FAMÍLIES PROGRAMES D APROPAMENT AL MÈTODE MONTESSORI PER A INFANTS I FAMÍLIES QUÈ US OFERIM? Els primers anys de vida del nen són crucials, ja que el cervell es troba en procés de formació i desenvolupament en

Más detalles

Taller d expressió dramàtica per infantil (p4 i p5) Amb els contes faig teatre per Moi Aznar. -- Villarroel 237

Taller d expressió dramàtica per infantil (p4 i p5) Amb els contes faig teatre per Moi Aznar. -- Villarroel 237 Taller d expressió dramàtica per infantil (p4 i p5) Amb els contes faig teatre per Moi Aznar Villarroel 237 loren@el-cau.cat 665667268 Introducció: L expressió dramàtica tot i que a priori es pot confondre

Más detalles

Poc a poc, amb els seus quadres va començar a guanyar molts diners i com que França li agradava molt, va decidir quedar-se una bona temporada, però

Poc a poc, amb els seus quadres va començar a guanyar molts diners i com que França li agradava molt, va decidir quedar-se una bona temporada, però PABLO PICASSO El passat dia 12 de Febrer, en comptes de fer classe de matemàtiques i de castellà, com cada dimecres, ens vam convertir en artistes per conèixer la vida i les obres de Pablo Picasso. Quan

Más detalles

Treball i aprenentatge en xarxa Escola, Família i Entorn. 9 d octubre de 2015

Treball i aprenentatge en xarxa Escola, Família i Entorn. 9 d octubre de 2015 Treball i aprenentatge en xarxa Escola, Família i Entorn 9 d octubre de 2015 XARXA EDUCATIVA La Societat és xarxa... i això afecta a totes les organitzacions M. Castells Escola, Família i Entorn Beneficis

Más detalles

Creix. a l'escola bressol. Curs GUIA DE CENTRES EDUCATIUS DE REUS. Curs De 0 a 3 anys

Creix. a l'escola bressol. Curs GUIA DE CENTRES EDUCATIUS DE REUS. Curs De 0 a 3 anys Curs 2017-2018 Curs 2016-2017 De 0 a 3 anys Creix a l'escola bressol GUIA DE CENTRES EDUCATIUS DE REUS AJUNTAMENT DE REUS Ensenyament i Política Lingüística UN REPTE AL LLARG DE LA VIDA CRÉIXER A L ESCOLA

Más detalles

N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix

N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix ESCOLA COLLBAIX DE SANT JOAN DE VILATORRADA Projecte educatiu del CEIP Collbaix: Escola integrada a la comunitat educativa de Sant Joan de Vilatorrada. Escola

Más detalles

CASAL D ESTIU Club Voleibol l Ametlla del Vallès.

CASAL D ESTIU Club Voleibol l Ametlla del Vallès. CASAL D ESTIU 2018 Club Voleibol l Ametlla del Vallès voleiametlla@gmail.com CASAL D ESTIU 2018 Projecte PRESENTACIÓ: El Club Voleibol l Ametlla del Vallès és una entitat de la població sense ànim de lucre

Más detalles

PLA INDIVIDUALITZAT. Alumne:... Nivell:... Curs /...

PLA INDIVIDUALITZAT. Alumne:... Nivell:... Curs /... PLA INDIVIDUALITZAT Alumne:... Nivell:... Curs 200.../... DADES PERSONALS I FAMILIARS Nom i cognoms de l alumne/a: Data naixement: Llengua que parla a casa: PARE Nom: Lloc naixement: Estudis Lloc treball

Más detalles

PROJECTE PROFESSIONAL

PROJECTE PROFESSIONAL CONSTRUEIX EL TEU PROJECTE PROFESSIONAL. DOSSIER DE PROJECTE PROFESSIONAL EL PROJECTE PROFESSIONAL RECORDA ELS ELEMENTS DEL PROJECTE RPOFESSIONAL Què vull? Interessos i motivacions Alternatives d objectiu/s

Más detalles

Accions específiques pels Metges joves

Accions específiques pels Metges joves Accions específiques pels Metges joves Estudiants CoMB Unitat de Participació Secció MIR Secció MIR Actes i Jornades Participació anual en les Jornades d Estudiants Clínic i Estudiants Bellvitge amb alguna

Más detalles

MATÈRIA: Processos educatius, aprenentatge i desenvolupament de la personalitat (0-6 anys) I

MATÈRIA: Processos educatius, aprenentatge i desenvolupament de la personalitat (0-6 anys) I UNIVERSITAT DE LLEIDA FACULTAT DE CIÈNCIES DE L'EDUCACIÓ TITULACIÓ: Grau en Educació Infantil CODI: 100700 MATÈRIA: rocessos educatius, aprenentatge i desenvolupament de la personalitat (0-6 anys) I MÒDUL:

Más detalles

SERVEIS SOCIALS ÀREA DE SERVEIS A LES PERSONES

SERVEIS SOCIALS ÀREA DE SERVEIS A LES PERSONES SERVEIS SOCIALS ÀREA DE SERVEIS A LES PERSONES. Les funcions i tasques a desenvolupar s articulen dintre de les pròpies atribuïdes a l EAIA en el seu Decret de creació 338/1986 de 18 de novembre (DOGC

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ

PREINSCRIPCIÓ Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Escola Mil lenari PREINSCRIPCIÓ 2018-2019 Som una escola d educació infantil i primària de dues línies. L escola Mil lenari és laica, oberta al poble

Más detalles

ACTIVITAT DE TENIS CEIP LES CORTS

ACTIVITAT DE TENIS CEIP LES CORTS ACTIVITAT DE TENIS CEIP LES CORTS A l activitat extraescolar de tenis podem trobar dos nivells de dificultat diferents, els quals no sempre es corresponen amb l edat dels nens sinó amb el nivell, habilitat

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA OBJECTIUS... DOTAR A L ALUMNE/A DE CAPACITATS I COMPETÈNCIES QUE LI PERMETI: SER UNA PERSONA COMPROMESA AMB EL SEU ENTORN. APRENDRE

Más detalles

Atur a Terrassa (abril de 2010)

Atur a Terrassa (abril de 2010) Atur a Terrassa (abril de 2010) Índex Atur registrat Atur per sexe Atur per sector econòmic Atur per edats Atur per nivell formatiu Col lectiu immigrant Durada de l atur Durada de l atur per sexes Durada

Más detalles

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA ACTIVITATS DE LLEURE ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA UN CENTRE D INTERÈS I UN PERSONATGE La gestió del Menjador Escolar és una actuació que integra la alimentació dels infants, així com la seva cura,

Más detalles

ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències

ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències divendres 6 d abril de 2018 La Facultat de Psicologia, Ciències de l Educació i de l Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull), amb el suport del

Más detalles

EDICTE. De 09:00 h. a 13:00 h. i

EDICTE. De 09:00 h. a 13:00 h. i ALA. Informe d Intervenció: 2016/416. Referència: Aprovació de la modificació de l Ordenança fiscal número 23, reguladora dels Preus públics per la prestació dels serveis o realització d activitats de

Más detalles

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol Programa d Activitats de qualitat i amb un alt valor educatiu. Dissenyat, gestionat i portat a terme pels professors i mestres de la pròpia Escola. Alt nivell de coneixement dels alumnes. Continuïtat del

Más detalles

Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat

Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat Guió previ per al professorat Presentació Amb les propostes del Servei Educatiu del Museu Picasso convidem a alumnes

Más detalles

PLA EDUCATIU D ENTORN DEL RAVAL

PLA EDUCATIU D ENTORN DEL RAVAL PLA EDUCATIU D ENTORN DEL RAVAL 14 CENTRES EDUCATIUS: 4504 alumnes (0-18 anys) matrícula viva 3 Escoles bressol municipals 5 CEIP 2 IES ( Secundària- Batxillerat Cicles formatius) 4 Centres concertats

Más detalles

La tortuga Poruga. Un nou material didàctic de l Estany de Sils. 2ª Jornada de l Estany de Sils

La tortuga Poruga. Un nou material didàctic de l Estany de Sils. 2ª Jornada de l Estany de Sils La tortuga Poruga Un nou material didàctic de l Estany de Sils 2ª Jornada de l Estany de Sils Temporània, Associació d Educació Ambiental de la Selva Joan Mas Josep Noguerol Llicenciats en Ciències Ambientals

Más detalles

AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018

AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018 AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018 Servei Responsable: Participació Altres serveis que hi col laboren: --- --------------------------------------------------------------- NOM

Más detalles

ENQUESTA DE SATISFACCIÓ DE GRADUATS I GRADUADES

ENQUESTA DE SATISFACCIÓ DE GRADUATS I GRADUADES ENQUESTA DE SATISFACCIÓ DE GRADUATS I GRADUADES Data: Desembre 2014 SUMARI 0. DADES D IDENTIFICACIÓ... 3 1. VALORACIÓ GLOBAL DE LA TITULACIÓ... 5 2 Enquesta de satisfacció de graduats i graduades 0. DADES

Más detalles

EXPERIÈNCIA GRUP D INSERCIÓ COMUNITARIA, LA PARTICIPACIÓ DE L AFECTAT EN LA RECUPERACIÓ EN SALUT MENTAL

EXPERIÈNCIA GRUP D INSERCIÓ COMUNITARIA, LA PARTICIPACIÓ DE L AFECTAT EN LA RECUPERACIÓ EN SALUT MENTAL EXPERIÈNCIA GRUP D INSERCIÓ COMUNITARIA, LA PARTICIPACIÓ DE L AFECTAT EN LA RECUPERACIÓ EN SALUT MENTAL Jornada tècnica La Unió T. Mas, Mª J. Oliva i M. González Novembre/ 2016 Experiencia grup d inserció

Más detalles

Activitats de Primavera

Activitats de Primavera Activitats de Primavera Presentació Des de la Fundació Catalana de l Esplai us presentem una proposta d activitats d hivern adaptada a les necessitats i característiques d aquest període de vacances: El

Más detalles

1.- Conec i tinc clars quins són els meus objectius en els diferents àmbits de la meva vida?

1.- Conec i tinc clars quins són els meus objectius en els diferents àmbits de la meva vida? L eina que presentem a continuació permet avaluar, amb un senzill qüestionari, el nivell d assoliment de la següent competència. Us facilitarà recomanacions per a millorar en el seu desenvolupament. planificació

Más detalles

FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA

FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA UNA OPORTUNITAT PER DESCOBRIR UN CINEMA DIFERENT, PLE D IMAGINACIÓ I CREATIVITAT. DOSSIER PER A CENTRES D EDUCACIÓ INFANTIL P3, P4, P5 10a EDICIÓ: DEL 22 AL 30

Más detalles

PLA EDUCATIU D ENTORN DE TARRAGONA CURS

PLA EDUCATIU D ENTORN DE TARRAGONA CURS PLA EDUCATIU D ENTORN DE TARRAGONA MEMÒRIA D ACTUACIONS CURS 2013-2014 XARXA COL.LABORADORA Biblioteca Municipal de Torreforta Xarxa Punt Òmnia Campclar Taula Interdisciplinar Sant Salvador Pla Local d

Más detalles

PACK DE CULTURA POPULAR CATALANA A LES ESCOLES

PACK DE CULTURA POPULAR CATALANA A LES ESCOLES PACK DE CULTURA POPULAR CATALANA A LES ESCOLES LA CIUTAT DE VIC Vic, capital de la comarca d Osona, té una població de 41.191 habitants. El 25 % de la poblacióde Vic són persones nouvingudes. Hi ha persones

Más detalles

VEREMES A LA CASA DE COLÒNIES L ESTOL I AL SEU ENTORN

VEREMES A LA CASA DE COLÒNIES L ESTOL I AL SEU ENTORN VEREMES A LA CASA DE COLÒNIES L ESTOL I AL SEU ENTORN Pel proper curs 2017-18, fruit de més de 15 anys d experiència i avaluació, us fem arribar diferents propostes per trobar la més adient a la realitat

Más detalles

1https://docs.google.com/document/d/1qt6W_ODZAronFmw8uZ2zTozq8KbumG4yOc5IKh ANhyk/edit

1https://docs.google.com/document/d/1qt6W_ODZAronFmw8uZ2zTozq8KbumG4yOc5IKh ANhyk/edit 15 IN WINCHESTER Al 2010 fruit d una estada de recerca a la Universitat de Winchester vam formalitzar un conveni Erasmus que ha permès durant aquests 5 anys intercanvis entre professorat i estudiantat

Más detalles

Tema 3 (II): El sector terciari a Catalunya

Tema 3 (II): El sector terciari a Catalunya En aquest tema aprendràs que : A el sector terciari és el que dóna feina a més gent. En el sector terciari hi trobem les activitats que ofereixen un servei a la societat, per aixó s anomena sector de serveis.

Más detalles

CIATE JOC I ESPORT RECURSOS DE RECERCA D INFORMACIÓ

CIATE JOC I ESPORT RECURSOS DE RECERCA D INFORMACIÓ CIATE JOC I ESPORT RECURSOS DE RECERCA D INFORMACIÓ PORTALS D INFORMACIÓ Podem estructurar el recull d informació segons els seus d àmbits d informació: Portals d educació Portals de centres de recursos

Más detalles

Traspàs de la gestió dels centres educatius de la ciutat al Consorci d Educació de Barcelona

Traspàs de la gestió dels centres educatius de la ciutat al Consorci d Educació de Barcelona Traspàs de la gestió dels centres educatius de la ciutat al Consorci d Educació de Barcelona Coresponsabilitat A través del Consorci d Educació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l Ajuntament

Más detalles

Inici de curs

Inici de curs Inici de curs -2017 Roda de premsa d 1 de setembre alumnes alumnes Inici de curs -2017 Dades del sistema educatiu 1 1.570.011 alumnes matriculats +7.822 (p) previsió 78.367 1r cicle infantil -660 310.454

Más detalles

LA CARTA DE PRESENTACIÓ

LA CARTA DE PRESENTACIÓ LA CARTA DE PRESENTACIÓ SUGGERIMENTS - Ha de ser breu (un foli de 3 o 4 paràgrafs com a màxim), concisa i adaptada al lloc de treball. Això implica fer una carta de presentació per a cada oferta de treball.

Más detalles

EL RACÓ EMOCIONAL NO TINC GANES DE JUGAR

EL RACÓ EMOCIONAL NO TINC GANES DE JUGAR Món d emocions EL RACÓ EMOCIONAL NO TINC GANES DE JUGAR L Estel estava trista. Els pares havien marxat a Alemanya i, si tot anava bé, es reuniria amb ells. Però, mentrestant, vivia amb els avis. Estel,

Más detalles

Lleure i Cultura. Tornar a l índex

Lleure i Cultura. Tornar a l índex Lleure i Cultura El temps de lleure és molt important en la vida dels infants i adolescents. Hem de poder oferir activitats de tot tipus que fomentin valors educatius, socials, etc. que conformin un complement

Más detalles

PROGRAMA DE LES ACTIVITATS D ESTIU

PROGRAMA DE LES ACTIVITATS D ESTIU PROGRAMA DE LES ACTIVITATS D ESTIU Casal Esportiu Municipal Objectiu: El Casal Esportiu del Complex Esportiu Municipal Les vernedes s organitza dins el marc d activitats estivals dirigides per l Ajuntament

Más detalles

Dossier Programa Persones Cuidadores

Dossier Programa Persones Cuidadores Dossier Programa Persones Cuidadores Índex 1. Antecedents 2. Els Serveis de la Plataforma 3. Valoracions curs 2009-2010 4. Oferta de serveis 2011 1. Antecedents L any 2009 l Obra Social de CatalunyaCaixa

Más detalles

CICLES FORMATIUS FEDAC SANT NARCÍS

CICLES FORMATIUS FEDAC SANT NARCÍS CICLES FORMATIUS FEDAC SANT NARCÍS CFGM d'atenció a Persones en Situació de Dependència CFGS d'integració Social CFGS Educació Infantil C / P A R E C O L L, 3, 1 7 0 0 5, G I R O N A T E L È F O N : 9

Más detalles

Conselleria de Serveis Socials i Cooperació Direcció General de Planificació i Serveis Socials

Conselleria de Serveis Socials i Cooperació Direcció General de Planificació i Serveis Socials Conselleria de Serveis Socials i Cooperació Direcció General de Planificació i Serveis Socials Les Accions de Formació que es recullen en aquest document s han elaborat a partir de: *Estudi de necessitats

Más detalles

PLA ESPECIAL D ESTUDIS DE MAGISTERI

PLA ESPECIAL D ESTUDIS DE MAGISTERI PLA ESPECIAL D ESTUDIS D DE MAGISTERI PER QUÈ ÉS S UN PLA ESPECIAL Accés s restringit a un perfil d estudiants d ben definit. Horari: compatible amb horari laboral Modalitat d ensenyament: d com el grau

Más detalles

COORDINACIÓ 2on CASAL DE LLEURE PER A INFANTS A LA ZONA DEL TOUDGHA, TINGHIR. ALKARIA 2016

COORDINACIÓ 2on CASAL DE LLEURE PER A INFANTS A LA ZONA DEL TOUDGHA, TINGHIR. ALKARIA 2016 Assoc. Cat. de Solidaritat i Cooperació Internacional pel Desenvolupament. G-63811939 COORDINACIÓ 2on CASAL DE LLEURE PER A INFANTS A LA ZONA DEL TOUDGHA, TINGHIR. ALKARIA 2016 Localització del projecte:

Más detalles

DIVISIBILITAT. Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 5 35

DIVISIBILITAT. Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 5 35 ESO Divisibilitat 1 ESO Divisibilitat 2 A. El significat de les paraules. DIVISIBILITAT Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 = 7 5 35 = 5 7 35 7 0 5 35

Más detalles

Absentisme Laboral. Hores no treballades Tercer trimestre de 2006 NOTA INFORMATIVA. Gabinet Tècnic Servei d Estudis i Estadístiques Desembre de 2006

Absentisme Laboral. Hores no treballades Tercer trimestre de 2006 NOTA INFORMATIVA. Gabinet Tècnic Servei d Estudis i Estadístiques Desembre de 2006 NOTA INFORMATIVA Absentisme Laboral Hores no treballades Tercer trimestre de 2006 Gabinet Tècnic Servei d Estudis i Estadístiques Desembre de 2006 Generalitat de Catalunya Departament de Treball Secretaria

Más detalles

TAULES SALARIALS 2009

TAULES SALARIALS 2009 S han signat les taules salarials per a l any 2009 del sector de l ensenyament privat de Catalunya. Pagament Delegat possiblement pagarà els endarreiments en la nòmina del mes de maig de 2009. Les taules

Más detalles

CASAL D ESTIU GEPA (DOSSIER DE PARES).

CASAL D ESTIU GEPA (DOSSIER DE PARES). CASAL D ESTIU GEPA (DOSSIER DE PARES). 1. QUÈ ÉS L ESPLAI GEPA I QUI SOM ELS MONITORS L esplai GEPA fa 25 anys que va començar a l Ametlla del Vallès com a entitat amb l objectiu d organitzar activitats

Más detalles

Què és? Som el que mengem

Què és? Som el que mengem Què és? Som el que mengem Natació Educativa Hoquei Medi Obert Act. aquàtica discapacitats Tallers Cuina L H Camina 100x100 SALUDABLE Dia Mundial de la Salut Jornades Adaptades INTRO Activitat física i

Más detalles

BENVINGUTS JORNADES DE PORTES OBERTES. Febrer 2015

BENVINGUTS JORNADES DE PORTES OBERTES. Febrer 2015 BENVINGUTS JORNADES DE PORTES OBERTES Febrer 2015 PRIMÀRIA (6-12) INFANTIL (3-6) PLURALISME Tolerància i respecte a la diversitat PLURILINGÜISME Compromís amb la llengua i la cultura catalanes CULTURA

Más detalles

LLAR D INFANTSD CORNUDELLA DE MONTSANT

LLAR D INFANTSD CORNUDELLA DE MONTSANT LLAR D INFANTSD CORNUDELLA DE MONTSANT CURS 2012-2013 Instal lacions Projecte educatiu Equip educador Serveis Calendari del curs 2012-2013 Horari del centre Informació i observacions La llar d infants

Más detalles

Els jocs de representació. Una eina per a la intervenció en el llenguatge. Formadora: Carme Palmés Curs 07/08

Els jocs de representació. Una eina per a la intervenció en el llenguatge. Formadora: Carme Palmés Curs 07/08 Els jocs de representació. Una eina per a la intervenció en el llenguatge. Formadora: Carme Palmés Curs 07/08 Què és? És una situació educativa que permet la facilitació del desenvolupament del llenguatge

Más detalles

TAULES SALARIALS 2009 CENTRES REGLATS AMB ALGUN NIVELL CONCERTAT O SUBVENCIONAT

TAULES SALARIALS 2009 CENTRES REGLATS AMB ALGUN NIVELL CONCERTAT O SUBVENCIONAT Aquestes taules estan confenccionades per 14 pagues. Secció A GRUP 1 Pre-escolar (E.Infantil Integrat 1r. Cicle) Director 1569,70 28,85 Sots-Director 1569,70 28,85 Director pedagògic 1569,70 28,85 Pedagog

Más detalles

Ampli boicot de les famílies de Molins a les proves de 3er de primària en rebuig a la LOMCE

Ampli boicot de les famílies de Molins a les proves de 3er de primària en rebuig a la LOMCE Ampli boicot de les famílies de Molins a les proves de 3er de primària en rebuig a la LOMCE Aquest dimecres 27 d abril ha estat la jornada central de l objecció de consciència a les proves de tercer de

Más detalles

PROPOSTA EDUCATIVA ACTIVITATS D HIVERN

PROPOSTA EDUCATIVA ACTIVITATS D HIVERN PROPOSTA EDUCATIVA ACTIVITATS D HIVERN 2018-2019 FITXA TECNICA Tipus d activitat: Casal d hivern 2018-2019 Lloc de realització: Escola Sant Martí Inici del casal: 24/12/2018 Finalització: 04/01/2019 Inscripcions:

Más detalles

Castell Platja d Aro. Des de 9 per bicicleta. Sportivament. Lloguer de bicicleta (4 hores aprox.) Tel

Castell Platja d Aro. Des de 9 per bicicleta. Sportivament. Lloguer de bicicleta (4 hores aprox.) Tel Castell Platja d Aro Sportivament Bicicletes i gestió d activitats i esdeveniments Empresa de serveis que actua dins l àmbit de l esport, de l oci, de la salut i el turisme. Tel. 972 82 51 51 www.sportivament.com

Más detalles

Observatori socioeconòmic

Observatori socioeconòmic ce bservatori socioeconòmic CERDANYLA DEL VALLÈS MAIG 2016 BSERVATRI SCIECNÒMIC DE CERDANYLA DEL VALLÈS INDICADRS SCIECNÒMICS, CERDANYLA A través d aquest informe, podrem consultar mensualment els indicadors

Más detalles

CATÀLEG DE CURSOS BONIFICATS SERVEIS SOCIOCULTURALS I A LA COMUNITAT.

CATÀLEG DE CURSOS BONIFICATS SERVEIS SOCIOCULTURALS I A LA COMUNITAT. CATÀLEG DE CURSOS BONIFICATS SERVEIS www.audiolis.com/cat infoaudiolis.com 900 15 10 82 CATÀLEG DE CURSOS BONIFICATS SERVEIS i Amplieu informació sobre els cursos a www.audiolis.com/cat. Manteniu-vos informat/da

Más detalles

Maria del Mar Prohens Ferrer Tècnica d ocupació.serveis Centrals Departament d Orientació i Intermediació SOIB. Servei d'ocupació Illes Balears SOIB

Maria del Mar Prohens Ferrer Tècnica d ocupació.serveis Centrals Departament d Orientació i Intermediació SOIB. Servei d'ocupació Illes Balears SOIB Maria del Mar Prohens Ferrer Tècnica d ocupació.serveis Centrals Departament d Orientació i Intermediació SOIB SOIB Què és? És un organisme autònom administratiu, gratuït, d accés universal a tota persona

Más detalles

EL TRANSPORT DE MERCADERIES

EL TRANSPORT DE MERCADERIES EL TRANSPORT DE MERCADERIES En primer terme s ha d indicar que en tot el que segueix, ens referirem al transport per carretera o via pública, realitzat mitjançant vehicles de motor. El transport de mercaderies,

Más detalles

FORMACIÓ. Educadors en el lleure Director-directora, monitor-monitora... Acció social Associacionisme Voluntariat

FORMACIÓ. Educadors en el lleure Director-directora, monitor-monitora... Acció social Associacionisme Voluntariat FORMACIÓ Educadors en el lleure Director-directora, monitor-monitora... Acció social Associacionisme Voluntariat Informació 972 24 93 25 www.fundacioesplaigirona.cat www.fundacioesplaigirona.cat ESCOLA

Más detalles

INDICADORS BÀSICS. VI.f.1.4. Llicències de pesca recreativa en vigor

INDICADORS BÀSICS. VI.f.1.4. Llicències de pesca recreativa en vigor VI.f.1.4. Llicències de pesca recreativa en vigor Aquest indicador recull el nombre de llicències de pesca recreativa en vigor a Menorca. Segons la llei que regula la pesca marítima, marisqueig i aqüicultura

Más detalles

Perspectiva de Salut Mental Infantil i Juvenil

Perspectiva de Salut Mental Infantil i Juvenil Jornada de treball de Comitès Operatius Salut Mental i Addiccions a Barcelona Ciutat Perspectiva de Salut Mental Infantil i Juvenil Josefina Castro Fornieles Servei de Psiquiatria i Psicologia Infantil

Más detalles

IMPENSABLE NO ÉS IMPOSSIBLE

IMPENSABLE NO ÉS IMPOSSIBLE A TARRAGONA IMPENSABLE NO ÉS IMPOSSIBLE Sigues #fancbtkm0! Club Bàsquet Tarragona Dossier Temporada 2015-2016 Club Bàsquet Tarragona - Dossier Temporada 2015-2016 TARRAGONA #Km0 #Tarragona #esport #bàsquet

Más detalles

PLA D ACCIÓ TUTORIAL ESCOLA UNIVERSITÀRIA CETA

PLA D ACCIÓ TUTORIAL ESCOLA UNIVERSITÀRIA CETA PLA D ACCIÓ TUTORIAL ESCOLA UNIVERSITÀRIA CETA Introducció El Pla d acció tutorial consisteix en una gestió de la formació integral de l alumnat que es du a terme mitjançant tutories. En particular, es

Más detalles

FAMÍLIA DE SEQÜÈNCIES PER A SECUNDÀRIA

FAMÍLIA DE SEQÜÈNCIES PER A SECUNDÀRIA FAMÍLIA DE SEQÜÈNCIES PER A SECUNDÀRIA 1a seqüència didàctica: Destinada a alumnes de 2n ESO d anglès. Objectiu:elaborar una biografia. Fase 1 Objectiu: fer una llista d expressions útils per tal d escriure

Más detalles

EL PLA D ESCOLARITZACIÓ EXTENSIVA

EL PLA D ESCOLARITZACIÓ EXTENSIVA EL PLA D ESCOLARITZACIÓ EXTENSIVA QUÈ ÉS? El Pla d Escolarització Extensiva - PEE és un pla que vetlla per l escolarització equilibrada de l alumnat amb necessitats educatives específiques als diferents

Más detalles

OFERTA INICIAL i PREINSCRIPCIÓ SEGON CICLE D EDUCACIÓ INFANTIL I ENSENYAMENTS OBLIGATORIS CURS

OFERTA INICIAL i PREINSCRIPCIÓ SEGON CICLE D EDUCACIÓ INFANTIL I ENSENYAMENTS OBLIGATORIS CURS OFERTA INICIAL i PREINSCRIPCIÓ SEGON CICLE D EDUCACIÓ INFANTIL I ENSENYAMENTS OBLIGATORIS CURS -18 Tarragona, 21 de març de Preinscripció -2018 Criteris de programació Variables per elaborar la programació

Más detalles

VOLEIBOL. OJECTE MÒBIL: S utilitza una pilota de cuir o material sintètic de mida similar a la de futbol però és més lleugera.

VOLEIBOL. OJECTE MÒBIL: S utilitza una pilota de cuir o material sintètic de mida similar a la de futbol però és més lleugera. Generalitat de Catalunya Departament d'educació IES Vidreres C/ Institut s/n 17411 Vidreres (Girona) Departament d Educació Física ** CURS 09/10 QUÈ és? VOLEIBOL El voleibol és un esport d equip ( col

Más detalles

AVENTURA T AL CASAL : MENJA T EL MÓN...

AVENTURA T AL CASAL : MENJA T EL MÓN... INFORMACIÓ CASAL D ESTIU 2016 AVENTURA T AL CASAL : MENJA T EL MÓN... Descripció El casal d estiu es realitzarà del 22 de juny al 29 de juliol i del 29 d agost al 9 de setembre de 2016 a les instal lacions

Más detalles

L'AFECTACIÓ DE SALUT MENTAL EN LA POBLACIÓ INFANTIL I ADOLESCENT EN SITUACIÓ DE RISC A CATALUNYA

L'AFECTACIÓ DE SALUT MENTAL EN LA POBLACIÓ INFANTIL I ADOLESCENT EN SITUACIÓ DE RISC A CATALUNYA L'AFECTACIÓ DE SALUT MENTAL EN LA POBLACIÓ INFANTIL I ADOLESCENT EN SITUACIÓ DE RISC A CATALUNYA O. Presentació A dia d avui les ràpides transformacions socials i la crisi entre d altres factors, han tingut

Más detalles

CRISTINA CASTELLÀ. - Diploma d'especialització en psicomotricitat infantil, Universitat Ramon Llull,

CRISTINA CASTELLÀ. - Diploma d'especialització en psicomotricitat infantil, Universitat Ramon Llull, CRISTINA CASTELLÀ Formació acadèmica - Grau d'educació infantil, Universitat de Barcelona, 2008-2014 - Diploma d'especialització en psicomotricitat infantil, Universitat Ramon Llull, 2014-2015 - Curs:

Más detalles

TEMA 4: Equacions de primer grau

TEMA 4: Equacions de primer grau TEMA 4: Equacions de primer grau Full de preparació Aquest full s ha de lliurar el dia de la prova Nom:... Curs:... 1. Expressa algèbricament les operacions següents: a) Nombre de rodes necessàries per

Más detalles

Llar d Infants La Cadernera

Llar d Infants La Cadernera Núm. 2 Abril de 2013 Llar d Infants La Cadernera Ajuntament del Perelló PRESENTACIÓ CONTINGUT L equip educatiu de la Llar d Infants La Cadernera publica el segon número de la revista coincidint amb la

Más detalles

PROPOSTA SOBRE LA CATALOGACIÓ DE LLOCS DE TREBALL DE L ÀMBIT D AUXILIAR DE SERVEIS I LOGÍSTICA

PROPOSTA SOBRE LA CATALOGACIÓ DE LLOCS DE TREBALL DE L ÀMBIT D AUXILIAR DE SERVEIS I LOGÍSTICA PROPOSTA SOBRE LA CATALOGACIÓ DE LLOCS DE TREBALL DE L ÀMBIT D AUXILIAR DE SERVEIS I LOGÍSTICA 8 de febrer de 2016 INDEX 1. Introducció i antecedents 2. Informació sobre la consulta: celebració i resultats

Más detalles

Oferim un mètode que desenvolupa les capacitats mentals dels nens mitjançant les atemàtiques i l'anglès utilitzant l'àbac

Oferim un mètode que desenvolupa les capacitats mentals dels nens mitjançant les atemàtiques i l'anglès utilitzant l'àbac Oferim un mètode que desenvolupa les capacitats mentals dels nens mitjançant les atemàtiques i l'anglès utilitzant l'àbac Per què KidsBrain? El mètode KidsBrain Mètode simple i efectiu Play, Learn and

Más detalles

ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014

ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014 ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014 ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014 ÍNDEX 1.-Enquestes Satisfacció... pàg. 1 2.-Resultats de les enquestes... pàg. 1 2.1-Enquestes als usuaris... pàg. 1 2.2-Enquestes als familiars...

Más detalles

ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA URGELL

ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA URGELL ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA URGELL 1. COM HEM PLANTEJAT L E+S? El projecte es va presentar inicialment al Claustre de professors i seguidament a la Comissió de l Escola Verda de professors i d alumnes. Després

Más detalles

Casal d estiu i estades de tecnificació Torrefarrera Vine a viure l aventura aquest estiu a les activitats de Torrefarrera

Casal d estiu i estades de tecnificació Torrefarrera Vine a viure l aventura aquest estiu a les activitats de Torrefarrera Casal d estiu i estades de tecnificació Torrefarrera 2017 Vine a viure l aventura aquest estiu a les activitats de Torrefarrera Índex 1- Presentació 1. 2- Presentació 2. 3- Activitats pels infants de 3

Más detalles

Setembre qbid Mòdul d empresa Pràctica suport Tutor Empresa

Setembre qbid Mòdul d empresa Pràctica suport Tutor Empresa Setembre 2016 qbid Mòdul d empresa Pràctica suport Tutor Empresa INDEX 1. Entrada al sistema 2. Proposar pla d activitats 3. Seguiment de l activitat 4. Contacte de valoració 5. Emplenar l enquesta 2 Entrada

Más detalles

Activitat : Vacances de setmana santa al hotel GHT Aquarium de Lloret de Mar

Activitat : Vacances de setmana santa al hotel GHT Aquarium de Lloret de Mar Les entitats federades de Dincat ofereixen activitats adaptades a les persones amb discapacitat intel lectual o del desenvolupament durant aquesta setmana santa. Aquí les teniu: Marenostrum, Associació

Más detalles

Programa My LIFE. Centre de Capacitació Barcelona

Programa My LIFE. Centre de Capacitació Barcelona Programa My LIFE Centre de Capacitació Barcelona Què és el programa My LIFE? Un programa de capacitació, aprenentatge i entrenament d habilitats per a la vida diària que es du a terme en un centre propi

Más detalles

PROGRAMA LÀBORA. Barcelona Mercat Laboral Reservat

PROGRAMA LÀBORA. Barcelona Mercat Laboral Reservat PROGRAMA LÀBORA Barcelona Mercat Laboral Reservat L Ajuntament de Barcelona presenta el programa LÀBORA. Una iniciativa que ofereix a les empreses l oportunitat de participar en un projecte de responsabilitat

Más detalles

COMISSIÓ INCLUSIVA AFA LA FLOR DE MAIG

COMISSIÓ INCLUSIVA AFA LA FLOR DE MAIG COMISSIÓ INCLUSIVA AFA LA FLOR DE MAIG Tots som especials a la nostra manera, perquè no hi ha cap ésser humà estàndard o comú. Tots som diferents. Stephen W.Hawking Aquesta guia neix de la preocupació

Más detalles

Taller de creació de videojocs amb Scratch

Taller de creació de videojocs amb Scratch Taller de creació de videojocs amb Scratch Frank Sabaté i Carlota Bujons Escola Projecte Av. Tibidabo, 16. 08022 Barcelona Telèfon: 93 417 03 21 franksabate@gmail.com carlota.bujons@gmail.com 1. Descripció

Más detalles

Assegurances per a entitats no lucratives

Assegurances per a entitats no lucratives Assegurances per a entitats no lucratives Suport Associatiu ASSEGURANÇA PER A LES ACTIVITATS DE LLEURE I DE RESPONSABILITAT CIVIL Any 2018 Suport Associatiu Suport Associatiu és un projecte de Fundesplai

Más detalles