Garanties Generals General Optica

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Garanties Generals General Optica"

Transcripción

1 Garanties Generals General Optica 1. Garantia legal de conformitat dels productes venuts d'acord amb les condicions de venda D'acord amb la legislació vigent, General Optica aplica durant dos anys la garantia legal de conformitat de tots els productes venuts segons les condicions de venda, la qual cosa pot comportar la reparació gratuïta, la substitució del producte, la rebaixa del preu o la resolució del contracte, segons les condicions establertes legalment. 1. S'aplica un termini de dos anys per a tots els articles, tret d'aquells que tinguin una data de caducitat anterior i, en aquest cas, serà aquesta data la que determini el període de vigència de la garantia. 2. El termini de dos anys comença el dia de la recollida i el pagament de l'article. Durant aquest termini quedaran coberts tots els defectes d'origen que poguessin afectar l'article. 3. Per fer valer aquesta garantia, el client ha de presentar l'article que cregui que no compleix les condicions de venda. L'article en qüestió passarà per un control de qualitat intern abans de remetre'l al fabricant, si s'escau. 4. Per aplicar aquesta garantia, el client podrà optar entre reparar l'article defectuós o sol licitar-ne la substitució per un altre de prestacions semblants, llevat que una d'aquestes dues opcions resulti objectivament impossible o desproporcionada. Això darrer no afectarà en cap cas el dret del client a exigir la resolució del contracte de compravenda, tornar l'article comprat i rebre l'import que va abonar. En cas que el client opti perquè se substitueixi l'article defectuós per un altre, l'article substitutiu podrà ser el mateix o un de prestacions semblants. En cas que l'article substitutiu sigui un de prestacions semblants, podrà tenir un PVP superior al que va abonar el client en el seu dia (en aquest cas, el client n'haurà d'abonar la diferència) o podrà tenir un PVP inferior al que va pagar el client en el seu dia (en aquest cas, General Optica en tornarà la diferència al client). Això darrer no afectarà en cap cas el dret del client a exigir la resolució del contracte de compravenda, tornar l'article comprat i rebre l'import que va abonar. Per fer el càlcul del PVP final de l'article substitutiu, s'han de tenir en compte tots els descomptes dels quals es pugui haver beneficiat el client en fer valer aquesta garantia. 5. Es pot fer valer aquesta garantia a qualsevol botiga de la cadena General Optica del territori nacional, independentment de la botiga on s'hagi adquirit l'article.

2 6. En cas que l'article defectuós sigui una lent oftàlmica, una lent de contacte, un audiòfon o qualsevol altre article subjecte a prescripció, només es podrà substituir per un altre del mateix model i amb la mateixa graduació o paràmetres que l'original. 7. La reparació o substitució de l'article cobert per la garantia no alterarà el període de vigència de la garantia, és a dir, els dos anys de vigència començaran en el moment de la compra de l'article original. No obstant això, si s'ha de reparar, se suspendrà el còmput del termini de dos anys el temps que duri la reparació. Sens perjudici de la garantia legal de conformitat de tots els productes venuts segons les condicions de venda, General Optica estableix les següents assegurances i garanties addicionals: 2. Garantia de satisfacció Tots els productes (llevat de les ulleres graduades de protecció per a l'entorn laboral) i els serveis venuts a General Optica disposen d'una garantia de satisfacció d'un mes des del moment de l'adquisició. 1. El termini d'un mes comença el dia de la recollida i el pagament dels articles comprats. 2. Si no queda satisfet i vol fer valer aquesta garantia, el client haurà de presentar l'article que li generi insatisfacció, amb tots els accessoris i productes complementaris que incorpori, així com el tiquet de compra i la factura original, si s'escau. 3. Per aplicar aquesta garantia, General Optica oferirà al client la devolució de l'import pagat per l'article cobert per la garantia o la substitució per un altre que el satisfaci. En cas que el client opti per canviar l'article cobert per la garantia per un altre, l'article podrà tenir un PVP superior al que va abonar el client en el seu dia (en aquest cas, el client n'haurà d'abonar la diferència) o podrà tenir un PVP inferior al que va abonar el client en el seu dia (en aquest cas, General Optica en tornarà la diferència al client). Per fer el càlcul del PVP final de l'article substitutiu, s'han de tenir en compte tots els descomptes dels quals es pugui haver beneficiat el client en fer valer aquesta garantia. 4. Només es podrà fer valer aquesta garantia a la botiga on s'hagi adquirit l'article cobert per aquesta garantia. 5. En cap cas la substitució de l'article cobert per la garantia n'alterarà el període de vigència, és a dir, el mes de vigència començarà en el moment de la compra de l'article original.

3 Garanties exclusives per a membres del programa GO Privilege 3. Assegurança de trencament d'ulleres graduades Les ulleres graduades i les ulleres de sol graduades que adquireixi un client membre del programa GO Privilege (amb una targeta Privilege o Privilege Plus vigent en el moment de l'adquisició) disposen d'una assegurança en cas de trencament de dos anys de duració des del moment de l'adquisició. 1. Ulleres graduades (una muntura i dos vidres comprats alhora i en una mateixa comanda) i ulleres de sol graduades (una muntura de sol i dos vidres solars comprats alhora i en una mateixa comanda). S'exclouen les ulleres graduades de protecció per a l'entorn laboral. 2. El trencament pot afectar qualsevol dels productes assegurats: la muntura o els dos vidres assegurats. 3. El termini de dos anys comença el dia de la recollida i el pagament dels articles assegurats. Durant aquest termini quedaran coberts tots els trencaments que pateixi l'article assegurat. 4. Per fer valer l'assegurança en cas de trencament, el client ha de presentar l'article trencat. 5. Per aplicar aquesta assegurança, General Optica podrà optar entre reparar l'article trencat o substituir-lo per un altre. Si General Optica opta per substituir l'article trencat per un altre, l'article substitutiu podrà ser el mateix o un de prestacions semblants. En cas que l'article substitutiu sigui un de prestacions semblants, podrà tenir un PVP superior al que va abonar el client en el seu dia (en aquest cas, el client n'haurà d'abonar la diferència) o podrà tenir un PVP inferior al que va abonar el client en el seu dia (en aquest cas, General Optica no en tornarà la diferència al client). Per fer el càlcul del PVP final de l'article substitutiu, s'han de tenir en compte tots els descomptes dels quals es pugui haver beneficiat el client en fer valer aquesta assegurança. 6. Aquesta assegurança es pot fer valer a qualsevol botiga de la cadena General Optica del territori nacional, independentment de la botiga on s'hagi adquirit l'article assegurat.

4 7. En cap cas, aquesta assegurança suposarà la devolució de l'import pagat inicialment pel client. En cas de trencament, els vidres hauran de substituir-se per altres del mateix model i amb la mateixa graduació o paràmetres que els originals. 8. En cap cas la reparació o substitució de l'article assegurat alterarà el període de vigència de l'assegurança, és a dir, l'any de vigència començarà en el moment de la compra de l'article original. 4. Garantia d'adaptació de vidres, lents de contacte i audiòfons Les lents oftàlmiques (incloses les solars i les de protecció industrial graduades), les lents de contacte, els audiòfons, els motlles d'audiòfons i les pròtesis adquirides per un client membre del programa GO Privilege (amb una targeta Privilege o Privilege Plus vigent en el moment de l'adquisició) tenen una garantia d'adaptació de sis mesos des del moment de la seva adquisició. 1. Aquest termini de sis mesos comença el dia de la recollida i el pagament dels articles coberts per aquesta garantia. Durant aquest termini quedaran cobertes totes les inadaptacions que el client pateixi en fer servir l'article. 2. Per beneficiar-se d'aquesta garantia en cas d'inadaptació, el client haurà de presentar l'article, amb tots els accessoris i productes complementaris que incorpori. 3. Per aplicar aquesta garantia, General Optica oferirà al client la devolució de l'import pagat per l'article que cobreix aquesta garantia o la substitució per un altre que s'adapti al client satisfactòriament. En cas que el client opti per canviar l'article cobert per la garantia per un altre, l'article podrà tenir un PVP superior al que va abonar el client en el seu dia (en aquest cas, el client n'haurà d'abonar la diferència) o podrà tenir un PVP inferior al que va abonar el client en el seu dia (en aquest cas, General Optica en tornarà la diferència al client). Per fer el càlcul del PVP final de l'article substitutiu, s'han de tenir en compte tots els descomptes dels quals es pugui haver beneficiat el client en fer valer aquesta garantia. 4. Només es podrà fer valer aquesta garantia a la botiga on s'hagi adquirit l'article cobert per aquesta garantia. 5. En cap cas la substitució de l'article cobert per la garantia n'alterarà el període de vigència, és a dir, els tres mesos de vigència començaran en el moment de la compra de l'article original. 5. Garantia d'imatge de muntures graduades i muntures de sol

5 Les muntures graduades i les muntures de sol adquirides per un client membre del programa GO Privilege (amb una targeta Privilege o Privilege Plus vigent en el moment de l'adquisició) disposen d'una garantia estètica o d'imatge de 45 dies des del moment de la compra de l'article. 1. Aquest termini de 45 dies comença el dia de la recollida i el pagament dels articles coberts per aquesta garantia. 2. Per fer valer aquesta garantia en cas d'insatisfacció estètica, el client haurà de presentar la muntura que provoqui insatisfacció, amb tots els accessoris i productes complementaris que incorpori. 3. Per aplicar aquesta garantia, General Optica oferirà al client la devolució de l'import abonat per la muntura coberta per la garantia o la substitució per una altra que el client accepti. En cas que el client opti per canviar la muntura coberta per aquesta garantia per una altra, la nova muntura podrà tenir un PVP superior al que va abonar el client en el seu dia (en aquest cas, el client n'haurà d'abonar la diferència) o podrà tenir un PVP inferior al que va abonar el client en el seu dia (en aquest cas, General Optica en tornarà la diferència al client). Per fer el càlcul del PVP final de l'article substitutiu, s'han de tenir en compte tots els descomptes dels quals es pugui haver beneficiat el client en fer valer aquesta garantia. 4. Només es podrà fer valer aquesta garantia a la botiga on s'hagi adquirit l'article cobert per aquesta garantia. 5. En cap cas la substitució de l'article assegurat alterarà el període de vigència de la garantia, és a dir, el mes de vigència començarà en el moment de la compra de l'article original. 6. Assegurança especial per a nens per canvi de graduació Les ulleres graduades adaptades a nens menors de 12 anys membres del programa GO Privilege (amb una targeta Privilege o Privilege Plus vigent en el moment de l'adquisició) disposen d'una assegurança per canvi de graduació durant un any des del moment de la compra de l'article. 1. Aquesta assegurança s'aplica a clients menors de 12 anys i membres del programa GO Privilege, que hagin adquirit unes ulleres graduades (una muntura i dos vidres comprats alhora i en una mateixa comanda).

6 2. Aquest termini d'un any comença el dia de la recollida i el pagament dels articles coberts per aquesta garantia. Durant aquest termini quedaran coberts dos canvis de graduació que el client pugui patir mentre fa ús de l'article cobert per la garantia. 3. Per beneficiar-se d'aquesta garantia en cas de canvi de graduació, el client haurà de presentar l'article, amb tots els accessoris i productes complementaris que incorpori. 4. Per aplicar aquesta garantia, General Optica canviarà al client els vidres de les ulleres, però farà servir la mateixa muntura comprada a l'inici del període de la garantia. En cadascun dels dos canvis de graduació que cobreix la garantia es podran substituir els dos vidres de les ulleres. En el cas que, en substituir l'article cobert per la garantia, el nou article tingui un PVP superior al que va abonar el client en el seu dia, el client n'haurà d'abonar la diferència. En el cas que tingui un PVP inferior al que va abonar el client en el seu dia, General Optica en tornarà la diferència al client. Per fer el càlcul del PVP final de l'article substitutiu, s'han de tenir en compte tots els descomptes dels quals es pugui haver beneficiat el client en fer valer aquesta garantia. 5. Només es podrà fer valer aquesta garantia a la botiga on s'hagi adquirit l'article cobert per aquesta garantia. 6. En cap cas la substitució dels vidres alterarà el període de vigència de la garantia, és a dir, l'any de vigència començarà en el moment de la compra de l'article original. 7. En cap cas, aquesta assegurança suposarà la devolució de l'import pagat inicialment pel client. Garanties exclusives per a membres del programa GO Privilege Plus 7. Garantia per robatori d'ulleres graduades Els membres del programa GO Privilege Plus amb una targeta Privilege Plus vigent en el moment de l'adquisició d'unes ulleres graduades o d'unes ulleres de sol graduades gaudeixen d'una garantia per robatori durant un any des del moment de l'adquisició de l'article. 1. Ulleres graduades (una muntura i dos vidres comprats alhora i en una mateixa comanda) i ulleres de sol graduades (una muntura de sol i uns vidres solars comprats alhora i en una mateixa comanda). S'exclouen les ulleres graduades de protecció per a l'entorn laboral.

7 2. Aquest termini d'un any comença el dia de la recollida i el pagament dels articles coberts per aquesta garantia. Durant aquest termini quedaran coberts tots els robatoris de l'article cobert per la garantia. 3. Per fer valer aquesta garantia, el client haurà de lliurar una còpia de la denúncia corresponent presentada davant la Policia Nacional, el cos policial autonòmic corresponent o la Guàrdia Civil pel robatori de l'article que cobreix aquesta garantia. 6. Per aplicar aquesta garantia, General Optica substituirà l'article robat per un altre d'idèntic. Si General Optica no pot substituir l'article robat per un altre d'idèntic, podrà substituir-lo per un altre de prestacions semblants amb un PVP superior al que va abonar el client en el seu dia (en aquest cas, el client n'haurà d'abonar la diferència) o un PVP inferior al que va abonar el client en el seu dia (en aquest cas, General Optica no en tornarà la diferència al client). Per fer el càlcul del PVP final de l'article substitutiu, s'han de tenir en compte tots els descomptes dels quals es pugui haver beneficiat el client en fer valer aquesta garantia. 4. Només es podrà fer valer aquesta garantia a la botiga de la cadena General Optica on s'hagi adquirit l'article objecte del robatori. 5. En cap cas, aquesta garantia suposarà la devolució de l'import abonat inicialment pel client. Els vidres se substituiran per altres del mateix model i amb la mateixa graduació que els originals. 6. En cap cas, el reemplaçament o substitució de l'article cobert per la garantia n'alterarà el període de vigència, és a dir, l'any de vigència començarà en el moment de la compra de l'article original. 8. Garantia per pèrdua d'ulleres graduades Els membres del programa GO Privilege Plus amb una targeta Privilege Plus vigent en el moment de l'adquisició d'unes ulleres graduades o d'unes ulleres de sol graduades gaudeixen d'una garantia per pèrdua durant un any des del moment de l'adquisició de l'article. Aquesta garantia consisteix en un descompte del 50% en el PVP de les noves ulleres graduades. 1. Ulleres graduades (una muntura i dos vidres comprats alhora i en una mateixa comanda) i ulleres de sol graduades (una muntura de sol i uns vidres solars comprats alhora i en una mateixa comanda). S'exclouen les ulleres graduades de protecció per a l'entorn laboral.

8 2. Aquest termini d'un any comença el dia de la recollida i el pagament dels articles coberts per aquesta garantia. Durant aquest termini quedaran cobertes totes les pèrdues de l'article cobert per la garantia. 3. Per aplicar aquesta garantia, General Optica oferirà al client un descompte del 50% en el PVP de les noves ulleres graduades. Per fer el càlcul del PVP final de l'article substitutiu, es tindran en compte tots els descomptes dels quals es pugui haver beneficiat el client en fer valer aquesta garantia. Les lents oftàlmiques de les ulleres substitutives podran tenir una graduació diferent a la de les ulleres perdudes i, fins i tot, podran ser d'un model diferent. A més, la muntura substitutiva pot ser la mateixa que la que s'ha perdut o d'un altre model. 4. Només es podrà fer valer aquesta garantia a la botiga de la cadena General Optica on s'hagi adquirit l'article perdut. 5. En cap cas, aquesta garantia suposarà la devolució de l'import abonat inicialment pel client. 6. En cap cas la substitució de l'article cobert per la garantia n'alterarà el període de vigència, és a dir, l'any de vigència començarà en el moment de la compra de l'article original.

VA ACUERDO CON EL BBVA: FINANCIACIÓN EN CONDICIONES ESPECIALES

VA ACUERDO CON EL BBVA: FINANCIACIÓN EN CONDICIONES ESPECIALES VA-17-11 ACUERDO CON EL BBVA: FINANCIACIÓN EN CONDICIONES ESPECIALES Les recordamos que, con el objetivo de seguir aportando a nuestros asociados ventajas que les permitan afrontar estos momentos de coyuntura

Más detalles

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR 0 Índex 1. Què és la capitalització de l atur? Pàg. 2 2. Requisits Pàg. 3 3. Com i qui pot beneficiar se? Pàg. 4 4. Tràmits i documentació per a la sol licitud Pàg. 6 5. Informació

Más detalles

4.7. Lleis de Newton (relacionen la força i el moviment)

4.7. Lleis de Newton (relacionen la força i el moviment) D21 4.7. Lleis de ewton (relacionen la força i el moviment) - Primera Llei de ewton o Llei d inèrcia QUÈ ÉS LA IÈRCIA? La inèrcia és la tendència que tenen el cossos a mantenirse en repòs o en MRU. Dit

Más detalles

Consum a través Internet... Compra sense por!

Consum a través Internet... Compra sense por! Consum a través Internet... Compra sense por! SABIES QUÈ...? T has plantejat mai quina diferència hi ha entre la botiga del costat de casa i una botiga d Internet? Què tenen en comú?? Semblances Diferències

Más detalles

BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III

BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III La entidad financiera CaixaBank, S.A., en adelante "la Caixa", realizará una promoción dirigida a clientes, personas físicas y jurídicas, con residencia

Más detalles

CRISI INTERNA EN EL PP Isern rebaixa a Cort les exigències de Rodríguez per revisar l'etapa de Calvo El ple aprova per unanimitat donar suport a la denúncia d'emaya i revisar la gestió feta al 2009, però

Más detalles

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials.

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials. ORDRE BSF/127/2012, de 9 de maig, per la qual s'actualitzen el cost de referència, el mòdul social i el copagament, així com els criteris funcionals de les prestacions de la Cartera de Serveis Socials

Más detalles

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo FORMACIÓ BONIFICADA Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo Les empreses que cotitzen a la Seguretat Social per la contingència

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de EDICIONES DON BOSCO en la

Más detalles

1. CONFIGURAR LA PÀGINA

1. CONFIGURAR LA PÀGINA 1 1. CONFIGURAR LA PÀGINA El format de pàgina determina l aspecte global d un document i en modifica els elements de conjunt com són: els marges, la mida del paper, l orientació del document i l alineació

Más detalles

TAXA PER L'OCUPACIÓ DEL DOMINI PÚBLIC LOCAL AMB TAULES I CADIRES AMB FINALITAT LUCRATIVA.

TAXA PER L'OCUPACIÓ DEL DOMINI PÚBLIC LOCAL AMB TAULES I CADIRES AMB FINALITAT LUCRATIVA. TAXA PER L'OCUPACIÓ DEL DOMINI PÚBLIC LOCAL AMB TAULES I CADIRES AMB FINALITAT LUCRATIVA. ARTICLE 1.- FONAMENT I NATURALESA. Sobre la base del previst en els articles 58 i 20.3 apartat i) de la Llei 39/1988,

Más detalles

Garantías Generales General Optica

Garantías Generales General Optica Garantías Generales General Optica 1 Garantía legal de conformidad de los productos vendidos con las condiciones de venta De acuerdo con la legislación vigente, General Optica aplica durante dos años la

Más detalles

Programa Grumet Èxit Fitxes complementàries

Programa Grumet Èxit Fitxes complementàries MESURA DE DENSITATS DE SÒLIDS I LÍQUIDS Activitat 1. a) Digueu el volum aproximat dels següents recipients: telèfon mòbil, un cotxe i una iogurt. Teniu en compte que un brik de llet té un volum de 1000cm3.

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U.

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U. Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U. 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de INSERT STAR, S.L.U. en la

Más detalles

REVISONS DE GAS ALS DOMICILIS

REVISONS DE GAS ALS DOMICILIS CONCEPTES BÀSICS Què és una revisió periòdica del gas? i cada quant temps ha de realitzar-se una revisió periòdica de gas butà? Una revisió periòdica del gas és el procés per mitjà del qual una empresa

Más detalles

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ 4 Plantilles de disseny Una plantilla de disseny és un model de presentació que conté un conjunt d estils. Aquests estils defineixen tota l aparença de la presentació,

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de SOLUCIONES ASORCAD, S.L.

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de SOLUCIONES ASORCAD, S.L. Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de SOLUCIONES ASORCAD, S.L. 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de SOLUCIONES ASORCAD,

Más detalles

(en castellano más adelante pág. 7-12)

(en castellano más adelante pág. 7-12) COMUNICAT ASSISTÈNCIA Fons Social Europeu (FSE d'ara en avant) (en castellano más adelante pág. 7-12) L'objectiu de la nova funcionalitat d'itaca és substituir l'enviament mensual, per part dels centres

Más detalles

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions UNITAT OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions Què treballaràs? En acabar la unitat has de ser capaç de

Más detalles

CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE MERCADERIES CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE MERCANCIAS

CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE MERCADERIES CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE MERCANCIAS CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE MERCADERIES CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE MERCANCIAS 1.- L'empresa COMUNLLAMP, SL i CONFITADOS, SL contracten a Logroño (La Rioja) la realització d'un transport de 30 TM de fruita

Más detalles

MODALITATS I PREUS Any 2017

MODALITATS I PREUS Any 2017 MODALITATS I PREUS Any 2017 CARACTERÍSTIQUES SERVEIS OPCIONALS Dret de vot i decisió a l Assemblea General de Socis. Títol Social en propietat que li assegura la seva permanència en el Club per temps indefinit,

Más detalles

Maternitat Paternitat Risc durant l embaràs Risc durant la lactància natural

Maternitat Paternitat Risc durant l embaràs Risc durant la lactància natural Maternitat Paternitat Risc durant l embaràs Risc durant la lactància natural PRESTACIONS @ dministración electrónica GOBIERNO DE ESPAÑA MINISTERIO DE EMPLEO Y SEGURIDAD SOCIAL SECRETARIA D ESTAT DE LA

Más detalles

ÍNDEX 1 DEFINICIÓ 2 PER A QUÈ SERVEIX 3 COM ES REPRESENTA 4 PRIMER CONCEPTE 5 ESCALA DE REDUCCIÓ I ESCALA D AMPLIACIÓ 6 PROCEDIMENT DE CÀLCUL

ÍNDEX 1 DEFINICIÓ 2 PER A QUÈ SERVEIX 3 COM ES REPRESENTA 4 PRIMER CONCEPTE 5 ESCALA DE REDUCCIÓ I ESCALA D AMPLIACIÓ 6 PROCEDIMENT DE CÀLCUL Francesc Sala, primera edició, abril de 1996 última revisió, desembre de 2007 ÍNDEX 1 DEFINICIÓ 2 PER A QUÈ SERVEIX COM ES REPRESENTA 4 PRIMER CONCEPTE 5 ESCALA DE REDUCCIÓ I ESCALA D AMPLIACIÓ 6 PROCEDIMENT

Más detalles

COBERTURES BÀSIQUES: CONTRACTACIÓ:

COBERTURES BÀSIQUES: CONTRACTACIÓ: COBERTURES BÀSIQUES: Indemnització de 42 del dia 1 al 3 inclosos. Indemnització de 21 del dia 4 al 20 inclosos. Es cobreix el dia de l alta. Sense preexistències. Límit de 180 dies d indemnització en sinistres

Más detalles

L ús eficient de l energia a la llar

L ús eficient de l energia a la llar L ús eficient de l energia a la llar L ús eficient de l energia a la llar Introducció Eficiència energètica a la llar Calefacció Aigua calenta sanitària Electrodomèstics Il luminació Eficiència energètica

Más detalles

Creació d un bloc amb Blogger (I)

Creació d un bloc amb Blogger (I) Creació d un bloc amb Blogger (I) Una vegada tenim operatiu un compte de correu electrònic a GMail és molt senzill crear un compte amb Blogger! Accediu a l adreça http://www.blogger.com. Una vegada la

Más detalles

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades Breu tutorial actualització de dades ATRI El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades El Departament informa al portal ATRI (i no directament a les persones afectades): El no

Más detalles

NOTA SOBRE EL PROCEDIMENT PER RECUPERAR L'IVA DELS CLIENTS MOROSOS DESPRÉS DE LA ULTIMA REFORMA.

NOTA SOBRE EL PROCEDIMENT PER RECUPERAR L'IVA DELS CLIENTS MOROSOS DESPRÉS DE LA ULTIMA REFORMA. NOTA SOBRE EL PROCEDIMENT PER RECUPERAR L'IVA DELS CLIENTS MOROSOS DESPRÉS DE LA ULTIMA REFORMA. Barcelona, 19 gener 2015. Benvolguts associats / des, Donada la gran importància que té el aplicar correctament

Más detalles

Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils

Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils annex 2 al punt 6 Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils Barcelona,18 de març de 2016 INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB

Más detalles

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES Instruccions per a l alumnat dels cursos de formació professional per a l ocupació adreçats prioritàriament a treballadores es i treballadors desocupats (Reial decret 395/2007, de 23 de març, i Ordre TAS/718/2008,

Más detalles

FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LES PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE COL LABORACIÓ

FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LES PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE COL LABORACIÓ Pàg.: 1 de 6 PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE Pàg.: 2 de 6 FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LA PRESTACIÓ DEFINICIÓ DE LA PRESTACIÓ Nom de la prestació Descripció Tramitació de beques

Más detalles

A.E.A: annex 2 VALORS DE MERCAT

A.E.A: annex 2 VALORS DE MERCAT A.E.A: annex 2 VALORS DE MERCAT PLA DE MILLORA URBANA PMU 13 : Carrer Barcelona Novembre 2010, Aprovació inicial Girona EQUIP REDACTOR: TALLER D ARQUITECTURA I TERRITORI José González Baschwitz, arquitecte

Más detalles

1 Com es representa el territori?

1 Com es representa el territori? Canvi de sistema de referència d ED50 a ETRS89 El sistema de referència ETRS89 és el sistema legalment vigent i oficial per a Catalunya establert pel Decret 1071/2007. Les cartografies i plànols existents

Más detalles

1. Condicions generals 1. Condiciones generales

1. Condicions generals 1. Condiciones generales Convocatòria d audicions per a confeccionar una llista de col laboradors de CLARINET BAIX per la T. 2015/16 Convocatoria de audiciones para elaborar una lista de colaboradores de CLARINETE BAJO para la

Más detalles

Servei d Atenció al Client. Requisits tècnics per fer correctament la transmissió de fitxers

Servei d Atenció al Client. Requisits tècnics per fer correctament la transmissió de fitxers Requisits tècnics per fer correctament la transmissió de fitxers Pàgina 1 14/04/2004 ÍNDEX 1. Introducció...3 2. Requeriments tècnics...3 3. Navegació amb Internet Explorer...3 3.1. Situació inicial...

Más detalles

VALORACIÓ D EXISTÈNCIES / EXPLICACIONS COMPLEMENTÀRIES DE LES DONADES A CLASSE.

VALORACIÓ D EXISTÈNCIES / EXPLICACIONS COMPLEMENTÀRIES DE LES DONADES A CLASSE. VALORACIÓ D EXISTÈNCIES / EXPLICACIONS COMPLEMENTÀRIES DE LES DONADES A CLASSE. Existeix una massa patrimonial a l actiu que s anomena Existències. Compren el valor de les mercaderies (i altres bens) que

Más detalles

2.- En cas de necessitat una atenció posterior a la prestada en primera instància, quan indiquen en urgències la necessitat un seguiment per un

2.- En cas de necessitat una atenció posterior a la prestada en primera instància, quan indiquen en urgències la necessitat un seguiment per un RAM ACCIDENTS NUM. PÒLISSA: 50060362 CONSELLERIA DE EDUCACIÓ, INVESTIGACIÓ, CULTURA I ESPORT DIRECCIÓN GENERAL D ESPORT JOCS ESPORTIUS DE LA COMUNITAT VALENCIANA PROTOCOL D'ACTUACIÓ PER ALS ASSEGURATS

Más detalles

Activitat Cost Energètic

Activitat Cost Energètic Part 1. Article cost energètic. Contesta les preguntes següents: 1. Què hem de tenir en compte per saber què paguem per un PC? Para poder saber cuánto pagamos por un PC necesitamos saber dos cosas: cuánto

Más detalles

TEORIA I QÜESTIONARIS

TEORIA I QÜESTIONARIS ENGRANATGES Introducció Funcionament Velocitat TEORIA I QÜESTIONARIS Júlia Ahmad Tarrés 4t d ESO Tecnologia Professor Miquel Estruch Curs 2012-13 3r Trimestre 13 de maig de 2013 Escola Paidos 1. INTRODUCCIÓ

Más detalles

Beques Daniel Bravo. per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica. Bases convocatòria 2015

Beques Daniel Bravo. per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica. Bases convocatòria 2015 Beques Daniel Bravo per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica Bases convocatòria 2015 Objectiu Beneficiaris La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu presenta la convocatòria 2015 de les

Más detalles

Justificació de bestretes a proveïdors i despeses a justificar

Justificació de bestretes a proveïdors i despeses a justificar Justificació de bestretes a proveïdors i despeses a justificar A continuació es detalla el procediment que cal seguir per tal de justificar aquelles bestretes o avançaments a proveïdors que la Unitat de

Más detalles

BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD

BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD 1. La IV edición del Concurso de relatos breves 8 de marzo por la igualdad es una iniciativa de la Concejalía de Igualdad y Familia del

Más detalles

El certificat. Tractament personal. Estructura i fraseologia. 1. Títol del certificat (opcional)

El certificat. Tractament personal. Estructura i fraseologia. 1. Títol del certificat (opcional) El certificat És el document per mitjà del qual l Administració dóna fe d un fet o garanteix l exactitud de les dades que conté un arxiu, un llibre d actes, un registre, etcètera. Mida del full: ISO A4

Más detalles

Versió castellana de les normes de publicitat PO FEDER 2007-2013 (R. CE 1828/2006)

Versió castellana de les normes de publicitat PO FEDER 2007-2013 (R. CE 1828/2006) Versió castellana de les normes de publicitat PO FEDER 2007-2013 (R. CE 1828/2006) Artículo 8.Responsabilidades de los beneficiarios relativas a las medidas de información y publicidad destinadas al público.

Más detalles

SEP INFORMA: gestión y control de las bajas por IT

SEP INFORMA: gestión y control de las bajas por IT SEP INFORMA: gestión y control de las bajas por IT El BOE de hoy, lunes 21 de julio de 2014, publica el Real Decreto 625/2014, sobre la gestión y control de las bajas por incapacidad temporal en los primeros

Más detalles

COM EDITAR L ÀUDIO DEL RELAT PERSONAL (LOCUCIÓ) AMB AUDACITY? *

COM EDITAR L ÀUDIO DEL RELAT PERSONAL (LOCUCIÓ) AMB AUDACITY? * COM EDITAR L ÀUDIO DEL RELAT PERSONAL (LOCUCIÓ) AMB AUDACITY? * És important fer l'enregistrament en una habitació petita, molt poc sorollosa, i sempre amb les finestres tancades. Això ajudarà a que no

Más detalles

BASES PER A LA CONCESSIÓ DELS PREMIS AL COMERÇ A LA CIUTAT DE BENICARLÓ

BASES PER A LA CONCESSIÓ DELS PREMIS AL COMERÇ A LA CIUTAT DE BENICARLÓ BASES PER A LA CONCESSIÓ DELS PREMIS AL COMERÇ A LA CIUTAT DE BENICARLÓ Primera: Convocatòria La Regidoria de Comerç i Turisme de l'ajuntament convoca els Premis al Comerç 2015, amb l'objectiu de promoure

Más detalles

Àmbit de les matemàtiques, de la ciència i de la tecnologia M14 Operacions numèriques UNITAT 2 LES FRACCIONS

Àmbit de les matemàtiques, de la ciència i de la tecnologia M14 Operacions numèriques UNITAT 2 LES FRACCIONS M1 Operacions numèriques Unitat Les fraccions UNITAT LES FRACCIONS 1 M1 Operacions numèriques Unitat Les fraccions 1. Concepte de fracció La fracció es representa per dos nombres enters que s anomenen

Más detalles

GUIA RÀPIDA DE TRADUCCIÓ AMB EL GOOGLE TRANSLATE

GUIA RÀPIDA DE TRADUCCIÓ AMB EL GOOGLE TRANSLATE Assessorament Lingüístic i Terminologia Serveis Lingüístics Melcior de Palau, 140 08014 Barcelona Tel. 934 035 478 Fax 934 035 484 assessorament.sl@ub.edu www.ub.edu/sl/alt GUIA RÀPIDA DE TRADUCCIÓ AMB

Más detalles

Jornada sobre l impacte de les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals

Jornada sobre l impacte de les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals Jornada sobre l impacte les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals Llei 25/2013 27 sembre. Impuls la factura electrònica i creació l Comptable Factures 1 1 1 Objecte Objecte

Más detalles

EL BO SOCIAL, APROFITA L!

EL BO SOCIAL, APROFITA L! EL BO SOCIAL, APROFITA L! El Bo Social, aprofita l! Què és? Un descompte del 25% en la factura de l electricitat del preu del terme de potència (terme fix) i del consum. En cap cas dels lloguers o serveis

Más detalles

r 1 El benefici (en euros) està determinat per la funció objectiu següent: 1. Calculem el valor d aquest benefici en cadascun 150 50 =

r 1 El benefici (en euros) està determinat per la funció objectiu següent: 1. Calculem el valor d aquest benefici en cadascun 150 50 = SOLUIONRI 6 La gràfica de la regió factible és: r2 r3= ( 150, 0) r3 r5= ( 150, 50) r4 r5= ( 110, 90) r1 r4= D( 0, 90) r r = E( 0, 0) 1 2 160 120 80 40 E D 40 80 120 160 El benefici (en euros) està determinat

Más detalles

Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (2009)

Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (2009) Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (29) Dossiers Idescat 1 Generalitat de Catalunya Institut d Estadística de Catalunya Informació d estadística oficial Núm. 15 / setembre del 213 www.idescat.cat

Más detalles

Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida

Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida El programa de turisme que combina esport, musica i gastronomia La Vall d Albaida 09.06.2014 Un total de 12 municipis de la comarca participaran en

Más detalles

RECULL DE PREMSA ROTARY CLUB MANRESA-BAGES

RECULL DE PREMSA ROTARY CLUB MANRESA-BAGES C/ Àngel Guimerà 49, 2n 1a 08241 Manresa Telf. 93 872 14 22 / Fax. 93 872 13 61 comunicacio@catpress.cat www.catpress.cat RECULL DE PREMSA ROTARY CLUB MANRESA-BAGES Nova junta Juliol 2013 Manresainfo.cat

Más detalles

5. Excedència per cura de fills i filles

5. Excedència per cura de fills i filles 5. DEFINICIÓ I OBJECIUS ota persona treballadora amb fills a càrrec, o amb persones dependents a càrrec, podrà sol licitar una excedència amb la finalitat de tenir-ne cura durant un període màxim de 3

Más detalles

Contrato privado Procedimiento abierto Oferta: varios criterios de adjudicación Contrato sujeto a regulación armonizada Tramitación ordinaria

Contrato privado Procedimiento abierto Oferta: varios criterios de adjudicación Contrato sujeto a regulación armonizada Tramitación ordinaria Corts Valencianes Licitació número CVA 25/15. Serveis d assegurança col lectiva de vida i accidents per als diputats i diputades de les Corts i serveis d assegurança col lectiva de vida i acci dents del

Más detalles

INSTITUT GUTTMANN - DOSSIER INFORMATIU

INSTITUT GUTTMANN - DOSSIER INFORMATIU Aquesta carta de drets i deures dels ciutadans en relació amb la salut i l atenció sanitària ha estat aprovada amb caràcter de document programàtic a la sessió de govern del Consell Executiu de la Generalitat

Más detalles

IES J. MIR CFGM GESTIÓ ADMINISTRATIVA EL PATRIMONI

IES J. MIR CFGM GESTIÓ ADMINISTRATIVA EL PATRIMONI EL PATRIMONI CONCEPTE: El Patrimoni és el conjunt de BÉNS, DRETS I OBLIGACIONS de l empresa. Tota empresa, per poder funcionar necessita una sèrie d elements que formen part del seu patrimoni, per exemple:

Más detalles

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius:

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius: V EDICIÓ DEL CONCURS 5a BECA ROTARY IMPULS A L EMPRENEDORIA 2016 Rotary Club de Cerdanyola del Vallès i l Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, convoquen la cinquena Edició del Concurs 5a Beca Rotary Impuls

Más detalles

VACANCES, PERMISOS i LLICÈNCIES a l Institut Català de la Salut

VACANCES, PERMISOS i LLICÈNCIES a l Institut Català de la Salut VACANCES, PERMISOS i LLICÈNCIES VACANCES, PERMISOS i LLICÈNCIES a l Institut Català de la Salut PERSONAL LABORAL DE L INSTITUT CATALÀ DE LA SALUT (ICS) 1. VACANCES Vacances 1 mes Art. 50, Ley 7/2007 del

Más detalles

La marca de la Diputació de Barcelona

La marca de la Diputació de Barcelona La marca de la Diputació de Barcelona La nostra marca evoluciona amb nosaltres La Diputació de Barcelona ha revisat la seva marca, d una banda per aconseguir una imatge unificada que ens identifiqui com

Más detalles

CORTS VALENCIANES BOLLETÍ OFICIAL BOLETÍN OFICIAL. Número 36 VIII Legislatura València, 1 de desembre de 2011 III. INFORMACIÓN III.

CORTS VALENCIANES BOLLETÍ OFICIAL BOLETÍN OFICIAL. Número 36 VIII Legislatura València, 1 de desembre de 2011 III. INFORMACIÓN III. CORTS VALENCIANES BOLLETÍ OFICIAL BOLETÍN OFICIAL Número 36 VIII Legislatura València, 1 de desembre de 2011 SUMARI SUMARIO III. INFORMACIÓ III. INFORMACIÓN a) Acords, resolucions i comunicacions dels

Más detalles

Els arxius que crea Ms Excel reben el nom de LibroN, per aquest motiu cada vegada que creem un arxiu inicialment es diu Libro1, Libro2, Libro3,...

Els arxius que crea Ms Excel reben el nom de LibroN, per aquest motiu cada vegada que creem un arxiu inicialment es diu Libro1, Libro2, Libro3,... Què és Excel? Ms Excel és una aplicació informàtica que ens proporciona una forma molt còmoda i eficaç de treballar amb dades. Entre altres possibilitats, permet realitzar anàlisis, càlculs matemàtics,

Más detalles

Qüestionari d avaluació

Qüestionari d avaluació Qüestionari d avaluació 2010 Guia d instruccions per complimentar el model de qüestionari d avaluació. març 2010 GS012010QP10001 I RESOLUCIÓ 2010 La Resolució TRE/3767/2009, de 30 de novembre (DOGC. Núm.5545,

Más detalles

TOT SOBRE EL 28è CURS INTERNACIONAL D INTERPRETACIÓ MUSICAL DE RIPOLL.

TOT SOBRE EL 28è CURS INTERNACIONAL D INTERPRETACIÓ MUSICAL DE RIPOLL. TOT SOBRE EL 28è CURS INTERNACIONAL D INTERPRETACIÓ MUSICAL DE RIPOLL. Data: del 9 al 17 de juliol 2016 Lloc: Escola Comarcal de Música; Annexos a la biblioteca Lambert Mata i Església de Sant Pere. Calendari:

Más detalles

---------- GUIA DE PRESTACIONS I SERVEIS A LA FAMÍLIA ----------

---------- GUIA DE PRESTACIONS I SERVEIS A LA FAMÍLIA ---------- ---------- GUIA DE PRESTACIONS I SERVEIS A LA FAMÍLIA ---------- PRESENTACIÓ La Secretaria de Família del Departament de Benestar Social i Família té com a objectiu principal donar suport a totes les famílies

Más detalles

CONEIXES LES DENTS? Objectiu: Conèixer i diferenciar els tipus de dentadura i de dents.

CONEIXES LES DENTS? Objectiu: Conèixer i diferenciar els tipus de dentadura i de dents. CONEIXES LES DENTS? Objectiu: Conèixer i diferenciar els tipus de dentadura i de dents. Descripció: A partir de la fitxa de treball núm.1, comentar i diferenciar la dentició temporal de la permanent, així

Más detalles

CONCURSO DE POP ROCK SONA LA DIPU DADES DEL GRUP / DATOS DEL GRUPO Núm. componentes. Adreça de contacte Dirección de contacto

CONCURSO DE POP ROCK SONA LA DIPU DADES DEL GRUP / DATOS DEL GRUPO Núm. componentes. Adreça de contacte Dirección de contacto CONCURS DE POP ROCK SONA LA DIPU 2015 CONCURSO DE POP ROCK SONA LA DIPU 2015 Data límit de presentació de sol licituds: 31 03 2015 inclòs Fecha límite de presentación de solicitudes: 31 03 2015 incluido

Más detalles

MISSIÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014

MISSIÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014 PROMOCIÓN INTERNACIONAL nº - 124 / 31-24 setembre 2014 Catalunya MISÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014 Ens plau informar-los de la propera missió empresarial a la Costa

Más detalles

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A IMPRESOS PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A CURS 2014-15 CEIP CAN PASTILLA CEIP CAN PASTILLA CURS 2014-15 Autorització de l ús de les imatges dels alumnes El

Más detalles

EL TRANSPORT DE MERCADERIES

EL TRANSPORT DE MERCADERIES EL TRANSPORT DE MERCADERIES En primer terme s ha d indicar que en tot el que segueix, ens referirem al transport per carretera o via pública, realitzat mitjançant vehicles de motor. El transport de mercaderies,

Más detalles

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST 27 i 28 de setembre CN L ESCALA 25 i 26 d octubre CN EL BALÍS 29 i 30 de novembre CN GARRAF 13 i 14 de desembre CN VILANOVA 17 i 18 de gener CN SALOU 21 i 22 de febrer CN PORT D ARO ANUNCI DE REGATA 1

Más detalles

La volta al món en 80 dies-07 18/10/07 08:23 Página 107 I TU, COM HO VEUS?

La volta al món en 80 dies-07 18/10/07 08:23 Página 107 I TU, COM HO VEUS? I TU, COM HO VEUS? ~ I tu, com ho veus? ~ La volta al món en 80 dies ~ 1 El treball a) Phileas Fogg té prou diners per viure bé sense haver de treballar. Coneixes personalment algú que pugui viure bé

Más detalles

Guia de l usuari de la tecnologia NFC. Pagament contactless amb mòbil

Guia de l usuari de la tecnologia NFC. Pagament contactless amb mòbil Pagament contactless amb mòbil Índex 1. Què és el pagament contactless a través del mòbil 2. Què es necessita per comprar amb el mòbil 3. Com es gestiona una Targeta Mòbil 4. Com es compra amb el mòbil

Más detalles

CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE VIATGERS CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE VIAJEROS

CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE VIATGERS CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE VIAJEROS CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE VIATGERS CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE VIAJEROS 1. El passatger d un autocar que realitza el trajecte Barcelona-Saragossa descobreix, quan arriba a destí, que han desaparegut una sèrie

Más detalles

TEMA 11.- Finançament extern de l empresa. 11.1. Accions/ Participacions.

TEMA 11.- Finançament extern de l empresa. 11.1. Accions/ Participacions. TEMA 11.- Finançament extern de l empresa. 11.1. Accions/ Participacions. Les accions representen parts alíquotes del capital social, i és nul la la creació d'accions que no respongui a una efectiva aportació

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BEQUES POSTDOCTORALS PER A JOVES PROFESSORS I INVESTIGADORS BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER INVESTIGACIÓN ( )

CONVOCATÒRIA DE BEQUES POSTDOCTORALS PER A JOVES PROFESSORS I INVESTIGADORS BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER INVESTIGACIÓN ( ) CONVOCATÒRIA DE BEQUES POSTDOCTORALS PER A JOVES PROFESSORS I INVESTIGADORS BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER INVESTIGACIÓN (2016-2017) El programa Becas Iberoamérica. Santander Investigación és un projecte

Más detalles

Consentimiento Publicación Imágenes

Consentimiento Publicación Imágenes Página 1 de 6 Política de Cookies Información del Documento FECHA VERSIÓN DESCRIPCIÓN DE CAMBIOS 24/03/2015 00 Versión inicial documento 17/04/2015 01 Versión adaptada a la web de Sol Maratón Magaluf Internacional

Más detalles

Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS Fascicle 47 - Sec. III. - Pàg. 9387 Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS 3546 Resolució del director

Más detalles

Talonari de descomptes exclusius RACC Master

Talonari de descomptes exclusius RACC Master Talonari de descomptes exclusius RACC Master 3de descompte per a compres superiors a 30 Imprescindible pagar amb la teva RACC Master i presentar aquest cupó. No acumulable a altres ofertes ni promocions.

Más detalles

PEL QUE FA A L'EDIFICI LA FAÇANA DEL QUAL S HA DE REHABILITAR I ON ES PRETÉN INSTAL LAR UNA LONA PUBLICITÀRIA A LES BASTIDES D'OBRA

PEL QUE FA A L'EDIFICI LA FAÇANA DEL QUAL S HA DE REHABILITAR I ON ES PRETÉN INSTAL LAR UNA LONA PUBLICITÀRIA A LES BASTIDES D'OBRA DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER A TRAMITAR UNA SOL LICITUD D AUTORITZACIÓ D ÚS EXCEPCIONAL PER A INSTAL LACIÓ D UNA LONA PUBLICITÀRIA EN FAÇANES AMB OBRA DE BARCELONA PEL QUE FA A L'EDIFICI LA FAÇANA DEL QUAL

Más detalles

QÜESTIONS FINALS SOBRE LES *SCP I EL NOU CANVI DE *REGIMEN TRIBUTARI.

QÜESTIONS FINALS SOBRE LES *SCP I EL NOU CANVI DE *REGIMEN TRIBUTARI. QÜESTIONS FINALS SOBRE LES *SCP I EL NOU CANVI DE *REGIMEN TRIBUTARI. Barcelona, 28 desembre 2015. Benvolguts companys/es Davant la imminència de l'arribada de l'exercici fiscal 2016, una de la novetats

Más detalles

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ Índex Índex Pàg. 2 Informació General Pàg. 3 Què és? Pàg. 3 Quan? Pàg. 3 Dirigit

Más detalles

SR. PRESIDENT DEL COL LEGI OFICIAL D AGENTS COMERCIALS DE SABADELL SR. PRESIDENTE DEL COLEGIO OFICIAL DE AGENTES COMERCIALES DE SABADELL

SR. PRESIDENT DEL COL LEGI OFICIAL D AGENTS COMERCIALS DE SABADELL SR. PRESIDENTE DEL COLEGIO OFICIAL DE AGENTES COMERCIALES DE SABADELL DOCUMENT COL LEGIAL Calassanç Duran, 144 bxs. Esquerra 08203 Sabadell SOL LICITUD D INGRÉS / SOLICITUD DE INGRESO 1 Sol licitud número: Solicitud número: DADES PERSONALS / DATOS PERSONALES Registrat número:

Más detalles

PABLO RUIZ PICASSO , ANDALUSIA

PABLO RUIZ PICASSO , ANDALUSIA PABLO RUIZ PICASSO 1881, ANDALUSIA Va néixer l any 1881 a Málaga i va morir als 92 anys a la ciutat francesa de Mogins (va morir l any 1973). Des de petit va ser un artista amb molt talent. Als 8 anys

Más detalles

Consellería de Economía, Industria, Turismo y Empleo. Conselleria d Economia, Indústria, Turisme i Ocupació

Consellería de Economía, Industria, Turismo y Empleo. Conselleria d Economia, Indústria, Turisme i Ocupació Conselleria d Economia, Indústria, Turisme i Ocupació RESOLUCIÓ de 22 de desembre de 2014, de la Subdirec-ció General de Relacions Laborals de la Direcció General de Treball, per la qual es disposa el

Más detalles

COMISSIÓ GESTORA DE LES PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT COMISIÓN GESTORA DE LAS PRUEBAS DE ACCESO A LA UNIVERSIDAD

COMISSIÓ GESTORA DE LES PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT COMISIÓN GESTORA DE LAS PRUEBAS DE ACCESO A LA UNIVERSIDAD COMISSIÓ GESTORA DE LES PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT COMISIÓN GESTORA DE LAS PRUEBAS DE ACCESO A LA UNIVERSIDAD PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT PRUEBAS DE ACCESO A LA UNIVERSIDAD CONVOCATÒRIA: JULIOL

Más detalles

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015 Dades d identificació de la persona sol licitant / Datos de identificación de la persona solicitante Nom / Nombre Primer cognom / Primer apellido Segon cognom / Segundo apellido Tipus identificador / Tipo

Más detalles

XERRADA SOBRE LES DROGUES. Oficina de Relacions amb la Comunitat Comissaria de Mossos d Esquadra de Manresa. mossos d esquadra

XERRADA SOBRE LES DROGUES. Oficina de Relacions amb la Comunitat Comissaria de Mossos d Esquadra de Manresa. mossos d esquadra XERRADA SOBRE LES DROGUES Oficina de Relacions amb la Comunitat Comissaria de Mossos d Esquadra de Manresa mossos d esquadra Generalitat de Catalunya Departament d Interior, Relacions Institucionals i

Más detalles

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA PER COBRIR PLACES VACANTS DE LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA. (Núm. de registre

Más detalles

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ PROGRAMACIÓN CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ OFERTA FORMATIVA DICIEMBRE 2015 JUNIO 2016 OFERTA FORMATIVA DESEMBRE 2015 JUNY 2016 El plazo de inscripción de

Más detalles

COAC. [ Guia ràpida Configuració visat telemàtic ] Departament de Visat Octubre 2011

COAC. [ Guia ràpida Configuració visat telemàtic ] Departament de Visat Octubre 2011 Vis@t COAC Departament de Visat Octubre 2011 [ Guia ràpida Configuració visat telemàtic ] 1. Ajudes Visuals CanalCOAC 2. Firma electrònica avançada 3. Accés zones e-coac 4. Enviament telemàtic documentació.

Más detalles

Poden obrir sense limitació d horari i tots els dies. Poden obrir sense limitació d horari (mínim: 18 h el dia) i tots els dies excepte els dies de tancament obligatori (1 de gener i 25 de desembre) i

Más detalles

1. Tots els justificants de compres inferiors a Justificants per aparcaments, transport en taxi, autobús, metro, etc.

1. Tots els justificants de compres inferiors a Justificants per aparcaments, transport en taxi, autobús, metro, etc. DESPESES MENORS I ALTRES DESPESES AVANÇADES En general es consideren com a despeses menors les compres inferiors a 150 euros, les quals es poden haver avançat per part d un membre de la comunitat universitària

Más detalles