ORDRE CLT/152/2014, de 30 d'abril, per la qual s'aproven i es modifiquen taules d'avaluació i accés documental.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "ORDRE CLT/152/2014, de 30 d'abril, per la qual s'aproven i es modifiquen taules d'avaluació i accés documental."

Transcripción

1 1/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya DISPOSICIONS DEPARTAMENT DE CULTURA ORDRE CLT/152/2014, de 30 d'abril, per la qual s'aproven i es modifiquen taules d'avaluació i accés documental. Atès el que disposen l article 19.2 de la Llei 10/2001, de 13 de juliol, d arxius i documents, i l article 10.2 del Decret 13/2008, de 22 de gener, sobre accés, avaluació i tria de documents; Vistes les propostes de taules d avaluació i accés documental aprovades per la Comissió Nacional d, i Tria Documental en la sessió del 10 de desembre de 2013, ORDENO: Article 1 S aproven les taules d avaluació i accés documental que figuren a l annex 1 d aquesta Ordre. Article 2 Es modifiquen les taules d avaluació documental i taules d avaluació i accés documental següents, que passen a tenir la redacció que figura a l annex 2 d aquesta Ordre: a) La taula amb codi 30, aprovada per l Ordre CLT/66/2004 de 4 de març, per la qual s aproven taules d avaluació documental (DOGC núm. 4097, de 23 de març de 2004). b) Les taules amb codis 37 i 61, aprovades per l Ordre de 30 de gener de 1995, per la qual s aproven diferents taules d avaluació documental (DOGC núm. 2012, de ). c) La taula amb codi 169, aprovada per l Ordre de 15 d octubre de 1997, per la qual s aproven diferents taules d avaluació documental (DOGC núm. 2517, de ). d) Les taules amb codis 245, 247 i 248, aprovades per l Ordre de 12 de març de 1999, per la qual s aproven i es modifiquen taules d avaluació documental (DOGC núm. 2861, de ). e) La taula amb codi 272, aprovada per l Ordre de 25 de maig de 1999, per la qual s aproven i es modifiquen taules d avaluació documental (DOGC núm. 2905, de ). f) La taula amb codi 348, aprovada per l Ordre de 20 de setembre de 2000, per la qual s aproven i es modifiquen taules d avaluació documental (DOGC núm. 3241, de ). g) La taula amb codi 446, aprovada per l Ordre CLT/84/2002, de 15 de març, per la qual s aproven i es modifiquen taules d avaluació documental (DOGC 3604, de ). h) La taula amb codi 501, aprovada per l Ordre CLT/66/2004, de 4 de març, per la qual s aproven taules d avaluació documental (DOGC núm. 4097, de ). i) La taula amb codis 539 i 541, aprovades per l Ordre CLT/482/2006, de 20 de setembre, per la qual s aproven i es modifiquen taules d avaluació documental (DOGC núm. 4745, de ). j) Les taules amb codis 598 i 605, aprovada per l Ordre CMC/300/2008, de 4 de juny, per la qual s aproven, es modifiquen i es deixen sense efecte taules d avaluació documental (DOGC núm. 5157, de ). k) La taula amb codi 660, aprovada per l Ordre CLT/435/2012, de 17 de desembre, per la qual s aproven taules d avaluació i accés documental (DOGC 6292, de ).

2 2/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Barcelona, 30 d abril de 2014 Ferran Mascarell i Canalda Conseller de Cultura ANNEX 1 1. Documentació comuna al conjunt de les administracions públiques catalanes Codi: 708 Sèrie documental: expedients personals d alumnes de les llars d infants municipals. Organisme: administracions públiques catalanes. Termini: un any des de la finalització de l expedient. Motivació: pot contenir dades referents a la intimitat. Fonamentació jurídica: art de la Llei 26/2010, del 3 d agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya; art de la Llei estatal 30/1992, de 26 de novembre, de règim Codi: 709 Sèrie documental: IRPF. Comunicació de dades familiars i personals al pagador. Organisme: administracions públiques catalanes. Termini: quatre anys a partir de la finalització de l exercici.

3 3/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Motivació: conté dades personals. Codi: 710 Sèrie documental: fitxes de control de les piscines d ús públic. Organisme: administracions públiques catalanes. Termini: dos anys des de la finalització de l expedient. 2. Documentació pròpia de l Administració de la Generalitat de Catalunya Codi: 690 Sèrie documental: expedients d'inspecció a mediadors d'assegurances. Organisme: departament competent en matèria d economia. Termini: quatre anys des de la finalització de l expedient. En els casos en què l expedient es remet a l Administració de justícia, destrucció total en el termini de deu anys des de la finalització de l expedient.

4 4/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Codi: 711 Sèrie documental: expedients d inspecció a mutualitats de previsió social. Organisme: departament competent en matèria d economia. Termini: quatre anys des de la finalització de l expedient. En els casos en què l expedient es remet a l Administració de justícia, destrucció total en el termini de deu anys des de la finalització de l expedient. Codi: 712 Sèrie documental: expedients d'autorització de plantes i instal lacions frigorífiques. Organisme: departament competent en matèria d indústria. Termini: cinc anys des de la baixa de la planta o instal lació

5 5/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Codi: 713 Sèrie documental: expedients d edició de textos normatius per publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Organisme: Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions. Termini: un any des de la seva publicació. Règim d accés: accés lliure. Codi: 714 Sèrie documental: Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Organisme: Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions. Règim d accés: accés lliure. Codi: 715 Sèrie documental: ajuts a la cessió de la llet i productes lactis als centres escolars. Organisme: departament competent en matèria agroalimentària. Termini: sis anys des de la remissió del Compte General a la Sindicatura de Comptes. En el cas de finançament mitjançant un programa de la Unió Europea, sempre haurà d haver transcorregut un termini de tres anys des de la finalització del programa.

6 6/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Codi: 716 Sèrie documental: ajuts a la utilització de mantega i nata per a gelateria i rebosteria. Organisme: departament competent en matèria agroalimentària. Termini: sis anys des de la remissió del Compte General a la Sindicatura de Comptes. En el cas de finançament mitjançant un programa de la Unió Europea, sempre haurà d haver transcorregut un termini de tres anys des de la finalització del programa. Codi: 717 Sèrie documental: ajuts per a la retirada del mercat de productes hortofructícoles frescos. Organisme: departament competent en matèria agroalimentària. Termini: sis anys des de la remissió del Compte General a la Sindicatura de Comptes. En el cas de finançament mitjançant un programa de la Unió Europea, sempre haurà d haver transcorregut un termini de tres anys des de la finalització del programa.

7 7/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Codi: 718 Sèrie documental: ajuts a la producció de transformats de fruites i hortalisses. Organisme: departament competent en matèria agroalimentària. Termini: sis anys des de la remissió del Compte General a la Sindicatura de Comptes. En el cas de finançament mitjançant un programa de la Unió Europea, sempre haurà d haver transcorregut un termini de tres anys des de la finalització del programa. Codi: 719 Sèrie documental: inspeccions tècniques de vehicles. Organisme: departament competent en matèria de seguretat industrial. Termini: cinc anys des de la data d emissió d informes de la inspecció tècnica de vehicles. Motivació: conté dades de caràcter personal.

8 8/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Codi: 720 Sèrie documental: autorització d obres, serveis i usos en zones d influència de les carreteres. Organisme: departament competent en matèria de carreteres. Disposició: conservació permanent dels expedients d autorització d obres i serveis i eliminació dels expedients d usos. Termini: cinc anys. En el cas de documentació de conservació permanent, restricció de 30 anys des de la producció del document. Codi: 721 Sèrie documental: expedients de reclamació davant la Junta Arbitral del Transport de Catalunya. Organisme: departament competent en matèria de transports. Disposició: conservació permanent dels laudes arbitrals i destrucció total de la resta de documentació. Termini: cinc anys. Motivació: conté dades de caràcter personal. En el cas dels laudes arbitrals, restricció de 30 anys des de la producció del document.

9 9/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Codi: 722 Sèrie documental: expedients d autorització de treballs de neteja del domini públic hidràulic. Organisme: Agència Catalana de l Aigua. Termini: quinze anys. Codi: 723 Sèrie documental: expedients d imposició de servitud sobre el domini públic hidràulic. Organisme: Agència Catalana de l Aigua. Vigència de la restricció: restricció de 30 anys des de la producció del document. Codi: 724 Sèrie documental: expedients d autorització de tales, plantacions i sembres en zona de policia del domini públic hidràulic. Organisme: Agència Catalana de l Aigua.

10 10/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Vigència de la restricció: restricció de 30 anys des de la producció del document. Codi: 725 Sèrie documental: expedients d autorització de tales, plantacions, i sembres en zona de domini públic. Organisme: Agència Catalana de l Aigua. Vigència de la restricció: restricció de 30 anys des de la producció del document. Codi: 726 Sèrie documental: expedients d inscripció de convenis col lectius. Organisme: departament competent en matèria de relacions laborals.

11 11/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Vigència de la restricció: restricció de 30 anys des de la producció del document. Codi: 727 Sèrie documental: expedients de comunicació de tancament de centres de treball. Organisme: departament competent en matèria de relacions laborals. Vigència de la restricció: restricció de 30 anys des de la producció del document. Codi: 728 Sèrie documental: expedients de comunicació d exercici del dret de vaga. Organisme: departament competent en matèria de relacions laborals. Vigència de la restricció: restricció de 30 anys des de la producció del document.

12 12/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Codi: 729 Sèrie documental: expedients de comunicacions de mediacions laborals. Organisme: departament competent en matèria de relacions laborals. Motivació: contenen dades personals, algunes relatives a la intimitat. Vigència de la restricció: Dades que afecten la intimitat: restricció de 25 anys des de la mort de la persona interessada i, si es desconeix la data de la mort, de 50 anys des de la producció del document. Dades personals que no afecten la intimitat: restricció de 30 anys des de la producció del document. Fonamentació jurídica: art i 27.3 de la Llei 26/2010, del 3 d agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya; art i 37.3 de la Llei estatal 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i art i 36.1 de la Llei 10/2001, de Codi: 730 Sèrie documental: expedients de comunicació de conflictes col lectius laborals. Organisme: departament competent en matèria de relacions laborals. Motivació: contenen dades personals, algunes relatives a la intimitat. Vigència de la restricció: Dades que afecten la intimitat: restricció de 25 anys des de la mort de la persona interessada i, si es desconeix la data de la mort, de 50 anys des de la producció del document. Dades personals que no afecten la intimitat: restricció de 30 anys des de la producció del document. Fonamentació jurídica: art i 27.3 de la Llei 26/2010, del 3 d agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya; art i 37.3 de la Llei estatal 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i art i 36.1 de la Llei 10/2001, de

13 13/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Codi: 731 Sèrie documental: ajuts econòmics a interns i famílies pels desplaçaments de viatges entre el centre penitenciari i l exterior. Organisme: departament competent en matèria de centres penitenciaris. Termini: sis anys a partir de la finalització del pagament del desplaçament. Motivació: conté dades que afecten la intimitat. Fonamentació jurídica: art de la Llei 26/2010, del 3 d agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya; art de la Llei estatal 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú; art i 36.1 de la Llei 10/2001, de Codi: 732 Sèrie documental: expedients de combinacions aleatòries amb finalitats publicitàries o promocionals. Organisme: departament competent en matèria de joc. Termini: quatre anys des de la finalització de l expedient. Codi: 733 Sèrie documental: prestació econòmica de la renda mínima d inserció. Organisme: departament competent en matèria d inserció sociolaboral.

14 14/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Termini: sis anys des de la remissió del Compte General a la Sindicatura de Comptes de l exercici en què s ha extingit el dret d ajut. Motivació: conté dades referents a la intimitat. Fonamentació jurídica: art de la Llei 26/2010, del 3 d agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya; art de la Llei estatal 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú; art i 36.1 de la Llei 10/2001, de Codi: 734 Sèrie documental: registre d expedients de la prestació econòmica de la renda mínima d inserció. Organisme: departament competent en matèria d inserció sociolaboral. Motivació: conté dades referents a la intimitat. Vigència de la restricció: restricció de 25 anys des de la mort de la persona interessada i, si es desconeix la data de la mort, 50 anys després de la producció del document. Fonamentació jurídica: art de la Llei 26/2010, del 3 d agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya; art de la Llei estatal 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú; art i 36.1 de la Llei 10/2001, de Codi: 735 Sèrie documental: registre d explotacions agràries prioritàries. Organisme: departament competent en matèria d agricultura.

15 15/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Motivació: conté dades de caràcter personal. Vigència de la restricció: restricció de 30 anys des de la producció del document. Codi: 736 Sèrie documental: programes i projectes que fomenten la qualitat, la seguretat i la formació en els laboratoris agroalimentaris. Organisme: departament competent en matèria agroalimentària. Termini: sis anys des de la remissió del Compte General a la Sindicatura de Comptes. Codi: 737 Sèrie documental: memòria anual dels programes i projectes que fomenten la qualitat, la seguretat, la seguretat i la formació en els laboratoris agroalimentaris. Organisme: departament competent en matèria agroalimentària.

16 16/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Vigència de la restricció: restricció de 30 anys des de la producció del document. Codi: 738 Sèrie documental: expedients de beneficiaris del programa Noces d Or. Organisme: departament competent en matèria de benestar social. Termini: sis anys des de la remissió del Compte General a la Sindicatura de Comptes. Motivació: conté dades de caràcter personal. Codi: 739 Sèrie documental: registre d expedients de beneficiaris del programa Noces d Or. Organisme: departament competent en matèria de benestar social. Motivació: conté dades de caràcter personal. Vigència de la restricció: restricció de 30 anys des de la producció del document.

17 17/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Codi: 740 Sèrie documental: talons de càrrec. Organisme: Generalitat de Catalunya. Termini: sis anys des de la remissió del Compte General a la Sindicatura de Comptes. Motivació: conté dades de caràcter personal. Codi: 741 Sèrie documental: registre de combinacions aleatòries amb finalitats publicitàries o promocionals. Organisme: departament competent en matèria de joc. Règim d accés: accés lliure. 3. Documentació pròpia de l Administració local de Catalunya Codi: 742 Sèrie documental: expedients de divisió del terme municipal en seccions. Organisme: ajuntaments.

18 18/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Vigència de la restricció: restricció de 30 anys des de la producció del document. Codi: 743 Sèrie documental: expedients de sol licitud de subvencions. Organisme: Administració local. Disposició: conservació permanent de les subvencions nominatives. Conservació permanent del projecte i la memòria de les subvencions de lliure concurrència, sempre que n hi hagi. Destrucció de la resta de documentació de les subvencions de lliure concurrència. Termini: sis anys des de la remissió del Compte General a la Sindicatura de Comptes, o un termini superior si s estableix a les bases de la convocatòria com a període d inspecció i auditoria. Règim d accés: lliure, amb restriccions. En el cas de documentació de conservació permanent, restricció de 30 anys des de la producció del document. jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú; art de la Llei 10/2001, de Codi: 744 Sèrie documental: ordres de transferència bancària. Organisme: Administració local. Termini: 18 mesos des de la finalització de l exercici corresponent.

19 19/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Motivació: conté dades de caràcter personal. Codi: 745 Sèrie documental: expedients d atorgament de subvencions. Organisme: Administració local. Disposició: conservació permanent de les subvencions nominatives. En el cas de les subvencions de lliure concurrència adjudicades, conservació permanent del projecte, la memòria i les actes d avaluació, sempre que n hi hagi i destrucció de la resta de documentació. Termini: sis anys des de la remissió del Compte General a la Sindicatura de Comptes. En el cas de documentació de conservació permanent, restricció de trenta anys des de la producció del document. 4. Documentació pròpia de l Administració de justícia Codi: 746 Sèrie documental: registre d executòries de judicis de faltes. Organisme: Administració de justícia.

20 20/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Motivació: conté dades personals que afecten la intimitat. Vigència de la restricció: restricció de 25 anys des de la mort de la persona interessada i, si es desconeix la data de la mort, 50 anys després de la producció del document. Fonamentació jurídica: art de la Llei 26/2010, del 3 d agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya; art de la Llei estatal 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú; art i 36.1 de la Llei 10/2001, de Codi: 747 Sèrie documental: registre de judicis de faltes. Organisme: Administració de justícia. Motivació: conté dades personals que afecten la intimitat. Vigència de la restricció: restricció de 25 anys des de la mort de la persona interessada i, si es desconeix la data de la mort, 50 anys després de la producció del document. Fonamentació jurídica: art de la Llei 26/2010, del 3 d agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya; art de la Llei estatal 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú; art i 36.1 de la Llei 10/2001, de 5. Documentació pròpia de les corporacions privades de dret públic i consorcis Codi: 748 Sèrie documental: expedients de visat arquitectònic. Organisme: Col legi d Arquitectes de Catalunya. Termini: quinze anys. Motivació: conté dades personals, i documents en què poden prevaler raons d interès públic o interessos més dignes de protecció de tercers que justifiquen la restricció.

21 21/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya administracions públiques de Catalunya; art i 37.4 de la Llei estatal 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i art de la Llei 10/2001, de Codi: 749 Sèrie documental: expedients de subvencions de concurrència per promocionar la llengua i la cultura catalana fora del seu àmbit lingüístic. Organisme: Institut Ramon Llull. Disposició: conservació permanent del projecte, la memòria i l acta d avaluació, si n hi ha, i destrucció total de la resta de documentació. Termini: sis anys des de la remissió del Compte General a la Sindicatura de Comptes. En el cas de documentació de conservació permanent, restricció de trenta anys des de la producció del document. Codi: 750 Sèrie documental: registre de subvencions. Organisme: Institut Ramon Llull. Vigència de la restricció: restricció de 30 anys des de la producció del document.

22 22/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ANNEX 2 1. Documentació comuna al conjunt de les administracions públiques catalanes Codi: 37 Sèrie documental: sol licituds d informació de caràcter general. Organisme: administracions públiques catalanes. Termini: dos anys. Motivació: conté dades de caràcter personal. Codi: 539 Sèrie documental: expedients de queixes i suggeriments de la ciutadania. Organisme: administracions públiques catalanes. Disposició: conservació permanent de les queixes instades per entitats públiques i privades sense ànim de lucre i destrucció total de la resta de les queixes. Termini: dos anys. Motivació: conté dades de caràcter personal. En el cas de documentació de conservació permanent, restricció de trenta anys des de la producció del document.

23 23/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya 2. Documentació pròpia de l Administració de la Generalitat de Catalunya Codi: 30 Sèrie documental: expedients d edició d edictes i anuncis. Organisme: Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions. Termini: un any des de la seva publicació. Codi: 169 Sèrie documental: fitxes de control comptable. Organisme: Generalitat de Catalunya. Termini: sis anys des de la remissió del Compte General a la Sindicatura de Comptes.

24 24/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Codi: 245 Sèrie documental: comptes de control extrapressupostari. Organisme: departament competent en matèria d economia. Disposició: conservació permanent de la documentació del mes de desembre de cada any i destrucció total de la resta de documentació. Termini: sis anys des de la remissió del Compte General a la Sindicatura de Comptes. En el cas de documentació de conservació permanent, restricció de trenta anys des de la producció del document. Codi: 247 Sèrie documental: manaments d ingrés extrapressupostari. Organisme: departament competent en matèria d economia. Termini: sis anys des de la remissió del Compte General a la Sindicatura de Comptes.

25 25/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Codi: 248 Sèrie documental: manaments de pagament extrapressupostari. Organisme: departament competent en matèria d economia. Termini: sis anys des de la remissió del Compte General a la Sindicatura de Comptes. Codi: 348 Sèrie documental: expedients de subvencions per a la rehabilitació general d habitatges i d edificis. Organisme: departament competent en matèria d habitatge. Termini: deu anys. Motivació: contenen dades personals, algunes de les quals afecten la intimitat. Fonamentació jurídica: art i 27.3 de la Llei 26/2010, del 3 d agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya; art i 37.3 de la Llei estatal 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i art i 36.1 de la Llei 10/2001, de Codi: 446 Sèrie documental: expedients de carnets professionals en l'àmbit de la seguretat i subministrament públic. Organisme: departament competent en matèria d indústria.

26 26/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Termini: cinc anys des de la data d autorització del carnet. I destrucció total dels expedients no autoritzats en el termini de dos anys. Codi: 501 Sèrie documental: expedients de sol licitud de concessió d aprofitaments forestals en finques de propietat pública i finques de titularitat privada. Organisme: departament competent en matèria forestal. Vigència de la restricció: restricció de 30 anys des de la producció del document. Codi: 598 Sèrie documental: expedients del Pla únic d obres i serveis de Catalunya (PUOSC). Organisme: departament competent en matèria d Administració local.

27 27/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Règim d accés: accés lliure. Codi: 660 Sèrie documental: expedients d inspecció a seccions de crèdit de cooperatives. Organisme: departament competent en matèria d economia. Termini: quatre anys des de la finalització de l expedient. En els casos en què l expedient es remet a l Administració de justícia, destrucció total en el termini de deu anys des de la finalització de l expedient. 3. Documentació pròpia de l Administració local de Catalunya Codi: 61 Sèrie documental: llibre d'actes del Ple de l'ajuntament. Organisme: ajuntaments. Motivació: ocasionalment poden contenir dades personals. Vigència de la restricció: restricció de trenta anys des de la producció del document. jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú; art de la Llei 10/2001, de 13 de juliol, d arxius i documents i art de la Llei 29/2010, del 3 d agost, de l ús dels mitjans electrònics al sector públic de Catalunya.

28 28/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Codi: 272 Sèrie documental: padrons de taxes o de preus públics per la utilització privativa o l aprofitament especial de béns públics i per la prestació de serveis o realització d activitats. Organisme: ajuntaments. Disposició: conservació permanent dels padrons ordenats per persones dels anys acabats en 0 i en 5 fins l any 1975 i dels anys acabats en 1 i en 6 a partir de l any 1981, i destrucció de la resta. Termini: quinze anys de la finalització de l exercici fiscal. Motivació: contenen dades personals, algunes de les quals afecten la intimitat. Respecte a la documentació de conservació permanent: a) Dades que afecten la intimitat: restricció de 25 anys des de la mort de la persona interessada i, si es desconeix la data de la mort, de 50 anys des de la producció del document. b) Dades personals que no afecten la intimitat: restricció de 30 anys des de la producció del document. Fonamentació jurídica: art i 27.3 de la Llei 26/2010, del 3 d agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya; art i 37.3 de la Llei estatal 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i art i 36.1 de la Llei 10/2001, de Codi: 541 Sèrie documental: expedients d ajuts individuals de menjadors escolars. Organisme: Administració local. Termini: sis anys des de la remissió del Compte General a la Sindicatura de Comptes. Regim d accés: accés restringit. Motivació: conté dades de caràcter personal. administracions públiques de Catalunya art de la Llei estatal 30/1992, de 26 de novembre, de règim

29 29/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Codi: 605 Sèrie documental: expedients de subvencions de foment i promoció de les activitats socials o econòmiques d interès públic. Organisme: diputacions i consells comarcals. Disposició: conservació permanent de les subvencions nominatives. Respecte a les subvencions de lliure concurrència, destrucció total de les subvencions atorgades a altres administracions públiques. De la resta de subvencions de lliure concurrència, conservació permanent dels projectes, les memòries i les actes d avaluació, sempre que n hi hagi, i destrucció de la resta de documentació. Termini: sis anys des de la remissió del Compte General a la Sindicatura de Comptes. En el cas de documentació de conservació permanent, restricció de 30 anys des de la producció del document. ( )

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 4 de desembre de 2015, del director general de Política Educativa, per la qual resol la convocatòria del concurs d assignacions i ajudes

Más detalles

RESOLUCIÓ d 11 de desembre de 2013, de la Direcció

RESOLUCIÓ d 11 de desembre de 2013, de la Direcció Conselleria d Educació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ d 11 de desembre de 2013, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, de la convocatòria d ajudes per als centres d educació especial, les unitats

Más detalles

Conselleria d Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural

Conselleria d Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural Conselleria d Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ORDE 2/2016 de 22 de febrer, de la Conselleria d Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, per la

Más detalles

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE:

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: 1. Dades personals persona o entitat SOL LICITANT /Datos Personales persona o entidad SOLICITANTE Entitat sol licitant/ Entidad solicitante: NIF Domicili/Domicilio:

Más detalles

Antecedentes y formación del. presupuesto. Liquidación del presupuesto. F305 Llibres de

Antecedentes y formación del. presupuesto. Liquidación del presupuesto. F305 Llibres de TABLA COMPARATIVA Dip GIRONA/BARCELONA Dip. ALICANTE Dip ALMERIA Dip LLEIDA Ayunt. BARCELONA F200 PRESUPUESTOS PRESUPUESTO G5 100 200 PRESUPUESTO F300 Pròrroga pressupostària F301 Aprovació del pressupost

Más detalles

Poden obrir sense limitació d horari i tots els dies. Poden obrir sense limitació d horari (mínim: 18 h el dia) i tots els dies excepte els dies de tancament obligatori (1 de gener i 25 de desembre) i

Más detalles

Elche, 2 de diciembre de 2009. El rector, p. d. (R 767/07 de 10.05.2007), el vicerrector de Personal: José Francisco González Carbonell.

Elche, 2 de diciembre de 2009. El rector, p. d. (R 767/07 de 10.05.2007), el vicerrector de Personal: José Francisco González Carbonell. Universitat Miguel Hernández d Elx RESOLUCIÓ de 2 de desembre del 2009, per la qual s ordena la publicació íntegra de la relació de llocs de treball del personal d administració i servicis de la Universitat

Más detalles

Inscriure s al cens de l Agència Tributària per obtenir el Número d Identificació Fiscal (NIF). S ha d omplir l imprès 036 (alta censal), amb el qual també es dóna d alta de l Impost sobre Activitats Econòmiques

Más detalles

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials.

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials. ORDRE BSF/127/2012, de 9 de maig, per la qual s'actualitzen el cost de referència, el mòdul social i el copagament, així com els criteris funcionals de les prestacions de la Cartera de Serveis Socials

Más detalles

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015 Dades d identificació de la persona sol licitant / Datos de identificación de la persona solicitante Nom / Nombre Primer cognom / Primer apellido Segon cognom / Segundo apellido Tipus identificador / Tipo

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de EDICIONES DON BOSCO en la

Más detalles

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS TIPUS DE CONVALIDACIONS Aquest document recull les possibles convalidacions de mòduls i unitats formatives del cicle formatiu de grau superior ICA0 Administració de sistemes,

Más detalles

Conselleria de Vivienda, Obras Públicas y Vertebración del Territorio. Conselleria d Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori

Conselleria de Vivienda, Obras Públicas y Vertebración del Territorio. Conselleria d Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori Conselleria d Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ORDRE 3/2015, de 23 de desembre, de la Conselleria d Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, per la qual s aproven les

Más detalles

Conselleria d Educació Conselleria de Educación

Conselleria d Educació Conselleria de Educación Conselleria d Educació ORDE 11/2011, de 28 de febrer, de la Conselleria d Educació, per la qual es convoquen les ajudes de l aportació complementària per als beneficiaris, estudiants de cicles formatius

Más detalles

DOGC. Any 36 / 2a època Dijous, 14 de juny de 2012 Núm. 6149

DOGC. Any 36 / 2a època Dijous, 14 de juny de 2012 Núm. 6149 DOGC Av. de Josep Tarradellas, 20 Tel. 93 292 54 00 Fax 93 292 54 35 08029 Barcelona ISSN 1988-298X Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Any 36 / 2a època Dijous, 14 de juny de 2012 Núm. 6149 Sumari

Más detalles

Conselleria de Justícia i Administracions Públiques Conselleria de Justicia y Administraciones Públicas

Conselleria de Justícia i Administracions Públiques Conselleria de Justicia y Administraciones Públicas Conselleria de Justícia i Administracions Públiques ORDE 9/2011, de 8 de març, de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques, per la qual es convoca un concurs per a la concessió dels premis

Más detalles

Beques Daniel Bravo. per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica. Bases convocatòria 2015

Beques Daniel Bravo. per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica. Bases convocatòria 2015 Beques Daniel Bravo per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica Bases convocatòria 2015 Objectiu Beneficiaris La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu presenta la convocatòria 2015 de les

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U.

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U. Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U. 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de INSERT STAR, S.L.U. en la

Más detalles

Seguretat informàtica

Seguretat informàtica Informàtica i comunicacions Seguretat informàtica CFGM.SMX.M06/0.09 CFGM - Sistemes microinformàtics i xarxes Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquesta col lecció ha estat dissenyada

Más detalles

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A IMPRESOS PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A CURS 2014-15 CEIP CAN PASTILLA CEIP CAN PASTILLA CURS 2014-15 Autorització de l ús de les imatges dels alumnes El

Más detalles

Primero. Primer Reconéixer les accions formatives proposades en les modificacions

Primero. Primer Reconéixer les accions formatives proposades en les modificacions Conselleria d Educació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 23 d abril de 2015, de la Direcció General d Innovació, Ordenació i Política Lingüística, per la qual es fan públiques les modificacions dels plans

Más detalles

LLEI DE TRANSPARÈNCIA INFORMACIÓ ECONÒMICO FINANCERA Llei 19/2013, de 9 de desembre (bàsica) Llei 19/2014, de 29 de desembre (autonòmica)

LLEI DE TRANSPARÈNCIA INFORMACIÓ ECONÒMICO FINANCERA Llei 19/2013, de 9 de desembre (bàsica) Llei 19/2014, de 29 de desembre (autonòmica) LLEI DE TRANSPARÈNCIA INFORMACIÓ ECONÒMICO FINANCERA Llei 19/2013, de 9 de desembre (bàsica) Llei 19/2014, de 29 de desembre (autonòmica) I Antecedents. Marc competencial i normatiu El nivell de transparència

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport ORDRE 1/2016, de 5 de gener, de la Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual s aproven les bases reguladores de les subvencions

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 27 de gener de 2016, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, per la qual es determina el calendari

Más detalles

Podeu recuperar el text íntegre de totes les disposicions legislatives des del formulari del Recull Legislatiu del web del CERES.

Podeu recuperar el text íntegre de totes les disposicions legislatives des del formulari del Recull Legislatiu del web del CERES. Podeu recuperar el text íntegre de totes les disposicions legislatives des del formulari del Recull Legislatiu del web. BOE Resolución de 19 de julio de 2011, de la Dirección 06/08/2011 General de Trabajo,

Más detalles

LA REFORMA DEL PROCEDIMENT ADMINISTRATIU COMÚ I DEL RÈGIM JURÍDIC DEL SECTOR PÚBLIC

LA REFORMA DEL PROCEDIMENT ADMINISTRATIU COMÚ I DEL RÈGIM JURÍDIC DEL SECTOR PÚBLIC - Sistemàtica - Tramitació (memòries) - Novetats: tramitació electrònica - Crítiques: manca d aspectes novedosos - Procediment administratiu Relacions: - ad intra - ad extra Disposición final séptima.

Más detalles

1. Las fundaciones están obligadas al cumplimiento de obligaciones contables?

1. Las fundaciones están obligadas al cumplimiento de obligaciones contables? 1. Las fundaciones están obligadas al cumplimiento de obligaciones contables? Si. La Ley 50/2002, de aplicación a las Fundaciones de Competencia Estatal y a las Fundaciones de ámbito autonómico que no

Más detalles

PREÁMBULO PREÀMBUL DECRETO DECRETE

PREÁMBULO PREÀMBUL DECRETO DECRETE Conselleria de Sanitat DECRET 212/2010, de 17 de desembre, del Consell, que regula el règim jurídic del personal emèrit de les institucions sanitàries de l Agència Valenciana de Salut. [2010/13689] Conselleria

Más detalles

INSTITUT GUTTMANN - DOSSIER INFORMATIU

INSTITUT GUTTMANN - DOSSIER INFORMATIU Aquesta carta de drets i deures dels ciutadans en relació amb la salut i l atenció sanitària ha estat aprovada amb caràcter de document programàtic a la sessió de govern del Consell Executiu de la Generalitat

Más detalles

Vicepresidencia y Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas. Vicepresidència i Conselleria d Igualtat i Polítiques Inclusives

Vicepresidencia y Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas. Vicepresidència i Conselleria d Igualtat i Polítiques Inclusives Vicepresidència i Conselleria d Igualtat i Polítiques Inclusives ORDRE 1/2016, de 20 de gener, de la Vicepresidència i Conselleria d Igualtat i Polítiques Inclusives, per la qual s estableixen les bases

Más detalles

SESION ORDINARIA DEL PLENO DEL EXCELENTISIMO AYUNTAMIENTO CONVOCADA PARA LAS 11:00 HORAS DEL DIA 07/11/2013. ****************** Orden del día

SESION ORDINARIA DEL PLENO DEL EXCELENTISIMO AYUNTAMIENTO CONVOCADA PARA LAS 11:00 HORAS DEL DIA 07/11/2013. ****************** Orden del día SESION ORDINARIA DEL PLENO DEL EXCELENTISIMO AYUNTAMIENTO CONVOCADA PARA LAS 11:00 HORAS DEL DIA 07/11/2013. ****************** Orden del día Secretaria General 1r.-Aprovació, si procedix, del acta de

Más detalles

ANNEX II ANEXO II. Viverista / Viverista. Jardineria / Jardinería. Venedor tècnic / Vendedor técnic. Fusteria PVC / Carpintería PVC.

ANNEX II ANEXO II. Viverista / Viverista. Jardineria / Jardinería. Venedor tècnic / Vendedor técnic. Fusteria PVC / Carpintería PVC. 9586 2001 05 04 DOGV - Núm. 3.992 Conselleria de Benestar Social CORRECCIÓ d'errades de l'ordre de 12 d'abril de 2001 de la Conselleria de Benestar Social, per la qual es convoquen ajudes per a l'any 2001

Más detalles

Missió de Biblioteques de Barcelona

Missió de Biblioteques de Barcelona Missió de Biblioteques de Barcelona Facilitar a tota la ciutadania -mitjançant els recursos materials, la col lecció i la programació de les biblioteques- l accés lliure a la informació, al coneixement

Más detalles

TAXA PER L'OCUPACIÓ DEL DOMINI PÚBLIC LOCAL AMB TAULES I CADIRES AMB FINALITAT LUCRATIVA.

TAXA PER L'OCUPACIÓ DEL DOMINI PÚBLIC LOCAL AMB TAULES I CADIRES AMB FINALITAT LUCRATIVA. TAXA PER L'OCUPACIÓ DEL DOMINI PÚBLIC LOCAL AMB TAULES I CADIRES AMB FINALITAT LUCRATIVA. ARTICLE 1.- FONAMENT I NATURALESA. Sobre la base del previst en els articles 58 i 20.3 apartat i) de la Llei 39/1988,

Más detalles

Universitat Politècnica de València Universitat Politècnica de València

Universitat Politècnica de València Universitat Politècnica de València Universitat Politècnica de València RESOLUCIÓ d 1 febrer de 2016, del rector, per la qual es convoca concurs per a la provisió de lloc de treball vacant del grup A, subgrup A1, sector administració especial,

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 28 de gener de 2016, de la Secretaria Autonòmica d Educació i Investigació, per la qual es convoca la realització d estades de formació

Más detalles

DISPOSICIONES FINALES DISPOSICIONS FINALS

DISPOSICIONES FINALES DISPOSICIONS FINALS Conselleria d Educació RESOLUCIÓ de 15 de setembre de 2010, de la Direcció General d Avaluació, Innovació i Qualitat Educativa i de la Formació Professional, per la qual s establix el límit màxim de la

Más detalles

Ejemplar suelto (cada fascículo): Subscripción anual en papel: Subscripción anual microfichas: Subscripción anual en CD-ROM

Ejemplar suelto (cada fascículo): Subscripción anual en papel: Subscripción anual microfichas: Subscripción anual en CD-ROM 31438 10 12 2002 DOGV - Núm. 4.395 Exemplar solt (per fascicle): Subscripció anual en paper: Subscripció anual microfitxa: Subscripció anual en CD-ROM 0,38 e 136,80 e 231,99 e 30,23 e Ejemplar suelto (cada

Más detalles

Balanç d actuacions de l Agència Catalana del Consum 2013. Barcelona, 17 de març de 2014

Balanç d actuacions de l Agència Catalana del Consum 2013. Barcelona, 17 de març de 2014 Balanç d actuacions de l Agència Catalana del Consum 2013 Barcelona, 17 de març de 2014 Protecció del consumidor Consultes Reclamacions Arbitratges Protecció del consumidor Denúncies Inspeccions Sancions

Más detalles

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques RESOLUCIÓ de 28 de juny de 2016, de la Direcció General de Funció Pública, per la qual es convoca la provisió,

Más detalles

5. Excedència per cura de fills i filles

5. Excedència per cura de fills i filles 5. DEFINICIÓ I OBJECIUS ota persona treballadora amb fills a càrrec, o amb persones dependents a càrrec, podrà sol licitar una excedència amb la finalitat de tenir-ne cura durant un període màxim de 3

Más detalles

Audiència Pública. Vilanova i la Geltrú, 5 de novembre de 2011

Audiència Pública. Vilanova i la Geltrú, 5 de novembre de 2011 Audiència Pública Vilanova i la Geltrú, 5 de novembre de 2011 2007-2011: CONTEXT SOCIAL I ECONÒMIC DE CRISI SITUACIÓNO ÉS FÀCIL DES DE FA ANYS, I ESPECIALMENT DE FA 3. PER QUÈ? El 30% de l activitat de

Más detalles

Antes de comenzar, la presentación del informe, una puntualización:

Antes de comenzar, la presentación del informe, una puntualización: Sr. Alcalde, regidors i regidores Sr. Josep Escartin, Síndic Municipal de Greuges de Sabadell i president del FòrumSD Sr. Francisco Amaya, Síndic Personer de Mollet Senyores i senyors, Amigues i amics,

Más detalles

Preàmbul. Preámbulo DECRETO DECRETE

Preàmbul. Preámbulo DECRETO DECRETE Conselleria d Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua DECRET 98/2012, de 15 de juny, del Consell, pel qual regula les condicions per a l exercici d activitats de formació de manipuladors de plaguicides

Más detalles

Conselleria de Governació i Justícia Consellería de Gobernación y Justicia

Conselleria de Governació i Justícia Consellería de Gobernación y Justicia Conselleria de Governació i Justícia DECRET 83/2015, del 29 de maig, del Consell, pel qual es regulen els requisits i el procediment d homologació d accions formatives dirigides al personal de seguretat

Más detalles

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA PER COBRIR PLACES VACANTS DE LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA. (Núm. de registre

Más detalles

Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'ECONOMIA I COMPETITIVITAT

Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'ECONOMIA I COMPETITIVITAT Sec. III. - Pàg. 25804 Secció III. Altres disposicions i actes administratius ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'ECONOMIA I COMPETITIVITAT 8434 Resolució del conseller d Economia i Competitivitat

Más detalles

Conselleria de Empresa, Universitat i Ciència. Conselleria de Empresa, Universidad y Ciencia. 40340 21 12 2006 DOGV núm. 5.412. g) ALTRES ASSUMPTES

Conselleria de Empresa, Universitat i Ciència. Conselleria de Empresa, Universidad y Ciencia. 40340 21 12 2006 DOGV núm. 5.412. g) ALTRES ASSUMPTES 40340 21 12 2006 DOGV núm. 5.412 Apartat quart Es delega en el director general d Investigació, Desenrotllament i Innovació Agropecuària la concessió i denegació de les ajudes previstes en la present resolució.

Más detalles

Conselleria de Sanitat Consellería de Sanidad

Conselleria de Sanitat Consellería de Sanidad Conselleria de Sanitat CORRECCIÓ d errades de l Orde 5/2013, de 3 de setembre, de la Conselleria de Sanitat, per la qual es regula el procediment d habilitació del personal dels vehicles de transport sanitari

Más detalles

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 17 de juny de 2016, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyances de Règim Especial, per al desenvolupament, en el curs

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de SOLUCIONES ASORCAD, S.L.

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de SOLUCIONES ASORCAD, S.L. Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de SOLUCIONES ASORCAD, S.L. 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de SOLUCIONES ASORCAD,

Más detalles

Conselleria d Educació, Cultura i Esport Consellería de Educación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Cultura i Esport Consellería de Educación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Cultura i Esport ORDE 11/2014, de 12 de febrer, de la Conselleria d Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen ajudes al transport universitari a la Comunitat Valenciana

Más detalles

I. DISPOSICIONES GENERALES I. DISPOSICIONS GENERALS 1. PRESIDÈNCIA I CONSELLERIES DE LA GENERALITAT VALENCIANA

I. DISPOSICIONES GENERALES I. DISPOSICIONS GENERALS 1. PRESIDÈNCIA I CONSELLERIES DE LA GENERALITAT VALENCIANA 1468 2001 01 23 DOGV - Núm. 3.923 I. DISPOSICIONS GENERALS 1. PRESIDÈNCIA I CONSELLERIES DE LA GENERALITAT VALENCIANA Conselleria de Benestar Social ORDRE d 11 de gener de 2001, de la Conselleria de Benestar

Más detalles

Contrato privado Procedimiento abierto Oferta: varios criterios de adjudicación Contrato sujeto a regulación armonizada Tramitación ordinaria

Contrato privado Procedimiento abierto Oferta: varios criterios de adjudicación Contrato sujeto a regulación armonizada Tramitación ordinaria Corts Valencianes Licitació número CVA 25/15. Serveis d assegurança col lectiva de vida i accidents per als diputats i diputades de les Corts i serveis d assegurança col lectiva de vida i acci dents del

Más detalles

Vicepresidencia y Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas. Vicepresidència i Conselleria d Igualtat i Polítiques Inclusives

Vicepresidencia y Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas. Vicepresidència i Conselleria d Igualtat i Polítiques Inclusives Vicepresidència i Conselleria d Igualtat i Polítiques Inclusives ORDRE 7/2015, d 11 de desembre, de la Vicepresidència i Conselleria d Igualtat i Polítiques Inclusives, per la qual s aproven les bases

Más detalles

SERVICIO DE INFORMACIÓN Y DOCUMENTACIÓN ENERO 2011

SERVICIO DE INFORMACIÓN Y DOCUMENTACIÓN ENERO 2011 SERVICIO DE INFORMACIÓN Y DOCUMENTACIÓN ENERO 2011 Ministerio de Economía y Hacienda BOE nº 4 de 05.01.11 BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO Resolución de 3 de enero de 2011, del Departamento de Gestión Tributaria

Más detalles

DISPOSICIONS DEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT AGÈNCIA DE GESTIÓ D'AJUTS UNIVERSITARIS I DE RECERCA

DISPOSICIONS DEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT AGÈNCIA DE GESTIÓ D'AJUTS UNIVERSITARIS I DE RECERCA 1/11 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya DISPOSICIONS DEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT AGÈNCIA DE GESTIÓ D'AJUTS UNIVERSITARIS I DE RECERCA RESOLUCIÓ ECO/1671/2015, de 2 de juliol, per la

Más detalles

NORMATIVA AUTONÓMICA EN MATERIA DE VIVIENDA

NORMATIVA AUTONÓMICA EN MATERIA DE VIVIENDA MARCO LEGAL NORMATIVA AUTONÓMICA EN MATERIA DE VIVIENDA DAVID BALBÁS ALONSO NORMATIVA AUTONÓMICA EN MATERIA DE VIVIENDA METODOLOGÍA Y FUENTES - La búsqueda se realizó la semana del 7 al 13 de abril de

Más detalles

Conselleria d Educació, Cultura i Esport Consellería de Educación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Cultura i Esport Consellería de Educación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 9 de gener de 2014, de la Direcció General d Innovació, Ordenació i Política Lingüística, per la qual es convoca la prova per a persones majors de

Más detalles

Per tot això, amb els informes favorables de l Advocacia General de la Generalitat i de la conselleria d Economia, Hisenda i Ocupació, a

Per tot això, amb els informes favorables de l Advocacia General de la Generalitat i de la conselleria d Economia, Hisenda i Ocupació, a Conselleria de Justícia i Administracions Públiques DECRET 22/2008, de 7 de març, del Consell, pel qual s aprova l oferta d ocupació pública de 2008 per al personal de l administració de la Generalitat.

Más detalles

LES REGLES DE VALORACIÓ DE LES RETRIBUCIONS EN ESPÈCIE.

LES REGLES DE VALORACIÓ DE LES RETRIBUCIONS EN ESPÈCIE. LES REGLES DE VALORACIÓ DE LES RETRIBUCIONS EN ESPÈCIE. El passat dissabte 26 de juliol es publicava en el Butlletí Oficial de l Estat el Reial Decret 637/2014, de 25 de juliol, pel que es modifica l article

Más detalles

Any XXXIX Divendres, 17 de juny de 2016 / Viernes, 17 de junio de 2016 Núm. 7808

Any XXXIX Divendres, 17 de juny de 2016 / Viernes, 17 de junio de 2016 Núm. 7808 Any XXXIX Divendres, 17 de juny de 2016 / Viernes, 17 de junio de 2016 Núm. 70 I. DISPOSICIONS GENERALS I. DISPOSICIONES GENERALES Entitat d Infraestructures de la Generalitat (EIGE) RESOLUCIÓ de 13 de

Más detalles

Hacer oferta pública de dos plazas de investigador doctor junior de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de dos plazas de investigador doctor junior de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 2 de novembre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública de dos places d investigador doctor júnior d aquest organisme amb contracte

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a doctor junior de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a doctor junior de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 2 de febrer de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor júnior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Conselleria d Educació, Formació i Ocupació Conselleria de Educación, Formación y Empleo

Conselleria d Educació, Formació i Ocupació Conselleria de Educación, Formación y Empleo Conselleria d Educació, Formació i Ocupació ORDE 47/2012, de 21 de juliol, de la Conselleria d Educació, Formació i Ocupació, per la qual es convoca i regula la concessió de subvencions públiques destinades

Más detalles

Consellería de Presidencia y Agricultura, Pesca, Alimentación y Agua. Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua

Consellería de Presidencia y Agricultura, Pesca, Alimentación y Agua. Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua RESOLUCIÓ de 30 de desembre de 2013, del director general de Producció Agrària i Ramaderia, per la qual s establix la convocatòria per

Más detalles

Consellería de Economía, Industria, Turismo y Empleo. Conselleria d Economia, Indústria, Turisme i Ocupació

Consellería de Economía, Industria, Turismo y Empleo. Conselleria d Economia, Indústria, Turisme i Ocupació Conselleria d Economia, Indústria, Turisme i Ocupació ORDE 2/2015, de 6 de març, de la Conselleria d Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, per la qual s aproven les bases i es convoquen ajudes per a

Más detalles

Consellería de Presidencia y Agricultura, Pesca, Alimentación y Agua. Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua

Consellería de Presidencia y Agricultura, Pesca, Alimentación y Agua. Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua ORDE 11/2013, de 13 d agost, de la Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua, que desplega alguns aspectes

Más detalles

Decreto clasif y adj gas natural y glp expte 7_14_cecom Numero de decreto : 03138, Fecha de decreto : 15 abril 2015

Decreto clasif y adj gas natural y glp expte 7_14_cecom Numero de decreto : 03138, Fecha de decreto : 15 abril 2015 Pagina 1 de 6 DECRETO DEL PRESIDENTE DE LA DIPUTACIÓN DE VALENCIA NUMERO DECRET DEL PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA NÚM. Dada cuenta del expediente 7/14/CECOM, instruido por la Central de Compras,

Más detalles

SR. PRESIDENT DEL COL LEGI OFICIAL D AGENTS COMERCIALS DE SABADELL SR. PRESIDENTE DEL COLEGIO OFICIAL DE AGENTES COMERCIALES DE SABADELL

SR. PRESIDENT DEL COL LEGI OFICIAL D AGENTS COMERCIALS DE SABADELL SR. PRESIDENTE DEL COLEGIO OFICIAL DE AGENTES COMERCIALES DE SABADELL DOCUMENT COL LEGIAL Calassanç Duran, 144 bxs. Esquerra 08203 Sabadell SOL LICITUD D INGRÉS / SOLICITUD DE INGRESO 1 Sol licitud número: Solicitud número: DADES PERSONALS / DATOS PERSONALES Registrat número:

Más detalles

7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015

7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015 7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015 Aquest document és un resum de les bases del 7è premi del Consell Municipal d Immigració de Barcelona. Conté, a més, informació

Más detalles

Conselleria de Vivienda, Obras Públicas y Vertebración del Territorio. Conselleria d Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori

Conselleria de Vivienda, Obras Públicas y Vertebración del Territorio. Conselleria d Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori Conselleria d Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ORDRE 6/2016, de 19 de maig, de la Conselleria d Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, per la qual s aproven les bases

Más detalles

Servei Valencià d Ocupació i Formació Servicio Valenciano de Empleo y Formación

Servei Valencià d Ocupació i Formació Servicio Valenciano de Empleo y Formación Servei Valencià d Ocupació i Formació RESOLUCIÓ de 21 de juny de 2016, de la directora general del Servei Valencià d Ocupació i Formació, per la qual es convoquen per a l exercici 2016 les subvencions

Más detalles

Conselleria de Sanitat. Conselleria de Sanidad. 19824 28 07 2004 DOGV - Núm. 4.807

Conselleria de Sanitat. Conselleria de Sanidad. 19824 28 07 2004 DOGV - Núm. 4.807 19824 28 07 2004 DOGV - Núm. 4.807 5ª. El titular de la instal lació haurà de tindre en compte en l execució del projecte les condicions imposades pels organismes afectats, totes les quals se li van notificar

Más detalles

SERVICIOS SUMINISTROS

SERVICIOS SUMINISTROS SERVICIOS SUMINISTROS SECCIÓN : PÁGINA : FECHA : D.1. 3 02/07/14 CIRCULAR - 59/14 Instalaciones Baja Tensión Apreciado/a Colegiado/a: Te adjuntamos al presente la información sobre: - La última campaña

Más detalles

SR. PRESIDENT DEL COL LEGI OFICIAL D AGENTS COMERCIALS DE BARCELONA SR. PRESIDENTE DEL COLEGIO OFICIAL DE AGENTES COMERCIALES DE BARCELONA

SR. PRESIDENT DEL COL LEGI OFICIAL D AGENTS COMERCIALS DE BARCELONA SR. PRESIDENTE DEL COLEGIO OFICIAL DE AGENTES COMERCIALES DE BARCELONA DOCUMENT COL LEGIAL Casp, 130 08013 Barcelona SOL LICITUD D INGRÉS / SOLICITUD DE INGRESO Sol licitud número: Solicitud número: Registrat número: Registrado número: N.I.F.: Adreça: Dirección: C.Postal:

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 8 de gener de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador doctor junior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS PREPARATS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS PREPARADAS

Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS PREPARATS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS PREPARADAS Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS Dades del titular / Datos del titular Nom i cognoms o Raó social / Nombre

Más detalles

SUMARI SUMARIO. Any XXIX Divendres, 20 de gener de 2006 / Viernes, 20 de enero de 2006 Núm I. DISPOSICIONS GENERALS I. DISPOSICIONES GENERALES

SUMARI SUMARIO. Any XXIX Divendres, 20 de gener de 2006 / Viernes, 20 de enero de 2006 Núm I. DISPOSICIONS GENERALS I. DISPOSICIONES GENERALES DIARI OFICIAL Any XXIX Divendres, 20 de gener de 2006 / Viernes, 20 de enero de 2006 Núm. 5.181 SUMARI SUMARIO I. DISPOSICIONS GENERALS I. DISPOSICIONES GENERALES 1. PRESIDÈNCIA I CONSELLERIES DE LA GENERALITAT

Más detalles

BASES REGULADORAS DE LAS AYUDAS MUNICIPALES PARA EL FOMENTO DE LA INICIATIVA EMPRENDEDORA EJERCICIO 2014

BASES REGULADORAS DE LAS AYUDAS MUNICIPALES PARA EL FOMENTO DE LA INICIATIVA EMPRENDEDORA EJERCICIO 2014 BASES REGULADORAS DE LAS AYUDAS MUNICIPALES PARA EL FOMENTO DE LA INICIATIVA EMPRENDEDORA EJERCICIO 2014 Ante la actual situación económica, el apoyo a nuevas actividades emprendedoras en nuestro municipio

Más detalles

Conselleria de Sanitat Consellería de Sanidad

Conselleria de Sanitat Consellería de Sanidad Conselleria de Sanitat ORDE 1/2015, d 11 de març, de la Conselleria de Sanitat, per la qual s aproven les bases i es convoquen dos beques per a la realització de pràctiques professionals en la Direcció

Más detalles

BASES REGULADORAS DE LAS AYUDAS MUNICIPALES PARA EL FOMENTO DE LA INICIATIVA EMPRENDEDORA EJERCICIO 2015

BASES REGULADORAS DE LAS AYUDAS MUNICIPALES PARA EL FOMENTO DE LA INICIATIVA EMPRENDEDORA EJERCICIO 2015 BASES REGULADORAS DE LAS AYUDAS MUNICIPALES PARA EL FOMENTO DE LA INICIATIVA EMPRENDEDORA EJERCICIO 2015 Ante la actual situación económica, el apoyo a nuevas actividades emprendedoras en nuestro municipio

Más detalles

SUMARIO SUMARI. Any XXVIII Dijous, 20 de gener de 2005 / Jueves, 20 de enero de 2005 Núm. 4.928 II. AUTORIDADES Y PERSONAL II. AUTORITATS I PERSONAL

SUMARIO SUMARI. Any XXVIII Dijous, 20 de gener de 2005 / Jueves, 20 de enero de 2005 Núm. 4.928 II. AUTORIDADES Y PERSONAL II. AUTORITATS I PERSONAL DIARI OFICIAL Any XXVIII Dijous, 20 de gener de 2005 / Jueves, 20 de enero de 2005 Núm. 4.928 SUMARI SUMARIO II. AUTORITATS I PERSONAL II. AUTORIDADES Y PERSONAL b) OFERTES D OCUPACIÓ PÚBLICA, OPOSICIONS

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 27 de febrer de 2012, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d oficial de laboratori de suport a la investigació d aquest organisme

Más detalles

GUIA CONCILIACIÓ VIDA LABORAL I FAMILIAR. Desembre 2006

GUIA CONCILIACIÓ VIDA LABORAL I FAMILIAR. Desembre 2006 SERVEI DE BIBLIOTECA GUIA CONCILIACIÓ VIDA LABORAL I FAMILIAR Desembre 2006 La conciliació de la vida laboral i familiar ha esdevingut una preocupació en molts àmbits. L evolució de la societat implica

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a doctor senior de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a doctor senior de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ d 1 de febrer de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor sènior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Usos dels certificat idcat de CATCert

Usos dels certificat idcat de CATCert Usos dels certificat idcat de CATCert Àmbit Tipus administració Nom administració Tipus tràmit Descripció tràmit Adreça web de l'ens EC-idCAT AUTONÒMIC Comunitat Autònoma Comunidad de Madrid Habitatge

Más detalles

atén xiquets i xiquetes des del naixement fins als 6 anys d edat.

atén xiquets i xiquetes des del naixement fins als 6 anys d edat. Conselleria d Educació, Cultura i Esport ORDE 64/2015, de 12 de juny, de la Conselleria d Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen i regulen les ajudes econòmiques destinades a l escolarització

Más detalles

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ d 1 de juny de 2016, de la Secretaria Autonòmica d Educació i Investigació, per la qual s estableixen el calendari i el procediment d admissió

Más detalles

Multiple Quantitative Monitoring of Food Allergies at Point of Care (Positive), CPI-13-279». [2013/6132]

Multiple Quantitative Monitoring of Food Allergies at Point of Care (Positive), CPI-13-279». [2013/6132] Universitat de València RESOLUCIÓ de 6 de juny de 2013, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador doctor sènior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

ayudas para pagar el IBI

ayudas para pagar el IBI IBI Impuesto sobre bienes inmuebles Cómo acogerse a las ayudas para pagar el IBI Plazo de presentación de solicitudes Del 1 de enero al 31 de marzo de 2014 Estamos a tu servicio Tú eres lo primero El Ayuntamiento

Más detalles

Conselleria d Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural

Conselleria d Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural Conselleria d Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ORDRE 8/2015, de 3 de desembre, de la Conselleria d Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, per

Más detalles

multiplataforma, transmèdia i multisuport, de ficció, documental i d'animació. [2014/10811]

multiplataforma, transmèdia i multisuport, de ficció, documental i d'animació. [2014/10811] Conselleria d'educació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 24 de novembre de 2014, de la presidenta de CulturArts Generalitat, per la qual es concedixen ajudes per a la millora de la producció audiovisual en

Más detalles

Consellería de Economía, Industria, Turismo y Empleo. Conselleria d Economia, Indústria, Turisme i Ocupació

Consellería de Economía, Industria, Turismo y Empleo. Conselleria d Economia, Indústria, Turisme i Ocupació Conselleria d Economia, Indústria, Turisme i Ocupació ORDE 19/2014, de 27 de juny, de la Conselleria d Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, per la qual es regula i convoca la concessió de subvencions

Más detalles