Preguntes més freqüents

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Preguntes més freqüents"

Transcripción

1 Preguntes més freqüents Ordre EMO/381/2014, de 22 de desembre, per la qual s aproven les bases reguladores de les subvencions destinades a la Xarxa d impulsors del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, i s obre la convocatòria anticipada per a l any XIMP- convocatòria 2015 Quines entitats poden sol licitar la subvenció per a contractar personal tècnic de la Xarxa d impulsors del En aquesta convocatòria 2015, només poden sol licitar la subvenció prevista a l Ordre EMO/381/2014, de 22 de desembre, els consells comarcals i els ajuntaments de les comarques i municipis que consten a la taula 1 i 2 respectivament de l annex 2 Distribució Territorial de la Xarxa d impulsors del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya de l Ordre esmentada, o, en el seu lloc, els seus organismes autònoms o les entitats depenents o vinculades a aquells, que disposin d un Punt d Informació Juvenil o d una Oficina Jove de la Xarxa Nacional d Emancipació Juvenil o, si no en disposen, que acreditin mitjançant la memòria poder habilitar un espai adient per realitzar-hi les activitats. Les entitats sense ànim de lucre no estan convocades. En aquesta convocatòria 2015, quin equipament tecnològic han de tenir, o han de posar a disposició de la Xarxa d impulsors del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, les entitats participants segons la Guia de prescripcions tècniques? En aquesta convocatòria l equipament tecnològic que s ha de posar a disposició de la xarxa d impulsors del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya és un ordinador amb accés a Internet i amb lector de targetes criptogràfiques amb el programari de lectura instal lat. Quin és el termini de presentació de les sol licituds de subvenció per a contractar personal tècnic de la Xarxa d impulsors del Programa de garantia Juvenil a Catalunya? En aquesta convocatòria 2015, les entitats poden presentar la sol licitud de subvenció fins el 8 de febrer de 2015.

2 Quin és el formulari i la documentació que s ha de presentar per a sol licitar la subvenció per a contractar el personal tècnic de la Xarxa d impulsors del El formulari de sol licitud s obté mitjançant l aplicació Subvencions de projectes i accions per a l ocupació. El formulari inclou la declaració responsable del compliment dels requisits previstos a la base 8 de l annex 1 de l Ordre EMO/381/2014, de 22 de desembre. Adjunt s ha de presentar: - Una memòria, que per aquesta convocatòria ha de descriure els espais que s utilitzaran per a l atenció de les persones (amidament, il luminació, ventilació, calefacció, mobiliari, serveis higiènics, accessibilitat i ubicació del registre administratiu), adreça/ces i dotació tecnològica, els objectius a assolir, el seguiment i l avaluació a efectuar. -Si l entitat sol licitant és un organisme autònom o altres entitats jurídiques de creació voluntària, l acord o els acords municipals pels quals es decideix la seva creació, els estatuts i/o altres documents fundacionals i les seves modificacions. - La domiciliació bancària. On es presenta la sol licitud de subvenció per a contractar el personal tècnic de la Xarxa d impulsors del La sol licitud es presenta telemàticament mitjançant el portal EACAT. Quins són els requisits del personal tècnic a contractar per a la Xarxa d impulsors del Les persones destinatàries dels contractes a subvencionar han d estar en possessió d una titulació universitària oficial de grau o haver superat el primer o segon cicle d educació universitària i pertànyer a un dels col lectius següents: - Persona beneficiària del Programa de Garantia Juvenil - Persona inscrita com a demandant d ocupació no ocupada al Servei d Ocupació de Catalunya, preferentment menor de 30 anys. En aquest supòsit, prèviament s ha de presentar, com a mínim, 15 dies abans de l inici del contracte, una oferta d ocupació a l Oficina de Treball. Les persones interessades en treballar com a impulsors on poden adreçar-se? Per formar part del col lectiu de persones beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil cal reunir els requisits del Programa de Garantia Juvenil i haver-se registrat.

3 Per formar part del col lectiu de persones inscrites al Servei d Ocupació de Catalunya com a demandants d ocupació no ocupades,cal trobar-se en aquesta situació i inscriure s en l Oficina de treball corresponent. Una vegada obtinguda la subvenció cada entitat iniciarà el procediment de selecció del tècnic o tècnica segons el col lectiu determinat i, en cas que es tracti d una persona demandant d ocupació no ocupada, haurà de presentar una oferta d ocupació a l Oficina de Treball. Com es fa la selecció del tècnic o tècnica impulsor/a de la Xarxa d impulsors del Una comissió, constituïda per una persona representat del Servei d Ocupació de Catalunya, una de la Direcció General de Joventut i una de l entitat beneficiària de la subvenció, és qui ha de determinar el col lectiu de la persona a contractar, el perfil personal i professional i el procés de selecció que es portarà a terme. La comissió ha de determinar també la revisió a efectuar sobre l acompliment dels acords presos. Si s opta per contractar una persona inscrita com a demandant d ocupació no ocupada al Servei d Ocupació de Catalunya, l entitat beneficiària de la subvenció ha de presentar una oferta de treball a l Oficina de Treball que li correspon, com a mínim, 15 dies abans de la data prevista de contractació. Quins són els requisits dels contractes del personal tècnic per que siguin subvencionables en el marc de la Xarxa d impulsors del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya? Seran contractes subvencionables els contractes de treball a jornada completa d un any de durada, que s efectuïn en el termini de 30 dies des de la notificació de la resolució d atorgament de la subvenció, per a la realització de les actuacions previstes a base 6.1 de l annex 1 de l Ordre EMO/381/2014, de 22 de desembre. En els contractes hi ha de constar la publicitat relativa a l FSE i a la Iniciativa d Ocupació Juvenil d acord amb la base 23.2 del mateix annex 1 de l Ordre EMO/381/2014, de 22 de desembre. No són subvencionables els contractes a jornada parcial o per un període inferior a un any. S haurà de justificar la despesa mitjançant les nòmines i els TC i els comprovants del seu pagament.

4 Es pot subcontractar amb càrrec a la subvenció destinada a la Xarxa d impulsors del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya la realització de les actuacions previstes a base 6.1 de l annex 1 de l Ordre EMO/381/2014, de 22 de desembre? No es pot subcontractar la realització de les actuacions previstes en l Ordre EMO/381/2014, de 22 de desembre. L entitat beneficiària de la subvenció ha de realitzar els contractes de treball per a la realització de les actuacions previstes, tret que les realitzi un ens instrumental que tingui la condició de mitjà propi i servei tècnic de l entitat beneficiària, així s hagi fet constar en la sol licitud de la subvenció i s hagi formalitzat l encàrrec de gestió. Quants contractes són subvencionables a cada entitat de la Xarxa d impulsors del La Distribució territorial de la Xarxa d impulsors del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per a la convocatòria 2015 (annex 2 de l Ordre EMO/381/2014, de 22 de desembre) determina el nombre de tècnics o tècniques a contractar per cada ajuntament o consell comarcal a càrrec de la subvenció. El personal tècnic subvencionat per a la realització de les actuacions de la Xarxa d impulsors del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya pot realitzar altres funcions d informació i/o d assistència a altres col lectius o sobre altres programes? El personal tècnic impulsor del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya s ha de dedicar exclusivament a les persones joves destinatàries del Programa de Garantia Juvenil. Quin és l import de la subvenció per cada tècnic/a de la Xarxa d impulsors del L import màxim de la subvenció és de euros per cada tècnic que presti els seus serveis durant un any a jornada completa. El càlcul de la subvenció corresponent es realitza d acord amb el cost salarial segons conveni que apliqui l entitat, i el cost de la Seguretat Social. No són subvencionables els períodes de baixa laboral, encara que no suposin comunicat mèdic de baixa, tant si és per malaltia o accident comú o professional, ni els períodes de baixa per maternitat o paternitat.

5 Quin salari ha de percebre el personal tècnic de la Xarxa d impulsors del Cada entitat ha de determinar el salari que ha de percebre el tècnic o la tècnica impulsora del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya d acord amb les taules salarials del conveni col lectiu que li sigui d aplicació a l entitat. On ha de realitzar les seves funcions el tècnic o tècnica de la Xarxa d impulsors del El personal tècnic ha de realitzar les seves funcions en el Punt d Informació Juvenil o Oficina Jove. Quin és el termini d execució de les actuacions del personal tècnic de la Xarxa d impulsors del Els contractes han d iniciar en el termini de 30 dies a comptar de la notificació de la resolució d atorgament de la subvenció. Les actuacions del personal tècnic subvencionat amb càrrec a la convocatòria 2015 han de finalitzar transcorreguts els 12 mesos a comptar de la data d inici del contracte.

Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI. Entitats sense ànim de lucre 2015

Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI. Entitats sense ànim de lucre 2015 Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI Entitats sense ànim de lucre 2015 Objecte: El Programa Treball i Formació subvenciona la realització d accions d experiència laboral (contracte

Más detalles

MANUAL. d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació. PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH

MANUAL. d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació. PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH MANUAL d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació de la sol licitud licitud de subvencions per Obres PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH Barcelona, 1 de Setembre

Más detalles

SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016

SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016 SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016 MODELS DE DOCUMENTACIÓ PER SOL LICITAR SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRENCIA COMPETITIVA ADREÇADES AL FOMENT D INICIATIVES I PROPOSTES CULTURALS

Más detalles

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR 0 Índex 1. Què és la capitalització de l atur? Pàg. 2 2. Requisits Pàg. 3 3. Com i qui pot beneficiar se? Pàg. 4 4. Tràmits i documentació per a la sol licitud Pàg. 6 5. Informació

Más detalles

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA Sol licitant Sr. Sra. Nom/Raó social: Doc. identificatiu: Representant Nom: Doc. identificatiu: Dades per a notificacions Adreça electrònica: Telèfon mòbil: Titular de l adreça: Adreça (en cas de ser pers.

Más detalles

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Revisió 3 Data d aprovació 23.12.2009 Edició Desembre

Más detalles

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES Normes generals de sol licitud: Els formularis s han d emplenar a màquina, ordinador o, si es presenten a mà, en lletra majúscula que sigui clara

Más detalles

Conselleria d Administracions Públiques Direcció General de Funció Pública, Administració Públiques i Qualitat dels Serveis

Conselleria d Administracions Públiques Direcció General de Funció Pública, Administració Públiques i Qualitat dels Serveis Instrucció 5/2012, de 23 de juliol, de la directora general de Funció Pública, Administracions Públiques i Qualitat dels Serveis per la qual es fixen les pautes per tramitar i concedir l excedència voluntària

Más detalles

SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes

SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes Pàgina 1 de 9 Valoració de les assistències i canvi d estat al PMT. El SIGAC és l eina interna corporativa per

Más detalles

Manual de marca de l Ajuntament de L Hospitalet

Manual de marca de l Ajuntament de L Hospitalet Convivència amb altres institucions i/o empreses privades b 75% de a 3b = a 5 b b a 2 b 2 b Aplicació en positiu Aplicació en anunci de comunicat oficial (b/n) El Servei de Participació Ciutadana i Civisme

Más detalles

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS Ernest Valls Ajuntament de Tortosa LLEI 3/1998 És la nova Llei d Intervenció Integral de l Administració Ambiental, transposició de la Directiva Europea IPPC,

Más detalles

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES Normes generals de sol licitud: Els formularis s han d emplenar a màquina, ordinador o, si es presenten a mà, en lletra majúscula que sigui clara

Más detalles

1- Tràmits de companyia: s anomena tràmits de companyia a aquelles actuacions que cal fer per donar d alta o modificar els contractes d accés.

1- Tràmits de companyia: s anomena tràmits de companyia a aquelles actuacions que cal fer per donar d alta o modificar els contractes d accés. NOTA ACLARIDORA SOBRE LA DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER EFECTUAR ELS TRÀMITS ASSOCIATS A LES INSTAL LACIONS DE BAIXA TENSIÓ DAVANT DE LES EMPRESES DISTRIBUÏDORES ELÈCTRIQUES Aquesta nota sintetitza els criteris

Más detalles

BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017.

BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017. BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017. L article 57.1 del Decret 336/1988, de 17 d octubre, pel que

Más detalles

FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LES PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE COL LABORACIÓ

FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LES PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE COL LABORACIÓ Pàg.: 1 de 6 PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE Pàg.: 2 de 6 FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LA PRESTACIÓ DEFINICIÓ DE LA PRESTACIÓ Nom de la prestació Descripció Tramitació de beques

Más detalles

Treballar a Europa XARXA EURES

Treballar a Europa XARXA EURES Treballar a Europa XARXA EURES EURES - European Employment Services, xarxa de col laboració dels serveis públics d ocupació en l Espai Econòmic Europeu. Objectiu: facilitar la lliure circulació de treballadors.

Más detalles

SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A LA REPARACIÓ I PINTURA DE LES FAÇANES D EDIFICIS D HABITATGES A VILA-SECA

SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A LA REPARACIÓ I PINTURA DE LES FAÇANES D EDIFICIS D HABITATGES A VILA-SECA SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A LA REPARACIÓ I PINTURA DE LES FAÇANES D EDIFICIS D HABITATGES A VILA-SECA SOL LICITANT: NOM NIF REPRESENTANT: NOM NIF DADES PER A NOTIFICACIONS: Titular de l adreça: Adreça:

Más detalles

Accés a l assistència sanitària de cobertura pública a les persones estrangeres empadronades a Catalunya que no tenen la condició d assegurat o

Accés a l assistència sanitària de cobertura pública a les persones estrangeres empadronades a Catalunya que no tenen la condició d assegurat o Accés a l assistència sanitària de cobertura pública a les persones estrangeres empadronades a Catalunya que no tenen la condició d assegurat o beneficiari del Sistema Nacional de Salut Barcelona, 30 de

Más detalles

Guia per a entitats, empreses i ciutadania

Guia per a entitats, empreses i ciutadania Guia per a entitats, empreses i ciutadania Manual per presentar una subvenció telemàticament Com presentar una sol licitud de subvenció telemàticament? Com crear un certificat de representant de l FNMT?

Más detalles

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI PREÀMBUL NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI El servei de taxi constitueix un servei públic de viatgers amb vehicles d una capacitat fins a nou places, inclosa la persona que condueix, que s efectua

Más detalles

PLA DE QUALITAT ENSENYAMENT I APRENENTATGE DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL OCUPACIONAL

PLA DE QUALITAT ENSENYAMENT I APRENENTATGE DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL OCUPACIONAL PLA DE QUALITAT ENSENYAMENT I APRENENTATGE DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL OCUPACIONAL ÍNDEX: 0. GESTIÓ DEL PROCEDIMENT. 3 1. OBJECTE 4 2. ABAST 4 3. DOCUMENTACIÓ DE REFERÈNCIA 4 4. RESPONSABILITAT 4 5. VOCABULARI

Más detalles

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius:

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius: V EDICIÓ DEL CONCURS 5a BECA ROTARY IMPULS A L EMPRENEDORIA 2016 Rotary Club de Cerdanyola del Vallès i l Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, convoquen la cinquena Edició del Concurs 5a Beca Rotary Impuls

Más detalles

XARXA D IMPULSORS DEL PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL A CATALUNYA

XARXA D IMPULSORS DEL PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL A CATALUNYA XARXA D IMPULSORS DEL PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL A CATALUNYA Guia de prescripcions tècniques Versió 5.0 març de 2017 Dades del document Codi: Nom: Versió: Data: Òrgan gestor: GS072015SPO95003 Guia de

Más detalles

7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure

7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure 7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure [MUTUAM continua el seu compromís amb la promoció de la recerca relacionada amb la gerontologia clínica i l atenció sociosanitària amb aquesta convocatòria

Más detalles

EFICIENCIA I GESTIÓ ESPORTIVA

EFICIENCIA I GESTIÓ ESPORTIVA EFICIENCIA I GESTIÓ ESPORTIVA A2 Autoavaluació en la gestió d una instal.lació esportiva Organitza: GERÈNCIA DE SERVEIS D ESPORTS Dates: - 28 d abril (matí i tarda) 19 i 26 de maig, 2 de juny de 2015 (matí)

Más detalles

REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS

REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS Article 1. Llobet i Gibert de Vidreres és un organisme d assessorament, consulta, proposta i participació

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de Cultura

Generalitat de Catalunya Departament de Cultura BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER PROVEIR TRES LLOCS DE DIRECTOR/A DE MUSEU, REF. ACPC/022/2014 La Llei 7/2011, del 27 de juliol, de mesures fiscals i financeres, va crear l Agència Catalana del Patrimoni Cultural

Más detalles

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Índex 1. Introducció i prioritats del Programa 2016 2. Línies estratègiques d actuació 2.1. Girona, ciutat educadora i solidària 2.2. La dimensió transversal

Más detalles

Planificador. Manual d usuari. Centres i serveis educatius Maig 2016

Planificador. Manual d usuari. Centres i serveis educatius Maig 2016 Planificador Visites preventives ITSM-Remedy Manual d usuari. Centres i serveis educatius Maig 2016 L objectiu d aquest document és descriure les funcionalitats implementades a l eina ITSM Remedy pel Planificador

Más detalles

Perfil lectura i biblioteca escolar

Perfil lectura i biblioteca escolar ENSENY. PÚBLIC PNÚM. 684 MARÇ 2016 Perfil lectura i biblioteca escolar 1. Identificació del lloc de treball 1.1 Cossos docents del lloc: Funcionaris de carrera, en pràctiques i personal interí 1.2 Especialitats

Más detalles

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE:

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: 1. Dades personals persona o entitat SOL LICITANT /Datos Personales persona o entidad SOLICITANTE Entitat sol licitant/ Entidad solicitante: NIF Domicili/Domicilio:

Más detalles

Í N D E X. Cèdules Alta de sol licitud. N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 6

Í N D E X. Cèdules Alta de sol licitud. N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 6 N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 6 Í N D E X 1. FUNCIONALITAT...2 1.1 Alta de sol licitud...2 1.1.1 Introducció dades...2 1.1.2 Resultat del procés...4 N. versió: 1.0. Pàg. 2 / 6 1. FUNCIONALITAT 1.1 Alta de sol

Más detalles

Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació

Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació L objectiu d aquesta guia informativa és descriure el protocol elaborat entre els diferents actors per garantir la implementació de les mesures corresponents

Más detalles

CONVOCATÒRIA BECA DE RECERCA SOBRE EL PROGRAMA 6_16 Bases de la convocatòria

CONVOCATÒRIA BECA DE RECERCA SOBRE EL PROGRAMA 6_16 Bases de la convocatòria CONVOCATÒRIA 2015 BECA DE RECERCA SOBRE EL PROGRAMA 6_16 Bases de la convocatòria Presentació La Beca de Recerca és una proposta conjunta promoguda per UNED CA Tortosa i el Col legi d Educadores i Educadors

Más detalles

PROGRAMA LÀBORA. Barcelona Mercat Laboral Reservat

PROGRAMA LÀBORA. Barcelona Mercat Laboral Reservat PROGRAMA LÀBORA Barcelona Mercat Laboral Reservat L Ajuntament de Barcelona presenta el Programa LÀBORA. Una iniciativa que ofereix a les empreses l oportunitat de participar en un projecte de responsabilitat

Más detalles

Noves eines i recursos per un treball en xarxa més eficient

Noves eines i recursos per un treball en xarxa més eficient Espai per escriure títol Noves eines i recursos per un treball en xarxa més eficient Servei d Ocupació de Catalunya Barcelona, 17/11/2010 Agents Impacte Agents de la Xarxa Objectius Servei d Ocupació de

Más detalles

PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ 2015 PER A PERSONES BENEFICIÀRIES DE LA RMI (ADM. LOCALS)

PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ 2015 PER A PERSONES BENEFICIÀRIES DE LA RMI (ADM. LOCALS) PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ 2015 PER A PERSONES BENEFICIÀRIES DE LA RMI (ADM. LOCALS) Guia de prescripcions tècniques Versió 2.0 gener de 2016 CONSIDERACIONS PRÈVIES Aquest document té com a objectiu guiar

Más detalles

Informació sobre la targeta T-12

Informació sobre la targeta T-12 TARGETA T-12 Informació sobre la targeta T-12 Taula de contingut Definició de la targeta T-12... 3 Característiques targeta T-12... 3 Disseny... 3 Adquisició i sistema de gestió i d emissió... 3 Preu de

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/ /12/2011 de DGEMSI. Data: 24/05/2012

INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/ /12/2011 de DGEMSI. Data: 24/05/2012 INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/2011 21/12/2011 de DGEMSI Data: 24/05/2012 Instrucció de 6 abril de 2011 de la Direcció General d Energia, Mines i Seguretat Industrial: Estableix els criteris per a la realització

Más detalles

Ayudas e incentivos para empresas

Ayudas e incentivos para empresas Ayudas e incentivos para empresas Referencia: 55908 Anual: X Actualizado a: 31/01/2017 Convocatoria: Programa de subvenciones Elche Emprende 2017 Destinatarios: Empresas privadas ubicadas en el municipio

Más detalles

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: pàg 2/6 Índex CONDICIONS ESPECÍFIQUES DE PRESTACIÓ DEL SERVEI... 3 1. OBJECTE... 3 2. ÀMBIT SUBJECTIU DE PRESTACIÓ DEL SERVEI...

Más detalles

B.11 ELS PRINCIPALS CERCADORS D INTERNET

B.11 ELS PRINCIPALS CERCADORS D INTERNET FULL PROFESSORAT B.11 ELS PRINCIPALS CERCADORS D INTERNET OBJECTIUS - Conèixer i utilitzar alguns dels principals cercadors d Internet. - Planificar i delimitar l objectiu de la cerca. EXPLICACIÓ I DESENVOLUPAMENT

Más detalles

Diputació de Lleida COOPERACIÓ MUNICIPAL

Diputació de Lleida COOPERACIÓ MUNICIPAL SOL LICITUD D ATORGAMENT DE SUBVENCIÓ 1.- Dades de l entitat sol licitant: 1.- Entitat sol licitant Nom de l entitat segons consta al NIF Adreça Localitat LLEIDA C.P. Telèfon Mòbil Fax Adreça electrònica

Más detalles

PRÀCTIQUES en EMPRESA

PRÀCTIQUES en EMPRESA PRÀCTIQUES en EMPRESA Grau de Física Grau d Enginyeria Electrònica de Telecomunicació Grau d Enginyeria Biomèdica Màsters PRÀCTIQUES EN EMPRESA NORMATIVA Les pràctiques externes són una activitat de naturalesa

Más detalles

PROCEDIMENT 3 AUDITORIA INTERNA PR-Q-822-T-01-ET

PROCEDIMENT 3 AUDITORIA INTERNA PR-Q-822-T-01-ET PROCEDIMENT 3 AUDITORIA INTERNA PR-Q-822-T-01-ET ÍNDEX: 0. GESTIÓ DEL PROCEDIMENT. 3 1. OBJECTE 4 2. ABAST 4 3. DOCUMENTACIÓ DE REFERÈNCIA 4 4. RESPONSABILITAT 4 5. VOCABULARI 4 6. ACTUACIÓ 4 6.1 PLANIFICACIÓ

Más detalles

Càlcul de les prestacions

Càlcul de les prestacions Càlcul de les prestacions Salari global És la remuneració que l empresa lliura a la persona assalariada com a contraprestació dels seus serveis, incloent-hi els complements, les primes, les gratificacions

Más detalles

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES Normes generals de sol licitud: Els formularis s han d emplenar a màquina, ordinador o, si es presenten a mà, en lletra majúscula que sigui clara

Más detalles

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo FORMACIÓ BONIFICADA Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo Les empreses que cotitzen a la Seguretat Social per la contingència

Más detalles

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS Olot TORN A: Sortida dia 23 de desembre a les 15:30h i tornada el dia 30 de desembre a les 19h. Preu federat actiu: 450 Preu plaça becada: 180 Preu

Más detalles

Informació sobre la targeta T-Família

Informació sobre la targeta T-Família TARGETA T-Família Informació sobre la targeta T-Família Taula de contingut Nova targeta T-Família... 3 Disseny... 4 Àmbit tarifari d aplicació... 4 Sistema d emissió... 5 Reglament d utilització de la

Más detalles

NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017

NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017 NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017 Ens plau informar-lo que en data 11 de febrer s ha publicat la Ordre ESS / 106/2017, de 9 de febrer, per la qual es desenvolupen les normes legals de cotització a la Seguretat

Más detalles

DECRET 201/14. Vist l informe de secretaria emès en data 30 de juny de 2014,

DECRET 201/14. Vist l informe de secretaria emès en data 30 de juny de 2014, DECRET 201/14 Vist els convenis d encomana de gestió que es van signar entre aquest Consell Comarcal i els municipis i organismes autònoms del Maresme per la contractació agregada dels serveis de telecomunicacions

Más detalles

SIGAC. Guia d ús. Direcció de Serveis de Tecnologies i Sistemes Corporatius

SIGAC. Guia d ús. Direcció de Serveis de Tecnologies i Sistemes Corporatius SIGAC Guia d ús Direcció de Serveis de Tecnologies i Sistemes Corporatius 1 Què és el SIGAC? És l eina corporativa d ús intern de la Diputació de Barcelona per a la gestió i seguiment de totes les activitats

Más detalles

Avaluació anual de centres (AVAC) Novetats

Avaluació anual de centres (AVAC) Novetats Avaluació anual de centres (AVAC) Novetats 2015-2016 Inspecció d Educació a Lleida PLENARI DIRECTORS/ES PRIMÀRIA Lleida, 6 d octubre de 2015 Informació per als centres Octubre 2015 Justificació de l actuació

Más detalles

Primera.- Objecte. Segona.- Finalitat

Primera.- Objecte. Segona.- Finalitat 4.- BASES REGULADORES PER A L ATORGAMENT D UNA SUBVENCIÓ SOBRE L IMPORT DE L IMPOST SOBRE BÉNS IMMOBLES, CORRESPONENT AL DOMICILI HABITUAL, A AQUELLES PERSONES QUE SIGUIN TITULARS DE FAMÍLIA MONOPARENTAL

Más detalles

Aula Mentor és un programa de formació oberta a distància, que depèn del Ministeri d'educació, Cultura i Esports.

Aula Mentor és un programa de formació oberta a distància, que depèn del Ministeri d'educació, Cultura i Esports. Aula Mentor és un programa de formació oberta a distància, que depèn del Ministeri d'educació, Cultura i Esports. Permet l'accés a una àmplia oferta de cursos, amb el seguiment i el suport de tutors en

Más detalles

ANUNCI. Es fa públic que la Junta de Govern Local en sessió extraordinària de data 28 de gener de 2015, va adoptar el següent acord:

ANUNCI. Es fa públic que la Junta de Govern Local en sessió extraordinària de data 28 de gener de 2015, va adoptar el següent acord: ANUNCI Es fa públic que la Junta de Govern Local en sessió extraordinària de data 28 de gener de 2015, va adoptar el següent acord: PRIMER.- Aprovar les bases i convocatòria que regirà la concessió de

Más detalles

Atenció sanitària. CFGM - Atenció a les persones en situació de dependència. Serveis socioculturals i a la comunitat CFGM.APD.M02/0.

Atenció sanitària. CFGM - Atenció a les persones en situació de dependència. Serveis socioculturals i a la comunitat CFGM.APD.M02/0. Serveis socioculturals i a la comunitat Atenció sanitària CFGM.APD.M02/0.13 CFGM - Atenció a les persones en situació de dependència Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquesta col lecció

Más detalles

Qüestionari d avaluació

Qüestionari d avaluació Qüestionari d avaluació 2010 Guia d instruccions per complimentar el model de qüestionari d avaluació. març 2010 GS012010QP10001 I RESOLUCIÓ 2010 La Resolució TRE/3767/2009, de 30 de novembre (DOGC. Núm.5545,

Más detalles

SUBVENCIONS PER A LA PROMOCIÓ DE L OCUPACIÓ AUTÒNOMA

SUBVENCIONS PER A LA PROMOCIÓ DE L OCUPACIÓ AUTÒNOMA SUBVENCIONS PER A LA PROMOCIÓ DE L OCUPACIÓ AUTÒNOMA Sumari 1. Introducció 2. Requisits generals de les persones sol licitants 3. Tipus de subvencions 3.1. Subvenció per a l establiment com a treballador/a

Más detalles

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER DUR A TERME EL DISSENY, LA CONSTRUCCIÓ I ADAPTACIÓ DE L STAND PROMOCIONAL DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE MALLORCA EN ELS SALONS NÀUTICS DE GÈNOVA, PARÍS I DUSSELDORF. Núm.

Más detalles

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES Normes generals de sol licitud: Els formularis s han d emplenar a màquina, ordinador o, si es presenten a mà, en lletra majúscula que sigui clara

Más detalles

DECRET DE L ALCALDIA PER TAL DE PORTAR A TERME ELS TRÀMITS NECESSARIS PER A LA CONSTITUCIÓ DEL CONSELL SOCIAL DE L HOSPITALET DE LLOBREGAT.

DECRET DE L ALCALDIA PER TAL DE PORTAR A TERME ELS TRÀMITS NECESSARIS PER A LA CONSTITUCIÓ DEL CONSELL SOCIAL DE L HOSPITALET DE LLOBREGAT. Full: 1/5 DECRET DE L ALCALDIA PER TAL DE PORTAR A TERME ELS TRÀMITS NECESSARIS PER A LA CONSTITUCIÓ DEL CONSELL SOCIAL DE L HOSPITALET DE LLOBREGAT. ATÈS que per acord de l Ajuntament en Ple de data 29

Más detalles

FITXA DE PROCÉS NUM.REVISIÓ DESCRIPCIÓ DATA APROVACIÓ. 00 Versió original 23/09/2013

FITXA DE PROCÉS NUM.REVISIÓ DESCRIPCIÓ DATA APROVACIÓ. 00 Versió original 23/09/2013 Pàg. 1 de 4 Relació de modificacions NUM.REVIÓ DESCRIPCIÓ DATA APROVACIÓ 00 Versió original 23/09/2013 01 02 Inclusió d aquest caixetí de control de canvis de revisió Inclusió del diagrama de flux com

Más detalles

ANNEX 4 ACTUALITZACIÓ ANUAL DE DADES DE L ENTITAT 2016

ANNEX 4 ACTUALITZACIÓ ANUAL DE DADES DE L ENTITAT 2016 Segell de registre INSTÀNCIA ESPECÍFICA PER A LA SOL LICITUD DE SUBVENCIONS EXTRAORDINÀRIES PER PART DE L AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA DE GRAMENET PER A PROJECTES DESTINATS A FOMENTAR EL CIRCUIT DE COMERÇ

Más detalles

Famílies nombroses i monoparentals. Targeta T-70/90

Famílies nombroses i monoparentals. Targeta T-70/90 Famílies nombroses i monoparentals Targeta T-70/90 Introducció 2 Segons el Decret de la Generalitat de Catalunya (DGC) 139/2010, d 11 d octubre: 1. Les persones membres de les famílies monoparentals i/o

Más detalles

Procediment de neteja i manteniment d equipaments de gestió directa

Procediment de neteja i manteniment d equipaments de gestió directa A. OBJECTE B. ABAST C. REFERÈNCIES D. RESPONSABILITATS E. DESCRIPCIÓ DEL PROCEDIMENT E.1 Neteja i manteniment del coll d Estenalles. E.2 Neteja i manteniment de l oficina del parc a la Mata. E.4. Del seguiment

Más detalles

CFGS RADIOTERÀPIA I DOSIMETRIA. Curs

CFGS RADIOTERÀPIA I DOSIMETRIA. Curs CFGS RADIOTERÀPIA I DOSIMETRIA Curs 2015-2016 europeu Pàgina 1 de 7 1.- Durada del cicle: 2000 hores 2.- Seqüenciació i distribució dels mòduls per curs: Aquest cicle formatiu es realitza en dos cursos

Más detalles

Bases reguladores per a la concessió d ajudes complementàries per als estudiants beneficiaris del programa Erasmus + per al curs de Tordera.

Bases reguladores per a la concessió d ajudes complementàries per als estudiants beneficiaris del programa Erasmus + per al curs de Tordera. Bases reguladores per a la concessió d ajudes complementàries per als estudiants beneficiaris del programa Erasmus + per al curs 2016-2017 de Tordera. L Ajuntament de Tordera, compromès amb el foment i

Más detalles

Guia per a la formalització de la sol licitud de subvencions a favor d entitats sense finalitat de lucre per a l any 2017

Guia per a la formalització de la sol licitud de subvencions a favor d entitats sense finalitat de lucre per a l any 2017 Guia per a la formalització de la sol licitud de subvencions a favor d entitats sense finalitat de lucre per a l any 2017 Introducció Des de la Gerència de Serveis d Igualtat i Ciutadania i la Gerència

Más detalles

MANUAL DE L APLICACIÓ PER A LA GESTIÓ DE PROJECTES ESTUDIANTAT

MANUAL DE L APLICACIÓ PER A LA GESTIÓ DE PROJECTES ESTUDIANTAT MANUAL DE L APLICACIÓ PER A LA GESTIÓ DE PROJECTES PROJECTE DE FI DE CARRERA (PFC) TREBALL DE FI DE MÀSTER (TFM) PROJECTE TECNOLÒGIC (PT) ESTUDIANTAT Facultat de Matemàtiques i Estadística UPC Juny 2010

Más detalles

La tortuga Poruga. Un nou material didàctic de l Estany de Sils. 2ª Jornada de l Estany de Sils

La tortuga Poruga. Un nou material didàctic de l Estany de Sils. 2ª Jornada de l Estany de Sils La tortuga Poruga Un nou material didàctic de l Estany de Sils 2ª Jornada de l Estany de Sils Temporània, Associació d Educació Ambiental de la Selva Joan Mas Josep Noguerol Llicenciats en Ciències Ambientals

Más detalles

Presentació del servei e-tram

Presentació del servei e-tram Presentació del servei e-tram Servei de tramitació municipal a. Descripció b. Beneficis c. Situació actual i indicadors d. Un passeig per e-tram e. Procès de sol licitud a. Descripció És la plataforma

Más detalles

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS Descripció El Registre Municipal d Associacions de Cunit té per objecte facilitar el coneixement del nombre i naturalesa de les associacions existents al municipi, les

Más detalles

Informació complementària. Documents per a l organització i la gestió dels centres

Informació complementària. Documents per a l organització i la gestió dels centres Informació complementària Documents per a l organització i la gestió dels centres 2014-2015 Setembre 2014 Desenvolupament del currículum: Competències bàsiques L ordenació curricular de l etapa de l educació

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Economia i Coneixement Comissió Central de Subministraments

Generalitat de Catalunya Departament d Economia i Coneixement Comissió Central de Subministraments MARTA BRUGUERA I MIRONÈS, Secretària de la Comissió Central de Subministraments CERTIFICO Que en la reunió d aquesta Comissió de 26 de juny de 2014, s ha acordat: ANTECEDENTS 1. En sessió de 28 de maig

Más detalles

Procés per a la gestió de l orientació professional

Procés per a la gestió de l orientació professional 310.3.5 Procés per a la gestió de l orientació professional 04 de maig de 2010 310.3.5 Escola Politècnica Superior d Edificació de Barcelona V2 ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SAMI)

CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SAMI) CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SAMI) PROJECTE: Participar en el treball de camp i en l'anàlisi de dades de l'avaluació qualitativa d'una intervenció per a la reducció

Más detalles

Ayudas e incentivos para empresas

Ayudas e incentivos para empresas Ayudas e incentivos para empresas Referencia: 57852 Actualizado a: 29/05/2017 Se convoca la IV edición de los premios concurso 5U-CV Startup en la UPV para el año 2017 Destinatarios: Microempresas y/o

Más detalles

Aplicació a Catalunya de la ITC AEM 1 Ordre EMO/254/2013 Departament d Empresa i Ocupació

Aplicació a Catalunya de la ITC AEM 1 Ordre EMO/254/2013 Departament d Empresa i Ocupació Aplicació a Catalunya de la ITC AEM 1 Ordre EMO/254/2013 Departament d Empresa i Ocupació Subdirecció General de Seguretat Industrial 14 de novembre de 2013 Aplicació a Catalunya de la nova ITC AEM 1 Algunes

Más detalles

PROCEDIMENT D AUDITORIA INTERNA

PROCEDIMENT D AUDITORIA INTERNA PROCEDIMENT D AUDITORIA INTERNA ÍNDEX: 0. GESTIÓ DEL PROCEDIMENT. 3 1. OBJECTE 4 2. ABAST 4 3. DOCUMENTACIÓ DE REFERÈNCIA 4 4. RESPONSABILITAT 4 5. VOCABULARI 4 6. ACTUACIÓ 4 6.1 PLANIFICACIÓ 4 6.2 REALITZACIÓ

Más detalles

CICLES FORMATIUS FEDAC SANT NARCÍS

CICLES FORMATIUS FEDAC SANT NARCÍS CICLES FORMATIUS FEDAC SANT NARCÍS CFGM d'atenció a Persones en Situació de Dependència CFGS d'integració Social CFGS Educació Infantil C / P A R E C O L L, 3, 1 7 0 0 5, G I R O N A T E L È F O N : 9

Más detalles

PROJECTE PROFESSIONAL

PROJECTE PROFESSIONAL CONSTRUEIX EL TEU PROJECTE PROFESSIONAL. DOSSIER DE PROJECTE PROFESSIONAL EL PROJECTE PROFESSIONAL RECORDA ELS ELEMENTS DEL PROJECTE RPOFESSIONAL Què vull? Interessos i motivacions Alternatives d objectiu/s

Más detalles

EL PORTAL DE CONCILIACIONS

EL PORTAL DE CONCILIACIONS EL PORTAL DE CONCILIACIONS http://conciliacions.gencat.cat El Departament de Treball ha posat en funcionament el portal de conciliacions per fer efectiu el dret dels ciutadans a relacionar-se amb l Administració

Más detalles

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER PROVEIR EL LLOC DE DIRECTOR/A DEL CONSORCI DEL TURÓ DE LA SEU VELLA DE LLEIDA, REF. 001/15

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER PROVEIR EL LLOC DE DIRECTOR/A DEL CONSORCI DEL TURÓ DE LA SEU VELLA DE LLEIDA, REF. 001/15 BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER PROVEIR EL LLOC DE DIRECTOR/A DEL CONSORCI DEL TURÓ DE LA SEU VELLA DE LLEIDA, REF. 001/15 L Acord GOV/78/2009, de 12 de maig, va aprovar la constitució del Consorci del Turó

Más detalles

Perfil lingüístic en llengua estrangera (anglès, francès, italià, alemany)

Perfil lingüístic en llengua estrangera (anglès, francès, italià, alemany) ENSENY. PÚBLIC PNÚM. 679 MARÇ 2016 Perfil lingüístic en llengua estrangera (anglès, francès, italià, alemany) 1. Identificació del lloc de treball 1.1 Cossos docents del lloc: Funcionaris de carrera, en

Más detalles

3. FUNCIONS DE RECERCA I REFERÈN- CIA

3. FUNCIONS DE RECERCA I REFERÈN- CIA 1 RECERCA I REFERÈN- CIA Les funcions d aquest tipus permeten fer cerques en una taula de dades. Les funcions més representatives són les funcions CONSULTAV i CONSULTAH. Aquestes realitzen una cerca d

Más detalles

Els artistes poden apel lar a la convocatòria en format individual o en grup però només és pot presentar una proposta per sol licitud.

Els artistes poden apel lar a la convocatòria en format individual o en grup però només és pot presentar una proposta per sol licitud. PROGRAMACIÓ BOCAGRAFF 2010 Creació i Perifèria - Intervencions artístiques al espai públic CONVOCATÒRIA OBERTA: Projecte MURAL Art públic i intervenció en el barri del Carmel - Façana L' presenta les bases

Más detalles

Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili

Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili Explicació del qüestionari: Es tracta d un qüestionari per conèixer el grau de satisfacció de l usuari. El temps estimat de resposta

Más detalles

Reglament regulador. prestacions. Juny, 2014

Reglament regulador. prestacions. Juny, 2014 Reglament regulador del càlcul c de prestacions Juny, 2014 Objecte Prestacions (exemple) Es regula la base de càlcul de les prestacions econòmiques de la branca general Prestacions d incapacitat temporal

Más detalles

Manual d usuari de l aplicació informàtica de dades històriques de les avaluacions [Centres]

Manual d usuari de l aplicació informàtica de dades històriques de les avaluacions [Centres] Manual d usuari de l aplicació informàtica de dades històriques de les avaluacions [Centres] Índex 0. Presentació... 3 1. Accés a l aplicació... 4 2. Menú de selecció d avaluació i curs... 4 3. Avaluació

Más detalles

SOL LICITUD D'EXEMPCIÓ DE L FCT

SOL LICITUD D'EXEMPCIÓ DE L FCT SOL LICITUD D'EXEMPCIÓ DE L FCT ÍNDEX: 0. GESTIÓ DEL PROCEDIMENT. 3 1. OBJECTE 4 2. ABAST 4 3. DOCUMENTACIÓ DE REFERÈNCIA 4 4. RESPONSABILITAT 4 5. VOCABULARI 4 6. ACTUACIÓ 4 6.1 PLANIFICACIÓ 4 6.2 REALITZACIÓ.

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 4 de desembre de 2015, del director general de Política Educativa, per la qual resol la convocatòria del concurs d assignacions i ajudes

Más detalles

Gestió de recursos humans

Gestió de recursos humans Administració i gestió Gestió de recursos humans CFGS.AFI.M07/0.14 CFGS - Administració i finances Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquest material ha estat elaborat per l editorial

Más detalles

PREGUNTES MÉS FREQÜENTS AGÈNCIES DE COL LOCACIÓ

PREGUNTES MÉS FREQÜENTS AGÈNCIES DE COL LOCACIÓ PREGUNTES MÉS FREQÜENTS AGÈNCIES DE COL LOCACIÓ FASE EXECUCIÓ_ Línia 1 NORMATIVA Quina és la normativa que regula la col laboració amb les agències per al 2014 a Catalunya? El RD 1796/2010 estableix que

Más detalles

S ha detectat una errada en els annexos de la Resolució esmentada que cal esmenar en els termes següents:

S ha detectat una errada en els annexos de la Resolució esmentada que cal esmenar en els termes següents: 557C17 Resolució relativa a la rectificació de la Resolució de 21 de desembre de 2016 del president de la Comissió Executiva d Ajuts Universitaris, per la qual es fan públics els resultats de l acreditació

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme Direcció General d Energia i Mines

Generalitat de Catalunya Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme Direcció General d Energia i Mines INSTRUCCIÓ 7/2003 DE 9 DE SETEMBRE DE LA DIRECCIÓ GENERAL D ENERGIA I MINES SOBRE PROCEDIMENT ADMINISTRATIU PER A L APLICACIÓ DEL REGLAMENT ELECTROTÈCNIC PER A BAIXA TENSIÓ. La disposició final tercera

Más detalles

II Jornada Pla de salut de Barcelona Ciutat

II Jornada Pla de salut de Barcelona Ciutat II Jornada Pla de salut de Barcelona Ciutat 28-04-2014 Programa Baixem al Carrer Inici del programa: 2009 Territori: Poble Sec Agents que van intervenir: Per iniciativa del Pla Comunitari del barri A través

Más detalles