Campanya contra la violència masclista. novembre Adhereix-te a la campanya. Terrassa Contra la Violència Masclista

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Campanya contra la violència masclista. novembre Adhereix-te a la campanya. Terrassa Contra la Violència Masclista"

Transcripción

1 Campanya contra la violència masclista novembre 2014 Adhereix-te a la campanya Terrassa Contra la Violència Masclista

2 Presentació Des de l Ajuntament de Terrassa, coherent amb una trajectòria i un compromís ferm amb la lluita contra la violència vers les dones, us presentem les activitats que, durant tot el mes de novembre, organitzen el Servei de Polítiques de Gènere i un bon grapat d entitats i associacions de la ciutat. La nostra ciutat ha estat pionera i referent per a d altres administracions en la lluita contra la violència masclista. Terrassa va ser la primera ciutat a crear, el 1991, un servei integral d informació i atenció a les dones i és de les poques ciutats que, a Catalunya, mantenen les concentracions ciutadanes mensuals i les declaracions al Ple per denunciar que, lluny de desaparèixer, la violència contra les dones continua existint i continua costant vides. No podem obviar que aquesta realitat és més habitual i més propera del que voldríem, ni tampoc les conseqüències de la crisi econòmica, que es manifesta en l augment de comportaments violents, en la disminució de les possibilitats de les dones amb menys recursos per escapar-ne i en un increment alarmant de la reproducció d actituds sexistes i masclistes entre la població més jove. Per tot això, en el marc de la celebració del Dia Internacional contra la Violència vers les dones, us oferim diferents espais de sensibilització, formació i reflexió que voldríem que ajudessin a posicionar-nos, individualment i col lectiva, contra aquest greu problema social. És un programa ampli i plural, en què hi participen diversos serveis de l Ajuntament i una quinzena d entitats i grups de dones, així com alguns centres educatius i entitats culturals de la ciutat. Us convidem a participar-hi i a refermar la voluntat i el compromís de la nostra ciutat contra la violència masclista. Jordi Ballart i Pastor Alcalde de Terrassa

3 Enganxa aquest adhesiu en un lloc visible. Volem que Terrassa sigui una ciutat lliure de violència masclista. Entre tots i totes ho aconseguirem.

4 Programa d activitats del Servei de Polítiques de Gènere. Del 3 al 29 de novembre Exposició: Dones i economia: noves perspectives Del 3 al 8 de novembre Al CC President Macià (rbla. Francesc Macià, 189) Del 10 al 15 de novembre Al CC Montserrat Roig (av. Barcelona, 180) Del 17 al 22 de novembre Al CC Maria Aurèlia Capmany (av. Àngel Sallent, 55) Del 24 al 29 de novembre Al CC Alcalde Morera (pl. de Can Palet, 1) Organitza: Ajuda en Acció Col labora: Servei de Solidaritat i Cooperació Internacional, i Servei de Politiques de Gènere Dimarts 18 de novembre. De a h Taller audiovisual: Dones grans, grans dones. Violència i vellesa femenina al cinema A càrrec de Trama Serveis Culturals. Lloc: Casal de la Gent Gran de Ca n Anglada (av. Barcelona, 180) Col labora: Servei de Promoció de la Gent Gran D a h Taller : Reflexions entorn de la violència psicològica A càrrec de Leonor Cantera, psicòloga. Adreçat a l alumnat de 4t. d ESO de l Institut Cavall Bernat. Lloc: Institut Cavall Bernat (c. La Castellassa s/n) Divendres 21 de novembre. A les h Lliurament del Premi del Concurs: Contra la Violència Masclista: un minut de vídeo Lloc: Museu Casa Alegre (c. Font Vella, 29)

5 A les h Lliurament de premis del II Concurs de Relats curts contra la violència masclista A càrrec d Almudena Almagro, regidora de Polítiques de Gènere i Jordi Ballart, alcalde de Terrassa. Lloc: Biblioteca Central de Terrassa (pg. de les Lletres, 1) Dissabte 22 de novembre. De a h Sessió de Marxa Nòrdica Cal portar roba i calçat còmodes. Lloc: Parc de Vallparadís (Pla del Castell) Diumenge 23 de novembre. De a h Sessió de Txi-Kung Cal portar roba i calçat còmodes. Lloc: Parc de Vallparadís (Hortes dels Frares, sota el Conservatori i la futura estació de tren)

6 Dilluns 24 de novembre. A les h Cinefòrum Les Dones Amb la projecció de la pel lícula Caos de Coline Serreau. Lloc: Cinema Catalunya (c. Sant Pere, 9). Preu entrada: 2 Dimarts 25 de novembre. A les h CONCENTRACIONS CIUTADANES CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA Concentracions simultànies en els diferents districtes de la ciutat. Lectura del Manifest contra la violència masclista, un minut de silenci i actuació reivindicativa. Lloc Districte I: Porxada de l Ajuntament de Terrassa (Raval de Montserrat, 14) Districte II: Centre Cívic Montserrat Roig (av. Barcelona, 180) Districte III: Centre Cívic Alcalde Morera (pl. de Can Palet, 1) Districte IV: Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany (av. Àngel Sallent, 55) Districte V: Centre Cívic Avel lí Estrenjer (pl. de la Cultura, 5) Districte VI: Centre Cívic President Macià (rbla. Francesc Macià, 189)

7 Terrassa Contra la Violència Masclista Suma t a la Campanya contra la Violència Masclista i participa a la concentració ciutadana del teu districte!

8 Divendres 28 de novembre. De 9.30 a h Jornada per a professionals : La violència en parelles joves. Anàlisi de la problemàtica i experiències d intervenció h. Lliurament de documentació h. Benvinguda A càrrec d Almudena Almagro, regidora de Polítiques de Gènere i de Jordi Ballart, alcalde de Terrassa h. Conferència marc La violència en parelles joves i les seves conseqüències per a la salut. Un enfocament preventiu. A càrrec de Liria Fernández- González, investigadora del Departament de Psicologia Biològica de la Salut de la Universidad Autónoma de Madrid (UAM) h. Conferència El drets de les dones adolescents davant la violència masclista. A càrrec d Encarna Bodelón, professora titular de Filosofia del Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i directora del grup d investigació Antígona h. Experiències d intervenció Homes joves que exerceixen violència masclista: indicadors per a la detecció i programes d intervenció, a càrrec d Oriol Ginés, psicòleg de l Associació Conexus. Resultats quantitatius i qualitatius de l estudi La violència en parelles joves de 1r de batxillerat de Terrassa, realitzat pel Servei de Polítiques de Gènere de l Ajuntament de Terrassa. A càrrec de Maria Jesús Tarragona, psicòloga del Servei, i Vanessa Gaibar Constansó, tècnica de gènere del Servei. Modera: Almudena Almagro, regidora de Polítiques de Gènere h. Tallers Indicadors de detecció de violència en parelles joves, a través de casos pràctics. A càrrec de Liria Fernández-González, investigadora del Departament de Psicologia Biològica de la Salut de l UAM.

9 Bones praxis i males praxis en el treball amb nois i noies joves que pateixen violència en la parella. A càrrec de Leonor Cantera, professora titular de Psicologia de l UAB. Intervenció amb nois joves que exerceixen violència masclista. A càrrec d Oriol Ginés, psicòleg de l Associació Conexus. Xarxes socials, violència masclista i gent jove. A càrrec de Rosa Ruiz, caporala del Grup d Atenció a la Víctima de l ABP Terrassa. Policia de la Generalitat - Mossos d Esquadra i d Antonio Molina, caporal de la Policia Municipal de Terrassa. Lloc: Vapor Universitari de Terrassa (c.colom, 114. Terrassa) Inscripció a: Dijous 4 de desembre. De a h Curmetratge: La cantante. Abordatge de la discriminació de la dona sorda. Adreçat a l alumnat del Cicle Formatiu d Integració Social de l Institut Montserrat Roig. Organitza: Comissió Dones i Capacitats de la Taula de la Discapacitat de Terrassa. Col labora: Associació de Persones Sordes de Terrassa (APESOTE), Punt Municipal d Atenció a la Discapacitat (PUMAD) i Servei de Polítiques de Gènere. Lloc: Biblioteca Institut Montserrat Roig (c. Cervantes, 46) La Ràdio Municipal de Terrassa. Es suma a la campanya municipal contra la violència masclista mitjançant la inclusió de la falca Terrassa contra la violència masclista en tots els seus programes i l emissió diària d un espai dins el programa radiofònic El Submarí, conduït per la periodista Mariona Tomàs. Col labora: Ràdio Municipal de Terrassa (95.2 FM)

10 Programa d activitats de les entitats Del 3 al 22 de novembre. Exposició: Gènere i dret a la salut Organitza: Farmamundi Col labora: Servei de Solidaritat i Cooperació Internacional Lloc: Biblioteca Central de Terrassa (pg. de les Lletres, 1) Dimarts 4 de novembre. A les h Cinefòrum: Mirall de Dona Organitza: Ayuda Directa Col labora: Servei de Solidaritat i Cooperació Internacional Lloc: Cinema Catalunya (c. Sant Pere, 9) Entrada gratuïta. Dimecres 5 i dijous 6 de novembre. A les h Taller: Les dones al llarg de la història A càrrec de la Plataforma pel Dret a l avortament. Organitza: Dones del Districte V de Terrassa. Lloc: Centre Cívic Avel lí Estrenjer (pl. de la Cultura, 5) Cal inscripció prèvia al telèfon Dilluns 10 de novembre. De a h i de a h V Escola de Gènere Neus Català Organitza: CCOO Vallès Occidental-Catalunya Central Lloc: Sala d actes de CCOO (c. Unió, 28) Dimarts 11 de novembre. A les h Cinefòrum: Fighting the silence Organitza: Farmamundi Col labora: Servei de Solidaritat i Cooperació Internacional Lloc: Biblioteca Central de Terrassa (pg. de les Lletres, 1) Entrada gratuïta. A les h Conferència: Els rols masclistes al màrqueting i a la publicitat A càrrec d Arantxa Calvera, viceprimera secretària de la Joventut Socialista de Catalunya. Presentat per Almudena Almagro, regidora de Polítiques de Gènere de l Ajuntament de Terrassa. Organitza: Comissió d Igualtat del Partit dels Socialistes de Catalunya Lloc: Seu del PSC Terrassa (c. de La Rasa, 29) Dijous 13 de novembre. A les h Xerrada: Violència masclista en parelles joves: eines per assolir relacions saludables A càrrec de Mireia Solsona, Diputada delegada d Educació, Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona. Organitza: Grup Municipal de CiU Lloc: Seu de Convergència Democràtica de Catalunya (c. Nou de Sant Pere, 55-57) Confirmar assistència al telèfon: o al correu electrònic: secretaria.ciu@terrassa.cat

11 Divendres 14 de novembre. A les h Teatre: Abandónate Mucho Teatre del necessari i vital. Espectacle de teatre i música que deconstrueix el mite de l amor romàntic. Organitza: Casal de la Dona Lloc: Centre Cívic President Macià (av. Francesc Macià, 189) Preu: Punt de llibre de col laboració de 5 per ajudar a sufragar el cost. Cal inscripció als telèfons: Montse o Maria Dilluns 17 de novembre. A les h Xerrada: Les persones grans: un col lectiu vulnerable a la vivència d abusos en diferents contextos A càrrec de Maria Jesús Tarragona, psicòloga clínica del Servei de Polítiques de Gènere de l Ajuntament de Terrassa. Organitza: Associació Cultural Dones de Can Boada Lloc: Casal Cívic de Can Boada (c. Joan d Àustria, 11 ) Dijous 20 de novembre. A les h Xerrada: Intervenció des de l àmbit educatiu en la prevenció de la violència masclista entre adolescents A càrrec de Marta Brichs, psicòloga, psicopedagoga i docent. Organitza: GAM Vallès Lloc: Cente Cívic Montserrat Roig (av. Barcelona, 180) Dimarts 25 de novembre. A les h Taller: Com prevenir la violència dins la família A càrrec d Edi Mercadal, psicòloga, i de Maria Carme Medina, professora d educació especial. Organitza: Associació Bahá í Lloc: Associació Bahá í (c. Hoquei, 161) Divendres 28 de novembre. A les h Sopar contra la violència de gènere Organitza: Esquerres de Terrassa. Lloc: Centre Cívic Montserrat Roig (av. Barcelona, 180) Venda de tiquets a les seus de: PSC (c. La Rasa, 29), ERC (ctra. de Matadepera, 2), CCOO i UGT (c. de la Unió, 23 ), EUiA (c. Santa Llúcia, 157) Preu: 10 Dissabte 29 de novembre. A les h Desfilada de moda contra la violència masclista, amb roba de la botiga Estil Solidari Organitza: ONG Sant Martí Lloc: Centre Cívic President Macià (av. Francesc Macià, 189) Dimarts 2 de desembre. A les h Xerrada: Les situacions de victimització i les seves seqüeles psicològiques A càrrec de Maria Jesús Tarragona, psicòloga clínica del Servei de Polítiques de Gènere de l Ajuntament de Terrassa Organitza: Associació de Dones Montserrat Roig Lloc: Centre Cívic M. Aurèlia Capmany (av. Àngel Sallent, 55 ) A les h Projecció d un curtmetratge de sensibilització entorn a la violència masclista i col loqui posterior Moderat per Àngels Peinado, regidora del Grup Municipal del Partit Popular de Terrassa Organitza: Partit Popular Català de Terrassa i Grup Municipal del Partit Popular de Terrassa Lloc: Cinema Catalunya (c. Sant Pere, 9)

12 Organitza: Polítiques de Gènere Col labora: d: periferia.cat Per a més informació: Servei de Polítiques de Gènere Nou de Sant Pere, Terrassa Tel / Fax polgenere@terrassa.cat Segueix-nos al : Regidoria de Polítiques de Gènere

Missió de Biblioteques de Barcelona

Missió de Biblioteques de Barcelona Missió de Biblioteques de Barcelona Facilitar a tota la ciutadania -mitjançant els recursos materials, la col lecció i la programació de les biblioteques- l accés lliure a la informació, al coneixement

Más detalles

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera Jornada de portes obertes del Batxillerat Institut Celestí Bellera maig de 2016 Estructura del sistema educatiu PRIMÀRIA (de 3 a 12 anys) E S O 1r, 2n, 3r, 4t curs (de 12 a 16 anys) BATXILLERAT LOMCE 1r

Más detalles

PANGEA: Historial de projectes

PANGEA: Historial de projectes PANGEA: Historial de projectes 1996-2000 Participació al projecte Epitelio, Teletrabajo y Teleservicios para Luchar contra la Exclusión Social y Económica. Unió Europea, 1996-1999. "Multi-Site Classroom".

Más detalles

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART PROGRAMA DE CURSOS I ACTIVITATS GENER - MARÇ 2016 CENTRE JUJOL CAN NEGRE COM A ESCOLA MUNICIPAL D ART ESPAI PER L ART, AMB L ART Amb aquests eixos i un espai

Más detalles

Adhesius de la col lecció Figueras relacionats amb el 8 de març i el moviment feminista

Adhesius de la col lecció Figueras relacionats amb el 8 de març i el moviment feminista ANONIM Mujer y socialismo F-835 ANONIM Mujer libérate! F-836 ANONIM Sexualidad no es maternidad : aborto libre y gratuito F-838 ANONIM Quiero caminar tranquila F-843 ANONIM Amnistia para la mujer [1979]

Más detalles

Dijous, 13 de novembre de 2014 X JORNADES DE RECERCA EN SALUT MENTAL

Dijous, 13 de novembre de 2014 X JORNADES DE RECERCA EN SALUT MENTAL Dijous, 13 de novembre de 2014 X JORNADES DE RECERCA EN SALUT MENTAL Introducció Estimats companys/es i col.laboradors/es, el proper 13 de novembre de 2014 tindran lloc les X Jornades de Recerca en Salut

Más detalles

UN NADAL PER COMPARTIR A SANT ANDREU. ENTRA A BCN.CAT/NADAL

UN NADAL PER COMPARTIR A SANT ANDREU. ENTRA A BCN.CAT/NADAL UN NADAL PER COMPARTIR A SANT ANDREU. ENTRA A BCN.CAT/NADAL Tipografia: Anna Vives Sumant Capacitats ACTIVITATS DE NADAL DISTRICTE SANT ANDREU SANT ANDREU LA FIRA DE NADAL 12, 13, 14 i 15 de desembre 11

Más detalles

1. Eradicar la pobresa extrema i la fam / 2. Aconseguir l ensenyança primària universal / 3. Promoure la igualtat entre

1. Eradicar la pobresa extrema i la fam / 2. Aconseguir l ensenyança primària universal / 3. Promoure la igualtat entre Del 12 de febrer al 5 de març de 2015 l Ajuntament de València celebra la vint-itresena edició del Fòrum Universitari Joan Lluís Vives. El programa ha estat dissenyat amb la col laboració de la: Universitat

Más detalles

VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012

VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012 VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012 Hotel oficial Impremta oficial Regidoria de Cultura 971 55 55 65 grafiquesmuntaner.com Teatre La Unió C/ del Tren, 3 07550 Son Servera Tel. 971 56 85 19 Correu electrònic

Más detalles

Un projecte per a joves creat per joves

Un projecte per a joves creat per joves 1 ART I CULTURA CONTRA LA VIOLÈNCIA QUOTIDIANA Un projecte per a joves creat per joves La campanya de sensibilització Whyviolence? uneix durant tres mesos a cinquanta joves de tres districtes de Barcelona

Más detalles

NOU SAIER Servei d Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats. NUEVO SAIER Servicio de Atención a Inmigrantes, Emigrantes y Refugiados

NOU SAIER Servei d Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats. NUEVO SAIER Servicio de Atención a Inmigrantes, Emigrantes y Refugiados NOU SAIER Servei d Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats Ens adaptem als canvis i a les necessitats de la ciutadania oferint dos nous serveis NUEVO SAIER Servicio de Atención a Inmigrantes, Emigrantes

Más detalles

DIJOUS 25 DE FEBRER DIUMENGE 28 DE FEBRER DISSABTE 5 DE MARÇ DIUMENGE 6 DE MARÇ DILLUNS 7 DE MARÇ

DIJOUS 25 DE FEBRER DIUMENGE 28 DE FEBRER DISSABTE 5 DE MARÇ DIUMENGE 6 DE MARÇ DILLUNS 7 DE MARÇ DIJOUS 25 DE FEBRER EXPOSICIÓ DEL NINOT A les 19.30 hores Al Centre Municipal de Cultura la Mercé, amb l assistència de la reina fallera, reina fallera infantil, dames de la ciutat, corts d honor, falleres

Más detalles

Guia de serveis municipals i suport a les famílies. L Hospitalet

Guia de serveis municipals i suport a les famílies. L Hospitalet Guia de serveis municipals i suport a les famílies L Hospitalet Ser al costat de les persones és la nostra màxima prioritat. És per això que hem elaborat aquesta Guia de serveis municipals de suport a

Más detalles

1 es JORNADES D ENVELLIMENT ACTIU

1 es JORNADES D ENVELLIMENT ACTIU HO ORGANITZA 1 es JORNADES D ENVELLIMENT ACTIU Promocionar l envelliment saludable HI COL LABOREN VELLESA, TRESOR DIVÍ Palma, 23 i 24 de març de 2012 Saló d actes Residència SARquavite- Palma PROGRAMA

Más detalles

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA PER COBRIR PLACES VACANTS DE LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA. (Núm. de registre

Más detalles

INFORME SOBRE LA SITUACIO DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

INFORME SOBRE LA SITUACIO DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA INFORME SOBRE LA SITUACIO DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA MONTCADA I REIXAC. 2007 Elaborat per: Regidoria de Dona i Igualtat Comissió de seguiment del Protocol d actuació local contra la violència vers les dones.

Más detalles

Abordatge estratègic de situacions professionals

Abordatge estratègic de situacions professionals Guia d aprenentatge (3 ECTS) Any acadèmic 2015-2016 Semestre: 2n Grau en Educació Social / Grau en Treball Social Mòdul: Espais professionals Professor: Dr. Paco López Pàgina 1 de 7 Rev. 4 (21.09.2015)

Más detalles

Dissabte, 12.30 h CONTACONTES INFANTILS Sandra Rossi. Contes que fan plorar de riure

Dissabte, 12.30 h CONTACONTES INFANTILS Sandra Rossi. Contes que fan plorar de riure 2 4 8 9 11 12 13 14 SUMARI Dissabte, 12.30 h CONTACONTES INFANTILS Sandra Rossi. Contes que fan plorar de riure Dilluns, 19 h Monica O Relly. Una corona para Nefertiti Divendres, 19 h José Luis Reyes.

Más detalles

ANTONI SOROLLA EDO, arquitecte, Nascut al 1959. Arquitecte especialitzat en urbanisme.

ANTONI SOROLLA EDO, arquitecte, Nascut al 1959. Arquitecte especialitzat en urbanisme. ANTONI SOROLLA EDO, arquitecte, Nascut al 1959. Arquitecte especialitzat en urbanisme. Des de 1988, he realitzat i he col laborat en diversos treballs d'urbanisme per a l'administració pública municipal

Más detalles

www.palmademallorca.es 010

www.palmademallorca.es 010 www.palmademallorca.es 010 Avís: Aquesta programació és susceptible de canvis. Totes les activitats són gratuïtes, excepte les assenyalades amb el símbol, que són de pagament. Depósito legal: PM-765-2013

Más detalles

IV Jornades. El compromís de la mediació en temps de crisi

IV Jornades. El compromís de la mediació en temps de crisi IV Jornades CULTURA DE MEDIACIÓ El compromís de la mediació en temps de crisi Sala d actes. Palau de les Heures. Universitat de Barcelona Passeig de la Vall d Hebron, 171. Barcelona (metro: L3, parada

Más detalles

PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ

PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ Barcelona, 6 de Maig del 2015 Què és el TDAH? Característiques Trastorns

Más detalles

Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS PREPARATS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS PREPARADAS

Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS PREPARATS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS PREPARADAS Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS Dades del titular / Datos del titular Nom i cognoms o Raó social / Nombre

Más detalles

CLÀSSICA. JOVE Les noves generacions de la música clàssica

CLÀSSICA. JOVE Les noves generacions de la música clàssica CLÀSSICA JOVE Les noves generacions de la música clàssica Del 22 de maig al 10 de juliol de 2016 Diumenge 22 de maig Sala 2 Joaquim Maideu, a les 12 h. Preu: 8 W. A. MOZART I LA GRAN PARTITA Amb el mestratge

Más detalles

Equipo Proceso: Carmen de la Madrid Blanca Fariña Ruben David Fernández

Equipo Proceso: Carmen de la Madrid Blanca Fariña Ruben David Fernández Equipo Proceso: Carmen de la Madrid Blanca Fariña Ruben David Fernández Barcelona 1.500.000 Habitantes (aprox.) Distrito Nou Barris 200.000 Habitantes (aprox.) Barcelona Roquetes 17.000 Habitantes (aprox.)

Más detalles

LICENCIATURA/INGENIERIA - Derecho. Universidad de Barcelona. 1991 DOCTORADO: -Derecho 1999

LICENCIATURA/INGENIERIA - Derecho. Universidad de Barcelona. 1991 DOCTORADO: -Derecho 1999 ENCARNA BODELÓN GONZÁLEZ FORMACION ACADEMICA LICENCIATURA/INGENIERIA - Derecho. Universidad de Barcelona. 1991 DOCTORADO: -Derecho 1999 SITUACION PROFESIONAL ACTUAL ORGANISMO: Universidad Autónoma de Barcelona

Más detalles

SERVEIS A L ESTIU 2013

SERVEIS A L ESTIU 2013 SERVEIS A L ESTIU 2013 ABRERA. Josep Roca i Bros Lloc: Piscina municipal d Estiu (Pg. Església s/n) Dates: de l 1 juliol 30 agost Dies: De dilluns a divendres Horari: de 12 a 19h Serveis: Lectura de premsa

Más detalles

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ PROGRAMACIÓN CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ OFERTA FORMATIVA DICIEMBRE 2015 JUNIO 2016 OFERTA FORMATIVA DESEMBRE 2015 JUNY 2016 El plazo de inscripción de

Más detalles

I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS

I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS GAVAMÓN, es un festival de cine y derechos humanos, que pretende visualizar los esfuerzos e iniciativas que personas e instituciones llevan a cabo para mejorar

Más detalles

Agrupación Andaluza San Sebastián de los Ballesteros Associació de Coordinadors d Industrials Firaires del Vallès Casa Regional de Extremadura de

Agrupación Andaluza San Sebastián de los Ballesteros Associació de Coordinadors d Industrials Firaires del Vallès Casa Regional de Extremadura de Agrupación Andaluza San Sebastián de los Ballesteros Associació de Coordinadors d Industrials Firaires del Vallès Casa Regional de Extremadura de Barberà del Vallès Casa de Granada Cultural Andaluza del

Más detalles

e 2 esplais al quadrat

e 2 esplais al quadrat e 2 esplais al quadrat excel lents pel què fem i per com ho fem Un projecte per fer un pas endavant en la qualitat i responsabilitat, tant social com mediambiental en els centres d esplai. IV Jornada de

Más detalles

Catàleg de recursos municipals per a la gent GRAN de Viladecans

Catàleg de recursos municipals per a la gent GRAN de Viladecans Catàleg de recursos municipals per a la gent GRAN de Viladecans Promoció de l envelliment actiu Formació Salut i qualitat de vida Participació social Serveis per a la promoció de l autonomia personal i

Más detalles

Josep Maria Puig, Roser Batlle, Carme Bosch, Josep Palos. Aprenentatge servei

Josep Maria Puig, Roser Batlle, Carme Bosch, Josep Palos. Aprenentatge servei Josep Maria Puig, Roser Batlle, Carme Bosch, Josep Palos Aprenentatge servei Educar per a la ciutadania OCTAEDRO Títol: Aprenentatge servei. Educació per a la ciutadania Autors: Josep Maria Puig, Roser

Más detalles

TARIFES I PROGRAMACIÓ grup d emissores de Catalunya Ràdio

TARIFES I PROGRAMACIÓ grup d emissores de Catalunya Ràdio TARIFES I PROGRAMACIÓ grup d emissores de Catalunya Ràdio També podeu consultar a www.ccma.cat/publicitat el catàleg dels formats publicitaris DIRECCIÓ COMERCIAL I MÀRQUETING SUMARI 1. RÀDIO 1.1. Programació

Más detalles

Prevenció i Atenció a la Cronicitat de Catalunya

Prevenció i Atenció a la Cronicitat de Catalunya El Programa de Prevenció i Atenció a la Cronicitat de Catalunya El Pla de Salut 2011-2015 I Tres eixos de transformació Programes de salut: més salut i per a tothom i millor qualitat de vida Nou línies

Más detalles

La Vall d Uixó. Programaciócultural. Febrer 14. DIMECRES, 5 DE FEBRER CONTACONTES / TEATRE BUFFO Contes a la carta

La Vall d Uixó. Programaciócultural. Febrer 14. DIMECRES, 5 DE FEBRER CONTACONTES / TEATRE BUFFO Contes a la carta La Vall d Uixó Programaciócultural Febrer 14 DIMECRES, 5 DE FEBRER CONTACONTES / TEATRE BUFFO Contes a la carta TALLERS Febrer 14 TALLER D ESCRIPTURA DILLUNS C. Social Mare de Déu del Roser, C/ Eslida,

Más detalles

Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils

Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils annex 2 al punt 6 Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils Barcelona,18 de març de 2016 INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB

Más detalles

INFORMACIONS INSCRIPCIÓ CURS Grups Places 1 20

INFORMACIONS INSCRIPCIÓ CURS Grups Places 1 20 ESCOLA MUNICIPAL D ADULTS / E.P.A. AJUNTAMENT DE BÉTERA Avinguda València, 26 961 601 874 INFORMACIONS INSCRIPCIÓ CURS Grups Places Curs Participació i Preparació per altres programes formatius / Curso

Más detalles

EL FORT PIENC, LA SAGRADA FAMÍLIA, LA DRETA DE L EIXAMPLE

EL FORT PIENC, LA SAGRADA FAMÍLIA, LA DRETA DE L EIXAMPLE GUIA D ENTITATS, SERVEIS I EQUIPAMENTS PÚBLICS. ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AL BARRI 3-16 ANYS curs 2014-2015 EL FORT PIENC, LA SAGRADA FAMÍLIA, LA DRETA DE L EIXAMPLE eixample Us presentem la Guia d entitats,

Más detalles

XXI. Las inscripciones se efectuaran en las Juntas de Distrito del 1 al 15 de diciembre, de 9 a 14 horas

XXI. Las inscripciones se efectuaran en las Juntas de Distrito del 1 al 15 de diciembre, de 9 a 14 horas XXI Las inscripciones se efectuaran en las Juntas de Distrito del 1 al 15 de diciembre, de 9 a 14 horas XX CONCURSO DE BELENES CIUDAD DE CASTELLON BASES 1.- El ámbito del concurso será el de la ciudad

Más detalles

Tecnología móvil y bibliotecas Workshop REBIUN sobre Proyectos Digitales UPC, 23 de novembre de Roser Benavides Ollé

Tecnología móvil y bibliotecas Workshop REBIUN sobre Proyectos Digitales UPC, 23 de novembre de Roser Benavides Ollé Tecnología móvil y bibliotecas Workshop REBIUN sobre Proyectos Digitales UPC, 23 de novembre de 2012 Roser Benavides Ollé VIè Workshop biblioudg Girona, 1 de març de 2013 PER QUÈ SOBRE TECNOLOGIES MÒBILS?

Más detalles

Resumen. En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB).

Resumen. En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB). Resumen En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB). - Encuesta de satisfacción de los usuarios de las bibliotecas (CBB). ELS USUARIS DE LES BIBLIOTEQUES

Más detalles

DIJOUS 8 DIVENDRES 9 DISSABTE 10 DIUMENGE 11 ROCAMAR 2013

DIJOUS 8 DIVENDRES 9 DISSABTE 10 DIUMENGE 11 ROCAMAR 2013 Estimats veïns de Rocamar, Us volem convidar i fer-vos partícips un any més, de la celebració de la nostra estimada Festa Major. Arriben uns dies de celebració i festeig, que pretenen eclipsar de la forma

Más detalles

L Obra Social "la Caixa" treballa per trencar el cercle de la pobresa hereditària mitjançant ajuts a més de infants

L Obra Social la Caixa treballa per trencar el cercle de la pobresa hereditària mitjançant ajuts a més de infants Nota de premsa El programa CaixaProinfància s adreça a llars amb menors de 16 anys, en risc d exclusió social L Obra Social "la Caixa" treballa per trencar el cercle de la pobresa hereditària mitjançant

Más detalles

Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc. www.ghd.es

Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc. www.ghd.es Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc Septiembre de 2014 Setembre del 2014 Bienvenido a GHD Fresc Benvingut a GHD Fresc Estimado cliente, Le informamos que GHD Fresc lanza su nueva

Más detalles

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte Barça Parc Un nou espai, un nou concepte Juliol 2009 Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte El Barça: motor social i conjunt de valors El FC Barcelona, una de les entitats esportives més importants

Más detalles

DICIEMBRE. MAC-Empúries (entrada gratuita con la entrada del MAC-Empúries) Exposición Un mar de viñas

DICIEMBRE. MAC-Empúries (entrada gratuita con la entrada del MAC-Empúries) Exposición Un mar de viñas DICIEMBRE Exposición Un mar de viñas Organiza: MAC- Empúries Hasta el 11 de MAC-Empúries (entrada gratuita con la entrada del MAC-Empúries) Exposición Un mar de viñas 15:00h-18:00h Organiza: MASLE Hasta

Más detalles

Noves tecnologies i comunicació 2.0 Usos i potencialitats del branding de les empreses en temps de crisi. Assumpció Huertas

Noves tecnologies i comunicació 2.0 Usos i potencialitats del branding de les empreses en temps de crisi. Assumpció Huertas Noves tecnologies i comunicació 2.0 Usos i potencialitats del branding de les empreses en temps de crisi Assumpció Huertas Valls, 24 d abril de 2013 CRISI Moltes empreses deixen de fer comunicació. Això

Más detalles

L ORIENTACIÓ EN ACABAR L ESO

L ORIENTACIÓ EN ACABAR L ESO L ORIENTACIÓ EN ACABAR L ESO Aquesta guia va dirigida als alumnes de segon cicle de l Educació Secundària Obligatòria (ESO). Pretén orientar a famílies i alumnes en els estudis que es poden continuar en

Más detalles

dia europeu de la mediació

dia europeu de la mediació 09.00h Punts d informació a la Ciutat de la Justícia Lloc Edifici C i Edifici H de la Ciutat de la Justícia (Gran Via de les Corts Catalanes, 111-Barcelona i Avinguda Carrilet,2 L Hospitalet de Llobregat)

Más detalles

màsters d especialització jurídica 4a edició 2006/2007

màsters d especialització jurídica 4a edició 2006/2007 campusicab màsters d especialització jurídica 4a edició 2006/2007 Currículums Especialistes en Dret i amb experiència pràctica, el millor valor. El campus del Col legi d Advocats de Barcelona selecciona

Más detalles

7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015

7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015 7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015 Aquest document és un resum de les bases del 7è premi del Consell Municipal d Immigració de Barcelona. Conté, a més, informació

Más detalles

Info-Clínica i Salut Nº 29, Abril 2014. Enregistrament dels despatxos com a Centre Sanitari

Info-Clínica i Salut Nº 29, Abril 2014. Enregistrament dels despatxos com a Centre Sanitari Info-Clínica i Salut Nº 29, Abril 2014 INFORMACIÓ IMPORTANT PER A TOTS ELS MEMBRES DE LA SECCIÓ Enregistrament dels despatxos com a Centre Sanitari És molt important l enregistrament dels despatxos d atenció

Más detalles

Divendres / Viernes - 19h

Divendres / Viernes - 19h 18 Setembre XERRADA Divendres / Viernes - 19h INAUGURAL DE LA SETMANA DEL VI DO ALELLA DO Alella: singularitat i qualitat Oriol Artigas Els vins de la DO Alella estan íntimament lligats al nostre territori

Más detalles

RECULL DE PREMSA. Congrés sobre Jaume I a Girona. 29 de novembre 2008. comunicació. Consulta El Butlletí de l IEC

RECULL DE PREMSA. Congrés sobre Jaume I a Girona. 29 de novembre 2008. comunicació. Consulta El Butlletí de l IEC comunicació RECULL DE PREMSA Congrés sobre Jaume I a Girona 29 de novembre 2008 Consulta El Butlletí de l IEC Institut d Estudis Catalans Comunicació Carrer del Carme, 47 08001 Barcelona Tel 932 701 620

Más detalles

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ Índex Índex Pàg. 2 Informació General Pàg. 3 Què és? Pàg. 3 Quan? Pàg. 3 Dirigit

Más detalles

Reunió General dels membres de la Secció de Psicologia Clínica i de la Salut:

Reunió General dels membres de la Secció de Psicologia Clínica i de la Salut: Reunió General dels membres de la Secció de Psicologia Clínica i de la Salut: Benvolguts companys: Ens agradarà molt que vingueu a la Reunió General de la Secció, el pròxim dimecres 26 d octubre, a les

Más detalles

Des de principis de juny, les línies

Des de principis de juny, les línies societat La linia 68 d autobús arriba a Sant Joan de Déu La línia 68 arribarà a l Hospital de Sant Joan de Déu i donarà cobertura a tota la part alta de Barcelona i la 67 continuarà donant servei per l

Más detalles

III JORNADES D ANTROPOLOGIA III JORNADAS DE ANTROPOLOGÍA ASSOCIACIÓ VALENCIANA D ANTROPOLOGIA (AVA) ASSOCIACIÓ VALENCIANA D ANTROPOLOGIA (AVA)

III JORNADES D ANTROPOLOGIA III JORNADAS DE ANTROPOLOGÍA ASSOCIACIÓ VALENCIANA D ANTROPOLOGIA (AVA) ASSOCIACIÓ VALENCIANA D ANTROPOLOGIA (AVA) III JORNADAS DE ANTROPOLOGÍA ASSOCIACIÓ VALENCIANA D ANTROPOLOGIA (AVA) Discursos políticos y prácticas ciudadanas III JORNADES D ANTROPOLOGIA ASSOCIACIÓ VALENCIANA D ANTROPOLOGIA (AVA) Discursos polítics

Más detalles

Pla d atenció integral a les persones amb trastorns de l espectre autista (TEA) Barcelona, 17 de juliol de 2013

Pla d atenció integral a les persones amb trastorns de l espectre autista (TEA) Barcelona, 17 de juliol de 2013 Pla d atenció integral a les persones amb trastorns de l espectre autista (TEA) Barcelona, 17 de juliol de 2013 Dades Epidemiològiques El TEA es caracteritza per un desenvolupament marcadament anormal

Más detalles

Barcelona, una escola oberta a tothom.

Barcelona, una escola oberta a tothom. Barcelona, una escola oberta a tothom. Benvolgudes famílies, Ens plau informar-vos que, durant aquests dies, els centres educatius sostinguts amb fons públics a la ciutat de Barcelona organitzen i desenvolupen

Más detalles

Anàlisi i tractament de dades amb SPSS

Anàlisi i tractament de dades amb SPSS formació Anàlisi i tractament de dades amb SPSS [Programa del curs] Col legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya www.colpis.cat 1 PRESENTACIÓ I OBJECTIUS El curs es planteja com un taller pràctic d'informàtica

Más detalles

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL CURRICULUM resumit Francesc López EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL - Incorporació a la plantilla en règim de contractat laboral indefinit com a mestre a l escola Costa i Llobera des de l any 1977 fins el 1986.

Más detalles

Programa d Activitats Ciutats Defensores dels Drets Humans 29 de setembre - 10 d octubre

Programa d Activitats Ciutats Defensores dels Drets Humans 29 de setembre - 10 d octubre Programa d Activitats Ciutats Defensores dels Drets Humans 29 de setembre - 10 d octubre Dimecres 30 de setembre Barcelona (tots els defensors i defensores) 9.00 Síndic de Greuges (Passeig Lluis Companys,

Más detalles

OFERTA FORMATIVA 2013/2014 MANCOMUNITAT PLA DE MALLORCA

OFERTA FORMATIVA 2013/2014 MANCOMUNITAT PLA DE MALLORCA Col.laboren els Ajuntaments de: Algaida, Ariany, Costitx, Lloret, LLubí, Maria de la Salut, Montuïri, Petra, Porreres, Sant Joan, Sta. Eugènia, Sencelles, Sineu i Vilafranca GOVERN DE LES ILLES BALEARS

Más detalles

Audiència Pública. Vilanova i la Geltrú, 5 de novembre de 2011

Audiència Pública. Vilanova i la Geltrú, 5 de novembre de 2011 Audiència Pública Vilanova i la Geltrú, 5 de novembre de 2011 2007-2011: CONTEXT SOCIAL I ECONÒMIC DE CRISI SITUACIÓNO ÉS FÀCIL DES DE FA ANYS, I ESPECIALMENT DE FA 3. PER QUÈ? El 30% de l activitat de

Más detalles

agenda activa HIVERN

agenda activa HIVERN agenda activa AJUNTAMENT DE VILAFRANCA HIVERN 2014 FORMACIÓ Aula Mentor Vilafranca Més de 100 cursos a distància per Internet amb Certificat del Ministeri d Educació Informació a la Casa de Cultura (Biblioteca)

Más detalles

RECULL DE PREMSA. Mobilitzacions pel reconeixement sanitari de la psicologia

RECULL DE PREMSA. Mobilitzacions pel reconeixement sanitari de la psicologia RECULL DE PREMSA Mobilitzacions pel reconeixement sanitari de la psicologia 11 de novembre de2010 Estel Carbó Vinaixa - Departament de Comunicació i Premsa Col legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC)

Más detalles

extra! de la iaz y WAM

extra! de la iaz y WAM extra! de la iaz y WAM Los extras! de la iaz y WAM son reportajes de actualidad, unas veces gráficos, otras crónicas de texto, elaborados indistintamente por el personal de la iaz, de WAM y por colaboradores

Más detalles

Cornellà en xarxa. Novembre2015 // 328

Cornellà en xarxa. Novembre2015 // 328 Cornellà en xarxa Novembre2015 // 328 328 NOVEMBRE 2015 04. Noves tecnologies Ciutadania en xarxa Cornellà és una ciutat permanentment connectada i treu partit de la informació i els espais de coresponsabilitat

Más detalles

www.idescat.cat Catalunya.cat un retrat de la Catalunya contemporània 1980-2007

www.idescat.cat Catalunya.cat un retrat de la Catalunya contemporània 1980-2007 www.idescat.cat Catalunya.cat un retrat de la Catalunya contemporània 198-27 Catalunya.cat un retrat de la Catalunya contemporània 198-27 L estadística, a partir de l evolució dels principals indicadors

Más detalles

EL R EFL EX DEL NOSTRE SUPORT

EL R EFL EX DEL NOSTRE SUPORT COL LABORA COMPRANT LES TEVES ULLERES SOLIDÀRIES 5 EL R EFL EX DEL NOSTRE SUPORT suma't a l' suma't al rosa programa d activitats #sumatalrosa barcelona.aecc.es Sobre el càncer de mama Aproximadament,

Más detalles

Cuál es la respuesta a tu problema para ser madre? Prop del 90% dels problemes d esterilitat es poden diagnosticar, i la immensa majoria tractar.

Cuál es la respuesta a tu problema para ser madre? Prop del 90% dels problemes d esterilitat es poden diagnosticar, i la immensa majoria tractar. Actualment, els trastorns de fertilitat afecten un 15% de la població. Moltes són les causes que poden influir en la disminució de la fertilitat, però ara, als clàssics problemes físics se ls ha sumat

Más detalles

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST 27 i 28 de setembre CN L ESCALA 25 i 26 d octubre CN EL BALÍS 29 i 30 de novembre CN GARRAF 13 i 14 de desembre CN VILANOVA 17 i 18 de gener CN SALOU 21 i 22 de febrer CN PORT D ARO ANUNCI DE REGATA 1

Más detalles

PROGRAMACIÓ DEL 02 DE DESEMBRE 2015 AL 10 DE GENER 2016

PROGRAMACIÓ DEL 02 DE DESEMBRE 2015 AL 10 DE GENER 2016 PROGRAMACIÓ DEL 02 DE DESEMBRE 2015 AL 10 DE GENER 2016 DIMECRES 2 18:00 VOSE SPECTRE (DIGITAL 2D). Versió original en anglès subtitulada en 20:45 TRUMAN (DIGITAL 2D). Versió original en DIJOUS 3 18:00

Más detalles

PLA LOCAL D ADAPTACIÓ AL CANVI CLIMÀTIC A SANTA COLOMA DE GRAMENET

PLA LOCAL D ADAPTACIÓ AL CANVI CLIMÀTIC A SANTA COLOMA DE GRAMENET PLA LOCAL D ADAPTACIÓ AL CANVI CLIMÀTIC A SANTA COLOMA DE GRAMENET NOU PACTE INTEGRAT D ALCALDES I ALCALDESSES PEL CLIMA I L ENERGIA (NEW INTEGRATED COVENANT OF MAYORS ON CLIMATE & ENERGY) 1.Reducció d

Más detalles

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades Breu tutorial actualització de dades ATRI El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades El Departament informa al portal ATRI (i no directament a les persones afectades): El no

Más detalles

Curs Dones migrades i del sud als mitjans de comunicació: introducció al periodisme amb visió de gènere, classe i ètnia

Curs Dones migrades i del sud als mitjans de comunicació: introducció al periodisme amb visió de gènere, classe i ètnia Curs Dones migrades i del sud als mitjans de comunicació: introducció al periodisme amb visió de gènere, classe i ètnia Docent: Joana Garcia Grenzner Periodista experta en gènere i comunicació. Per a més

Más detalles

XXIII TALLERS OBERTS BARCELONA SARRIÀ

XXIII TALLERS OBERTS BARCELONA SARRIÀ XXIII TALLERS OBERTS BARCELONA SARRIÀ Open studio weekend in Sarrià Divendres 27, de 17 a 21 h Dissabte 28, d 11 a h i de 17 a 21 h Diumenge 29, d 11 a h MAPA DELS TALLERS OBERTS DE SARRIÀ DE BARCELONA

Más detalles

OFERTA FORMATIVA 2012/2013 MANCOMUNITAT PLA DE MALLORCA

OFERTA FORMATIVA 2012/2013 MANCOMUNITAT PLA DE MALLORCA Col.laboren els Ajuntaments de: Algaida, Ariany, Costitx, Lloret, LLubí, Maria de la Salut, Montuïri, Petra, Porreres, Sant Joan, Sta. Eugènia, Sencelles, Sineu i Vilafranca GOVERN DE LES ILLES BALEARS

Más detalles

Arnau Compte i Joan Casellas ESCOLES VEDRUNA DE CATALUNYA

Arnau Compte i Joan Casellas ESCOLES VEDRUNA DE CATALUNYA Arnau Compte i Joan Casellas ESCOLES VEDRUNA DE CATALUNYA Judit Vilà QUI SOM Som una xarxa de trenta-nou escoles d arreu del nostre país, molt diverses però cohesionades totes per una història i per un

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015 ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015 Consultes: info@laporciuncula.com whatsapp 609 609 536 (Juanje Bouzas) www.facebook.com/apalaporciuncula GUARDERIA í ESCOLA MATINERA De les 7 45 h. fins a les 9

Más detalles

A las 18.30 h Exhibición del toro de los jóvenes (se soltará al principio de la calle de Valencia)

A las 18.30 h Exhibición del toro de los jóvenes (se soltará al principio de la calle de Valencia) AGENDA SEMANAL 1-7 DE SEPTIEMBRE Jueves 1 CENTRO INTEGRAL DE MAYORES Inicio inscripción al curso de memoria hasta el día 23 de septiembre Viernes 2 A las 17.30 h Exhibición de vacas de la ganadería Juanjo

Más detalles

Curs CONSTRUCCIÓ DE PAU, DRETS HUMANS I INTERCULTURALITAT A COLÒMBIA Curso CONSTRUCCIÓN DE PAZ, DERECHOS HUMANOS E INTERCULTURALIDAD EN COLOMBIA

Curs CONSTRUCCIÓ DE PAU, DRETS HUMANS I INTERCULTURALITAT A COLÒMBIA Curso CONSTRUCCIÓN DE PAZ, DERECHOS HUMANOS E INTERCULTURALIDAD EN COLOMBIA Curs CONSTRUCCIÓ DE PAU, DRETS HUMANS I INTERCULTURALITAT A COLÒMBIA Curso CONSTRUCCIÓN DE PAZ, DERECHOS HUMANOS E INTERCULTURALIDAD EN COLOMBIA UNIVERSITAT DE BARCELONA 10-11-12/12/2012 Directors / Directores:

Más detalles

BIBLIOGRAFIA DIBUIXOS PREMIS YNGLADA-GUILLOT

BIBLIOGRAFIA DIBUIXOS PREMIS YNGLADA-GUILLOT BIBLIOGRAFIA DIBUIXOS PREMIS YNGLADA-GUILLOT GENERAL Rafael BENET, Cròniques d art a La Veu de Catalunya 1934-36, Fundació Rafael Benet, Barcelona, 2006. Catàleg de l Exposición de dibujos de Pedro Ynglada,

Más detalles

BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD

BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD 1. La IV edición del Concurso de relatos breves 8 de marzo por la igualdad es una iniciativa de la Concejalía de Igualdad y Familia del

Más detalles

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE:

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: 1. Dades personals persona o entitat SOL LICITANT /Datos Personales persona o entidad SOLICITANTE Entitat sol licitant/ Entidad solicitante: NIF Domicili/Domicilio:

Más detalles

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART PROGRAMA DE CURSOS I ACTIVITATS SETEMBRE - DESEMBRE 2015 ESPAI PER L ART, AMB L ART Jornada de portes obertes: 18 de setembre, de 18 a 21 hores al Centre Jujol-Can

Más detalles

Posicionament web i visibilitat a internet dels Cellers amb D.O Empordà

Posicionament web i visibilitat a internet dels Cellers amb D.O Empordà Posicionament web i visibilitat a internet dels Cellers amb D.O Empordà Una assignatura pendent.. Girona Novembre 2011 Carles Ferrer Juanola Director www.altas-buscadores.com Les empreses necessiten visibilitat

Más detalles

El Clínic opera diez cambios de sexo por una técnica laparoscópica pionera

El Clínic opera diez cambios de sexo por una técnica laparoscópica pionera LA VANGUARDIA DIGITAL Link: http://www.lavanguardia.es/ciudadanos/noticias/20100930/54014627569/elclinic-opera-diez-cambios-de-sexo-por-una-tecnica-laparoscopica-pioneraclinic-barcelona-igualada.html Noticia

Más detalles

Exposició de pintura. TERRES DE BOIRA Verónica Querol 16 d octubre 9 de novembre

Exposició de pintura. TERRES DE BOIRA Verónica Querol 16 d octubre 9 de novembre Exposició de pintura TERRES DE BOIRA Verónica Querol 16 d octubre 9 de novembre PRESENTACIÓN PRESENTACIÓ TERRES DE BOIRA Verónica Querol va començar en el món de la pintura de forma autodidacta en els

Más detalles

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS TIPUS DE CONVALIDACIONS Aquest document recull les possibles convalidacions de mòduls i unitats formatives del cicle formatiu de grau superior ICA0 Administració de sistemes,

Más detalles

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR 0 Índex 1. Què és la capitalització de l atur? Pàg. 2 2. Requisits Pàg. 3 3. Com i qui pot beneficiar se? Pàg. 4 4. Tràmits i documentació per a la sol licitud Pàg. 6 5. Informació

Más detalles