CURRICULUM VITAE Llicenciat en veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "CURRICULUM VITAE Llicenciat en veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona."

Transcripción

1 Sergi Pompermayer Gonzalez Data de naixement: Barcelona, 27 de Novembre del Llicenciat en veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona Treballo a l Institut de Recerca de l Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, al Departament de Farmàcia i al de cirurgia experimental. Durant aquest període publico, juntament amb altres autors, diversos articles científics en revistes internacionals. Experiència professional Teatre: Com autor: El Sexe dels Objectes (1995). Direcció de la lectura dramatitzada al Teatre Nacional de Catalunya l abril del Estrena de la versió castellana l octubre del 2000 a càrrec del Teatro Inestable de Ponent, a Osca. Cafè (1996). Estrenada al Teatre Artenbrut dins la Mostra de Teatre Breu de Barcelona Direcció Sergi Pompermayer. La fada faristol (1996) Obra infantil inèdita.

2 Zowie (1997) Guanyadora del XXV Premi Ciutat d Alcoi. S estrena al Teatre Lliure de Barcelona el Novembre del 1997 amb direcció de Lluís Homar. Lectura dramatitzada de la traducció anglesa realitzada per Tony Keily al James Joyce Center de Dublin el novembre del Estrena de la versió portuguesa (Traducció de Claudia Diogo) al Teatro da Trinidade de Lisboa el Juliol del L Hora de Mercé Albanell (1999) peça breu per al muntatge teatral Sopa de Ràdio, per celebrar el 75è aniversari de la ràdio a Espanya. Refugiats (2001) Estrena al Teatre Nacional de Catalunya, el 7 de març del 2002, amb direcció de David Plana. Estrena de la versió txeca al Teatre de Bohemia del Sud el 23 d abril del Direcció Michael Lang. Un pare emprenyat (2003) Monóleg estrenat en la Marató de monólegs del Mercat de les Flors, el 17 de octubre. Schmetterling (2006) Inèdita. Canguelis. (2007) Estrenada per la Companyia Vol-Ras al Festival de Pallassos de Xirivella, València. Direcció de Jordi Purtí. Top Model (2009) Estrenada al Festival Temporada Alta per la Companyia Per-Versións. Direcció de Pep Cruz. Teatro Fernando Fernan Gómez, Madrid, Octubre del LLum de Guàrdia (Ghost Light) (2011) Co-escrita con Julio Manrique. Estrenada al setembre de 2012 en el Teatre Romea de Barcelona. Oddi (2012) Estrenada al Teatro del Arte de Madrid el desembre del 2012 i posterior gira per Espanya. Direcció Paco Montes. Gira per Espanya fins el 5 de juliol del (2012) Inèdita Nebraska (2013) Inèdita Lívia (2013) Inèdita.

3 New Order (2014) Estrenada a la SalaFlyhard de Barcelona el 6 de juliol del Direcció Sergi Pompermayer Ràdio: Actor radiofònic en les radionovel.les Eulàlia i Els casos de Rick Rovira (1997) escirts i dirigits per Núria Furiò i emesos al programa Les Tardes amb Elisenda Roca de COM Ràdio. Escric i dirigeixo la radionovel.la Una vida més al sud (1998), emesa al programa Les tardes amb Elisenda Roca de COM Ràdio. Col laborador de la tertúlia cultural del programa ICULT de Com Ràdio (2007) Televisió: Guionista de la sèrie de televisió Plats Bruts des del 1999 fins el 2001, del Terrat de Produccions i Kràmpack emesa per TV3. Guionista del late show televisiu La Cosa Nostra de El Terrat de Produccions, i emès per TV3 de dilluns a dijous de l abril del 99 al Juliol del Coordinador d argument i guió de la sèrie Moncloa, dígame?. Una coproducció de El Terrat i Diagonal TV per Estudios Picasso, emesa a partir del gener del 2001 per Tele 5. Guionista del programa 7 de Notícies, de El Terrat de Produccions per TV3, dirigit per Toni Soler. (Abril del 2001) Coordinador d argument i guió de la sit com Jet Lag, de T de teatre, emesa per TV3, des de Juliol del 2001 fins el Guió del la telemovie Eòlia (2002 de LA PRODUCTORA) Creador juntament amb Joel Joan, Jordi Sanchez, Albert Plans, Mercè Sàrrias i Núria Furió de la sèrie Porca Misèria.

4 Creador i coordinador juntament amb en Jordi Sánchez de la sit-com L un per l altre emesa per TV3 a partir del Novembre del Març del 2004 fins el 2007 escric i dirigeixo juntament amb Xavier Bertran la sèrie Lo Cartanyà de El Terrat de Produccions per TV Creador del Nou Club Súper 3 i coordinador de guions. Director d actors al programa Por fin has llegado! De Grundy i El Terrat de Produccions per TVE1 (Setembre-Novembre 2007) Guionista de La Sagrada Família, (2008) serie de Dagoll Dagom para TV3. Dialogista de la serie de TV3 La Riera (2009-fins ara) Guió de la Gala dels Premis Gaudí Guionista en la serie de animación Ask Lara per Tomavistas en coproducció amb la BBC i TV3 (2010). Guión de la tv movie El Segrest del Gol de Mediafilms (2011). Publicacions: Zowie edicions 62 (1997). Pròleg de Sergi Belbel. Co-autor del llibre Plats Bruts. El Llibre (Editorial Proa 2000) Co-autor del llibre Plats Bruts. Els guions primera temporada (Editorial Proa 2001) Refugiats Editorial Proa (2002). Número de col.lecció: 27. Pròleg de David Plana. Publicació del monòleg Un pare emprenyat dins el recull de diversos autors publicat amb el títol Monòlegs per l Editorial AADPC (2004) Top Model Arola Editors (2011) New Order Edicions de la SalaFlyhard (2014) Docència: 1998, curs d escriptura dramàtica, juntament amb David Plana, a l Escola de

5 Teatre de Barcelona. 1999, taller d escriptura dramàtica al Teatro da Trinidade de Lisboa dins el Fòrum permanent de Dramatúrgia d aquest teatre. 2000, curs d Iniciació a l escriptura dramàtica a la Sala Beckett de Barcelona, conjuntament amb David Plana. 2001, segon curs d Iniciació a l escriptura dramàtica, a la Sala Beckett, junt amb David Plana. 2002, tercer curs d Iniciació a l escriptura dramàtica, a la Sala Beckett, junt amb David Plana. 10 de maig, cinefòrum i debat sobre ÈTICA I MITJANS DE COMUNICACIÓ, amb Salvador Alsius i Gervasio Sánchez, dins la Setmana de la Solidaritat 2002, de la Universitat Rovira i Virgili. 17 i 18 de Juliol, participació en el seminari L ORALITAT I ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ organitzat pel Consorci Universitari Internacional Menéndez Pelayo de Barcelona, Centre Ernest Lluch, amb la ponència titulada Llengües brutes. Juliol i setembre, classes de guió de sit-com en el Taller de Guió per als estudiants de Comunicació Audiovisual, organitzat per l Estació de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra i El Terrat de Produccions de Març conferencia sobre TEATRE I CIÈNCIA en el Seminari de Teatre organitzat pels Serveis Culturals de la Universitat de Lleida. D Abril a Juny tutoria d un grup d alumnes del Col legi del Teatre de Barcelona. Novembre: curs d una setmana sobre sit com a la Univeritat de València Taula rodona sobre escriptura de guió en la 5ª Setmana de la Comunicació a Tarragona (18 d octubre) 26 de novembre Taula rodona en la V Trobada de Creadors en Llengüa catalana al Centre Cultural de la Mercè de Girona Taller sit-com. Teatre televisiu dins la Tercera Edició 7 de Teatre al Centre Civic Can Fabra de Sant Andreu (del 13 al 16 de febrer).

6 Abril-Juny curs monogràfic L humor al teatre a l Obrador de la Sala Beckett professor del Màster sobre Innovació i Qualitat televisiva de la UAB-UPF-TV3 del mòdul Formats de ficció televisiva. Curs sobre comèdia al Taller de Guionistas (Abril-Maig) Curs sobre creació de personatges a l Obrador d estiu de la Sala Beckett (Juliol) 2008 professor del II Màster sobre Innovació i Qualitat televisiva de la UAB-UPF-TV3 del mòdul Formats de ficció televisiva. Premis: XXV Premi Ciutat d Alcoi per Zowie Premi Ondas a La Cosa Nostra Premi Ondas a Plats Bruts Premi Ondas a Porca Misèria Jet lag, certificat de finalista al New York Festival dins la categoria situation comedy Grammy a la millor serie d animació infantil per Ask Lara. Jurat : Membre del jurat de la Mostra de Teatre Breu de Barcelona Membre del jurat del I Premi de guió organitzat pel GAC (Guionistes Associats de Catalunya) Membre del jurat del IV Concurs de Contes eròtics del Carnaval de Vilanova i la Geltrú. Actualitzat juliol del 2014

2009. Informe per a un policia volador. Estrenada a la Sala Muntaner dins del proyecto T6 d autors contemporanis del Teatre Nacional de Catalunya.

2009. Informe per a un policia volador. Estrenada a la Sala Muntaner dins del proyecto T6 d autors contemporanis del Teatre Nacional de Catalunya. CURRICULUM MERCÈ SARRIAS va néixer l u d Agost de 1966 a Barcelona. És llicenciada en Ciències de la Informació, especialitat periodisme, per la Universitat Autònoma de Barcelona (1989). TEATRE 2013. Perduts.

Más detalles

CURRICULUM ESTUDIS REALITZATS: Victoria Szpunberg

CURRICULUM ESTUDIS REALITZATS: Victoria Szpunberg CURRICULUM Victoria Szpunberg 24-11-1973 ESTUDIS REALITZATS: - Primer cicle de Filosofia (U.B.) - Títol Superior d Art Dramàtic (Institut del Teatre de Barcelona) - Actualment està fent el Doctorat en

Más detalles

IDIOMAS FORMACIÓN PREMIOS CINE. Copyright 2018 Metropolitan Art Casting, S.L. -

IDIOMAS FORMACIÓN PREMIOS CINE. Copyright 2018 Metropolitan Art Casting, S.L. - JORDI SÁNCHEZ twitter.com/jordi_sz_actor Actor polifacético, Jordi es muy conocido por interpretar a Antonio Recio en "La que se avecina" o a Josep Lopes en "Plats Bruts". Con una fértil trayectoria, Jordi

Más detalles

EDICIÓ: BRANCA DE CONEIXEMENT:

EDICIÓ: BRANCA DE CONEIXEMENT: DADES GENERALS NOM DEL CURS: Diploma de Cultura, Lectura i Literatura per a infants i joves EDICIÓ: 4a BRANCA DE CONEIXEMENT: Art i Humanitats MODALITAT: Virtual NOMBRE DE CRÈDITS: 15 Direcció: Gemma Lluch

Más detalles

PREMIS LITERARIS CIUTAT D OLOT 2017

PREMIS LITERARIS CIUTAT D OLOT 2017 S LITERARIS CIUTAT D OLOT 2017 LI MARIAN VAYREDA PROSA NARRATIVA Podran optar al Premi Marian Vayreda de narrativa, organitzat per l Institut de Cultura d Olot - Ajuntament d Olot, obres de creació literària.

Más detalles

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l Educació per la Universitat de Barcelona. Estudis d Interpretació, Direcció i Dansa.

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l Educació per la Universitat de Barcelona. Estudis d Interpretació, Direcció i Dansa. MAGDA PUYO BOVÉ CURRÍCULUM VITAE Llicenciada en Filosofia i Ciències de l Educació per la Universitat de Barcelona. Estudis d Interpretació, Direcció i Dansa. Professora de Direcció i Interpretació a l

Más detalles

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (1970).

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (1970). C U R R Í C U L U M V I T A E EUDALD VENDRELL FERRER ( Barcelona, 20.10.1948) Formació acadèmica Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (1970). Alumne dels cursos de Dret Comparat celebrats

Más detalles

CURS GRAU DE TURISME CALENDARI ACADÈMIC

CURS GRAU DE TURISME CALENDARI ACADÈMIC CALENDARI ACADÈMIC 1. PERÍODES HÀBILS... 2 2. PERÍODES LECTIUS... 2 PRIMER CURS... 2 SEGON I TERCER CURS... 3 QUART CURS... 4 3. TANCAMENT ACTES PERÍODES DE PRÀCTIQUES... 4 4. PERÍODE D AVALUACIÓ I D ACTIVITATS

Más detalles

Premis Literaris de Calldetenes

Premis Literaris de Calldetenes 38e ` Premis Literaris de Calldetenes Febrer 2017 38è Armand Premi Premi de Novel la Quintana Dotat amb 3.000 i la publicació de l obra per l Il lustríssim Ajuntament de Calldetenes, edició a càrrec de

Más detalles

ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER

ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER DEPARTAMENT DEL CONSELLER EN CAP...1 DEPARTAMENT D ENSENYAMENT...1 DEPARTAMENT D UNIVERSITATS, RECERCA I SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ...1 BIOGRAFIES...2 ACORDS DE GOVERN DE

Más detalles

MONTSERRAT COMELLAS i OLIVA

MONTSERRAT COMELLAS i OLIVA MONTSERRAT COMELLAS i OLIVA ACTIVITAT PROFESSIONAL ACTUAL A L EUIT ACTIVITAT DOCENT FORMACIÓ EN EL GRAU DE TERAPIA OCUPACIONAL Gestió i Administració FORMACIÓ EN EL GRAU D'INFERMERIA Gestió i qualitat

Más detalles

Títols, diplomes i certificats equivalents al certificat de nivell C1 de la Direcció General de Política Lingüística

Títols, diplomes i certificats equivalents al certificat de nivell C1 de la Direcció General de Política Lingüística Títols, diplomes i al certificat de nivell C1 de la Direcció General de Política Lingüística Lloc d emissió Junta Avaluadora de Català / Direcció General de Política Lingüística Certificat de coneixements

Más detalles

Currículum professional i acadèmic.

Currículum professional i acadèmic. Currículum professional i acadèmic. Activitat Discent. Activitat Professional. Activitat Docent. Publicacions Periòdiques. Idiomes. Josep Vallverdú Duch Nascut un tres de setembre de 1.949 a L Espluga

Más detalles

TOP MODEL. Dagoll Dagom Pequeño formato, en coproducción con Cia. Per-Versions. Un texto de: Sergi Pompermayor. Dirección: Pep Cruz

TOP MODEL. Dagoll Dagom Pequeño formato, en coproducción con Cia. Per-Versions. Un texto de: Sergi Pompermayor. Dirección: Pep Cruz Sala Dos Dagoll Dagom Pequeño formato, en coproducción con Cia. Per-Versions TOP MODEL Un texto de: Sergi Pompermayor Dirección: Pep Cruz Escenografía y vestuario: Pi Piquer Del 6 al 23 de octubre de 2011

Más detalles

Departament d Art i de Musicologia MÀSTER OFICIAL EN ANÀLISI I GESTIÓ DEL PATRIMONI ARTÍSTIC CURS

Departament d Art i de Musicologia MÀSTER OFICIAL EN ANÀLISI I GESTIÓ DEL PATRIMONI ARTÍSTIC CURS Calendari i horaris: Departament d Art i de Musicologia MÀSTER OFICIAL EN ANÀLISI I GESTIÓ DEL PATRIMONI ARTÍSTIC CURS 2017-2018 Primer semestre Data d inici de les classes del primer semestre: 21 de setembre

Más detalles

El calendari del Màster Barcelona-Europa es regeix pel calendari oficial de la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona.

El calendari del Màster Barcelona-Europa es regeix pel calendari oficial de la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona. Curs 2017-2018 El calendari del Màster Barcelona-Europa es regeix pel calendari oficial de la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona. La docència es concentra en dimecres, dijous i divendres,

Más detalles

Naixcuda el 6 de març de l966 a Oliva ( València) resident a València des de l984

Naixcuda el 6 de març de l966 a Oliva ( València) resident a València des de l984 CURRICULUM VITAE Mercè Martínez i Llopis Naixcuda el 6 de març de l966 a Oliva ( València) resident a València des de l984 FORMACIÓ ACADÈMICA Assistent Social. Escola Diocesana de Treball Social València.

Más detalles

CARLES CRUCES IDIOMAS FORMACIÓN PREMIOS CINE. Copyright 2018 Metropolitan Art Casting, S.L. -

CARLES CRUCES IDIOMAS FORMACIÓN PREMIOS CINE. Copyright 2018 Metropolitan Art Casting, S.L. - CARLES CRUCES IDIOMAS Español (Nativo) Catalán (Nativo) Inglés (Nivel alto) Francés (Nivel alto) FORMACIÓN 1995 - Interpretación. Col legi del T eatre de Barcelona 1996 - Técnica de voz. Institut del T

Más detalles

CURRÍCULUM VITAE. ELOI SERRANO ROBLES DNI: J Data de Naixement : 23/10/1976 Setembre de 2011

CURRÍCULUM VITAE. ELOI SERRANO ROBLES DNI: J Data de Naixement : 23/10/1976 Setembre de 2011 CURRÍCULUM VITAE ELOI SERRANO ROBLES DNI: 46704503J Data de Naixement : 23/10/1976 Setembre de 2011 Dades Acadèmiques Cursant Doctorat en Història i Institucions Econòmiques a la Universitat Autònoma de

Más detalles

Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona ANY POMPEU FABRA 2018 Pompeu Fabra va néixer a Barcelona el 1868. Va estudiar la

Más detalles

Vicerectorat d Ordenació Acadèmica Oficina de Convergència i Harmonització Europea ENQUESTA SOBRE EL TREBALL PRESENCIAL I AUTÒNOM DE L ALUMNE/A

Vicerectorat d Ordenació Acadèmica Oficina de Convergència i Harmonització Europea ENQUESTA SOBRE EL TREBALL PRESENCIAL I AUTÒNOM DE L ALUMNE/A OCTUBRE TREBALL DE L ALUMNE/A EN EL MES D OCTUBRE Temps de : Incloeu-hi les hores de classes del 2 d octubre al 8 d octubre del 9 d octubre al 15 d octubre del 16 d octubre al 22 d octubre del 23 d octubre

Más detalles

Germans, donem-nos les mans: en defensa de les cooperatives

Germans, donem-nos les mans: en defensa de les cooperatives JULIOL 2014 Estudis polítics, jurídics i socials 8 9 Dimecres 9, 19.30 h, sala d actes Oriol Bohigas Germans, donem-nos les mans: en defensa de les cooperatives El 20 de maig, el Parlament admeté a tràmit

Más detalles

Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona ANY POMPEU FABRA 2018 Pompeu Fabra va néixer a Barcelona el 1868. Va estudiar la

Más detalles

COST DE TOTES LES CAMPANYES DE PUBLICITAT PERÍODE GENER-DESEMBRE 2016 GENER

COST DE TOTES LES CAMPANYES DE PUBLICITAT PERÍODE GENER-DESEMBRE 2016 GENER GENER CAVALCADA REIS 2016 - engeguem- FEBRER EDICTE OFICIAL DE MOBILITAT JORNADA PROJECTE EDUCATIU DE CIUTAT ESCOLA DE PARES I MARES DE VIC EDICTES PLACES DE PERSONAL MARÇ PROGRAMACIÓ DIA INTERNACIONAL

Más detalles

CURRICULUM VITAE CARLES RIBELL I TOLEDANO. Granollers, gener 2011

CURRICULUM VITAE CARLES RIBELL I TOLEDANO. Granollers, gener 2011 CURRICULUM VITAE CARLES RIBELL I TOLEDANO Granollers, gener 2011 DADES PERSONALS Carles Ribell i Toledano 47 anys. Nascut a Granollers ( Vallès Oriental ), el dia 25 de febrer de 1969. EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

Más detalles

Programa DRAC Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS

Programa DRAC Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS Programa DRAC 2017-2018 Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS ACCIONS 2017-2018 Per al curs 2017-2018, el programa DRAC s estructura en cinc accions: Estiu, Formació Avançada, Hivern, PDI i PAS. A continuació

Más detalles

SQUIZO TEATRO SINOPSIS

SQUIZO TEATRO SINOPSIS ES QUE NO COLABORA! CUÁNDO SE VA A MORIR? SINOPSIS Una madre con 102 años, una embolia, una gripe y muy pocas ganas de morirse; un hijo con una mujer posesiva y medio calva, y una empresa que se hunde;

Más detalles

Jornada Dret a les TIC

Jornada Dret a les TIC Jornada Dret a les TIC LOPD i LSSI per a professionals i estudiants de les TIC Noves oportunitats professionals i millora en la qualitat de productes i serveis Organitza: Col legi Oficial d Enginyeria

Más detalles

Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona és un projecte experimental de residències d'artistes a centres públics d'educació secundària de la

Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona és un projecte experimental de residències d'artistes a centres públics d'educació secundària de la Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona és un projecte experimental de residències d'artistes a centres públics d'educació secundària de la ciutat. És una iniciativa pionera a l estat espanyol

Más detalles

VICTÒRIA PAGÈS IDIOMAS CINE TELEVISIÓN. Copyright 2018 Metropolitan Art Casting, S.L. -

VICTÒRIA PAGÈS IDIOMAS CINE TELEVISIÓN. Copyright 2018 Metropolitan Art Casting, S.L. - VICTÒRIA PAGÈS IDIOMAS Español (Nativo) Catalán (Nativo) Inglés (Nivel alto) CINE "Cerca de tu casa" Largometraje Director: Eduard Cortés Estreno: 2016 "Atraco" Largometraje Director: Eduard Cortés Estreno:

Más detalles

Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs

Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs -2018 Acord núm. 59/ del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs -2018 Document

Más detalles

calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs

calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster Curs 2018-2019 Acord núm. CG/2018/04/03 del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs 2018-2019 Document

Más detalles

(G116) GRAU EN COMUNICACIÓ I PERIODISME AUDIOVISUALS

(G116) GRAU EN COMUNICACIÓ I PERIODISME AUDIOVISUALS Facultat de Lletres Universitat de Lleida (G116) GRAU EN Coordinador de la titulació: Prof. Jorge Juan Nieto Ferrando (nietojordi@filcat.udl.cat) http://www.audiovisuals.udl.cat GRAELLA I HORARIS 2018-19

Más detalles

1.- Ganador del Premio GOYA de la Academia del Cine Español 2016

1.- Ganador del Premio GOYA de la Academia del Cine Español 2016 LLUÍS ALTÉS CARALT, 670.742.146 38.120.178r Barcelona, 18 de abril de 1970 C/Mallorca, 343 4º 2ª 08037 Barcelona lluisaltes@hotmail.com, lluisaltesbcn@gmail.com PREMIOS Y NOMINACIONES Con el Cortometraje

Más detalles

Polítiques de comunicació i espai català de comunicació Escacc / OPC (InCom-UAB)

Polítiques de comunicació i espai català de comunicació Escacc / OPC (InCom-UAB) Polítiques de comunicació i espai català de comunicació Escacc / OPC (InCom-UAB) Textos acadèmics de referència Recull de les principals aportacions acadèmiques que van donar lloc al concepte d espai català

Más detalles

Fragments de converses

Fragments de converses Senen Escoda Fragments de converses (epistolari Toldrà Clausells) dramaturgia y dirección Rosa Novell temporada 2012/2013 www.teatrelliure.cat Teatre Lliure Gràcia - 28 de Mayo, 3 y 4 de Junio MEMÒRIA

Más detalles

200 CENTRES MÉS SOL LICITATS EN PRIMERA PREFERÈNCIA 2017

200 CENTRES MÉS SOL LICITATS EN PRIMERA PREFERÈNCIA 2017 200 CENTRES MÉS SOL LICITATS EN PRIMERA PREFERÈNCIA 2017 Ordre Centre d'estudi Universitat Població 1 Barcelona 865 7,414 880 2 Psicologia Barcelona 854 8,324 480 3 Medicina UPF / Barcelona 837 12,840

Más detalles

Curriculum Vitae. Dades personals. Idiomes. G _Aca_ca. Nom Víctor. Cognoms Martínez Gil. Nacionalitat Espanyola

Curriculum Vitae. Dades personals. Idiomes. G _Aca_ca. Nom Víctor. Cognoms Martínez Gil. Nacionalitat Espanyola Curriculum Vitae Dades personals Nom Víctor Nacionalitat Espanyola Cognoms Martínez Gil Formació acadèmica (Titulació, any i institució) Llicenciatura en Filologia Catalana per la Universitat Autònoma

Más detalles

MÁSTER MASTER OFICIAL EN SALUD EN PÚBLICA SALUD P

MÁSTER MASTER OFICIAL EN SALUD EN PÚBLICA SALUD P DEPARTAMENTO DEPARTAMENTO DE CIENCIAS DE CIENCIAS EXPERIMENTALES EXPERIMENTALES Y DE Y LA DE SALUD LA SALUD MÁSTER MASTER OFICIAL EN SALUD EN PÚBLICA SALUD P 20162018 ADÉMICAS PRESENTACIÓN El máster universitario

Más detalles

Fernán Gómez. CC de la Villa Los celuloides de Jardiel - Pág. 1

Fernán Gómez. CC de la Villa Los celuloides de Jardiel -  Pág. 1 Fernán Gómez. CC de la Villa Los celuloides de Jardiel - www.teatrofernangomez.com Pág. 1 Los celuloides de Jardiel Sala Jardiel Poncela Sobre textos Enrique Jardiel Poncela, Luis Alberto de Cuenca, Alicia

Más detalles

Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'educació Àrea de coneixement: Didàctica i Organització Escolar 1

Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'educació Àrea de coneixement: Didàctica i Organització Escolar 1 Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'educació Àrea de coneixement: Didàctica i Organització Escolar 1 Criteris específics de baremació Professor ajudant doctor 1. Expedient acadèmic (inclosos

Más detalles

4.Memòria 2017 EIC-Demarcació de Lleida

4.Memòria 2017 EIC-Demarcació de Lleida 4.Memòria 2017 EIC-Demarcació de Lleida 1.1 Cens de la Demarcació 1. Informació institucional La Demarcació de Lleida té 346 adscrits, 287 col legiats/associats i 59 socis escolars. Dels quals 25 s han

Más detalles

GICS (Grup de Gestió d Informació. Gestors de cites: Què són? Què fan? Què podem fer més?

GICS (Grup de Gestió d Informació. Gestors de cites: Què són? Què fan? Què podem fer més? GICS (Grup de Gestió d Informació en Ciències de la Salut) Gestors de cites: Què són? Què fan? Què podem fer més? Sessió organitzada i coordinada per Viry Santamaria Gestors de referències bibliogràfiques

Más detalles

Cesc Gay estrena Els Veïns de Dalt (Los Vecinos de Arriba), su debut como autor y director teatral

Cesc Gay estrena Els Veïns de Dalt (Los Vecinos de Arriba), su debut como autor y director teatral Cesc Gay estrena Els Veïns de Dalt (Los Vecinos de Arriba), su debut como autor y director teatral Del 19 de marzo al 17 de mayo en el Teatro Romea de Barcelona Con Pere Arquillué, Àgata Roca, Nora Navas

Más detalles

Cdoc. Centre de Documentació i Biblioteca col legial EL COAATT A LA PREMSA RECULL DE NOTES DE PREMSA DE L ANY 2008

Cdoc. Centre de Documentació i Biblioteca col legial EL COAATT A LA PREMSA RECULL DE NOTES DE PREMSA DE L ANY 2008 EL COAATT A LA PREMSA RECULL DE NOTES DE PREMSA DE L ANY 2008 EL COAATT A LA PREMSA RECULL DE NOTES DE PREMSA DE L ANY 2008 Revista Estructura Núm. 9 (nov.-des.) Afrontar un nou desafiament [Entrevista

Más detalles

PREMIS curs

PREMIS curs PREMIS curs 2014-2015 29.04.2015 Alba Gómez, de segon de batxillerat, ha estat guanyadora al Simposi de Treballs de Recerca, organitzat pel CRP del Garraf, pel seu treball "Caperucita en Manhattan. Creación

Más detalles

BAREM AJUDANT DOCTOR (Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics)

BAREM AJUDANT DOCTOR (Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics) BAREM AJUDANT DOCTOR (Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics) (Aprovat en la reunió de Consell de Departament de Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia del dia 17 de març de 2014

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

II Concurs de nanorelats UN TREN D HISTÒRIES PARAULES ENTRE VIES. Setmana de Sant Jordi

II Concurs de nanorelats UN TREN D HISTÒRIES PARAULES ENTRE VIES. Setmana de Sant Jordi UN TREN D HISTÒRIES Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i l Escola d Escriptura de l Ateneu Barcelonès convoquen conjuntament el II Concurs literari de nanorelats

Más detalles

CURRICULUM VITAE I BIBLIOGRAFIA. Xavier Rubert de Ventós

CURRICULUM VITAE I BIBLIOGRAFIA. Xavier Rubert de Ventós CURRICULUM VITAE I BIBLIOGRAFIA Xavier Rubert de Ventós DADES PERSONALS Xavier Rubert de Ventós Nascut l u de setembre de 1939 ADREÇA PROFESSIONAL Universitat Oberta de Catalunya (UOC) Avda. Tibidabo,

Más detalles

HORARI CURS SUPERIOR DE GESTIÓ I DRET DE LA SEGURETAT 43ª EDICIO

HORARI CURS SUPERIOR DE GESTIÓ I DRET DE LA SEGURETAT 43ª EDICIO HORARI CURS SUPERIOR DE GESTIÓ I DRET DE LA SEGURETAT 43ª EDICIO 2014-2015 Juny -2014 16 Dilluns 15:30 a 16:00 Presentació del Curso 16 Dilluns 16:00 a 18:00 Protecció Sr. F. San Agustin Persones 18:00

Más detalles

CIUTAT DE TORRENT 2017 bases dels premis

CIUTAT DE TORRENT 2017 bases dels premis Premis literaris CIUTAT DE TORRENT 2017 bases dels premis 15é premi de narrativa juvenil BASES DEL PREMI 1. Les obres concursants, de tema lliure, han de ser obligatòriament novel les originals i inèdites,

Más detalles

V Jornada de Comunicació Local 2.0

V Jornada de Comunicació Local 2.0 V Jornada de Comunicació Local 2.0 Participació ciutadana 2.0 Altafulla, 8 d octubre de 2016 Altafulla Mar Hotel ELS PONENTS DE LA 5A JORNADA DE COMUNICACIÓ LOCAL 2.0 En la cinquena edició de la Jornada

Más detalles

Institut del Teatre ESAD Escola Superior d Art Dramàtic

Institut del Teatre ESAD Escola Superior d Art Dramàtic Institut del Teatre ESAD Escola Superior d Art Dramàtic Els estudis superiors d art dramàtic de l Institut del Teatre s imparteixen a l Escola Superior d Art Dramàtic (ESAD). L ESAD atorga el títol superior

Más detalles

Direcció: Dra. Marina Romeo

Direcció: Dra. Marina Romeo GRAU EN COMUNICACIÓ AUDIOVISUAL DOCUMENT DE TREBALL PER A L ELABORACIÓ DE L ASSIGNATURA PROJECTES I AUTORS: GRUP GID CAV (Grup d Innovació Docent consolidat per la Universitat de Barcelona) Direcció: Dra.

Más detalles

IDIOMAS FORMACIÓN CINE. Copyright 2018 Metropolitan Art Casting, S.L. -

IDIOMAS FORMACIÓN CINE. Copyright 2018 Metropolitan Art Casting, S.L. - ANDREU CARAND ELL IDIOMAS Catalán (Nativo) Español (Nativo) Alemán (Nativo) Inglés (Nivel alto) Portugués (Nivel alto) FORMACIÓN 2001 - Llicenciat en art dramàtic. Institut del T eatre de la Diputació

Más detalles

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL CURRICULUM resumit Francesc López EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL - Incorporació a la plantilla en règim de contractat laboral indefinit com a mestre a l escola Costa i Llobera des de l any 1977 fins el 1986.

Más detalles

CURRICULUM VITAE. Albert Burgos Baruel Nascut el 18 de desembre del 1956 a Barcelona, Catalunya, Espanya DNI / NIF: W

CURRICULUM VITAE. Albert Burgos Baruel Nascut el 18 de desembre del 1956 a Barcelona, Catalunya, Espanya DNI / NIF: W CURRICULUM VITAE Dades personals Albert Burgos Baruel Nascut el 18 de desembre del 1956 a Barcelona, Catalunya, Espanya DNI / NIF: 46217674W albertblau@gmail.com Formació Diploma de professor d EGB per

Más detalles

250 CENTRES MÉS SOL LICITATS EN PRIMERA PREFERÈNCIA 2018

250 CENTRES MÉS SOL LICITATS EN PRIMERA PREFERÈNCIA 2018 250 CENTRES MÉS SOL LICITATS EN PRIMERA PREFERÈNCIA 2018 Ordre Centre d'estudi Universitat Població Medicina (Campus 1 Clínic) Barcelona 1.299 12,824 172 2 Barcelona 934 7,472 880 3 Psicologia Barcelona

Más detalles

200 CENTRES MÉS SOL.LICITATS EN PRIMERA PREFERÈNCIA 2016

200 CENTRES MÉS SOL.LICITATS EN PRIMERA PREFERÈNCIA 2016 200 CENTRES MÉS SOL.LICITATS EN PRIMERA PREFERÈNCIA 2016 Ordre Centre d'estudi Universitat Població 1 Medicina (Campus Clínic) UB 955 12,748 172 2 Psicologia UB Barcelona 839 8,257 480 3 Administració

Más detalles

BAREMS PER A LA CONTRACTACIÓ D AJUDANT, PROFESSORAT AJUDANT DOCTOR I ASSSOCIAT

BAREMS PER A LA CONTRACTACIÓ D AJUDANT, PROFESSORAT AJUDANT DOCTOR I ASSSOCIAT BAREMS PER A LA CONTRACTACIÓ D AJUDANT, PROFESSORAT AJUDANT DOCTOR I ASSSOCIAT DEPARTAMENT DE FÍSICA (Aprovat pel Consell de Departament el dia 4 de juny de 2012) Barems de les comissions de selecció de

Más detalles

Memòria anual d activitats de l Observatori CUSC-UB. Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona.

Memòria anual d activitats de l Observatori CUSC-UB. Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona. Memòria anual d activitats de l Observatori CUSC-UB Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona Any 2003 Consell de Direcció del CUSC-UB NB: aquesta memòria se

Más detalles

Programa DRAC Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS

Programa DRAC Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS Programa DRAC 2018-2019 Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS ACCIONS 2018-2019 Per al curs 2018-2019, el programa DRAC s estructura en cinc accions: Estiu, Formació Avançada, Hivern, PDI i PAS. A continuació

Más detalles

Departament de Filosofia i Treball Social

Departament de Filosofia i Treball Social Departament de Filosofia i Treball Social Criteris específics de baremació Professor contractat doctor interí 1. EXPEDIENT ACADÈMIC (10) Expedient acadèmic (5) 1 punt Premi extraordinari grau Doctorat

Más detalles

CONEIXEMENT DEL MEDI NATURAL,SOCIAL I CULTURAL

CONEIXEMENT DEL MEDI NATURAL,SOCIAL I CULTURAL º CONEIXEMENT DEL MEDI NATURAL,SOCIAL I CULTURAL TEMA 13 (tretze) CATALUNYA : LA NOSTRA COMUNITAT Nom i cognoms. 3r curs CATALUNYA Catalunya és la comunitat on vivim. La capital és la ciutat més important.

Más detalles

L art de la comèdia vist des de dins: un homenatge al teatre. Estrena 30 d'abril a les al 33

L art de la comèdia vist des de dins: un homenatge al teatre. Estrena 30 d'abril a les al 33 L art de la comèdia vist des de dins: un homenatge al teatre Estrena 30 d'abril a les 22.40 al 33 "Teatral" mostra tot el que hi ha darrere la preparació d'una gran obra de teatre. Tot. I ho descobreix

Más detalles

SORTIDES i ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES CURS

SORTIDES i ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES CURS SORTIDES i ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES CURS 2017-2018 1 SORTIDES i ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES de P3 7 de novembre Sortida de la Tardor 23 de gener Les histories dels Cabòries 10 30 P3. Històries dels Cabòries

Más detalles

Octubre Dimecres C3-01 ( ) C3-07 ( ) C3-05 ( ) 1 octubre 2 octubre 3 octubre 4 octubre 5 octubre 6 octubre

Octubre Dimecres C3-01 ( ) C3-07 ( ) C3-05 ( ) 1 octubre 2 octubre 3 octubre 4 octubre 5 octubre 6 octubre Dilluns GB. C2-06 (17.30 a 21.30) GC. B1-02 (17.30 a 21.30) Dimarts GB. C3-02 (17.30 a 21.30) GC. C1-02 (17.30 a 21.30) Octubre 2018 Dimecres C3-01 (18.00-20.00) C3-07 (18.00-20.00) C3-05 (18.30-20.30)

Más detalles

Màster en Gestió Integrada de la Qualitat, Medi Ambient i Seguretat Laboral 11a edició

Màster en Gestió Integrada de la Qualitat, Medi Ambient i Seguretat Laboral 11a edició Universitat Rovira i Virgili Fundació URV Centre de Formació Permanent Màster en Gestió Integrada de la Qualitat, Medi Ambient i Seguretat Laboral 11a edició Adaptat a la nova versió de la Norma ISO 2015

Más detalles

ANTONI FERNÁNDEZ PÉREZ

ANTONI FERNÁNDEZ PÉREZ ANTONI FERNÁNDEZ PÉREZ C.V DADES PERSONALS Nom: Antoni Fernández Pérez Data i lloc de naixement: nascut el 26 d'agost de 1956 a Premià de Mar (Barcelona) Adreça: C/ Ribes, 5-7. 1r 1a. 08013 Barcelona Telèfon:

Más detalles

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC -18 Acord núm. CG//06/07 del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Más detalles

Títols, diplomes i certificats equivalents al certificat de nivell B2 de la Direcció General de Política Lingüística

Títols, diplomes i certificats equivalents al certificat de nivell B2 de la Direcció General de Política Lingüística Títols, diplomes i al certificat de nivell B2 de la Direcció General de Política Lingüística Lloc d emissió Nom Junta Avaluadora de Català / Direcció General de Política Lingüística Certificat de coneixements

Más detalles

BAREM AJUDANT DOCTOR (Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics)

BAREM AJUDANT DOCTOR (Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics) BAREM AJUDANT DOCTOR (Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics) (Aprovat en la reunió de Consell de Departament de Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia del dia 03 de maig de 2018

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA Juliol 2016 ANNEX. 12 de juliol de 2016

PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA Juliol 2016 ANNEX. 12 de juliol de 2016 PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA Juliol 2016 ANNEX 12 de juliol de 2016 Assignats totals per universitat Comparació 2016-2015 1a ASSIGNACIÓ JUNY 2016 NOM DE LA UNIVERSITAT ASSIGNATS Universitat de Barcelona

Más detalles

LA SARDANA DE L ANY 2015

LA SARDANA DE L ANY 2015 Concert Final LA SARDANA DE L ANY 2015 Centre de Congressos Andorra la Vella 7 de maig, dos quarts de 6 de la tarda ORGANITZA: COL LABORA: PROGRAMA Dia 7 de maig de 2016 DINAR DE GERMANOR A les 13h al

Más detalles

Trobada del CIB 25 de gener de Àrea de Cultura, Educació i Esports Servei d Educació

Trobada del CIB 25 de gener de Àrea de Cultura, Educació i Esports Servei d Educació Trobada del CIB 25 de gener de 2017 Àrea de Cultura, Educació i Esports Servei d Educació escoles i centres socioeducatius curs 2016-17: Antoni Botey, Arrels Blanquerna, Arrels Esperança, Can Barriga,

Más detalles

ULTIMA HORA PALMA DE MALLORCA

ULTIMA HORA PALMA DE MALLORCA ULTIMA HORA 12/06/09 43.112 Ejemplares 36.487 Ejemplares Sección: LOCAL - REGIONAL Valor: 1.852,00 Área (cm2): 479,3 Ocupación: 59,44 % Documento: 1/1 Cód: 29084098 Página: 28 DIARIO DE MALLORCA 12/06/09

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA Juliol de juliol de 2016

PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA Juliol de juliol de 2016 PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA Juliol 2016 12 de juliol de 2016 Resum de dades del procés de preinscripció. Juny 2016 46.107 ESTUDIANTS PREINSCRITS CONVOCATÒRIA JUNY 2016 Estudiants preinscrits convocatòria

Más detalles

MES: Novembre 2017 LLOC: INEFC-LLEIDA DIES: 02; 03; 04 i 05 SESSIÓ PRESENCIAL 01

MES: Novembre 2017 LLOC: INEFC-LLEIDA DIES: 02; 03; 04 i 05 SESSIÓ PRESENCIAL 01 Coordinació del mòdul: Dr. Jordi Segui MES: Novembre 2017 LLOC: INEFC-LLEIDA DIES: 02; 03; 04 i 05 SESSIÓ PRESENCIAL 01 DIJOUS, 02 DIVENDRES, 03 DISSABTE, 04 DIUMENGE, 05 Coaching. Competències del lideratge

Más detalles

Retribucions Diplomats/es d Infermeria Any 2010

Retribucions Diplomats/es d Infermeria Any 2010 Retribucions Diplomats/es d Infermeria Any 2010 Jordi Doltra Escola Universitària d Infermeria. Universitat de Girona Jornada Informativa estudiants de 3er 11 de juny de 2010 Infermera unitat hospitalària

Más detalles

CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS

CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS 2016-2017 Els períodes lectius d'aquest Màster seran els següents: - El primer quadrimestre es desenvoluparà entre els dies 17 d'octubre de 2016 i 20 de

Más detalles

CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS

CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS 2015-2016 Els períodes lectius d'aquest Màster seran els següents: - El primer quadrimestre es desenvoluparà entre els dies 19 d'octubre de 2015 i 23 de

Más detalles

MONOFOCALS (1) FINS QUE SE N EXHAUREIXIN LES EXISTÈNCIES. Muntura amb vidres antireflectants

MONOFOCALS (1) FINS QUE SE N EXHAUREIXIN LES EXISTÈNCIES. Muntura amb vidres antireflectants 79 MONOFOCALS (1) FINS QUE SE N EXHAUREIXIN LES EXISTÈNCIES Muntura amb vidres MONOFOCALS (1) 79 PROGRESSIUS 129 Muntura + vidres (2) FINS QUE SE N EXHAUREIXIN LES EXISTÈNCIES. (1) Lents monofocals orgàniques

Más detalles

Bases. 32è Premi d assaig Josep Vallverdú. 20è Premi de poesia Màrius Torres. Premis Literaris Lleida 2015

Bases. 32è Premi d assaig Josep Vallverdú. 20è Premi de poesia Màrius Torres. Premis Literaris Lleida 2015 Bases Premis Literaris Lleida 2015 32è Premi d assaig Josep Vallverdú 20è Premi de poesia Màrius Torres Premi Assaig 1. L Ajuntament de Lleida i la Fundació Pública Institut d Estudis Ilerdencs de la Diputació

Más detalles

RECULL DE PREMSA. Mort Creu Casas, primera dona membre numerària de l Institut d Estudis Catalans

RECULL DE PREMSA. Mort Creu Casas, primera dona membre numerària de l Institut d Estudis Catalans comunicació RECULL DE PREMSA Mort Creu Casas, primera dona membre numerària de l Institut d Estudis Catalans 20 de maig del 2007 Consulta El Butlletí de l IEC Institut d Estudis Catalans Comunicació Carrer

Más detalles

abril 2003: enviada especial a l Iraq per a la revista Día Siete i Cambio (Colòmbia).

abril 2003: enviada especial a l Iraq per a la revista Día Siete i Cambio (Colòmbia). Curriculum vitae de Catalina Gayà Morlà Catalina Gayà Morlà (Sant Joan, 1975). catalinagaya@gmail.com - Periodista free lance - Col.laboradora habitual de El Periódico de Catalunya, Esquire llatinoamèrica

Más detalles

MArq Màster universitari en Arquitectura ETSAV

MArq Màster universitari en Arquitectura ETSAV MArq Màster universitari en Arquitectura ETSAV MArq El màster universitari en Arquitectura t habilita per a l exercici professional de l arquitectura i el principal objectiu és aportar coneixements avançats

Más detalles

Con la colaboración de:

Con la colaboración de: Con la colaboración de: DAGOLL DAGOM PEQUEÑO FORMATO TOP MODEL de Sergi Pompermayer La Compañía Dagoll Dagom emprende con TOP MODEL su segunda experiencia de pequeño formato después del éxito de crítica

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

GRAU DE NHD CURS

GRAU DE NHD CURS 1 GRAU DE NHD CURS 2018-19 INFORMACIÓ PER A LA INSCRIPCIÓ ALS GRUPS DE PRÀCTIQUES - AUTOMATRÍCULA La programació detallada de totes les assignatures (teoria, seminaris, tallers, pràctiques de laboratori,

Más detalles

Perspectives del sector de la comunicació a Catalunya Outlook Blanquerna: perspectives del sector de la comunicació a Catalunya 2018

Perspectives del sector de la comunicació a Catalunya Outlook Blanquerna: perspectives del sector de la comunicació a Catalunya 2018 Perspectives del sector de la comunicació a Catalunya 2018 Outlook Blanquerna: perspectives del sector de la comunicació a Catalunya 2018 1 Outlook Blanquerna El sector de la comunicació creixerà a Catalunya

Más detalles

D'acord amb la disposició addicional esmentada, Ordeno: Article únic

D'acord amb la disposició addicional esmentada, Ordeno: Article únic Ordre PRE/228/2004, de 21 de juny (DOGC 4168, de 6 de juliol), sobre els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística El

Más detalles

L Educació Física al sistema educatiu. Dr. Josep Solà (C3 06) (C3 06) 17 octubre 18 octubre 19 octubre 20 octubre 21 octubre 22 octubre 23 octubre

L Educació Física al sistema educatiu. Dr. Josep Solà (C3 06) (C3 06) 17 octubre 18 octubre 19 octubre 20 octubre 21 octubre 22 octubre 23 octubre Octubre 2016 5 octubre 6 octubre 7 octubre 8 octubre 9 octubre 18.00: Presentació general 18.30: Presentació Mòdul Genèric i inici Matèria 1 19.00: Presentació i inici Mat.2 19.30: Presentació i inici

Más detalles

En un espai mòbil que es plega i es desplega, s hi apleguen tres comediants que volen presentar l espectacle. Però ai, no se n surten!

En un espai mòbil que es plega i es desplega, s hi apleguen tres comediants que volen presentar l espectacle. Però ai, no se n surten! Tot Plegat Sinopsi En un espai mòbil que es plega i es desplega, s hi apleguen tres comediants que volen presentar l espectacle. Però ai, no se n surten! Una taca perillosa al terra, uns cubells i fregadores

Más detalles

VALIDESA ADMINISTRATIVA DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ EN LES PROVES D ACCÉS A LA FUNCIÓ PÚBLICA I EN ELS CONCURSOS DE MÈRITS

VALIDESA ADMINISTRATIVA DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ EN LES PROVES D ACCÉS A LA FUNCIÓ PÚBLICA I EN ELS CONCURSOS DE MÈRITS VALIDESA ADMINISTRATIVA DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ EN LES PROVES D ACCÉS A LA FUNCIÓ PÚBLICA I EN ELS CONCURSOS DE MÈRITS L Àrea de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica

Más detalles

Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA

Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA Concert d'any nou Harold Lloyd amb l Orquestra Julià Carbonell Diumenge, 3 de gener A la 1 del migdia Al Teatre L'Amistat Ho organitza: Associació de la

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA Juliol 2018 ANNEX. 11 de juliol de 2018

PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA Juliol 2018 ANNEX. 11 de juliol de 2018 PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA Juliol 2018 ANNEX 11 de juliol de 2018 totals per universitat Comparació 2018-2017 1a ASSIGNACIÓ JUNY 2018 NOM DE LA UNIVERSITAT ASSIGNATS Universitat de Barcelona Centres integrats

Más detalles

VII Congrés Català de Comptabilitat i Direcció

VII Congrés Català de Comptabilitat i Direcció VII Congrés Català de Comptabilitat i Direcció Barcelona, 8 i 9 de juny de 2017 Organitza: Amb la col laboració: ÍNDEX 1. PRESENTACIÓ... 3 2. PERFIL DELS CONGRESSISTES... 4 3. PROGRAMA PROVISIONAL... 5

Más detalles

El sistema universitari de la Xina: cercant vies de cooperació Xina-Catalunya Seminari ACUP 15 de gener de 2015

El sistema universitari de la Xina: cercant vies de cooperació Xina-Catalunya Seminari ACUP 15 de gener de 2015 El sistema universitari de la Xina: cercant vies de cooperació Xina-Catalunya Seminari ACUP 15 de gener de 2015 Sino-Spanish Campus a la Universitat de Tongji (SSC@TU) Sisco Vallverdú Vicerector de Política

Más detalles