3r CAMPIONAT SANT GABRIEL BARCELONA CASALET JORNADA INTENSIVA ACOMPANYANTS DE PISCINA CLOENDA DEL PROJECTE PADRINS

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "3r CAMPIONAT SANT GABRIEL BARCELONA CASALET JORNADA INTENSIVA ACOMPANYANTS DE PISCINA CLOENDA DEL PROJECTE PADRINS"

Transcripción

1 3 DE JUNY DE 2106 NÚM:354 3r CAMPIONAT SANT GABRIEL BARCELONA CASALET JORNADA INTENSIVA ACOMPANYANTS DE PISCINA CLOENDA DEL PROJECTE PADRINS

2 GENERAL 3er CAMPIONAT SANT GABRIEL DE BARCELONA El passat dissabte 28 de maig, es va celebrar a la pista polivalent de l escola, la tercera edició del campionat del Sant Gabriel de Barcelona. En aquesta edició, gairebé 90 competidors entre els més petits i els més grans dels 3 clubs participants (dues escoles i un gimnàs), van donar-ho tot per aconseguir la primera posició en aquesta competició, que té sobretot, com a objectiu, la formació del alumnes més joves de la nostra activitat, ja que tots tenen el mateix premi amb l única diferencia de la posició. El campionat es basa en tres tipus de competició diferents: La primera es la competició d equips, que consta de dues rondes, on tots els competidors actuen en diferents categories (3 equips en cadascuna d elles) per equips formats per 3 o 4 competidors i on la nostra escola va aconseguir molt bons resultats, ja que de les 9 categories, va aconseguir 2 primers llocs, 6 segons i 1 tercer lloc. La segona competició es la de famílies, que també consta de dues rondes de puntuació. En aquest cas actuen el pare o la mare amb el seu fill o filla, i només hi havia premi per els 3 primers classificats, tot i que tots tenien premi de consolació. Aquí també es van aconseguir molt bons resultats ja que el primer i el segon lloc van ser per a la nostre escola. Cal destacar que per tercer any consecutiu l equip guanyador va ser el format per la Àfrica Segura i la seva mare que van tornar a revalidar títol i el segon lloc que la Carla Romero amb la seva mare que van pujar un esglaó ja que l any passat van ser terceres. La tercera i última competició va ser el Open Senior per a cinturons marrons i negres, una competició que en lloc de puntuació s utilitza el sistema de banderes. En aquesta competició la campiona va ser Nuria Bardasco del Karate Espronceda, que també va revalidar títol per tercer any consecutiu, el segon lloc va ser per el representant del Sant Gabriel Ethan Segura que puja un lloc al podi ja que l any passat va ser 3er. Agrair la participació del àrbitres de la competició, tots àrbitres de la F.C.K. (Federació Catalana de Karate), que van arbitrar de forma altruista ja que, a diferencia dels campionats de la Federació, no van cobrar per arbitrar tot i que van tenir el seu detall de la competició. L ambient de la competició va ser molt bo i la relació amb la resta de participants va ser estupenda. La pròxima parada serà el campionat del Sant Ramón Nonat, on tornarem a donar-ho tot a dins del Tatami. Sensei i Sempai

3 CASALET Us recordem que el servei d acollida durant la jornada intensiva de juny, començarà el dilluns, 6 de juny, fins el dimarts 21 de juny, ambdós inclosos. L horari serà de 15h a 17 hores, i el preu per cada setmana serà de 25. Les famílies interessades us podeu apuntar a Secretaria. Es realitzaran activitats lúdiques. Per tal de poder oferir aquest servei, és necessari un mínim de 10 alumnes. JORNADA INTENSIVA El dilluns dia 6 de juny, comença la jornada intensiva. Els horaris seran els següents: EI: de 8.50 a 12.50h Els alumnes que es queden al menjador sortiran per la porta del carrer Somosierra a les 14:45h. EP: de 8.50 a 13.00h Els alumnes que es queden al menjador sortiran per la porta del pati a les 14.45h. ESO: de 8.00 a 13.30h. Els alumnes que es queden al menjador sortiran per la porta del pati a les 14.45h. ACOMPANYANTS DE PISCINA Aquesta setmana ha finalitzat una de les activitats més nova d aquest curs: La Natació. Totes les mestres volem agrair l ajut incondicional de les famílies que setmana rere setmana ens han acompanyat i ajudat en aquesta tasca. CLOENDA DEL PROJECTE PADRINS Ahir dijous a la tarda, es va realitzar l última activitat del Projecte Padrins d aquest curs. Com a cloenda els alumnes han fet unes activitats conjuntament i una fotografia per tal de tenir un record entre padrins i fillols.

4 EDUCACIÓ INFANTIL CREACIÓ DE BIRRETS PER A LA GRADUACIÓ DE P-5 Al llarg d aquesta setmana, algunes mares i pares voluntaris, ajudats per mares de l AFA, han participat en la creació de birrets pels nens i nenes de P-5. Volem donar les gràcies a tots per la seva participació!!

5 EDUCACIÓ PRIMÀRIA ANGLÈS DE 1r_TIGER TALES 1 Benvolguts pares o tutors: Els nens i nenes de primer han començat la Unitat 6, última unitat del llibre d anglès, en la qual el vostre fill/a aprendrà noms de joguines i els materials amb els quals estan fetes. Escoltarà el conte The Missing Skateboard i una història il lustrada de Ping i Pon. Cantarà i representarà les cançons, i recitarà la rima de vocabulari. A més, cantarà una cançó tradicional, identificarà en unes fotografies algunes joguines amb les quals juguen els nens britànics durant les vacances. En aquesta unitat practicarà la pronunciació del so b fent activitats i dient un embarbussament.. Entrant al Pupil s Online Materials (amb el codi d accés que us facilita el llibre) podreu escoltar amb el vostre fill/a les cançons i el conte, i també fer plegats uns entretinguts exercicis de vocabulari. Gràcies per ajudar el vostre fill/a a aprendre anglès de la manera més profitosa i divertida possible. Salutacions cordials, La mestra d anglès. MATÈRIES OPTATIVES 1r ESO XERRADA ORIENTACIÓ A 6è Avui, la Cap d estudis de l ESO ha presentat als alumnes de 6è les matèries optatives que el centre ofereix per a 1r d ESO en el proper curs Hem entregat als alumnes un full informatiu sobre els continguts de cada optativa. Per tal d organitzar el curs, els nens i nenes juntament amb la família, han de triar dues matèries. El document omplert i signat per la família s ha de retornar al tutor/a del curs abans del proper dilluns 6 de juny.

6 ESO GUANYADORS 2016 JORNADA D EDUCACIÓ PER A LA MOBILITAT SEGURA Al CaixaForum, i amb la col laboració de la Guàrdia Urbana de Barcelona es van atorgar els premis als millors treballs de 13 escoles de la nostra ciutat sobre civisme i mobilitat segura. El treball Obre els ulls mira el Besòs elaborat pels alumnes de 1r d ESO: Marina Cabezas, Emma García, Iván Giménez i Judit López va ser un dels 5 guanyadors gràcies a la seva visió de la realitat del Barri Besòs quant a conscienciació de la correcta gestió dels residus i del reciclatge. Cal destacar la bona qualitat i interès social dels altres dos treballs elaborats per la nostra escola Green Children Reciclators i Help for Besòs així com la forma com els grups seleccionats van exposar oralment el procés que s havia dut a terme durant el Treball de Síntesi per a realitzar la presentació informatitzada. L alumne Edu Martín de 4t d ESO, va presentar el seu missatge molt original sobre els perills de la ingestió d alcohol i la conducció.

7 ELECCIÓ D OPTATIVES I ESPECÍFIQUES Tots els alumnes de 1r a 3r han rebut aquest divendres, la circular on se ls comunica quines optatives o, específiques en cas de 4t, poden escollir per al curs Es recorda que aquest document és una preselecció, i que l elecció de l optativa que acabarà fent cada alumne/a, estarà condicionada també per la seva valoració acadèmica. El full s ha de retornar al tutor/a el proper dilluns 6. Qualsevol document que es lliuri més tard, o simplement no es lliuri, no es tindrà en compte en el moment de prendre la decisió de la matèria que realitzarà l alumne/a.

8 EL BLOG PLURILINGÜE Els redactors i les temàtiques d aquesta setmana són: TEMA Sebastian Vettel Love You, el llibre Eleanor and Park, el llibre El nostre viatge a Roma AUTOR/A David P. G. 3r ESO B Pamela Q. R. 3r ESO B Laia R. R. 3r ESO A Jordi P. H. 4t ESO A Aquesta setmana els nostres redactors ens faran dues ressenyes sobre dos llibres de literatura juvenil, ens parlaran d un pilot de Fórmula 1, i ens tornaran a recordar el viatge de final d etapa dels alumnes de 4t. Us recordem que podeu trobar l enllaç al blog a la pàgina web de l escola, o directament a :

9 ANIA S CORNER Hello! Since we are getting so close to summer time (22 days), I thought It would be a nice topic to write about. First of all, University students in Ireland begin their holidays at the end of May which means my friends have already begun their summer fun. The holidays last for about 3 months. Unfortunately, I can't say the same about the weather, because the rain rarely disappears even in the summer months. Because of this many Irish people leave the country during this time. The most popular holiday destinations for Irish people are definitely Spain, Italy and France. I would be lying if I said the weather in Ireland is always horrible as we do get a week or two of sunshine. These two weeks are probably the best days of the year. The country transforms completely, people are happier and the beautiful Irish beaches are finally full. A popular activity of young Irish people is going on a J1. This involves traveling to America for 2 to 3 months and working in a restaurant or a pub and using the earned money to travel around the country. This year my summer plans are very relaxed. I will be leaving Barcelona at the end of June, saying goodbye to the sun and the wonderful people I have met. I am planning on staying in Ireland catching up with my family and friends before my next journey to Germany where I will be studying in a university for 4 months.

10 AGENDA MES DIA HORA ETAPA ACTIVITAT 15 8:00 2n, 3r I 4t ESO Sortida final curs Jornada organitza 16 8:00 ESO da pels alumnes d Empre nedoria 17 8:00 2n I 3r ESO Sortida final de curs Recuperació 8:00 4t pendent s anys anteriors Recuperació 20 8:00 4t matèries en curs A determinar ESO Revisió globals Recuperació 21 8:00 4t matèries en curs A determinar ESO Festa cloenda MAIG

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) PER A NENS i JOVES (activitats amb cost) PER A ADULTS (activitats amb cost)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) PER A NENS i JOVES (activitats amb cost) PER A ADULTS (activitats amb cost) Vila-sacra, agost de 2018 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats del públic

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, 16 de setembre de 2014 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats

Más detalles

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol Programa d Activitats de qualitat i amb un alt valor educatiu. Dissenyat, gestionat i portat a terme pels professors i mestres de la pròpia Escola. Alt nivell de coneixement dels alumnes. Continuïtat del

Más detalles

Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne

Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne Què és una plataforma virtual de formació? És un espai de trobada entre alumnes i professors a través d Internet. Pot incloure activitats per als estudiants,

Más detalles

Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP

Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP e-mail : Dades de l alumne/a que s inscriu al centre: NOM i COGNOMS Data de naixement Curs que farà a la

Más detalles

Abans de passar a descriure les activitats en les que us podeu inscriure, cal que quedi clar que...

Abans de passar a descriure les activitats en les que us podeu inscriure, cal que quedi clar que... L AMPA de l Cubelles, l AMPA de l Les Vinyes i la Regidoria d Infància i ntut ( ) ens hem unit per oferir als i les joves de Cubelles una programació d activitats conjunta. Abans de passar a descriure

Más detalles

PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA

PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY 2017 BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA 1. PARTICIPANTS Poden prendre-hi part tots els nois i noies que estudiïn a Olesa de Montserrat

Más detalles

Taller de creació de videojocs amb Scratch

Taller de creació de videojocs amb Scratch Taller de creació de videojocs amb Scratch Frank Sabaté i Carlota Bujons Escola Projecte Av. Tibidabo, 16. 08022 Barcelona Telèfon: 93 417 03 21 franksabate@gmail.com carlota.bujons@gmail.com 1. Descripció

Más detalles

Aprenent jugant. C/ De la Mel, Manresa Tel:

Aprenent jugant. C/ De la Mel, Manresa Tel: Aprenent jugant A través dels diferents jocs i joguines els infants reforcen i aprenen... > Aprenentatges escolars com els números, colors, vocabulari. > Habilitats com l agilitat, la percepció, la concentració,

Más detalles

FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA

FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA UNA OPORTUNITAT PER DESCOBRIR UN CINEMA DIFERENT, PLE D IMAGINACIÓ I CREATIVITAT. DOSSIER PER A CENTRES D EDUCACIÓ INFANTIL P3, P4, P5 10a EDICIÓ: DEL 22 AL 30

Más detalles

SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA

SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA Benvolgudes famílies!! En aquest apartat us volem fer un resum de la dinàmica que realitzen els vostres fill i filles a l estona del menjador escolar, de 12:30

Más detalles

IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE. Del 27 de juny al 2 de juliol del Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP

IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE. Del 27 de juny al 2 de juliol del Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE Del 27 de juny al 2 de juliol del 2011 Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP Bàsquet, futbol sala, voleibol, gimnàstica, judo, kàrate i patinatge artístic El Campus d Esports

Más detalles

AVENTURA T AL CASAL : MENJA T EL MÓN...

AVENTURA T AL CASAL : MENJA T EL MÓN... INFORMACIÓ CASAL D ESTIU 2016 AVENTURA T AL CASAL : MENJA T EL MÓN... Descripció El casal d estiu es realitzarà del 22 de juny al 29 de juliol i del 29 d agost al 9 de setembre de 2016 a les instal lacions

Más detalles

El CASAL ESPORTIU 2014 està adreçat a tots els nens, nenes i joves d Esplugues amb edats compreses entre els 3 (cursat P3) i els 15 anys.

El CASAL ESPORTIU 2014 està adreçat a tots els nens, nenes i joves d Esplugues amb edats compreses entre els 3 (cursat P3) i els 15 anys. CASALSESPORTIUS Presentació L estiuescaracteritzapeldescans,elbontempsilesganesdepassar hobé.ésunmomentperfecte per a què els nens, nenes i joves puguin practicar i gaudir d activitats de lleure, lúdiques

Más detalles

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA ACTIVITATS DE LLEURE ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA UN CENTRE D INTERÈS I UN PERSONATGE La gestió del Menjador Escolar és una actuació que integra la alimentació dels infants, així com la seva cura,

Más detalles

PROGRAMES D APROPAMENT AL MÈTODE MONTESSORI PER A INFANTS I FAMÍLIES

PROGRAMES D APROPAMENT AL MÈTODE MONTESSORI PER A INFANTS I FAMÍLIES PROGRAMES D APROPAMENT AL MÈTODE MONTESSORI PER A INFANTS I FAMÍLIES QUÈ US OFERIM? Els primers anys de vida del nen són crucials, ja que el cervell es troba en procés de formació i desenvolupament en

Más detalles

PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16

PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16 PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16 Comitè d Àrbitres Federació Catalana de Basquetbol Índex 1. Introducció 2. Motivació 3. Mètode 4. Objectius 5. Els mentors 6. Els mentoritzats 7. Els responsables

Más detalles

COORDINACIÓ 2on CASAL DE LLEURE PER A INFANTS A LA ZONA DEL TOUDGHA, TINGHIR. ALKARIA 2016

COORDINACIÓ 2on CASAL DE LLEURE PER A INFANTS A LA ZONA DEL TOUDGHA, TINGHIR. ALKARIA 2016 Assoc. Cat. de Solidaritat i Cooperació Internacional pel Desenvolupament. G-63811939 COORDINACIÓ 2on CASAL DE LLEURE PER A INFANTS A LA ZONA DEL TOUDGHA, TINGHIR. ALKARIA 2016 Localització del projecte:

Más detalles

HORARIS DELS ENTRENAMENTS 2015/2016

HORARIS DELS ENTRENAMENTS 2015/2016 HORARIS DELS ENTRENAMENTS 2015/2016 HORES DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES 17-18 H 18-19 H 19-20 H 20-21 H 21-22 H 22-23 H 23-24 H Aleví A Aleví B Aleví C A B Benjamí A Benjamí B Benjamí C Pre-benjamí

Más detalles

EL MÓN DE LA FANTASIA

EL MÓN DE LA FANTASIA EL MÓN DE LA FANTASIA Dilluns 26 de Juny Dimarts 27 de Juny Dimecres 28 de Juny Dijous 29 de Juny Divendres 30 de Juliol 8h - 8:45h 8:45h 9h Benvinguda Benvinguda Benvinguda Benvinguda/ Sortida Benvinguda

Más detalles

CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR

CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR La Regidoria de Joventut de l Ajuntament de Palau-solità i Plegamans amb l objectiu de fomentar la creativitat artística dels i les joves convoca el Segon

Más detalles

Jornada Formativa de Seguretat a la Caça Major i Batudes. La Roca del Vallès.

Jornada Formativa de Seguretat a la Caça Major i Batudes. La Roca del Vallès. Jornada Formativa de Seguretat a la Caça Major i Batudes. La Roca del Vallès. Dissabte passat dia 9 de maig a la localitat de la Roca del Vallès la Representació Territorial de la FCC a Barcelona va realitzar

Más detalles

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA A l EVIA s ha creat dins el mòdul de matrícula un apartat nou que tracta de la cita prèvia d automatrícula: Dins aquesta carpeta podem trobar dos eines:

Más detalles

Reglament Tècnic 2018 COMITÈ DE PATINATGE ARTÍSTIC DELEGACIÓ DE BARCELONA

Reglament Tècnic 2018 COMITÈ DE PATINATGE ARTÍSTIC DELEGACIÓ DE BARCELONA Reglament Tècnic 2018 COMITÈ DE PATINATGE ARTÍSTIC DELEGACIÓ DE BARCELONA Contingut 1. Categories Preselecció... 2 1.1. Preseleccions... 2 1.2. Grups de Preselecció... 3 1.3. General... 7 1.4. Places Excepcionals...

Más detalles

PRÀCTIQUES en EMPRESA

PRÀCTIQUES en EMPRESA PRÀCTIQUES en EMPRESA Grau de Física Grau d Enginyeria Electrònica de Telecomunicació Grau d Enginyeria Biomèdica Màsters PRÀCTIQUES EN EMPRESA NORMATIVA Les pràctiques externes són una activitat de naturalesa

Más detalles

Dossier Trobada Nacional Futbol 5 Benjamí Masculí

Dossier Trobada Nacional Futbol 5 Benjamí Masculí Dossier Trobada Nacional Futbol 5 Benjamí Masculí Informació general La Trobada Nacional es durà a terme el dissabte 27 de Maig al Pavelló Can Roca de Castelldefels (Carrer del Castanyer, s/n, 08860 Castelldefels,

Más detalles

V Open Internacional de Pitch&Putt d Andorra Setembre Camp de P&P Xixerella Park Andorra. (v. català)

V Open Internacional de Pitch&Putt d Andorra Setembre Camp de P&P Xixerella Park Andorra. (v. català) V Open Internacional de Pitch&Putt d Andorra 11 13 Setembre 2015 Camp de P&P Xixerella Park Andorra (v. català) JUGADORS / PARTICIPANTS EL Vè Open Internacional d Andorra està reservat a tots els jugadors

Más detalles

EXTRAESCOLARS ESCOLA TORRENT DE CAN CARABASSA CURS Preus. Activitats dirigides a Infants de P4 i P5 (Parvulari)

EXTRAESCOLARS ESCOLA TORRENT DE CAN CARABASSA CURS Preus. Activitats dirigides a Infants de P4 i P5 (Parvulari) EXTRAESCOLARS ESCOLA TORRENT DE CAN CARABASSA CURS 2018-2019 Preus ACTIVITAT PREU DESCOMPTE SÒCIS AFA Teatre 31,05 27,00 Ballem 27,60 24,00 Hip-Hop 27,60 24,00 Ioga 27,60 24,00 Judo 27,60 24,00 Escacs

Más detalles

PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS

PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS 2013-2014 La prova d accés a la universitat s estructura en dues fases: Fase general (obligatòria) Fase específica (voluntària) Els exàmens de les PAU

Más detalles

Casal Setmana Santa. Del 10 al 15 d Abril Del 2017

Casal Setmana Santa. Del 10 al 15 d Abril Del 2017 Casal Setmana Santa CASA DE COLÒNIES Del 10 al 15 d Abril Del 2017 EL NOSTRE CASAL El nostre casal està dirigit a tots aquells nens i nenes que tinguin ganes de passar-ho bé, conèixer nous amics, tenir

Más detalles

GUIA AUTOMATRÍCULA

GUIA AUTOMATRÍCULA GUIA AUTOMATRÍCULA 2014-2015 Coses a tenir en compte abans de començar el procés de matrícula: En aquest aplicatiu el temps d inactivitat és molt curt (uns 15 minuts) per tant si el teniu obert sense fer

Más detalles

BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011

BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011 BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011 GESOP,, S.L. C/. Llull 102, 4rt. 3a. 08005 Barcelona Tel. 93 300 07 42 Fax 93 300 55 22 www.gesop.net PRESENTACIÓ: En motiu de l inici

Más detalles

ACTIVITATS AQUÀTIQUES

ACTIVITATS AQUÀTIQUES COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL LA PLANA Cursos 2015/16 A partir de l 1 d octubre Cursos (preus trimestrals amb IVA inclòs) PREUS: (1) Preu del servei (2) Preu per a ciutadans/es empadronats/des a Esplugues.

Más detalles

PLANTADA DE PRIMAVERA. Ada,Alba i Ariadna

PLANTADA DE PRIMAVERA. Ada,Alba i Ariadna PLANTADA DE PRIMAVERA Ada,Alba i Ariadna SUMARI Què és Agenda 21? Perquè hem creat aquesta comissió Què fem a Agenda 21? Plantada de primavera Hort al terrat De més petits a més grans participant per a

Más detalles

4.11. CAMPIONATS DE CATALUNYA PREFERENTS

4.11. CAMPIONATS DE CATALUNYA PREFERENTS CAMPIONAT DE CATALUNYA: JÚNIOR MASCULÍ PREFERENT CADET MASCULÍ PREFERENT JÚNIOR FEMENÍ PREFERENT CADET FEMENÍ PREFERENT La participació en aquests Campionats queda limitada a dos equips per club i categoria.

Más detalles

ESPLAI D ESTIU 2018 LLAR D INFANTS Del 25 de juny al 20 de juliol Alumnes de P1 i P2

ESPLAI D ESTIU 2018 LLAR D INFANTS Del 25 de juny al 20 de juliol Alumnes de P1 i P2 ESPLAI D ESTIU 2018 LLAR D INFANTS Del 25 de juny al 20 de juliol Alumnes de P1 i P2 CURSET D ESTIU AL PETIT ESTEL CONTES! SORTIDES! CANÇONS! JOCS! MANUALITATS! PISCINETA! PSICOMOTRICITAT! EXPERIMENTACIÓ!

Más detalles

DOSSIER DE PREMSA. Institut Municipal de l Esport CIF P B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel

DOSSIER DE PREMSA. Institut Municipal de l Esport CIF P B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel DOSSIER DE PREMSA Institut Municipal de l Esport CIF P5701504B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel. 971 281 870 https://ime.palma.cat 1 Presentació...pàg. 3 Reglament...pàg. 4 Disseny camiseta cursa...pàg.

Más detalles

A què espereu, us hi apunteu?

A què espereu, us hi apunteu? BARCELONA 2015-2016 PER A INFANTS (de 7 A 13) PRESENTACIÓ Un any més, l AMTP de Barcelona us dóna a conèixer la seva oferta formativa. Aquest any oferint, com a novetat, que els més petits comencin la

Más detalles

MÚLTIPLES I DIVISORS

MÚLTIPLES I DIVISORS MÚLTIPLES I DIVISORS DETERMINACIÓ DE MÚLTIPLES Múltiple d un nombre és el resultat de multiplicar aquest nombre per un altre nombre natural qualsevol. 2 x 0 = 0 2 x 1 = 2 2 x 2 = 4 2 x 3 = 6 2 x 4 = 8

Más detalles

LLIGA CATALANA CADET MASCULINA

LLIGA CATALANA CADET MASCULINA FEDERACIÓ CATALANA D HANDBOL Registre Sortida número: 496 Data: 25 de juliol de 2017 LLIGA CATALANA CADET MASCULINA FASE PRÈVIA, TEMPORADA 2017/2018 Sorteig: el sorteig es va celebrar el dimecres 19/07/2017

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, agost de 2016 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats del públic

Más detalles

Pa ss eig Olí mp ic, (ofi cin es) BA RC EL O NA - (34 ) (34 )

Pa ss eig Olí mp ic, (ofi cin es) BA RC EL O NA - (34 ) (34 ) 1 Pa ss eig Olí mp ic, 17-19 (ofi cin es) - 08 03 8- BA RC EL O NA - (34 ) 93 42 6 94 78 (34 ) 93 32 5 53 99 fed era cio @ gi mc at. co m - ww w. gi mc at. co m NORMATIVES GENERA 1.- PARTICIPANTS Podran

Más detalles

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA FEDERACIÓ CATALANA D HANDBOL Registre Sortida número: 491 Data: 21 de juliol de 2017 LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA FASE PRÈVIA, TEMPORADA 2017/2018 Sorteig: el sorteig es va celebrar el dimarts 18/07/2017

Más detalles

La Diferència Suma. Curs

La Diferència Suma. Curs La Diferència Suma Curs 2017-18 Benvolgudes famílies, Benvingudes al nou curs escolar 2017-18 Us informem d un seguit d aspectes i consideracions que pensem que poden ser del vostre interès a l inici d

Más detalles

SISTEMA CLASSIFICATORI D ACCÉS A 2ª FASE

SISTEMA CLASSIFICATORI D ACCÉS A 2ª FASE CIRCULAR/07/2016-2017 Data de publicació: 7 de novembre SISTEMA CLASSIFICATORI D ACCÉS A 2ª FASE ALEVINS INFANTILS JUVENILS - JÚNIORS A partir de les classificacions obtingudes a l acabament de la lligueta

Más detalles

Setembre qbid Mòdul d empresa Pràctica suport Tutor Empresa

Setembre qbid Mòdul d empresa Pràctica suport Tutor Empresa Setembre 2016 qbid Mòdul d empresa Pràctica suport Tutor Empresa INDEX 1. Entrada al sistema 2. Proposar pla d activitats 3. Seguiment de l activitat 4. Contacte de valoració 5. Emplenar l enquesta 2 Entrada

Más detalles

Del 4 al 21 de setembre MATRÍCULA GRATUÏTA! Belluga t a Olot. Activitats 2018/19

Del 4 al 21 de setembre MATRÍCULA GRATUÏTA! Belluga t a Olot. Activitats 2018/19 Del 4 al 21 de setembre MATRÍCULA GRATUÏTA! Belluga t a Olot Activitats 2018/19 ACTIVITATS DE BAIXA INTENSITAT Hora Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres 9.30h 10.30h IOGA SUAU C Casal barri St. Roc

Más detalles

CAMPIONAT TERRITORIAL S-10 S-12 S-14 S-16 REGLAMENT

CAMPIONAT TERRITORIAL S-10 S-12 S-14 S-16 REGLAMENT Delegació de la Catalunya Meridional CAMPIONAT TERRITORIAL S-10 S-12 S-14 S-16 La Delegació Territorial de la FEDERACIÓ CATALANA D ATLETISME, amb la col laboració del C.A. ASCÓ, el FACVAC de Valls, la

Más detalles

Telf

Telf Telf. 93 878 75 87 comercial@lleuredosmil.com www.lleuredosmil.com FES FAMÍLIA, FES MÚSICA! Canta! Viu! Emociona t! Passa-t ho bé amb Fes família, fes música Les vacances és l espai ideal l per trencar

Más detalles

COM CREAR UN STORYBOARD AMB COMIC LIFE *

COM CREAR UN STORYBOARD AMB COMIC LIFE * COM CREAR UN STORYBOARD AMB COMIC LIFE * Una de les parts més importants de crear un relat digital és tenir clara l estructura i definir els recursos narratius (fotos, gràfics, etc.). Per això, després

Más detalles

Estudi d avaluació en tres contextos d aprenentatge de l anglès: Kids&Us, Educació Primària i Secundària.

Estudi d avaluació en tres contextos d aprenentatge de l anglès: Kids&Us, Educació Primària i Secundària. Estudi d avaluació en tres contextos d aprenentatge de l anglès: Kids&Us, Educació Primària i Secundària. Dra. Elsa Tragant Mestres, Professora Titular de Universitat Universitat de Barcelona Barcelona,

Más detalles

Accions de sensibilització sobre la importància de donar una segona vida a la roba, la protecció del medi ambient i el desenvolupament sostenible

Accions de sensibilització sobre la importància de donar una segona vida a la roba, la protecció del medi ambient i el desenvolupament sostenible Accions de sensibilització sobre la importància de donar una segona vida a la roba, la protecció del medi ambient i el desenvolupament sostenible PROGRAMA DE SENSIBILITZACIÓ Com a complement de la tasca

Más detalles

ALUMNES QUE HAN FET 3R ESO A MATEMÀTIQUES

ALUMNES QUE HAN FET 3R ESO A MATEMÀTIQUES MATEMÀTIQUES de la prova de recuperació de setembre a l hora especificada per a la matèria De cada un dels temes següents del teu llibre de text fes un petit resum i fes els exercicis múltiples de cinc

Más detalles

BioCultura Barcelona 5-8 maig 2016

BioCultura Barcelona 5-8 maig 2016 BioCultura Barcelona 5-8 maig 2016 Per a participar als tallers, cal apuntar-se a les llistes d inscripció que hi haurà als espais MamaTerra. Dijous 5 i Divendres 6 FESTIVAL MAMATERRA PER GRUPS PRE-CONCERTATS

Más detalles

Santa Joana. Lleida, 15 de maig de Programa d activitats. Setmana de solidaritat

Santa Joana. Lleida, 15 de maig de Programa d activitats. Setmana de solidaritat Santa Joana Lleida, 15 de maig de 2014 Programa d activitats Setmana de solidaritat Introducció. El dia 15 de maig celebrem a la nostra escola, i també a les altres escoles Lestonnac de la resta del món,

Más detalles

Educacióprimària. Robòtica. Educacióhumanitària. Arts escèniques. Experimenta art. Piano. Gimnàstica artística. Kids&Us. Futbol.

Educacióprimària. Robòtica. Educacióhumanitària. Arts escèniques. Experimenta art. Piano. Gimnàstica artística. Kids&Us. Futbol. 7 Educació infantil Futbol P4 P5 Robòtica Artsescèniques Experimenta art Piano P5 Gimnàstica artística P5 Kids&Us Educacióprimària Robòtica Educacióhumanitària Arts escèniques Experimenta art Piano Gimnàstica

Más detalles

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera Jornada de portes obertes del Batxillerat Institut Celestí Bellera maig de 2016 Estructura del sistema educatiu PRIMÀRIA (de 3 a 12 anys) E S O 1r, 2n, 3r, 4t curs (de 12 a 16 anys) BATXILLERAT LOMCE 1r

Más detalles

Directora: M. TERESA SENSADA. Tutors Cicle Superior: 5è: IVAN MOLDES. 6è: MÒNICA HUCHA

Directora: M. TERESA SENSADA. Tutors Cicle Superior: 5è: IVAN MOLDES. 6è: MÒNICA HUCHA Directora: M. TERESA SENSADA Cap d estudis de Primària: MÒNICA HUCHA Tutors Cicle Superior: 5è: IVAN MOLDES 6è: MÒNICA HUCHA Anglès: JORDI GRAUPERA Educació Física: QUICO DE LA HERMOSA Música: IVAN MOLDES

Más detalles

CASAL D ESTIU GEPA (DOSSIER DE PARES).

CASAL D ESTIU GEPA (DOSSIER DE PARES). CASAL D ESTIU GEPA (DOSSIER DE PARES). 1. QUÈ ÉS L ESPLAI GEPA I QUI SOM ELS MONITORS L esplai GEPA fa 25 anys que va començar a l Ametlla del Vallès com a entitat amb l objectiu d organitzar activitats

Más detalles

Dossier Programa Persones Cuidadores

Dossier Programa Persones Cuidadores Dossier Programa Persones Cuidadores Índex 1. Antecedents 2. Els Serveis de la Plataforma 3. Valoracions curs 2009-2010 4. Oferta de serveis 2011 1. Antecedents L any 2009 l Obra Social de CatalunyaCaixa

Más detalles

SOLUCIONS DE LES ACTIVITATS D APRENENTATGE

SOLUCIONS DE LES ACTIVITATS D APRENENTATGE SOLUCIONS DE LES ACTIVITATS D APRENENTATGE 55 Activitat 1 Dels nombres següents, indica quins són enters. a) 4 b) 0,25 c) 2 d) 3/5 e) 0 f) 1/2 g) 9 Els nombres enters són: 4, 2, 0 i 9. Activitat 2 Si la

Más detalles

Premis Literaris de Calldetenes

Premis Literaris de Calldetenes 38e ` Premis Literaris de Calldetenes Febrer 2017 38è Armand Premi Premi de Novel la Quintana Dotat amb 3.000 i la publicació de l obra per l Il lustríssim Ajuntament de Calldetenes, edició a càrrec de

Más detalles

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES Camí DE SON CLADERA, 20-07009 Palma Tel. 971470774 Fax 971706062 e-mail: iesjuniperserra@educacio.caib.es Pàgina Web: http://www.iesjuniperserra.net/ ORIENTACIÓ

Más detalles

FINAL. Per aprovar el curs cal aprovar les tres avaluacions, amb una nota igual o superior del 5.

FINAL. Per aprovar el curs cal aprovar les tres avaluacions, amb una nota igual o superior del 5. CRITERIS D AVALUACIÓ MATÈRIA: Música 1r ESO PARCIALS 20% ACTITUD: L actitud s avaluarà diàriament i es tindrà en conte si l alumne parla, la puntualitat, fa deures, porta material, participa en classe

Más detalles

REPÀS/PERFECCIONAMENT D EXAMEN DE PAS DE GRAU DE JUDO DE 1r 4t DAN

REPÀS/PERFECCIONAMENT D EXAMEN DE PAS DE GRAU DE JUDO DE 1r 4t DAN Data: 10.05.18 Circular núm. 17 REPÀS/PERFECCIONAMENT D EXAMEN DE PAS DE GRAU DE JUDO DE 1r 4t DAN El Departament d ensenyament de la Federació Catalana de Judo i D.A., comunica a tots el interessats en

Más detalles

EL QUINZET GLOBAL EDUCACIÓ PRIMÀRIA VERSIÓ

EL QUINZET GLOBAL EDUCACIÓ PRIMÀRIA VERSIÓ El quinzet V ersió 2006 Sèries de rapidesa de càlcul mental - Primària EL QUINZET MÈTODEODE DE RAPIDESA DE CÀLCUL GLOBAL EDUCACIÓ PRIMÀRIA VERSIÓ 2006 El quinzet V ersió 2006 Sèries de rapidesa de càlcul

Más detalles

Reunió de Pares i Mares de Cicle Mitjà de Primària DIJOUS 6 DE SETEMBRE DE 2018

Reunió de Pares i Mares de Cicle Mitjà de Primària DIJOUS 6 DE SETEMBRE DE 2018 Reunió de Pares i Mares de Cicle Mitjà de Primària DIJOUS 6 DE SETEMBRE DE 2018 Quadre pedagògic Altres Mestres: Anglès i robòtica : JORDI GRAUPERA Directora: M. Teresa Sensada Cap d estudis de Primària:

Más detalles

CARTES DE FRACCIONS. Materials pel Taller de Matemàtiques

CARTES DE FRACCIONS. Materials pel Taller de Matemàtiques CARTES DE FRACCIONS Aquesta proposta és adequada pel primer cicle d ESO perquè permet recordar mitjançant un joc, una sèrie de conceptes que ja s han treballat a l Educació Primària. Per això resulta una

Más detalles

Intercanvis lingüístics amb Alemanya

Intercanvis lingüístics amb Alemanya L Institut Manuel de Montsuar, en el marc del Projecte Comenius, organitza per vintè any consecutiu, un intercanvi lingüístic amb alumnes d Alemanya, que estudien la llengua espanyola com a matèria optativa

Más detalles

LA UNIVERSITAT DE BARCELONA AUTÒNOMA I LA FACULTAT DE MEDICINA

LA UNIVERSITAT DE BARCELONA AUTÒNOMA I LA FACULTAT DE MEDICINA LA UNIVERSITAT DE BARCELONA AUTÒNOMA I LA FACULTAT DE MEDICINA Presentació: L any 1933 la Universitat de Barcelona va aconseguir un règim especial d estructura i funcionament que li va permetre una autonomia

Más detalles

Manual per a consultar la nova aplicació del rendiment acadèmic dels Graus a l ETSAV

Manual per a consultar la nova aplicació del rendiment acadèmic dels Graus a l ETSAV Manual per a consultar la nova aplicació del rendiment acadèmic dels Graus a l ETSAV Versió: 1.0 Data: 19/01/2017 Elaborat: LlA-CC Gabinet Tècnic ETSAV INDEX Objectiu... 3 1. Rendiment global dels graus...

Más detalles

GRAU DE MESTRES D EDUCACIÓ INFANTIL per persones amb experiència professional en l àmbit de l educació infantil. UVic i Rosa Sensat Maig de 2013

GRAU DE MESTRES D EDUCACIÓ INFANTIL per persones amb experiència professional en l àmbit de l educació infantil. UVic i Rosa Sensat Maig de 2013 GRAU DE MESTRES D EDUCACIÓ INFANTIL per persones amb experiència professional en l àmbit de l educació infantil UVic i Rosa Sensat Maig de 2013 Abans de començar: Benvinguda a estudiants del Pla Especial

Más detalles

Data: Divendres, 31 de març de 2017 Platja Arrabassada. Tarragona

Data: Divendres, 31 de març de 2017 Platja Arrabassada. Tarragona Volei platja Platja Arrabassada Tarragona 31/març /2017 Data: Divendres, 31 de març de 2017 Lloc: Platja Arrabassada. Tarragona http://www.tarragonaturisme.cat/es/playa/playa-de-la-arrabassada Horari:

Más detalles

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ 4 Plantilles de disseny Una plantilla de disseny és un model de presentació que conté un conjunt d estils. Aquests estils defineixen tota l aparença de la presentació,

Más detalles

FASE PRÈVIA I FASE CLASSIFICATÒRIA PRIMERA CATALANA CADET MASCULINA

FASE PRÈVIA I FASE CLASSIFICATÒRIA PRIMERA CATALANA CADET MASCULINA FEDERACIÓ CATALANA D HANDBOL Registre Sortida número: 531 Data: 18 de setembre de 2017 FASE PRÈVIA I FASE CLASSIFICATÒRIA PRIMERA CATALANA CADET MASCULINA FASE PRÈVIA, TEMPORADA 2017/2018 Sorteig: el sorteig

Más detalles

JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE LES COMARQUES DE GIRONA 31 DE MAIG

JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE LES COMARQUES DE GIRONA 31 DE MAIG IER S S DO DE SA EM R P JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE LES COMARQUES DE GIRONA 31 DE MAIG www.ddgi.cat/jocsemporion #jocsemporion Presentació La Diputació de Girona i la Representació Territorial d Esports

Más detalles

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 (Aprovat en el Consell de Govern núm. 9/08 de 27 de novembre de 2008) Criteris generals: El calendari

Más detalles

CURS GRAU DE TURISME CALENDARI ACADÈMIC

CURS GRAU DE TURISME CALENDARI ACADÈMIC CALENDARI ACADÈMIC 1. PERÍODES HÀBILS... 2 2. PERÍODES LECTIUS... 2 PRIMER CURS... 2 SEGON I TERCER CURS... 3 QUART CURS... 4 3. TANCAMENT ACTES PERÍODES DE PRÀCTIQUES... 4 4. PERÍODE D AVALUACIÓ I D ACTIVITATS

Más detalles

7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure

7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure 7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure [MUTUAM continua el seu compromís amb la promoció de la recerca relacionada amb la gerontologia clínica i l atenció sociosanitària amb aquesta convocatòria

Más detalles

ALUMNES QUE HAN FET 1r ESO B MATEMÀTIQUES

ALUMNES QUE HAN FET 1r ESO B MATEMÀTIQUES 1r ESO B MATEMÀTIQUES de la prova de recuperació de setembre a l hora especificada per a la matèria Fer tots els exercicis de l'apartat "HAS DE SABER FER" de cadascun dels temes del llibre. 30% quadern

Más detalles

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera Jornada de portes obertes del Batxillerat Institut Celestí Bellera maig de 2017 Estructura del sistema educatiu PRIMÀRIA (de 3 a 12 anys) E S O 1r, 2n, 3r, 4t curs (de 12 a 16 anys) BATXILLERAT LOMCE 1r

Más detalles

PROPOSTA ADDENDA CALENDARI GENERAL PER A L ANY 2009

PROPOSTA ADDENDA CALENDARI GENERAL PER A L ANY 2009 PROPOSTA ADDENDA CALENDARI GENERAL PER A L ANY 2009 FALLES Es declaren festius a la UVEG els dies 7 i 8 de març. És festiu el dia 9 de març (Sant Josep). El dia 6 de març, el personal que treballe en torn

Más detalles

Dates Jornada Sessió Fase Lloc

Dates Jornada Sessió Fase Lloc pàg 1 de 5 CIRCUIT DE CLUBS COPA CATALANA DE CLUBS ABSOLUTA 1. DATES i LLOC Dates Jornada Sessió Fase Lloc Dissabte 21/04/2018 PRIMERA PRIMERA 1a QUARTS DE FINAL Club Esportiu Mediterrani Dissabte 21/04/2018

Más detalles

Agenda 21 Escolar de Lleida CURS

Agenda 21 Escolar de Lleida CURS CURS 2016-2017 El que passa al món ens afecta a nosaltres...... i el que fem nosaltres afecta el món la Terra Lleida Sostenibilitat planetària Sostenibilitat local El nostre centre, més sostenible! Pensar

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017

Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017 Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017 Nous preus amb tarifació social perquè tothom pugui accedir-hi en igualtat de condicions L Ajuntament de Sant Feliu ha aprovat les noves tarifes de la Piscina

Más detalles

UTILITATS DE LINKEDIN PER ALS ACTUARIS

UTILITATS DE LINKEDIN PER ALS ACTUARIS PER ALS ACTUARIS Mireia Garreta Simó 26 d Octubre de 2017 Col legi d Actuaris de Catalunya, Barcelona Introducció Definició Per què crear un perfil? Què agrada més als usuaris? Tipologia de comptes Creació

Más detalles

I edició Trobades de futbol El Collell

I edició Trobades de futbol El Collell JUNY 2018 CASA DE COLÒNIES VINS EL COLLELL INFANTILS ( BANYOLES ALEVÍ-INFANTIL ) FEMENÍ BENJAMIN Torneig El Collell www.torneigcollell.com I edició Trobades de futbol El Collell DOSSIER INFORMATIU ORGANITZA

Más detalles

Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres. Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO

Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres. Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO 2016-2017 Març de 2016 Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO per

Más detalles

Aquest projecte neix amb la voluntat de donar un recurs interdisciplinari als mestres de les etapes d educació infantil i primària.

Aquest projecte neix amb la voluntat de donar un recurs interdisciplinari als mestres de les etapes d educació infantil i primària. PROJECTE CANTAUTOR Cançons i danses d autor a l aula Pep Puigdemont 1.- JUSTIFICACIÓ Aquest projecte neix amb la voluntat de donar un recurs interdisciplinari als mestres de les etapes d educació infantil

Más detalles

5.- Quan fem un clic sobre Nou treball accedim a la següent finestra que ens permet definir els diferents aspectes del nou treball: Nom : Nom del

5.- Quan fem un clic sobre Nou treball accedim a la següent finestra que ens permet definir els diferents aspectes del nou treball: Nom : Nom del El Pou El Pou permet que els alumnes puguin realitzar un treball i lliurar-lo a través del Clickedu. 1. Entra al mòdul Matèries fent clic sobre la pestanya matèries. 2. A la pàgina inicial del mòdul veuràs

Más detalles

INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO

INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO Data: 11.07.18 Circular núm. 24 INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO TÍTOLS - Tècnic/a de Judo i Defensa Personal: Cicle Inicial Cicle Final - Tècnic/a Superior de Judo i

Más detalles

3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017

3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017 V 3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017 Objectius Promoure l interès dels alumnes de segon de batxillerat per la Geografia i els seus estudis, així com donar a conèixer la seva vessant

Más detalles

COMISSIÓ INCLUSIVA AFA LA FLOR DE MAIG

COMISSIÓ INCLUSIVA AFA LA FLOR DE MAIG COMISSIÓ INCLUSIVA AFA LA FLOR DE MAIG Tots som especials a la nostra manera, perquè no hi ha cap ésser humà estàndard o comú. Tots som diferents. Stephen W.Hawking Aquesta guia neix de la preocupació

Más detalles

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A...

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A... PRESENTACIÓ El proper dissabte dia 3 de juny es celebrarà la Cloenda de Jocs Escolars de Futbol Sala Local del Curs 2016-2017 al Centre Esportiu Municipal Julio Méndez del Prat de Llobregat amb la participació

Más detalles

d ed uc ac ió in fa nt il i pr im àr ia

d ed uc ac ió in fa nt il i pr im àr ia Dijous 1 de març: De 9:00h a i a les 16:30h Dijous 1 de març: De 9:00h a i a les 16:30h Dijous 1 de març: De 9:00h a i a les 16:30h LA PREINSCRIPCIÓ A LES ESCOLES El Departament d Ensenyament de la Generalitat

Más detalles

APROFITAR PER FER TOTA MENA D ACTIVITATS FÍSIQUES:

APROFITAR PER FER TOTA MENA D ACTIVITATS FÍSIQUES: Benvolguts pares i alumnes, Hem acabat un nou curs, i ara ens toca gaudir d un temps i d uns espais molt diferents d allò que hem estat fent fins ara. S ha acabat la rutina diària d anar a l escola i comencen

Más detalles