MS Outlook: Guia de Configuració

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "MS Outlook: Guia de Configuració"

Transcripción

1 MS Outlook: Guia de Configuració 1

2 CONFIGURACIÓ DEL CORREU COAC PER AL SEU ÚS A OUTLOOK 2007, 2010 I 2013 Aclariment important: Les captures de pantalla que apareixen en aquest manual podran ser lleugerament diferents segons la versió del seu client Outlook. 1. Configuració d un compte de correu COAC a Outlook És necessari configurar el compte de correu COAC per poder llegir el correu a través del protocol IMAP i fer enviaments a través d SMTP. Servidor IMAP: mail.coac.net Servidor SMTP: smtp.coac.net La configuració d un compte COAC per a la recepció i enviament de correus es fa de la següent manera: 1. Obrir el client Outlook. 2. Seleccionar l opció del menú superior Archivo

3 3. Clicar el botó Agregar Cuenta 4. Seleccionar Configuración manual per poder especificar els servidors de correu de forma manual:

4 5. Seleccionar el tipus de compte POP o IMAP. 6. Especificar les dades del compte que es vol configurar. Cal tenir especial cura amb: o o Especificar l adreça de correu electrònic completa (incloent domini), tant a la secció Direcció de correu electrònic com a Nom d Usuari. La contrasenya ha de ser la contrasenya del correu electrònic del COAC. S han d especificar els servidors de correu: o o Tipus de compte: IMAP Servidor de correu entrant: mail.coac.net Servidor de correu sortint (SMTP): smtp.coac.net

5 7. Abans de confirmar la configuració del compte, s han de modificar algunes opcions avançades clicant Més configuracions... ( More Settings ). Com es veu a la imatge següent, a la pestanya Servidor de sortida s ha de seleccionar El meu servidor de sortida (SMTP) requereix autenticació i triar l opció Utilitzar la mateixa configuració que el meu servidor de correu entrant.

6 8. (OPCIONAL) En cas de forçar la transmissió i recepció de correu fent servir algun protocol segur, es poden fixar les següents opcions de xifrat de la pestanya Avançat (Advanced): o Port del servidor IMAP per a correu entrant: 993, amb tipus de xifrat: SSL. o Port del servidor SMTP per a correu sortint: 587, amb tipus de xifrat: TLS. També es recomana augmentar el temps de timeout del servidor a un número més alt que 3 minuts.

7 9. Un cop configurades totes les opcions, s ha d acceptar la configuració del compte. La comprovació d enviament i recepció de correu ha d oferir un resultat satisfactori per validar que tot s ha configurat correctament:

8 En aquest punt, el compte de correu COAC està correctament configurat per enviar i rebre correus electrònics. 2. Filtrat de missatges Quan el sistema de filtratge automàtic bloqueja un correu entrant, l usuari rebrà un missatge com el següent: Aquest missatge informa a l usuari sobre els correus electrònics que el tallafoc de correu ha determinat que no són vàlids i, per tant, ha bloquejat. També permet a l usuari seleccionar l acció que vol dur a terme: Recuperar: Es recuperarà el correu i es lliurarà com a vàlid. Arribarà, per tant, a la safata d entrada de l usuari. Recuperar + llista blanca: Es recuperaran tots els correus provinents del remitent indicat que han estat bloquejats. A més a més, s afegirà el remitent a la llista blanca perquè, en el futur, els correus provinents d'aquest remitent no es bloquegin. Llista negra: S afegirà el remitent a la llista negra. En el futur, els correus procedents d'aquest remitent no apareixeran en aquest informe.

9 D altra banda, si l usuari detecta un correu que considera que s ha filtrat erròniament, pot marcarlo com a correu inofensiu o com a correu brossa, clicant amb el botó dret sobre el missatge. CONFIGURACIÓ DEL PLUGIN PER SINCRONITZAR CALENDARIS, CONTACTES I TASQUES ENTRE WEBMAIL I OUTLOOK NOTA: Aquesta instal lació només serà necessària si es desitja fer servir la sincronització de contactes entre el correu web (webmail) i l Outlook. En cas contrari, no és necessari fer res del que aquí s indica. 1. Avís inicial En cas d haver format part del programa Beta d instal lació del plugin, l usuari ha d assegurar-se que els següents programes estiguin desinstal lats del seu sistema: Spamina Archive-Add In SpaminaOutlookPlugin També s ha d eliminar el següent directori del sistema: C:\Users\[USUARIO]\AppData\Local\Spamina Si existeix aquest directori, l usuari ha de seguir els següents passos: És necessari tancar l Outlook 2007 o 2013 Cal esborrar completament el contingut de la carpeta: C:\Users\[USUARIO]\AppData\Local\Spamina NOTA: Si alguna de las versions Beta del producte estaven instal lades en el sistema, la instal lació del nou plugin en un compte ja configurat a Outlook suposarà la duplicació dels

10 esdeveniments del calendari i els contactes. Per això suggerim que se segueixin TOTS els passos indicats en aquesta guia, incloent la configuració inicial del compte. En cas de tenir algun compte preconfigurat a Outlook, se suggereix l eliminació del perfil i la reconfiguració complerta del compte per evitar duplicats. Aquest pas només és necessari en el pas de la versió Beta a la versió de producció 1.0 del plugin i no serà necessària en futures actualitzacions del producte. 2. Requisits previs El correcte funcionament del plugin requereix que l equip tingui instal lats els següents components de Windows: Microsoft.net 4.5.1: Link de decàrrega: Eines per a Office Runtime de Microsoft Visual Studio 2010: Link de descàrrega: L usuari ha d assegurar-se que aquests components es troben instal lats en el sistema abans de començar la instal lació del plugin. 3. Operativa de configuració Per a la sincronització de contactes, calendaris i tasques entre Webmail i MS Outlook 2007, 2010 o 2013, s han de seguir els següents passos de configuració: I. És necessari tancar el client Outlook si estigués obert. II. Cal instal lar el plugin d Outlook. Per fer-ho, cal descarregar l arxiu zip ubicat a la següent adreça: Dins d aquest fitxer comprimit es troben 3 executables. L usuari haurà d executar aquell que es correspongui amb la seva versió d Outlook (2007, 2010 o 2013). Per a fer-ho, caldrà copiar el fitxer en una altra carpeta de l ordinador. En executar el fitxer, probablement Windows alertarà a l usuari que el software és una aplicació desconeguda. En cas de tenir Windows 8.1, apareixerà un avís semblant al següent:

11 Si l usuari clica a Más Información, s ampliarà la pantalla i apareixerà un botó que dirà Ejecutar de todas formas. Cal clicar aquest botó. Un cop clicat, sortirà aquesta pantalla: Cal seleccionar el botó Instalar i el programa descomprimirà una sèrie de fitxers. Un cop acabat, es presentarà la següent finestra:

12 Cal clicar el botó Next >. El procés de configuració pot durar uns minuts i pot ser que s obrin altres pantalles. No cal fer res fins que surti la següent finestra: Un cop clicat el botó Finish es tancarà aquesta finestra i continuarà la instal lació. Mentre continuï la instal lació, l usuari veurà una pantalla similar a la següent:

13 No cal fer res fins que aparegui la finestra emergent següent: En aquest moment cal seleccionar l idioma d instal lació i seguidament clicar el botó OK. L usuari haurà d autoritzar la instal lació del programa Notifier clicant el botó Sí.

14 Un cop clicat OK, apareixerà la següent finestra: Cal clicar Siguiente > per continuar amb la instal lació.

15 Cal marcar l opció Acepto los términos del acuerdo de licencia i clicar el botó Siguiente >

16 De nou cal clicar el botó Siguiente > i, seguidament, començarà la instal lació: Quan acabi, es presentarà una finestra com la següent: Si l usuari selecciona l opció Crear icono en su escritorio, al final de la instal lació apareixerà una icona al seu escriptori semblant a aquesta:

17 Si no es desitja una icona del programa a l escriptori, cal deseleccionar l opció Crear icono en su escritorio. Un cop seleccionada l opció desitjada, cal clicar Finalizar. Finalment, cal tancar l instal lador clicant el botó Terminar : Per continuar la configuració del compte COAC, cal que l usuari iniciï Outlook. El següent punt de configuració consisteix en la configuració inicial del connector a Outlook per poder sincronitzar els elements del calendari, contactes i tasques. Un cop fet això, en iniciar Outlook l usuari haurà de veure una nova pestanya amb el nom d SPAMINA: Si s accedeix a ella es veurà que, inicialment, no estan disponibles cap de les opcions del plugin. Això serà així fins que no es completi la configuració inicial del mateix.

18 Si es vol fer, s ha de clicar l opció Configuración dins de la pestanya Spamina i seguir els següents passos de configuració: A. Introduir la contrasenya del compte i clicar Test : B. Si la validació de la contrasenya ha estat correcta, es podrà procedir amb el següent pas de configuració, consistent en indicar les carpetes (calendaris, contactes i tasques) que volen sincronitzar-se amb el client Outlook. Es pot fer una associació manual en cas de què l usuari tingui diferents carpetes de contactes, calendaris i tasques. Si es vol procedir a realitzar la sincronització de les carpetes personals que es configuren per defecte, cal seleccionar Carpetas por defecto i es realitzarà l associació per defecte de carpetes:

19 En realitzar aquesta selecció per defecte, a la banda dreta de la configuració es veuran les llistes de carpetes associades al sistema per sincronitzar amb el client Outlook. Es poden revisar les associacions de carpetes del servidor al client Outlook. C. Com a darrer pas de la configuració, queda decidir si es vol que el client Outlook sincronitzi automàticament cada cert temps els calendaris, tasques i contactes amb el servei de correu al núvol. Per fer-ho, cal seleccionar la sincronització automàtica:

20 Un cop finalitzada la configuració del connector, estaran disponibles totes les opcions del plugin a la pestanya SPAMINA d Outlook:

MS Outlook: Guía de Configuración

MS Outlook: Guía de Configuración MS Outlook: Guía de Configuración 1 Configuración del correo COAC para su uso en Outlook 2007, 2010 y 2013 NOTA: Las capturas de pantalla que aparecen en este manual podrán ser ligeramente distintas según

Más detalles

MS Outlook: Guía de Configuración

MS Outlook: Guía de Configuración MS Outlook: Guía de Configuración 1 CONFIGURACIÓN DEL CORREO COAC PARA SU USO EN OUTLOOK 2007, 2010 Y 2013 NOTA: Las capturas de pantalla que aparecen en este manual podrán ser ligeramente distintas según

Más detalles

MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC

MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC A) CONFIGURACIÓ EXPLORADOR I SISTEMA OPERATIU B) LLOCS DE CONFIANÇA DEL NAVEGADOR C) RECOMACIONS INTERNET EXPLORER 10 i 11 D) INSTAL LACIÓ DE JAVA E) SIGNATURA

Más detalles

PER CONFIGURAR OUTLOOK 2003 PER A UNA ADREÇA DE GMAIL: Haz clic en Reenvío y correo POP, situado en el cuadro naranja Configuración.

PER CONFIGURAR OUTLOOK 2003 PER A UNA ADREÇA DE GMAIL: Haz clic en Reenvío y correo POP, situado en el cuadro naranja Configuración. EXERCICI 5 OFFICE OUTLOOK 2003 i 2007 Configura el programa Office Outlook perquè es connecti al teu compte de correu de Gmail. Un cop fet, envia un missatge al professor i dient-li que ho has aconseguit.

Más detalles

MICROSOFT OFFICE OUTLOOK 2003

MICROSOFT OFFICE OUTLOOK 2003 MICROSOFT OFFICE OUTLOOK 2003 Configuració d un compte amb Microsoft Exchange Servidor de Microsoft Exchange: servei de correu electrònic basat en Microsoft Exchange on les característiques més importants

Más detalles

Els arxius que crea Ms Excel reben el nom de LibroN, per aquest motiu cada vegada que creem un arxiu inicialment es diu Libro1, Libro2, Libro3,...

Els arxius que crea Ms Excel reben el nom de LibroN, per aquest motiu cada vegada que creem un arxiu inicialment es diu Libro1, Libro2, Libro3,... Què és Excel? Ms Excel és una aplicació informàtica que ens proporciona una forma molt còmoda i eficaç de treballar amb dades. Entre altres possibilitats, permet realitzar anàlisis, càlculs matemàtics,

Más detalles

Guia de consulta ràpida R6.1 L Alcatel-Lucent OmniTouch 8400 Instant Communications Suite aporta un nivell alt de serveis. telefonia (trucar per

Guia de consulta ràpida R6.1 L Alcatel-Lucent OmniTouch 8400 Instant Communications Suite aporta un nivell alt de serveis. telefonia (trucar per OmniTouch 8400 Instant Communications Suite Guia de consulta ràpida R6.1 L Alcatel-Lucent OmniTouch 8400 Instant Communications Suite aporta un nivell alt de serveis quan s associa amb el Microsoft Outlook.

Más detalles

3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA

3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA 1 3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA Ms PowerPoint permet inserir, dins la presentació, objectes organigrama i diagrames. Els primers, poden resultar molt útils si es necessita presentar gràficament

Más detalles

Creació d un bloc amb Blogger (I)

Creació d un bloc amb Blogger (I) Creació d un bloc amb Blogger (I) Una vegada tenim operatiu un compte de correu electrònic a GMail és molt senzill crear un compte amb Blogger! Accediu a l adreça http://www.blogger.com. Una vegada la

Más detalles

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ 4 Plantilles de disseny Una plantilla de disseny és un model de presentació que conté un conjunt d estils. Aquests estils defineixen tota l aparença de la presentació,

Más detalles

Servei d Atenció al Client. Requisits tècnics per fer correctament la transmissió de fitxers

Servei d Atenció al Client. Requisits tècnics per fer correctament la transmissió de fitxers Requisits tècnics per fer correctament la transmissió de fitxers Pàgina 1 14/04/2004 ÍNDEX 1. Introducció...3 2. Requeriments tècnics...3 3. Navegació amb Internet Explorer...3 3.1. Situació inicial...

Más detalles

Fem un correu electrónic!! ( )

Fem un correu electrónic!! ( ) Fem un correu electrónic!! (E-mail) El correu electrònic es un dels serveis de Internet més antic i al mateix temps es un dels més populars i estesos perquè s utilitza en els àmbits d'oci i treball. Es

Más detalles

Manual de configuració de la Xarxa Sense Fils. eduroam. a Microsoft Windows Mobile 6

Manual de configuració de la Xarxa Sense Fils. eduroam. a Microsoft Windows Mobile 6 Manual de configuració de la Xarxa Sense Fils eduroam a Microsoft Windows Mobile 6 Manual de configuració de la Xarxa Sense Fils eduroam a Microsoft Windows Mobile 6 Índex Introducció... 1 1 Comprovacions

Más detalles

1. CONFIGURAR LA PÀGINA

1. CONFIGURAR LA PÀGINA 1 1. CONFIGURAR LA PÀGINA El format de pàgina determina l aspecte global d un document i en modifica els elements de conjunt com són: els marges, la mida del paper, l orientació del document i l alineació

Más detalles

COAC. [ Guia ràpida Configuració visat telemàtic ] Departament de Visat Octubre 2011

COAC. [ Guia ràpida Configuració visat telemàtic ] Departament de Visat Octubre 2011 Vis@t COAC Departament de Visat Octubre 2011 [ Guia ràpida Configuració visat telemàtic ] 1. Ajudes Visuals CanalCOAC 2. Firma electrònica avançada 3. Accés zones e-coac 4. Enviament telemàtic documentació.

Más detalles

Instalación y configuración de Parla Outlook Plugin para Windows

Instalación y configuración de Parla Outlook Plugin para Windows Instalación y configuración de Parla Outlook Plugin para Windows Prerequisito inicial: En caso de haber formado parte del programa Beta de instalación del plugin, debe asegurarse que los siguientes programas

Más detalles

Manua. ( Linux. d UPClink. programari: la versió de. sudo./oab java6.sh. Pàgina 1 de 8

Manua. ( Linux. d UPClink. programari: la versió de. sudo./oab java6.sh. Pàgina 1 de 8 Manua al d utilització d UPClink VPN.UPC.EDU ( Linux Ubuntu 10.04 LTS ) Requisits de sistema mínims. Per tal de fer ús del servei d UPClink cal disposar de les següents versions de programari: Ubuntu 10.04

Más detalles

CALC 1... Introducció als fulls de càlcul

CALC 1... Introducció als fulls de càlcul CALC 1... Introducció als fulls de càlcul UNA MICA DE TEORIA QUÈ ÉS I PER QUÈ SERVEIX UN FULL DE CÀLCUL? Un full de càlcul, com el Calc, és un programa que permet: - Desar dades numèriques i textos. -

Más detalles

BLOCS BLOGGER. Document de treball del camp d aprenentatge de l alt Berguedà. MARÇ 2009

BLOCS BLOGGER. Document de treball del camp d aprenentatge de l alt Berguedà. MARÇ 2009 BLOCS BLOGGER Document de treball del camp d aprenentatge de l alt Berguedà. MARÇ 2009 CREAR I DISSENYAR UN BLOC. (BLOGGER) 1. CREAR UN BLOC: 1.1 Entrar a la pàgina web del blogger (https://www.blogger.com/start).

Más detalles

MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC

MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC A) CONFIGURACIÓ EXPLORADOR I SISTEMA OPERATIU B) LLOCS DE CONFIANÇA DEL NAVEGADOR C) RECOMACIONS INTERNET EXPLORER 10 D) RECOMACIONS INTERNET EXPLORER

Más detalles

Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc. www.ghd.es

Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc. www.ghd.es Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc Septiembre de 2014 Setembre del 2014 Bienvenido a GHD Fresc Benvingut a GHD Fresc Estimado cliente, Le informamos que GHD Fresc lanza su nueva

Más detalles

Programa d Arranjament d habitatges Eina de gestió Manual d ús

Programa d Arranjament d habitatges Eina de gestió Manual d ús de l eina de gestió del programa d arranjament d habitatges per a la gent gran de la província de Barcelona Edició 2014-2015 0.- Introducció Aquesta eina he estat pensada per simplificar, agilitzar i garantir

Más detalles

TELECENTRES DE TARRAGONA

TELECENTRES DE TARRAGONA TELECENTRES DE TARRAGONA APRÈN A CREAR EL TEU PROPI BLOG Manual elaborat pel personal de Telecentres de la ciutat de Tarragona (Ajuntament de Tarragona 2010-2011) INTRODUCCIÓ Un blog podem dir que és una

Más detalles

PENJAR FOTOS A INTERNET PICASA

PENJAR FOTOS A INTERNET PICASA PENJAR FOTOS A INTERNET PICASA Penjar fotos a internet. (picasa) 1. INSTAL.LAR EL PROGRAMA PICASA Per descarregar el programa picasa heu d anar a: http://picasa.google.com/intl/ca/ Clicar on diu Baixa

Más detalles

MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC

MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC A) CONFIGURACIÓ EXPLORADOR I SISTEMA OPERATIU B) LLOCS DE CONFIANÇA DEL NAVEGADOR C) RECOMACIONS INTERNET EXPLORER 10 D) RECOMACIONS INTERNET EXPLORER

Más detalles

Justificació de bestretes a proveïdors i despeses a justificar

Justificació de bestretes a proveïdors i despeses a justificar Justificació de bestretes a proveïdors i despeses a justificar A continuació es detalla el procediment que cal seguir per tal de justificar aquelles bestretes o avançaments a proveïdors que la Unitat de

Más detalles

CONFIGURACIÓ ADOBE ACROBAT I VALIDACIÓ DE LA SIGNATURA ELECTRÒNICA I SEGELLAT DE TEMPS

CONFIGURACIÓ ADOBE ACROBAT I VALIDACIÓ DE LA SIGNATURA ELECTRÒNICA I SEGELLAT DE TEMPS CONFIGURACIÓ ADOBE ACROBAT I VALIDACIÓ DE LA SIGNATURA ELECTRÒNICA I SEGELLAT DE TEMPS En els punts 1 i 2 d aquesta guia detallem la configuració necesaria per a poder realitzar la validació de la signatura

Más detalles

FEM UN BLOC AMB WORD PRESS

FEM UN BLOC AMB WORD PRESS FEM UN BLOC AMB WORD PRESS Donar-nos d alta 1- Entrem a la pàgina del Wordpress http://ca.wordpress.com/ Si ja estem registrats, posem nom d usuari i contrasenya, i entra Si no ho estem, cliquem registra

Más detalles

1 EnginyersMail: Què és? Què inclou?

1 EnginyersMail: Què és? Què inclou? EICENGMAIL4.0_v4.1 Act. 06/10/2016 EnginyersMail Benvingut/da al servei de correu d EnginyersMail. 1. EnginyersMail: Què és? Què inclou?... 01 2. Activació del servei... 02 3. Accés des de la Web dels

Más detalles

(en castellano más adelante pág. 7-12)

(en castellano más adelante pág. 7-12) COMUNICAT ASSISTÈNCIA Fons Social Europeu (FSE d'ara en avant) (en castellano más adelante pág. 7-12) L'objectiu de la nova funcionalitat d'itaca és substituir l'enviament mensual, per part dels centres

Más detalles

GUIA RÀPIDA DE TRADUCCIÓ AMB EL GOOGLE TRANSLATE

GUIA RÀPIDA DE TRADUCCIÓ AMB EL GOOGLE TRANSLATE Assessorament Lingüístic i Terminologia Serveis Lingüístics Melcior de Palau, 140 08014 Barcelona Tel. 934 035 478 Fax 934 035 484 assessorament.sl@ub.edu www.ub.edu/sl/alt GUIA RÀPIDA DE TRADUCCIÓ AMB

Más detalles

Què no és? Què és? Factura Electrònica (en el sector públic)

Què no és? Què és? Factura Electrònica (en el sector públic) FACTURACI Ó ELECTRÒNI CA Factura Electrònica (en el sector públic) Què és? És un document electrònic que: Viatja per mitjans electrònics Garanteix l autenticitat de l origen Garanteix la integritat it

Más detalles

Una plantilla és un fitxer model que conté una sèrie d elements que serveixen de base per a la creació d altres documents similars.

Una plantilla és un fitxer model que conté una sèrie d elements que serveixen de base per a la creació d altres documents similars. Ús de plantilles Una plantilla és un fitxer model que conté una sèrie d elements que serveixen de base per a la creació d altres documents similars. Per exemple, molts dels elements que apareixen en un

Más detalles

CONSULTA DE QUALIFICACIONS FINALS: --- CONSULTA DE CALIFICACIONES FINALES:

CONSULTA DE QUALIFICACIONS FINALS: --- CONSULTA DE CALIFICACIONES FINALES: EOI DE PALMA DE MALLORCA CURS: 2015-2016 CONSULTA DE QUALIFICACIONS FINALS: - ALUMNAT OFICIAL - ALUMNAT DE LES PROVES DE CERTIFICACIÓ ( LLIURE ) - ALUMNAT EOIES --- CONSULTA DE CALIFICACIONES FINALES:

Más detalles

Gimp 4... Retocar les imatges

Gimp 4... Retocar les imatges Gimp 4... Retocar les imatges FES UN TASTET, SENSE POR! Fins ara hem fet un munt de coses amb les imatges: muntatges, cares divertides, etc. Avui, retocarem les imatges per millorar-les. Observa aquestes

Más detalles

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR 0 Índex 1. Què és la capitalització de l atur? Pàg. 2 2. Requisits Pàg. 3 3. Com i qui pot beneficiar se? Pàg. 4 4. Tràmits i documentació per a la sol licitud Pàg. 6 5. Informació

Más detalles

MANUAL D ÚS DEL GEOSERVEI WPS DE CARRERS I ADRECES POSTALS. 2. Característiques generals del geoservei WPS de carrers i adreces postals

MANUAL D ÚS DEL GEOSERVEI WPS DE CARRERS I ADRECES POSTALS. 2. Característiques generals del geoservei WPS de carrers i adreces postals MANUAL D ÚS DEL GEOSERVEI WPS DE CARRERS I ADRECES POSTALS 1. Introducció Els serveis WPS en general permeten invocar geoprocessos distribuïts que possibilitien homogeneïtzar l'extracció, càlcul, transformació,

Más detalles

Guía de configuración de Microsoft Outlook Express para el servicio de correo mail-2.uclv.edu.cu

Guía de configuración de Microsoft Outlook Express para el servicio de correo mail-2.uclv.edu.cu Guía de configuración de Microsoft Outlook Express para el servicio de correo mail-2.uclv.edu.cu Los nuevos usuarios ya sean trabajadores o estudiantes se encuentran en nuestro nuevo servidor de correo

Más detalles

Configuración cliente de correo CGAE

Configuración cliente de correo CGAE Configuración cliente de correo CGAE Creación de perfil de Outlook El primer paso para la configuración de la cuenta de correo será crear un nuevo perfil de Outlook. Acceda al Panel de Control y haga click

Más detalles

GUÍA DE DESCARGA DE UN CERTIFICADO DE ASISTENCIA A LOS CURSOS O MÁSTERS CONVOCADOS POR EL INSTITUTO VALENCIANO DE ADMINISTRACIÓN PÚBLICA (IVAP)

GUÍA DE DESCARGA DE UN CERTIFICADO DE ASISTENCIA A LOS CURSOS O MÁSTERS CONVOCADOS POR EL INSTITUTO VALENCIANO DE ADMINISTRACIÓN PÚBLICA (IVAP) GUÍA DE DESCARGA DE UN CERTIFICADO DE ASISTENCIA A LOS CURSOS O MÁSTERS CONVOCADOS POR EL INSTITUTO VALENCIANO DE ADMINISTRACIÓN PÚBLICA (IVAP) Para la descarga del certificado de asistencia a cualquiera

Más detalles

Consum a través Internet... Compra sense por!

Consum a través Internet... Compra sense por! Consum a través Internet... Compra sense por! SABIES QUÈ...? T has plantejat mai quina diferència hi ha entre la botiga del costat de casa i una botiga d Internet? Què tenen en comú?? Semblances Diferències

Más detalles

MANUAL MIGRACION CORREO A WINDOWS LIVE ESQUIPOS MOVILES

MANUAL MIGRACION CORREO A WINDOWS LIVE ESQUIPOS MOVILES MANUAL MIGRACION CORREO A WINDOWS LIVE ESQUIPOS MOVILES Página 1 de 27 Contenido 1. CONFIGURACIÓN DE WINDOWS LIVE @ETB.NET.CO EN EQUIPOS MÓVILES... 3 1.1 Configuración correo electrónico con el cliente

Más detalles

El servei de correu Exchange Outlook 2007 Àrea de Sistemes de Informació i Comunicacions UPV INDEX

El servei de correu Exchange Outlook 2007 Àrea de Sistemes de Informació i Comunicacions UPV INDEX INDEX 1. El servei de correu Exchange... 3 1.1 En què consisteix el correu Exchange?... 3 1.2 Cóm es sol licita un compte?... 3 1.3 Quines opcions hi ha per a consultar aquest correu?... 3 1.4 Cóm faig

Más detalles

Ajuntament de València. Gestor de Models d Autoliquidacions. Ayuntamiento de Valencia. Gestor de Modelos de Autoliquidaciones

Ajuntament de València. Gestor de Models d Autoliquidacions. Ayuntamiento de Valencia. Gestor de Modelos de Autoliquidaciones Ajuntament de València Gestor de Models d Autoliquidacions Ayuntamiento de Valencia Gestor de Modelos de Autoliquidaciones 1 Índex / Índice Secció / Sección Pàgina / Página Requisits mínims / Requisitos

Más detalles

GUÍA DE USO DE CORREO ELECTRÓNICO INSTITUCIONAL

GUÍA DE USO DE CORREO ELECTRÓNICO INSTITUCIONAL MANUAL DEL USUARIO COMO CONFIGURAR EL CORREO INSTITUCIONAL Pág. 1 Tabla de Contenido 1. Objetivo...03 2. Como configurar el correo...03 3. Como redactar y enviar un correo...07 4. Como responder y enviar

Más detalles

FIRMA ELECTRÓNICA INSTALACIÓN Y USO DE CERTIFICADOS EN ARCHIVO PKCS#12 MANUAL DE USUARIO V1.1 14/07/2015

FIRMA ELECTRÓNICA INSTALACIÓN Y USO DE CERTIFICADOS EN ARCHIVO PKCS#12 MANUAL DE USUARIO V1.1 14/07/2015 FIRMA ELECTRÓNICA INSTALACIÓN Y USO DE CERTIFICADOS EN ARCHIVO PKCS#12 MANUAL DE USUARIO V1.1 14/07/2015 Dirección Nacional de Tecnologías de la Información y Comunicaciones Instalación de certificado

Más detalles

Como Configurar Gmail UC en su IPhone o IPad.

Como Configurar Gmail UC en su IPhone o IPad. Como Configurar Gmail UC en su IPhone o IPad. Para poder configurar su cuenta Gmail UC en tu dispositivo móvil IPhone o en IPad, debe seguir los siguientes pasos: Paso 1: Ingrese a Configuración Paso 2:

Más detalles

MANTENIMENT DE L ORDINADOR

MANTENIMENT DE L ORDINADOR MANTENIMENT DE L ORDINADOR ÍNDEX 1. Introducció...3 2. Afegir i treure programes...4 3. Neteja d'arxius...10 4. Manteniment del disc dur...12 5. Virus i Malware...14 6. Actualitzacions de Windows...17

Más detalles

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades Breu tutorial actualització de dades ATRI El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades El Departament informa al portal ATRI (i no directament a les persones afectades): El no

Más detalles

PROCEDIMENT. Signatura electrònica amb MS Outlook Express i MS Windows XP

PROCEDIMENT. Signatura electrònica amb MS Outlook Express i MS Windows XP INFORMACIÓ GENERAL PROJECTE: Manuals d ús de signatura electrònica Versió: 1.5 TÍTOL: Signatura electrònica amb MS Outlook Express i MS Windows XP Codi Referència: Data Publicació: RESUM: 05/12/2008 PROCEDIMENT

Más detalles

CREIX AMB INTERNET. Escolta música a l ordinador i en reproductors digitals

CREIX AMB INTERNET. Escolta música a l ordinador i en reproductors digitals CREIX AMB INTERNET Escolta música a l ordinador i en reproductors digitals Escolta música a l ordinador i en reproductors digitals 1. Els arxius d àudio 2. Els reproductors - Reproductors físics - Programes

Más detalles

Accés a la xarxa sense fils de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Província de Barcelona. Manual d ús

Accés a la xarxa sense fils de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Província de Barcelona. Manual d ús Accés a la xarxa sense fils de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Província de Barcelona Manual d ús WINDOWS VISTA Aquest manual pretén ser una guia per tal que els usuaris puguin connectar-se a

Más detalles

COM EDITAR L ÀUDIO DEL RELAT PERSONAL (LOCUCIÓ) AMB AUDACITY? *

COM EDITAR L ÀUDIO DEL RELAT PERSONAL (LOCUCIÓ) AMB AUDACITY? * COM EDITAR L ÀUDIO DEL RELAT PERSONAL (LOCUCIÓ) AMB AUDACITY? * És important fer l'enregistrament en una habitació petita, molt poc sorollosa, i sempre amb les finestres tancades. Això ajudarà a que no

Más detalles

GUIA DE CONFIGURACION DE CUENTAS DE CORREO ELECTRONICO EN OUTLOOK EXPRESS

GUIA DE CONFIGURACION DE CUENTAS DE CORREO ELECTRONICO EN OUTLOOK EXPRESS GUIA DE CONFIGURACION DE CUENTAS DE CORREO ELECTRONICO EN OUTLOOK EXPRESS Outlook Express, es un cliente de Microsoft para Administrar y Organizar sus Correos Electrónicos. Permite acceder al Servidor

Más detalles

E-MAIL: CONFIGURACIÓN DE CUENTAS DE CORREO

E-MAIL: CONFIGURACIÓN DE CUENTAS DE CORREO Página 1 de 8 E-MAIL: CONFIGURACIÓN DE CUENTAS DE CORREO MICROSOFT OUTLOOK XP Revisión 1: 27/01/2005 Este documento tiene por finalidad proveer la información necesaria y detallar los pasos a seguir para

Más detalles

Configurar acceso al correo electrónico mediante Outlook 2007/2003 desde lugares remotos

Configurar acceso al correo electrónico mediante Outlook 2007/2003 desde lugares remotos Configurar acceso al correo electrónico mediante Outlook 2007/2003 desde lugares remotos Introducción El presente documento detalla como configurar la funcionalidad de Outlook Anywhere para los usuarios

Más detalles

Calculadora d expressions aritmètiques

Calculadora d expressions aritmètiques Calculadora d expressions aritmètiques Enunciat de la Pràctica de PRO2 Tardor 2016 2 de novembre de 2016 1 Introducció Volem desenvolupar una calculadora d expressions aritmètiques formades amb una sintaxi

Más detalles

Configuración correo-e por correo seguro

Configuración correo-e por correo seguro Configuración correo-e por correo seguro Las instrucciones que siguen a continuación están tomadas con un cliente de MS Outlook como referencia, pero los parámetros de configuración son comunes para cualquier

Más detalles

Importar Correos Infinitum Mail

Importar Correos Infinitum Mail Importar Correos Infinitum Mail Para importar tus correos de tu cuenta Infinitum Mail de Outlook.com necesitas de un cliente de correo (ej. Outlook, Thunderbird, etc.). Para configurar tu correo con Outlook

Más detalles

En este manual se propone utilizar el SkyDrive del correo electrónico del CONALEP, sin embargo también es

En este manual se propone utilizar el SkyDrive del correo electrónico del CONALEP, sin embargo también es En este manual se propone utilizar el SkyDrive del correo electrónico del CONALEP, sin embargo también es funcional para el correo electrónico de HOTMAIL y OUTLOOK. En el caso de que el alumno tenga algún

Más detalles

Configuració d eduroam per Linux

Configuració d eduroam per Linux Castellano \ English Configuració d eduroam per Linux En aquest document trobareu les instruccions per configurar la connexió eduroam de forma manual per a Linux. Primerament haureu de baixar un fitxer

Más detalles

4.7. Lleis de Newton (relacionen la força i el moviment)

4.7. Lleis de Newton (relacionen la força i el moviment) D21 4.7. Lleis de ewton (relacionen la força i el moviment) - Primera Llei de ewton o Llei d inèrcia QUÈ ÉS LA IÈRCIA? La inèrcia és la tendència que tenen el cossos a mantenirse en repòs o en MRU. Dit

Más detalles

Tutorial amplificador classe A

Tutorial amplificador classe A CFGM d Instal lacions elèctriques i automàtiques M9 Electrònica UF2: Electrònica analògica Tutorial amplificador classe A Autor: Jesús Martin (Curs 2012-13 / S1) Introducció Un amplificador és un aparell

Más detalles

DIVISIBILITAT. Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 5 35

DIVISIBILITAT. Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 5 35 ESO Divisibilitat 1 ESO Divisibilitat 2 A. El significat de les paraules. DIVISIBILITAT Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 = 7 5 35 = 5 7 35 7 0 5 35

Más detalles

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo FORMACIÓ BONIFICADA Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo Les empreses que cotitzen a la Seguretat Social per la contingència

Más detalles

CONFIGURACIÓN DE CUENTA DE CORREO ELECTRÓNICO

CONFIGURACIÓN DE CUENTA DE CORREO ELECTRÓNICO Este procedimiento tiene como objetivo permitirle configurar su cuenta de correo electrónico en Outlook (Marca y Derechos Reservados por Microsoft). 1.- Ejecute el programa Microsoft Outlook, espere a

Más detalles

Qué diferencia práctica hay entre una cuenta de correo POP y otra IMAP?

Qué diferencia práctica hay entre una cuenta de correo POP y otra IMAP? Qué diferencia práctica hay entre una cuenta de correo POP y otra IMAP? La cuenta de correo POP nos bajará todos los correos de la bandeja de entrada del web al ordenador, poniéndolos a salvo. Pero no

Más detalles

CGPE Manual de Configuración del Correo Electrónico. Manual para la configuración del correo electrónico en Outlook Express

CGPE Manual de Configuración del Correo Electrónico. Manual para la configuración del correo electrónico en Outlook Express CGPE Manual de Configuración del Correo Electrónico Manual para la configuración del correo electrónico en Outlook Express Versión: 1.0 Fecha: 14/03/2011 1. INTRODUCCIÓN Y REQUISITOS MÍNIMOS... 3 2. WEBMAIL...

Más detalles

Ús del certificat digital per generar i validar signatures genèriques

Ús del certificat digital per generar i validar signatures genèriques Ús del certificat digital per generar i validar signatures genèriques D1365 N- Signatura Genèrica Versió: 1.4 Pàgina 1 de 28 Control documental Estat formal Elaborat per: Aprovat per: Formació. CATCert

Más detalles

Configuración del cliente de correo Microsoft Outlook

Configuración del cliente de correo Microsoft Outlook Configuración del cliente de correo Microsoft Outlook Dirección de Redes y Seguridad Informática Índice de contenido Introducción...3 Ventajas y desventajas de Outlook...3 Instalación y configuración del

Más detalles

ESTADÍSTIQUES I GRÀFICS a ITACA (en castellano más adelante, pág. 15 a 28)

ESTADÍSTIQUES I GRÀFICS a ITACA (en castellano más adelante, pág. 15 a 28) ESTADÍSTIQUES I GRÀFICS a ITACA (en castellano más adelante, pág. 15 a 28) Des de Centre Llistats Estadístiques i Gràfics podrà obtindre informació estadística sobre distints aspectes acadèmics del seu

Más detalles

OmniTouch 8400 Instant Communications Suite. My Instant Communicator para Microsoft Outlook Guía del usuario. Versión 6.7

OmniTouch 8400 Instant Communications Suite. My Instant Communicator para Microsoft Outlook Guía del usuario. Versión 6.7 OmniTouch 8400 Instant Communications Suite My Instant Communicator para Microsoft Outlook Guía del usuario Versión 6.7 8AL 90243ESAD ed01 Sept 2012 Índice 1 MY INSTANT COMMUNICATOR PARA MICROSOFT OUTLOOK...

Más detalles

Instrucciones para Ingresar a su Cuenta de Correo. Nota:

Instrucciones para Ingresar a su Cuenta de Correo. Nota: Instrucciones para Ingresar a su Cuenta de Correo Nota: Todas nuestras cuentas de correo incluyen una página webmail para revisar sus correos desde cualquier navegador, adicionalmente estos correos tienen

Más detalles

Instalación de Alcatraz...3. Activación de la cuenta...4. Descarga del software. Pasos para la instalación...5

Instalación de Alcatraz...3. Activación de la cuenta...4. Descarga del software. Pasos para la instalación...5 Guía de Instalación INDICE Instalación de Alcatraz...3 Activación de la cuenta...4 Descarga del software. Pasos para la instalación...5 Instalación de Alcatraz Tras la contratación de Alcatraz, el servicio

Más detalles

MICROSOFT OUTLOOK 2010

MICROSOFT OUTLOOK 2010 CONFIGURACIÓN DE UNA CUENTA DE E MAIL EN EL CLIENTE DE CORREO MICROSOFT OUTLOOK 2010 Para poder enviar y recibir mensajes de correo electrónico con Microsoft Outlook 2010, debe agregar y configurar una

Más detalles

Les funcions que apliquen a tots els elements del domini la mateixa imatge es diu funció constant, evidentment han d ésser del tipus f(x) = k (k R)

Les funcions que apliquen a tots els elements del domini la mateixa imatge es diu funció constant, evidentment han d ésser del tipus f(x) = k (k R) 1 1 3 FUNCIONS LINEALS I QUADRÀTIQUES 3.1- Funcions constants Les funcions que apliquen a tots els elements del domini la mateixa imatge es diu funció constant, evidentment han d ésser del tipus f(x) k

Más detalles

Guía de instalación y Rendimiento Óptimo

Guía de instalación y Rendimiento Óptimo Outlook Connector para MDaemon Guía de Inicio Rápido Guía de instalación y Rendimiento Óptimo Esta guía proporciona información sobre cómo obtener el rendimiento óptimo de Outlook Connector, cómo instalar

Más detalles

I. SISTEMA DIÈDRIC 3. DISTÀNCIES I ANGLES DIBUIX TÈCNIC

I. SISTEMA DIÈDRIC 3. DISTÀNCIES I ANGLES DIBUIX TÈCNIC DIBUIX TÈCNIC I. SISTEMA DIÈDRIC 3. DISTÀNCIES I ANGLES 1. Dist. d un punt a una recta - Abatiment del pla format per la recta i el punt 2. Dist. d un punt a un pla - Canvi de pla posant el pla de perfil

Más detalles

FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LES PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE COL LABORACIÓ

FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LES PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE COL LABORACIÓ Pàg.: 1 de 6 PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE Pàg.: 2 de 6 FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LA PRESTACIÓ DEFINICIÓ DE LA PRESTACIÓ Nom de la prestació Descripció Tramitació de beques

Más detalles

Creació i gestió de blogs amb WordPress.com. Departament de Formació

Creació i gestió de blogs amb WordPress.com. Departament de Formació Creació i gestió de blogs amb WordPress.com Aquest document ha estat elaborat per personal del Departament de Formació del Consorci de Tecnologies de la informació i la comunicació de Mallorca. La seva

Más detalles

POLÍTICA DE COOKIES. La información que le proporcionamos a continuación, le ayudará a comprender los diferentes tipos de cookies:

POLÍTICA DE COOKIES. La información que le proporcionamos a continuación, le ayudará a comprender los diferentes tipos de cookies: POLÍTICA DE COOKIES Una "Cookie" es un pequeño archivo que se almacena en el ordenador del usuario y nos permite reconocerle. El conjunto de "cookies" nos ayuda a mejorar la calidad de nuestra web, permitiéndonos

Más detalles

MANUAL DE CONFIGURACION DE CUENTA DE CORREO CLAVIJERO EN OUTLOOK 2007

MANUAL DE CONFIGURACION DE CUENTA DE CORREO CLAVIJERO EN OUTLOOK 2007 MANUAL DE CONFIGURACION DE CUENTA DE CORREO CLAVIJERO EN OUTLOOK 2007 En este manual se explicara el proceso de configuración del Outlook Exchange, así como la configuración de cuentas por POP3. tanto

Más detalles

Configurar Outlook 2007 por IMAP Creación de una cuenta nueva

Configurar Outlook 2007 por IMAP Creación de una cuenta nueva Configurar Outlook 2007 por IMAP Creación de una cuenta nueva Para crear una cuenta nueva, en primer lugar, debe ir al menú Herramientas, lo y hacer clic sobre Configuración de cuentas. Luego, haga clic

Más detalles

Programa Grumet Èxit Fitxes complementàries

Programa Grumet Èxit Fitxes complementàries MESURA DE DENSITATS DE SÒLIDS I LÍQUIDS Activitat 1. a) Digueu el volum aproximat dels següents recipients: telèfon mòbil, un cotxe i una iogurt. Teniu en compte que un brik de llet té un volum de 1000cm3.

Más detalles

EL BO SOCIAL, APROFITA L!

EL BO SOCIAL, APROFITA L! EL BO SOCIAL, APROFITA L! El Bo Social, aprofita l! Què és? Un descompte del 25% en la factura de l electricitat del preu del terme de potència (terme fix) i del consum. En cap cas dels lloguers o serveis

Más detalles

CGPE Manual de Configuración del Correo Electrónico. Manual para la configuración del correo electrónico en Outlook 2000

CGPE Manual de Configuración del Correo Electrónico. Manual para la configuración del correo electrónico en Outlook 2000 CGPE Manual de Configuración del Correo Electrónico Manual para la configuración del correo electrónico en Outlook 2000 Versión: 1.0 Fecha: 14/03/2011 1. INTRODUCCIÓN Y REQUISITOS MÍNIMOS... 3 2. WEBMAIL...

Más detalles

Correo Electrónico. Guías de uso para configurar el Correo Electrónico CABLEVISION Powered by Google Apps en Administradores.

Correo Electrónico. Guías de uso para configurar el Correo Electrónico CABLEVISION Powered by Google Apps en Administradores. Correo Electrónico Guías de uso para configurar el Correo Electrónico CABLEVISION Powered by Google Apps en Administradores.! ÍNDICE Pasos previos ---------------------------------------------------------------------------------------

Más detalles

GUIA BÀSICA PER UTILITZAR L OFICINA VIRTUAL

GUIA BÀSICA PER UTILITZAR L OFICINA VIRTUAL GUIA BÀSICA PER UTILITZAR L OFICINA VIRTUAL L Oficina Virtual de l Ajuntament d Ontinyent és el lloc on els ciutadans poden fer gestions i tràmits administratius de forma electrònica o també rebre informació

Más detalles

Veure que tot nombre cub s obté com a suma de senars consecutius.

Veure que tot nombre cub s obté com a suma de senars consecutius. Mòdul Cubs i nombres senars Edat mínima recomanada A partir de 1er d ESO, tot i que alguns conceptes relacionats amb el mòdul es poden introduir al cicle superior de primària. Descripció del material 15

Más detalles

Configuración de correo protocolo IMAP en el Outlook Express

Configuración de correo protocolo IMAP en el Outlook Express Configuración de correo protocolo IMAP en el Outlook Express A continuación se describen los pasos para la configuración del Correo IMAP en su cuenta de Outlook Express. 1- Ingrese a su correo Outlook

Más detalles

GESTIÓ DE LES TAXES EN CENTRES PRIVATS CONCERTATS (en castellano más adelante, pág. 5 a 8)

GESTIÓ DE LES TAXES EN CENTRES PRIVATS CONCERTATS (en castellano más adelante, pág. 5 a 8) GESTIÓ DE LES TAXES EN CENTRES PRIVATS CONCERTATS (en castellano más adelante, pág. 5 a 8) Els centres privats concertats no tenen capacitat per a generar els impresos de taxes (046) acadèmiques. No obstant

Más detalles

Configuración en Microsoft Office Outlook 2003

Configuración en Microsoft Office Outlook 2003 Configuración en Microsoft Office Outlook 2003 Se requiere en primera instancia contar con el software Outlook 2003 previamente instalado y contar con las licencias de uso necesarias, contar también con

Más detalles

MICROSOFT OUTLOOK 2010

MICROSOFT OUTLOOK 2010 MICROSOFT OUTLOOK 2010 Outlook es el programa de comunicación y administración de información personal del sistema Microsoft Office. Ofrece un lugar unificado para administrar el correo electrónico, calendarios,

Más detalles

MANUAL DE CONFIGURACION DEL CORREO ELECTRÓNICO. Versión 1.0

MANUAL DE CONFIGURACION DEL CORREO ELECTRÓNICO. Versión 1.0 MANUAL DE CONFIGURACION DEL CORREO ELECTRÓNICO Versión 1.0 Enero de 2009 CONTENIDO INTRODUCCIÓN 1. CONFIGURACIÓN DE OUTLOOK 1.1. Conceptos 1.2. Configuración de SMTP (envío) y POP3 (recepción) 2. USO DE

Más detalles