A. IMPORT DE LA CONTRACTACIÓ PRESSUPOST BASE ,41 EUR IVA (21%) ,14 EUR TOTAL PRESSUPOST ,55 EUR

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "A. IMPORT DE LA CONTRACTACIÓ PRESSUPOST BASE ,41 EUR IVA (21%) ,14 EUR TOTAL PRESSUPOST ,55 EUR"

Transcripción

1 PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS PER A LA CONTRACTACIÓ DE LES OBRES PROJECTE CONSTRUCTIU D OBRA CIVIL PER A LA CONNEXIÓ DE LES EMPRESES DELS POLÍGONS DE SANTPEDOR A LA TRONCAL DE FIBRA ÒPTICA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA TRAMS A1, A4, A5 I A6. A. IMPORT DE LA CONTRACTACIÓ PRESSUPOST BASE ,41 EUR IVA (21%) ,14 EUR TOTAL PRESSUPOST ,55 EUR B. QUADRE DE CARACTERÍSTIQUES Contracte d obres compreses en el projecte constructiu d obra civil per a la connexió de les empreses dels polígons de Santpedor, a la troncal de fibra òptica de la Generalitat de Catalunya, en els trams definits pel projecte A1, A4, A5 i A6 1. PODER ADJUDICADOR 1.a) Administració contractant: AJUNTAMENT DE SANTPEDOR 1.b) Òrgan de contractació: Alcalde 2. IDENTIFICACIÓ ADMINISTRATIVA I TRAMITACIÓ DE L EXPEDIENT 2.a) Número d expedient: 861/ b) Tipus de contracte: Obres 2.c) Procediment: Obert 2.d) Tramitació: Ordinària 2.e) Criteri d Adjudicació: proposició econòmicament més avantatjosa 3. OBJECTE DEL CONTRACTE 3.a) Descripció: Execució de les obres compreses al projecte constructiu d obra civil per a la connexió de les empreses dels polígons de Santpedor, a la troncal de fibra òptica de la Generalitat de Catalunya, en els trams definits pel projecte A1, A4, A5 i A6, redactat per l empresa EACOM S.A. Control de qualitat (3% pressupost de l obra). El laboratori de control de qualitat el determinarà l Ajuntament. 3.b) Condicions específiques: Les previstes al PPT 3.c) Divisió en lots: No procedeix. 3.d) CPV: CPA 42.22

2 4. PREU DEL CONTRACTE 4.a) Valor estimat del contracte (VEC) del contracte: ,41 EUR (IVA no inclòs) 4.b) Pressupost als efectes de licitació: ,41 EUR (IVA no inclòs) 4.c) Pròrrogues: No 4.d) IVA (calculat al 21% vigent): ,14 EUR 5. EXISTÈNCIA DE CRÈDIT 5.a) Aplicació pressupostària. El projecte es finança amb càrrec al pressupost de l exercici 2016 de l Ajuntament de Santpedor. 5.b) Partida pressupostària: DURADA DEL CONTRACTE 6.a) Iniciació de les obres: L execució del contracte s iniciarà amb l acta de comprovació del replanteig. Aquesta tindrà lloc, en tot cas, en el termini màxim de 30 dies naturals següents a comptar des de l adjudicació del contracte. 6.b) Termini d execució: quatre mesos. 6.c) Finalització de les obres: El que correspongui al quart mes comptat a partir de la signatura de l acta de replanteig. 6.d) pròrrogues: No 7. GARANTIA 7.a) Provisional: No s exigeix per participar en el concurs. 7.b) Definitiva: S exigeix. Import del 5% de l import d adjudicació. 8. CLASSIFICACIÓ DEL CONTRACTISTA Classificació: No s exigeix. 9. CAPACITAT PER CONTRACTAR I SOLVÈNCIA Per a l acreditació de la capacitat i la solvència s ha de presentar inicialment la declaració responsable d acord amb el model de l annex II d aquest plec. Només el licitador que sigui proposat com a adjudicatari haurà de presentar la documentació justificativa corresponent. Capacitat. Estan facultades per contractar les persones físiques o jurídiques, espanyoles o estrangeres que tinguin personalitat jurídica i plena capacitat d obrar, d acord amb el que estableix l article 54 del TRLCSP; que no estiguin incloses en cap de les prohibicions de contractar que es recullen a l article 60 del TRLCSP; que acreditin la solvència que es requereix en aquest Plec ; i que gaudeixin de l habilitació empresarial o professional que, si s escau, sigui exigible per dur a terme l activitat o prestació que constitueixi l objecte del contracte.

3 Solvència econòmica i financera La solvència econòmica i financera s ha d acreditar mitjançant : - Una declaració relativa al volum anual de negocis del licitador, que referit a l any de major volum de negoci dels 3 últims disponibles ha de ser almenys el doble del valor estimat del contracte. El volum anual de negocis s acreditarà per mitjà dels comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l empresari hi estigués inscrit, i en cas contrari pel registre oficial al qual hagi d estar inscrit. Els empresaris no obligats a presentar els comptes en Registres oficials podran aportar, com a mitjà alternatiu d acreditació, els llibres de comptabilitat degudament legalitzats. -Declaracions apropiades d entitats financeres o, si s escau, justificant de l existència d una assegurança d indemnització per riscos professionals. Solvència professional o tècnica La solvència professional o tècnica s ha d acreditar mitjançant una relació de les obres del mateix tipus o naturalesa al que correspon l objecte del contracte, efectuats pel candidat en el curs dels 10 últims anys, avalats per certificats de bona execució. El requisit mínim serà que l import anual acumulat en l any de major execució sigui igual o superior al doble valor estimat del contracte 10. ADMISSIÓ DE VARIANTS No s admeten variants en relació al projecte. 11. DESPESES MÀXIMES DE PUBLICITAT DEL CONTRACTE (ALS DIARIS OFICIALS O EN ALTRES MITJANS DE DIFUSIÓ). Import màxim: 1.000,00 Euros. 12. REVISIÓ DE PREUS No s estableix la possibilitat de revisió de preus. 13. TERMINI DE GARANTIA DE L OBRA EXECUTADA 12 mesos des de l acta de recepció. 14. DOCUMENTS QUE INTEGREN EL PROJECTE Projecte tècnic, plec de condicions tècniques, amidaments, estudi de seguretat i salut, documentació econòmica i plànols. 15. SUBCONTRACTACIÓ 15.a) Possibilitat: SI. Màxim 50% 15.b) S exigeix autorització: SI.

4 16. ASSEGURANÇA DE RESPONSABILITAT CIVIL Capital mínim assegurat de ,00 Euros. 17. LLOC i FORMA DE PRESENTACIÓ DE LES OFERTES Registre General de l AJUNTAMENT DE SANTPEDOR Plaça Gran, SANTPEDOR Horari: De 9,00h a 14,00h del matí Els licitadors han de presentar, la seva oferta en dos sobres tancats, a les dependències del registre de l Ajuntament de Santpedor. El termini màxim de recepció de les proposicions és de 26 dies naturals a comptar de l endemà de l anunci en el BOPB i en perfil del contractant. La proposició també es podrà trametre per correu, d acord amb el que disposa l article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, o en qualsevol de les altres formes previstes en aquest article. Quan les proposicions s enviïn per correu, l empresari ha de justificar la data d imposició de l enviament a l oficina de Correus i anunciar a l òrgan de contractació la remissió de l oferta mitjançant tèlex, fax, telegrama o correu electrònic fontvn@santpedor.cat en el mateix dia, consignant el número de l expedient, títol complet de l objecte del contracte i nom del licitador. L acreditació de la recepció del citat tèlex, fax, telegrama o correu electrònic s efectuarà mitjançant diligència estesa en el mateix document pel secretari municipal. Sense la concurrència dels requisits establerts en els dos paràgrafs anteriors, no serà admesa la proposició si és rebuda per l òrgan de contractació amb posterioritat a la data de finalització del termini assenyalat en l anunci de licitació. En tot cas, transcorreguts els deu dies següents a aquesta data sense que s hagi rebut la documentació, aquesta no serà admesa. Els mitjans electrònics, informàtics i telemàtics utilitzables han de complir, a més, els requisits establerts en la disposició addicional quinzena del RDL 3/2011, pel qual s aprova el text refós de la llei de contractes del sector públic. Cada licitador només pot presentar una oferta. Tampoc pot subscriure cap proposta en unió temporal amb altres si ho ha fet individualment, ni figurar en més d una unió temporal d empreses. La infracció d aquestes normes donarà lloc a la no admissió de totes les propostes que hagi subscrit. La proposició serà secreta i la seva presentació presumeix l acceptació incondicionada per part del licitador del contingut del present Plec de clàusules.

5 18. DOCUMENTACIÓ A APORTAR PELS LICITADORS Les proposicions per a prendre part en la licitació es presentaran en dos sobres tancats en la part exterior dels quals s indicarà: Sobre «A»: Documentació Administrativa. Sobre «B»: Proposició Econòmica i Millores A més a la part exterior de cada un dels sobres es farà constar Denominació i NIF de l empresa licitadora amb domicili, telèfon, fax i correu electrònic de contacte. Identificació del procediment al que licita i la seva denominació Nom, cognoms i signatura del representant que signa la proposició Els documents a incloure en cada sobre han de ser originals o còpies autentificades, conforme a la legislació en vigor. Les empreses estrangeres presentaran tots els documents traduïts de forma oficial al català o castellà Documentació a incloure en cada sobre: Sobre «A» Documentació Administrativa 1. NIF de l empresa i DNI del seu representant 2. Declaració responsable del licitador segons el model normalitzat ( annex II) El que s hagi declarat en el document al que fa referència el punt anterior (punt 2) caldrà que necessàriament s acrediti per part del licitador que resulti proposat per la Mesa de Contractació com a adjudicatari abans de l adjudicació del contracte, amb l advertiment que de no poder acreditar-se algun dels extrems declarats, l adjudicació decaurà a favor de l empresa classificada en segon lloc. L Ajuntament de Santpedor es reserva el dret d adoptar les mesures legals oportunes en cas d apreciar mala fe per part del licitador en la declaració responsable presentada. 3. Model d acceptació de mitjans electrònics de comunicació (annex III)

6 1. Proposició econòmica Sobre «B» Proposició Econòmica i Millora Aquesta proposició s haurà de formular d acord amb el model que figura com a annex I. En aquesta proposta s especificarà l import pel qual s està disposat a executar el contracte que no pot ser superior al establert com a import de licitació que actuarà com a màxim. No es valoraran les proposicions dels licitadors, que per tant seran exclosos del procediment, en el cas que el preu ofert sigui superior al preu de sortida, o si l objecte de valoració no compleix els requisits bàsics establerts al plec de prescripcions tècniques, previ informe tècnic que ho motivi. Només es pot presentar una proposició. No s acceptaran les ofertes que tinguin omissions, esmenes o errors que impedeixin de conèixer clarament el que es considera fonamental per valorar-la. S ha d especificar clarament i de manera separada el tipus d IVA que s aplica. En cas de discrepància en les xifres expressades numèricament i les expressades en lletres, l òrgan de contractació tindrà en compte les quantitats expressades en lletres. Per l oferta presentada serveix com a base el projecte, tenint en compte estrictament allò que determina la memòria, els plànols detallats, el pressupost i mides de l obra i en conjunt el plec de prescripcions tècniques que integren el projecte. L oferta inclourà els equips ressenyats en el projecte, plànols i documentació general, els quals formaran part l obra. L omissió per part del licitador de qualsevol element o partida alçada en la seva proposta d oferta que sigui necessària per la completa execució dels treballs, no serà motiu per una compensació extra. Els preus inclosos en el pressupost s entenen complets (materials, mitjans auxiliars i mà d obra) i inclouen el subministrament dels materials, la completa execució i posada en servei de l obra. Cada preu unitari o alçat inclou qualsevol element que calgui pel complet muntatge. És imprescindible que aquesta oferta estigui signada pel representant de l empresa licitadora i concordi amb la documentació general examinada i admesa. 2. Millora continguda en el Projecte : Indicació de si s ofereix o no.

7 19. CRITERIS VALORACIÓ DE LES OFERTES Els dos criteris a tenir en compte a l hora de considerar quina és la proposició econòmicament més avantatjosa és el preu més baix i millores. Millora del preu: 50 PUNTS S assignarà la màxima puntuació a la proposta que ofereixi el preu més baix. Les restants propostes es valoraran d acord amb la fórmula: Omin x 50 On En la qual: Omin : oferta mínima On : oferta que es valora Millora de projecte prevista en PPT: 50 PUNTS La millora, per ser puntuada, ha de ser acceptada en la seva totalitat. Les ofertes que no la proposin íntegrament seran valorades en aquest apartat amb 0 punts. El caràcter anormal o desproporcionat de les ofertes de la baixa econòmica s apreciarà d acord amb el que disposa l article 85 del RGLCAP. Als afectes del càlcul de l oferta es descomptarà del preu total el valor estimat de la millora (6.699,70 ), en cas que el licitador l hagués ofertat. En aquest cas, es donarà audiència a l empresa convidada que l hagi presentat per tal que justifiqui la valoració i precisi les condicions de la seva oferta, a l hora que es demanarà l assessorament del tècnic municipal corresponent. Tindran preferència en l adjudicació del contracte les proposicions presentades per les empreses que, en el moment de licitar, tinguin en la seva plantilla un nombre de treballadors amb discapacitat superior al 2 per 100, sempre que les seves proposicions igualin en els seus termes a les més avantatjoses des del punt de vista dels criteris que han de servir de base per l adjudicació o dels aspectes de negociació si escau. Si hi hagués dos o més proposicions iguals que resultessin ser les ofertes econòmicament més avantatjoses, es decidirà l adjudicació d aquestes mitjançant sorteig. 20. PERFIL DE CONTRACTANT Amb la finalitat d assegurar la transparència i l accés públic a la informació relativa a la seva activitat contractual, i sense perjudici de la utilització d altres mitjans de publicitat, el contracte es publicita al Perfil de Contractant al qual es podrà accedir segons les especificacions que es regulen en la pàgina web següent:. 21. MESA DE CONTRACTACIÓ

8 La Mesa de contractació estarà composada per: PRESIDENT L Alcalde, el Sr. Xavier Codina Casas, o regidor/a en qui delegui. VOCALS Josep Illa Antich, Regidor d Urbanisme i Medi Ambient (o regidor/a en qui delegui) Agustí Comas Guitó, Regidor de Cultura, Educació i Participació Ciutadana o regidor/a en qui delegui Roser Espinalt Castellana, secretària accidental (o en qui delegui) Serafina Vilaseca Sellarés, interventora accidental (o en qui delegui) Trinitat Capdevila Fígols, cap de Serveis Jurídics (o en qui delegui) Carles Torrabadella Alsina, cap de Serveis Territorials (o en qui delegui) SECRETARI/A DE LA MESA, Núria Font Vila, Administrativa de Secretaria (o en qui delegui) 22. OBERTURA DE PROPOPOSICIONS La Mesa de contractació, es reunirà a partir del primer dia hàbil després de la finalització del termini de presentació de proposicions, qualificarà prèviament la documentació integrant del sobre A. Si s observen defectes o omissions esmenables, atorgarà un termini de tres (3 ) dies hàbil per esmenar-los. Així, mateix l òrgan de contractació i la Mesa de contractació podran demanar dels empresaris aclariments sobre els certificats o documents presentats, o requerir-los per a la presentació d altres complementaris, que hauran de presentar-se en un termini no superior a cinc (5) dies naturals, sense que puguin presentar-se després d haver-se declarat admeses les ofertes. Aquest requeriment s efectuarà per fax o correu electrònic, preferentment per a aquest últim a l adreça electrònica que a aquest efecte es farà constar en les referències de l empresari, i serà suficient per acreditar la notificació l acreditació municipal de la tramesa electrònica. Posteriorment i dintre del termini màxim de set (7) dies naturals a comptar des de la data d obertura de la documentació administrativa la Mesa de contractació procedirà, en acte públic, al qual seran convocats per correu electrònic, a l obertura del sobre núm. B, excepte el de les proposicions rebutjades i formularà a l òrgan de contractació la corresponent proposta de classificació, per ordre decreixent, de les proposicions presentades i acceptades, i d adjudicació a favor del licitador que hagi presentat l oferta econòmicament més avantatjosa: preu més baix i millores. 23. ADJUDICACIÓ CONTRACTE L òrgan de contractació requerirà al licitador que hagi presentat l oferta econòmicament més avantatjosa, perquè, dintre del termini de 10 dies hàbils, a partir del dia següent al rebut de l esmentat requeriment, perquè presenti la documentació acreditativa de:

9 - Compliment de les obligacions tributàries - Compliment de les obligacions amb la Seguretat Social - Acreditació capacitat i solvència exigibles - Haver dipositat la garantia definitiva del 5% del preu d adjudicació (iva exclòs). L òrgan de contractació adjudicarà el contracte en els 5 dies hàbils següents a la recepció de la documentació esmentada anteriorment. En cas que no s atengui adequadament el requeriment en el termini assenyalat, s entendrà que el licitador retira la seva oferta, procedint en aquest cas a demanar la mateixa documentació al licitador següent, per l ordre en que hagin quedat classificades les seves ofertes. L adjudicació del contracte haurà de ser motivada, es notificarà als licitadors i a l hora es publicarà en el perfil del contractant. 24. FORMALITZACIÓ DEL CONTRACTE La formalització del contracte en document administratiu s efectuarà en els quinze dies hàbils següents a comptar des de la data de la notificació de l adjudicació definitiva; aquest document constituirà títol suficient per accedir a qualsevol registre públic. El contractista podrà sol licitar que el contracte s elevi a escriptura pública, i seran a càrrec seu les despeses corresponents.

10 (ANNEX I) MODEL OFERTA ECONÒMICA El Sr./la Sra...., domiciliat/da a... carrer... núm.,..., amb DNI /NIF núm..., major d edat, en nom propi, o en representació de l empresa... amb domicili a... carrer... núm..., MANIFESTA : A) Que està assabentat/da de les condicions exigides per optar a l adjudicació del contracte que té per objecte les obres de connexió de les empreses dels polígons a la troncal de fibra òptica de la Gencat trams A1, A4, A5 i A6 i es compromet a realitzar les obres amb subjecció al projecte esmentat i al plec de clàusules administratives generals i particulars de l Ajuntament de Santpedor, accepta i se sotmet plenament al plec de condicions tècniques pel preu que s indica (en xifres i lletres): I amb el següent desglòs: Tipus IVA ( 21%) Preu del contracte Preu sense IVA Import IVA IMPORT (euros) B) Que en relació a la Millora prevista en el Plec de prescripcions tècniques: ---- S ofereix la seva execució íntegra sense cap cost per l Ajuntament ---- No s ofereix la seva execució Igualment declara sota la seva responsabilitat que reuneix totes i cadascuna de les condicions exigides per contractar amb l Administració i no està incorregut en cap prohibició per contractar legalment establerta., de de (signatura del declarant) Nota. Tant la proposta econòmica com la declaració jurada i tota la resta de documentació presentada haurà de ser signada per la persona, que d acord amb els poders presentats, acrediti la seva representació.

11 (ANNEX II) DECLARACIÓ RESPONSABLE PER A PERSONA FÍSICA/JURÍDICA.CAPACITAT PER CONTRACTAR AMB L ADMINISTRACIÓ PÚBLICA. DECLARACIÓ RESPONSABLE COMPLIMENT SOLVÈNCIA El/la sotasignat, senyor/a...amb NIF... actuant en nom propi o com a representant de... CIF...amb domicili... de... DECLARO SOTA LA MEVA RESPONSABILITAT, com a licitador del procediment... convocat per l Ajuntament de Santpedor, que l empresa... a) Està facultada per a contractar amb l Administració, ja que tenint capacitat d obrar, no es troba compresa en cap de les circumstàncies assenyalades en l article 60 del Reial decret legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, pel qual s aprova el text refós de la Llei de contractes del sector públic. b) Està al corrent de en el compliment de les seves obligacions tributàries i amb la Seguretat Social, de conformitat amb el què estableixen els articles 13 i 14 del Reglament General de la Llei de contractes de les administracions públiques, aprovat per Reial Decret 1098/2001, de 12 d octubre. c) Que no incompleix cap d aquelles circumstàncies a les que es refereix la Llei 13/2005, de 27 de desembre de règim d incompatibilitats dels alts càrrecs al servei de la Generalitat, així com la Llei 21/1987, de 26 de novembre, d incompatibilitats de personal al servei de l administració de la Generalitat. d) Que l empresa compleix tots els requisits i obligacions exigits per la normativa vigent per a la seva obertura, instal lació i funcionament legal. e) Que compleix amb les condicions establertes en els plecs que regulen la licitació, especialment les relacionades amb la solvència tècnica i econòmica. f) Que l empresa que represento compleix es troba donada d alta a l IAE a l epígraf...

12 g) que l empresa que represento compleix les condicions establertes legalment per a la contractació amb l Administració, requisits que reuneix en la data de finalització del termini de presentació d ofertes en aquest procediment de contractació. h) Que la bústia electrònica on, si escau, realitzar les comunicacions i notificacions en el procés de licitació i els posteriors tràmits d adjudicació, formalització, modificació, negociació, execució i extinció normal o anormal del contracte I per què així consti, signo aquesta declaració responsable. (lloc i data) (segell de l empresa) Nota. Tant la proposta econòmica com la declaració jurada i tota la resta de documentació presentada haurà de ser signada per la persona que, d acord amb el poders presentats, acrediti la seva representació.

13 (ANNEX III) MODEL D ACCEPTACIÓ DE MITJANS ELECTRÒNICS DE COMUNICACIÓ Declaració d acceptació de mitjans electrònics de comunicació en el procediment obert convocat per a l adjudicació del contracte de......, de l Ajuntament de Santpedor. En/Na... amb DNI núm...., amb domicili a efectes de notificació a, carrer..., núm...., en nom propi o en representació de..., DECLARO: Que accepto com a mitjà vàlid per què l Ajuntament de Santpedor efectuï les comunicacions en els tràmits d aquesta contractació i de l adjudicació, sense perjudici que aquestes comunicacions també es facin pels mitjans que estableixin les disposicions vigents, el telèfon, el fax i el correu electrònic següents: Correu electrònic (obligatori) : mòbil (obligatori) : Altres dades de comunicació: Adreça postal: Telèfon: Fax: Correu electrònic: (Lloc, data i signatura del licitador) Nota. Tant la proposta econòmica com la declaració jurada i tota la resta de documentació presentada haurà de ser signada per la persona que, d acord amb el poders presentats, acrediti la seva representació.

Contrato privado Procedimiento abierto Oferta: varios criterios de adjudicación Contrato sujeto a regulación armonizada Tramitación ordinaria

Contrato privado Procedimiento abierto Oferta: varios criterios de adjudicación Contrato sujeto a regulación armonizada Tramitación ordinaria Corts Valencianes Licitació número CVA 25/15. Serveis d assegurança col lectiva de vida i accidents per als diputats i diputades de les Corts i serveis d assegurança col lectiva de vida i acci dents del

Más detalles

Jornada sobre l impacte de les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals

Jornada sobre l impacte de les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals Jornada sobre l impacte les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals Llei 25/2013 27 sembre. Impuls la factura electrònica i creació l Comptable Factures 1 1 1 Objecte Objecte

Más detalles

Decreto clasif y adj gas natural y glp expte 7_14_cecom Numero de decreto : 03138, Fecha de decreto : 15 abril 2015

Decreto clasif y adj gas natural y glp expte 7_14_cecom Numero de decreto : 03138, Fecha de decreto : 15 abril 2015 Pagina 1 de 6 DECRETO DEL PRESIDENTE DE LA DIPUTACIÓN DE VALENCIA NUMERO DECRET DEL PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA NÚM. Dada cuenta del expediente 7/14/CECOM, instruido por la Central de Compras,

Más detalles

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius:

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius: V EDICIÓ DEL CONCURS 5a BECA ROTARY IMPULS A L EMPRENEDORIA 2016 Rotary Club de Cerdanyola del Vallès i l Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, convoquen la cinquena Edició del Concurs 5a Beca Rotary Impuls

Más detalles

Dept. Serveis Informàtics Cr Pere Martell 2 Tel Fax Tarragona

Dept. Serveis Informàtics Cr Pere Martell 2 Tel Fax Tarragona PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE HA DE REGIR LA CONTRACTACIÓ DEL SUBMINISTRAMENT DE DOS (2) EQUIPAMENTS PER A LA REALITZACIÓ DE CÒPIES DE SEGURETAT A DISC AMB EMMAGATZEMATGE DEDICAT, DEDUPLICACIÓ I

Más detalles

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR 0 Índex 1. Què és la capitalització de l atur? Pàg. 2 2. Requisits Pàg. 3 3. Com i qui pot beneficiar se? Pàg. 4 4. Tràmits i documentació per a la sol licitud Pàg. 6 5. Informació

Más detalles

PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS PER A

PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS PER A PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS PER A LA CONTRACTACIÓ DEL SERVEI DE DISSENY, IMPLEMENTACIÓ, DESPLEGAMENT I MANTENIMENT D UNA SOLUCIÓ TECNOLÒGICA PER A L ENTITAT DE CERTIFICACIÓ INTERNA (CESICAT-CA)

Más detalles

Poden obrir sense limitació d horari i tots els dies. Poden obrir sense limitació d horari (mínim: 18 h el dia) i tots els dies excepte els dies de tancament obligatori (1 de gener i 25 de desembre) i

Más detalles

ACTA DE L OBERTURA DEL SOBRE 3, QUE CONTÉ LA DOCUMENTACIÓ RELATIVA ALS CRITERIS QUANTIFICABLES MITJANÇANT LA MERA APLICACIÓ DE FÓRMULES

ACTA DE L OBERTURA DEL SOBRE 3, QUE CONTÉ LA DOCUMENTACIÓ RELATIVA ALS CRITERIS QUANTIFICABLES MITJANÇANT LA MERA APLICACIÓ DE FÓRMULES Ref.: Expedient ECAU-6771/2015 ACTA DE L OBERTURA DEL SOBRE 3, QUE CONTÉ LA DOCUMENTACIÓ RELATIVA ALS CRITERIS QUANTIFICABLES MITJANÇANT LA MERA APLICACIÓ DE FÓRMULES President: Els vocals: Sr. Alfredo

Más detalles

EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS

EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS Carme Lucena Cayuela vocal del Tribunal Català de Contractes

Más detalles

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials.

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials. ORDRE BSF/127/2012, de 9 de maig, per la qual s'actualitzen el cost de referència, el mòdul social i el copagament, així com els criteris funcionals de les prestacions de la Cartera de Serveis Socials

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 4 de desembre de 2015, del director general de Política Educativa, per la qual resol la convocatòria del concurs d assignacions i ajudes

Más detalles

FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LES PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE COL LABORACIÓ

FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LES PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE COL LABORACIÓ Pàg.: 1 de 6 PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE Pàg.: 2 de 6 FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LA PRESTACIÓ DEFINICIÓ DE LA PRESTACIÓ Nom de la prestació Descripció Tramitació de beques

Más detalles

7. Plec de clàusules administratives particulars

7. Plec de clàusules administratives particulars 7. Plec de clàusules administratives particulars EExp. 5/344/15 PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS QUE REGIRÀ LA CONTRACTACIÓ DE LA GESTIÓ DEL SERVEI PÚBLIC PER AL SERVEI DE LLAR D INFANTS ESCOLA

Más detalles

SOL LICITUD PROGRAMA FORMAPLUS AJUDA MUNICIPAL A LA INSERCIÓ LABORAL EN ALZIRA.

SOL LICITUD PROGRAMA FORMAPLUS AJUDA MUNICIPAL A LA INSERCIÓ LABORAL EN ALZIRA. SOL LICITUD PROGRAMA FORMAPLUS AJUDA MUNICIPAL A LA INSERCIÓ LAORAL EN ALZIRA. SOLICITUD PROGRAMA FORMAPLUS AYUDA MUNICIPAL A LA INSERCIÓN LAORAL EN ALZIRA. A DADES DEL SOL LICITANT/ DATOS DEL SOLICITANTE

Más detalles

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo FORMACIÓ BONIFICADA Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo Les empreses que cotitzen a la Seguretat Social per la contingència

Más detalles

PEL QUE FA A L'EDIFICI LA FAÇANA DEL QUAL S HA DE REHABILITAR I ON ES PRETÉN INSTAL LAR UNA LONA PUBLICITÀRIA A LES BASTIDES D'OBRA

PEL QUE FA A L'EDIFICI LA FAÇANA DEL QUAL S HA DE REHABILITAR I ON ES PRETÉN INSTAL LAR UNA LONA PUBLICITÀRIA A LES BASTIDES D'OBRA DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER A TRAMITAR UNA SOL LICITUD D AUTORITZACIÓ D ÚS EXCEPCIONAL PER A INSTAL LACIÓ D UNA LONA PUBLICITÀRIA EN FAÇANES AMB OBRA DE BARCELONA PEL QUE FA A L'EDIFICI LA FAÇANA DEL QUAL

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de EDICIONES DON BOSCO en la

Más detalles

SANT BARTOMEU DEL GRAU 1. INTRODUCCIÓ

SANT BARTOMEU DEL GRAU 1. INTRODUCCIÓ PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PARTICULARS QUE REGULA LA CONTRACTACIÓ DEL SUBMINISTRAMENT D ENERGIA ELÈCTRICA A L AJUNTAMENT DE SANT BARTOMEU DEL GRAU, DERIVADA DE L «ACORD MARC DEL SUBMINISTRAMENT D

Más detalles

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE:

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: 1. Dades personals persona o entitat SOL LICITANT /Datos Personales persona o entidad SOLICITANTE Entitat sol licitant/ Entidad solicitante: NIF Domicili/Domicilio:

Más detalles

I. CONDICIONS GENERALS DE LA CONCESSIÓ. I.1. Objecte del procediment. I.2. Naturalesa jurídica i règim jurídic de la concessió.

I. CONDICIONS GENERALS DE LA CONCESSIÓ. I.1. Objecte del procediment. I.2. Naturalesa jurídica i règim jurídic de la concessió. PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS HA DE REGIR LA CONCESSIÓ ADMINISTRATIVA DE L ÚS PRIVATIU DE LA VIA PÚBLICA PER A LA INSTAL LACIÓ D UN QUIOSC DESTINAT A BAR ALS JARDINS DE LLUIS COMPANYS,

Más detalles

PLEC DE CLÀUSULES ECONÒMICO-ADMINISTRATIVES QUE HAN DE REGIR LA CONCESSIÓ DEL BAR DEL CASAL DE LA NOU DE GAIÀ.-

PLEC DE CLÀUSULES ECONÒMICO-ADMINISTRATIVES QUE HAN DE REGIR LA CONCESSIÓ DEL BAR DEL CASAL DE LA NOU DE GAIÀ.- 01.04.00-13.03.01 01 1 / 12 PLEC DE CLÀUSULES ECONÒMICO-ADMINISTRATIVES QUE HAN DE REGIR LA CONCESSIÓ DEL BAR DEL CASAL DE LA NOU DE GAIÀ.- Article 1.- OBJECTE I NORMATIVA. L Ajuntament de La Nou de Gaià

Más detalles

Conselleria d Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural

Conselleria d Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural Conselleria d Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ORDE 2/2016 de 22 de febrer, de la Conselleria d Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, per la

Más detalles

INSTRUCCIONS INTERNES DE CONTRACTACIÓ

INSTRUCCIONS INTERNES DE CONTRACTACIÓ INSTRUCCIONS INTERNES DE CONTRACTACIÓ INTRODUCCIÓ El dia 16 de novembre de 2011 es va publicar al BOE el Reial decret legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, pel que s aprova el text refós de la Llei de

Más detalles

BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III

BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III La entidad financiera CaixaBank, S.A., en adelante "la Caixa", realizará una promoción dirigida a clientes, personas físicas y jurídicas, con residencia

Más detalles

BASES DE LA CONVOCATORIA PER L ADJUDICACIÓ DE LES PARADES DE LA FIRA D ARTESANIA DE L AVINGUDA PORTAL DE L ANGEL

BASES DE LA CONVOCATORIA PER L ADJUDICACIÓ DE LES PARADES DE LA FIRA D ARTESANIA DE L AVINGUDA PORTAL DE L ANGEL BASES DE LA CONVOCATORIA PER L ADJUDICACIÓ DE LES PARADES DE LA FIRA D ARTESANIA DE L AVINGUDA PORTAL DE L ANGEL 2015-2016 CALENDARI NÚM. DATES D ORDRE 1 11 al 24 gener de 2016 ambdós inclosos 2 25 de

Más detalles

CIRCULAR 2/2016 DE LA SECRETARIA GENERAL SOBRE PEUS DE RECURSOS ADMINISTRATIUS COM A CONSEQÜÈNCIA DE L ENTRADA EN VIGOR EL 2.10

CIRCULAR 2/2016 DE LA SECRETARIA GENERAL SOBRE PEUS DE RECURSOS ADMINISTRATIUS COM A CONSEQÜÈNCIA DE L ENTRADA EN VIGOR EL 2.10 Àrea de Presidència Secretaria General Direcció de Serveis de Secretaries Delegades CIRCULAR 2/2016 DE LA SECRETARIA GENERAL SOBRE PEUS DE RECURSOS ADMINISTRATIUS COM A CONSEQÜÈNCIA DE L ENTRADA EN VIGOR

Más detalles

Clàusula 1. Objecte. c)característiques de les parades proposades

Clàusula 1. Objecte. c)característiques de les parades proposades Contractació PLEC DE CLAUSULES ADMINISTRATIVES I TÈCNIQUES PER A L ATORGAMENT MITJANÇANT CONVOCATORIA PUBLICA DE LLICÈNCIA D US PRIVATIU DE LA VIA PÚBLICA PER LA INSTAL LACIÓ DE ESTABLIMENTS DE VENDA NO

Más detalles

Què no és? Què és? Factura Electrònica (en el sector públic)

Què no és? Què és? Factura Electrònica (en el sector públic) FACTURACI Ó ELECTRÒNI CA Factura Electrònica (en el sector públic) Què és? És un document electrònic que: Viatja per mitjans electrònics Garanteix l autenticitat de l origen Garanteix la integritat it

Más detalles

TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS

TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS Acord de la Comissió d Ordenació Acadèmica de 20 de juliol del 2009, modificat per acord de la Comissió d Ordenació

Más detalles

Qüestionari d avaluació

Qüestionari d avaluació Qüestionari d avaluació 2010 Guia d instruccions per complimentar el model de qüestionari d avaluació. març 2010 GS012010QP10001 I RESOLUCIÓ 2010 La Resolució TRE/3767/2009, de 30 de novembre (DOGC. Núm.5545,

Más detalles

TAXA PER LA PRESTACIÓ DEL SERVEI D ESCOLA BRESSOL

TAXA PER LA PRESTACIÓ DEL SERVEI D ESCOLA BRESSOL Ajuntament de Collbató 2016 ORDENANÇA FISCAL NÚM. 24 TAXA PER LA PRESTACIÓ DEL SERVEI D ESCOLA BRESSOL Article 1r.- Fonament i naturalesa A l empara del previst als articles 57 i 20.4.ñ) del text refós

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U.

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U. Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U. 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de INSERT STAR, S.L.U. en la

Más detalles

LA REFORMA DEL PROCEDIMENT ADMINISTRATIU COMÚ I DEL RÈGIM JURÍDIC DEL SECTOR PÚBLIC

LA REFORMA DEL PROCEDIMENT ADMINISTRATIU COMÚ I DEL RÈGIM JURÍDIC DEL SECTOR PÚBLIC - Sistemàtica - Tramitació (memòries) - Novetats: tramitació electrònica - Crítiques: manca d aspectes novedosos - Procediment administratiu Relacions: - ad intra - ad extra Disposición final séptima.

Más detalles

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST 27 i 28 de setembre CN L ESCALA 25 i 26 d octubre CN EL BALÍS 29 i 30 de novembre CN GARRAF 13 i 14 de desembre CN VILANOVA 17 i 18 de gener CN SALOU 21 i 22 de febrer CN PORT D ARO ANUNCI DE REGATA 1

Más detalles

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A IMPRESOS PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A CURS 2014-15 CEIP CAN PASTILLA CEIP CAN PASTILLA CURS 2014-15 Autorització de l ús de les imatges dels alumnes El

Más detalles

CATÀLEG D ACTIVITATS CULTURALS Presentació de noves propostes. Quin tipus de propostes s hi poden presentar?

CATÀLEG D ACTIVITATS CULTURALS Presentació de noves propostes. Quin tipus de propostes s hi poden presentar? CATÀLEG D ACTIVITATS CULTURALS 2017 Presentació de noves propostes El SARC publica en la seua web cada any el Catàleg d Activitats Culturals amb la finalitat de promocionar tant els professionals del sector

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BEQUES POSTDOCTORALS PER A JOVES PROFESSORS I INVESTIGADORS BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER INVESTIGACIÓN ( )

CONVOCATÒRIA DE BEQUES POSTDOCTORALS PER A JOVES PROFESSORS I INVESTIGADORS BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER INVESTIGACIÓN ( ) CONVOCATÒRIA DE BEQUES POSTDOCTORALS PER A JOVES PROFESSORS I INVESTIGADORS BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER INVESTIGACIÓN (2016-2017) El programa Becas Iberoamérica. Santander Investigación és un projecte

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de SOLUCIONES ASORCAD, S.L.

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de SOLUCIONES ASORCAD, S.L. Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de SOLUCIONES ASORCAD, S.L. 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de SOLUCIONES ASORCAD,

Más detalles

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Organitza: 4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Gerard Mussot: Neu i brases 1r Concurs de Fotografia Digital L Andorra dels Paisatges Març Léopold Hurbin: Submarí 4t Concurs de

Más detalles

Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres. Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO

Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres. Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO 2016-2017 Març de 2016 Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO per

Más detalles

TAULA D'EQUIVALÈNCIES DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

TAULA D'EQUIVALÈNCIES DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ UNIVERSITAT DE VALÈNCIA TAULA D'EQUIVALÈNCIES DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ UNIVERSITAT DE VALÈNCIA Es convaliden a tots els efectes amb els certificats oficials expedits per l'òrgan competent de la Universitat de València (el

Más detalles

7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015

7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015 7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015 Aquest document és un resum de les bases del 7è premi del Consell Municipal d Immigració de Barcelona. Conté, a més, informació

Más detalles

SERVEI DE RECURSOS HUMANS SERVICIO DE RECURSOS HUMANOS

SERVEI DE RECURSOS HUMANS SERVICIO DE RECURSOS HUMANOS Codi núm. / Código nº:.. 1. Dades de la plaça convocada a concurs / Datos de la plaza convocada a concurso Àrea / Área:... Perfil / Perfil:... Departament / Departamento:... Data de la resolució / Fecha

Más detalles

TARGETA PROFESSIONAL DE LA CONSTRUCCIÓ AUTÒNOMS (TPC)

TARGETA PROFESSIONAL DE LA CONSTRUCCIÓ AUTÒNOMS (TPC) TARGETA PROFESSIONAL DE LA CONSTRUCCIÓ AUTÒNOMS (TPC) Per sol licitar aquest targeta professional és obligatori aportar la següent documentació: L'imprès de sol licitud degudament emplenat i signat. Aquest

Más detalles

Dilluns, 18 d'abril de 2016 ADMINISTRACIÓ LOCAL

Dilluns, 18 d'abril de 2016 ADMINISTRACIÓ LOCAL ADMINISTRACIÓ LOCAL Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ANUNCI Per Decret de l'alcaldia número 441, de data 31 de març de 2016, ha estat aprovat inicialment el Plec de condicions de la licitació del servei

Más detalles

BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD

BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD 1. La IV edición del Concurso de relatos breves 8 de marzo por la igualdad es una iniciativa de la Concejalía de Igualdad y Familia del

Más detalles

RESOLC: Barcelona, 1 d abril de Prof. Enric Fossas Colet Rector

RESOLC: Barcelona, 1 d abril de Prof. Enric Fossas Colet Rector RESOLUCIÓ núm. 528/2016, d 1 d abril, de la Universitat Politècnica de Catalunya, per la qual es convoquen concursos públics per a la contractació de professorat associat. D acord amb la Llei orgànica

Más detalles

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ 4 Plantilles de disseny Una plantilla de disseny és un model de presentació que conté un conjunt d estils. Aquests estils defineixen tota l aparença de la presentació,

Más detalles

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES Instruccions per a l alumnat dels cursos de formació professional per a l ocupació adreçats prioritàriament a treballadores es i treballadors desocupats (Reial decret 395/2007, de 23 de març, i Ordre TAS/718/2008,

Más detalles

1. Condicions generals 1. Condiciones generales

1. Condicions generals 1. Condiciones generales Convocatòria d audicions per a confeccionar una llista de col laboradors de CLARINET BAIX per la T. 2015/16 Convocatoria de audiciones para elaborar una lista de colaboradores de CLARINETE BAJO para la

Más detalles

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE REGEIX EL PROCEDIMENT NEGOCIAT PER A LA REALITZACIÓ D UNA CAMPANYA DE CONSCIENCIACIÓ SOBRE MOBILITAT SOSTENIBLE

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE REGEIX EL PROCEDIMENT NEGOCIAT PER A LA REALITZACIÓ D UNA CAMPANYA DE CONSCIENCIACIÓ SOBRE MOBILITAT SOSTENIBLE PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE REGEIX EL PROCEDIMENT NEGOCIAT PER A LA REALITZACIÓ D UNA CAMPANYA DE CONSCIENCIACIÓ SOBRE MOBILITAT SOSTENIBLE INDEX 1. OBJECTE DEL CONTRACTE 2. OBJECTIUS QUE ES PRETENEN

Más detalles

RESUM DE LA LLEI DE DEPENDÈNCIA

RESUM DE LA LLEI DE DEPENDÈNCIA RESUM DE LA LLEI DE DEPENDÈNCIA 1.- La Llei de la Promoció de l autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència. L objecte de la llei és reconèixer un nou dret de la ciutadania a

Más detalles

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS TIPUS DE CONVALIDACIONS Aquest document recull les possibles convalidacions de mòduls i unitats formatives del cicle formatiu de grau superior ICA0 Administració de sistemes,

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE 1. DEFINICIÓ: PER COMBINAR ESTUDIS AMB PERFECCIONAMENT DE GOLF Aquest Programa, va dirigit a nois i noies jugadors catalans, de nacionalitat espanyola i amb 2 anys,

Más detalles

A.E.A: annex 2 VALORS DE MERCAT

A.E.A: annex 2 VALORS DE MERCAT A.E.A: annex 2 VALORS DE MERCAT PLA DE MILLORA URBANA PMU 13 : Carrer Barcelona Novembre 2010, Aprovació inicial Girona EQUIP REDACTOR: TALLER D ARQUITECTURA I TERRITORI José González Baschwitz, arquitecte

Más detalles

Conselleria d Educació, Formació i Ocupació Conselleria de Educación, Formación y Empleo

Conselleria d Educació, Formació i Ocupació Conselleria de Educación, Formación y Empleo Conselleria d Educació, Formació i Ocupació ORDE 47/2012, de 21 de juliol, de la Conselleria d Educació, Formació i Ocupació, per la qual es convoca i regula la concessió de subvencions públiques destinades

Más detalles

ayudas para pagar el IBI

ayudas para pagar el IBI IBI Impuesto sobre bienes inmuebles Cómo acogerse a las ayudas para pagar el IBI Plazo de presentación de solicitudes Del 1 de enero al 31 de marzo de 2014 Estamos a tu servicio Tú eres lo primero El Ayuntamiento

Más detalles

ÍNDEX 1 DEFINICIÓ 2 PER A QUÈ SERVEIX 3 COM ES REPRESENTA 4 PRIMER CONCEPTE 5 ESCALA DE REDUCCIÓ I ESCALA D AMPLIACIÓ 6 PROCEDIMENT DE CÀLCUL

ÍNDEX 1 DEFINICIÓ 2 PER A QUÈ SERVEIX 3 COM ES REPRESENTA 4 PRIMER CONCEPTE 5 ESCALA DE REDUCCIÓ I ESCALA D AMPLIACIÓ 6 PROCEDIMENT DE CÀLCUL Francesc Sala, primera edició, abril de 1996 última revisió, desembre de 2007 ÍNDEX 1 DEFINICIÓ 2 PER A QUÈ SERVEIX COM ES REPRESENTA 4 PRIMER CONCEPTE 5 ESCALA DE REDUCCIÓ I ESCALA D AMPLIACIÓ 6 PROCEDIMENT

Más detalles

Inscriure s al cens de l Agència Tributària per obtenir el Número d Identificació Fiscal (NIF). S ha d omplir l imprès 036 (alta censal), amb el qual també es dóna d alta de l Impost sobre Activitats Econòmiques

Más detalles

V CONCURS DE DISSENY DE LA CARPETA URV CURS

V CONCURS DE DISSENY DE LA CARPETA URV CURS V CONCURS DE DISSENY DE LA CARPETA URV CURS 2016-17 BASES DE LA CONVOCATÒRIA 1. Objecte L objecte d aquest concurs és triar el disseny de la carpeta URV del curs 2016-17. Aquest disseny s ha d ajustar

Más detalles

El logotip de la Unió Europea haurà d incloure una de les dues següents referències, en funció de quin programa operatiu apliqui:

El logotip de la Unió Europea haurà d incloure una de les dues següents referències, en funció de quin programa operatiu apliqui: Indicacions per a la correcta execució de les mesures d informació i publicitat de les actuacions cofinançades pel Fons Social Europeu en el marc del Programa Operatiu del FSE 2014/2020 a Catalunya, o

Más detalles

ORDENE ORDENO DISPOSICIÓN ADICIONAL DISPOSICIÓ ADDICIONAL

ORDENE ORDENO DISPOSICIÓN ADICIONAL DISPOSICIÓ ADDICIONAL Conselleria de Benestar Social ORDE de 16 de desembre de 2008, de la Conselleria de Benestar Social, per la qual convoca concurs públic per a la concessió d ajudes per a l equipament d empreses creades

Más detalles

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques RESOLUCIÓ de 28 de juny de 2016, de la Direcció General de Funció Pública, per la qual es convoca la provisió,

Más detalles

Conselleria de Hacienda y Administración Pública Conselleria de Bienestar Social

Conselleria de Hacienda y Administración Pública Conselleria de Bienestar Social Conselleria d Hisenda i Administració Pública Conselleria de Benestar Social ACORD de 27 de març de 2015, del Consell, pel qual s establixen directrius per a l aplicació de clàusules de caràcter social

Más detalles

Vicepresidencia y Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas. Vicepresidència i Conselleria d Igualtat i Polítiques Inclusives

Vicepresidencia y Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas. Vicepresidència i Conselleria d Igualtat i Polítiques Inclusives Vicepresidència i Conselleria d Igualtat i Polítiques Inclusives ORDRE 1/2016, de 20 de gener, de la Vicepresidència i Conselleria d Igualtat i Polítiques Inclusives, per la qual s estableixen les bases

Más detalles

Ajuntament de Parets del Vallès

Ajuntament de Parets del Vallès Ajuntament de Parets del Vallès REGLAMENT PER ELS MERCATS AMBULANTS SETMANALS 1996 REGLAMENT PER ELS MERCATS AMBULANTS SETMANALS (Aprovat inicialment pel Ple de l Ajuntament de 21 de març de 1996, i definitivament

Más detalles

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015 Dades d identificació de la persona sol licitant / Datos de identificación de la persona solicitante Nom / Nombre Primer cognom / Primer apellido Segon cognom / Segundo apellido Tipus identificador / Tipo

Más detalles

PREÀMBUL PREÁMBULO DECRETO DECRET

PREÀMBUL PREÁMBULO DECRETO DECRET Conselleria de Governació DECRET 33/2012, de 17 de febrer, del Consell, pel qual es crea el Registre del Personal Bomber de la Comunitat Valenciana i es regula el document d acreditació d este personal.

Más detalles

VA ACUERDO CON EL BBVA: FINANCIACIÓN EN CONDICIONES ESPECIALES

VA ACUERDO CON EL BBVA: FINANCIACIÓN EN CONDICIONES ESPECIALES VA-17-11 ACUERDO CON EL BBVA: FINANCIACIÓN EN CONDICIONES ESPECIALES Les recordamos que, con el objetivo de seguir aportando a nuestros asociados ventajas que les permitan afrontar estos momentos de coyuntura

Más detalles

PREMIS CEIER PREMIS CEIER. A la investigació i la innovació en l àmbit de l escola rural de Catalunya

PREMIS CEIER PREMIS CEIER. A la investigació i la innovació en l àmbit de l escola rural de Catalunya PREMIS CEIER 2015 2016 PREMIS CEIER A la investigació i la innovació en l àmbit de l escola rural de Catalunya 2014 2015 El Programa per a la Coordinació dels Estudis i Innovació de l Escola Rural, CEIER,

Más detalles

Per tot això, amb els informes favorables de l Advocacia General de la Generalitat i de la conselleria d Economia, Hisenda i Ocupació, a

Per tot això, amb els informes favorables de l Advocacia General de la Generalitat i de la conselleria d Economia, Hisenda i Ocupació, a Conselleria de Justícia i Administracions Públiques DECRET 22/2008, de 7 de març, del Consell, pel qual s aprova l oferta d ocupació pública de 2008 per al personal de l administració de la Generalitat.

Más detalles

PLAZAS A SOLICITAR / PLACES A SOL LICITAR REGISTRO DE ENTRADA / REGISTRE D ENTRADA

PLAZAS A SOLICITAR / PLACES A SOL LICITAR REGISTRO DE ENTRADA / REGISTRE D ENTRADA SOLICITUD DEL PROGRAMA DE VACACIONES PARA MAYORES CASTELLÓN SÉNIOR DE LA PROVINCIA DE CASTELLÓN. SOL LICITUD DEL PROGRAMA DE VACANCES PER A MAJORS CASTELLÓN SÉNIOR DE LA PROVÍNCIA DE CASTELLÓ. PLAZAS A

Más detalles

EL CONSUM DEL SEGLE XXI. Comprar i vendre a través d Internet. Drets i Deures en el comerç electrònic

EL CONSUM DEL SEGLE XXI. Comprar i vendre a través d Internet. Drets i Deures en el comerç electrònic EL CONSUM DEL SEGLE XXI Comprar i vendre a través d Internet Drets i Deures en el comerç electrònic Barcelona, 19 de novembre de 2009 0 JOAQUIM BERNAT I VILASECA Cap del Servei de Normativa i Procediment

Más detalles

Bases del concurs popular de fotografia

Bases del concurs popular de fotografia Bases del concurs popular de fotografia FOTOMERCÈ 2016, el concurs fotogràfic de la festa major de Barcelona, té com a objectiu descobrir, reconèixer i promocionar la producció de treballs fotogràfics,

Más detalles

NORMATIVA REGULADORA DEL DOCTORAT A LA UNIVERSITAT DE BARCELONA

NORMATIVA REGULADORA DEL DOCTORAT A LA UNIVERSITAT DE BARCELONA NORMATIVA REGULADORA DEL DOCTORAT A LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (Aprovada pel CdG en sessió de 16 de març de 2012 i modificada pel CdG de data 9 de maig i 19 de juliol de 2012, 29 de maig i 3 d octubre

Más detalles

TÍTOL DE L EXPERIÈNCIA AQUEST MES ENTREVISTEM A...

TÍTOL DE L EXPERIÈNCIA AQUEST MES ENTREVISTEM A... Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Secretaria de Polítiques Educatives Subdirecció General de Llengua i Plurilingüisme Servei d Immersió i Acolliment Lingüístics Programa biblioteca escolar

Más detalles

El certificat. Tractament personal. Estructura i fraseologia. 1. Títol del certificat (opcional)

El certificat. Tractament personal. Estructura i fraseologia. 1. Títol del certificat (opcional) El certificat És el document per mitjà del qual l Administració dóna fe d un fet o garanteix l exactitud de les dades que conté un arxiu, un llibre d actes, un registre, etcètera. Mida del full: ISO A4

Más detalles

La marca de la Diputació de Barcelona

La marca de la Diputació de Barcelona La marca de la Diputació de Barcelona La nostra marca evoluciona amb nosaltres La Diputació de Barcelona ha revisat la seva marca, d una banda per aconseguir una imatge unificada que ens identifiqui com

Más detalles

PLEC DE CLÀUSULES D EXPLOTACIÓ QUE HA DE REGIR EL CONTRACTE DE GESTIÓ DEL CENTRE RESIDENCIAL D INSERCIÓ MASIA CAN PLANAS PER A PERSONES SENSE SOSTRE.

PLEC DE CLÀUSULES D EXPLOTACIÓ QUE HA DE REGIR EL CONTRACTE DE GESTIÓ DEL CENTRE RESIDENCIAL D INSERCIÓ MASIA CAN PLANAS PER A PERSONES SENSE SOSTRE. PLEC DE CLÀUSULES D EXPLOTACIÓ QUE HA DE REGIR EL CONTRACTE DE GESTIÓ DEL CENTRE RESIDENCIAL D INSERCIÓ MASIA CAN PLANAS PER A PERSONES SENSE SOSTRE. TRAMITACIÓ ORDINÀRIA. PROCEDIMENT OBERT. CONCURS Codi

Más detalles

Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (2009)

Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (2009) Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (29) Dossiers Idescat 1 Generalitat de Catalunya Institut d Estadística de Catalunya Informació d estadística oficial Núm. 15 / setembre del 213 www.idescat.cat

Más detalles

estudis opl 09 Observatori de Polítiques Locals

estudis opl 09 Observatori de Polítiques Locals estudis opl 09 Observatori de Polítiques Locals Guia de clàusules socials Santiago Lesmes Zabalegui Departament de Cooperació Local i Interior Observatori de Polítiques Locals estudis opl 09 Observatori

Más detalles

Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils

Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils annex 2 al punt 6 Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils Barcelona,18 de març de 2016 INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB

Más detalles

PLEC DE CONDICIONS PER A CONCESSIÓ DE L ÚS PRIVATIU DEL BÉ PÚBLIC BAR POLIESPORTIU NA CAPITANA.

PLEC DE CONDICIONS PER A CONCESSIÓ DE L ÚS PRIVATIU DEL BÉ PÚBLIC BAR POLIESPORTIU NA CAPITANA. PLEC DE CONDICIONS PER A CONCESSIÓ DE L ÚS PRIVATIU DEL BÉ PÚBLIC BAR POLIESPORTIU NA CAPITANA. PLEC DE CONDICIONS ECONÒMICO-ADMINISTRATIVES QUE REGIRÀ EL PROCEDIMENT PER A L ADJUDICACIÓ DE L EXPLOTACIÓ

Más detalles

PREÁMBULO PREÀMBUL DECRETO DECRETE

PREÁMBULO PREÀMBUL DECRETO DECRETE Conselleria de Sanitat DECRET 212/2010, de 17 de desembre, del Consell, que regula el règim jurídic del personal emèrit de les institucions sanitàries de l Agència Valenciana de Salut. [2010/13689] Conselleria

Más detalles

Resulta imprescindible incorporar alguna persona amb experiència en les tasques següents:

Resulta imprescindible incorporar alguna persona amb experiència en les tasques següents: Tarragona, 16 de desembre 2015 El Patronat de la Fundació Tarragona 2017 en sessió celebrada en data d avui, ha acordat declarar que el programa: Assessorament legal i contractació dels Jocs Mediterranis

Más detalles

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA PER COBRIR PLACES VACANTS DE LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA. (Núm. de registre

Más detalles

Bernat Costas i Castilla, Secretari Interventor del Consorci Català pel Desenvolupament Local,

Bernat Costas i Castilla, Secretari Interventor del Consorci Català pel Desenvolupament Local, Certificat acord adoptat per la Comissió Executiva Bernat Costas i Castilla, Secretari Interventor del Consorci Català pel Desenvolupament Local, CERTIFICO: Que la Comissió Executiva en sessió ordinària

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 27 de gener de 2016, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, per la qual es determina el calendari

Más detalles

TAXA PER L'OCUPACIÓ DEL DOMINI PÚBLIC LOCAL AMB TAULES I CADIRES AMB FINALITAT LUCRATIVA.

TAXA PER L'OCUPACIÓ DEL DOMINI PÚBLIC LOCAL AMB TAULES I CADIRES AMB FINALITAT LUCRATIVA. TAXA PER L'OCUPACIÓ DEL DOMINI PÚBLIC LOCAL AMB TAULES I CADIRES AMB FINALITAT LUCRATIVA. ARTICLE 1.- FONAMENT I NATURALESA. Sobre la base del previst en els articles 58 i 20.3 apartat i) de la Llei 39/1988,

Más detalles

Ayudas e incentivos para empresas

Ayudas e incentivos para empresas Ayudas e incentivos para empresas Referencia: 51919 Anual: X Actualizado a: 22/04/2016 Se convoca la concesión de ayudas del Plan de I+D+i empresarial para el ejercicio 2016. II. Programa de I+D en cooperación

Más detalles

Seguretat informàtica

Seguretat informàtica Informàtica i comunicacions Seguretat informàtica CFGM.SMX.M06/0.09 CFGM - Sistemes microinformàtics i xarxes Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquesta col lecció ha estat dissenyada

Más detalles

Conselleria de Justícia i Administracions Públiques Conselleria de Justicia y Administraciones Públicas

Conselleria de Justícia i Administracions Públiques Conselleria de Justicia y Administraciones Públicas Conselleria de Justícia i Administracions Públiques ORDE 9/2011, de 8 de març, de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques, per la qual es convoca un concurs per a la concessió dels premis

Más detalles