La construcció de la nova comissaria de la Guàrdia Urbana fa que s hagi d equipar per poder fer l ús per al que s ha construït.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "La construcció de la nova comissaria de la Guàrdia Urbana fa que s hagi d equipar per poder fer l ús per al que s ha construït."

Transcripción

1 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER A LA CONTRACTACIÓ, MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT, DEL SUBMINISTRAMENT PER LOTS DE DIVERS MOBILIARI I D'EQUIPAMENT DE GIMNÀS PER A LA NOVA COMISSARIA DE LA GUÀRDIA URBANA DE TARRAGONA. 1.- OBJECTE DEL CONTRACTE El contracte té per objecte el subministrament, transport i instal lació de divers mobiliari i d'equipament de gimnàs per a la nova comissaria de la Guàrdia Urbana. 2.- JUSTIFICACIÓ La construcció de la nova comissaria de la fa que s hagi d equipar per poder fer l ús per al que s ha construït. 3.- EQUIPAMENT A SUBMINISTRAR PRESSUPOST BASE DE LICITACIÓ El pressupost màxim d'aquesta contractació queda fixat en la quantitat de.: LOT NÚMERO 1.: ,00 import sense IVA LOT NÚMERO 2.: ,94 import sense IVA Els licitadors podran presentar ofertes a cadascun dels lots o bé solament a un d ells. LOT NÚMERO 1 PREU UNITARI PREVISIÓ DESCRIPCIÓ SENSE IVA 1 TAULA DE 3,05X0,60 mts 600,00 1 MOBLE DE RECEPCIÓ FET A MIDA 1.671,00 1 LLIT DE CONSULTA 242,00 6 DIVISÒRIES 239, CORTINES 165,00

2 LOT NÚMERO 2 PREU UNITARI PREVISIÓ DESCRIPCIÓ SENSE IVA 2 CINTES DE CÒRRER 5.610,00 1 EL.LÍPTICA 3.100,00 2 BICICLETES 1,700,00 1 STEPPER 2.800,00 1 BANC ABDOMINAL 566,00 1 BANC D'HIPEREXTENSIONS 648,00 1 BANC D'ESTIRAMENTS 990,00 1 MÀQUINA DE FLEXIÓ-TENSIÓ DE CAMES 3.084,00 1 PREMSA HORITZONTAL PECTORALS 2.327,00 1 TREN DE POLITGES 4.866,00 1 PRESS D'ESPATLLES 2.163,00 1 MÀQUINA DE PREMSA DE CAMES HORITZONTAL 3.028,00 1 MULTIPOWER (SENSE BANC) 2.652,00 2 DISC CAUTXÚ 1 ¼ kg 9,31 2 DISC CAUTXÚ 2 ½ kg 14,83 6 DISC CAUTXÚ 5 KG 29,91 4 DISC CAUTXÚ 10 KG 60,00 4 DISC CAUTXÚ 15 KG 89,35 1 SUPORT AMB JOC MANUELLES CAUTXÚ 3 A 14 KG 1.391,80 1 SUPORT AMB JOC MANUELLES CAUTXÚ 16 A 28 KG 2.069,00 2 BANC ABATIBLE 463, CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES 4.1.Condicions tècniques del mobiliari (LOT 1) -Subministrament i col locació de taula feta a mida de 3.05x0,60 mts. Estructura metàl lica color blanc i sobre en estratificat color blanc. -Subministrament, muntatge i col locació de moble de recepció de 360x100x107cm format per un mòdul de cantonada de 100x100cm i mòdul frontal de 260cm. Interior composat de dues taules de treball de 160x80x72cm amb tapa abatible de 20x11 al sobre. Canal d'electrificació vertical i tapa d'electrificació a pòrtic vertical. Estructura exterior en alumini i frontals en macroter. Pòrtics de taula en acer pintat sobre laminat. -Subministrament, muntatge i col locació de llit de consulta de mides 180x70x75cm formada per 2 seccions, capçal abatible. Estructura metàl lica.

3 - Subministrament, muntatge i col locació de divisòria de mides 100x150cm. Estructura d'acer laminat de 1,5 mm d epoxi aluminitzat. Panells en melamina color blanc. Peus estabilitzadors. Panell de tauler de 10cm de gruix acabat en melamina. - Subministrament, muntatge i col locació de cortina enrotllable mecanisme manual amb cadena. Tub d enrotllament Ø43 mm, amb guia per el teixit. Teixit Screen de fibra de vidre, recobert de PVC. Ignífug M 1. Contrapès de F.E. galvanitzat de 10 mm 80x290cm 4.2. Condicions tècniques de l'equipament de gimnàs (LOT 2) - Subministrament, muntatge i col locació de cinta de córrer. Estructura d'alumini. Parada d emergència manual. Sistema de desconnexió automàtica per infrarojos. Funcionament manual o per programes. Panell de control. Declaració CE de conformitat. - Subministrament, muntatge i col locació de el líptica. Sistema d'autoalimentació amb resistència magnètica. Estructura en acer reforçada. Panell de control multifunció. Estructura en acer reforçat. Control de freqüència cardíaca. Sistema de transmissió silenciós per corretges. Estabilitzadors regulables. Rodes per desplaçament. Declaració CE de conformitat. - Subministrament, muntatge i col locació de bicicleta estàtica. Sistema d'autoalimentació amb resistència magnètica. Estructura en acer reforçada. Panell de control multifunció. Control de freqüència cardíaca. Rodes per desplaçament. Declaració CE de conformitat. - Subministrament, muntatge i col locació de stepper. Estructura en acer reforçat. Sistema d'autoalimentació amb resistència magnètica. Panell de control multifunció. Control de freqüència cardíaca. Plataformes antilliscants. Barres de recolzament laterals revestides amb cautxú no porós. Rodes per desplaçament. - Subministrament, muntatge i col locació de banc abdominal. Estructura d'acer reforçat. Entapissat antibacterià, impermeable i ignífug. Recolza peus regulables en alçada i anatòmics. - Subministrament, muntatge i col locació de banc d'hiperextensions. Estructura d'acer reforçat. Entapissat antibacterià, impermeable i ignífug. Recolza cames anatòmic i regulable. Plataforma peus antilliscant. Recolza mans en cautxú cel lular.

4 - Subministrament, muntatge i col locació de banc estiraments. Estructura de tub el líptic. Entapissat antibacterià, impermeable i ignífug. - Subministrament, muntatge i col locació de màquina de flexió-extensió cames. Estructura en acer reforçada. Entapissat antibacterià, impermeable i ignífug. Respatller regulable amb accionament neumàtic. Fixador ajustable de cames. Transmissió per cable d'acer amb tensor. Selector amb sistema magnètic de seguretat. - Subministrament, muntatge i col locació de premsa horitzontal pectorals. Estructura en acer reforçada. Entapissat antibacterià, impermeable i ignífug. Seient regulable amb accionament neumàtic. Transmissió per cable d'acer amb tensor. Politges metàl liques. Selector magnètic de seguretat. - Subministrament, muntatge i col locació de tren de politges, 4 sortides. Estructura en acer reforçada. Entapissat antibacterià, impermeable i ignífug. Politja alta amb seient. Recolzament de cuixes regulable en alçada. Politja baixa amb banc. Politja amb sortida per creuades. Politja alta per a tríceps. Transmissió per cable d'acer amb tensor. Selector amb sistema magnètic de seguretat. - Subministrament, muntatge i col locació de press d'espatlles Estructura de acero reforçada. Entapissat antibacterià, impermeable i ignífug. Seient regulable amb accionament neumàtic. Transmissió per cable d'acer amb tensor. Politges metàl liques. Selector amb sistema magnètic de seguretat. - Subministrament, muntatge i col locació de màquina de premsa de cames horitzontal. Estructura en acer reforçada. Entapissat antibacterià, impermeable i ignífug. Respatller anatòmic. Transmissió per cable d'acer amb tensor. - Subministrament, muntatge i col locació de multipower sense banc. Estructura d'acer reforçat. Barra amb ganxo de seguretat incorporat. Zona d'allotjament de discos rotativa. - Subministrament, muntatge i col locació de disc cautxú 1 1/4 kg (30mm). - Subministrament, muntatge i col locació de disc cautxú 2 1/2 kg (30mm). - Subministrament, muntatge i col locació de disc cautxú 5 kg (30mm). - Subministrament, muntatge i col locació de disc cautxú 10 kg (30mm). - Subministrament, muntatge i col locació de disc cautxú 15 kg (30mm). - Subministrament, muntatge i col locació de suport amb joc de manuelles cautxú 3 a 14 kg.

5 - Subministrament, muntatge i col locació de suport amb joc de manuelles cautxú 16 a 28 kg. - Subministrament, muntatge i col locació de banc abatible. Estructura d'acer reforçat. Entapissat antibacterià, impermeable i ignífug. Respatller i seient regulable. 5.- HOMOLOGACIONS I CERTIFICATS Els licitadors hauran d incloure en el sobre B els documents acreditatius de les homologacions i certificats que es demanen i d altres que acreditin que el material ofertat compleix amb les característiques que es demanen. La no acreditació de les homologacions comportarà l exclusió del procediment LOT 2 L equipament que presentin les empreses hauran d acomplir com a mínim les següents normes UNE en les diferents tipologies dels diferents equipaments objecte d aquest contracte: Normatives de la CE sobre equipaments deportius fixos i mòbils en aparells de musculació: UNE-EN (1999) d equips fixos per entrenament: requisits generals de seguretat. UNE-EN (1997) d equips per entrenament de la força: requisits tècnics específics de seguretat. Normatives de la CE sobre equipament fixos i mòbils en aparells d entrenament cardiovascular: UNE-EN (1997) d equips fixos per entrenament a pedals: requisits tècnics específics de seguretat. UNE-EN (1999) d equips fixos per entrenament amb màquines de rem: requisit tècnics específics de seguretat. UNE-EN (1999) d equips fixos per entrenament amb simuladors de marxa, simuladors de escales i de escalada: requisit tècnics específics de seguretat. Qualitat TAPISSERIA, normatives M-2 UNE /DIN 1021 part 1,2.

6 6.- TERMINI DE LLIURAMENT El/Els adjudicataris hauran de lliurar i instal lar l objecte d aquest contracte en el termini de 20 dies naturals des de la data del contracte. Adreça d entrega material Comissaria de la Carrer Josep Pont i Gol Tarragona 7.- TERMINI DE GARANTIA El termini de garantia de l equipament serà de dos anys, incloent peces de recanvi, desplaçament dels tècnics i ma d obra. 8.- MANTENIMENT El termini de resposta tècnica del servei de reparacions no serà superior a 48 horas. 9.- DISTRIBUCIÓ I NETEJA El material s instal larà en els llocs i d acord amb les instruccions que indiqui la persona designada per la. L adjudicatari instal larà el material pels seus propis mitjans i amb les mesures de protecció necessàries per a que els treballs es desenvolupin de manera segura. En tot moment l adjudicatari vetllarà per l ordre i la neteja de les zones on es realitzen els treballs, i es farà càrrec dels embalums, restes i altres materials. Sr. José Miguel Abdelkader Garcia Intendent major, cap de la Tarragona, 18 de gener del 2011

PRO. Rectangular. Resistencia y ligereza al mejor precio Resistència y lleugeresa al millor preu PRO

PRO. Rectangular. Resistencia y ligereza al mejor precio Resistència y lleugeresa al millor preu PRO PRO Rectangular Resistencia y ligereza al mejor precio Resistència y lleugeresa al millor preu PRO 2 x 2 m 16 kg 2,05 m 3,2 m 135 x 34 x 34 cm 3 x 2 m 20 kg 2,05 m 3,2 m 135 x 64 x 34 cm 3 x 3 m 22 kg

Más detalles

Decreto clasif y adj gas natural y glp expte 7_14_cecom Numero de decreto : 03138, Fecha de decreto : 15 abril 2015

Decreto clasif y adj gas natural y glp expte 7_14_cecom Numero de decreto : 03138, Fecha de decreto : 15 abril 2015 Pagina 1 de 6 DECRETO DEL PRESIDENTE DE LA DIPUTACIÓN DE VALENCIA NUMERO DECRET DEL PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA NÚM. Dada cuenta del expediente 7/14/CECOM, instruido por la Central de Compras,

Más detalles

Bicicleta reclinable, con sistema de alimentación autogenerado con resistencia electromagnética o similar,

Bicicleta reclinable, con sistema de alimentación autogenerado con resistencia electromagnética o similar, MEDICIONES CÓDIGO RESUMEN UDSLONGITUDANCHURAALTURAPARCIALES CANTIDAD CAPÍTULO 01 SALA DE CARDIO 01.01 ud Cinta de correr Cinta de correr con las siguientes caracteristicas: estructura de aluminio o acero

Más detalles

SUMARI 1 G. CÀLCUL DEL TEMPS DE MECANITZAT-II

SUMARI 1 G. CÀLCUL DEL TEMPS DE MECANITZAT-II Disseny del procés de fabricació d un reductor aplicable a cadires de rodes manuals Pàg. 1 Sumari SUMARI 1 G. CÀLCUL DEL TEMPS DE MECANITZAT-II 2 G.1 Càlcul de les condicions i temps de tall... 2 G.1.1.

Más detalles

Contrato privado Procedimiento abierto Oferta: varios criterios de adjudicación Contrato sujeto a regulación armonizada Tramitación ordinaria

Contrato privado Procedimiento abierto Oferta: varios criterios de adjudicación Contrato sujeto a regulación armonizada Tramitación ordinaria Corts Valencianes Licitació número CVA 25/15. Serveis d assegurança col lectiva de vida i accidents per als diputats i diputades de les Corts i serveis d assegurança col lectiva de vida i acci dents del

Más detalles

PRESSUPOST * Data: 07/09/15 Pàg.: 1

PRESSUPOST * Data: 07/09/15 Pàg.: 1 Pressupost PRESSUPOST * Data: 07/09/15 Pàg.: 1 Obra 01 MC-13016.1 CQ Capítol 01 Carreteres Activitat 02 C-16C Subactivitat 02 Senyalització d'orientació 1 J060120G U Medida de la consistencia, por el método

Más detalles

EXPEDIENT FASS 2/11/5 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES (PPT) DE L EQUIPAMENT DEL SERVEI DE PROTECCIÓ 1. ANTECEDENTS. 2. OBJECTE i ABAST DE LA LICITACIÓ

EXPEDIENT FASS 2/11/5 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES (PPT) DE L EQUIPAMENT DEL SERVEI DE PROTECCIÓ 1. ANTECEDENTS. 2. OBJECTE i ABAST DE LA LICITACIÓ EXPEDIENT FASS 2/11/5 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES (PPT) DE L EQUIPAMENT DEL SERVEI DE PROTECCIÓ RADIOLÒGICA I FÍSICA MÈDICA PER A LA CALIBRACIÓ DELS ACCELERADORS DEL NOU HOSPITAL UNIVERSITARI SANT

Más detalles

Versió castellana de les normes de publicitat PO FEDER 2007-2013 (R. CE 1828/2006)

Versió castellana de les normes de publicitat PO FEDER 2007-2013 (R. CE 1828/2006) Versió castellana de les normes de publicitat PO FEDER 2007-2013 (R. CE 1828/2006) Artículo 8.Responsabilidades de los beneficiarios relativas a las medidas de información y publicidad destinadas al público.

Más detalles

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Organitza: 4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Gerard Mussot: Neu i brases 1r Concurs de Fotografia Digital L Andorra dels Paisatges Març Léopold Hurbin: Submarí 4t Concurs de

Más detalles

Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS PREPARATS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS PREPARADAS

Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS PREPARATS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS PREPARADAS Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS Dades del titular / Datos del titular Nom i cognoms o Raó social / Nombre

Más detalles

INFORME DE LA AUDITORÍA DE CERTIFICACIÓN

INFORME DE LA AUDITORÍA DE CERTIFICACIÓN INFORME DE LA AUDITORÍA DE CERTIFICACIÓN 8189667 Bureau Veritas Iberia S.L. ISO 9001 Auditoría Certificación / ISO 9001 ÍNDICE 1. INFORMACIÓN GENERAL 1.1 INFORMACIÓN DE LA ORGANIZACIÓN 1.2 INFORMACIÓN

Más detalles

Perquè la millor solució de seguretat no és cara

Perquè la millor solució de seguretat no és cara Perquè la millor solució de seguretat no és cara Internet Total Secure es basa amb el servei MSSP de _bytemaster dins del nostre portafoli de serveis SaaS Gràcies al servei MSSP, el seu negoci operarà

Más detalles

Anuncio de licitación Número de Expediente BUTAQUES STV-16 Publicado en la Plataforma de Contratación del Estado el 28-01-2016 a las 17:06 horas.

Anuncio de licitación Número de Expediente BUTAQUES STV-16 Publicado en la Plataforma de Contratación del Estado el 28-01-2016 a las 17:06 horas. Anuncio de licitación Número de Expediente BUTAQUES STV-16 Publicado en la Plataforma de Contratación del Estado el 28-01-2016 a las 17:06 horas. Subministrament, instal lació, muntatge i posada en funcionament

Más detalles

TEORIA I QÜESTIONARIS

TEORIA I QÜESTIONARIS ENGRANATGES Introducció Funcionament Velocitat TEORIA I QÜESTIONARIS Júlia Ahmad Tarrés 4t d ESO Tecnologia Professor Miquel Estruch Curs 2012-13 3r Trimestre 13 de maig de 2013 Escola Paidos 1. INTRODUCCIÓ

Más detalles

MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC

MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC A) CONFIGURACIÓ EXPLORADOR I SISTEMA OPERATIU B) LLOCS DE CONFIANÇA DEL NAVEGADOR C) RECOMACIONS INTERNET EXPLORER 10 i 11 D) INSTAL LACIÓ DE JAVA E) SIGNATURA

Más detalles

INFORME DE SEGUIMENT DE L OBRA DE LA LLOTJA

INFORME DE SEGUIMENT DE L OBRA DE LA LLOTJA Página 1 de 8 1. ESTAT DE LES OBRES. 1.1 EXECUCIÓ Els treballs que s estan realitzant, així com el seu estat son els següents: Excavacions: s han finalitzat els treballs d excavació de les rases de sanejament

Más detalles

Audiència Pública. Vilanova i la Geltrú, 5 de novembre de 2011

Audiència Pública. Vilanova i la Geltrú, 5 de novembre de 2011 Audiència Pública Vilanova i la Geltrú, 5 de novembre de 2011 2007-2011: CONTEXT SOCIAL I ECONÒMIC DE CRISI SITUACIÓNO ÉS FÀCIL DES DE FA ANYS, I ESPECIALMENT DE FA 3. PER QUÈ? El 30% de l activitat de

Más detalles

2016 REV.01 EPIS. Cascos Arneses Conectores Cabos de amarre Packs Accesorios

2016 REV.01 EPIS. Cascos Arneses Conectores Cabos de amarre Packs Accesorios 2016 REV.01 EPIS Cascos Arneses Conectores Cabos de amarre Packs Accesorios SUGERENCIA KOAT DE CONJUNTO BÁSICO INDIVIDUAL Doble cabo de amarre con absorbedor y mosquetones de gran abertura Casco Arnés

Más detalles

planning2 Universitat de Girona

planning2 Universitat de Girona Universitat de Girona desde jue 15/06/06 Fechas Comienzo: lun 27/02/06 Fin: lun 22/05/06 Comienzo previsto: lun 27/02/06 Fin previsto: vie 12/05/06 Comienzo real: lun 27/02/06 Fin real: NA Variación de

Más detalles

Col legi de Fisioterapeutes RECULL DE PREMSA DIA MUNDIAL DE LA FISIOTERÀPIA

Col legi de Fisioterapeutes RECULL DE PREMSA DIA MUNDIAL DE LA FISIOTERÀPIA Col legi de Fisioterapeutes de Catalunya RECULL DE PREMSA DIA MUNDIAL DE LA FISIOTERÀPIA Setembre 2004 Els fisioterapeutes critiquen el sistema de regularització de la Generalitat de les teràpies naturals

Más detalles

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials.

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials. ORDRE BSF/127/2012, de 9 de maig, per la qual s'actualitzen el cost de referència, el mòdul social i el copagament, així com els criteris funcionals de les prestacions de la Cartera de Serveis Socials

Más detalles

1. Condicions generals 1. Condiciones generales

1. Condicions generals 1. Condiciones generales Convocatòria d audicions per a confeccionar una llista de col laboradors de CLARINET BAIX per la T. 2015/16 Convocatoria de audiciones para elaborar una lista de colaboradores de CLARINETE BAJO para la

Más detalles

Seguretat informàtica

Seguretat informàtica Informàtica i comunicacions Seguretat informàtica CFGM.SMX.M06/0.09 CFGM - Sistemes microinformàtics i xarxes Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquesta col lecció ha estat dissenyada

Más detalles

CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE MERCADERIES CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE MERCANCIAS

CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE MERCADERIES CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE MERCANCIAS CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE MERCADERIES CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE MERCANCIAS 1.- L'empresa COMUNLLAMP, SL i CONFITADOS, SL contracten a Logroño (La Rioja) la realització d'un transport de 30 TM de fruita

Más detalles

MOSTRA DE TREBALLS REALITZATS. EL BANY un espai de tranquil litat

MOSTRA DE TREBALLS REALITZATS. EL BANY un espai de tranquil litat MOSTRA DE TREBALLS REALITZATS EL BANY un espai de tranquil litat Lluny de la freda funcionalitat del passat, avui dia el bany s ha transformat en un espai més habitable. Un lloc on la distribució està

Más detalles

Para aportar profesionales a un sector que se está heterogeneizando. Para asegurar calidad en la prestación de los servicios de inspección

Para aportar profesionales a un sector que se está heterogeneizando. Para asegurar calidad en la prestación de los servicios de inspección Juntos construimos el futuro 16/11/2012 1 Juntos sumamos 2 Objetivos Para aportar profesionales a un sector que se está heterogeneizando Para asegurar calidad en la prestación de los servicios de inspección

Más detalles

L examen consta de dues opcions (A i B). Escolliu-ne una.cada opció consta de sis exercicis, el primer dels quals és comú a les dues opcions.

L examen consta de dues opcions (A i B). Escolliu-ne una.cada opció consta de sis exercicis, el primer dels quals és comú a les dues opcions. L examen consta de dues opcions (A i B). Escolliu-ne una.cada opció consta de sis exercicis, el primer dels quals és comú a les dues opcions. Exercici 1 (comú a les dues opcions) De la comptabilitat de

Más detalles

MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC

MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC A) CONFIGURACIÓ EXPLORADOR I SISTEMA OPERATIU B) LLOCS DE CONFIANÇA DEL NAVEGADOR C) RECOMACIONS INTERNET EXPLORER 10 D) RECOMACIONS INTERNET EXPLORER

Más detalles

Centro Deportivo Municipal San Cristóbal. Uso de 29 máquinas nuevas de acondicionamiento cardiovascular y 120 máquinas de musculación.

Centro Deportivo Municipal San Cristóbal. Uso de 29 máquinas nuevas de acondicionamiento cardiovascular y 120 máquinas de musculación. PLIEGO DE CONDICIONES TÉCNICAS PARA LA CONTRATACIÓN DEL ARRENDAMIENTO DEL EQUIPAMIENTO DEPORTIVO CARDIOVASCULAR Y DE MUSCULACIÓN PARA LOS CENTROS DEPORTIVOS MUNICIPALES FELIX RUBIO, RAUL GONZALEZ Y SAN

Más detalles

Context tecnològic del nou Transport Sanitari 2015. Barcelona, 18 de novembre de 2014

Context tecnològic del nou Transport Sanitari 2015. Barcelona, 18 de novembre de 2014 Context tecnològic del nou Transport Sanitari 2015 Barcelona, 18 de novembre de 2014 Context: Esquema funcional del TSU Catalunya 2014-15 2014 500.000/any 5.000/any 1.700.000/any 900.000/any 2015 2014

Más detalles

iorder iordertwo-side iorder ONE-SIDE

iorder iordertwo-side iorder ONE-SIDE iorder ONE-SIDE iordertwo-side iorder Armarios de carga y seguridad para portátiles y netbooks Armaris de càrrega i seguretat per a portàtils i netbooks iorder Armarios de carga y seguridad para portátiles

Más detalles

Plegables. Mesas y sillas. Taules i cadires plegables. Sillas Plegables Cadires plegables. Sillas Plegables para niños Cadires plegables per a nens

Plegables. Mesas y sillas. Taules i cadires plegables. Sillas Plegables Cadires plegables. Sillas Plegables para niños Cadires plegables per a nens Mesas y sillas Plegables Taules i cadires plegables Sillas Plegables Cadires plegables Sillas Plegables para niños Cadires plegables per a nens Mesas plegables Taules plegables Mesas plegables redondas

Más detalles

CRISI INTERNA EN EL PP Isern rebaixa a Cort les exigències de Rodríguez per revisar l'etapa de Calvo El ple aprova per unanimitat donar suport a la denúncia d'emaya i revisar la gestió feta al 2009, però

Más detalles

Guia per a l adopció de criteris mediambientals en els contractes de manteniment d instal lacions d edificis - model GPP toolkit -

Guia per a l adopció de criteris mediambientals en els contractes de manteniment d instal lacions d edificis - model GPP toolkit - Guia per a l adopció de criteris mediambientals en els contractes de manteniment d instal lacions d edificis - model GPP toolkit - Direcció General de Qualitat Ambiental ÍNDEX 1. INTRODUCCIÓ... 1 2. CARACTERÍSTIQUES

Más detalles

CAMPS DE FORÇA CONSERVATIUS

CAMPS DE FORÇA CONSERVATIUS El treball fet per les forces del camp per a traslladar una partícula entre dos punts, no depèn del camí seguit, només depèn de la posició inicial i final. PROPIETATS: 1. El treball fet pel camp quan la

Más detalles

PLAZAS A SOLICITAR / PLACES A SOL LICITAR REGISTRO DE ENTRADA / REGISTRE D ENTRADA

PLAZAS A SOLICITAR / PLACES A SOL LICITAR REGISTRO DE ENTRADA / REGISTRE D ENTRADA SOLICITUD DEL PROGRAMA DE VACACIONES PARA MAYORES CASTELLÓN SÉNIOR DE LA PROVINCIA DE CASTELLÓN. SOL LICITUD DEL PROGRAMA DE VACANCES PER A MAJORS CASTELLÓN SÉNIOR DE LA PROVÍNCIA DE CASTELLÓ. PLAZAS A

Más detalles

CONCURS D ADJUDICACIÓ DE L ARRENDAMENT DEL BAR PER A LA SEVA EXPLOTACIÓ

CONCURS D ADJUDICACIÓ DE L ARRENDAMENT DEL BAR PER A LA SEVA EXPLOTACIÓ CONCURS D ADJUDICACIÓ DE L ARRENDAMENT DEL BAR PER A LA SEVA EXPLOTACIÓ OCTUBRE 2015 c/aliança, 17, 08186 Lliçà d Amunt 93 841 45 33 bustia@lalianca.cat BASES PER A LA PRESENTACIÓ DE PROJECTES PER A L

Más detalles

- Sr. Josep Palouzié Vizcaya, intendent en cap - Sr. David Alvarez Carreño, tècnic del Servei de Contractació i Compres

- Sr. Josep Palouzié Vizcaya, intendent en cap - Sr. David Alvarez Carreño, tècnic del Servei de Contractació i Compres BG/da/ba Exp.: 2014011358 - C. 10.115.002 ACTA D'OBERTURA DEL SOBRE NÚMERO 3 PER A LA CONTRACTACIÓ DEL SUBMINISTRAMENT D'UNIFORMITAT, CALÇAT, COMPLEMENTS I EQUIPAMENT ESPECIALS PER LA POLICIA MUNICIPAL

Más detalles

Universitat Autònoma de Barcelona Manual d Identitat Corporativa Síntesi

Universitat Autònoma de Barcelona Manual d Identitat Corporativa Síntesi Universitat Autònoma de Barcelona Manual d Identitat Corporativa Síntesi Símbol El símbol de la UAB va ser creat com un exercici d expressivitat gràfica de la relació entre el quadrat i la lletra A, i

Más detalles

Política de Privacitat /Política de Privacidad

Política de Privacitat /Política de Privacidad Secretaria Autonòmica de Telecomunicacions i Societat de la Informació Conselleria d Infraestructures i Transport Política de Privacitat /Política de Privacidad Fecha: 13 de febrero de 2006 Versión: 1.3

Más detalles

MEMORIA VALORADA PARA SUMINISTRO E INSTALACIÓN DE EQUIPAMIENTO DEPORTIVO EN EL PABELLÓN POLIFUNCIONAL

MEMORIA VALORADA PARA SUMINISTRO E INSTALACIÓN DE EQUIPAMIENTO DEPORTIVO EN EL PABELLÓN POLIFUNCIONAL MEMORIA VALORADA PARA SUMINISTRO E INSTALACIÓN DE EQUIPAMIENTO DEPORTIVO EN EL PABELLÓN POLIFUNCIONAL MEMORIA Se trata por la presente Memoria de definir el equipamiento deportivo necesario para dar uso

Más detalles

1. CONFIGURAR LA PÀGINA

1. CONFIGURAR LA PÀGINA 1 1. CONFIGURAR LA PÀGINA El format de pàgina determina l aspecte global d un document i en modifica els elements de conjunt com són: els marges, la mida del paper, l orientació del document i l alineació

Más detalles

ANNEX 2: MODELS DE PROPOSICIÓ ECONÒMICA

ANNEX 2: MODELS DE PROPOSICIÓ ECONÒMICA CONTRACTACIÓ DELS SUBMINISTRAMENTS D ENERGIA ELÈCTICA PER A LES INSTAL.LACIONS DEL CONSELL DE MALLORCA DEPT. HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA. SERVEIS TÈCNICS D OBRES I MANTENIMENT. CONSELL DE MALLORCA GENERAL

Más detalles

Elche, 2 de diciembre de 2009. El rector, p. d. (R 767/07 de 10.05.2007), el vicerrector de Personal: José Francisco González Carbonell.

Elche, 2 de diciembre de 2009. El rector, p. d. (R 767/07 de 10.05.2007), el vicerrector de Personal: José Francisco González Carbonell. Universitat Miguel Hernández d Elx RESOLUCIÓ de 2 de desembre del 2009, per la qual s ordena la publicació íntegra de la relació de llocs de treball del personal d administració i servicis de la Universitat

Más detalles

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions UNITAT OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions Què treballaràs? En acabar la unitat has de ser capaç de

Más detalles

Centre de Recursos per a l Aprenentatge i la Investigació. Benvinguts a la Biblioteca de Dret

Centre de Recursos per a l Aprenentatge i la Investigació. Benvinguts a la Biblioteca de Dret Centre de Recursos per a l Aprenentatge i la Investigació Benvinguts a la Biblioteca de Dret Carnet Som UB Accés als serveis de la BUB Préstec Informació bibliogràfica Formació Accés als equipaments i

Más detalles

DATOS DEL REPRESENTANTE / DADES DEL REPRESENTANT SUBVENCIÓN SOLICITADA / SUBVENCIÓ SOL LICITADA

DATOS DEL REPRESENTANTE / DADES DEL REPRESENTANT SUBVENCIÓN SOLICITADA / SUBVENCIÓ SOL LICITADA A DATOS DE IDENTIFICACION DE LA ENTIDAD / DADES D IDENTIFICACIÓ DE L ENTITAT Nombre de la entidad / Nom de l entitat CIF Domicilio (calle/plaza, nº) / Domicili (carrer/plaça, nº) C.P. Localidad / localitat

Más detalles

El Novembre s ha fet la renovació de càrrecs, la Junta Directiva està composada per: Presidenta: Esther Garcia; Secretaria: Mª Carmen Lamazares;

El Novembre s ha fet la renovació de càrrecs, la Junta Directiva està composada per: Presidenta: Esther Garcia; Secretaria: Mª Carmen Lamazares; 2011 El Novembre s ha fet la renovació de càrrecs, la Junta Directiva està composada per: Presidenta: Esther Garcia; Secretaria: Mª Carmen Lamazares; Tresorera: Eva Sala; Vocals: Estel Salomó, Flor Bellver,

Más detalles

Projecte - Treball final de carrera

Projecte - Treball final de carrera Projecte - Treball final de carrera Estudi: Grau en enginyeria en Tecnologies Industrials Títol: DISSENY D'UN MECANISME D'EXTRACCIÓ DELS RODAMENTS I EL LABERINT D'UN CONJUNT EIX/RODA DE TREN Document:

Más detalles

Veure que tot nombre cub s obté com a suma de senars consecutius.

Veure que tot nombre cub s obté com a suma de senars consecutius. Mòdul Cubs i nombres senars Edat mínima recomanada A partir de 1er d ESO, tot i que alguns conceptes relacionats amb el mòdul es poden introduir al cicle superior de primària. Descripció del material 15

Más detalles

10 ventajas de la tecnología PDi ebeam 10 avantatges de la tecnologia PDi ebeam

10 ventajas de la tecnología PDi ebeam 10 avantatges de la tecnologia PDi ebeam 10 ventajas de la tecnología PDi ebeam 10 avantatges de la tecnologia PDi ebeam 1. Formatos Formats Esquema del ebeam Projection Esquema del nuevo ebeam EDGE Receptor ebeam Projection Pizarra blanca Pissarra

Más detalles

FITNESS PROFESIONAL -- LÍNEA SPORTLINE

FITNESS PROFESIONAL -- LÍNEA SPORTLINE FITNESS PROFESIONAL -- LÍNEA SPORTLINE Ref. M-540/CONV Prensa horizontal-pectorales, convergente fácil limpieza, ignifuga M2 e insensible a UV nivel 7. - Asiento regulable con accionamiento neumático "EASY-AIR".

Más detalles

Telefónica Movistar acorda amb l IEC promoure l oferta dels serveis i menús dels mòbils en català

Telefónica Movistar acorda amb l IEC promoure l oferta dels serveis i menús dels mòbils en català comunicació RECULL DE PREMSA Telefónica Movistar acorda amb l IEC promoure l oferta dels serveis i menús dels mòbils en català 13 de novembre del 2006 Consulta El Butlletí de l IEC Institut d Estudis Catalans

Más detalles

UNITAT 3. Forces i les lleis de Newton

UNITAT 3. Forces i les lleis de Newton Generalitat de Catalunya Departament d educació i universitats IES FLIX DEPARTAMENT DE CIÈNCIES BLOC 2_ Objectius 1ER BAT. 1. OBJECTIUS UNITAT 3. Forces i les lleis de Newton Comprendre el concepte de

Más detalles

Carga de viento Carga de nieve

Carga de viento Carga de nieve AN10/350/5 Información Técnica A B C D E F G H I J K L M N Altura externa del ápice Altura interna del ápice Altura externa Altura libre externa Proyección del techo Altura lateral interna Altura lateral

Más detalles

ICSA. Estudi DonaTIC: Una primera reflexió sobre la dona tecnològica

ICSA. Estudi DonaTIC: Una primera reflexió sobre la dona tecnològica Estudi DonaTIC: Una primera reflexió sobre la dona tecnològica Contingut 1.- Introducció 2.- Radiografia de la dona TIC A càrrec d Elisabet Golobardes, Directora d ETSEEI La Salle (Universitat Ramon Llull)

Más detalles

Servicio de Información Bibliográfica y Documental (SIBID) INFORME FINAL

Servicio de Información Bibliográfica y Documental (SIBID) INFORME FINAL Servicio de Información Bibliográfica y Documental (SIBID) INFORME FINAL EUESTA DE SATISFACCIÓN DE USUARIOS JUNIO 00 Octubre 00 Indice Introducción. Metodología. Participación.. Perfil del usuario.. Uso

Más detalles

820462 - MTEM - Tecnologia de Fabricació per Mecanitzat

820462 - MTEM - Tecnologia de Fabricació per Mecanitzat Unitat responsable: 820 - EUETIB - Escola Universitària d'enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona Unitat que imparteix: 712 - EM - Departament d'enginyeria Mecànica Curs: Titulació: 2015 GRAU EN ENGINYERIA

Más detalles

Principales temas de debate en el Sector Asistencial de Cataluña

Principales temas de debate en el Sector Asistencial de Cataluña Principales temas de debate en el Sector Asistencial de Cataluña 12 Junio 2012 Índice por materia Acreditación de Centros Inspecciones Ratios de Profesionales Barómetro del Sector Reforma Laboral Orden

Más detalles

REVISONS DE GAS ALS DOMICILIS

REVISONS DE GAS ALS DOMICILIS CONCEPTES BÀSICS Què és una revisió periòdica del gas? i cada quant temps ha de realitzar-se una revisió periòdica de gas butà? Una revisió periòdica del gas és el procés per mitjà del qual una empresa

Más detalles

En l ANNEX I s especifiquen les característiques i els requeriments tècnics dels equipaments sol licitats en cadascuns dels lots.

En l ANNEX I s especifiquen les característiques i els requeriments tècnics dels equipaments sol licitats en cadascuns dels lots. Plec de Prescripcions Tècniques que regiran la licitació del contracte de subministrament per a l adquisició de tres cuines industrials per als centres IES Guillem Cifre de Colonya (Pollença, Mallorca),

Más detalles

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte Barça Parc Un nou espai, un nou concepte Juliol 2009 Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte El Barça: motor social i conjunt de valors El FC Barcelona, una de les entitats esportives més importants

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia CONVENI DE COL LABORACIÓ ENTRE EL DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA I L ENTITAT PARC SANITARI SANT JOAN DE DÉU PER A L'EXECUCIÓ DE DIVERSES ACTUACIONS DE MILLORA I MANTENIMENT A LA

Más detalles

5.2. TRAMITACIÓ. ANÀLISI DE LA DOCUMENTACIÓ 5.3. AUDITORIA PER A LA CERTIFICACIÓ

5.2. TRAMITACIÓ. ANÀLISI DE LA DOCUMENTACIÓ 5.3. AUDITORIA PER A LA CERTIFICACIÓ 222 CAPÍTOL 13 QUALITAT 1. ANTECEDENTS 2. INTRODUCCIÓ 3. REFERÈNCIES 4. DEFINICIONS 5. NOTES DE CARÀCTER GENERAL 5.1. ÀMBIT DE LA CERTIFICACIÓ 5.1.1. Definicions 5.1.2. Descripció 5.2. TRAMITACIÓ. ANÀLISI

Más detalles

A) Se planteará una prueba que corresponda a los contenidos de Geometría y/o de Arte y Dibujo Técnico.

A) Se planteará una prueba que corresponda a los contenidos de Geometría y/o de Arte y Dibujo Técnico. 8.- Assignatura: Dibuix Tècnic II. 8.1.- Característiques de l examen. Se ofrecerán al alumno dos ejercicios de los que deberá elegir y realizar uno. Cada uno de ellos estará compuesto de las siguientes

Más detalles

Resulta imprescindible incorporar alguna persona amb experiència en les tasques següents:

Resulta imprescindible incorporar alguna persona amb experiència en les tasques següents: Tarragona, 16 de desembre 2015 El Patronat de la Fundació Tarragona 2017 en sessió celebrada en data d avui, ha acordat declarar que el programa: Assessorament legal i contractació dels Jocs Mediterranis

Más detalles

Escalera de tijera con plataforma grande - Acceso unilateral - Peldaño plano de 80 mm

Escalera de tijera con plataforma grande - Acceso unilateral - Peldaño plano de 80 mm Escalera de tijera con plataforma grande - Acceso unilateral - Peldaño plano de 80 mm - con plataforma superior de 400 x 400 mm con bandeja portaobjetos abatible de 350 x 240 mm con 2 pasamanos de subida,

Más detalles

EL TRANSPORT DE MERCADERIES

EL TRANSPORT DE MERCADERIES EL TRANSPORT DE MERCADERIES En primer terme s ha d indicar que en tot el que segueix, ens referirem al transport per carretera o via pública, realitzat mitjançant vehicles de motor. El transport de mercaderies,

Más detalles

POLÍTICA DE COOKIES. La información que le proporcionamos a continuación, le ayudará a comprender los diferentes tipos de cookies:

POLÍTICA DE COOKIES. La información que le proporcionamos a continuación, le ayudará a comprender los diferentes tipos de cookies: POLÍTICA DE COOKIES Una "Cookie" es un pequeño archivo que se almacena en el ordenador del usuario y nos permite reconocerle. El conjunto de "cookies" nos ayuda a mejorar la calidad de nuestra web, permitiéndonos

Más detalles

Districte Universitari de Catalunya

Districte Universitari de Catalunya Proves d accés a la universitat per a més grans de 25 anys Convocatòria 2014 Biologia Sèrie 1 Fase específica Opció: Ciències Opció: Ciències de la salut Exercici 1 Exercici 2 Exercici 3 Qualificació a

Más detalles

CARROS CURAS, PARADAS, HISTORIAS, ROPA..ETC Y CARROS HOSPITALARIOS PAG. 6

CARROS CURAS, PARADAS, HISTORIAS, ROPA..ETC Y CARROS HOSPITALARIOS PAG. 6 CARROS CURAS, PARADAS, HISTORIAS, ROPA..ETC Y CARROS HOSPITALARIOS PAG. 6 Carro de curas Mod. 10147 Carro de curas Mod. 10143 Barandilla en tres lados, en los 3 cajones, plano superior e inferior tres

Más detalles

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A IMPRESOS PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A CURS 2014-15 CEIP CAN PASTILLA CEIP CAN PASTILLA CURS 2014-15 Autorització de l ús de les imatges dels alumnes El

Más detalles

R E F R I G E R A C I O N Y E Q U I P A M I E N T O S C O M E R C I A L E S. L nea CARNIC

R E F R I G E R A C I O N Y E Q U I P A M I E N T O S C O M E R C I A L E S. L nea CARNIC L nea CARNIC w w w. c f g r e f r i g e r a c i o n. c o m. a r w w w. c f g e q u i p a m i e n t o. c o m. a r Cortadora Manual. Mod. F220» Tamaño de cuchilla: 220 mm» Protección térmica de motor» Económica»

Más detalles

GUIÓ DE CONTINGUTS PROJECTES D INSTAL LACIONS DE GRUES TORRE

GUIÓ DE CONTINGUTS PROJECTES D INSTAL LACIONS DE GRUES TORRE GUIÓ DE CONTINGUTS PROJECTES D INSTAL LACIONS DE GRUES TORRE INSTAL LACIONS DE GRUES TORRE I. INTRODUCCIÓ El present document és una proposta dels continguts que han de preveure els projectistes en la

Más detalles

PROYECTO ELEVAPLATOS

PROYECTO ELEVAPLATOS PROYECTO ELEVAPLATOS Herramientas Fotos detalles Fotos Objetivos Materiales Dibujos Recomendaciones Esquema eléctrico Contextualización Exámenes y prácticas inicio Fotos detalles Letras para identificar

Más detalles

IES J. MIR CFGM GESTIÓ ADMINISTRATIVA EL PATRIMONI

IES J. MIR CFGM GESTIÓ ADMINISTRATIVA EL PATRIMONI EL PATRIMONI CONCEPTE: El Patrimoni és el conjunt de BÉNS, DRETS I OBLIGACIONS de l empresa. Tota empresa, per poder funcionar necessita una sèrie d elements que formen part del seu patrimoni, per exemple:

Más detalles

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA PER COBRIR PLACES VACANTS DE LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA. (Núm. de registre

Más detalles

Tray Colección. Pedro Feduchi

Tray Colección. Pedro Feduchi Tray Colección Pedro Feduchi La mesa TRAY ha sido creada por el arquitecto Pedro Feduchi en un ejercicio de líneas puras y equilibrio entre funcionalidad y personalidad. Un mueble para entornos donde el

Más detalles

0.04.15167 SERVEI METEOROLOGIC DE CATALUNYA 0.04.15167. Informe de Auditoría según ISO 9001:2008

0.04.15167 SERVEI METEOROLOGIC DE CATALUNYA 0.04.15167. Informe de Auditoría según ISO 9001:2008 0.04.15167 0.0 Informe de Auditoria según ISO 9001-ISO14001-OHSAS 18001-EMAS, UNE 66926, UNE 166.002 (Excepto Et1) ENAC E - 08029 Barcelona ISO 9001:2008 0.04.15167 Informe de Auditoría según ISO 9001:2008

Más detalles

PROTECCION EN ALTURA. Catalogo de Productos y Precios Julio 2013 Lista N.1 ASCENDEDOR INERCIALES RETRACTILES. Precios de lista. No incluyen i.v.a.

PROTECCION EN ALTURA. Catalogo de Productos y Precios Julio 2013 Lista N.1 ASCENDEDOR INERCIALES RETRACTILES. Precios de lista. No incluyen i.v.a. Catalogo de Productos y s ASCENDEDOR s de lista. No incluyen i.v.a. ZOACS0055 ASC-003 $869.70 Para uso con soga entre 8 a 13mm de diámetro Peso: 130gr. Color: Amarillo. Norma EN567. Materiales: marco de

Más detalles

Biblioteca i serveis universitaris

Biblioteca i serveis universitaris Biblioteca i serveis universitaris 275 Biblioteca i serveis universitaris Biblioteca A més del personal fix, format pel director, la cap de bibliotecàries i vuit professionals més, fem constar la presència

Más detalles

EQUIPO IDEAL PARA GIMNACIOS AL AIRE LIBRE

EQUIPO IDEAL PARA GIMNACIOS AL AIRE LIBRE EQUIPO IDEAL PARA GIMNACIOS AL AIRE LIBRE CONSTRUIDOS EN ACERO TUBULAR CED 40 Y PLACAS A 36 MECANISMO MEDIANTE BALEROS SELLADOS Y LUBRICADOS ACABADOS EN PINTURA ELECTROSTATICA Y HORNEADA COLORES SEGÚN

Más detalles

Balanç d actuacions de l Agència Catalana del Consum 2013. Barcelona, 17 de març de 2014

Balanç d actuacions de l Agència Catalana del Consum 2013. Barcelona, 17 de març de 2014 Balanç d actuacions de l Agència Catalana del Consum 2013 Barcelona, 17 de març de 2014 Protecció del consumidor Consultes Reclamacions Arbitratges Protecció del consumidor Denúncies Inspeccions Sancions

Más detalles

2. El cumplimiento de los requisitos previstos en el apariado anterior, será

2. El cumplimiento de los requisitos previstos en el apariado anterior, será Y ADMIN ISTRACIONES PÚBLICAS SECRETARÍA DE ESTADO DE ADMINISTRACIONES PÚBLICAS SECRETARÍA GENERAL OE COORDINACIÓN AUTONOMICA Y LOCAL Nota relativa a la aplicación de la disposición transitoria décima de

Más detalles

LINEA HOGAR CATÁLOGO. www.deportesmd.com.ar

LINEA HOGAR CATÁLOGO. www.deportesmd.com.ar CATÁLOGO LINEA R Bicicletas Fijas Horizontales (Recumbent) Bicicletas Fijas verticales - Bicicletas de Indoor Multigym - Cintas Magnéticas - Cintas Motorizadas Plataformas Vibratorias - Bicicletas de Indoor

Más detalles

Aplicaciones Electromecánicas, S.A.

Aplicaciones Electromecánicas, S.A. Aplicaciones Electromecánicas, S.A. R.Q. Aplicaciones Electromecánicas, S.A. - C/Miquel Servet 13, P.I. Camí Ral 08850 Gavà Barcelona. Telf: 93.633.39.90 / Fax: 93.633.39.91 / e-mail: info@rqaplicaciones.com

Más detalles

AJUNTAMENT DE LA SELVA DEL CAMP

AJUNTAMENT DE LA SELVA DEL CAMP Projecte: SEPARATA D INSTAL LACIONS DEL PROJECTE EXECUTIU DE LA NOVA LLAR D INFANTS DE LA SELVA DEL CAMP PROJECTE D INSTAL LACIONS GENERALS Client: AJUNTAMENT DE LA SELVA DEL CAMP Situació: Zona Educacional

Más detalles

Contracte de cessió de marca

Contracte de cessió de marca Contracte de cessió de marca Especialitat: Dret Civil Tipus de cas: Cas Judicial I. Suposat de fet. Barcelona, 2004.09.25 La societat FALABELLA, S.L. és titular de marca "Mixta", inscrita al Registre de

Más detalles

TEMA 4: Equacions de primer grau

TEMA 4: Equacions de primer grau TEMA 4: Equacions de primer grau Full de preparació Aquest full s ha de lliurar el dia de la prova Nom:... Curs:... 1. Expressa algèbricament les operacions següents: a) Nombre de rodes necessàries per

Más detalles

Conselleria d Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural

Conselleria d Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural Conselleria d Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ORDE 2/2016 de 22 de febrer, de la Conselleria d Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, per la

Más detalles

PLIEGO DE PRESCRIPCIONES TÉCNICAS PARA EL SUMINISTRO DE EQUIPAMIENTO PARA EL PALACIO DE LA MADRAZA LOTE Nº2: DESPACHOS ADMINISTRACIÓN Y DIRECCIÓN

PLIEGO DE PRESCRIPCIONES TÉCNICAS PARA EL SUMINISTRO DE EQUIPAMIENTO PARA EL PALACIO DE LA MADRAZA LOTE Nº2: DESPACHOS ADMINISTRACIÓN Y DIRECCIÓN PLIEGO DE PRESCRIPCIONES TÉCNICAS PARA EL SUMINISTRO DE EQUIPAMIENTO PARA EL PALACIO DE LA MADRAZA 1.- OBJETO: Consta de tres lotes: LOTE Nº1: SALA CABALLEROS XXIV LOTE Nº2: DESPACHOS ADMINISTRACIÓN Y

Más detalles

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES Camí DE SON CLADERA, 20-07009 Palma Tel. 971470774 Fax 971706062 e-mail: iesjuniperserra@educacio.caib.es Pàgina Web: http://www.iesjuniperserra.net/ ORIENTACIÓ

Más detalles