Casals d estiu, Nadal, Setmana Santa activitats que realitzem a cases de colònies, institucions, centres escolars o centres esportius.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Casals d estiu, Nadal, Setmana Santa activitats que realitzem a cases de colònies, institucions, centres escolars o centres esportius."

Transcripción

1

2 Més Temps Lliure Més Temps Lliure neix de la mà de dos professionals del sector amb més de 15 anys d experiència en el lleure, un projecte innovador, engrescador i de qualitat. Ofereix els seus serveis educatius a escoles, AMPA, grups familiars, associacions i administracions que volen realitzar treballs educatius en el temps de lleure. La nostra tasca educativa es distribueix en diferents àrees: Casals d estiu, Nadal, Setmana Santa activitats que realitzem a cases de colònies, institucions, centres escolars o centres esportius. Convivències escolars, colònies d estiu i activitats d un dia. Que realitzem a diferents cases de colònies. Activitats familiars: Sortides d un dia, caps de setmana actius, vacances..., tot amb activitats diverses que ens ajuden a gaudir de la natura i de noves amistats.

3 Empreses associades Tenim un equip humà professional del lleure educatiu formats pels cursos que imparteix la nostre pròpia Escola de Monitors i que vetlla amb tot moment pel bon funcionament del casal d estiu. Un equip que gaudeix de la seva feina i dia a dia treballa per a millorar els projectes educatius que realitzem a cada escola. Tots els nostre projectes educatius de Lleure estan avalats per un model de qualitat en conformitat a la norma UNE-EN ISO 9001 segons el procediments de l Associació Catalana d empreses de lleure, educació i cultura.

4 Centre d interès L extraterrestre TopFlaixiBuf L extraterrestre TopFlaixiBuf (i una sèrie de sons molt estranys, que formen el seu cognom), és un explorador de l espai que ve d un planeta molt i molt llunyà, el planeta Onomatopeia. En TopFlaixiBuf ha patit un accident, el seu monopatí no funciona i ha anat a parar concretament a l escola Mestre Gibert i Camins. Per ajudar a l extraterrestre a tornar a casa, faran un pacte: els nens ajudaran a crear-li un nou vehicle espacial per poder tornar a casa construint una peça de la nau cada setmana amb la condició de que l extraterrestre els hi ensenyarà tots els coneixements que li han aportat els habitants dels cinc planetes del seu Univers.

5 Centre d interès per setmanes PRIMERA SETMANA: Planeta de les 3 ERRES SEGONA SETMANA: Planeta dels Ecologistes Emocionals TERCERA SETMANA: Planeta Ofici QUARTA SETMANA: Planeta dels pacífics CINQUENA SETMANA: Planeta Fantasia

6 Objectius generals Fomentar l autonomia personal i uns hàbits quotidians, intentant crear lligams propers i vincles emocionals amb els companys/es i monitors. Experimentar actituds de cooperació, convivència, col laboració, treball en equip, tolerància, respecte i acceptació de la diversitat. Desenvolupar l enginy i la capacitat per resoldre problemes i/o conflictes de convivència de la millor manera possible. Millorar les habilitats i destreses personals de l usuari aportant-li una coneixença pròpia, per tal de donar-li protagonisme a la seva vida i arribar a ser conscient de les seves pròpies limitacions i mancances. Treballar en equip per tal de millorar la cohesió de grup. Respectar les normes pausades pels monitors/es ja sigui a les activitats, a les estones d esbarjo, a la piscina, al menjador o la visita a altres instal lacions (excursions).

7 Tipologia d activitats setmanals Activitats del centre d interès: són totes aquelles activitats que seran necessàries realitzar-les per afavorir el context del centre d interès, i potenciar el bon funcionament d aquest. Sortides setmanals: Cada setmana es farà una sortida. La primera setmana i la ultima seran sortides a peu, la segona setmana, tercera i quarta seran sortides de tot el dia. Activitats estrella: Son activitats sorpresa dotades de material molt visual i força dinàmiques com ara: lliscador d aigua, tobogan d aigua, grup d animació i canó d escuma. Tallers i tallers culinaris: Les hores de més calor, com el migdia i la tarda, s aprofitarà per fer petits tallers relacionats amb el centre d interès. Tardes de llengua estrangera: Durant les diferents setmanes es treballaran diferents idiomes que es posaran en practica abans de dinar, durant el dinar i als tallers culinaris. Jocs d aigua: Durant la setmana es faran jocs d aigua a les hores de més calor.

8 Tipologia d activitats setmanals Activitats lliures: aquestes activitats son anomenades lliures, a que formaran part del casal i estaran fixes totes les setmanes, hi haurà: el racó d conte, expressió lliure, mural de les emocions... Activitats esportives: aquestes s intentaran introduir en les estones lliures i en els espais d esbarjo.

9 Excursions Les excursions tenen com a màxim objectiu la distensió del ambient rutinari del casal, la socialització dels usuaris en altres espais i amb companys/es del casal i, gaudir d activitats dirigides en un espai diferent. Les excursions que es realitzaran seran les següents: Sortides matinals: Parc esportiu Can Drago i parc de la Pegaso Sortides de tot el dia CAN MAS (Dijous 6 de juliol)

10 VALLDEPERES (Dijous 13 de juliol) PARC TURO DE CAN MATES (Dijous 20 de juliol)

11 Tipologia d activitats setmanals Piscina: Aquest any anirem a la piscina que esta al terme municipal de Martorelles. Excepcionalment aquest dia s obriran portes a les 08:45h per tal d agilitzar la sortida a la piscina. Nit a la casa de colònies 6 de juliol: Casa CAN MAS on aprofitarem per passar la nit fora de casa (usuaris que vulguin), els que no, tornaran a les 17h a l escola el mateix dia. Tots aquells usuaris que no es quedin a dormir divendres 7 de juliol tindran casal en horari normal. I els que es quedin a dormir tornarem a la 13h.

12 Tipologia d activitats setmanals Nit al casal: La nit del 14 de juliol, els usuaris i tot l equip de monitors conviurem una nit a l escola per tal d afavorir els vincles psico-afectius entre usuaris i monitors. Dormirem tots plegats i gaudirem dels diversos jocs de nit que els monitors dinamitzaran. L horari d entrada de la nit del casal serà a les 20:00h i la recollida a les 10:00h de dissabte.

13 Proposta de programació Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Presentació del casal, introducció al centre d interès Jocs de coneixença Taller relacionat amb el centre d interès Benvinguda PISCINA Dinàmiques de grup SORTIDA JOCS ESTRELLA Esmorzar PISCINA Jocs d aigua SORTIDA Jocs d aigua Dinar Temps lliure i jocs Activitats relacionades amb el centre d'interès L idioma de la setmana Danses i cançons Taller relacionat amb el centre d'interès L idioma de la setmana Taller culinari Esports i dinàmiques Recollir i arreveure

14 Organització dels serveis de menjador i acollida El Servei de Menjador s organitzarà seguint la tipologia i la normativa del centre o la instal lació on es dur a terme l activitat. Aquest servei serà gestionat per l empresa de servei de menjador que gestiona la cuina durant el curs. Sempre estarà supervisat per l equip de monitors/es que s organitzaran per torns per tal de poder dinar. Tanmateix, considerem que el fet de compartir l espai d àpat amb els infants és una estratègia pedagògica pensada per educar en hàbits alimentaris com l adequat comportament a una taula, entre d altres. Per altra banda, el Servei de Acollida és una activitat que oferim a les famílies per tal d aconseguir arribar a les necessitats de cada una d elles. Aquest estarà sempre acompanyat per un monitor/a o més, amb la finalitat de crear un espai de joc i coneixença entre infants i educadors.

15 Que cal portar? Material necessari per el DIA A DIA del casal Els alumnes d educació infantil hauran de portar roba de recanvi el primer dia del casal i ho tornarem (si no s ha utilitzat) l últim dia que estiguin apuntats. Banyador, xancletes, gorra i crema solar (per els jocs d aigua). L esmorzar (es recomana que esmorzin a casa i portin una petita peça de fruita, un suc o unes galetes). Material necessari per els dies de PISCINA: Samarreta del casal Banyador posat de casa. Xancletes per la piscina. Tovallola o capa de bany. Casquet de bany de color verd (opció de comprar-lo amb nosaltres) Protecció solar (Es recomana la primera capa feta des de casa) Maniguets o bombolleta no inflable (obligatori per Ed. Infantil) Roba de recanvi i d interior per cambiar-se al acabar la piscina.

16 Que cal portar? Material necessari per les EXCURSIONS: Samarreta del casal Motxilla de 2 nanses. Gorra. Calçat esportiu. Esmorzar. Cantimplora o ampolleta de plàstic. Protecció solar (Es recomana la primera capa feta des de casa) 1 muda de recanvi (Ed. Infantil) Els alumnes que no es quedin a dinar, hauran de portar el dinar de casa. Material per fer la NIT DEL CASAL Sac de dormir. Aïllant o màrfega. Pijama. Sabatilles. Llanterna o lot. Necesser amb estris d higiene personal. Roba de recanvi interior (amb una bossa a part) Tot amb el nom marcat.

17 Entrada i sortida ENTRADA SORTIDA PORTA 1: P3 i P4 SORTIDA PORTA 2: P5 i 1er SORTIDA PORTA 3: 2on i 3er SORTIDA PORTA 4: 4rt, 5è i 6è

18 Cal recordar: Dies de matriculació Les matriculacions es faran a l escola els dies 25 i 27 d Abril de 16:30h a 19:00h. Els alumnes que es matriculin en aquestes dues dates tindran el 5% de descompte. Documentació necessària per fer la matricula Els fulls de matriculació omplerts amb totes les dades necessàries i signat per el pare, la mare o el tutor legal. Una fotografia de carnet adjunt a la inscripció. Una fotocopia de la targeta Sanitaria (CATSALUT) o bé l assegurança medica privada. La fotocòpia del carnet de vacunes actualitzat. Recepta medica si s escau Del 22 al 23 de Juny SETMANES 8:00 a 9:00h 8:30 a 9:00 9:00 a 13:00 9:00 a 14:00 9:00 a 15:00 9:00 a 17:00 Del 26 de Juny al 30 de Juny Del 3 al 7 de Juliol Del 10 al 14 de Juliol Del 17 al 21 de Juliol Del 24 al 28 de Juliol Del 28 d Agost al 1 de Setembre Del 4 al 8 de Setembre

19 Cal recordar: Forma de pagament Els dies de matriculació s haurà de pagar en efectiu el 50% del import del casal. (els demanem que portin el import just per evitar problemes de canvi). La resta del import del casal es passarà a partir del 5 de juny al número de compte que ens doneu en el full d ordre de domiciliació. Beques del casal En el moment de l inscripció les famílies que demanin ajuts econòmics ho hauran de comunicar i sels hi lliurarà la fulla d ajut que hauran de portar a la OAC del districte. Un cop concedida es molt important que abans de 7 dies ens ho comuniqueu telèfonicament o mitjançant un correu elèctronic: casalmestregibert@gmail.com A l hora de fer les inscripcions aquelles famílies que demanin beca només pagaran la samarreta i casquet de bany (si ho sol liciten) es farà efectiu l import restant del casal a partir del 5 de juny al número de compte que ens doneu en el full d ordre de domiciliació. En cas de no ser aixi la reserva quedarà anulada. Es retornarà el import de la matriculació del casal en el cas d una incidència major que es pugui justificar.

20

21 MÉS TEMPS LLIURE En cas de qualsevol consulta no dubteu en utilitzar els nostres mitjans de contacte: Telèfon: (Marc) (Anna) Segueix el casal a: facebook.com/mestempslliure twitter.com/mestempslliure1 instagram.com/mestempslliure/

Estimem el que fem. Estimem les persones

Estimem el que fem. Estimem les persones Estimem el que fem Estimem les persones Saps què? Volem que ens coneixis una mica Saps què / treballem en base a dues línies principals: l esport i el lleure i el projecte Cap infant sense esport, on promovem

Más detalles

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ Índex Índex Pàg. 2 Informació General Pàg. 3 Què és? Pàg. 3 Quan? Pàg. 3 Dirigit

Más detalles

LAIESTIU. Campus i escoles esportives d estiu

LAIESTIU. Campus i escoles esportives d estiu LAIESTIU 2016 Campus i escoles esportives d estiu Ser Soci té avantatges Tennis Pàdel Fem esport en família QUOTA ÚNICA Quan fer esport en família ha esdevingut un estalvi? Si us doneu d alta de la Quota

Más detalles

Colonias y campus Colònies i campus

Colonias y campus Colònies i campus Colonias y campus Colònies i campus verano estiu 2014 tenis-hípica-polo-pádel-hockey tennis-hípica-polo-pàdel-hoquei COLONIAS COLÒNIES esport i diversió deporte y diversión DIRIGIDO A Niños y niñas de

Más detalles

MATA DE JONC SUMMER CAMP 2015

MATA DE JONC SUMMER CAMP 2015 MATA DE JONC SUMMER CAMP 2015 EL CENTRE Gràcies a la vostra confiança, Ocidiomes celebra un any més el nostre Summer Camp a MATA DE JONC (Palma). Situat a tan sols 10 minuts del centre de Palma, molt pròxim

Más detalles

Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres. Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO

Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres. Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO 2016-2017 Març de 2016 Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO per

Más detalles

CEIP 25 DE SETEMBRE

CEIP 25 DE SETEMBRE CEIP 25 DE SETEMBRE 2009-2010 http://www.xtec.cat/ceip-25desetembre-rubi http://escola25setembre.blogspot.com/ EDUCACIÓ I CONVIVÈNCIA Necessitat d unes normes de convivència. Respectar als altres: companys,

Más detalles

Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS PREPARATS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS PREPARADAS

Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS PREPARATS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS PREPARADAS Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS Dades del titular / Datos del titular Nom i cognoms o Raó social / Nombre

Más detalles

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES Camí DE SON CLADERA, 20-07009 Palma Tel. 971470774 Fax 971706062 e-mail: iesjuniperserra@educacio.caib.es Pàgina Web: http://www.iesjuniperserra.net/ ORIENTACIÓ

Más detalles

e 2 esplais al quadrat

e 2 esplais al quadrat e 2 esplais al quadrat excel lents pel què fem i per com ho fem Un projecte per fer un pas endavant en la qualitat i responsabilitat, tant social com mediambiental en els centres d esplai. IV Jornada de

Más detalles

Viaje de Fin de Etapa ESCUELA DE MAR - MURCIA SEMANA DEL 15 AL 19 DE JUNIO DE 2015

Viaje de Fin de Etapa ESCUELA DE MAR - MURCIA SEMANA DEL 15 AL 19 DE JUNIO DE 2015 Viaje de Fin de Etapa 4/06/15 CIRCULAR Nº 34 PRIMARIA ESCUELA DE MAR - MURCIA SEMANA DEL 15 AL 19 DE JUNIO DE 2015 Estimadas familias: Les recordamos que esta actividad es de carácter voluntario, por esto

Más detalles

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera Jornada de portes obertes del Batxillerat Institut Celestí Bellera maig de 2016 Estructura del sistema educatiu PRIMÀRIA (de 3 a 12 anys) E S O 1r, 2n, 3r, 4t curs (de 12 a 16 anys) BATXILLERAT LOMCE 1r

Más detalles

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART PROGRAMA DE CURSOS I ACTIVITATS GENER - MARÇ 2016 CENTRE JUJOL CAN NEGRE COM A ESCOLA MUNICIPAL D ART ESPAI PER L ART, AMB L ART Amb aquests eixos i un espai

Más detalles

Missió de Biblioteques de Barcelona

Missió de Biblioteques de Barcelona Missió de Biblioteques de Barcelona Facilitar a tota la ciutadania -mitjançant els recursos materials, la col lecció i la programació de les biblioteques- l accés lliure a la informació, al coneixement

Más detalles

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ PROGRAMACIÓN CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ OFERTA FORMATIVA DICIEMBRE 2015 JUNIO 2016 OFERTA FORMATIVA DESEMBRE 2015 JUNY 2016 El plazo de inscripción de

Más detalles

Vivències per recordar

Vivències per recordar Vivències per recordar B O CALENDARI JULIOL 30 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Calendari d activitats d estiu AGOST 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Más detalles

Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida

Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida El programa de turisme que combina esport, musica i gastronomia La Vall d Albaida 09.06.2014 Un total de 12 municipis de la comarca participaran en

Más detalles

Escola Bressol Municipal JM Céspedes

Escola Bressol Municipal JM Céspedes Escola Bressol Municipal JM Céspedes Sant Adrià de Besòs EBM JM Céspedes L escola Bressol Municipal JM Céspedes forma part del Centre per a la petita infància i famílies de Sant Adrià de Besòs, està situada

Más detalles

vocalia d esports Activitats curs

vocalia d esports Activitats curs vocalia d esports Activitats curs 2016 2017 vocalia d esports Les activitats s iniciaran el 19 de setembre de 2016 i finalitzaran el 9 de juny de 2017 Curs 2016 2017 OBSERVACIONS GENERALS El servei de

Más detalles

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo FORMACIÓ BONIFICADA Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo Les empreses que cotitzen a la Seguretat Social per la contingència

Más detalles

III TORNEO DE VOLEIBOL CIUTAT DE GRANOLLERS 20,21 Y 22 DE JUNIO DEL 2014 CATEGORIAS: INFANTIL, CADETE Y JUVENIL DE VOLEIBOL FEMENINO

III TORNEO DE VOLEIBOL CIUTAT DE GRANOLLERS 20,21 Y 22 DE JUNIO DEL 2014 CATEGORIAS: INFANTIL, CADETE Y JUVENIL DE VOLEIBOL FEMENINO III TORNEO DE VOLEIBOL CIUTAT DE GRANOLLERS 20,21 Y 22 DE JUNIO DEL 2014 CATEGORIAS: INFANTIL, CADETE Y JUVENIL DE VOLEIBOL FEMENINO II TORNEIG CIUTAT DE GRANOLLERS DE VOLEIBOL CATEGORIES INFANTIL, CADET

Más detalles

Poc a poc, amb els seus quadres va començar a guanyar molts diners i com que França li agradava molt, va decidir quedar-se una bona temporada, però

Poc a poc, amb els seus quadres va començar a guanyar molts diners i com que França li agradava molt, va decidir quedar-se una bona temporada, però PABLO PICASSO El passat dia 12 de Febrer, en comptes de fer classe de matemàtiques i de castellà, com cada dimecres, ens vam convertir en artistes per conèixer la vida i les obres de Pablo Picasso. Quan

Más detalles

SEEM SERVEI EDUCATIU ESPECÍFIC MOTRIUS CALENDARI I NORMATIVA. Curs 2011-2012

SEEM SERVEI EDUCATIU ESPECÍFIC MOTRIUS CALENDARI I NORMATIVA. Curs 2011-2012 SEEM SERVEI EDUCATIU ESPECÍFIC MOTRIUS CALENDARI I NORMATIVA Curs C.E.E. PONT DEL DRAGÓ C/ Sagrera 179, 08027 Barcelona Tel. 93 243 09 83 Fax 93 351 29 54 www.bcn.cat/pontdeldrago a8042585@xtec.cat Índex

Más detalles

Resumen. En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB).

Resumen. En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB). Resumen En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB). - Encuesta de satisfacción de los usuarios de las bibliotecas (CBB). ELS USUARIS DE LES BIBLIOTEQUES

Más detalles

Col legi Sagrada Família Any ANIVERSARI

Col legi Sagrada Família Any ANIVERSARI Col legi Sagrada Família Any 1966-2016 50 ANIVERSARI 50 ANYS DE CAMÍ Amb la festa del naixement Maria Gay i Tibau, fundadora de les religioses de Sant Josep de Girona, comença la celebració del 50è aniversari

Más detalles

Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE.

Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE. Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE. 1. Quart curs d ESO. A 4t d'eso, sol licitem dues matèries diferenciades: Economia de 4t d'eso, com a matèria orientadora

Más detalles

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte Barça Parc Un nou espai, un nou concepte Juliol 2009 Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte El Barça: motor social i conjunt de valors El FC Barcelona, una de les entitats esportives més importants

Más detalles

EL FORT PIENC, LA SAGRADA FAMÍLIA, LA DRETA DE L EIXAMPLE

EL FORT PIENC, LA SAGRADA FAMÍLIA, LA DRETA DE L EIXAMPLE GUIA D ENTITATS, SERVEIS I EQUIPAMENTS PÚBLICS. ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AL BARRI 3-16 ANYS curs 2014-2015 EL FORT PIENC, LA SAGRADA FAMÍLIA, LA DRETA DE L EIXAMPLE eixample Us presentem la Guia d entitats,

Más detalles

Escola CIC Idiomes Gràcia. Curs

Escola CIC Idiomes Gràcia. Curs Escola CIC Idiomes Gràcia Curs 2013-2014 Comunicació Iniciativa Innovació Compromís Immersió Immersió Disseny curricular Intensius Oferta Motivació Exàmens oficials Serveis 2 Més informació a http://www.idiomes.iccic.edu/

Más detalles

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST 27 i 28 de setembre CN L ESCALA 25 i 26 d octubre CN EL BALÍS 29 i 30 de novembre CN GARRAF 13 i 14 de desembre CN VILANOVA 17 i 18 de gener CN SALOU 21 i 22 de febrer CN PORT D ARO ANUNCI DE REGATA 1

Más detalles

Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat

Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat Guió previ per al professorat Presentació Amb les propostes del Servei Educatiu del Museu Picasso convidem a alumnes

Más detalles

Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (2009)

Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (2009) Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (29) Dossiers Idescat 1 Generalitat de Catalunya Institut d Estadística de Catalunya Informació d estadística oficial Núm. 15 / setembre del 213 www.idescat.cat

Más detalles

MODALITATS I PREUS Any 2017

MODALITATS I PREUS Any 2017 MODALITATS I PREUS Any 2017 CARACTERÍSTIQUES SERVEIS OPCIONALS Dret de vot i decisió a l Assemblea General de Socis. Títol Social en propietat que li assegura la seva permanència en el Club per temps indefinit,

Más detalles

MOSTRA DE TREBALLS REALITZATS. EL BANY un espai de tranquil litat

MOSTRA DE TREBALLS REALITZATS. EL BANY un espai de tranquil litat MOSTRA DE TREBALLS REALITZATS EL BANY un espai de tranquil litat Lluny de la freda funcionalitat del passat, avui dia el bany s ha transformat en un espai més habitable. Un lloc on la distribució està

Más detalles

Beques Daniel Bravo. per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica. Bases convocatòria 2015

Beques Daniel Bravo. per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica. Bases convocatòria 2015 Beques Daniel Bravo per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica Bases convocatòria 2015 Objectiu Beneficiaris La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu presenta la convocatòria 2015 de les

Más detalles

DEL 20 DE JUNY AL 29 DE JULIOL DE

DEL 20 DE JUNY AL 29 DE JULIOL DE DOSSIER INFORMATIU DEL 20 DE JUNY AL 29 DE JULIOL DE 2016 ÍNDEX 1.- EL CASAL 2 2.- TEMPORITZACIÓ 2 3.- GRUPS 2 4.- HORARIS DISPONIBLES 3 5.- ACTIVITATS PROPOSADES 3 6.- SERVEIS COMPLEMENTARIS I ESPORÀDICS

Más detalles

Treballem els hàbits

Treballem els hàbits Treballem els hàbits Ceip Font de l Orpina C/ Margarides, 12 1 08233 Vacarisses Tel. 938281742 Els HÀBITS són conductes automatitzades, no innates, sinó adquirides per mitjà de l experiència i l aprenentatge,

Más detalles

3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA

3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA 1 3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA Ms PowerPoint permet inserir, dins la presentació, objectes organigrama i diagrames. Els primers, poden resultar molt útils si es necessita presentar gràficament

Más detalles

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR 0 Índex 1. Què és la capitalització de l atur? Pàg. 2 2. Requisits Pàg. 3 3. Com i qui pot beneficiar se? Pàg. 4 4. Tràmits i documentació per a la sol licitud Pàg. 6 5. Informació

Más detalles

CICLES FORMATIUS DE F.P. LLIBRES DE TEXT CURS 2015-2016 Cicle Formatiu: CFGM CAI Curs: ÚNIC CrèdIT Títol Autor Editorial ISBN Llengua Operacions

CICLES FORMATIUS DE F.P. LLIBRES DE TEXT CURS 2015-2016 Cicle Formatiu: CFGM CAI Curs: ÚNIC CrèdIT Títol Autor Editorial ISBN Llengua Operacions CURS 2015-2016 Cicle Formatiu: CFGM CAI Curs: ÚNIC C1 CrèdIT Títol Autor Editorial ISBN Llengua Operacions Aurelio Escolar, Macmillan Català Administratives Ildelfonso Juan Professional 978-84-7942-169-4

Más detalles

EL BO SOCIAL, APROFITA L!

EL BO SOCIAL, APROFITA L! EL BO SOCIAL, APROFITA L! El Bo Social, aprofita l! Què és? Un descompte del 25% en la factura de l electricitat del preu del terme de potència (terme fix) i del consum. En cap cas dels lloguers o serveis

Más detalles

PARLA3 El teu futur parla idiomes

PARLA3 El teu futur parla idiomes PARLA3 El teu futur parla idiomes RODA DE PREMSA DE PRESENTACIÓ DEL NOU PROGRAMA DE TERCERES LLENGÜES Dimecres, 18 de febrer de 2015 MOTIVACIÓ En l enquesta que l AQU fa el 2014 als graduats universitaris

Más detalles

Empresa Iniciativa Empresarial. (Responsabilitat Social de l empresa) -UNITAT 3-

Empresa Iniciativa Empresarial. (Responsabilitat Social de l empresa) -UNITAT 3- Empresa Iniciativa Empresarial (Responsabilitat Social de l empresa) -UNITAT 3- 1. La imatge corporativa La cultura corporativa-formada per la missió, la visió i els valors- representen l essència de l

Más detalles

POLÍTICA DE COOKIES. La información que le proporcionamos a continuación, le ayudará a comprender los diferentes tipos de cookies:

POLÍTICA DE COOKIES. La información que le proporcionamos a continuación, le ayudará a comprender los diferentes tipos de cookies: POLÍTICA DE COOKIES Una "Cookie" es un pequeño archivo que se almacena en el ordenador del usuario y nos permite reconocerle. El conjunto de "cookies" nos ayuda a mejorar la calidad de nuestra web, permitiéndonos

Más detalles

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015 Dades d identificació de la persona sol licitant / Datos de identificación de la persona solicitante Nom / Nombre Primer cognom / Primer apellido Segon cognom / Segundo apellido Tipus identificador / Tipo

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015 ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015 Consultes: info@laporciuncula.com whatsapp 609 609 536 (Juanje Bouzas) www.facebook.com/apalaporciuncula GUARDERIA í ESCOLA MATINERA De les 7 45 h. fins a les 9

Más detalles

Nous projectes als polígons

Nous projectes als polígons 00 Nous projectes als polígons Catàleg dels Polígons Industrials de Barberà del Vallès Àrea d aparcaments i serveis Área de aparcamientos y servicios Centre d aparcaments de vehícles industrials i serveis

Más detalles

XERRADA SOBRE LES DROGUES. Oficina de Relacions amb la Comunitat Comissaria de Mossos d Esquadra de Manresa. mossos d esquadra

XERRADA SOBRE LES DROGUES. Oficina de Relacions amb la Comunitat Comissaria de Mossos d Esquadra de Manresa. mossos d esquadra XERRADA SOBRE LES DROGUES Oficina de Relacions amb la Comunitat Comissaria de Mossos d Esquadra de Manresa mossos d esquadra Generalitat de Catalunya Departament d Interior, Relacions Institucionals i

Más detalles

FITXES DELS CURSOS I TALLERS TRES ROQUES JOVE 2015

FITXES DELS CURSOS I TALLERS TRES ROQUES JOVE 2015 FITXES DELS CURSOS I TALLERS TRES ROQUES JOVE 2015 Salut i creixement personal Avui cuino jo! 22-03/07 Aprendre noves nocions de la cuina. Potenciar la utilització dels aliments de temporada. Conèixer

Más detalles

ÍNDEX. Sant Josep Oriol. 1. Calendari escolar. 2. Professorat i personal de l Escola. 3. Horaris de visites, reunions de grup.

ÍNDEX. Sant Josep Oriol. 1. Calendari escolar. 2. Professorat i personal de l Escola. 3. Horaris de visites, reunions de grup. ÍNDEX 1. Calendari escolar. 2. Professorat i personal de l Escola. 3. Horaris de visites, reunions de grup. 4. Normes de convivència. 5. Activitats i sortides. 6. Serveis del centre. 7. Informes del 1r

Más detalles

DOSSIER DE PRESENTACIÓ DE L ESPAI DE DEURES, UN PROJECTE DE REFORÇ ESCOLAR A SANTS, HOSTAFRANCS I LA BORDETA

DOSSIER DE PRESENTACIÓ DE L ESPAI DE DEURES, UN PROJECTE DE REFORÇ ESCOLAR A SANTS, HOSTAFRANCS I LA BORDETA DOSSIER DE PRESENTACIÓ DE L ESPAI DE DEURES, UN PROJECTE DE REFORÇ ESCOLAR A SANTS, HOSTAFRANCS I LA BORDETA Què és? L Espai de deures és un projecte que vol contribuir a reduir l elevat índex de fracàs

Más detalles

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius:

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius: V EDICIÓ DEL CONCURS 5a BECA ROTARY IMPULS A L EMPRENEDORIA 2016 Rotary Club de Cerdanyola del Vallès i l Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, convoquen la cinquena Edició del Concurs 5a Beca Rotary Impuls

Más detalles

municipals fins al 17 de desembre. Preus: Residets: 5 - no residents: 7 - a taquilla: 10

municipals fins al 17 de desembre. Preus: Residets: 5 - no residents: 7 - a taquilla: 10 municipals fins al 17 de desembre. Preus: Residets: 5 - no residents: 7 - a taquilla: 10 A les 20:30 h a l Església CONCERT DE NADALES DE CANT CORAL Corals participants: c Coral Castell Llubí c Coral Parroquial

Más detalles

En la tranquilidad hay salud, como plenitud, dentro de uno. Facundo Farral

En la tranquilidad hay salud, como plenitud, dentro de uno. Facundo Farral La residencia En la tranquilidad hay salud, como plenitud, dentro de uno. Facundo Farral Residencia Fontpineda es un centro geriátrico enmarcado en el ámbito de las residencias y centros de día que da

Más detalles

COM FER UN BON CURRÍCULUM VITAE?. MODELS.

COM FER UN BON CURRÍCULUM VITAE?. MODELS. COM FER UN BON CURRÍCULUM VITAE?. MODELS. Portalexcellence Servei Municipal d Ocupació de Cerdanyola del Vallès www.portalexcellence.cat www.ocupacioiempresa.cerdanyola.cat CURRÍCULUM VITAE 1. DEFINICIÓ

Más detalles

6. Calcula l obertura de l angle que falta. Digues de quin tipus d angles es tracta. 6

6. Calcula l obertura de l angle que falta. Digues de quin tipus d angles es tracta. 6 Geometria dossier estiu 2012 2C 1. Dibuixa dues rectes, m i n, que siguin: a) Paral leles horitzontalment. c) Paral leles verticalment. b) Secants. d) Perpendiculars. 6 2. Dibuixa una recta qualsevol m

Más detalles

Benvinguts al nou curs escolar

Benvinguts al nou curs escolar Benvinguts al nou curs escolar Benvolgudes famílies, Esperem que hagueu gaudit d unes bones vacances d estiu. En primer lloc, us preguem que torneu a consultar la circular que us vam enviar per correu

Más detalles

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions UNITAT OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions Què treballaràs? En acabar la unitat has de ser capaç de

Más detalles

www.futurs.uji.es info@uji.es

www.futurs.uji.es info@uji.es www.futurs.uji.es info@uji.es 2014/2015 El campus VISITES A LA UNIVERSITAT JAUME I VISITES A L INSTITUT DE TECNOLOGIA CERÀMICA (ITC) VISITES GUIADES A L EDIFICI DEL PARANIMF VISITES GUIADES A LES EXPOSICIONS

Más detalles

Guia de serveis municipals i suport a les famílies. L Hospitalet

Guia de serveis municipals i suport a les famílies. L Hospitalet Guia de serveis municipals i suport a les famílies L Hospitalet Ser al costat de les persones és la nostra màxima prioritat. És per això que hem elaborat aquesta Guia de serveis municipals de suport a

Más detalles

Editorial. consellveinalsantcosme@hotmail.com. del Consell Veïnal. Viu l estiu al barri! Vive el verano en el barrio!

Editorial. consellveinalsantcosme@hotmail.com. del Consell Veïnal. Viu l estiu al barri! Vive el verano en el barrio! Boletín sobre acciones y trabajo realizado por el Consell de Participació Veïnal del barrio de Sant Cosme Núm. 12 Juliol 2009 del Consell Veïnal Vive el verano en el barrio! Viu l estiu al barri! Editorial

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 28 de gener de 2016, de la Secretaria Autonòmica d Educació i Investigació, per la qual es convoca la realització d estades de formació

Más detalles

Reglament I Cursa de la Dona

Reglament I Cursa de la Dona Reglament I Cursa de la Dona - 01.05.2016 Article 1. DENOMINACIÓ El Grup Recreatiu Esportiu del Real de Gandia amb la col laboració de l Ajuntament del Real de Gandia, organitza la I CURSA DE LA DONA -

Más detalles

Área de Psicología Àrea de Psicologia 2015-2016. www.uaoceu.es www.uaoceu.cat

Área de Psicología Àrea de Psicologia 2015-2016. www.uaoceu.es www.uaoceu.cat Área de Psicología Àrea de Psicologia 2015-2016 www.uaoceu.es www.uaoceu.cat Universitat Abat Oliba CEU La Universitat Abat Oliba CEU, constituida en universidad privada en el 2003, es una de las tres

Más detalles

MISSIÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014

MISSIÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014 PROMOCIÓN INTERNACIONAL nº - 124 / 31-24 setembre 2014 Catalunya MISÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014 Ens plau informar-los de la propera missió empresarial a la Costa

Más detalles

Àrea de Territori Serveis Municipals. Memòria 2014 Informe Final

Àrea de Territori Serveis Municipals. Memòria 2014 Informe Final + Àrea de Territori Serveis Municipals Memòria 2014 Informe Final + Introducció! L objec(u principal del departament de obres i serveis de l Ajuntament de Montornès del Vallès és el manteniment de la via

Más detalles

ACTA TALLER ESPAIS 2 - DILLUNS 16 JUNY DE 2014

ACTA TALLER ESPAIS 2 - DILLUNS 16 JUNY DE 2014 A) RADIOGRAFIA SOCIAL ACTA TALLER ESPAIS 2 - DILLUNS 16 JUNY DE 2014 Assistència: 18 persones repartiment de gènere: 7 dones - 11 homes (40-60%) franges edat: 0-35 anys: 5 persones 35-65 anys: 7 persones

Más detalles

Creació d un bloc amb Blogger (I)

Creació d un bloc amb Blogger (I) Creació d un bloc amb Blogger (I) Una vegada tenim operatiu un compte de correu electrònic a GMail és molt senzill crear un compte amb Blogger! Accediu a l adreça http://www.blogger.com. Una vegada la

Más detalles

DIVISIBILITAT. Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 5 35

DIVISIBILITAT. Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 5 35 ESO Divisibilitat 1 ESO Divisibilitat 2 A. El significat de les paraules. DIVISIBILITAT Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 = 7 5 35 = 5 7 35 7 0 5 35

Más detalles

La volta al món en 80 dies-07 18/10/07 08:23 Página 107 I TU, COM HO VEUS?

La volta al món en 80 dies-07 18/10/07 08:23 Página 107 I TU, COM HO VEUS? I TU, COM HO VEUS? ~ I tu, com ho veus? ~ La volta al món en 80 dies ~ 1 El treball a) Phileas Fogg té prou diners per viure bé sense haver de treballar. Coneixes personalment algú que pugui viure bé

Más detalles

I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS

I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS GAVAMÓN, es un festival de cine y derechos humanos, que pretende visualizar los esfuerzos e iniciativas que personas e instituciones llevan a cabo para mejorar

Más detalles

Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc. www.ghd.es

Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc. www.ghd.es Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc Septiembre de 2014 Setembre del 2014 Bienvenido a GHD Fresc Benvingut a GHD Fresc Estimado cliente, Le informamos que GHD Fresc lanza su nueva

Más detalles

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials.

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials. ORDRE BSF/127/2012, de 9 de maig, per la qual s'actualitzen el cost de referència, el mòdul social i el copagament, així com els criteris funcionals de les prestacions de la Cartera de Serveis Socials

Más detalles

BARÒMETRE DE LES FINANCES ÈTIQUES I SOLIDÀRIES [ 2014]

BARÒMETRE DE LES FINANCES ÈTIQUES I SOLIDÀRIES [ 2014] 2014 2012 DE LES FINANCES ÈTIQUES I SOLIDÀRIES [ 2014] La Banca Ètica a l Estat continua creixent, l evolució de les seves xifres contrasta amb les del conjunt del sistema financer Les dinàmiques de les

Más detalles

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades Breu tutorial actualització de dades ATRI El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades El Departament informa al portal ATRI (i no directament a les persones afectades): El no

Más detalles

CONEIXES LES DENTS? Objectiu: Conèixer i diferenciar els tipus de dentadura i de dents.

CONEIXES LES DENTS? Objectiu: Conèixer i diferenciar els tipus de dentadura i de dents. CONEIXES LES DENTS? Objectiu: Conèixer i diferenciar els tipus de dentadura i de dents. Descripció: A partir de la fitxa de treball núm.1, comentar i diferenciar la dentició temporal de la permanent, així

Más detalles

Àmbit de les matemàtiques, de la ciència i de la tecnologia M14 Operacions numèriques UNITAT 2 LES FRACCIONS

Àmbit de les matemàtiques, de la ciència i de la tecnologia M14 Operacions numèriques UNITAT 2 LES FRACCIONS M1 Operacions numèriques Unitat Les fraccions UNITAT LES FRACCIONS 1 M1 Operacions numèriques Unitat Les fraccions 1. Concepte de fracció La fracció es representa per dos nombres enters que s anomenen

Más detalles

Inici curs escolar Barcelona

Inici curs escolar Barcelona Inici curs escolar 2016-2017 Barcelona 6 de setembre de 2016 Les claus del nou curs Noves eines Capacitació Formació Equips educatius Equitat Preparats Necessitats Futur Treball per zones Nova Programes

Más detalles

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE:

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: 1. Dades personals persona o entitat SOL LICITANT /Datos Personales persona o entidad SOLICITANTE Entitat sol licitant/ Entidad solicitante: NIF Domicili/Domicilio:

Más detalles

Programa Grumet Èxit Fitxes complementàries

Programa Grumet Èxit Fitxes complementàries MESURA DE DENSITATS DE SÒLIDS I LÍQUIDS Activitat 1. a) Digueu el volum aproximat dels següents recipients: telèfon mòbil, un cotxe i una iogurt. Teniu en compte que un brik de llet té un volum de 1000cm3.

Más detalles

INFORME DEL SERVEI DE MENJADOR ESCOLA - 2n TRIMESTRE curs 2015/2016-

INFORME DEL SERVEI DE MENJADOR ESCOLA - 2n TRIMESTRE curs 2015/2016- INFORME DEL SERVEI DE MENJADOR ESCOLA - 2n TRIMESTRE curs 2015/2016- FUNDACIÓ PRIVADA EN XARXA Servei de menjador escolar Tarragona, 1 d abril de 2016 CONTINGUTS 0. PRESENTACIÓ... 2 1. DISTRIBUCIÓ DE GRUPS

Más detalles

XV CONGRÉS. de la Societat Catalana. Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 WWW.CONGRESSCCC.ORG HOTEL DIAGONAL ZERO

XV CONGRÉS. de la Societat Catalana. Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 WWW.CONGRESSCCC.ORG HOTEL DIAGONAL ZERO WWW.CONGRESSCCC.ORG XV CONGRÉS de la Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 Benvolgut col lega, El Congrés de la arriba a la seva quinzena edició. Desprès d aquests anys i tal com es habitual, ho fa

Más detalles

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS TIPUS DE CONVALIDACIONS Aquest document recull les possibles convalidacions de mòduls i unitats formatives del cicle formatiu de grau superior ICA0 Administració de sistemes,

Más detalles

SERVEIS A L ESTIU 2013

SERVEIS A L ESTIU 2013 SERVEIS A L ESTIU 2013 ABRERA. Josep Roca i Bros Lloc: Piscina municipal d Estiu (Pg. Església s/n) Dates: de l 1 juliol 30 agost Dies: De dilluns a divendres Horari: de 12 a 19h Serveis: Lectura de premsa

Más detalles

CASAL D ESTIU EN ANGLÈS A CAN SALA 2016 CASAL D ESTIU 2016. Can Sala. Cambridge School. info@cansala-montornes.com. casals@cambridgeschool.

CASAL D ESTIU EN ANGLÈS A CAN SALA 2016 CASAL D ESTIU 2016. Can Sala. Cambridge School. info@cansala-montornes.com. casals@cambridgeschool. CASAL D ESTIU 2016 Cambridge School 93 159 76 20 casals@cambridgeschool.com Can Sala 93 568 34 85 info@cansala-montornes.com LA NOSTRA FÓRMULA UN CASAL A LA NATURA EN ANGLÈS Amb el casal en anglès a Can

Más detalles

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES Instruccions per a l alumnat dels cursos de formació professional per a l ocupació adreçats prioritàriament a treballadores es i treballadors desocupats (Reial decret 395/2007, de 23 de març, i Ordre TAS/718/2008,

Más detalles

Memòria d activitats 2014 Memoria de actividades 2014. Bici i Submarinisme Adaptat. associació 10 è. Bici y Submarinismo Adaptado aniversari

Memòria d activitats 2014 Memoria de actividades 2014. Bici i Submarinisme Adaptat. associació 10 è. Bici y Submarinismo Adaptado aniversari Memòria d activitats 2014 2014 Memoria de actividades 2014 Bici i Submarinisme Adaptat 10 è Bici y Submarinismo Adaptado aniversari 10 è aniversari Escola Anxaneta de Terrassa IES de Centelles Universitat

Más detalles

Abordatge estratègic de situacions professionals

Abordatge estratègic de situacions professionals Guia d aprenentatge (3 ECTS) Any acadèmic 2015-2016 Semestre: 2n Grau en Educació Social / Grau en Treball Social Mòdul: Espais professionals Professor: Dr. Paco López Pàgina 1 de 7 Rev. 4 (21.09.2015)

Más detalles

Pàgines de la 6 a la 16. English Summer Camps. Viu l'anglès amb nosaltres! Edats. de 6 a 15 anys

Pàgines de la 6 a la 16. English Summer Camps. Viu l'anglès amb nosaltres!  Edats. de 6 a 15 anys Pàgines de la 6 a la 16 English Summer Camps Viu l'anglès amb nosaltres! www.iccic.edu/viatges de 6 a 15 anys 6 7 què és una colònia cic a catalunya? 1 Preparació prèvia 2 Durant l estada 3 Després de

Más detalles

NORMES D ÚS DE LA BIBLIOTECA

NORMES D ÚS DE LA BIBLIOTECA Biblioteca Municipal Pompeu Fabra NORMES D ÚS DE LA BIBLIOTECA Novembre de 2006 NORMES D ÚS DE LA BIBLIOTECA 1. Accés a la Biblioteca La Biblioteca és un servei públic municipal obert a tots els ciutadans,

Más detalles

Fem un correu electrónic!! ( )

Fem un correu electrónic!! ( ) Fem un correu electrónic!! (E-mail) El correu electrònic es un dels serveis de Internet més antic i al mateix temps es un dels més populars i estesos perquè s utilitza en els àmbits d'oci i treball. Es

Más detalles

Catàleg d accions. Catálogo de acciones. www.futurs.uji.es

Catàleg d accions. Catálogo de acciones. www.futurs.uji.es Catàleg d accions Catálogo de acciones www.futurs.uji.es 2015/2016 Durant el curs Octubre i novembre De desembre a abril Geger i febrer De Febrer a juny Març i abril Maig Juny i juliol Visites a la Universitat

Más detalles