Gener - juny

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Gener - juny"

Transcripción

1 ANUALS CURSOS DE ANUALS JAPONÈS DE JAPONÈS Gener - juny Aquests cursos tenen l objectiu d oferir als estudiants de llengua japonesa l oportunitat de parlar en japonès amb fluïdesa i de consolidar els seus coneixements a través de l ús concret i real de l idioma. Els estudiants tindran l ocasió de practicar la llengua de forma quotidiana mitjançant la presentació i participació en activitats culturals típicament japoneses (cuina, vestit, cal ligrafia, etc.). D aquesta manera, l estudiant no només podrà practicar l idioma sinó que, a més, aconseguirà apropar-se, des d una perspectiva interior, a diferents aspectes culturals del Japó. Nivell 2 Estudiants de Nivell 1 del curs L estudiant coneix els sil labaris hiragana, katakana i kanji bàsic i pot utilitzar frases breus en la conversa. Aquest curs està estructurat en tres trimestres i en horaris de matí o tarda. 2n trimestre: del 10 de gener al 13 de març del r trimestre: del 10 d abril al 12 de juny del 2012 Nivell 2 Nivell 3 Estudiants de Nivell 2 del curs L estudiant adquireix un coneixement equivalent al nivell 4 de l Examen Oficial de Llengua Japonesa (nihongo nôryoku shiken). Aquest curs està estructurat en tres trimestres. 2n trimestre: del 9 de gener al 14 de març del r trimestre: de l 11 d abril al 13 de juny del 2012 Nivell 3 Dilluns i dimecres Nivell 4A Estudiants del Nivell 3 del curs L estudiant adquireix un coneixement aproximat al nivell 4 de Aquest nivell s estructura en tres trimestres i en horari de matí i tarda. 2n trimestre: del 9 de gener al 14 de març del 2012 (dilluns i dimecres) del 10 de gener al 13 de març del 2012 (dimarts i dijous) 3r trimestre: 3r trimestre: de l 11 d abril al 13 de juny del 2012 (dilluns i dimecres) del 10 d abril al 12 de juny del 2012 (dimarts i dijous) Nivell 4A Dilluns i dimecres d h a h Nivell 4B Estudiants del Nivell 4A del curs L estudiant adquireix un coneixement aproximat al nivell 3 de Aquest curs s estructura en tres trimestres en horari de tarda. 2n trimestre: del 10 de gener al 13 de març del r trimestre: del 10 d abril al 12 de juny del 2012 Nivell 4B Nivell 4C Estudiants del Nivell 4B del curs L estudiant adquireix un coneixement aproximat al nivell 3 de Aquest curs s estructura en tres trimestres. 2n trimestre: del 10 de gener al 13 de març del r trimestre: del 10 d abril al 12 de juny del 2012 Nivell 4C de h a h Intermedi I Estudiants del Nivell 4C del curs L estudiant adquireix un coneixement aproximat al nivell 3 de Aquest nivell està estructurat en tres trimestres i en horari de matí i tarda.

2 CURSOS ANUALS DE JAPONÈS 1r trimestre: del 3 d octubre al 30 de novembre del n trimestre: del 9 de gener al 14 de març del r trimestre: de l 11 d abril al 13 de juny del 2012 Intermedi Per a tots els nivells: Dilluns i dimecres Preu 355 euros (a efectuar durant la primera setmana de febrer del 2012) Places Mínim de 4 i màxim de 15 alumnes per classe Lloc Casa Àsia Av. Diagonal, Barcelona Amb l objectiu d optimitzar el funcionament dels grups, la ubicació final de l estudiant en un grup determinat quedarà subjecta al criteri del professorat. Metodologia Classes amb el mètode de didàctica directa, que inclou reforç de les estructures gramaticals utilitzades. Classes amenes orientades cap a la fluïdesa en la conversa. Introducció al vocabulari cultural japonès mitjançant activitats pràctiques que permetran als estudiants de participar activament en diferents manifestacions culturals de la vida japonesa. Professorat Ryo Kuwahara i Midori Murahashi Proves de nivell per al nou alumnat 27 de gener de 2012, a les h o a les h Lloc: Casa Àsia Av. Diagonal, Barcelona El nou alumnat ha de portar els textos (els llibres, els dossiers, etc.) que utilitzaven a les classes anteriors. L inici de les classes serà el dilluns 13 i el dimarts 14 de febrer del 2012.

3 INFORMACIÓ PRÀCTICA Tots els cursos tenen un 5% de descompte per a socis del ClubCasaÀsia. Inscripció Maneres de fer la inscripció Telèfon Fax Adreça electrònica: educacion@casaasia.es InfoÀsia: de dilluns a divendres, de h a h i de h a h Horari d estiu: del 20 de juny al 2 de setembre del 2011, de 9.00 h a h Informació que cal enviar (tots els cursos) Nom del curs Nom complet de l alumne/a Adreça postal completa Telèfon mòbil de contacte Adreça electrònica de contacte És imprescindible inscriure s abans de realitzar l ingrés. Matrícula (tots els cursos) Un cop feta la inscripció i rebuda la confirmació, l import de la matrícula s haurà d abonar al compte corrent número del Banc SabadellAtlántico, amb el nom de l alumne/a, del curs i del nivell. Tot seguit, caldrà enviar una còpia del resguard de la transferència o ingrés a Casa Àsia (educacion@casaasia.es). La plaça només es garanteix si s ha efectuat el pagament de la matrícula. En efectiu a Casa Àsia InfoAsia, de dilluns a divendres, de h a h i de h a h Baixes (tots els cursos) Un cop començat el curs, no es tornarà l import de la matrícula sota cap concepte. No s acceptarà la participació d alumnes aliens al curs en substitució dels ja inscrits. T agradaria suggerir-nos algun curs? Envia ns les teves propostes a: educacion@casaasia.es Consorci Casa Àsia: Alt Patronat:

4 CURSOS ANUALES DE JAPONÉS Enero - junio 2012 Estos cursos tienen como objetivo ofrecer a los estudiantes de lengua japonesa la oportunidad de hablar fluidamente en japonés y de consolidar sus conocimientos a través del uso concreto y real del idioma. Los estudiantes tendrán la ocasión de practicar la lengua de modo cotidiano mediante la presentación y participación en actividades culturales típicamente japonesas (cocina, vestido, caligrafía, etc.). De este modo, el estudiante no sólo podrá practicar el idioma sino que además conseguirá acercarse, desde una perspectiva interior, a diferentes aspectos culturales de Japón. Nivel 2 Estudiantes de Nivel 1 del curso El estudiante conoce los silabarios hiragana, katakana y kanji básico y puede utilizar frases breves en la conversación. Este curso está estructurado en tres trimestres y en horarios de mañana o tarde. 2º trimestre: del 10 de enero al 13 de marzo de er trimestre: del 10 de abril al 12 de junio de º trimestre: del 9 de enero al 14 de marzo de 2012 (lunes y miércoles) del 10 de enero al 13 de marzo de 2012 (martes y jueves) 3 er trimestre: del 11 de abril al 13 de junio de 2012 (lunes y miércoles) del 10 de abril al 12 de junio de 2012 (martes y jueves) Nivel 4A Lunes y miércoles de h a h Nivel 4B Estudiantes del Nivel 4A del curso El estudiante adquiere un conocimiento aproximado al nivel 3 del curso está estructurado en tres trimestres en horario de tarde. 2º trimestre: del 10 de enero al 13 de marzo de er trimestre: del 10 de abril al 12 de junio de 2012 Nivel 2 Nivel 4B de h a h Nivel 3 Estudiantes de Nivel 2 del curso El estudiante adquiere un conocimiento equivalente al nivel 4 del Examen Oficial de Lengua Japonesa (nihongo nôryoku shiken). Este curso está estructurado en tres trimestres. 2º trimestre: del 9 de enero al 14 de marzo de er trimestre: del 11 de abril al 13 de junio de 2012 Nivel 4C Estudiantes del Nivel 4B del curso El estudiante adquiere un conocimiento aproximado al nivel 3 del curso está estructurado en tres trimestres. 2º trimestre: del 10 de enero al 13 de marzo de er trimestre: del 10 de abril al 12 de junio de 2012 Nivel 3 Lunes y miércoles Nivel 4C Nivel 4A Estudiantes del Nivel 2 del curso El estudiante adquiere un conocimiento aproximado al nivel 4 del curso está estructurado en tres trimestres y en horario de mañna y tarde. Intermedio I El estudiante adquiere un conocimiento aproximado al nivel 3 del curso está estructurado en tres trimestres y en horario de mañana y tarde.

5 ANUALES DE JAPONÉS 2º trimestre: del 9 de enero al 14 de marzo de er trimestre: del 11 de abril al 13 de junio de 2012 Intermedio Lunes y miércoles Para todos los niveles: Precio 355 euros Plazas Mínimo de 4 y máximo de 15 alumnos por clase Lugar Casa Asia Av. Diagonal, Barcelona A fin de optimizar el funcionamiento de los grupos, la ubicación final del estudiante en un grupo determinado quedará sujeta al criterio del profesorado. Metodología Clases con el método de didáctica directa, que incluye refuerzo de las estructuras gramaticales utilizadas. Clases amenas orientadas hacia la fluidez en la conversación. Introducción al vocabulario cultural japonés mediante actividades prácticas que permitirán a los estudiantes participar activamente en diferentes manifestaciones culturales de la vida japonesa. Profesorado Ryo Kuwahara i Midori Murahashi Pruebas de nivel para el nuevo alumnado 27 de enero de 2012, a las h o a las h Lugar: Casa Asia Av. Diagonal, Barcelona El nuevo alumnado tiene que traer los textos (los libros, los dosiers, etc.) que utilizaban en clases anteriores. El inicio de las clases será el día lunes 13 de febrero y el martes 14 de febrero de 2012.

6 INFORMACIÓN PRÁCTICA Todos los cursos tienen un 5% de descuento para socios del ClubCasaAsia. Inscripción Formas de realizar la inscripción Teléfono Fax Correo electrónico: educacion@casaasia.es InfoAsia: de lunes a viernes, de h a h y de h a h Información a enviar (todos los cursos) Nombre del curso Nombre completo del alumno/a Dirección postal completa Teléfono móvil de contacto Correo electrónico de contacto Es imprescindible inscribirse antes de realizar el ingreso. Matrícula (todos los cursos) Una vez hecha la inscripción y recibida la confirmación, el importe de la matrícula deberá abonarse en la cuenta corriente número del Banco SabadellAtlántico, indican o el nombre del alumno/a y del curso. A continuación, se deberá enviar una copia del resguardo de la transferencia o ingreso a Casa Asia (educacion@casaasia.es). La plaza sólo se garantiza si se ha efectuado el pago de la matrícula. En efectivo en Casa Asia - Infoasia de lunes a viernes, de h a h y de h a h Deseas sugerirnos algún curso? Envíanos tus propuestas a: educacion@casaasia.es Bajas (todos los cursos) Una vez empezado el curso, no se devolverá el importe de la matrícula bajo ningún concepto. No se aceptará la participación de alumnos ajenos al curso en sustitución de los ya inscritos. Consorcio Casa Asia: Alto Patronato:

CURSOS DE CERTIFICADO Y DIPLOMA EN LENGUA CHINA

CURSOS DE CERTIFICADO Y DIPLOMA EN LENGUA CHINA CURSOS DE CERTIFICADO Y DIPLOMA EN LENGUA CHINA 2009-2010 China se ha convertido en los últimos años en uno de los principales centros de interés del mundo. Se trata ya de uno de los espacios más dinámicos

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015 ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015 Consultes: info@laporciuncula.com whatsapp 609 609 536 (Juanje Bouzas) www.facebook.com/apalaporciuncula GUARDERIA í ESCOLA MATINERA De les 7 45 h. fins a les 9

Más detalles

Este curso empieza de cero en el nivel A1, nivel inicial del MCER.

Este curso empieza de cero en el nivel A1, nivel inicial del MCER. CURSOS DE JAPONÉS: JFS MAÑANA 1; 2; 3 y 4 Septiembre de 2014 Julio de 2015 Este curso está basado en los nuevos estándares de enseñanza de la Japan Foundation, abreviados como JFS, que se ajustan a su

Más detalles

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ PROGRAMACIÓN CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ OFERTA FORMATIVA DICIEMBRE 2015 JUNIO 2016 OFERTA FORMATIVA DESEMBRE 2015 JUNY 2016 El plazo de inscripción de

Más detalles

Valencià Mitjà / Valenciano Intermedio Valencià Superior/ Valenciano Superior Anglés 1 / Ingles Anglés 2 / Inglés

Valencià Mitjà / Valenciano Intermedio Valencià Superior/ Valenciano Superior Anglés 1 / Ingles Anglés 2 / Inglés ESCOLA MUNICIPAL D ADULTS / E.P.A. AJUNTAMENT DE BÉTERA 2014 / 2015 CURS Places Plazas Vacants Alfabetització i neolectors / Alfabetización y 12 8 neolectores Primer Cicle. Nivell 1 Graduado Educación

Más detalles

MATRÍCULA I TRIMESTRE 2017

MATRÍCULA I TRIMESTRE 2017 MATRÍCULA I TRIMESTRE 2017 1. Examen de ubicación, dirigido a estudiantes con conocimientos en el idioma de interés. Para solicitar el examen deberá enviar un correo electrónico con su nombre completo,

Más detalles

LAIESTIU. Campus i escoles esportives d estiu

LAIESTIU. Campus i escoles esportives d estiu LAIESTIU 2016 Campus i escoles esportives d estiu Ser Soci té avantatges Tennis Pàdel Fem esport en família QUOTA ÚNICA Quan fer esport en família ha esdevingut un estalvi? Si us doneu d alta de la Quota

Más detalles

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART PROGRAMA DE CURSOS I ACTIVITATS GENER - MARÇ 2016 CENTRE JUJOL CAN NEGRE COM A ESCOLA MUNICIPAL D ART ESPAI PER L ART, AMB L ART Amb aquests eixos i un espai

Más detalles

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES Camí DE SON CLADERA, 20-07009 Palma Tel. 971470774 Fax 971706062 e-mail: iesjuniperserra@educacio.caib.es Pàgina Web: http://www.iesjuniperserra.net/ ORIENTACIÓ

Más detalles

Programa Cursos de Conversación

Programa Cursos de Conversación Idiomas que Ofrecemos: UNIVERSIDAD DE COSTA RICA FACULTAD DE LETRAS ESCUELA DE LENGUAS MODERNAS PROGRAMA CURSOS DE CONVERSACIÓN Programa Cursos de Conversación Francés, Inglés, Italiano, Japonés, Portugués,

Más detalles

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ Índex Índex Pàg. 2 Informació General Pàg. 3 Què és? Pàg. 3 Quan? Pàg. 3 Dirigit

Más detalles

MATA DE JONC SUMMER CAMP 2015

MATA DE JONC SUMMER CAMP 2015 MATA DE JONC SUMMER CAMP 2015 EL CENTRE Gràcies a la vostra confiança, Ocidiomes celebra un any més el nostre Summer Camp a MATA DE JONC (Palma). Situat a tan sols 10 minuts del centre de Palma, molt pròxim

Más detalles

Plazo de matrícula: del 6 al 17 de febrero. PRECIO: 435.

Plazo de matrícula: del 6 al 17 de febrero. PRECIO: 435. AVANCE DE LOS CURSOS Y HORARIOS QUE SE OFRECEN PARA EL 2º CUATRIMESTRE (Febrero / junio de 2017) Plazo de matrícula: del 6 al 17 de febrero. PRECIO: 435. Quien haya sido alumno en el 1º cuatrimestre se

Más detalles

CURS / CURSO 2014-2015

CURS / CURSO 2014-2015 Activitats de les associacions de veïns i de les Mestresses de casa Actividades de las asociaciones de vecinos y amas de casa CURS / CURSO 2014-2015 AAVV LA PUA DE PÒRTOL Tl. 607 287 705 Local social:

Más detalles

Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida

Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida El programa de turisme que combina esport, musica i gastronomia La Vall d Albaida 09.06.2014 Un total de 12 municipis de la comarca participaran en

Más detalles

INFORMACIONS INSCRIPCIÓ CURS Grups Places 1 20

INFORMACIONS INSCRIPCIÓ CURS Grups Places 1 20 ESCOLA MUNICIPAL D ADULTS / E.P.A. AJUNTAMENT DE BÉTERA Avinguda València, 26 961 601 874 INFORMACIONS INSCRIPCIÓ CURS Grups Places Curs Participació i Preparació per altres programes formatius / Curso

Más detalles

CALENDARIO ACADÉMICO MUIINF

CALENDARIO ACADÉMICO MUIINF CALENDARIO ACADÉMICO MUIINF CURSO 2016.2017 Aprobado en la Comisión Académica de Título de 12 de febrero de 2016 El curso académico se inicia el 1 de septiembre de 2016 y finaliza el 31 de julio de 2017.

Más detalles

3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA

3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA 1 3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA Ms PowerPoint permet inserir, dins la presentació, objectes organigrama i diagrames. Els primers, poden resultar molt útils si es necessita presentar gràficament

Más detalles

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST 27 i 28 de setembre CN L ESCALA 25 i 26 d octubre CN EL BALÍS 29 i 30 de novembre CN GARRAF 13 i 14 de desembre CN VILANOVA 17 i 18 de gener CN SALOU 21 i 22 de febrer CN PORT D ARO ANUNCI DE REGATA 1

Más detalles

Fecha Segundo Cuarto Sexto Octavo

Fecha Segundo Cuarto Sexto Octavo PRIMER ORDINARIO Lunes 23 de Martes 24 de BASE DE Miércoles 25 de Jueves 26 de Viernes 27 de SEGUNDO ORDINARIO Lunes 23 de Martes 24 de BASE DE Miércoles 25 de Jueves 26 de Viernes 27 de TERCER ORDINARIO

Más detalles

Escuela de Lenguas Modernas INFORMACION GENERAL

Escuela de Lenguas Modernas INFORMACION GENERAL Nuestro programa consta de: INFORMACION GENERAL 12 niveles en Inglés, los cuales se dividen en las siguientes etapas: Niveles del 1 al 4: Etapa principiantes Niveles del 5 al 8: Etapa Intermedios Niveles

Más detalles

PRECIO Y FORMA DE PAGO

PRECIO Y FORMA DE PAGO Todos los alumnos matriculados en la Universidad Popular tendrán la opción (previo pago derechos de examen) a las pruebas de la organización Trinity Collage London de Inglaterra y podrán obtener Certificado

Más detalles

Programa Visita Un Hotel 2014-2015

Programa Visita Un Hotel 2014-2015 Programa Visita Un Hotel 2014-2015 PREGUNTES I RESPOSTES 1. Què és i per què és important la visita a un hotel per als alumnes? El turisme és un dels sectors més importants de la nostra illa. Per això,

Más detalles

Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc. www.ghd.es

Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc. www.ghd.es Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc Septiembre de 2014 Setembre del 2014 Bienvenido a GHD Fresc Benvingut a GHD Fresc Estimado cliente, Le informamos que GHD Fresc lanza su nueva

Más detalles

FPA ALTO PALANCIA PROGRAMA ACTIVIDADES CURSO 2011 2012. www.fpaaltopalancia.es

FPA ALTO PALANCIA PROGRAMA ACTIVIDADES CURSO 2011 2012. www.fpaaltopalancia.es FPA ALTO PALANCIA PROGRAMA DE ACTIVIDADES CURSO 2011 2012 www.fpaaltopalancia.es DONDE REALIZAR LA MATRÍCULA? CENTRO COORDINADOR FPA ALTO PALANCIA SEGORBE: Edificio Glorieta. Bonifacio Ferrer, 2 Tel. 964

Más detalles

PARLA3 El teu futur parla idiomes

PARLA3 El teu futur parla idiomes PARLA3 El teu futur parla idiomes RODA DE PREMSA DE PRESENTACIÓ DEL NOU PROGRAMA DE TERCERES LLENGÜES Dimecres, 18 de febrer de 2015 MOTIVACIÓ En l enquesta que l AQU fa el 2014 als graduats universitaris

Más detalles

Programa Cursos de Conversación

Programa Cursos de Conversación Nuestro programa consta de: UNIVERSIDAD DE COSTA RICA FACULTAD DE LETRAS ESCUELA DE LENGUAS MODERNAS PROGRAMA CURSOS DE CONVERSACIÓN Programa Cursos de Conversación 12 niveles en Inglés, los cuales se

Más detalles

Técnico Superior en Producción y Administración Rural - 1er Año

Técnico Superior en Producción y Administración Rural - 1er Año Marzo Lunes Martes Miercoles Jueves Viernes Sabado 1 2 3 4 5 12 14 15 16 1 1 1 25 26 2 2 30 Economía de la Prod. 31 Economía de la Prod. Abril 1 2 4 5 6 Economía de la Prod. Economía de la Prod. Práctica

Más detalles

MISSIÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014

MISSIÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014 PROMOCIÓN INTERNACIONAL nº - 124 / 31-24 setembre 2014 Catalunya MISÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014 Ens plau informar-los de la propera missió empresarial a la Costa

Más detalles

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART PROGRAMA DE CURSOS I ACTIVITATS SETEMBRE - DESEMBRE 2015 ESPAI PER L ART, AMB L ART Jornada de portes obertes: 18 de setembre, de 18 a 21 hores al Centre Jujol-Can

Más detalles

Colonias y campus Colònies i campus

Colonias y campus Colònies i campus Colonias y campus Colònies i campus verano estiu 2014 tenis-hípica-polo-pádel-hockey tennis-hípica-polo-pàdel-hoquei COLONIAS COLÒNIES esport i diversió deporte y diversión DIRIGIDO A Niños y niñas de

Más detalles

PERIODITZACIÓ. Taller d oratòria: habilitats, estratègies i recursos

PERIODITZACIÓ. Taller d oratòria: habilitats, estratègies i recursos CURS 2014-2015 PERIODITZACIÓ Taller d oratòria: habilitats, estratègies i recursos - Del 03 de març al 19 de maig de 2015 - Dimarts de 16:30 a 20:30h -10 sessions (40 hores) Març: 3, 10, 17, 24 i 31 Abril:

Más detalles

XERRADA SOBRE LES DROGUES. Oficina de Relacions amb la Comunitat Comissaria de Mossos d Esquadra de Manresa. mossos d esquadra

XERRADA SOBRE LES DROGUES. Oficina de Relacions amb la Comunitat Comissaria de Mossos d Esquadra de Manresa. mossos d esquadra XERRADA SOBRE LES DROGUES Oficina de Relacions amb la Comunitat Comissaria de Mossos d Esquadra de Manresa mossos d esquadra Generalitat de Catalunya Departament d Interior, Relacions Institucionals i

Más detalles

Clases de inglés en línea eslfungames.com

Clases de inglés en línea eslfungames.com Clases de inglés en línea 4 Programas Para Elegir Todos los cursos estándar incluyen: Libros estudiantiles descargables, juegos de mesa, libros de música para estudio en casa, presentaciones PowerPoint,

Más detalles

CALENDARI ESCOLAR CURS SECUNDÀRIA

CALENDARI ESCOLAR CURS SECUNDÀRIA CALENDARI ESCOLAR CURS 2015-2016 SECUNDÀRIA VACANCES I FESTIVITATS Inici del curs: 14 de setembre ( 9h ESO i Batxillerat) Vacances de Nadal: Del 22 de desembre a les 15,30 hores al 7 de gener. Vacances

Más detalles

Dossier Informativo Estudiantes de Intercambio Visitantes

Dossier Informativo Estudiantes de Intercambio Visitantes Dossier Informativo Estudiantes de Intercambio Visitantes FACULTAT DE FILOSOFIA I LLETRES UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA OFICINA D INTERCANVIS Facultat de Filosofia i Lletres (EDIFICI B) Universitat

Más detalles

Marco europeo común de referencia para las lenguas

Marco europeo común de referencia para las lenguas UAB Idiomes Barcelona es el centro de formación en lenguas que la Universitat Autònoma tiene en Barcelona. Su oferta de idiomas está orientada a las necesidades de un público adulto y profesional. La oferta

Más detalles

Poden obrir sense limitació d horari i tots els dies. Poden obrir sense limitació d horari (mínim: 18 h el dia) i tots els dies excepte els dies de tancament obligatori (1 de gener i 25 de desembre) i

Más detalles

FPA ALTO PALANCIA PROGRAMA ACTIVIDADES CURSO 2012 2013. www.fpaaltopalancia.es

FPA ALTO PALANCIA PROGRAMA ACTIVIDADES CURSO 2012 2013. www.fpaaltopalancia.es FPA ALTO PALANCIA PROGRAMA DE ACTIVIDADES CURSO 2012 2013 www.fpaaltopalancia.es DONDE REALIZAR LA MATRÍCULA? CENTRO COORDINADOR FPA ALTO PALANCIA SEGORBE: Edificio Glorieta. Bonifacio Ferrer, 2 Tel. 964

Más detalles

02 de septiembre de 2013-06 de septiembre de 2013

02 de septiembre de 2013-06 de septiembre de 2013 02 de septiembre de 2013-06 de septiembre de 2013 2 lunes 3 martes 4 miércoles 5 jueves 6 viernes 1 17/04/2013 10:23 09 de septiembre de 2013-13 de septiembre de 2013 9 lunes 10 martes 11 miércoles 12

Más detalles

CALENDARIO AÑO 2016 PICO Y PLACA AUTOMOVILES SERVICIO ESPECIAL PICO Y PLACA TAXIS

CALENDARIO AÑO 2016 PICO Y PLACA AUTOMOVILES SERVICIO ESPECIAL PICO Y PLACA TAXIS JULIO VIERNES 1 9 7-8 7-8 5-6 1-3-5-7-9 SABADO 2 8 9-0 9-0 7-8 NO APLICA DOMINGO 3 NO APLICA NO APLICA NO APLICA NO APLICA NO APLICA LUNES 4 FESTIVO FESTIVO FESTIVO FESTIVO FESTIVO MARTES 5 1 3-4 3-4 1-2

Más detalles

Cursos de Inglés. Programación Abril. www.iue.edu.co. Valor estudiantes Externos: $314.500. Importante

Cursos de Inglés. Programación Abril. www.iue.edu.co. Valor estudiantes Externos: $314.500. Importante Cursos de Inglés Importante Todos los Cursos se abrirán con mínimo 10 estudiantes. Los cursos tendrán una Duración 48 horas. Los grupos tendrán como máximo 20 estudiantes, y las inscripciones al mismo

Más detalles

Horario Máster Ingeniería Agronómica Curso 2015-2016 Primer Semestre

Horario Máster Ingeniería Agronómica Curso 2015-2016 Primer Semestre Horario Máster Ingeniería Agronómica Curso 2015-2016 Primer Semestre Semana 2: Del 21 al 25 de septiembre LUNES MARTES MIÉRCOLES JUEVES 24 VIERNES 25 Semana 3: Del 28 de septiembre al 2 de octubre LUNES

Más detalles

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Organitza: 4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Gerard Mussot: Neu i brases 1r Concurs de Fotografia Digital L Andorra dels Paisatges Març Léopold Hurbin: Submarí 4t Concurs de

Más detalles

CURSOS DE JAPONÉS: JFS-3 y JFS-4. Septiembre de 2014 Junio de 2015

CURSOS DE JAPONÉS: JFS-3 y JFS-4. Septiembre de 2014 Junio de 2015 CURSOS DE JAPONÉS: JFS-3 y JFS-4 Septiembre de 2014 Junio de 2015 El curso está basado en los nuevos estándares de enseñanza de la Japan Foundation, abreviados como JFS, que se ajustan a su vez al MCER,

Más detalles

Albert Santaugini Homs Alcalde de Sant Hilari

Albert Santaugini Homs Alcalde de Sant Hilari Ensenyaments municipals Curs 2013-2014 Formar-se és créixer Quantes vegades hem escoltat els nostres pares i avis la frase que diu: el saber no ocupa lloc? I quantes vegades hem recordat quanta raó tenien?

Más detalles

CALENDARIO CURSO TÉCNICOS DEPORTIVOS 1ª SEMANA ( DEL 4 AL 9 DE JULIO) SESIONES LUNES 4 MARTES 5 MIÉRCOLES 6 JUEVES 7 VIERNES 8 SÁBADO 9

CALENDARIO CURSO TÉCNICOS DEPORTIVOS 1ª SEMANA ( DEL 4 AL 9 DE JULIO) SESIONES LUNES 4 MARTES 5 MIÉRCOLES 6 JUEVES 7 VIERNES 8 SÁBADO 9 CALENDARIO CURSO TÉCNICOS DEPORTIVOS 1ª SEMANA ( DEL 4 AL 9 DE JULIO) SESIONES LUNES 4 MARTES 5 MIÉRCOLES 6 JUEVES 7 VIERNES 8 SÁBADO 9 INAUGURACIÓN DEL CURSO CALENDARIO CURSO TÉCNICOS DEPORTIVOS 2ª SEMANA

Más detalles

BRAZIL NATIONAL TEAM

BRAZIL NATIONAL TEAM Torneig internacional de futbol base, celebrat durant la Setmana Santa a la Costa Brava, que reuneix equips i seleccions de tot el món competint en 5 categories diferents. El MIC celebra la seva 15ª edició

Más detalles

CICLES FORMATIUS DE F.P. LLIBRES DE TEXT CURS 2015-2016 Cicle Formatiu: CFGM CAI Curs: ÚNIC CrèdIT Títol Autor Editorial ISBN Llengua Operacions

CICLES FORMATIUS DE F.P. LLIBRES DE TEXT CURS 2015-2016 Cicle Formatiu: CFGM CAI Curs: ÚNIC CrèdIT Títol Autor Editorial ISBN Llengua Operacions CURS 2015-2016 Cicle Formatiu: CFGM CAI Curs: ÚNIC C1 CrèdIT Títol Autor Editorial ISBN Llengua Operacions Aurelio Escolar, Macmillan Català Administratives Ildelfonso Juan Professional 978-84-7942-169-4

Más detalles

Oferta de destinacions internacionals

Oferta de destinacions internacionals Oferta de destinacions internacionals Europa: Destinacions Erasmus: 400 Àsia: Destinacions: 14 Nordamèrica: Destinacions: 16 Sudamèrica: Destinacions: 76 Austràlia: Destinacions: 1 Programes de Mobilitat

Más detalles

GRADO EN MATEMÁTICAS: 2º CURSO

GRADO EN MATEMÁTICAS: 2º CURSO GRADO EN MATEMÁTICAS: 2º CURSO AULA M-3 CALENDARIO DETALLADO DEL 2º CUATRIMESTRE DEL CURSO 2015/16 HORARIO BÁSICO Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes LIBRE (excepto 1ª semana) : aula SO-12B : aula SO-12B

Más detalles

Vicerectorat d Ordenació Acadèmica Oficina de Convergència i Harmonització Europea ENQUESTA SOBRE EL TREBALL PRESENCIAL I AUTÒNOM DE L ALUMNE/A

Vicerectorat d Ordenació Acadèmica Oficina de Convergència i Harmonització Europea ENQUESTA SOBRE EL TREBALL PRESENCIAL I AUTÒNOM DE L ALUMNE/A OCTUBRE TREBALL DE L ALUMNE/A EN EL MES D OCTUBRE Temps de : Incloeu-hi les hores de classes del 2 d octubre al 8 d octubre del 9 d octubre al 15 d octubre del 16 d octubre al 22 d octubre del 23 d octubre

Más detalles

Escola CIC Idiomes Gràcia. Curs

Escola CIC Idiomes Gràcia. Curs Escola CIC Idiomes Gràcia Curs 2013-2014 Comunicació Iniciativa Innovació Compromís Immersió Immersió Disseny curricular Intensius Oferta Motivació Exàmens oficials Serveis 2 Més informació a http://www.idiomes.iccic.edu/

Más detalles

PREPARACIÓN PARA LAS PRUEBAS DE ACCESO A LA UNIVERSIDAD (PAU)

PREPARACIÓN PARA LAS PRUEBAS DE ACCESO A LA UNIVERSIDAD (PAU) PREPARACIÓN PARA LAS PRUEBAS DE ACCESO A LA UNIVERSIDAD (PAU) SELECTIVIDAD UNED (CURSO 2016-2017) C/ Lope de Vega, 100 Tel. 93.266.02.48 www.academia-acces.com info@academia-acces.com IDIOMES REFORÇ ESCOLAR

Más detalles

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR 0 Índex 1. Què és la capitalització de l atur? Pàg. 2 2. Requisits Pàg. 3 3. Com i qui pot beneficiar se? Pàg. 4 4. Tràmits i documentació per a la sol licitud Pàg. 6 5. Informació

Más detalles

Departamento de Filología Española, Lingüística General y Teoría de la Literatura

Departamento de Filología Española, Lingüística General y Teoría de la Literatura 1 de 5 PROPUESTA DE APROBACIÓN DE CURSO DE ESPECIALIZACIÓN Y ACTIVIDADES ACADÉMICAS ORIENTADAS A LA FORMACIÓN 1. Denominación del curso / actividad (Se debe consignar la denominación del curso en castellano,

Más detalles

AULAS CLASES SERVICIO DE IDIOMAS 21, 22 DE DICIEMBRE 7 Y 8 DE ENERO

AULAS CLASES SERVICIO DE IDIOMAS 21, 22 DE DICIEMBRE 7 Y 8 DE ENERO AULAS CLASES SERVICIO DE IDIOMAS 21, 22 DE DICIEMBRE 7 Y 8 DE ENERO LISTADO AULAS PARA LOS DÍAS 21 Y 22 DE DICIEMBRE Y 7 Y 8 DE ENERO. LAS AULAS PARA ELSEGUNDO SEMESTRE (DEL 25 DE ENERO EN ADELANTE) SE

Más detalles

XXIII TALLERS OBERTS BARCELONA SARRIÀ

XXIII TALLERS OBERTS BARCELONA SARRIÀ XXIII TALLERS OBERTS BARCELONA SARRIÀ Open studio weekend in Sarrià Divendres 27, de 17 a 21 h Dissabte 28, d 11 a h i de 17 a 21 h Diumenge 29, d 11 a h MAPA DELS TALLERS OBERTS DE SARRIÀ DE BARCELONA

Más detalles

CALENDARIO AÑO 2016 PICO Y PLACA AUTOMOVILES SERVICIO ESPECIAL PICO Y PLACA TAXIS

CALENDARIO AÑO 2016 PICO Y PLACA AUTOMOVILES SERVICIO ESPECIAL PICO Y PLACA TAXIS ENERO VIERNES 1 FESTIVO FESTIVO FESTIVO FESTIVO FESTIVO SABADO 2 3 7-8 7-8 5-6 NO APLICA DOMINGO 3 NO APLICA NO APLICA NO APLICA NO APLICA NO APLICA LUNES 4 4 9-0 9-0 7-8 NO APLICA MARTES 5 5 1-2 1-2 9-0

Más detalles

Beques Daniel Bravo. per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica. Bases convocatòria 2015

Beques Daniel Bravo. per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica. Bases convocatòria 2015 Beques Daniel Bravo per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica Bases convocatòria 2015 Objectiu Beneficiaris La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu presenta la convocatòria 2015 de les

Más detalles

III TORNEO DE VOLEIBOL CIUTAT DE GRANOLLERS 20,21 Y 22 DE JUNIO DEL 2014 CATEGORIAS: INFANTIL, CADETE Y JUVENIL DE VOLEIBOL FEMENINO

III TORNEO DE VOLEIBOL CIUTAT DE GRANOLLERS 20,21 Y 22 DE JUNIO DEL 2014 CATEGORIAS: INFANTIL, CADETE Y JUVENIL DE VOLEIBOL FEMENINO III TORNEO DE VOLEIBOL CIUTAT DE GRANOLLERS 20,21 Y 22 DE JUNIO DEL 2014 CATEGORIAS: INFANTIL, CADETE Y JUVENIL DE VOLEIBOL FEMENINO II TORNEIG CIUTAT DE GRANOLLERS DE VOLEIBOL CATEGORIES INFANTIL, CADET

Más detalles

DIVISIBILITAT. Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 5 35

DIVISIBILITAT. Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 5 35 ESO Divisibilitat 1 ESO Divisibilitat 2 A. El significat de les paraules. DIVISIBILITAT Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 = 7 5 35 = 5 7 35 7 0 5 35

Más detalles

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo FORMACIÓ BONIFICADA Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo Les empreses que cotitzen a la Seguretat Social per la contingència

Más detalles

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA PER COBRIR PLACES VACANTS DE LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA. (Núm. de registre

Más detalles

ASIGNATURAS INTERGRADO curso 2015/16 ÁREA DE FILOLOGÍA ALEMANA

ASIGNATURAS INTERGRADO curso 2015/16 ÁREA DE FILOLOGÍA ALEMANA ASIGNATURAS INTERGRADO curso 2015/16 ÁREA DE FILOLOGÍA ALEMANA CUATRIMESTRE A Código Nivel Grupo Centro Horario Prácticas Laboratorio Profesorado 13759 13760 13764 13761 13765 A1 AA1A1 ETSIAMN martes y

Más detalles

ITINERARIOS CURRICULARES CONCRETOS (ICCs)

ITINERARIOS CURRICULARES CONCRETOS (ICCs) ITINERARIOS CURRICULARES CONCRETOS (ICCs) La legislación española contempla que las universidades puedan ofertar determinados Itinerarios Curriculares Concretos -ICC- (curso puente o de adaptación) para

Más detalles

www.futurs.uji.es info@uji.es

www.futurs.uji.es info@uji.es www.futurs.uji.es info@uji.es 2014/2015 El campus VISITES A LA UNIVERSITAT JAUME I VISITES A L INSTITUT DE TECNOLOGIA CERÀMICA (ITC) VISITES GUIADES A L EDIFICI DEL PARANIMF VISITES GUIADES A LES EXPOSICIONS

Más detalles

Vivències per recordar

Vivències per recordar Vivències per recordar B O CALENDARI JULIOL 30 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Calendari d activitats d estiu AGOST 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Más detalles

FARMÀCIES DE GUÀRDIA - RIPOLLET / CERDANYOLA MAIG 2015

FARMÀCIES DE GUÀRDIA - RIPOLLET / CERDANYOLA MAIG 2015 MAIG 2015 Divendres 1 RIZAL/ ST. ANDREU ST. ANDREU Dissabte 2 RIZAL/ ST. ANDREU TORRENTS Diumenge 3 RIZAL/ ST. ANDREU HIDALGO Dilluns 4 RINCON RINCON Dimarts 5 NOVELL NOVELL Dimecres 6 RIVERA RIVERA Dijous

Más detalles

MONTELLANO ÍNDICE RECONOCIMIENTO / CERTIFICADOS / ACREDITACIONES

MONTELLANO ÍNDICE RECONOCIMIENTO / CERTIFICADOS / ACREDITACIONES ÍNDICE INTRODUCCIÓN CALENDARIO / NIVELES / TASAS FORMAS DE PAGO BAJAS RENUNCIA OFERTA EDUCATIVA RECONOCIMIENTO / CERTIFICADOS / ACREDITACIONES PROFESORADO HORARIO DE ATENCIÓN AL PÚBLICO 1. INTRODUCCIÓN

Más detalles

MODALITATS I PREUS Any 2017

MODALITATS I PREUS Any 2017 MODALITATS I PREUS Any 2017 CARACTERÍSTIQUES SERVEIS OPCIONALS Dret de vot i decisió a l Assemblea General de Socis. Títol Social en propietat que li assegura la seva permanència en el Club per temps indefinit,

Más detalles

Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS PREPARATS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS PREPARADAS

Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS PREPARATS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS PREPARADAS Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS Dades del titular / Datos del titular Nom i cognoms o Raó social / Nombre

Más detalles

MÓDULOS DE EMPRENDIMIENTO FEBRERO. Fecha Temas Horario. La importancia de la imagen corporativa y el éxito de su empresa

MÓDULOS DE EMPRENDIMIENTO FEBRERO. Fecha Temas Horario. La importancia de la imagen corporativa y el éxito de su empresa FEBRERO Lunes 23 Martes 24 Contabilidad para emprendedores Miércoles 25 Como incrementar las ventas con un servicio al cliente Jueves 26 MARZO Lunes 16 Martes 17 Contabilidad para emprendedores Miércoles

Más detalles

Inmersión lingüística BECERRIL DE LA SIERRA BUSTARVIEJO - MONASTERIO DE PIEDRA

Inmersión lingüística BECERRIL DE LA SIERRA BUSTARVIEJO - MONASTERIO DE PIEDRA Inmersión lingüística BECERRIL DE LA SIERRA BUSTARVIEJO - MONASTERIO DE PIEDRA 2016 Weekends Lingva Qué son los Weekends Lingva? Son programas de inmersión lingüística de fines de semana que organiza la

Más detalles

Propuesta Académica Idiomas para la comunidad. Horarios de cursado del 1º cuatrimestre y Anuales 2014

Propuesta Académica Idiomas para la comunidad. Horarios de cursado del 1º cuatrimestre y Anuales 2014 Propuesta Académica Idiomas para la comunidad Horarios de cursado del 1º cuatrimestre y Anuales 2014 Período de inscripción a idioma: desde el 11/02 hasta el 05/03 - Inscripción obligatoria en el sitio

Más detalles

2015-2016 INGLES - ACTIVIDAD EXTRAESCOLAR CEIP A MAIA

2015-2016 INGLES - ACTIVIDAD EXTRAESCOLAR CEIP A MAIA 2015-2016 INGLES - ACTIVIDAD EXTRAESCOLAR CEIP A MAIA PROFESORA NATIVA: PILAR LEMA BLANCO (Certificate of Teaching English as a Foreign Language) (Certificate of Teaching English to Younger Learners and

Más detalles

1) Benjamins: niños de 3 a 5 años (hasta 3º Infantil), 2 horas por semana. NUEVO!!

1) Benjamins: niños de 3 a 5 años (hasta 3º Infantil), 2 horas por semana. NUEVO!! Oferta curso 2015/16 Cursos para niños y adolescentes a partir de 3 años IDIOMAS: inglés, alemán, francés y chino PROGRAMAS: 1) Benjamins: niños de 3 a 5 años (hasta 3º Infantil), 2 horas por semana. NUEVO!!

Más detalles

A. INFORMACIÓN GENERAL 1. Evento : DIPLOMADO VIRTUAL EN GESTIÓN Y ADMINISTRACIÓN PÚBLICA II

A. INFORMACIÓN GENERAL 1. Evento : DIPLOMADO VIRTUAL EN GESTIÓN Y ADMINISTRACIÓN PÚBLICA II A. INFORMACIÓN GENERAL 1. Evento : DIPLOMADO VIRTUAL EN GESTIÓN Y ADMINISTRACIÓN PÚBLICA II - 2016 2. Duración : 08 sesiones - 120 horas académicas 3. Cronograma : Del 28 de abril al 16 de junio de 2016

Más detalles

FUNDACIÓN LITTERAE FORMACIÓN DEL TRADUCTOR CORRECTOR EN LENGUA ESPAÑOLA (CURSO DE POSGRADO PRESENCIAL PARA TRADUCTORES) CONVENIO FUNDACIÓN LITTERAE

FUNDACIÓN LITTERAE FORMACIÓN DEL TRADUCTOR CORRECTOR EN LENGUA ESPAÑOLA (CURSO DE POSGRADO PRESENCIAL PARA TRADUCTORES) CONVENIO FUNDACIÓN LITTERAE 1 FORMACIÓN DEL TRADUCTOR CORRECTOR EN LENGUA ESPAÑOLA (CURSO DE POSGRADO PRESENCIAL PARA TRADUCTORES) CONVENIO COLEGIO DE TRADUCTORES PÚBLICOS DE LA CIUDAD DE BUENOS AIRES DIRECTORA ACADÉMICA: Dra. Alicia

Más detalles

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera Jornada de portes obertes del Batxillerat Institut Celestí Bellera maig de 2016 Estructura del sistema educatiu PRIMÀRIA (de 3 a 12 anys) E S O 1r, 2n, 3r, 4t curs (de 12 a 16 anys) BATXILLERAT LOMCE 1r

Más detalles

GRAU EN PERIODISME GRADO EN PERIODISMO INDICADORS DEL CURS 2011-2012 INDICADORES DEL CURSO 2011-2012

GRAU EN PERIODISME GRADO EN PERIODISMO INDICADORS DEL CURS 2011-2012 INDICADORES DEL CURSO 2011-2012 DIMENSIONS DIMENSIONES ACCÉS I MATRÍCULA ACCESO Y MATRÍCULA CARACTERÍSTIQUES DE L ALUMNAT CARACTERÍSTICAS DEL ALUMNADO GRAU EN PERIODISME GRADO EN PERIODISMO INDICADORS DEL CURS 2011-2012 INDICADORES DEL

Más detalles

COLEGIO SANTA TERESA DE JESÚS. Enseñanza del Inglés Extraescolar

COLEGIO SANTA TERESA DE JESÚS. Enseñanza del Inglés Extraescolar Enseñanza del Inglés Extraescolar C1 C1 B2 B2 B1 C1 B1 A2 B2 A2 Estimadas familias: A continuación les detallamos toda la información referente a la actividad extraescolar, Preparación a Cambridge for

Más detalles

Cursos. 2a Quinzena Desembre ª Quincena Diciembre 2016

Cursos. 2a Quinzena Desembre ª Quincena Diciembre 2016 2a Quinzena Desembre 2016 2ª Quincena Diciembre 2016 Cursos Oficina d Informació a l Alumnat Aulari II. Planta baixa. Tlf: 965 90 34 56 Fax: 965 90 37 55 E-mail: informacio@ua.es web.ua.es/va/oia/ Oficina

Más detalles

APORTACIONES CONSTRUCTIVISTAS A LA TERAPIA OCUPACIONAL EN SALUD MENTAL (1ª edición)

APORTACIONES CONSTRUCTIVISTAS A LA TERAPIA OCUPACIONAL EN SALUD MENTAL (1ª edición) CURSO DE FORMACIÓN DE APETO: APORTACIONES CONSTRUCTIVISTAS A LA TERAPIA OCUPACIONAL EN SALUD MENTAL (1ª edición) Madrid, 18 y 19, 25 y 26 de Abril de 2008 PROGRAMA Coordina: VOCALIA DE DOCENCIA DE APETO

Más detalles

GRAU EN PUBLICITAT I RELACIONS PÚBLIQUES GRADO EN PUBLICIDAD Y RELACIONES PÚBLICAS INDICADORS DEL CURS 2011-2012 INDICADORES DEL CURSO 2011-2012

GRAU EN PUBLICITAT I RELACIONS PÚBLIQUES GRADO EN PUBLICIDAD Y RELACIONES PÚBLICAS INDICADORS DEL CURS 2011-2012 INDICADORES DEL CURSO 2011-2012 DIMENSIONS DIMENSIONES ACCÉS I MATRÍCULA ACCESO Y MATRÍCULA CARACTERÍSTIQUES DE L ALUMNAT CARACTERÍSTICAS DEL ALUMNADO GRAU EN PUBLICITAT I RELACIONS PÚBLIQUES GRADO EN PUBLICIDAD Y RELACIONES PÚBLICAS

Más detalles

CURSOS DE INGLÉS para adultos HORARIOS Y PRECIOS OCTUBRE 2015 - JUNIO 2016. * Your passport to success *

CURSOS DE INGLÉS para adultos HORARIOS Y PRECIOS OCTUBRE 2015 - JUNIO 2016. * Your passport to success * CURSOS DE INGLÉS para adultos HORARIOS Y PRECIOS OCTUBRE 2015 - JUNIO 2016 * Your passport to success * HORARIOS Y PRECIOS OCTUBRE 2015 - JUNIO 2016 Los cursos de inglés pueden ser de 2, 3, 5, 6, 10 y.

Más detalles

Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils

Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils annex 2 al punt 6 Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils Barcelona,18 de març de 2016 INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB

Más detalles

CENTRO DE SECUNDARIA Y FORMACIÓN PROFESIONAL EL CAMPICO PROGRAMACIÓN GENERAL DE LA ASIGNATURA. CURSO ACADÉMICO 2016/2017 TEMARIO

CENTRO DE SECUNDARIA Y FORMACIÓN PROFESIONAL EL CAMPICO PROGRAMACIÓN GENERAL DE LA ASIGNATURA. CURSO ACADÉMICO 2016/2017 TEMARIO CENTRO DE SECUNDARIA Y FORMACIÓN PROFESIONAL EL CAMPICO CURSO: 3º E.S.O. ASIGNATURA: MÚSICA PROGRAMACIÓN GENERAL DE LA ASIGNATURA. CURSO ACADÉMICO 2016/2017 TEMARIO Unidad 1. Unidad 2. Unidad 3. Unidad

Más detalles

DIRECCIÓ I GESTIÓ DEL TURISME DEL VI

DIRECCIÓ I GESTIÓ DEL TURISME DEL VI 09 10 ÀMBIT TURISME I HOSTALERIA NOVETAT CURS D ESPECIALITZACIÓ DIRECCIÓ I GESTIÓ DEL TURISME DEL VI ( SEMIPRESENCIAL) CURS D ESPECIALITZACIÓ EN DIRECCIÓ I GESTIÓ DEL TURISME DEL VI (Codi: 094141) ( SEMIPRESENCIAL)

Más detalles

GRAU EN PUBLICITAT I RELACIONS PÚBLIQUES GRADO EN PUBLICIDAD Y RELACIONES PÚBLICAS INDICADORS DEL CURS 2012-2013 INDICADORES DEL CURSO 2012-2013

GRAU EN PUBLICITAT I RELACIONS PÚBLIQUES GRADO EN PUBLICIDAD Y RELACIONES PÚBLICAS INDICADORS DEL CURS 2012-2013 INDICADORES DEL CURSO 2012-2013 GRAU EN PUBLICITAT I RELACIONS PÚBLIQUES GRADO EN PUBLICIDAD Y RELACIONES PÚBLICAS DIMENSIONS DIMENSIONES ACCÉS I MATRÍCULA ACCESO Y MATRÍCULA CARACTERÍSTIQUES DE L ALUMNAT CARACTERÍSTICAS DEL ALUMNADO

Más detalles

NORMES D ÚS DE LA BIBLIOTECA

NORMES D ÚS DE LA BIBLIOTECA Biblioteca Municipal Pompeu Fabra NORMES D ÚS DE LA BIBLIOTECA Novembre de 2006 NORMES D ÚS DE LA BIBLIOTECA 1. Accés a la Biblioteca La Biblioteca és un servei públic municipal obert a tots els ciutadans,

Más detalles

15 de septiembre de 2014-19 de septiembre de 2014

15 de septiembre de 2014-19 de septiembre de 2014 15 de septiembre de 2014-19 de septiembre de 2014 15 lunes 16 martes 17 miércoles 18 jueves 19 viernes 1 14/04/2014 12:37 22 de septiembre de 2014-26 de septiembre de 2014 22 lunes 23 martes 24 miércoles

Más detalles

EL R EFL EX DEL NOSTRE SUPORT

EL R EFL EX DEL NOSTRE SUPORT COL LABORA COMPRANT LES TEVES ULLERES SOLIDÀRIES 5 EL R EFL EX DEL NOSTRE SUPORT suma't a l' suma't al rosa programa d activitats #sumatalrosa barcelona.aecc.es Sobre el càncer de mama Aproximadament,

Más detalles

INSCRIPCIONES FECHAS Y COSTOS

INSCRIPCIONES FECHAS Y COSTOS INSCRIPCIONES FECHAS Y COSTOS LAS FECHAS Y COSTOS ESTÁN SUJETOS A CAMBIO CADA SEMESTRE 1. Cursos Diarios CURSOS LENGUAS EXTRANJERAS Cursos Diarios: Inicio: 25 de agosto Idiomas: Inglés, francés, italiano,

Más detalles

INFORME DE SEGUIMENT DEL GRAU EN PSICOLOGIA (CURS 2009-2010)

INFORME DE SEGUIMENT DEL GRAU EN PSICOLOGIA (CURS 2009-2010) INFORME DE SEGUIMENT DEL GRAU EN PSICOLOGIA (CURS 2009-2010) Informe de seguimiento del Grado en Psicología (Curso 2009-2010) Departament de Psicologia Barcelona, abril 2011 PRESENTACIÓ DE LA TITULACIÓ

Más detalles

Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes. I. Operativa (1) Á. Conmutativa (1) Análisis Real (1) Análisis Real (1)

Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes. I. Operativa (1) Á. Conmutativa (1) Análisis Real (1) Análisis Real (1) GRADO EN MATEMÁTICAS: 4º CURSO CALENDARIO DETALLADO DEL 1º CUATRIMESTRE DEL CURSO 2013/14 HORARIO BÁSICO Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes 14:30 Lógica (M5) Lógica (M5) Lógica (M5) AULAS DE DOCENCIA

Más detalles