BUTLLETI INFORMATIU SETMANAL 15 de setembre de 2016

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "BUTLLETI INFORMATIU SETMANAL 15 de setembre de 2016"

Transcripción

1 15 de setembre de 2016 TOTS FEM ESCOLA BENVINGUTS AL NOU CURS Des de l escola Sant Gabriel us volem donar la més cordial benvinguda a aquest nou curs que hem començat Us presentem el lema d aquest curs Tots som un. L objectiu és crear forts vincles entre tots/es per gaudir d una convivència que ens permeti unir les nostres forces en una mateixa direcció, respectant les nostres diferències, però sent conscients que TOTS SOM UN. TOTES LES ETAPES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS El proper dijous dia 22 de setembre, a partir de les hores les persones responsables de les activitats extraescolars faran una breu presentació del seu contingut metodològic, i us respondran totes aquelles inquietuds que pugueu tenir sobre l activitat. L entrada es farà pel carrer Afores. TEATRE Aquest l activitat de teatre tindrà dos grups amb horaris diferents. El grup 1 realitzarà l activitat els dijous de 14h a 15h mentre que el grup 2 ho farà el dimarts de a 18.15h. INFORMACIÓ El proper dijous GENERAL dia 22 a les hores farem reunió informativa amb totes les persones interessades. Activitat dirigida als alumnes d E.Primària. ROBÒTICA EN ANGLÈS (IGNITE SERIOUS PLAY) Us volem oferir una extraescolar de robòtica estructurada en una sessió setmanal duna hora i mitja dividit cada sessió en blocs de curta durada on es treballarà la construcció, la reflexió i el consens. Els grups són reduïts i la llengua vehicular és l anglès. Si voleu conèixer més detalls sobre l activitat us convidem a venir a l escola el proper dijous dia 22 a les 17.45h, on vosaltres podreu tenir més informació i els vostres fills i filles ja podran realitzar un taller de robòtica. Activitat dirigida als alumnes BUTLLETI d Educació INFORMATIU Primària i SETMANAL ESO.

2 TOTES LES ETAPES ESCACS EN ANGLÈS L empresa Chess education Europe us vol presentar una nova activitat extraescolar per aquest nou curs escolar. Es tracta de practicar escacs en un mètode totalment innovador i en llengua anglesa. Aquesta activitat serà presentada el proper dijous dia 22 a les 18.15h. Activitat dirigida als alumnes d Educació Primària i ESO. EXTRAESCOLARS E.INFANTIL En el proper INFO SG us informarem de les activitats extraescolars d Educació Infantil. CANGURATGE MIGDIA Hem observat darrerament que alguns alumnes d E. Primària resten a l escola fins a les Ens agradaria regular aquesta situació, és per això, que us demanem que si alguna família està interessada en un servei de canguratge entre la 13.00h. i la 13.30h. ha d omplir la butlleta que trobarà adjunta en aquest infosg i lliurar-la a secretaria abans del divendres dia 23 de setembre. Moltes gràcies. HORARI SECRETARIA I VENDA D EQUIPAMENTS L horari d atenció al públic de secretaria serà de 9 a hores (matí) i de 15.0 a tarda. L horari de venda d equipaments serà dimarts matí de 9 a 12 hores i divendres tarda de a h. BIBLIOTECA El proper dilluns dia 3 d octubre obrirem la biblioteca sala d estudis de l escola. Els horaris seran: dimarts i dijous de 17 a 18 hores i dimecres de 15 a 18 hores. US HI ESPEREM!!! ADMINISTRACIÓ FACTURACIÓ MES DE SETEMBRE Avui dia 15 es facturarà la quota dels conceptes del mes de setembre i us comuniquem que els nous preus del menjador seran de 9,10 (fix) i 9,95 (esporàdics).

3 EDUCACIÓ INFANTIL BENVINGUTS A L ESCOLA Tot i la calor d aquests dies, el curs s ha iniciat amb normalitat, amb il lusió, amb alegría i amb moltes ganes de créixer i aprendre junts. Donem especialmente la benvinguda a la classe dels Cargols, que estant adaptant-se a la nova etapa de forma fantástica. RECORDEM Us demanem puntualitat a les entrades i sortides. Tot l equipament escolar ha d estar marcat amb el nom. Les jaquetes, peces d abric i motxilles han de portar beta per poder-les penjar i facilitar l autonomia dels nens i nenes. Igual que el curs passat, tots els dijous esmorzarem fruita. Gràcies per la vostra col.laboració CONVOCATÒRIA REUNIONS AMB LES FAMÍLIES. Us informem que la reunió informativa d inici de curs tindrà lloc el dimecres 5 d octubre a les 19 hores. L entrada será per la porta del Carrer Nord. No hi podem faltar! CURSET DE NATACIÓ L activitat serà els dimarts a la tarda. L inici serà el dia 11 d octubre. A les reunions de curs us concretarem més detalls. Si algun nen o nena no pot fer el curset, ha de portar un justificant mèdic.

4 EDUACIÓ PRIMÀRIA BON INICI DE CURS Malgrat la calor, hem iniciat el curs amb il lusió i alegria, amb ganes de retrobar-nos tots junts i d aprendre. La convivència, la solidaritat, l empatia, l amistat... Són els valors que desplegarem al llarg d aquest curs, a través del lema TOTS SOM UN RECORDEM (TOTS) Preguem PUNTUALITAT tant a l entrada com a la recollida dels alumnes. Les portes s obren 5 minuts abans de l hora fixada. Tot l equipament escolar ha d estar marcat amb el nom. Les peces d abric han d estar marcades i amb una beta per poder-les penjar. Les motxilles dels alumnes de 1r i 2n de primària també han de portar una cinta per poder-les penjar millor. Dins el programa de desenvolupament d hàbits saludables, continuem potenciant el Dia de la Fruita. Els dijous tots esmorzem fruita CONVOCATÒRIA REUNIONS AMB LES FAMÍLIES Cicle Inicial (1r i 2n): Dijous 6 d octubre a les 18 hores. Cicle Mitjà (3r i 4t): Dijous 6 d octubre a les 19 hores Cicle Superior (5è i 6è): Dimecres 5 d octubre a les 18 hores L entrada serà pel carrer Nord. CURSET DE NATACIÓ (C. Inicial i C. Mitjà) L activitat començarà el dijous 13 d octubre. L horari serà dijous d a 13 hores. A les reunions de curs us concretarem més detalls. Recordeu que l alumnat que no pot fer aquesta activitat ha de portar un justificant mèdic. CAMPANYA VACUNACIÓ (6è de primària) S inicia ja la campanya escolar de vacunació. Els nens i nenes de 6è portaran avui nota informativa i autorització. El dia 21 de setembre se ls administrarà la primera dosi. MOLT IMPORTANT!! Aquest dia han de portar l autorització degudament signada i el Llibre de Salut (carnet de vacunes).

5 E. SECUNDÀRIA CONVOCATÒRIA REUNIONS INICI DE CURS AMB LES FAMÍLIES El proper dimarts dia 4 d octubre a les 18 hores, realitzarem les reunions anuals d inici de curs amb les famílies. L entrada d aquestes reunions serà pel carrer Afores. En aquestes reunions s informarà sobre qüestions generals de funcionament de l etapa, així com de les particularitats de cada curs. Preguem que sigueu puntuals i comptar amb la presència de tots vosaltres!! ASSIGNATURA OPTATIVA DE FRANCÈS (2n ESO) Els alumnes que volen cursar l assignatura optativa de francès han de fer entrega de la sol licitud que van rebre dilluns. Demà divendres dia 16 és la data límit per lliurar-la als tutors. ADQUISICIÓ MATERIAL DIGITAL Comuniquem a les famílies dels alumnes de 1r d ESO que avui portaran a casa la informació i documentació necessària pel repartiment dels ordinadors portàtils que heu adquirit a través del centre. L entrega dels ordinadors es farà la setmana vinent, enviarem un missatge per concretar el dia. Aprofitem la ocasió per comunicar-vos que realitzarem una reunió adreçada a les famílies dels alumnes de 1r d ESO per informar sobre el funcionament dels ordinadors a l aula i la gestió dels continguts digitals.

6 DOAD Us comuniquem que està obert el termini de sol licitud de Beques per alumnat amb necessitats especifiques de suport educatiu per al curs Podeu consultar les bases de la convocatòria i tramitar les beques telemàticament a través de Gencat o la página web del Ministerio d Educación y Ciencia. La data límit de presentació a la Secretaria del nostre centre és el 23 de setembre. Recordeu que han de venir signades per un professional col legiat (psicòleg, pedagog ) i que han de fer constar els objectius i continguts que treballen en les reeducacions. A G E N D A mes dia hora etapa activitat SETEMBRE 16 ESO Data límit per entregar la sol licitut per cursar l assignatura de llengua francesa. 21 E.Primària (6è) Vacunació h E.Primària / ESO Presentació de les activitats extraescolars 3 17h Obrim la biblioteca-sala d estudi 4 18h ESO Reunió amb les famílies 5 19h 18h 6 19h E.Infantil E.Primària (5è. /6è) E.Primària (3r. /4t) Reunió amb les famílies Reunió amb les famílies Reunió amb les famílies OCTUBRE 18h E.Primària (1r. /2n) Reunió amb les famílies 11 E. Infantil Inici curset de natació 13 E. Primària (CI / CM) Inici curset de natació

7 PROPOSTA D ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PEL CURS 16/17 Us presentem una proposta d activitats extraescolars de cara al curs 16/17, per tal de saber si esteu interessats/des en alguna de les activitats us demanem que retorneu a secretaria aquest full, abans del dia 26 de setembre. Nom de l alumne: Curs: Escacs en llengua anglesa Robòtica Teatre horari dimarts tarda (17.15 a 18.45) Teatre horari dimarts migdia (14 a 15 hores) Ripollet, a de setembre de 2016 Signatura del pare, mare o tutor.

8 CANGURATGE MIGDIA En / Na..amb DNI... com a pare, mare o tutor de l alumne/a que està cursant actualment.. Estaría interessat/ada en el servei d acollida al migdia (13 a hores). IMPORTANT: Aquesta sol:licitud es lliurarà directament a la Secretaria de l Escola Ripollet a de.2016 Signatura autorització

BUTLLETI INFORMATIU SETMANAL 20 d octubre de 2016

BUTLLETI INFORMATIU SETMANAL 20 d octubre de 2016 20 d octubre de 2016 TOTS FEM ESCOLA Des del curs passat que tenim twiitter/facebook a l escola i cada cop el tenim més operatiu. Hi trobareu consells pedagògics, notícies, fotografies... Podeu accedir-hi

Más detalles

REUNIÓ DELS PARES I LES MARES DELS ALUMNES DE 2N DE PRIMÀRIA DIMARTS, 20 DE SETEMBRE DE 2016

REUNIÓ DELS PARES I LES MARES DELS ALUMNES DE 2N DE PRIMÀRIA DIMARTS, 20 DE SETEMBRE DE 2016 REUNIÓ DELS PARES I LES MARES DELS ALUMNES DE 2N DE PRIMÀRIA DIMARTS, 20 DE SETEMBRE DE 2016 MESTRES QUE INTERVENEN A L AULA TUTORA: 2n A: Anna Mª García ALTRES ESPECIALISTES: - Música: Joan Sala - Science

Más detalles

DOSSIER INFORMATIU INFORMACIÓ GENERAL CURS 2017/18

DOSSIER INFORMATIU INFORMACIÓ GENERAL CURS 2017/18 DOSSIER INFORMATIU INFORMACIÓ GENERAL CURS 2017/18 INFORMACIÓ GENERAL CURS 2017/18 1. Calendari escolar 2. Horaris 3. Menjador i horari ampliat (acollida) 4. Secretaria 5. Xandalls i roba específica 6.

Más detalles

ESCOLA D ESTIU 2017 DE L ESCOLA DE L ATENEU

ESCOLA D ESTIU 2017 DE L ESCOLA DE L ATENEU ESCOLA D ESTIU 2017 DE L ESCOLA DE L ATENEU INSCRIPCIONS A l Escola d estiu hi podeu inscriure nens i nenes de 3 fins a 12 anys (de P3 fins a 6è). Les dues últimes setmanes de juliol (s4 i s5) i les primeres

Más detalles

TÍTOL DE L EXPERIÈNCIA AQUEST MES ENTREVISTEM A...

TÍTOL DE L EXPERIÈNCIA AQUEST MES ENTREVISTEM A... Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Secretaria de Polítiques Educatives Subdirecció General de Llengua i Plurilingüisme Servei d Immersió i Acolliment Lingüístics Programa biblioteca escolar

Más detalles

CEIP 25 DE SETEMBRE

CEIP 25 DE SETEMBRE CEIP 25 DE SETEMBRE 2009-2010 http://www.xtec.cat/ceip-25desetembre-rubi http://escola25setembre.blogspot.com/ EDUCACIÓ I CONVIVÈNCIA Necessitat d unes normes de convivència. Respectar als altres: companys,

Más detalles

La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat

La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat La Lluna canvia La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat De ben segur que has vist moltes vegades la Lluna, l hauràs vist molt lluminosa i rodona però també com un filet molt prim

Más detalles

Butlletí del GRUP CALIU SETEMBRE 2015.

Butlletí del GRUP CALIU SETEMBRE 2015. Butlletí del GRUP CALIU SETEMBRE 2015. BENVINGUTS/DES A GRUP CALIU. A partir del dimarts 8 de setembre, en horari de secretaria COSTA BASCA FRANCESA NEW YORK MENORCA ROMA ACTIVITATS MES DE SETEMBRE NOVETATS

Más detalles

Graduï s. Ara en secundària

Graduï s. Ara en secundària Graduï s. Ara en secundària CFA Palau de Mar Per a persones adultes que vulguin reemprendre estudis el títol de Graduat en Educació Secundària (GES). Hi ha tres àmbits: Àmbit de la comunicació: llengüa

Más detalles

Cursos de formació del professorat. La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera

Cursos de formació del professorat. La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera Cursos de formació del professorat La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera Idioma de les sessions Català. Sector educatiu dels participants Professors de català per a estrangers

Más detalles

Quina és la resposta al teu problema per ser mare? Dexeus MEDICINA DE LA REPRODUCCIÓ ESTUDI INTEGRAL DE FERTILITAT

Quina és la resposta al teu problema per ser mare? Dexeus MEDICINA DE LA REPRODUCCIÓ ESTUDI INTEGRAL DE FERTILITAT MEDICINA DE LA REPRODUCCIÓ ESTUDI INTEGRAL DE FERTILITAT Quina és la resposta al teu problema per ser mare? Salut de la dona Dexeus ATENCIÓ INTEGRAL EN OBSTETRÍCIA, GINECOLOGIA I MEDICINA DE LA REPRODUCCIÓ

Más detalles

Benvinguts al nou curs escolar

Benvinguts al nou curs escolar Benvinguts al nou curs escolar Benvolgudes famílies, Esperem que hagueu gaudit d unes bones vacances d estiu. En primer lloc, us preguem que torneu a consultar la circular que us vam enviar per correu

Más detalles

XERRADA SOBRE LES DROGUES. Oficina de Relacions amb la Comunitat Comissaria de Mossos d Esquadra de Manresa. mossos d esquadra

XERRADA SOBRE LES DROGUES. Oficina de Relacions amb la Comunitat Comissaria de Mossos d Esquadra de Manresa. mossos d esquadra XERRADA SOBRE LES DROGUES Oficina de Relacions amb la Comunitat Comissaria de Mossos d Esquadra de Manresa mossos d esquadra Generalitat de Catalunya Departament d Interior, Relacions Institucionals i

Más detalles

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES Camí DE SON CLADERA, 20-07009 Palma Tel. 971470774 Fax 971706062 e-mail: iesjuniperserra@educacio.caib.es Pàgina Web: http://www.iesjuniperserra.net/ ORIENTACIÓ

Más detalles

CASAL D ESTIU AMER 2016

CASAL D ESTIU AMER 2016 CASAL D ESTIU AMER 2016 FITXA D INSCRIPCIÓ Nom: Cognoms: Data de naixement: Curs Escolar (acabat): Domicili: Població: CP: Nom del pare/mare/tutors Telèfon contacte: Correu electrònic: Telèfons d emergència

Más detalles

Butlletí del GRUP CALIU MARÇ 2016.

Butlletí del GRUP CALIU MARÇ 2016. Butlletí del GRUP CALIU MARÇ 2016. EN AQUEST BUTLLETÍ TROBARÀS: Concert benèfic del Grup Caliu! Presentació samarretes i bosses 25è Aniversari! I TOTES LES ACTIVITATS DEL MES!!! Teniu temps per adquirir

Más detalles

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera Jornada de portes obertes del Batxillerat Institut Celestí Bellera maig de 2016 Estructura del sistema educatiu PRIMÀRIA (de 3 a 12 anys) E S O 1r, 2n, 3r, 4t curs (de 12 a 16 anys) BATXILLERAT LOMCE 1r

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA OBJECTIUS... DOTAR A L ALUMNE/A DE CAPACITATS I COMPETÈNCIES QUE LI PERMETI: SER UNA PERSONA COMPROMESA AMB EL SEU ENTORN. APRENDRE

Más detalles

En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès.

En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès. ÍNDEX: En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès. (Es pot accedir-hi directament clicant damunt el punt en qüestió) 1. Tarifes

Más detalles

Escola Lola Anglada Casal d'estiu infantil 2016 ÀMBIT ESCOLA

Escola Lola Anglada Casal d'estiu infantil 2016 ÀMBIT ESCOLA Escola Lola Anglada Casal d'estiu infantil 2016 ÀMBIT ESCOLA El casal d'estiu: Amb aquest casal d'estiu, Àmbit Escola vol oferir als infants un gran ventall d'activitats de lleure a prop del seu entorn

Más detalles

CAMINANT AMB JESÚS I 3r EP (Curs )

CAMINANT AMB JESÚS I 3r EP (Curs ) Palma, 19 de setembre de 2016 Circular núm.:7 3r EP CAMINANT AMB JESÚS I 3r EP (Curs 2016-2017) Benvolguts amics i amigues, Com cada any us oferim la possibilitat que els vostres fills i filles participin

Más detalles

Taller Crowdfunding FEM EDUCACIÓ

Taller Crowdfunding FEM EDUCACIÓ Taller Crowdfunding FEM EDUCACIÓ 25 d abril 2017 Què farem? 18:00 18:10 Presentació taller 18:10 18:40 Dinàmica 1 La meva idea encaixa en una campanya de crowdfunding? 18:40 19:10 Dinàmica 2 Analitzem

Más detalles

UNITAT DIDÀCTICA MULTIMÈDIA Escola Origen del aliments. Objectius:

UNITAT DIDÀCTICA MULTIMÈDIA Escola Origen del aliments. Objectius: UNITAT DIDÀCTICA MULTIMÈDIA Escola Origen del aliments Objectius: Conèixer quin és l origen dels aliments. Veure els ingredients de diferents menús infantils. Informar-se sobre el valor energètic de diferents

Más detalles

SUMMER FUN CLUB. ESCOLA GAVÀ MAR 25 de juny 1 agost

SUMMER FUN CLUB. ESCOLA GAVÀ MAR 25 de juny 1 agost SUMMER FUN CLUB ESCOLA GAVÀ MAR 25 de juny 1 agost SUMMER FUN CLUB 2014 El present document exposa les característiques del Summer Fun Club a realitzar a l Escola Gavà Mar a partir del dia 25 de juny fins

Más detalles

MODELS DE DOCUMENTS PER A ENTITATS I ASSOCIACIONS

MODELS DE DOCUMENTS PER A ENTITATS I ASSOCIACIONS MODELS DE DOCUMENTS PER A ENTITATS I ASSOCIACIONS Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà Servei Local de Català de Sant Boi de Llobregat Presentació Aquest recull té com a objectiu principal facilitar

Más detalles

DOCUMENT EXPLICATIU DE L ASSOCIA T A LA FESTA 2017 I ACLARIMENTS PREVIS A FER LA SOL LICITUD DE PARTICIPACIÓ

DOCUMENT EXPLICATIU DE L ASSOCIA T A LA FESTA 2017 I ACLARIMENTS PREVIS A FER LA SOL LICITUD DE PARTICIPACIÓ DOCUMENT EXPLICATIU DE L ASSOCIA T A LA FESTA 2017 I ACLARIMENTS PREVIS A FER LA SOL LICITUD DE PARTICIPACIÓ Associa t a la festa Mercè 2017 Plaça de Catalunya. 23, 24 i 25 de setembre 1.- QUÈ ÉS L ASSOCIA

Más detalles

ÍNDEX. Sant Josep Oriol. 1. Calendari escolar. 2. Professorat i personal de l Escola. 3. Horaris de visites, reunions de grup.

ÍNDEX. Sant Josep Oriol. 1. Calendari escolar. 2. Professorat i personal de l Escola. 3. Horaris de visites, reunions de grup. ÍNDEX 1. Calendari escolar. 2. Professorat i personal de l Escola. 3. Horaris de visites, reunions de grup. 4. Normes de convivència. 5. Activitats i sortides. 6. Serveis del centre. 7. Informes del 1r

Más detalles

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ Índex Índex Pàg. 2 Informació General Pàg. 3 Què és? Pàg. 3 Quan? Pàg. 3 Dirigit

Más detalles

ASSIR Dreta CAP Roger de Flor Àmbit d Atenció Primària de Barcelona Obertura ASSIR CAP Roger de Flor

ASSIR Dreta CAP Roger de Flor Àmbit d Atenció Primària de Barcelona Obertura ASSIR CAP Roger de Flor ASSIR Dreta CAP Roger de Flor Àmbit d Atenció Primària de Barcelona Obertura ASSIR CAP Roger de Flor Institut Català de la Salut Àmbit d Atenció Primària Barcelona ciutat Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva

Más detalles

ARRIBADA A L ESTACIÓ D ESQUÍ LLOGUER DEL MATERIAL ORGANITZACIÓ DELS GRUPS

ARRIBADA A L ESTACIÓ D ESQUÍ LLOGUER DEL MATERIAL ORGANITZACIÓ DELS GRUPS Descens escola d esquí i snowboard està formada per un equip de professionals titulats per la E.E.E. (Escola Espanyola d Esquí) i constituïm l escola d esquí del RACC. Amb una àmplia experiència en l ensenyament

Más detalles

MATERIAL ESCOLAR CURS

MATERIAL ESCOLAR CURS E. INFANTIL - P3 LLIBRES: 2 contes per la biblioteca de la classe (L Ampa tindrà preparats els lots) ALTRES MATERIALS: Una bata cordada al davant amb botons grans, amb el nom de l'alumne/a, amb veta per

Más detalles

Palabras para Julia. Palabras para Julia José Agustín Goytisolo ACTIVITAT: ENS POSEM A LA PELL DE... 3r ESO (Tutoria)

Palabras para Julia. Palabras para Julia José Agustín Goytisolo ACTIVITAT: ENS POSEM A LA PELL DE... 3r ESO (Tutoria) Palabras para Julia Història de la literatura cantada Serveis Educatius El Prat de Llobregat. INS Ribera Baixa_Pilar Ruiz Palabras para Julia José Agustín Goytisolo Julia Goytisolo y Paco Ibáñez -1990-

Más detalles

LA FORMIGA I ELS OFICIS!

LA FORMIGA I ELS OFICIS! CASAL D ESTIU 2016 LA FORMIGA I ELS OFICIS! Aquest any el casal consta de 6 setmanes i 3 torns per poder escollir: 1. Torn A: 64.45 (09:00h 13:00h), dimecres aquests grup de nens aniran a la piscina amb

Más detalles

Targeta T-12. Targeta T-12

Targeta T-12. Targeta T-12 Característiques Títol de transport personalitzat amb nom i cognom, DNI/passaport/NIE i fotografia per a menors de 4 a 12 anys Data de caducitat: en la primera edició la T-12 té una validesa de 16 mesos

Más detalles

BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011

BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011 BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011 GESOP,, S.L. C/. Llull 102, 4rt. 3a. 08005 Barcelona Tel. 93 300 07 42 Fax 93 300 55 22 www.gesop.net PRESENTACIÓ: En motiu de l inici

Más detalles

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ PROGRAMACIÓN CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ OFERTA FORMATIVA DICIEMBRE 2015 JUNIO 2016 OFERTA FORMATIVA DESEMBRE 2015 JUNY 2016 El plazo de inscripción de

Más detalles

CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ DE TÈCNIC EN FARMÀCIA I PARAFARMÀCIA. 2 cursos acadèmics. Curs

CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ DE TÈCNIC EN FARMÀCIA I PARAFARMÀCIA. 2 cursos acadèmics. Curs CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ DE TÈCNIC EN FARMÀCIA I PARAFARMÀCIA 2 cursos acadèmics Curs 2016-2017 Curs 2016-2017 Curs 2016-2017 Sistema LOE PLA D ESTUDIS El cicle està dividit en mòduls. Cada mòdul està

Más detalles

EXPERIMENTE M! Durant l etapa de l educació primària, la descoberta de l entorn que. envolta els infants és un dels àmbits més importants en el seu

EXPERIMENTE M! Durant l etapa de l educació primària, la descoberta de l entorn que. envolta els infants és un dels àmbits més importants en el seu EXPERIMENTE M! Durant l etapa de l educació primària, la descoberta de l entorn que envolta els infants és un dels àmbits més importants en el seu desenvolupament personal i social. Els experiments i activitats

Más detalles

Semipresencial o combinada

Semipresencial o combinada Nivell bàsic Desenvolupa les habilitats de comprensió i producció orals, perquè l'aprenent pugui resoldre en català les necessitats fonamentals de la vida quotidiana. L'assoliment d'aquest nivell equival

Más detalles

Carta Europea dels Drets dels Infants Hospitalitzats

Carta Europea dels Drets dels Infants Hospitalitzats Carta Europea dels Drets dels Infants Hospitalitzats Carta Europea dels Drets dels Infants Hospitalitzats Presentació El document que teniu a les mans és la Carta Europea dels Drets dels Infants Hospitalitzats

Más detalles

TREBALL ALUMNES QUE HAN DE RECUPERAR LES MATÈRIES 2n ESO

TREBALL ALUMNES QUE HAN DE RECUPERAR LES MATÈRIES 2n ESO TREBALL ALUMNES QUE HAN DE RECUPERAR LES MATÈRIES 2n ESO Català Quadern de vacances. Llengua catalana 2. Primer Cicle ISBN: 978-84-307-4567-8 Editorial Teide Cal tenir molt en compte que, per a superar

Más detalles

L HORA DE LA GRAMÀTICA

L HORA DE LA GRAMÀTICA L HORA DE LA GRAMÀTICA ELS VERBS COPULATIUS Ens toca estudiar una mena de verbs molt especials. Pel funcionament que tenen, pel complement que porten, pel tipus d oracions que formen... són els verbs copulatius!

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR

PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR CALENDARI - CURS 2015/2016 LLARS D INFANTS 4 al 15 de maig: presentació de sol licituds SEGON CICLE D EDUCACIÓ INFANTIL I ENSENYAMENT OBLIGATORI (de P3 a 4t d ESO) 10-17 de març:

Más detalles

OFERTES D ACTIVITATS D ESTIU A VILASSAR DE DALT, JUNY-JULIOL 2016

OFERTES D ACTIVITATS D ESTIU A VILASSAR DE DALT, JUNY-JULIOL 2016 OFERTES D ACTIVITATS D ESTIU A VILASSAR DE DALT, JUNY-JULIOL 2016 ENTITAT TIPUS DE CASAL TÍTOL LLOC DATES HORARI EDATS PREUS CONTACTE I E SANT JORDI Sant Jordi I.E. Sant Jordi Carrer Sant Antoni, 32 Del

Más detalles

ESTIU CASALS D ESTIU Per Escoles Bressol

ESTIU CASALS D ESTIU Per Escoles Bressol ESTIU 2016 CASALS D ESTIU Per Escoles Bressol INDEX 1.- La Fundació Catalana de l Esplai 2.- Les activitats d estiu a l Escola Bressol 3.- Allargament de jornada al mes de juliol 4.- Casal d Estiu 5.-

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

MICROSOFT OFFICE OUTLOOK 2003

MICROSOFT OFFICE OUTLOOK 2003 MICROSOFT OFFICE OUTLOOK 2003 Outlook és el programa de comunicació i administració de informació personal del sistema Microsoft Office. Ofereix un lloc unificat per a administrar el correu electrònic,

Más detalles

La bossa de recanvi ha de portar: mitjons, calcetes o calçotets. Samarreta, pantalons i jersei. Tot marcat i fàcilment identificable.

La bossa de recanvi ha de portar: mitjons, calcetes o calçotets. Samarreta, pantalons i jersei. Tot marcat i fàcilment identificable. MATERIAL D EDUCACIÓ INFANTIL 3 ANYS 2 Bates (marcades amb el nom al davant) 1 Equip d esport 2 Pitets amb goma i bossa 1 Bossa amb roba de recanvi 1 Paquet de tovalloletes humides 1 Capsa de mocadors de

Más detalles

Manual de marca de l Ajuntament de L Hospitalet

Manual de marca de l Ajuntament de L Hospitalet Convivència amb altres institucions i/o empreses privades b 75% de a 3b = a 5 b b a 2 b 2 b Aplicació en positiu Aplicació en anunci de comunicat oficial (b/n) El Servei de Participació Ciutadana i Civisme

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

MATERIAL A UTILITZAR: Núm. de DESPLEGABLE: P5 Núm. 1 FITXA: - Desplegable amb vinyetes d algunes de les seqüències de la història de la Bleda.

MATERIAL A UTILITZAR: Núm. de DESPLEGABLE: P5 Núm. 1 FITXA: - Desplegable amb vinyetes d algunes de les seqüències de la història de la Bleda. NOM DE L ACTIVITAT: La Bleda ha après moltes coses... i tu? Núm. de FITXA: DESPLEGABLE: P5 Núm. 1 OBJECTIUS: - Que els nens/es identifiquin els hàbits higiènics com a hàbits diaris. - Que els nens/es integrin

Más detalles

PREU PÚBLIC PELS SERVEIS A LA PISCINA MUNICIPAL

PREU PÚBLIC PELS SERVEIS A LA PISCINA MUNICIPAL Ordenança fiscal núm 25, reguladora dels Preu Públics ANNEX III PREU PÚBLIC PELS SERVEIS A LA PISCINA MUNICIPAL (Modificat en sessió Plenària de 3 de novembre de 2009) 1. MATRICULA Adult 46,45 Infantil

Más detalles

LES FUNCIONS DE SUPORT A L ESCOLA. Principis en l atenció a l alumnat i continguts per a la formació

LES FUNCIONS DE SUPORT A L ESCOLA. Principis en l atenció a l alumnat i continguts per a la formació JORNADA DE FORMACIÓ EN XARXA DEL PROFESSORAT D EDUCACIÓ ESPECIAL DE LA ZONA Barcelona, 12 de maig de 2010 LES FUNCIONS DE SUPORT A L ESCOLA. Principis en l atenció a l alumnat i continguts per a la formació

Más detalles

Sol licitud individual de participació de l'alumnat

Sol licitud individual de participació de l'alumnat Sol licitud individual de participació de l'alumnat ÍNDICE 1.INTRODUCCIÓ...3 2. ACCÉS AL TRÀMIT...3 3. RESOLUCIÓ DE PROBLEMES...11 P: 2 1. INTRODUCCIÓ L objectiu d aquest manual és explicar el funcionament

Más detalles

CEIP PRIMAVERA Av. Primavera, Tel STA. COLOMA DE GRAMENET

CEIP PRIMAVERA Av. Primavera, Tel STA. COLOMA DE GRAMENET Av. Primavera, 41-45 Tel. 93 3912051 STA. COLOMA DE GRAMENET. 08924 Benvolgudes famílies: Us donem una cordial benvinguda a aquest nou curs 2010-2011, especialment a tots/es els que per primera vegada

Más detalles

PROCEDIMENT 50 PROCEDIMENT DE TRIA DE MATÈRIES OPTATIVES I ESPECÍFIQUES A L ESO I BATXILLERAT PR-Q-750-D-17-ET

PROCEDIMENT 50 PROCEDIMENT DE TRIA DE MATÈRIES OPTATIVES I ESPECÍFIQUES A L ESO I BATXILLERAT PR-Q-750-D-17-ET PROCEDIMENT 50 PROCEDIMENT DE TRIA DE MATÈRIES OPTATIVES I ESPECÍFIQUES A L ESO I BATXILLERAT PR-Q-750-D-17-ET ÍNDEX: 0. GESTIÓ DEL PROCEDIMENT. 3 1. OBJECTE 4 2. ABAST 4 3. DOCUMENTACIÓ DE REFERÈNCIA

Más detalles

DOSSIER DE PRESENTACIÓ DE L ESPAI DE DEURES, UN PROJECTE DE REFORÇ ESCOLAR A SANTS, HOSTAFRANCS I LA BORDETA

DOSSIER DE PRESENTACIÓ DE L ESPAI DE DEURES, UN PROJECTE DE REFORÇ ESCOLAR A SANTS, HOSTAFRANCS I LA BORDETA DOSSIER DE PRESENTACIÓ DE L ESPAI DE DEURES, UN PROJECTE DE REFORÇ ESCOLAR A SANTS, HOSTAFRANCS I LA BORDETA Què és? L Espai de deures és un projecte que vol contribuir a reduir l elevat índex de fracàs

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015 ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015 Consultes: info@laporciuncula.com whatsapp 609 609 536 (Juanje Bouzas) www.facebook.com/apalaporciuncula GUARDERIA í ESCOLA MATINERA De les 7 45 h. fins a les 9

Más detalles

GRAU D EDUCACIÓ PRIMÀRIA: Primer curs 2015 /2016

GRAU D EDUCACIÓ PRIMÀRIA: Primer curs 2015 /2016 GRAU D EDUCACIÓ PRIMÀRIA: Primer curs 2015 /2016 Grup 21 curs Societat, Ciència i Cultura Societat, Ciència i Cultura 103699 i contextos I 103700 i contextos II 102011 / 6ECTS Teories i Pràctiques contemporànies

Más detalles

Guia d aules virtuals

Guia d aules virtuals Guia d aules virtuals Sumari 1. Introducció... 3 2. Els centres virtuals... 4 3. Com crear una aula virtual... 5 AULA... 6 ADMINISTRADORS D AULA... 7 CONTINGUTS... 8 4. Com associar un alumne a una aula

Más detalles

Guia per a entitats, empreses i ciutadania

Guia per a entitats, empreses i ciutadania Guia per a entitats, empreses i ciutadania Manual per presentar una subvenció telemàticament Com presentar una sol licitud de subvenció telemàticament? Com crear un certificat de representant de l FNMT?

Más detalles

Creació d un bloc a XTEC Blocs: publicació i edició de vídeo amb YouTube Josep Cañas

Creació d un bloc a XTEC Blocs: publicació i edició de vídeo amb YouTube Josep Cañas Hem inserit vídeo al nostre bloc fent una cerca en funció de la temàtica. Ara toca afegir un video generat per nosaltres mateixos! Caldrà accedir al YouTube i seleccionar l idioma de la interfície fent

Más detalles

Utilització de l energia solar fotovoltàica en l abastiment de l energia

Utilització de l energia solar fotovoltàica en l abastiment de l energia Ja fa molts dies que estàs treballant en el Treball de Recerca i és hora de valorar la qualitat de tota aquesta feina. L objectiu d aquesta valoració és que sàpigues fins a quin punt estàs seguint els

Más detalles

Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres. Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO

Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres. Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO 2016-2017 Març de 2016 Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO per

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial NORMATIVA REFERENT A LES PROVES D'ACCÉS ALS ESTUDIS UNIVERSITARIS DELS MÉS GRANS DE 25 ANYS. CURS 2015-2016 INFORMACIÓ GENERAL PROVES ACCÉS UNIVERSITAT CURS 2015-2016 Amb el nou Reial Decret 1892/2008,

Más detalles

Com és la Lluna? 1 Com és la Lluna? F I T X A D I D À C T I C A 4

Com és la Lluna? 1 Com és la Lluna? F I T X A D I D À C T I C A 4 F I T X A 4 Com és la Lluna? El divendres 20 de març tens l oportunitat d observar un fenomen molt poc freqüent: un eclipsi de Sol. Cap a les nou del matí, veuràs com la Lluna va situant-se davant del

Más detalles

MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics)

MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics) MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics) Índex Registre d un nou alumne Introducció de les dades prèvies Introducció de les dades del Registre:

Más detalles

EL PORTAL DE CONCILIACIONS

EL PORTAL DE CONCILIACIONS EL PORTAL DE CONCILIACIONS http://conciliacions.gencat.cat El Departament de Treball ha posat en funcionament el portal de conciliacions per fer efectiu el dret dels ciutadans a relacionar-se amb l Administració

Más detalles

Registre del consum d alcohol a l e-cap

Registre del consum d alcohol a l e-cap Registre del consum d alcohol a l e-cap Rosa Freixedas, Estela Díaz i Lídia Segura Subdirecció General de Drogodependències ASSOCIACIÓ D INFERMERI A FAMILIAR I COMUNITÀRI A DE CATALUN YA Índex Introducció

Más detalles

ESCOLA SANT JOSEP EL PI

ESCOLA SANT JOSEP EL PI Av. Josep Tarradellas i Joan 122 08901, L Hospitalet de Llobregat Telèfon: 93 337 23 35 e-mail:ceip-esjep@xtec.cat www.esjep.cat Twitter: @santjosepelpi Curs 2013-14 ESCOLA SANT JOSEP EL PI LLIBRET DE

Más detalles

Guia per a la construcció de webs de la Generalitat amb estil gencat responsiu

Guia per a la construcció de webs de la Generalitat amb estil gencat responsiu Guia per a la construcció de webs de la Generalitat amb estil gencat responsiu 4. Distribuïdores Versió beta Barcelona, agost de 2015 DISTRIBUÏDORES 1. QUÈ SÓN... 3 2. COM ES MOSTREN... 4 3. ELEMENTS...

Más detalles

Dia Mundial de la Salut Mental

Dia Mundial de la Salut Mental Dia Mundial de la Salut Mental Terres de l Ebre Setmana del 4 10 d octubre 2010 Trencant mites I setmana lúdico-informativa de la salut mental a les Terres de l Ebre amb l objectiu de SENSIBILITZAR, INFORMAR

Más detalles

L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007

L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007 L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007 1 Breu presentació de Terrassa Terrassa és una ciutat de 70,10 km2, situada a 277 m sobre el nivell del mar, a la comarca del Vallès Occidental,

Más detalles

REGLAMENT DEL CONSELL MUNICIPAL DE MEDI AMBIENT

REGLAMENT DEL CONSELL MUNICIPAL DE MEDI AMBIENT REGLAMENT DEL CONSELL MUNICIPAL DE MEDI AMBIENT Exposició de motius El Consell Municipal de Medi Ambient és un òrgan consultiu i de participació de l Ajuntament de Montmeló, en el qual hi participen totes

Más detalles

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 CARACTERÍSTIQUES GENERALS DE LA CESSIÓ DE RECURSOS ICAEN Àmbit geogràfic: Catalunya Transport: inclòs Muntatge i desmuntatge:

Más detalles

Í N D E X. Cèdules Alta de sol licitud. N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 6

Í N D E X. Cèdules Alta de sol licitud. N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 6 N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 6 Í N D E X 1. FUNCIONALITAT...2 1.1 Alta de sol licitud...2 1.1.1 Introducció dades...2 1.1.2 Resultat del procés...4 N. versió: 1.0. Pàg. 2 / 6 1. FUNCIONALITAT 1.1 Alta de sol

Más detalles

Què és? Som el que mengem

Què és? Som el que mengem Què és? Som el que mengem Natació Educativa Hoquei Medi Obert Act. aquàtica discapacitats Tallers Cuina L H Camina 100x100 SALUDABLE Dia Mundial de la Salut Jornades Adaptades INTRO Activitat física i

Más detalles

CFGS RADIOTERÀPIA I DOSIMETRIA. Curs

CFGS RADIOTERÀPIA I DOSIMETRIA. Curs CFGS RADIOTERÀPIA I DOSIMETRIA Curs 2015-2016 europeu Pàgina 1 de 7 1.- Durada del cicle: 2000 hores 2.- Seqüenciació i distribució dels mòduls per curs: Aquest cicle formatiu es realitza en dos cursos

Más detalles

CALENDARI D INSCRIPCIONS i OFERTA DE CURSOS

CALENDARI D INSCRIPCIONS i OFERTA DE CURSOS CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA DE L ALT PENEDÈS I EL GARRAF CALENDARI D INSCRIPCIONS i OFERTA DE CURSOS SETEMBRE DE 2015 De l 1 al 18: 14: 15: Proves de col locació. Inscripció d alumnat preferent

Más detalles

UNIÓ EUROPEA Fons Social Europeu PROGRAMA FORMATIU DE FORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA. Sensibilització en la igualtat d oportunitats

UNIÓ EUROPEA Fons Social Europeu PROGRAMA FORMATIU DE FORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA. Sensibilització en la igualtat d oportunitats PROGRAMA FORMATIU DE FORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA Sensibilització en la igualtat d oportunitats DADES GENERALS DEL CURS 1. Família professional: FORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA Àrea professional: ORIENTACIÓ LABORAL

Más detalles

Descobrim l aprenentatge autònom com a eina docent

Descobrim l aprenentatge autònom com a eina docent www.upc.edu/rima Descobrim l aprenentatge autònom Jornades d Innovació docent de RIMA Barcelona, 11 de juliol del 2011 Jordi.marce@upc.edu Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-NC-SA

Más detalles

Borsa de Treball del Collegi Oficial d Infermeres i Infermers de Barcelona. Manual d usuari de la collegiada

Borsa de Treball del Collegi Oficial d Infermeres i Infermers de Barcelona. Manual d usuari de la collegiada Borsa de Treball del Collegi Oficial d Infermeres i Infermers de Barcelona Manual d usuari de la collegiada 1 BORSA DE TREBALL PER A LES COLLEGIADES La primera vegada que accediu a la Borsa de Treball

Más detalles

QUÈ? PER A QUI? ANYS? QUIN DIA? A QUINA HORA? ON? PRIMÀRIA. Dilluns, dimecres. Dimarts, dijous G.1: Dimarts, dijous G.

QUÈ? PER A QUI? ANYS? QUIN DIA? A QUINA HORA? ON? PRIMÀRIA. Dilluns, dimecres. Dimarts, dijous G.1: Dimarts, dijous G. 9 ESCOLAR ORGANITZA: Ajuntament de Benicarló (Regidoria d Esports) COL LABOREN: Centres escolars, AMPA i entitats esportives de Benicarló EDATS: Centres de primària: a 12 anys / Centres de secundària:

Más detalles

Biblioteca i serveis universitaris

Biblioteca i serveis universitaris Biblioteca i serveis universitaris 275 Biblioteca i serveis universitaris Biblioteca A més del personal fix, format pel director, la cap de bibliotecàries i vuit professionals més, fem constar la presència

Más detalles

Hàbits de Consum de la gent gran

Hàbits de Consum de la gent gran Hàbits de Consum de la gent gran El perfil de la gent gran PERFIL DE LA GENT GRAN Amb qui viu actualment? Sol/a 22,7% Amb la parella 60% Amb els fills 17,5% Altres familiars Altres NS/NR 0,6% 0,2% 5,3%

Más detalles

Un pintor i mil rostres Visita taller per a alumnes de P4 i P5

Un pintor i mil rostres Visita taller per a alumnes de P4 i P5 Un pintor i mil rostres Visita taller per a alumnes de P4 i P5 Guió previ per al professorat Presentació Amb les propostes del Servei Educatiu del Museu Picasso convidem a alumnes i professorat a mirar

Más detalles

Hàbits de Consum de la gent gran

Hàbits de Consum de la gent gran Hàbits de Consum de la gent gran I. PERFIL DE LA GENT GRAN PERFIL DE LA GENT GRAN Amb qui viu actualment? Sol/a 22,7% Amb la parella 60% Amb els fills 17,5% Altres familiars Altres NS/NR 0,6% 0,2% 5,3%

Más detalles

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Revisió 3 Data d aprovació 23.12.2009 Edició Desembre

Más detalles

Col legi Sagrada Família Any ANIVERSARI

Col legi Sagrada Família Any ANIVERSARI Col legi Sagrada Família Any 1966-2016 50 ANIVERSARI 50 ANYS DE CAMÍ Amb la festa del naixement Maria Gay i Tibau, fundadora de les religioses de Sant Josep de Girona, comença la celebració del 50è aniversari

Más detalles

Casal d estiu 2013 Ajuntament de Tordera

Casal d estiu 2013 Ajuntament de Tordera DESCRIPCIÓ I ACTIVITATS CASAL D ESTIU MUNICIPAL 2013 Què és el casal d estiu? El casal d estiu és un projecte de l, amb la finalitat de promoure l educació integral dels infants a través del lleure. Durada:

Más detalles

XVII JORNADES D ESCOLA RURAL. I a les aules, què? Des del secretariat de l escola rural, ja fa força temps que ens preguntem

XVII JORNADES D ESCOLA RURAL. I a les aules, què? Des del secretariat de l escola rural, ja fa força temps que ens preguntem 17/18 d octubre de 2014 a Verdú I a les aules, què? Setembre de 2014 Benvolgudes i benvolguts, Des del secretariat de l escola rural, ja fa força temps que ens preguntem sobre allò que ens defineix, immersos

Más detalles

FULL INFORMATIU Guia per a Avaluar amb el SAGA

FULL INFORMATIU Guia per a Avaluar amb el SAGA Com l any passat, malgrat tot, avaluarem amb el S.A.G.A.!!!!! (Sistema d Administració i Gestió Acadèmica) - es pot fer a qualsevol hora, qualsevol dia i des de qualsevol lloc del món (per internet) -

Más detalles

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades Breu tutorial actualització de dades ATRI El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades El Departament informa al portal ATRI (i no directament a les persones afectades): El no

Más detalles

APRENDRE A INVESTIGAR. Document 1 GLÒRIA DURBAN I ÁNGELA CANO (2008)

APRENDRE A INVESTIGAR. Document 1 GLÒRIA DURBAN I ÁNGELA CANO (2008) APRENDRE A INVESTIGAR Document 1 GLÒRIA DURBAN I ÁNGELA CANO (2008) 1r - PLANTEJAR LA NECESSITAT D INFORMACIÓ Què cerco i per què? IDENTIFICAR LA INFORMACIÓ QUE ES NECESSITA EN FUNCIÓ DE LA TASCA A RESOLDRE

Más detalles

El malbaratament dels aliments

El malbaratament dels aliments El malbaratament dels aliments Un problema dels nostres dies UNITAT DIDÀCTICA ESO Antonio Richart Fernández Col legi Lestonnac, Badalona Objectius de la Unitat Didàctica Acostar els alumnes a la problemàtica

Más detalles

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART PROGRAMA DE CURSOS I ACTIVITATS GENER - MARÇ 2016 CENTRE JUJOL CAN NEGRE COM A ESCOLA MUNICIPAL D ART ESPAI PER L ART, AMB L ART Amb aquests eixos i un espai

Más detalles

EDUCACIÓ VIÀRIA A 4t CURS D EDUCACIÓ PRIMÀRIA

EDUCACIÓ VIÀRIA A 4t CURS D EDUCACIÓ PRIMÀRIA EDUCACIÓ VIÀRIA EDUCACIÓ VIÀRIA A 4t CURS D EDUCACIÓ PRIMÀRIA INFORMACIÓ PER AL MESTRE El concepte d educació viària va molt més enllà de saber conduir un vehicle a partir dels catorze o dels divuit anys.

Más detalles

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS Ernest Valls Ajuntament de Tortosa LLEI 3/1998 És la nova Llei d Intervenció Integral de l Administració Ambiental, transposició de la Directiva Europea IPPC,

Más detalles