MAIL. Mail és un client de correu electrònic inclòs exclusivament en el sistema operatiu Mac OS X.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "MAIL. Mail és un client de correu electrònic inclòs exclusivament en el sistema operatiu Mac OS X."

Transcripción

1 MAIL Mail és un client de correu electrònic inclòs exclusivament en el sistema operatiu Mac OS X. 1. Conceptes preliminars Abans de començar, assegures de que coneix la seua direcció de correu electrònic junt a la següent informació. - El tipus de servidor d entrada: IMAP (recomanat): Els missatges queden en les carpetes del servidor i poden ser consultats també des d'altres ordinadors o programes de correu, inclòs el webmail. POP3: Pot tindre problemes amb aquest tipus de servidor si accedeix a la seua bústia des de diferents ordinadors donat que, per al compte de correu, els missatges que es reben en la carpeta d'entrada són retirats del servidor i es transfereixen a directoris locals del seu ordinador. - El tipus de servidor de sortida: Tant per a IMAP com per a POP3 el servidor de correu sortint és smtp.upv.es però la configuració avançada canvia depenent de la seua xarxa o punt de connexió (dins o fora de la UPV). La configuració per a un usuari que es connecta des de Internet mitjançant VPN és idèntica a la configuració que es realitza des de dins de la UPV. - La contrasenya del seu compte. Si no recorda la seua contrasenya de correu estàndard pot accedir a la intranet i modificar-la.!

2 Per tot això, en funció del tipus de servidor d entrada seleccionat (IMAP o POP3) i des de la xarxa en la que ens connectem (dins o fora de la UPV), disposem de 4 casos de configuració possible del nostre client de correu i que es descriu en l apartat 3: A. Dins de la UPV: correu IMAP B. Dins de la UPV: correu POP3 C. Fora de la UPV: correu IMAP D. Fora de la UPV: correu POP3 2. Configuració mitjançant l assistent Si és la primera vegada que inicia Windows Mail li apareixerà, automàticament després de anar a Mail, un assistent. Aquest li demanarà el seu nom d usuari i contrasenya per a agregar el primer compte, introdueix-los o prem Continuar. Figura 1!

3 En cas contrari, després d entrar en Mail, prem sobre Mail > Referencias en la barra superior d eines, tal com mostrem en la Figura 2. Figura 2 A continuació faja clic sobre el símbol + situat en la part inferior de Cuentas per a afegir un nou compte (En cas de que vulgui eliminar-la, seleccione el compte a eliminar i a continuació faja clic sobre el símbol - ). Figura 3 "!

4 3. Configuració del compte de correu Iniciat l assistent, en funció de les nostres preferències sobre el tipus de servidor (IMAP o POP) i punt d accés al correu (dins o fora de la UPV) seleccionarem un dels QUATRE (4) casos de configuració possible: A. Configuració dins de la UPV: correu IMAP En la següent pàgina de l assistent, seleccionarem com a servidor de correu entrant IMAP i introduirem el nom del servidor d entrada (mail.upv.es), tal i com ho mostra la Figura A.1. (Si vostè te dubtes al respecte consulte l apartat 1, Conceptes preliminars, d aquest document). Plene els camps restants i faja clic en Continuar. Figura A.1. #!

5 A continuació, introdueixi la informació referent al servidor d eixida (smtp.upv.es), com mostrem en la Figura A.2. Ja que ens trobem dins de la UPV, no és necessari utilitzar la autentificació. Després premer en Continuar. Figura A.2. $!

6 Per a finalitzar amb la creació del compte, revise el resum del compte i en cas de ser correcte prem en Crear. Figura A.3. %!

7 Per a la configuració dels servidors d entrada i eixida vaja a Mail > Preferencias, seleccione el compte creat i faja clic en Avanzado. Comprove que el port es correspon amb el de la Figura A.4. i que està marcada la casella Usar SSL. Figura A.4.!!

8 Per a comprovar la configuració del servidor d eixida, vaja a la pestanya Información de la cuenta i en Servidor saliente (SMTP) seleccione Editar lista de servidores... com mostrem en la Figura A.5. Figura A.5. &!

9 Vaja a la pestanya Avanzado i assegures de que està marcada l opció Usar puertos por omisión (25, 465 i 587) i està marcada la casella Usar SSL com podem veure en la Figura A.6. Recorde que te la opció de no identificar-se ja que es troba dins de la UPV. Figura A.6. Per a finalitzar, prem en OK i tanque la finestra. Guarde els canvis al finalitzar. En aquesta ocasió, li demanarà la contrasenya per a poder descarregar tots els missatges del seu compte i mostrar-los en la safata d entrada del seu nou client de correu electrònic Mail. Una vegada finalitzada la descàrrega, ja podrà enviar el seu primer missatge. Per a obtindre informació més actualitzada pot consultar aquesta pàgina:

10 B. Configuració dins de la UPV: correu POP En la següent pàgina de l assistent, seleccionarem com a servidor de correu entrant POP i introduirem el nom del servidor d entrada (mail.upv.es), tal i com ho mostra la Figura B.1. (Si vostè te dubtes al respecte consulte l apartat 1, Conceptes preliminars, d aquest document). Plene els camps restants i faja clic en Continuar. Figura B.1.!

11 A continuació, introdueixi la informació referent al servidor d eixida (smtp.upv.es), com mostrem en la Figura B.2. Ja que ens trobem dins de la UPV, no és necessari utilitzar la autentificació. Després premer en Continuar. Figura B.2.!

12 Per a finalitzar amb la creació del compte, revise el resum del compte i en cas de ser correcte prem en Crear. Figura B.3.!

13 Per a la configuració dels servidors d entrada i eixida vaja a Mail > Preferencias, seleccione el compte creat i faja clic en Avanzado. Comprove que el port es correspon amb el de la Figura B.4. i que està marcada la casella Usar SSL. Figura B.4. "!

14 Per a comprovar la configuració del servidor d eixida, vaja a la pestanya Información de la cuenta i en Servidor saliente (SMTP) seleccione Editar lista de servidores... com mostrem en la Figura B.5. Figura B.5. #!

15 Vaja a la pestanya Avanzado i assegures de que està marcada l opció Usar puertos por omisión (25, 465 i 587) i està marcada la casella Usar SSL com podem veure en la Figura B.6. Recorde que te la opció de no identificar-se ja que es troba dins de la UPV. Figura B.6. Per a finalitzar, prem en OK i tanque la finestra. Guarde els canvis al finalitzar. En aquesta ocasió, li demanarà la contrasenya per a poder descarregar tots els missatges del seu compte i mostrar-los en la safata d entrada del seu nou client de correu electrònic Mail. Una vegada finalitzada la descàrrega, ja podrà enviar el seu primer missatge. Per a obtindre informació més actualitzada pot consultar aquesta pàgina: $!

16 C. Configuració fora de la UPV: correu IMAP En la següent pàgina de l assistent, seleccionarem com a servidor de correu entrant IMAP i introduirem el nom del servidor d entrada (mail.upv.es), tal i com ho mostra la Figura C.1. (Si vostè te dubtes al respecte consulte l apartat 1, Conceptes preliminars, d aquest document). Plene els camps restants i faja clic en Continuar. Figura C.1. %!

17 A continuació, introdueix la informació referent al servidor d eixida (smtp.upv.es), com mostrem en la Figura C.2. Ja que ens trobem fora de la UPV, és necessari utilitzar la autentificació. Plene els camps i després prem en Continuar. Figura C.2. És important assenyalar que des de fora de la universitat és necessari utilitzar autentificació per a enviar un missatge.!!

18 Per a finalitzar amb la creació del compte, revise el resum del compte i en cas de ser correcte prem en Crear. Figura C.3. &!

19 Per a la configuració dels servidors d entrada i eixida vaja a Mail > Preferencias, seleccione el compte creat i faja clic en Avanzado. Comprove que el port es correspon amb el de la Figura C.4. i que està marcada la casella Usar SSL. Figura C.4.!

20 Per a comprovar la configuració del servidor d eixida, vaja a la pestanya Información de la cuenta i en Servidor saliente (SMTP) seleccione Editar lista de servidores... com mostrem en la Figura C.5. Figura C.5.!

21 Vaja a la pestanya Avanzado i assegures de que està marcada l opció Usar puertos por omisión (25, 465 i 587) i està marcada la casella Usar SSL com podem veure en la Figura C.6. Recorde que te que identificar-se ja que es troba fora de la UPV, per a això, en Autentificació seleccione Contrasenya i introdueixca la informació restant. Figura C.6. Per a finalitzar, prem en OK i tanque la finestra. Guarde els canvis al finalitzar. En aquesta ocasió, li demanarà la contrasenya per a poder descarregar tots els missatges del seu compte i mostrar-los en la safata d entrada del seu nou client de correu electrònic Mail. Una vegada finalitzada la descàrrega, ja podrà enviar el seu primer missatge. Per a obtindre informació més actualitzada pot consultar aquesta pàgina:

22 D. Configuració fora de la UPV: correu POP En la següent pàgina de l assistent, seleccionarem com a servidor de correu entrant POP i introduirem el nom del servidor d entrada (mail.upv.es), tal i com ho mostra la Figura D.1. (Si vostè te dubtes al respecte consulte l apartat 1, Conceptes preliminars, d aquest document). Plene els camps restants i faja clic en Continuar. Figura D.1.!

23 A continuació, introdueixi la informació referent al servidor d eixida (smtp.upv.es), com mostrem en la Figura D.2. Ja que ens trobem fora de la UPV, és necessari utilitzar la autentificació. Plene els camps i després prem en Continuar. Figura D.2. És important assenyalar que des de fora de la universitat és necessari utilitzar autentificació per a enviar un missatge. "!

24 Per a finalitzar amb la creació del compte, revise el resum del compte i en cas de ser correcte prem en Crear. Figura D.3. #!

25 Per a la configuració dels servidors d entrada i eixida vaja a Mail > Preferencias, seleccione el compte creat i faja clic en Avanzado. Comprove que el port es correspon amb el de la Figura D.4. i que està marcada la casella Usar SSL. Figura D.4. $!

26 Per a comprovar la configuració del servidor d eixida, vaja a la pestanya Información de la cuenta i en Servidor saliente (SMTP) seleccione Editar lista de servidores... com mostrem en la Figura D.5. Figura D.5. %!

27 Vaja a la pestanya Avanzado i assegures de que està marcada l opció Usar puertos por omisión (25, 465 i 587) i està marcada la casella Usar SSL com podem veure en la Figura D.6. Recorde que te que identificar-se ja que es troba fora de la UPV, per a això, en Autentificació seleccione Contrasenya i introdueixca la informació restant. Figura D.6. Per a finalitzar, prem en OK i tanque la finestra. Guarde els canvis al finalitzar. En aquesta ocasió, li demanarà la contrasenya per a poder descarregar tots els missatges del seu compte i mostrar-los en la safata d entrada del seu nou client de correu electrònic Mail. Una vegada finalitzada la descàrrega, ja podrà enviar el seu primer missatge. Per a obtindre informació més actualitzada pot consultar aquesta pàgina:

MICROSOFT OFFICE OUTLOOK 2003

MICROSOFT OFFICE OUTLOOK 2003 MICROSOFT OFFICE OUTLOOK 2003 Configuració d un compte amb Microsoft Exchange Servidor de Microsoft Exchange: servei de correu electrònic basat en Microsoft Exchange on les característiques més importants

Más detalles

PER CONFIGURAR OUTLOOK 2003 PER A UNA ADREÇA DE GMAIL: Haz clic en Reenvío y correo POP, situado en el cuadro naranja Configuración.

PER CONFIGURAR OUTLOOK 2003 PER A UNA ADREÇA DE GMAIL: Haz clic en Reenvío y correo POP, situado en el cuadro naranja Configuración. EXERCICI 5 OFFICE OUTLOOK 2003 i 2007 Configura el programa Office Outlook perquè es connecti al teu compte de correu de Gmail. Un cop fet, envia un missatge al professor i dient-li que ho has aconseguit.

Más detalles

Manual de configuració de la Xarxa Sense Fils. eduroam. a Microsoft Windows Mobile 6

Manual de configuració de la Xarxa Sense Fils. eduroam. a Microsoft Windows Mobile 6 Manual de configuració de la Xarxa Sense Fils eduroam a Microsoft Windows Mobile 6 Manual de configuració de la Xarxa Sense Fils eduroam a Microsoft Windows Mobile 6 Índex Introducció... 1 1 Comprovacions

Más detalles

Guia de consulta ràpida R6.1 L Alcatel-Lucent OmniTouch 8400 Instant Communications Suite aporta un nivell alt de serveis. telefonia (trucar per

Guia de consulta ràpida R6.1 L Alcatel-Lucent OmniTouch 8400 Instant Communications Suite aporta un nivell alt de serveis. telefonia (trucar per OmniTouch 8400 Instant Communications Suite Guia de consulta ràpida R6.1 L Alcatel-Lucent OmniTouch 8400 Instant Communications Suite aporta un nivell alt de serveis quan s associa amb el Microsoft Outlook.

Más detalles

MAIL. Mail es un cliente de correo electrónico incluido exclusivamente en el sistema operativo Mac OS X.

MAIL. Mail es un cliente de correo electrónico incluido exclusivamente en el sistema operativo Mac OS X. MAIL Mail es un cliente de correo electrónico incluido exclusivamente en el sistema operativo Mac OS X. 1. Conceptos preliminares Antes de empezar, asegúrese de que conoce su dirección de correo electrónico,

Más detalles

Fem un correu electrónic!! ( )

Fem un correu electrónic!! ( ) Fem un correu electrónic!! (E-mail) El correu electrònic es un dels serveis de Internet més antic i al mateix temps es un dels més populars i estesos perquè s utilitza en els àmbits d'oci i treball. Es

Más detalles

Creació d un bloc amb Blogger (I)

Creació d un bloc amb Blogger (I) Creació d un bloc amb Blogger (I) Una vegada tenim operatiu un compte de correu electrònic a GMail és molt senzill crear un compte amb Blogger! Accediu a l adreça http://www.blogger.com. Una vegada la

Más detalles

Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc. www.ghd.es

Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc. www.ghd.es Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc Septiembre de 2014 Setembre del 2014 Bienvenido a GHD Fresc Benvingut a GHD Fresc Estimado cliente, Le informamos que GHD Fresc lanza su nueva

Más detalles

MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC

MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC A) CONFIGURACIÓ EXPLORADOR I SISTEMA OPERATIU B) LLOCS DE CONFIANÇA DEL NAVEGADOR C) RECOMACIONS INTERNET EXPLORER 10 i 11 D) INSTAL LACIÓ DE JAVA E) SIGNATURA

Más detalles

PENJAR FOTOS A INTERNET PICASA

PENJAR FOTOS A INTERNET PICASA PENJAR FOTOS A INTERNET PICASA Penjar fotos a internet. (picasa) 1. INSTAL.LAR EL PROGRAMA PICASA Per descarregar el programa picasa heu d anar a: http://picasa.google.com/intl/ca/ Clicar on diu Baixa

Más detalles

Els arxius que crea Ms Excel reben el nom de LibroN, per aquest motiu cada vegada que creem un arxiu inicialment es diu Libro1, Libro2, Libro3,...

Els arxius que crea Ms Excel reben el nom de LibroN, per aquest motiu cada vegada que creem un arxiu inicialment es diu Libro1, Libro2, Libro3,... Què és Excel? Ms Excel és una aplicació informàtica que ens proporciona una forma molt còmoda i eficaç de treballar amb dades. Entre altres possibilitats, permet realitzar anàlisis, càlculs matemàtics,

Más detalles

Manua. ( Linux. d UPClink. programari: la versió de. sudo./oab java6.sh. Pàgina 1 de 8

Manua. ( Linux. d UPClink. programari: la versió de. sudo./oab java6.sh. Pàgina 1 de 8 Manua al d utilització d UPClink VPN.UPC.EDU ( Linux Ubuntu 10.04 LTS ) Requisits de sistema mínims. Per tal de fer ús del servei d UPClink cal disposar de les següents versions de programari: Ubuntu 10.04

Más detalles

El servei de correu Exchange Outlook 2007 Àrea de Sistemes de Informació i Comunicacions UPV INDEX

El servei de correu Exchange Outlook 2007 Àrea de Sistemes de Informació i Comunicacions UPV INDEX INDEX 1. El servei de correu Exchange... 3 1.1 En què consisteix el correu Exchange?... 3 1.2 Cóm es sol licita un compte?... 3 1.3 Quines opcions hi ha per a consultar aquest correu?... 3 1.4 Cóm faig

Más detalles

CALC 1... Introducció als fulls de càlcul

CALC 1... Introducció als fulls de càlcul CALC 1... Introducció als fulls de càlcul UNA MICA DE TEORIA QUÈ ÉS I PER QUÈ SERVEIX UN FULL DE CÀLCUL? Un full de càlcul, com el Calc, és un programa que permet: - Desar dades numèriques i textos. -

Más detalles

Servei d Atenció al Client. Requisits tècnics per fer correctament la transmissió de fitxers

Servei d Atenció al Client. Requisits tècnics per fer correctament la transmissió de fitxers Requisits tècnics per fer correctament la transmissió de fitxers Pàgina 1 14/04/2004 ÍNDEX 1. Introducció...3 2. Requeriments tècnics...3 3. Navegació amb Internet Explorer...3 3.1. Situació inicial...

Más detalles

Justificació de bestretes a proveïdors i despeses a justificar

Justificació de bestretes a proveïdors i despeses a justificar Justificació de bestretes a proveïdors i despeses a justificar A continuació es detalla el procediment que cal seguir per tal de justificar aquelles bestretes o avançaments a proveïdors que la Unitat de

Más detalles

COAC. [ Guia ràpida Configuració visat telemàtic ] Departament de Visat Octubre 2011

COAC. [ Guia ràpida Configuració visat telemàtic ] Departament de Visat Octubre 2011 Vis@t COAC Departament de Visat Octubre 2011 [ Guia ràpida Configuració visat telemàtic ] 1. Ajudes Visuals CanalCOAC 2. Firma electrònica avançada 3. Accés zones e-coac 4. Enviament telemàtic documentació.

Más detalles

Guia d ús del certificat digital idcat amb Mac (OS X versió ) i Safari (Data d actualització de la informació: 20 de novembre de 2014)

Guia d ús del certificat digital idcat amb Mac (OS X versió ) i Safari (Data d actualització de la informació: 20 de novembre de 2014) Guia d ús del certificat digital idcat amb Mac (OS X versió 10.8.2) i Safari 6.0.1 (Data d actualització de la informació: 20 de novembre de 2014) Índex de continguts 1.-Instal lació i còpia del certificat

Más detalles

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades Breu tutorial actualització de dades ATRI El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades El Departament informa al portal ATRI (i no directament a les persones afectades): El no

Más detalles

BLOCS BLOGGER. Document de treball del camp d aprenentatge de l alt Berguedà. MARÇ 2009

BLOCS BLOGGER. Document de treball del camp d aprenentatge de l alt Berguedà. MARÇ 2009 BLOCS BLOGGER Document de treball del camp d aprenentatge de l alt Berguedà. MARÇ 2009 CREAR I DISSENYAR UN BLOC. (BLOGGER) 1. CREAR UN BLOC: 1.1 Entrar a la pàgina web del blogger (https://www.blogger.com/start).

Más detalles

3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA

3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA 1 3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA Ms PowerPoint permet inserir, dins la presentació, objectes organigrama i diagrames. Els primers, poden resultar molt útils si es necessita presentar gràficament

Más detalles

Una plantilla és un fitxer model que conté una sèrie d elements que serveixen de base per a la creació d altres documents similars.

Una plantilla és un fitxer model que conté una sèrie d elements que serveixen de base per a la creació d altres documents similars. Ús de plantilles Una plantilla és un fitxer model que conté una sèrie d elements que serveixen de base per a la creació d altres documents similars. Per exemple, molts dels elements que apareixen en un

Más detalles

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ 4 Plantilles de disseny Una plantilla de disseny és un model de presentació que conté un conjunt d estils. Aquests estils defineixen tota l aparença de la presentació,

Más detalles

TELECENTRES DE TARRAGONA

TELECENTRES DE TARRAGONA TELECENTRES DE TARRAGONA APRÈN A CREAR EL TEU PROPI BLOG Manual elaborat pel personal de Telecentres de la ciutat de Tarragona (Ajuntament de Tarragona 2010-2011) INTRODUCCIÓ Un blog podem dir que és una

Más detalles

CONSULTA DE QUALIFICACIONS FINALS: --- CONSULTA DE CALIFICACIONES FINALES:

CONSULTA DE QUALIFICACIONS FINALS: --- CONSULTA DE CALIFICACIONES FINALES: EOI DE PALMA DE MALLORCA CURS: 2015-2016 CONSULTA DE QUALIFICACIONS FINALS: - ALUMNAT OFICIAL - ALUMNAT DE LES PROVES DE CERTIFICACIÓ ( LLIURE ) - ALUMNAT EOIES --- CONSULTA DE CALIFICACIONES FINALES:

Más detalles

NOM IMATGE /enllaç ampliació d informació EXPLICACIONS

NOM IMATGE /enllaç ampliació d informació EXPLICACIONS L ORDINADOR Tipus d ordinadors de sobretaula portàtil de butxaca Formats per la unitat central, el teclat, el ratolí i la pantalla. A la unitat central o torre és on es troben la gran part del maquinari

Más detalles

WINDOWS MAIL. Antes de empezar, asegúrese de que conoce su dirección de correo electrónico, junto con la siguiente información:

WINDOWS MAIL. Antes de empezar, asegúrese de que conoce su dirección de correo electrónico, junto con la siguiente información: WINDOWS MAIL Windows Mail es un cliente de correo electrónico y grupos de noticias incluido exclusivamente en el sistema operativo Windows Vista. Es el sucesor de Outlook Express. 1. Conceptos preliminares

Más detalles

1 EnginyersMail: Què és? Què inclou?

1 EnginyersMail: Què és? Què inclou? EICENGMAIL4.0_v4.1 Act. 06/10/2016 EnginyersMail Benvingut/da al servei de correu d EnginyersMail. 1. EnginyersMail: Què és? Què inclou?... 01 2. Activació del servei... 02 3. Accés des de la Web dels

Más detalles

Configuración de Correo en Windows Mail con IMAP

Configuración de Correo en Windows Mail con IMAP Configuración de Correo en Windows Mail con IMAP Paso 1. Abre el cliente de Correo Electrónico Windows Mail. Para abrir el cliente de cliente de correo, ve al menú Inicio da un clic en el icono de Correo

Más detalles

2. Instal lació Enllaç directe per descarregar la versió en català https://www.softcatala.org/programes/skype/

2. Instal lació Enllaç directe per descarregar la versió en català https://www.softcatala.org/programes/skype/ En la modalitat virtual del programa Voluntariat per la llengua, podeu utilitzar el programari que vulgueu per fer la videoconferència, només cal que us poseu d acord amb la vostra parella lingüística.

Más detalles

Configuración de Correo en Microsoft Outlook XP

Configuración de Correo en Microsoft Outlook XP Configuración de Correo en Microsoft Outlook XP Para configurar tu cuenta de correo de Infinitum Mail, cuentas con las siguientes opciones: 1. Configuración IMAP 2. Configuración POP3 1. Configuración

Más detalles

MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC

MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC A) CONFIGURACIÓ EXPLORADOR I SISTEMA OPERATIU B) LLOCS DE CONFIANÇA DEL NAVEGADOR C) RECOMACIONS INTERNET EXPLORER 10 D) RECOMACIONS INTERNET EXPLORER

Más detalles

Configuración de Correo en Outlook Express

Configuración de Correo en Outlook Express Configuración de Correo en Outlook Express Para configurar tu cuenta de correo de Infinitum Mail, cuentas con las siguientes opciones: 1. Configuración IMAP 2. Configuración POP3 1.-Configuración de Correo

Más detalles

Configuración de Infinitum Mail en Outlook 2007

Configuración de Infinitum Mail en Outlook 2007 Configuración de Infinitum Mail en Outlook 2007 Para configurar tu cuenta de Infinitum Mail, cuentas con las siguientes opciones: 1. Configuración IMAP 2. Configuración POP 1.- Configuración de Correo

Más detalles

Configuración de Infinitum Mail en Outlook 2013

Configuración de Infinitum Mail en Outlook 2013 Configuración de Infinitum Mail en Outlook 2013 Para configurar tu cuenta de correo de Infinitum Mail, cuentas con las siguientes opciones: 1. Configuración IMAP 2. Configuración POP3 1.- Configuración

Más detalles

Nous canals d atenció al client i accés a Banca Multicanal

Nous canals d atenció al client i accés a Banca Multicanal Nous canals d atenció al client i accés a Banca Multicanal (A partir del 7 de desembre de 2015) Banca Multicanal Canals presencials Tal i com l hem informat en anteriors comunicacions, a partir del proper

Más detalles

Gestió en FP DUAL d EMPRESES, LLOCS DE TREBALL, INSTRUCTORS I LLOCS FORMATIUS

Gestió en FP DUAL d EMPRESES, LLOCS DE TREBALL, INSTRUCTORS I LLOCS FORMATIUS GESTIÓ DE L ALUMNAT MATRICULAT EN FP DUAL (en castellano más adelante, págs. 14 a 26, PULSAR AQUÍ) Gestió en FP DUAL de GRUPS Gestió en FP DUAL d ALUMNAT Gestió en FP DUAL d EMPRESES, LLOCS DE TREBALL,

Más detalles

1r Introducció de dades personals / 1º Introducción de datos personales.

1r Introducció de dades personals / 1º Introducción de datos personales. Per a omplir el model 046 - Taxa per inscripció en proves selectives, s'utilitza una pantalla de captura de dades que permet validar part de la informació introduïda. La dita pantalla es dividix en dos

Más detalles

Configuración de correo protocolo IMAP en el Outlook Express

Configuración de correo protocolo IMAP en el Outlook Express Configuración de correo protocolo IMAP en el Outlook Express A continuación se describen los pasos para la configuración del Correo IMAP en su cuenta de Outlook Express. 1- Ingrese a su correo Outlook

Más detalles

Ajuntament de València. Gestor de Models d Autoliquidacions. Ayuntamiento de Valencia. Gestor de Modelos de Autoliquidaciones

Ajuntament de València. Gestor de Models d Autoliquidacions. Ayuntamiento de Valencia. Gestor de Modelos de Autoliquidaciones Ajuntament de València Gestor de Models d Autoliquidacions Ayuntamiento de Valencia Gestor de Modelos de Autoliquidaciones 1 Índex / Índice Secció / Sección Pàgina / Página Requisits mínims / Requisitos

Más detalles

FEM UN BLOC AMB WORD PRESS

FEM UN BLOC AMB WORD PRESS FEM UN BLOC AMB WORD PRESS Donar-nos d alta 1- Entrem a la pàgina del Wordpress http://ca.wordpress.com/ Si ja estem registrats, posem nom d usuari i contrasenya, i entra Si no ho estem, cliquem registra

Más detalles

Assistent RACC Mòbil

Assistent RACC Mòbil Smartphones Assistent RACC Mòbil Per a configurar Internet/serveis i resoldre les possibles incidències amb el teu smartphone Android. Vàlid per a les diferents versions del sistema operatiu Android Aquesta

Más detalles

(en castellano más adelante pág. 7-12)

(en castellano más adelante pág. 7-12) COMUNICAT ASSISTÈNCIA Fons Social Europeu (FSE d'ara en avant) (en castellano más adelante pág. 7-12) L'objectiu de la nova funcionalitat d'itaca és substituir l'enviament mensual, per part dels centres

Más detalles

Consum a través Internet... Compra sense por!

Consum a través Internet... Compra sense por! Consum a través Internet... Compra sense por! SABIES QUÈ...? T has plantejat mai quina diferència hi ha entre la botiga del costat de casa i una botiga d Internet? Què tenen en comú?? Semblances Diferències

Más detalles

Els servidors intermediaris (en anglès proxy) canalitzen l accés a Internet des dels equips d usuari de la CAIB. Fan les funcions següents:

Els servidors intermediaris (en anglès proxy) canalitzen l accés a Internet des dels equips d usuari de la CAIB. Fan les funcions següents: Servidor intermediari Manual d usuari Introducció Els servidors intermediaris (en anglès proxy) canalitzen l accés a Internet des dels equips d usuari de la CAIB. Fan les funcions següents: - Permeten

Más detalles

MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC

MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC A) CONFIGURACIÓ EXPLORADOR I SISTEMA OPERATIU B) LLOCS DE CONFIANÇA DEL NAVEGADOR C) RECOMACIONS INTERNET EXPLORER 10 D) RECOMACIONS INTERNET EXPLORER

Más detalles

E-administració Procediment Guia Bàsica Instal lació Windows Oficina per a l Administració Electrònica

E-administració Procediment Guia Bàsica Instal lació Windows Oficina per a l Administració Electrònica E-administració Procediment Guia Bàsica Instal lació Windows Oficina per a l Administració Electrònica Versió 2 abril de 2011 1 CONTINGUT 2 Objectiu i Abast... 2 3 Instal lació i Verificador del Lector...

Más detalles

MOZILLA THUNDERBIRD V.3.1

MOZILLA THUNDERBIRD V.3.1 MOZILLA THUNDERBIRD V.3.1 Mozilla Thunderbird o Thunderbird es un cliente de correo electrónico de la Fundación Mozilla. 1. Conceptos preliminares Antes de empezar, asegúrese de que conoce su dirección

Más detalles

1. CONFIGURAR LA PÀGINA

1. CONFIGURAR LA PÀGINA 1 1. CONFIGURAR LA PÀGINA El format de pàgina determina l aspecte global d un document i en modifica els elements de conjunt com són: els marges, la mida del paper, l orientació del document i l alineació

Más detalles

TFGs d oferta pública i concertats:

TFGs d oferta pública i concertats: Guia ràpida per a donar d'alta un TFG/TFM A continuació es detalla una guia ràpida per a donar d alta un TFG, el procediment a seguir dependrà del tipus de TFG TFGs d oferta pública i concertats: Els passos

Más detalles

MICROSOFT OUTLOOK 2007

MICROSOFT OUTLOOK 2007 MICROSOFT OUTLOOK 2007 Outlook es el programa de comunicación y administración de información personal del sistema Microsoft Office. Ofrece un lugar unificado para administrar el correo electrónico, calendarios,

Más detalles

COM EDITAR L ÀUDIO DEL RELAT PERSONAL (LOCUCIÓ) AMB AUDACITY? *

COM EDITAR L ÀUDIO DEL RELAT PERSONAL (LOCUCIÓ) AMB AUDACITY? * COM EDITAR L ÀUDIO DEL RELAT PERSONAL (LOCUCIÓ) AMB AUDACITY? * És important fer l'enregistrament en una habitació petita, molt poc sorollosa, i sempre amb les finestres tancades. Això ajudarà a que no

Más detalles

CloudMail Configuración de cuentas de correo Outlook, Thunderbird y Mail (Mac)

CloudMail Configuración de cuentas de correo Outlook, Thunderbird y Mail (Mac) CloudMail Configuración de cuentas de correo Outlook, Thunderbird y Mail (Mac) Contenido 1. Datos Smtp, Pop3 e Imap... 3 2. Configurar cuentas de correo en Outlook 2010... 3 3. Configurar cuentas de correo

Más detalles

Generando confianza en el correo electrónico

Generando confianza en el correo electrónico Generando confianza en el correo electrónico Miguel Macías Enguídanos miguel.macias@upv.es Jornadas Técnicas Valladolid, 01/12/2011 Índice Scams fraudes a través del e-mail Una solución: el procedimiento

Más detalles

MANTENIMENT DE L ORDINADOR

MANTENIMENT DE L ORDINADOR MANTENIMENT DE L ORDINADOR ÍNDEX 1. Introducció...3 2. Afegir i treure programes...4 3. Neteja d'arxius...10 4. Manteniment del disc dur...12 5. Virus i Malware...14 6. Actualitzacions de Windows...17

Más detalles

Guia de l usuari de la tecnologia NFC. Pagament contactless amb mòbil

Guia de l usuari de la tecnologia NFC. Pagament contactless amb mòbil Pagament contactless amb mòbil Índex 1. Què és el pagament contactless a través del mòbil 2. Què es necessita per comprar amb el mòbil 3. Com es gestiona una Targeta Mòbil 4. Com es compra amb el mòbil

Más detalles

Configuración de correo protocolo POP3 en el Outlook Express

Configuración de correo protocolo POP3 en el Outlook Express Configuración de correo protocolo POP3 en el Outlook Express A continuación se describen los pasos para la configuración del Correo POP3 en su cuenta de Outlook Express. 1- Ingrese a su correo Outlook

Más detalles

Configuración de correo en celulares Android:

Configuración de correo en celulares Android: Tabla de contenido Manual de Configuración de Correo Electrónico...2 Configuraciones de usuario:...2 Servidores Entrantes...2 Servidores salientes...2 Configuración de Outlook 2013 (IMAP)...3 Configuración

Más detalles

CONFIGURACIÓ ADOBE ACROBAT I VALIDACIÓ DE LA SIGNATURA ELECTRÒNICA I SEGELLAT DE TEMPS

CONFIGURACIÓ ADOBE ACROBAT I VALIDACIÓ DE LA SIGNATURA ELECTRÒNICA I SEGELLAT DE TEMPS CONFIGURACIÓ ADOBE ACROBAT I VALIDACIÓ DE LA SIGNATURA ELECTRÒNICA I SEGELLAT DE TEMPS En els punts 1 i 2 d aquesta guia detallem la configuració necesaria per a poder realitzar la validació de la signatura

Más detalles

Configuración de Correo Electrónico con Mail en Mac

Configuración de Correo Electrónico con Mail en Mac Configuración de Correo Electrónico con Mail en Mac Para configurar tu cuenta de correo de Infinitum Mail, cuentas con las siguientes opciones: 1. Configuración IMAP 2. Configuración POP3 1.- Configuración

Más detalles

Cambio en la configuración de correo. Mac OS X 10.4 Nueva cuenta de correo. Mac OS X 10.4. Cambio en la configuración del correo. Outlook Windows XP

Cambio en la configuración de correo. Mac OS X 10.4 Nueva cuenta de correo. Mac OS X 10.4. Cambio en la configuración del correo. Outlook Windows XP Email 1 2 3 Cambio email Mac OS X 10.5 1.1 Cambio en la configuración de correo. Mac OS X 10.5 4 1.2 Nueva cuenta de correo. Mac OS X 10.5 8 Cambio email Mac OS X 10.4 2.1 Cambio en la configuración de

Más detalles

Configuración de Correo en Microsoft Outlook 2007

Configuración de Correo en Microsoft Outlook 2007 Configuración de Correo en Microsoft Outlook 2007 Para configurar tu cuenta de Telmex Mail, cuentas con dos opciones: 1.- Configuración por medio de Microsoft Office Outlook Connector. 2.- Configuración

Más detalles

Importar Correos Infinitum Mail

Importar Correos Infinitum Mail Importar Correos Infinitum Mail Para importar tus correos de tu cuenta Infinitum Mail de Outlook.com necesitas de un cliente de correo (ej. Outlook, Thunderbird, etc.). Para configurar tu correo con Outlook

Más detalles

CUENTAS DE CORREO ELECTRÓNICO Página 1 de 25

CUENTAS DE CORREO ELECTRÓNICO Página 1 de 25 Página 1 de 25 PROCEDIMIENTO PARA CONFIGURAR UNA NUEVA CUENTA DE CORREO ELECTRÓNICO Para poder utilizar una cuenta de correo electrónico deberá disponer de los siguientes datos, facilitados por el Colegio:

Más detalles

CONFIGURAR UNA CUENTA DE CORREO PARA POLYROB.NET

CONFIGURAR UNA CUENTA DE CORREO PARA POLYROB.NET CONFIGURAR UNA CUENTA DE CORREO PARA POLYROB.NET Ingrese a Microsoft Outlook para crear su cuenta de correo. Ilustración 1 Vaya a la pestaña Archivo y de un clic en la sección de Información, seleccionar

Más detalles

Configuración de Correo en Microsoft Outlook 2010

Configuración de Correo en Microsoft Outlook 2010 Configuración de Correo en Microsoft Outlook 2010 Para configurar tu cuenta de Telmex Mail, cuentas con dos opciones: 1.- Configuración por medio de Microsoft Outlook Hotmail Connector. 2.- Configuración

Más detalles

GUIA RÀPIDA DE TRADUCCIÓ AMB EL GOOGLE TRANSLATE

GUIA RÀPIDA DE TRADUCCIÓ AMB EL GOOGLE TRANSLATE Assessorament Lingüístic i Terminologia Serveis Lingüístics Melcior de Palau, 140 08014 Barcelona Tel. 934 035 478 Fax 934 035 484 assessorament.sl@ub.edu www.ub.edu/sl/alt GUIA RÀPIDA DE TRADUCCIÓ AMB

Más detalles

Seleccione les NEAE que presenta l'alumne i passe-la al quadre de l'esquerra.

Seleccione les NEAE que presenta l'alumne i passe-la al quadre de l'esquerra. ACTUALITZACIÓ A ITACA DEL CATÀLEG DE NECESSITATS ESPECÍFIQUES DE SUPORT EDUCATIU (NESE). Accions a realitzar per part dels centres. Actualització Febrer 2015 (en castellano páginas 4,5 y 6, Anexos bilingües

Más detalles

MANUAL PER A L USUARI

MANUAL PER A L USUARI Índex 1. Benvinguts a Cruïlla Connecta ///// pàgines 3-4 2. Per començar ///// pàgines 5-9 3. Opcions dels llibres ///// pàgines 10-11 4. El llibre digital ///// pàgines 12-16 5. LIX i EVA Moodle /////

Más detalles

Configuración de correo en Outlook Express

Configuración de correo en Outlook Express Configuración de correo en Outlook Express Configuración del correo. Para configurar tu correo, recuerda tener los siguientes 4 datos: Tú cuenta de correo. Tú contraseña. Servidor de correo saliente. Servidor

Más detalles

Pasar del correo en IMAP o Webmail con el servicio de correo de Generanet S.L. al servicio de correo de propio con soporte técnico con ValdeSoftware

Pasar del correo en IMAP o Webmail con el servicio de correo de Generanet S.L. al servicio de correo de propio con soporte técnico con ValdeSoftware Pasar del correo en IMAP o Webmail con el servicio de correo de Generanet S.L. al servicio de correo de propio con soporte técnico con ValdeSoftware ValdeSoftware Junio 2.011 Introducción La empresa ValdeSoftware

Más detalles

CREIX AMB INTERNET. Control parental: claus per garantir un accés segur a Internet als petits

CREIX AMB INTERNET. Control parental: claus per garantir un accés segur a Internet als petits CREIX AMB INTERNET Control parental: claus per garantir un accés segur a Internet als petits Control parental 1. Alguns consells per a tot usuari 2. Programes de control parental 3. Accions de control

Más detalles

MICROSOFT OUTLOOK 2010

MICROSOFT OUTLOOK 2010 MICROSOFT OUTLOOK 2010 Outlook es el programa de comunicación y administración de información personal del sistema Microsoft Office. Ofrece un lugar unificado para administrar el correo electrónico, calendarios,

Más detalles

OUTLOOK EXPRESS. Antes de empezar, asegúrese de que conoce su dirección de correo electrónico, junto con la siguiente información:

OUTLOOK EXPRESS. Antes de empezar, asegúrese de que conoce su dirección de correo electrónico, junto con la siguiente información: OUTLOOK EXPRESS Outlook Express es un cliente de correo electrónico y de noticias de red producido por Microsoft para sus plataformas Windows. Es un programa derivado de Microsoft Outlook (que forma parte

Más detalles

MANUAL D ÚS DEL GEOSERVEI WPS DE CARRERS I ADRECES POSTALS. 2. Característiques generals del geoservei WPS de carrers i adreces postals

MANUAL D ÚS DEL GEOSERVEI WPS DE CARRERS I ADRECES POSTALS. 2. Característiques generals del geoservei WPS de carrers i adreces postals MANUAL D ÚS DEL GEOSERVEI WPS DE CARRERS I ADRECES POSTALS 1. Introducció Els serveis WPS en general permeten invocar geoprocessos distribuïts que possibilitien homogeneïtzar l'extracció, càlcul, transformació,

Más detalles

CONFIGURACIÓN DE UNA CUENTA CORREO ELECTRÓNICO CON MOZILLA THUNDERBIRD.

CONFIGURACIÓN DE UNA CUENTA CORREO ELECTRÓNICO CON MOZILLA THUNDERBIRD. HOJA: 1 DE 8 CONFIGURACIÓN DE UNA CUENTA CORREO ELECTRÓNICO CON MOZILLA THUNDERBIRD. 1. OBJETO. 2. CLIENTES. 3. RESPONSABLE. 4. PROCEDIMIENTO. 5. RESUMEN. APROBACIÓN Elaborado por: Eduardo Río Rojo. Revisado

Más detalles

Programa d Arranjament d habitatges Eina de gestió Manual d ús

Programa d Arranjament d habitatges Eina de gestió Manual d ús de l eina de gestió del programa d arranjament d habitatges per a la gent gran de la província de Barcelona Edició 2014-2015 0.- Introducció Aquesta eina he estat pensada per simplificar, agilitzar i garantir

Más detalles

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ Índex Índex Pàg. 2 Informació General Pàg. 3 Què és? Pàg. 3 Quan? Pàg. 3 Dirigit

Más detalles

Fusion Tables : Una eina Google per crear una Base de Dades. Guia de la pràctica.part A.- Creació de la taula de preguntes

Fusion Tables : Una eina Google per crear una Base de Dades. Guia de la pràctica.part A.- Creació de la taula de preguntes Fusion Tables : Una eina Google per crear una Base de Dades Una eina que pot ajudar a utilitzar Bases de dades externes són les Fusion Tables de Google, amb aquesta eina podem gestionar un conjunt de taules

Más detalles

ESTADÍSTIQUES I GRÀFICS a ITACA (en castellano más adelante, pág. 15 a 28)

ESTADÍSTIQUES I GRÀFICS a ITACA (en castellano más adelante, pág. 15 a 28) ESTADÍSTIQUES I GRÀFICS a ITACA (en castellano más adelante, pág. 15 a 28) Des de Centre Llistats Estadístiques i Gràfics podrà obtindre informació estadística sobre distints aspectes acadèmics del seu

Más detalles

Què no és? Què és? Factura Electrònica (en el sector públic)

Què no és? Què és? Factura Electrònica (en el sector públic) FACTURACI Ó ELECTRÒNI CA Factura Electrònica (en el sector públic) Què és? És un document electrònic que: Viatja per mitjans electrònics Garanteix l autenticitat de l origen Garanteix la integritat it

Más detalles

DESCARGAR CORREO DE UTPL PASO A PASO CON OUTLOOK 2013 MANUAL DE USUARIO DESCARGAR CORREO DE UTPL PASO A PASO CON OUTLOOK 2013 MANUAL DE USUARIO

DESCARGAR CORREO DE UTPL PASO A PASO CON OUTLOOK 2013 MANUAL DE USUARIO DESCARGAR CORREO DE UTPL PASO A PASO CON OUTLOOK 2013 MANUAL DE USUARIO MANUAL DE USUARIO DESCARGAR CORREO DE UTPL PASO A PASO CON OUTLOOK 2013 DESCARGAR CORREO DE UTPL PASO A PASO CON OUTLOOK 2013 1. Activar el cliente POP de email: para ello entrar en la cuenta de correo

Más detalles

EL BO SOCIAL, APROFITA L!

EL BO SOCIAL, APROFITA L! EL BO SOCIAL, APROFITA L! El Bo Social, aprofita l! Què és? Un descompte del 25% en la factura de l electricitat del preu del terme de potència (terme fix) i del consum. En cap cas dels lloguers o serveis

Más detalles

PROCEDIMENT. Signatura electrònica amb MS Outlook Express i MS Windows XP

PROCEDIMENT. Signatura electrònica amb MS Outlook Express i MS Windows XP INFORMACIÓ GENERAL PROJECTE: Manuals d ús de signatura electrònica Versió: 1.5 TÍTOL: Signatura electrònica amb MS Outlook Express i MS Windows XP Codi Referència: Data Publicació: RESUM: 05/12/2008 PROCEDIMENT

Más detalles

GUIA BÀSICA PER UTILITZAR L OFICINA VIRTUAL

GUIA BÀSICA PER UTILITZAR L OFICINA VIRTUAL GUIA BÀSICA PER UTILITZAR L OFICINA VIRTUAL L Oficina Virtual de l Ajuntament d Ontinyent és el lloc on els ciutadans poden fer gestions i tràmits administratius de forma electrònica o també rebre informació

Más detalles

Guía para la configuración de Outlook 2010 para la plataforma de Gmail Contenido

Guía para la configuración de Outlook 2010 para la plataforma de Gmail Contenido Guía para la configuración de Outlook 2010 para la plataforma de Gmail Contenido Configuración inicial de Outlook 2010... 2 Configuración de Outlook 2010 con IMAP... 4 Configuración de Outlook 2010 con

Más detalles

GUIA DE REGISTRE GUÍA DE REGISTRO REGISTER GUIDE

GUIA DE REGISTRE GUÍA DE REGISTRO REGISTER GUIDE GUIA DE REGISTRE GUÍA DE REGISTRO REGISTER GUIDE FAVENTIA OJS GUIA DE REGISTRE -CATALÀ- 1. A la pàgina inicial, a la barra de navegació superior, s ha de prémer el tercer element: Registre. 2. Apareixerà

Más detalles

GUÍA DE DESCARGA DE UN CERTIFICADO DE ASISTENCIA A LOS CURSOS O MÁSTERS CONVOCADOS POR EL INSTITUTO VALENCIANO DE ADMINISTRACIÓN PÚBLICA (IVAP)

GUÍA DE DESCARGA DE UN CERTIFICADO DE ASISTENCIA A LOS CURSOS O MÁSTERS CONVOCADOS POR EL INSTITUTO VALENCIANO DE ADMINISTRACIÓN PÚBLICA (IVAP) GUÍA DE DESCARGA DE UN CERTIFICADO DE ASISTENCIA A LOS CURSOS O MÁSTERS CONVOCADOS POR EL INSTITUTO VALENCIANO DE ADMINISTRACIÓN PÚBLICA (IVAP) Para la descarga del certificado de asistencia a cualquiera

Más detalles

DIVISIBILITAT. Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 5 35

DIVISIBILITAT. Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 5 35 ESO Divisibilitat 1 ESO Divisibilitat 2 A. El significat de les paraules. DIVISIBILITAT Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 = 7 5 35 = 5 7 35 7 0 5 35

Más detalles

Accés a la xarxa sense fils eduroam amb Windows Vista. Accés a la xarxa sense fils amb 802.1x per usuaris amb Windows Vista

Accés a la xarxa sense fils eduroam amb Windows Vista. Accés a la xarxa sense fils amb 802.1x per usuaris amb Windows Vista Castellano English Accés a la xarxa sense fils eduroam amb Windows Vista Accés a la xarxa sense fils amb 802.1x per usuaris amb Windows Vista Configuració del client Windows Vista SecureW2 Podem descarregar-nos

Más detalles

Creació i gestió de blogs amb WordPress.com. Departament de Formació

Creació i gestió de blogs amb WordPress.com. Departament de Formació Creació i gestió de blogs amb WordPress.com Aquest document ha estat elaborat per personal del Departament de Formació del Consorci de Tecnologies de la informació i la comunicació de Mallorca. La seva

Más detalles

MANUAL CONFIGURACIÓN CLIENTE OUTLOOK EXPRESS PARA CUENTAS DE EDUCACIÓN

MANUAL CONFIGURACIÓN CLIENTE OUTLOOK EXPRESS PARA CUENTAS DE EDUCACIÓN MANUAL CONFIGURACIÓN CLIENTE OUTLOOK EXPRESS PARA CUENTAS DE EDUCACIÓN Este documento le permitirá acceder a su correo electrónico a través de la aplicación Microsoft Outlook, que en su ordenador se muestra

Más detalles

Configuración de correo en Outlook 2013

Configuración de correo en Outlook 2013 Manual de configuración Outlook 2013 CONFIGURACIÓN DE CORREO EN OUTLOOK 2013 Después de su instalación, abra Outlook 2013. Si es la primera vez que abre Outlook desde que lo instaló, aparecerá una ventana

Más detalles

MANUAL DE MICROSOFT POWERPOINT

MANUAL DE MICROSOFT POWERPOINT MANUAL DE MICROSOFT POWERPOINT POWERPOINT 2000 / 2003 Sumari 1.CONCEPTES BÀSICS...4 QUÈ ÉS UNA PRESENTACIÓ DE POWERPOINT...4 OBRIR UNA PRESENTACIÓ...6 GUARDAR UNA PRESENTACIÓ...6 ELEMENTS DEL PROGRAMA...8

Más detalles

GESTIÓ DE LES TAXES EN CENTRES PRIVATS CONCERTATS (en castellano más adelante, pág. 5 a 8)

GESTIÓ DE LES TAXES EN CENTRES PRIVATS CONCERTATS (en castellano más adelante, pág. 5 a 8) GESTIÓ DE LES TAXES EN CENTRES PRIVATS CONCERTATS (en castellano más adelante, pág. 5 a 8) Els centres privats concertats no tenen capacitat per a generar els impresos de taxes (046) acadèmiques. No obstant

Más detalles

Configuración de Correo en Windows Live Mail

Configuración de Correo en Windows Live Mail 1.- Configuración IMAP Paso 1. Abre Windows Live Mail. Configuración de Correo en Windows Live Mail En Windows 8 despliega la barra lateral con la combinación de teclas Windows + c o desplazando el ratón

Más detalles

Configuración cliente de correo CGAE

Configuración cliente de correo CGAE Configuración cliente de correo CGAE Creación de perfil de Outlook El primer paso para la configuración de la cuenta de correo será crear un nuevo perfil de Outlook. Acceda al Panel de Control y haga click

Más detalles

Configuración de Correo en Microsoft Outlook 2003

Configuración de Correo en Microsoft Outlook 2003 Configuración de Correo en Microsoft Outlook 2003 Para configurar tu cuenta de correo de Infinitum Mail, cuentas con las siguientes opciones: 1. Configuración IMAP 2. Configuración POP3 1.- Configuración

Más detalles

GUIA DE CONFIGURACION DE CUENTAS DE CORREO ELECTRONICO EN OUTLOOK EXPRESS

GUIA DE CONFIGURACION DE CUENTAS DE CORREO ELECTRONICO EN OUTLOOK EXPRESS GUIA DE CONFIGURACION DE CUENTAS DE CORREO ELECTRONICO EN OUTLOOK EXPRESS Outlook Express, es un cliente de Microsoft para Administrar y Organizar sus Correos Electrónicos. Permite acceder al Servidor

Más detalles

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR 0 Índex 1. Què és la capitalització de l atur? Pàg. 2 2. Requisits Pàg. 3 3. Com i qui pot beneficiar se? Pàg. 4 4. Tràmits i documentació per a la sol licitud Pàg. 6 5. Informació

Más detalles