REGLAMENT DE RÈGIM INTERN DEL SECTOR HOSPITALS ICS

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "REGLAMENT DE RÈGIM INTERN DEL SECTOR HOSPITALS ICS"

Transcripción

1 REGLAMENT DE RÈGIM INTERN DEL SECTOR HOSPITALS ICS 1.- INTRODUCCIÓ L article 36è de l Estatut de Metges de Catalunya determina l elaboració d un reglament de règim intern de cadascun dels Sectors, que no contravingui allò disposat als propis Estatuts de Metges de Catalunya. En base això s estableix el present reglament que pretén organitzar i ordenar el debat, i formalitzar els procediments per a la presa de decisions, de manera que el funcionament de l òrgan de govern i gestió del Sector sigui operatiu i àgil per a la consecució dels objectius que legalment té encomanats. 2.- COMPOSICIÓ I FUNCIONAMENT DELS ÒRGANS DE GOVERN, GESTIÓ I PARTICIPACIÓ DEL SECTOR HOSPITALS ICS L ASSEMBLEA GENERAL DEL SECTOR Formen part de l assemblea general del Sector Hospitals-ICS tots els facultatius, afiliats a Metges de Catalunya que treballen a un hospital de l ICS, independentment de la seva vinculació contractual. El President convocarà l Assemblea General d'afiliats del Sector amb caràcter ordinari una vegada a l any, i amb caràcter extraordinari quan les circumstàncies del moment ho facin necessari a instàncies del President ó de 1/3 dels vocals del Comitè Executiu o quan ho sol licitin un mínim de cinquanta afiliats/des del Sector. La convocatòria de les reunions extraordinàries es realitzarà amb un mínim de 72 hores d'antelació, i inclourà l'ordre del dia. Això ho he subratllat no perquè contradigui els estatuts si no perquè posar un número en un RRI que te vocació de permanència no és bo, 50 poden ser molts o pocs depèn dels afiliats totals que tingui el sector... posar part o percentatges ho pot solucionar, el que està tatxat ho he fet perquè si no crec que es generaven dubtes sobre quan es pot convocar i qui ho pot convocar, em sembla que així queda més clar. TOTES DUES SON OBSERVACIONS QUE NO CAL TENIR EN COMPTE SI NO ES COMPARTEIXEN. La funció de l Assemblea General dels afiliats del Sector serà establir les línies generals de la política del sector per a cada exercici (article 37è). Les decisions i/o acords de l Assemblea hauran de ser aprovats per votació i per majoria simple. En cas d empat el vot de qualitat el tindrà el/la President/a del Sector. Es farà acta de cada assemblea general, que serà aprovada a la següent assemblea general. L'acta provisional serà enviada al President del sindicat a través del Secretari

2 General perquè tinguin coneixement dels temes tractats i els acords presos. Les actes, una vegada aprovades, es faran arribar al President del Sindicat a través del Secretari General. L ASSEMBLEA DE DELEGATS Formen part de l assemblea de delegats tots els delegats de Metges de Catalunya, electes de Junta de Personal, de secció sindical i de Salut laboral dels Hospitals de l ICS. La durada dels integrants de l Assemblea serà de 4 anys, o fins a les noves eleccions com manen els Estatuts. No es podrà continuar formant part de l Assemblea de Delegats si, per qualsevol motiu es deixa de ser delegat de Metges de Catalunya. L assemblea de delegats es reunirà ordinàriament un cop al mes, de forma calendaritzada. La convocatòria amb l odre del dia es farà amb un mínim de 8 dies d antelació. Les seves funcions seran, Gestió ordinària de l acció sindical en l àmbit del Sector Mantenir contacte continuat amb tots els Delegats sindicals del Sector. Aconsellar i assessorar els Delegats i Afiliats en les problemàtiques derivades de l'activitat laboral. Seguiment dels pactes, acords i normatives vigents. Informar de les línies d'actuació i de les accions del Consell Executiu del sindicat. Informar dels temes tractats en la Mesa Sectorial, reunions amb responsables de l ICS, i en qualsevol altre àmbit on el Sector estigui representat. Informar de la situació a cada centre i conèixer i valorar les diferents problemàtiques, així com prendre decisions de línies d actuació. Entre tots, i de manera consensuada es decidiran les actuacions més adients ancada cas. Si no s arriba a un consens, les decisions i/o acords de l Assemblea hauran de ser aprovats per votació, i per majoria simple. En cas d empat el vot de qualitat el tindrà el/la President/a del Sector. A les assemblees de delegats podran assistir experts per tractar temes concrets, convocats per el President, a instancia pròpia o a petició dels seus membres. Es farà acta de cada assemblea de delegats, hi constaran els assistents i un resum dels temes tractats. Serà aprovada a la següent assemblea. Les actes aprovades, es faran arribar al President del Sindicat a través del Secretari General.

3 COMITÈ EXECUTIU DEL SECTOR El composen el President i el Secretari, els vocals i l interventor (Títol V Capítol I dels Estatuts, Art. 36è ) El President i Secretari són triats al Congrés de Metges de Catalunya entre els afiliats del Sector. Hi haurà un mínim de 8 vocals, i un màxim de 16 (un o dos vocals per centre) que seran escollits democràticament entre els delegats, i ratificats per l assemblea general. El Comitè Executiu del sector designarà un interventor que haurà de ser ratificat pel Secretari de Finances i Serveis ( art.40 Estatuts ). Si no, actuarà com a interventor el secretari del Comitè Executiu La durada dels integrants del Comitè Executiu serà de 4 anys, o fins a les noves eleccions com manen els Estatuts. En cas de renúncia, malaltia o defunció del president/a del sector, aquest serà substituït pel vocal més antic i, en cas d empat, pel de més edat. En aquest cas, el vocal desenvoluparà les funcions amb caràcter provisional fins a la realització d una assemblea del sector que haurà de convocar tan aviat com sigui possible per escollir el nou president, i en qualsevol cas en el termini de tres mesos des que s hagi produït la vacant. En cas de renúncia, malaltia o defunció del secretari, aquest serà substituït, amb caràcter provisional, per un membre del Comitè Executiu i, posteriorment, es convocarà el més aviat possible l Assemblea del Sector per tal d elegir un nou secretari, i en qualsevol cas, en un termini màxim de tres mesos." En cas de baixa permanent de l Interventor, el Propi Comitè Executiu triarà un substitut, que haurà de ser ratificat pel secretari/a de finances i serveis. El Comitè Executiu decidirà la periodicitat de les seves reunions d'acord amb la problemàtica que en cada moment incumbeixi al Sector.

4 FUNCIONS DEL COMITÈ EXECUTIU Gestió ordinària i extraordinària de l acció sindical en l àmbit del Sector. Estudiar, valorar i posicionar-se pel que fa als fets,circumstàncies, problemàtiques diverses que puguin afectar l'activitat laboral i professional dels metges del Sector Proposar al Consell Executiu del Sindicat, els candidats per a les Juntes de Personal ( Art. 41 ) Defensar i representar els interessos dels afiliats del Sector dins l estructura del Sindicat A las reunions del comitè Executiu podran assistir, si s'escau, per al tractament de temes concrets, els experts que convoqui el seu President, a instància pròpia o a petició d'algun dels seus membres. Igualment podran assistir en qualitat d oients els afiliats del sector que així ho sol licitin al President. Les decisions i acords es prendran, sempre que sigui possible, per consens entre els seus membres. En cas de desacord caldrà una votació entre tots els membres presents del CE, resultant guanyadora l'opció que obtingui una majoria simple. En cas d empat en qualsevol decisió, el President disposarà del vot de qualitat. S'haurà de fer una acta a la finalització de cada reunió en la que figuraran els assistents, un resum dels temes tractats i els plans d'actuació que es duran a terme. En les funcions que li són pròpies, el sector serà, pel que fa al seu funcionament i la seva organització internes totalment autònom dins el Sindicat. Las decisions i acords hauran d ajustar-se al que estableixen els estatuts de Metges de Catalunya i hauran de comunicarse per a la seva aprovació al Consell Executiu ( art.39 è) FUNCIONS DEL PRESIDENT - La convocatòria de les reunions correspon al President. - Iniciar, presidir i finalitzar les reunions de l Assemblea de Delegats, el Comitè Executiu, i de l'assemblea General. - Determinar l'ordre del dia de les reunions, a instancia pròpia, del secretari o dels vocals electes. Moderar els debats de les diferents reunions i sotmetre les propostes a votació - Informar al Comitè Executiu del Sector les línies d'actuació i de les accions del Consell Executiu del sindicat.

5 - Representar l afiliat del Sector dins els òrgans de gestió, participació i govern del Sindicat. - Representar Metges de Catalunya dins de qualsevol negociació del Sector. - Qualsevol altre funció que li puguin ser atribuïdes pels òrgans del Sector o del Sindicat dins dels límits dels Estatuts del Sindicat. - Acordar accions conjuntes amb altres Sectors. - Coordinar.se amb la secretaria d'acció sindical. - Auxiliar en les seves funcions al Secretari - Substituir el Secretari en cas d absència d aquest - El President podrà delegar les seves funcions, de manera excepcional i per causes justificades, en algun membre del Comitè Executiu del Sector. Compte! Els vocals poden no ser triats per la resta de companys perquè no es preveu mecanisme de substitució, si es vol deixar aquesta delegació ha d estar limitada al Secretari. FUNCIONS DEL SECRETARI - Efectuar les convocatòries i elaborar les ordres del dia de les reunions, per ordre del President. - Confeccionar les actes de cada assemblea y de les reunions de Comitè Executiu. - Traslladar al Consell Executiu del Sindicat els acords i decisions del Comitè Executiu i de les Assemblees del Sector, per la seva aprovació. - Rebre les comunicacions dirigides al Comitè Executiu i donar trasllat a aquesta. - Custodiar i arxivar la documentació del Sector. - Computar el resultat de les votacions - Col laborar amb el President en la comunicació i defensa de les decisions i acords presos per el Comitè Executiu i per les Assemblees del Sector. - Representar l afiliat del Sector dins els òrgans de gestió, participació i govern del Sindicat - Representar Metges de Catalunya dins de qualsevol negociació del Sector. Són funcions coincidents amb els del president, segur que ho voleu així? - Acordar accions conjuntes amb altres Sectors.

6 - Coordinar.se amb la secretaria d'acció sindical. - Auxiliar en les seves funcions el President - Substituir el President en cas d absència d aquest. FUNCIONS DELS VOCALS: - Participació en el Comitè Executiu del sector - Participació en les àrees de coneixement del sindicat -Recollir i transmetre tota la informació generada pel sector. -Vetllar pel seu tractament i publicació FUNCIÓ DE L INTERVENTOR: -Activitat econòmica assignada al Sector (pressupost) -Signatura (vistiplau) de les despeses del Sector dins del límit del seu pressupost. -Signatura (vistiplau) de les despeses dels delegats i membres del Comitè Executiu del Sector. dins del límit del seu pressupost. -Signatura (vistiplau) de les despeses dels afiliats del sector. dins del límit del seu pressupost. 3.- MODIFICACIÓ I VIGÈNCIA DEL PRESENT REGLAMENT. La Vigència del present Reglament serà des del mateix moment de la seva aprovació per l Assemblea d afiliats/des del Sector i la ratificació pel Consell Executiu de Metges de Catalunya Podrà ser revisat i modificat en cada mandat, coincidint amb el Congrés de MC/eleccions i constitució del nou Consell Executiu (cada 4 anys), previ acord majoritari de l'assemblea del Sector. en qualsevol cas haurà, de ser revisat en cas que entri en contradicció amb els Estatuts del sindicat, si aquests es modifiquen, per tal d adequar-lo al seu contingut.

La participació ciutadana en els afers públics, a més de

La participació ciutadana en els afers públics, a més de Apreciades ciutadanes, Apreciats ciutadans, La participació ciutadana en els afers públics, a més de ser un dret ciutadà, ha de ser observat com un element bàsic de la democràcia. Aquest dret, reconegut

Más detalles

INSTITUT GUTTMANN - DOSSIER INFORMATIU

INSTITUT GUTTMANN - DOSSIER INFORMATIU Aquesta carta de drets i deures dels ciutadans en relació amb la salut i l atenció sanitària ha estat aprovada amb caràcter de document programàtic a la sessió de govern del Consell Executiu de la Generalitat

Más detalles

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions UNITAT OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions Què treballaràs? En acabar la unitat has de ser capaç de

Más detalles

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials.

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials. ORDRE BSF/127/2012, de 9 de maig, per la qual s'actualitzen el cost de referència, el mòdul social i el copagament, així com els criteris funcionals de les prestacions de la Cartera de Serveis Socials

Más detalles

2.- En cas de necessitat una atenció posterior a la prestada en primera instància, quan indiquen en urgències la necessitat un seguiment per un

2.- En cas de necessitat una atenció posterior a la prestada en primera instància, quan indiquen en urgències la necessitat un seguiment per un RAM ACCIDENTS NUM. PÒLISSA: 50060362 CONSELLERIA DE EDUCACIÓ, INVESTIGACIÓ, CULTURA I ESPORT DIRECCIÓN GENERAL D ESPORT JOCS ESPORTIUS DE LA COMUNITAT VALENCIANA PROTOCOL D'ACTUACIÓ PER ALS ASSEGURATS

Más detalles

CRISI INTERNA EN EL PP Isern rebaixa a Cort les exigències de Rodríguez per revisar l'etapa de Calvo El ple aprova per unanimitat donar suport a la denúncia d'emaya i revisar la gestió feta al 2009, però

Más detalles

Per tot això, amb els informes favorables de l Advocacia General de la Generalitat i de la conselleria d Economia, Hisenda i Ocupació, a

Per tot això, amb els informes favorables de l Advocacia General de la Generalitat i de la conselleria d Economia, Hisenda i Ocupació, a Conselleria de Justícia i Administracions Públiques DECRET 22/2008, de 7 de març, del Consell, pel qual s aprova l oferta d ocupació pública de 2008 per al personal de l administració de la Generalitat.

Más detalles

RÈGIM ECONÒMIC DELS DIPUTATS. Pressupost per al 2014

RÈGIM ECONÒMIC DELS DIPUTATS. Pressupost per al 2014 RÈGIM ECONÒMIC DELS DIPUTATS Pressupost per al 2014 1. Retribucions Els diputats tenen dret a una assignació fixa i poden percebre també assignacions variables amb el caràcter d indemnització per a l exercici

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 4 de desembre de 2015, del director general de Política Educativa, per la qual resol la convocatòria del concurs d assignacions i ajudes

Más detalles

GENERALITAT DE CATALUNYA DEPARTAMENT DE SALUT

GENERALITAT DE CATALUNYA DEPARTAMENT DE SALUT Prop. Est. Hospital Clínico GENERALITAT DE CATALUNYA DEPARTAMENT DE SALUT Don Ángel Escolano Rubio, Abogado número 33.492 del Ilustre Colegio de Abogados de Barcelona, con DNI n 46722632-H y con domicilio

Más detalles

Seguretat informàtica

Seguretat informàtica Informàtica i comunicacions Seguretat informàtica CFGM.SMX.M06/0.09 CFGM - Sistemes microinformàtics i xarxes Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquesta col lecció ha estat dissenyada

Más detalles

Reglament I Cursa de la Dona

Reglament I Cursa de la Dona Reglament I Cursa de la Dona - 01.05.2016 Article 1. DENOMINACIÓ El Grup Recreatiu Esportiu del Real de Gandia amb la col laboració de l Ajuntament del Real de Gandia, organitza la I CURSA DE LA DONA -

Más detalles

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Organitza: 4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Gerard Mussot: Neu i brases 1r Concurs de Fotografia Digital L Andorra dels Paisatges Març Léopold Hurbin: Submarí 4t Concurs de

Más detalles

Beques Daniel Bravo. per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica. Bases convocatòria 2015

Beques Daniel Bravo. per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica. Bases convocatòria 2015 Beques Daniel Bravo per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica Bases convocatòria 2015 Objectiu Beneficiaris La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu presenta la convocatòria 2015 de les

Más detalles

Missió de Biblioteques de Barcelona

Missió de Biblioteques de Barcelona Missió de Biblioteques de Barcelona Facilitar a tota la ciutadania -mitjançant els recursos materials, la col lecció i la programació de les biblioteques- l accés lliure a la informació, al coneixement

Más detalles

Contrato privado Procedimiento abierto Oferta: varios criterios de adjudicación Contrato sujeto a regulación armonizada Tramitación ordinaria

Contrato privado Procedimiento abierto Oferta: varios criterios de adjudicación Contrato sujeto a regulación armonizada Tramitación ordinaria Corts Valencianes Licitació número CVA 25/15. Serveis d assegurança col lectiva de vida i accidents per als diputats i diputades de les Corts i serveis d assegurança col lectiva de vida i acci dents del

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de SOLUCIONES ASORCAD, S.L.

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de SOLUCIONES ASORCAD, S.L. Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de SOLUCIONES ASORCAD, S.L. 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de SOLUCIONES ASORCAD,

Más detalles

BASES PER A LA CONCESSIÓ DELS PREMIS AL COMERÇ A LA CIUTAT DE BENICARLÓ

BASES PER A LA CONCESSIÓ DELS PREMIS AL COMERÇ A LA CIUTAT DE BENICARLÓ BASES PER A LA CONCESSIÓ DELS PREMIS AL COMERÇ A LA CIUTAT DE BENICARLÓ Primera: Convocatòria La Regidoria de Comerç i Turisme de l'ajuntament convoca els Premis al Comerç 2015, amb l'objectiu de promoure

Más detalles

1. Condicions generals 1. Condiciones generales

1. Condicions generals 1. Condiciones generales Convocatòria d audicions per a confeccionar una llista de col laboradors de CLARINET BAIX per la T. 2015/16 Convocatoria de audiciones para elaborar una lista de colaboradores de CLARINETE BAJO para la

Más detalles

Any XXXVIII Divendres, 2 d octubre de 2015 / Viernes, 2 de octubre de 2015 Núm. 7628bis

Any XXXVIII Divendres, 2 d octubre de 2015 / Viernes, 2 de octubre de 2015 Núm. 7628bis Any XXXVIII Divendres, 2 d octubre de 2015 / Viernes, 2 de octubre de 2015 Núm. 7628bis I. DISPOSICIONS GENERALS I. DISPOSICIONES GENERALES Conselleria d Hisenda i Model Econòmic DECRET 167/2015, de 2

Más detalles

TFGs d oferta pública i concertats:

TFGs d oferta pública i concertats: Guia ràpida per a donar d'alta un TFG/TFM A continuació es detalla una guia ràpida per a donar d alta un TFG, el procediment a seguir dependrà del tipus de TFG TFGs d oferta pública i concertats: Els passos

Más detalles

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES Camí DE SON CLADERA, 20-07009 Palma Tel. 971470774 Fax 971706062 e-mail: iesjuniperserra@educacio.caib.es Pàgina Web: http://www.iesjuniperserra.net/ ORIENTACIÓ

Más detalles

MISSIÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014

MISSIÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014 PROMOCIÓN INTERNACIONAL nº - 124 / 31-24 setembre 2014 Catalunya MISÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014 Ens plau informar-los de la propera missió empresarial a la Costa

Más detalles

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS TIPUS DE CONVALIDACIONS Aquest document recull les possibles convalidacions de mòduls i unitats formatives del cicle formatiu de grau superior ICA0 Administració de sistemes,

Más detalles

Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE.

Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE. Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE. 1. Quart curs d ESO. A 4t d'eso, sol licitem dues matèries diferenciades: Economia de 4t d'eso, com a matèria orientadora

Más detalles

CAMPS DE FORÇA CONSERVATIUS

CAMPS DE FORÇA CONSERVATIUS El treball fet per les forces del camp per a traslladar una partícula entre dos punts, no depèn del camí seguit, només depèn de la posició inicial i final. PROPIETATS: 1. El treball fet pel camp quan la

Más detalles

Jornada sobre prevenció, detecció i atenció als ASI Cerdanyola, maig 2009. prevenció dels ASI. ITER BSO www.alonsovarea.com

Jornada sobre prevenció, detecció i atenció als ASI Cerdanyola, maig 2009. prevenció dels ASI. ITER BSO www.alonsovarea.com Jornada sobre prevenció, detecció i atenció als ASI Cerdanyola, maig 2009 El treball en xarxa en la prevenció dels ASI www.alonsovarea.com CADA COSA EN SU MOMENTO Construir una RED es hermoso http://yoriento.com/2009/03/como-fomentar-el-trabajo-el-equipo-de-verdad-487.html

Más detalles

EL TRANSPORT DE MERCADERIES

EL TRANSPORT DE MERCADERIES EL TRANSPORT DE MERCADERIES En primer terme s ha d indicar que en tot el que segueix, ens referirem al transport per carretera o via pública, realitzat mitjançant vehicles de motor. El transport de mercaderies,

Más detalles

TEORIA I QÜESTIONARIS

TEORIA I QÜESTIONARIS ENGRANATGES Introducció Funcionament Velocitat TEORIA I QÜESTIONARIS Júlia Ahmad Tarrés 4t d ESO Tecnologia Professor Miquel Estruch Curs 2012-13 3r Trimestre 13 de maig de 2013 Escola Paidos 1. INTRODUCCIÓ

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de EDICIONES DON BOSCO en la

Más detalles

Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (2009)

Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (2009) Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (29) Dossiers Idescat 1 Generalitat de Catalunya Institut d Estadística de Catalunya Informació d estadística oficial Núm. 15 / setembre del 213 www.idescat.cat

Más detalles

DATOS DEL REPRESENTANTE / DADES DEL REPRESENTANT SUBVENCIÓN SOLICITADA / SUBVENCIÓ SOL LICITADA

DATOS DEL REPRESENTANTE / DADES DEL REPRESENTANT SUBVENCIÓN SOLICITADA / SUBVENCIÓ SOL LICITADA A DATOS DE IDENTIFICACION DE LA ENTIDAD / DADES D IDENTIFICACIÓ DE L ENTITAT Nombre de la entidad / Nom de l entitat CIF Domicilio (calle/plaza, nº) / Domicili (carrer/plaça, nº) C.P. Localidad / localitat

Más detalles

Noves tecnologies i comunicació 2.0 Usos i potencialitats del branding de les empreses en temps de crisi. Assumpció Huertas

Noves tecnologies i comunicació 2.0 Usos i potencialitats del branding de les empreses en temps de crisi. Assumpció Huertas Noves tecnologies i comunicació 2.0 Usos i potencialitats del branding de les empreses en temps de crisi Assumpció Huertas Valls, 24 d abril de 2013 CRISI Moltes empreses deixen de fer comunicació. Això

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U.

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U. Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U. 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de INSERT STAR, S.L.U. en la

Más detalles

1r CONVENI DE CATALUNYA D ACCIÓ SOCIAL AMB INFANTS, JOVES, FAMÍLIES I D ALTRES, EN SITUACIÓ DE RISC.

1r CONVENI DE CATALUNYA D ACCIÓ SOCIAL AMB INFANTS, JOVES, FAMÍLIES I D ALTRES, EN SITUACIÓ DE RISC. 1r CONVENI DE CATALUNYA D ACCIÓ SOCIAL AMB INFANTS, JOVES, FAMÍLIES I D ALTRES, EN SITUACIÓ DE RISC. Article 2.- Àmbit funcional Quedaran afectades pel present Conveni, independentment de la titularitat

Más detalles

BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III

BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III La entidad financiera CaixaBank, S.A., en adelante "la Caixa", realizará una promoción dirigida a clientes, personas físicas y jurídicas, con residencia

Más detalles

7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015

7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015 7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015 Aquest document és un resum de les bases del 7è premi del Consell Municipal d Immigració de Barcelona. Conté, a més, informació

Más detalles

RD 625/2014: NOVA NORMATIVA SOBRE LES BAIXES MÈDIQUES

RD 625/2014: NOVA NORMATIVA SOBRE LES BAIXES MÈDIQUES RD 625/2014: NOVA NORMATIVA SOBRE LES BAIXES MÈDIQUES Breu guia sobre les implicacions més destacades Setembre 2014 secretaria de salut laboral RD 625/2014: NOVA NORMATIVA SOBRE LES BAIXES MÈDIQUES Índex:

Más detalles

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015 Dades d identificació de la persona sol licitant / Datos de identificación de la persona solicitante Nom / Nombre Primer cognom / Primer apellido Segon cognom / Segundo apellido Tipus identificador / Tipo

Más detalles

Tema 2: L organització política de Catalunya

Tema 2: L organització política de Catalunya En aquest tema aprendràs que : és una de les 17 comunitats autònomes de l estat espanyol. Les comunitats autònomes s autogovernen d acord amb el que estableix el seu estatut i la Constitució espanyola.

Más detalles

Àmbit de les matemàtiques, de la ciència i de la tecnologia M14 Operacions numèriques UNITAT 2 LES FRACCIONS

Àmbit de les matemàtiques, de la ciència i de la tecnologia M14 Operacions numèriques UNITAT 2 LES FRACCIONS M1 Operacions numèriques Unitat Les fraccions UNITAT LES FRACCIONS 1 M1 Operacions numèriques Unitat Les fraccions 1. Concepte de fracció La fracció es representa per dos nombres enters que s anomenen

Más detalles

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA PER COBRIR PLACES VACANTS DE LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA. (Núm. de registre

Más detalles

Col legi de Fisioterapeutes RECULL DE PREMSA DIA MUNDIAL DE LA FISIOTERÀPIA

Col legi de Fisioterapeutes RECULL DE PREMSA DIA MUNDIAL DE LA FISIOTERÀPIA Col legi de Fisioterapeutes de Catalunya RECULL DE PREMSA DIA MUNDIAL DE LA FISIOTERÀPIA Setembre 2004 Els fisioterapeutes critiquen el sistema de regularització de la Generalitat de les teràpies naturals

Más detalles

8. Com es pot calcular la constant d Avogadro?

8. Com es pot calcular la constant d Avogadro? 8. Objectius Fer una estimació del valor de la constant d Avogadro. Analitzar les fonts d error més importants del mètode proposat. Introducció La idea bàsica del mètode és la següent: si sabem el volum

Más detalles

BARÒMETRE DE LES FINANCES ÈTIQUES I SOLIDÀRIES [ 2014]

BARÒMETRE DE LES FINANCES ÈTIQUES I SOLIDÀRIES [ 2014] 2014 2012 DE LES FINANCES ÈTIQUES I SOLIDÀRIES [ 2014] La Banca Ètica a l Estat continua creixent, l evolució de les seves xifres contrasta amb les del conjunt del sistema financer Les dinàmiques de les

Más detalles

CONCURS D ADJUDICACIÓ DE L ARRENDAMENT DEL BAR PER A LA SEVA EXPLOTACIÓ

CONCURS D ADJUDICACIÓ DE L ARRENDAMENT DEL BAR PER A LA SEVA EXPLOTACIÓ CONCURS D ADJUDICACIÓ DE L ARRENDAMENT DEL BAR PER A LA SEVA EXPLOTACIÓ OCTUBRE 2015 c/aliança, 17, 08186 Lliçà d Amunt 93 841 45 33 bustia@lalianca.cat BASES PER A LA PRESENTACIÓ DE PROJECTES PER A L

Más detalles

POLÍTICA DE COOKIES. La información que le proporcionamos a continuación, le ayudará a comprender los diferentes tipos de cookies:

POLÍTICA DE COOKIES. La información que le proporcionamos a continuación, le ayudará a comprender los diferentes tipos de cookies: POLÍTICA DE COOKIES Una "Cookie" es un pequeño archivo que se almacena en el ordenador del usuario y nos permite reconocerle. El conjunto de "cookies" nos ayuda a mejorar la calidad de nuestra web, permitiéndonos

Más detalles

BASES PER A LA CONVOCATÒRIA D UN CONCURS PER PROVEIR LA GERÈNCIA DEL MUSEU D ART CONTEMPORANI DE BARCELONA

BASES PER A LA CONVOCATÒRIA D UN CONCURS PER PROVEIR LA GERÈNCIA DEL MUSEU D ART CONTEMPORANI DE BARCELONA BASES PER A LA CONVOCATÒRIA D UN CONCURS PER PROVEIR LA GERÈNCIA DEL MUSEU D ART CONTEMPORANI DE BARCELONA El Museu d Art Contemporani de Barcelona El Museu d Art Contemporani de Barcelona (MACBA) assumeix

Más detalles

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST 27 i 28 de setembre CN L ESCALA 25 i 26 d octubre CN EL BALÍS 29 i 30 de novembre CN GARRAF 13 i 14 de desembre CN VILANOVA 17 i 18 de gener CN SALOU 21 i 22 de febrer CN PORT D ARO ANUNCI DE REGATA 1

Más detalles

Poc a poc, amb els seus quadres va començar a guanyar molts diners i com que França li agradava molt, va decidir quedar-se una bona temporada, però

Poc a poc, amb els seus quadres va començar a guanyar molts diners i com que França li agradava molt, va decidir quedar-se una bona temporada, però PABLO PICASSO El passat dia 12 de Febrer, en comptes de fer classe de matemàtiques i de castellà, com cada dimecres, ens vam convertir en artistes per conèixer la vida i les obres de Pablo Picasso. Quan

Más detalles

Fractura de tobillo RECOMENDACIONES AL ALTA

Fractura de tobillo RECOMENDACIONES AL ALTA Fractura de tobillo RECOMENDACIONES AL ALTA 1 RECOMENDACIONES AL ALTA Autor: Sociedad Valenciana de Traumatología Estas recomendaciones pretenden ser una ayuda para usted, que ha sufrido una fractura

Más detalles

VA ACUERDO CON EL BBVA: FINANCIACIÓN EN CONDICIONES ESPECIALES

VA ACUERDO CON EL BBVA: FINANCIACIÓN EN CONDICIONES ESPECIALES VA-17-11 ACUERDO CON EL BBVA: FINANCIACIÓN EN CONDICIONES ESPECIALES Les recordamos que, con el objetivo de seguir aportando a nuestros asociados ventajas que les permitan afrontar estos momentos de coyuntura

Más detalles

València, 14 de juliol de 2014. El director general de Centres i Personal Docent: Santiago Martí Alepuz. La directora general d Innovació,

València, 14 de juliol de 2014. El director general de Centres i Personal Docent: Santiago Martí Alepuz. La directora general d Innovació, Conselleria d Educació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 14 de juliol de 2014, de les direccions generals de Centres i Personal Docent, i d Innovació, Ordenació i Política Lingüística, per la qual es dicten

Más detalles

e 2 esplais al quadrat

e 2 esplais al quadrat e 2 esplais al quadrat excel lents pel què fem i per com ho fem Un projecte per fer un pas endavant en la qualitat i responsabilitat, tant social com mediambiental en els centres d esplai. IV Jornada de

Más detalles

XV CONGRÉS. de la Societat Catalana. Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 WWW.CONGRESSCCC.ORG HOTEL DIAGONAL ZERO

XV CONGRÉS. de la Societat Catalana. Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 WWW.CONGRESSCCC.ORG HOTEL DIAGONAL ZERO WWW.CONGRESSCCC.ORG XV CONGRÉS de la Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 Benvolgut col lega, El Congrés de la arriba a la seva quinzena edició. Desprès d aquests anys i tal com es habitual, ho fa

Más detalles

FASE 2a. ESTRATÈGICA ESQUEMA PMK PAS 4 OBJECTIUS

FASE 2a. ESTRATÈGICA ESQUEMA PMK PAS 4 OBJECTIUS FASE 2a. ESTRATÈGICA ESQUEMA PMK PAS 4 OBJECTIUS Els Objectius indiquen allò que es vol aconseguir o els efectes i els resultats que s esperen quan es planteja un pmk per modificar una determinada situació

Más detalles

CONCURSO DE POP ROCK SONA LA DIPU DADES DEL GRUP / DATOS DEL GRUPO Núm. componentes. Adreça de contacte Dirección de contacto

CONCURSO DE POP ROCK SONA LA DIPU DADES DEL GRUP / DATOS DEL GRUPO Núm. componentes. Adreça de contacte Dirección de contacto CONCURS DE POP ROCK SONA LA DIPU 2015 CONCURSO DE POP ROCK SONA LA DIPU 2015 Data límit de presentació de sol licituds: 31 03 2015 inclòs Fecha límite de presentación de solicitudes: 31 03 2015 incluido

Más detalles

CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE VIATGERS CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE VIAJEROS

CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE VIATGERS CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE VIAJEROS CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE VIATGERS CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE VIAJEROS 1. El passatger d un autocar que realitza el trajecte Barcelona-Saragossa descobreix, quan arriba a destí, que han desaparegut una sèrie

Más detalles

5. Excedència per cura de fills i filles

5. Excedència per cura de fills i filles 5. DEFINICIÓ I OBJECIUS ota persona treballadora amb fills a càrrec, o amb persones dependents a càrrec, podrà sol licitar una excedència amb la finalitat de tenir-ne cura durant un període màxim de 3

Más detalles

COBERTURES BÀSIQUES: CONTRACTACIÓ:

COBERTURES BÀSIQUES: CONTRACTACIÓ: COBERTURES BÀSIQUES: Indemnització de 42 del dia 1 al 3 inclosos. Indemnització de 21 del dia 4 al 20 inclosos. Es cobreix el dia de l alta. Sense preexistències. Límit de 180 dies d indemnització en sinistres

Más detalles

PROGRAMA d EURECAT Més que una feina. Passió per la tecnologia

PROGRAMA d EURECAT Més que una feina. Passió per la tecnologia PROGRAMA d EURECAT Més que una feina. Passió per la CONVOCATÒRIA 2016-17 BASES GENERALS Programa Més que una feina. Passió per la CONVOCATÒRIA 2016-17 1. Presentació EURECAT és el gran Centre Tecnològic

Más detalles

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ PROGRAMACIÓN CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ OFERTA FORMATIVA DICIEMBRE 2015 JUNIO 2016 OFERTA FORMATIVA DESEMBRE 2015 JUNY 2016 El plazo de inscripción de

Más detalles

Conselleria de Justicia, Administración Pública, Reformas Democráticas y Libertades Públicas

Conselleria de Justicia, Administración Pública, Reformas Democráticas y Libertades Públicas Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques RESOLUCIÓ de 23 de març de 2016, de la Direcció General de Funció Pública, per la qual es convoquen les accions

Más detalles

PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ

PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ Barcelona, 6 de Maig del 2015 Què és el TDAH? Característiques Trastorns

Más detalles

Veure que tot nombre cub s obté com a suma de senars consecutius.

Veure que tot nombre cub s obté com a suma de senars consecutius. Mòdul Cubs i nombres senars Edat mínima recomanada A partir de 1er d ESO, tot i que alguns conceptes relacionats amb el mòdul es poden introduir al cicle superior de primària. Descripció del material 15

Más detalles

València, 12 de juny de 2015. El director general de Centres i Personal Docent: Santiago Martí Alepuz. El director general d Innovació,

València, 12 de juny de 2015. El director general de Centres i Personal Docent: Santiago Martí Alepuz. El director general d Innovació, Conselleria d Educació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 12 de juny de 2015, de les direccions generals de Centres i Personal Docent, i d Innovació, Ordenació i Política Lingüística, per la qual es dicten

Más detalles

1,94% de sucre 0,97% de glucosa

1,94% de sucre 0,97% de glucosa EXERCICIS DE QUÍMICA 1. Es prepara una solució amb 2 kg de sucre, 1 kg de glucosa i 100 kg d aigua destil lada. Calcula el tant per cent en massa de cada solut en la solució obtinguda. 1,94% de sucre 0,97%

Más detalles

Valencià Mitjà / Valenciano Intermedio Valencià Superior/ Valenciano Superior Anglés 1 / Ingles Anglés 2 / Inglés

Valencià Mitjà / Valenciano Intermedio Valencià Superior/ Valenciano Superior Anglés 1 / Ingles Anglés 2 / Inglés ESCOLA MUNICIPAL D ADULTS / E.P.A. AJUNTAMENT DE BÉTERA 2014 / 2015 CURS Places Plazas Vacants Alfabetització i neolectors / Alfabetización y 12 8 neolectores Primer Cicle. Nivell 1 Graduado Educación

Más detalles

NOTA SOBRE LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE MADRID DE 10 DE MARÇ 2015 SOBRE LES DESPESES DEDUÏBLES DELS AUTONOMS.

NOTA SOBRE LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE MADRID DE 10 DE MARÇ 2015 SOBRE LES DESPESES DEDUÏBLES DELS AUTONOMS. NOTA SOBRE LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE MADRID DE 10 DE MARÇ 2015 SOBRE LES DESPESES DEDUÏBLES DELS AUTONOMS. Barcelona, 22 juny 2015. Benvolguts associats/ades Avui anem a analitzar

Más detalles

Servei d Atenció al Client. Requisits tècnics per fer correctament la transmissió de fitxers

Servei d Atenció al Client. Requisits tècnics per fer correctament la transmissió de fitxers Requisits tècnics per fer correctament la transmissió de fitxers Pàgina 1 14/04/2004 ÍNDEX 1. Introducció...3 2. Requeriments tècnics...3 3. Navegació amb Internet Explorer...3 3.1. Situació inicial...

Más detalles

LES REGLES DE VALORACIÓ DE LES RETRIBUCIONS EN ESPÈCIE.

LES REGLES DE VALORACIÓ DE LES RETRIBUCIONS EN ESPÈCIE. LES REGLES DE VALORACIÓ DE LES RETRIBUCIONS EN ESPÈCIE. El passat dissabte 26 de juliol es publicava en el Butlletí Oficial de l Estat el Reial Decret 637/2014, de 25 de juliol, pel que es modifica l article

Más detalles

Ponent: GRUP OSTEOPOROSI

Ponent: GRUP OSTEOPOROSI Ponent: GRUP OSTEOPOROSI Indicacions del antiresotius en fractures osteoprotiques. Que ens justifica el tractament i quan li haurem de donar??? Jo:..pero l Higini te pendent una extracció dental????? Majoria

Más detalles

EDITORIAL AFILIATE. Responsable de Comunicació: Toni Baos. Responsable de Formació i Ocupació: Rafael Borràs

EDITORIAL AFILIATE. Responsable de Comunicació: Toni Baos. Responsable de Formació i Ocupació: Rafael Borràs 2 EDITORIAL Confederació Sindical de CCOO de les Illes Balears C/ de Francesc de Borja Moll, 3 07003 Palma Tel. 971 72 60 60 Internet: http://www.ib.ccoo.es Correu electrònic: premsa@ib.ccoo.es Responsable

Más detalles

Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat

Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat Guió previ per al professorat Presentació Amb les propostes del Servei Educatiu del Museu Picasso convidem a alumnes

Más detalles

REVISONS DE GAS ALS DOMICILIS

REVISONS DE GAS ALS DOMICILIS CONCEPTES BÀSICS Què és una revisió periòdica del gas? i cada quant temps ha de realitzar-se una revisió periòdica de gas butà? Una revisió periòdica del gas és el procés per mitjà del qual una empresa

Más detalles

INFORME DE SEGUIMENT DEL GRAU EN CRIMINOLOGIA (2009-2011) GENER 2011 Facultat de Dret, Universitat Pompeu Fabra

INFORME DE SEGUIMENT DEL GRAU EN CRIMINOLOGIA (2009-2011) GENER 2011 Facultat de Dret, Universitat Pompeu Fabra INFORME DE SEGUIMENT DEL GRAU EN CRIMINOLOGIA (2009-2011) GENER 2011 Facultat de Dret, Universitat Pompeu Fabra 1 Índex FITXA DE LA TITULACIÓ...3 1. VALORACIÓ GENERAL DEL DESPLEGAMENT DEL TÍTOL...4 2.

Más detalles

Audiència Pública. Vilanova i la Geltrú, 5 de novembre de 2011

Audiència Pública. Vilanova i la Geltrú, 5 de novembre de 2011 Audiència Pública Vilanova i la Geltrú, 5 de novembre de 2011 2007-2011: CONTEXT SOCIAL I ECONÒMIC DE CRISI SITUACIÓNO ÉS FÀCIL DES DE FA ANYS, I ESPECIALMENT DE FA 3. PER QUÈ? El 30% de l activitat de

Más detalles

II.- PRIVACITAT Y PROTECCIÓ DE DADES.- PRIVACIDAD Y PROTECCION DE DATOS

II.- PRIVACITAT Y PROTECCIÓ DE DADES.- PRIVACIDAD Y PROTECCION DE DATOS Condicións de privacitat i ús Avis legal Disclaimer I.- INFORMACIÓ GENERAL I a) Dades generals i de contacte. GRUPICONSA/FBC BARCELONA, amb domicili social a Granollers, con domicilio social en Granollers

Más detalles

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE:

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: 1. Dades personals persona o entitat SOL LICITANT /Datos Personales persona o entidad SOLICITANTE Entitat sol licitant/ Entidad solicitante: NIF Domicili/Domicilio:

Más detalles

SEP INFORMA: gestión y control de las bajas por IT

SEP INFORMA: gestión y control de las bajas por IT SEP INFORMA: gestión y control de las bajas por IT El BOE de hoy, lunes 21 de julio de 2014, publica el Real Decreto 625/2014, sobre la gestión y control de las bajas por incapacidad temporal en los primeros

Más detalles

EL BO SOCIAL, APROFITA L!

EL BO SOCIAL, APROFITA L! EL BO SOCIAL, APROFITA L! El Bo Social, aprofita l! Què és? Un descompte del 25% en la factura de l electricitat del preu del terme de potència (terme fix) i del consum. En cap cas dels lloguers o serveis

Más detalles

XXI. Las inscripciones se efectuaran en las Juntas de Distrito del 1 al 15 de diciembre, de 9 a 14 horas

XXI. Las inscripciones se efectuaran en las Juntas de Distrito del 1 al 15 de diciembre, de 9 a 14 horas XXI Las inscripciones se efectuaran en las Juntas de Distrito del 1 al 15 de diciembre, de 9 a 14 horas XX CONCURSO DE BELENES CIUDAD DE CASTELLON BASES 1.- El ámbito del concurso será el de la ciudad

Más detalles

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES Instruccions per a l alumnat dels cursos de formació professional per a l ocupació adreçats prioritàriament a treballadores es i treballadors desocupats (Reial decret 395/2007, de 23 de març, i Ordre TAS/718/2008,

Más detalles

PROTOCOL DE FUNCIONAMENT DEL SERVEI PRO BONO DE COL LABORACIÓ ENTRE L IL LUSTRE COL LEGI D ADVOCATS DE BARCELONA I L INSTITUT CATALÀ D ONCOLOGIA.

PROTOCOL DE FUNCIONAMENT DEL SERVEI PRO BONO DE COL LABORACIÓ ENTRE L IL LUSTRE COL LEGI D ADVOCATS DE BARCELONA I L INSTITUT CATALÀ D ONCOLOGIA. PROTOCOL DE FUNCIONAMENT DEL SERVEI PRO BONO DE COL LABORACIÓ ENTRE L IL LUSTRE COL LEGI D ADVOCATS DE BARCELONA I L INSTITUT CATALÀ D ONCOLOGIA. El Col legi d advocats i l Institut Català d Oncologia

Más detalles

MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC

MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC MANUAL DE CONFIGURACIÓ BÀSICA DEL VISAT TELEMÀTIC A) CONFIGURACIÓ EXPLORADOR I SISTEMA OPERATIU B) LLOCS DE CONFIANÇA DEL NAVEGADOR C) RECOMACIONS INTERNET EXPLORER 10 i 11 D) INSTAL LACIÓ DE JAVA E) SIGNATURA

Más detalles

NORMATIVA DE PRÀCTIQUES ACADÈMIQUES EXTERNES DELS ESTUDIANTS DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA

NORMATIVA DE PRÀCTIQUES ACADÈMIQUES EXTERNES DELS ESTUDIANTS DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA NORMATIVA DE PRÀCTIQUES ACADÈMIQUES EXTERNES DELS ESTUDIANTS DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (Aprovada per la Comissió Acadèmica el 27 d abril del 2012) (Aprovada pel Consell de Govern el 8 de maig del

Más detalles

Poden obrir sense limitació d horari i tots els dies. Poden obrir sense limitació d horari (mínim: 18 h el dia) i tots els dies excepte els dies de tancament obligatori (1 de gener i 25 de desembre) i

Más detalles

PREÁMBULO PREÀMBUL DECRETO DECRETE

PREÁMBULO PREÀMBUL DECRETO DECRETE Conselleria de Sanitat DECRET 212/2010, de 17 de desembre, del Consell, que regula el règim jurídic del personal emèrit de les institucions sanitàries de l Agència Valenciana de Salut. [2010/13689] Conselleria

Más detalles