ESMENES PRESENTADES AL PROJECTE DE REFORMA D ESTATUTS SOCIALS 2011 DEL RCTB-1899

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "ESMENES PRESENTADES AL PROJECTE DE REFORMA D ESTATUTS SOCIALS 2011 DEL RCTB-1899"

Transcripción

1 ESMENES PRESENTADES AL PROJECTE DE REFORMA D ESTATUTS SOCIALS 2011 DEL RCTB-1899 Article 8 2c): Soci honorari. Són socis honoraris de ple dret els que ostenten els nombres de l 1 al 10, ambdós inclosos, de la llista de socis per ordre d antiguitat. Els socis honoraris no pagaran cap quota, ni sobrequota social, ni cap altre prestació extraordinària de caràcter econòmic. En el cas que optin per passar a la condició de soci sènior, mantindran la denominació de soci honorari i la plenitud de drets polítics i socials. 1ª Esmena, de substitució, presentada pel Sr. Feliu: Són socis honoraris de ple dret els que ostenten els nombres de l 1 al 25. 2ª Esmena, d addició, presentada pel Sr. Feliu: d. Soci preferent. Són socis preferents de ple dret o no, dins la seva categoria, els que havent superat 50 anys d antiguitat i complert els 80 anys d edat, pagaran sols el 50% de la quota corresponent. Article 8.5. També tenen els drets i deures dels socis de ple dret, tot i que no tinguin títol social, els socis numeraris, actius-adherits, numerarisadherits, honoraris sense títol i vitalicis, d acord amb el que estableix la disposició final d aquests Estatuts. 3ª Esmena, de supressió total, presentada per la Junta Directiva: També tenen els drets i deures dels socis de ple dret, tot i que no tinguin un títol social, els socis numeraris, actius-adherits, numeraris-adherits, honoraris sense títol i vitalicis d acord amb el que estableix la disposició final d aquests Estatuts.

2 4ª Esmena, de modificació, presentada per la Junta Directiva: L Article 8.6 passa a ser l article 8.5 per supressió d aquest últim Els socis de ple dret que el sol licitin podran obtenir un duplicat del seu títol. Article 9.1. Són socis de no ple dret del Reial Club de Tennis Barcelona les persones que, sense títol social, puguin gaudir de les instal lacions del Club en els termes que s exposen a l article 10, bis. 5ª Esmena, de modificació, presentada per la Junta Directiva: Són socis de no ple dret del Real Club de Tenis Barcelona les persones que, sense títol social, puguin gaudir de les instal lacions del Club en els termes que s exposen en l article 13. Article 9.1 a): Soci vinculat. El cònjuge o fill/a d un soci de ple dret que és reconegut com a soci del Club. Per cada soci de ple dret sols es podrà reconèixer un soci vinculat. Per accedir a aquesta categoria s ha d abonar al Club una quantitat a fons perdut que serà determinada cada any per la Junta Directiva i abonar la quota corresponent. La Junta Directiva pot fixar un nombre màxim general de socis vinculats. El soci vinculat perdrà la seva condició de soci si el títol social al que està vinculat és tramés inter vivos dins del termini de cinc anys des del reconeixement com a soci, o si dins d aquest mateix termini es perd la relació familiar amb el cònjuge, excepte en el cas de defunció.

3 6ª Esmena d addició, presentada pel Sr. Loewe: Per accedir a aquesta categoria s ha d abonar al Club una quantitat a fons perdut que serà determinada, cada any, per la Junta Directiva i abonar la quota corresponent. L anomenada quantitat d entrada serà a fons perdut excepte en els supòsits de pèrdua de la condició de soci, contemplats més endavant. 7ª Esmena, d addició, presentada per la Sra. Berta Tintoré: Per accedir a aquesta categoria s ha d abonar al Club una quantitat no inferior a euros i abonar la quota corresponent. 8ª Esmena, de substitució, presentada per la Junta Directiva: El nombre de socis vinculats serà com a màxim de 150. Tot i això, l anomenat nombre podrà incrementar-se a mida que es produeixin baixes definitives dels socis numeraris contemplats en la disposició addicional primera, lletra a), fins a un màxim de 300 socis vinculats. 9ª Esmena, d addició, presentada pel Sr. Loewe: El soci vinculat perdrà la seva condició de soci si el títol social al que està vinculat és tramés inter vivos dins del termini de cinc anys des del seu reconeixement com a soci, o si dins d aquest mateix termini es perd la relació familiar amb el cònjuge, excepte en el cas de defunció. En qualsevol d aquests supòsits, el soci vinculat serà reemborsat per la quantitat d entrada que va pagar al donar-se d alta. Article 9 1b): Soci sènior. Les persones que des de la seva condició de soci de ple dret, una vegada complerts els 70 anys i, amb una antiguitat com a soci del Club de més de 20 anys, transmetin el seu títol a un fill/a o nét/a per passar a la condició de soci sènior sense títol. Aquesta transmissió del títol no comporta el pagament de cap cànon a favor del Club. Aquest títol no es podrà transmetre pel nou soci a cap altre persona durant un termini de cinc anys.

4 10ª Esmena, d addició, presentada pel Sr. Sagués: Les persones que des de la seva condició de soci de ple dret, una vegada complerts els 70 anys i, amb una antiguitat com a soci del Club de més de 20 anys, transmetin el seu títol a un fill/a o nét/a d un soci de ple dret per passar a la condició de soci sènior sense títol. Article 12: Els socis de ple dret i els citats en l article 8.5 d aquests Estatuts, tenen els següents drets:... 11ª Esmena, de modificació, presentada per la Junta Directiva: Els socis de ple dret, i els citats a l article 8.5 d aquests Estatuts, tenen els següents drets:... Article 18 f) adquisició, venda o gravamen dels bens mobles o immobles del Club i l acceptació de diners a crèdit mitjançant un mandat o autorització genèrica. L autorització haurà de ser introduïda com a punt independent de l ordre del dia i haurà de comptar amb el vot favorable de la majoria absoluta dels assistents. 12ª Esmena, d addició, presentada pel Sr. Tato Tintoré: adquisició, venda o gravamen dels bens mobles o immobles del Club i l acceptació de diners a crèdit mitjançant un mandat o autorització genèrica sempre que es superi el 20% del pressupost anual de les inversions del Club. Article 46: Són electors i elegibles els socis honoraris, actius, actiusadherits, numeraris i numeraris-adherits que compleixin els següents requisits:

5 a) ser major d edat i haver ingressat abans del 1er de gener de l any en que se celebrin les eleccions; b) no tenir suspesa la condició de soci en el moment de la convocatòria ni en el temps de presentació de les candidatures. 13ª Esmena, de modificació, presentada pel Sr. Tato Tintoré: Són electors i elegibles els socis de ple dret que compleixin els següents requisits: a) ser major d edat i haver ingressat abans del 1er de gener de l any en que se celebrin les eleccions; b) no tenir suspesa la condició de soci en el moment de la convocatòria ni en el temps de presentació de les candidatures. Article 59: L acte de les votacions durarà entre 6 i 12 hores. Passades les mateixes, la Junta Electoral iniciarà l escrutini i recompte de vots i, un cop conclosos, realitzarà un resum final dels resultats, que haurà d incloure el total de votants, els vots vàlids que hagin obtingut cadascuna de les candidatures i els vots nuls o en blanc. Les dades del resum constaran a l acta que aixecarà la pròpia Junta. 14ª Esmena, de modificació, presentada pel Sr. Tato Tintoré: L acte de les votacions durarà entre 6 i 48 hores. DISPOSICIONS ADDICIONALS Primera. Les persones que en el moment de l entrada en vigor d aquests Estatuts tinguin la condició de soci actiu-adherit, numerari, numerariadherit, honorari sense títol social, diplomàtic, vitalici i actiu sense càrrec, mantindran tant la seva condició de socis com els seus drets i deures.

6 a. Soci actiu-adherit. És el soci que sense títol social, gaudeix dels mateixos drets i obligacions que els socis de ple dret, a raó de les condicions amb les que van ingressar al Club. Les obligacions són les establertes a l Article 11 d aquests Estatuts. b. Soci numerari. És el soci que gaudeix dels mateixos drets i obligacions que els socis de ple dret, a raó de les condicions amb les que van ingressar al Club i, a més té el dret de recuperar del Club la inversió que va fer en el seu dia pel seu ingrés com a soci en els termes acordats. Les obligacions són les establertes a l Article 11 d aquests Estatuts. c. Soci numerari-adherit. És el soci que gaudeix dels mateixos drets i obligacions que els socis de ple dret, excepte l ús de les instal lacions de tenis i pàdel a raó de les condicions amb les que va ingressar al Club. Les obligacions són les establertes a l Article 11 d aquests Estatuts. d. Soci honorari sense títol, anterior a l entrada en vigor d aquests Estatuts. És el soci que, sense títol social, va ser nomenat soci honorari amb anterioritat a l entrada en vigor d aquests Estatuts. Gaudeix dels mateixos drets i obligacions que els socis de ple dret a raó de les condicions amb les que va ingressar al Club. Les obligacions són les establertes a l Article 11 d aquests Estatuts, excepte la de pagar quota.

7 e. Soci diplomàtic. Són els socis que van ingressar al Club per la seva condició de formar part del cos diplomàtic i consular acreditat, així com els seus familiars de primer grau, mentre aquest mantingués la seva categoria de soci del Reial Club de Tennis Barcelona Els socis diplomàtics pagaran la quota corresponent que fixi la Junta Directiva i tindran els mateixos drets socials, però cap dret polític. Les obligacions són les establertes a l Article 11 d aquests Estatuts. f. Soci vitalici. És el soci que gaudeix dels mateixos drets i obligacions que els socis de ple dret, a raó de les condicions amb les que van ingressar al Club. Les obligacions són les establertes a l Article 11 dels Estatuts, excepte la de pagar una quota. g. Soci actiu sense càrrec. És el soci que a raó de les condicions amb les que va ingressar al Club, gaudeix dels drets socials dels socis. Les obligacions són les establertes a l Article 11 d aquests Estatuts, excepte la de pagar una quota. Aquestes categories de socis són a extingir, excepte les de soci honorari sense títol, i la condició de soci s entén com a personal i intransferible. 15ª Esmena, de modificació, presentada per la Junta Directiva: a. Soci actiu-adherit. És el soci que, sense títol social, gaudeix dels drets establerts a l Article 12 a raó de les condicions amb les que van ingressar al Club. També poden fer ús de la facultat establerta a l Article 9 1a) per incorporar a un soci vinculat. Les obligacions són les establertes a l Article 14 d aquests Estatuts.

8 b. Soci numerari. És el soci que gaudeix dels drets establerts a l Article 12 a raó de les condicions amb les que va ingressar al Club i, a més, té el dret de recuperar del Club la inversió que va fer en el seu dia pel seu ingrés com a soci en els termes acordats. Les obligacions són les establertes a l Article 14 d aquests Estatuts. c. Soci numerari-adherit. És el soci que gaudeix dels drets establerts a l Article 12 excepte l ús de les instal lacions de tenis i pàdel a raó de les condicions amb les que va ingressar al Club. Les obligacions són les establertes a l Article 14 d aquests Estatuts. d. Soci honorari sense títol, anterior a l entrada en vigor d aquests Estatuts. És el soci que, sense títol social, va ser nomenat soci honorari amb anterioritat a l entrada en vigor d aquests Estatuts. Gaudeix dels drets establerts a l Article 12 a raó de les condicions amb les que va ingressar al Club. Les obligacions són les establertes a l Article 14 d aquests Estatuts, excepte la de pagar una quota. e. Soci diplomàtic. Són els socis que van ingressar al Club per la seva condició de formar part del cos diplomàtic i consular acreditat, així com els seus familiars de primer grau, mentre aquest mantingués la categoria de soci del Reial Club de Tennis Barcelona Els socis diplomàtics pagaran la quota corresponent que fixi la Junta Directiva i tindran els drets socials establerts a l Article 12, però cap dret polític. Les obligacions són les establertes a l Article 14 d aquests Estatuts.

9 f. Soci vitalici. És el soci que gaudeix dels drets establerts a l Article 12 a raó de les condicions amb les que va ingressar al Club. Les obligacions són les establertes a l Article 14 d aquests Estatuts, excepte la de pagar una quota. g. Soci actiu sense càrrec. És el soci que a raó de les condicions amb les que va ingressar al Club, gaudeix dels drets socials establerts a l Article 12. Les obligacions són les establertes a l Article 14 d aquests Estatuts excepte la de pagar una quota. Aquestes categories de socis són a extingir, excepte la de soci honorari sense títol, i la condició de soci s entén com a personal i intransferible.

VA ACUERDO CON EL BBVA: FINANCIACIÓN EN CONDICIONES ESPECIALES

VA ACUERDO CON EL BBVA: FINANCIACIÓN EN CONDICIONES ESPECIALES VA-17-11 ACUERDO CON EL BBVA: FINANCIACIÓN EN CONDICIONES ESPECIALES Les recordamos que, con el objetivo de seguir aportando a nuestros asociados ventajas que les permitan afrontar estos momentos de coyuntura

Más detalles

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE:

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: 1. Dades personals persona o entitat SOL LICITANT /Datos Personales persona o entidad SOLICITANTE Entitat sol licitant/ Entidad solicitante: NIF Domicili/Domicilio:

Más detalles

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST 27 i 28 de setembre CN L ESCALA 25 i 26 d octubre CN EL BALÍS 29 i 30 de novembre CN GARRAF 13 i 14 de desembre CN VILANOVA 17 i 18 de gener CN SALOU 21 i 22 de febrer CN PORT D ARO ANUNCI DE REGATA 1

Más detalles

ayudas para pagar el IBI

ayudas para pagar el IBI IBI Impuesto sobre bienes inmuebles Cómo acogerse a las ayudas para pagar el IBI Plazo de presentación de solicitudes Del 1 de enero al 31 de marzo de 2014 Estamos a tu servicio Tú eres lo primero El Ayuntamiento

Más detalles

7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015

7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015 7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015 Aquest document és un resum de les bases del 7è premi del Consell Municipal d Immigració de Barcelona. Conté, a més, informació

Más detalles

Beques Daniel Bravo. per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica. Bases convocatòria 2015

Beques Daniel Bravo. per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica. Bases convocatòria 2015 Beques Daniel Bravo per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica Bases convocatòria 2015 Objectiu Beneficiaris La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu presenta la convocatòria 2015 de les

Más detalles

5. Excedència per cura de fills i filles

5. Excedència per cura de fills i filles 5. DEFINICIÓ I OBJECIUS ota persona treballadora amb fills a càrrec, o amb persones dependents a càrrec, podrà sol licitar una excedència amb la finalitat de tenir-ne cura durant un període màxim de 3

Más detalles

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Organitza: 4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Gerard Mussot: Neu i brases 1r Concurs de Fotografia Digital L Andorra dels Paisatges Març Léopold Hurbin: Submarí 4t Concurs de

Más detalles

EL TRANSPORT DE MERCADERIES

EL TRANSPORT DE MERCADERIES EL TRANSPORT DE MERCADERIES En primer terme s ha d indicar que en tot el que segueix, ens referirem al transport per carretera o via pública, realitzat mitjançant vehicles de motor. El transport de mercaderies,

Más detalles

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES Instruccions per a l alumnat dels cursos de formació professional per a l ocupació adreçats prioritàriament a treballadores es i treballadors desocupats (Reial decret 395/2007, de 23 de març, i Ordre TAS/718/2008,

Más detalles

Inclou les modificacions introduïdes per:

Inclou les modificacions introduïdes per: Llei 8/2006, de 5 de juliol, de mesures de conciliació de la vida personal, familiar i laboral del personal al servei de les administracions públiques de Catalunya Avís legal: aquest text és propietat

Más detalles

PLAZAS A SOLICITAR / PLACES A SOL LICITAR REGISTRO DE ENTRADA / REGISTRE D ENTRADA

PLAZAS A SOLICITAR / PLACES A SOL LICITAR REGISTRO DE ENTRADA / REGISTRE D ENTRADA SOLICITUD DEL PROGRAMA DE VACACIONES PARA MAYORES CASTELLÓN SÉNIOR DE LA PROVINCIA DE CASTELLÓN. SOL LICITUD DEL PROGRAMA DE VACANCES PER A MAJORS CASTELLÓN SÉNIOR DE LA PROVÍNCIA DE CASTELLÓ. PLAZAS A

Más detalles

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials.

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials. ORDRE BSF/127/2012, de 9 de maig, per la qual s'actualitzen el cost de referència, el mòdul social i el copagament, així com els criteris funcionals de les prestacions de la Cartera de Serveis Socials

Más detalles

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015 Dades d identificació de la persona sol licitant / Datos de identificación de la persona solicitante Nom / Nombre Primer cognom / Primer apellido Segon cognom / Segundo apellido Tipus identificador / Tipo

Más detalles

1. Condicions generals 1. Condiciones generales

1. Condicions generals 1. Condiciones generales Convocatòria d audicions per a confeccionar una llista de col laboradors de CLARINET BAIX per la T. 2015/16 Convocatoria de audiciones para elaborar una lista de colaboradores de CLARINETE BAJO para la

Más detalles

BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD

BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD 1. La IV edición del Concurso de relatos breves 8 de marzo por la igualdad es una iniciativa de la Concejalía de Igualdad y Familia del

Más detalles

BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III

BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III La entidad financiera CaixaBank, S.A., en adelante "la Caixa", realizará una promoción dirigida a clientes, personas físicas y jurídicas, con residencia

Más detalles

NORMATIVA REGULADORA DEL DOCTORAT A LA UNIVERSITAT DE BARCELONA

NORMATIVA REGULADORA DEL DOCTORAT A LA UNIVERSITAT DE BARCELONA NORMATIVA REGULADORA DEL DOCTORAT A LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (Aprovada pel CdG en sessió de 16 de març de 2012 i modificada pel CdG de data 9 de maig i 19 de juliol de 2012, 29 de maig i 3 d octubre

Más detalles

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA PER COBRIR PLACES VACANTS DE LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA. (Núm. de registre

Más detalles

Poden obrir sense limitació d horari i tots els dies. Poden obrir sense limitació d horari (mínim: 18 h el dia) i tots els dies excepte els dies de tancament obligatori (1 de gener i 25 de desembre) i

Más detalles

1,94% de sucre 0,97% de glucosa

1,94% de sucre 0,97% de glucosa EXERCICIS DE QUÍMICA 1. Es prepara una solució amb 2 kg de sucre, 1 kg de glucosa i 100 kg d aigua destil lada. Calcula el tant per cent en massa de cada solut en la solució obtinguda. 1,94% de sucre 0,97%

Más detalles

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions UNITAT OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions Què treballaràs? En acabar la unitat has de ser capaç de

Más detalles

CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE MERCADERIES CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE MERCANCIAS

CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE MERCADERIES CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE MERCANCIAS CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE MERCADERIES CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE MERCANCIAS 1.- L'empresa COMUNLLAMP, SL i CONFITADOS, SL contracten a Logroño (La Rioja) la realització d'un transport de 30 TM de fruita

Más detalles

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES Camí DE SON CLADERA, 20-07009 Palma Tel. 971470774 Fax 971706062 e-mail: iesjuniperserra@educacio.caib.es Pàgina Web: http://www.iesjuniperserra.net/ ORIENTACIÓ

Más detalles

PREÁMBULO PREÀMBUL DECRETO DECRETE

PREÁMBULO PREÀMBUL DECRETO DECRETE Conselleria de Sanitat DECRET 212/2010, de 17 de desembre, del Consell, que regula el règim jurídic del personal emèrit de les institucions sanitàries de l Agència Valenciana de Salut. [2010/13689] Conselleria

Más detalles

IES J. MIR CFGM GESTIÓ ADMINISTRATIVA EL PATRIMONI

IES J. MIR CFGM GESTIÓ ADMINISTRATIVA EL PATRIMONI EL PATRIMONI CONCEPTE: El Patrimoni és el conjunt de BÉNS, DRETS I OBLIGACIONS de l empresa. Tota empresa, per poder funcionar necessita una sèrie d elements que formen part del seu patrimoni, per exemple:

Más detalles

CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE VIATGERS CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE VIAJEROS

CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE VIATGERS CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE VIAJEROS CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE VIATGERS CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE VIAJEROS 1. El passatger d un autocar que realitza el trajecte Barcelona-Saragossa descobreix, quan arriba a destí, que han desaparegut una sèrie

Más detalles

Servei d Atenció al Client. Requisits tècnics per fer correctament la transmissió de fitxers

Servei d Atenció al Client. Requisits tècnics per fer correctament la transmissió de fitxers Requisits tècnics per fer correctament la transmissió de fitxers Pàgina 1 14/04/2004 ÍNDEX 1. Introducció...3 2. Requeriments tècnics...3 3. Navegació amb Internet Explorer...3 3.1. Situació inicial...

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 27 de gener de 2016, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, per la qual es determina el calendari

Más detalles

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES ACCIONS FORMATIVES DIRIGIDES PRIORITÀRIAMENT A TREBALLADORES I TREBALLADORS DESOCUPATS

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES ACCIONS FORMATIVES DIRIGIDES PRIORITÀRIAMENT A TREBALLADORES I TREBALLADORS DESOCUPATS Introducció D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES ACCIONS FORMATIVES DIRIGIDES PRIORITÀRIAMENT A TREBALLADORES I TREBALLADORS DESOCUPATS Les accions formatives van dirigides prioritàriament a treballadors

Más detalles

EXC. AYUNTAMIENTO DE LA VILA d'olocau

EXC. AYUNTAMIENTO DE LA VILA d'olocau EXC. AYUNTAMIENTO DE LA VILA d'olocau Plaça Major, 1 C.P. 46169 Telèfon 96 270 30 11 Fax 96 273 96 03 CIF P-4618400 H villadeolocau@olocau.es www.olocau.es ORDENANZA REGULADORA DE LA PRESTACIÓN DEL SERVICIO

Más detalles

INSTITUT GUTTMANN - DOSSIER INFORMATIU

INSTITUT GUTTMANN - DOSSIER INFORMATIU Aquesta carta de drets i deures dels ciutadans en relació amb la salut i l atenció sanitària ha estat aprovada amb caràcter de document programàtic a la sessió de govern del Consell Executiu de la Generalitat

Más detalles

CRITERIS DE CORRECCIÓ / CRITERIOS DE CORRECCIÓN

CRITERIS DE CORRECCIÓ / CRITERIOS DE CORRECCIÓN COMISSIÓ GESTORA DE LES PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT COMISIÓN GESTORA DE LAS PRUEBAS DE ACCESO A LA UNIVERSIDAD PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT PRUEBAS DE ACCESO A LA UNIVERSIDAD CONVOCATÒRIA: JULIOL

Más detalles

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS TIPUS DE CONVALIDACIONS Aquest document recull les possibles convalidacions de mòduls i unitats formatives del cicle formatiu de grau superior ICA0 Administració de sistemes,

Más detalles

CRISI INTERNA EN EL PP Isern rebaixa a Cort les exigències de Rodríguez per revisar l'etapa de Calvo El ple aprova per unanimitat donar suport a la denúncia d'emaya i revisar la gestió feta al 2009, però

Más detalles

BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas II

BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas II BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas II La entidad financiera CaixaBank, S.A., en adelante "la Caixa", realizará una promoción dirigida a clientes, personas físicas y jurídicas, con residencia

Más detalles

ANNEX II / ANEXO II. Valoració individual de la Comissió núm. Valoración individual de la Comisión núm. de la plaça núm. de la plaza núm.

ANNEX II / ANEXO II. Valoració individual de la Comissió núm. Valoración individual de la Comisión núm. de la plaça núm. de la plaza núm. ANNEX II / ANEXO II Valoració individual de la Comissió núm. Valoración individual de la Comisión núm. 8.1 de la plaça núm. de la plaza núm. DC02950 Categoria: Categoría: PROFESSOR/A ASSOCIAT/ADA LOU PROFESOR/A

Más detalles

---------- GUIA DE PRESTACIONS I SERVEIS A LA FAMÍLIA ----------

---------- GUIA DE PRESTACIONS I SERVEIS A LA FAMÍLIA ---------- ---------- GUIA DE PRESTACIONS I SERVEIS A LA FAMÍLIA ---------- PRESENTACIÓ La Secretaria de Família del Departament de Benestar Social i Família té com a objectiu principal donar suport a totes les famílies

Más detalles

BASES PER A LA CONCESSIÓ DELS PREMIS AL COMERÇ A LA CIUTAT DE BENICARLÓ

BASES PER A LA CONCESSIÓ DELS PREMIS AL COMERÇ A LA CIUTAT DE BENICARLÓ BASES PER A LA CONCESSIÓ DELS PREMIS AL COMERÇ A LA CIUTAT DE BENICARLÓ Primera: Convocatòria La Regidoria de Comerç i Turisme de l'ajuntament convoca els Premis al Comerç 2015, amb l'objectiu de promoure

Más detalles

Vicepresidencia y Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas. Vicepresidència i Conselleria d Igualtat i Polítiques Inclusives

Vicepresidencia y Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas. Vicepresidència i Conselleria d Igualtat i Polítiques Inclusives Vicepresidència i Conselleria d Igualtat i Polítiques Inclusives DECRET 72/2016, de 10 de juny, del Consell, pel qual es regula la targeta d estacionament per a vehicles que transporten persones amb discapacitat

Más detalles

Maternitat Paternitat Risc durant l embaràs Risc durant la lactància natural

Maternitat Paternitat Risc durant l embaràs Risc durant la lactància natural Maternitat Paternitat Risc durant l embaràs Risc durant la lactància natural PRESTACIONS @ dministración electrónica GOBIERNO DE ESPAÑA MINISTERIO DE EMPLEO Y SEGURIDAD SOCIAL SECRETARIA D ESTAT DE LA

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a doctor junior de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a doctor junior de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 2 de febrer de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor júnior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Versió castellana de les normes de publicitat PO FEDER 2007-2013 (R. CE 1828/2006)

Versió castellana de les normes de publicitat PO FEDER 2007-2013 (R. CE 1828/2006) Versió castellana de les normes de publicitat PO FEDER 2007-2013 (R. CE 1828/2006) Artículo 8.Responsabilidades de los beneficiarios relativas a las medidas de información y publicidad destinadas al público.

Más detalles

Document núm. 21, 10 de desembre de 2008 PUBLICAT EL REIAL DECRET SOBRE ESPECIALITATS DELS COSSOS DE CATEDRÀTICS I RESTA DE COSSOS DOCENTS

Document núm. 21, 10 de desembre de 2008 PUBLICAT EL REIAL DECRET SOBRE ESPECIALITATS DELS COSSOS DE CATEDRÀTICS I RESTA DE COSSOS DOCENTS Document núm. 21, 10 de desembre de 2008 PUBLICAT EL REIAL DECRET SOBRE ESPECIALITATS DELS COSSOS DE CATEDRÀTICS I RESTA DE COSSOS DOCENTS El BOE ha publicat recentment el REAL DECRETO 1834/2008, de 8

Más detalles

EL BO SOCIAL, APROFITA L!

EL BO SOCIAL, APROFITA L! EL BO SOCIAL, APROFITA L! El Bo Social, aprofita l! Què és? Un descompte del 25% en la factura de l electricitat del preu del terme de potència (terme fix) i del consum. En cap cas dels lloguers o serveis

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 4 de desembre de 2015, del director general de Política Educativa, per la qual resol la convocatòria del concurs d assignacions i ajudes

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 8 de gener de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador doctor junior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

2. El cumplimiento de los requisitos previstos en el apariado anterior, será

2. El cumplimiento de los requisitos previstos en el apariado anterior, será Y ADMIN ISTRACIONES PÚBLICAS SECRETARÍA DE ESTADO DE ADMINISTRACIONES PÚBLICAS SECRETARÍA GENERAL OE COORDINACIÓN AUTONOMICA Y LOCAL Nota relativa a la aplicación de la disposición transitoria décima de

Más detalles

Politècnica de València, per la qual es convoca concurs d accés a places de cossos docents universitaris. [2015/8348]

Politècnica de València, per la qual es convoca concurs d accés a places de cossos docents universitaris. [2015/8348] Universitat Politècnica de València RESOLUCIÓ de 29 de setembre de 2015, de la Universitat Politècnica de València, per la qual es convoca concurs d accés a places de cossos docents universitaris. [2015/8348]

Más detalles

SERVICIOS SUMINISTROS

SERVICIOS SUMINISTROS SERVICIOS SUMINISTROS SECCIÓN : PÁGINA : FECHA : D.1. 3 02/07/14 CIRCULAR - 59/14 Instalaciones Baja Tensión Apreciado/a Colegiado/a: Te adjuntamos al presente la información sobre: - La última campaña

Más detalles

BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA BOLETIN OFICIAL DE LA PROVINCIA DE VALENCIA

BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA BOLETIN OFICIAL DE LA PROVINCIA DE VALENCIA 5 Excel lentíssima Diputació Provincial de València Central de Compres Anunci de l Excel lentíssima Diputació Provincial de València sobre aprovació de la convocatòria i les bases del programa de formació

Más detalles

TEMA 11.- Finançament extern de l empresa. 11.1. Accions/ Participacions.

TEMA 11.- Finançament extern de l empresa. 11.1. Accions/ Participacions. TEMA 11.- Finançament extern de l empresa. 11.1. Accions/ Participacions. Les accions representen parts alíquotes del capital social, i és nul la la creació d'accions que no respongui a una efectiva aportació

Más detalles

CONVENIO DE SUBVENCIÓN DE MOVILIDAD DE ESTUDIANTES PARA ESTUDIOS

CONVENIO DE SUBVENCIÓN DE MOVILIDAD DE ESTUDIANTES PARA ESTUDIOS Aquest document l ha d emplenar i signar l estudiant (no la universitat de destí), abans de l estada. Només cal emplenar els apartats marcats de color blau. CONVENIO DE SUBVENCIÓN DE MOVILIDAD DE ESTUDIANTES

Más detalles

Contracte de cessió de marca

Contracte de cessió de marca Contracte de cessió de marca Especialitat: Dret Civil Tipus de cas: Cas Judicial I. Suposat de fet. Barcelona, 2004.09.25 La societat FALABELLA, S.L. és titular de marca "Mixta", inscrita al Registre de

Más detalles

RÈGIM ECONÒMIC DELS DIPUTATS. Pressupost per al 2014

RÈGIM ECONÒMIC DELS DIPUTATS. Pressupost per al 2014 RÈGIM ECONÒMIC DELS DIPUTATS Pressupost per al 2014 1. Retribucions Els diputats tenen dret a una assignació fixa i poden percebre també assignacions variables amb el caràcter d indemnització per a l exercici

Más detalles

Hacer oferta pública de dos plazas de investigador doctor junior de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de dos plazas de investigador doctor junior de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 2 de novembre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública de dos places d investigador doctor júnior d aquest organisme amb contracte

Más detalles

LES REGLES DE VALORACIÓ DE LES RETRIBUCIONS EN ESPÈCIE.

LES REGLES DE VALORACIÓ DE LES RETRIBUCIONS EN ESPÈCIE. LES REGLES DE VALORACIÓ DE LES RETRIBUCIONS EN ESPÈCIE. El passat dissabte 26 de juliol es publicava en el Butlletí Oficial de l Estat el Reial Decret 637/2014, de 25 de juliol, pel que es modifica l article

Más detalles

TEORIA I QÜESTIONARIS

TEORIA I QÜESTIONARIS ENGRANATGES Introducció Funcionament Velocitat TEORIA I QÜESTIONARIS Júlia Ahmad Tarrés 4t d ESO Tecnologia Professor Miquel Estruch Curs 2012-13 3r Trimestre 13 de maig de 2013 Escola Paidos 1. INTRODUCCIÓ

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a doctor senior de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a doctor senior de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ d 1 de febrer de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor sènior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Fer l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d acord amb les bases següents:

Fer l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d acord amb les bases següents: Universitat de València RESOLUCIÓ de 30 d octubre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

NORMES D ÚS DE LA BIBLIOTECA

NORMES D ÚS DE LA BIBLIOTECA Biblioteca Municipal Pompeu Fabra NORMES D ÚS DE LA BIBLIOTECA Novembre de 2006 NORMES D ÚS DE LA BIBLIOTECA 1. Accés a la Biblioteca La Biblioteca és un servei públic municipal obert a tots els ciutadans,

Más detalles

TEMA 4: Equacions de primer grau

TEMA 4: Equacions de primer grau TEMA 4: Equacions de primer grau Full de preparació Aquest full s ha de lliurar el dia de la prova Nom:... Curs:... 1. Expressa algèbricament les operacions següents: a) Nombre de rodes necessàries per

Más detalles

02- TASA POR LA PRESTACIÓN DEL SERVICIO DE ACOMETIDA DEL ALCANTARILLADO ORDENANZA REGULADORA

02- TASA POR LA PRESTACIÓN DEL SERVICIO DE ACOMETIDA DEL ALCANTARILLADO ORDENANZA REGULADORA 02- TASA POR LA PRESTACIÓN DEL SERVICIO DE ACOMETIDA DEL ALCANTARILLADO ORDENANZA REGULADORA Artículo 1º.- Fundamento Jurídico. En uso de las facultades concedidas por los artículos 133.2 y 142 de la Constitución

Más detalles

MISSIÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014

MISSIÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014 PROMOCIÓN INTERNACIONAL nº - 124 / 31-24 setembre 2014 Catalunya MISÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014 Ens plau informar-los de la propera missió empresarial a la Costa

Más detalles

REGLAMENT DE MATRÍCULA DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA PER A TÍTOLS DE GRAU I MASTER

REGLAMENT DE MATRÍCULA DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA PER A TÍTOLS DE GRAU I MASTER REGLAMENT DE MATRÍCULA DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA PER A TÍTOLS DE GRAU I MASTER EXPOSICIÓ DE MOTIUS La Llei Orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d Universitats (LOU) i posteriorment la Llei Orgànica

Más detalles

194 Beques 'Santander CRUE CEPYME Pràctiques en Empresa' per a estudiants de la Universitat de València Curs 2012/2013

194 Beques 'Santander CRUE CEPYME Pràctiques en Empresa' per a estudiants de la Universitat de València Curs 2012/2013 194 Beques 'Santander CRUE CEPYME Pràctiques en Empresa' per a estudiants de la Universitat de València Curs 2012/2013 OBJECTIUS Promoure la realització de pràctiques entre els estudiants de la Universitat

Más detalles

I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS

I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS GAVAMÓN, es un festival de cine y derechos humanos, que pretende visualizar los esfuerzos e iniciativas que personas e instituciones llevan a cabo para mejorar

Más detalles

Conselleria d Educació, Cultura i Esport Conselleria de Educación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Cultura i Esport Conselleria de Educación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Cultura i Esport ORDE 17/2013, de 15 d abril, de la Conselleria d Educació, Cultura i Esport, per la qual es regulen les titulacions administratives que faculten per a l ensenyament

Más detalles

REGLAMENTO DE PRÁCTICAS EXTERNAS

REGLAMENTO DE PRÁCTICAS EXTERNAS REGLAMENT DE PRÀCTIQUES EXTERNES DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA REGLAMENTO DE PRÁCTICAS EXTERNAS DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA Preàmbul... 3 Capítol I. Disposicions generals... 3 Article 1. Definicions...

Más detalles

CORTS VALENCIANES BOLLETÍ OFICIAL BOLETÍN OFICIAL. Número 36 VIII Legislatura València, 1 de desembre de 2011 III. INFORMACIÓN III.

CORTS VALENCIANES BOLLETÍ OFICIAL BOLETÍN OFICIAL. Número 36 VIII Legislatura València, 1 de desembre de 2011 III. INFORMACIÓN III. CORTS VALENCIANES BOLLETÍ OFICIAL BOLETÍN OFICIAL Número 36 VIII Legislatura València, 1 de desembre de 2011 SUMARI SUMARIO III. INFORMACIÓ III. INFORMACIÓN a) Acords, resolucions i comunicacions dels

Más detalles

TFGs d oferta pública i concertats:

TFGs d oferta pública i concertats: Guia ràpida per a donar d'alta un TFG/TFM A continuació es detalla una guia ràpida per a donar d alta un TFG, el procediment a seguir dependrà del tipus de TFG TFGs d oferta pública i concertats: Els passos

Más detalles

1r CONVENI DE CATALUNYA D ACCIÓ SOCIAL AMB INFANTS, JOVES, FAMÍLIES I D ALTRES, EN SITUACIÓ DE RISC.

1r CONVENI DE CATALUNYA D ACCIÓ SOCIAL AMB INFANTS, JOVES, FAMÍLIES I D ALTRES, EN SITUACIÓ DE RISC. 1r CONVENI DE CATALUNYA D ACCIÓ SOCIAL AMB INFANTS, JOVES, FAMÍLIES I D ALTRES, EN SITUACIÓ DE RISC. Article 2.- Àmbit funcional Quedaran afectades pel present Conveni, independentment de la titularitat

Más detalles

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A IMPRESOS PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A CURS 2014-15 CEIP CAN PASTILLA CEIP CAN PASTILLA CURS 2014-15 Autorització de l ús de les imatges dels alumnes El

Más detalles

CONCURS D ADJUDICACIÓ DE L ARRENDAMENT DEL BAR PER A LA SEVA EXPLOTACIÓ

CONCURS D ADJUDICACIÓ DE L ARRENDAMENT DEL BAR PER A LA SEVA EXPLOTACIÓ CONCURS D ADJUDICACIÓ DE L ARRENDAMENT DEL BAR PER A LA SEVA EXPLOTACIÓ OCTUBRE 2015 c/aliança, 17, 08186 Lliçà d Amunt 93 841 45 33 bustia@lalianca.cat BASES PER A LA PRESENTACIÓ DE PROJECTES PER A L

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 27 de gener de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de SOLUCIONES ASORCAD, S.L.

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de SOLUCIONES ASORCAD, S.L. Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de SOLUCIONES ASORCAD, S.L. 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de SOLUCIONES ASORCAD,

Más detalles

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport ORDRE 16/2016, de 20 de maig, de la Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es regulen les proves d accés a cicles formatius

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de EDICIONES DON BOSCO en la

Más detalles

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO Suplement en llengua catalana al núm. 160 Dijous 5 de juliol de 2012 Secc. I. Pàg. 1 I. DISPOSICIONS GENERALS MINISTERI D EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT 9007 Reial decret 1000/2012, de 29 de juny, pel qual

Más detalles

ACTUALITAT IMMOBILIÀRIA: EL PROCEDIMENT DE REGULARITZACIÓ CADASTRAL, I UNA BREU APROXIMACIÓ A LA FISCALITAT EN LA TRANSMISSIÓ DE FINQUES.

ACTUALITAT IMMOBILIÀRIA: EL PROCEDIMENT DE REGULARITZACIÓ CADASTRAL, I UNA BREU APROXIMACIÓ A LA FISCALITAT EN LA TRANSMISSIÓ DE FINQUES. ACTUALITAT IMMOBILIÀRIA: EL PROCEDIMENT DE REGULARITZACIÓ CADASTRAL, I UNA BREU APROXIMACIÓ A LA FISCALITAT EN LA TRANSMISSIÓ DE FINQUES. 1.- EL PROCEDIMENT DE REGULARITZACIÓ CADASTRAL. La normativa cadastral

Más detalles

DEPARTAMENT FISCAL. Inversió del subjecte passiu en l'execució d'obres

DEPARTAMENT FISCAL. Inversió del subjecte passiu en l'execució d'obres Inversió del subjecte passiu en l'execució d'obres pàgina 2 de 15 Les factures dels industrials de la construcció, han d anar amb Iva o sense? La llei 7/2012 de 29 d octubre va modificar diverses normes

Más detalles

VOTACIÓ DE LA MOCIÓ DE C s SOBRE LES MESURES PER A FER FRONT A LES DESOCUPACIÓ DE LES PERSONES DE MÉS DE QUARANTA-CINC ANYS

VOTACIÓ DE LA MOCIÓ DE C s SOBRE LES MESURES PER A FER FRONT A LES DESOCUPACIÓ DE LES PERSONES DE MÉS DE QUARANTA-CINC ANYS 07/05/2015 Aquest text està pendent de revisió i correcció. El text oficial de la moció aprovada serà el que es publicarà al Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya VOTACIÓ DE LA MOCIÓ DE C s SOBRE

Más detalles

- 2014 Informe Novembre, 2014 Presentat a: 1 Raval de Jesús, 36. 1ª planta 43201 Reus T. 977 773 615 F. 977 342 405 www.gabinetceres.com INTRODUCCIÓ I ASPECTES METODOLÒGICS 3 CARACTERÍSTIQUES DEL PARTICIPANT

Más detalles

Inscriure s al cens de l Agència Tributària per obtenir el Número d Identificació Fiscal (NIF). S ha d omplir l imprès 036 (alta censal), amb el qual també es dóna d alta de l Impost sobre Activitats Econòmiques

Más detalles

ESTADÍSTIQUES I GRÀFICS a ITACA (en castellano más adelante, pág. 15 a 28)

ESTADÍSTIQUES I GRÀFICS a ITACA (en castellano más adelante, pág. 15 a 28) ESTADÍSTIQUES I GRÀFICS a ITACA (en castellano más adelante, pág. 15 a 28) Des de Centre Llistats Estadístiques i Gràfics podrà obtindre informació estadística sobre distints aspectes acadèmics del seu

Más detalles

MOLT IMPORTANT Llegiu les instruccions per a omplir la sol licitud. MUY IMPORTANTE Leer instrucciones para cumplimentar la solicitud

MOLT IMPORTANT Llegiu les instruccions per a omplir la sol licitud. MUY IMPORTANTE Leer instrucciones para cumplimentar la solicitud MOLT IMPORTANT Llegiu les instruccions per a omplir la sollicitud MUY IMPORTANTE Leer instrucciones para cumplimentar la solicitud SOLLICITUD DEL PROGRAMA VACANCES SOCIALS PER A MAJORS DE LA COMUNITAT

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 22 juny de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral temporal.

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U.

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U. Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U. 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de INSERT STAR, S.L.U. en la

Más detalles

DISPOSICIONS DEPARTAMENT D'ENSENYAMENT

DISPOSICIONS DEPARTAMENT D'ENSENYAMENT 1/44 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya DISPOSICIONS DEPARTAMENT D'ENSENYAMENT RESOLUCIÓ ENS/226/2015, de 12 de febrer, per la qual es convoquen les proves d'accés als cicles formatius de formació

Más detalles

PROGRAMA d EURECAT Més que una feina. Passió per la tecnologia

PROGRAMA d EURECAT Més que una feina. Passió per la tecnologia PROGRAMA d EURECAT Més que una feina. Passió per la CONVOCATÒRIA 2016-17 BASES GENERALS Programa Més que una feina. Passió per la CONVOCATÒRIA 2016-17 1. Presentació EURECAT és el gran Centre Tecnològic

Más detalles

ITINERARI D ESPECIALITZACIÓ DE PSICOLOGIA CLÍNICA I DE LA SALUT

ITINERARI D ESPECIALITZACIÓ DE PSICOLOGIA CLÍNICA I DE LA SALUT Facultat de Psicología CURS ACADÈMIC 2009-2010 ITINERARI D ESPECIALITZACIÓ DE PSICOLOGIA CLÍNICA I DE LA SALUT A l itinerari d especialització de Psicologia Clínica i de la Salut es podrà accedir per dues

Más detalles

terrestre mediante los últimos avances en teledetección,

terrestre mediante los últimos avances en teledetección, Universitat de València RESOLUCIÓ de 28 de gener de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de XVIA

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de XVIA Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de XVIA 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de MULTIVÍA NEGOCIADO Y DEFENSA ADMINISTRATIVA

Más detalles