CENTRE D ART I NOVES TECNOLOGIES CAN FONT. curs gestionat per:

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "CENTRE D ART I NOVES TECNOLOGIES CAN FONT. curs gestionat per:"

Transcripción

1 CENTRE D ART I NOVES TECNOLOGIES CAN FONT curs gestionat per:

2 Les classes s iniciaran a partir del dia 4 d octubre de Període de matriculació del 6 al 9 de setembre per a residents a les Franqueses i del 9 de al 24 de setembre per a residents i no residents. Els cursos de curta durada, així com els que comencin més tard, el període d inscripció restarà fi ns a una setmana abans del començament del curs. Cursos per a escolars A part de la quota mensual, en el moment de la inscripció, cal abonar la quantitat de 16,80 en concepte de drets matrícula. Juguem en anglès I Pràctica lúdica de la llengua anglesa per als més petits i de reforç a l assignatura corresponent per als més grans. Nens de 1r a 6è d EP. 1 hora setmanal, d octubre a juny. Dimarts de 17:30 a 18:30h. 20,30 /mes. Juguem en anglès II Pràctica lúdica de la llengua anglesa per als més joves i de reforç a l assignatura corresponent per als més grans. Joves d ESO. 1 hora setmanal, d octubre a juny. Dijous de 17:30 a 18:30h. 20,30 /mes. Reforç escolar Adreçat a nens escolaritzats en algun nivell entre 1r d EP i 4t d ESO. Ha de servir per a reforçar fonamentalment les àrees de llengua catalana i matemàtiques i, eventualment, aquelles en què cada nen, individualment, vulgui plantejar dubtes o inquietuds. Modalitat A: 1 h. setmanal, d octubre a juny. Dilluns o dimecres de 17:30 a 18:30h. 16,80 /mes. Modalitat B: 2 h. setmanals, d octubre a juny. Dilluns i dimecres de 17:30 a 18:30h. 33,60 /mes. Taller de pintura i dibuix infantil Per a nens d educació infantil o educació primària i que ha de servir per a contribuir a educar l esperit artístic i la imaginació dels nens; també per a passar una estona fent una activitat plaent organitzada. 2 hores setmanals, d octubre a juny. Dilluns de 17:30 a 19:30h. 31,50 /mes. Inclou un cost de material de 7,10 /mes. Psicomotricitat vivencial: aprendre jugant Acció educativa a través del joc i de relació amb els altres per tal de promoure el desenvolupament harmònic i integral de l infant des de la seva globalitat i organitzar la unitat de l infant com a persona relacional i comunicativa amb el seu entorn. 1,5 hores setmanals, d octubre a juny. Divendres de 17:30 a 19h. 24,40 /mes. Ioga per a infants Taller de Ioga per a nens i nenes d educació infantil o educació primària. Relaxació, fl exibilitat, consciència d un mateix... 1,5 hores setmanals, d octubre a juny. Dimecres de 17:30 a 19h. 24,40 /mes. Casal de Nadal per a infants La setmana després del Nadal organitzem un casal per a nens i nenes, en què es combinen les tasques educatives amb les lúdiques perquè els infants s ho passin bé tot aprenent. Del 27 al 31 de desembre. De dilluns a divendres de 8:45 a 13:45h. 50 tots els matins.

3 Cursos per a joves A partir de 14 anys. En els cursos de durada d octubre a juny, a part de la quota mensual, en el moment de la inscripció, cal abonar la quantitat de 16,80 en concepte de drets matrícula. Introducció a l animació digital I Introducció a les tècniques d animació simple en 2D utilitzant el programa Flash CS5. Dibuix dels elements, deformació, modifi cació, substitució de les diferents parts d un cos animat, dinàmica, preparació d un guió. Aquest curs té programada una II i III part a partir del mes del mes de gener. Durada 18 hores, d octubre a desembre. Divenddres de 17:30 a 19:20h. 99 tot el curs. Dibuix de còmic. Introducció a les diferents tècniques de dibuix de còmic, explicar una història, elaboració del guió. Dimarts de 17:30 a 19:30h. 36,10 /mes. Danses ètniques Introducció a les diferents cultures de les danses: africanes, Bollywood i dansa del ventre entre d altres. Duráda d octubre a juny. Dimarts de 17:30 a 19h. 24,40 /mes. Dibuix i pintura digital I Iniciació a la il lustració, el dibuix i la pintura, utilitzant tècniques digitals, tant vectorial com imatge de mapa de bits. Utilització dels programes Illustrator i PhotoShop CS5. Aquest curs te programada una II i III part a partir del mes de gener. Durada 18 hores, d octubre a desembre. Dijous de 17:30 a 19:20h. 99 tot el curs. Creació de pàgines web I Iniciació al món web, utilització de servidors, preparació d imatges, animacions, navegació, creació i gestió de pàgines utilitzant Adobe Dreamweaver CS5. Aquest curs te programada una II i III part a partir del mes del mes de gener. Durada 18 hores, d octubre a desembre. Dilluns de 17:30 a 19:20h. 99 tot el curs.

4 Cursos per a adults En els cursos de durada d octubre a juny o a juliol, a part de la quota mensual, en el moment de la inscripció, cal abonar la quantitat de 16,80 en concepte de drets matrícula. Idiomes Practiquem anglès I. Curs d iniciació a l anglès. Aprenentatge i adquisició de conceptes i vocabulari bàsic. Adreçat a alumnes que volen començar a aprendre aquesta llengua, nivell Elementary. Dilluns de 19:30 a 21:30h. 36,10 /mes. Practiquem anglès II. Curs de consolidació dels conceptes bàsics de l anglès i progressió en l aprenentatge d aquesta llengua. S estudiarà la gramàtica anglesa amb deteniment, així com més vocabulari, i es consolidaran aquests aspectes amb la comprensió lectora i la creació de textos sobre temes diversos. Adreçat a alumnes que coneixen l anglès però que tenen un nivell bàsic i volen progressar, nivell Pre-intermediate. Dimarts de 19:30 a 21:30h. 36,10 /mes. Practiquem anglès III. Curs de nivell mitjà en el qual els alumnes consolidaran els seus coneixements de l anglès i entraran més en detall en aspectes lèxics i de comprensió, donant-se per suposat el coneixement de la gramàtica d aquesta llengua. Adreçat a alumnes que coneixen la llengua anglesa i que volen adquirir més coneixements en aquesta matèria. Les classes són íntegrament en anglès, nivell Intermediate. Dimecres de 19:30 a 21:30h. 36,10 /mes. Tertúlies en anglès Curs de conversa en anglès. Es debaten diversos temes d actualitat amb l objectiu que els alumnes donin la seva opinió i/o defensin alguna postura envers el tema proposat. L objectiu és practicar l anglès, aprendre vocabulari i adquirir fl uïdesa. Aquest curs està adreçat als alumnes que tinguin un nivell mitjà. Durada d octubre a juliol. Dijous de 20 a 21h. 15,80 /mes. Practiquem francès I Curs d iniciació al francès. Aprenentatge i adquisició de conceptes i vocabulari bàsic. Adreçat a alumnes que volen començar a aprendre aquesta llengua i no tenen coneixements de l idioma. 1 hora setmanal, d octubre a juny. Dimarts de 19:30 a 21:30h. 36,10 /mes. Practiquem francès II Curs de consolidació dels conceptes bàsics del francès i progressió en l aprenentatge d aquesta llengua. S estudiarà la gramàtica amb deteniment, així com més vocabulari, i es consolidaran aquests aspectes amb la comprensió lectora i la creació de textos sobre temes diversos. Adreçat a alumnes que coneixen el francès però que tenen un nivell bàsic i volen progressar en l idioma. Curs anual d octubre a juny. Dijous de 19:30 a 21:30h. 36,10 /mes. Tertúlies d italià Es debaten diversos temes d actualitat amb l objectiu que els alumnes donin la seva opinió i/o defensin alguna postura envers el tema proposat. Adreçat a alumnes que vulguin practicar l italià, aprendre vocabulari i adquirir fl uïdesa. 1 hora setmanal, d octubre a juny. Dimecres de 20 a 21h. 15,80 /mes.

5 Tallers Tallers de pintura i dibuix Dins de cadascú hi ha un petit artista. Aquest taller serveix per a expressar d una manera planera i amb l ajuda de la professora tot allò que sempre hem volgut transmetre a través de la pintura, dibuix o arts plàstiques. Durada d octubre a juliol. Opció A els dimecres de 18:30 a 21h. Opció B els divendres de 18 a 20:30h. 35,60 /mes. Taller de restauració de mobles Restauració per a principiants i afi cionats, Els alumnes de cursos anteriors practicaran els coneixements adquirits tot ampliat el ventall i els nous alumnes podran conèixer el material i, en funció de la peça, podran fer un tastet del que és la restauració. Es poden restaurar peces rústiques o decorar pictòricament mobles, també tractar ferro i metalls variats. Tot anirà en funció de la peça que porti l alumne. Durada d octubre a juliol. Dijous de 18:30 a 21h. 35,60 /mes. Taller de Patchwork Taller creatiu. Amb diferents retalls de roba es poden crear infi nitat de formes amb les quals es fan meravellosos coixins, tapissos, fl assades etc. Durada d octubre a juliol. Dimarts de 18:30 a 20:30h. 22,30 /mes. Utilització pràctica de la càmera digital Iniciació a la càmera digital i aprendre a utilitzar-la. Introducció als conceptes de fotografi a: velocitat, lluminositat, composició, etc. Taller eminentment pràctic en horari de matí per a aprofi tar al màxim la llum de dia. Un dissabte de 10 a 12h. del matí cada quinzena d octubre a desembre. (12 h). 67. tot el curs Taller d imatge digital Introducció a l ajustament, retoc i manipulació d imatge, així com a la creació d efectes especials, utilitzant el programa Adobe PhotoShop CS5, Taller eminentment pràctic, Durada d octubre a juny, (68 h). Dilluns de 19:30 a 21:30h. 26,40 /mes. Ikebana. Arranjaments fl orals segons la fi losofi a zen de l observació de la natura i que ofereix la possibilitat d introspecció personal o meditació a través dels elements naturals emprats.de gener a maig, (20 h.) Dimarts de 18:30 a 19:30h. 95 tot el curs. Aquest curs te una despesa d uns 50 en concepte de material i eines per l alumne. Informàtica Informàtica Bàsica Adreçat a alumnes sense coneixements en aquesta disciplina o amb coneixements molt bàsics o fragmentats i que vulguin ampliar-los. Duració d octubre a juny. Dimarts de 17:30 a 19:30h. 26,40 /mes. Informàtica nivell II Adreçat a alumnes ja iniciats en aquesta disciplina i que desitgin ampliar els seus coneixements d utilització de l ordinador, l ofimàtica i l entorn d Internet. Duració d octubre a juny. Dimarts de 19:30 a 21:30h. 26,40 /mes. Preparació per l ACTIC Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Preparació per obtenir el certifi cat acreditatiu de la competència digital de la Generalitat de Catalunya, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació.de gener a març (20h), Dijous de 19:30 a 21:30h. 95 tot el curs

6 Expressió Corporal Ioga dinàmic El Ioga dinàmic combina moviment expansiu i meditatiu amb estiraments i meditació, amb la respiració com a nexe de tota la sessió. És un Ioga profund on, després d activar el cos, la consciència respiratòria ens aquieta la ment i vivim el silenci amb pau i alegria. Opció A: Dilluns de 19:30 a 21h. Opció B: Dimecres de 19:30 a 21h. 24,40 /mes. Danses ètniques Introducció a les diferents cultures de les danses: africanes, Bollywood i del ventre, entre d altres. Dimarts de 19:30 a 21h. 24,40 /mes. Moure el cos i l ànima. Treball corporal Vivenciar un treball des del cos focalitzat en la consciència corporal i en el moviment que permeti obrir una via cap a l expressió de la pròpia persona en la seva integritat (cos, emoció i ment), ajuda a millorar el nostre estat personal i a alliberar tensions, facilitant una millor relació amb nosaltres mateixos i amb els altres. Divendres de 19:30 a 21h. 24,40 /mes Risoteràpia Teràpia de grup que indueix a desenvolupar la capacitat d alliberar l expressivitat, l entusiasme i l alegria a través de jocs divertits, comunicatius, expressió corporal, música i relaxació. 7 hores d octubre a desembre. Divendres de 19:30 a 20: tot el curs. Salut i Cultura Dietètica i nutrició Introducció a l alimentació sana. Aprenem a menjar bé. Els benefi cis de la bona alimentació i del control de la dieta. Durada d octubre a gener (21h). Dimecres de 19:30 a 21h. 90 tot el curs. Cuina moderna i de festes Aprofitar la proximitat de les festes de Nadal per a donar unes nocions de plats, idees, tècniques i consells basats en la manera de cuinar més moderna i senzilla. Divendres 5, 12, 19 i 27 de novembre (8 h.) de 19:30 a 21:30h Oferta promoció cuina, descompte del 50%. 20 tot el curs. Història de l Art II Curs permanent d història de l art amb visites opcionals a museus de tot l estat i sud de l estat francès, segons l oferta del moment. D octubre a juny. Dimecres de 10 a 12h del matí. 25,40 /mes. Accés a la universitat Per a més grans de 25 anys Curs semipresencial. Preparació de la modalitat Arts i Humanitats i Ciències Socials i Jurídiques. Part comuna: Comentari de text, llengua castellana i catalana (llengua estrangera NO). Part específica: Geografia i Història Contemporània Dimarts i dijous de 18:45 a 22h. (125 h.) Tot el curs Coordinadora: Anna González. Per a més grans de 45 anys Preparació de la part comuna: Comentari de text, llengua castellana i catalana. preparació a l entrevista personal que l alum-

7 ne ha de mantenir amb un tribunal per a demostrar la seva idoneïtat per a cursar la carrera a la que vol optar. Dimarts i dijous de 18:45 a 22h. (83 hores) Tot el curs. Coordinadora: Anna González. Curs d actualització didàctica i preparació a l ingrés al cos de mestres de l escola pública Educació Infantil Educació Primària Educació Especial: Pedagogia terapèutica Educació Primària: Educació física Eix A: Elaboració de la programació didàctica de manera tutoritzada. Eix B: Lliurament i exposició del temari desenvolupat. Eix C: Marc legislatiu i context de les proves d ingrés. Eix D: Estratègies comunicatives per a la defensa oral. Dilluns de 18 a 21h. (100h) Curs reconegut pel Departament d Educació dins del Pla de Formació Permanent del Professorat Coordinadora: Neus Sol Possibilitat de crèdit a interès zero. INFORMACIONS IMPORTANTS 1. En els cursos de duració d octubre a juny o juliol, a part de la quota mensual, en el moment de la inscripció, cal abonar la quantitat de 16,80 en concepte de drets matrícula. 2. Els diferents cursos no s obriran si no hi ha un nombre sufi cient d alumnes inscrits. 3. Alguns d aquests cursos podrien sofrir lleugeres alteracions de dia o horari si, un cop fetes les inscripcions, calgués ajustar l oferta formativa. En aquest cas, s informaria personalment als afectats i, en cas de no interessar el nou horari, si ja s hagués abonat la matrícula, CAN FONT en retornaria l import íntegrament. Escola de tardor per a mestres: Moodle per a docents Utilització de l eina per realitzar cursos interactius en la web. Durada 30 hores, d octubre a desembre. Dimecres de 18 a 21h. 195 Plàstica a l escola Curs per a proveir als docents d idees, tècniques, materials, etc. Curs de 30 hores d octubre a desembre. Dilluns de 18 a 21h. 195

8 PLACES LIMITADES Passeig del Pedraforca, 22 les Franqueses del Vallès Tel: Horari d inscripció: De dimarts a dissabtes, matins, de 10 a 13h. De dilluns a divendres, tardes, de a 20h. Període de matriculació del 6 al 9 de setembre per a residents a les Franqueses i del 9 al 24 de setembre per a residents i no residents. gestionat per:

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES Camí DE SON CLADERA, 20-07009 Palma Tel. 971470774 Fax 971706062 e-mail: iesjuniperserra@educacio.caib.es Pàgina Web: http://www.iesjuniperserra.net/ ORIENTACIÓ

Más detalles

LAIESTIU. Campus i escoles esportives d estiu

LAIESTIU. Campus i escoles esportives d estiu LAIESTIU 2016 Campus i escoles esportives d estiu Ser Soci té avantatges Tennis Pàdel Fem esport en família QUOTA ÚNICA Quan fer esport en família ha esdevingut un estalvi? Si us doneu d alta de la Quota

Más detalles

Missió de Biblioteques de Barcelona

Missió de Biblioteques de Barcelona Missió de Biblioteques de Barcelona Facilitar a tota la ciutadania -mitjançant els recursos materials, la col lecció i la programació de les biblioteques- l accés lliure a la informació, al coneixement

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015 ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015 Consultes: info@laporciuncula.com whatsapp 609 609 536 (Juanje Bouzas) www.facebook.com/apalaporciuncula GUARDERIA í ESCOLA MATINERA De les 7 45 h. fins a les 9

Más detalles

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ PROGRAMACIÓN CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ OFERTA FORMATIVA DICIEMBRE 2015 JUNIO 2016 OFERTA FORMATIVA DESEMBRE 2015 JUNY 2016 El plazo de inscripción de

Más detalles

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART PROGRAMA DE CURSOS I ACTIVITATS GENER - MARÇ 2016 CENTRE JUJOL CAN NEGRE COM A ESCOLA MUNICIPAL D ART ESPAI PER L ART, AMB L ART Amb aquests eixos i un espai

Más detalles

Valencià Mitjà / Valenciano Intermedio Valencià Superior/ Valenciano Superior Anglés 1 / Ingles Anglés 2 / Inglés

Valencià Mitjà / Valenciano Intermedio Valencià Superior/ Valenciano Superior Anglés 1 / Ingles Anglés 2 / Inglés ESCOLA MUNICIPAL D ADULTS / E.P.A. AJUNTAMENT DE BÉTERA 2014 / 2015 CURS Places Plazas Vacants Alfabetització i neolectors / Alfabetización y 12 8 neolectores Primer Cicle. Nivell 1 Graduado Educación

Más detalles

Seguretat informàtica

Seguretat informàtica Informàtica i comunicacions Seguretat informàtica CFGM.SMX.M06/0.09 CFGM - Sistemes microinformàtics i xarxes Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquesta col lecció ha estat dissenyada

Más detalles

TEORIA I QÜESTIONARIS

TEORIA I QÜESTIONARIS ENGRANATGES Introducció Funcionament Velocitat TEORIA I QÜESTIONARIS Júlia Ahmad Tarrés 4t d ESO Tecnologia Professor Miquel Estruch Curs 2012-13 3r Trimestre 13 de maig de 2013 Escola Paidos 1. INTRODUCCIÓ

Más detalles

INFORMACIONS INSCRIPCIÓ CURS Grups Places 1 20

INFORMACIONS INSCRIPCIÓ CURS Grups Places 1 20 ESCOLA MUNICIPAL D ADULTS / E.P.A. AJUNTAMENT DE BÉTERA Avinguda València, 26 961 601 874 INFORMACIONS INSCRIPCIÓ CURS Grups Places Curs Participació i Preparació per altres programes formatius / Curso

Más detalles

DIVISIBILITAT. Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 5 35

DIVISIBILITAT. Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 5 35 ESO Divisibilitat 1 ESO Divisibilitat 2 A. El significat de les paraules. DIVISIBILITAT Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 = 7 5 35 = 5 7 35 7 0 5 35

Más detalles

ANNEX Pla d estudis conduent a l obtenció del Grau en Mestre o Mestra d Educació Primària per la Universitat Jaume I

ANNEX Pla d estudis conduent a l obtenció del Grau en Mestre o Mestra d Educació Primària per la Universitat Jaume I Universitat Jaume I RESOLUCIÓ de de maig de 03, de la Universitat Jaume I de Castellón, per la qual es publica la modificació del pla d estudis de Graduat o Graduada en Mestre o Mestra d Educació Primària.

Más detalles

Escola CIC Idiomes Gràcia. Curs

Escola CIC Idiomes Gràcia. Curs Escola CIC Idiomes Gràcia Curs 2013-2014 Comunicació Iniciativa Innovació Compromís Immersió Immersió Disseny curricular Intensius Oferta Motivació Exàmens oficials Serveis 2 Més informació a http://www.idiomes.iccic.edu/

Más detalles

MATA DE JONC SUMMER CAMP 2015

MATA DE JONC SUMMER CAMP 2015 MATA DE JONC SUMMER CAMP 2015 EL CENTRE Gràcies a la vostra confiança, Ocidiomes celebra un any més el nostre Summer Camp a MATA DE JONC (Palma). Situat a tan sols 10 minuts del centre de Palma, molt pròxim

Más detalles

Poden obrir sense limitació d horari i tots els dies. Poden obrir sense limitació d horari (mínim: 18 h el dia) i tots els dies excepte els dies de tancament obligatori (1 de gener i 25 de desembre) i

Más detalles

www.futurs.uji.es info@uji.es

www.futurs.uji.es info@uji.es www.futurs.uji.es info@uji.es 2014/2015 El campus VISITES A LA UNIVERSITAT JAUME I VISITES A L INSTITUT DE TECNOLOGIA CERÀMICA (ITC) VISITES GUIADES A L EDIFICI DEL PARANIMF VISITES GUIADES A LES EXPOSICIONS

Más detalles

Col legi Sagrada Família Any ANIVERSARI

Col legi Sagrada Família Any ANIVERSARI Col legi Sagrada Família Any 1966-2016 50 ANIVERSARI 50 ANYS DE CAMÍ Amb la festa del naixement Maria Gay i Tibau, fundadora de les religioses de Sant Josep de Girona, comença la celebració del 50è aniversari

Más detalles

PREÁMBULO PREÀMBUL ORDENE ORDENO. Article únic. Modificació de l Orde 27/2010, de 15 d abril, de la Conselleria

PREÁMBULO PREÀMBUL ORDENE ORDENO. Article únic. Modificació de l Orde 27/2010, de 15 d abril, de la Conselleria Conselleria d Educació ORDE 38/2011, de 31 de maig, de la Conselleria d Educació, per la qual es modifiquen els apartats 3 i 4 de l article 5 i l annex II de l Orde 27/2010, de 15 d abril, de la Conselleria

Más detalles

Veure que tot nombre cub s obté com a suma de senars consecutius.

Veure que tot nombre cub s obté com a suma de senars consecutius. Mòdul Cubs i nombres senars Edat mínima recomanada A partir de 1er d ESO, tot i que alguns conceptes relacionats amb el mòdul es poden introduir al cicle superior de primària. Descripció del material 15

Más detalles

Àmbit de les matemàtiques, de la ciència i de la tecnologia M14 Operacions numèriques UNITAT 2 LES FRACCIONS

Àmbit de les matemàtiques, de la ciència i de la tecnologia M14 Operacions numèriques UNITAT 2 LES FRACCIONS M1 Operacions numèriques Unitat Les fraccions UNITAT LES FRACCIONS 1 M1 Operacions numèriques Unitat Les fraccions 1. Concepte de fracció La fracció es representa per dos nombres enters que s anomenen

Más detalles

XV CONGRÉS. de la Societat Catalana. Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 WWW.CONGRESSCCC.ORG HOTEL DIAGONAL ZERO

XV CONGRÉS. de la Societat Catalana. Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 WWW.CONGRESSCCC.ORG HOTEL DIAGONAL ZERO WWW.CONGRESSCCC.ORG XV CONGRÉS de la Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 Benvolgut col lega, El Congrés de la arriba a la seva quinzena edició. Desprès d aquests anys i tal com es habitual, ho fa

Más detalles

ESO y Bachillerato. Curso 2011-2012

ESO y Bachillerato. Curso 2011-2012 ESO y Bachillerato Curso 2011-2012 ESO en M. ALBERTA ESO: La etapa es obligatoria. Cuatro cursos (de 1º a 3º y 4º). Se puede pasar de curso con una o dos asignaturas suspendidas. Con tres extraordinariamente.

Más detalles

Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE.

Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE. Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE. 1. Quart curs d ESO. A 4t d'eso, sol licitem dues matèries diferenciades: Economia de 4t d'eso, com a matèria orientadora

Más detalles

VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012

VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012 VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012 Hotel oficial Impremta oficial Regidoria de Cultura 971 55 55 65 grafiquesmuntaner.com Teatre La Unió C/ del Tren, 3 07550 Son Servera Tel. 971 56 85 19 Correu electrònic

Más detalles

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Organitza: 4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Gerard Mussot: Neu i brases 1r Concurs de Fotografia Digital L Andorra dels Paisatges Març Léopold Hurbin: Submarí 4t Concurs de

Más detalles

Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (2009)

Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (2009) Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (29) Dossiers Idescat 1 Generalitat de Catalunya Institut d Estadística de Catalunya Informació d estadística oficial Núm. 15 / setembre del 213 www.idescat.cat

Más detalles

TIPO ASIGNATURA IDIOMA TÍTULO EDITORIAL ISBN AUTORES OBSERVACIONES. OPT EDUCACIÓ PLÀSTICA I VISUAL VALENCIÀ A determinar a setembre

TIPO ASIGNATURA IDIOMA TÍTULO EDITORIAL ISBN AUTORES OBSERVACIONES. OPT EDUCACIÓ PLÀSTICA I VISUAL VALENCIÀ A determinar a setembre NIVEL: 1ESO MODALIDAD: PEV TIPO ASIGNATURA IDIOMA TÍTULO EDITORIAL ISBN AUTORES SERVACIONES BIOLOGIA I GEOLOGIA VALENCIÀ inicia DUAL Oxford 978-84-673-8581-6 x nova edició. També val l'anterior versió

Más detalles

DIFICULTATS D'APRENENTATGE I DE DESENVOLUPAMENT: CARACTERÍSTIQUES 17211 9 UC EVOLUTIVES

DIFICULTATS D'APRENENTATGE I DE DESENVOLUPAMENT: CARACTERÍSTIQUES 17211 9 UC EVOLUTIVES GRADO NOMBRE DE ASIGNATURA COD CRD UNIVERSIDAD DE ORIGEN PLAN DE ORIGEN ASIGNATURA DE ORIGEN 17107 6 UC CARDENAL HERRERA-CEU GRADO FUNDAMENTOS DIDACTICOS DE LA ENSEÑANZA I L'EDUCACIÓ 17212 6 UC CARDENAL

Más detalles

CURSOS I TALLERS MUNICIPALS MONTCADA I REIXAC 2013/2014 INFORMACIÓ En aquesta Guia de cursos i tallers es troba recollida l oferta programada a la Casa de la Vila, l Espai Cultural Kursaal i als centres

Más detalles

CICLES FORMATIUS DE F.P. LLIBRES DE TEXT CURS 2015-2016 Cicle Formatiu: CFGM CAI Curs: ÚNIC CrèdIT Títol Autor Editorial ISBN Llengua Operacions

CICLES FORMATIUS DE F.P. LLIBRES DE TEXT CURS 2015-2016 Cicle Formatiu: CFGM CAI Curs: ÚNIC CrèdIT Títol Autor Editorial ISBN Llengua Operacions CURS 2015-2016 Cicle Formatiu: CFGM CAI Curs: ÚNIC C1 CrèdIT Títol Autor Editorial ISBN Llengua Operacions Aurelio Escolar, Macmillan Català Administratives Ildelfonso Juan Professional 978-84-7942-169-4

Más detalles

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS TIPUS DE CONVALIDACIONS Aquest document recull les possibles convalidacions de mòduls i unitats formatives del cicle formatiu de grau superior ICA0 Administració de sistemes,

Más detalles

Arnau Compte i Joan Casellas ESCOLES VEDRUNA DE CATALUNYA

Arnau Compte i Joan Casellas ESCOLES VEDRUNA DE CATALUNYA Arnau Compte i Joan Casellas ESCOLES VEDRUNA DE CATALUNYA Judit Vilà QUI SOM Som una xarxa de trenta-nou escoles d arreu del nostre país, molt diverses però cohesionades totes per una història i per un

Más detalles

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA PER COBRIR PLACES VACANTS DE LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA. (Núm. de registre

Más detalles

Colonias y campus Colònies i campus

Colonias y campus Colònies i campus Colonias y campus Colònies i campus verano estiu 2014 tenis-hípica-polo-pádel-hockey tennis-hípica-polo-pàdel-hoquei COLONIAS COLÒNIES esport i diversió deporte y diversión DIRIGIDO A Niños y niñas de

Más detalles

MATÈRIA: Processos educatius, aprenentatge i desenvolupament de la personalitat (0-6 anys) I

MATÈRIA: Processos educatius, aprenentatge i desenvolupament de la personalitat (0-6 anys) I UNIVERSITAT DE LLEIDA FACULTAT DE CIÈNCIES DE L'EDUCACIÓ TITULACIÓ: Grau en Educació Infantil CODI: 100700 MATÈRIA: rocessos educatius, aprenentatge i desenvolupament de la personalitat (0-6 anys) I MÒDUL:

Más detalles

ELS CURSOS COMENCEN EL 21 DE SETEMBRE ELS TALLERS COMENCEN L'1 D'OCTUBRE

ELS CURSOS COMENCEN EL 21 DE SETEMBRE ELS TALLERS COMENCEN L'1 D'OCTUBRE OFERTA EDUCATIVA: CENTRE MUNICIPAL DE FORMACIÓ DE PERSONES ADULTES A. PÉREZ RAMOS CURS ESCOLAR 2015-2016 PRIMER CICLE D ESO: ( CERTIFICAT ESCOLAR ) ALFABETITZACIÓ NEOLECTORS EDUCACIÓ DE BASE. PRIMER NIVELL

Más detalles

Vivències per recordar

Vivències per recordar Vivències per recordar B O CALENDARI JULIOL 30 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Calendari d activitats d estiu AGOST 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Más detalles

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART PROGRAMA DE CURSOS I ACTIVITATS SETEMBRE - DESEMBRE 2015 ESPAI PER L ART, AMB L ART Jornada de portes obertes: 18 de setembre, de 18 a 21 hores al Centre Jujol-Can

Más detalles

Document núm. 21, 10 de desembre de 2008 PUBLICAT EL REIAL DECRET SOBRE ESPECIALITATS DELS COSSOS DE CATEDRÀTICS I RESTA DE COSSOS DOCENTS

Document núm. 21, 10 de desembre de 2008 PUBLICAT EL REIAL DECRET SOBRE ESPECIALITATS DELS COSSOS DE CATEDRÀTICS I RESTA DE COSSOS DOCENTS Document núm. 21, 10 de desembre de 2008 PUBLICAT EL REIAL DECRET SOBRE ESPECIALITATS DELS COSSOS DE CATEDRÀTICS I RESTA DE COSSOS DOCENTS El BOE ha publicat recentment el REAL DECRETO 1834/2008, de 8

Más detalles

Primero. Primer Reconéixer les accions formatives proposades en les modificacions

Primero. Primer Reconéixer les accions formatives proposades en les modificacions Conselleria d Educació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 23 d abril de 2015, de la Direcció General d Innovació, Ordenació i Política Lingüística, per la qual es fan públiques les modificacions dels plans

Más detalles

Grau d Educació Primària

Grau d Educació Primària Grau d Educació Primària Curs 2012-2013 MATÈRIA: Ensenyament i Aprenentatge de les Llengües I CODI: 100814 MÒDUL: Ensenyament i aprenentatge de les llengües CURS: Primer CRÈDITS ECTS: 7 crèdits SEMESTRE:

Más detalles

Poc a poc, amb els seus quadres va començar a guanyar molts diners i com que França li agradava molt, va decidir quedar-se una bona temporada, però

Poc a poc, amb els seus quadres va començar a guanyar molts diners i com que França li agradava molt, va decidir quedar-se una bona temporada, però PABLO PICASSO El passat dia 12 de Febrer, en comptes de fer classe de matemàtiques i de castellà, com cada dimecres, ens vam convertir en artistes per conèixer la vida i les obres de Pablo Picasso. Quan

Más detalles

LLISTAT DE LLIBRES DE L ALUMNAT D EDUCACIÓ INFANTIL ( P5) CURS

LLISTAT DE LLIBRES DE L ALUMNAT D EDUCACIÓ INFANTIL ( P5) CURS LLISTAT DE LLIBRES DE L ALUMNAT D EDUCACIÓ INFANTIL ( P5) CURS 2015-2016 LLIBRES 1r Cicle Inicial CURS 2015-2016 LLENGUA CATALANA Lectoescriptura 1r Llengua 1 Projecte TALENTIA Quaderns d Activitats 1,2,3

Más detalles

Programa Visita Un Hotel 2014-2015

Programa Visita Un Hotel 2014-2015 Programa Visita Un Hotel 2014-2015 PREGUNTES I RESPOSTES 1. Què és i per què és important la visita a un hotel per als alumnes? El turisme és un dels sectors més importants de la nostra illa. Per això,

Más detalles

Biblioteca i serveis universitaris

Biblioteca i serveis universitaris Biblioteca i serveis universitaris 275 Biblioteca i serveis universitaris Biblioteca A més del personal fix, format pel director, la cap de bibliotecàries i vuit professionals més, fem constar la presència

Más detalles

MOSTRA DE TREBALLS REALITZATS. EL BANY un espai de tranquil litat

MOSTRA DE TREBALLS REALITZATS. EL BANY un espai de tranquil litat MOSTRA DE TREBALLS REALITZATS EL BANY un espai de tranquil litat Lluny de la freda funcionalitat del passat, avui dia el bany s ha transformat en un espai més habitable. Un lloc on la distribució està

Más detalles

OFERTA FORMATIVA 2013/2014 MANCOMUNITAT PLA DE MALLORCA

OFERTA FORMATIVA 2013/2014 MANCOMUNITAT PLA DE MALLORCA Col.laboren els Ajuntaments de: Algaida, Ariany, Costitx, Lloret, LLubí, Maria de la Salut, Montuïri, Petra, Porreres, Sant Joan, Sta. Eugènia, Sencelles, Sineu i Vilafranca GOVERN DE LES ILLES BALEARS

Más detalles

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte Barça Parc Un nou espai, un nou concepte Juliol 2009 Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte El Barça: motor social i conjunt de valors El FC Barcelona, una de les entitats esportives més importants

Más detalles

L EDUCACIÓ EMOCIONAL A L ESCOLA. 5136 Segon curs dels estudis de Mestre, especialitat d Educació Primària

L EDUCACIÓ EMOCIONAL A L ESCOLA. 5136 Segon curs dels estudis de Mestre, especialitat d Educació Primària Universitat de les Illes Balears Facultat d Educació L EDUCACIÓ EMOCIONAL A L ESCOLA. 5136 Segon curs dels estudis de Mestre, especialitat d Educació Primària Curs 2011-2012 Assignatura troncal Segon quadrimestre

Más detalles

Divendres / Viernes - 19h

Divendres / Viernes - 19h 18 Setembre XERRADA Divendres / Viernes - 19h INAUGURAL DE LA SETMANA DEL VI DO ALELLA DO Alella: singularitat i qualitat Oriol Artigas Els vins de la DO Alella estan íntimament lligats al nostre territori

Más detalles

Vicerectorat d Ordenació Acadèmica Oficina de Convergència i Harmonització Europea ENQUESTA SOBRE EL TREBALL PRESENCIAL I AUTÒNOM DE L ALUMNE/A

Vicerectorat d Ordenació Acadèmica Oficina de Convergència i Harmonització Europea ENQUESTA SOBRE EL TREBALL PRESENCIAL I AUTÒNOM DE L ALUMNE/A OCTUBRE TREBALL DE L ALUMNE/A EN EL MES D OCTUBRE Temps de : Incloeu-hi les hores de classes del 2 d octubre al 8 d octubre del 9 d octubre al 15 d octubre del 16 d octubre al 22 d octubre del 23 d octubre

Más detalles

Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS PREPARATS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS PREPARADAS

Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS PREPARATS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS PREPARADAS Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS Dades del titular / Datos del titular Nom i cognoms o Raó social / Nombre

Más detalles

INFORMACIONES CORRESPONDIENTES A E. INFANTIL-4AÑOS Curso 2.015/16

INFORMACIONES CORRESPONDIENTES A E. INFANTIL-4AÑOS Curso 2.015/16 INFORMACIONES CORRESPONDIENTES A E. INFANTIL-4AÑOS Curso 2.015/16 JEFA DE ESTUDIOS Amalia Tugores TUTORA Patricia Cardona TUTORAS Nuria Batle TUTORAS Tania Barcelé/Melissa Sams TUTORAS Tania Barceló/ PROFESORES

Más detalles

Pàgines de la 6 a la 16. English Summer Camps. Viu l'anglès amb nosaltres! Edats. de 6 a 15 anys

Pàgines de la 6 a la 16. English Summer Camps. Viu l'anglès amb nosaltres!  Edats. de 6 a 15 anys Pàgines de la 6 a la 16 English Summer Camps Viu l'anglès amb nosaltres! www.iccic.edu/viatges de 6 a 15 anys 6 7 què és una colònia cic a catalunya? 1 Preparació prèvia 2 Durant l estada 3 Després de

Más detalles

Vida al Campus Guia d activitats culturals. Vida en el Campus Guía de actividades culturales

Vida al Campus Guia d activitats culturals. Vida en el Campus Guía de actividades culturales Vida al Campus Guia d activitats culturals Vida en el Campus Guía de actividades culturales Emprendeduría / Emprenedoria Club de Emprendedores El Club de Emprendedores UAO CEU empezó hace cinco años teniendo

Más detalles

DIJOUS 8 DIVENDRES 9 DISSABTE 10 DIUMENGE 11 ROCAMAR 2013

DIJOUS 8 DIVENDRES 9 DISSABTE 10 DIUMENGE 11 ROCAMAR 2013 Estimats veïns de Rocamar, Us volem convidar i fer-vos partícips un any més, de la celebració de la nostra estimada Festa Major. Arriben uns dies de celebració i festeig, que pretenen eclipsar de la forma

Más detalles

CATALUÑA TENDRA A PARTIR DEL PROXIMO CURSO SU PRIMER GRADO UNIVERSITARIO DEDICADO A LA GASTRO

CATALUÑA TENDRA A PARTIR DEL PROXIMO CURSO SU PRIMER GRADO UNIVERSITARIO DEDICADO A LA GASTRO Índex UNIVERSITAT DE BARCELONA Ni bombolla ni aire LA VANGUARDIA 17/02/2014, Pág: 19 Roca apadrina estudios de cocina en las universidades de Cataluña DIARIO DE TERUEL 16/02/2014, Pág: 42 Els futurs cuiners

Más detalles

Cuál es la respuesta a tu problema para ser madre? Prop del 90% dels problemes d esterilitat es poden diagnosticar, i la immensa majoria tractar.

Cuál es la respuesta a tu problema para ser madre? Prop del 90% dels problemes d esterilitat es poden diagnosticar, i la immensa majoria tractar. Actualment, els trastorns de fertilitat afecten un 15% de la població. Moltes són les causes que poden influir en la disminució de la fertilitat, però ara, als clàssics problemes físics se ls ha sumat

Más detalles

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials.

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials. ORDRE BSF/127/2012, de 9 de maig, per la qual s'actualitzen el cost de referència, el mòdul social i el copagament, així com els criteris funcionals de les prestacions de la Cartera de Serveis Socials

Más detalles

Telefónica Movistar acorda amb l IEC promoure l oferta dels serveis i menús dels mòbils en català

Telefónica Movistar acorda amb l IEC promoure l oferta dels serveis i menús dels mòbils en català comunicació RECULL DE PREMSA Telefónica Movistar acorda amb l IEC promoure l oferta dels serveis i menús dels mòbils en català 13 de novembre del 2006 Consulta El Butlletí de l IEC Institut d Estudis Catalans

Más detalles

guia de centres educatius ensenyament postobligatori

guia de centres educatius ensenyament postobligatori guia de centres educatius ensenyament postobligatori MONTCADA I REIXAC CURS ESCOLAR 2016/2017 ÍNDEX BATXILLERAT pàg. 4 Accés al batxillerat des d altres estudis pàg. 4 On s imparteix? pàg. 4 Accés als

Más detalles

Col legi de Fisioterapeutes RECULL DE PREMSA DIA MUNDIAL DE LA FISIOTERÀPIA

Col legi de Fisioterapeutes RECULL DE PREMSA DIA MUNDIAL DE LA FISIOTERÀPIA Col legi de Fisioterapeutes de Catalunya RECULL DE PREMSA DIA MUNDIAL DE LA FISIOTERÀPIA Setembre 2004 Els fisioterapeutes critiquen el sistema de regularització de la Generalitat de les teràpies naturals

Más detalles

Albert Santaugini Homs Alcalde de Sant Hilari

Albert Santaugini Homs Alcalde de Sant Hilari Ensenyaments municipals Curs 2013-2014 Formar-se és créixer Quantes vegades hem escoltat els nostres pares i avis la frase que diu: el saber no ocupa lloc? I quantes vegades hem recordat quanta raó tenien?

Más detalles

La solució natural per tornar a somriure. Implants dentals. Per estètica, per seguretat, la solució òptima per a tots.

La solució natural per tornar a somriure. Implants dentals. Per estètica, per seguretat, la solució òptima per a tots. Implants dentals La solució natural per tornar a somriure Per estètica, per seguretat, la solució òptima per a tots. Implant System Tornar a somriure. Sentir-se bé amb un mateix. Gaudir de la pròpia imatge.

Más detalles

Editorial. consellveinalsantcosme@hotmail.com. del Consell Veïnal. Viu l estiu al barri! Vive el verano en el barrio!

Editorial. consellveinalsantcosme@hotmail.com. del Consell Veïnal. Viu l estiu al barri! Vive el verano en el barrio! Boletín sobre acciones y trabajo realizado por el Consell de Participació Veïnal del barrio de Sant Cosme Núm. 12 Juliol 2009 del Consell Veïnal Vive el verano en el barrio! Viu l estiu al barri! Editorial

Más detalles

e 2 esplais al quadrat

e 2 esplais al quadrat e 2 esplais al quadrat excel lents pel què fem i per com ho fem Un projecte per fer un pas endavant en la qualitat i responsabilitat, tant social com mediambiental en els centres d esplai. IV Jornada de

Más detalles

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions UNITAT OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions Què treballaràs? En acabar la unitat has de ser capaç de

Más detalles

PANGEA: Historial de projectes

PANGEA: Historial de projectes PANGEA: Historial de projectes 1996-2000 Participació al projecte Epitelio, Teletrabajo y Teleservicios para Luchar contra la Exclusión Social y Económica. Unió Europea, 1996-1999. "Multi-Site Classroom".

Más detalles

MATÈRIA: : Processos educatius, aprenentatge i desenvolupament de la personalitat (0-6 anys) II

MATÈRIA: : Processos educatius, aprenentatge i desenvolupament de la personalitat (0-6 anys) II UNIVERSITAT DE LLEIDA FACULTAT DE CIÈNCIES DE L'EDUCACIÓ TITULACIÓ: Grau en Educació Infantil CODI: 100701 MATÈRIA: : Processos educatius, aprenentatge i desenvolupament de la personalitat (0-6 anys) II

Más detalles

Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida

Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida El programa de turisme que combina esport, musica i gastronomia La Vall d Albaida 09.06.2014 Un total de 12 municipis de la comarca participaran en

Más detalles

ICSA. Estudi DonaTIC: Una primera reflexió sobre la dona tecnològica

ICSA. Estudi DonaTIC: Una primera reflexió sobre la dona tecnològica Estudi DonaTIC: Una primera reflexió sobre la dona tecnològica Contingut 1.- Introducció 2.- Radiografia de la dona TIC A càrrec d Elisabet Golobardes, Directora d ETSEEI La Salle (Universitat Ramon Llull)

Más detalles

GUIA BÀSICA PER UTILITZAR L OFICINA VIRTUAL

GUIA BÀSICA PER UTILITZAR L OFICINA VIRTUAL GUIA BÀSICA PER UTILITZAR L OFICINA VIRTUAL L Oficina Virtual de l Ajuntament d Ontinyent és el lloc on els ciutadans poden fer gestions i tràmits administratius de forma electrònica o també rebre informació

Más detalles

Juntos salvaremos la vida de más niños

Juntos salvaremos la vida de más niños ALIANZA EMPRESARIAL PARA LA VACUNACIÓN INFANTIL Juntos salvaremos la vida de más niños GAVI / 10 / Germán Miranda Todos podemos desempeñar un papel, grande o pequeño, en la creación de un mundo donde ningún

Más detalles

CURS / CURSO 2014-2015

CURS / CURSO 2014-2015 Activitats de les associacions de veïns i de les Mestresses de casa Actividades de las asociaciones de vecinos y amas de casa CURS / CURSO 2014-2015 AAVV LA PUA DE PÒRTOL Tl. 607 287 705 Local social:

Más detalles

Posicionament web i visibilitat a internet dels Cellers amb D.O Empordà

Posicionament web i visibilitat a internet dels Cellers amb D.O Empordà Posicionament web i visibilitat a internet dels Cellers amb D.O Empordà Una assignatura pendent.. Girona Novembre 2011 Carles Ferrer Juanola Director www.altas-buscadores.com Les empreses necessiten visibilitat

Más detalles

Aprovat pel Consell de Govern de 3 de novembre de 2009. ACGUV 189/2009. Modifica l ACGUV 14/2004 del Consell de Govern de 27 de gener de 2004.

Aprovat pel Consell de Govern de 3 de novembre de 2009. ACGUV 189/2009. Modifica l ACGUV 14/2004 del Consell de Govern de 27 de gener de 2004. MODIFICACIÓ DE L ACORD SOBRE EQUIVALÈNCIES ENTRE CERTIFICATS DE CONEIXEMENTS DE VALENCIÀ QUE ACTUALMENT EXPEDEIX LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA I ALTRES CERTIFICATS, TÍTOLS I DIPLOMES El Servei de Política

Más detalles

MI DOSSIER EL MEU DOSSIER O MEU DOSSIER NIRE DOSIERRA MY DOSSIER MON DOSSIER

MI DOSSIER EL MEU DOSSIER O MEU DOSSIER NIRE DOSIERRA MY DOSSIER MON DOSSIER MI DOSSIER EL MEU DOSSIER O MEU DOSSIER NIRE DOSIERRA MY DOSSIER MON DOSSIER MINISTERIO DE EDUCACIÓN Y CIENCIA CONSEJO DE EUROPA COUNCIL OF EUROPE Portfolio Europeo de las Lenguas European Language Portfolio

Más detalles

Catàleg d accions. Catálogo de acciones. www.futurs.uji.es

Catàleg d accions. Catálogo de acciones. www.futurs.uji.es Catàleg d accions Catálogo de acciones www.futurs.uji.es 2015/2016 Durant el curs Octubre i novembre De desembre a abril Geger i febrer De Febrer a juny Març i abril Maig Juny i juliol Visites a la Universitat

Más detalles

EL R EFL EX DEL NOSTRE SUPORT

EL R EFL EX DEL NOSTRE SUPORT COL LABORA COMPRANT LES TEVES ULLERES SOLIDÀRIES 5 EL R EFL EX DEL NOSTRE SUPORT suma't a l' suma't al rosa programa d activitats #sumatalrosa barcelona.aecc.es Sobre el càncer de mama Aproximadament,

Más detalles

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST 27 i 28 de setembre CN L ESCALA 25 i 26 d octubre CN EL BALÍS 29 i 30 de novembre CN GARRAF 13 i 14 de desembre CN VILANOVA 17 i 18 de gener CN SALOU 21 i 22 de febrer CN PORT D ARO ANUNCI DE REGATA 1

Más detalles

CURS: 4t QUADRIMESTRE: 1er CRÈDITS ECTS: 6 IDIOMA D'IMPARTICIÓ: Català

CURS: 4t QUADRIMESTRE: 1er CRÈDITS ECTS: 6 IDIOMA D'IMPARTICIÓ: Català UNIVERSITAT DE LLEIDA FACULTAT DE CIÈNCIES DE L'EDUCACIÓ TITULACIÓ: SICOLOGIA CODI: 102827 MATÈRIA: Trastorns d audició i llenguatge MÒDUL: Optativitat ROFESSOR/A RESONSABLE: José Luis Navarro Sierra EQUI

Más detalles

A.1 Dar una expresión general de la proporción de componentes de calidad A que fabrican entre las dos fábricas. (1 punto)

A.1 Dar una expresión general de la proporción de componentes de calidad A que fabrican entre las dos fábricas. (1 punto) e-mail FIB Problema 1.. @est.fib.upc.edu A. En una ciudad existen dos fábricas de componentes electrónicos, y ambas fabrican componentes de calidad A, B y C. En la fábrica F1, el porcentaje de componentes

Más detalles

PERIODITZACIÓ. Taller d oratòria: habilitats, estratègies i recursos

PERIODITZACIÓ. Taller d oratòria: habilitats, estratègies i recursos CURS 2014-2015 PERIODITZACIÓ Taller d oratòria: habilitats, estratègies i recursos - Del 03 de març al 19 de maig de 2015 - Dimarts de 16:30 a 20:30h -10 sessions (40 hores) Març: 3, 10, 17, 24 i 31 Abril:

Más detalles

Introducció a la Psicologia

Introducció a la Psicologia Introducció a la Psicologia 2013/2014 Codi: 102305 Crèdits: 6 Titulació Tipus Curs Semestre 2501572 Administració i Direcció d'empreses OT 4 0 2501573 Economia OT 4 0 Professor de contacte Nom: Lluís Capdevila

Más detalles

Proporcionar als futurs mestres una visió general de l educació física, dels principals corrents i de les tendències didàctiques actuals.

Proporcionar als futurs mestres una visió general de l educació física, dels principals corrents i de les tendències didàctiques actuals. UNIVERSITAT DE LLEIDA FACULTAT DE CIÈNCIES DE L'EDUCACIÓ TITULACIÓ: Diplomatura de Mestre Llengua Estrangera CODI: 40030 ASSIGNATURA: Educació Física i la seva didàctica PROFESSOR/A: Pere Blanco i Felip

Más detalles

Noves tecnologies i comunicació 2.0 Usos i potencialitats del branding de les empreses en temps de crisi. Assumpció Huertas

Noves tecnologies i comunicació 2.0 Usos i potencialitats del branding de les empreses en temps de crisi. Assumpció Huertas Noves tecnologies i comunicació 2.0 Usos i potencialitats del branding de les empreses en temps de crisi Assumpció Huertas Valls, 24 d abril de 2013 CRISI Moltes empreses deixen de fer comunicació. Això

Más detalles

I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS

I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS GAVAMÓN, es un festival de cine y derechos humanos, que pretende visualizar los esfuerzos e iniciativas que personas e instituciones llevan a cabo para mejorar

Más detalles

CAMPS DE FORÇA CONSERVATIUS

CAMPS DE FORÇA CONSERVATIUS El treball fet per les forces del camp per a traslladar una partícula entre dos punts, no depèn del camí seguit, només depèn de la posició inicial i final. PROPIETATS: 1. El treball fet pel camp quan la

Más detalles

L ORIENTACIÓ EN ACABAR L ESO

L ORIENTACIÓ EN ACABAR L ESO L ORIENTACIÓ EN ACABAR L ESO Aquesta guia va dirigida als alumnes de segon cicle de l Educació Secundària Obligatòria (ESO). Pretén orientar a famílies i alumnes en els estudis que es poden continuar en

Más detalles

8. Com es pot calcular la constant d Avogadro?

8. Com es pot calcular la constant d Avogadro? 8. Objectius Fer una estimació del valor de la constant d Avogadro. Analitzar les fonts d error més importants del mètode proposat. Introducció La idea bàsica del mètode és la següent: si sabem el volum

Más detalles

Calendario académico administrativo

Calendario académico administrativo Calendario académico administrativo 1. Acceso y admisión a la Universidad 1.2. Pruebas de acceso a la universidad y preinscripción universitaria (*) Preinscripción junio Del 02.06 al 03.07.2015 Celebración

Más detalles

La petita infància un món de relacions

La petita infància un món de relacions Anton, Montserrat. El cuerpo va a la escuela. A: Aula de innovación educativa, núm. 23 (febrero 1994), p. 6-8 Anton, Montserrat. Els bits d'intel ligència. A: Guix d'infantil, núm. 17 (gener/febrer 2004),

Más detalles

820462 - MTEM - Tecnologia de Fabricació per Mecanitzat

820462 - MTEM - Tecnologia de Fabricació per Mecanitzat Unitat responsable: 820 - EUETIB - Escola Universitària d'enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona Unitat que imparteix: 712 - EM - Departament d'enginyeria Mecànica Curs: Titulació: 2015 GRAU EN ENGINYERIA

Más detalles

cartes lliures Salvador Dalí i Federico García Lorca coordinació i direcció Pau Carrió temporada 2011/12 1

cartes lliures Salvador Dalí i Federico García Lorca coordinació i direcció Pau Carrió temporada 2011/12  1 cartes lliures Salvador Dalí i Federico García Lorca coordinació i direcció Pau Carrió temporada 2011/12 www.teatrelliure.cat 1 Després de coincidir a la Residencia de Estudiantes, Federico García Lorca

Más detalles