L activitat no té cap cost. Si que us proposem, més endavant, comprar una samarreta per anar tots iguals.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "L activitat no té cap cost. Si que us proposem, més endavant, comprar una samarreta per anar tots iguals."

Transcripción

1 ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS PETIT ESTEL - LA NOVA Activitats Esportives, Activitats Artístiques i Activitats Acadèmiques. Coordinadores d extraescolars: Montse Ferran i Núria Ferran NOVETATS IMPORTANTS A DESTACAR. CLUB DE RUNNING per a PARES. Benvolguts pares i mares, us animem a participar a les sortides setmanals i posar-nos en forma tots plegats. Animeu-vos a sortir a córrer en grup, tant els que no ho feu habitualment, com els que esteu més habituats a córrer. Us esperem els dimarts a l entrada de a les 8 del vespre. El primer dia de l activitat serà el dimarts 1 d octubre. Si hi ha interès per la vostra part, podríem quedar dos dies. L activitat no té cap cost. Si que us proposem, més endavant, comprar una samarreta per anar tots iguals. BÀSQUET, FUTBOL I VOLEI FEMENÍ a ESO i a Batxillerat. Animem les noies a apuntar-se als equips femenins de l Escola. Consulteu horaris i, si és convenient, proposeu-nos l horari que us vagi millor. CORAL per a nois i noies d ESO: LA NOVA EN CANT Animem a tots els nois i noies de l ESO a participar de la nova coral de l ESCOLA NOVA! La Mireia de música i la Christelle, estan preparant les partitures per tal de cantar cançons de tot tipus en català, en anglès, gospel... En Cant ens acompanyarà a les festes i activitats que l'escola realitzi! Us animem a participar-hi!

2 ORGANITZACIÓ DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS És molt important que respecteu els terminis indicats per tal d organtizar bé els grups i buscar els monitors necessaris. La matrícula, l autorització i els pagaments s han de realitzar a Secretaria en les dates que us indiquem. - El Primer Trimestre: La inscripció serà fins al dia 25 de setembre de El Segon Trimestre: Del 9 al 13 de desembre de El Tercer Trimestre: Del 17 al 21 de març de Avisos: *Adreça electrònica per a realitzar les consultes referents a les activitats:extraescolars@petitestellanova.cat * Avisar A SECRETARIA del Petit Estel, de l alta o la baixa en alguna activitat. * És important tenir aquesta informació a mà durant el curs per poder-la consultar. Recordem que estarà penjada al web. * Totes les activitats es faran sempre que hi hagi un nombre suficient de nens. * És important fer els pagaments a les dates establertes per al correcte funcionament de les activitats. * Els alumnes han d acabar l activitat al final de trimestre, ja que no s abonarà el rebut a mig Es cobrarà tot el trimestre sencer. * Els nens que facin l activitat només un dia o hi hagi qualsevol altra variació de l horari, el preu de l activitat serà de 2/3 parts del preu establert. * Els nens/es que s'apuntin a mig trimestre a les activitats de futbol i de bàsquet no podran participar a la lliga fins al cap d uns dies per poder tramitar la inscripció al Consell. * El preu també inclou les despeses dels Jocs Escolars dels dissabtes, la fitxa escolar i l assegurança esportiva. El consell esportiu ha apujat el preu de l assegurança esportiva dels Jocs Escolars, ja que abans rebien una subvenció que ara no arriba. És per això que l activitat extraescolar de futbol i bàsquet s ha apujat 2 al trimestre per cobrir l augment de la fitxa. CALENDARI DE LES EXTRAESCOLARS - Inici Activitats: Dimarts 1 d Octubre - No hi ha Activitats Extraescolars: El dia de l assaig del Concert de Nadal_ Per a Parvulari. El dia del Concert de Nadal_Per a Parvulari i per a les nenes d Artística (Recordem que aquest dia no hi ha servei de permanències de 5 a 7). El dia del Pessebre Vivent_Per a tots els nens i nenes. - Festes de Final de Curs: Diada Esportiva i cloenda de totes les activitats extraescolars. ELS MONITORS d ESPORT Joan Dellà - Mestre d'educació Primària de i entrenador professional. Roger Guil - Mestre d'eduació Física de Primària de. Pol Llovera - Exalumne i Professor d'educació Física amb molta experiència a l'escola. Miquel López -Exalumne i monitor de bàsquet durant molts anys a l'escola Nova.

3 OFERTA DE LES ACTIVITATS Activitat Monitor Dies i Cursos Preu Trimestre Lloc RUNNING, per a pares i mares Pol i Roger Sortim a córrer cada dimarts a les 8 del vespre. Punt de trobada a. ESGRIMA (Activitat organitzada per l AMPA) ANGLÈS A LA NOVA Apostem per l'anglès! CORAL ESO Jaume Amorós (Club d Esgrima Vallès) Christelle Mireia de música Christelle Per Primària. Dijous o divendres (Si no hi ha prou nens, es farà un dels dos dies) Veure la informació. Professora nativa i mestra d'anglès a Primària Per a ESO Dijous de 14h a 15h 60,00 al 138,80 al Petit Estel VOLEIBOL FEMENÍ A determinar Per a ESO i Batxillerat. Dilluns i dimecres de 18h a 19h. Consultar altres horaris. TALLER D ESCACS (Activitat organitzada per l AMPA) BÀSQUET/ BÀSQUET FEMENÍ FUTBOL / FUTBOL FEMENÍ MOU-TE amb l ESPORT Iniciació Esportiva A determinar Miquel López Pol Llovera - Inef Roger Guil -Mestre Joan Dellà-Mestre i entrenador. Roger Guil (Mestre d Educació Física) Primària i ESO. Si esteu interessats, retorneu l autorització a l Escola. Per a Primària i ESO Vegeu la informació. Per a P5, Primària i ESO. Vegeu la informació. Dilluns i dimecres de 5 a 6 per a P.3, P.4 i P.5 TENNIS ATHC Per a P5 i Primària. Iniciació: Dilluns de 5 a 6 Nivell 1: Dimecres de 5 a 6. 89,00 al A determinar 91,00 al 91,00. al 85,80. al trimestre 90,00. al trimestre Petit Estel ARTÍSTICA LA NOVA La Cinta donarà una circular el setembre (Gimnàstica Artística) GYM FOR PAPIS Gimnàstica per a mares. Cinta Veure l avís a l última pàgina. Cinta Dimarts i dijous de 5 a 7 Dilluns i dimecres de 5 a 7 Grups segons edats i nivells. A partir de P3 Noies de 5:30 a 8:30. Dies a concretar. Grup de mares. De 7 a 8. Dies a concretar segons la vostra disponibilitat. Per a més informació, podeu parlar amb la Cinta. 144,50. al 118,5 al (2dies/set) INICIACIÓ AL TEATRE Mariona Duch Dimarts de 5 a 6. (P3-P4-P5) Dijous de 5 a 6 per a Primària 60,40. Al Petit Estel NATACIÓ AQUAGYM Lilo Anna Camarassa Per a Parvulari i Primària Vegeu la informació. Anna Camarassa Per a ESO Batxillerat-Mares Vegeu la informació. 79,00. al 79,00 1dia/set 118,5 2dies/set (Al trimestre) NADONS A L AIGUA Lilo P1 i P2. Vegeu la informació. 79,00. al trim.

4 PROJECTE D EXTRAESCOLAR D ANGLÈS A L ESCOLA - ANGLÈS A LA NOVA IMPORTANT La reunió d anglès per a aquells pares i mares que estigueu interessats en l activitat serà: Dimecres 25 de Setembre a 1/4 de 6 de la tarda a. A l aula d anglès de Primària. - La professora d aquesta activitat és la Christelle, professora d anglès. - La Christelle és la professora nativa de l Escola i imparteix les assignatures d'anglès i Arts and Crafts. Això implica que coneix perfectament els alumnes i el seu nivell acadèmic i en pot ampliar el temari segons el nivell de cada grup. - Enfocarem l activitat per nivells per tal que els alumnes aprenguin i millorin el seu anglès. PREVISIÓ D'HORARIS P3 i P4 = Dimarts i divendres, de 13:45 a 14:45h. P5 = Dilluns i dimecres, de 13:45 a 14:45h. 1r de Primària = Dilluns i dimecres, de 17:00 a 18:00h. 2n i 3r de Primària = Dimarts i dijous, de 17:00 a 18:00h. 4t de Primària = Dilluns i dimecres, de 18:00h a 19:00h. 5è i 6è de Primària = Dimarts i dijous, de 18:00 a 19:00h. ESO = Divendres, de 17:00 a 18:30h. Aquesta és la previsió d horaris. Segons els alumnes matriculats el setembre i segons el nivell d anglès dels alumnes veurem els grups definitius que surten. Hi pot haver variacions d horaris, si és necessari i si surt el grup per poder-ho fer o no. Si no hi ha suficients nens/es inscrits, no podrem fer l activitat. ON ES REALITZA L ACTIVITAT I EL MATERIAL QUE NECESSITEM - Els alumnes d Educació Infantil faran l activitat al Petit Estel i hauran de comprar un llibre. La Christelle ja us donarà més informació. - Els alumnes de Primària i ESO faran l activitat a l aula d anglès de. La Christelle ja us indicarà si cal o no comprar llibre. FIRST CERTIFICATE Us informem que des de l Escola també oferim la preparació dels nois i noies pel First Certificate en els cursos superiors d ESO i de Batxillerat. L Esther Ruiz n és la professora.

5 HORARI NATACIÓ Parvulari : Dimecres, de 17:00 a 18:00. (Podeu consultar altres horaris si esteu interessats.) Primària : Dimecres, de 17:00 a 18:00. (Podeu consultar altres horaris si esteu interessats.) ESO i Batxillerat: Consulteu horaris, si hi esteu interessats. HORARI AQUAGYM Aquagym ESO / Batxillerat / Mares / Àvies: Dilluns, de 18:15 a 19:00h i/o dijous, de 18:00 a 18:45h. *Podeu escollir un o dos dies. NADONS A L AIGUA És una activitat que fan els pares o mares juntament amb el seu fill/a. Mares o pares amb nens i nenes de P1 i P2: Divendres, de 17:15 a 18:00h HORARI BÀSQUET 1r i 2n de Primària (No hi ha lliga escolar) Dilluns i dimecres, de 17:00 a 18:00h 3r, 4t, 5è i 6è de Primària Dimarts i dijous, de 17:00 a 18:00h BÀSQUET MASCULÍ ESO i Batxillerat Dilluns i dimecres, de 18:00 a 19:00h. Aquest horari és susceptible de canvi en funció de les preferències dels nois/es. BÀSQUET FEMENÍ ESO i Batxillerat Dimarts i dijous de 18:00 a 19:00h. Aquest horari és susceptible de canvi en funció de les preferències dels nois/es.

6 HORARI FUTBOL P5, 1r i 2n de Primària Dimarts i dijous, de 17:00 a 18:00h 3r, 4rt de Primària Dimarts i dijous, de 17:00 a 18:00h 5è i 6è de Primària Dilluns i dimecres, de 17:00 a 18:00h FUTBOL MASCULÍ ESO i Batxillerat Divendres, de 17:15 a 19:15h. Aquest horari és susceptible de canvi en funció de les preferències dels nois/es. FUTBOL FEMENÍ ESO i Batxillerat Dimarts i dijous, de 18:00 a 19:00h. Aquest horari és susceptible de canvi en funció de les preferències dels nois/es. ARTÍSTICA LA NOVA La Cinta explicarà el funcionament de l activitat a les nenes el primer dia i els donarà una circular amb la normativa. També els explicarà les novetats d aquest curs. El primer dia de classe, les nenes han de portar la roba per fer l activitat. Per qualsevol consulta, podreu parlar amb la Cinta en acabar l activitat. Presentació de l activitat : Artística Comencem l activitat: Dimarts 1 o dimecres 2 d octubre segons el dia que s apuntin a l extraescolar. Lloc: A la Sala Gran de Hora: De 17 a 19h. GYM FOR PAPIS Aquest curs oferim l activitat de gimnàstica per a les mares i tothom qui hi pugui estar interessat. La Cinta serà l encarregada de l activitat i els dies es concretaran segons la vostra disponibilitat. Si hi esteu interessats, la Cinta us n informarà. Esperem que us hi apunteu tota una colla!

7 ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS : Autorització per a les activitats. Cal portar aquest full i fer el pagament fins al 25 de setembre a la secretaria del Petit Estel. Marqueu amb una creu l activitat(s) escollida(es) i ompliu la taula. ACTIVITATS X Nom de l alumne/a Esgrima Coral Taller d Escacs Voleibol Femení Anglès a Mou-te amb l Esport Natació Gimnàstica Artística Gym for papis Iniciació al Teatre Curs de l alumne/a Dies escollits Tennis ACTIVITATS X Nom de l alumne/a Futbol Bàsquet A omplir si fan bàsquet o futbol Apunteu el Núm.Targeta Sanitària(CatSalut) Adreça nen/a Telèfons de contacte Codi Postal Data de naixement del nen/a Curs de l alumne/a Dies escollits Competició Escolar SI/NO - Cal portar una fotografia de mida de carnet amb la inscripció. - Cal portar una fotocòpia de la targeta sanitària per tal de poder inscriure els nens/es als jocs esportius. Apunteu el número d aquesta targeta a la casella de sota. (Els alumnes de 1r i 2n de Primària que fan bàsquet no ho han de portar.) ACTIVITATS OFERTES PER ALS PARES I MARES DE L ESCOLA ACTIVITATS X Nom del Pare/ Mare Nom de l alumne/a Aquagym Nadons a l aigua Curs de l alumne/a Dies escollits

8 RUNNING! ESTEU INTERESSATS A ANAR A CÓRRER ELS DIMARTS? SI NO Jo, pare, mare o tutor amb el número del DNI, autoritzo el meu fill/a(s) Nom Nom Nom Activitat Curs Activitat Curs Activitat Curs a fer la(es) activitat(s) escollida(es) durant el curs També dono conformitat que els monitors desplacin el nen/a des del Petit Estel, num18, a l Escola Nova, num33 o viceversa si és el cas; i que les dades (nom, cognoms i fotografia) del meu fill/a apareguin en qualsevol material o publicació que l Escola realitzi sempre que les citades dades facin referència a activitats extraescolars, com per exemple en el Consell Esportiu. Per tal d agilitzar les tasques administratives us demanem el vostre per poder-vos enviar els avisos via internet. (AMB MAJÚSCULES) També us sol licitem els telèfons per possibles avisos. Telf = Data Signatura

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA Benvolgudes famílies, Us informem de les activitats que proposem per aquest curs vinent 2017-2018: OBJECTIUS: Futbol 1r i 2n: Iniciar als nens/es en el món de la competició.

Más detalles

Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP

Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP e-mail : Dades de l alumne/a que s inscriu al centre: NOM i COGNOMS Data de naixement Curs que farà a la

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESO

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESO ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESO Benvolgudes famílies, Us informem de les activitats que proposem per aquest curs vinent 2017-2018: OBJECTIUS: Futbol Sala: Saber aplicar diferents tècniques i tàctiques de

Más detalles

Disposeu d una setmana per a realitzar els canvis necessaris, fora d aquest termini ja no s acceptaran modificacions fins el següent trimestre.

Disposeu d una setmana per a realitzar els canvis necessaris, fora d aquest termini ja no s acceptaran modificacions fins el següent trimestre. ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2017 2018 PETIT ESTEL - LA NOVA Activitats esportives, activitats artístiques i activitats acadèmiques. Coordinadores d extraescolars: Montse Ferran i Núria Ferran BENVINGUTS

Más detalles

ACTIVITATS AQUÀTIQUES

ACTIVITATS AQUÀTIQUES COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL LA PLANA Cursos 2015/16 A partir de l 1 d octubre Cursos (preus trimestrals amb IVA inclòs) PREUS: (1) Preu del servei (2) Preu per a ciutadans/es empadronats/des a Esplugues.

Más detalles

Full d inscripció i /o renovació a les activitats extraescolars

Full d inscripció i /o renovació a les activitats extraescolars Full d inscripció i /o renovació a les activitats extraescolars 2014-15 Alumne: Proper curs que farà: M agradaria que el meu fill/a realitzés les següents activitats per al proper curs: (marcar amb una

Más detalles

CAMPANYA ES POR TIVA MU NICI PAL CALONGE - SANT ANTONI

CAMPANYA ES POR TIVA MU NICI PAL CALONGE - SANT ANTONI CAMPANYA ES POR TIVA MU NICI PAL 2016-2017 CALONGE - SANT ANTONI Benjamins (2008/2007): 180 HANDBOL Alevins (2006/2005): 180 Infantils (2004/2003): 200 Sala Polivalent de Sant Antoni Horaris Benjamí (2007-2008):

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) PER A NENS i JOVES (activitats amb cost) PER A ADULTS (activitats amb cost)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) PER A NENS i JOVES (activitats amb cost) PER A ADULTS (activitats amb cost) Vila-sacra, agost de 2018 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats del públic

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, 16 de setembre de 2014 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2016-2017 JAZZ FUNKY Començarà el 19 de setembre i acabarà el 15 de juny. CONTACTE: jazz-funky@ampavedruna.cat TWITER: @JVedruna HORARIS DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES

Más detalles

Abans de passar a descriure les activitats en les que us podeu inscriure, cal que quedi clar que...

Abans de passar a descriure les activitats en les que us podeu inscriure, cal que quedi clar que... L AMPA de l Cubelles, l AMPA de l Les Vinyes i la Regidoria d Infància i ntut ( ) ens hem unit per oferir als i les joves de Cubelles una programació d activitats conjunta. Abans de passar a descriure

Más detalles

El CASAL ESPORTIU 2014 està adreçat a tots els nens, nenes i joves d Esplugues amb edats compreses entre els 3 (cursat P3) i els 15 anys.

El CASAL ESPORTIU 2014 està adreçat a tots els nens, nenes i joves d Esplugues amb edats compreses entre els 3 (cursat P3) i els 15 anys. CASALSESPORTIUS Presentació L estiuescaracteritzapeldescans,elbontempsilesganesdepassar hobé.ésunmomentperfecte per a què els nens, nenes i joves puguin practicar i gaudir d activitats de lleure, lúdiques

Más detalles

ACTIVITATS ESPORTIVES

ACTIVITATS ESPORTIVES ACTIVITATS ESPORTIVES LES FRANQUESES DEL VALLÈS 2017 2018 ÍNDEX INSCRIPCIONS RENOVACIONS NOVES INSCRIPCIONS NORMATIVA DEL PATRONAT MUNICIPAL D ESPORTS (PME) ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL BÀDMINTON BÀSQUET

Más detalles

Punt de trobada: Piscina municipal de les Masies de Voltregà a les 9.00 h

Punt de trobada: Piscina municipal de les Masies de Voltregà a les 9.00 h DADES GENERALS De 2n de primària fins a 2n d ESO Del 27 de juny al 29 de juliol Distribució dels participants en 3 grups d edat *(En determinades activitats dividits en 2 grups) o GRUP A ( 2N I 3R PRIMÀRIA)

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2017-2018 JAZZ FUNKY Començarà el 18 de setembre i acabarà el 15 de juny. CONTACTE: jazz-funky@ampavedruna.cat TWITER: @JVedruna NOTES: Places limitades per odre d inscripció,

Más detalles

ACTIVITATS INFANTILS. Vacances escolars. carnaval i setmana santa

ACTIVITATS INFANTILS. Vacances escolars. carnaval i setmana santa ACTIVITATS INFANTILS Vacances escolars carnaval i setmana santa 2014 CASAL D INFANTS EL LLAMP Dates: Carnaval: del dimarts 4 al divendres 7 de març Setmana Santa: del dimarts 22 d abril al divendres 2

Más detalles

GUIA D ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

GUIA D ACTIVITATS EXTRAESCOLARS GUIA D EXTRAESCOLARS Curs 2016-2017 Educació Infantil Educació Primària ESO Sant Celoni i la Batllòria 2 GUIA D EXTRAESCOLARS Curs 2016-2017 04 - ESCOLA MONTNEGRE 05 - COL LEGI COR DE MARIA 06 - ESCOLA

Más detalles

EL MÓN DE LA FANTASIA

EL MÓN DE LA FANTASIA EL MÓN DE LA FANTASIA Dilluns 26 de Juny Dimarts 27 de Juny Dimecres 28 de Juny Dijous 29 de Juny Divendres 30 de Juliol 8h - 8:45h 8:45h 9h Benvinguda Benvinguda Benvinguda Benvinguda/ Sortida Benvinguda

Más detalles

Funcionament JJEE FUTBOL Àrea d Esports i Salut Pública. Temporada esportiva 2018/2019

Funcionament JJEE FUTBOL Àrea d Esports i Salut Pública. Temporada esportiva 2018/2019 Funcionament JJEE FUTBOL Àrea d Esports i Salut Pública Temporada esportiva 2018/2019 PROGRAMA INSCRIPCIÓ EQUIPS PLAYOFF * Mail amb contrasenya * https:cebllob.playoffinformatica.com * Entrar amb el vostre

Más detalles

TEMPORADA Preinscripció Jugador/a. S adjunta link per a que pugueu tenir accés a la Intranet del Club i pugueu donar d alta als jugadors.

TEMPORADA Preinscripció Jugador/a. S adjunta link per a que pugueu tenir accés a la Intranet del Club i pugueu donar d alta als jugadors. TEMPORADA 2016 2017 Preinscripció Jugador/a 1. Alta a la Intranet del Club Bàsquet Parets. S adjunta link per a que pugueu tenir accés a la Intranet del Club i pugueu donar d alta als jugadors. http://cbparets.com/web/intranet/solicitud-acces/

Más detalles

CASAL DE NADAL VALLCARCA NORD J.M. SAGARRA i PARE POVEDA Per a nens i nenes de 3 a 13 anys

CASAL DE NADAL VALLCARCA NORD J.M. SAGARRA i PARE POVEDA Per a nens i nenes de 3 a 13 anys CASAL DE NADAL VALLCARCA NORD 2015 J.M. SAGARRA i PARE POVEDA Per a nens i nenes de 3 a 13 anys Escola Pare Poveda Av. Vallcarca, 220. 08023. Barcelona 1. PRESENTACIÓ En aquest breu dossier trobareu tota

Más detalles

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS: INICIACIÓ ESPORTIVA 2006-2005-2004 dilluns i dimecres de 17 a 18 h Escola Canigó dilluns i dimecres de 17 a 18 h Escola Montserrat dimarts i dijous

Más detalles

EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS

EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS

Más detalles

ACTIVITATS LA MASSANA

ACTIVITATS LA MASSANA ACTIVITATS LA MASSANA OCTUBRE 2011 JUNY 2012 LA MASSANA www.lamassana.ad ÍNDEX Activitats per a nens i joves ESPORTIVES... 4 ARTÍSTIQUES... 13 Activitats per a adults ESPORTIVES... 16 CULTURALS I ARTÍSTIQUES...

Más detalles

ACTIVITATS INFANTILS. Andorra la Vella VACANCES ESCOLARS 2018 CARNAVAL SETMANA SANTA PRIMAVERA

ACTIVITATS INFANTILS. Andorra la Vella VACANCES ESCOLARS 2018 CARNAVAL SETMANA SANTA PRIMAVERA ACTIVITATS INFANTILS VACANCES ESCOLARS 2018 CARNAVAL SETMANA SANTA PRIMAVERA Andorra la Vella CASAL D INFANTS EL LLAMP LUDOTECA SANTA COLOMA Setmana Santa: 1r torn - del dilluns 26 al dijous 29 de març

Más detalles

GUIA D ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

GUIA D ACTIVITATS EXTRAESCOLARS GUIA D EXTRAESCOLARS Curs 2017-2018 Sant Celoni i la Batllòria Educació Infantil Educació Primària ESO 2 GUIA D EXTRAESCOLARS CURS 2017-2018 04 - ESCOLA JOSEP PALLEROLA I ROCA 06 - ESCOLA MONTNEGRE 07

Más detalles

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A...

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A... PRESENTACIÓ El proper dissabte dia 3 de juny es celebrarà la Cloenda de Jocs Escolars de Futbol Sala Local del Curs 2016-2017 al Centre Esportiu Municipal Julio Méndez del Prat de Llobregat amb la participació

Más detalles

INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO

INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO Data: 11.07.18 Circular núm. 24 INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO TÍTOLS - Tècnic/a de Judo i Defensa Personal: Cicle Inicial Cicle Final - Tècnic/a Superior de Judo i

Más detalles

ESPLAI D ESTIU 2018 LLAR D INFANTS Del 25 de juny al 20 de juliol Alumnes de P1 i P2

ESPLAI D ESTIU 2018 LLAR D INFANTS Del 25 de juny al 20 de juliol Alumnes de P1 i P2 ESPLAI D ESTIU 2018 LLAR D INFANTS Del 25 de juny al 20 de juliol Alumnes de P1 i P2 CURSET D ESTIU AL PETIT ESTEL CONTES! SORTIDES! CANÇONS! JOCS! MANUALITATS! PISCINETA! PSICOMOTRICITAT! EXPERIMENTACIÓ!

Más detalles

CASAL D ESTIU AMER 2016

CASAL D ESTIU AMER 2016 CASAL D ESTIU AMER 2016 FITXA D INSCRIPCIÓ Nom: Cognoms: Data de naixement: Curs Escolar (acabat): Domicili: Població: CP: Nom del pare/mare/tutors Telèfon contacte: Correu electrònic: Telèfons d emergència

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, agost de 2016 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats del públic

Más detalles

esports d aigua NATACIÓ WATERPOLO INICIACIÓ VELA

esports d aigua NATACIÓ WATERPOLO INICIACIÓ VELA CURSOS ESPORTIUS D ESTIU 2018 REGIDORIA D ESPORTS NATACIÓ - WATERPOLO - INICIACIÓ VELA - REM PADDLE SURF - KAYAK - TENNIS - PÀDEL - FUTBOL BÀSQUET - HANDBOL - PILOTA VALENCIANA - VOLEI PLATJA GOLF - IOGA

Más detalles

EXTRAESCOLARS ESCOLA TORRENT DE CAN CARABASSA CURS Preus. Activitats dirigides a Infants de P4 i P5 (Parvulari)

EXTRAESCOLARS ESCOLA TORRENT DE CAN CARABASSA CURS Preus. Activitats dirigides a Infants de P4 i P5 (Parvulari) EXTRAESCOLARS ESCOLA TORRENT DE CAN CARABASSA CURS 2018-2019 Preus ACTIVITAT PREU DESCOMPTE SÒCIS AFA Teatre 31,05 27,00 Ballem 27,60 24,00 Hip-Hop 27,60 24,00 Ioga 27,60 24,00 Judo 27,60 24,00 Escacs

Más detalles

E S P O R T I V E S T O T S S A N TS

E S P O R T I V E S T O T S S A N TS ANDORRA LA VELLA VACANCES ESCOLARS ACTIVITATS E S P O R T I V E S T O T S S A N TS 2017 www.andorralavella.ad CURSETS DE NATACIÓ EDATS: de 2,5 a 12 anys (infants nascuts entre el 2015 i el 2005) ACTIVITATS:

Más detalles

ENCAMP - EL PAS DE LA CASA ACTIVITATS ESPORTIVES Infants, joves, adults i gent gran

ENCAMP - EL PAS DE LA CASA ACTIVITATS ESPORTIVES Infants, joves, adults i gent gran - EL PAS DE LA CASA ACTIVITATS ESPORTIVES 2016-17 Infants, joves, adults i gent gran INICI DE LES INSCRIPCIONS: 05/09/2016 INICI I FINALITZACIÓ DEL CURS: Del 19/09/2016 al 16/06/2017 PREUS INFANTS I JOVES

Más detalles

EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS

EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS

Más detalles

SARGANTANA. Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn

SARGANTANA. Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn SARGANTANA Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes 2018 Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn SARGANTANA GRUP D ESCOLA D ESTIU DELS XIQUETS I XIQUETES INTRODUCCIÓ Aquest butlletí inclou el

Más detalles

Cognoms i nom de l alumne/a. Adreça on viu l alumne/a. Codi postal Telèfon Telèfon/s d emergència

Cognoms i nom de l alumne/a. Adreça on viu l alumne/a. Codi postal Telèfon Telèfon/s d emergència Matrícula curs 2010-2011 Dades d identificació de l alumne/a Cognoms i nom de l alumne/a DNI/NIE Adreça on viu l alumne/a Població Codi postal Telèfon Telèfon/s d emergència Adreça electrònica de contacte:

Más detalles

CAMPUS D INICIACIÓ I TECNIFICACIÓ EN FUTBOL 2 MOLINS DE REI C.F.

CAMPUS D INICIACIÓ I TECNIFICACIÓ EN FUTBOL 2 MOLINS DE REI C.F. CAMPUS D INICIACIÓ I TECNIFICACIÓ EN FUTBOL 2 MOLINS DE REI C.F. OBJECTIUS - Fomentar els valors del futbol i de l esport col lectiu. - Relacionar-se amb nens i nenes de diferents edats. - Iniciar i tecnificar

Más detalles

PROPOSTA D EXTRAESCOLARS CURS

PROPOSTA D EXTRAESCOLARS CURS PROPOSTA D EXTRAESCOLARS CURS 2017-2018 EDUCACIÓ INFANTIL CURS DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES P3 PLACES LIMITADES LIMITADES PLACES ESCOLA DE L ESPORT (1 dia 18, 2 dies 35 ) PISCINA (1r i 2n

Más detalles

Funcionament JJEE FUTBOL Àrea d Esports i Salut Pública. Temporada esportiva 2017/2018

Funcionament JJEE FUTBOL Àrea d Esports i Salut Pública. Temporada esportiva 2017/2018 Funcionament JJEE FUTBOL Àrea d Esports i Salut Pública Temporada esportiva 2017/2018 PROGRAMA INSCRIPCIÓ EQUIPS NEO (amb canvis) * Mail de remitent: no_replay@cebllob.org * Confirmar mail i posar contrasenya

Más detalles

CURSETS DE NATACIÓ CAMPUS FUTBOL SALA CAMPUS BÀSQUET. (de 2,5 a 10 anys) (de 6 a 13 anys) Infants nascuts entre el 2010 i el 2003)

CURSETS DE NATACIÓ CAMPUS FUTBOL SALA CAMPUS BÀSQUET. (de 2,5 a 10 anys) (de 6 a 13 anys) Infants nascuts entre el 2010 i el 2003) CURSETS DE NATACIÓ (de 2,5 a 10 anys) Dates: del dimecres 2 al divendres 4 de novembre Activitats: curset de natació de 3 dies de 50 minuts diaris (iniciació i perfeccionament) Horari: de 17.30 a 18.20

Más detalles

CARNAVAL SETMANA SANTA

CARNAVAL SETMANA SANTA CARNAVAL SETMANA SANTA CASAL D INFANTS EL LLAMP DATES Carnaval: del dilluns 20 al divendres 24 de febrer Setmana Santa: T1- del dilluns 10 al dijous 13 d abril T2- del dimarts 18 al divendres 21 d abril

Más detalles

FITXA D INSCRIPCIÓ CASAL D ESTIU BAOBAB

FITXA D INSCRIPCIÓ CASAL D ESTIU BAOBAB FITXA D INSCRIPCIÓ CASAL D ESTIU BAOBAB Nom i cognoms de l'infant: Adreça: Telèfon: Població: Fotografia de carnet Correu electrònic: Codi Postal: Data naixement: Curs finalitzat: Talla de samarreta: Escola:

Más detalles

P 2 R E 0 1 C 8 A M P U S

P 2 R E 0 1 C 8 A M P U S P R E C A M P U S 2 0 1 8 Index Presentació Organització Objectius Qué fem? Espais Un diaal campus Sortides Normativa Presentació Aquestestiuelsnensi nenes del pre-campus seran grans detectius. Setmana

Más detalles

CLUB BUSCA ENTRENADOR

CLUB BUSCA ENTRENADOR CLUB BUSCA ENTRENADOR DATA 14/06/2018 CLUB CV Molins TITULACIÓ REQUERIDA Nivel I o II CATEGORIA Senior 4ª HORARI Martes 20:30 a 22:30 y Jueves 20:15 a 22:00 DIES ENTRENAMENT Martes y jueves TELÈFON CONTACTE

Más detalles

CAMPUS MULTIESPORTIU DE MONELLS 2018 FULL D INSCRIPCIÓ

CAMPUS MULTIESPORTIU DE MONELLS 2018 FULL D INSCRIPCIÓ CAMPUS MULTIESPORTIU DE MONELLS 2018 FULL D INSCRIPCIÓ DADES DEL PARTICIPANT Cognoms: Data de naixement: Població Telèfons de contacte: Correu electrònic: DNI: Curs: Adreça: DADES DEL PARE, MARE O TUTOR

Más detalles

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol Programa d Activitats de qualitat i amb un alt valor educatiu. Dissenyat, gestionat i portat a terme pels professors i mestres de la pròpia Escola. Alt nivell de coneixement dels alumnes. Continuïtat del

Más detalles

Educacióprimària. Robòtica. Educacióhumanitària. Arts escèniques. Experimenta art. Piano. Gimnàstica artística. Kids&Us. Futbol.

Educacióprimària. Robòtica. Educacióhumanitària. Arts escèniques. Experimenta art. Piano. Gimnàstica artística. Kids&Us. Futbol. 7 Educació infantil Futbol P4 P5 Robòtica Artsescèniques Experimenta art Piano P5 Gimnàstica artística P5 Kids&Us Educacióprimària Robòtica Educacióhumanitària Arts escèniques Experimenta art Piano Gimnàstica

Más detalles

CLUB BUSCA ENTRENADOR

CLUB BUSCA ENTRENADOR CLUB BUSCA ENTRENADOR DATA 4/10/2017 CLUB AE RUMBAU TITULACIÓ REQUERIDA Cap però és necessària experiència prèvia CATEGORIA Voleibol femení escolar HORARI Dimarts i dijous de 17:15h a 18:15h + partit DIES

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2016-2017 2 Presentació Les famílies i els educadors som responsables que l alumnat realitzi tota mena d activitats culturals, artístiques o esportives amb uns propòsits educatius

Más detalles

REUNIÓ INICI DE CURS PCEE i SEMINARI COORDINADORS DEL PCEE 27 d octubre de 2016

REUNIÓ INICI DE CURS PCEE i SEMINARI COORDINADORS DEL PCEE 27 d octubre de 2016 REUNIÓ INICI DE CURS PCEE i SEMINARI COORDINADORS DEL PCEE 27 d octubre de 2016 a/e CCE: esportescolar@gencat.cat a/e RT GIRONA : sandra.ripoll@gencat.cat a/e Consell Esportiu del Baix Empordà: esports@baixemporda.cat

Más detalles

CLUB BUSCA ENTRENADOR

CLUB BUSCA ENTRENADOR CLUB BUSCA ENTRENADOR DATA 17/05/2018 CLUB CLUB VÒLEI ELS ARCS TITULACIÓ REQUERIDA NIVELL AVANÇAT CATEGORIA INFANTIL/CADET/JUVENIL 2ª DIVISIÓ & SÈNIOR 4ª DIVISIÓ HORARI DILLUNS I DIMECRES (17:15 A 22:15

Más detalles

CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA

CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA Del 5 d octubre al 18 de desembre Inscripcions del 21 al 30 de setembre al casal en horari d'atenció al públic. TALLERS GRATUÍTS DIES HORARI BALL EN LÍNIA DILLUNS 16.30-18.30

Más detalles

CLUB BUSCA ENTRENADOR

CLUB BUSCA ENTRENADOR CLUB BUSCA ENTRENADOR DATA 23-1-2018 CLUB AE CARLES VALLBONA TITULACIÓ REQUERIDA NIVELL 3 RFEVB CATEGORIA SÈNIOR FEMENÍ HORARI A CONVENIR DIES ENTRENAMENT 3 Projecte de club per potenciar el 1r equip.

Más detalles

GUIA AUTOMATRÍCULA

GUIA AUTOMATRÍCULA GUIA AUTOMATRÍCULA 2014-2015 Coses a tenir en compte abans de començar el procés de matrícula: En aquest aplicatiu el temps d inactivitat és molt curt (uns 15 minuts) per tant si el teniu obert sense fer

Más detalles

TROFEU DE GIMNÀSTICA RÍTMICA CIUTAT DE TARRAGONA 2017 DISSABTE 29 I DIUMENGE 30 D OCTUBRE DE 2016

TROFEU DE GIMNÀSTICA RÍTMICA CIUTAT DE TARRAGONA 2017 DISSABTE 29 I DIUMENGE 30 D OCTUBRE DE 2016 TROFEU DE GIMNÀSTICA RÍTMICA CIUTAT DE TARRAGONA 2017 DISSABTE 29 I DIUMENGE 30 D OCTUBRE DE 2016 ORGANITZADOR Fundació Tarragona 2017. Marina Port Tàrraco Moll de Llevant Edifici B5, 1a planta 43004 Tarragona

Más detalles

FULL INFORMATIU. Curs Número 1, juliol Estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte que vulgueu resoldre.

FULL INFORMATIU. Curs Número 1, juliol Estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte que vulgueu resoldre. 1. EQUIP DIRECTIU FULL INFORMATIU Número 1, juliol 2017 L equip directiu de l Institut està format per: Xavier Tresserra Barba, director Manel Navarro Carrillo, cap d estudis Dolores Climent Barber, cap

Más detalles

ACTIVITATS ESTIU 2016

ACTIVITATS ESTIU 2016 BUTLLETA DE PREINSCRIPCIÓ PER A LES ACTIVITATS D ESTIU 2016 NENS/ES NASCUTS/ES ENTRE 2001 i 2012 Cognoms:.. Nom:.. Data de naixement:.. Adreça:. Número:. Escala:..Pis:..CP:. Telèfon:.Altres telèfons d

Más detalles

3

3 ALCÚDIA INDEX Dades de contacte Pag. 3 Normativa General Pag. 4, 5 Escoles Esportives Pag. 6, 7, 8, 9 Promoció Esportiva Escolar Pag. 10, 11 Activitats Esportives per Adults Pag. 12,13,14 Activitats durant

Más detalles

VIU L ESPORT AL CARRER

VIU L ESPORT AL CARRER 2016 VIU L ESPORT AL CARRER VÒLEI PLATJA AL PARC CENTRAL Pistes obertes del 27 de juny al 7 de setembre Escola de vòlei platja per a infants de 8 a 12 anys Del 4 de juliol al 26 d agost De dilluns a divendres

Más detalles

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA A l EVIA s ha creat dins el mòdul de matrícula un apartat nou que tracta de la cita prèvia d automatrícula: Dins aquesta carpeta podem trobar dos eines:

Más detalles

Handbol al Vendrell amb els Jocs del Mediterrani

Handbol al Vendrell amb els Jocs del Mediterrani Handbol al Vendrell amb els Jocs del Mediterrani Des del passat 9 d octubre i fins el proper 23 de novembre el nostre club visita totes les escoles de primària, secundària i d especial, tant del Vendrell

Más detalles

Reunió de Pares i Mares de Cicle Mitjà de Primària DIJOUS 6 DE SETEMBRE DE 2018

Reunió de Pares i Mares de Cicle Mitjà de Primària DIJOUS 6 DE SETEMBRE DE 2018 Reunió de Pares i Mares de Cicle Mitjà de Primària DIJOUS 6 DE SETEMBRE DE 2018 Quadre pedagògic Altres Mestres: Anglès i robòtica : JORDI GRAUPERA Directora: M. Teresa Sensada Cap d estudis de Primària:

Más detalles

V Open Internacional de Pitch&Putt d Andorra Setembre Camp de P&P Xixerella Park Andorra. (v. català)

V Open Internacional de Pitch&Putt d Andorra Setembre Camp de P&P Xixerella Park Andorra. (v. català) V Open Internacional de Pitch&Putt d Andorra 11 13 Setembre 2015 Camp de P&P Xixerella Park Andorra (v. català) JUGADORS / PARTICIPANTS EL Vè Open Internacional d Andorra està reservat a tots els jugadors

Más detalles

Curs 2017/18. AMPA CIP Xarau ACTIVITATS PROVISIONALS EXTRAESCOLARS EDUCACIÓ INFANTIL

Curs 2017/18. AMPA CIP Xarau ACTIVITATS PROVISIONALS EXTRAESCOLARS EDUCACIÓ INFANTIL AMPA CIP Xarau Curs 2017/18 ACTIVITATS PROVISIONALS EXTRAESCOLARS EDUCACIÓ INFANTIL ANGLÈS Dt de 16 30 a 17 30 h P4-P5 110 /trimestre Els nens i nenes s habituen a escoltar i parlar en anglès reconeixent

Más detalles

sortida a la neu de 2 dies el 9-10 de març 2019 convivència coneixement l esquí

sortida a la neu de 2 dies el 9-10 de març 2019 convivència coneixement l esquí L Ampa de Salesianes Sepúlveda, juntament amb l Ampa de Salesians i Naïfar, organitzen una sortida a la neu de 2 dies el 9-10 de març 2019 per a TOT l alumnat de primària i ESO dels dos centres. Aquesta

Más detalles

Casal Setmana Santa. Del 10 al 15 d Abril Del 2017

Casal Setmana Santa. Del 10 al 15 d Abril Del 2017 Casal Setmana Santa CASA DE COLÒNIES Del 10 al 15 d Abril Del 2017 EL NOSTRE CASAL El nostre casal està dirigit a tots aquells nens i nenes que tinguin ganes de passar-ho bé, conèixer nous amics, tenir

Más detalles

ESCOLA D ESTIU 2017 DE L ESCOLA DE L ATENEU

ESCOLA D ESTIU 2017 DE L ESCOLA DE L ATENEU ESCOLA D ESTIU 2017 DE L ESCOLA DE L ATENEU INSCRIPCIONS A l Escola d estiu hi podeu inscriure nens i nenes de 3 fins a 12 anys (de P3 fins a 6è). Les dues últimes setmanes de juliol (s4 i s5) i les primeres

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Voleu rebre notificacions via WhatsApp referent a les diferents estades?

Voleu rebre notificacions via WhatsApp referent a les diferents estades? Ajuntament d Amposta FITXA D'INSCRIPCIÓ ESTADES D ESTIU 2018 DADES PERSONALS DE L'INFANT Nom i Cognoms: Adreça: Població: Telèfon: Correu Electrònic: Codi Postal: Edat: Curs: Data de Naixement: Escola:

Más detalles

La Diferència Suma. Curs

La Diferència Suma. Curs La Diferència Suma Curs 2017-18 Benvolgudes famílies, Benvingudes al nou curs escolar 2017-18 Us informem d un seguit d aspectes i consideracions que pensem que poden ser del vostre interès a l inici d

Más detalles

Reunió de pares i mares 1r de Primària

Reunió de pares i mares 1r de Primària Reunió de pares i mares 1r de Primària 26 de juny de 2017 QUADRE PEDAGÒGIC Directora : M. Teresa Sensada Cap d estudis de Primària: Mònica Hucha Tutors CI: 1r: BEATRIZ OROZCO (BEA) 2n: ARIADNA SÁNCHEZ

Más detalles

C A M P U S O L I M P I A

C A M P U S O L I M P I A C A M P U S O L I M P I A 2 0 1 5 Index Presentació Organització Objectius Qué fem? Espais Un dia al campus Sortides Normativa Torns Horaris i preus Contacte Presentació L Associació Esportiva treballa

Más detalles

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera Jornada de portes obertes del Batxillerat Institut Celestí Bellera maig de 2017 Estructura del sistema educatiu PRIMÀRIA (de 3 a 12 anys) E S O 1r, 2n, 3r, 4t curs (de 12 a 16 anys) BATXILLERAT LOMCE 1r

Más detalles

VIATGE MADRID 2n BAT CURS 2011/ , 28, 29 de febrer i 1 de març. INS Vilamajor

VIATGE MADRID 2n BAT CURS 2011/ , 28, 29 de febrer i 1 de març. INS Vilamajor INS Vilamajor VIATGE MADRID 2n BAT CURS 2011/2012 27, 28, 29 de febrer i 1 de març 2. Professorat acompanyant David López Daniel Pina Dades de contacte durant el viatge: Telèfon mòbil: 620706199 Email:

Más detalles

Benvinguts! El Vendrell, 22 de novembre de 2016

Benvinguts! El Vendrell, 22 de novembre de 2016 Benvinguts! El Vendrell, 22 de novembre de 2016 Ordre del dia. 1. Benvinguda al nou curs escolar 2016-2017 2. Actes del 10è aniversari de l Escola 3. Noves iniciatives 4. Temes d infraestructura 5. Pla

Más detalles

ÀREA DE RELACIONS INTERNACIONALS. REUNIÓ INFORMATIVA assignats plaça d intercanvi UAB Exchange Programme 2018/19 IBEROAMÈRICA

ÀREA DE RELACIONS INTERNACIONALS. REUNIÓ INFORMATIVA assignats plaça d intercanvi UAB Exchange Programme 2018/19 IBEROAMÈRICA ÀREA DE RELACIONS INTERNACIONALS REUNIÓ INFORMATIVA assignats plaça d intercanvi UAB Exchange Programme 2018/19 IBEROAMÈRICA En tots els casos, l'admissió al programa d'intercanvi resta condicionada a

Más detalles

Lleure estiu 2016: ESPLAI. juny 2016 Claror Sardenya

Lleure estiu 2016: ESPLAI. juny 2016 Claror Sardenya juny 2016 Claror Sardenya Què és l ESPLAI? Activitat lúdica que combina activitats, jocs, piscina, tallers i sortides. Es desenvolupa en un marc educatiu no formal, però s hi potencien els hàbits, actituds,

Más detalles

Reunió de pares i mares 2n de Primària

Reunió de pares i mares 2n de Primària Reunió de pares i mares 2n de Primària 5 de setembre de 2017 QUADRE PEDAGÒGIC Directora : M. Teresa Sensada Cap d estudis de Primària: Mònica Hucha Tutors CI: 1r: BEATRIZ OROZCO 2n: ARIADNA SÁNCHEZ Altres

Más detalles

SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA

SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA Benvolgudes famílies!! En aquest apartat us volem fer un resum de la dinàmica que realitzen els vostres fill i filles a l estona del menjador escolar, de 12:30

Más detalles

Com a novetat: "EL NEN O LA NENA SÓN ELS ÚNICS I ELS AUTÈNTICS PROTAGONISTES DEL CASAL. Inscripcions a l Ajuntament fins el dilluns 20 de juny

Com a novetat: EL NEN O LA NENA SÓN ELS ÚNICS I ELS AUTÈNTICS PROTAGONISTES DEL CASAL. Inscripcions a l Ajuntament fins el dilluns 20 de juny És una proposta lúdica i refrescant per nens i nenes de 3 a 12 anys, per gaudir de l'estiu a Bell-lloc d Urgell, que pretén esdevenir una alternativa engrescadora en el lleure dels infants i un espai per

Más detalles

PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA

PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY 2017 BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA 1. PARTICIPANTS Poden prendre-hi part tots els nois i noies que estudiïn a Olesa de Montserrat

Más detalles

PROGRAMA DE LES ACTIVITATS D ESTIU

PROGRAMA DE LES ACTIVITATS D ESTIU PROGRAMA DE LES ACTIVITATS D ESTIU Casal Esportiu Municipal Objectiu: El Casal Esportiu del Complex Esportiu Municipal Les vernedes s organitza dins el marc d activitats estivals dirigides per l Ajuntament

Más detalles

Activitats & Escoles

Activitats & Escoles Activitats & Escoles Esportives TENNIS PÀDEL TENNIS TAULA FUTBOL SALA HOQUEI NATACIÓ PISCINA ACTIVITATS DIRIGIDES SALA DE FITNESS ENTRENAMENT PERSONAL ÀREA DE SALUT Curs 2017/2018 Escola de Tennis Nivell

Más detalles

GRAU DE MESTRES D EDUCACIÓ INFANTIL per persones amb experiència professional en l àmbit de l educació infantil. UVic i Rosa Sensat Maig de 2013

GRAU DE MESTRES D EDUCACIÓ INFANTIL per persones amb experiència professional en l àmbit de l educació infantil. UVic i Rosa Sensat Maig de 2013 GRAU DE MESTRES D EDUCACIÓ INFANTIL per persones amb experiència professional en l àmbit de l educació infantil UVic i Rosa Sensat Maig de 2013 Abans de començar: Benvinguda a estudiants del Pla Especial

Más detalles

FUNDACIÓ ESPORTIVA MUNICIPAL

FUNDACIÓ ESPORTIVA MUNICIPAL FUNDACIÓ ESPORTIVA MUNICIPAL Benvolguda família, L arribada de l estiu és un moment important, és l oportunitat de disfrutar junts d esta temporada, de passar més temps en família, però a la mateixa vegada

Más detalles

CALENDARI 2018 JORNADA DE L ESPORT FEMENÍ LA GRADA SUMA CONCURS CULTURAL I ESPORTIU CIRCUIT GIRONÍ DE CROS CREAXARXA PLA CATALÀ D ESPORT A L ESCOLA

CALENDARI 2018 JORNADA DE L ESPORT FEMENÍ LA GRADA SUMA CONCURS CULTURAL I ESPORTIU CIRCUIT GIRONÍ DE CROS CREAXARXA PLA CATALÀ D ESPORT A L ESCOLA CALENDARI 2018 O C T U B R E DL. DT. DC. DJ. DV. DS. DG. 1 2 3 4 5 6 7 N O V E M B R E DL. DT. DC. DJ. DV. DS. DG. 29 30 31 1 2 3 4 D E S E M B R E DL. DT. DC. DJ. DV. DS. DG. 26 27 28 29 30 1 2 8 9 10

Más detalles