ACTA NÚM. 04/2012 ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PEL PLE DE L AJUNTAMENT EL DIA 12 DE JULIOL DE 2012

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "ACTA NÚM. 04/2012 ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PEL PLE DE L AJUNTAMENT EL DIA 12 DE JULIOL DE 2012"

Transcripción

1 ACTA NÚM. 04/2012 ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PEL PLE DE L AJUNTAMENT EL DIA 12 DE JULIOL DE 2012 Assistents: Alcalde-President: SR. JOSÉ ORIVE VÉLEZ Regidors/Regidores: SR. FRANCISCO SÁNCHEZ LÓPEZ SR. JOAN ISERN RODRÍGUEZ SRA. SÍLVIA HERNÁNDEZ GONZÁLEZ SR. JUAN FRANCISCO GARCIA MIGUEL REYES SRA. ELISABETH TORAL GÁMEZ SR. EMILIANO CORDERO SORIA SRA. GEMMA MARZO MARANGES SR. JOSÉ MARIA MOYA LOSILLA SR. ANTONIO MESAS GALLARDO SR. CARLOS MARTÍNEZ AMORES SR. JOSÉ MARIA MONELLS PERICAS SRA. ALICIA AMATE CARMONA SRA. LOURDES GARCÍA MORENO SRA. NAYAT CHOURAK CHAACHAE SR. RICARD BUÑUEL BAQUE Regidora que ha excusat l assistència: SRA. TERESA RIERA PLANAS Secretari: SR. JOSEP BERDAGUÉ PUJOL Interventora: SRA. EVA PARDO RUIZ A la Sala de Sessions de l'ajuntament, el dotze de juliol de dos mil dotze. A les vint hores i quinze minuts, se celebra la sessió ordinària del Ple de l Ajuntament, sota la Presidència de l'il.lm. Alcalde President senyor José Orive i Vélez i amb l'assistència de totes les persones abans esmentades. Actua de secretari el senyor Josep Berdagué i Pujol, secretari de la Corporació.

2 El President obre la sessió, dóna la bona tarda als assistents, i intervé dient que abans d iniciar els temes del Ple i tal com es va acordar a la Comissió Informativa, sotmetrà a votació dels membres de la Corporació el tractament en la sessió plenària d avui del punt d urgència que no consta a l ordre del dia, que és la proposta de l Alcaldia de Ratificació de l acord de la Junta General del Consorci de Turisme del Vallès Oriental, de 26 de juny de 2012, d aprovació inicial de la dissolució del Consorci. El Sr. alcalde sotmet a votació la declaració d urgència de tractar a la sessió ordinària del dia d avui la proposta esmentada i s acorda: Aprovar la declaració d urgència per haver obtingut 16 vots a favor, vuit del grup municipal Socialista, tres del grup municipal Partit Popular, dos del grup municipal Convergència i Unió, dos del grup municipal Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa, i un del grup municipal Plataforma per Catalunya, cap vot en contra i cap abstenció. Intervé el Sr. alcalde dient que aquest quedaria inclòs a l últim punt de l ordre del dia del Ple. Seguidament es procedeix a tractar els temes següents, de conformitat amb això que segueix: ORDRE DEL DIA 1. Aprovació de l acta de la sessió anterior celebrada el dia 31 de maig de Comissió Informativa de l Àrea de Presidència 2. Donar compte de la Resolució de l Alcaldia núm. 772 de l any 2012, en matèria de personal. 3. Donar compte de la Resolució de l Alcaldia núm. 1055, de 2 de juliol de 2012, de nomenament de interventora accidental. 4. Donar compte de la Resolució de l Alcaldia núm. 1053, de 29 de juny de 2012, de la modificació dels components del grup municipal del Consistori del Partit Popular. 5. Dictamen de modificació dels membres del grup municipal Partit Popular en les Comissions Informatives. 6. Dictamen de modificació nomenament representants del grup municipal Partit Popular en el Consell de Ciutadania: Comissió Política Permanent del Pla de Ciutadania i en el Consell Escolar Municipal. 7. Donar compte de la Resolució de l Alcaldia núm. 764, de 24 de maig de 2012, d aprovació de la liquidació del pressupost municipal corresponent a l exercici 2011.

3 8. Dictamen d aprovació inicial de l expedient de modificació dels crèdits del pressupost vigent número 13/ Dictamen d adhesió de l Ajuntament al Protocol general del Pla Xarxa de Governs Locals de la Diputació de Barcelona. 10. Proposta del Grup Municipal Socialista sobre el Rescat financer. 11. Proposta del Grup Municipal Socialista en defensa dels Consells Comarcals. 12. Proposta del Grup Municipal Socialista a favor del respecte al mapa municipal de Catalunya i en defensa de les competències exclusives en aquest àmbit de la Generalitat de Catalunya. 13. Proposta del Grup Municipal Partit Popular per sol licitar el manteniment dels actuals programes del SAE en les mateixes instal lacions i amb les mateixes tarifes que regeixen en l actualitat. Comissió Informativa de l Àrea de Serveis, Territori i Planificació Estratègica 14. Dictamen per considerar d interès especial o d utilitat pública les obres d instal lació d un mòdul prefabricat per a la secció d Institut de Canovelles, a l Avinguda núm Dictamen d aprovació del Text refós del Pla Especial Urbanístic de concreció de les condicions d edificació i l ús del terreny destinat a sistema d equipaments en el sector urbanitzable Ca la Piua. 16. Precs i Preguntes 1. Aprovació de l acta de la sessió anterior celebrada el dia 31 de maig de Es dóna per llegida l acta de la sessió anterior celebrada el dia 31 de maig de 2012, que ha estat tramesa juntament amb la convocatòria. Trobada conforme s aprova per unanimitat de tots els assistents, i esdevé acta de la sessió celebrada, autoritzant-se amb la signatura del senyor alcalde i del secretari. Comissió Informativa de l Àrea de Presidència 2. Donar compte de la Resolució de l Alcaldia núm. 772 de l any 2012, en matèria de personal.

4 El Sr. alcalde dóna compte de la Resolució de l'alcaldia núm. 772, de data 24 de maig de 2012, que transcrita literalment és com segueix: ANTECEDENTS Atès la proposta de nomenament com a funcionari en pràctiques a favor del senyor Xavier Querol San-Abdon, amb el DNI..., formulada pel Tribunal qualificador del procés selectiu per a la provisió, mitjançant promoció interna, d un lloc de treball de caporal de la policia local vacant a la plantilla de personal funcionari de l Ajuntament, de conformitat amb les bases aprovades per acord de la Junta de Govern Local en sessió ordinària celebrada el dia 26 d octubre de Atès que l aspirant té la condició de funcionari públic, està exempt de justificar documentalment els requisits que no requereixen actualització, d acord amb la base novena de les bases reguladores del procés selectiu. Atès el que estableix la base desena de les bases reguladores del procés selectiu, en la que es preveu la superació del curs de formació per a l accés a la categoria de caporal organitzat per l Institut de Seguretat Pública de Catalunya i la realització d un període de pràctiques obligatori i eliminatori, la qualificació final del qual serà d apte o no apte. Vist l informe emès pel tècnic de recursos humans el dia 11 de maig de 2012, conformat per la interventora de la Corporació. FONAMENTS DE DRET L article 21 de la Llei 7/1985, de 2 d abril, reguladora de les bases del règim local, atribueix a l Alcalde President la competència per efectuar el nomenament de tot el personal de la Corporació. L article 11 del Decret Legislatiu 1/1997, de 31 d octubre, pel qual s aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública, estableix la definició de funcionari. L article 8 de la Llei 7/2007, de 12 d abril, de l Estatut bàsic de l empleat públic, defineix el concepte i classes d empleats públics. Els articles 55 i 82 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s aprova el reglament del personal al servei de les entitats locals. HE RESOLT:

5 Primer. Nomenar al senyor Xavier Querol San-Abdon, funcionari en pràctiques per ocupar un lloc de treball de caporal de Policia Local, vacant a la plantilla d aquest ajuntament, amb els drets i deures inherents al càrrec. Segon. Determinar que aquest nomenament no prejutjarà el nomenament definitiu de Xavier Querol San-Abdon com a funcionari de carrera, el qual haurà de seguir i superar el curs de formació de caporal a l Institut de Seguretat Pública de Catalunya, així com superar el període de pràctiques de quatre mesos de durada en el municipi, ambdós previstos en la base desena de la convocatòria del present concurs oposició. Tercer. Autoritzar la despesa corresponent a les retribucions bàsiques i complementàries d acord el previst per aquest lloc de treball, en el Capítol 1 del Pressupost Municipal per a l any Quart. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Cinquè. Donar compte al ple municipal en la propera sessió ordinària que se celebri. Sisè. Notificar aquesta resolució a la persona interessada i comunicar-la a la Intervenció Municipal. 3. Donar compte de la Resolució de l Alcaldia núm. 1055, de 2 de juliol de 2012, de nomenament de interventora accidental. El Sr. alcalde dóna compte de la Resolució de l'alcaldia núm. 1055, de data 2 de juliol de 2012, que transcrita literalment és com segueix: Atès que la Sra. Eva Maria Pardo Ruiz, Interventora de l'ajuntament, s'absentarà del seu lloc de treball, per assistir a una acció formativa, pel que procedeix nomenar al personal funcionari que la substituirà en dites dates. Atès el que disposa l article 30.3 del Decret 195/2008, de 7 d octubre, pel qual es regulen determinats aspectes del règim jurídic del personal funcionari amb habilitació de caràcter estatal de les entitats locals de Catalunya, sobre nomenaments accidentals Per tot això, HE RESOLT: Primer.- Nomenar Interventora accidental de l'ajuntament, en substitució de la Sra. Eva Maria Pardo Ruiz, del dia 2 al dia 4 de juliol de 2012, i el dia 6 de juliol de 2012, ambdues dates incloses, a la funcionaria Sra. Núria Badell i Vidal.

6 Aquest nomenament restarà sense efecte en cas d'incorporació anticipada, o si es trobés present en el seu lloc de treball la Sra. Eva Maria Pardo Ruiz, Interventora de la Corporació. Segon.- Donar compte d aquesta Resolució al Ple de l Ajuntament, en la propera sessió que celebri. El Sr. alcalde dóna la paraula al Sr. Juan Francisco García Miguel Reyes, regidor de Règim Intern, per tal que exposi els dos punts referents a donar compte de Resolucions de l Alcaldia, el qual intervé donant la bona tarda i dient que són dues resolucions en matèria de personal que passem a donar compte. Consisteix la primera d elles en el nomenament del caporal de la Policia Local per promoció interna, i la segona és el nomenament eventual d interventora accidental, pel període de tres dies d absència de la nostra interventora. Aclarir que el nomenament de caporal esdevindrà definitiu en el moment que se superi el preceptiu curs de l Escola de Policia. No havent-hi cap intervenció al respecte, el Sr. alcalde continua amb el següent punt de l ordre del dia. 4. Donar compte de la Resolució de l Alcaldia núm. 1053, de 29 de juny de 2012, de la modificació dels components del grup municipal del Consistori del Partit Popular. El Sr. alcalde dóna compte de la Resolució de l'alcaldia mitjançant la qual es dóna compte de la modificació dels membres que composen el grup municipal Partit Popular, que transcrita literalment és com segueix: Assumpte Donar compte de la modificació dels components del Grup Municipal del Consistori del Partit Popular. Relació de fets L art de la Llei reguladora de les Bases de règim local 7/1985, de 2 d abril, modificada per la Llei de Mesures per a la Modernització del Govern Local, Llei 57/2003 de 16 de desembre de 2003, estableix que als efectes de la seva actuació corporativa, els membres de les Corporacions Locals es constituiran en grups polítics, en la forma i amb els drets i obligacions que s estableixin, amb excepció d aquells que no s integrin en el grup polític que constitueixi la formació electoral per la que foren elegits, o que abandonin el seu grup de procedència, que tindran la consideració de membres no adscrits.

7 L art. 23 del Reglament d organització, funcionament i règim jurídic de les corporacions locals (en endavant ROF), estableix que els membres de les Corporacions Locals, a efectes de la seva actuació corporativa, es constituiran en grups. Tal com disposa l art. 24 del ROF els grups polítics es constituiran mitjançant escrit dirigit al President i subscrit per tots els seus integrants, que es presentarà a la Secretaria General de la Corporació, durant els cinc dies hàbils següents a la constitució de la Corporació. En el mateix escrit de constitució es farà constar la designació del Portaveu del grup, podent -se designar també els suplents. L art. 25 del ROF, estableix que de la constitució dels grups polítics i dels seus integrants i Portaveus, el President haurà de donar compte al Ple en la primera sessió que es celebri. Per Resolució de l Alcaldia núm de data 21 de juny de 2011, es va constituir els Grups Municipals i es va designar llurs portaveus, acord que es va donar compte en la sessió del Ple de l Ajuntament de data 29 de juny de Atesa la renuncia al càrrec de regidora, presentada per la Sra. Lidia Fernández Moya, integrant del grup municipal Partit Popular, la qual es va fer efectiva davant el Ple de la Corporació, en sessió de data 28 de març de 2012, i la presa de possessió en el seu lloc del Sr. Carlos Martinez Amores, en sessió Plenària de data 31 de maig de Atès l escrit presentat pel Sr. Carlos Martínez Amores, en el que manifesta la seva voluntat d integrar-se en el grup municipal Partit Popular. És pels motius anteriorment esmentats que, HE RESOLT: Primer. Donar compte de la modificació dels membres del grup Municipal Partit Popular, designats en la Resolució de l Alcaldia núm de data 21 de juny de 2011, que queda format pels següents regidors: GRUP MUNICIPAL PARTIT POPULAR - Sr. José Maria Moya Losilla - Sr. Antonio Mesas Gallardo - Sr. Carlos Martinez Amores Portaveu titular: Sr. José Maria Moya Losilla Portaveu suplent: Sr. Antonio Mesas Gallardo

8 El Sr. alcalde intervé exposant que davant de la renúncia de la regidora d aquesta Corporació, Sra. Lídia Fernández, i desprès la pressa de possessió en el seu lloc del Sr. Carlos Martínez en la Sessió Plenària anterior del dia 31 de maig, el grup municipal del Partit Popular està format actualment pels regidors José Ma. Moya, Antonio Mesas i Carlos Martínez. 5. Dictamen de modificació dels membres del grup municipal Partit Popular en les Comissions Informatives. El Sr. alcalde sotmet a la consideració del Ple de la Corporació el dictamen de modificació dels membres del grup municipal Partit Popular, en les Comissions Informatives, en els termes següents: Assumpte Modificació dels membres del Grup Municipal Partit Popular en les Comissions Informatives. Relació de fets L'art del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d abril, pel qual s aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, estableix que en tots els municipis de més de cinc mil habitants s han de constituir comissions d estudi, d informe o de consulta. En similar sentit es pronuncien els arts. 8 a 10 del Reglament Orgànic Municipal al dir que les Comissions Informatives són òrgans sense atribucions resolutòries que tenen per funció l informe, estudi o consulta dels assumptes, la resolució dels quals correspon al Ple, sent el nombre, denominació i determinació de l àmbit d actuació el que determini el Ple de la Corporació. El funcionament de les Comissions Informatives es troba regulat als arts. 134 a 138 del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, que aprovà el Reglament d organització, funcionament i règim jurídic dels ens locals (ROF). Així, l art. 134 estableix que correspon al Ple de la Corporació determinar el nombre i la denominació d aquestes Comissions Informatives d estudi i dictamen, tant quant neixin amb vocació de permanència per obeir a l estructura de l àmbit competencial de l'ajuntament, com quan neixin amb caràcter temporal amb l objecte de tractar temes específics. Aquestes Comissions han d estar integrades pels membres que designin els diferents Grups Polítics que formen part de la Corporació, ja sigui en proporció

9 a la seva representativitat en aquest Ajuntament, o aplicant-se el sistema de vot ponderat. El funcionament d aquestes Comissions serà d aplicació el sistema de vot ponderat, segons la representació de cada grup municipal. De conformitat amb la normativa anteriorment esmentada, en sessió celebrada el dia 29 de juny de 2011, el Ple de la Corporació va acordar crear les Comissions informatives de caràcter permanent, i va designar els membres que la integraran, atenent al manifestat pels grups municipals. Atesa la renuncia al càrrec de regidora, presentada per la Sra. Lidia Fernández Moya, integrant del grup municipal Partit Popular, la qual es va fer efectiva davant el Ple de la Corporació, en sessió de data 28 de març de 2012, i la presa de possessió en el seu lloc del Sr. Carlos Martinez Amores, en sessió Plenària de data 31 de maig de Atès el que s ha exposat i el manifestat pel grup municipal Partit Popular, a proposta de l Alcaldia, la Comissió Informativa de l Àrea de Presidència emet dictamen favorable sobre els antecedents exposats i, en aquest sentit, proposa al Ple de la Corporació l adopció dels següents acords: Primer. Modificar la designació efectuada pel Ple de la Corporació en sessió celebrada el dia 29 de juny de 2011, dels integrants del Grup municipal Partit Popular en les Comissions Informatives, en el següent sentit: COMISSIÓ INFORMATIVA DE L ÀREA DE PRESIDÈNCIA Comprèn: Seguretat Ciutadana i mobilitat; Comunicació i Protocol; Noves tecnologies i societat de la informació; Règim Intern, Organització Municipal i Arxiu. Hisenda. GRUP MUNICIPAL PARTIT POPULAR - Titular: Sr. José Ma. Moya Losilla - Suplent: Carlos Martínez Amores COMISSIÓ INFORMATIVA DE L ÀREA DE SERVEIS, TERRITORI i PLANIFICACIÓ ESTRATÈGICA Comprèn: Urbanisme i habitatge, Medi ambient i activitats; Serveis manteniment i via pública; Salut i consum i Promoció econòmica i ocupacional.

10 GRUP MUNICIPAL PARTIT POPULAR - Titular: Sr. José Ma. Moya Losilla - Suplent: Carlos Martínez Amores COMISSIÓ INFORMATIVA DE L'ÀREA DE SERVEIS A LES PERSONES Comprèn: Participació ciutadana i Polítiques de ciutadania; Promoció de la ciutat; Dona i polítiques d igualtat; Infància i Joventut; Educació; Cultura; Esports; Serveis Socials; Solidaritat i cooperació i Gent Gran. GRUP MUNICIPAL PARTIT POPULAR - Titular: Sr. José Ma. Moya Losilla - Suplent: Antonio Mesas Gallardo Segon. Comunicar aquest acord als interessats. Intervé el Sr. Alcalde dient que per les mateixes raons exposades anteriorment, es proposa la modificació dels membres del grup municipal del Partit Popular en les Comissions Informatives, les quals queden conformades tal com es descriu al dictamen. El Sr. alcalde sotmet el dictamen a votació i s'acorda: Aprovar el dictamen en tots els seus punts, per haver obtingut 16 vots a favor, vuit del grup municipal Socialista, tres del grup municipal Partit Popular, dos del grup municipal Convergència i Unió, dos del grup municipal Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa, i un del grup municipal Plataforma per Catalunya, cap vot en contra i cap abstenció. 6. Dictamen de modificació nomenament representants del grup municipal Partit Popular en el Consell de Ciutadania: Comissió Política Permanent del Pla de Ciutadania i en el Consell Escolar Municipal. A continuació el Sr. alcalde sotmet a la consideració dels membres de la Corporació el dictamen de modificació del nomenament de representants del grup municipal Partit Popular, a la Comissió Política Permanent del Pla de Ciutadania i en el Consell Escolar Municipal, següent: Assumpte Modificació del nomenament de representants del Grup Municipal Partit Popular de la Corporació en el Consell de Ciutadania: Comissió política

11 permanent del Pla de Ciutadania i en el Consell Escolar Municipal. Relació de fets Atès el que disposa l'art. 38.c) del Reglament d organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, de 28 de novembre de 1986, sobre nomenament de representants de la Corporació en òrgans col legiats, que siguin de la competència del Ple. Atès que el Ple de l Ajuntament, en sessió ordinària celebrada el dia 29 de setembre de 2011 va acordar el nomenament de representants de l Ajuntament en el Consell de Ciutadania: Comissió Política permanent de seguiment del Pla de Ciutadania. Atès que el Ple de l Ajuntament, en sessió extraordinària celebrada el dia 26 d octubre de 2011 va acordar el nomenament de representants de l Ajuntament en el Consell Escolar Municipal. Atesa la renuncia al càrrec de regidora, presentada per la Sra. Lidia Fernández Moya, integrant del grup municipal Partit Popular, la qual es va fer efectiva davant el Ple de la Corporació, en sessió de data 28 de març de 2012, i la presa de possessió en el seu lloc del Sr. Carlos Martinez Amores, en sessió Plenària de data 31 de maig de Atès el que s ha exposat i el manifestat pel grup municipal Partit Popular, a proposta de l Alcaldia, la Comissió Informativa de l Àrea de Presidència emet dictamen favorable sobre els antecedents exposats i, en aquest sentit, proposa al Ple de la Corporació l adopció dels següents acords: Primer. MODIFICAR els representants del Grup Municipal Partit Popular en el Consell de Ciutadania: Comissió Política permanent de seguiment del Pla de Ciutadania, nomenats per acord Plenari de data 29 de setembre de 2011, quedant designats els següents: - Titular: Sr. José Maria Moya Losilla - Suplent: Sr. Carlos Martínez Amores Segon. MODIFICAR els representants del Grup Municipal Partit Popular en el Consell Escolar Municipal, nomenats per acord Plenari de data 26 d octubre de 2011, quedant designats els següents: - Titular: Sr. José Maria Moya Losilla - Suplent: Sr. Carlos Martínez Amores

12 Tercer. COMUNICAR a l òrgan col legiat i als regidors esmentats aquest acord de nomenament. Intervé el Sr. alcalde dient que seguint amb el mateix context, també cal modificar el nomenament de representants del grup municipal del Partit Popular en diferents òrgans col legiats, segons consta en el dictamen. El Sr. alcalde sotmet el dictamen a votació i s'acorda: Aprovar el dictamen en tots els seus punts, per haver obtingut 16 vots a favor, vuit del grup municipal Socialista, tres del grup municipal Partit Popular, dos del grup municipal Convergència i Unió, dos del grup municipal Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa, i un del grup municipal Plataforma per Catalunya, cap vot en contra i cap abstenció. 7. Donar compte de la Resolució de l Alcaldia núm. 764, de 24 de maig de 2012, d aprovació de la liquidació del pressupost municipal corresponent a l exercici El Sr. alcalde dóna compte de la Resolució de l Alcaldia núm. 764, de 24 de maig de 2012, per la qual és aprovada la liquidació del pressupost municipal corresponent a l exercici 2011, que transcrita literalment és com segueix: Atès el que disposa l article del Real Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s aprova el Text refós de la llei reguladora de les hisendes locals, el pressupost de cada exercici es liquidarà quant a recaptació de drets i pagament d obligacions a 31 de desembre de l any natural corresponent, restant a càrrec de la Tresoreria local els ingressos i pagaments pendents, segons les seves respectives contraccions. Les entitats locals hauràn de confeccionar la liquidació del seu pressupost abans de l 1 de març de l exercici següent. L aprovació de la liquidació correspon al President de l entitat local, amb informe del Secretari i previ informe de la Intervenció, el que es transcriu literalment: De conformitat amb el que estableixen els articles del RDL 2/2004, de 5 de març, pel qual s aprova el Text refós de la llei reguladora de les hisendes locals i els articles 89 i següents del Reial decret 500/1990, de 20 d'abril, segons el qual es desenvolupa el capítol primer del títol sisè de la LLRHL, s emet el següent informe: Presentada la liquidació del pressupost per part d aquesta intervenció, s ha obtingut el següent resultat.

13 A) Pressupost de despeses: PRESSUPOST DE DESPESES 2011 Pressupost inicial ,69 Modificacions pressupostaria ,46 Pressupost definitiu ,15 Despeses compromeses ,19 Obligacions reconegudes ,66 Pagaments realitzats ,35 Obligacions pendents de pagament a 31 desembre ,31 El nivell d execució del pressupost de despeses representa un 79,57% respecte del definitiu. Al respecte, cal fer esment a les obligacions pendents de pagament en l Ajuntament que representen un 4,04% del total d obligacions reconegudes. PRESSUPOST DE DESPESES EXERCICIS TANCATS Obligacions pendents de pagament d'exercicis tancats a 1 gener ,20 Pagaments realitzats ,59 Modificacions saldos ,62 Baixes 1.350,60 Obligacions pendents de pagament d'exercicis tancats a 31 de desembre ,39 B) Respecte al Pressupost d ingressos: PRESSUPOST D'INGRESSOS 2011 Pressupost inicial ,69 Modificacions pressupostaria ,46 Pressupost definitiu ,15 Drets reconeguts ,61 Baixes ,70 Drets reconeguts nets ,91 Recaptació neta ,51 Drets pendents de cobrament a 31 desembre ,40

14 El nivell d execució del pressupost per a l Ajuntament representa un 81,26% respecte del definitiu. Al respecte, cal fer esment als drets pendents de cobrament en l Ajuntament que representen un 17,79% del total de drets net reconeguts. PRESSUPOST D'INGRESSOS D EXERCICIS TANCATS Drets pendent cobrament exercicis tancats a 1 de gener ,98 Cobraments recaptats ,58 Modificació de saldos 3.486,30 Baixes ,62 Drets pendent cobrament exercicis tancats a 31 de desembre ,48 C) Resultat pressupostari de l exercici: CONCEPTES drets reconeguts obligacions reconegudes ajustos resultat pressupostari a. Operacions corrents (C.1 a 5) , , ,23 b. Altres operacions no financeres (C. 6 i 7) , , ,71 1. Total operacions no financeres (a+b) , , ,52 2. Actius financers (C. 8) 0,00 0,00 0,00 3. Passius financers (C.9) , , ,27 RESULTAT PRESSUPOSTARI DE L'EXERCICI , , ,25 AJUSTOS 4. Crèdits gastats finançats amb romanent tresoreria gral ,24 5. Desviacions de finançament negatives ,95 6. Desviacions de finançament positives ,77 TOTAL AJUSTOS ,58 RESULTAT PRESSUPOSTARI AJUSTAT ,67 El resultat pressupostari de l exercici abans d ajustos ascendeix a ,25. Els ajustos han consistit en: Crèdits gastats finançats amb romanent de tresoreria general ( per import de ,24.).

15 Desviacions de finançament positives, s han reconegut drets per import superior a les obligacions que s han reconegut i que estan finançades amb aquests recursos. (per import de ,77 ) Desviacions de finançament negatives, els drets reconeguts han estat inferior a les obligacions reconegudes. (per import de ,95 ). Aquestes desviacions generen un superàvit i dèficit fictici, degut a desajust temporal de la despesa i el finançament afectat, el qual s ha de corregir. Una vegada fetes les regularitzacions pertinents, el resultat pressupostari és positiu i per import de ,67. D) Romanent de tresoreria: El romanent de tresoreria, segons l estat financer que figura a continuació: COMPONENTS (+) FONS LÍQUIDS DE TRESORERIA A FINAL D'EXERCICI , ,25 2.(+) DRETS PENDENTS DE COBRAMENT A FINAL DE L EXERCICI , ,80 (+)De pressupostos d ingressos. Exercici corrent (+)De pressupostos d ingressos. Pressupostos tancats (+)D'operacions no pressupostàries , , , ,32 ( )Cobraments realitzats pendents d aplicació definitiva 0,00 0,00 3.( ) OBLIGACIONS PENDENTS DE PAGAMENT A FINAL DE L EXERCICI , ,65 (+)De pressupostos de despeses. Exercici corrent (+)De pressupostos de despeses. Pressupostos tancats (+)D'operacions no pressupostàries , , , ,58 ( )Pagaments realitzats pendents d aplicació 0,00 357,63 definitiva I.ROMANENT DE TRESORERIA TOTAL (1+2 3) , ,40 II. SALDOS DEDUBTÓS COBRAMENT , ,48 III. EXCÉS DE FINANÇAMENT AFECTAT , ,68 IV. ROMANENT DE TRESORERIA PER A DESPESES GENERALS (I II III) , ,24 Els fons líquids de tresoreria per al 2011 representen un 65,85% menys que l any Els drets pendents de cobrament al 2011 han incrementat un 13,82% respecte al 2010 i les obligacions pendents de pagament han decrementat un 55,99%. El romanent de tresoreria total incrementa un 2,43% respecte al 2010 i un cop descomptat el romanent per a despeses amb finançament afectat i els saldos de dubtós cobrament, el romanent per a despeses generals ha decrementat un 6,84%.

16 Per la qual cosa, aquest any, en principi, les despeses no previstes podran finançar se amb romanent de tresoreria per a despeses generals, amb nous o majors ingressos sobre els previstos, o bé amb baixes d altres partides, o bé amb les operacions de crèdit que es regulen a l article 177 del RDL 2/2004. De conformitat amb els articles del RDL 2/2004 i del RD 500/1990 que desenvolupa la Llei d Hisendes Locals en matèria pressupostària, així com la regla 83.2 de l Ordre EHA/4041/2004, de 23 de novembre, per la que s aprova la Instrucció del model normal de comptabilitat local a Instrucció de Comptabilitat, es preveu que per quantificar el romanent de tresoreria s han de deduir els drets pendents de cobrament que es considerin de difícil o impossible recaptació. El fet que el pendent de cobrament s hagi incrementat, comporta que la provisió per dubtós cobrament ascendeixi a ,48, ,19 més que la provisió per al En la determinació d aquesta quantia s ha tingut en compte l antiguitat dels deutes, el seu import, la naturalesa dels recursos, i els percentatges de recaptació tant en executiva com en voluntària. En qualsevol cas això no implicaria l anul lació del dret reconegut, ni produirà la seva baixa. La liquidació posa de manifest, respecte al pressupost de despeses i per a cada partida pressupostària, els crèdits inicials, les modificacions i els crèdits definitius, les despeses autoritzades i compromeses, les obligacions reconegudes, els pagaments ordenats i realitzats. Respecte al pressupost d ingressos, per a cada concepte, la liquidació posa de manifest les previsions inicials, les seves modificacions i les previsions definitives, els drets reconeguts i anul lats, així com la recaptació neta. D acord amb l'art del RDL 2/2004, s emet el següent informe als efectes del que determinen els articles 89 i següents del Reial decret 500/1990, de 20 d'abril, segons el qual es desenvolupa el capítol primer del títol sisè de la LLRHL; considerant els anàlisis i comentaris realitzats. E) Capacitat o necessitat de finançament D acord amb els criteris del Sistema Europeu de Comptes Nacionals i Regionals (SEC 95) i, a on hi ha absència de criteris, aplicant els criteris de comptabilitat generalment acceptats, s efectua el càlcul de la capacitat o necessitat de finançament de la liquidació del pressupost. 1) Capacitat de finançament generada per l estalvi corrent 1.1. Pressupost. Operacions corrents INGRESSOS DESPESES Capítol Capítol Capítol Capítol

17 Capítol 3 s/ CCEE i QQUU Capítol Capítol Capítol Capítol TOTAL TOTAL ESTALVI CORRENT A PRESSUPOST Principi de no recaptació INGRESSOS Drets R.N. de l'exercici Recapt. Neta Press. Ct. Recapt. Neta Ex. Tancats Capítol Capítol Capítol 3 s/ CCEE i QQUU AJUST PER NO RECAPTACIÓ Principi de meritament de la despesa financera Capítol 3 de despeses Desp. reconeguda i meritada a l'ex. ant Desp. no reconeg. i meritada a l'ex. act DESPESA MERITADA AJUST PER MERITAMENT DE LA DESP. FINANCERA Despeses pendents d aplicar DESPESES PENDENTS D'APLICAR INICIALS FINALS Capítol Capítol Capítol Capítol TOTAL AJUST PER DESPESES PENDENTS D'APLICAR Meritament dels ingressos corrents finalistes EXCÉS DE FINANÇAMENT AFECTAT INICIALS FINALS Capítol Capítol Capítol 3 s/ CCE ni QQUU 0 0 Capítol Capítol TOTAL AJUST PER MERITAMENT D'INGR. FINALISTES 8.142

18 1.6. Capacitat de finançament generada per l estalvi corrent ESTALVI CORRENT A PRESSUPOST AJUST PER NO RECAPTACIÓ AJUST PER MERITAMENT DE LA DESP. FINANCERA AJUST PER DESPESES PENDENTS D'APLICAR AJUST PER MERITAMENT D'INGR. FINALISTES ALTRES AJUSTAMENTS 0 CAPACITAT GENERADA PER L'EST. CORRENT ) Necessitat de finançament de les inversions 2.1. Pressupost. Operacions no financeres de capital INGRESSOS DESPESES Capítol 3: CCEE i QQUU Capítol Capítol 6 0 Capítol 7 0 Capítol TOTAL TOTAL NECESSITAT DE FINANÇAMENT A PRESSUPOST Despeses pendents d aplicar DESPESES INICIALS FINALS Capítol Capítol TOTAL AJUST PER DESPESES PENDENTS D'APLICAR Principi de meritament en ingressos de capital INICIAL FINAL Del Cap. 3 (CCEE i QQUU) Del Cap Del Cap EXCÉS DE FINANÇAMENT AFECTAT PROCEDENT D'ING. NO FINANCERS EXCÉS DE FINANÇAMENT AFECTAT PROCEDENT D'ING. FINANCERS EXCÉS DE FINANÇAMENT AFECTAT PROCEDENT D'ING. CORRENTS EXCÉS DE FINANÇAMENT QUE FIGURA EN EL ROMANENT APROVAT AJUST PER MERITAMENT DELS ING. DE CAPITAL Necessitat de finançament de les inversions NECESSITAT DE FINANÇAMENT A PRESSUPOST AJUST PER DESPESES PENDENTS D'APLICAR AJUST PER MERITAMENT DELS ING. DE CAPITAL ALTRES AJUSTAMENTS 0 NECESSITAT DE FINANÇAMENT AJUSTAT

19 3) Capacitat o Necessitat de finançament del pressupost CAPACITAT GENERADA PER L'EST. CORRENT NECESSITAT DE FINANÇAMENT DE LES INVERSIONS NECESSITAT DE FINANÇAMENT DEL PRESSUPOST ) Superàvit o dèficit financer ESTALVI NET COMPTABLE ,52 SUPERÀVIT (+)/DÈFICIT ( ) FINANCER ,27 En relació a l aplicació de la normativa d estabilitat pressupostària en les liquidacions dels pressupostos generals de les entitats locals, corresponents a l exercici 2011, data 22 de maig de 2012, s adopta l acord de la Subcomissió de règim econòmic, financer i fiscal, de la Comissió Nacional d Administració Local (CNAL), el qual es transcriu literalment: ACUERDO DE LA SUBCOMISIÓN DE RÉGIMEN ECONÓMICO, FINANCIERO Y FISCAL, DE LA COMISIÓN NACIONAL DE ADMINISTRACIÓN LOCAL. El Consejo de Ministros en la sesión celebrada el día 16 de junio de 2010 adoptó el Acuerdo por el que establecía el objetivo de estabilidad presupuestaria de los ejercicios 2011, 2012 y 2013, para el conjunto del sector público y cada uno de los agentes que lo integra, de conformidad con los términos previstos en el texto refundido de la Ley General de Estabilidad Presupuestaria, entonces vigente. En el punto 2 de aquel Acuerdo se mencionaba que el objetivo [de estabilidad presupuestaria] correspondiente a las entidades locales deberá computarse en términos de Contabilidad Nacional con arreglo a lo dispuesto en el texto refundido antes citado [de la Ley General de Estabilidad Presupuestaria] y debe entenderse aplicable a cada una de las entidades locales en términos consolidados, de conformidad con lo dispuesto en el artículo 6 del Reglamento de desarrollo de la ley 18/2001, General de Estabilidad Presupuestaria, aprobado por Real Decreto 1463/2007, de 2 de noviembre. Además, en el Anexo a aquel Acuerdo se concretaba el objetivo de estabilidad presupuestaria para el período de cada uno de las agentes integrantes del sector público. Por lo que se refiere al año 2011, y a las entidades locales, el citado objetivo era del 0,3 por ciento del Producto Interior Bruto, sin incluir el efecto de las liquidaciones del sistema de financiación local. Asimismo, se recogía en el citado Anexo que De conformidad con el texto refundido de la Ley General de Estabilidad Presupuestaria, aprobado por Real Decreto Legislativo 2/2007, las entidades locales deben presentar sus presupuestos en equilibrio. No obstante, las entidades locales que liquiden sus presupuestos cumpliendo la senda establecida en este cuadro, quedaran exentas de la obligación de presentar planes económico financieros de reequilibrio. Por otra parte, la Subcomisión de Régimen Económico, Financiero y Fiscal, de la Comisión Nacional de Administración Local, en sesión de 16 de junio de 2010, acordó lo siguiente:

20 No obstante, con carácter excepcional, en virtud del contexto económico expuesto en el Informe sobre la Posición Cíclica de la Economía Española 2010, teniendo en cuenta las proyecciones de déficit para el periodo incluidas en la modificación del Acuerdo Marco con las Corporaciones Locales de Sostenibilidad de las Finanzas Públicas, aprobada por el Consejo de Ministros de 20 de mayo de 2010, y que se prevén para los años 2011, 2012 y 2013, unas necesidades de financiación del conjunto de Entidades locales, cuando éstas aprueben sus liquidaciones de los citados presupuestos con un déficit no financiero, en términos de Contabilidad Nacional, no superior a los porcentajes de sus ingresos no financieros que apruebe la Comisión Nacional de Administración Local, equivalentes a los señalados sobre el PIB en el cuadro siguiente, sin incluir las previsiones de las liquidaciones negativas del sistema de financiación de las Entidades locales, quedarán exentas de la obligación de presentar planes económico financieros de reequilibrio a los que se refiere el artículo 22 del texto refundido de la Ley General de Estabilidad Presupuestaria, aprobado por Real Decreto Legislativo 2/2007, de 28 de diciembre. Necesidad ( ) de Financiación, SEC 95 (En porcentaje del PIB) Analizada la información suministrada por el Ministerio de Hacienda y Administraciones Públicas en relación con las liquidaciones de los presupuestos de las Entidades locales, correspondientes al último ejercicio disponible, tal y como se recoge en el Anexo que se acompaña al presente Acuerdo, la Subcomisión de Régimen Económico, Financiero y Fiscal, establece el 4,39 por ciento de los ingresos no financieros consolidados, sin incluir el efecto de las liquidaciones definitivas de la participación de las Entidades locales en tributos del Estado correspondientes a los años 2008 y 2009, como porcentaje que corresponde a cada entidad local, equivalente al déficit global recogido en el anterior acuerdo. A N E X O Importes en millones de euros PIB nacional año 2011 (Avance) Fuente: Contabilidad Nacional Trimestral INE Déficit en términos del PIB nacional para determinar la exención a las Entidades Locales de aprobar planes económico financieros, aplicable a sus presupuestos consolidados liquidados del ejercicio Total Ingresos No Financieros consolidados de las Entidades locales según sus liquidaciones de presupuestos correspondientes al último ejercicio disponible. Déficit en términos de los Ingresos No Financieros consolidados aplicable a todas las Entidades locales En porcentaje del PIB 0,3% En valores absolutos 3.220, ,29 4,39% De la seva aplicació resulta:

21 INGRESSOS NO FINANCERS CONSOLIDATS ,27 4,39% DÈFICIT ,75 NECESSITAT DE FINANÇAMENT ,23 ESTABILITAT PRESSUPOSTÀRIA ,48 Conseqüentment, caldrà l elaboració d un pla d econòmic financer de reequilibri. La qual cosa s informa, sens perjudici del desenvolupament reglamentari que es faci de la LO 2/2012, de 27 d abril, d estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera, en relació a l article 32 Destí del superàvit pressupostari. Vist el que disposa l article 21.1.f) de la Llei 7/1985, de 2 d abril, reguladora de les bases de règim local, RESOLC Primer. Aprovar la liquidació del pressupost municipal corresponent a l exercici de Segon. Donar compte al Ple en la primera sessió que es celebri. El Sr. alcalde dóna la paraula al Sr. Joan Isern, regidor d Hisenda, per tal que exposi aquest punt, el qual intervé donant la bona tarda i dient que tal i com es va comentar a la Comissió Informativa, donem compte de la Resolució d Alcaldia, sobre la liquidació del pressupost municipal corresponent a l exercici 2011, que ha estat explicada dins del Compte General, en la reunió de la Comissió Especial de Comptes, fa uns moments. El Sr. alcalde dóna la paraula als grups municipals, no havent-hi cap intervenció. 8. Dictamen d aprovació inicial de l expedient de modificació dels crèdits del pressupost vigent número 13/2012. El Sr. alcalde sotmet a la consideració del Ple de la Corporació, el dictamen d aprovació inicial de l expedient de modificació dels crèdits del pressupost, en el sentit següent: Expedient de modificació dels crèdits del pressupost de l Ajuntament de Canovelles 13/2012. Vista la memòria explicativa de les modificacions a realitzar en l expedient de modificació de crèdits pressupostaris 13/2012, per la qual es proposa:

22 La modificació de crèdits número 13/2012 del pressupost de l Ajuntament de Canovelles implica: a) Suplement de crèdit per finançar una partida del capítol IX mitjançant romanent de tresoreria per a despeses generals, donant compliment al RDL 8/2010, de 20 de maig. b) Crèdit extraordinari per assignar crèdit per a la realització d unes despeses, específiques i determinades que no poden demorar-se fins al següent exercici, per les que no existeix crèdit i que es finança amb la baixa de crèdits de despesa de capítol II. c) Generació de crèdit per majors ingressos de naturalesa no tributària definits a l article 181 del RDL 2/2004, de 5 de març, pel que s aprova el Text refós de la llei reguladora de les hisendes locals, en concret, l atorgament d una subvenció de la Diputació de Barcelona, per dur a terme una actuació dins el Pla de Concertació, en concret, Celebració 50è aniversari Comissió de Sant Antoni Abat. Vist l informe d Intervenció de data 2 de juliol de Vist el que disposen l article 169, 170, 171 i següents del RDL 2/2004, de 5 de març, pel qual s aprova el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, i les bases d execució del pressupost per a l any La Comissió Informativa de l Àrea de Presidència, emet dictamen favorable, i en aquest sentit, proposa al Ple de l Ajuntament, l adopció dels següents acords: Primer. Aprovar inicialment l expedient de modificació dels crèdits del Pressupost vigent número 13/2012, d acord amb el següent detall: a) Suplement de crèdit per import de ,04, que es finança amb romanent de tresoreria per a despeses generals. b) Crèdit extraordinari per la realització d unes despeses específiques per import de 5.000,00, que es finança mitjançant baixa d altres partides, estimades reduïbles sense pertorbació del servei. c) Generació de crèdit per import de 5.000,00 que es finança mitjançant majors ingressos de naturalesa no tributària. Tipus modificació Suplement de crèdit Partida Denominació Crèdit actual Alta Baixa / AMORTITZACIÓ PRÈSTECS A MIG I LLARG TERMINI Pressupost Despeses , ,04 Crèdit definitiu ,75 Pressupost Ingressos ROMANENT GENERAL , , ,45

23 Crèdit extraordinari Generació de crèdit / / / ESTUDIS I TREBALLS TÈCNICS: SERVEI MONITORATGE INFANTIL I JUVENIL JOVENTUT:CONSELL DE JOVENTUT DE CANOVELLES PARTICIPACIÓ CIUTADANA: ENTITAT COMISSIÓ SANT ANTONI ABAD TRF.CORRENTS EELL: DE DIPUTACIONS , , ,48 0, , , , , , ,48 Pressupost Despeses Pressupost Ingressos 0, , , , , ,95 Segon. Publicar l anterior acord per anunci al Butlletí Oficial de la Província i al tauler d anuncis de la Corporació, per tal de realitzar el tràmit d informació pública, durant quinze dies hàbils que estarà exposat a les oficines municipals, i en cas que no es presenti cap al legació esdevindrà l aprovació definitiva sense necessitat d acord ulterior, d acord amb la forma i terminis establerts al RDL 2/2004 TRLRHL i RD 500/1990. Per exposar aquest punt el Sr. alcalde dóna novament la paraula al Sr. Joan Isern, regidor d Hisenda, el qual intervé dient que tal com es va comentar en la Comissió Informativa, presentem modificacions de crèdits en les partides relacionades: ,04 euros, que també s ha comentat en la Comissió especial de Comptes, fa referència al tancament de l exercici 2011, que es va observar un estalvi en la xifra definitiva respecte a les retribucions de personal de l ajuntament i com a tal es va fer el mateix procediment, aplicant al destí previst, amortització de préstecs, d acord amb el Reial Decret-Llei 8/2010. L altra partida que de 5.000,00 euros, es tracta d una xifra prevista per a la dinamització del casal de joves, i que es dóna com subvenció amb el mateix destí. I, la darrera també de 5.000,00 euros, es tracta d una quantitat rebuda de la Diputació, amb destí finalista, en aquest cas a la Comissió Sant Antoni Abad, amb motiu del seu 50è. aniversari. El Sr. alcalde dóna la paraula al Sr. Ricard Buñuel, portaveu del grup municipal PxC, que intervé dient que nosaltres com sempre us hem dit, en qualsevol modificació de crèdit votarem abstenció. El Sr. alcalde dóna la paraula a la Sra. Lourdes García, portaveu del grup municipal ICV-EUiA, que intervé dient gràcies Sr. alcalde, en aquesta ocasió votarem en contra, en comptes d abstenció, bàsicament perquè estem en contra en aquest cas de la Llei d Estabilitat Pressupostària que es va aprovar

24 ara fa poc, i que ara fa deu minuts la Interventora ens explicava. Estem en contra principalment que uns diners que es treuen als treballadors, es destinin a amortització de capital quan es podrien destinar a qualsevol tema social, que en tenim tanta necessitat. Gràcies. El Sr. alcalde dóna la paraula al Sr. Josep Ma. Monells, portaveu del grup municipal CiU, que diu: sí, abstenció. El Sr. alcalde dóna la paraula al Sr. José Ma. Moya, portaveu del grup municipal PP, que diu: ens abstindrem. El Sr. alcalde sotmet el dictamen a votació i s'acorda: Aprovar el dictamen en tots els seus punts, per haver obtingut 8 vots a favor del grup municipal Socialista; 2 vots en contra del grup municipal Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa; i 6 abstencions, tres del grup municipal Partit Popular, dues del grup municipal Convergència i Unió, i una del grup municipal Plataforma per Catalunya. 9. Dictamen d adhesió de l Ajuntament al Protocol general del Pla Xarxa de Governs Locals de la Diputació de Barcelona. El Sr. alcalde sotmet a la consideració dels membres de la Corporació el dictamen d adhesió al Protocol general del Pla Xarxa de Governs Locals de la Diputació de Barcelona, el qual és com segueix: El Ple de la Diputació de Barcelona, en sessió de data 31 de maig de 2012 va aprovar el Pla Xarxa de Governs Locals , que és l instrument preferent per a l exercici de les funcions d assistència i cooperació local de la Diputació de Barcelona, així com el seu Protocol general, que té com a finalitat establir el marc general i la metodologia d implementació de les actuacions i dels recursos que es comprenguin a l esmentat Pla. El Pla Xarxa de Govern Locals recull la voluntat de la Diputació de Barcelona d articular la seva cooperació amb els ens locals mitjançant plans i programes propis, sens perjudici d establir mecanismes de cooperació amb la resta de governs locals igualment en benefici dels municipis. El Protocol general, publicat al BOPB de 8 de juny de 2012, preveu, en la seva clàusula setzena, que l adhesió prèvia és requisit indispensable per a la concertació d ajuts i la realització de les actuacions derivades del Pla Xarxa de Governs Locals A aquests efectes, la pròpia disposició preveu que

25 la Diputació de Barcelona aprovarà unes instruccions per l adhesió que concretaran el seu procediment i efectes. Les instruccions d adhesió al Protocol general del Pla Xarxa de Governs Locals es van aprovar mitjançant resolució data 13 de juny de 2012, de la Coordinació de Concertació i Assistència de la Diputació de Barcelona, i foren publicades al BOPB de 18 de juny de Per al desenvolupament dels objectius i les orientacions establertes, el Pla Xarxa de Governs Locals disposa d un conjunt diferenciat de recursos i instruments adients amb la naturalesa de les necessitats, els acords i les actuacions que se n deriven: a. Recursos tècnics, consistents en l elaboració de treballs d assessorament i assistència per donar un suport especialitzat, tècnic o jurídic. b. Recursos econòmics, consistents en recursos dineraris per al finançament d inversions, serveis i estructures de gestió locals, mitjançant transferències puntuals distribuïdes per valoració de projectes (ajuts econòmics), transferències regulars distribuïdes per criteris poblacionals, socioeconòmics o de gestió (fons de prestació) i crèdits. c. Recursos materials, consistents en l actuació directa, per mitjans propis o aliens de la Diputació de Barcelona, en el sistema de producció i prestació de serveis i activitats locals. El sistema de concertació del Pla Xarxa de Governs Locals , en funció de les polítiques promogudes i del destí dels recursos, s articula en quatre àmbits d actuació: a. Garantia de la prestació adequada de serveis públics locals. b. Manteniment d equipaments i d infraestructures. c. Reforçament de la solvència de les finances locals. d. Creació d equipaments i infraestructures. Atès que l Ajuntament considera adient i necessari poder comptar amb els recursos que ofereix la Diputació de Barcelona per a la realització de projectes o accions que té previstes en el municipi. Atès el que s ha exposat, a proposta de l Alcaldia la Comissió Informativa de l Àrea de Presidència emet dictamen favorable sobre els antecedents exposats i, en aquest sentit, proposa al Ple de la Corporació l adopció dels següents acords:

I N F O R M E. D acord amb l art.93 del RD 500/1990, la liquidació ha de posar de manifest:

I N F O R M E. D acord amb l art.93 del RD 500/1990, la liquidació ha de posar de manifest: PZB Assumpte: Proposta d aprovació de la liquidació del pressupost de l Organisme Autònom de Desenvolupament Local de l'exercici 2010. Data : 16 de febrer de 2011 I N F O R M E De conformitat amb l article

Más detalles

I N F O R M E. D acord amb l art.93 del RD 500/1990, la liquidació ha de posar de manifest:

I N F O R M E. D acord amb l art.93 del RD 500/1990, la liquidació ha de posar de manifest: PZB Assumpte: Proposta d aprovació de la liquidació del pressupost d OASI de l'exercici 2010 i de l'expedient de modificació de crèdit núm.1 d'incorporació de romanents. Data : 16 de febrer de 2011 I N

Más detalles

Informe preceptiu de la liquidació del pressupost de l exercici 2015

Informe preceptiu de la liquidació del pressupost de l exercici 2015 INFORME D INTERVENCIÓ 1. ASSUMPTE Informe preceptiu de la liquidació del pressupost de l exercici 2015 2. FONAMENTS DE DRET 2.1. L article 191 del Text refós de la Llei 39/1988, de 28 de desembre, reguladora

Más detalles

Òrgan que l ha sol licitat o al qual s adreça: president de la corporació

Òrgan que l ha sol licitat o al qual s adreça: president de la corporació INFORME DE SECRETARIA Identificació de l expedient.- Òrgan que l ha sol licitat o al qual s adreça: president de la corporació Títol: liquidació del pressupost de l exercici 2014 Fets.- Decret d Alcaldia

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 22 DE FEBRER DE 2018 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 22 DE FEBRER DE 2018 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 22 DE FEBRER DE 2018 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l acta de la sessió ordinària celebrada en data 25 de

Más detalles

INFORME SOBRE EL COMPLIMENT DE L OBJECTIU D ESTABILITAT PRESSUPOSTÀRIA A L APROVACIÓ DEL PRESSUPOST GENERAL DE 2018.

INFORME SOBRE EL COMPLIMENT DE L OBJECTIU D ESTABILITAT PRESSUPOSTÀRIA A L APROVACIÓ DEL PRESSUPOST GENERAL DE 2018. INFORME SOBRE EL COMPLIMENT DE L OBJECTIU D ESTABILITAT PRESSUPOSTÀRIA A L APROVACIÓ DEL PRESSUPOST GENERAL DE 2018. En virtut del que estableix l article 4 del Reial Decret 1174/1987, de 18 de setembre,

Más detalles

DECRET. Tipus expedient. Liquidació del pressupost del Consorci d Estudis, Mediació i Conciliació a l Administració Local (CEMICAL) de l exercici 2015

DECRET. Tipus expedient. Liquidació del pressupost del Consorci d Estudis, Mediació i Conciliació a l Administració Local (CEMICAL) de l exercici 2015 DECRET Núm. expedient Codi XBMQ Promotor Tipus expedient Objecte Destinataris Núm. op. comptable Altres serveis Ref. interna CEMICAL Liquidació del pressupost del Consorci d Estudis, Mediació i Conciliació

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 27 DE SETEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 27 DE SETEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 27 DE SETEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA Declaració Institucional de la Diputació de Barcelona en memòria de les víctimes dels atemptats terroristes

Más detalles

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts En aquesta data, el President de l Organisme Autònom Local Agència Tributària de Sabadell, ha aprovat el D E C R E T 7 6 2 / 2012 amb n. Ag. 104/2012, que diu el següent: Atès que la presidència en data

Más detalles

COMISSIÓ INFORMATIVA DE PRESIDÈNCIA I SERVEIS A LES PERSONES DICTAMEN

COMISSIÓ INFORMATIVA DE PRESIDÈNCIA I SERVEIS A LES PERSONES DICTAMEN INTERVENCIÓ GENERAL DEPARTAMENT DE FISCALITZACIÓ I CONTROL FINANCER 3_1_1 COMISSIÓ INFORMATIVA DE PRESIDÈNCIA I SERVEIS A LES PERSONES DICTAMEN DONAR COMPTE DE L INFORME DEFINITIU DE FISCALITZACIÓ PLENA

Más detalles

Informació relativa a l article 18.b) del Reial Decret 500/1990, de 20 d abril: Liquidació de l exercici anterior i avenç de la del vigent

Informació relativa a l article 18.b) del Reial Decret 500/1990, de 20 d abril: Liquidació de l exercici anterior i avenç de la del vigent Informació relativa a l article 18.b) del Reial Decret 500/1990, de 20 d abril: Liquidació de l exercici anterior i avenç de la del vigent Antecedents Normatius Text Refós de la Llei Reguladora de les

Más detalles

AJUNTAMENT DEL CATLLAR

AJUNTAMENT DEL CATLLAR ACTA DE LA SESSIÓ DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DEL DIA 1 DE DESEMBRE DE 2016 A la Casa de la Vila del Catllar, essent dos quarts de cinc de la tarda del dia u de desembre de dos mil setze, sota la presidència

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA

CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA Atès el que disposa l article 53.1.c) en relació amb l article 98 del Decret legislatiu 2/2003, pel qual s aprova el Text refós de la Llei municipal i de

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 19 DE JULIOL DE 2018 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 19 DE JULIOL DE 2018 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 19 DE JULIOL DE 2018 ORDRE DEL DIA Presa de possessió del càrrec de diputat provincial de l Il lm. Sr. Miquel Sàmper i Rodriguez, del partit

Más detalles

INFORME SOBRE EL COMPLIMENT DE L'OBJECTIU D'ESTABILITAT PRESSUPOSTÀRIA

INFORME SOBRE EL COMPLIMENT DE L'OBJECTIU D'ESTABILITAT PRESSUPOSTÀRIA INFORME SOBRE EL COMPLIMENT DE L'OBJECTIU D'ESTABILITAT PRESSUPOSTÀRIA Amb motiu de l aprovació del pressupost municipal i de conformitat amb l article 16.2 del Reial Decret 1463/2007, de 2 de novembre,

Más detalles

APROVACIÓ DE LA FORMULACIÓ DE L ESTAT DE PREVISIÓ DE DESPESES I INGRESSOS DE LA SOCIETAT PER A L EXERCICI DE 2012.

APROVACIÓ DE LA FORMULACIÓ DE L ESTAT DE PREVISIÓ DE DESPESES I INGRESSOS DE LA SOCIETAT PER A L EXERCICI DE 2012. Josep-Antoni Chavarria Espuny, secretari del Consell d Administració de la societat mercantil de capital ínegrament municipal Tortosa Innova, S.L., CERTIFICO: Que el Consell d Administració de Tortosa

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 20 DE DESEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 20 DE DESEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 20 DE DESEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA 1 PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1.1. Aprovació de l Acta de la sessió ordinària celebrada en data 29 de

Más detalles

Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat

Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat Ordenança Reguladora núm. 49/2018 Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat Article 1. Principis Generals...2 Article 2. Objecte... 2 Article 3. Obligats

Más detalles

Ajuntament de Sant Climent de Llobregat Baix Llobregat - Barcelona JORNADA DE TRANSPARÈNCIA ECONÒMICA

Ajuntament de Sant Climent de Llobregat Baix Llobregat - Barcelona JORNADA DE TRANSPARÈNCIA ECONÒMICA Ajuntament de Sant Climent de Llobregat Baix Llobregat - Barcelona JORNADA DE TRANSPARÈNCIA ECONÒMICA JORNADA DE TRANSPARÈNCIA TANCAMENT EXERCICI 2015 BALANÇ ENDEUTAMENT ESTATS DE LIQUIDACIÓ RATIOS PLA

Más detalles

Informe de liquidació del pressupost Ajuntament de Sant Celoni

Informe de liquidació del pressupost Ajuntament de Sant Celoni Informe de liquidació del pressupost 2016. Ajuntament de Sant Celoni Presentada la liquidació del pressupost per part d'aquesta intervenció. - De conformitat amb els articles 191.2 del Reial Decret Legislatiu

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE FEBRER DE 2016 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE FEBRER DE 2016 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE FEBRER DE 2016 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l acta de la sessió ordinària celebrada en data 28 de

Más detalles

ACTUALITZACIÓ DE L INFORME D INTERVENCIÓ D AVALUACIÓ DEL COMPLIMENT

ACTUALITZACIÓ DE L INFORME D INTERVENCIÓ D AVALUACIÓ DEL COMPLIMENT ACTUALITZACIÓ DE L INFORME D INTERVENCIÓ D AVALUACIÓ DEL COMPLIMENT DE L OBJECTIU D ESTABILITAT PRESSUPOSTÀRIA I EL NIVELL DE DEUTE DE L AJUNTAMENT DE L ESCALA, CORRESPONENT AL QUART TRIMESTRE DE 2016.

Más detalles

ACTA DEL PLE DE L AJUNTAMENT DE BENAVENT DE SEGRIÀ

ACTA DEL PLE DE L AJUNTAMENT DE BENAVENT DE SEGRIÀ ACTA L PLE L AJUNTAMENT Identificació de la sessió Número: 10/2016 Caràcter: Extraordinària Data: Divendres, 25 de novembre de 2016 Horari: de 20:05 hores a 20:10 hores Lloc: Sala de Sessions de la Casa

Más detalles

Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió núm. 27, que va tenir lloc el dia 19 de maig de 2015.

Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió núm. 27, que va tenir lloc el dia 19 de maig de 2015. ACTA DE LA SESSIÓ DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL Identificació de la sessió Número: 29/2015 Sessió: extraordinària Caràcter: públic Data: 26 de maig de 2015 Horari: 12:10 a 12:13 Lloc: saló de sessions de

Más detalles

1.1. Òrgan que l ha sol licitat o al qual s adreça: president de la corporació

1.1. Òrgan que l ha sol licitat o al qual s adreça: president de la corporació INFORME DE LA INTERVENCIÓ SOBRE EL COMPLIMENT DE L OBJECTIU D ESTABILITAT, OBJECTIU DEL DEUTE PÚBLIC I LA REGLA DE LA DESPESA (Establert a l article 15.2.c/ de l Ordre HAP/2105/2012, d 1 d octubre, per

Más detalles

REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS

REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS Article 1. Llobet i Gibert de Vidreres és un organisme d assessorament, consulta, proposta i participació

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 1 D OCTUBRE DE 2009 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 1 D OCTUBRE DE 2009 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 1 D OCTUBRE DE 2009 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària de

Más detalles

Nota informativa sobre el règim de tutela financera dels ens locals per a l exercici de 2014

Nota informativa sobre el règim de tutela financera dels ens locals per a l exercici de 2014 Nota informativa sobre el règim de tutela financera dels ens locals per a l exercici de 2014 1. Àmbit subjectiu Els procediments que es detallen en aquesta nota són d aplicació als ens locals i als ens

Más detalles

INFORME SOBRE EL COMPLIMENT DE L'OBJECTIU D'ESTABILITAT PRESSUPOSTÀRIA

INFORME SOBRE EL COMPLIMENT DE L'OBJECTIU D'ESTABILITAT PRESSUPOSTÀRIA INFORME SOBRE EL COMPLIMENT DE L'OBJECTIU D'ESTABILITAT PRESSUPOSTÀRIA Amb motiu de l aprovació del pressupost municipal i de conformitat amb l article 16.2 del Reial Decret 1463/2007, de 2 de novembre,

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 26 D ABRIL DE 2018 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 26 D ABRIL DE 2018 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 26 D ABRIL DE 2018 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l acta de la sessió ordinària celebrada en data 22 de març

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE MAIG DE 2006 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE MAIG DE 2006 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE MAIG DE 2006 ORDRE DEL DIA Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària del dia 27 d abril de 2006. I.- PART RESOLUTIVA

Más detalles

MODIFICACIÓ DE LA MODALITAT DE REPARCEL LACIÓ ALS POLÍGONS D ACTUACIÓ URBANÍSTICA NÚM. 8 i 10 DE LA MODIFICACIÓ DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ DEL NUCLI

MODIFICACIÓ DE LA MODALITAT DE REPARCEL LACIÓ ALS POLÍGONS D ACTUACIÓ URBANÍSTICA NÚM. 8 i 10 DE LA MODIFICACIÓ DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ DEL NUCLI MODIFICACIÓ DE LA MODALITAT DE REPARCEL LACIÓ ALS POLÍGONS D ACTUACIÓ URBANÍSTICA NÚM. 8 i 10 DE LA MODIFICACIÓ DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ DEL NUCLI ANTIC SANT BOI DE LLOBREGAT OCTUBRE 2010 MODIFICACIÓ

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 28 D OCTUBRE DE 2010 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 28 D OCTUBRE DE 2010 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 28 D OCTUBRE DE 2010 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària

Más detalles

Ajuntament Sant Pere de Ribes

Ajuntament Sant Pere de Ribes EDICTE/ Amb data 30 de juliol de 2018, el Sr. Josep Moya Ibáñez, Alcalde accidental nomenat per Decret d Alcaldia núm.854/2018, de l Ajuntament de, ha dictat el Decret del contingut següent: DECRET 915/2018

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 D ABRIL DE 2013 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 D ABRIL DE 2013 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 D ABRIL DE 2013 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària de

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 27 DE GENER DE 2005 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 27 DE GENER DE 2005 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 27 DE GENER DE 2005 ORDRE DEL DIA Aprovació dels esborranys de les actes de les sessions plenàries ordinària i extraordinària del dia 23 de

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 28 DE GENER DE 2010 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 28 DE GENER DE 2010 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 28 DE GENER DE 2010 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària de

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 26 DE MARÇ DE 2009 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 26 DE MARÇ DE 2009 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 26 DE MARÇ DE 2009 ORDRE DEL DIA Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària de data 26 de febrer de 2009. I.- PART

Más detalles

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO BANC D ESPANYA

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO BANC D ESPANYA Suplement en llengua catalana al núm. 314 Dilluns 29 de desembre de 2014 Secc. I. Pàg. 1 I. DISPOSICIONS GENERALS BANC D ESPANYA 13572 Circular 6/2014, de 19 de desembre, del Banc d Espanya, per la qual

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE SETEMBRE DE 2008 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE SETEMBRE DE 2008 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE SETEMBRE DE 2008 ORDRE DEL DIA Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària de data 3 de juliol de 2008. I.- PART

Más detalles

REGLAMENT D ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL CONSELL DEL MUSEU MUNICIPAL DE XIXONA

REGLAMENT D ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL CONSELL DEL MUSEU MUNICIPAL DE XIXONA REGLAMENT D ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL CONSELL DEL MUSEU MUNICIPAL DE XIXONA REGLAMENT D ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL CONSELL DEL MUSEU MUNICIPAL DE XIXONA CAPÍTOL I Naturalesa i Règim Jurídic

Más detalles

MEMBRES ELECTES: Ajuntament de Granollers Càrrec: Alcalde X. Partit Judicial de Granollers. Data pressa possession: 13/06/2015 Mandat :

MEMBRES ELECTES: Ajuntament de Granollers Càrrec: Alcalde X. Partit Judicial de Granollers. Data pressa possession: 13/06/2015 Mandat : Declaració d incompatibilitats i activitats que proporcionen o poden proporcionar ingresos econòmics dels regidors, regidores i alts càrrecs de la corporació municipal MEMBRES ELECTES: Nom i cognoms: JOSEP

Más detalles

En data 18 de desembre de 2017 fou aprovat per la Junta de Govern de la Diputació la modificació del Protocol del Conveni ASGEL.

En data 18 de desembre de 2017 fou aprovat per la Junta de Govern de la Diputació la modificació del Protocol del Conveni ASGEL. Àrea de Presidència Intervenció General Servei d Assistència Econòmico-financera Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona Tel. 934 022 262 Fax 934 022 294 s.assistenciaef@diba.cat www.diba.cat Puntuació

Más detalles

AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018

AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018 AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018 Servei Responsable: Participació Altres serveis que hi col laboren: --- --------------------------------------------------------------- NOM

Más detalles

SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE LA DIPUTACIÓ 24 DE NOVEMBRE DE hores

SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE LA DIPUTACIÓ 24 DE NOVEMBRE DE hores Secretaria General SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE LA DIPUTACIÓ 24 DE NOVEMBRE DE 2017.- 11 hores ORDRE DEL DIA 1. SECRETARIA GENERAL 1.1. Aprovació de l'acta de la sessió celebrada amb caràcter ordinari el

Más detalles

Cost efectiu vs Cost real

Cost efectiu vs Cost real Cost efectiu vs Cost real Què és el cost efectiu? Àrea d Hisenda, Recursos Interns i Noves Tecnologies Intervenció General Servei d Assistència a la Gestió Econòmica Local Cost efectiu vs Cost real El

Más detalles

ANTECEDENTS 1.1. NORMATIVA REGULADORA

ANTECEDENTS 1.1. NORMATIVA REGULADORA ACTUALITZACIÓ DE L INFORME D INTERVENCIÓ D AVALUACIÓ DEL COMPLIMENT DE L OBJECTIU D ESTABILITAT PRESSUPOSTÀRIA I EL NIVELL DE DEUTE DE L AJUNTAMENT DE L ESCALA, CORRESPONENT AL SEGON TRIMESTRE DE 2016.

Más detalles

RÈGIM ECÒNOMIC DELS DIPUTATS I LES DIPUTADES DEL PARLAMENT DE CATALUNYA

RÈGIM ECÒNOMIC DELS DIPUTATS I LES DIPUTADES DEL PARLAMENT DE CATALUNYA RÈGIM ECÒNOMIC DELS DIPUTATS I LES DIPUTADES DEL PARLAMENT DE CATALUNYA Reglament del Parlament: ARTICLE 8. DRETS ECONÒMICS I RÈGIM DELS DRETS 1. Els diputats tenen dret a una assignació fixa i poden percebre

Más detalles

DOCUMENT D'ACOMPANYAMENT AL PLÀNOL DE DELIMITACIÓ DEL MUNICIPI DE FOIXÀ SEGONS EL QUE ESTABLEIX LA LLEI 5/2003, DE MESURES DE PREVENCIÓ DELS INCENDIS

DOCUMENT D'ACOMPANYAMENT AL PLÀNOL DE DELIMITACIÓ DEL MUNICIPI DE FOIXÀ SEGONS EL QUE ESTABLEIX LA LLEI 5/2003, DE MESURES DE PREVENCIÓ DELS INCENDIS DOCUMENT D'ACOMPANYAMENT AL PLÀNOL DE DELIMITACIÓ DEL MUNICIPI DE FOIXÀ SEGONS EL QUE ESTABLEIX LA LLEI 5/2003, DE MESURES DE PREVENCIÓ DELS INCENDIS FORESTALS EN LES URBANITZACIONS, ELS NUCLIS DE POBLACIÓ,

Más detalles

Comptes anuals exercici 2012

Comptes anuals exercici 2012 Comptes anuals exercici 2012 Aprovat pel Consell Social en sessió 22.07.2013 Índex Comptes anuals 2012 pàg. Balanç 1 Compte del resultat economicopatrimonial 3 Estat de liquidació del pressupost A. Liquidació

Más detalles

DECRET DE L ALCALDIA PER TAL DE PORTAR A TERME ELS TRÀMITS NECESSARIS PER A LA CONSTITUCIÓ DEL CONSELL SOCIAL DE L HOSPITALET DE LLOBREGAT.

DECRET DE L ALCALDIA PER TAL DE PORTAR A TERME ELS TRÀMITS NECESSARIS PER A LA CONSTITUCIÓ DEL CONSELL SOCIAL DE L HOSPITALET DE LLOBREGAT. Full: 1/5 DECRET DE L ALCALDIA PER TAL DE PORTAR A TERME ELS TRÀMITS NECESSARIS PER A LA CONSTITUCIÓ DEL CONSELL SOCIAL DE L HOSPITALET DE LLOBREGAT. ATÈS que per acord de l Ajuntament en Ple de data 29

Más detalles

Tarragona, 19 de juliol de SÍLVIA CAIRE GARCIA Secretària de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona

Tarragona, 19 de juliol de SÍLVIA CAIRE GARCIA Secretària de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona 27214 EDICTE de 19 de juliol de 2007, sobre una resolució adoptada pel conseller de Política Territorial i Obres Públiques en matèria d urbanisme referent al municipi de Reus. Tarragona, 19 de juliol de

Más detalles

ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS

ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS Número de registre 1714 ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS Relació definitiva d admesos en el procés selectiu per a cobrir una plaça d Auxiliar de Recaptació. Cervera Anunci sobre

Más detalles

7.4. EL ROMANENT DE TRESORERIA

7.4. EL ROMANENT DE TRESORERIA 7.4. EL ROMANENT DE TRESORERIA Esquema bàsic del càlcul del Romanent de tresoreria RT = Fons líquids + Drets pendents de cobrament - Obligacions pendents de pagament RT per despeses generals = RT - Drets

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 31 DE GENER DE 2013 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 31 DE GENER DE 2013 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 31 DE GENER DE 2013 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària de

Más detalles

EDICTE. De 09:00 h. a 13:00 h. i

EDICTE. De 09:00 h. a 13:00 h. i ALA. Informe d Intervenció: 2016/416. Referència: Aprovació de la modificació de l Ordenança fiscal número 23, reguladora dels Preus públics per la prestació dels serveis o realització d activitats de

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Economia i Coneixement Comissió Central de Subministraments

Generalitat de Catalunya Departament d Economia i Coneixement Comissió Central de Subministraments MARTA BRUGUERA I MIRONÈS, Secretària de la Comissió Central de Subministraments CERTIFICO Que en la reunió d aquesta Comissió de 26 de juny de 2014, s ha acordat: ANTECEDENTS 1. En sessió de 28 de maig

Más detalles

REGLAMENT DEL CONSELL MUNICIPAL DE MEDI AMBIENT

REGLAMENT DEL CONSELL MUNICIPAL DE MEDI AMBIENT REGLAMENT DEL CONSELL MUNICIPAL DE MEDI AMBIENT Exposició de motius El Consell Municipal de Medi Ambient és un òrgan consultiu i de participació de l Ajuntament de Montmeló, en el qual hi participen totes

Más detalles

21. Moneda estrangera

21. Moneda estrangera 21. N o v e m b r e 2 0 1 4 ÍNDEX 1. Relació de comptes 21.3 2. Norma de registre i valoració núm. 13 de a. Conceptes 21.4 b. Normes de valoració 21.4 c. Novetats 21.5 3. Aspectes a considerar i importància

Más detalles

INFORME D INTERVENCIÓ

INFORME D INTERVENCIÓ Unitat emissora Departament: INTERVENCIÓ Còdi orgànic 05010100 Nº informe Unitat destinatària Àrea: Departament: Destinatari/tària: Junta de govern Assumpte: Liquidació pressupost general 2015 En compliment

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 26 DE FEBRER DE 2009 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 26 DE FEBRER DE 2009 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 26 DE FEBRER DE 2009 ORDRE DEL DIA Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària de data 29 de gener de 2009. I.- PART

Más detalles

177,553 86,943 DHA) 35, ,938 Sublot 4 (2.0 A) 21, ,228 63,77 Sublot 5 (2.0DHA) 21,893189

177,553 86,943 DHA) 35, ,938 Sublot 4 (2.0 A) 21, ,228 63,77 Sublot 5 (2.0DHA) 21,893189 RESOLUCIÓ D'ALCALDIA X2015001800/RA012015000031 SERVEI: COMPRES Atès que en data 30 d octubre de 2012, la Comissió Executiva del Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL) va aprovar els plecs de

Más detalles

Euros/ kw i any P1 P2 P3 P1 P2 P3

Euros/ kw i any P1 P2 P3 P1 P2 P3 RESOLUCIÓ D'ALCALDIA X2016001560/RA012016001328 SERVEI: CONTRACTACIÓ Atès que en data 30 d octubre de 2012, la Comissió Executiva del Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL) va aprovar els plecs

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

1 PLAÇA PER CONCURS DE MOBILITAT INTERADMINISTRATIVA

1 PLAÇA PER CONCURS DE MOBILITAT INTERADMINISTRATIVA ORGANITZACIÓ I RECURSOS HUMANS Atès que el passat dia 13 de juny de 2016 va finalitzar el termini de presentació de sol licituds per a prendre part a les proves selectives per a la provisió com a funcionaris

Más detalles

ESTABLIMENT I FIXACIÓ DEL PREU PÚBLIC PEL SERVEI D ABASTAMENT D AIGUA POTABLE Junta de Govern d 11/11/2010.

ESTABLIMENT I FIXACIÓ DEL PREU PÚBLIC PEL SERVEI D ABASTAMENT D AIGUA POTABLE Junta de Govern d 11/11/2010. ESTABLIMENT I FIXACIÓ DEL PREU PÚBLIC PEL SERVEI D ABASTAMENT D AIGUA POTABLE Junta de Govern d 11/11/2010. En data 8/4/2009, el Ple de l Ajuntament va acordar, primer, informar favorablement davant de

Más detalles

LIQUIDACIÓ PRESSUPOST 2013 DE L ORGANISME AUTÒNOM AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE SABADELL CONSELL RECTOR 17/02/2014 DATA INFORME 06/02/2014; 13:00

LIQUIDACIÓ PRESSUPOST 2013 DE L ORGANISME AUTÒNOM AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE SABADELL CONSELL RECTOR 17/02/2014 DATA INFORME 06/02/2014; 13:00 INFORME: 11/2014 INFORME TRLRHL LIQUIDACIÓ PRESSUPOST 2013 DE L ORGANISME AUTÒNOM AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE SABADELL CONSELL RECTOR 17/02/2014 DATA INFORME 06/02/2014; 13:00 ÍNDEX 1.- Fonament 2.- Legislació

Más detalles

Excusa la seva presència per motius personals el regidor Joan Fabregat i Benach.

Excusa la seva presència per motius personals el regidor Joan Fabregat i Benach. Passanant, 24 de novembre de 2017. Sessió extraordinària Número 08/2017 Es reuneixen al Saló de Plens en sessió extraordinària, els membres de la Corporació, sota la presidència de la Il lm. Sra. M. Carme

Más detalles

EXCM. AJUNTAMENT DE SAGUNT GESTIÓ TRIBUTÀRIA

EXCM. AJUNTAMENT DE SAGUNT GESTIÓ TRIBUTÀRIA [En castellano a partir de la página 3] Modificació de l Ordenança fiscal reguladora de l Impost sobre Béns Immobles. PROPOSTA DE MODIFICACIÓ DE LA REGIDORIA DELEGADA D ECONOMIA I HISENDA La present proposta

Más detalles

ACTA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL NÚM. JGL2016/18 DE 15 DE SETEMBRE DE 2016

ACTA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL NÚM. JGL2016/18 DE 15 DE SETEMBRE DE 2016 ACTA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL NÚM. JGL2016/18 DE 15 DE SETEMBRE DE 2016 Òrgan competent Junta de Govern Codi Classificació 1-2-1-2- Expedients de sessions Assumpte Junta de Govern Local núm. JGL2016/18

Más detalles

EXTRACTE DELS ACORDS APROVATS. PLE 2009/11 Ordinari del dia 27 d'octubre de 2009

EXTRACTE DELS ACORDS APROVATS. PLE 2009/11 Ordinari del dia 27 d'octubre de 2009 Ajuntament de L Hospitalet Pàgina 1/9 EXTRACTE DELS ACORDS APROVATS PLE 2009/11 Ordinari del dia 27 d'octubre de 2009 L'AJUNTAMENT PLE, EN SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA EL DIA 27 D'OCTUBRE DE 2009, VA ADOPTAR

Más detalles

9 B DD- F- E A-ABC - D F F9 A FD:

9 B DD- F- E A-ABC - D F F9 A FD: Signat electrònicament per: AJUNTAMENT Àrea/Unitat Recursos Humans RECURSOS HUMANS / NZG Codi verificació Document SE16102584 9 B DD- F- E A-ABC - D F F9 A FD: 95B353DD-832F-4E3A-ABC0-5D4F3F92A4FD Data

Más detalles

AJUNTAMENT DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

AJUNTAMENT DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS AJUNTAMENT DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS ANUNCI de l Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, sobre l aprovació de la llista definitiva d admesos/es i exclosos/es i determinació de la data, hora i lloc de

Más detalles

Vist que transcorregut el termini per a la presentació de sol licituds s han presentat un total de 173 aspirants.

Vist que transcorregut el termini per a la presentació de sol licituds s han presentat un total de 173 aspirants. Vist que per Junta de Govern, de data 9 d agost de 2018, es van aprovar les bases reguladores que regeixen la convocatòria del procés selectiu per la provisió de quatre llocs de treball d auxiliar administratiu,

Más detalles

ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL PLE DE L'AJUNTAMENT DEL DIA 23 DE NOVEMBRE DE 2017.

ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL PLE DE L'AJUNTAMENT DEL DIA 23 DE NOVEMBRE DE 2017. ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL PLE DE L'AJUNTAMENT DEL DIA 23 DE NOVEMBRE DE 2017. ASSISTENTS President Albert Serrats Llach Regidors/es Jordi Barrera Coll Montserrat Pou Costa M. Assumpció Balló

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

(aprovat pel Ple de data 25/05/2017)

(aprovat pel Ple de data 25/05/2017) (aprovat pel Ple de data 25/05/2017) ADHESIÓ AL CONTRACTE DERIVAT 2015.05 D1 DE L ACORD MARC DE SUBMINISTRAMENT D ENERGIA ELÈCTRICA AMB DESTINACIÓ A LES ENTITATS LOCALS DE CATALUNYA ADJUDICAT PEL CONSORCI

Más detalles

SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes

SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes Pàgina 1 de 9 Valoració de les assistències i canvi d estat al PMT. El SIGAC és l eina interna corporativa per

Más detalles

AJUNTAMENT DE RIUDECOLS (Baix Camp) N.I.F. P D Número de Registre de Entitat Local

AJUNTAMENT DE RIUDECOLS (Baix Camp) N.I.F. P D Número de Registre de Entitat Local AJUNTAMENT DE RIUDECOLS ANUNCI ACORD DE PLE SOBRE RÈGIM DE DEDICACIO DELS CÀRRECS ELECTES I RETRIBUCIONS Per Acord plenari de data 7 de juliol de 2015 es va acordar el règim de dedicació dels càrrecs electes

Más detalles

REGISTRE D INTERESSOS SECCIÓ 2ª BÉNS PATRIMONIALS MEMBRES ELECTES. Nom i cognoms. Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2

REGISTRE D INTERESSOS SECCIÓ 2ª BÉNS PATRIMONIALS MEMBRES ELECTES. Nom i cognoms. Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2 Annex II MEMBRES ELECTES Nom i cognoms Regidor/a Ajuntament Partit judicial DNI Mandat representatiu Anys: / Llista electoral Adreça CP Població Província Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2 TIPUS DE

Más detalles

Informació sobre la Rendició anual de comptes d entitats esportives davant del Consell Català de l Esport. Secció de suport a entitats

Informació sobre la Rendició anual de comptes d entitats esportives davant del Consell Català de l Esport. Secció de suport a entitats Informació sobre la Rendició anual de comptes d entitats esportives davant del Consell Català de l Esport Secció de suport a entitats Juliol 2016 Índex sobre rendició anual de comptes davant del CCE 1-

Más detalles

2662/2017 La Junta de Govern Local. Josep Berdagué Pujol, EN QUALITAT DE SECRETARI D AQUEST ÒRGAN, CERTIFICO:

2662/2017 La Junta de Govern Local. Josep Berdagué Pujol, EN QUALITAT DE SECRETARI D AQUEST ÒRGAN, CERTIFICO: CERTIFICAT Expedient núm.: Òrgan col legiat: 2662/2017 La Junta de Govern Local Josep Berdagué Pujol, EN QUALITAT DE SECRETARI D AQUEST ÒRGAN, CERTIFICO: Que en la sessió celebrada el 5 de desembre de

Más detalles

CATÀLEG DE SERVEIS DEL SAM ASSISTÈNCIA JURÍDICA

CATÀLEG DE SERVEIS DEL SAM ASSISTÈNCIA JURÍDICA CATÀLEG DE SERVEIS DEL SAM ASSISTÈNCIA JURÍDICA ÀMBIT JURÍDIC 1. Assistència de Secretaria Intervenció: Activitat pròpia de les funcions de secretaria intervenció com a titulars en places exemptes. Assistència

Más detalles

AJUNTAMENT DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

AJUNTAMENT DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS AJUNTAMENT DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS ANUNCI de l'ajuntament de Palau-solità i Plegamans, sobre la llista provisional d admesos/es i exclosos/es al procés selectiu del concurs-oposició lliure, de dues

Más detalles

De data 13 de desembre de 2017, de Convocatòria i Ordre del dia del Ple extraordinari i urgent de la Corporació de data 18 de desembre de 2017.

De data 13 de desembre de 2017, de Convocatòria i Ordre del dia del Ple extraordinari i urgent de la Corporació de data 18 de desembre de 2017. DECRET DEL BATLLE NÚM. 1243/17 De data 13 de desembre de 2017, de Convocatòria i Ordre del dia del Ple extraordinari i urgent de la Corporació de data 18 de desembre de 2017. En ús de les facultats que

Más detalles

ACTA NÚM. 05/2014 ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PEL PLE DE L AJUNTAMENT EL DIA 29 DE MAIG DE 2014

ACTA NÚM. 05/2014 ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PEL PLE DE L AJUNTAMENT EL DIA 29 DE MAIG DE 2014 ACTA NÚM. 05/2014 ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PEL PLE DE L AJUNTAMENT EL DIA 29 DE MAIG DE 2014 Assistents: Alcalde-President: SR. JOSÉ ORIVE VÉLEZ Regidors/Regidores: SR. FRANCISCO SÁNCHEZ LÓPEZ

Más detalles

Forma de provisió (4) Jurídica Administrativa de Planificació. Núm. fitxa de funcions Subgrup

Forma de provisió (4) Jurídica Administrativa de Planificació. Núm. fitxa de funcions Subgrup NUNCI d aprovació de la refosa de la relació de llocs de treball del personal funcionari, laboral i eventual al servei de l ajuntament amb efectes de l 1 de gener de 2018 Per acord del Ple de l ajuntament

Más detalles

COMISSIÓ INFORMATIVA DE PRESIDÈNCIA I SERVEIS A LES PERSONES DICTAMEN

COMISSIÓ INFORMATIVA DE PRESIDÈNCIA I SERVEIS A LES PERSONES DICTAMEN COMISSIÓ INFORMATIVA DE PRESIDÈNCIA I SERVEIS A LES PERSONES DICTAMEN RATIFICACIÓ, SI S ESCAU, DE LA MODIFICACIÓ PUNTUAL DELS ESTATUTS DEL CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA. El Ple del Consorci

Más detalles

La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades. Ismael Cerdà

La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades. Ismael Cerdà La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades Confidencialitat Principi ètic en virtut del qual un metge no pot revelar cap informació obtinguda en el curs de l'assistència

Más detalles

MEMÒRIA DE LA PROPOSTA DE PLANTILLA I RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL DE L AJUNTAMENT DE LES FRANQUESES DEL VALLÈS PER A L ANY 2017

MEMÒRIA DE LA PROPOSTA DE PLANTILLA I RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL DE L AJUNTAMENT DE LES FRANQUESES DEL VALLÈS PER A L ANY 2017 MEMÒRIA DE LA PROPOSTA DE PLANTILLA I RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL DE L AJUNTAMENT DE LES FRANQUESES DEL VALLÈS PER A L ANY 2017 1.- MODIFICACIÓ DE LA PLANTILLA En relació amb la plantilla de l any 2016

Más detalles

Butlletí del Consell General

Butlletí del Consell General Butlletí del Consell General Núm. 8/2016 Casa de la Vall, 5 de febrer del 2016 SUMARI 2- PROCEDIMENT LEGISLATIU COMÚ 2.1 Projectes de llei Tramesa del Projecte de llei de creació de l Agència Andorrana

Más detalles

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI PREÀMBUL NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI El servei de taxi constitueix un servei públic de viatgers amb vehicles d una capacitat fins a nou places, inclosa la persona que condueix, que s efectua

Más detalles