"ACTIVIDADES PARA JÓVENES"

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download ""ACTIVIDADES PARA JÓVENES""

Transcripción

1 "ACTIVIDADES PARA JÓVENES" Programa dirigido a jóvenes nacidos entre 2000 y 2002 ACTIVIDADES CTIVIDADES: Camino de SANTIAGO 1 GRUPO (12 días) Del 1 al 12 de julio Campamento Multiaventura 1 TURNO (1+10 días) Actividades programadas en función de la edad del participante. NÚMERO DE PLAZAS OFERTADAS TADAS: 14 de julio en la UPV y del 16 al 26 en Cantabria ACTIVIDAD Camino SANTIAGO Campamento Multiaventura Plazas 25 Plazas 50 Plazas Si no se cubrieran el mínimo de plazas ofertadas, la organización se reserva el derecho a suspender la actividad. 2017: PRECIOS EDICIÓN 201 ACTIVIDAD Participante Camino SANTIAGO 375 Campamento Multiaventura 425 Inscripción: del 6 al 9 de junio en la web: (Actividades para Jóvenes) y en la intranet para los miembros de la UPV CRITERIOS DE ADMISIÓN: 1. Familiares (hijos o hermanos) de los miembros de la UPV (alumnos de grado o máster oficial, PDI y PAS). 2. Miembros Alumni UPV. 3. Participantes de la Escola d'estiu en las dos últimas ediciones. Caso de que el número de solicitudes de los miembros de la UPV supere al de plazas ofertadas, la organización establecerá los criterios de admisión. La organización se reserva el derecho a aceptar participantes fuera de las bases por causas debidamente justificadas. Es imprescindible que nos hagan llegar copia del DNI y de la tarjeta SIP cuando se realice la inscripción de los jóvenes.

2 Publicación de admitidos: 15 de junio, en la web: y tablón de anuncios de la Escola d Estiu. El pago se efectuará mediante documento facilitado por la organización antes de la fecha señalada en el mismo. La renuncia a la plaza deberá ser comunicada a la Escola d'estiu lo antes posible, a fin de poder asignar la plaza vacante. El pago de la cuota incluye todos los gastos derivados de las actividades, asimismo cada participante recibirá dos camisetas. El material personal de cada participante es responsabilidad de él mismo, en su uso, guardia y custodia. Existe un Reglamento de Régimen Interno de la Escola d Estiu a disposición de los padres en: La asistencia médica correrá a cargo del seguro médico familiar, por lo que deberá incluirse el número de la Seguridad Social o seguro privado del participante en la solicitud de inscripción. No obstante, los servicios médicos de la Universitat Politècnica garantizan la atención médica primaria. La solicitud de preinscripción supone la aceptación de las presentes bases. FECHAS A TENER EN CUENTA: Del 6 al 9 de junio: Presentación de solicitudes. El 15 de junio: Publicación lista de admitidos y generación de los recibos. El 20 de junio: Reunión de Padres en el Salón de Actos de la ETSID

3 "ACTIVITATS PER A JÓVES" Programa dirigit a joves nascuts entre 2000 i 2002 ACTIVIT CTIVITATS: CamÍ de SANTIAGO 1 GRUP (12 dies) De l 1 al 12 juliol Campament Multiaventura 1 TORN (1+10 dies) Activitats programades en funció de l edat del participant. NÚMERO DE PLACE CES S OFERTADES: ACTIVITAT Place ces Camí SANTIAGO 25 Campament Multiaventura de juliol al campus de Vera i del 16 al 25 a Cantabria Si no es cobreixen el mínim de places ofertades, l organització es reserva el dret de suspendre l activitat. 2017: PRE REUS S EDICIÓ 201 ACTIVITAT Participant Camí SANTIAGO 375 Campament Multiaventura 425 Inscripció: del 6 al 9 de juny en la web: (Activitats per a Jóves) i en la intranet per als membres de la UPV CRITERI RITERIS S D ADMISIÓ D ADMISIÓ: 1. Familiars (fills o germans) dels membres de la UPV (alumnes de Grau o màster oficial, PDI i PAS). 2. Membres Alumni UPV. 3. Participants de l Escola d'estiu a les dos últimes edicions. En el cas que el número de sol licituds dels membres de la UPV supere al de places ofertades, l organització establirá els criteris d admisió. L organizatció es reserva el dret a acceptar participants fora de les bases, per causes degudament justificades. És imprescindible que ens facen arribar còpia del DNI i de la targeta SIP quan es realitze la inscripció dels jóvens.

4 Publicació d admessos: 15 de juny, a la web: i tauler d anuncis de l Escola d Estiu. El pagament ha de realitzar-se mitjançant el document que facilitarà l'organització. La renúncia a la plaça, haurà de ser comunicada a l'escola d'estiu al més prompte possible, a fi de poder assignar la plaça vacant. El pagament de la quota comprendrà totes les despeses derivades de les activitats; així mateix, es facilitarà a cada participant dues samarretes. El material personal de cada participant és responsabilitat d'ell mateix, en el seu ús, guàrdia i custòdia. Hi ha un Reglament de règim intern de l'escola d Estiu a la disposició dels pares en La L'assistència mèdica és a càrrec de l assegurança mèdica familiar, per la qual cosa han d'incloure el número de la Seguretat Social o assegurança privada del participant en la sol licitud d'inscripció; no obstant això, els serveis mèdics de la Universitat Politècnica garanteixen l'atenció mèdica primària. La sol licitud de preinscripció suposa l aceptació de les presents bases. DATES A TENIR EN COMPTEC OMPTE: Del 6 al 9 de juny: Presentació de sol licituds. El 15 de juny: Publicació llistat d admessos i generació dels rebuts. El 20 de juny: Reunió de Pares al Saló d Actes de la ETSID (Edifici 7B)

5 "ACTIVIDADES PARA JÓVENES" Programa dirigido a jóvenes nacidos entre 2000 y 2002 ACTIVIDADES CTIVIDADES: Camino de SANTIAGO 1 GRUPO (12 días) Del 1 al 12 de julio Campamento Multiaventura 1 TURNO (1+10 días) Actividades programadas en función de la edad del participante. NÚMERO DE PLAZAS OFERTADAS TADAS: 14 de julio en la UPV y del 16 al 26 en Cantabria ACTIVIDAD Camino SANTIAGO Campamento Multiaventura Plazas 25 Plazas 50 Plazas Si no se cubrieran el mínimo de plazas ofertadas, la organización se reserva el derecho a suspender la actividad. 2017: PRECIOS EDICIÓN 201 ACTIVIDAD Participante Camino SANTIAGO 375 Campamento Multiaventura 425 Inscripción: del 6 al 9 de junio en la web: (Actividades para Jóvenes) y en la intranet para los miembros de la UPV CRITERIOS DE ADMISIÓN: 1. Familiares (hijos o hermanos) de los miembros de la UPV (alumnos de grado o máster oficial, PDI y PAS). 2. Miembros Alumni UPV. 3. Participantes de la Escola d'estiu en las dos últimas ediciones. Caso de que el número de solicitudes de los miembros de la UPV supere al de plazas ofertadas, la organización establecerá los criterios de admisión. La organización se reserva el derecho a aceptar participantes fuera de las bases por causas debidamente justificadas. Es imprescindible que nos hagan llegar copia del DNI y de la tarjeta SIP cuando se realice la inscripción de los jóvenes.

6 Publicación de admitidos: 15 de junio, en la web: y tablón de anuncios de la Escola d Estiu. El pago se efectuará mediante documento facilitado por la organización antes de la fecha señalada en el mismo. La renuncia a la plaza deberá ser comunicada a la Escola d'estiu lo antes posible, a fin de poder asignar la plaza vacante. El pago de la cuota incluye todos los gastos derivados de las actividades, asimismo cada participante recibirá dos camisetas. El material personal de cada participante es responsabilidad de él mismo, en su uso, guardia y custodia. Existe un Reglamento de Régimen Interno de la Escola d Estiu a disposición de los padres en: La asistencia médica correrá a cargo del seguro médico familiar, por lo que deberá incluirse el número de la Seguridad Social o seguro privado del participante en la solicitud de inscripción. No obstante, los servicios médicos de la Universitat Politècnica garantizan la atención médica primaria. La solicitud de preinscripción supone la aceptación de las presentes bases. FECHAS A TENER EN CUENTA: Del 6 al 9 de junio: Presentación de solicitudes. El 15 de junio: Publicación lista de admitidos y generación de los recibos. El 20 de junio: Reunión de Padres en el Salón de Actos de la ETSID

7 "ACTIVITATS PER A JÓVES" Programa dirigit a joves nascuts entre 2000 i 2002 ACTIVIT CTIVITATS: CamÍ de SANTIAGO 1 GRUP (12 dies) De l 1 al 12 juliol Campament Multiaventura 1 TORN (1+10 dies) Activitats programades en funció de l edat del participant. NÚMERO DE PLACE CES S OFERTADES: ACTIVITAT Place ces Camí SANTIAGO 25 Campament Multiaventura de juliol al campus de Vera i del 16 al 25 a Cantabria Si no es cobreixen el mínim de places ofertades, l organització es reserva el dret de suspendre l activitat. 2017: PRE REUS S EDICIÓ 201 ACTIVITAT Participant Camí SANTIAGO 375 Campament Multiaventura 425 Inscripció: del 6 al 9 de juny en la web: (Activitats per a Jóves) i en la intranet per als membres de la UPV CRITERI RITERIS S D ADMISIÓ D ADMISIÓ: 1. Familiars (fills o germans) dels membres de la UPV (alumnes de Grau o màster oficial, PDI i PAS). 2. Membres Alumni UPV. 3. Participants de l Escola d'estiu a les dos últimes edicions. En el cas que el número de sol licituds dels membres de la UPV supere al de places ofertades, l organització establirá els criteris d admisió. L organizatció es reserva el dret a acceptar participants fora de les bases, per causes degudament justificades. És imprescindible que ens facen arribar còpia del DNI i de la targeta SIP quan es realitze la inscripció dels jóvens.

8 Publicació d admessos: 15 de juny, a la web: i tauler d anuncis de l Escola d Estiu. El pagament ha de realitzar-se mitjançant el document que facilitarà l'organització. La renúncia a la plaça, haurà de ser comunicada a l'escola d'estiu al més prompte possible, a fi de poder assignar la plaça vacant. El pagament de la quota comprendrà totes les despeses derivades de les activitats; així mateix, es facilitarà a cada participant dues samarretes. El material personal de cada participant és responsabilitat d'ell mateix, en el seu ús, guàrdia i custòdia. Hi ha un Reglament de règim intern de l'escola d Estiu a la disposició dels pares en La L'assistència mèdica és a càrrec de l assegurança mèdica familiar, per la qual cosa han d'incloure el número de la Seguretat Social o assegurança privada del participant en la sol licitud d'inscripció; no obstant això, els serveis mèdics de la Universitat Politècnica garanteixen l'atenció mèdica primària. La sol licitud de preinscripció suposa l aceptació de les presents bases. DATES A TENIR EN COMPTEC OMPTE: Del 6 al 9 de juny: Presentació de sol licituds. El 15 de juny: Publicació llistat d admessos i generació dels rebuts. El 20 de juny: Reunió de Pares al Saló d Actes de la ETSID (Edifici 7B)

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol Programa d Activitats de qualitat i amb un alt valor educatiu. Dissenyat, gestionat i portat a terme pels professors i mestres de la pròpia Escola. Alt nivell de coneixement dels alumnes. Continuïtat del

Más detalles

SARGANTANA. Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn

SARGANTANA. Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn SARGANTANA Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes 2018 Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn SARGANTANA GRUP D ESCOLA D ESTIU DELS XIQUETS I XIQUETES INTRODUCCIÓ Aquest butlletí inclou el

Más detalles

Programa DRAC Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS

Programa DRAC Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS Programa DRAC 2018-2019 Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS ACCIONS 2018-2019 Per al curs 2018-2019, el programa DRAC s estructura en cinc accions: Estiu, Formació Avançada, Hivern, PDI i PAS. A continuació

Más detalles

El municipi de Vilallonga del Camp celebra el Carnaval el 10 de febrer de 2018.

El municipi de Vilallonga del Camp celebra el Carnaval el 10 de febrer de 2018. ANUNCI El ple d aquest ajuntament en sessió extraordinària del dia 29 de novembre de 2017 va aprovar les Bases de la rua de Carnaval del IV Concurs de Disfresses del 2018. L anunci es va publicar al Butlletí

Más detalles

Activitats de Primavera

Activitats de Primavera Activitats de Primavera Presentació Des de la Fundació Catalana de l Esplai us presentem una proposta d activitats d hivern adaptada a les necessitats i característiques d aquest període de vacances: El

Más detalles

BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017.

BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017. BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017. L article 57.1 del Decret 336/1988, de 17 d octubre, pel que

Más detalles

Programa DRAC Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS

Programa DRAC Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS Programa DRAC 2017-2018 Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS ACCIONS 2017-2018 Per al curs 2017-2018, el programa DRAC s estructura en cinc accions: Estiu, Formació Avançada, Hivern, PDI i PAS. A continuació

Más detalles

PROGRAMA DE LES ACTIVITATS D ESTIU

PROGRAMA DE LES ACTIVITATS D ESTIU PROGRAMA DE LES ACTIVITATS D ESTIU Casal Esportiu Municipal Objectiu: El Casal Esportiu del Complex Esportiu Municipal Les vernedes s organitza dins el marc d activitats estivals dirigides per l Ajuntament

Más detalles

LLIGA TOT BÀSQUET

LLIGA TOT BÀSQUET LLIGA TOT BÀSQUET 2017 2018 1. Competicions TOT BÀSQUET Tot els partits de les competicions Tot Bàsquet són regits pel Reglament Oficial de Basquetbol i aquesta pròpia normativa. L organització es reserva

Más detalles

ANUNCI. PO A1/ Tècnic/a de grau mitjà coordinador programa ADMESOS/ES EXCLOSOS/ES. PO A2/ Auxiliars administratius/ives ADMESOS/ES NIF

ANUNCI. PO A1/ Tècnic/a de grau mitjà coordinador programa ADMESOS/ES EXCLOSOS/ES. PO A2/ Auxiliars administratius/ives ADMESOS/ES NIF ORGANITZACIÓ I RECURSOS HUMANS ANUNCI Atès que el passat dia 25 de juliol de 2017 va finalitzar el termini de presentació de sol licituds per a prendre part en el procés de selecció per cobrir els llocs

Más detalles

LLISTAT PROVISIONAL PRE-INSCRIPCIÓ ESCOLA BRESSOL CUCUTRAS CURS

LLISTAT PROVISIONAL PRE-INSCRIPCIÓ ESCOLA BRESSOL CUCUTRAS CURS LLISTAT PROVISIONAL PRE-INSCRIPCIÓ ESCOLA BRESSOL CUCUTRAS CURS 2016-2017 NASCUTS AL 2016 TOTAL PLACES VACANTS: 8 LLISTAT PROVISIONAL D ALUMNES ADMESOS C. I., J.A. 45 P. A., E. 45 SORTEIG PER OCUPAR LES

Más detalles

Informacions final de curs. Grau Mitjà 1er curs PFI

Informacions final de curs. Grau Mitjà 1er curs PFI Informacions final de curs Grau Mitjà 1er curs PFI 1 Calendari final del curs 2017-20182 2 Informacions de Secretaria final del curs 2017-20183 3 Serveis del Dept. d Escola Empresa4 Barcelona, abril de

Más detalles

ACTIVITATS ESTIU 2016

ACTIVITATS ESTIU 2016 BUTLLETA DE PREINSCRIPCIÓ PER A LES ACTIVITATS D ESTIU 2016 NENS/ES NASCUTS/ES ENTRE 2001 i 2012 Cognoms:.. Nom:.. Data de naixement:.. Adreça:. Número:. Escala:..Pis:..CP:. Telèfon:.Altres telèfons d

Más detalles

CAMPUS MULTIESPORTIU DE MONELLS 2018 FULL D INSCRIPCIÓ

CAMPUS MULTIESPORTIU DE MONELLS 2018 FULL D INSCRIPCIÓ CAMPUS MULTIESPORTIU DE MONELLS 2018 FULL D INSCRIPCIÓ DADES DEL PARTICIPANT Cognoms: Data de naixement: Població Telèfons de contacte: Correu electrònic: DNI: Curs: Adreça: DADES DEL PARE, MARE O TUTOR

Más detalles

RUNNING SOLIDARI SPORTS PROGRAMME. Distàncies: 5Km i 10Km amb cronometratge i Kids Race

RUNNING SOLIDARI SPORTS PROGRAMME. Distàncies: 5Km i 10Km amb cronometratge i Kids Race Recaptació benèfica per la investigació del càncer de mama de Vall d Hebron Institut d Oncologia (VHIO) RUNNING SOLIDARI Distàncies: 5Km i 10Km amb cronometratge i Kids Race Dissabte 8 de juliol (Pista

Más detalles

PROVES D ACCÈS A LA UNIVERSITAT

PROVES D ACCÈS A LA UNIVERSITAT PROVES D ACCÈS A LA UNIVERSITAT CONSTEN DE DUES FASES: - FASE OBLIGATÒRIA - FASE VOLUNTARIA Nota d Admissió a la Universitat LA NOTA D ADMISSIÓ A LA TITULACIÓ VARIARÀ EN FUNCIÓ DE LA TITULACIÓ A LA

Más detalles

DOSSIER DE PREMSA. Institut Municipal de l Esport CIF P B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel

DOSSIER DE PREMSA. Institut Municipal de l Esport CIF P B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel DOSSIER DE PREMSA Institut Municipal de l Esport CIF P5701504B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel. 971 281 870 https://ime.palma.cat 1 Presentació...pàg. 3 Reglament...pàg. 4 Disseny camiseta cursa...pàg.

Más detalles

Pla de Promoció (PPR-EEBE)

Pla de Promoció (PPR-EEBE) SISTEMA DE GARANTIA INTERNA DE LA QUALITAT ESCOLA D ENGINYERIA DE BARCELONA EST (EEBE) Pla de Promoció (PPR-EEBE) (2017-2020) Gestió Documental i control de canvis Versió Referència de la modificació Elaborat

Más detalles

Ajuntament de Tordera

Ajuntament de Tordera BASES REGULADORES DE L ASSIGNACIÓ DE PLACES PER ALS CASALS D ESTIU MUNICIPALS 2018 DE L AJUNTAMENT DE TORDERA Els Casals d Estiu Municipals són un projecte de la Regidoria de Joventut de l Ajuntament de

Más detalles

OFERTA INICIAL i PREINSCRIPCIÓ SEGON CICLE D EDUCACIÓ INFANTIL I ENSENYAMENTS OBLIGATORIS CURS

OFERTA INICIAL i PREINSCRIPCIÓ SEGON CICLE D EDUCACIÓ INFANTIL I ENSENYAMENTS OBLIGATORIS CURS OFERTA INICIAL i PREINSCRIPCIÓ SEGON CICLE D EDUCACIÓ INFANTIL I ENSENYAMENTS OBLIGATORIS CURS -18 Tarragona, 21 de març de Preinscripció -2018 Criteris de programació Variables per elaborar la programació

Más detalles

CAMPUS I CASAL NAVEGUEM TOT L ESTIU. Del 25 de juny al 7 de setembre REUNIÓ INFORMATIVA- 1 DE JUNY A LES 18H A L ESCOLA DE VELA

CAMPUS I CASAL NAVEGUEM TOT L ESTIU. Del 25 de juny al 7 de setembre REUNIÓ INFORMATIVA- 1 DE JUNY A LES 18H A L ESCOLA DE VELA CAMPUS I CASAL 2018 NAVEGUEM TOT L ESTIU Del 25 de juny al 7 de setembre REUNIÓ INFORMATIVA- 1 DE JUNY A LES 18H A L ESCOLA DE VELA CAMPUS DE VELA DE 6 A 17 ANYS CAMPUS D'ESTIU A VELA DE 6 A 17 ANYS HORARI

Más detalles

19ns. PREMIS PROJECTE FI DE CARRERA

19ns. PREMIS PROJECTE FI DE CARRERA 19ns. PREMIS PROJECTE FI DE CARRERA convocatòria 2017 Organitza: NOVETATS DE LA 19a. CONVOCATÒRIA En aquesta edició, i per primer cop, els Premis es donaran en dues categories, la corresponent a la titulació

Más detalles

Del 4 al 18 de maig de Publicació del llistat provisional d admesos Dia 30 de maig de 2016

Del 4 al 18 de maig de Publicació del llistat provisional d admesos Dia 30 de maig de 2016 PREINSCRIPCIÓ CURS 2016/2017 Termini de preinscripció Horari Lloc Del 4 al 18 de maig de 2016 Matins de 9.00 h a 13.30 h Escola Infantil Toninaina avinguda del Raiguer, s/n. Telèfon 971 502 989 Publicació

Más detalles

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC -18 Acord núm. CG//06/07 del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Más detalles

Voleu rebre notificacions via WhatsApp referent a les diferents estades?

Voleu rebre notificacions via WhatsApp referent a les diferents estades? Ajuntament d Amposta FITXA D'INSCRIPCIÓ ESTADES D ESTIU 2018 DADES PERSONALS DE L'INFANT Nom i Cognoms: Adreça: Població: Telèfon: Correu Electrònic: Codi Postal: Edat: Curs: Data de Naixement: Escola:

Más detalles

IX CROS ESCOLAR EL ROQUISSAR - ALTAFULLA

IX CROS ESCOLAR EL ROQUISSAR - ALTAFULLA AMPA EL ROQUISSAR IX CROS ESCOLAR EL ROQUISSAR - ALTAFULLA REGLAMENT L AMPA Escola El Roquissar i l'ajuntament d'altafulla, amb el suport del Consell Esportiu del Tarragonès i amb la col laboració l Escola

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ DE L ESO - CURS

PREINSCRIPCIÓ DE L ESO - CURS PREINSCRIPCIÓ DE L ESO - CURS 2018-2019 - CALENDARI: Presentació de sol licituds Llistat amb el barem provisional Reclamacions Llistat amb el barem definitiu un cop resoltes les reclamacions Publicació

Más detalles

INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO

INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO Data: 11.07.18 Circular núm. 24 INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO TÍTOLS - Tècnic/a de Judo i Defensa Personal: Cicle Inicial Cicle Final - Tècnic/a Superior de Judo i

Más detalles

El CASAL ESPORTIU 2014 està adreçat a tots els nens, nenes i joves d Esplugues amb edats compreses entre els 3 (cursat P3) i els 15 anys.

El CASAL ESPORTIU 2014 està adreçat a tots els nens, nenes i joves d Esplugues amb edats compreses entre els 3 (cursat P3) i els 15 anys. CASALSESPORTIUS Presentació L estiuescaracteritzapeldescans,elbontempsilesganesdepassar hobé.ésunmomentperfecte per a què els nens, nenes i joves puguin practicar i gaudir d activitats de lleure, lúdiques

Más detalles

calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs

calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster Curs 2018-2019 Acord núm. CG/2018/04/03 del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs 2018-2019 Document

Más detalles

Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs

Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs -2018 Acord núm. 59/ del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs -2018 Document

Más detalles

CASAL D ESTIU AMER 2016

CASAL D ESTIU AMER 2016 CASAL D ESTIU AMER 2016 FITXA D INSCRIPCIÓ Nom: Cognoms: Data de naixement: Curs Escolar (acabat): Domicili: Població: CP: Nom del pare/mare/tutors Telèfon contacte: Correu electrònic: Telèfons d emergència

Más detalles

1 PLAÇA PER CONCURS DE MOBILITAT INTERADMINISTRATIVA

1 PLAÇA PER CONCURS DE MOBILITAT INTERADMINISTRATIVA ORGANITZACIÓ I RECURSOS HUMANS Atès que el passat dia 13 de juny de 2016 va finalitzar el termini de presentació de sol licituds per a prendre part a les proves selectives per a la provisió com a funcionaris

Más detalles

esports d aigua NATACIÓ WATERPOLO INICIACIÓ VELA

esports d aigua NATACIÓ WATERPOLO INICIACIÓ VELA CURSOS ESPORTIUS D ESTIU 2018 REGIDORIA D ESPORTS NATACIÓ - WATERPOLO - INICIACIÓ VELA - REM PADDLE SURF - KAYAK - TENNIS - PÀDEL - FUTBOL BÀSQUET - HANDBOL - PILOTA VALENCIANA - VOLEI PLATJA GOLF - IOGA

Más detalles

TAXA PER LA PRESTACIÓ DELS SERVEIS RELATIUS A CURSOS, ACTIVITATS I PROGRAMES ESPORTIUS MUNICIPALS.

TAXA PER LA PRESTACIÓ DELS SERVEIS RELATIUS A CURSOS, ACTIVITATS I PROGRAMES ESPORTIUS MUNICIPALS. TAXA PER LA PRESTACIÓ DELS SERVEIS RELATIUS A CURSOS, ACTIVITATS I PROGRAMES ESPORTIUS MUNICIPALS. Article 1r. Fonament i naturalesa A l empara del previst als articles 57 i 20.4 del Real Decret Legislatiu

Más detalles

ESTIU CKM L estiu per tothom

ESTIU CKM L estiu per tothom associació de lleure i esport comkedem casal de barri Can Travi av. Cardenal Vidal i Barraquer, 45 08035_Barcelona www.comkedem.org ckm@comkedem.org 669 720 969 ESTIU CKM L estiu per tothom Aquest proper

Más detalles

NORMA 7.19: PROTOCOL DE VAGA D ALUMNES. Decret 102/2010, de 3 d agost, d autonomia dels centres educatius.

NORMA 7.19: PROTOCOL DE VAGA D ALUMNES. Decret 102/2010, de 3 d agost, d autonomia dels centres educatius. Aprovat en claustre el dia 30-juny-2014 Aprovat en CE el dia 7-octubre-2014 MARC NORMATIU NORMA 7.19: Decret 102/2010, de 3 d agost, d autonomia dels centres educatius. Article 24 punt 2 Mesures correctores

Más detalles

Club Natació TERRASSA

Club Natació TERRASSA ESPECIAL Núm.10 Abril 2016 Club Natació TERRASSA www.clubnatacioterrassa.cat La família esportiva més gran de Terrassa Guia Campus d'estiu 2016 Una oferta àmplia per a tots els gustos Campus, cursets de

Más detalles

Registre de Societats Professionals d Advocats

Registre de Societats Professionals d Advocats Registre de Societats Professionals d Advocats El dia 16 de juny de 2007 va entrar en vigor la llei 2/2007, de 15 de març, de Societats Professionals, que regula l exercici en comú de les activitats professionals.

Más detalles

Places de mobilitat acadèmica per a estudiants de grau, de 2n cicle i de màster universitari

Places de mobilitat acadèmica per a estudiants de grau, de 2n cicle i de màster universitari Places de mobilitat acadèmica per a estudiants de grau, de 2n cicle i de màster universitari Tsinghua University BIT (Beijing Institute of Technology) Beihang Unviersity Beijing Jiaotong University Tongji

Más detalles

NORMES RELATIVES A LA PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2013/2014 DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR

NORMES RELATIVES A LA PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2013/2014 DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR NORMES RELATIVES A LA PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2013/2014 DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR Documentació obligatòria: Còpia del DNI, NIE o del passaport de l alumne/a o de la pàgina del llibre de família on figura.

Más detalles

PREU PÚBLIC PER LA PRESTACIÓ DE SERVEIS DE CARÀCTER LÚDIC, CULTURAL, ESPORTIU, D ENTRETENIMENT I SIMILARS

PREU PÚBLIC PER LA PRESTACIÓ DE SERVEIS DE CARÀCTER LÚDIC, CULTURAL, ESPORTIU, D ENTRETENIMENT I SIMILARS ORDENANÇA FISCAL NÚM. 22 PREU PÚBLIC PER LA PRESTACIÓ DE SERVEIS DE CARÀCTER LÚDIC, CULTURAL, ESPORTIU, D ENTRETENIMENT I SIMILARS 2017 Ajuntament de TORRELAVIT Ordenança Fiscal núm. 22 PREU PÚBLIC PER

Más detalles

Del 20 al 22 d abril. La primera àrea temàtica de turisme industrial dins d una fira de turisme internacional

Del 20 al 22 d abril. La primera àrea temàtica de turisme industrial dins d una fira de turisme internacional 2018 Del 20 al 22 d abril La primera àrea temàtica de turisme industrial dins d una fira de turisme internacional Descobrir, mitjançant el patrimoni industrial, la història, l evolució tecnològica, la

Más detalles

EDICTE. De 09:00 h. a 13:00 h. i

EDICTE. De 09:00 h. a 13:00 h. i ALA. Informe d Intervenció: 2016/416. Referència: Aprovació de la modificació de l Ordenança fiscal número 23, reguladora dels Preus públics per la prestació dels serveis o realització d activitats de

Más detalles

ANUNCI. - Material escolar en ensenyament obligatori i educació infantil de segon cicle.

ANUNCI. - Material escolar en ensenyament obligatori i educació infantil de segon cicle. ANUNCI APROVACIÓ DE LES BASES ESPECÍFIQUES DE CONCESSIÓ D AJUTS DE L ÀREA DE SERVEIS SOCIALS DE L AJUNTAMENT, DEL PROGRAMA COMPLEMENTARI D URGÈNCIA SOCIAL PER A L ANY 2012. (EXP 520/2012) La Junta de Govern

Más detalles

Gestió i implementació del projecte

Gestió i implementació del projecte Gestió i implementació del projecte Ana Furió 3 Novembre del 2013 DG de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme Conveni de subvenció Signatura amb certificat digital a través de la SEDE: Certificat

Más detalles

FORMULARI D INSCRIPCIÓ NO SOCIS I ESCOLES EN CONVENI CASALS ESPORTIUS D ESTIU 2018

FORMULARI D INSCRIPCIÓ NO SOCIS I ESCOLES EN CONVENI CASALS ESPORTIUS D ESTIU 2018 FORMULARI D INSCRIPCIÓ NO SOCIS I ESCOLES EN CONVENI CASALS ESPORTIUS D ESTIU 2018 Dades del inscrit/a: Nom: Cognom: Data de naixement: Edat: Escola: (Si es escola en conveni, enviar rebut de la escola

Más detalles

PROCEDIMENT D ACTIVITATS FORA D AULA

PROCEDIMENT D ACTIVITATS FORA D AULA PROCEDIMENT D ACTIVITATS FORA D AULA ÍNDEX: 0. GESTIÓ DEL PROCEDIMENT. 3 1. OBJECTE 4 2. ABAST 4 3. DOCUMENTACIÓ DE REFERÈNCIA 4 4. RESPONSABILITAT 4 5. VOCABULARI 4 6. ACTUACIÓ 4 6.1 PLANIFICACIÓ 4 6.2

Más detalles

FORMULARI D INSCRIPCIÓ SOCIS CASALS ESPORTIUS D ESTIU 2018

FORMULARI D INSCRIPCIÓ SOCIS CASALS ESPORTIUS D ESTIU 2018 FORMULARI D INSCRIPCIÓ SOCIS CASALS ESPORTIUS D ESTIU 2018 Dades del inscrit/a: Nom: Cognom: Data de naixement: Edat: Escola: (Si es escola en conveni, enviar rebut de la escola a casalcnb@cnb.cat) Número

Más detalles

Vila-real, del 23 de juny ACTIU ESTIU. al 14 d agost de 2014

Vila-real, del 23 de juny ACTIU ESTIU. al 14 d agost de 2014 ESTIU ACTIU Vila-real, del 23 de juny al 14 d agost de 2014 CURSETS DE L ESCOLA MUNICIPAL DE NATACIÓ PISCINA D ESTIU (de dilluns a divendres) Dirigit a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys Quota d inscripció:

Más detalles

Ayudas e incentivos para empresas

Ayudas e incentivos para empresas Ayudas e incentivos para empresas Referencia: 56647 Anual: X Actualizado a: 03/05/2017 Se convoca la segunda edición del concurso START UPV Campus d`alcoi para el 2017 Destinatarios: Emprendedores Información

Más detalles

entitat sense ànim de lucre agrupació de persones físiques o jurídiques Dades del President de l entitat o representant del sol licitant:

entitat sense ànim de lucre agrupació de persones físiques o jurídiques Dades del President de l entitat o representant del sol licitant: MODEL DE SOL LICITUD DE SUBVENCIÓ Nom de la convocatòria/subvenció directa: Dades del sol licitant: Tipologia: Sol licitant 1 : particular entitat sense ànim de lucre agrupació de persones físiques o jurídiques

Más detalles

Ajuntament de la Ciutat d Algemesí

Ajuntament de la Ciutat d Algemesí PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER LA CONTRACTACIÓ DEL SERVEI DE GESTIÓ I DESENVOLUPAMENT DE LES ESCOLES D ESTIU 2015 DE L AJUNTAMENT D ALGEMESÍ. 1. OBJECTE El present procediment obert té per objecte

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS Olot TORN A: Sortida dia 23 de desembre a les 15:30h i tornada el dia 30 de desembre a les 19h. Preu federat actiu: 450 Preu plaça becada: 180 Preu

Más detalles

CONVOCATÒRIA DELS AJUTS ECONÒMICS PER A ACTIVITATS D ESTIU 2017

CONVOCATÒRIA DELS AJUTS ECONÒMICS PER A ACTIVITATS D ESTIU 2017 CONVOCATÒRIA DELS AJUTS ECONÒMICS PER A ACTIVITATS D ESTIU 207. OBJECTE Regular els ajuts econòmics destinats a facilitar la participació dels infants i adolescents de Vilanova i la Geltrú en les activitats

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC

CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC DE CONDUCTOR D INSTAL LACIONS ESPECIALISTA EN INSTAL LACIONS HIPERBÀRIQUES SANITÀRIES LLOC DE TREBALL DENOMINACIÓ: conductor d instal

Más detalles

PROCEDIMENT 49 ACTIVITATS FORA DE L AULA DE L ESO I EL BATXILLERAT PR-Q-750-D-14-ET

PROCEDIMENT 49 ACTIVITATS FORA DE L AULA DE L ESO I EL BATXILLERAT PR-Q-750-D-14-ET PROCEDIMENT 49 ACTIVITATS FORA DE L AULA DE L ESO I EL BATXILLERAT PR-Q-750-D-14-ET ÍNDEX: 0. GESTIÓ DEL PROCEDIMENT. 3 1. OBJECTE 4 2. ABAST 4 3. DOCUMENTACIÓ DE REFERÈNCIA 4 4. RESPONSABILITAT 4 5. VOCABULARI

Más detalles

L Ajuntament de Santanyí treu a licitació la contractació de diverses escoles d estiu del terme municipal de Santanyí.

L Ajuntament de Santanyí treu a licitació la contractació de diverses escoles d estiu del terme municipal de Santanyí. PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER A LA CONTRACTACIÓ, MITJANÇANT PROCEDIMENT NEGOCIAT, DE LES ESCOLES D ESTIU DEL TERME MUNICIPAL DE SANTANYÍ 1. INTRODUCCIÓ /OBJECTIUS L Ajuntament de Santanyí treu a

Más detalles

3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017

3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017 V 3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017 Objectius Promoure l interès dels alumnes de segon de batxillerat per la Geografia i els seus estudis, així com donar a conèixer la seva vessant

Más detalles

PROJECTE DE LLEI DELS SERVEIS DE PAGAMENT I EL DINER ELECTRÒNIC. Andorra la Vella, 30 d agost de 2017

PROJECTE DE LLEI DELS SERVEIS DE PAGAMENT I EL DINER ELECTRÒNIC. Andorra la Vella, 30 d agost de 2017 PROJECTE DE LLEI DELS SERVEIS DE PAGAMENT I EL DINER ELECTRÒNIC Andorra la Vella, 30 d agost de 2017 PROJECTE DE LLEI DELS SERVEIS DE PAGAMENT I EL DINER ELECTRÒNIC El projecte de Llei dels serveis de

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

ESCOLA DE MÚSICA MUNICIPAL

ESCOLA DE MÚSICA MUNICIPAL ESCOLA DE MÚSICA MUNICIPAL La Junta de Govern Local, en data 11/01/2007, acordà fixar el preu públic per a la prestació de les activitats a desenvolupar per part de l Escola Municipal de Música de l Ametlla

Más detalles

Valencià Mitjà / Valenciano Intermedio Valencià Superior/ Valenciano Superior Anglés 1 / Ingles Anglés 2 / Inglés

Valencià Mitjà / Valenciano Intermedio Valencià Superior/ Valenciano Superior Anglés 1 / Ingles Anglés 2 / Inglés ESCOLA MUNICIPAL D ADULTS / E.P.A. AJUNTAMENT DE BÉTERA 2014 / 2015 CURS Places Plazas Vacants Alfabetització i neolectors / Alfabetización y 12 8 neolectores Primer Cicle. Nivell 1 Graduado Educación

Más detalles

Apellidos/ Nombre Padre o Tutor: NIF/NIE: Teléfono Calle: Localidad-CP. Apellidos/ Nombre Madre o Tutora: NIF/NIE: Teléfono Calle: Localidad-CP

Apellidos/ Nombre Padre o Tutor: NIF/NIE: Teléfono Calle: Localidad-CP. Apellidos/ Nombre Madre o Tutora: NIF/NIE: Teléfono Calle: Localidad-CP REGIDORIA D EDUCACIÓ AYUNTAMIENTO DE LA NUCÍA CONCEJALÍA DE EDUCACIÓN Escuela Infantil El Bressol CURSO 2017-2018 SOLICITUD DE PLAZA PARA LA ESCUELA DE PRIMER CICLO DE EDUCACIÓN INFANTIL EL BRESSOL DE

Más detalles

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI PREÀMBUL NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI El servei de taxi constitueix un servei públic de viatgers amb vehicles d una capacitat fins a nou places, inclosa la persona que condueix, que s efectua

Más detalles

BONIFICACIONS en factura d aigua

BONIFICACIONS en factura d aigua BONIFICACIONS en factura d aigua Llars amb 4 o més persones Els habitatges on convisquin 4 o més membres poden ampliar els trams del cànon de l aigua i els de les tarifes de consum a més d una reducció

Más detalles

CERTIFICAT D ANTECEDENTS PENALS Tràmits i gestions

CERTIFICAT D ANTECEDENTS PENALS Tràmits i gestions CERTIFICAT D ANTECEDENTS PENALS Tràmits i gestions L aprovació de la Ley de modificación del sistema de protección a la infancia y a la adolescencia (Ley 26/2015, de 28 de julio, BOE del 29 de julio),

Más detalles

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA A l EVIA s ha creat dins el mòdul de matrícula un apartat nou que tracta de la cita prèvia d automatrícula: Dins aquesta carpeta podem trobar dos eines:

Más detalles

Punt de trobada: Piscina municipal de les Masies de Voltregà a les 9.00 h

Punt de trobada: Piscina municipal de les Masies de Voltregà a les 9.00 h DADES GENERALS De 2n de primària fins a 2n d ESO Del 27 de juny al 29 de juliol Distribució dels participants en 3 grups d edat *(En determinades activitats dividits en 2 grups) o GRUP A ( 2N I 3R PRIMÀRIA)

Más detalles

BASES REGULADORES DE L ASSIGNACIÓ DE PLACES PER AL CASAL D ESTIU MUNICIPAL 2013 DE L AJUNTAMENT DE TORDERA

BASES REGULADORES DE L ASSIGNACIÓ DE PLACES PER AL CASAL D ESTIU MUNICIPAL 2013 DE L AJUNTAMENT DE TORDERA BASES REGULADORES DE L ASSIGNACIÓ DE PLACES PER AL CASAL D ESTIU MUNICIPAL 2013 DE L AJUNTAMENT DE TORDERA El Casal d Estiu Municipal és un projecte de la Regidoria de Joventut de l Ajuntament de Tordera,

Más detalles

Calendario de admisión para Educación Secundaria Obligatoria y escolarización en programas de cualificación profesional.

Calendario de admisión para Educación Secundaria Obligatoria y escolarización en programas de cualificación profesional. ESCOLARIZACIÓN CURSO 2012-2013 VILA-REAL Calendario de admisión de alumnos de infantil y primaria en los centros educativos de Vila-real. Curso 2012-2013 Plazo: del 2 al 11 de mayo de 2012 El impreso de

Más detalles

Ajuntament Sant Pere de Ribes

Ajuntament Sant Pere de Ribes EDICTE/ Amb data 21 de juny de 2016, la Sra. Abigail Garrido Tinta, Alcaldessa de l Ajuntament de Sant Pere de Ribes, ha dictat el Decret, del contingut següent : DECRET 635/2016 APROVACIÓ ADMESOS EXCLOSOS

Más detalles

ACTIVITATS ESPORTIVES

ACTIVITATS ESPORTIVES ACTIVITATS ESPORTIVES LES FRANQUESES DEL VALLÈS 2017 2018 ÍNDEX INSCRIPCIONS RENOVACIONS NOVES INSCRIPCIONS NORMATIVA DEL PATRONAT MUNICIPAL D ESPORTS (PME) ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL BÀDMINTON BÀSQUET

Más detalles

1.000 RAONS PER CANTAR!

1.000 RAONS PER CANTAR! presenta el seu Musical Participatiu! 1.000 RAONS PER CANTAR! de M. Huff i J. Jacobson Traduït per Blanca Boix Arranjat per Marcel Grífol Dirigit per Maurici Albàs Voleu viure una experiència musical inoblidable?

Más detalles

3a CURSA SOLIDÀRIA TheBoscoRun 2018 TheBoscoRun - REGLAMENT:

3a CURSA SOLIDÀRIA TheBoscoRun 2018 TheBoscoRun - REGLAMENT: TheBoscoRun - REGLAMENT: Data: diumenge 28 de gener de 2018. Horari: de 10:00 a 13:00 h Participants: a partir de 3 anys. REGLAMENT GENERAL DE LES CURSES: 1. Cursa oberta a tothom sense distinció de categoria,

Más detalles

d esports i lleure

d esports i lleure activitats esportives Institut municipal d esports i lleure 2018-2019 zona esportiva centre C. bonavista, s/n Abonaments al Gimnàs Activitats esportives adreçades a persones adultes Descripció. Es practicaran

Más detalles

Àrea d Hisenda i Gestió Municipal

Àrea d Hisenda i Gestió Municipal Àrea d Hisenda i Gestió Municipal Girona, 27 de juny de 2012 Regidoria d Hisenda i Règim Interior 1. Reorganització de l administració i de la gestió El nou govern ha reestructurat l'organització municipal

Más detalles

BASES DEL XIII VILA DE BETXÍ DE MÚSICA

BASES DEL XIII VILA DE BETXÍ DE MÚSICA BASES DEL XIII VILA DE BETXÍ DE MÚSICA Primera. Poden participar-hi els estudiants de música quan l edat d aquestos no arribe a 21 anys, el 31 de desembre del 2018. Els guanyadors en anteriors edicions,

Más detalles

PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT

PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT - gener de 2017 ÍNDEX I. Introducció 1 II. Quina experiència laboral es valora? 2 III. Quan s ha de sol licitar? 2 IV. Com se sol licita?

Más detalles

EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS

EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS

Más detalles

FUNDACIÓ ESPORTIVA MUNICIPAL

FUNDACIÓ ESPORTIVA MUNICIPAL FUNDACIÓ ESPORTIVA MUNICIPAL Benvolguda família, L arribada de l estiu és un moment important, és l oportunitat de disfrutar junts d esta temporada, de passar més temps en família, però a la mateixa vegada

Más detalles

Ordre per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, dels espectacles públics i de les activitats recreatives sotmesos a la

Ordre per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, dels espectacles públics i de les activitats recreatives sotmesos a la Ordre per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, dels espectacles públics i de les activitats recreatives sotmesos a la Llei 11/2009 Índex Objecte i àmbit d aplicació, 3 Espectacles

Más detalles

LES FRANQUESES 2018 ACTIVITATS D ESTIU

LES FRANQUESES 2018 ACTIVITATS D ESTIU LES FRANQUESES 2018 ACTIVITATS D ESTIU www.lesfranqueses.org/preinscripcionsestiu ÍNDEX 03 05 ACTIVITATS DE LLEURE MUNICIPALS Casals d estiu Casal amb colònies Campaments Espai Zero 11 15 ALTRES ACTIVITATS

Más detalles

Recepció de documents electrònics Juliol 2012

Recepció de documents electrònics Juliol 2012 documents electrònics Juliol 2012 L estudiant porta un document en format electrònic. Què he de fer? Tres passes ben senzilles: Es poden donar tres situacions diferents: 1) L escenari més comú és que l

Más detalles

Procés de matrícula: Proceso de matrícula:

Procés de matrícula: Proceso de matrícula: CPFPA MISLATA Centre Públic de Formació de Persones Adultes Mislata Procés de matrícula: Cal distingir entre els grups on es fa la matrícula de manera directa i entre els que es fa preinscripció. 1.- Grups

Más detalles

XXVIII CAMPIONAT R.T. DE GIRONA NATACIÓ SPECIAL OLYMPICS - ACELL

XXVIII CAMPIONAT R.T. DE GIRONA NATACIÓ SPECIAL OLYMPICS - ACELL XXVIII CAMPIONAT R.T. DE GIRONA NATACIÓ SPECIAL OLYMPICS - ACELL 17/01/2019 AVINGUDA DEL RIERAL 22 LLORET DE MAR (AL COSTAT DEL ESTADI D ATLETISME) Organitza: Amb el suport de: Amb la col laboració de:

Más detalles

ORDENANÇA NÚM. 21 PREU PÚBLIC PER LA PRESTACIÓ DE SERVEIS EN LA PISCINA MUNICIPAL

ORDENANÇA NÚM. 21 PREU PÚBLIC PER LA PRESTACIÓ DE SERVEIS EN LA PISCINA MUNICIPAL PREU PÚBLIC PER LA PRESTACIÓ DE SERVEIS EN LA PISCINA MUNICIPAL Article 1. Fonament i naturalesa...2 Article 2. Concepte...2 Article 3. Obligats al pagament...2 Article 4. Quantia...2 Disposició Addicional.

Más detalles

CICLES DE GRAU SUPERIOR

CICLES DE GRAU SUPERIOR CICLES DE GRAU SUPERIOR DOCUMENTACIÓ QUE S HA D APORTAR PER A L ACCÉS VIA BATXILLER c) Documentació que acredita que, en el moment de presentar la sol licitud, es tenen els requisits acadèmics que permeten

Más detalles

ACTA DE L'ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA DE L'AMPA DE L'ESCOLA NOSTRA SENYORA DE LURDES, CELEBRADA EL DIA 28 DE FEBRER DE 2017

ACTA DE L'ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA DE L'AMPA DE L'ESCOLA NOSTRA SENYORA DE LURDES, CELEBRADA EL DIA 28 DE FEBRER DE 2017 ACTA DE L'ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA DE L'AMPA DE L'ESCOLA NOSTRA SENYORA DE LURDES, CELEBRADA EL DIA 28 DE FEBRER DE 2017 1. Salutació i presentació dels membres de la Mesa. Es dóna la benvinguda als assistents

Más detalles

PETICIÓ DE REGISTRE COL LEGIAL DE SOCIETAT PROFESSIONAL

PETICIÓ DE REGISTRE COL LEGIAL DE SOCIETAT PROFESSIONAL PETICIÓ DE REGISTRE COL LEGIAL DE SOCIETAT PROFESSIONAL A LA DEMARCACIÓ DE... DEL COL.LEGI D ARQUITECTES DE CATALUNYA núm....,i DNI núm.... Com a membres de l entitat...amb CIF núm....,constituïda a...el...davant

Más detalles

IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE. Del 27 de juny al 2 de juliol del Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP

IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE. Del 27 de juny al 2 de juliol del Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE Del 27 de juny al 2 de juliol del 2011 Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP Bàsquet, futbol sala, voleibol, gimnàstica, judo, kàrate i patinatge artístic El Campus d Esports

Más detalles

EL MÓN DE LA FANTASIA

EL MÓN DE LA FANTASIA EL MÓN DE LA FANTASIA Dilluns 26 de Juny Dimarts 27 de Juny Dimecres 28 de Juny Dijous 29 de Juny Divendres 30 de Juliol 8h - 8:45h 8:45h 9h Benvinguda Benvinguda Benvinguda Benvinguda/ Sortida Benvinguda

Más detalles

REGLAMENT DE JORNADA I HORARI DE TREBALL DEL PERSONAL PAS UVEG

REGLAMENT DE JORNADA I HORARI DE TREBALL DEL PERSONAL PAS UVEG REGLAMENT DE JORNADA I HORARI DE TREBALL DEL PERSONAL PAS UVEG 1. ÀMBIT D APLICACIÓ Les normes d aquest reglament s'apliquen al personal d'administració i serveis a càrrec del capítol I del pressupost

Más detalles