Retribucions: Segons el conveni col lectiu del personal laboral del Consell Comarcal de la Cerdanya

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Retribucions: Segons el conveni col lectiu del personal laboral del Consell Comarcal de la Cerdanya"

Transcripción

1 BASES PER A LA SELECCIÓ D UN/A AGENT D OCUPACIÓ I DESENVOLUPAMENT LOCAL (AODL) EN EFICIÈNCIA ENERGÈTICA DEL CONSELL COMARCAL DE LA CERDANYA I CONSTITUCIÓ DE BORSA DE TREBALL. CONTRACTACIÓ SUPEDITADA A L ATORGAMENT D UNA SUBVENCIÓ PER PART DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA. PRIMERA. Objecte de la convocatòria L objecte d aquesta selecció és la incorporació, amb caràcter temporal, d un/a agent de desenvolupament local (AODL) en eficiència energètica, amb una durada d un any. La incorporació efectiva d aquest/a AODL queda supeditada íntegrament a la concessió i aprovació de la subvenció, per part de la Generalitat de Catalunya, del programa d agents d ocupació i desenvolupament local regulada per l Ordre EMO/744/2015, de 16 d abril, per la qual s obre la convocatòria per a l any 2015 per a la concessió de subvencions destinades als programes de suport al desenvolupament local. Les bases reguladores són les que es preveuen a l Ordre EMO/258/2014, de 5 d agost, per la qual s aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades als programes de suport al desenvolupament local. Constitució borsa de treball per 2 anys. SEGONA. Característiques Titulació requerida: Titulació mínima requerida: Llicenciatura en Ciències Ambientals, Enginyeria Industrial, Enginyeria Agrònoma, Enginyeria de Forest, Arquitectura. Contracte: Obra o servei. Jornada complerta. Durada: 1 any amb possibilitat de pròrroga. Retribucions: Segons el conveni col lectiu del personal laboral del Consell Comarcal de la Cerdanya Grup: A1 Horari: de dilluns a divendres. Horari a determinar. Funcions a realitzar: El pla d acció de l AODL en eficiència energètica té com a objectiu la realització de la comptabilitat energètica de l enllumenat públic i

2 dels diferents equipaments municipals i comarcals per tal d afavorir a l estalvi energètic, l assessorament en l àmbit energètic als diferents ens municipals, així com, afavorir la implantació de biomassa. El Pla es concreta en les següents funcions: - Completar i actualitzar les dades dels PAES - Implantar la comptabilitat energètica. - Revisar tarifes i contractes energètics. - Assessorar els ens locals en eficiència energètica. - Assessorar els ens locals en biomassa i en energies renovables. - Promoure activitats de difusió sobre eficiència energètica, estalvi, energies renovables... El lloc de treball que ocuparà correspon al de tècnic en eficiència energètica. TERCERA. Requisits generals del lloc de treball 3.1 Per formar part d aquest procés de selecció cal: a) Tenir la nacionalitat espanyola o la de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o d aquells estats membres, en què, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui d aplicació la lliure circulació de treballadors en els termes en què es troba definida en el tractat constitutiu de la Comunitat Europea. b) Tenir complerts 16 anys d edat i no excedir de l edat de jubilació forçosa. c) Estar inscrit en el Servei d ocupació de Catalunya com a demandant d ocupació, requisit que s haurà de mantenir fins al moment de la contractació. d) Estar en possessió d una titulació universitària oficial de grau o llicenciatura de les titulacions de ciències ambientals, enginyeria industrial, enginyeria agrònoma, enginyeria de forest o arquitectura o estar en condicions de tenir l acreditació corresponent en la data que acaba el termini de presentació de sol licituds. En cas de presentació d altres títols equivalents, l aspirant haurà d aportar un certificat oficial de l equivalència de les titulacions presentades. e) No patir cap malaltia o defecte físic que impedeixi exercir normalment les funcions corresponents. f) No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques ni trobar-se inhabilitat per a l exercici de funcions públiques.

3 g) Estar en possessió del títol acreditatiu del Nivell C1 de català o equivalent. (certificat de Nivell C1 de suficiència). Els requisits anteriors hauran de complir-se i acreditar-se. 3.2 Coneixement de la llengua catalana Els aspirants que en el moment de presentar la sol licitud NO acreditin el coneixement de la llengua catalana mitjançant la possessió del certificat de nivell de suficiència de català (nivell C1), equivalent o superior, hauran de realitzar una prova consistent en la realització d exercicis de coneixements sintàctics i de comprensió de la llengua catalana i, si escau, en la realització d una entrevista amb un tècnic lingüístic que permeti valorar-ne els coneixements. La prova de llengua catalana es qualificarà com a APTE o NO APTE essent, per tant, de caràcter eliminatori i suposarà l exclusió del procés selectiu. Per realitzar aquestes proves, el tribunal comptarà amb l assessorament d un tècnic especialitzat. QUARTA. Presentació de sol licituds Les persones interessades han de presentar una sol licitud, en la qual hauran de manifestar que coneixen i accepten aquestes bases i reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides. Les sol licituds es presentaran al Consell Comarcal de la Cerdanya i es dirigiran al president, a partir de l endemà d aquesta publicació al BOP de Girona i fins el dia 15 de maig de 2015 a les 12 hores. CINQUENA. Justificació dels requisits i mèrits al legats La sol licitud (veure ANNEX 1) anirà acompanyada de la documentació següent: a) Fotocòpia compulsada del DNI vigent. En el cas de no tenir la nacionalitat espanyola, cal presentar una fotocòpia compulsada acreditativa de la seva nacionalitat i dels permisos de residència i treball necessaris segons la normativa vigent. b) Currículum vitae.

4 c) Fotocòpia compulsada del títol acreditatiu del nivell de suficiència de català (nivell C1) o equivalent. En el cas de no estar en possessió del nivell requerit, la comissió acordarà la realització d una prova específica de caràcter obligatori i eliminatori, i que es qualificarà com a Apte/a o No Apte/a. d) Fotocòpia compulsada de la titulació universitària exigida. e) Fotocòpies compulsades de la documentació acreditativa dels mèrits al legats als efectes de la seva valoració (formació complementària, contractes de treball). f) Informe de la vida laboral g) Fotocòpia de document acreditatiu conforme s està inscrit al Servei d Ocupació de Catalunya com a demandant d ocupació. En el concurs només es valoraran els mèrits acreditats mitjançant la documentació corresponent, que s haurà d haver presentat dins el termini de presentació de sol licituds. SISENA. Valoració de mèrits La valoració es farà d acord amb el barem que consta a continuació, sempre sobre la documentació acreditativa aportada per l aspirant i la puntuació màxima serà de 8. Experiència professional: (0,5 per cada 6 mesos, màxim 5 punts) Experiència en tasques relacionades amb el lloc de treball a l Administració pública. (màxim 3 punts). Experiència en tasques relacionades amb el lloc de treball al sector privat (màxim 2 punts). Cursos de formació relacionats amb el lloc de treball: (màxim 3 punts) 1 punt per màster o postgrau universitari de l àmbit concret de les energies renovables o en eficiència energètica o similar. 0,75 punts per altra titulació universitària. 0,50 punts per curs d una durada igual o superior a 150h. 0,40 punts per curs d una durada entre 81 i 149 h. 0,30 punts per curs d una durada entre 41 i 80 h. 0,20 punts per curs d una durada entre 20 i 40 h.

5 Només es valoraran els diplomes que certifiquin la superació del curs. No es tindran en compte les enginyeries tècniques de grau mig que siguin imprescindibles per obtenir el títol de les titulacions superiors requerides. Situació laboral actual: 1 punt per demandant d ocupació no ocupat en el moment de la presentació de la sol licitud. SETENA. Entrevista i exercici escrit Amb l entrevista es pretén valorar l adequació del perfil de l aspirant al lloc de treball a ocupar. L entrevista es puntuarà entre 0 i 7 punts, dividits de la següent manera: a) Capacitat de comunicació i empatia: màxim 1,5 punts. b) Capacitat d adaptabilitat i disposició de l aprenentatge. Màxim 1 punt. c) Adequació al projecte: màxim 1,5 punts. Exercici escrit. Amb aquest exercici es pretén que els aspirants puguin acreditar de forma objectiva el coneixement de la matèria i del territori: màxim 3 punts. L exercici consistirà en la resolució d una pregunta proposada per la Comissió d avaluació, a desenvolupar en un màxim de 200 paraules. VUITENA. Comissió de valoració Es constituirà una comissió de valoració per portar a terme el procés de selecció la qual realitzarà un informe de tot el procés i estarà constituïda per: - Un membre de l àrea de gerència o Recursos Humans del Consell Comarcal de la Cerdanya. - Dos tècnics en matèria mediambiental del personal laboral del Consell Comarcal de la Cerdanya. - Un/a tècnic/a en matèria de polítiques ocupacionals o emprenedoria del personal laboral del Consell Comarcal de la Cerdanya. - Un/a administratiu/va del Consell Comarcal de la Cerdanya. en qualitat de secretari de la comissió de valoració en veu però sense vot prenent acta de la sessió.

6 El tribunal queda facultat per resoldre qualsevol dubte que es plantegi des del moment de la seva constitució i prendre els acords necessaris pel bon funcionament del procediment, en tot allò que no estigui previst en les bases. En el cas que s hagi de realitzar la prova del nivell de català, es comptarà amb un membre del consorci de normalització lingüística per dur a terme les proves i emetre un certificat amb el resultat d Apte o No Apte. NOVENA. Resultat final i sistema de cobriment del lloc de treball La puntuació final d aquesta valoració serà la suma de les puntuacions obtingudes en la base sisena (valoració de mèrits) i setena (entrevista i exercici escrit), i s establirà l ordre d accés al lloc de treball a cobrir. Un cop feta l avaluació de les candidatures, el tribunal elevarà al president del Consell Comarcal una proposta de contractació. La contractació de la persona seleccionada anirà supeditada íntegrament a la concessió i aprovació de la subvenció del programa d agents d ocupació i desenvolupament local regulada per l Ordre EMO/744/2015, de 16 d abril, per la qual s obre la convocatòria per a l any 2015 per a la concessió de subvencions destinades als programes de suport al desenvolupament local, així com que la persona seleccionada continuï complint el requisit d estar apuntada al SOC com a demandant d ocupació. DESENA. Constitució borsa de treball Aquest procés selectiu constituirà borsa de treball per a la provisió de possibles vacants que durant un màxim de dos anys es vagin produint.

7 ANNEX: Model sol licitud Convocatòria del procés de selecció d un/a agent d ocupació i desenvolupament local (aodl) en eficiència energètica del Consell Comarcal de la Cerdanya. 1. DADES DEL SOL LICITANT Nom i Cognoms NIF Adreça Codi Postal Municipi Província Telèfon Mòbil Plaça Plaça d agent d ocupació i desenvolupament local (aodl) Règim laboral Personal laboral temporal 2. DADES DE NOTIFICACIÓ (indicar quin mitjà és preferent de notificació) Notificació en paper Notificació correu electrònic 3. EXPOSA PRIMER. Que vista la convocatòria anunciada en relació al procés de selecció d un/a agent d ocupació i desenvolupament local, plaça supeditada íntegrament a la concessió i aprovació d una subvenció per part de la Generalitat de Catalunya al Consell Comarcal de la Cerdanya. SEGON. Que reuneixo totes i cadascuna de les condicions exigides en les citades bases a la data d'expiració del termini de presentació de la sol licitud. TERCER. Que declaro conèixer les bases generals de la convocatòria relatives a les proves de selecció.

8 4. DOCUMENTACIÓ A APORTAR - Fotocòpia compulsada del DNI - Vida Laboral - Currículum Vitae - Fotocòpia compulsada del títol acreditatiu de la titulació universitària - Fotocòpia compulsada del títol acreditatiu del nivell de suficiència de català (nivell C) - Fotocòpia compulsada de la documentació acreditativa dels mèrits al legats als efectes de la seva valoració. (formació complementària, contractes de treball, ) - Fotocòpia de document acreditatiu conforme s està inscrit al Servei d Ocupació de Catalunya com a demandant d ocupació. 5. SOL LICITA Que s'admeti aquesta sol licitud per a les proves de l'esmentada selecció de personal. Puigcerdà, a... de maig de 2015 Signat, IL LM. SR. PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DE LA CERDANYA

Informació sobre els requisits per a Treballar a l Administració

Informació sobre els requisits per a Treballar a l Administració Informació sobre els requisits per a Treballar a l Administració La Diputació de Tarragona i els seus organismes autònoms desenvolupen les seves activitats amb l estructura formal dels empleats públics,

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC

CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC DE CONDUCTOR D INSTAL LACIONS ESPECIALISTA EN INSTAL LACIONS HIPERBÀRIQUES SANITÀRIES LLOC DE TREBALL DENOMINACIÓ: conductor d instal

Más detalles

Ajuntament de Banyoles Unitat de Personal

Ajuntament de Banyoles Unitat de Personal BASES REGULADORES DEL PROCEDIMENT DE SELECCIÓ URGENT D UNA PERSONA COM A AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA DE SUPORT, AMB CONTRACTE LABORAL TEMPORAL A TEMPS PARCIAL, ADSCRITA AL SERVEI DE PROMOCIO ECONÒMICA I

Más detalles

Plaça plantilla personal: Codi núm Personal laboral, a jornada parcial 12,50 h/setmanals ( 31,25 % de la jornada).

Plaça plantilla personal: Codi núm Personal laboral, a jornada parcial 12,50 h/setmanals ( 31,25 % de la jornada). ANUNCI. PROCÉS SELECTIU PER A LA CONTRACTACIÓ TEMPORAL I A TEMPS PARCIAL DE MONITOR/A DE MENJADOR ESCOLAR, DE L AJUNTAMENT DE RIUDOMS, MITJANÇANT ANUNCI AL SERVEI D OCUPACIÓ DE CATALUNYA. Per acord de

Más detalles

2 PLACES PER A DIPLOMATS UNIVERSITARIS EN INFERMERIA

2 PLACES PER A DIPLOMATS UNIVERSITARIS EN INFERMERIA LA FUNDACIÓ MATEU ORFILA D INVESTIGACIÓ EN SALUT DE LES ILLES BALEARS CONVOCA: 2 PLACES PER A DIPLOMATS UNIVERSITARIS EN INFERMERIA Bases específiques del procés de selecció: Procediment de la selecció:

Más detalles

MÈRITS DE LA BORSA D INTERINS 2017

MÈRITS DE LA BORSA D INTERINS 2017 www.staj.es MÈRITS DE LA BORSA D INTERINS 2017 COS DE GESTIÓ PROCESSAL I ADMINISTRATIVA Puntuació total assolible: 20 punts. A) FORMACIÓ. Es valora fins a un màxim de 6 punts, d acord amb el barem següent:

Más detalles

ANUNCI. L ajuntament de Montbrió del Camp, durant la temporada d estiu obrirà la piscina municipal per tal que la població pugui fer-ne ús.

ANUNCI. L ajuntament de Montbrió del Camp, durant la temporada d estiu obrirà la piscina municipal per tal que la població pugui fer-ne ús. ANUNCI Per acord de la Junta de Govern Local de data 3 d abril de 2017, s ha resolt CONVOCAR procés selectiu per a la contractació de 2 conserges/recepcionistes de la piscina municipal, d acord amb les

Más detalles

OFERTA PÚBLICA D OCUPACIÓ AJUNTAMENT DE VALLIRANA BASES

OFERTA PÚBLICA D OCUPACIÓ AJUNTAMENT DE VALLIRANA BASES OFERTA PÚBLICA D OCUPACIÓ AJUNTAMENT DE VALLIRANA BASES 1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA L objecte de la present convocatòria és la provisió, pel procediment de Concurs Lliure, d una plaça d Auxiliar Administrativa

Más detalles

BORSES DE TREBALL 2014 PRESENTACIÓ DELS MÈRITS

BORSES DE TREBALL 2014 PRESENTACIÓ DELS MÈRITS BORSES DE TREBALL 2014 PRESENTACIÓ DELS MÈRITS CONSIDERACIONS GENERALS Els mèrits es computaran en referència a la data de publicació de la convocatòria. (09.04.2014). Per a totes les categories la puntuació

Más detalles

ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS

ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS Número de registre 1714 ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS Relació definitiva d admesos en el procés selectiu per a cobrir una plaça d Auxiliar de Recaptació. Cervera Anunci sobre

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SESIS)

CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SESIS) CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SESIS) PROJECTE: Estudi de l impacte en salut de l entorn ambiental de la ciutat de Barcelona. Presentació de sol licituds: des del dia

Más detalles

2.1.- Les funcions a desenvolupar en aquest lloc de treball seran les següents:

2.1.- Les funcions a desenvolupar en aquest lloc de treball seran les següents: BASES ESPECÍFIQUES REGULADORES DEL PROCÉS SELECTIU PER A LA PROVISIÓ D UNA PLAÇA D ADMINISTRATIU/VA A L ASSOCIACIÓ DE MUNICIPIS PER A LA INDEPENDÈNCIA. Primer.- Objecte. L objecte d aquesta convocatòria

Más detalles

Ajuntament de Banyoles Unitat de Personal

Ajuntament de Banyoles Unitat de Personal BASES REGULADORES DEL PROCEDIMENT DE SELECCIÓ URGENT D UNA PERSONA COM A TÈCNIC/A MIG ORIENTADOR LABORAL, AMB CONTRACTE LABORAL TEMPORAL A TEMPS PARCIAL, ADSCRITA AL SERVEI DE PROMOCIO ECONÒMICA I PROGRAMES

Más detalles

A N U N C I. Lliure Promoció interna Mobilitat X

A N U N C I. Lliure Promoció interna Mobilitat X A N U N C I Als efectes de contractar Monitors de lleure per l Ajuntament de Tremp, per a realitzar les tasques Monitors per infants a les activitats esportives de AL MATI ESPORTS, pel període estiu 2015.

Más detalles

BASES PER A LA CONVOCATÒRIA DE PLANS D OCUPACIÓ MUNICIPALS 2018 DE L AJUNTAMENT DE SANT FRUITÓS DE BAGES

BASES PER A LA CONVOCATÒRIA DE PLANS D OCUPACIÓ MUNICIPALS 2018 DE L AJUNTAMENT DE SANT FRUITÓS DE BAGES BASES PER A LA CONVOCATÒRIA DE PLANS D OCUPACIÓ MUNICIPALS 2018 DE L AJUNTAMENT DE SANT FRUITÓS DE BAGES 1. OBJECTE L Objecte d aquestes bases és regular la convocatòria de selecció de 4 treballadors/es

Más detalles

El lloc de treball objecte d aquesta convocatòria té les característiques següents:

El lloc de treball objecte d aquesta convocatòria té les característiques següents: BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA CONTRACTACIÓ LABORAL TEMPORAL A JORNADA COMPLETA D UN/A TÈCNIC/A MITJÀ/ANA ADSCRIT/A A L AGÈNCIA DE DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC DEL GARRAF COM A AODL PRIMERA. Objecte De

Más detalles

PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT

PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT - gener de 2017 ÍNDEX I. Introducció 1 II. Quina experiència laboral es valora? 2 III. Quan s ha de sol licitar? 2 IV. Com se sol licita?

Más detalles

OFERTA PÚBLICA D OCUPACIÓ per cobrir dos llocs de treball del Programa de mesures actives d inserció per a persones destinatàries de RMI/RG.

OFERTA PÚBLICA D OCUPACIÓ per cobrir dos llocs de treball del Programa de mesures actives d inserció per a persones destinatàries de RMI/RG. OFERTA PÚBLICA D OCUPACIÓ per cobrir dos llocs de treball del Programa de mesures actives d inserció per a persones destinatàries de RMI/RG. TÈCNIC ORIENTADOR (100% de la jornada) PROSPECTOR (50% de la

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SESIS)

CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SESIS) CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SESIS) PROJECTE: Avaluació dels efectes en les lesions de trànsit de les polítiques de mobilitat. Presentació de sol licituds: des del dia

Más detalles

Ajuntament de Banyoles Unitat de Personal

Ajuntament de Banyoles Unitat de Personal BASES REGULADORES DEL PROCEDIMENT DE SELECCIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ LABORAL TEMPORAL URGENT D UN/A PERSONA COM AGENT D OCUPACIÓ I DESENVOLUPAMENT LOCAL (AODL) DE DESENVOLUPAMENT TURÍSTIC INTEGRAL DE BANYOLES

Más detalles

CONVOCATORIA EXTERNA RESPONSABLE ADMINISTRATIU. Consorci de Serveis a les Persones (CSP) de Vilanova i la Geltrú

CONVOCATORIA EXTERNA RESPONSABLE ADMINISTRATIU. Consorci de Serveis a les Persones (CSP) de Vilanova i la Geltrú CONVOCATORIA EXTERNA RESPONSABLE ADMINISTRATIU Consorci de Serveis a les Persones (CSP) de Vilanova i la Geltrú El termini per la presentació de les sol licituds serà: 21 setembre de 2018 a les 20 hores.

Más detalles

Unitat funcional de RRHH ACTUACIONS DE SELECCIÓ DE PERSONAL LABORAL TEMPORAL EXP. C:02/02 N:01/18 T:01

Unitat funcional de RRHH ACTUACIONS DE SELECCIÓ DE PERSONAL LABORAL TEMPORAL EXP. C:02/02 N:01/18 T:01 BASES I CRITERIS PER A LA SELECCIÓ D UN/A PROFESSOR/A DE FLAUTA TRAVESSERA I LLENGUATGE MUSICAL PER A L ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA I DANSA CORRESPONENT AL GRUP RETRIBUTIU (O CATEGORIA) A1 AMB DEDICACIÓ

Más detalles

AJUNTAMENT DE GODALL ANUNCI

AJUNTAMENT DE GODALL ANUNCI ANUNCI Per Decret d Alcaldia, de data 2 de novembre de 2016, s ha aprovat l obertura d un procés de selecció per a la contractació d un/a jove, beneficiària del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i inscrites

Más detalles

Atès que en data 9 d abril de 2018 es va publicar un extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Atès que en data 9 d abril de 2018 es va publicar un extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado. DECRET DE LA PRESIDÈNCIA Atès el que disposa la Base Sisena en relació a la llista d aspirants admesos i exclosos de la Convocatòria del procés de selecció de personal funcionari de carrera, escala d administració

Más detalles

Convocatòria 17/018- Borsa de treball d auxiliar administratiu/iva per a diferents àmbits de la Diputació de Tarragona, mitjançat el SOC

Convocatòria 17/018- Borsa de treball d auxiliar administratiu/iva per a diferents àmbits de la Diputació de Tarragona, mitjançat el SOC ÀREA DE RECURSOS HUMANS I POLITIQUES ACTIVES D OCUPACIÓ Planificació i Organització Selecció i Provisió DIPUTACIÓ DE TARRAGONA A N U N C I PROCÉS SELECTIU PER A LA CONSTITUCIÓ D UNA BORSA DE TREBALL D

Más detalles

ACTA DE L'ÒRGAN DE SELECCIÓ DE RESOLUCIÓ DE LES AL.LEGACIONS PRESENTADES DEL PROCÉS DE SELECCIÓ D'UN/A COORDINADOR/A PER A LES INSTAL

ACTA DE L'ÒRGAN DE SELECCIÓ DE RESOLUCIÓ DE LES AL.LEGACIONS PRESENTADES DEL PROCÉS DE SELECCIÓ D'UN/A COORDINADOR/A PER A LES INSTAL ACTA DE L'ÒRGAN DE SELECCIÓ DE RESOLUCIÓ DE LES AL.LEGACIONS PRESENTADES DEL PROCÉS DE SELECCIÓ D'UN/A COORDINADOR/A PER A LES INSTAL.LACIONS ESPORTIVES MUNICIPALS I APROVACIÓ LLISTES DEFINITIVES A Montornès

Más detalles

Les al legacions van ser resoltes per part de l òrgan de selecció durant els dies 9, 10 i 13 d abril de 2015.

Les al legacions van ser resoltes per part de l òrgan de selecció durant els dies 9, 10 i 13 d abril de 2015. ACTA DE L'ÒRGAN DE SELECCIÓ DE RESOLUCIÓ DE LES AL.LEGACIONS PRESENTADES DEL PROCÉS DE SELECCIÓ D'UN/A AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA PER A LES INSTAL.LACIONS ESPORTIVES MUNICIPALS I APROVACIÓ LLISTES DEFINITIVES

Más detalles

Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI. Entitats sense ànim de lucre 2015

Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI. Entitats sense ànim de lucre 2015 Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI Entitats sense ànim de lucre 2015 Objecte: El Programa Treball i Formació subvenciona la realització d accions d experiència laboral (contracte

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SAMI)

CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SAMI) CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SAMI) PROJECTE: Participar en el treball de camp i en l'anàlisi de dades de l'avaluació qualitativa d'una intervenció per a la reducció

Más detalles

1. Entitat convocant Diputació de Tarragona Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria.

1. Entitat convocant Diputació de Tarragona Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria. DIPUTACIÓ DE TARRAGONA ÀREA DE RECURSOS HUMANS, OCUPACIÓ I EMPRENEDORIA Planificació i Organització Selecció Convocatòria: 18/014 RESOLUCIÓ De 23.05.2018, per la qual s aprova i es fa pública la llista

Más detalles

Aprovat pel Consell de Govern de 24 de juliol de ACGUV 156/2014.

Aprovat pel Consell de Govern de 24 de juliol de ACGUV 156/2014. Pla de Formació Lingüística i Didàctica per a l obtenció del Certificat de Capacitació per a l'ensenyament en Valencià, Certificat de Capacitació per a l Ensenyament en llengua estrangera i el Diploma

Más detalles

En data 19 de desembre de 2016, la Regidoria delegada de Personal ha aprovat les següents bases: SELECCIÓ PER COBERTURES TEMPORALS

En data 19 de desembre de 2016, la Regidoria delegada de Personal ha aprovat les següents bases: SELECCIÓ PER COBERTURES TEMPORALS EDICTE de l'ajuntament de Pallejà, sobre aprovació de bases reguladores del procès de selecció urgent per crear una borsa de tècnics mitjans en diferents especialitats de l Àrea de Desenvolupament Econòmic

Más detalles

CONSORCI DEL PARC NATURAL DE LA SERRA DE COLLSEROLA A N U N C I

CONSORCI DEL PARC NATURAL DE LA SERRA DE COLLSEROLA A N U N C I Exp. 2017/099-AG CONSORCI DEL PARC NATURAL DE LA SERRA DE COLLSEROLA A N U N C I Mitjançant Decret emès en data 26 de juliol de 2017, i en ús de les facultats conferides per la delegació de Presidència

Más detalles

Unitat funcional de RRHH ACTUACIONS DE SELECCIÓ DE PERSONAL LABORAL TEMPORAL EXP. C:02/02 N:09/17 T:01

Unitat funcional de RRHH ACTUACIONS DE SELECCIÓ DE PERSONAL LABORAL TEMPORAL EXP. C:02/02 N:09/17 T:01 BASES I CRITERIS PER A LA SELECCIÓ D UN/A AUXILIAR ADMINISTRATIU - COMPTABLE PER L AJUNTAMENT DEL PAPIOL CORRESPONENT AL GRUP RETRIBUTIU (O CATEGORIA) C2 AMB DEDICACIÓ EN JORNADA COMPLERTA I RÈGIM LABORAL

Más detalles

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN 1. OBJECTE És objecte d'aquestes bases l adjudicació de cinc places d

Más detalles

BASES PER AL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONVOCATÒRIA D UNA BORSA DE TREBALL PER OCUPAR LA PLAÇA D AUXILIAR ADMINISTRATIU

BASES PER AL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONVOCATÒRIA D UNA BORSA DE TREBALL PER OCUPAR LA PLAÇA D AUXILIAR ADMINISTRATIU BASES PER AL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONVOCATÒRIA D UNA BORSA DE TREBALL PER OCUPAR LA PLAÇA D AUXILIAR ADMINISTRATIU 1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA: Definició: La convocatòria té per objecte la selecció

Más detalles

Unitat funcional de RRHH ACTUACIONS DE SELECCIÓ DE PERSONAL LABORAL TEMPORAL EXP. C:02/02 N:08/17 T:01

Unitat funcional de RRHH ACTUACIONS DE SELECCIÓ DE PERSONAL LABORAL TEMPORAL EXP. C:02/02 N:08/17 T:01 BASES I CRITERIS PER A LA SELECCIÓ D UN/A CONSERGE D EDIFICIS PER L AJUNTAMENT DEL PAPIOL CORRESPONENT AL GRUP RETRIBUTIU (O CATEGORIA) AP AMB DEDICACIÓ EN JORNADA PARCIAL I RÈGIM LABORAL TEMPORAL (08/2017).

Más detalles

- Titulació requerida: titulació superior en música o equivalent. - Durada: Fins a la jubilació definitiva de la persona rellevada.

- Titulació requerida: titulació superior en música o equivalent. - Durada: Fins a la jubilació definitiva de la persona rellevada. BASES ESPECÍFIQUES QUE HAURAN DE REGIR EL PROCÉS SELECTIU PER A LA COBERTURA TEMPORAL D UNA PLAÇA DE RÈGIM LABORAL D UN/A PROFESSOR/A DE MÚSICA PER A L AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE LLOBREGAT, EN CONTRACTE

Más detalles

Respecte a altres llocs vinculats a l àrea d ensenyament es definiràn les funcions específiques en el contracte de treball

Respecte a altres llocs vinculats a l àrea d ensenyament es definiràn les funcions específiques en el contracte de treball BASES REGULADORES DE LA SELECCIÓ DE PERSONAL PER INTEGRAR-SE A LA BORSA DE TREBALL TEMPORAL D ACOMPANYANT DEL SERVEI DE MENJADOR I ALTRES TASQUES DE L ÀREA D ENSENYAMENT 1. Objecte de la convocatòria És

Más detalles

PROCÉS SELECTIU: CONCURS OPOSICIÓ FUNCIONARI/A INTERÍ/ : BORSA DE TREBALL. TÈCNIC SUPERIOR DE L ESCALA ESPECIAL, GRUP DE CLASSIFICACIÓ A1.

PROCÉS SELECTIU: CONCURS OPOSICIÓ FUNCIONARI/A INTERÍ/ : BORSA DE TREBALL. TÈCNIC SUPERIOR DE L ESCALA ESPECIAL, GRUP DE CLASSIFICACIÓ A1. PROCÉS SELECTIU: CONCURS OPOSICIÓ FUNCIONARI/A INTERÍ/ : BORSA DE TREBALL. TÈCNIC SUPERIOR DE L ESCALA ESPECIAL, GRUP DE CLASSIFICACIÓ A1. (BOP 20 de juny de 2011) ACTA DEL TRIBUNAL DE SELECCIÓ DEL CONCURS

Más detalles

Av. de Cubelles, 88 2a Vilanova i la Geltrú Tel NIF: Q A

Av. de Cubelles, 88 2a Vilanova i la Geltrú Tel NIF: Q A ACTA DE LA REUNIÓ DEL TRIBUNAL DE SELECCIÓ I CONTRACTACIÓ D UN/A PER A LA CONTRACTACIÓ LABORAL TEMPORAL A JORNADA COMPLETA D UN/A TÈCNIC/A MITJÀ/ANA DE TURISME ADSCRIT/A A L AGÈNCIA DE DESENVOLUPAMENT

Más detalles

BASES PER A LA CONVOCATÒRIA DE PLANS D OCUPACIÓ MUNICIPALS 2016 DE L AJUNTAMENT DE SANT FRUITÓS DE BAGES

BASES PER A LA CONVOCATÒRIA DE PLANS D OCUPACIÓ MUNICIPALS 2016 DE L AJUNTAMENT DE SANT FRUITÓS DE BAGES BASES PER A LA CONVOCATÒRIA PLANS D OCUPACIÓ MUNICIPALS 2016 L AJUNTAMENT 1. OBJECTE L Objecte d aquestes bases és regular la convocatòria de selecció de 8 treballadors/es amb diferents perfils, per donar

Más detalles

BASES DEL CONCURS DE SELECCIÓ PER PROVEIR LA CONTRACTACIÓ TEMPORAL DE UN PEÓ DE LA BRIGADA D OBRES MUNICIPAL

BASES DEL CONCURS DE SELECCIÓ PER PROVEIR LA CONTRACTACIÓ TEMPORAL DE UN PEÓ DE LA BRIGADA D OBRES MUNICIPAL BASES DEL CONCURS DE SELECCIÓ PER PROVEIR LA CONTRACTACIÓ TEMPORAL DE UN PEÓ DE LA BRIGADA D OBRES MUNICIPAL 1.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA L objecte de la present convocatòria és la contractació temporal

Más detalles

Unitat funcional de RRHH ACTUACIONS DE SELECCIÓ DE PERSONAL LABORAL TEMPORAL EXP. C:02/02 N:03/17 T:01

Unitat funcional de RRHH ACTUACIONS DE SELECCIÓ DE PERSONAL LABORAL TEMPORAL EXP. C:02/02 N:03/17 T:01 BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA SELECCIÓ D UN AGENT CÍVIC I NOTIFICADOR PER L AJUNTAMENT DEL PAPIOL CORRESPONENT AL GRUP RETRIBUTIU (O CATEGORIA) C2 AMB DEDICACIÓ PARCIAL I RÈGIM LABORAL (03/2017). PRIMERA.-

Más detalles

Convocatòria 16/007- Borsa de treball d auxiliar administratiu/iva per a diferents àmbits de la Diputació de Tarragona, mitjançat el SOC

Convocatòria 16/007- Borsa de treball d auxiliar administratiu/iva per a diferents àmbits de la Diputació de Tarragona, mitjançat el SOC ÀREA DE RECURSOS HUMANS I POLITIQUES ACTIVES D OCUPACIÓ Planificació i Organització Selecció i Provisió DIPUTACIÓ DE TARRAGONA A N U N C I PROCÉS SELECTIU PER A LA CONSTITUCIÓ D UNA BORSA DE TREBALL D

Más detalles

OFERTA DE TREBALL (Llicències/Urbanisme/RH/Intervenció/Secretaria/Gestió Tributària i Recaptació)

OFERTA DE TREBALL (Llicències/Urbanisme/RH/Intervenció/Secretaria/Gestió Tributària i Recaptació) ÀREA DE SERVEIS CENTRALS, SEGURETAT I HISENDA Regidoria d Economia, Hisenda, Seguretat, Recursos Humans i TIC, Servei de Recursos Humans OFERTA DE TREBALL (Llicències/Urbanisme/RH/Intervenció/Secretaria/Gestió

Más detalles

OFERTA DE TREBALL (Llicències/Urbanisme/RH/Intervenció/Secretaria/Gestió Tributària i Recaptació)

OFERTA DE TREBALL (Llicències/Urbanisme/RH/Intervenció/Secretaria/Gestió Tributària i Recaptació) ÀREA DE SERVEIS CENTRALS, SEGURETAT I HISENDA Regidoria d Economia, Hisenda, Seguretat, Recursos Humans i TIC, Servei de Recursos Humans OFERTA DE TREBALL (Llicències/Urbanisme/RH/Intervenció/Secretaria/Gestió

Más detalles

BASES DEL CONCURS DE SELECCIÓ PER PROVEIR UN LLOC DE TREBALL D OFICIAL PALETA DE LA BRIGADA D OBRES MUNICIPAL

BASES DEL CONCURS DE SELECCIÓ PER PROVEIR UN LLOC DE TREBALL D OFICIAL PALETA DE LA BRIGADA D OBRES MUNICIPAL BASES DEL CONCURS DE SELECCIÓ PER PROVEIR UN LLOC DE TREBALL D OFICIAL PALETA DE LA BRIGADA D OBRES MUNICIPAL 1.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA L objecte de la present convocatòria és la contractació de 1

Más detalles

SELECCIÓ PER COBERTURES TEMPORALS

SELECCIÓ PER COBERTURES TEMPORALS SELECCIÓ PER COBERTURES TEMPORALS BASES REGULADORES DEL PROCÉS DE SELECCIÓ D UNA DINAMITZADORA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA PER DESENVOLUPAR EL PROJECTE DE PLA D OCUPACIÓ: SUPORT AL DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL.

Más detalles

DADES PERSONALS DNI-NIF Primer cognom Segon cognom Nom. Adreça. Municipi Codi Postal Telèfon 1 Telèfon 2

DADES PERSONALS DNI-NIF Primer cognom Segon cognom Nom. Adreça. Municipi Codi Postal Telèfon 1 Telèfon 2 SOL LICITUD D ADMISSIÓ DEL CONCURS OPOSICIÓ MITJANÇANT LA PROMOCIÓ INTERNA D UNA PLAÇA DE SERGENT DE POLICIA LOCAL DE VANDELLÒS I L HOSPITALET DE L INFANT DADES DE LA CONVOCATÒRIA Concurs oposició lliure

Más detalles

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS 2016-2017 1 El Batxibac és el programa que permet a l alumnat cursar un currículum mixt amb l objectiu d obtenir la doble titulació

Más detalles

BASES PEL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONSTITUCIÓ D UNA BORSA DE TREBALL DE MONITOR/A DE LLEURE, ESPECIALISTA ESPORTIU I AUXILIAR DEL LLEURE.

BASES PEL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONSTITUCIÓ D UNA BORSA DE TREBALL DE MONITOR/A DE LLEURE, ESPECIALISTA ESPORTIU I AUXILIAR DEL LLEURE. 2017/002 NOSTRESERVEIS/RRHH BASES PEL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONSTITUCIÓ D UNA BORSA DE TREBALL DE MONITOR/A DE LLEURE, ESPECIALISTA ESPORTIU I AUXILIAR DEL LLEURE. 1.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA Aquestes

Más detalles

ANUNCI 1 PLAÇA PER CONCURS DE MOBILITAT INTERADMINISTRATIVA ADMESES

ANUNCI 1 PLAÇA PER CONCURS DE MOBILITAT INTERADMINISTRATIVA ADMESES ORGANITZACIÓ I RECURSOS HUMANS ANUNCI Atès que el passat dia 23 de maig de 2018 va finalitzar el termini de presentació de sol licituds per a prendre part a les proves selectives per a la provisió com

Más detalles

CICLES DE GRAU SUPERIOR

CICLES DE GRAU SUPERIOR CICLES DE GRAU SUPERIOR DOCUMENTACIÓ QUE S HA D APORTAR PER A L ACCÉS VIA BATXILLER c) Documentació que acredita que, en el moment de presentar la sol licitud, es tenen els requisits acadèmics que permeten

Más detalles

GASETA MUNICIPAL Butlletí Oficial de l'ajuntament de Barcelona

GASETA MUNICIPAL Butlletí Oficial de l'ajuntament de Barcelona Butlletí Oficial de l'ajuntament de Barcelona Personal Selecció de personal - Borses de treball CONVOCATÒRIA del Consorci d'educació de Barcelona per a la contractació temporal de 2 places de tècnic/a

Más detalles

BASES PER A LA SELECCIÓ DE PERSONAL D UN TÈCNIC/A D ORIENTACIÓ LABORAL: Núm. Oferta

BASES PER A LA SELECCIÓ DE PERSONAL D UN TÈCNIC/A D ORIENTACIÓ LABORAL: Núm. Oferta BASES PER A LA SELECCIÓ DE PERSONAL D UN TÈCNIC/A D ORIENTACIÓ LABORAL: Núm. Oferta 218587 CORESSA convoca un procés de selecció per cobrir una substitució d un/a tècnic/a d orientació especialitzat en

Más detalles

Av. de la Llibertat, Montornès del Vallès CIF P F Tel Fax

Av. de la Llibertat, Montornès del Vallès CIF P F Tel Fax ACTA DE CONSTITUCIÓ I DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS SELECTIU DE DIVERSOS LLOCS DE TREBALL PER A DESENVOLUPAR EL PROJECTE SUBVENCIONAT PEL SOC DIL BARRI OLIMPIA, CONVOCATÒRIA TREBALL ALS BARRIS 2016. Montornès

Más detalles

BASES ESPECIFIQUES QUE REGIRAN EL PROCÉS DE SELECCIÓ DE PLACES I LA PROVISIÓ DE LLOCS PER LA BORSA DE TREBALL d AUXILIARS ADMINISTRATIUS

BASES ESPECIFIQUES QUE REGIRAN EL PROCÉS DE SELECCIÓ DE PLACES I LA PROVISIÓ DE LLOCS PER LA BORSA DE TREBALL d AUXILIARS ADMINISTRATIUS BASES ESPECIFIQUES QUE REGIRAN EL PROCÉS DE SELECCIÓ DE PLACES I LA PROVISIÓ DE LLOCS PER LA BORSA DE TREBALL d AUXILIARS ADMINISTRATIUS BASE 1a. Procés de selecció, objectiu i funcions del lloc de treball

Más detalles

Unitat funcional de RRHH ACTUACIONS DE SELECCIÓ DE PERSONAL LABORAL TEMPORAL EXP. C:02/02 N:04/18 T:01

Unitat funcional de RRHH ACTUACIONS DE SELECCIÓ DE PERSONAL LABORAL TEMPORAL EXP. C:02/02 N:04/18 T:01 BASES I CRITERIS PER A LA SELECCIÓ D UN/A AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA PER AL DEPARTAMENT DE SECRETARIA INTERVENCIÓ DE L AJUNTAMENT DEL PAPIOL CORRESPONENT AL GRUP RETRIBUTIU (O CATEGORIA) C2 AMB DEDICACIÓ

Más detalles

BASES REGULADORES PER A LA CONTRACTACIÓ DE 50 MONITORS DE LLEURE PER AL SALÓ DE LA INFÀNCIA CAMPI QUI JUGUI (LT01/2014)

BASES REGULADORES PER A LA CONTRACTACIÓ DE 50 MONITORS DE LLEURE PER AL SALÓ DE LA INFÀNCIA CAMPI QUI JUGUI (LT01/2014) ORGANITZACIÓ I RECURSOS HUMANS BASES REGULADORES PER A LA CONTRACTACIÓ DE 50 MONITORS DE LLEURE PER AL SALÓ DE LA INFÀNCIA CAMPI QUI JUGUI (LT01/2014) 1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA És objecte de la present

Más detalles

Ajuntament Sant Pere de Ribes

Ajuntament Sant Pere de Ribes EDICTE/ Amb data 30 de juliol de 2018, el Sr. Josep Moya Ibáñez, Alcalde accidental nomenat per Decret d Alcaldia núm.854/2018, de l Ajuntament de, ha dictat el Decret del contingut següent: DECRET 915/2018

Más detalles

PROCÉS SELECTIU TÈCNIC/A AUXILIAR COACHING PER L OCUPACIÓ

PROCÉS SELECTIU TÈCNIC/A AUXILIAR COACHING PER L OCUPACIÓ BASES ESPECÍFIQUES I CONVOCATÒRIA QUE HAN DE REGIR EL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONTRACTACIÓ DE PERSONAL DE L AJUNTAMENT DE GAVÀ DE PERSONES EN SITUACIÓ D ATUR DEL MUNICIPI VINCULAT AL PLA D OCUPACIÓ PLA

Más detalles

PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ, CONVOCATÒRIA 2018, PROMOGUT PEL SERVEI PÚBLIC D OCUPACIÓ DE CATALUNYA

PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ, CONVOCATÒRIA 2018, PROMOGUT PEL SERVEI PÚBLIC D OCUPACIÓ DE CATALUNYA PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ, CONVOCATÒRIA 2018, PROMOGUT PEL SERVEI PÚBLIC D OCUPACIÓ DE CATALUNYA Les persones interessades poden adreçar-se a l Oficina de Treball del SOC de Sant Feliu de Llobregat REQUISITS

Más detalles

Projecte de desenvolupament del Pla Director de Desenvolupament Local

Projecte de desenvolupament del Pla Director de Desenvolupament Local BASES REGULADORES PER A LA SELECCIÓ DE DOS TÈCNICS/QUES DE DESENVOLUPAMENT LOCAL (GRUP A2) PER EFECTUAR-LI UN CONTRACTE EN RÈGIM LABORAL TEMPORAL PER OBRA O SERVEI DETERMINAT CONSISTENT EN DESENVOLUPAR

Más detalles

En aquest lloc de treball es realitzaran, entre d altres, les següents funcions:

En aquest lloc de treball es realitzaran, entre d altres, les següents funcions: BASES ESPECÍFIQUES REGULADORES DE LA CONVOCATÒRIA DEL PROCEDIMENT SELECTIU PER A LA COBERTURA, MITJANÇANT EL SISTEMA DE CONCURS-OPOSICIÓ, D'UNA PLAÇA D'OPERARI/ÀRIA DE NETEJA DE L'AJUNTAMENT D'ULLDECONA,

Más detalles

BASES DEL CONCURS DE SELECCIÓ PER PROVEIR LA CONTRACTACIÓ TEMPORAL DE UN PEÓ DE LA BRIGADA D OBRES MUNICIPAL

BASES DEL CONCURS DE SELECCIÓ PER PROVEIR LA CONTRACTACIÓ TEMPORAL DE UN PEÓ DE LA BRIGADA D OBRES MUNICIPAL BASES DEL CONCURS DE SELECCIÓ PER PROVEIR LA CONTRACTACIÓ TEMPORAL DE UN PEÓ DE LA BRIGADA D OBRES MUNICIPAL 1.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA L objecte de la present convocatòria és la contractació temporal

Más detalles

Criteris d avaluació ajuts FI

Criteris d avaluació ajuts FI Criteris d avaluació ajuts FI Acord núm. 116/2017 del Consell de Govern pel qual s aproven els criteris d avaluació ajuts FI. Document informat favorablement per la Comissió de Recerca del Consell de Govern

Más detalles

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA FUNDACIÓ MUSEU PICASSO DE BARCELONA

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA FUNDACIÓ MUSEU PICASSO DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA FUNDACIÓ MUSEU PICASSO DE BARCELONA Referència: FMPB-03/2016 1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA Aquestes Bases regulen el procés de selecció per cobrir un lloc de treball de

Más detalles

Consell Comarcal del Baix Empordà

Consell Comarcal del Baix Empordà BASES REGULADORES DEL PROCES SELECTIU PER CREAR UNA BORSA DE TREBALL PER COBRIR NECESSITATS TEMPORALS D EDUCADORS SOCIALS ALS SERVEI BÀSICS D ATENCIÓ SOCIAL 1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA És objecte de

Más detalles

Règim interior - Recursos Humans Núm. Expedient: 2018 / Objecte de la convocatòria

Règim interior - Recursos Humans Núm. Expedient: 2018 / Objecte de la convocatòria Bases reguladores de la convocatòria del procés de selecció de personal per cobrir una plaça de tècnic/a d empreses i emprenedoria i una plaça tècnic/a d inserció laboral, amb la condició de personal laboral

Más detalles

Ajuntament Sant Pere de Ribes

Ajuntament Sant Pere de Ribes EDICTE/ Amb data 13 de juliol de 2018, la Sra. Abigail Garrido Tinta, Alcaldessa de l Ajuntament de, ha dictat el Decret, del contingut següent: DECRET 811/2018 APROVACIÓ D ADMESOS I EXCLOSOS DE QUATRE

Más detalles

Procediment de contractació de personal laboral

Procediment de contractació de personal laboral Procediment de contractació de personal laboral ESQUERRA republicana Procediment de contractació de personal laboral 3 Objectiu El personal laboral d Esquerra Republicana té un objectiu principal: fer

Más detalles

DADES PERSONALS. Carnet de conduir (marcar opció): A1 / A / B / C1 / C / D1 / D Vehicle propi: SI / NO. Domicili: Codi Postal:

DADES PERSONALS. Carnet de conduir (marcar opció): A1 / A / B / C1 / C / D1 / D Vehicle propi: SI / NO. Domicili: Codi Postal: Nº REGISTRE: DATA: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Jo amb D.N.I. vaig presentar CV en l anterior convocatòria

Más detalles

OFERTA PÚBLICA D OCUPACIÓ 2017 (Llegiu les instruccions al dors)

OFERTA PÚBLICA D OCUPACIÓ 2017 (Llegiu les instruccions al dors) Registre d entrada ANNEX 2 INSTÀNCIA OFERTA PÚBLICA D OCUPACIÓ 2017 (Llegiu les instruccions al dors) SOL LICITUD D ADMISSIÓ AL CONCURS - OPOSICIÓ PER LA PROVISIÓ DE 9 PLACES DE TECNICS/QUES AGRÍCOLES

Más detalles

BASES REGULADORES DEL PROCES SELECTIU PER CREAR UNA BORSA DE TREBALL PER COBRIR NECESSITATS TEMPORALS DE TÈCNICS DE TURISME

BASES REGULADORES DEL PROCES SELECTIU PER CREAR UNA BORSA DE TREBALL PER COBRIR NECESSITATS TEMPORALS DE TÈCNICS DE TURISME BASES REGULADORES DEL PROCES SELECTIU PER CREAR UNA BORSA DE TREBALL PER COBRIR NECESSITATS TEMPORALS DE TÈCNICS DE TURISME 1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA És objecte de la present convocatòria regular la

Más detalles

Es valorarà: Formació addicional. Experiència i/o formació en llocs de treball relacionats amb l oferta. Capacitat de treball en equip.

Es valorarà: Formació addicional. Experiència i/o formació en llocs de treball relacionats amb l oferta. Capacitat de treball en equip. Borsa de treball: peons de la construcció L Ajuntament de busca peó de la construcció, jardineria i manteniment en general, responsables, que sàpiga treballar en equip. També que tingui habilitats per

Más detalles

ACTA DE SELECCIÓ DEL CONCURS OPOSICIÓ PER A LA COBERTURA D UNA PLAÇA DE PEÓ CONSERGE D INSTAL LACIONS ESPORTIVES DE LA PLANTILLA DE PERSONAL LABORAL

ACTA DE SELECCIÓ DEL CONCURS OPOSICIÓ PER A LA COBERTURA D UNA PLAÇA DE PEÓ CONSERGE D INSTAL LACIONS ESPORTIVES DE LA PLANTILLA DE PERSONAL LABORAL ACTA DE SELECCIÓ DEL CONCURS OPOSICIÓ PER A LA COBERTURA D UNA PLAÇA DE PEÓ CONSERGE D INSTAL LACIONS ESPORTIVES DE LA PLANTILLA DE PERSONAL LABORAL Sant Celoni, a les 9.00 hores del dia 28 de gener de

Más detalles

Pablo Abenójar García, caporal de la policia local de la Corporació. José Luís Salvador Gracia, agent de la policia local de la Corporació

Pablo Abenójar García, caporal de la policia local de la Corporació. José Luís Salvador Gracia, agent de la policia local de la Corporació ACTA NÚM. 3/2016 DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR: FASE DE CONCURS DE MÈRITS DEL PROCÉS SELECTIU PER A LA PROVISIÓ D UNA PLAÇA D AGENT INTERÍ DE LA POLICIA LOCAL IDENTIFICACIÓ DE LA SESSIÓ Òrgan: Tribunal qualificador

Más detalles

Identificació de l'expedient: Expedient 353/2018/13

Identificació de l'expedient: Expedient 353/2018/13 Alcaldia Recursos Humans pl.porxada 6, 1a planta - 08401 Granollers Tel: 938426619 Fax: 938426828 rrhh@ajuntament.granollers.cat Identificació de l'expedient: Expedient 353/2018/13 Relatiu a aprovar la

Más detalles

BASES. ER/ci Exp: 2016/ ANUNCI

BASES. ER/ci Exp: 2016/ ANUNCI ER/ci Exp: 2016/ ANUNCI L Ajuntament de l Escala per Decret d Alcaldia de 23 de maig de 2016, ha aprovat les següents bases que han de regular la contractació laboral temporal d una auxiliar de Primera.-

Más detalles

OFERTA DE TREBALL. Les funcions que durà a terme l'orientador/a tutor/a dels Programes Integrals, són:

OFERTA DE TREBALL. Les funcions que durà a terme l'orientador/a tutor/a dels Programes Integrals, són: OFERTA DE TREBALL Per proveir un lloc de treball laboral temporal d un/a ORIENTADOR/A TUTOR/A, contractació subordinada a l atorgament efectiu de la subvenció destinada als Programes Integrals que promou

Más detalles

BASES. AG/er Exp: 2016/ ANUNCI

BASES. AG/er Exp: 2016/ ANUNCI AG/er Exp: 2016/ ANUNCI L Ajuntament de l Escala per Decret d Alcaldia de 9 de febrer de 2016, ha aprovat les següents bases que han de regular la contractació laboral temporal d un oficial segona i un

Más detalles

1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA

1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA BASES DE LA CONVOCATORIA DEL PROCES DE SELECCIÓ MITJANÇANT CONCURS OPOSICIÓ DE DUES PLACES DE TECNIC MIG LABORAL VACANTS A LA PLANTILLA DE PERSONAL LABORAL FIX DE PLANTILLA DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX

Más detalles

El president del patronat de la Fundació Universitat de Lleida

El president del patronat de la Fundació Universitat de Lleida Es convoca concurs públic de selecció per a contractar a la Fundació Universitat de Lleida una persona per desenvolupar tasques de l àmbit de suport a l organització de congressos i comptabilitat, en la

Más detalles

Primera.- Objecte de la convocatòria

Primera.- Objecte de la convocatòria BASES REGULADORES PER A LA CREACIÓ D UNA BORSA DE TREBALL PER A CONTRACTAR AMB CARÀCTER TEMPORAL TREBALLADORS PER A LA BRIGADA MUNICIPAL D OBRES I SERVEIS. Primera.- Objecte de la convocatòria L objecte

Más detalles

BASES PEL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONSTITUCIÓ D UNA BORSA DE TREBALL DE PROFESSOR/A DE MÚSICA PER L AULA DE MÚSICA DEL MUNICIPI.

BASES PEL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONSTITUCIÓ D UNA BORSA DE TREBALL DE PROFESSOR/A DE MÚSICA PER L AULA DE MÚSICA DEL MUNICIPI. 2016/001 EMSSA/RRHH BASES PEL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONSTITUCIÓ D UNA BORSA DE TREBALL DE PROFESSOR/A DE MÚSICA PER L AULA DE MÚSICA DEL MUNICIPI. 1.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA Exposició de motius

Más detalles

La identificació de les places a convocar i el sistema selectiu serà el següent:

La identificació de les places a convocar i el sistema selectiu serà el següent: BASES ESPECIFIQUES PER A LA CONTRACTACIÓ MITJANÇANT PLANS D OCUPACIÓ DE PEONS DE NETEJA DE CAMINS PELS MUNICIPIS DE CAPOLAT, LA QUAR, L ESPUNYOLA, SAGÀS, SANTA MARIA DE MERLÉS I VIVER I SERRATEIX, PER

Más detalles

Criteris de correcció de les proves per a la provisió de places de funcionaris docents. Convocatòria 2008

Criteris de correcció de les proves per a la provisió de places de funcionaris docents. Convocatòria 2008 Criteris de correcció de les proves per a la provisió de places de funcionaris docents. Convocatòria 2008 COS: mestres de primària ESPECIALITAT: Música Prova única Part A: Desenvolupament per escrit d

Más detalles

PROCÉS SELECTIU: 1 PLAÇA D AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA (DOGC núm. 5604, PÀG , de data 9 d abril de 2010)

PROCÉS SELECTIU: 1 PLAÇA D AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA (DOGC núm. 5604, PÀG , de data 9 d abril de 2010) PROCÉS SELECTIU: 1 PLAÇA D AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA (DOGC núm. 5604, PÀG. 28807, de data 9 d abril de 2010) ACTA DEL TRIBUNAL DE SELECCIÓ DEL CONCURS OPOSICIÓ LLIURE PER A LA COBERTURA D UNA PLAÇA D AUXILIAR

Más detalles

OFERTA DE TREBALL. Les funcions que durà a terme l'aodl per a l impuls d accions formatives i ocupacionals innovadores a Vilanova i la Geltrú, són:

OFERTA DE TREBALL. Les funcions que durà a terme l'aodl per a l impuls d accions formatives i ocupacionals innovadores a Vilanova i la Geltrú, són: OFERTA DE TREBALL Per proveir un lloc de treball laboral temporal d un/a AGENT D'OCUPACIÓ I DESENVOLUPAMENT LOCAL (AODL) per a l impuls d accions formatives i ocupacionals innovadores a Vilanova i la Geltrú,

Más detalles

BORSA DE TREBALL HOSPITAL UNIVERSITARI ARNAU DE VILANOVA

BORSA DE TREBALL HOSPITAL UNIVERSITARI ARNAU DE VILANOVA BORSA DE TREBALL - 2008 HOSPITAL UNIVERSITARI ARNAU DE VILANOVA Categories per a les quals s obre la borsa de treball: ATS/DUI, Llevadora, Fisioteraputa, Terapeuta Ocupacional, Auxiliar d infermeria, Tècnic

Más detalles

L Ajuntament de Mollet del Vallès per decret del regidor coordinador de Recursos Humans de 9 de juny de 2017 ha resolt:

L Ajuntament de Mollet del Vallès per decret del regidor coordinador de Recursos Humans de 9 de juny de 2017 ha resolt: ANUNCI Convocatòria: NP-4-2017 ( DOGC 7353 de 20/04/2017) Decret 7 d abril de 2017 Places: Borsa de treball Auxiliar Administratiu/va Sistema de selecció: Oposició lliure L Ajuntament de Mollet del Vallès

Más detalles

N SÍ Z NO K SÍ G SÍ G NO X SÍ K NO D SÍ M NO J SÍ P SÍ

N SÍ Z NO K SÍ G SÍ G NO X SÍ K NO D SÍ M NO J SÍ P SÍ ACTA DE CONSTITUCIÓ DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LES PROVES DEL CONCURS-OPOSICIÓ CONVOCAT PER A LA PROVISIÓ D UNA PLAÇA D ADMINISTRATIU/IVA, I CONSTITUCIÓ D UNA BORSA DE TREBALL Vilanova i la Geltrú, 6

Más detalles

FITXA CURRÍCULUM. Jornada de treball desitjat (marcar opció): Total / Parcial

FITXA CURRÍCULUM. Jornada de treball desitjat (marcar opció): Total / Parcial Nº REGISTRE: DATA: FITXA CURRÍCULUM Lloc sol licitat: Referència: Ha presentat CV en l anterior convocatòria: Jornada de treball desitjat (marcar opció): Total / Parcial Matí / Tarda/ Indiferent Motiu

Más detalles

SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016

SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016 SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016 MODELS DE DOCUMENTACIÓ PER SOL LICITAR SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRENCIA COMPETITIVA ADREÇADES AL FOMENT D INICIATIVES I PROPOSTES CULTURALS

Más detalles

BASES QUE HAN DE REGIR LA PROVISIÓ D UN LLOC DE TREBALL D IMPULSOR DEL PROGRAM A G ARANTI A JUVENIL AL CONSELL COMARCAL DE LA RIBERA D EBRE

BASES QUE HAN DE REGIR LA PROVISIÓ D UN LLOC DE TREBALL D IMPULSOR DEL PROGRAM A G ARANTI A JUVENIL AL CONSELL COMARCAL DE LA RIBERA D EBRE BASES QUE HAN DE REGIR LA PROVISIÓ D UN LLOC DE TREBALL D IMPULSOR DEL PROGRAM A G ARANTI A JUVENIL AL CONSELL COMARCAL DE LA RIBERA D EBRE Maig de 2015 1. Objecte: Mitjançant les presents bases es convoquen

Más detalles