EXCM. AJUNTAMENT DE SAGUNT GESTIÓ TRIBUTÀRIA

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "EXCM. AJUNTAMENT DE SAGUNT GESTIÓ TRIBUTÀRIA"

Transcripción

1 [En castellano a partir de la página 3] Modificació de l Ordenança fiscal reguladora de l Impost sobre Béns Immobles. PROPOSTA DE MODIFICACIÓ DE LA REGIDORIA DELEGADA D ECONOMIA I HISENDA La present proposta de modificació juntament amb el text normatiu que es pretén modificar es publica al portal web, d acord amb l article 133 de la Llei 39/2015, als efectes de coneixement general i d AUDIÈNCIA PÚBLICA. Les persones i entitats interessades, dins del termini de vint dies naturals contats des del següent al de la publicació al portal web podran fer les aportacions que estimen convenients. Per a facilitar la participació la remissió d aportacions es podrà fer mitjançant correu electrònic a la següent direcció: gestion.tributaria@aytosagunto.es, assenyalant a l assumpte del correu PARTICIPACIÓ CIUTADANA MODIFICACIÓ ORDENANÇA FISCAL IBI. La proposta modificació de l Ordenança fiscal de l Impost sobre Béns Immobles (IBI) que afecta als immobles urbans, rústics i de característiques especials es limita a la modificació del tipus de gravamen aplicable als béns de naturalesa urbana, d acord amb el següent. Pel que fa al IBI urbana, i dins del paràmetres que permet la llei, l Ajuntament, des de fa ja uns anys, al l IBI urbana estableix una diferenciació de tipus de gravamen per motius de capacitat econòmica. Així s estableix: Un tipus de gravamen incrementat, aplicable als immobles urbans l ús dels quals es comercial o industrial i que tenen un valor cadastral superior a un milió d euros. El nombre total dels immobles al que és d aplicació aquest tipus incrementat no supera el 10% del total dels immobles urbans per a cadascun dels usos. Un tipus de gravamen general, inferior a l anterior, per a la resta dels immobles urbans. Per altra banda, el municipi va ser sotmès a un Procediment de Valoració Cadastral de Caràcter General l any 2012, amb efectes 1 de gener de Per aquest motiu la base liquidable (la quantitat que serveix de base per al càlcul del rebut) s incrementa gradualment any a any. Amb la intenció de que aquest increment no supose un increment notable del rebut es proposa la reducció del tipus de gravamen: l altre paràmetre que forma part del càlcul del rebut. Així la proposta inicial es reduir el tipus de gravamen, que passarà: El tipus general, del 0,50% aplicable al rebut de 2017; al 0,4615% aplicable al rebut de El tipus incrementat, del 0,60% aplicable al rebut de 2017; al 0,554% aplicable al rebut de Amb això l increment del rebut serà inferior a l IPC interanual agost 2016 / agost Pel que fa a l IBI rústica i als Béns de característiques especials no es proposa cap modificació.

2 Per fi, s adapta el calendari de pagament en voluntària de l impost al calendari de TEXT DE L ORDENANÇA ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE L IMPOST SOBRE BÉNS IMMOBLES De conformitat amb el que establixen els articles 15 i 16 en relació amb l article 59 del Text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals (TRLHL), l Ajuntament de Sagunt, fa ús de les facultats que la Llei li conferix per a la modificació de l Ordenança fiscal reguladora de l Impost sobre Béns Immobles, modificant-se en els termes següents: Article 1 Es modifica l article 3 de l ordenança, que queda amb la redacció següent: Article 3.- Tipus de Gravamen Els tipus de gravamen aplicables per l Ajuntament de Sagunt, d acord amb allò previst a l article 72 de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, són els següents: a) Per als béns immobles de naturalesa urbana, s aplicarà un tipus de gravamen del 0,4615% per 100. De conformitat amb allò previst a l article 72.4 de la LHL, s estableixen tipus diferents atenent als usos establits a la normativa cadastral per a la valoració de les construccions, que s aplicarà com a màxim al 10% dels béns immobles urbans del terme municipal que per a cada ús tinguen major valor cadastral, tenint en compte aquells béns immobles el valor cadastral dels quals excedisca del límit mínim que es fixa per a cadascun dels usos. I. Als béns immobles d us industrial, el valor cadastral dels quals excedisca de , s aplicarà un tipus de gravamen del 0,554 per 100. II. Als béns immobles d us comercial, el valor cadastral dels quals excedisca de , s aplicarà un tipus de gravamen del 0,554 per 100. b) Per als béns immobles de naturalesa rústica, s aplicarà un tipus de gravamen del 0,72 per 100. c) Per als béns immobles de característiques especials, s aplicarà un tipus de gravamen del 1,3 per 100. Article 2 Es modifica la Disposició Addicional Tercera, la qual queda amb la següent redacció: Disposició addicional tercera.

3 D acord amb allò que es disposa a l article 62 de la Llei General Tributària, s estableix el període de pagament en voluntària de l impost sobre Béns Immobles en els següents terminis: Cod INICI DE VOLUNTÀRIA FI DE VOLUNTÀRIA DATA DOMICILIACIONS Nº CONCEPTE Trib Rem. Període dia mes dia mes dia mes 004 IBI URBANA Anual 28 març 29 juny 11 maig 005 IBI Característiques Especials Anual 28 març 31 maig 04 maig 006 IBI RÚSTICA Anual 28 març 29 juny 06 juny DISPOSICIÓ FINAL La present Ordenança Fiscal entrarà en vigor el dia que es publique en el Butlletí Oficial de la Província i començarà a aplicar-se l 1 de gener de 2018, romanent en vigor fins a la seua modificació o derogació expressa. APROVACIÓ La present Ordenança que consta de dos articles, i una Disposició Final va ser aprovada inicialment pel Ple de l Ajuntament, en sessió celebrada el dia... i definitivament en data...,entrant en vigor el dia... En..., a... A Sagunt, a 25 de setembre de 2017

4 Modificación de la Ordenanza fiscal reguladora del Impuesto sobre Bienes Inmuebles. PROPUESTA DE MODIFICACIÓN DE LA CONCEJALÍA DELEGADA DE ECONOMÍA I HACIENDA La presente propuesta de modificación junto con el texto normativo que se pretende modificar se publica en el portal web, de acuerdo con el artículo 133 de la Ley 39/2015, a los efectos de conocimiento general y de AUDIENCIA PÚBLICA. Las personas y entidades interesadas, dentro del plazo de veinte días naturales contados desde el siguiente al de la publicación al portal web podrán hacer las aportaciones que estiman convenientes. Para facilitar la participación la remisión de aportaciones se podrá hacer mediante correo electrónico a la siguiente dirección: gestion.tributaria@aytosagunto.es, señalando en el asunto del correo PARTICIPACIÓN CIUDADANA MODIFICACIÓN ORDENANZA FISCAL IBI. La propuesta modificación del Ordenanza fiscal del Impuesto sobre Bienes Inmuebles (IBI) que afecta a los inmuebles urbanos, rústicos y de características especiales se limita a la modificación del tipo de gravamen aplicable a los bienes de naturaleza urbana, de acuerdo con el siguiente. En cuanto al IBI urbana, y dentro del parámetros que permite la ley, el Ayuntamiento, desde hace ya unos años, al el IBI urbana establece una diferenciación de tipo de gravamen por motivos de capacidad económica. Así se establece: Un tipo de gravamen incrementado, aplicable a los inmuebles urbanos el uso de los cuales se comercial o industrial y que tienen un valor catastral superior a un millón de euros. El número total de los inmuebles al que es de aplicación este tipo incrementado no supera el 10% del total de los inmuebles urbanos para cada uno de los usos. Un tipo de gravamen general, inferior al anterior, para el resto de los inmuebles urbanos. Por otro lado, el municipio fue sometido a un Procedimiento de Valoración Catastral de Carácter General en 2012, con efectos 1 de enero de Por este motivo la base liquidable (la cantidad que sirve de base para el cálculo del recibo) se incrementa gradualmente año a año. Con la intención de que este incremento no supongo un incremento notable del recibo se propone la reducción del tipo de gravamen: el otro parámetro que forma parte del cálculo del recibo. Así la propuesta inicial se reducir el tipo de gravamen, que pasará: El tipo general, del 0,50% aplicable al recibo de 2017; al 0,4615% aplicable al recibo de El tipo incrementado, del 0,60% aplicable al recibo de 2017; al 0,554% aplicable al recibo de 2018.

5 Con esto el incremento del recibo será inferior al IPC interanual agosto 2016 / agosto En cuanto al IBI rústica y a los Bienes de características especiales no se propone ninguna modificación. Por fin, se adapta el calendario de pago en voluntaria del impuesto al calendario de TEXT DE LA ORDENANZA ORDENANZA FISCAL REGULADORA DEL IMPUESTO SOBRE BIENES INMUEBLES De conformidad con el que establecen los artículos 15 y 16 en relación con el artículo 59 del Texto refundido de la Ley reguladora de las Haciendas Locales (TRLHL), el Ayuntamiento de Sagunto, hace uso de las facultades que la Ley le confiere para la modificación de la Ordenanza fiscal reguladora del Impuesto sobre Bienes Inmuebles, modificándose en los términos siguientes: Artículo 1 Se modifica el artículo 3 de la ordenanza, que queda con la redacción siguiente: Artículo 3.- Tipo de Gravamen Los tipos de gravamen aplicables por el Ayuntamiento de Sagunto, de acuerdo con lo previsto en el artículo 72 de la Ley reguladora de las Haciendas Locales, son los siguientes: a) Para los bienes inmuebles de naturaleza urbana, se aplicará un tipo de gravamen del 0,4615% por 100. En conformidad con lo previsto en el artículo 72.4 de la LHL, se establecen tipos diferentes atendiendo a los usos establecidos a la normativa catastral para la valoración de las construcciones, que se aplicará como máximo al 10% de los bienes inmuebles urbanos del término municipal que para cada uso tengan mayor valor catastral, teniendo en cuenta aquellos bienes inmuebles cuyo valor catastral exceda del límite mínimo que se fija para cada uno de los usos. I. A los bienes inmuebles de os industrial, el valor catastral de los cuales exceda de , se aplicará un tipo de gravamen del 0,554 por 100. II. A los bienes inmuebles de os comercial, el valor catastral de los cuales exceda de , se aplicará un tipo de gravamen del 0,554 por 100. b) Para los bienes inmuebles de naturaleza rústica, se aplicará un tipo de gravamen del 0,72 por 100. c) Para los bienes inmuebles de características especiales, se aplicará un tipo de gravamen del 1,3 por 100.

6 Artículo 2 Se modifica la Disposición Adicional Tercera, la cual queda con la siguiente redacción: Disposición adicional tercera. De acuerdo con aquello que se dispone al artículo 62 de la Ley General Tributaria, se establece el periodo de pago en voluntaria del impuesto sobre Bienes Inmuebles en los siguientes plazos: Cod INICIO DE VOLUNTARIA FIN DE VOLUNTARIA FECHA DOMICILIACIONES Nº CONCEPTO Trib Rem. Periodo día mes día mes dia mes 004 IBI URBANA Anual 28 marzo 29 junio 11 mayo 005 IBI Características Especiales Anual 28 marzo 31 mayo 04 mayo 006 IBI RÚSTICA Anual 28 marzo 29 junio 06 mayo DISPOSICIÓN FINAL La presente Ordenanza Fiscal entrará en vigor el día que se publique en el Boletín Oficial de la Provincia y empezará a aplicarse el 1 de enero de 2018, permaneciendo en vigor hasta su modificación o derogación expresa. APROBACIÓN La presente Ordenanza que consta de dos artículos, y una Disposición Final fue aprobada inicialmente por el Pleno del Ayuntamiento, en sesión celebrada el día... y definitivamente en fecha...,entrando en vigor el día... En.., a Sagunto a 25 de septiembre de 2017

EXCM. AJUNTAMENT DE SAGUNT GESTIÓ TRIBUTÀRIA

EXCM. AJUNTAMENT DE SAGUNT GESTIÓ TRIBUTÀRIA [En castellano a partir de la página 5] ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE LA TAXA PER LA INTERVENCIÓ ADMINISTRATIVA EN ACTIVITATS ECONÒMIQUES EXERCIDES EN ESTABLIMENTS PÚBLICS O INSTAL LACIONS. La present

Más detalles

Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat

Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat Ordenança Reguladora núm. 49/2018 Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat Article 1. Principis Generals...2 Article 2. Objecte... 2 Article 3. Obligats

Más detalles

ACTA Nº 17/15 ACTA DEL PLENO EXTRAORDINARIO DE LA CORPORACION MUNICIPAL, CELEBRADO EL DIA TREINTA DE OCTUBRE DE DOS MIL QUINCE.

ACTA Nº 17/15 ACTA DEL PLENO EXTRAORDINARIO DE LA CORPORACION MUNICIPAL, CELEBRADO EL DIA TREINTA DE OCTUBRE DE DOS MIL QUINCE. ACTA Nº 17/15 ACTA DEL PLENO EXTRAORDINARIO DE LA CORPORACION MUNICIPAL, CELEBRADO EL DIA TREINTA DE OCTUBRE DE DOS MIL QUINCE. En la Ciudad de Sagunto, a día treinta de octubre de dos mil quince, siendo

Más detalles

textos legislatius Llei d aprovació de l escala autonòmica de l impost sobre la renda de les persones físiques

textos legislatius Llei d aprovació de l escala autonòmica de l impost sobre la renda de les persones físiques textos legislatius Llei d aprovació de l escala autonòmica de l impost sobre la renda de les persones físiques Llei 24/2010, del 22 de juliol, d aprovació de l escala autonòmica de l impost sobre la renda

Más detalles

Ordenança reguladora de la taxa per la inscripció a l'escola d'art Municipal "Esardi"

Ordenança reguladora de la taxa per la inscripció a l'escola d'art Municipal Esardi Ordenança Fiscal núm. 25-2017 Ordenança reguladora de la taxa per la inscripció a l'escola d'art Municipal "Esardi" Article 1. Fonament i naturalesa...2 Article 2. Fet imposable... 2 Article 3. Subjecte

Más detalles

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO BANC D ESPANYA

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO BANC D ESPANYA Suplement en llengua catalana al núm. 314 Dilluns 29 de desembre de 2014 Secc. I. Pàg. 1 I. DISPOSICIONS GENERALS BANC D ESPANYA 13572 Circular 6/2014, de 19 de desembre, del Banc d Espanya, per la qual

Más detalles

SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA I URGENT DEL PLE DE L'AJUNTAMENT DEL DIA 30 DE DESEMBRE DE 2015

SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA I URGENT DEL PLE DE L'AJUNTAMENT DEL DIA 30 DE DESEMBRE DE 2015 SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA I URGENT DEL PLE DE L'AJUNTAMENT DEL DIA 30 DE DESEMBRE DE 2015 ASSISTENTS: ALCALDE: Josep M. Cruset Domènech, de Convergència i Unió REGIDORS: Per Convergència Democràtica de Catalunya:

Más detalles

Ordenances Fiscals 2016

Ordenances Fiscals 2016 Dossier per a la ciutadania L ordenança fiscal és el conjunt de normes que aprova l Ajuntament per a la regulació dels ingressos que fan els veins i veïnes de Badalona en forma d impostos i taxes. Aquests

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 21

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 21 ORDENANÇA FISCAL NÚM. 21 ORDENANÇA REGULADORA DE LA TAXA PER A LA UTILITZACIÓ DE LES INSTAL LACIONS ESPORTIVES I CULTURALS MUNICIPALS. Article 1. Fonament i naturalesa En ús de les facultats concedides

Más detalles

Tarragona, 19 de juliol de SÍLVIA CAIRE GARCIA Secretària de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona

Tarragona, 19 de juliol de SÍLVIA CAIRE GARCIA Secretària de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona 27214 EDICTE de 19 de juliol de 2007, sobre una resolució adoptada pel conseller de Política Territorial i Obres Públiques en matèria d urbanisme referent al municipi de Reus. Tarragona, 19 de juliol de

Más detalles

COMISSIÓ INFORMATIVA DE PRESIDÈNCIA I SERVEIS A LES PERSONES DICTAMEN

COMISSIÓ INFORMATIVA DE PRESIDÈNCIA I SERVEIS A LES PERSONES DICTAMEN INTERVENCIÓ GENERAL DEPARTAMENT DE FISCALITZACIÓ I CONTROL FINANCER 3_1_1 COMISSIÓ INFORMATIVA DE PRESIDÈNCIA I SERVEIS A LES PERSONES DICTAMEN DONAR COMPTE DE L INFORME DEFINITIU DE FISCALITZACIÓ PLENA

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 TAXA D ACTIVITATS I D'INTERVENCIO INTEGRAL DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 TAXA D ACTIVITATS I D'INTERVENCIO INTEGRAL DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL Article 1 Fonament i naturalesa En ús de les facultats concedides per l article 106 de la Llei 7/1985, de 2 d abril, Reguladora de les bases del règim

Más detalles

TAXA PER LA PRESTACIÓ DELS SERVEIS RELATIUS A CURSOS, ACTIVITATS I PROGRAMES ESPORTIUS MUNICIPALS.

TAXA PER LA PRESTACIÓ DELS SERVEIS RELATIUS A CURSOS, ACTIVITATS I PROGRAMES ESPORTIUS MUNICIPALS. TAXA PER LA PRESTACIÓ DELS SERVEIS RELATIUS A CURSOS, ACTIVITATS I PROGRAMES ESPORTIUS MUNICIPALS. Article 1r. Fonament i naturalesa A l empara del previst als articles 57 i 20.4 del Real Decret Legislatiu

Más detalles

177,553 86,943 DHA) 35, ,938 Sublot 4 (2.0 A) 21, ,228 63,77 Sublot 5 (2.0DHA) 21,893189

177,553 86,943 DHA) 35, ,938 Sublot 4 (2.0 A) 21, ,228 63,77 Sublot 5 (2.0DHA) 21,893189 RESOLUCIÓ D'ALCALDIA X2015001800/RA012015000031 SERVEI: COMPRES Atès que en data 30 d octubre de 2012, la Comissió Executiva del Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL) va aprovar els plecs de

Más detalles

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts En aquesta data, el President de l Organisme Autònom Local Agència Tributària de Sabadell, ha aprovat el D E C R E T 7 6 2 / 2012 amb n. Ag. 104/2012, que diu el següent: Atès que la presidència en data

Más detalles

DEPARTAMENT DE POLÍTICA TERRITORIAL I OBRES PÚBLIQUES

DEPARTAMENT DE POLÍTICA TERRITORIAL I OBRES PÚBLIQUES Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm. 5461 9.9.2009 66749 DEPARTAMENT DE POLÍTICA TERRITORIAL I OBRES PÚBLIQUES EDICTE de 28 de juliol de 2009, sobre acords de la Comissió Territorial d Urbanisme

Más detalles

I N F O R M E. D acord amb l art.93 del RD 500/1990, la liquidació ha de posar de manifest:

I N F O R M E. D acord amb l art.93 del RD 500/1990, la liquidació ha de posar de manifest: PZB Assumpte: Proposta d aprovació de la liquidació del pressupost d OASI de l'exercici 2010 i de l'expedient de modificació de crèdit núm.1 d'incorporació de romanents. Data : 16 de febrer de 2011 I N

Más detalles

Ordenança de Preus Públics núm Preu públic per la prestació dels serveis de l'escola Municipal de Música

Ordenança de Preus Públics núm Preu públic per la prestació dels serveis de l'escola Municipal de Música Ordenança de Preus Públics núm. 3.8. Preu públic per la prestació dels serveis de l'escola Municipal de Música Article 1. Fonament i naturalesa De conformitat amb el que es preveu en l'article 127, en

Más detalles

AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018

AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018 AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018 Servei Responsable: Participació Altres serveis que hi col laboren: --- --------------------------------------------------------------- NOM

Más detalles

BOUPV OFERTA DE EMPLEO PÚBLICO DEL PERSONAL DE AD- MINISTRACIÓN Y SERVICIOS PARA EL AÑO 2016

BOUPV OFERTA DE EMPLEO PÚBLICO DEL PERSONAL DE AD- MINISTRACIÓN Y SERVICIOS PARA EL AÑO 2016 p. 98 núm.00 08/206 - diciembre de 206 OFERTA D OCUPACIÓ PÚBLICA DEL PERSONAL D AD- MINISTRACIÓ I SERVEIS PER A L ANY 206 (Aprovada pel Consell de Govern en la sessió de 5 de desembre de 206) En la sessió

Más detalles

3.2. Preus públics per servicis del centre ocupacional municipal de discapacitats

3.2. Preus públics per servicis del centre ocupacional municipal de discapacitats 3.2. Preus públics per servicis del centre ocupacional municipal de discapacitats Data d aprovació definitiva: 30.11.89 Publicació BOP: 22.12.89 Aplicable a partir de: 01.01.90 Modificada per acord de

Más detalles

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm. 4905 15.6.2007 20115 EDICTE de 28 de maig de 2007, sobre un acord de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona referent al municipi de Vila-seca.

Más detalles

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO Suplement en llengua catalana al núm. 26 Dilluns 29 de gener de 2018 Secc. I. Pàg. 1 I. DISPOSICIONS GENERALS MINISTERI D OCUPACIÓ I SEGURETAT SOCIAL 1143 Ordre ESS/56/2018, de 26 de gener, per la qual

Más detalles

MEMORIA DE ALCALDÍA. Excme. Ajuntament de Sagunt SERVEIS ECONÒMICS I

MEMORIA DE ALCALDÍA. Excme. Ajuntament de Sagunt SERVEIS ECONÒMICS I Excme. Ajuntament de Sagunt SERVEIS ECONÒMICS I Expediente 2/17 de Modificación de créditos por créditos extraordinarios y suplemento de créditos, financiado con nuevos ingresos previstos (Fondo de Cooperación)

Más detalles

Informació relativa a l article 18.b) del Reial Decret 500/1990, de 20 d abril: Liquidació de l exercici anterior i avenç de la del vigent

Informació relativa a l article 18.b) del Reial Decret 500/1990, de 20 d abril: Liquidació de l exercici anterior i avenç de la del vigent Informació relativa a l article 18.b) del Reial Decret 500/1990, de 20 d abril: Liquidació de l exercici anterior i avenç de la del vigent Antecedents Normatius Text Refós de la Llei Reguladora de les

Más detalles

ORDENANÇA NÚM. 21 PREU PÚBLIC PER LA PRESTACIÓ DE SERVEIS EN LA PISCINA MUNICIPAL

ORDENANÇA NÚM. 21 PREU PÚBLIC PER LA PRESTACIÓ DE SERVEIS EN LA PISCINA MUNICIPAL PREU PÚBLIC PER LA PRESTACIÓ DE SERVEIS EN LA PISCINA MUNICIPAL Article 1. Fonament i naturalesa...2 Article 2. Concepte...2 Article 3. Obligats al pagament...2 Article 4. Quantia...2 Disposició Addicional.

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL núm. 1 reguladora de l IMPOST SOBRE BÉNS IMMOBLES (IBI)

ORDENANÇA FISCAL núm. 1 reguladora de l IMPOST SOBRE BÉNS IMMOBLES (IBI) ORDENANÇA FISCAL núm. 1 reguladora de l IMPOST SOBRE BÉNS IMMOBLES (IBI) Article 1r. Fonament legal La present Ordenança Fiscal s estableix a l empara de les disposicions de l article 106 en relació als

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Economia i Coneixement Comissió Central de Subministraments

Generalitat de Catalunya Departament d Economia i Coneixement Comissió Central de Subministraments MARTA BRUGUERA I MIRONÈS, Secretària de la Comissió Central de Subministraments CERTIFICO Que en la reunió d aquesta Comissió de 26 de juny de 2014, s ha acordat: ANTECEDENTS 1. En sessió de 28 de maig

Más detalles

I N F O R M E. D acord amb l art.93 del RD 500/1990, la liquidació ha de posar de manifest:

I N F O R M E. D acord amb l art.93 del RD 500/1990, la liquidació ha de posar de manifest: PZB Assumpte: Proposta d aprovació de la liquidació del pressupost de l Organisme Autònom de Desenvolupament Local de l'exercici 2010. Data : 16 de febrer de 2011 I N F O R M E De conformitat amb l article

Más detalles

Ordenança reguladora del preu públic per la prestació de serveis culturals i recreatius

Ordenança reguladora del preu públic per la prestació de serveis culturals i recreatius AJUNTAMENT D AMPOSTA Oficina de Gestió Tributària Pl. Espanya 3-4 Tl. 70 01 20 Ordenança Reguladora núm. 51 Ordenança reguladora del preu públic per la prestació de serveis culturals i recreatius Article

Más detalles

ANNEX 1. La quantia del preu públic deriva de l aplicació dels següents quadres de tarifes: EPÍGRAF I. PREUS ENTRADES

ANNEX 1. La quantia del preu públic deriva de l aplicació dels següents quadres de tarifes: EPÍGRAF I. PREUS ENTRADES ANNEX 1 PREUS PÚBLICS PER A LA VENDA D ENTRADES D ESPECTACLES DE MÚSICA I ARTS ESCÈNIQUES I PUBLICACIONS D ANUNCIS PARTICULARS EN PROGRAMES EDITATS PER L AJUNTAMENT La quantia del preu públic deriva de

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA

CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA Atès el que disposa l article 53.1.c) en relació amb l article 98 del Decret legislatiu 2/2003, pel qual s aprova el Text refós de la Llei municipal i de

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 4 de desembre de 2015, del director general de Política Educativa, per la qual resol la convocatòria del concurs d assignacions i ajudes

Más detalles

REGISTRE D INTERESSOS SECCIÓ 2ª BÉNS PATRIMONIALS MEMBRES ELECTES. Nom i cognoms. Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2

REGISTRE D INTERESSOS SECCIÓ 2ª BÉNS PATRIMONIALS MEMBRES ELECTES. Nom i cognoms. Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2 Annex II MEMBRES ELECTES Nom i cognoms Regidor/a Ajuntament Partit judicial DNI Mandat representatiu Anys: / Llista electoral Adreça CP Població Província Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2 TIPUS DE

Más detalles

DOCUMENT D'ACOMPANYAMENT AL PLÀNOL DE DELIMITACIÓ DEL MUNICIPI DE FOIXÀ SEGONS EL QUE ESTABLEIX LA LLEI 5/2003, DE MESURES DE PREVENCIÓ DELS INCENDIS

DOCUMENT D'ACOMPANYAMENT AL PLÀNOL DE DELIMITACIÓ DEL MUNICIPI DE FOIXÀ SEGONS EL QUE ESTABLEIX LA LLEI 5/2003, DE MESURES DE PREVENCIÓ DELS INCENDIS DOCUMENT D'ACOMPANYAMENT AL PLÀNOL DE DELIMITACIÓ DEL MUNICIPI DE FOIXÀ SEGONS EL QUE ESTABLEIX LA LLEI 5/2003, DE MESURES DE PREVENCIÓ DELS INCENDIS FORESTALS EN LES URBANITZACIONS, ELS NUCLIS DE POBLACIÓ,

Más detalles

Direcció General d Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l Autoempresa

Direcció General d Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l Autoempresa Generalitat de Catalunya Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Direcció General d Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l Autoempresa RESOLUCIÓ D ATORGAMENT DE SUBVENCIONS DESTINADES

Más detalles

Impost sobre béns immobles: SOL LICITUD DE REBUT PARTIT

Impost sobre béns immobles: SOL LICITUD DE REBUT PARTIT Impost sobre béns immobles: OL LICITUD D RBUT PARTIT OL LICITANT: Telèfon Adreça correu electrònic Fax DCLARO: 1.- Que sóc titular, conjuntament amb les persones que seguidament identifico, de l immoble

Más detalles

NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ

NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ ÍNDEX 1. LA MEVA CARPETA... 3 2. DADES DEL PADRÓ... 4 2.1. Contextualització... 4 2.2. Noves Millores... 4 3. INFORMACIÓ FISCAL... 6 3.1. Contextualització... 6

Más detalles

ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS

ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS Número de registre 1714 ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS Relació definitiva d admesos en el procés selectiu per a cobrir una plaça d Auxiliar de Recaptació. Cervera Anunci sobre

Más detalles

EDICTE. De 09:00 h. a 13:00 h. i

EDICTE. De 09:00 h. a 13:00 h. i ALA. Informe d Intervenció: 2016/416. Referència: Aprovació de la modificació de l Ordenança fiscal número 23, reguladora dels Preus públics per la prestació dels serveis o realització d activitats de

Más detalles

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 8 de setembre de 2016, de la Direcció General de Política Educativa, per la qual s autoritza als centres privats concertats el desenvolupament

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

Àrea d Hisenda i Gestió Municipal

Àrea d Hisenda i Gestió Municipal Àrea d Hisenda i Gestió Municipal Girona, 27 de juny de 2012 Regidoria d Hisenda i Règim Interior 1. Reorganització de l administració i de la gestió El nou govern ha reestructurat l'organització municipal

Más detalles

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA A l EVIA s ha creat dins el mòdul de matrícula un apartat nou que tracta de la cita prèvia d automatrícula: Dins aquesta carpeta podem trobar dos eines:

Más detalles

PROPOSTA DE MODIFICACIÓ ANNEX 8 A L ORDENANÇA REGULADORA DE PREUS PÚBLICS. TARIFES PEL SERVEI DE LLARS D INFANTS MUNICIPALS

PROPOSTA DE MODIFICACIÓ ANNEX 8 A L ORDENANÇA REGULADORA DE PREUS PÚBLICS. TARIFES PEL SERVEI DE LLARS D INFANTS MUNICIPALS PROPOSTA DE MODIFICACIÓ ANNEX 8 A L ORDENANÇA REGULADORA DE PREUS PÚBLICS. TARIFES PEL SERVEI DE LLARS D INFANTS MUNICIPALS Article 1- Fonament, naturalesa, objecte i àmbit. En ús de les facultats concedides

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL 18 TAXA PER PRESTACIO DE SERVEIS AL MERCAT

ORDENANÇA FISCAL 18 TAXA PER PRESTACIO DE SERVEIS AL MERCAT ORDENANÇA FISCAL 18 TAXA PER PRESTACIO DE SERVEIS AL MERCAT ÍNDEX ARTICLE 1 FONAMENT I NATURALESA...2 ARTICLE 2 FET IMPOSABLE...2 ARTICLE 3 SUBJECTE PASSIU...2 ARTICLE 4 BASE IMPOSABLE...2 ARTICLE 5 TARIFES...2

Más detalles

Ordenança Fiscal núm. 17

Ordenança Fiscal núm. 17 Ordenança Fiscal núm. 17 Taxa per subministrament d aigua potable Article 1.- Fonament i naturalesa. D acord amb els articles 133.2 l 142 de la Constitució i l article 106 de la Llei 7/1985, de 2 d abril,

Más detalles

ORDENANCES REGULADORES DELS PREUS PÚBLICS DE L'EMG

ORDENANCES REGULADORES DELS PREUS PÚBLICS DE L'EMG ORDENANCES REGULADORES DELS PREUS PÚBLICS DE L'EMG Preu públic núm. 1: corresponent a la matrícula i quotes mensuals dels alumnes inscrits en els cursos que imparteix l organisme autònom Escola de Música

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Generalitat de Catalunya Acord de 30 d agost de 20 de la Junta de Mèrits i Capacitats de la convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió de diversos llocs de comandament de

Más detalles

ORDENANÇA REGULADORA DE LA CARTA DE COLORS DEL NUCLI ANTIC DE L ARBOÇ

ORDENANÇA REGULADORA DE LA CARTA DE COLORS DEL NUCLI ANTIC DE L ARBOÇ ORDENANÇA REGULADORA DE LA CARTA DE COLORS DEL NUCLI ANTIC DE L ARBOÇ EXPOSICIÓ DE MOTIUS Per part del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, es va prendre en data 22 de

Más detalles

1.- Entitat Adjudicadora a.- Organisme: Fundació de Gestió Sanitària de l Hospital de la Santa Creu i Sant Pau b.- Número d'expedient: OBE 15/247

1.- Entitat Adjudicadora a.- Organisme: Fundació de Gestió Sanitària de l Hospital de la Santa Creu i Sant Pau b.- Número d'expedient: OBE 15/247 ANUNCI D ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SUBMINISTRAMENT DE PROTESIS DE GENOLL AMB DESTÍ A LA FUNDACIÓ DE GESTIÓ SANITÀRIA DE L HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU Expedient OBE 15/247 1.- Entitat Adjudicadora

Más detalles

Excel.lentíssim Ajuntament d Ibi C/. Les Eres, IBI (Alacant) CIF: P A Tfno: / 2804 / 2904 Fax:

Excel.lentíssim Ajuntament d Ibi C/. Les Eres, IBI (Alacant) CIF: P A Tfno: / 2804 / 2904 Fax: ORDENANZA FISCAL REGULADORA DEL IMPUESTO SOBRE BIENES INMUEBLES. Artículo 1º. - Fundamento. El Ayuntamiento de Ibi, de conformidad con el numero 2 del artículo 15, el apartado a) del numero 1 del artículo

Más detalles

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm. 4328 22.2.2005 3925 EDICTE de 2 de febrer de 2005, sobre un acord de la Comissió Territorial d Urbanisme de Girona referent al municipi de Vallfogona de

Más detalles

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI PREÀMBUL NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI El servei de taxi constitueix un servei públic de viatgers amb vehicles d una capacitat fins a nou places, inclosa la persona que condueix, que s efectua

Más detalles

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC -18 Acord núm. CG//06/07 del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Más detalles

ESTABLIMENT I FIXACIÓ DEL PREU PÚBLIC PEL SERVEI D ABASTAMENT D AIGUA POTABLE Junta de Govern d 11/11/2010.

ESTABLIMENT I FIXACIÓ DEL PREU PÚBLIC PEL SERVEI D ABASTAMENT D AIGUA POTABLE Junta de Govern d 11/11/2010. ESTABLIMENT I FIXACIÓ DEL PREU PÚBLIC PEL SERVEI D ABASTAMENT D AIGUA POTABLE Junta de Govern d 11/11/2010. En data 8/4/2009, el Ple de l Ajuntament va acordar, primer, informar favorablement davant de

Más detalles

CONSORCI DEL PARC NATURAL DE LA SERRA DE COLLSEROLA A N U N C I

CONSORCI DEL PARC NATURAL DE LA SERRA DE COLLSEROLA A N U N C I Exp. 2017/099-AG CONSORCI DEL PARC NATURAL DE LA SERRA DE COLLSEROLA A N U N C I Mitjançant Decret emès en data 26 de juliol de 2017, i en ús de les facultats conferides per la delegació de Presidència

Más detalles

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 (Aprovat en el Consell de Govern núm. 9/08 de 27 de novembre de 2008) Criteris generals: El calendari

Más detalles

2662/2017 La Junta de Govern Local. Josep Berdagué Pujol, EN QUALITAT DE SECRETARI D AQUEST ÒRGAN, CERTIFICO:

2662/2017 La Junta de Govern Local. Josep Berdagué Pujol, EN QUALITAT DE SECRETARI D AQUEST ÒRGAN, CERTIFICO: CERTIFICAT Expedient núm.: Òrgan col legiat: 2662/2017 La Junta de Govern Local Josep Berdagué Pujol, EN QUALITAT DE SECRETARI D AQUEST ÒRGAN, CERTIFICO: Que en la sessió celebrada el 5 de desembre de

Más detalles

Subsecció segona. Oposicions i concursos CONSELL INSULAR DE MALLORCA INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Subsecció segona. Oposicions i concursos CONSELL INSULAR DE MALLORCA INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS Fascicle 117 - Sec. II. - Pàg. 23262 Secció II. Autoritats i personal Subsecció segona. Oposicions i concursos CONSELL INSULAR DE MALLORCA INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS 9099 Resolució de la presidenta

Más detalles

Euros/ kw i any P1 P2 P3 P1 P2 P3

Euros/ kw i any P1 P2 P3 P1 P2 P3 RESOLUCIÓ D'ALCALDIA X2016001560/RA012016001328 SERVEI: CONTRACTACIÓ Atès que en data 30 d octubre de 2012, la Comissió Executiva del Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL) va aprovar els plecs

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 3.17

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 3.17 ORDENANÇA FISCAL NÚM. 3.17 TAXA PER LA PRESTACIÓ DELS SERVEIS DE MÚSICA MUNICIPAL FREDERIC MOMPOU L ESCOLA MUNICIPAL DE Article 1r. Fonament i naturalesa En ús de les facultats concedides pels articles

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 20 DE DESEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 20 DE DESEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 20 DE DESEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA 1 PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1.1. Aprovació de l Acta de la sessió ordinària celebrada en data 29 de

Más detalles

Manual de marca de l Ajuntament de L Hospitalet

Manual de marca de l Ajuntament de L Hospitalet Convivència amb altres institucions i/o empreses privades b 75% de a 3b = a 5 b b a 2 b 2 b Aplicació en positiu Aplicació en anunci de comunicat oficial (b/n) El Servei de Participació Ciutadana i Civisme

Más detalles

EDICTE de 24 de maig de 2011, sobre un acord de la Comissió Territorial d Urbanisme de Girona referent al municipi de Bescanó.

EDICTE de 24 de maig de 2011, sobre un acord de la Comissió Territorial d Urbanisme de Girona referent al municipi de Bescanó. Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm. 5895 7.6.2011 32467 EDICTE de 24 de maig de 2011, sobre un acord de la Comissió Territorial d Urbanisme de Girona referent al municipi de Bescanó. La Comissió

Más detalles

INFORME SOBRE EL COMPLIMENT DE L'OBJECTIU D'ESTABILITAT PRESSUPOSTÀRIA

INFORME SOBRE EL COMPLIMENT DE L'OBJECTIU D'ESTABILITAT PRESSUPOSTÀRIA INFORME SOBRE EL COMPLIMENT DE L'OBJECTIU D'ESTABILITAT PRESSUPOSTÀRIA Amb motiu de l aprovació del pressupost municipal i de conformitat amb l article 16.2 del Reial Decret 1463/2007, de 2 de novembre,

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 28 d agost de 2018, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual es resol la convocatòria de subvencions per al manteniment

Más detalles

IMPUESTO SOBRE BIENES INMUEBLES: ORDENANZA REGULADORA

IMPUESTO SOBRE BIENES INMUEBLES: ORDENANZA REGULADORA Publicada aprobación definitiva en el BOP de fecha 21/12/2006 Entrada en vigor: 01/01/2007 Ultima modificación publicada en BOP. Nº. 298, de fecha 14-XII-2012 IMPUESTO SOBRE BIENES INMUEBLES: ORDENANZA

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Resolució Per la qual s aprova l actualització de la puntuació definitiva de la borsa de treball de personal laboral temporal del Departament de Justícia,

Más detalles

Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm

Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm 57210 RESOLUCIÓ TRE/2313/2008, d 1 de juliol, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Pacte d eicàcia limitada per als tallers per a discapacitats psíquics de Catalunya, per als anys 2006-2008

Más detalles

Ordenanza fiscal Nº1 Impuesto de bienes Inmuebles

Ordenanza fiscal Nº1 Impuesto de bienes Inmuebles Impuesto de bienes Inmuebles ORDENANZA REGULADORA DEL IMPUESTO SOBRE BIENES INMUEBLES. VIDA DE LA ORDENANZA Aprobada inicialmente en sesión plenaria de fecha 30 de octubre 1989. Publicada la elevación

Más detalles

En data 18 de desembre de 2017 fou aprovat per la Junta de Govern de la Diputació la modificació del Protocol del Conveni ASGEL.

En data 18 de desembre de 2017 fou aprovat per la Junta de Govern de la Diputació la modificació del Protocol del Conveni ASGEL. Àrea de Presidència Intervenció General Servei d Assistència Econòmico-financera Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona Tel. 934 022 262 Fax 934 022 294 s.assistenciaef@diba.cat www.diba.cat Puntuació

Más detalles

Legislación aplicable:

Legislación aplicable: Página 1 de 8 Plaza de la Constitución s/n 33009 Oviedo - Asturias Teléfono 984 08 38 00 ayuntamiento@oviedo.es Esta es una copia impresa del documento electrónico (Ref: 4255374 A5R77-OKYV5-U8XK7 7BE6CE7F675D093411C6C5A1F391B8BF0E1AEDA1)

Más detalles

institut ramon llull barcelona 08008/ diagonal 373 / tel. (+34) / fax (+34) / /

institut ramon llull barcelona 08008/ diagonal 373 / tel. (+34) / fax (+34) / / RESOLUCIÓ PER LA QUAL ES MODIFICA LA RESOLUCIÓ DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS, EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA, PER A LA MOBILITAT D ARTISTES PER A ACTUACIONS PROGRAMADES A L

Más detalles

ACTA DEL PLE DE L AJUNTAMENT DE BENAVENT DE SEGRIÀ

ACTA DEL PLE DE L AJUNTAMENT DE BENAVENT DE SEGRIÀ ACTA L PLE L AJUNTAMENT Identificació de la sessió Número: 10/2016 Caràcter: Extraordinària Data: Divendres, 25 de novembre de 2016 Horari: de 20:05 hores a 20:10 hores Lloc: Sala de Sessions de la Casa

Más detalles

La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades. Ismael Cerdà

La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades. Ismael Cerdà La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades Confidencialitat Principi ètic en virtut del qual un metge no pot revelar cap informació obtinguda en el curs de l'assistència

Más detalles

Us notifico que l alcalde/essa, el/la tinent d alcalde ha dictat el Decret núm. 2016/2851, de 2016, que es transcriu literalment a continuació:

Us notifico que l alcalde/essa, el/la tinent d alcalde ha dictat el Decret núm. 2016/2851, de 2016, que es transcriu literalment a continuació: AJUNTAMENT DE CALAFELL Us notifico que l alcalde/essa, el/la tinent d alcalde ha dictat el Decret núm. 2016/2851, de 2016, que es transcriu literalment a continuació: DECRET NÚM. 2851/2016 Decret d Alcaldia

Más detalles

ORDENANÇA REGULADORA DE LA CARTA DE COLORS DEL NUCLI ANTIC DE BANYOLES

ORDENANÇA REGULADORA DE LA CARTA DE COLORS DEL NUCLI ANTIC DE BANYOLES ORDENANÇA APROVADA DEFINITIVAMENT EL DIA 15/09/09 PUBLICAT EN EL BOP Nº 214 DE 09/11/09 ENTRADA EN VIGOR EL DIA 27/11/09 ORDENANÇA REGULADORA DE LA CARTA DE COLORS DEL NUCLI ANTIC DE BANYOLES ORDENANÇA

Más detalles

ORDENANZA REGULADORA PARA LA DETERMINACIÓN DE LA CUOTA TRIBUTARIA DEL IMPUESTO SOBRE BIENES INMUEBLES DE NATURALEZA URBANA Y RUSTICA

ORDENANZA REGULADORA PARA LA DETERMINACIÓN DE LA CUOTA TRIBUTARIA DEL IMPUESTO SOBRE BIENES INMUEBLES DE NATURALEZA URBANA Y RUSTICA ORDENANZA REGULADORA PARA LA DETERMINACIÓN DE LA CUOTA TRIBUTARIA DEL IMPUESTO SOBRE BIENES INMUEBLES DE NATURALEZA URBANA Y RUSTICA FUNDAMENTO Y RÉGIMEN Artículo 1. 1. El Impuesto regulado en esta Ordenanza,

Más detalles

ORDENANZA C El tipo de gravamen del Impuesto sobre Bienes Inmuebles aplicable a los bienes de naturaleza urbana queda fijado en el 0,90 por 100.

ORDENANZA C El tipo de gravamen del Impuesto sobre Bienes Inmuebles aplicable a los bienes de naturaleza urbana queda fijado en el 0,90 por 100. ORDENANZA C-1 ORDENANZA FISCAL DEL IMPUESTO SOBRE BIENES INMUEBLES Artículo 1. De conformidad con lo previsto en el artículo 72 del texto refundido de la Ley Reguladora de las Haciendas Locales, aprobado

Más detalles

ÁREA DE GOBIERNO DE ECONOMÍA Y HACIENDA

ÁREA DE GOBIERNO DE ECONOMÍA Y HACIENDA portavoz, coordinación de la junta de gobierno y relaciones con el pleno oficina del secretario de la junta de gobierno y relaciones con el pleno En virtud de lo establecido en el artículo 9.4 de la Ordenanza

Más detalles

DEPARTAMENT D ECONOMIA I CONEIXEMENT

DEPARTAMENT D ECONOMIA I CONEIXEMENT 33950 Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm. 5901 16.6.011 DEPARTAMENT D ECONOMIA I CONEIXEMENT ORDRE ECO/11/011 de 9 de juny per la qual s aproven els models d autoliquidació 650 65 i 653 de

Más detalles

Declaració de béns patrimonials Registre d interessos de l Ajuntament de L Hospitalet

Declaració de béns patrimonials Registre d interessos de l Ajuntament de L Hospitalet Data d anotació 1. Dades de la persona declarant 1r cognom 2n cognom Nom NIF 2. Càrrec Regidor/Regidora Personal directiu, eventual i/o funcionaris amb habilitació nacional. Especificació del càrrec: 3.

Más detalles

Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió núm. 27, que va tenir lloc el dia 19 de maig de 2015.

Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió núm. 27, que va tenir lloc el dia 19 de maig de 2015. ACTA DE LA SESSIÓ DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL Identificació de la sessió Número: 29/2015 Sessió: extraordinària Caràcter: públic Data: 26 de maig de 2015 Horari: 12:10 a 12:13 Lloc: saló de sessions de

Más detalles

INSTRUCCIONS SOBRE LA CONSULTA PÚBLICA EN EL PROCEDIMENT D'ELABORACIÓ I MODIFICACIÓ D'ORDENANCES I REGLAMENTS MUNICIPALS ÍNDEX

INSTRUCCIONS SOBRE LA CONSULTA PÚBLICA EN EL PROCEDIMENT D'ELABORACIÓ I MODIFICACIÓ D'ORDENANCES I REGLAMENTS MUNICIPALS ÍNDEX F_TABLON_PUBLICACION F_TABLON_RETIRADA Interessat/ada de l'expedient AJUNTAMENT DE MANLLEU Localització de l'activitat Assumpte Instruccions - Instruccions sobre la consulta pública en el procediment d'elaboració

Más detalles

Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs

Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs -2018 Acord núm. 59/ del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs -2018 Document

Más detalles

34 - PREU PÚBLIC ASSISTÈNCIA A L ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA M. DOLORS CALVET DE L INSTITUT MUNICIPAL DE FORMACIÓ

34 - PREU PÚBLIC ASSISTÈNCIA A L ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA M. DOLORS CALVET DE L INSTITUT MUNICIPAL DE FORMACIÓ Article 1r.- Concepte De conformitat amb el que preveu l'article 127, en relació amb l'article 41, ambdós del RDL 2/2004, de 5 de març, que aprova el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals,

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE MAIG DE 2006 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE MAIG DE 2006 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE MAIG DE 2006 ORDRE DEL DIA Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària del dia 27 d abril de 2006. I.- PART RESOLUTIVA

Más detalles

MODIFICACIÓ DELS REQUISITS PER L APLICACIÓ DE REGLES D INVERSIÓ DEL SUBJECTE PASSIU

MODIFICACIÓ DELS REQUISITS PER L APLICACIÓ DE REGLES D INVERSIÓ DEL SUBJECTE PASSIU Per Reial Decret 828/2013, de 25 d octubre s han modificat diversos articles del Reglament de l IVA, que afecten a la justificació documental de l aplicació de les regles d inversió del subjecte passiu

Más detalles

ORDENANÇA NÚM. B4 - PREU PÚBLIC PER A LA PRESTACIÓ DE SERVEIS A LES ESCOLES BRESSOL MUNICIPALS DE CASTELLAR DEL VALLÈS

ORDENANÇA NÚM. B4 - PREU PÚBLIC PER A LA PRESTACIÓ DE SERVEIS A LES ESCOLES BRESSOL MUNICIPALS DE CASTELLAR DEL VALLÈS ORDENANÇA NÚM. B4 - PREU PÚBLIC PER A LA PRESTACIÓ DE SERVEIS A LES ESCOLES BRESSOL MUNICIPALS DE CASTELLAR DEL VALLÈS Article 1r. Fonament i naturalesa De conformitat amb el que preveu l'article 127,

Más detalles

18. OBSERVACIONS BENESTAR I FAMíLIA I NOTA DE VALORACiÓ

18. OBSERVACIONS BENESTAR I FAMíLIA I NOTA DE VALORACiÓ ."'..,.. Ofi:t5;{ 10.m140. 7-852.... 18. OBSERVACONS BENESTAR FAMíLA NOTA DE VALORACiÓ C) o CJ F'0 ro...f;:o. Expedient x L

Más detalles

CALENDARI 20 FISCAL 18 de l empresari

CALENDARI 20 FISCAL 18 de l empresari Gener 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Encamp - Impost sobre els rendiments arrendataris (01/01) Comença el període voluntari de pagament de l impost

Más detalles

RESOLUCIÓ Ajuntament de Barcelona

RESOLUCIÓ Ajuntament de Barcelona RESOLUCIÓ Ajuntament de Barcelona L Alcalde de Barcelona, en ús de les facultats que li confereix l article 13.1.r) de la Carta Municipal de Barcelona i a l empara del seu art. 26.2.d), en data 6 de maig

Más detalles

És un espai ideal per fer-hi activitats de contacte amb la natura o gaudir de la tranquil litat pròpia d un espai rural.

És un espai ideal per fer-hi activitats de contacte amb la natura o gaudir de la tranquil litat pròpia d un espai rural. Can Arabí és una casa de colònies situada als afores de Binissalem, es propietat de l Ajuntament de Binissalem i és gestionat per l Institut Balear de la Joventut de les Illes Balears. Es troba situat

Más detalles

Conselleria d Administracions Públiques Direcció General de Funció Pública, Administració Públiques i Qualitat dels Serveis

Conselleria d Administracions Públiques Direcció General de Funció Pública, Administració Públiques i Qualitat dels Serveis Instrucció 5/2012, de 23 de juliol, de la directora general de Funció Pública, Administracions Públiques i Qualitat dels Serveis per la qual es fixen les pautes per tramitar i concedir l excedència voluntària

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 22 DE FEBRER DE 2018 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 22 DE FEBRER DE 2018 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 22 DE FEBRER DE 2018 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l acta de la sessió ordinària celebrada en data 25 de

Más detalles

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS Descripció El Registre Municipal d Associacions de Cunit té per objecte facilitar el coneixement del nombre i naturalesa de les associacions existents al municipi, les

Más detalles