AMPA ESPECIAL CURS 16/17 COLÒNIES AMB MONITORS 24 HORES CAPS DE SETMANA PER A PARES/MARES + NENS/ES DINARS ESPECIAL AMPA.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "AMPA ESPECIAL CURS 16/17 COLÒNIES AMB MONITORS 24 HORES CAPS DE SETMANA PER A PARES/MARES + NENS/ES DINARS ESPECIAL AMPA."

Transcripción

1 ESPECIAL AMPA CURS 16/17 COLÒNIES AMB MONITORS 24 HORES CAPS DE SETMANA PER A PARES/MARES + NENS/ES DINARS ESPECIAL AMPA 9O

2 CASES DE COLÒNIES AMB TOTES LES GARANTIES PER A UNA TOTAL TRANQUILITAT EN L ORGANITZACIÓ DE LES VOSTRES COLÒNIES MONITORS 24 HORES, CAPS DE SETMANA PARES/MARES + NENS/ES I DINARS ESPECIAL AMPA. GARANTIA ALIMENTÀRIA L Institut d Educació Nutricional, Alimenta t, ens assessora en l elaboració dels nostres menús per que siguin equilibrats, variats, saludables i amb els nutrients necessaris i en la seva adaptació total a les diferents al lèrgies i intoleràncies alimentàries. Auditoria continua per Mendez y Estivariz de tots els processos d elaboració dels àpats. Utilitzant PRODUCTES DE TEMPORADA, PRODCUTES DE PROXIMITAT I KM0, PRODUCTES ECO I PRODCUTES DE RSC: Fruites, verdures i hortalisses de la cooperativa agrícola Progrés-Garbí (Maresme). Coca i el pa fresc acabat de sortir del forn de la fleca local. Carn de granges de Girona. Gelats Alemany que provenen del Maresme. Iogurt de La Fageda, col laborant de forma activa amb els més desfavorits.... GARANTIA DE SEGURETAT EN TOTES LES ACTIVITATS REALITZADES Especialment en les activitats d aventura que requereixen una formació específica i un control encara més rigorós com el que us podem garantir gràcies a Lleure disseny (seguretat-activitats-formació) empresa que audita i forma de manera continua tots els equips de monitors i coordinadors d Eix Estels i tots les activitats d aventura que formen part de les nostres propostes.... GARANTIA EIX ESTELS Més de 25 anys realitzant colònies per a AMPA, escoles, administració pública i altres entitats de lleure. Membres d ACELLEC (associació Catalana d empreses del lleure, l educació i la cultura). Auditats i validats segons la ISO 9001 i d acord amb els procediments de la ISO ACELLEC. LOCALS.. comercial@eixestels.com 9O Segueix-nos a:

3 QUÈ US OFERIM MONITORS 24 HORES, DE DEBÒ? Si! Seguint la ràtio establerta pel nou decret d activitats de lleure, un servei de monitors integral que no només s ocupa de les activitats, els jocs, les animacions nocturnes, etc.. sinó que resta les 24 hores al sevei dels vostres fills/es. Els monitors tindran cura de la seva alimentació, de la seva seguretat, de les medicines i el control sanitari, de la higiene, del seu son i descans, del despertar, etc... LES COLÒNIES AMB MONITORS 24 HORES D EIX ESTELS. Especial 6è de primària. Amb els companys de classe o amb tota l escola. Colònies d estiu. COLÒNIES AMB MONITORS 24 HORES CAPS DE SETMANA PARES/MARES + NENS/NENES A ON? A LES MILLORS CASES DE COLÒNIES LES CASES DE COLÒNIES D EIX ESTELS! Equipades amb wifi, habitacions col lectives amb lavabo privat, amplis espais exteriors per que en gaudeixin els nens/es però també els pares/mares, servei de cuina casolana, menú especial Turisme en Grup tipus Self Service, joc de llençols complet. AMB ACTIVITATS PER A TOTS! UN CAP DE SETMANA MOLT ESPECIAL PER A RECORDAR DINARS ESPECIALS AMB ACTIVITATS PER FER AMPA TOTS JUNTS, PARES/MARES AMB NENS/ES A UNA DE LES MILLORS CASES DE COLÒNIES DE CATALUNYA. QUALSEVOL DIA DE L ANY A QUALSEVOL DE LES NOSTRES CASES DE COLÒNIES Només dinar Dinar i activitats pels nens/es Dinar i activitats pels nens/es i pels pares/mares 8 MENÚS DIFERENTS A ESCOLLIR NOVETAT 2O17: LES COLÒNIES DE L AMPA TAMBÉ EN ANGLÈS Les colònies d'ampa aquest curs també poden ser 100% en anglès (sense monitors nadius), colònies acreditades i auditades per Chaplin s group language consultants, centre oficial preparatori i examinador de Cambridge University i Trinity College London.

4 LES MILLORS CASES DE COLÒNIES L ENTORN, LES ACTIVITATS I EL TRACTE IDEAL PER A LES VOSTRES COLÒNIES MONITORS 24 HORES, CAPS DE SETMANA PARES/MARES I NENS/ES, DINARS ESPECIAL AMPA MAS BANYERES TEMÀTICA: MULTIAVENTURA, NATURA i GRANJA 40 hectàrees d'espai exterior Lavabos i fonts a l'exterior Piscina amb gespa en recinte tancat Granja d'animals i sorral per a la mainada Instal lacions d'aventura pròpies Habitacions amb bany privat interior Coixinera, coixí i llençol de sota 3 menjadors i 4 sales d'activitats Cuina casolana, adaptació a al lèrgies... COM ARRIBAR? Centelles, Osona. A 52 Km de Barcelona, a 70Km de Girona, a 148 Km de Tarragona i a 169 Km de Lleida. GPS: º, º VIDA AL BOSC Recorregut mediambiental amb jocs i proves. LA GRANJA Nova granja amb més animals: Cavall, vaca, cérvol... BOSC DEL CEL Circuit aeri d aventura sobre els arbres. Ponts, cordes, tirolina... Diferents nivells de dificultat. RÀPEL A PLOM Descens a plom cordats amb arnesos i cordes. TIR ARC / SARBATANA Tir amb arc amb fletxes i tir amb sarbatana amb dards. ROADBOOK Recorregut d orientació amb brúixola pel bosc de la casa. TIROLINA Descens amb frenada suau sobre malla. ROCÒDROM Ascens vertical seguint una via del rocòdrom equipada amb preses. PONT PENJANT LA BOMBA Activitat aquàtica a la piscina amb donuts, passarel la flotant i tirolina. SOCCER BALLS Els participants hauran de moure s i jugar en equip dins unes bombolles gegants experimentant sensacions de moviment molt especials. VIA FERRADA ESCALADA FERRADA Itinerari vertical i horitzontal en parets naturals equipades amb claus, grapes, preses, passamans, etc... CARS A PEDALS MINI QUADS Circuit de proves i d habilitats per a l educació vial. PETITS MITJANS GRANS L activitat de Mini Quads només pot ser realitzada per nois/es de l ESO. comercial@eixestels.com 9O Segueix-nos a:

5 LES MILLORS CASES DE COLÒNIES L ENTORN, LES ACTIVITATS I EL TRACTE IDEAL PER A LES VOSTRES COLÒNIES MONITORS 24 HORES, CAPS DE SETMANA PARES/MARES I NENS/ES, DINARS ESPECIAL AMPA CAN MIQUELÓ TEMÀTICA: CEL i AVENTURA Zona lúdica i de pícnic amb fonts exteriors Bosc propi, camp de futbol, pistes de bàsquet Piscina amb gespa en recinte tancat Labavo exterior totalment reformat Habitacions amb bany privat interior Casa adaptada 50 % a mobilitat reuïda Coixinera, coixí i llençol de sota 2 menjadors i 3 sales d activitats Cuina casolana, adaptació a al lèrgies... COM ARRIBAR? Sant Martí de Centelles, Osona. A 58 Km de Barcelona, a 75 Km de Girona, a 154 Km de Tarragona i a 175 Km de Lleida. GPS: º, º COET TIROLINA/ TIROLINA Descens en suspensió, controlat i suau asseguts a bord d un transbordador espacial. ESCALA PI Ascens a la copa d un pi a través d una escala mòbil i assegurats per un tope-rope. BOULDER Escalada horitzontal en paret equipada amb diferents nivells de dificultat. TIR AMB SARBATANA TIR AMB ARC Tir amb arc amb fletxes i tir amb sarbatana amb dards. SISTEMA SOLAR Gimcana de descoberta dels planetes. Moltes proves i diversió! PLANETARI Viatge amb imatges a 360º pel nostre sistema solar i resta de l Univers. LASER COMBAT Per equips, és hora de demostrar les nosters habilitats per coordinar-nos, per fer una estratègia plegats que ens permeti assegurar el nostre espai i aconseguir guanyar el de l'equip contrari. Equipats amb equips elèctrics i sensor corporals. PISTA AMERICANA INFLABLE Una pista americana d allò més divertida. PETITS MITJANS GRANS

6 LES MILLORS CASES DE COLÒNIES L ENTORN, LES ACTIVITATS I EL TRACTE IDEAL PER A LES VOSTRES COLÒNIES MONITORS 24 HORES, CAPS DE SETMANA PARES/MARES I NENS/ES, DINARS ESPECIAL AMPA LA LLOBETA TEMÀTICA: CIRC I MÀGIA Sorral, zones de pícnic i lavabos exteriors Piscina amb gespa en recinte tancat Patis exteriors planers, amb ombra i fonts exteriors Taules de ping-pong Habitacions terra de parquet CASA ADAPTADA 100% A MOBILITAT REDUÏDA Coixinera, coixí i llençol de sota 3 menjadors i servei de cuina casolana 4 sales d activitats Cuina casolana, adaptació a al lèrgies... COM ARRIBAR? Aiguafreda, Osona. A 45 Km de Barcelona, a 85 Km de Girona, a 134 Km de Tarragona i a 180 Km de Lleida. GPS: º, º MALABARS Mocadors, boles, maces, anelles, carioques - EQUILIBRIS Exercicis progressius d equilibri a través de diferents elements. LLIT ELÀSTIC Diversió a través del salt, tant individual, com per parelles. TIR AMB ARC / SARBATANA Activitat de tir intuïtiu a una diana amb arc de corda i fletxes. - ORIENTACIÓ Recorregut d orientació amb brúixola pel bosc de la casa. MÀGIA Exercitació d alguns trucs de màgia. TRAPEZI Realització de diferents figures en suspensió a la nova sala del trapezi. CIRCUÏT DE PONTS Estructura fixe amb recorregut d agilitat física on posarem a prova l equilibri. MAQUILLATGE Amb diferents tipus de maquillatges expressem i recreem personatges. CLOWN Jocs de representació dels diferents tipus de pallassos i jocs d expressió. PETITS MITJANS GRANS comercial@eixestels.com 9O Segueix-nos a:

7 LES MILLORS CASES DE COLÒNIES L ENTORN, LES ACTIVITATS I EL TRACTE IDEAL PER A LES VOSTRES COLÒNIES MONITORS 24 HORES, CAPS DE SETMANA PARES/MARES I NENS/ES, DINARS ESPECIAL AMPA CAN VANDRELL TEMÀTICA: CEL i AVENTURA Sorral, zones de pícnic i lavabos exteriors Piscina amb gespa en recinte tancat Camp de futbol, de voley i taules de ping-pong Amplies esplanades de joc Instal lacions d aventura: tirolina, paret d aventura, etc... Habitacions amb lavabo privat interior o comú exterior CASA ADAPTADA 100% A MOBILITAT REDUÏDA Coixinera, coixí i llençol de sota 3 menjadors i servei de cuina casolana 4 sales d activitats Cuina casolana, adaptació a al lèrgies... COM ARRIBAR? Hostalric, La Selva. A 62 Km de Barcelona, a 42 Km de Girona, a 152 Km de Tarragona i a 198 Km de Lleida. GPS: º, º ROCÒDROM Escalada seguint una via del rocòdrom equipada amb preses. TIROLINA Descens amb frenada suau sobre malla. TIR AMB ARC Activitat de tir intuïtiu a una diana amb arc de corda i fletxes. RECORREGUT D ORIENTACIÓ Amb brúixola pel bosc de la casa. BALANZBIKES Un recorregut amb un car molt especial, dissenyat per als més intrèpids. PLANETARI Viatge amb imatges a 360º pel nostre sistema solar i resta de l Univers. SISTEMA SOLAR Gimcana de descoberta dels planetes. MISSIÓ RESCAT Paret ferrada amb recorreguts verticals i horitzontals. OBJECTIU MART Circuït d aventura flotant en estructura i sobre els arbres acabat en Tirolina. FESTA DE L ESCUMA L'excusa perfecte per refrescar-nos, ballar, jugar plegats enmig d'un autèntic bany d'escuma sempre ben animats i al ritme de bona música. PETITS MITJANS GRANS

8 LES MILLORS CASES DE COLÒNIES L ENTORN, LES ACTIVITATS I EL TRACTE IDEAL PER A LES VOSTRES COLÒNIES MONITORS 24 HORES, CAPS DE SETMANA PARES/MARES I NENS/ES, DINARS ESPECIAL AMPA MAS GORGOLL TEMÀTICA: MAR I AVENTURA Petits: Visita Museu al museu de la de pesca la pesca i llotja, i la llotja l artesà, de Palamós, sala d aquaris, jocs a la platja, al litoral, visita xarxa als tròfica aquaris, i maretarium. taller artesà mariner. Mitjans: Snorkeling, Snorkeling, cursa el d orientació camí de ronda, al camí Museu de ronda de la pesca i al castell i llotja, de tir Palamós, amb arc Visita al museu de la pesca i la llotja de Palamós, Visita sala d aquaris de la i sarbatana, casa, treball sala d aquaris, de camp a la al platja litoral, amb xarxa anemòmetres, tròfica i maretarium. baròmetres, etc. Grans: Snorkeling, tir el amb camí arc de i sarbatana, ronda, Museu cursa d orientació de la pesca al i llotja, camí de tir ronda amb i arc al i castell de Palamós, Visita al museu de la pesca i la llotja de Palamós, sarbatana, treball al de litoral. camp a la platja amb anemòmetres, baròmetres, etc hectàrees de bosc propi Piscina exterior en recinte tancat Terrasses ineriors Camp d esports Coixinera, coixí i llençol de sota 4 menjadors i 3 sales de tallers Menjar casolà elaborat a la casa Jocs de llençols complet pels mestres Habitació privada pels mestres Sala de professors COM ARRIBAR? Palamós Baix Empordà. A 119 Km de Barcelona, a 36 Km de Girona, a 196 Km de Tarragona i a 169 Km de Lleida. GPS: º, º CAN QUÉ TEMÀTICA: AVENTURA I NATURA Recorregut de proves mediambientals, Orientació, BalanzBikes, Gimcana de jocs. Tir amb arc, Soccer Balls, Cursa d orientació, BalanzBikes, Recorregut de proves mediambientals. NOVETAT 2O17 comercial@eixestels.com 9O Tir amb arc, Soccer Balls, Cursa d orientació i supervivència, BalanzBikes, Recorregut de proves mediambientals. Era i patis exteriors a la mateixa casa Esplanades de joc i bosc propi a 2 minuts Camp de futbol terra Piscina exterior en recinte tancat Habitacions entre 4 i 30 places Coixinera, coixí i protector del matalàs 2 menjadors i 3 sales d activitats Menjar casolà elaborat a la casa... Segueix-nos a: COM ARRIBAR? Esponellà Girona. A 129 Km de Barcelona, a 31 Km de Girona, a 217 Km de Tarragona i a 234 Km de Lleida. J2qytAD4fbD2 GPS: º, º

9 LES MILLORS CASES DE COLÒNIES L ENTORN, LES ACTIVITATS I EL TRACTE IDEAL PER A LES VOSTRES COLÒNIES MONITORS 24 HORES, CAPS DE SETMANA PARES/MARES I NENS/ES, DINARS ESPECIAL AMPA VILLA ENGRACIA TEMÀTICA: POBLET I NOVES TECNOLOGIES Visita al monestir de Poblet, proves d agilitat i destresa, jocs a les vinyes i taller de record de les colònies. Tirolina, proves d agilitat, destresa i superació personal, gimcana amb TIC (realitat augmentada amb tablets i iphones), visita al monestir de Poblet. Recorregut en BTT, Tirolina, proves d agilitat i superació personal, visita al monestir de poblet, jocs de realitat augmentada amb tablets i iphones. 10 hectàrees d espai exterior Pistes de tennis i bàsquet Parc infantil Piscina exterior en recinte tancat Habitacions entre 4 i 20 places amb lavabo privat interior 2 menjadors i 3 sales d activitats Menjar casolà elaborat a la casa COM ARRIBAR? L Espluga de Francolí Conca de Barberà. A 120 Km de Barcelona, a 200 Km de Girona, a 48 Km de Tarragona i a 59 Km de Lleida. GPS: º, º EL COLLELL TEMÀTICA: MEDIEVAL I AVENTURA Proves d agilitat, contes moguts al bosc, concurs de jocs tradicionals, taller de record de les colònies Tir amb arc, tir amb sarbatana, Orientació amb Roadbook (llibre de muntanya), proves d agilitat. Orientació i supervivència al bosc amb Roadbook (llibre de muntanya), proves de tir (tir amb arc i sarbatana), proves d agilitat i supervivència hectàrees d espai exterior Piscina amb gespa, en recinte tancat Zona de pícnic i fonts exteriors Zona lúdica i d esports, sorral per a la mainada Camps d esports Habitacions col lectives de 8 a 30 places Coixinera, coixí i llençol de sota 2 menjadors i 4 sales de taller Menjar casolà elaborat a la casa COM ARRIBAR? L Esquirol Osona. A 90 Km de Barcelona, a 83 Km de Girona, a 165 Km de Tarragona i a 178 Km de Lleida. GPS: º, º

10 QUE EN GAUDEIXIN ELLS! EIX ESTELS, ESPECIAL AMPA CURS 16/17 MIL ACTIVITATS PER A ESCOLLIR A LES NOSTRES CASES DE COLÒNIES DE PROPIETAT 8 Jocs de tarda i de nit, animacions, gran sopar de gala amb moltes sorpreses, Discoteca, kareoke, cinema a la fresca, Festa de l escuma, piscina privada, gimcanes d aigua i gimcanes guarres. Diplomatura final amb diploma personalitzat per a cada participant. Centre d interès amb personatges molt divertits i mascotes pels més petits. NO US LES PODEU PERDRE! comercial@eixestels.com 9O Segueix-nos a:

11 EIX ESTELS AMB LES AMPA, PER AJUDAR-VOS A ORGANITZAR MÉS FÀCILMENT LES COLÒNIES US AJUDEM A FINANÇAR LES VOSTRES COLÒNIES AMB EL TALONARI SORTEIG PRO-COLONIES: US AJUDEM A PAGAR LES COLÒNIES! Aquest any també! Sortegem una estada per 2 persones de divendres a diumenge i amb els beneficis de la venda de les butlletes, les colònies us sortiran molt més econòmiques! Reserveu ara els vostres talonaris, us els enviem!... NOVETAT 2O17 NOU SISTEMA RESERVES ONLINE. Per què us sigui més fàcil si voleu ens encarreguem 100% de les incripcions i dels cobraments de les colònies, perquè les colònies NO US DONIN CAP FEINA! PAGAMENT FRACCIONAT, SISTEMA D INSCRIPCIONS ONLINE PLAÇA A PLAÇA, GESTIÓ DELS COBRAMENTS I CONTROL DE NENS/ES INSCRITS, GESTIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ DELS PARTICIPANTS. COLÒNIES AMB MONITORS 24 HORES CAPS DE SETMANA PER A PARES/MARES + NENS/ES I DINARS ESPECIAL AMPA DES DE 9.9O, PREU PLAÇA EN AUTOCAR DE 55 PLACES COMPLET ANADA I TORNADA. De Barcelona i area metropolitana a Mas Banyeres, consulta altres preus i promocions. escolar@autocarscalella.com Tel: ACONSEGUIM PER A VOSALTRES EL MILLOR TRACTE EN TRANSPORT! Gràcies al nostre acord especial amb Autocars Calella, el millor transport i ara us garantim un SUPER PREU ESPECIAL. Només cal que els truqueu de part nostra!

12 ESPECIAL AMPA CURS 16/17 COLÒNIES AMB MONITORS 24 HORES CAPS DE SETMANA PER A PARES/MARES + NENS/ES DINARS ESPECIAL AMPA comercial@eixestels.com 9O Segueix-nos a:

Amb una activitat diària. que ens. encaixa!

Amb una activitat diària. que ens. encaixa! A MAS BANYERES 16 Amb una activitat diària diària el casal que ens encaixa! Activitat diària 1. COM ÉS EL CASAL D ESTIU D EIX ESTELS? 2. A ON? / INSTAL LACIONS 3. PER quina EDAT? / grup D ACTIVITATS 4.

Más detalles

ESPECIAL AMPA CURS 16/17 COLÒNIES AMB MONITORS 24 HORES COLÒNIES PER APRENDRE, SER, FER, VIURE I CONVIURE. 9O

ESPECIAL AMPA CURS 16/17 COLÒNIES AMB MONITORS 24 HORES COLÒNIES PER APRENDRE, SER, FER, VIURE I CONVIURE.  9O ESPECIAL AMPA CURS 16/17 COLÒNIES AMB MONITORS 24 HORES COLÒNIES PER APRENDRE, SER, FER, VIURE I CONVIURE 9O2 12 36 12 93 265 27 86 www.eixestels.com ESPECIAL AMPA CURS 16/17 AMB TOTES LES GARANTIES COLÒNIES

Más detalles

Aquest any també! gratuïts! les colònies!!! Demana els talonaris. Us ajudem a pagar

Aquest any també! gratuïts! les colònies!!! Demana els talonaris. Us ajudem a pagar Curs 15/16 Us ajudem a pagar les colònies!!! TRUCA NS! Aquest any també! Demana els talonaris gratuïts! Vendreu les butlletes i tot el benefici serà per pagar les vostres colònies! És fàcil, és gratuït

Más detalles

Castanyada. amb Eix Estels! Celebra la. A Mas Banyeres, i La Llobeta. màxim 11 grups de NENS. gratuïtes 1-2 NOV.

Castanyada. amb Eix Estels! Celebra la. A Mas Banyeres, i La Llobeta. màxim 11 grups de NENS. gratuïtes 1-2 NOV. Celebra la Castanyada amb Eix Estels! Del 31 d Octubre al 3 de Novembre de 2013 DES DE 30,67 des de 35,67 Preu per persona i dia en règim de pensió completa amb la modalitat fórmula completa per a grups

Más detalles

Celebra la. Seu Central Passeig del Taulat, Barcelona.

Celebra la. Seu Central Passeig del Taulat, Barcelona. 2 dies, 1 nit TOT INCLÓS Celebra la Castanyada i ADULTS des de 43.40 * NENS des de 36,15 * Halloween Activitats gratuites A partir de 4 places amb Eix Estels! *Preu per persona i nit en règim de pensió

Más detalles

Cuida t en família pel Pont de la Puríssima

Cuida t en família pel Pont de la Puríssima BARCELONA Cuida t en família pel Pont de la Puríssima Santa Fe del Penedès- Alt Penedès Núm. de registre 506 Habitacions de 4 a 20 places Banys comunitaris i privats Sala polivalent Bosc propi Piscina

Más detalles

Pont Maig 41,00 32,50. Un Pont a la vostra mida! Nens. Adults. 1, 2 i 3 de MAIG de turisme. turisme engrup

Pont Maig 41,00 32,50. Un Pont a la vostra mida! Nens. Adults. 1, 2 i 3 de MAIG de turisme. turisme engrup amb activitats gratuïtes! 1, 2 i 3 de MAIG de 2015 Pont Maig de Programa per a grups d amics o famílies amb un mínim de 6 places. 32,50 41,00 Preu en règim de pensió completa amb l oferta grups + 20. Activitats

Más detalles

Associació de Mares i Pares d Alumnes

Associació de Mares i Pares d Alumnes VALORS ANIMACIÓ CONVIVÈNCIA EXCURSIONS, VETLLADES El Valor de les Colònies d Estiu: Les colònies són un espai de convivència diferent al de l escola i volem que siguin un Collage de recursos diversos:

Más detalles

NENS des de 41,15 * Celebra la. Seu Central Passeig del Taulat, Barcelona.

NENS des de 41,15 * Celebra la. Seu Central Passeig del Taulat, Barcelona. A partir de 2 dies, 1 nit TOT INCLÓS 4 places ADULTS des de 48.40 * NENS des de 41,15 * Celebra la Castanyada i Halloween Eix Estels! amb Activitats gratuites *Preu per persona i nit en règim de pensió

Más detalles

LES 4 CLAUS PER ESCOLLIR-NOS

LES 4 CLAUS PER ESCOLLIR-NOS 1 LES 4 CLAUS PER ESCOLLIR-NOS La passió per l esport i l atenció personalitzada, marquen la nostra identitat 1 2 3 4 Per una estada amb un entorn privilegiat i amb uns equipaments esportius inigualable

Más detalles

Cap d Any. turisme engrup 2014/15. A Can Vandrell (Hostalric)

Cap d Any. turisme engrup 2014/15. A Can Vandrell (Hostalric) Cap d Any 2014/15 (Hostalric) Sopar especial Menú de Cap d Any + Gran Esmorzar d Any Nou Menjador privat pel sopar i per la festa de Cap d Any Cap d Any a Can Vandrell!! A Eix Estels us hem preparat un

Más detalles

Colònies per aprendre a ser, a fer, a viure i a conviure

Colònies per aprendre a ser, a fer, a viure i a conviure Colònies per aprendre a ser, a fer, a viure i a conviure 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 Benvinguts a l univers AA ATENTS FINS EL DARRER DETALL US CUIDE ER FER-HO FÀCIL! Colònies en anglès 24h, colònies

Más detalles

turisme VINE AMB LA TEVA DISFRESSA!!! 32,50 RESERVES A PARTIR DE 6 PLACES turisme engrup Nens Adults Del 31 d octubre al 2 de novembre

turisme VINE AMB LA TEVA DISFRESSA!!! 32,50 RESERVES A PARTIR DE 6 PLACES turisme engrup Nens Adults Del 31 d octubre al 2 de novembre 31 octubre VESPRE 1 novembre MATÍ TARDA VESPRE ACTIVITATS GRATUÏTES Del 31 d octubre al 2 de novembre Nens 32,50 Adults 41 Preu per persona i nit en règim de pensió completa Per a grups a partir de 20

Más detalles

colònies escolars sortides d un dia treball de síntesi estades secundària

colònies escolars sortides d un dia treball de síntesi estades secundària infantil primària secundària colònies escolars sortides d un dia treball de síntesi estades secundària www.eixestels.com/escoles Eix Estels: cases de colònies i projectes educatius de qualitat QUALITAT

Más detalles

Tel Fax

Tel Fax VACANCES FAMILIARS (Especial singles amb nens) Vine a l Illot Gran a passar unes vacances amb els teus fills en un entorn immillorable! Tenim un programa de vacances pensat perquè pares/mares i els seus

Más detalles

Cases de, tarifes 15/16. Infantil, Primària i Secundària. Ampa. Dinar i passar el dia. Famílies i Grups d amics. Extres

Cases de, tarifes 15/16. Infantil, Primària i Secundària. Ampa. Dinar i passar el dia. Famílies i Grups d amics. Extres tarifes 15/16 Cases de COLONIES de QUALITAT, Infantil, Primària i Secundària Ampa Dinar i passar el dia Famílies i Grups d amics Assoc. de LLeure, Clubs d esport, Ed. Especial Extres Ed. Infantil, Primària

Más detalles

curs 2017/18 colònies sortides T. síntesi INFANTIL PrIMÀrIA secundària

curs 2017/18 colònies sortides T. síntesi INFANTIL PrIMÀrIA secundària curs 2017/18 COLÒNIES SORTIDES t. síntesi INFANTIL PRIMÀRIA SECUNDÀRIA La primera tasca de l educació és agitar la vida, però deixar-la lliure perquè es desenvolupi. Maria Montessori L objectiu principal

Más detalles

Bruixes. Cau 32,50 * 41 * turisme engrup. activitats gratuïtes. Reserves a partir de 6 places. 31 de gener i 1 de febrer de 2015.

Bruixes. Cau 32,50 * 41 * turisme engrup. activitats gratuïtes. Reserves a partir de 6 places. 31 de gener i 1 de febrer de 2015. 31 de gener i 1 de febrer de 2015 Reserves a partir de 6 places NENS des de 32,50 * Adults des de 41 * *Preu per persona i nit en règim de pensió completa per a grups a partir de 20 places. 10% d IVA inclòs

Más detalles

Casa de Colònies de Les Preses

Casa de Colònies de Les Preses Estades Setmana Blanca 2011 Casa de Colònies de Les Preses ATMA slu C/ Antiga Estació, 17178 Les Preses (Girona) Tf: +34 972 69 20 23 FAX: +34 972 69 20 20 L'OFERTA DE LA CASA DE COLÒNIES DE LES PRESES

Más detalles

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA ACTIVITATS DE LLEURE ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA UN CENTRE D INTERÈS I UN PERSONATGE La gestió del Menjador Escolar és una actuació que integra la alimentació dels infants, així com la seva cura,

Más detalles

curs 2017/18 colònies sortides T. síntesi INFANTIL PrIMÀrIA secundària

curs 2017/18 colònies sortides T. síntesi INFANTIL PrIMÀrIA secundària curs 2017/18 COLÒNIES SORTIDES t. síntesi INFANTIL PRIMÀRIA SECUNDÀRIA La primera tasca de l educació és agitar la vida, però deixar-la lliure perquè es desenvolupi. Maria Montessori L objectiu principal

Más detalles

CATALUNYA I MALLORCA. Colònies Sortides d un dia Viatge de fi de curs.

CATALUNYA I MALLORCA. Colònies Sortides d un dia Viatge de fi de curs. CATALUNYA I MALLORCA Colònies Sortides d un dia Viatge de fi de curs www.eixestels.com Som Innovació i desenvolupament al servei de les colònies i sortides d un dia Les millors cases de colònies de Catalunya

Más detalles

Cap d Any TURISME PER A GRUPS I FAMÍLIES

Cap d Any TURISME PER A GRUPS I FAMÍLIES VACANCES PER A GRUPS I FAMÍLIES A Eix Estels us hem preparat un sopar de cap d any a les nostres instal lacions perquè gaudiu amb la vostra gent. Vine a acomiadar el 2013 i a donar la benvinguda al 2014

Más detalles

curs 2017/18 colònies sortides T. síntesi INFANTIL PrIMÀrIA secundària

curs 2017/18 colònies sortides T. síntesi INFANTIL PrIMÀrIA secundària curs 2017/18 COLÒNIES SORTIDES t. síntesi INFANTIL PRIMÀRIA SECUNDÀRIA La primera tasca de l educació és agitar la vida, però deixar-la lliure perquè es desenvolupi. Maria Montessori L objectiu principal

Más detalles

Tarifes 2017/ 18. Estades escolars. Sortides d un dia. Especial Ampa. Menús: Dinar i passar el dia. Turisme en Grup Colònies familiars

Tarifes 2017/ 18. Estades escolars. Sortides d un dia. Especial Ampa. Menús: Dinar i passar el dia. Turisme en Grup Colònies familiars Estades escolars Ed.Infantil, Primària i Secundària Sortides d un dia Ed.Infantil, Primària i Secundària Tarifes Especial Ampa Colònies 24h Colònies en anglès 2017/ 18 Menús: Dinar i passar el dia Turisme

Más detalles

11/6/2018. Horari. Formació de grups. Calendari General. Recordatoris. Entrada. Recollida. Sortides. Altres Activitats. Curset de Natació. Menjador.

11/6/2018. Horari. Formació de grups. Calendari General. Recordatoris. Entrada. Recollida. Sortides. Altres Activitats. Curset de Natació. Menjador. Horari. Formació de grups. Calendari General. Recordatoris. Entrada. Recollida. Sortides. Altres Activitats. Curset de Natació. Menjador. 9.- Curset Natació. 08.00 a 09.00 Entrada 09.00 a 12.00 Desenvolupament

Más detalles

curs 2017/18 colònies sortides T. síntesi INFANTIL PrIMÀrIA secundària

curs 2017/18 colònies sortides T. síntesi INFANTIL PrIMÀrIA secundària curs 2017/18 COLÒNIES SORTIDES t. síntesi INFANTIL PRIMÀRIA SECUNDÀRIA La primera tasca de l educació és agitar la vida, però deixar-la lliure perquè es desenvolupi. Maria Montessori L objectiu principal

Más detalles

Telf

Telf Telf. 93 878 75 87 comercial@lleuredosmil.com www.lleuredosmil.com FES FAMÍLIA, FES MÚSICA! Canta! Viu! Emociona t! Passa-t ho bé amb Fes família, fes música Les vacances és l espai ideal l per trencar

Más detalles

Tarifes 2018/ 19. Estades escolars. Sortides d un dia. Especial Ampa. Menús: Dinar i passar el dia. Turisme en Grup Colònies familiars

Tarifes 2018/ 19. Estades escolars. Sortides d un dia. Especial Ampa. Menús: Dinar i passar el dia. Turisme en Grup Colònies familiars Tarifes 2018/ 19 Estades escolars Ed.Infantil, Primària i Secundària Sortides d un dia Ed.Infantil, Primària i Secundària Especial Ampa Colònies 24h Colònies en anglès Menús: Dinar i passar el dia Turisme

Más detalles

Proposta de programació Casal 2012

Proposta de programació Casal 2012 Proposta de programació Casal 2012 (Aquesta programació pot estar soferta a modificacions depenent del nº d inscrits i disponibilitat de les sortides escollides). Amàlia Castillo. Federació Catalana Pentatló

Más detalles

Programa les activitats educatives d estiu amb CosmoCaixa

Programa les activitats educatives d estiu amb CosmoCaixa Programa les activitats educatives d estiu amb CosmoCaixa VISITA LLIURE Visita lliure al Museu Els participants recorreran els diferents espais de CosmoCaixa: la Sala de la Matèria, el Mur Geològic i el

Más detalles

curs 2017/18 t. síntesi T. Síntesi x

curs 2017/18 t. síntesi T. Síntesi x curs 2017/18 t. síntesi SECUNDÀRIA T. Síntesi x T. Síntesi x La primera tasca de l educació és agitar la vida, però deixar-la lliure perquè es desenvolupi. Maria Montessori L objectiu principal de l educació

Más detalles

Veniu a gaudir a plena natura!

Veniu a gaudir a plena natura! Veniu a gaudir a plena natura! AULA D ENTORN RURAL CAN BOSC (Breda La Selva) www.canbosc.cat L Aula d Entorn Rural Can Bosc podreu gaudir d amplis espais exteriors, zones de picnic, porxos coberts, menjador,...

Más detalles

Viatgeu junts fins a l Edat Mitjana. Colònies per a Infantil, Primària i Secundària Mas Gircós (Besalú)

Viatgeu junts fins a l Edat Mitjana. Colònies per a Infantil, Primària i Secundària Mas Gircós (Besalú) Viatgeu junts fins a l Edat Mitjana Colònies per a Infantil, Primària i Secundària Mas Gircós (Besalú) Benvinguts a Mas Gircós Mas Gircós és una masia amb més de 400 anys d història situada enmig de paratges

Más detalles

Tamarit ENDINSA T A LA MAR! F I N C A DESCRIPCIÓ BREU

Tamarit ENDINSA T A LA MAR!  F I N C A DESCRIPCIÓ BREU ENDINSA T A LA MAR! DESCRIPCIÓ BREU Eix temàtic de la mar amb diferents activitats relacionades amb el món marí. Adaptades als diferents cicles. activitats@edulonia.com www.edulonia.com Com funcionen les

Más detalles

Casal Setmana Santa. Del 10 al 15 d Abril Del 2017

Casal Setmana Santa. Del 10 al 15 d Abril Del 2017 Casal Setmana Santa CASA DE COLÒNIES Del 10 al 15 d Abril Del 2017 EL NOSTRE CASAL El nostre casal està dirigit a tots aquells nens i nenes que tinguin ganes de passar-ho bé, conèixer nous amics, tenir

Más detalles

Reunió Informativa: 29 de febrer. Bàsquet

Reunió Informativa: 29 de febrer. Bàsquet Casp-Sagrat Cor de Jesús Centre d Estudis Joan XXIII Col legi Claver-Raimat Col legi Kostka Col legi Sant Pere CIaver Escola del Clot Sant Ignasi Infant Jesús Reunió Informativa: 29 de febrer Bàsquet Objectius

Más detalles

Cuida t en família a l Illot gran

Cuida t en família a l Illot gran Cuida t en família a l Illot gran espai per parar, observar i respirar del 18 al 21 d abril del 2014 Població: Comarca: Província: Font -Rubí Alt Penedès Barcelona Núm. de registre: 506 Capacitat per a

Más detalles

Calendari de reserves obert COLÒNIES ESCOLARS curs

Calendari de reserves obert COLÒNIES ESCOLARS curs necesites ajuda? T AJUDEM A PROGRAMAR LES TEVES COLÒNIES Totalment reformada i amb totes les comoditats i serveis. Especialment preparada per a estades amb nens/ es d educació infantil i cicle inicial.

Más detalles

VEREMES A LA CASA DE COLÒNIES L ESTOL I AL SEU ENTORN

VEREMES A LA CASA DE COLÒNIES L ESTOL I AL SEU ENTORN VEREMES A LA CASA DE COLÒNIES L ESTOL I AL SEU ENTORN Pel proper curs 2017-18, fruit de més de 15 anys d experiència i avaluació, us fem arribar diferents propostes per trobar la més adient a la realitat

Más detalles

Pla d Infància i Adolescència

Pla d Infància i Adolescència Propostes del Consell dels Infants Pla d Infància i Adolescència 2018-2024 Granollers, 20 de març de 2018 amb el suport de: Treball en xarxa Plantem idees Anàlisi dels àmbits del Pla d Infància i Adolescència

Más detalles

La tortuga Poruga. Un nou material didàctic de l Estany de Sils. 2ª Jornada de l Estany de Sils

La tortuga Poruga. Un nou material didàctic de l Estany de Sils. 2ª Jornada de l Estany de Sils La tortuga Poruga Un nou material didàctic de l Estany de Sils 2ª Jornada de l Estany de Sils Temporània, Associació d Educació Ambiental de la Selva Joan Mas Josep Noguerol Llicenciats en Ciències Ambientals

Más detalles

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol Programa d Activitats de qualitat i amb un alt valor educatiu. Dissenyat, gestionat i portat a terme pels professors i mestres de la pròpia Escola. Alt nivell de coneixement dels alumnes. Continuïtat del

Más detalles

LLOC. DATES i EDATS PLACES. 1er TORN 3 al 9 de juliol de 2016 De 9 a 13 anys [40 places]

LLOC. DATES i EDATS PLACES. 1er TORN 3 al 9 de juliol de 2016 De 9 a 13 anys [40 places] LLOC L Hospitalet de l Infant (Tarragona) ALLOTJAMENT Residència ASTER Urbanització Hifrensa s/n (L Hospitalet de l Infant) Tfon: 977823440 ENTRENAMENTS Pavelló Municipal d Esports Carrer Tivissa, 3 (L

Más detalles

SERVEI DE CÀTERING PER A COL LECTIUS. Cuina solidària

SERVEI DE CÀTERING PER A COL LECTIUS. Cuina solidària SERVEI DE CÀTERING PER A COL LECTIUS Cuina solidària Tasta Restauració. Qui som? Tasta és un projecte de la Fundació Santa Teresa que promou la inserció laboral, la cohesió social i la cultura gastronòmica

Más detalles

Colònies d estiu 17. DESTÍ Casa de Colònies Xalió i activitats d aventura al Collell

Colònies d estiu 17. DESTÍ Casa de Colònies Xalió i activitats d aventura al Collell Comencem! Colònies d estiu 17 Tornen les colònies, l activitat que nens i nenes esperen durant tot l any! La natura continua sent la principal protagonista d aquesta sortida plena d activitats en el medi

Más detalles

Catàleg de Parc Nadal o Saló de la Infància 2013

Catàleg de Parc Nadal o Saló de la Infància 2013 Catàleg de Parc Nadal o Saló de la Infància 2013 L objectiu d aquest projecte és presentar un conjunt d activitats enfocades al vostre Parc de Nadal. Volem oferir un servei integral que s encarregarà des

Más detalles

Dimecres 27 SORTIDA MATINAL. Dimecres 4 SORTIDA MATINAL. TALLER PILOTES MALABARS Dilluns 9. Dimecres 11 SORTIDA MATINAL.

Dimecres 27 SORTIDA MATINAL. Dimecres 4 SORTIDA MATINAL. TALLER PILOTES MALABARS Dilluns 9. Dimecres 11 SORTIDA MATINAL. EL CIRC DELS COLORS Dilluns 25 Dimarts 26 Dimecres 27 Dijous 28 Divendres 29 BENVINGUDA AL QUI SÓN ELS PERSONATGES DEL CIRC? GIMCANA AL CIRC FESTA CIRC Dilluns 2 Dimarts 3 Dimecres 4 Dijous 5 Divendres

Más detalles

CALÇOTADA 33, i 26 gener / 8 i 9 de febrer. Cap de Setmana Temàtic. enganys!

CALÇOTADA 33, i 26 gener / 8 i 9 de febrer. Cap de Setmana Temàtic. enganys! 33,10 nens/nit 45,25 adults/nit Preu en règim de pensió completa amb l oferta de grups aplicada. Sense enganys! Preu final amb IVA i tots els serveis inclosos! TURISME PER GRUPS I FAMÍLIES 25 i 26 gener

Más detalles

Cases de colònies plenes de somnis CURS 2012/2013

Cases de colònies plenes de somnis CURS 2012/2013 Cases de colònies plenes de somnis CURS 2012/2013 Villa Engracia Mas Banyeres La Llobeta Girona Cases de confiança. Cases de Colònies Eix Estels Espluga de Francolí, Conca de Barberà. A 120 Km de Barcelona,

Más detalles

2011: ANY INTERNACIONAL DE LA QUÍMICA

2011: ANY INTERNACIONAL DE LA QUÍMICA 2011: ANY INTERNACIONAL DE LA QUÍMICA PRESENTACIÓ Anualment es declaren anys internacionals per donar a conèixer o rememorar fets històrics rellevants amb l objectiu de crear i incentivar espais de debat,

Más detalles

UD 3. Orientació en l espai i el temps

UD 3. Orientació en l espai i el temps UD 3. Orientació en l espai i el temps Àrea: psicomotricitat Curs: educació infantil Nº Sessions: 4 Objectius: - Orientar-se en l espai i mostrar nocions del temps. - Respectar les normes. - Adquirir l

Más detalles

El nostre ESPAI. Grans espais exteriors i salons per tot tipus d esdeveniments, a només 5 Km de Sabadell

El nostre ESPAI. Grans espais exteriors i salons per tot tipus d esdeveniments, a només 5 Km de Sabadell EMPRESA El nostre ESPAI Grans espais exteriors i salons per tot tipus d esdeveniments, a només 5 Km de Sabadell Masia del s.xiii amb una gran varietat d espais oberts, amb tranquil litat i en un entorn

Más detalles

Campus Escoles de ribes Campus mixt de Lleure i Esport amb Anglès

Campus Escoles de ribes Campus mixt de Lleure i Esport amb Anglès Campus Escoles de ribes 2018 Campus mixt de Lleure i Esport amb Anglès Presentació Projecte Activitats Els espais L equip de monitors Calendari i horaris Serveis complementaris Les inscripcions Diversos

Más detalles

REUNIÓ MARES/PARES 2n (3/4 DE 5)

REUNIÓ MARES/PARES 2n (3/4 DE 5) SETEMBRE, 17 BENVINGUTS AL CURS 2017-2018 Un bon curs comença amb un bon somriure 1 2 3 Inici de les activitats del professorat 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 SERVEI MENJADOR

Más detalles

Colònies i Sortides. aprendre, ser, fer, viure i conviure PER. Estem en el moment. Primària i secundària

Colònies i Sortides. aprendre, ser, fer, viure i conviure PER. Estem en el moment. Primària i secundària Colònies i Sortides aprendre, ser, fer, viure i conviure PER Primària i secundària Estem en el moment Les millors cases de colònies www.masbanyeres.cat Escola de Natura i multiaventura Mas Banyeres www.canmiquelo.cat

Más detalles

Singles con hijos. eixestels.com. semana santa Casas de colonias de calidad

Singles con hijos. eixestels.com. semana santa Casas de colonias de calidad semana santa 2018 EN QUÉ CONSISTE EL PROGRAMA? Venid con vuestros hijos y vivid una experiencia diferente i única en plena naturaleza. En Eix Estels hemos diseñado un programa para que lo paséis genial

Más detalles

Colònies AMPA. Casa de colònies LA CENSADA AMPA ESCOLA IPSE (Ed. Primària)

Colònies AMPA. Casa de colònies LA CENSADA AMPA ESCOLA IPSE (Ed. Primària) Colònies AMPA Casa de colònies LA CENSADA AMPA ESCOLA IPSE (Ed. Primària) Més Temps Lliure Més Temps Lliure neix de la mà de dos professionals del sector amb més de 15 anys d experiència en el lleure,

Más detalles

PROPOSTA EDUCATIVA ACTIVITATS D HIVERN

PROPOSTA EDUCATIVA ACTIVITATS D HIVERN PROPOSTA EDUCATIVA ACTIVITATS D HIVERN 2018-2019 FITXA TECNICA Tipus d activitat: Casal d hivern 2018-2019 Lloc de realització: Escola Sant Martí Inici del casal: 24/12/2018 Finalització: 04/01/2019 Inscripcions:

Más detalles

Abans de passar a descriure les activitats en les que us podeu inscriure, cal que quedi clar que...

Abans de passar a descriure les activitats en les que us podeu inscriure, cal que quedi clar que... L AMPA de l Cubelles, l AMPA de l Les Vinyes i la Regidoria d Infància i ntut ( ) ens hem unit per oferir als i les joves de Cubelles una programació d activitats conjunta. Abans de passar a descriure

Más detalles

I edició Trobades de futbol El Collell

I edició Trobades de futbol El Collell JUNY 2018 CASA DE COLÒNIES VINS EL COLLELL INFANTILS ( BANYOLES ALEVÍ-INFANTIL ) FEMENÍ BENJAMIN Torneig El Collell www.torneigcollell.com I edició Trobades de futbol El Collell DOSSIER INFORMATIU ORGANITZA

Más detalles

Activitats per a tothom tot l any!!

Activitats per a tothom tot l any!! HIVERN Activitats per a tothom tot l any!! WWW.GUIESCINGLES.CAT Qu s l o èv v a fe r??? ui Des del 1993, CINGLES, Companyia de Guies de Muntanya i d Educadors Ambientals, entitat formada per professionals

Más detalles

Punt de trobada: Piscina municipal de les Masies de Voltregà a les 9.00 h

Punt de trobada: Piscina municipal de les Masies de Voltregà a les 9.00 h DADES GENERALS De 2n de primària fins a 2n d ESO Del 27 de juny al 29 de juliol Distribució dels participants en 3 grups d edat *(En determinades activitats dividits en 2 grups) o GRUP A ( 2N I 3R PRIMÀRIA)

Más detalles

Colònies AMPA. Casa de colònies Cal Candi Vilada AMPA ESCOLA IPSE (Secundària)

Colònies AMPA. Casa de colònies Cal Candi Vilada AMPA ESCOLA IPSE (Secundària) Colònies AMPA Casa de colònies Cal Candi Vilada AMPA ESCOLA IPSE (Secundària) Més Temps Lliure Més Temps Lliure neix de la mà de dos professionals del sector amb més de 15 anys d experiència en el lleure,

Más detalles

Funcionament de la casa. elcollell.cat

Funcionament de la casa. elcollell.cat elcollell.cat Índex 1. La casa 2. Horari àpats alumnes 3. El dia a dia a les colònies. 4. Últim dia 5. La piscina 6. Temática de colònies. 7. Treball de síntesi. 8. Ràtio monitors 9. Documentació que us

Más detalles

IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE. Del 27 de juny al 2 de juliol del Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP

IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE. Del 27 de juny al 2 de juliol del Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE Del 27 de juny al 2 de juliol del 2011 Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP Bàsquet, futbol sala, voleibol, gimnàstica, judo, kàrate i patinatge artístic El Campus d Esports

Más detalles

d esports i lleure

d esports i lleure activitats esportives Institut municipal d esports i lleure 2018-2019 zona esportiva centre C. bonavista, s/n Abonaments al Gimnàs Activitats esportives adreçades a persones adultes Descripció. Es practicaran

Más detalles

Castell Platja d Aro. Des de 9 per bicicleta. Sportivament. Lloguer de bicicleta (4 hores aprox.) Tel

Castell Platja d Aro. Des de 9 per bicicleta. Sportivament. Lloguer de bicicleta (4 hores aprox.) Tel Castell Platja d Aro Sportivament Bicicletes i gestió d activitats i esdeveniments Empresa de serveis que actua dins l àmbit de l esport, de l oci, de la salut i el turisme. Tel. 972 82 51 51 www.sportivament.com

Más detalles

Programa Casal Esportiu. Complex Esportiu Municipal Montigalà. Serveis d Esports Departament Tècnic

Programa Casal Esportiu. Complex Esportiu Municipal Montigalà. Serveis d Esports Departament Tècnic Programa Casal Esportiu Complex Esportiu Municipal Montigalà Serveis d Esports 1. Objectius generals i específics del Casal Esportiu. Promocionar l accés a la pràctica esportiva a tot el públic potencial

Más detalles

LLOC PLACES. DATES i EDATS. 1er TORN* 2 al 8 de juliol de 2017 De 11 a 14 anys [40 places]

LLOC PLACES. DATES i EDATS. 1er TORN* 2 al 8 de juliol de 2017 De 11 a 14 anys [40 places] LLOC L Hospitalet de l Infant (Tarragona) ALLOTJAMENT Residència ASTER Urbanització Hifrensa s/n (L Hospitalet de l Infant) Tfon: 977823440 ENTRENAMENTS Pavelló Municipal d Esports Carrer Tivissa, 3 (L

Más detalles

Un equip de científics ha estat treballant en un projecte secret i s ha deixat una màquina del temps a l escola. Ens han enviat un missatge explicant-ho i amb les instruccions per fer servir la màquina.

Más detalles

Casal d estiu i estades de tecnificació Torrefarrera Vine a viure l aventura aquest estiu a les activitats de Torrefarrera

Casal d estiu i estades de tecnificació Torrefarrera Vine a viure l aventura aquest estiu a les activitats de Torrefarrera Casal d estiu i estades de tecnificació Torrefarrera 2017 Vine a viure l aventura aquest estiu a les activitats de Torrefarrera Índex 1- Presentació 1. 2- Presentació 2. 3- Activitats pels infants de 3

Más detalles

Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne

Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne Què és una plataforma virtual de formació? És un espai de trobada entre alumnes i professors a través d Internet. Pot incloure activitats per als estudiants,

Más detalles

Remodelació de la zona verda compresa entre la Gran Via, i els carrers de Perú i Selva de Mar (Palau del Totxo)

Remodelació de la zona verda compresa entre la Gran Via, i els carrers de Perú i Selva de Mar (Palau del Totxo) Remodelació de la zona verda compresa entre la Gran Via, i els carrers de Perú i Selva de Mar (Palau del Totxo) Districte de Sant Martí Juliol de 2013 BIM/SA Barcelona d Infraestructures Municipals La

Más detalles

N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix

N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix ESCOLA COLLBAIX DE SANT JOAN DE VILATORRADA Projecte educatiu del CEIP Collbaix: Escola integrada a la comunitat educativa de Sant Joan de Vilatorrada. Escola

Más detalles

EL MÓN DE LA FANTASIA

EL MÓN DE LA FANTASIA EL MÓN DE LA FANTASIA Dilluns 26 de Juny Dimarts 27 de Juny Dimecres 28 de Juny Dijous 29 de Juny Divendres 30 de Juliol 8h - 8:45h 8:45h 9h Benvinguda Benvinguda Benvinguda Benvinguda/ Sortida Benvinguda

Más detalles

sortida a la neu de 2 dies el 9-10 de març 2019 convivència coneixement l esquí

sortida a la neu de 2 dies el 9-10 de març 2019 convivència coneixement l esquí L Ampa de Salesianes Sepúlveda, juntament amb l Ampa de Salesians i Naïfar, organitzen una sortida a la neu de 2 dies el 9-10 de març 2019 per a TOT l alumnat de primària i ESO dels dos centres. Aquesta

Más detalles

Benvinguts a Terrassa ciutat sense gluten

Benvinguts a Terrassa ciutat sense gluten 18a Mitja Marató Ciutat de Terrassa 12a Cursa Santi Centelles 22 de gener de 2017 Benvinguts a Terrassa ciutat sense gluten Establiments certificats per l Associació de Celíacs de Catalunya * Restaurants

Más detalles

DEMANDA DE PREUS ESPORTS INFABLES, MATERIALS RECREATIUS I ANIMACIONS

DEMANDA DE PREUS ESPORTS INFABLES, MATERIALS RECREATIUS I ANIMACIONS Andorra la Vella, 15 de febrer del 2017 Ref.: JPG / 80101 INFABLES, MATERIALS RECREATIUS I ANIMACIONS ANY 2017 DEMANDA DE PREUS ESPORTS INFABLES, MATERIALS RECREATIUS I ANIMACIONS - En cada pressupost

Más detalles

els imprescindibles a fer

els imprescindibles a fer colònies els imprescindibles Seguiment de les colònies Què cal portar? Aspectes claus de qualitat els Menús Preguntes freqüents Les cases de colònies La primera tasca de l educació és agitar la vida, però

Más detalles

Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES

Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES Generalitat de Catalunya Departament de Cultura Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES Setmana Santa i primavera 2018 HORARIS MARÇ, ABRIL I MAIG: De dimarts a diumenge de 10 a 17:30h* JUNY: De dimarts

Más detalles

Tema 3 (II): El sector terciari a Catalunya

Tema 3 (II): El sector terciari a Catalunya En aquest tema aprendràs que : A el sector terciari és el que dóna feina a més gent. En el sector terciari hi trobem les activitats que ofereixen un servei a la societat, per aixó s anomena sector de serveis.

Más detalles

Molt per descobrir! SORTIDES D UN DIA

Molt per descobrir! SORTIDES D UN DIA Molt per descobrir! SORTIDES D UN DIA Les sortides + recomanades LA GRANJA EI CI CM Eco plus CI CM CS el bosc del cel Els animals més enllà d un llibre Per un món sostenible Circuit d aventura als arbres

Más detalles

PROPOSTA D EXTRAESCOLARS CURS

PROPOSTA D EXTRAESCOLARS CURS PROPOSTA D EXTRAESCOLARS CURS 2017-2018 EDUCACIÓ INFANTIL CURS DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES P3 PLACES LIMITADES LIMITADES PLACES ESCOLA DE L ESPORT (1 dia 18, 2 dies 35 ) PISCINA (1r i 2n

Más detalles

ESTIU CKM L estiu per tothom

ESTIU CKM L estiu per tothom associació de lleure i esport comkedem casal de barri Can Travi av. Cardenal Vidal i Barraquer, 45 08035_Barcelona www.comkedem.org ckm@comkedem.org 669 720 969 ESTIU CKM L estiu per tothom Aquest proper

Más detalles

DEL 25 DE JUNY AL 13 DE JULIOL DE 9:00-13:30

DEL 25 DE JUNY AL 13 DE JULIOL DE 9:00-13:30 Ei CAMPUSfans, estem d aniversari! Des del 2008, desenes de monitors, centenars d infants i una multitud d espais han fet enorme CAMPUS Kids Club! Aquest any ens fem grans! Vine a celebrar-ho amb nosaltres!!

Más detalles

Els Science Camps de Dani Jiménez, aquest estiu a La Molina

Els Science Camps de Dani Jiménez, aquest estiu a La Molina DOSSIER DE PREMSA Els Science Camps de Dani Jiménez, aquest estiu a La Molina English + Science + Adventure Dani Jiménez ofereix un Science Camp de ciència, aventura i anglès a La Molina L objectiu és

Más detalles

SARGANTANA. Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn

SARGANTANA. Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn SARGANTANA Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes 2018 Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn SARGANTANA GRUP D ESCOLA D ESTIU DELS XIQUETS I XIQUETES INTRODUCCIÓ Aquest butlletí inclou el

Más detalles

FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA

FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA UNA OPORTUNITAT PER DESCOBRIR UN CINEMA DIFERENT, PLE D IMAGINACIÓ I CREATIVITAT. DOSSIER PER A CENTRES D EDUCACIÓ INFANTIL P3, P4, P5 10a EDICIÓ: DEL 22 AL 30

Más detalles

Educació Vivencial amb Valors Un model innovador, creatiu i responsable Ajudem a créixer

Educació Vivencial amb Valors Un model innovador, creatiu i responsable Ajudem a créixer PROGRAMA: EDUCACIÓ ACTIVITATS ESCOLARS 2017/18 L ESQUIROL Natura i Lleure, som un equip dedicat a l Organització i Gestió d Activitats de Lleure, d Educació Ambiental i Vivencial Ens avala 20 anys d experiència

Más detalles

Colònies 2018 El Collell

Colònies 2018 El Collell Colònies 2018 El Collell Els dies 23, 24 i 25 de maig, l escola marxa de colònies a El Collell. Cicle Inicial CENTRES D'INTERÈS PRIMÀRIA El teatre de les emocions Cicle Mitjà Cicle Superior Aixequem el

Más detalles

PROGRAMACIÓ ESCAI 2018

PROGRAMACIÓ ESCAI 2018 PROGRAMACIÓ ESCAI 2018 SETMANA 1 (25 de juny al 29 de juny) HORARIS GRUPS DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES JOCS PRESENTACIO J.GLOBUS (GIMNÀS) ORIENTACIÓ SORTIDA BTT JOCS ATLÈTICS VOLEI (GESPA)

Más detalles

ACTIVITATS'EXTRAESCOLARS!

ACTIVITATS'EXTRAESCOLARS! 1 ACTIVITATS'EXTRAESCOLARS 2 GESTIÓ'I'PRODUCCIÓ'D ACTIVITATS'EXTRAESCOLARS' Lesactivitatsextraescolarssónuncomplementindispensableal'educacióreglada.Peraixòoferimunasèried'activitatsquepermetenals participantselcreixementpersonalilarelacióentrealtrespersones.l'organitzaciódel'activitatesfaconjuntamentambl'entitatinteressada

Más detalles

SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA

SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA Benvolgudes famílies!! En aquest apartat us volem fer un resum de la dinàmica que realitzen els vostres fill i filles a l estona del menjador escolar, de 12:30

Más detalles

Món Sant Benet i la Fundació Alícia

Món Sant Benet i la Fundació Alícia Necessites més informació? 938 370 966 Món Sant Benet i la Fundació Alícia - Província Barcelona Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius Des de 3,90 Descripció: Coneixement, estímuls,

Más detalles

Activitats per a tothom tot l any!!

Activitats per a tothom tot l any!! HIVERN Activitats per a tothom tot l any!! WWW.GUIESCINGLES.CAT Què vols fer avui??? Des del 1993, CINGLES, Companyia de Guies de Muntanya i d Educadors Ambientals, entitat formada per professionals dels

Más detalles