COMUNICACIÓ DE MODIFICACIÓ NO SUBSTANCIAL D UN ESTABLIMENT I/O D UN ESPECTACLE O ACTIVITAT RECREATIVA

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "COMUNICACIÓ DE MODIFICACIÓ NO SUBSTANCIAL D UN ESTABLIMENT I/O D UN ESPECTACLE O ACTIVITAT RECREATIVA"

Transcripción

1 COMUNICACIÓ DE MODIFICACIÓ NO SUBSTANCIAL D UN ESTABLIMENT I/O D UN ESPECTACLE O ACTIVITAT RECREATIVA Fitxa del tràmit Nom del tràmit: Comunicació de modificació no substancial d un establiment i/o un espectacle o activitat recreativa És el tràmit a través del qual la persona o empresa titular d'una activitat que disposa de llicència o comunicació vigent, posa en coneixement de l Ajuntament que procedeix a realitzar-hi una modificació no substancial. Modificació no substancial dels establiments i de les seves instal lacions: Les modificacions dels establiments i de les seves instal lacions, ja sigui per transformació, adaptació o reforma, ampliació o reducció, estan sotmeses a aquesta comunicació quan siguin no substancials (excepte gran rehabilitació) d acord amb el què disposa el Codi tècnic de l edificació. Descripció: En cas que, segons el que disposa l esmentat Codi tècnic, la modificació sigui substancial (gran rehabilitació), caldrà sol licitar una nova llicència o autorització o presentar una nova comunicació prèvia. Modificació no substancial d espectacles públics o activitats recreatives inclosos en la llicència o comunicació: La persona organitzadora o titular de l establiment ha de formalitzar comunicació de la modificació a l Ajuntament que ha atorgat la llicència o davant del qual ha presentat la comunicació, si el nou espectacle o la nova activitat recreativa amb la que es vol modificar la llicència o la comunicació no estan sotmeses a requeriments addicionals als exigits inicialment. Organisme Competent/Responsable: Àrea tramitadora: Classificació temàtica: Qui el pot demanar: Canals de tramitació: Període de l any en què es pot demanar: Termini de la sol licitud: En els altres casos, l'ampliació o la modificació de la llicència o la comunicació de l establiment, per tal d incloure-hi nous espectables o activitats recreatives, estarà subjecta a l obtenció d una nova llicència o la formalització d una nova comunicació. Ajuntament. Àrea municipal de gestió de les activitats i llicències. Activitats. La persona física o jurídica titular d una activitat o el seu representant legal. En aquest cas s'ha de declarar la representació amb la qual s actua. De manera presencial. Es pot presentar en qualsevol moment. La comunicació ha de formalitzar-se abans de realitzar la modificació no substancial.

2 1. Obtenció de les certificacions o llicències específiques que, si és el cas, puguin exigir les normes sectorials per a l exercici de l activitat. Requisits previs: Preu/Taxa: Mitjans de pagament: Documentació a aportar: 2. Informe i certificació de l acte de comprovació favorable en matèria d incendis quan la modificació afecti a activitats incloses en el annexos 1 o 2 de la Llei 3/ Obtenció de la corresponent llicència o presentació de la comunicació, segons procedeixi. 4. Obtenció de les llicències, autoritzacions o concessions relatives a utilització o aprofitament de béns del domini públic, si escau. 5. Haver realitzat el pagament de la corresponent taxa associada a aquest tràmit. La taxa que estableixi l ordenança fiscal. Els que estableixi l ordenança fiscal. 1. Document de comunicació d aquesta modificació no substancial d acord amb el model normalitzat que inclou la declaració responsable següent: Que en cas d actuar com a representant legal, es disposa de tots els poders necessaris per a presentar la comunicació i rebre, si escau, les corresponents comunicacions i/o notificacions. Que les dades consignades en la comunicació són certes, així com tota la documentació que s adjunta. Que es disposa de la pòlissa o el contracte d assegurances o altres garanties que cobreixen la responsabilitat d acord amb les característiques de l establiment o de l activitat modificada, amb els imports especificats en el Decret 112/2010, de 31 d agost acompanyada de còpia del rebut vigent. 2. Documentació tècnica, presentada en forma de memòria o estudi ambiental requerida per la normativa sobre sorolls, escalfament, contaminació acústica, residus i vibracions i, en tot cas, la que determini la normativa sobre prevenció i control ambiental segons correspongui en funció de les característiques de l establiment i de les activitats a desenvolupar-hi. 3. Llicències, autoritzacions o concessions relatives a la utilització o aprofitament de béns del domini públic, si escau (referència a aquestes, si les atorga l Ajuntament). 4. Acreditació d haver obtingut la llicència d obres o d haver presentat la comunicació d obres quan procedeixi. 5. En matèria de seguretat: - Document acreditatiu d haver realitzat el control preventiu en matèria d incendis i el certificat de l acte de comprovació favorable en matèria d incendis si es tracta d activitats incloses als annexos 1 o 2 de la Llei 3/ Certificat de l acte de comprovació favorable en matèria d incendis emès per una entitat col laboradora de l Administració. 6. Declaració responsable en matèria de salut alimentària, si és un establiment afectat pel Real Decret Llei 191/2011 (si escau).

3 Impresos del tràmit: Normativa: Imprès de comunicació d'una modificació no substancial d'una modificació no substancial d un establiment i/o un espectacle o activitat recreativa. Espectacles: Llei 11/2009, de 6 de juliol, de regulació administrativa dels espectacles públics i les activitats recreatives. Decret 112/2010, de 31 d'agost, Reglament d'espectacles públics i activitats recreatives. No hi ha resolució. Termini de Resolució Les comunicacions presentades d acord al que estableix la normativa vigent, són eficaces des de la seva entrada al Registre general de l'ajuntament, moment a partir del qual es pot exercir l'activitat comunicada. La presentació de la comunicació faculta l Ajuntament per a verificar la conformitat de les dades que s hi contenen. Un cop efectuada la comunicació per part del titular de l activitat, l Ajuntament la inscriurà al Registre municipal d activitats. A l esmentat Registre hi constarà que l activitat ha estat comunicada i, en conseqüència, que ha iniciat el seu funcionament. Silenci administratiu: No opera. Vies de reclamació: Les ordinàries del procediment administratiu. Si el nou espectacle o la nova activitat recreativa amb la que es vol modificar la llicència està sotmès, per l Ordenança d espectacles o per la resta de normes d aplicació, a requeriments addicionals als exigits inicialment, per tal d incloure-hi el nou espectacle caldrà tramitar una nova llicència. Altra informació d interès: Les modificacions dels establiments i de les seves instal lacions, ja sigui per transformació, adaptació o reforma, ampliació o reducció, o canvi o desplaçament, estan sotmeses a l obtenció d una nova llicència o autorització quan siguin substancials, segons el que disposa el Codi tècnic de l edificació. Caldrà presentar el pla d autoprotecció, si cal, d acord el que disposa el Decret 82/2010, en el termini màxim de 6 mesos des de l inici de l activitat a través del Registre electrònic de plans d autoprotecció Hermes.

4 COMUNICACIÓ DE MODIFICACIÓ NO SUBSTANCIAL D UN ESTABLIMENT I/O D UN ESPECTACLE O ACTIVITAT RECREATIVA DADES DEL SOL LICITANT /INTERESSAT Nom i cognoms / Raó Social DNI / NIF /NIE/ Passaport Adreça Codi Postal Municipi Província Telèfon mòbil Telèfon Adreça electrònica DADES DEL REPRESENTANT (en cas d haver-n hi) Nom i cognoms DNI / NIF /NIE/ Passaport Adreça Codi Postal Municipi Província Telèfon mòbil Telèfon Adreça electrònica ADREÇA A EFECTES DE COMUNICACIONS / NOTIFICACIONS Les del Sol licitant Les del Representant Altres (Omplir el següent formulari) ALTRES DADES Nom i cognoms DNI / Passaport Adreça Codi Postal Municipi Província Telèfon mòbil Telèfon Adreça electrònica Vull rebre notificacions electròniques relacionades amb aquesta sol licitud Podeu consultar les condicions detallades del servei de comunicacions i notificacions electròniques a l annex 1 d aquest formulari. DADES DE L ESTABLIMENT / ACTIVITAT Nom comercial Referència cadastral (Mes informació a: ) Adreça Telèfon Adreça electrònica Activitat principal Codi CCAE: Altres activitats / activitats secundàries (Descripció)

5 DOCUMENTACIÓ QUE APORTA EL SOL LICITANT Documentació tècnica, presentada en forma de memòria o estudi ambiental requerida per la normativa sobre sorolls, escalfament, contaminació acústica, residus i vibracions i, en tot cas, la que determini la normativa sobre prevenció i control ambiental segons correspongui en funció de les característiques de l establiment i de les activitats a desenvolupar-hi. Document acreditatiu d haver realitzat el control preventiu en matèria d incendis i el certificat de l acte de comprovació favorable en matèria d incendis si es tracta d activitats incloses als annexos 1 o 2 de la Llei 3/2010. Certificat de l acte de comprovació favorable en matèria d incendis emès per una entitat col laboradora de l Administració. Certificat del tècnic responsable de la instal lació que es compleixen els requisits i les condicions de prevenció i de seguretat en matèria d incendis exigides per les normes reguladores de les activitats recreatives i els espectacles públics i per la resta de normes d aplicació. Declaració responsable en matèria de salut alimentària, si és un establiment afectat pel Real Decret Llei 191/2011 (si escau). Còpia del rebut vigent de l assegurança de responsabilitat civil per les quanties mínimes que s indiquen al Decret 112/2010, de 31 d agost, pel qual s aprova el Reglament de la Llei 11/2009, de 6 de juliol. Llicències, autoritzacions o concessions relatives a utilització o aprofitament de béns del domini públic quan aquest no sigui municipal. Altra documentació: DOCUMENTACIÓ QUE OBRA EN PODER DE L AJUNTAMENT Llicència o comunicació relativa a l exercici de l activitat. Referència: Llicència o comunicació d obres. Referència acreditativa d'haver-la obtingut: Llicències, autoritzacions o concessions relatives a utilització o aprofitament de béns del domini públic municipal, si escau. Referència a la seva sol licitud: DECLARO RESPONSABLEMENT Que es realitzarà una modificació no substancial en l activitat identificada en aquesta comunicació, la qual s està exercint sota l empara del corresponent i vigent títol d intervenció legalment requerit. Que, d acord amb el disposat a l Ordenança d intervenció municipal en espectacles, al Decret 112/2010, de 31 d agost o la resta de normes d aplicació, el nou espectacle o la nova activitat recreativa amb la que es vol modificar la llicència no està sotmès a requeriments addicionals als exigits inicialment, i no es tracta tampoc, d una modificació substancial, d acord amb el que disposa el Codi tècnic de l edificació. Per tal de dur a terme el nou espectacle o activitat, compleixo els requisits establerts per la normativa vigent, disposo de la documentació acreditativa corresponent i em comprometo a mantenir-ne el compliment durant el seu desenvolupament. Que les dades consignades en aquesta comunicació són certes, així com tota la documentació que s adjunta, i que estic obligat a comunicar qualsevol nova variació que pugui produir-se d ara en endavant.

6 Que disposo de la pòlissa o el contracte d assegurances o altres garanties que donen cobertura a la responsabilitat de l activitat, si escau. Que en cas d actuar com a representant legal, disposo de tots els poders necessaris per a tramitar aquesta sol licitud i rebre, si escau, les corresponents comunicacions i/o notificacions. AUTORITZO L Ajuntament a verificar les meves dades a altres administracions o organismes per comprovar el compliment de les condicions requerides per a l exercici de l activitat, i que pugui verificar-les durant la seva vigència. EFECTES DE LA PRESENTACIÓ DE LA COMUNICACIÓ La modificació no substancial es durà a terme sota l exclusiva responsabilitat de la persona titular i sense perjudici d haver de disposar dels títols administratius habilitants o controls inicials que, d acord amb la normativa sectorial, siguin preceptius. Aquesta comunicació no atorga a la persona o empresa titular de l activitat, facultats sobre el domini públic, el servei públic o els béns col lectius, ni dóna cobertura e efectes contraris a l ordenament vigent., de/d de 20 Signatura, D acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l informem què les seves dades seran incorporades en el fitxer municipal per a la gestió específica de la seva sol licitud. El Responsable del Fitxer és l Ajuntament de Vilanova del Camí i podrà dirigir-se personalment o per correu convencional a l Oficina del Registre General, per exercir el seus drets d accés, rectificació, cancel lació i oposició de les seves dades personals. IL LMA. SRA. ALCALDESSA DE L AJUNTAMENT DE VILANOVA DEL CAMÍ

COMUNICACIÓ PRÈVIA DE MODIFICACIÓ NO SUBSTANCIAL D UN ESTABLIMENT I/O D UN ESPECTACLE O ACTIVITAT RECREATIVA

COMUNICACIÓ PRÈVIA DE MODIFICACIÓ NO SUBSTANCIAL D UN ESTABLIMENT I/O D UN ESPECTACLE O ACTIVITAT RECREATIVA COMUNICACIÓ PRÈVIA DE MODIFICACIÓ NO SUBSTANCIAL D UN ESTABLIMENT I/O D UN ESPECTACLE O ACTIVITAT RECREATIVA Fitxa del tràmit Nom del tràmit: Comunicació prèvia de modificació no substancial d un establiment

Más detalles

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA Sol licitant Sr. Sra. Nom/Raó social: Doc. identificatiu: Representant Nom: Doc. identificatiu: Dades per a notificacions Adreça electrònica: Telèfon mòbil: Titular de l adreça: Adreça (en cas de ser pers.

Más detalles

COMUNICACIÓ PRÈVIA DE MODIFICACIÓ NO SUBSTANCIAL D UNA ACTIVITAT AMB EFECTES SOBRE LES PERSONES O EL MEDI AMBIENT

COMUNICACIÓ PRÈVIA DE MODIFICACIÓ NO SUBSTANCIAL D UNA ACTIVITAT AMB EFECTES SOBRE LES PERSONES O EL MEDI AMBIENT COMUNICACIÓ PRÈVIA DE MODIFICACIÓ NO SUBSTANCIAL D UNA ACTIVITAT AMB EFECTES SOBRE LES PERSONES O EL MEDI AMBIENT Fitxa del tràmit Nom del tràmit: Descripció: Organisme Competent/Responsable: Àrea tramitadora:

Más detalles

Annex I. Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit d Eivissa per a l any 2017

Annex I. Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit d Eivissa per a l any 2017 Annex I Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit 1. AJUDES QUE SE SOL LICITEN Concepte Quantia 2. DADES DE LA PERSONA AMB DISCAPACITAT Cognoms i nom DNI / NIE

Más detalles

entitat sense ànim de lucre agrupació de persones físiques o jurídiques Dades del President de l entitat o representant del sol licitant:

entitat sense ànim de lucre agrupació de persones físiques o jurídiques Dades del President de l entitat o representant del sol licitant: MODEL DE SOL LICITUD DE SUBVENCIÓ Nom de la convocatòria/subvenció directa: Dades del sol licitant: Tipologia: Sol licitant 1 : particular entitat sense ànim de lucre agrupació de persones físiques o jurídiques

Más detalles

MODEL - SOL LICITUD DE TRANSMISSIÓ DE LLICÈNCIA

MODEL - SOL LICITUD DE TRANSMISSIÓ DE LLICÈNCIA MODEL - SOL LICITUD DE TRANSMISSIÓ DE LLICÈNCIA 1. DADES DEL TRANSMITENT I TITULAR ACTUAL DE L ACTIVITAT Dades del titular: Representant: Adreça de notificacions: Adreça Telèfon Fax E-mail 2. DADES DE

Más detalles

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS Ernest Valls Ajuntament de Tortosa LLEI 3/1998 És la nova Llei d Intervenció Integral de l Administració Ambiental, transposició de la Directiva Europea IPPC,

Más detalles

Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm CVE-DOGC-B ANExO 1. Disposiciones

Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm CVE-DOGC-B ANExO 1. Disposiciones 22187 ANExO 1 22188 22189 22190 22191 22192 22193 22194 ANExO 2 22195 22196 22197 22198 22199 22200 ANExO 3 Autoliquidació de la taxa per emissió de segona certificació i testimoniatge de sentències i

Más detalles

INSTRUCCIONS DE PRESENTACIÓ

INSTRUCCIONS DE PRESENTACIÓ INSTRUCCIONS DE PRESENTACIÓ SUBVENCIONS DIRIGIDES A L IMPULS DE PROJECTES I ACTIVITATS D'INTERÈS PÚBLIC I/O D UTILITAT SOCIAL D ÀMBIT COMARCAL. CONVOCATÒRIA EXERCICI 2018 1. Les sol licituds, amb la documentació

Más detalles

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS Descripció El Registre Municipal d Associacions de Cunit té per objecte facilitar el coneixement del nombre i naturalesa de les associacions existents al municipi, les

Más detalles

SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016

SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016 SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016 MODELS DE DOCUMENTACIÓ PER SOL LICITAR SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRENCIA COMPETITIVA ADREÇADES AL FOMENT D INICIATIVES I PROPOSTES CULTURALS

Más detalles

major d edat, amb DNI núm... actuant en nom propi/o en representació de

major d edat, amb DNI núm... actuant en nom propi/o en representació de ENDERROC PARCIAL O TOTAL D EDIFICIS INCLOSOS EL CATÀLEG DEL POUM SOL LICITUD LLICÈNCIA D OBRES MAJORS model instància LMA 7 En/na major d edat, amb DNI núm... actuant en nom propi/o en representació de.

Más detalles

LLICÈNCIES AMBIENTALS MUNICIPALS

LLICÈNCIES AMBIENTALS MUNICIPALS LLICÈNCIES AMBIENTALS MUNICIPALS ESQUEMA DE LA PRESENTACIÓ Necessitat de la llicència municipal Breu introducció històrica Marc normatiu Tipus d autorització municipal Llicència ambiental Règim de comunicació

Más detalles

COGNOMS / APELLIDOS NOM / NOMBRE DNI / NIE DOMICILI (CARRER / PLAÇA I NÚMERO) / DOMICILIO (CALLE / PLAZA Y NÚMERO)

COGNOMS / APELLIDOS NOM / NOMBRE DNI / NIE DOMICILI (CARRER / PLAÇA I NÚMERO) / DOMICILIO (CALLE / PLAZA Y NÚMERO) AJUNTAMENT DE LA NUCIA AYUNTAMIENTO DE LA NUCIA A DADES DEL SOL LICITANT DATOS DEL SOLICITANTE SOL LICITUD AJUDA ECONÒMICA CENTRE DE DIA LA NUCIA SOLICITUD AYUDA ECONÓMICA CENTRO DE DIA LA NUCIA COGNOMS

Más detalles

Sol licitud per a l inscripció al REC. Sr./Sra., amb document nacional d identitat núm., veí/veïna de/d, amb domicili a, que actua

Sol licitud per a l inscripció al REC. Sr./Sra., amb document nacional d identitat núm., veí/veïna de/d, amb domicili a, que actua Sol licitud per a l inscripció al REC Sr./Sra., amb document nacional d identitat núm., veí/veïna de/d, amb domicili a, que actua en nom propi en representació de/d com acredita mitjançant el poder que

Más detalles

Llei 9/2014 de la seguretat industrial dels establiments, les instal lacions i els productes Nou Procediment de tramitació

Llei 9/2014 de la seguretat industrial dels establiments, les instal lacions i els productes Nou Procediment de tramitació Llei 9/2014 de la seguretat industrial dels establiments, les instal lacions i els productes Nou Procediment de tramitació Octubre 2014 Canal Empresa és el portal de la Generalitat adreçat a les empreses,

Más detalles

DOCUMENTS A ADJUNTAR EN EL COMPTE JUSTIFICATIU (segons l article12 de les bases).

DOCUMENTS A ADJUNTAR EN EL COMPTE JUSTIFICATIU (segons l article12 de les bases). COMPTE JUSTIFICATIU Subvenció per a la millora, rehabilitació i nova implementació d establiments comercials, de restauració, d oficines-serveis i d activitats tradicionals i artesania situats a peu de

Más detalles

El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades

El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades Rodrigo Radovan - Global Business Development Manager Industrial Services TÜV Rheinland International Foment del Treball Nacional

Más detalles

SOL LICITUD DE SUBVENCIÓ. Línia IV: Creació Millora

SOL LICITUD DE SUBVENCIÓ. Línia IV: Creació Millora SOL LICITUD DE SUBVENCIÓ Formulari PROMO_001 1. DADES DE LA SUBVENCIÓ Línia d'ajuda Línia I : Creació o Millora Línia II Línia III Línia IV: Creació Millora Nucli de realització de les activitats a subvencionar

Más detalles

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES Normes generals de sol licitud: Els formularis s han d emplenar a màquina, ordinador o, si es presenten a mà, en lletra majúscula que sigui clara

Más detalles

NIF NIF. Municipi Municipio Adreça electrònica Dirección electrónica. Municipi Municipio NIF. (mesos) (meses) (mesos) (meses)

NIF NIF. Municipi Municipio Adreça electrònica Dirección electrónica. Municipi Municipio NIF. (mesos) (meses) (mesos) (meses) SOL LICITUD PERMÍS D INSTAL LACIÓ I OBRES ACTIVITATS SUBJECTES A PERMÍS D INSTAL LACIÓ/PERMÍS D INSTAL LACIÓ I OBRES (art. 37 i 38) SOLICITUD PERMISO DE INSTALACIÓN Y OBRAS ACTIVIDADES SUJETAS A PERMISO

Más detalles

PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT

PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT - gener de 2017 ÍNDEX I. Introducció 1 II. Quina experiència laboral es valora? 2 III. Quan s ha de sol licitar? 2 IV. Com se sol licita?

Más detalles

LLICÈNCIA AMBIENTAL. Nom i cognoms/ Raó social DNI/CIF Telèfon. Adreça Localitat Codi Postal. Representant Legal (en el cas de societats)

LLICÈNCIA AMBIENTAL. Nom i cognoms/ Raó social DNI/CIF Telèfon. Adreça Localitat Codi Postal. Representant Legal (en el cas de societats) LLICÈNCIA AMBIENTAL Nom i cognoms/ Raó social DNI/CIF Telèfon Adreça Localitat Codi Postal Representant Legal (en el cas de societats) DNI SOL.LICITA: Que de conformitat amb el que establix l article 48

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 TAXA D ACTIVITATS I D'INTERVENCIO INTEGRAL DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 TAXA D ACTIVITATS I D'INTERVENCIO INTEGRAL DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL Article 1 Fonament i naturalesa En ús de les facultats concedides per l article 106 de la Llei 7/1985, de 2 d abril, Reguladora de les bases del règim

Más detalles

SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A LA REPARACIÓ I PINTURA DE LES FAÇANES D EDIFICIS D HABITATGES A VILA-SECA

SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A LA REPARACIÓ I PINTURA DE LES FAÇANES D EDIFICIS D HABITATGES A VILA-SECA SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A LA REPARACIÓ I PINTURA DE LES FAÇANES D EDIFICIS D HABITATGES A VILA-SECA SOL LICITANT: NOM NIF REPRESENTANT: NOM NIF DADES PER A NOTIFICACIONS: Titular de l adreça: Adreça:

Más detalles

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA Sol licitant Sr. Sra. Nom/Raó social: Doc. identificatiu: Representant Nom: Doc. identificatiu: Dades per a notificacions Adreça electrònica: Telèfon mòbil: Titular de l adreça: Adreça (en cas de ser pers.

Más detalles

ANNEX I INSTÀNCIA. Sr./Sra...amb DNI..., en qualitat de.. de l entitat..., i actuant en representació d aquesta,

ANNEX I INSTÀNCIA. Sr./Sra...amb DNI..., en qualitat de.. de l entitat..., i actuant en representació d aquesta, ANNEX I SUBVENCIONS PER AL MANTENIMENT Y DESENVOLUPAMENT 1 INSTÀNCIA Sr./Sra....amb DNI..., en qualitat de.. de l entitat..., i actuant en representació d aquesta, EXPOSA: Que coneix la convocatòria d

Más detalles

DADES DE LA PERSONA SOL LICITANT/BENEFICIARI: pare/mare tutor/a legal. NIF/NIE: Nom: Cognom1: Cognom2: Adreça: Municipi: Codi postal:

DADES DE LA PERSONA SOL LICITANT/BENEFICIARI: pare/mare tutor/a legal. NIF/NIE: Nom: Cognom1: Cognom2: Adreça: Municipi: Codi postal: MODEL CCM1.AIMS 2018/2019 (pel sol licitant) SOL LICITUD D AJUT INDIVIDUAL DE MENJADOR (ESCRIVIU EN MAJÚSCULES) DADES DE LA PERSONA SOL LICITANT/BENEFICIARI: pare/mare tutor/a legal NIF/NIE: Nom: Cognom1:

Más detalles

MODELS EXPEDIENT: CASAP 1/14

MODELS EXPEDIENT: CASAP 1/14 MODELS EXPEDIENT: CASAP 1/14 SOL LICITUD D ADMISSIÓ DADES DEL LICITADOR Nom de la raó social Adreça CP Població DADES DE LA PERSONA SOL LICITANT Nom i cognoms DOCUMENTACIÓ APORTADA Sobre A Documentació

Más detalles

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER A SOL LICITAR UN PERMÍS D ACTIVITATS

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER A SOL LICITAR UN PERMÍS D ACTIVITATS DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER A SOL LICITAR UN PERMÍS D ACTIVITATS Instància degudament emplenada. Sol licitud paral lela de llicència municipal d obres per adequació del local. Sol licitud de compatibilitat

Más detalles

SOL.LICITUD D'ALTA A L'AJUDA ECONÒMICA D'ORFENESA (AEO)

SOL.LICITUD D'ALTA A L'AJUDA ECONÒMICA D'ORFENESA (AEO) SOL.LICITUD D'ALTA A L'AJUDA ECONÒMICA D'ORFENESA (AEO) Assegurança de vida col lectiva de Vida Temporal Anual Renovable amb VidaCaixa. Pòlissa núm.: 814.068 Prenedor: Mútua del Personal de la Caixa N

Más detalles

LA ORDENANÇA MUNICIPAL D ACTIVITATS I D INTERVENCIÓ INTEGRAL DE L ADMINISTRACIÓ AMBIENTAL DE BARCELONA (OMAIIAA).

LA ORDENANÇA MUNICIPAL D ACTIVITATS I D INTERVENCIÓ INTEGRAL DE L ADMINISTRACIÓ AMBIENTAL DE BARCELONA (OMAIIAA). LA ORDENANÇA MUNICIPAL D ACTIVITATS I D INTERVENCIÓ INTEGRAL DE L ADMINISTRACIÓ AMBIENTAL DE BARCELONA (OMAIIAA). Aprovada pel plenari del consell Municipal de l abril de 2001. Publicada a maig de 2001.

Más detalles

COMUNICACIÓ DE CANVI DE TITULARITAT D ACTIVITATS

COMUNICACIÓ DE CANVI DE TITULARITAT D ACTIVITATS COMUNICACIÓ DE CANVI DE TITULARITAT D ACTIVITATS Els camps amb un asterisc són obligatoris () DADES DEL SOL LICITANT /INTERESSAT Nom i cognoms / Raó Social DNI / NIF /NIE/ Passaport Adreça Codi Postal

Más detalles

ORDENANÇA MUNICIPAL REGULADORA D ACTIVITATS SUBJECTES AL RÈGIM DE COMUNICACIÓ EN L ÀMBIT TERRITORIAL DEL MASNOU

ORDENANÇA MUNICIPAL REGULADORA D ACTIVITATS SUBJECTES AL RÈGIM DE COMUNICACIÓ EN L ÀMBIT TERRITORIAL DEL MASNOU ORDENANÇA MUNICIPAL REGULADORA D ACTIVITATS SUBJECTES AL RÈGIM DE COMUNICACIÓ EN L ÀMBIT TERRITORIAL DEL MASNOU EXPOSICIÓ DE MOTIUS La present ordenança respon a la necessitat d adequar-se al nou marc

Más detalles

LOGO LLEI PCAA. Xavier Nicolau, Cap de l OGAU de Barcelona

LOGO LLEI PCAA. Xavier Nicolau, Cap de l OGAU de Barcelona LOGO LLEI PCAA Xavier Nicolau, Cap de l OGAU de Barcelona Index 1 - MARC NORMATIU BÀSIC 2 - FONAMENTS DE LA LLEI 3/1998 3 ADEQUACIONS/INCORPORACIONS 4 PRINCIPALS INNOVACIONS 5 ELS NOUS ANNEXOS 1- MARC

Más detalles

DECLARACIÓ RESPONSABLE ACTIVITAT PERMANENT DECLARACIÓN RESPONSABLE ACTIVIDAD PERMANENTE. Municipi Municipio Adreça electrònica Dirección electrónica

DECLARACIÓ RESPONSABLE ACTIVITAT PERMANENT DECLARACIÓN RESPONSABLE ACTIVIDAD PERMANENTE. Municipi Municipio Adreça electrònica Dirección electrónica DECLARACIÓ RESPONSABLE ACTIVITAT PERMANENT DECLARACIÓN RESPONSABLE ACTIVIDAD PERMANENTE DADES DEL TITULAR DE L ACTIVITAT/ DATOS DEL TITULAR DE LA ACTIVIDAD Nom i Llinatges o Raó social Nombre y Apellidos

Más detalles

ATENCIÓ SOCIAL I A LA DEPENDÈNCIA

ATENCIÓ SOCIAL I A LA DEPENDÈNCIA ATENCIÓ SOCIAL I A LA DEPENDÈNCIA Rev. 15/11/2013 Pàg. 1 de 9 1. DADES DEL MEMBRE COL LEGIAT NOM COGNOMS NIF DATA DE NAIXEMENT ADREÇA POBLACIÓ PROVÍNCIA CODI POSTAL TELÈFON PARTICULAR TELÈFON MÒBIL CORREU

Más detalles

Declaració de béns patrimonials Registre d interessos de l Ajuntament de L Hospitalet

Declaració de béns patrimonials Registre d interessos de l Ajuntament de L Hospitalet Data d anotació 1. Dades de la persona declarant 1r cognom 2n cognom Nom NIF 2. Càrrec Regidor/Regidora Personal directiu, eventual i/o funcionaris amb habilitació nacional. Especificació del càrrec: 3.

Más detalles

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA Sol licitant Nom: Representant Nom: Dades per a notificacions Titular de l adreça: Adreça: Municipi: CP: Telèfon fix: Fax: Telèfon mòbil: Adreça electrònica: Vull rebre notificacions a través d e-notum:

Más detalles

PRÀCTIQUES EXTERNES EN ELS CENTRES, ESTRUCTURES O SERVEIS DE LA URV

PRÀCTIQUES EXTERNES EN ELS CENTRES, ESTRUCTURES O SERVEIS DE LA URV ACORD D ASSIGNACIÓ DE L ESTUDIANT i Acord núm. Atès el RD 1791/2010, de 30 de desembre, pel qual s'aprova l'estatut de l'estudiant Universitari, el RD 592/2014, de 11 de juliol, sobre programes de cooperació

Más detalles

IBAN - ENTITAT - OFICINA - D.C. - NÚM. DE COMPTE

IBAN - ENTITAT - OFICINA - D.C. - NÚM. DE COMPTE AUTORITZACIÓ DE DOMICILIACIÓ BANCÀRIA (Només en el cas que no les tinguem) En compliment de la nova Llei 16/2009 de Serveis de Pagaments de 13/11/2009, en/na i NIF com a titular del compte bancari, autoritzo

Más detalles

PROCEDIMENT INSCRIPCIÓ AL REGISTRE DE SOL LICITANTS D HPO

PROCEDIMENT INSCRIPCIÓ AL REGISTRE DE SOL LICITANTS D HPO Pàgina: 1 / 5 ÍNDEX: 1. OBJECTE 2. ABAST 3. REFERÈNCIES 4. DEFINICIONS 5. RESPONSABILITATS 6. DESENVOLUPAMENT 7. DOCUMENTS I REGISTRES 8. HISTÒRIC DE MODIFICACIONS Procediment aprovat pel Director de Promoció

Más detalles

MEMBRES ELECTES: Ajuntament de Granollers Càrrec: Alcalde X. Partit Judicial de Granollers. Data pressa possession: 13/06/2015 Mandat :

MEMBRES ELECTES: Ajuntament de Granollers Càrrec: Alcalde X. Partit Judicial de Granollers. Data pressa possession: 13/06/2015 Mandat : Declaració d incompatibilitats i activitats que proporcionen o poden proporcionar ingresos econòmics dels regidors, regidores i alts càrrecs de la corporació municipal MEMBRES ELECTES: Nom i cognoms: JOSEP

Más detalles

BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017.

BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017. BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017. L article 57.1 del Decret 336/1988, de 17 d octubre, pel que

Más detalles

Sol licitud d'obertura de comerç o indústria Procediment ordinari

Sol licitud d'obertura de comerç o indústria Procediment ordinari Govern d'andorra Sol licitud d'obertura de comerç o indústria Procediment ordinari Procediment simplificat 1. Dades de la persona que sol licita NIA: Nom i cognoms del representant legal: Voleu rebre la

Más detalles

SOL LICITUD D AJUTS PER A L ADQUISICIÓ DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR

SOL LICITUD D AJUTS PER A L ADQUISICIÓ DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR SOL LICITUD D AJUTS PER A L ADQUISICIÓ DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR Dades de la persona sol licitant (pare, mare, tutor/a legal) Nom: Cognoms: NIF / NIE: Telèfon fix: Telèfon mòbil: Adreça (Nom de la

Más detalles

1- Tràmits de companyia: s anomena tràmits de companyia a aquelles actuacions que cal fer per donar d alta o modificar els contractes d accés.

1- Tràmits de companyia: s anomena tràmits de companyia a aquelles actuacions que cal fer per donar d alta o modificar els contractes d accés. NOTA ACLARIDORA SOBRE LA DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER EFECTUAR ELS TRÀMITS ASSOCIATS A LES INSTAL LACIONS DE BAIXA TENSIÓ DAVANT DE LES EMPRESES DISTRIBUÏDORES ELÈCTRIQUES Aquesta nota sintetitza els criteris

Más detalles

DADES PERSONALS. Carnet de conduir (marcar opció): A1 / A / B / C1 / C / D1 / D Vehicle propi: SI / NO. Domicili: Codi Postal:

DADES PERSONALS. Carnet de conduir (marcar opció): A1 / A / B / C1 / C / D1 / D Vehicle propi: SI / NO. Domicili: Codi Postal: Nº REGISTRE: DATA: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Jo amb D.N.I. vaig presentar CV en l anterior convocatòria

Más detalles

Sol licitud de modificació de comerç o indústria

Sol licitud de modificació de comerç o indústria Govern d'andorra Sol licitud de modificació de comerç o indústria Procediment ordinari Procediment simplificat 1. Dades de la persona que sol licita Nom i cognoms o raó social: NIA: Nom i cognoms del representant

Más detalles

OFERTA PÚBLICA D OCUPACIÓ 2017 (Llegiu les instruccions al dors)

OFERTA PÚBLICA D OCUPACIÓ 2017 (Llegiu les instruccions al dors) Registre d entrada ANNEX 2 INSTÀNCIA OFERTA PÚBLICA D OCUPACIÓ 2017 (Llegiu les instruccions al dors) SOL LICITUD D ADMISSIÓ AL CONCURS - OPOSICIÓ PER LA PROVISIÓ DE 9 PLACES DE TECNICS/QUES AGRÍCOLES

Más detalles

MANUAL. d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació. PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH

MANUAL. d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació. PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH MANUAL d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació de la sol licitud licitud de subvencions per Obres PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH Barcelona, 1 de Setembre

Más detalles

Tàrrega, 20 de febrer de 2013 REQUISITS I AUTORITZACIONS PER A LA COMERCIALITZACIÓ DE MEDICAMENTS VETERINARIS

Tàrrega, 20 de febrer de 2013 REQUISITS I AUTORITZACIONS PER A LA COMERCIALITZACIÓ DE MEDICAMENTS VETERINARIS Tàrrega, 20 de febrer de 2013 REQUISITS I AUTORITZACIONS PER A LA COMERCIALITZACIÓ DE MEDICAMENTS VETERINARIS Eva Soler Sellés Veterinària Servei d Alimentació Animal i Seguretat de la Producció Ramadera

Más detalles

SOL LICITUD ACTIVITAT

SOL LICITUD ACTIVITAT SOL LICITUD D ACTIVITAT 1/2 1.1. Persona sol licitant / Organitzadora de l activitat En/na En qualitat de Entitat: Domicili: Mòbil: Telèfon fix: Correue: Disposa d assegurança, en vigor, de responsabilitat

Más detalles

Impost sobre béns immobles: SOL LICITUD DE REBUT PARTIT

Impost sobre béns immobles: SOL LICITUD DE REBUT PARTIT Impost sobre béns immobles: OL LICITUD D RBUT PARTIT OL LICITANT: Telèfon Adreça correu electrònic Fax DCLARO: 1.- Que sóc titular, conjuntament amb les persones que seguidament identifico, de l immoble

Más detalles

1. Emplenar totes les dades de la persona que reclama, entenent que només pot reclamar qui ha comprat el producte o ha contractat el servei, és a dir:

1. Emplenar totes les dades de la persona que reclama, entenent que només pot reclamar qui ha comprat el producte o ha contractat el servei, és a dir: INSTRUCCIONS PER EMPLENAR UNA SOL LICITUD D ARBITRATGE: 1. Emplenar totes les dades de la persona que reclama, entenent que només pot reclamar qui ha comprat el producte o ha contractat el servei, és a

Más detalles

Codi GIA: Dades de l entitat Raó social NIF Núm. de cens. Nom de la via Número Número bis Bloc Escala Planta. Població Província Codi postal

Codi GIA: Dades de l entitat Raó social NIF Núm. de cens. Nom de la via Número Número bis Bloc Escala Planta. Població Província Codi postal Segell registre d entrada Sol licitud de modificació de dades en el Registre de centres i entitats de formació del Servei Públic d Ocupació de Catalunya (Ordre TRE/338/2008, de 4 de juliol. DOGC 5171,

Más detalles

La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades. Ismael Cerdà

La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades. Ismael Cerdà La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades Confidencialitat Principi ètic en virtut del qual un metge no pot revelar cap informació obtinguda en el curs de l'assistència

Más detalles

PROJECTES D OBRES Informe d Idoneïtat Tècnica de Barcelona

PROJECTES D OBRES Informe d Idoneïtat Tècnica de Barcelona 21 de Novembre de 2011 CONFERÈNCIA David Jiménez Serveis Tècnics CETIB Ordenança Reguladora dels Procediments d Intervenció Municipal en les Obres (ORPIMO) (va entrar en vigor l 1 d Octubre de 2011) Què

Más detalles

ANNEX 4 A la proposta de dictamen de data , Models Registre d Interessos REGISTRE ESPECIAL DE BÉNS PATRIMONIALS

ANNEX 4 A la proposta de dictamen de data , Models Registre d Interessos REGISTRE ESPECIAL DE BÉNS PATRIMONIALS Registre Especial de Béns Patrimonials Secretaria General ANNEX 4 A la proposta de dictamen de data 20.5.2015, Models Registre d Interessos REGISTRE ESPECIAL DE BÉNS PATRIMONIALS (DECLARACIÓ DE BÉNS I

Más detalles

DECLARACIÓ RESPONSABLE D UNA ACTIVITAT INNÒCUA

DECLARACIÓ RESPONSABLE D UNA ACTIVITAT INNÒCUA Ver. 2016-1 DECLARACIÓ RESPONSABLE D UNA ACTIVITAT INNÒCUA TITULAR Cognoms, nom o raó social: Població: Província: Codi Postal: Adreça: Núm: Pis: DNI/NIF/CIF: Tel.: Tel. mòbil: Fax: correu electrònic per

Más detalles

Nom Primer cognom Segon cognom. Número de passaport Número de NIE Localitat de naixement País de naixement País de nacionalitat

Nom Primer cognom Segon cognom. Número de passaport Número de NIE Localitat de naixement País de naixement País de nacionalitat Generalitat de Catalunya Departament de Benestar Social i Família Núm. d expedient Any Sol licitud d informe d arrelament social (Procediment regulat en el Reial decret 557/2011, de 20 d abril) 1. Dades

Más detalles

Guia per sol licitar el certificat al. Registre Central de Delinqüents Sexuals

Guia per sol licitar el certificat al. Registre Central de Delinqüents Sexuals Guia per sol licitar el certificat al Registre Central de Delinqüents Sexuals Què és el Registre de Delinqüents Sexuals? El registre és una base de dades on s inclouen totes les dades que conté el Registre

Más detalles

ANNEX 4 ACTUALITZACIÓ ANUAL DE DADES DE L ENTITAT 2016

ANNEX 4 ACTUALITZACIÓ ANUAL DE DADES DE L ENTITAT 2016 Segell de registre INSTÀNCIA ESPECÍFICA PER A LA SOL LICITUD DE SUBVENCIONS EXTRAORDINÀRIES PER PART DE L AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA DE GRAMENET PER A PROJECTES DESTINATS A FOMENTAR EL CIRCUIT DE COMERÇ

Más detalles

APLICATIU DE GESTIÓ D INFORMACIÓ D ACTIVITATS (GIA) Oficina d Activitats i Urbanisme

APLICATIU DE GESTIÓ D INFORMACIÓ D ACTIVITATS (GIA) Oficina d Activitats i Urbanisme APLICATIU DE GESTIÓ D INFORMACIÓ D ACTIVITATS (GIA) Oficina d Activitats i Urbanisme GIA: principals característiques El Gestor d'informació d'activitats (GIA) és un aplicatiu informàtic amb tecnologia

Más detalles

CLUB MARITIM CUBELLES ANNEX 1 DOCUMENT SOL LICITUD INGRÈS DE SOCI / SÒCIA o ACTUALITZACIÓ DE DADES DE SOCI / SÒCIA Amb compliment del capítol segon article 6è dels Estatuts de l Entitat Esportiva Club

Más detalles

La normativa i la regulació dels abocaments. Jornada tècnica sobre els aspectes mediambientals de les almàsseres

La normativa i la regulació dels abocaments. Jornada tècnica sobre els aspectes mediambientals de les almàsseres La normativa i la regulació dels abocaments Jornada tècnica sobre els aspectes mediambientals de les almàsseres Departament d Autoritzacions d Abocaments Dimecres, 14 d abril de 2010 1 Què és un abocament

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Direcció General de Dret i d'entitats Jurídiques

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Direcció General de Dret i d'entitats Jurídiques Resolució per la qual s'inscriu i es classifica el grup d interès Universitat Internacional de Catalunya, Fundació Privada en el Registre de grups d interès de Catalunya Fets 1. La senyora Maria José Font

Más detalles

PROCEDIMENT DE TRAMITACIÓ PER A LA SOL LICITUD DE LES SUBVENCIONS. Alta de l expedient: OBTENCIÓ DE L INFORME D IDONEÏTAT

PROCEDIMENT DE TRAMITACIÓ PER A LA SOL LICITUD DE LES SUBVENCIONS. Alta de l expedient: OBTENCIÓ DE L INFORME D IDONEÏTAT PROCEDIMENT DE TRAMITACIÓ PER A LA SOL LICITUD DE LES SUBVENCIONS Alta de l expedient: OBTENCIÓ DE L Procediment que cal seguir per a la tramitació de tot l expedient ALTA DE L EXPEDIENT 1 OBTENCIÓ DOCUMENTACIÓ

Más detalles

ANNEX 2 A la proposta de dictamen de data , Models Registre d Interessos (DECLARACIÓ DE BÉNS I PATRIMONI) Nom i cognoms...

ANNEX 2 A la proposta de dictamen de data , Models Registre d Interessos (DECLARACIÓ DE BÉNS I PATRIMONI) Nom i cognoms... Registre d Interessos Secretaria General ANNEX 2 A la proposta de dictamen de data 20.5.2015, Models Registre d Interessos REGISTRE D INTERESSOS. SECCIÓ 2ª BÉNS PATRIMONIALS (DECLARACIÓ DE BÉNS I PATRIMONI)

Más detalles

REGISTRE D INTERESSOS SECCIÓ 2ª BÉNS PATRIMONIALS MEMBRES ELECTES. Nom i cognoms. Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2

REGISTRE D INTERESSOS SECCIÓ 2ª BÉNS PATRIMONIALS MEMBRES ELECTES. Nom i cognoms. Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2 Annex II MEMBRES ELECTES Nom i cognoms Regidor/a Ajuntament Partit judicial DNI Mandat representatiu Anys: / Llista electoral Adreça CP Població Província Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2 TIPUS DE

Más detalles

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts En aquesta data, el President de l Organisme Autònom Local Agència Tributària de Sabadell, ha aprovat el D E C R E T 7 6 2 / 2012 amb n. Ag. 104/2012, que diu el següent: Atès que la presidència en data

Más detalles

SÓC UNA PERSONA ESTRANGERA QUE VULL FER UN TRÀMIT I NO SÉ QUIN ÉS AQUEST TRÀMIT VULL CONTRACTAR UN TREBALLADOR/A ESTRANGER/A

SÓC UNA PERSONA ESTRANGERA QUE VULL FER UN TRÀMIT I NO SÉ QUIN ÉS AQUEST TRÀMIT VULL CONTRACTAR UN TREBALLADOR/A ESTRANGER/A SÓC UNA PERSONA ESTRANGERA QUE VULL FER UN TRÀMIT I NO SÉ QUIN ÉS AQUEST TRÀMIT VULL CONTRACTAR UN TREBALLADOR/A ESTRANGER/A VULL CONTRACTAR UN TREBALLADOR/A ESTRANGER/A LA PERSONA QUE VULL CONTRACTAR

Más detalles

PLOPD-05 ATENCIÓ DE DRETS ARCO. L objecte d aquest document és establir un protocol per a l atenció dels

PLOPD-05 ATENCIÓ DE DRETS ARCO. L objecte d aquest document és establir un protocol per a l atenció dels Pàgina 1 de 16 1. OBJECTE L objecte d aquest document és establir un protocol per a l atenció dels anomenats drets ARCO. 2. ABAST Aquest procediment afecta totes les conselleries de l Administració de

Más detalles

ANNEX 1. MODEL DE SOL LICITUD

ANNEX 1. MODEL DE SOL LICITUD ANNEX 1. MODEL DE SOL LICITUD SEGELL REGISTRE GENERAL SOL LICITUD DE SUBVENCIÓ 1. DADES DE LA SUBVENCIÓ Codi de la convocatòria Regidoria/Servei Nom de l actuació per a la que se sol licita la subvenció

Más detalles

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE:

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: 1. Dades personals persona o entitat SOL LICITANT /Datos Personales persona o entidad SOLICITANTE Entitat sol licitant/ Entidad solicitante: NIF Domicili/Domicilio:

Más detalles

Àrea d Hisenda i Gestió Municipal

Àrea d Hisenda i Gestió Municipal Àrea d Hisenda i Gestió Municipal Girona, 27 de juny de 2012 Regidoria d Hisenda i Règim Interior 1. Reorganització de l administració i de la gestió El nou govern ha reestructurat l'organització municipal

Más detalles

Verificació i control d activitats comunicades

Verificació i control d activitats comunicades Verificació i control d activitats comunicades! Ajuntament Sant Celoni Anna Comella Munmany Advocada! Diputació de Barcelona - Maig 2014 Art. 84ter LBRL (redacció donada per la Ley 2/2011, de Economia

Más detalles

INFORME O CERTIFICADO URBANÍSTICO (URBA-01)

INFORME O CERTIFICADO URBANÍSTICO (URBA-01) INFORME O CERTIFICADO URBANÍSTICO (URBA-01) PROCEDIMIENTO El objeto del procedimiento es informar a los ciudadanos de la normativa de edificación y usos, establecida en el PGOU, Plan General de Ordenación

Más detalles

D acord amb els termes previstos en la Llei 7/1985, de 2 d abril, Reguladora de Bases de Règim Local, i en el seu cas, en la legislació autonòmica.

D acord amb els termes previstos en la Llei 7/1985, de 2 d abril, Reguladora de Bases de Règim Local, i en el seu cas, en la legislació autonòmica. ORDENANÇA REGULADORA DE LA CREACIÓ, MODIFICACIÓ I SUPRESSIÓ DE FITXERS DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL DE L AJUNTAMENT DE MONISTROL DE MONTSERRAT (Exp. 19/13) Article 1. Fonaments legals Vist l article 20

Más detalles

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Revisió 3 Data d aprovació 23.12.2009 Edició Desembre

Más detalles

Perfil lectura i biblioteca escolar

Perfil lectura i biblioteca escolar ENSENY. PÚBLIC PNÚM. 684 MARÇ 2016 Perfil lectura i biblioteca escolar 1. Identificació del lloc de treball 1.1 Cossos docents del lloc: Funcionaris de carrera, en pràctiques i personal interí 1.2 Especialitats

Más detalles

SOL LICITUD DE SUBVENCIÓ AJUT COMPLEMENTARI INDIVIDUAL

SOL LICITUD DE SUBVENCIÓ AJUT COMPLEMENTARI INDIVIDUAL SOL LICITUD DE SUBVENCIÓ AJUT COMPLEMENTARI INDIVIDUAL (PER A LA INSTAL LACIÓ DE L'ASCENSOR I/O PER ALTRES ACTUACIONS: PROGRAMA COHESIÓ SOCIAL) Dades de la persona sol licitant Autorització de tots els

Más detalles

DADES PERSONALS DNI-NIF Primer cognom Segon cognom Nom. Adreça. Municipi Codi Postal Telèfon 1 Telèfon 2

DADES PERSONALS DNI-NIF Primer cognom Segon cognom Nom. Adreça. Municipi Codi Postal Telèfon 1 Telèfon 2 SOL LICITUD D ADMISSIÓ DEL CONCURS OPOSICIÓ MITJANÇANT LA PROMOCIÓ INTERNA D UNA PLAÇA DE SERGENT DE POLICIA LOCAL DE VANDELLÒS I L HOSPITALET DE L INFANT DADES DE LA CONVOCATÒRIA Concurs oposició lliure

Más detalles

PETICIÓ DE REGISTRE COL LEGIAL DE SOCIETAT PROFESSIONAL

PETICIÓ DE REGISTRE COL LEGIAL DE SOCIETAT PROFESSIONAL PETICIÓ DE REGISTRE COL LEGIAL DE SOCIETAT PROFESSIONAL A LA DEMARCACIÓ DE... DEL COL.LEGI D ARQUITECTES DE CATALUNYA núm....,i DNI núm.... Com a membres de l entitat...amb CIF núm....,constituïda a...el...davant

Más detalles

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES Normes generals de sol licitud: Els formularis s han d emplenar a màquina, ordinador o, si es presenten a mà, en lletra majúscula que sigui clara

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Direcció General de Dret i d'entitats Jurídiques

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Direcció General de Dret i d'entitats Jurídiques Resolució per la qual s'inscriu i es classifica el grup d interès Associació Coordinadora Mentoria Social en el Registre de grups d interès de l Administració de la Generalitat i del seu sector públic

Más detalles

Sol licitud de subvencions al pagament del lloguer

Sol licitud de subvencions al pagament del lloguer Convocatòria 2017 Sol licitud de subvencions al pagament del lloguer 1. Dades de la persona sol licitant i titular del contracte de lloguer Nom i cognoms: Data de naixement: DNI/NIF/NIE: Autoritzo a consultar

Más detalles

REGISTRE A LES DIRECCIONS PROVINCIALS DE L INSS PER A L APLICACIÓ DE LA CLÀUSULA DE SALVAGUARDA DE JUBILACIÓ ANTICIPADA I PARCIAL

REGISTRE A LES DIRECCIONS PROVINCIALS DE L INSS PER A L APLICACIÓ DE LA CLÀUSULA DE SALVAGUARDA DE JUBILACIÓ ANTICIPADA I PARCIAL REGISTRE A LES DIRECCIONS PROVINCIALS DE L INSS PER A L APLICACIÓ DE LA CLÀUSULA DE SALVAGUARDA DE JUBILACIÓ ANTICIPADA I PARCIAL Per a acollir-se a la clàusula de salvaguarda del Reial Decret-Llei 5/2013

Más detalles

FITXA CURRÍCULUM. Jornada de treball desitjat (marcar opció): Total / Parcial

FITXA CURRÍCULUM. Jornada de treball desitjat (marcar opció): Total / Parcial Nº REGISTRE: DATA: FITXA CURRÍCULUM Lloc sol licitat: Referència: Ha presentat CV en l anterior convocatòria: Jornada de treball desitjat (marcar opció): Total / Parcial Matí / Tarda/ Indiferent Motiu

Más detalles

INFORME O CERTIFICADO URBANÍSTICO (URBA-01)

INFORME O CERTIFICADO URBANÍSTICO (URBA-01) INFORME O CERTIFICADO URBANÍSTICO (URBA-01) PROCEDIMIENTO El objeto del procedimiento es informar a los ciudadanos de la normativa de edificación y usos, establecida en el PGOU, Plan General de Ordenación

Más detalles

SOLICITUD DE CERTIFICADO DE HABITABILIDAD Y EMPADRONAMIENTO PARA LA REAGRUPACIÓN FAMILIAR DE EXTRANJEROS (URBA-08)

SOLICITUD DE CERTIFICADO DE HABITABILIDAD Y EMPADRONAMIENTO PARA LA REAGRUPACIÓN FAMILIAR DE EXTRANJEROS (URBA-08) SOLICITUD DE CERTIFICADO DE HABITABILIDAD Y EMPADRONAMIENTO PARA LA REAGRUPACIÓN FAMILIAR DE EXTRANJEROS (URBA-08) PROCEDIMIENTO Procedimiento por el cual el Ayuntamiento certifica las condiciones adecuadas

Más detalles

PERMÍS DE TINENÇA DE FALCONERIA REGISTRE D'OCELLS DESTINATS A LA FALCONERIA

PERMÍS DE TINENÇA DE FALCONERIA REGISTRE D'OCELLS DESTINATS A LA FALCONERIA PERMÍS DE TINENÇA DE FALCONERIA REGISTRE D'OCELLS DESTINATS A LA FALCONERIA S'entén per falconeria l'ensinistrament d'ocells rapinyaires, amb la finalitat de fer los volar lliurement i/o caçar. Per poder

Más detalles

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA Sol licitant Sr. Sra. Nom/Raó social: Doc. identificatiu: Representant Nom: Doc. identificatiu: Dades per a notificacions Adreça electrònica: Telèfon mòbil: Titular de l adreça: Adreça (en cas de ser pers.

Más detalles

Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat

Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat Ordenança Reguladora núm. 49/2018 Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat Article 1. Principis Generals...2 Article 2. Objecte... 2 Article 3. Obligats

Más detalles

Perfil lectura i biblioteca escolar

Perfil lectura i biblioteca escolar ENSENY. PÚBLIC PNÚM. 684 MARÇ 2016 Perfil lectura i biblioteca escolar 1. Identificació del lloc de treball 1.1 Cossos docents del lloc: Funcionaris de carrera, en pràctiques i personal interí 1.2 Especialitats

Más detalles

CERTIFICAT TÈCNIC PER A LA POSADA EN FUNCIONAMENT D'ACTIVITAT, O MODIFICACIÓ

CERTIFICAT TÈCNIC PER A LA POSADA EN FUNCIONAMENT D'ACTIVITAT, O MODIFICACIÓ Espai reservat per a ús administratiu ÀREA D URBANISME I MEDI AMBIENT CERTIFICAT TÈCNIC PER A LA POSADA EN FUNCIONAMENT D'ACTIVITAT, O MODIFICACIÓ Dades del/ de la tècnic/a competent Nom i cognoms NIF/NIE

Más detalles