PROGRAMA DE XARXA DE LLIBRES

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "PROGRAMA DE XARXA DE LLIBRES"

Transcripción

1 PROGRAMA DE XARXA DE LLIBRES FAMÍLIES QUE JA PERTANYEN A XARXA DE LLIBRES L alumnat participant en el programa de banc de llibres durant el curs no haurà de presentar cap sol licitud per a participar en el banc de llibres , ja que aquesta condició es manté, excepte si exerceix el seu dret de renúncia. 2017, és a dir, s ha de tornat el LOT COMPLET (prestats i comprats). Recordeu que han d estar forrats i en bon estat. Enllaç al Formulari: Heu d omplir el Formulari de Lliurament de Llibres i entregar-lo junt a TOTS els llibres del curs a6-aa42-00bfccbac7bb Els llibres de text i el Formulari de Lliurament s entregaran dins d una bossa que porte el NOM de l alumne/a, indicant el CURS i GRUP, en les següents dates: L alumnat amb TOTES LES ASSIGNATURES APROVADES, els entregarà el dia 16 DE JUNY a la Biblioteca del centre amb horari de a h. L alumnat amb ALGUNA ASSIGNATURA SUSPESA i haja de presentar-se a les proves extraordinàries, els entregarà el dia 30 DE JUNY a la Biblioteca del centre amb horari de 10:00 a 13:00 h. 2. FAMÍLIES QUE NO PERTANYEN A XARXA DE LLIBRES I VOLEN PARTICIPAR EN EL PROPER CURS. Heu d omplir la Sol licitud de participació de Banc de Llibres (tramitar telemàticament) del següent enllaç, abans del 20 de juny i dur 2 còpies al centre: Heu de seguir el mateix procediment que les famílies que ja pertanyen a Xarxa de Llibres (explicat al punt 1).

2 XARXA LLIBRES I BANC LLIBRES HORARI: 30 JUNY DE 10 A 13h 3 JULIOL DE 10 A 13h 4 JULIOL DE 10 A 13 5 JULIOL DE 10 A 13h i de 18 A 20 h LLOC: BIBLIOTECA DEL CENTRE

3 NORMES D'ÚS I CONSERVACIÓ DELS MATERIALS CURRICULARS DEL BANC DE LLIBRES Atenent a la normativa publicada des de Conselleria, a través de la qual s'exigeix al Centre l'elaboració d'un conjunt de normes pròpies sobre l'ús i conservació dels materials curriculars, s estableix que: Per a famílies i alumnes 1. Els manuals es protegiran mitjançant l'ús de cobertes protectores. 2. Les dades de l'alumne / a s'han de posar amb un adhesiu sobre la coberta protectora. 3. Abans d'iniciar cada unitat didàctica la família revisarà que el llibre de text o material curricular estigui degudament esborrat. 4. Les activitats amb bolígraf o colors es realitzaran en el quadern d'exercicis i no es faran sobre el llibre de text o manual curricular, encara que aquests habilitin espais per a la realització d'exercicis. 5. Les activitats sobre el llibre de text només es podran realitzar quan ho indiqui el docent i sempre usant llapis. 6. El subratllat sempre s'ha de fer amb llapis. Queda prohibit qualsevol altre material. 7. Els materials curriculars s'hauran de tornar, dins dels terminis establerts pel Centre, nets, esborrats i sense etiquetes. El lliurament es farà dins d'una bossa clarament identificada amb el nom, cognoms i curs de l'alumne / a. El Centre tindrà present en el procés de recollida que alguns dels materials han estat ja utilitzats abans de l'entrada en vigor d'aquesta normativa. En cas d encomanar-los a l AMPA podeu acudir els dies 3, 4, i 5 de juliol en horari de 10:00 a h i fer la reserva depositant 10 a conter per llibre.

4 NORMES D'ÚS I CONSERVACIÓ DELS MATERIALS CURRICULARS DEL BANC DE LLIBRES Atenent a la normativa publicada des de Conselleria, a través de la qual s'exigeix al Centre l'elaboració d'un conjunt de normes pròpies sobre l'ús i conservació dels materials curriculars, s estableix que: Per a famílies i alumnes 1. Els manuals es protegiran mitjançant l'ús de cobertes protectores. 2. Les dades de l'alumne / a s'han de posar amb un adhesiu sobre la coberta protectora. 3. Abans d'iniciar cada unitat didàctica la família revisarà que el llibre de text o material curricular estigui degudament esborrat. 4. Les activitats amb bolígraf o colors es realitzaran en el quadern d'exercicis i no es faran sobre el llibre de text o manual curricular, encara que aquests habilitin espais per a la realització d'exercicis. 5. Les activitats sobre el llibre de text només es podran realitzar quan ho indiqui el docent i sempre usant llapis. 6. El subratllat sempre s'ha de fer amb llapis. Queda prohibit qualsevol altre material. 7. Els materials curriculars s'hauran de tornar, dins dels terminis establerts pel Centre, nets, esborrats i sense etiquetes. El lliurament es farà dins d'una bossa clarament identificada amb el nom, cognoms i curs de l'alumne / a. El Centre tindrà present en el procés de recollida que alguns dels materials han estat ja utilitzats abans de l'entrada en vigor d'aquesta normativa. En cas d encomanar-los a l AMPA podeu acudir els dies 3, 4, i 5 de juliol en horari de 10:00 a h i fer la reserva depositant 10 a conter per llibre.

5 LLIBRES DE TEXT 1r ESO ASSIGNATURA TITOL/EDITORIAL ISBN MÚSICA Un món de sons A - TABARCA XARXA BILOGIA/GEOLOGIA SANTILLANA XARXA MATEMÀTIQUES SM XARXA GEOGRAFIA/HISTÒRIA VICENS VIVES XARXA CASTELLÀ ANAYA XARXA VALENCIÀ BROMERA XARXA ANGLÉS NEW GO AHEAD A1 STANLEY PUBLISHING COMPRAR VALORS ÈTICS DIÁLOGO XARXA RELIGIÓ - - SENSE LLIBRE ED. PLÀSTICA - - SENSE LLIBRE FRANCÉS LIVRE (LLIBRE) / SM XARXA CAHIER (QUADERN) / SM COMPRAR CULTURA CLÀSSICA PENDENT En cas d encomanar-los a l AMPA podeu acudir els dies 3, 4, i 5 de juliol en horari de 10:00 a h i fer la reserva depositant 10 a conter per llibre.

6 LLIBRES DE TEXT 2n ESO ASSIGNATURA TITOL/EDITORIAL ISBN MÚSICA Un món de sons B - TABARCA XARXA FÍSICA I QUÍMICA SANTILLANA XARXA MATEMÀTIQUES SM XARXA GEOGRAFIA/HISTÒRIA VICENS VIVES XARXA CASTELLÀ ANAYA XARXA VALENCIÀ BROMERA XARXA ANGLÉS NEW GO AHEAD A1+ STANLEY PUBLISHING COMPRAR VALORS ÈTICS DIÁLOGO XARXA RELIGIÓ - - SENSE LLIBRE ED. PLÀSTICA OBSERVAR IMAGINAR EXPRESSAR SANDOVAL EDICIONES COMPRAR FRANCÉS LIVRE (LLIBRE) / SM XARXA CAHIER (QUADERN) / SM COMPRAR CULTURA CLÀSSICA CASALS XARXA En cas d encomanar-los a l AMPA podeu acudir els dies 3, 4, i 5 de juliol en horari de 10:00 a h i fer la reserva depositant 10 a conter per llibre.

7 LLIBRES DE TEXT 3r ESO ASSIGNATURA TITOL/EDITORIAL ISBN MÚSICA BIOLOGIA / GEOLOGIA Un món de sons C TABARCA XARXA SANTILLANA XARXA FÍSICA I QUÍMICA SANTILLANA XARXA MATEMÀTIQUES APLICADES / SM ACADÈMIQUES / SM XARXA GEOGRAFIA/HISTÒRIA VICENS VIVES XARXA CASTELLÀ ANAYA XARXA VALENCIÀ BROMERA XARXA ANGLÉS NEW GO AHEAD A2 STANLEY PUBLISHING COMPRAR VALORS ÈTICS DIÁLOGO XARXA RELIGIÓ - - SENSE LLIBRE ED. PLÀSTICA - - SENSE LLIBRE FRANCÉS LIVRE (LLIBRE) / SM XARXA CAHIER (QUADERN) / SM COMPRAR CULTURA CLÀSSICA - DOSSIER COMPRAR En cas d encomanar-los a l AMPA podeu acudir els dies 3, 4, i 5 de juliol en horari de 10:00 a h i fer la reserva depositant 10 a conter per llibre.

8 LLIBRES DE TEXT 4t ESO ASSIGNATURA TITOL/EDITORIAL ISBN MÚSICA Un món de sons D TABARCA XARXA CIENCIAS APLICADAS A LA ACTIVIDAD PROFESIONAL SANTILLANA XARXA BIOLOGIA/GEOLOGIA XARXA FÍSICA I QUÍMICA SANTILLANA XARXA MATEMÀTIQUES APLICADES / SM ACADÈMIQUES / SM XARXA GEOGRAFIA/HISTÒRIA VICENS VIVES XARXA CASTELLÀ ANAYA XARXA VALENCIÀ BROMERA XARXA ANGLÉS NEW GO AHEAD B1 STANLEY PUBLISHING COMPRAR ECONOMIA SANTILLANA XARXA LATÍN SABER HACER XARXA VALORS ÈTICS DIÁLOGO XARXA RELIGIÓ - - SENSE LLIBRE ED. PLÀSTICA - - SENSE LLIBRE FILOSOFIA DIÁLOGO XARXA LIVRE (LLIBRE) / SM XARXA FRANCÉS CAHIER (QUADERN) / SM COMPRAR CULTURA CLÀSSICA - DOSSIER COMPRAR En cas d encomanar-los a l AMPA podeu acudir els dies 3, 4, i 5 de juliol en horari de 10:00 a h i fer la reserva depositant 10 a conter per llibre.

9 1r DIRECCIÓ CUINA: LLIBRES DE TEXT CCFF Procesos de preelaboración y conservación en cocina. Ed. Altamar ISBN: Procesos de elaboración culinaria. Ed. Altamar ISBN: Seguridad e higiene en la manipulación de alimentos. Ed. Paraninfo ISBN: n DIRECCIÓ CUINA: Gastronomía, alimentación y nutrición. Ed. Síntesis ISBN: r CUINA I GASTRONOMIA: Preelaboración y conservación de alimentos. Ed. Altamar ISBN: Técnicas culinarias. Ed: Altamar ISBN: Procesos básicos de pastelería y panadería. Ed. Brief Ediciones ISBN: Seguridad e higiene en la manipulación de alimentos. Ed. Paraninfo ISBN: n CUINA I GASTRONOMIA: Ofertas gastronómicas. Ed. Paraninfo ISBN:

LLIBRES DE TEXT 1r ESO

LLIBRES DE TEXT 1r ESO LLIBRES DE TEXT 1r ESO ASSIGNATURA TITOL/EDITORIAL ISBN BANC MÚSICA Un món de sons A - TABARCA 978-84-8025-394-9 XARXA BILOGIA/GEOLOGIA SANTILLANA 978-84-9058-002-8 XARXA MATEMÀTIQUES SM 978-84-6757-832-4

Más detalles

IES Miquel Peris i Segarra Llibres de text curs 2017/18

IES Miquel Peris i Segarra Llibres de text curs 2017/18 IES Miquel Peris i Segarra Llibres de text curs 2017/18 Recordeu que l'alumnat amb adaptacions curriculars significatives (ACIS) tindrà indicacions al respecte dels llibres que cal comprar. 1 ESO Assignatures

Más detalles

RELACIÓ DE LLIBRES DE TEXT ESO PER AL CURS 2018/2019

RELACIÓ DE LLIBRES DE TEXT ESO PER AL CURS 2018/2019 GENERALITAT VALENCIANA CONSELLERÍA D EDUCACIÓ, INVESTIGACIÓ, CULTURA I ESPORT INSTITUT EDUCACIÓ SECUNDÀRIA GONZALO ANAYA XIRIVELLA VALÈNCIA RELACIÓ DE LLIBRES DE TEXT ESO PER AL CURS 2018/2019 Atenció:

Más detalles

LLISTA DE LLIBRES CURS r d ESO PEV EDITORIAL-ISBN. Geografía i Història. Santillana Voramar ISBN:

LLISTA DE LLIBRES CURS r d ESO PEV EDITORIAL-ISBN. Geografía i Història. Santillana Voramar ISBN: LLISTA DE LLIBRES CURS 2017-2018 1r d ESO ASSIGNATURA GRUP PMAR PIP CASTELLÀ professor Lengua castellana y literatura Ed. Mc Grau Hill Education. ISBN:978-84-481-9632-5 VALENCIÀ Sense llibre Valencià:

Más detalles

LLISTAT LLIBRES CURS 2017/2018 1r ESO

LLISTAT LLIBRES CURS 2017/2018 1r ESO LLISTAT LLIBRES CURS 2017/2018 1r ESO TOTS ELS ALUMNES QUE SIGUEN DE LÍNIA EN VALENCIÀ HAURAN DE COMPRAR-LOS EN EIXA LLENGUA TOT I QUE ACÍ NO ES FAÇA DISTINCIÓ ENTRE UNA LÍNIA O L ALTRA ASSIGNATURA 1r

Más detalles

ALUMNES QUE HAN FET 1r ESO B MATEMÀTIQUES

ALUMNES QUE HAN FET 1r ESO B MATEMÀTIQUES 1r ESO B MATEMÀTIQUES de la prova de recuperació de setembre a l hora especificada per a la matèria Fer tots els exercicis de l'apartat "HAS DE SABER FER" de cadascun dels temes del llibre. 30% quadern

Más detalles

LLIBRES DE TEXT CURS 2013/2014

LLIBRES DE TEXT CURS 2013/2014 LLIBRES DE TEXT CURS 2013/2014 [ELS ALUMNES DE 1r ESO PIP NO COMPRARAN LLIBRES DE TEXT DE CAP ASSIGNATURA FINS QUE AL SETEMBRE ELS DONEN LES INSTRUCCIONS PERTINENTS] ANGLÈS ELS GRUPS PIP (Programa d Incorporació

Más detalles

LLISTAT LLIBRES CURS 2018/2019 1r ESO

LLISTAT LLIBRES CURS 2018/2019 1r ESO 1r ESO TOTS ELS ALUMNES QUE SIGUEN DE LÍNIA EN VALENCIÀ HAURAN DE COMPRAR LOS EN EIXA LLENGUA TOT I QUE ACÍ NO ES FAÇA DISTINCIÓ ENTRE UNA LÍNIA O L ALTRA ASSIGNATURA 1r ESO Matemàtiques Matemáticas (castellano)

Más detalles

LLISTAT LLIBRES CURS 2015/2016 1r ESO

LLISTAT LLIBRES CURS 2015/2016 1r ESO 1r ESO TOTS ELS ALUMNES QUE SIGUEN DE LÍNIA EN VALENCIÀ HAURAN DE COMPRAR-LOS EN EIXA LLENGUA TOT I QUE ACÍ NO ES FAÇA DISTINCIÓ ENTRE UNA LÍNIA O L ALTRA ASSIGNATURA 1r ESO Matemàtiques Matemáticas (castellano)

Más detalles

LLIBRES DE TEXT CURS

LLIBRES DE TEXT CURS LLIBRES DE TEXT CURS 2018-2019 INFORMACIÓ GENERAL - Tot l'alumnat que estiga inclòs en els programes de reforç de pedagogia terapèutica (PT) o compensatòria no haurà de comprar els llibres de de les assignatures

Más detalles

LLIBRES DE TEXT OFICIALS ADOPTATS PER AL CURS ACADÈMIC ÀREA / MATÈRIA EDITORIAL DENOMINACIÓ ISBN VERSIÓ DATA INC *

LLIBRES DE TEXT OFICIALS ADOPTATS PER AL CURS ACADÈMIC ÀREA / MATÈRIA EDITORIAL DENOMINACIÓ ISBN VERSIÓ DATA INC * Etapa : ESO Curs: 1r CURS Matemáticas Resuelve saber hacer 978-84-6801-441-8 C 2016/2017 Matemàtiques Resol saber fer 978-84-9058-001-1 V 2016/2017 Valencià: llengua i lit. Ciències de la Naturalesa Bromera.Txt

Más detalles

LLIBRES DE TEXT CURS IES PARE VITORIA

LLIBRES DE TEXT CURS IES PARE VITORIA PRIMER ESO ASSIGNATURES OBLIGATÒRIES (PRIMER IDIOMA: Anglés o Francés) MATEMÀTIQUES Matemàtiques MÚSICA MUSICA I TEIDE 978-84-307-9673-1 CASTELLÀ LENGUA CASTELLANA Y LITERATURA. 1ESO SANSY 978-84-15721-21-5

Más detalles

SE RECOMIENDA NO COMPRAR LIBROS NI MATERIAL FUNGIBLE HASTA EL COMIENZO DE CURSO

SE RECOMIENDA NO COMPRAR LIBROS NI MATERIAL FUNGIBLE HASTA EL COMIENZO DE CURSO Contenido 1 ESO Editorial Denominación Versión Progra ISBN Biologia i Geologia SANTILLANA Biologia i Geologia Valenciano PEV 9788499723921 Geografia i Història VORAMAR SANTILLANA 2015. GH 1ESO Serie Descobreix.

Más detalles

IES D ALCÀSSER LLISTAT OFICIAL DE LLIBRES DE TEXT ADOPTATS PER AL CURS ACADÈMIC 2016/2017

IES D ALCÀSSER LLISTAT OFICIAL DE LLIBRES DE TEXT ADOPTATS PER AL CURS ACADÈMIC 2016/2017 IES D ALCÀSSER LLISTAT OFICIAL DE LLIBRES DE TEXT ADOPTATS PER AL CURS ACADÈMIC 2016/2017 ELS LLIBRES D AQUEST LLISTAT NOMÉS ELS HAN DE COMPRAR LES FAMÍLIES QUE NO PERTANYEN AL BANC DE LLIBRES. LA RESTA

Más detalles

MATERIA TITULO EDITORIAL AUTOR ISBN AÑO

MATERIA TITULO EDITORIAL AUTOR ISBN AÑO 3r ESO CASTELLÀ BIOLOGIA y GEOLOGIA (PMAR) ÀMBIT CIENTÍFIC LENGUA Y LITERATURA CASTELLANA EDUCACIÓN PLÁSTICA VISUAL Y AV. IAEE BIOLOGÍA Y GEOLOGÍA 3º ESO VICENS VIVES M. Á. Fernández.B. Mingo R. Rodríguez.

Más detalles

científica A principi de curs es donarà una llista de material necessari per desenvolupar l'assignatura. Dibuix Tècnic SANTILLANA

científica A principi de curs es donarà una llista de material necessari per desenvolupar l'assignatura. Dibuix Tècnic SANTILLANA Llibres de text de de Anglès Iniciative 1 Student's Book 978-0-230-48585-3 Macmillan education Biologia i Biologia y geología 978-84-481-8089-8 McGraw Hill Geologia Cultura Cultura científica 978-84-486-0756-2

Más detalles

Col legi La Presentació. Arenys de Mar (Barcelona)

Col legi La Presentació. Arenys de Mar (Barcelona) LLISTAT DE LLIBRES DE 1r de PRIMÀRIA CURS 2018/2019 MATEMÀTIQUES Matemàtiques 1r. Col lecció ISBN 978-84-661-3434-7 CATALANA CASTELLANA LLengua catalana 1r. Col lecció +3 contes ISBN 978-84-661-3432-3

Más detalles

LLIBRES DE TEXT 1r ESO CURS

LLIBRES DE TEXT 1r ESO CURS LLIBRES DE TEXT 1r ESO CURS 2017-2018 Essentiel et Plus 1. Cahier Santillana 9788492729289 2017 C. DE LA NATURA Biología y Geología 1 (Castellano) Editorial Vicens Vives 9788468234564 Biologia i Geologia

Más detalles

ESO PIP-PLURILINGÜE. Llibres de text Libros de texto CURS CURSO Materia Matèria CURS CURSO EDITORIAL ISBN ON TARGET 1: Oxford

ESO PIP-PLURILINGÜE. Llibres de text Libros de texto CURS CURSO Materia Matèria CURS CURSO EDITORIAL ISBN ON TARGET 1: Oxford ON TARGET 1: Oxford 978-0-19-485000-1 Student s book - Workbook 978-0-19-485008-7 Talk Time 1. Editorial Oxford Anglès Pràctic Inglés práctico 978-0-19-4392891 (Student's Book with Audio CD) Castellano:

Más detalles

Ecir--Tabarca- Marfil VALENCIÀ LLENGUA I LITERATURA 1 SM VICENSVIVES VICENSVIVES

Ecir--Tabarca- Marfil VALENCIÀ LLENGUA I LITERATURA 1 SM VICENSVIVES VICENSVIVES LLIBRES DE TEXT 1r ESO C. DE LA NATURA Biología y Geología 1 (Castellano) Editorial Vicens 9788468234564 Vives Biologia i Geologia 1 (Valencià) Editorial Vicens Vives 9788468230948 CIENCIAS SOCIALES. INICIA.

Más detalles

Altres. *Només si s'escull com a 1ª llengua en lloc d'anglès. **Escollir-ne una

Altres. *Només si s'escull com a 1ª llengua en lloc d'anglès. **Escollir-ne una ESO 1 Anglès Succeed in English 1 Student's Book Oxford 978-0-19-4844000 Anglès Succeed in English 1 Work book B Oxford 978-0-19-4844031 Llengua Catalana Llengua catalana i literatura. Barcanova 978-84-489-4673-9

Más detalles

TASQUES DE RECUPERACIÓ I/O CONSOLIDACIÓ PER AL SETEMBRE

TASQUES DE RECUPERACIÓ I/O CONSOLIDACIÓ PER AL SETEMBRE TASQUES DE RECUPERACIÓ I/O CONSOLIDACIÓ PER AL SETEMBRE 2016-17 2n ESO 1. CATALÀ 2n d ESO Els alumnes que no hagin aprovat l'assignatura de LLENGUA CATALANA hauran de presentar-se a l'examen de recuperació

Más detalles

LLISTAT DE LLIBRES DE TEXT CURS 2016/2017

LLISTAT DE LLIBRES DE TEXT CURS 2016/2017 LLISTAT DE LLIBRES DE TEXT CURS NIVELL EDUCATIU: EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA (ESO) ETAPA, CICLE O CURS: PRIMER CURS (LOMCE) BIOLOGIA I GEOLOGIA SM BIOLOGIA I GEOLOGIA 978-84-675-7866-9 Valencià GEOGRAFIA

Más detalles

LLISTA DE LLIBRES DE TEXT Curs r ESO ASSIGNATURA TÍTOL EDITORIAL ISBN CIÈNCIES DE LA

LLISTA DE LLIBRES DE TEXT Curs r ESO ASSIGNATURA TÍTOL EDITORIAL ISBN CIÈNCIES DE LA 1r ESO CIÈNCIES DE LA Ciències de la Naturalesa 978-84-9807-391-1 NATURALESA PLURILINGÜE (sense llibre) CASTELLÀ: LLENGUA I LITERATURA Lengua Castellana y Literatura. Nuevo Juglar 1 Vicens-Vives 978-84-316-9922-2

Más detalles

Llibres de text Curs Libros de texto Curso

Llibres de text Curs Libros de texto Curso Aquells alumnes que tinguen una adaptació curricular significativa ACIS en alguna matèria no han de comprar llibres d eixa matèria. Si teniu dubtes podeu parlar amb les professores psicoterapeutes del

Más detalles

ASSIGNATURA EDITORIAL TÍTOL ISBN FRANCÉS ESSENTIEL ET PLUS CAHIER D EXERCICES

ASSIGNATURA EDITORIAL TÍTOL ISBN FRANCÉS ESSENTIEL ET PLUS CAHIER D EXERCICES LLIBRES DE TEXT CURS ACADÈMIC 2012/2013 CURS: 1r ESO VALENCIÀ BROMERA PRACTIQUES DE LLENGUA I LITERATURA. VALENCIA PRÀCTIC PLUS 978-84-98249552 CASTELLA TEIDE TEIDE LENGUA CASTELLANA 1 (TEXTO, GRAMÀTICA,

Más detalles

SE RECOMIENDA NO COMPRAR LIBROS NI MATERIAL FUNGIBLE HASTA EL COMIENZO DE CURSO

SE RECOMIENDA NO COMPRAR LIBROS NI MATERIAL FUNGIBLE HASTA EL COMIENZO DE CURSO Contenido Editorial Denominación Versión Prog. ISBN Biologia i Geologia SANTILLANA Biologia i Geologia Valencià PEV 9788499723921 Geografia i Història VORAMAR SANTILLANA 2015. GH 1ESO Serie Descobreix.

Más detalles

RELACIÓN DE LIBROS DE TEXTO

RELACIÓN DE LIBROS DE TEXTO RELACIÓN DE LIBROS DE TEXTO (CURSO ACADÉMICO 2016 2017) (Septiembre de 2016) Libros de texto 1ESO Y 1ESO LV (Curso 2016-2017) Todos los libros 2 INGLÉS CASTELLANO, LENGUA Y LITERATURA BIOLOGÍA I GEOLOGÍA

Más detalles

LLIBRES 1r ESO CURS

LLIBRES 1r ESO CURS LLIBRES 1r ESO CURS 2016-2017 Valencià: llengua i literatura Santillana 978-84-980-7926-5 Inglés. Mosaic 1 Student s Boo Oxford 978-01-946-6610-7 Inglés. Mosaic 1 Workbook Oxford 978-01-946-6611-4 Geografia

Más detalles

Llibres de text Curs Libros de texto Curso TÍTULO EDITORIAL ISBN. GEOGRAFÍA E HISTORIA 1º (Cast.)

Llibres de text Curs Libros de texto Curso TÍTULO EDITORIAL ISBN. GEOGRAFÍA E HISTORIA 1º (Cast.) 1º ESO PIP ASIGNATURAS COMUNES TÍTULO EDITORIAL ISBN AÑO IMPLANTACIÓN 1 CASTELLANO LENGUA Y LIT. 1 ANAYA 78-84-667-8772-7 2 CIÈNCIES NAT. Ciències de la Natura 1 Projecte Nova (VAL) ECIR 78-84-826-52-7

Más detalles

LLIBRES DE TEXT - PRIMER CURS ESO - Curs Escolar IES PEDREGUER

LLIBRES DE TEXT - PRIMER CURS ESO - Curs Escolar IES PEDREGUER LLIBRES DE TEXT - PRIMER CURS ESO - Curs Escolar 2018-19 Assignatura Títol Editorial Autor-a ISBN Edició/any Francès La Bande 1:Livre de l'élève + cahier d'activités Santillana Colette Samson 978-84-92729-08-1

Más detalles

Llibres de text Curs escolar

Llibres de text Curs escolar Llibres de text Curs escolar 2018-19 Ensenyança Curs Contingut Editorial Denominació Data d'incorporació Versió Programa ISBN Llibres de text 1r eso Curs escolar 18-19 1 Matemàtiques ED. MATEMÁTICAS 1º.Inicia

Más detalles

LLIBRES 1r ESO. CURS

LLIBRES 1r ESO. CURS LLIBRES 1r ESO. CURS 2018-2019 Valencià: llengua i literatura Llibre 978-84-980-7926-5 Digital 978-84-905-8435-4 Inglés. Advanced think ahead Burlington (Projecte digital facilitat pel centre) Geografia

Más detalles

1r ESO ASSIGNATURES COMUNES ISBN DESCRIPCIÓ EDITORIAL Llengua i literatura catalana Llengua i literatura catalana 1 ESO Ed.

1r ESO ASSIGNATURES COMUNES ISBN DESCRIPCIÓ EDITORIAL Llengua i literatura catalana Llengua i literatura catalana 1 ESO Ed. 1r ESO ASSIGNATURES COMUNES ISBN DESCRIPCIÓ EDITORIAL Llengua i literatura catalana 9788430789818 Llengua i literatura catalana 1 ESO Ed. Teide Lengua y literatura castellana 9788448936136 Lengua castellana

Más detalles

CASTELLÀ SANTILLANA Lengua y literatura Serie Debate. 1º de ESO C. Sense llibre. A determinar en setembre

CASTELLÀ SANTILLANA Lengua y literatura Serie Debate. 1º de ESO C. Sense llibre. A determinar en setembre LLIBRES DE TEXT 1r d'eso IES SERRA D'IRTA 29/07/2015 VALENCIÀ SANTILLANA LLengua i literatura sèrie comunica. Projecte Saber Fer. 978-84-9807-926-5 V CASTELLÀ SANTILLANA Lengua y literatura Serie Debate.

Más detalles

ALUMNES QUE HAN FET 3R ESO A MATEMÀTIQUES

ALUMNES QUE HAN FET 3R ESO A MATEMÀTIQUES MATEMÀTIQUES de la prova de recuperació de setembre a l hora especificada per a la matèria De cada un dels temes següents del teu llibre de text fes un petit resum i fes els exercicis múltiples de cinc

Más detalles

LLISTAT DELS LLIBRES DE TEXT Curs

LLISTAT DELS LLIBRES DE TEXT Curs 1r ESO MATÈRIA NOM DEL LLIBRE EDITORIAL ISBN CATALÀ Llengua catalana i literatura Text-La Galera 978-84-412-2389-9 Lengua castellana y literatura ATÒMIUM 1º ESO Text-La Galera 9788441223912 CASTELLÀ Lectura

Más detalles

NIVELL EDUCATIU / NIVEL EDUCATIVO: SECUNDÀRIA

NIVELL EDUCATIU / NIVEL EDUCATIVO: SECUNDÀRIA LLIBRES DE TEXT ADOPTATS PER AL CURS ACADÈMIC 2015/2016 LIBROS DE TEXTO ADOPTADOS PARA EL CURSO ACADÉMICO 2015/2016 CENTRE / CENTRO: INSTITUT EDUCACIÓ SECUNDÀRIA FONT DE SANT LLUÍS NIVELL EDUCATIU / NIVEL

Más detalles

CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES

CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES Versió 1 Març 2016 1. Consulta de les factures... 3 2.1. Identificació al sistema... 3 2.2. Tipus de consulta que es poden realitzar... 4 2.2.1. Consulta d una única factura....

Más detalles

Sense llibre de text/material preparat per departament

Sense llibre de text/material preparat per departament 1er ESO ASSIGNATURES COMUNES ISBN DESCRIPCIÓ EDITORIAL Llengua i literatura catalana 9788430789818 Llengua i literatura catalana 1 ESO Ed. Teide Lengua y literatura castellana 9788448936136 Lengua castellana

Más detalles

IES FRANCESC DE BORJA MOLL CURS 2017/18 LLIBRES DE TEXT PRIMER ESO grups A B C D

IES FRANCESC DE BORJA MOLL CURS 2017/18 LLIBRES DE TEXT PRIMER ESO grups A B C D LLIBRES DE TEXT PRIMER ESO grups A B C D Llengua Castellana Lengua cast. y lit. 1º ESO: AVANZA. Diversos autores (proyecto saber hacer) 978-84-9047-544-7 Santillana castellà 2016 no Diversos autors (Projecte

Más detalles

Criteris d'avaluació i Recuperació Batxillerat

Criteris d'avaluació i Recuperació Batxillerat Criteris d' i Recuperació Batxillerat Departament: BIOLOGIA I GEOLOGIA: BIOLOGIA CIÈNCIES DE LA 10% Treballs, deures i Examen per avaluacions. TERRA CIÈNCIES PER AL MÓN CONTEMPORANI CLÀSSIQUES: LLATÍ GREC

Más detalles

Informació sobre la targeta T-Família

Informació sobre la targeta T-Família TARGETA T-Família Informació sobre la targeta T-Família Taula de contingut Nova targeta T-Família... 3 Disseny... 4 Àmbit tarifari d aplicació... 4 Sistema d emissió... 5 Reglament d utilització de la

Más detalles

LLIBRES: P-3 D EDUCACIÓ INFANTIL

LLIBRES: P-3 D EDUCACIÓ INFANTIL LLIBRES: P-3 D EDUCACIÓ INFANTIL Nom i Cognoms de l alumne/a: Indiqueu amb un tic els llibres que vulgueu comprar a l escola: EDITORIAL TEKMAN BOOK PACK HEMISFERI P3 Llibre EntusiasMAT.* (Venta exclusiva

Más detalles

CURS ATENCIÓ! llibres. francès (1r / 2n. d ESO) i quins - ELS

CURS ATENCIÓ! llibres. francès (1r / 2n. d ESO) i quins - ELS LLISTAT S DE TEXT I LECTURES OBLIGATÒRIES CURS 2016-2017 INSTITUT BOSC DE MONTJUÏC ATENCIÓ! - L alumnat amb matèries pendents pel setembre hauria de consultar a Direcció abans de comprar els llibres del

Más detalles

LLIBRES DE TEXT 2018/ r BATXILLERAT HUMANÍSTIC

LLIBRES DE TEXT 2018/ r BATXILLERAT HUMANÍSTIC GREC I LLATÍ I LLIBRES DE TEXT 2018/2019 1 r BATXILLERAT HUMANÍSTIC 1 r BATXILLERAT ANGLÉS Key to Batxillerat1. Student s book OXFORD 9780194611053 ANGLÉS Key to Batxillerat 1. Workbook OXFORD 9780194611121

Más detalles

1r ESO Matèria Títol Preu * ( ) ISBN Editorial

1r ESO Matèria Títol Preu * ( ) ISBN Editorial Llibres a comprar a qualsevol de les llibreries de Mataró. 1r ESO Matèria Títol Preu * ( ) ISBN Editorial Llengua catalana i Llengua castellana i Llibre de lectura: Huckleberry Finn Mark Twain 11,35 978-84-307-6272-9

Más detalles

Relació de llibres de text Curs : IES MADINA MAYURQA ( ) (Palma) 1r d'educació secundària obligatòria

Relació de llibres de text Curs : IES MADINA MAYURQA ( ) (Palma) 1r d'educació secundària obligatòria 1r d'educació secundària obligatòria BIOLOGIA I 9788447927982 BIOLOGIA I GEOLOGIA BAULA Llibre de text GEOLOGIA 9788468230276 LCL 1.1, 1.2, 1.3 VICENS VIVES Llibre de text LLENGUA CASTELLANA I 9788467851663

Más detalles

LLIBRES TEXT CURS 2017/ r ESO

LLIBRES TEXT CURS 2017/ r ESO LLIBRES TEXT CURS 2017/2018 1r ESO BIOLOGIA I GEOLOGIA EDUCACIÓ PLÀSTICA, VISUAL I AUDIOVISUAL GEOGRAFIA I HISTÒRIA MATEMÀTIQUES TECNOLOGIES INFORMÀTICA VALORS ÈTICS CULTURA CLÀSSICA INICIACIÓ A l'activitat

Más detalles

LLIBRES TEXT CURS 2018_19. Pàgina 1

LLIBRES TEXT CURS 2018_19. Pàgina 1 IES LEOPOLDO QUEROL DATA PERTANY CURS ASSIGNATURA TÍTOL EDITORIAL ISBN LLENGUA NCORPORACIÓ BANC DE LLIBRES 1 ESO ANGLÉS WAY TO ENGLISH.WORKBOOK 1 BURLINGTON BOOKS 978 99 63 51 63 15 NOU 2018 NO BANC LLIBRES

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d'educació Institut d Educació Secundària Corbera de Llobregat

Generalitat de Catalunya Departament d'educació Institut d Educació Secundària Corbera de Llobregat LLISTAT DE LLIBRES DE TEXT. CURS 2007 2008. 1r ESO Català Llengua catalana i literatura. Projecte 3 punt 16. Ed. Cruïlla. ISBN: 978 84 661 1600 8 Castellà Lengua castellana y literatura. Ed. Teide. ISBN:

Más detalles

LLIBRES DE TEXT IES DE MASSAMAGRELL CURS

LLIBRES DE TEXT IES DE MASSAMAGRELL CURS LLIBRES DE TEXT IES DE MASSAMAGRELL CURS 2013-2014 NOTA INFORMATIVA És molt important no folrar ni posar el nom als llibres fins que el professor no haja donat el vistiplau (especialment en 1r cicle de

Más detalles

1º de E.S.O. (También válido el libro antiguo Essentiel 1)

1º de E.S.O. (También válido el libro antiguo Essentiel 1) Lengua Castellana y 1º de E.S.O. Lengua y 1º ESO McGraW Hill Ed. 2015 COMUNICA 1r D'ESO BROMERA 978-84-4819-633-2 978-84-9026-441-6 Inglés New English in Use. Editorial Burlington 978-99-6351-657-5 Francés.

Más detalles

LIBROS DE TEXTO 2017/2018 1º ESO. MATERIA TÍTULO EDITORIAL ISBN Valencià

LIBROS DE TEXTO 2017/2018 1º ESO. MATERIA TÍTULO EDITORIAL ISBN Valencià 1º ESO Valencià Valencià. Llengua i literatura. Comunica. Bromera 978-84-9026-441-6 Taller de Valencià Material sense determinar Castellano Lengua castellana y Literatura Oxford 978-84-6738-472-7 Taller

Más detalles

Col legi ILLES COLUMBRETES INFANTIL- PRIMÀRIA-ESO BURRIANA

Col legi ILLES COLUMBRETES INFANTIL- PRIMÀRIA-ESO BURRIANA COL LEGI LLIBRES DE TEXT PRIMER D E.S.O. CURS 2016-2017 ÀREA EDITORIAL TÍTOL CASTELLÀ: LLENGUA I LITERATURA SANTILLANA ISBN: 9788468015774 VALENCIÀ SANTILLANA ISBN: 9788498079265 ANGLÉS OXFORD MOSAIC-1

Más detalles

Telèfon de la Secció de Subvencions:

Telèfon de la Secció de Subvencions: 1 ACCÉS A L'APLICACIÓ PER A LA GESTIÓ DEL PROGRAMA BO INFANTIL L'Ordre 27/2016, de 14 de juny, de la Conselleria d'educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual estableixen les bases reguladores

Más detalles

LLISTA DE LLIBRES DE TEXT Curs r ESO

LLISTA DE LLIBRES DE TEXT Curs r ESO ASSIGNATURA CIÈNCIES DE LA NATURALESA CASTELLÀ: LLENGUA I LITERATURA LLENGUA ESTRANGERA.: MATEMÀTIQUES CIÈNCIES SOCIALS, GEOGRAFIA I HISTORIA VALORES ÉTICOS VALORS ÈTICS TÍTOL PIP: Biología y Geología

Más detalles

Instruccions per generar el NIU i la paraula de pas

Instruccions per generar el NIU i la paraula de pas Si ja tens un NIU, no has de tornar-te a registrar. Pots accedir a la inscripció directament. Només has de validar el teu NIU i la teva paraula de pas al requadre que hi ha a la dreta de la pantalla: Si

Más detalles

Llibres de text curs IES Francesc Ribalta

Llibres de text curs IES Francesc Ribalta 1r ESO Anglés Consultar amb el Biologia i Geologia Ciències de la Naturalesa Cultura Clàssica Material del departament Educació Plàstica, Visual i Audiovisual Voramar Santillana 978-84-9972-392-1 Francés

Más detalles

RELACIÓN DE LIBROS DE TEXTO UTILIZADOS PARA CADA UNA DE LAS MATERIAS RELACIÓ DE LLIBRES DE TEXT UTILIZATS PER A CADASCUNA DE LES MATÈRIES 1º ESO

RELACIÓN DE LIBROS DE TEXTO UTILIZADOS PARA CADA UNA DE LAS MATERIAS RELACIÓ DE LLIBRES DE TEXT UTILIZATS PER A CADASCUNA DE LES MATÈRIES 1º ESO : Programa d ensenyament en valencià RELACIÓN DE LIBROS DE TEXTO UTILIZADOS PARA CADA UNA DE LAS S RELACIÓ DE LLIBRES DE TEXT UTILIZATS PER A CADASCUNA DE LES MATÈRIES IES "SAN VICENTE" LOCALIDAD/ LOCALITAT

Más detalles

LLISTAT DELS LLIBRES DE TEXT Curs

LLISTAT DELS LLIBRES DE TEXT Curs 1r ESO MATÈRIA NOM DEL LLIBRE EDITORIAL ISBN CATALÀ LLENGUA CATALANA I LITERATURA TEXT- LA GALERA 978-84-412-2389-9 CASTELLÀ ATÒMIUM 1º ESO TEXT 978-84-412-2391-2 CASTELLÀ Lectura eficaz. Juegos de lectura

Más detalles

! Què és el PEI (Programa d Estudis Integrats per als Ensenyaments Professionals de Música i Dansa)?! A qui està destinat?

! Què és el PEI (Programa d Estudis Integrats per als Ensenyaments Professionals de Música i Dansa)?! A qui està destinat? Què és el PEI (Programa d Estudis Integrats per als Ensenyaments Professionals de Música i Dansa)? A qui està destinat? És un programa de la Conselleria d Educació, Cultura i Universitats, destinat als

Más detalles

LIBROS DE TEXTO 2016/2017 1º ESO. MATERIA TÍTULO EDITORIAL ISBN Valencià

LIBROS DE TEXTO 2016/2017 1º ESO. MATERIA TÍTULO EDITORIAL ISBN Valencià 1º ESO Valencià Valencià. Llengua i literatura. Comunica. Bromera 978-84-9026-441-6 Taller de Valencià Material sense determinar Castellano Lengua castellana y Literatura Oxford 978-84-6738-472-7 Taller

Más detalles

En la compra directa a l'escola se li ha aplicat un 10% de descompte en llibres (no en continguts digitals)

En la compra directa a l'escola se li ha aplicat un 10% de descompte en llibres (no en continguts digitals) 4rt ESO Aquells que vulgueu comprar els llibres a l'escola cal que retorneu el full signat i amb el nom el dia de recollida de notes. Aquell En la compra directa a l'escola se li ha aplicat un 10% de descompte

Más detalles

LLIBRES DE TEXT SECUNDÀRIA

LLIBRES DE TEXT SECUNDÀRIA LLIBRES DE TEXT 2014-2015 SECUNDÀRIA MÚSICA 1r ESO 2n ESO 3r ESO 4t ESO Dóna m el to: llibre de l alumne I. Ed. Pearson Alhambra 205-5608-6 Dóna m el to: llibre de l alumne I I. Ed. Pearson Alhambra 205-5611-6

Más detalles

LLIBRES TEXT 2017/18. Direcció Territorial d Alacant Col legi Públic Santa Catalina Codi: N.I.F. Q C

LLIBRES TEXT 2017/18. Direcció Territorial d Alacant Col legi Públic Santa Catalina Codi: N.I.F. Q C GENERALITAT VALENCIANA Conselleria d Educació Direcció Territorial d Alacant Col legi Públic Santa Catalina Codi: 03007790 N.I.F. Q-0368006-C C/. Sanchis Guarner,s/n 03650 EL PINÓS Telèfon: 966 957 380

Más detalles

1. Per tramitar les llicències federatives temporals, l entitat excursionista pot accedir pel

1. Per tramitar les llicències federatives temporals, l entitat excursionista pot accedir pel PROCEDIMENT DE TRAMITACIÓ DE LA LLICÈNCIA FEDERATIVA TEMPORAL PER L ENTITAT 1. Per tramitar les llicències federatives temporals, l entitat excursionista pot accedir pel web () des de la pestanya Inici

Más detalles

LLIBRES DE TEXT

LLIBRES DE TEXT LLIBRES DE TEXT 2016-2017 BATXILLERAT ASSIGNATURES PRIMER BATXILLERAT SEGON BATXILLERAT MATEMÀTIQUES M1 978-84-682-3206-5 M 2 978-84-682-3611-7 MATEMÀTIQUES Aplicades a les Ciències Socials MS 1 978-84-682-3687-2

Más detalles

ALUMNES QUE HAN FET 2N ESO A MATEMÀTIQUES

ALUMNES QUE HAN FET 2N ESO A MATEMÀTIQUES MATEMÀTIQUES de la prova de recuperació de setembre a l hora especificada per a la matèria Presentació obligatòria dels exercicis del dossier que s entregarà al finalitzar el curs. D aquest treball se

Más detalles

INSTRUCCIONS CLICKEDU

INSTRUCCIONS CLICKEDU INSTRUCCIONS CLICKEDU Aquest és un petit manual d instruccions de la plataforma CLICKEDU que utilitzem a l escola per a la gestió acadèmica de l alumnat. Entreu al web de l escola: www.escolaxarxa.cat,

Más detalles

Llibres de text ESO

Llibres de text ESO Llibres de text ESO 2018-2019 LLIBRES SOCIALITZATS 1r i 2n ESO 3r ESO 4t ESO Llengua Catalana Llengua Castellana Matemàtiques Tecnologia Ciències Socials Ciències de la Naturalesa Anglès (llibre d exercicis

Más detalles

L AMIPA vendrà els llibres els dies 1 i 2 de setembre de 10 a hores i de 16 a 20 hores al mateix institut IES Pla de l Estany.

L AMIPA vendrà els llibres els dies 1 i 2 de setembre de 10 a hores i de 16 a 20 hores al mateix institut IES Pla de l Estany. Curs 2005-2006 L AMIPA vendrà els llibres els dies 1 i 2 de setembre de 10 a 13.30 hores i de 16 a 20 hores al mateix institut IES Pla de l Estany. Curs 1 ESO Déjame solo, Joe! de Ángela Ionescu Biologia

Más detalles

LLIBRES DE TEXT: 1r ESO CURS

LLIBRES DE TEXT: 1r ESO CURS LLIBRES DE TEXT: 1r ESO CURS 2018 2019 ASGNATURA TÍTOL EDITORIAL OBLIG. Any inc. (*en valencià) MATEMATIQUES ISBN: 9788467851472 LENGUA CASTELLANA Y LITERATURA Proyecto: Vigía TEIDE ISBN:978-84-307-8984-9

Más detalles

LLIBRES D EDUCACIÓ SECUNDÀRIA. 1r ESO. Indiqueu amb una X els llibres que vulgueu comprar a l escola: Grup A: Llibres venta exclusiva a l escola

LLIBRES D EDUCACIÓ SECUNDÀRIA. 1r ESO. Indiqueu amb una X els llibres que vulgueu comprar a l escola: Grup A: Llibres venta exclusiva a l escola 1r ESO Nom i Cognoms de l alumne/a: v Indiqueu amb una els llibres que vulgueu comprar a l escola: Grup A: Llibres venta exclusiva a l escola LLIBRES DE BIBLIOTECA Biblioteca a l aula: català/ castellà

Más detalles

- Els alumnes que han aprovat la matèria al juny, podrien llegir el llibre de Johann David Wyss, i fer les activitats corresponents.

- Els alumnes que han aprovat la matèria al juny, podrien llegir el llibre de Johann David Wyss, i fer les activitats corresponents. 1r ESO PER QUE NO M HO DEIES?, de David Nel lo (editorial Cruïlla, col lecció Gran Angular, núm. 82; ISBN 978-84-8286-357-6), i fer-ne el treball seguint les pautes donades a clase amb la fitxa de llegeixin

Más detalles

Sol licitud individual de participació en el banc de llibres i en la 2a fase del Programa Xarxa de Llibres

Sol licitud individual de participació en el banc de llibres i en la 2a fase del Programa Xarxa de Llibres Sol licitud individual de participació en el banc de llibres i en la 2a fase del Programa Xarxa de Llibres ÍNDEX 1. INTRODUCCIÓ..3 2. ACCÉS AL TRÀMIT..3 3. RESOLUCIÓ DE PROBLEMES.9 P: 2 de 12 1. INTRODUCCIÓ

Más detalles

LLISTAT DE LLIBRES DE TEXT 1R ESO Curs 2009/2010

LLISTAT DE LLIBRES DE TEXT 1R ESO Curs 2009/2010 LLISTAT DE LLIBRES DE TEXT 1R ESO Curs 2009/2010 Matèria Llibre Editorial Quadern C. Naturals Ciències de la Naturalesa 1r ESO. Projecte 3 punt 16 ISBN:9788466116060 Cruïlla ATENCIÓ: ELS ALUMNES QUE S

Más detalles

LIBROS TEXTO E.S.O. CURSO 18/19

LIBROS TEXTO E.S.O. CURSO 18/19 LIBROS TEXTO E.S.O. CURSO 18/19 1º ESO TÍTULO LIBRO EDITORIAL ISBN Biología y Geología Biología y Geología SAVIA (Serie Brezo) SM 978-84-675-7599-6 Geografía e Hist. (Valenciano) GH (1.1) (en valencià)

Más detalles

Curs. 1r ESO 2013/14 IES M.ÀNGELS CARDONA. 1r ESO. LI Rev.2 /

Curs. 1r ESO 2013/14 IES M.ÀNGELS CARDONA. 1r ESO. LI Rev.2 / 1r ESO 1r ESO 2013/14 Nou 978-84-678-0095-1 vell Matemàtiques Matemàtiques 1 (Illes Balears) Anaya Català 978-84-667-6018-8 els dos són bons. CCNN Ciències de la natura 1. Illes Balears Anaya Català 978-84-678-0044-9

Más detalles

Català. Recuperacions setembre n d ESO. S2A i S2B

Català. Recuperacions setembre n d ESO. S2A i S2B Català S2A i S2B L alumnat amb l assignatura pendent ha de realitzar obligatòriament el treball que s indica a continuació. Aquesta feina d estiu s ha de lliurar el dia de l examen de setembre per recuperar

Más detalles

LLISTAT LLIBRES DE TEXT I LECTURES OBLIGATÒRIES CURS INSTITUT BOSC DE MONTJUÏC

LLISTAT LLIBRES DE TEXT I LECTURES OBLIGATÒRIES CURS INSTITUT BOSC DE MONTJUÏC LLISTAT LLIBRES DE TEXT I LECTURES OBLIGATÒRIES CURS 2012-2013 INSTITUT BOSC DE MONTJUÏC ATENCIÓ! - L alumnat amb matèries pendents pel setembre hauria de consultar a Direcció abans de comprar els llibres

Más detalles

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol Programa d Activitats de qualitat i amb un alt valor educatiu. Dissenyat, gestionat i portat a terme pels professors i mestres de la pròpia Escola. Alt nivell de coneixement dels alumnes. Continuïtat del

Más detalles

LLISTA DE LLIBRES DE TEXT Curs r ESO ASSIGNATURA TÍTOL EDITORIAL ISBN CIÈNCIES DE LA

LLISTA DE LLIBRES DE TEXT Curs r ESO ASSIGNATURA TÍTOL EDITORIAL ISBN CIÈNCIES DE LA 1r ESO CIÈNCIES DE LA PIV: Ciencias de la Naturaleza Santillana 978-84-9807-512-0 NATURALESA CIÈNCIES SOCIALS, GEOGRAFIA I HISTÒRIA CASTELLÀ: LLENGUA I VALENCIÀ: LLENGUA I LITER. LLENGUA ESTRANG.: ANGLÈS

Más detalles

Emissió de rebuts de matrícula del curs

Emissió de rebuts de matrícula del curs Servei d Estudiants Universitat de València Rebuts de matrícula del curs 2018 2019 Contingut: Emissió de rebuts de matrícula del curs 2018 2019 Consulta de rebuts de matrícula Instruccions per al pagament

Más detalles

Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP

Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP e-mail : Dades de l alumne/a que s inscriu al centre: NOM i COGNOMS Data de naixement Curs que farà a la

Más detalles

LLIBRES SOCIALITZATS i NO SOCIALITZATS Curs

LLIBRES SOCIALITZATS i NO SOCIALITZATS Curs LLIBRES SOCIALITZATS i NO SOCIALITZATS Curs 2017-2018 L escola està adherida al Projecte (reutilització de llibres i material didàctic) i el primer dia de curs facilita als alumnes el llibres de text +

Más detalles

Llista de Llibres Institut Lluís de Requesens

Llista de Llibres Institut Lluís de Requesens Llista de Llibres Institut Lluís de Requesens 17-06-2016 Curs 1 ESO 01.46.63 Llengua catalana 1 ESO Ed.2015. Llibre de l'alumne 9788448936099 Barcanova 41,97 39,87 18,47 23,50 00.51.02 Nuevo Juglar 1 ESO.

Más detalles

GUIA AUTOMATRÍCULA

GUIA AUTOMATRÍCULA GUIA AUTOMATRÍCULA 2014-2015 Coses a tenir en compte abans de començar el procés de matrícula: En aquest aplicatiu el temps d inactivitat és molt curt (uns 15 minuts) per tant si el teniu obert sense fer

Más detalles

LLIBRES DE TEXT SECUNDÀRIA

LLIBRES DE TEXT SECUNDÀRIA LLIBRES DE TEXT 2015-2016 SECUNDÀRIA MÚSICA 1r ESO 2n ESO 3r ESO 4t ESO APUNTS PROFESSOR Dóna m el to: llibre de l alumne I. Ed. Pearson Alhambra 978-84-205-5608-6 Dóna m el to: llibre de l alumne I I.

Más detalles

LLIBRES DE TEXT PER 1r D ESO PER AL CURS 2014/ 2015

LLIBRES DE TEXT PER 1r D ESO PER AL CURS 2014/ 2015 LLIBRES DE TEXT PER 1r D ESO PER AL CURS 2014/ 2015 - ANGLÈS: -Switch 1. Ed. Oxford University Press. - Student Book, ISBN.: 978-0-19-484875-6. - Workbook, ISBN.: 978-0-19-484877-0. -Llengua i Literatura

Más detalles

Llibres de text r ESO. Les línies ombrejades corresponen als llibres que canvien respecte al curs 16-17

Llibres de text r ESO. Les línies ombrejades corresponen als llibres que canvien respecte al curs 16-17 1r ESO Anglés Geografia i Història Biologia i Geologia Castellà - New Burlington Action! 1 (Només Student's book) 978-9963-51-685-8 - Tales from Greek Mythology (ESO 1) Burlington Activity Readers. ISBN

Más detalles

I E S A Z O R Í N BIOLOGÍA Y GEOLOGÍA 1º ESO. BIOLOGIA I GEOLOGIA 1r ESO GEOGRAFIA I HISTÒRIA 1 SECUNDARIA REAL ENGLISH ESO1 STUDENT S BOOK

I E S A Z O R Í N BIOLOGÍA Y GEOLOGÍA 1º ESO. BIOLOGIA I GEOLOGIA 1r ESO GEOGRAFIA I HISTÒRIA 1 SECUNDARIA REAL ENGLISH ESO1 STUDENT S BOOK LIBROS DE TEXTO PARA EL CURSO 2018-2019 I E S A Z O R Í N 1 º E S O BIOLOGÍA Y GEOLOGÍA 9788448607692 Línia en valencià: 9788448606763 BIOLOGÍA Y GEOLOGÍA 1º ESO BIOLOGIA I GEOLOGIA 1r ESO Mc GRAW HILL

Más detalles

Llibres de text ESO

Llibres de text ESO Llibres de text ESO 2017-2018 LLIBRES SOCIALITZATS 1r i 2n ESO 3r ESO 4t ESO Llengua Catalana Llengua Castellana Matemàtiques Tecnologia Ciències Socials Ciències de la Naturalesa Anglès (llibre d exercicis

Más detalles

CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS

CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS 2016-2017 Els períodes lectius d'aquest Màster seran els següents: - El primer quadrimestre es desenvoluparà entre els dies 17 d'octubre de 2016 i 20 de

Más detalles

Per tal d assegurar el currículum adequat de l alumne/a es recomana no comprar els llibres

Per tal d assegurar el currículum adequat de l alumne/a es recomana no comprar els llibres 1r BATXILLERAT Per tal d assegurar el currículum adequat de l alumne/a es recomana no comprar els llibres de les matèries de modalitat, en cas de dubte,fins haver parlat amb Coordinació de Batxillerat

Más detalles