Un any més, les Corts s engalana per la seva Festa Major.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Un any més, les Corts s engalana per la seva Festa Major."

Transcripción

1 Un any més, les Corts s engalana per la seva Festa Major. Xavier Trias Alcalde de Barcelona Enguany la festa s escampa una vegada més amb la força i l empenta del teixit associatiu i amb la col laboració del Districte, per fer d aquests dies un punt de trobada de tots els veïns i veïnes de les Corts i de tothom que hi vulgui participar. Espectacles, concursos, competicions esportives, actuacions infantils, àpats populars, les atraccions, el circ... Tothom pot trobar-hi el seu espai en aquest programa de Festa Major, que s ha pensat perquè hi hagi propostes engrescadores per a totes les edats i per a tots els gustos. Aprofito aquestes línies per expressar el meu sincer agraïment als membres de les comissions de festes i a tothom que s ha implicat en l organització d aquesta Festa Major, pel seu esforç, la seva dedicació i el seu entusiasme. Serà una festa major més participativa que mai per compartir, amb els veïns i les veïnes, moments de goig i il lusió, amb respecte i civisme. La vida al carrer és pròpia de la manera de fer festa a Barcelona. Quan obriu aquest programa descobrireu, com no podria ser d altra manera, que aquest és també el tarannà de la Festa Major de les Corts. Bona Festa Major!

2 Un any mes les Corts celebra una Festa Major on tots esteu convidats a participar d uns dies diferents, distesos, gràcies al treball i l esforç de les moltes persones que són a les entitats veïnals esforçant-se perquè tots gaudim dels actes d aquests dies. Glòria Martin Presidenta del Consell Municipal S acaba un any olímpic en què el record del 92 ha estat molt present. Aquell estiu va ser magnífic, sobretot, a nivell social i humà, uns aspectes que a les Corts tenim molt presents i que es fan més palpables durant una Festa Major, que enguany més que mai, ha de visualitzar l empeny dels barcelonins en superar la crisi, convençuts que Barcelona ha de ser fonamental per aconseguir-ho. D aquí l aposta que fem a les Corts perquè el nostre territori contribueixi i lideri aquest projecte d un millor futur per totes les persones de la nostra ciutat. La Festa Major de les Corts ha de ser el símbol de la imatge de la millor Barcelona a què em refereixo. El seu caràcter plural, facilita que es converteixi en la Festa Major de tothom, la festa de les persones, de les entitats, dels veïns, dels botiguers, des passejants, dels visitants... La Festa Major de tots i per a tots on, estic convençuda, passarem molt bones estones junts. Antoni Vives Regidor del Districte de les Corts Ja estem de Festa Major! Un altre any arriben les festes del Remei per tancar la porta de l estiu i obrir festivament la de la tardor. Els cortsencs tenim aquesta sort: allarguem les flaires estiuenques fins al mes d octubre, i ho fem junts. Obrim doncs festivament la Festa Major d enguany, que ve marcada per esdeveniments que faran que recordem l any 2012 com un any important a la nostra vida col lectiva. Per un costat l actual florida nacional, que fa que el país vibri; per un altre costat, la superació de la crisi, objectiu en el que Barcelona ha d esdevenir l eina clau. En tots dos casos és necessari que tothom hi sigui comptat, i d aquí que l aposta que fem a Les Corts per la inclusió tingui més sentit que mai. Hem pensat i tirarem endavant entre tots una Festa Major que simbolitzarà aquest ser comptat de què us parlo: exposicions culturals de nivell internacional a peu de carrer, àpats populars, actuacions infantils, curses, sardanes, concerts i balls. S ha d anar imposant la Festa de tothom, i no la Festa pensada des dels despatxos municipals. La Festa que pensa en les maneres diferents de passar-ho bé i de celebrar que estem junts, i que junts, treballant després de la Festa, farem un Les Corts millor. Bona Festa Major!

3 Espectacles Esport i jocs DISSABTE h Diada de Natació de les Corts. II Memorial Josep Segarra (insc: info@manyanet.org) Col legi Pare Manyanet 10 h Matí esportiu, amb jocs infantils. C. Esportiu Mpal. Les Corts 10 h Ludicorts 3es jornades de jocs d estratègia, simulació i tauler de les Corts. Casal de l Espiga 10 h V Torneig Special Hoquei sala de les Corts. FC Barcelona (Paideia), RC Polo (CO Les Corts/Moragas), Club Egara (Fupar) i Atlètic Terrassa HC (Centre L Heura). L activitat contarà amb la participació d alguns jugadors de la selecció espanyola d hockey herba a Londres 2012 Pavelló de l Illa 11 h Teatre infantil. La Tresca i la Verdesca A quant va la mel? Jardí del Clot d en Salvi h Fideuà solidària del Partit Popular Pl. Valdívia h Teatre. Més bonica que una vedella a topos. Centre Cívic Joan Oliver - Pere Quart 20 h Tabalada i correfoc unitari. Diables de les Corts, Diables d Ítaca, Republik-a de l Avern i Bocs de Can Rosés, amb colles convidades h Concert coral Liebe. Love. Amor (cançons d amor d arreu del món), amb Tempus Musici, Cor de Cambra de la ICC, i la coral alemanya Deustsche Welle Chor Església Ntra. Sra. del Remei DIUMENGE 7 10 h Matí esportiu amb jocs infantils. C. Esportiu Mpal. Les Corts 10 h 2a Cursa Solidària En marxa per la paràlisi cerebral. Av. Sant Ramon Nonat 10 h Ludicorts 3es jornades de jocs d estratègia, simulació i tauler de les Corts. Casal de l Espiga 10 h Matí de Festa Major. Diagonal / Joan Güell (Pedralbes Centre), plantada de gegants. Cercavila (11 h) fins a pl. Comas, i ball de gegants. 11 a 20 h Esport i lleure familiar tallers, jocs cooperatius, escacs gegants, campionat de botifarra... Joan Güell i Europa

4 11.30 h Festa Les Corts Coopera Vestim el món, ballem al món, amb les entitats de cooperació Pl. Concordia 12 h Taller de circ Cia. Passabarret Europa h Pregó de Festa Major, a càrrec del Molt Honorable Senyor Jordi Pujol. 13 h Flashmob per la inclusió. Commemoració del Dia Mundial de Salut Mental. 14 h Dinar popular de CiU (cal tiquet) Pl. Ignasi Barraquer 18 h Teatre Els savis de Vilatriste. Centre Cívic Les Corts 18 h Jocs de taula de tot el món Centre Cívic Joan Oliver - Pere Quart 18 h Selva Humana Circ Parade Capsules de circ Europa h Concert de la Banda Municipal de Barcelona. Europa 20 h Homenatge a les entitats i Premis Cortsencs de l any. Europa h Dones&Co. Acció de presentació del projecte h Dansa tribal i fusió amb Makosh Corp. & The makoshettes h Dansa teatre amb la Cia. Roberto G. Alonso Agua al higo y pera al vino. 21 h Espectacle aeri amb la Cia. Kopfüber. Dolors Masferrer / Les Corts 21 h Concert d orgue Església Ntra. Sra. del Remei h Mapping Les Corts Les Corts batega amb tu, projecció monumental sobre la façana de la Seu. 22 h Ball, amb l orquestra La Chata. Europa A LES CORTS Un nou concepte de cèl lula urbana, que dóna una nova dimensió a la planificació de l espai públic i a la mobilitat urbana. A les Corts tindrà el cor a la cruïlla dels carrers Joan Güell i Europa amb un tou d activitats: - Circuit de bicicletes - Espais esportius de volei, bàdminton, tennis, futbito, bàsquet, estels... - Taller de circ - Cistella solidària - Ball tradicional, xaranga i rondalla de València - Tallers infantils de màscares i pintures facials - Ludoteques - Concerts musicals, balls... I un volgut homenatge a les entitats i als cortsencs de l any.

5 DILLUNS 8 18 h Inauguració curs de l Aula de Cultura Les Corts Est. Conferència del Molt Honorable Sr. Jordi Pujol: La nostra actualitat. Concert amb Helena Satué DIMARTS h Sac de rondalles. Com el Vallès no hi ha res. Biblioteca de Can Rosés 18 h Pintura de cares, amb l escola de maquillatge Montserrat Fajardo. Pg. Manuel Girona, h Xerrada: El món del Barça. Centre Cívic Les Corts h Dansa clàssica, amb l escola de dansa Centre de Dansa de Catalunya (CDC). Pl. Mirall de Pedralbes dimecres h Concurs de pintura ràpida. Estudi Pedralbes (Dr. Ferran, 24) h. Cia. Psirc Acrometria. Pl. Mirall de Pedralbes 18 h Skate Pl. Sol de Baix h Xocolatada Pl. Mirall de Pedralbes h Taula rodona, accions per minimitzar diferències entre persones. Teatre, Ella, la lluita per complir un desig. Commemorant el Dia Mundial de la Salut Mental. Centre Cívic Les Corts 19 h Xerrada: T interesa. Conèixer Les Corts. Les botigues i els comerços de Les Corts. Biblioteca de Can Rosés 20 h Havaneres, amb el Grup Rem h Concert de swing amb l orquestra The Fig Pickers, Eva Fernández i les ballarines Marcos Agote & Friends. Pl. Mirall de Pedralbes 21 h Jazz a Can Deu, amb Free Spirits Big Band. DIJOUS h L escola dansa 11 h Campionat de billar. Partida final. Casal de gent gran Sant Ramon 17 h Traca i hissada de senyera al campanar. 17 h Jocs amb Espai familiar i Centre Obert Les Corts - Sants. Benavent 17 h XocoFoc, amb els Diables i els Timbalers d Ítaca. Tallers, carretillada i xocolatada.

6 17.30 h Animació infantil i xocolatada, amb Oriol Canals h Tallers de descoberta. Festa Major: una festa sostenible. Biblioteca de Can Rosés 18 h Construccions amb canya. (insc: recursosplataforma@gmail.com) 18 h Màgia, amb la Cia. El Petit Mag Mag@cia n. Biblioteca Miquel Llongueras 18 h Xocolatada Gent Gran. Casal de Gent Gran Sant Ramon h Nit de cançó francesa amb els Cors infantils del Liceu Francès, l Eric Carpentier (21 h) i Anna Roig i l ombre de ton chien (22.30 h). 20 h Havaneres, De l Eden a l Havana amb Ictineu. Rom cremat (amb tiquet) h Sopar de festa major, d ERC. Cabestany h Traca de Festa Major 21 h Havaneres i rom cremat (cal tiquet) Benavent 21 h Sopar a la fresca. Lloguer de taula i 6 cadires, 10 (cava d obsequi) h Sopar inici de festa major Les Corts Sud, amb Antonio Garcia Alba (cal tiquet). 22 h Havaneres amb Els Pescadors de l Escala. Mercat de les Corts h Concurs de titius. Anglesola Numància h Concert jove amb Mad Skauts, Caraja s Van i 9 Son) h Ball amb l orquestra Sabor Sabor h Ball amb el conjunt Liberty (fins la 1.30 h) h Concert amb Pepperlant. Versions de The Beatles. 24 h Concert amb Miquel del Roig (cantautor) i PD la Factoria (punxadiscos). Anglesola Numància DIVENDRES 12 8 h 46è Concurs dibuix i pintura ràpida (vegeu bases al web). Carrers i places de les Corts 10 h Melé de petanca Jardins de les Infantes 10 h Botifarrada popular (cal tiquet) 10 h Simultànies d escacs Casal de gent gran Sant Ramon

7 10.30 h 16a Passejada sobre rodes, amb bicicletes i patins a partir de 6 anys, i handbickes, tricicles i tàndems per a persones amb discapacitat. (inscrip: Decathlon i C. Esportiu Les Corts) De pl. Comas a pl. Sol de Baix 11 h Circuit de jocs i tallers. 11 h. Cia. Bot project Collage 11 h Jocs tradicionals i conta contes amb Xankikipugui. 11 h Mercat d intercanvi i Mostra de cultura popular i tradicional CORRELLENGUA. 11 a 14 h Festa d aigües Jocs de construcció i gimcanes aquàtiques. Parc de la Maternitat 12 h Namusu. Titelles per a infants, amb la compañía Kilalia. 12 h Cercavila amb la Banda de majorettes del Triangle de Sants. Montnegre 12 h Concurs de gossos (inscripció, des de les h) Pl. del Carme h. Cia. Ne me titere pas El circ circumloqui. Benavent h Tallers infantils, amb la Cia. Gamtris. 13 h Xerrada a càrrec de la cooperativa Son Energia. 13 h Vermut popular (cal tiquet) Jardins de les Infantes 13 h Botifarrada popular (cal tiquet). 14 h Dinar popular Benavent 14 h Dinar mediterrani h Dinar popular 15 h Cançó d autor amb Cancionero Rojo i Banderas Rotas. 17 h Xocolatada infantil. 17 h Bingo Popular Jardins de les Infantes 17 h Concert de la Banda Simfònica de les Corts. 17 h Campionat de dominó Benavent 17 h Concurs d acudits Benavent 17 h Berenar infantil amb jocs i activitats. 17 h Xerrada Dia de la hispanitat o dia de la resistència indígena.

8 17 h Xerrada debats i tallers, debats i tallers. Anglesola Numància 18 h Bingo popular 18 h Bollywood, amb Olga i les Mahahivettes. Taller d exhibició. 18 h Concert de la Coral Concòrdia. Montnegre h Ball amb Orchestra Fireluche h Taller creació d hort urbans: (insc: recursosplataforma@gmail.com) h Concert amb l orquestra Salvador Ribas. Jardins de la Maternitat h Ball amb La xaranga del tio Rafa. Montnegre h Teatre amb la Cia. Caçadors d il lusions La Lluna (3 ) Casal de l Espiga 19 h Bingo popular 20 h Música amb el grup Beat les Corts. 21 h Botifarrada popular (cal tiquet) Benavent h Sopar i concurs gastronòmic (cal reservar taula i dur el sopar, amb tiquet) h Correfoc, amb Els Bócs de Can Rosés, la REpúbli-k de l Avern, Diables de Les Corts i Trip-Itaca h Espectacle, amb Impro Acatomba h Botifarrada popular (cal tiquet) h Skabories, (ska en català), Alerta (ska i rock català) i Brams (rock català). Anglesola Numància 22 h Havaneres i rom cremat amb Mar i Vent (cal tiquet) 22 h Concert amb Mr. Freak, Ska i Kumbes del Mambo 22 h Nit de DJ s Jardins de les Infantes h Ball amb l orquestra ABS h Concert jove. Zulu 9.30 i Muyayo Riff h Nit de Country amb el grup Fran Tena 21 h Teatre Testament Companyia ICC Teatre Centre Cívic Les Corts

9 #fmlescorts

10 DISSABTE 13 9 h Matinades amb Els Grallers de les Corts i amics. 9 h Futbol-sala Torneig de persones amb paràlisi o lesió cerebral. Escola Santa Teresa Lisieux 9.30 h Esmorzar de panarres (pa amb vi o oli i sucre). 10 h Mercat d intercanvi. Col labora el Casal de Joves de les Corts. 10 h Matinal infantil amb El Pi de Les Corts, Esplai Natzaret i Esplai Olivera Rodona. 10 h 12è Torneig d escacs obert. Primeres sessions. (vegeu bases al web) Casal de l Espiga 10 h Tallers i activitats lúdiques. Taller d empremtes amb els Mossos d Esquadra i Gimcana de bastons amb l Assoc. de discapacitats Visuals. Av. Sant Ramon Nonat h XVI Trobada de puntaires 11 h Festa Major sostenible Tallers i activitats sensibilització. 11 h Tallers 11 h Parc amb inflables i taller de reciclatge, amb el Taller Ocupacional Ariadna. Benavent 11 h El català al món 11 h Xocolatada Jardins de les Infantes 11 h Sardinada popular 11 h Matí de jocs. Campionat de PS3, i jocs cooperatius. Jardí del Clot d en Salvi h Sevillanes amb els quadres Dulces flamencas, Corazón flamenco i Coraje. Montnegre 12 h Exhibició de la Secció Canina Guàrdia Urbana. Av. Sant Ramon Nonat 12 h Jocs i tallers Jardins de les Infantes 12 h. Cia. Mumusic Rodamon Pl. del Carme 12 h Xerrada Qui decideix allò que mengem? amb d Esther Vivas h 1a Passejada de cotxets. Inscripcions al lloc de sortida (1 ), places limitades. Una hora abans de l inici tallers per a families h 2a Trobada de country amb One & Friends Country.

11 13h Sardanes, amb la cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona. Exhibició del Grup Sardanista Maig. 13 h. Cia. La Mano Jueves Riki, el professor de tennis 13 h Vermut popular i espectacle poètic sobre Vicent Andrés Estellés i Plantar cara a la vida, amb Marquet i Marc Egea. 13 h Festa de l escuma amb Marc. Música en viu. 13 h Vermut popular (cal tiquet) Pl. del Carme 14 h Paella popular del PSC (cal tiquet) Jardins de les Infantes 14 h Paella popular (cal tiquet) 14 h Cargolada popular (cal tiquet) 15 h Cançó tradicional amb Carles Belda i Jaume Arnella. 17 h Tallers de malabars, circ, teatre i monòlegs. Anglesola Numància 17 h Joc del Savi (Trivial) 18 h Teatre de carrer amb la Cia. Gamtris. 18 h Animació amb Oriol Canals. 18 h Xocolatada 18 h Volaquibol Salsa Av. Sant Ramon Nonat 18 h Concert coral Església Sant Ramon Nonat 18 h Taller de circ, amb PirtArt. 18 h Concert amb la Banda Pare Manyanet, i xocolatada. Pl. del Carme 18 h Ofrena floral Església Ntra. Sra. del Remei 19 h Taula de ball-gym (C. E. Laietà) Av. Sant Ramon Nonat h 6è Concurs d intèrprets h Xocolatada amb La Trufa h Concert amb Judit Cera i el seu grup. 21 h Sopar de germanor 21 h Sopar veïnal (cal tiquet) 21 h Taller de rumba catalana, amb el grup 9-Son. Av. Sant Ramon Nonat 21 h Botifarrada Pl. del Carme h Actuació de La Meccanica Sonora.

12 21.30 h Rumba i rock, amb Alma de pato, No estem d acord i Rumba al bar. Anglesola Numància 22 h Festa remember Cocodrilo Club, i Dj. Albert Malla. 22 h Concert jove amb Nice Place, Toxic Radio i Black Islands. Jardins de les Infantes h Concert amb Eric Fuentes i Ebri Knigt h Concert jove amb Mal trago, Lágrimas de sangre i Takikardia. 23 h Ball de nit amb l orquestra ABS. 23 h Ball amb l orquestra SON-D-4, i xocolatada (cal tiquet). Pl. del Carme 23 h Ball amb l orquestra Aquarama. Benavent 23 h Ball amb Grup Krater h Espectacle sexy girl / boy. DIUMENGE h Missa de Festa Major Església Ntra. Sra. del Remei 10 h Fira productes artesanals, i castell inflable. Av. Josep Tarradellas / Gelabert 10 h El Monestir de Festa. Portes oberts i visita comentada amb audicions musicals. Monestir de Pedralbes 11 h Animació amb Oriol Canals, d ICV-EUiA. 11 h Inflables i mercat 11 h Campionat de dominó (finals). Pintura al terra. Premis del concurs de disfresses i de dominó. 11 h Xocolatada popular 11 h Descobreix la història de les Corts, amb Josep Moran i Ocerinjauregui. Drac de Gaudí (av. Pedralbes, 7) h. Cia. Més Tumacat F.L.A.S.H. 12 h Matí casteller. Colles Minyons de Terrassa, Bordegassos de Vilanova i Castellers de Barcelona. 12 h 1a Trobada de col leccionistes de xapes de cava.

13 12 h Concert de la Banda Pare Manyanet h Sardanes amb cobla i actuació de colles sardanistes. 13 h Paella popular (cal tiquet) Anglesola - Numància 13 h Dansa, amb l Esbart Ciutat Comtal. Pl. del Monestir 13 h. Cia. Trifaldó L Es3 14 h Dinar veïnal, i fi de festa amb cava. 14 h Botifarrada popular (cal tiquet) 14 h Paella popular (cal tiquet) 14 h Dinar de pollastre a l ast amb xips. Pl. del Carme 14 h Vermut popular, i traca de fi de festa (15 h) 15 h Corrandes amb el grup Cor de carxofa. 16 h Actuació del cantautor Oriol Romeu. Anglesola - Numància 17 h Havaneres i rom cremat amb Núria Berengueres i Ultramar. Pl. del Carme 17 h Jocs tradicionals de carrer. 18 h Activitats de cultura popular: tabalers, taller de castells, etc. Anglesola - Numància 18 h Màgia amb Xarrin- Xarrin h Concert coral amb la Societat Coral L Espiga. Casal de l Espiga 19 h Jotes amb Rondalla Jotera. 20 h Traca de fi de festa. 20 h Havaneres i rom cremat. 20 h Concert líric, amb la soprano Montserrat Martí. Auditori per determinar h Tabalada i correfoc amb els Bocs de Can Rosés. 22 h Castell de focs Jardins de Sant Joan de Déu 16 h Quina popular h Bingo Km 0 fem Festa, fem Comerç, fem Barri!

14 FIRES 3r Saló RACC de l Automòbil Del 5 al 9 d octubre d octubre Av. Diagonal (vorera muntanya, de Numància a Entença) Fira espai d art i menjar artesanal i de tardor Dies 6 i 7 d octubre, de 10 a 20 h i Joan Güell Mostra de comerç al carrer Joan Güell Dia 6 d octubre, de 10 a 20 h Fi de festa amb ball Mostra de comerç al Mirall de Pedralbes Capità Arenas, Manila, Dr. Ferran i Manuel Girona Dia 9 d octubre, de 10 a 20 h Art Directe (pintura) Av. Diagonal, 615 Dia 13 de 10 a 20 h Fira de Brocanters Av. Josep Tarradellas Dia 11 d octubre, de 10 a 20 h EXPOSICIONS Dalí Cadaqués. Un vincle captat per Joan Vehí Exposició fotogràfica amb la faceta més social i també la més sorprenent de Salvador Dalí al Cadaqués més recòndit en tres espais expositius extraordinaris - Espai d exposicions pl. Comas L amfitrió sol lícit, l artista provocador - Roca Barcelona Gallery L arquitectura inspiradora de Dalí - Pedralbes Centre Dalí íntim Del 19/09 al 03/11 La presó invisible Revisió històrica de l antiga presó de dones de les Corts, i el paper que hi va jugar - Exposició, del 6 al 22 d octubre Centre Cívic de Can Deu - Debat, dies 8 a 10 d octubre Seu del Districte i CC Les Corts - Cinema, dies 20 i 27/09 i 4/10 Centre Cívic Les Corts Artesans de la Terra Dies 12 a 14 d octubre, de 10 a 20 h Entitats organitzadores i col laboradores Aigües de Barcelona, Assoc. Comerciants Mirall de Pedralbes, Assoc. Concessionaris Mercat de les Corts, Assoc. EDUCO Barcelona, Assoc. Cultura i Memòria de Catalunya, Assoc. Esportiva Les Corts, Assoc. Per l altre cor cremat de Barcelona-Ajut al quart món, Assoc. SDRCA, Assoc. Selva Camerún, Assoc. Veïns Camp Nou, Assoc. Veïns i Comerciants Els Tres Jardins, Assoc. Veïns Les Corts Noves, Assoc. Veïns Les Corts Sud, Assoc. Veïns Racó de les Corts, Assoc. Veïns Sant Ramon, Centre d Higiene Mental de les Corts, Centre de Recursos Pedagògics, Club de Rol Mournibal, Club Les Corts Esportiu, Clubkritic, Comis. Festes Colònia Castells, Comis. Festes Jardins de les Infantes, Comis. Festes pl. Can Rosés, Grup Teatre Les Corts, Comis. Festes pl. Concòrdia, Convergència i Unió, Decathlon, Disco Moda, Eix Comercial Sants Les Corts, El Corte Inglés, El Racó de les Corts, Esquerra Republicana de Catalunya, Fed. Catalana per la Paràlisi Cerebral, Festa Major Reivindicativa, Fundació EMVIPI, Fundació Montblanch, Grup veïns i veïnes pl. Comas, Disport FC, ICC les Corts, ICV-EUiA Les Corts, Institut Jeroni de Moragas, JSC, ONG Solidaritat, Educació, Desenvolupament. SED-Catalunya, Partit Popular, Parròquia Ntra. Sra. del Remei, Pedralbes Centre, Penya Blaugrana Les Corts, Plataforma Infantil i Juvenil, PSC Les Corts, RACC, Roca Gallery, Societat Coral L Espiga, Tazumal

15 UNA FESTA MAJOR INCLUSIVA Moltes propostes incorporen mesures inclusives per a persones amb discapacitat visual o auditiva El pregó es transcriu i s interpreta en llenguatge de signes Es fomenta l esport sense barreres a través de passejades sobre rodes, marxes a peu... Audiodescripció per a les persones amb discapacitat visual Intèrpret de llengua de signes / Sales amb anell magnètic La Festa Major, amb els teus ulls - Fes-nos viure la teva Festa Major. - Penja els teus comentaris al i al i les teves fotografies a - Hashtags #lescorts i #fmlescorts UNA FESTA major CÍVICA - Siguem responsables amb els residus que generem i usem les papereres i els contenidors - Gaudim de carrers i places sense malmetre plantes i arbres - Respectem el mobiliari urbà - Utilitzem el WC públics instal lats expressament al carrer - Respectem l horari de descans dels veïns Una festa major dolça El pots trobar a les pastisseries: Ainhoa Boages Jaume La Torre Marcillas Montrodon Natcha

16 30 Parc de Cervantes Av. d Esplugues Pedralbes Av. Pedralbes Av. d Albert Bastardas Jardins del Palau de Pedralbes Doctor Ferran Passeig de Ma 29 La Maternitat i Sant Ramon Metro: 19 L3 Zona Universitaria Maria Cristina - Palau Reial Les Corts Plaça del Centre Bus: L5 Collblanc 7, 15, 16, 22, 30, 33, 34, 43, 54, 56, 57, 59 60, 63, 66, 67, Estació Bicing 68, 70, 72, 74, 75, 78, 101, 113, 157, L12, L14, L79, L97, Trambaix N0, N2, N3, N12, N14 Dolors Masferrer

17 el plànol de la festa nuel Girona Flos i Calcat / Seu del Districte 2 Centre Cívic Les Corts (Dolors Masferrer i Bosch, 33) 3 Gran Via Carles III 4 Europa 5 6 Complex Esportiu Mpal. de les Corts (Trav. de les Corts, 252) Jardins de les Infantes 7 Centre Cívic Can Deu Església Ntra. Sra. del Remei 8 Casal de l Espiga (Joan Gamper, 30) Anglesola Numància 9 Pl. Valdívia 10 Pavelló de l Illa (Numància, 142) Escola Santa Teresa de Lisieux (Deu i Mata, 47) Biblioteca Can Rosés Caravel la La Niña Les Corts Jardins de Sant Joan de Déu 13 Col legi Pare Manyanet (Entença, 301) 14 Montnegre 15 Pl. del Carme 16 Pl. Ignasi Barraquer 17 Av. Josep Tarradellas / Gelabert 18 Mercat de les Corts (Trav. de les Corts, 215) 19 Joan Güell 20 Pl. Sol de Baix 21 Centre Cívic Joan Oliver- Pere Quart (Comandant Benítez, 6) 22 Jardins de la Maternitat 23 Benavent Centre Obert Les Corts - Sants (Benavent, 20) Centre Cívic Riera Blanca Biblioteca Les Corts -Miquel Llongueras (Riera Blanca, 1) Jardí del Clot d en Salvi 26 Església Sant Ramon Nonat 27 Av. Sant Ramon Nonat 28 Casal Gent Gran Sant Ramon (Cardenal Reig, 11 B) 29 Pl. Mirall de Pedralbes 30 Monestir de Pedralbes Pl. del Monestir

18

www.palmademallorca.es 010

www.palmademallorca.es 010 www.palmademallorca.es 010 Avís: Aquesta programació és susceptible de canvis. Totes les activitats són gratuïtes, excepte les assenyalades amb el símbol, que són de pagament. Depósito legal: PM-765-2013

Más detalles

Fira de comerç i entitats

Fira de comerç i entitats DIJOUS 13 DE JUNY JUEVES 13 DE JUNIO 18:30h Com commemorem el 50 aniversari del nostre barri? Parlem-ne. El 50 aniversario es una oportunidad para dar a conocer el barrio de Montornés Norte, mejorar su

Más detalles

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte Barça Parc Un nou espai, un nou concepte Juliol 2009 Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte El Barça: motor social i conjunt de valors El FC Barcelona, una de les entitats esportives més importants

Más detalles

DIJOUS 8 DIVENDRES 9 DISSABTE 10 DIUMENGE 11 ROCAMAR 2013

DIJOUS 8 DIVENDRES 9 DISSABTE 10 DIUMENGE 11 ROCAMAR 2013 Estimats veïns de Rocamar, Us volem convidar i fer-vos partícips un any més, de la celebració de la nostra estimada Festa Major. Arriben uns dies de celebració i festeig, que pretenen eclipsar de la forma

Más detalles

DIJOUS 25 DE FEBRER DIUMENGE 28 DE FEBRER DISSABTE 5 DE MARÇ DIUMENGE 6 DE MARÇ DILLUNS 7 DE MARÇ

DIJOUS 25 DE FEBRER DIUMENGE 28 DE FEBRER DISSABTE 5 DE MARÇ DIUMENGE 6 DE MARÇ DILLUNS 7 DE MARÇ DIJOUS 25 DE FEBRER EXPOSICIÓ DEL NINOT A les 19.30 hores Al Centre Municipal de Cultura la Mercé, amb l assistència de la reina fallera, reina fallera infantil, dames de la ciutat, corts d honor, falleres

Más detalles

VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012

VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012 VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012 Hotel oficial Impremta oficial Regidoria de Cultura 971 55 55 65 grafiquesmuntaner.com Teatre La Unió C/ del Tren, 3 07550 Son Servera Tel. 971 56 85 19 Correu electrònic

Más detalles

municipals fins al 17 de desembre. Preus: Residets: 5 - no residents: 7 - a taquilla: 10

municipals fins al 17 de desembre. Preus: Residets: 5 - no residents: 7 - a taquilla: 10 municipals fins al 17 de desembre. Preus: Residets: 5 - no residents: 7 - a taquilla: 10 A les 20:30 h a l Església CONCERT DE NADALES DE CANT CORAL Corals participants: c Coral Castell Llubí c Coral Parroquial

Más detalles

Col legi Sagrada Família Any ANIVERSARI

Col legi Sagrada Família Any ANIVERSARI Col legi Sagrada Família Any 1966-2016 50 ANIVERSARI 50 ANYS DE CAMÍ Amb la festa del naixement Maria Gay i Tibau, fundadora de les religioses de Sant Josep de Girona, comença la celebració del 50è aniversari

Más detalles

Una salutació i molts anys i bons! Rafa Ruiz, Alcalde d Eivissa

Una salutació i molts anys i bons! Rafa Ruiz, Alcalde d Eivissa Amics i amigues, Des de la nova responsabilitat que m heu donat com a alcalde d Eivissa és un plaer poder convidar-vos a participar activament en aquestes Festes de la Terra 2015. Aquestes són les nostres

Más detalles

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART PROGRAMA DE CURSOS I ACTIVITATS GENER - MARÇ 2016 CENTRE JUJOL CAN NEGRE COM A ESCOLA MUNICIPAL D ART ESPAI PER L ART, AMB L ART Amb aquests eixos i un espai

Más detalles

Morella potencia la programació de Pasqua amb activitats culturals, esportives, populars i festives

Morella potencia la programació de Pasqua amb activitats culturals, esportives, populars i festives Morella potencia la programació de Pasqua amb activitats culturals, esportives, populars i festives Morella ha donat a conèixer avui tota la programació per a Pasqua, que destaca per la seva varietat i

Más detalles

del 7 al 15 d'agost Les nits més màgiques

del 7 al 15 d'agost Les nits més màgiques 977 30 92 17 www.salou.cat Agenda Estiu Salou del 7 al 15 d'agost Les nits més màgiques 2 Edita: Ajuntament de Salou - Regidoria de Cultura i Festes Imprimeix: ANFIGRAF SA DG: Rosy Rod Gon DL: T1160-2014

Más detalles

programa DE LA NOCHE DE LA VELÀ Y A CONTINUACIÓN DE 18:00-20:00 H. Festes en honor a Sant Joan Baptista i Sant Roc

programa DE LA NOCHE DE LA VELÀ Y A CONTINUACIÓN DE 18:00-20:00 H. Festes en honor a Sant Joan Baptista i Sant Roc programa udomingo 27 DE JULIO 20:00 H. INTERCAMBIO DE BANDAS EN LA CARPA DE FIESTAS. PARTICIPAN LA UNIÓN MUSICAL SANTA CECILIA DE CABANES Y LA BANDA DE MÚSICA LA LIRA DE VILAFAMÉS. uviernes 01 DE AGOSTO

Más detalles

EL FORT PIENC, LA SAGRADA FAMÍLIA, LA DRETA DE L EIXAMPLE

EL FORT PIENC, LA SAGRADA FAMÍLIA, LA DRETA DE L EIXAMPLE GUIA D ENTITATS, SERVEIS I EQUIPAMENTS PÚBLICS. ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AL BARRI 3-16 ANYS curs 2014-2015 EL FORT PIENC, LA SAGRADA FAMÍLIA, LA DRETA DE L EIXAMPLE eixample Us presentem la Guia d entitats,

Más detalles

del 22 al 29 de juny Port d Alcúdia

del 22 al 29 de juny Port d Alcúdia del 22 al 29 de juny Port d Alcúdia 2 EDITA: AJUNTAMENT D ALCÚDIA DISSENY I IMPRESSIÓ: VIRTUAL THINK COMUNICACIÓN - www.virtualthink.es FOTOGRAFIA DE PORTADA: Llaüt Agustina. Cedida per Josep Reynés D.L.:

Más detalles

Coordinadora de la Festa Major del Casc Antic:

Coordinadora de la Festa Major del Casc Antic: C1UTAT VELLA Coordinadora de la Festa Major del Casc Antic: Cartell de la Festa Major del Casc Antic 2014 Emily Begrich. Guanyadora del II concurs de cartells de la Festa Major del Casc Antic. Disseny

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015 ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015 Consultes: info@laporciuncula.com whatsapp 609 609 536 (Juanje Bouzas) www.facebook.com/apalaporciuncula GUARDERIA í ESCOLA MATINERA De les 7 45 h. fins a les 9

Más detalles

LAIESTIU. Campus i escoles esportives d estiu

LAIESTIU. Campus i escoles esportives d estiu LAIESTIU 2016 Campus i escoles esportives d estiu Ser Soci té avantatges Tennis Pàdel Fem esport en família QUOTA ÚNICA Quan fer esport en família ha esdevingut un estalvi? Si us doneu d alta de la Quota

Más detalles

EL R EFL EX DEL NOSTRE SUPORT

EL R EFL EX DEL NOSTRE SUPORT COL LABORA COMPRANT LES TEVES ULLERES SOLIDÀRIES 5 EL R EFL EX DEL NOSTRE SUPORT suma't a l' suma't al rosa programa d activitats #sumatalrosa barcelona.aecc.es Sobre el càncer de mama Aproximadament,

Más detalles

Després de seixanta-vuit anys la fira de Santa Maria del Camí, enguany torna coincidir amb la celebració

Després de seixanta-vuit anys la fira de Santa Maria del Camí, enguany torna coincidir amb la celebració Després de seixanta-vuit anys la fira de Santa Maria del Camí, enguany torna coincidir amb la celebració de la festivitat de la Pasqua cristiana. Aquest fet només es produeix quan el diumenge de Pasqua

Más detalles

XII EDICIÓ DEL PALAU A ESCENA (1) VI EDICIÓ DEL PETIT PALAU (1) MÚSICA AL MERCAT(2) QUSTANTANIYA (SÓC ÀRAB) (3) PORRAT VALENCIÀ (PLA DE LA FONT)

XII EDICIÓ DEL PALAU A ESCENA (1) VI EDICIÓ DEL PETIT PALAU (1) MÚSICA AL MERCAT(2) QUSTANTANIYA (SÓC ÀRAB) (3) PORRAT VALENCIÀ (PLA DE LA FONT) FIRA DE TOTS SANTS 2016 PROGRAMACIÓ MEDIEVAL, ÀRAB I PORRAT VALENCIÀ El mercat medieval d questa 670 edició presenta un format únic com a ESPECTACLE TOTAL. Els visitants podran gaudir de cinc punts o escenaris

Más detalles

Salutació. Per casualitat, començarem el dia 1 d agost amb la de Canyamars i acabarem el dia 31 d agost amb la de Dosrius.

Salutació. Per casualitat, començarem el dia 1 d agost amb la de Canyamars i acabarem el dia 31 d agost amb la de Dosrius. Salutació Salutació Ja fa alguns dies que seguint el registre d entrades oficial de l Ajuntament, es van veient sol licituds de firaires que demanen poder posar parades a les nostres Festes Majors. Això

Más detalles

14-15 M A I G2O16 F E S T I V A L M A R I N E R D E L A C O S TA B R A V A E M P O R DÀ - CO STA B R AVA

14-15 M A I G2O16 F E S T I V A L M A R I N E R D E L A C O S TA B R A V A E M P O R DÀ - CO STA B R AVA 14-15 M A I G2O16 F E S T I V A L M A R I N E R D E L A C O S TA B R A V A w w w. t e r r a d e m a r. c a t E M P O R DÀ - CO STA B R AVA FESTIVAL MARINER PALAMÓS TERRA DE MAR Aquest 2016 arribem a la

Más detalles

Festa Major del Putxet

Festa Major del Putxet Festa Major del Putxet 29, 30 i 31 de maig i 1 de juny de 2014 2 Xavier Trias Alcalde de Barcelona Benvolguts veïns i veïnes, Com a alcalde, em plau molt saludar-vos de nou amb motiu de la Festa Major

Más detalles

A las 18.30 h Exhibición del toro de los jóvenes (se soltará al principio de la calle de Valencia)

A las 18.30 h Exhibición del toro de los jóvenes (se soltará al principio de la calle de Valencia) AGENDA SEMANAL 1-7 DE SEPTIEMBRE Jueves 1 CENTRO INTEGRAL DE MAYORES Inicio inscripción al curso de memoria hasta el día 23 de septiembre Viernes 2 A las 17.30 h Exhibición de vacas de la ganadería Juanjo

Más detalles

XXIII TALLERS OBERTS BARCELONA SARRIÀ

XXIII TALLERS OBERTS BARCELONA SARRIÀ XXIII TALLERS OBERTS BARCELONA SARRIÀ Open studio weekend in Sarrià Divendres 27, de 17 a 21 h Dissabte 28, d 11 a h i de 17 a 21 h Diumenge 29, d 11 a h MAPA DELS TALLERS OBERTS DE SARRIÀ DE BARCELONA

Más detalles

PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ

PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ Barcelona, 6 de Maig del 2015 Què és el TDAH? Característiques Trastorns

Más detalles

11º CONCURSO INTERNACIONAL DE MÚSICA DE LES CORTS INSTRUMENTAL Y DE CANTO

11º CONCURSO INTERNACIONAL DE MÚSICA DE LES CORTS INSTRUMENTAL Y DE CANTO MAYO 2015 Bases 11º CONCURSO INTERNACIONAL DE MÚSICA DE LES CORTS INSTRUMENTAL Y DE CANTO Bases 1 El 11º Concurso Internacional de Música de Les Corts de Barcelona (CIM Les Corts), organizado por el Ajuntament

Más detalles

www.valls.cat Troba'ns a VisitaValls

www.valls.cat Troba'ns a VisitaValls www.valls.cat Troba'ns a VisitaValls RUTES GUIADES PER VALLS La Ciutat de Valls us convida a gaudir d'una ruta turística guiada pel centre històric de la capital de l'alt Camp. Totes les rutes tenen una

Más detalles

PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR DEL BARRI DE LA GAVARRA-LINDAVISTA (DEL 18 AL 20 DE SETEMBRE DE 2015)

PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR DEL BARRI DE LA GAVARRA-LINDAVISTA (DEL 18 AL 20 DE SETEMBRE DE 2015) PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR DEL BARRI DE LA GAVARRA-LINDAVISTA (DEL 18 AL 20 DE SETEMBRE DE 2015) DIVENDRES 11 DE SETEMBRE 12:00 h Festa nacional de Catalunya La Coordinadora s adhereix als actes institucionals

Más detalles

agenda activa HIVERN

agenda activa HIVERN agenda activa AJUNTAMENT DE VILAFRANCA HIVERN 2014 FORMACIÓ Aula Mentor Vilafranca Més de 100 cursos a distància per Internet amb Certificat del Ministeri d Educació Informació a la Casa de Cultura (Biblioteca)

Más detalles

PROGRAMAPROGRAMAPROGRAMAPROGRAMAPROGRAMA

PROGRAMAPROGRAMAPROGRAMAPROGRAMAPROGRAMA PROGRAMAPROGRAMAPROGRAMAPROGRAMAPROGRAMA SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE I SEGURA- del 15de setembre al 30 d octubre Dissabte 15/9. Visita guiada al riu Llobregat, sortida a les 10 hores des del carrer

Más detalles

Sempre m alegra que venguin festes i veure sa gent contenta, i aquests dies, a Sant Miquel es poble surt al carrer per celebrar amb veïns, amics i

Sempre m alegra que venguin festes i veure sa gent contenta, i aquests dies, a Sant Miquel es poble surt al carrer per celebrar amb veïns, amics i Sempre m alegra que venguin festes i veure sa gent contenta, i aquests dies, a Sant Miquel es poble surt al carrer per celebrar amb veïns, amics i familiars el dia del seu patró. Després de l angoixa patida

Más detalles

TELEVISIÓN. Titular/Medio 126 / 390

TELEVISIÓN. Titular/Medio 126 / 390 125 / 390 04/01/14 BARCELONA TV ( LOCAL BARCELONA ) - BTV NOTICIES NIT - 21:38h - 00:00:38 #SOCIETAT. AVUI TANCA PORTES LES FESTIVAL DE LA INFANCIA DE MONTJUIC. 04/01/14 ESPORT 3 - TOT L'ESPORT - 00:10h

Más detalles

L ARBRE I LA VERGE DEL ROSER

L ARBRE I LA VERGE DEL ROSER L ARBRE I LA VERGE DEL ROSER Festa Major del Barri Centre 27 de setembre / 3, 4 i 5 d octubre Plaça de l Esglèsia Lloc: Camp de les Aigües. Av Baix Llobregat s/n (davant de l Ambulatori Martí i Julià)

Más detalles

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA PER COBRIR PLACES VACANTS DE LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA. (Núm. de registre

Más detalles

f estes d estiu es Molinar del 29 juliol al 20 d agost Entitats d es Molinar ORGANITZAN: COL LABORA:

f estes d estiu es Molinar del 29 juliol al 20 d agost Entitats d es Molinar ORGANITZAN: COL LABORA: f estes 2012 d estiu del 29 juliol al 20 d agost es Molinar ORGANITZAN: Entitats d es Molinar COL LABORA: Sa lutaci n Fiestas de Verano Sa lutaci Festes d Estiu Como alcalde de Palma, es un placer dirigirme

Más detalles

Memòria d activitats 2014 Memoria de actividades 2014. Bici i Submarinisme Adaptat. associació 10 è. Bici y Submarinismo Adaptado aniversari

Memòria d activitats 2014 Memoria de actividades 2014. Bici i Submarinisme Adaptat. associació 10 è. Bici y Submarinismo Adaptado aniversari Memòria d activitats 2014 2014 Memoria de actividades 2014 Bici i Submarinisme Adaptat 10 è Bici y Submarinismo Adaptado aniversari 10 è aniversari Escola Anxaneta de Terrassa IES de Centelles Universitat

Más detalles

5 de desembre. 4 de desembre. 9 de desembre. 11 de desembre. 13 de desembre. 10 de desembre. 12 de desembre

5 de desembre. 4 de desembre. 9 de desembre. 11 de desembre. 13 de desembre. 10 de desembre. 12 de desembre 5 de desembre 11 de desembre 13 de desembre Núm. 339. Desembre 2014 CICLE DE NADAL 2014-2015 12.000 Exemplars de distribució gratuïta. Edita: Ajuntament de Barberà del Vallès. 4 de desembre ENCESA DELS

Más detalles

CURS / CURSO 2014-2015

CURS / CURSO 2014-2015 Activitats de les associacions de veïns i de les Mestresses de casa Actividades de las asociaciones de vecinos y amas de casa CURS / CURSO 2014-2015 AAVV LA PUA DE PÒRTOL Tl. 607 287 705 Local social:

Más detalles

Festes de Nadal, Cap d'any, Any nou i Reis Mags Se'n va el 2011, arriba el 2012

Festes de Nadal, Cap d'any, Any nou i Reis Mags Se'n va el 2011, arriba el 2012 Festes de Nadal, Cap d'any, Any nou i Reis Mags Se'n va el 2011, arriba el 2012 Divendres 16 de desembre 18.30 h Encesa de l'arbre i els llums de Nadal, al passeig de ses Fonts. Amenitzat amb nadales tradicionals

Más detalles

Salutació de l alcaldessa

Salutació de l alcaldessa Salutació de l alcaldessa De tots els actius i els atractius amb què compta Sant Cugat, el més singular és la seva gent. Participativa, desperta, dinàmica, compromesa... Sant Cugat batega al ritme que

Más detalles

Vivències per recordar

Vivències per recordar Vivències per recordar B O CALENDARI JULIOL 30 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Calendari d activitats d estiu AGOST 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Más detalles

La Vall d Uixó. Programaciócultural. Febrer 14. DIMECRES, 5 DE FEBRER CONTACONTES / TEATRE BUFFO Contes a la carta

La Vall d Uixó. Programaciócultural. Febrer 14. DIMECRES, 5 DE FEBRER CONTACONTES / TEATRE BUFFO Contes a la carta La Vall d Uixó Programaciócultural Febrer 14 DIMECRES, 5 DE FEBRER CONTACONTES / TEATRE BUFFO Contes a la carta TALLERS Febrer 14 TALLER D ESCRIPTURA DILLUNS C. Social Mare de Déu del Roser, C/ Eslida,

Más detalles

Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida

Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida El programa de turisme que combina esport, musica i gastronomia La Vall d Albaida 09.06.2014 Un total de 12 municipis de la comarca participaran en

Más detalles

A ESPLUGUES YA VIENEN LOS REYES!

A ESPLUGUES YA VIENEN LOS REYES! A ESPLUGUES YA VIENEN LOS REYES! ESPLUGUES DA LA BIENVENIDA A LOS REYES! PARQUE INFANTIL Y JUVENIL EN CAN VIDALET PODREMOS DISFRUTAR DE UN ESPACIO LLENO DE JUEGOS PARA NIÑOS Y JÓVENES... Esplugues se vuelve

Más detalles

Salutació de Festa Major

Salutació de Festa Major dies per sortir al carrer, trobar-se amb coneguts, per gaudir i sobretot, fer ciutat. Salutació de Festa Major La Festa Major de Montcada i Reixac ja ha arribat. Els montcadencs i montcadenques podreu

Más detalles

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ PROGRAMACIÓN CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ OFERTA FORMATIVA DICIEMBRE 2015 JUNIO 2016 OFERTA FORMATIVA DESEMBRE 2015 JUNY 2016 El plazo de inscripción de

Más detalles

Mesures d estalvi d aigua

Mesures d estalvi d aigua Mesures d estalvi d aigua La falta de pluges en els darrers mesos ha fet baixar les reserves d aigua dels embassaments i dels aqüífers. Tots els municipis que rebem aigua potable de la xarxa Ter-Llobregat,

Más detalles

Agrupación Andaluza San Sebastián de los Ballesteros Associació de Coordinadors d Industrials Firaires del Vallès Casa Regional de Extremadura de

Agrupación Andaluza San Sebastián de los Ballesteros Associació de Coordinadors d Industrials Firaires del Vallès Casa Regional de Extremadura de Agrupación Andaluza San Sebastián de los Ballesteros Associació de Coordinadors d Industrials Firaires del Vallès Casa Regional de Extremadura de Barberà del Vallès Casa de Granada Cultural Andaluza del

Más detalles

Festes de Nadal Molts anys i bons!

Festes de Nadal Molts anys i bons! Festes de Nadal 2016 Molts anys i bons! Festes de Nadal 2016 Fiestas de Navidad 2016 Divendres 2 de desembre 18.30 h Encesa de l arbre i els llums de Nadal. Amb l actuació dels alumnes de 5 anys de l escola

Más detalles

Benvolguts veïns i veïnes,

Benvolguts veïns i veïnes, COORDINA COL LABORA Benvolguts veïns i veïnes, La Festa Major de Fort Pienc ens convida, una vegada més, a redescobrir un barri que estima la seva història i que, poc a poc, s ha anat transformant en un

Más detalles

ACTA TALLER ESPAIS 2 - DILLUNS 16 JUNY DE 2014

ACTA TALLER ESPAIS 2 - DILLUNS 16 JUNY DE 2014 A) RADIOGRAFIA SOCIAL ACTA TALLER ESPAIS 2 - DILLUNS 16 JUNY DE 2014 Assistència: 18 persones repartiment de gènere: 7 dones - 11 homes (40-60%) franges edat: 0-35 anys: 5 persones 35-65 anys: 7 persones

Más detalles

Carpes dels establiments del Cor d Horta als carrers Tajo Lisboa i Baixada de la Plana:

Carpes dels establiments del Cor d Horta als carrers Tajo Lisboa i Baixada de la Plana: 15 Festa del Comerç al Carrer Al Cor d Horta i Mercat Dissabte 2 de juny de 2012 Als carrers: Baixada de la Plana, Tajo i Lisboa PROGRAMA DE LA DIADA DE COMERÇ AL CARRER: De 09:00h a 20:30h Carpes dels

Más detalles

XV CONGRÉS. de la Societat Catalana. Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 WWW.CONGRESSCCC.ORG HOTEL DIAGONAL ZERO

XV CONGRÉS. de la Societat Catalana. Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 WWW.CONGRESSCCC.ORG HOTEL DIAGONAL ZERO WWW.CONGRESSCCC.ORG XV CONGRÉS de la Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 Benvolgut col lega, El Congrés de la arriba a la seva quinzena edició. Desprès d aquests anys i tal com es habitual, ho fa

Más detalles

Missió de Biblioteques de Barcelona

Missió de Biblioteques de Barcelona Missió de Biblioteques de Barcelona Facilitar a tota la ciutadania -mitjançant els recursos materials, la col lecció i la programació de les biblioteques- l accés lliure a la informació, al coneixement

Más detalles

Pilar Marí Torres Alcaldessa d Eivissa. Bon Nadal!

Pilar Marí Torres Alcaldessa d Eivissa. Bon Nadal! Un any més les festes de Nadal ens anuncien un nou començament. Vénen ara a la nostra memòria tots els records de l any que acaba i, al mateix temps, les noves metes i il lusions que hem posat en el futur.

Más detalles

Programa de Actividades - Programa d Activitats

Programa de Actividades - Programa d Activitats Programa de Actividades - Programa d Activitats Saluda Alcaldia Concejalía de Fiestas y Feria /Regidoria de Festes i Fira Maite Gimeno Alcaldesa / Alcaldessa Magda Durá Concejala de Fiestas y Feria / Regidora

Más detalles

Model d'examen EXAMEN ESCRIT. Àrea 1. COMPRENSIÓ ORAL. Exercici 1. Has de triar la resposta adequada a les 10 frases o situacions

Model d'examen EXAMEN ESCRIT. Àrea 1. COMPRENSIÓ ORAL. Exercici 1. Has de triar la resposta adequada a les 10 frases o situacions EXAMEN ESCRIT Àrea 1. COMPRENSIÓ ORAL Exercici 1. Has de triar la resposta adequada a les 10 frases o situacions que sentiràs. Cadascuna la sentiràs dues vegades. Només hi ha una resposta correcta. 1.

Más detalles

Sant Jaume M A N A C O R D E L 1 8 A L 2 5 D E J U L I O L D E

Sant Jaume M A N A C O R D E L 1 8 A L 2 5 D E J U L I O L D E Sant Jaume MANACOR DEL 18 AL 25 DE JULIOL DE 2016 Un altre any el poble de Manacor s engalana per celebrar i fer créixer Sant Jaume, la celebració més ancestral i alhora més jove del municipi. Estic meravellat

Más detalles

Poc a poc, amb els seus quadres va començar a guanyar molts diners i com que França li agradava molt, va decidir quedar-se una bona temporada, però

Poc a poc, amb els seus quadres va començar a guanyar molts diners i com que França li agradava molt, va decidir quedar-se una bona temporada, però PABLO PICASSO El passat dia 12 de Febrer, en comptes de fer classe de matemàtiques i de castellà, com cada dimecres, ens vam convertir en artistes per conèixer la vida i les obres de Pablo Picasso. Quan

Más detalles

[ T ] atre. ALTRES CAPACITATS: El Taller de Teatre de l ONCE. més enllà de l escenari

[ T ] atre. ALTRES CAPACITATS: El Taller de Teatre de l ONCE. més enllà de l escenari [ T ] atre més enllà de l escenari Per Maria Colomer ALTRES CAPACITATS: El Taller de Teatre de l ONCE A un organisme com l ONCE, l expressió artística no li és aliena, i des de fa ja molts anys, i en moltes

Más detalles

NOTA DE PREMSA. CUNIT CELEBRA LA XATONADA MEDIEVAL AL ROMÀNIC El municipi vol compartir el seu plat més típic amb els visitants

NOTA DE PREMSA. CUNIT CELEBRA LA XATONADA MEDIEVAL AL ROMÀNIC El municipi vol compartir el seu plat més típic amb els visitants Departament de Comunicació Assumpte: NOTA DE PREMSA Cunit, 24 de març de 2009 NOTA DE PREMSA CUNIT CELEBRA LA XATONADA MEDIEVAL AL ROMÀNIC El municipi vol compartir el seu plat més típic amb els visitants

Más detalles

Fiestas de verano JULIO 2015. Sant Cristòfol de S Arenal Tolleric Son Verí Nou Sant Jaume de S Estanyol Cala Pi, Vallgornera y Es Pas

Fiestas de verano JULIO 2015. Sant Cristòfol de S Arenal Tolleric Son Verí Nou Sant Jaume de S Estanyol Cala Pi, Vallgornera y Es Pas Fiestas de verano JULIO 2015 Sant Cristòfol de S Arenal Tolleric Son Verí Nou Sant Jaume de S Estanyol Cala Pi, Vallgornera y Es Pas Del 3 al 12 de julio Del 13 al 19 de julio 18 de julio Del 23 al 26

Más detalles

CONVOCATORIA DE LA SESIÓN EXTRAORDINARIA DEL AYUNTAMIENTO PLENO 14/15 A CELEBRAR EL DÍA TREINTA DE SEPTIEMBRE DE DOS MIL QUINCE.

CONVOCATORIA DE LA SESIÓN EXTRAORDINARIA DEL AYUNTAMIENTO PLENO 14/15 A CELEBRAR EL DÍA TREINTA DE SEPTIEMBRE DE DOS MIL QUINCE. CONVOCATORIA DE LA SESIÓN EXTRAORDINARIA DEL AYUNTAMIENTO PLENO 14/15 A CELEBRAR EL DÍA TREINTA DE SEPTIEMBRE DE DOS MIL QUINCE. ORDEN DEL DÍA ALCALDIA 14/15.1 TOMA DE POSESIÓN DE LA CANDIDATA ELECTA SRA.

Más detalles

DICIEMBRE. MAC-Empúries (entrada gratuita con la entrada del MAC-Empúries) Exposición Un mar de viñas

DICIEMBRE. MAC-Empúries (entrada gratuita con la entrada del MAC-Empúries) Exposición Un mar de viñas DICIEMBRE Exposición Un mar de viñas Organiza: MAC- Empúries Hasta el 11 de MAC-Empúries (entrada gratuita con la entrada del MAC-Empúries) Exposición Un mar de viñas 15:00h-18:00h Organiza: MASLE Hasta

Más detalles

XVIII Congrés Nacional Català d Urgències i Emergències Lloret de Mar 24 i 25 de març de 2011

XVIII Congrés Nacional Català d Urgències i Emergències Lloret de Mar 24 i 25 de març de 2011 XVIII Congrés Nacional Català d Urgències i Emergències Lloret de Mar 24 i 25 de març de 2011 Pautas de colaboración Benvolguts/des senyors/es Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ens

Más detalles

Poden obrir sense limitació d horari i tots els dies. Poden obrir sense limitació d horari (mínim: 18 h el dia) i tots els dies excepte els dies de tancament obligatori (1 de gener i 25 de desembre) i

Más detalles

OFERTA FORMATIVA 2013/2014 MANCOMUNITAT PLA DE MALLORCA

OFERTA FORMATIVA 2013/2014 MANCOMUNITAT PLA DE MALLORCA Col.laboren els Ajuntaments de: Algaida, Ariany, Costitx, Lloret, LLubí, Maria de la Salut, Montuïri, Petra, Porreres, Sant Joan, Sta. Eugènia, Sencelles, Sineu i Vilafranca GOVERN DE LES ILLES BALEARS

Más detalles

Comisió de Festes de Collblanc-la Torrassa. Núria Marín i Martínez Alcaldessa de la ciutat

Comisió de Festes de Collblanc-la Torrassa. Núria Marín i Martínez Alcaldessa de la ciutat Quan fa 18 anys vam començar aquest camí, la nostra ciutat era molt diferent. S intuïa un canvi, i aquest canvi la va transformar profundament: de nou L Hospitalet es va convertir en una ciutat acollidora,

Más detalles

SERVEIS A L ESTIU 2013

SERVEIS A L ESTIU 2013 SERVEIS A L ESTIU 2013 ABRERA. Josep Roca i Bros Lloc: Piscina municipal d Estiu (Pg. Església s/n) Dates: de l 1 juliol 30 agost Dies: De dilluns a divendres Horari: de 12 a 19h Serveis: Lectura de premsa

Más detalles

EL PAIS DE CATALUNYA (QUADERN) BARCELONA

EL PAIS DE CATALUNYA (QUADERN) BARCELONA EL PAIS DE CATALUNYA (QUADERN) 29/09/11 Semanal (Jueves) 80.591 Ejemplares 61.767 Ejemplares Sección: CULTURA Valor: 6.048,00 Área (cm2): 866,1 Ocupación: 89,2 % Documento: 1/2 Cód: 50866891 Página: 2

Más detalles

XIQUETS XIQUETS XIQUETS

XIQUETS XIQUETS XIQUETS GENER 2001 PÀGINA 21 Salam Salam CURSOS DE CASTELLANO PARA EXTRANJEROS I.- CURSO DE CASTELLANO PARA MUJERES ÁRABES Horario: Martes y jueves, de 15 a 17 horas. Duración: 60 horas. Lugar: Casal Municipal

Más detalles

SANT ANTONI DE PORTMANY Divendres 5 de desembre El Nadal pica la porta 17 h Contes d aquí i d allí. Contacontes a càrrec d'en David i na Monma. A la biblioteca municipal. 18.30 h Encesa de l'arbre i els

Más detalles

Colònia Sant Jordi 2015

Colònia Sant Jordi 2015 Festes Colònia Sant Jordi 2015 23 de juliol al 8 d'agost SALUTACIÓ DEL BATLE DE SES SALINES És per a mi un plaer saludar-vos oficialment per primera vegada amb motiu de les Festes de la Colònia de Sant

Más detalles

Avaluació a 3r d EP 2014-2015. model 2. Competència en comunicació lingüística. Llengua catalana. Nom i llinatges: Grup.

Avaluació a 3r d EP 2014-2015. model 2. Competència en comunicació lingüística. Llengua catalana. Nom i llinatges: Grup. Avaluació a 3r d EP 2014-2015 model 2 Competència en comunicació lingüística Llengua catalana Nom i llinatges: Grup. COMPRENSIÓ ORAL 1. Quin tipus de text has escoltat? A. Una poesia. B. Una descripció.

Más detalles

Amics i amigues, Rafa Ruiz Alcalde d Eivissa

Amics i amigues, Rafa Ruiz Alcalde d Eivissa bon NADAL 2015 Amics i amigues, Ja tenim aquí les festes de Nadal, unes dates especials que segur que us agrada compartir amb les persones que més estimau, amb els vostres majors i els infants de la família.

Más detalles

Catàleg de recursos municipals per a la gent GRAN de Viladecans

Catàleg de recursos municipals per a la gent GRAN de Viladecans Catàleg de recursos municipals per a la gent GRAN de Viladecans Promoció de l envelliment actiu Formació Salut i qualitat de vida Participació social Serveis per a la promoció de l autonomia personal i

Más detalles

Barcelona, una escola oberta a tothom.

Barcelona, una escola oberta a tothom. Barcelona, una escola oberta a tothom. Benvolgudes famílies, Ens plau informar-vos que, durant aquests dies, els centres educatius sostinguts amb fons públics a la ciutat de Barcelona organitzen i desenvolupen

Más detalles

PENJAR FOTOS A INTERNET PICASA

PENJAR FOTOS A INTERNET PICASA PENJAR FOTOS A INTERNET PICASA Penjar fotos a internet. (picasa) 1. INSTAL.LAR EL PROGRAMA PICASA Per descarregar el programa picasa heu d anar a: http://picasa.google.com/intl/ca/ Clicar on diu Baixa

Más detalles

PANGEA: Historial de projectes

PANGEA: Historial de projectes PANGEA: Historial de projectes 1996-2000 Participació al projecte Epitelio, Teletrabajo y Teleservicios para Luchar contra la Exclusión Social y Económica. Unió Europea, 1996-1999. "Multi-Site Classroom".

Más detalles

Mejora tu idioma, amplía tu mundo!!!

Mejora tu idioma, amplía tu mundo!!! Mejora tu idioma, amplía tu mundo!!! LA EMPRESA Creada en 1993 Objetivo: proporcionar al mayor numero de jóvenes j de la unión europea la oportunidad de tener una experiencia laboral internacional para

Más detalles

Divendres 11 de desembre 20 h Mostra de nadales infantils. A l església de Sant Antoni Abat. 21 h Festa de Nadal pro viatge d'estudis. Dels alumnes de

Divendres 11 de desembre 20 h Mostra de nadales infantils. A l església de Sant Antoni Abat. 21 h Festa de Nadal pro viatge d'estudis. Dels alumnes de SANT ANTONI DE PORTMANY 2015-2016 Divendres 11 de desembre 20 h Mostra de nadales infantils. A l església de Sant Antoni Abat. 21 h Festa de Nadal pro viatge d'estudis. Dels alumnes de 4t d'eso de l'ies

Más detalles

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions UNITAT OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions Què treballaràs? En acabar la unitat has de ser capaç de

Más detalles

Catalunya. Barcelona. Barcelona

Catalunya. Barcelona. Barcelona Catalunya Barcelona Barcelona 14 Mayo. Fiesta del Comercio Justo Distrito Ciudad Vella Lugar: Plaza St. Agustí Vell Horario: De 10:00 a 14:00 horas Programa: Chocolatada, taller de cocina, juegos infantiles,

Más detalles

PROJECTE ZONA 11: ÀREA CREATIVA A LA DRETA DE L EIXAMPLE. Mesura de Govern

PROJECTE ZONA 11: ÀREA CREATIVA A LA DRETA DE L EIXAMPLE. Mesura de Govern PROJECTE ZONA 11: ÀREA CREATIVA A LA DRETA DE L EIXAMPLE. Mesura de Govern PROJECTE ZONA 11: ÀREA CREATIVA A LA DRETA DE L EIXAMPLE Mesura de Govern Consell Plenari del Districte de l Eixample Juliol de

Más detalles

e 2 esplais al quadrat

e 2 esplais al quadrat e 2 esplais al quadrat excel lents pel què fem i per com ho fem Un projecte per fer un pas endavant en la qualitat i responsabilitat, tant social com mediambiental en els centres d esplai. IV Jornada de

Más detalles

Juntos salvaremos la vida de más niños

Juntos salvaremos la vida de más niños ALIANZA EMPRESARIAL PARA LA VACUNACIÓN INFANTIL Juntos salvaremos la vida de más niños GAVI / 10 / Germán Miranda Todos podemos desempeñar un papel, grande o pequeño, en la creación de un mundo donde ningún

Más detalles

Castelldefels se traslada de

Castelldefels se traslada de 2 Un paseo por el medievo Castelldefels se traslada de nuevo a la Edad Media con la celebración de la feria medieval Castrum Fidelis. Se trata de una actividad que no sólo pretende que disfrutemos con

Más detalles

II Jornada de la XaROH del programa Beveu Menys 15 juny 2011

II Jornada de la XaROH del programa Beveu Menys 15 juny 2011 II Jornada de la XaROH del programa Beveu Menys 15 juny 2011 Difusió del BM als congressos de primària Carmen Fernández Olivas Carmen Saludes Eri Cristina Ligero Bermúdez Mª Rosa Pla Martinez Sensibilització

Más detalles

4. EL ENTORNO DE BARCELONA

4. EL ENTORNO DE BARCELONA 4. EL ENTORNO DE BARCELONA 4.1. Los distritos y los barrios de la actualidad Barcelona se encuentra dividida en 10 distritos. Los objetivos de los distritos son articular y reforzar los procesos de participación

Más detalles