Agenda d activitats del Ripollès FEBRER 2016

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Agenda d activitats del Ripollès FEBRER 2016"

Transcripción

1 FEBRER 2016 CAMPDEVÀNOL 2 A les 18h, a la Plaça Anselm Clavé, els armats faran entrega del pendó a les autoritats. Organització: Amics de la processó de Campdevànol. 3 A les 2h, sortida del pavelló municipal. Processó dels Sants Misteris amb passos vivents. Organització: Amics de la processó de Campdevànol. 4 A les 20h, Vetlla Pasqual. al final de la vetlla Cantada de caramelles. Organització: Catequesi de la Parròquia de Sant Cristòfol de Campdevànol.

2 CAMPDEVÀNOL 4 A la llar de jubilats, celebració de Dijous Llarder. Organització: Regidoria de Cultura i Festes de l Ajuntament de Campdevànol. 7 A les h, a la sala Diagonal, Duet Giravolt. Entrada: 6. Sorteig d un regal. Organització: Associació de Balladors de la sala Diagonal. 14 Recollida del pessebre a Costa Pubilla (2.045 m). A les 8 h, a la plaça de la Mainada, concentració. Organització: GEC. A les h, a la sala Diagonal, Sifasol. Entrada: 6. Sorteig d un regal. Organització: Associació de Balladors de la sala Diagonal. 20 Els dies 20 i 21 de febrer, V Hivernal de Campdevànol. En aquesta 5ª edició per tal de donar cabuda a tothom, i arrodonir un cap de setmana de festa i esport, hem introduït una caminada popular, aquesta prova és oberta a tothom que vulgui participar-hi i que tingui les facultats suficients per caminar per camins de muntanya. Marató de 42 km amb un desnivell acumulat de 5,400 mts. Mitja Marató de 21 Km amb un desnivell positiu de 1,050 mts. Cursa Nocturna de 12 Km amb un desnivell positiu de 550 mts. Caminada popular de 12 km amb un desnivell positiu de 550 mts. Més informació i inscripcions: Organització: Associació Esportiva Sant Grau i Grup Excursionista de Campdevànol GEC. 21 A les h, a la sala Diagonal, Duet Aria. Entrada: 6. Sorteig d un regal. Organització: Associació de Balladors de la sala Diagonal. 28 A les h, a la sala Diagonal, Banda sonora. Entrada: 6. Sorteig d un regal. Organització: Associació de Balladors de la sala Diagonal. ALTRES ACTIVITATS: Tarda de cuina jove a Campdevànol. Amanides! Dimarts 16, de 17 a 19h, a la sala polivalent del centre cívic. Contactes i informació: joventutvfreser@gmail.com (Inga Drake) i oficinajoveripolles@gmail.com (Yaiza Hurtado). CAMPRODON Gener 29 De les 6 a les 10 h de matí, programa de ràdio Flaixbac "El matí i la mare que el va parir", al Casal Camprodoní. Patrocinador: Diputació de Girona, Pirineu de Girona i Patrona de Turisme Girona- Costa Brava. Col laboració: Vallter 2000 i la Xarxa Ford de Catalunya. A les h, a la sala de Plens de l Ajuntament, presentació del llibre: Hollister 5320, amb l autor Daniel Palomeras. Presentarà l acta en Jordi Vilarrodà, president d Òmnium Cultural del. Organització: Òmnium Cultural i Associació de Dones de la Vall de Camprodon. Col laboració: Ajuntament de Camprodon. Febrer 6 Carnestoltes A les 18 h, Rua del Carnestoltes de la Vall de Camprodon i votació del jurat. Aquest estarà situat a la plaça Doctor Robert. El primer premi: 300, el segon: 200, el tercer: 100 i el premi comparsa: 100. A les 21 h, sopar de Carnestoltes. Venda de tiquets a l Oficina de Turisme de Camprodon. A les 00 h, Rua de l escombra i ball, al pavelló vell, amb Moonlight, a la mitja part s entreguen els premis. L entrada de ball tindrà un cost de 6 /pack sopar + ball: 20.

3 7 A les 16 h, des de l estació de busos de Camprodon, Rua de Carnestoltes Infantil. A les 17 h, al pavelló vell, animació i berenar amb el Pot Petit. INFORMACIONS DIVERSES: Del 13 al 28 de febrer, exposició fotogràfica: Commemoració de la Retirada. Wifi cable a Camprodon: connexió gratuïta a Internet a totes les places i zones senyalitzades del nucli antic de la vila. Telecentres: Punt TIC a l Ajuntament, de dilluns a divendres, de les 8 a les 15h. Pavelló Llandrius de dilluns a divendres, de les 16 a les 20h. Dissabte de les 15 a les 19h. Biblioteca municipal: al carrer Catalunya, 1. De dilluns a divendres, de 17h a 20.30h. Oficina de Turisme: de dimecres a diumenge, de 10 a 14h i de 16 a 19h. (diumenge només matí). GOMBRÈN 7 A les 10h, al Cortal, missa. Festa de Ntra. Sra. De Lourdes. 22 Avui, jocs moguts! Tarda d'activitats al centre civic Hug de Mataplana. De a 19h. Organitza: Oficina Jove del ALTRES ACTIVITATS: Ludoteca i activitats al centre cívic Hug de Mataplana. De dimarts a divendres, 15 a 17h activitats per la gent gran, i de 17 a 20h, activitats per joves i infants. Diumenge 28, a les 11 h, a la plaça del Roser de Gombrèn, Visita guiada L enigma del castell del Comte Arnau. Iniciem la visita al museu del Comte Arnau de Gombrèn i, posteriorment, anem al castell de Mataplana. En el guiatge ens deixarem encisar per la història, els mites i les llegendes d un dels personatges més coneguts del castell: el Comte Arnau. Preu: 10 ; de 5 a 12 anys: 4. Per consultar preu i per a més informació: Tel / info@alt-ter.org i Organització: CEA Alt Ter. _LLANARS 9 A les h, a la sala polivalent, Ball de Carnestoltes amb el grup Boogie Woogie. Premi a les millors disfresses. PARDINES 6 A les 17h, a la plaça del Padró, Rua de carnestoltes. Seguidament als estudis, és farà un concurs de disfresses amb berenar, premis i moltes sorpreses. Organitza: Comissió de festes de Pardines i ajuntament de Pardines. 7 Durant es matí, a la plaça del Padró, les peroles on s'hi cuinaran les Farinetes començaran a fer xupxup. A partir de les 14h, recordeu portar els estris per poder dinar!. Es vendran números per a un sorteig de productes de la comarca. Organitza: Comissió de festes de Pardines i ajuntament de Pardines. 23 Avui, jocs moguts! Tarda d'activitats als baixos de l'ajuntament. De a 19h. Organitza: Oficina Jove del.

4 PLANOLES 3 Festa de Sant Blai. A les 19h, al Trill, sopar de la gent gran. Com cada any, missa i repartiment dels Blaiets. 7 A les 10 h, a la plaça del Casino, Run 4 Càncer. II Cursa- Marxa Provincial pel Càncer (5km/10km). Camina o corre contra el càncer, dues modalitats de 5 o 10 Km. Hi haurà un obsequi i esmorzar per a tothom i sorteig final amb el número. Oganitza: Oncolliga Girona, Ajuntament de Planoles i Associació de Dones de Planoles. 12 Festa de Carnestoltes. Per més informació consultar cartellera. Organitza: AMPA Escola Nuria Morer i Pi. 7 Escudella de Carnestoltes. QUERALBS ALTRES ACTIVITATS: Dissabte 9, a les h, a l Alberg Marista la Farga-Queralbs, Visita guiada Les gorges del Freser. Sortida matinal per un corriol que acompanya el riu Freser en un tram molt salvatge, on el seu pas ha esculpit la roca formant passos estrets, gorgues i cascades. L itinerari permet descobrir els valors naturals dels Pirineus en el parc Natural de les capçaleres del Ter i del Freser. Activitat gratuïta: Més informació: SCEA. Tel scea@scea.cat. Organització: SCEA. ALTRES ACTIVITATS: VALL DE NÚRIA El dia 1, Trobada d'iglús. Els dies 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27 i 28 Bateig amb raquetes de neu. Tots els dissabtes i diumenges de la temporada d hivern , viu la neu del Pirineus d una manera diferent, rutes guiades amb raquetes de neu. El dia 7, Festa infantil d'hivern. El dia 13, Escultures de gel El dia 20, Sortida de raquetes nits de lluna plena. Aprofitant les nits més clares, durant els mesos d hivern us proposem unes sortides nocturnes a ritme tranquil i aptes per a tots els públics (*), per gaudir i descobrir la natura durant les hores més tranquil les de la jornada. (*) Tenir en compte que, tot i ser apte per a tots els públics, es tracta d una activitat física que requereix de cert esforç. Per més informació: RIBES DE FRESER Gener 30 A les 18 h, des del carrer Puigmal fins a la plaça de l Ajuntament, arribada del Rei Carnestoltes, on s esdevindrà l aparició de Santa Truja. Seguidament, al Palau de la Comèdia, berenar de suca-mulla, pa amb xocolata i discurs d investidura.

5 31 Al migdia,a la plaça del Mercat, inauguració del monument del Rei Carnestoltes. Tot seguit, discursos d inici de legislatura i gran vermut popular. Febrer 2 A les 19h, al Cinema Catalunya. La diligencia. Western, presentació i cinefòrum a càrrec de Ramon Musach. Organitza: Amics del Cinema de la Vall de Ribes 4 Dijous Llarder. A la tarda, segrest de la canalla de les escoles i magnífic berenar amb el Rei Carnestoltes, al Palau de la Comèdia. A les 21 h, al Palau de la Comèdia, sopar de Dijous Gras. Tot seguit, karaoke. Preu: 10 (places limitades). 6 Diada de Santa Truja. Al matí, inspecció dels comerços i passejada pel mercat. Es lliurarà un diploma als establiments que vagin degudament disfressats, i premi pels millors. A les 18 h, des de la plaça de l Ajuntament i pels carrers de la vila, processó de Santa Truja, amb tot el seguici reial i l acompanyament dels Randellaires. A les 23 h, al Palau de la Comèdia, ball de disfresses amb Duo Jubi i Dj Franxo. Entrada gratuïta i premis a les disfresses més originals. 7 La Matança. Al matí, a la plaça del Mercat, la Matança del Porc. Elaboració artesana d embotits i tastet de llonganisseta i botifarres. Al migdia, concert de la Bufant Fort Street Band. A les h, a la plaça del Mercat, Judici i Encesa del monument i xocolatada. Seguidament, al pavelló d Esports, festa infantil amb Discobaby. Organització: Teatre d Emergència. Amb el suport de l Ajuntament de Ribes de Freser i la Regidoria de Cultura. 11 A les 19h, al Cinema Catalunya. Il Trovatore. Òpera des de París, de Giuseppe Verdi. Organitza: Amics del Cinema de la Vall de Ribes 13 A les 17h, al Càmping Vall de Ribes. Taller estel lar infantil. A les 18h, taller d'observació celeste. Organitza: Astropardines. 13 A les 19h, al Cinema Catalunya. Viaje a Sils Maria. VOSE (Versió Original). Oganitza: Amics del Cinema de la Vall de Ribes 14 A les 17h, al Cinema Catalunya. Viaje a Sils Maria. VDE (Versió Doblada). Oganitza: Amics del Cinema de la Vall de Ribes 26 A les 17.30h, a la biblioteca municipal Terra baixa, Contes per riure. "La Granota Josefina desafina". a càrrec de Bel Contes. Organitza: Biblioteca Terra Baixa i Regidoria de Cultura. ALTRES ACTIVITATS: Tarda jove a Ribes de Freser. S'obre a tots els joves de la vall de Ribes d'11 a 17 anys Dilluns 1, a la biblioteca, prepararem contes per explicar als més petits! de 17 a 19h, Dilluns 15, al teatre, farem taller de cuina. Amanides! de 17 a 19h, Dilluns 29, al teatre cinema! (peli a determinar) de 17 a 19h Contactes: joventutvfreser@gmail.com (Inga drake) i oficinajoveripolles@gmail.com (Yaiza Hurtado).

6 RIPOLL 4 Dijous Gras. 5 A les 19 h, a la Sala Abat Senjust, inauguració de l exposició fotogràfica: Unes imatges de la línia del nord. Organització: Via Oberta i Ajuntament de Ripoll. 5 A les 20 h, a la Sala Josep M. Anglada de la Biblioteca Lambert Mata, inauguració de l exposició: Auques de gran format. Xerrada titulada: El món de les auques, a càrrec de Joan Vilamala, piscolabis i obsequi d una auca a tots els assistents. 5 Entrega dels Premis Líder del. Lloc: Teatre Comtal. Organització: Corisa. 6 A les 19 h, a la Sala Josep M. Anglada Bibliteca Lambert Mata, presentació del llibre de Núria Esponellà: La filla de la neu, a càrrec de Miquel Sitjar. 7 Excursió a Sant Amand per baixar el pessebre. Organització: Club Excursionista de Ripoll. Per a més informació: 7 A les h, a la Sala Eudald Graells, ball amb Guatekers. Organització: Amics del Ball. 11 A les 18 h, a la Sala Josep M. Anglada Biblioteca Lambert Mata, xerrada Àngel Guirado: Què hem de saber de la intel ligència del nostre fill o filla. Organització: Fundació MAP. 12 Els dies 12, 13 i 14, Carnestoltes de Ripoll. El dia 12, a les 22.15, a la plaça de la Lira, pregó de Carnestoltes i a parir de les h, 18ª Ruta Hippie del Romànic. El dia 13, a partir de les 16 h, a la carretera de Barcelona (davant de l Escola Joan Maragall), concentració de carrosses i comparses. A partir de les 18 h, Rua de Carnestoltes. A les h, Rua Golfa. A continuació, al pavelló municipal, ball amb Juke Box i Dj. Ernest Codina. El dia 14, a partir de les 17 h, a la plaça de l Ajuntament, Rua Infantil. A continuació, al pavelló, animació amb Ämbaukatonabia. Organització: Comissió de Festes. 18 A la Sala Josep M. Anglada Biblioteca Lambert Mata, hora del conte a càrrec de Montse Gil. Organització: Biblioteca Lambert Mata i Ajuntament de Ripoll. 20 Al Museu Etnogràfic de Ripoll, presentació anuals Organització: Centre d estudis del. 20 A les h, al Teatre Comtal, CINC Hotel Transilvania 2. Organització: Circuït Urgellenc. 21 Al passeig Ragull, Mermà. Mercat d intercanvi i compravenda d articles de segona mà. Organització: Mermà. 21 A les h, a la Sala Eudald Graells, ball amb Nova Gamma. Organització: Amics del Ball. 26 A les 22 h, al Teatre Comtal, Cine Club. Organització: Cine Club Aric. 26 De les 11 a les 13 h, a la plaça de l Ajuntament i plaça Abat Oliba, Magimat: Activitat matemàtiques al carrer. Organització: Escola Vedruna. 27 A les h, al Teatre Comtal, CINC Charlie Brown i Snoopy la pel lícula. Organització: Circuït Urgellenc. 28 A les h, al Teatre Comtal, teatre: L hostal de la Glòria a càrrec de Catalonia teatre, a benefici del Centre de distribució d aliments. Organització: Creu Roja. 28 A les h, a la Sala Eudald Graells, ball amb Carles Xandri. Organització: Amics del Ball.

7 28 A les h, al Teatre Comtal, teatre amb l obra: l Hostal de la Glòria, a càrrec de Catalonia Teatre. A benefici del Centre de Distribució d Aliments. Organització: Creu Roja. 29 A les 18 h, a la Sala Josep M. Anglada, hora del conte a càrrec de Núria Agulló. Organització: Biblioteca Lambert Mata i Ajuntament de Ripoll. VISITES GUIADES: Tots els diumenges, a les h, visita guiada al conjunt monàstic de Santa Maria de Ripoll per descobrir la història del bressol de Catalunya, gaudint d una fascinant visita a l emblemàtic Monestir de Ripoll. Preu: 8,80. Organització: Terra de Comtes i Abats. Tel: Visita + dinar. Ofereixen la possibilitat de fer una visita lliure o guiada a qualsevol dels equipaments (Ripoll, Sant Joan de les Abadesses i Gombrèn) i un menú en un restaurant a escollir. Més informació: reserves@terradecomtes.cat Des de 18,20. EXPOSICIONS I ALTRES ACTIVITATS: Durant tot el mes, exposició d auques de Joan Vilamala. Lloc: Sala Josep M. Anglada i vestíbul de la Biblioteca Lambert Mata. Fins el dia 28 de febrer, al Museu Etnogràfic, exposicions viatgeres: Com un vas buit de Jordi Isern. Organització: Diputació de Girona. Del 5 al 28 de febrer, a la Sala Abat Senjust, exposició fotogràfica: Unes imatges de la línia del nord. Organització: Via Oberta. El dia 5 de febrer, a les 20 h, a la Sala Josep M. Anglada de la Biblioteca Lambert Mata, inauguració de l exposició: Auques de gran format. Xerrada titulada: El món de les auques, a càrrec de Joan Vilamala, piscolabis i obsequi d una auca a tots els assistents SANT JOAN DE LES ABADESSES 6 Carnestoltes: A partir de les 10 h, carnestoltes als comerços. A les h, al Pavelló Municipal d Esports, concentració dels participants a la rua. A les 20 h, inici de la rua, encapçalada pel Rei Carnestoltes. A les h, al Pavelló Municipal d Esports, gran ball de carnestoltes amb els grups Genion s i La banda del coche rojo. Seguidament, disco mòbil amb DJ Limoneti. Organització: Comissió Municipal de Festes. Col laboració: Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses. 7 A les 17 h, al Casal Social Jaume Nunó-El Palmàs, Dissabtes de música, ball i berenar a càrrec de David Casals. Organització: Associació del Casal Jaume Nunó. 7 Recollida del 54è Pessebre al cim del Taga. Per a mérs informació consultar a: Organització: Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses. 7 A les 17 h, al pavelló d esports municipal, Carnestoltes infantil: Concurs de disfresses amb premis per a tots els participants, desfilada, photocall, berenar i ball amb amb el trio d en Carles Cuberes. Organització: Comissió Municipal de Festes. Col laboració: Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.

8 20 A les 18 h, a la Sala Abat Arnau de Vilalba - Palau de l Abadia, Conferència Impressions de dos viatges a Islàndia a càrrec de Ferran González, biòleg, i Eduald Alabau, artista plàstic. Organització: Regidoria de Cultura Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses. 20 A les 17 h, al Casal Social Jaume Nunó - El Palmàs, Dissabtes de música, ball i berenar a càrrec de Maria Alba. Organització: Associació del Casal Jaume Nunó. EXPOSICIONS: Del 16 de gener al 21 de febrer, a l Espai Art l Abadia Palau de l Abadia, Exposició Agustí Centelles. Retrats de guerra. Col lecció de la Fundació Vila Casas. Horari: De dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16 a 19h. Diumenge de 10 a 14 h. Organització: Regidoria de Cultura- Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses. Del 30 de gener al 10 d abril, a l Espai Art l Abadia Palau de l Abadia, Exposició La retirada- Exilis, del pintor José María Guerrero Medina. Horari: De dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16 a 19h. Diumenge de 10 a 14 h. Organització: Regidoria de Cultura- Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses. Del 7 de novembre al 24 de gener, a l espai Art l Abadia Palau de l Abadia, Exposició Detritus de Llorenç Melgosa. Horari: Dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h. Diumenges de 10 a 14 h. Organització: Regidoria de Cultura- Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses. Del 14 de novembre al 13 de desembre, al palau de l Abadia, Exposició Senzillament una dona de Montserrat Picola. Horari: Dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h. Diumenges de 10 a 14 h. Organització: Regidoria de Cultura- Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses. Del 28 de novembre al 12 de desembre, Exposició del pessebre 54è pessebre que es pujarà al Taga. Lloc: Vestíbul de l Ajuntament. Organització: Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses. Del 18 de desembre a l 11 de gener, Exposició de VIII Exposició de Nadales dels fills i néts dels col laboradors de l empresa Fibran S.A. Lloc: Palau de l Abadia. Horari: De dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16 a 19h. Diumenge, de 10 a 14 h. Organització: Fibran S.A. Col laboració: Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses. A partir del 20 de desembre, Exposició del 53è Concurs infantil de Nadales. Lloc: Vestíbul de l Ajuntament. Horari: Consultar a Organització: Unió Excursionista Sant Joan de les Abadesses. Del 21 de desembre al 6 de gener, VII Concurs familiar i Exposició de Pessebres. Lloc: Palau de l Abadia. Horari: De dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16 a 19h. Diumenge, de 10 a 14 h. Organització: AMPA IE Sant Joan de les Abadesses. VISITES GUIADES: Tots els dissabtes, les h, visita guiada al Monestir de Sant Joan de les Abadesses i a la vila Vella: la joia del Romànic. Visita d un dels monuments més importants del romànic català i descobrireu la vila, tot resseguint la seva història i les seves llegendes i tradicions. Punt de trobada davant de l'oficina de Turisme (Palau de l'abadia). Preu: 8. Per a més informació i reserves: Terra de Comtes i Abats o bé reserves@terradecomtes.cat Tel Organització: Terra de Comtes i Abats.

9 Diumenge 14, de les 10 a les 18 h, a Can Guetes (inici), Mallerengues, basses i burricletes. Sortida de tot el dia. Al matí, recorregut de la via verda amb burricleta de Ripoll a Sant Joan de les Abadesses amb descoberta de l entorn. Visita al Molí Petit, molí fariner on es realitzen actuacions i activitats relacionades amb la conservació del patrimoni natural. Dinar a un restaurant. A la tarda, itinerari circular pel puig de les Tres Creus. Preu: 64,75 /persona per un grup mínim de 8 persones. Arrèlia tel: Places limitades Cal fer reserva prèvia. Organització: Arrèlia. SANT PAU DE SEGÚRIES 13 Carnestoltes: A les 16 h, a la plaça Estebanell, concentració de carrosses i disfresses. Seguidament inici de la Rua des del càmping Els Roures fins al pavelló municipal, passant pels principals carrers del poble. A les 18h, al mateix pavelló, xocolatada. A les 18,30 h. animació infantil a càrrec de Trencamandres. A continuació, desfilada de disfresses i entrega de premis. A les h, sopar popular i ball de carnestoltes amb Bona nota. SETCASES 6 A les 19 h, Cicle de teatre Taxi compartit de la companyia Jahisomtots. 20 Carnaval: A les 20 h, arribada del Rei Carnestoltes. Rua pels carrers de Setcases. A les 21 h, sopar de disfresses. Ball de Carnaval. VISITES GUIADES: Dissabte 13, a les 9 h, a l hotel la Farga, sortida amb raquetes al Parc Natural de les Capçaleres. Itinerari d iniciació amb les raquetes, tot caminant per sobre la neu en l entorn del Parc Natural de les Capçaleres. La sortida es farà amb un mínim de 8 persones. La sortida s anul la en cas de mal temps. Preu: 17 /persona. Tel: / info@alt-ter.org Inclou lloguer de raquetes. Places limitades. Cal fer reserva. Organització: ALTRES ACTIVITATS: VALLTER. 13 Concurs aplicació Skitude i carnaval a la neu. 13 V Oncoesquiada Esquio per tu! 21 Esquiada per a singles Sant Valentí. 27 Esquiada amb els seguidors a Faceebok Vallter Esquiada amb els seguidors a Twitter de Vallter2000. Per a més informació consultar:

10 TOSES ALTRES ACTIVITATS: LA MOLINA. Del 6 al 8, Campionats de Catalunya de Discapacitats Alpí. Del 8 a l'11, Europe Cup IPC alpí (SL/GS) Del 13 al 14, XXXV Derby Internacional dels Ciutadans Dia 14, 2n Esquí Plus + Dia 19, I Trobada de singles Dia 20, II Dark Polar Race Del 27 al 28, V Trofeu Iberdrola CEAP Dia 27, Crononiu Per més informació: VALLFOGONA DE RIPOLLÈS 1 Durant tot el dia, al començament del C/Prat de l Om, Deixalleria mòbil. Organització: Consell Comarcal del. 13 A les 18 h, al Local Cultural, Passi de diapositives d excursions i travesses de muntanya i berenar. Organització: Ajuntament de Vallfogona de i Club Excursionista de Ripoll. 20 Durant tot el matí, El Ball del Roser a Barcelona en el marc de Catalunya al Born CC. Organització: Consell Comarcal del i grup Sàpiens. 20 Carnestoltes : Sopar calçotada i ball DJs de Vallfogona. A les 20.30, rua pel poble a les 20:30 i sopar tot seguit. Preu sopar 15. Cal apuntar-se abans del dia 17 de febrer (Joan ). Lloc de realització del concert: Local Polivalent. Organització: Grup de teatre Milany. Més informació: VISITES GUIADES: Diumenge 24, a les h, davant de l ajuntament de Vallfogona del, Visita guiada La Font de la Tosca i Torrent de la Masica. Itinerari que ens apropa a la Font de la Tosca del Pinetar, una curiosa formació rocallosa conseqüència de la precipitació del carbonat càlcic de l aigua que hi davalla del salt. Prop de la Font de la Tosca, trobarem la Teuleria del Pinetar, antic forn per fer teules i rajols. Creuant el bosc comunal del Rudolar, en mig de fagedes i pinedes, s arriba als gorgs i salts d aigua del Torrent de la Masica. Activitat gratuïta: Més informació: SCEA. Tel scea@scea.cat. Organització: SCEA.

11 ALTRES ACTIVITATS: Gimnàs d estiraments i relaxació: dimarts i divendres, a les 17 h, al Local Polivalent. Sessions d activitats físiques al ritme de la música dirigides amb monitor: els dimecres, a les 19 h. Servei de callista: data i hores convingudes, Mariví Per a més informació: VILALLONGA DE TER 13 Carnestoltes Infantil amb en Jordi Patxeco. A les 17 h, a la sala de la Cooperativa de Vilallonga de Ter. Organització: Ajuntament de Vilallonga de Ter. ALTRES ACTIVITATS: Sala polivalent de Vilallonga de Ter (Cooperativa): manualitats, ludoteca, sala d'informàtica (Punt TIC), cinema, biblioteca, lectura i contes. Horari: dilluns, dimecres i divendres, de les 17 a les 19.30h.

12

Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES

Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES Dissabte 6 de Febrer www.lloret.cat 16.00 h 12.00 h www.blanes.cat Dissabte 20 de Febrer www.tossademar.cat Divendres 5 de Febrer De 10

Más detalles

AGENDA DE CARNESTOLTES

AGENDA DE CARNESTOLTES Dijous Gras, 12 de febrer 18 h Dijous Gras: animació infantil, pregó del senyor Carnestoltes i tradicional concurs de truites. 17.30 h Concentració de comparses davant del Club d Esplai la Florida (carrer

Más detalles

CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA

CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA Del 5 d octubre al 18 de desembre Inscripcions del 21 al 30 de setembre al casal en horari d'atenció al públic. TALLERS GRATUÍTS DIES HORARI BALL EN LÍNIA DILLUNS 16.30-18.30

Más detalles

Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA

Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA Concert d'any nou Harold Lloyd amb l Orquestra Julià Carbonell Diumenge, 3 de gener A la 1 del migdia Al Teatre L'Amistat Ho organitza: Associació de la

Más detalles

AGENDA COMARCAL D ACTIVITATS Febrer 2011

AGENDA COMARCAL D ACTIVITATS Febrer 2011 AGENDA COMARCAL D ACTIVITATS Febrer 2011 CAMPDEVÀNOL 6 Ball de tarda a càrrec de Shakata a la Sala Diagonal. 10 Celebració del dijous Llarder a la Llar d avis de Campdevànol. 12 1r curset de muntatge de

Más detalles

AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 MES DE JUNY

AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 MES DE JUNY AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 DIA HORA ACTIVITAT LLOC ORG. PREU 19/06 21.45 h FESTES DEL BARRI DEL PONT DEL DIABLE MES DE JUNY Festa del Pont del. Pregó i concert a càrrec de la de la

Más detalles

CARNAVAL 2018 Vilafranca del Penedès del 8 al 16 de febrer DO Carnaval 15 anys de Bacanal!

CARNAVAL 2018 Vilafranca del Penedès del 8 al 16 de febrer DO Carnaval 15 anys de Bacanal! PROGRAMA D ACTES Dijous 8 de febrer, DIJOUS GRAS Dijous Gras L ARRIBADA DEL REI 19:00 h, c. del Nord (cantonada c. Montserrat) CARNAVAL 2018 Arribada de S.M. el Rei Carnestoltes XVè i I de Vilafranca amb

Más detalles

CURSETS DE NATACIÓ CAMPUS FUTBOL SALA CAMPUS BÀSQUET. (de 2,5 a 10 anys) (de 6 a 13 anys) Infants nascuts entre el 2010 i el 2003)

CURSETS DE NATACIÓ CAMPUS FUTBOL SALA CAMPUS BÀSQUET. (de 2,5 a 10 anys) (de 6 a 13 anys) Infants nascuts entre el 2010 i el 2003) CURSETS DE NATACIÓ (de 2,5 a 10 anys) Dates: del dimecres 2 al divendres 4 de novembre Activitats: curset de natació de 3 dies de 50 minuts diaris (iniciació i perfeccionament) Horari: de 17.30 a 18.20

Más detalles

#QuelaFestaTAcompanyi

#QuelaFestaTAcompanyi #QuelaFestaTAcompanyi Dissabte 25 de Febrer 16.00h Diumenge 26 de Febrer 12.00h www.lloretdemar.cat Diumenge 26 de Febrer 17.00h www.blanes.cat Dissabte 11 de Març 16.30h www.tossademar.cat Divendres 24

Más detalles

Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre

Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre Dimecres, 30 d agost de 2017 Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre 19.30 h Obertura de la 26a Tómbola de la Solidaritat Carrer de Jesús, 15 Org.: Mans Unides 20 h Pregó de Festa Major a càrrec de

Más detalles

VIU L ESPORT AL CARRER

VIU L ESPORT AL CARRER 2016 VIU L ESPORT AL CARRER VÒLEI PLATJA AL PARC CENTRAL Pistes obertes del 27 de juny al 7 de setembre Escola de vòlei platja per a infants de 8 a 12 anys Del 4 de juliol al 26 d agost De dilluns a divendres

Más detalles

E S P O R T I V E S T O T S S A N TS

E S P O R T I V E S T O T S S A N TS ANDORRA LA VELLA VACANCES ESCOLARS ACTIVITATS E S P O R T I V E S T O T S S A N TS 2017 www.andorralavella.ad CURSETS DE NATACIÓ EDATS: de 2,5 a 12 anys (infants nascuts entre el 2015 i el 2005) ACTIVITATS:

Más detalles

PROGRAMACIÓ DE NADAL I REIS ESPARREGUERA

PROGRAMACIÓ DE NADAL I REIS ESPARREGUERA PROGRAMACIÓ DE NADAL I REIS ESPARREGUERA 2014-2015 PROGRAMACIÓ DE NADAL I REIS D ESPARREGUERA 2014-2015 Fins al 15 de desembre RECOLLIDA SOLIDÀRIA DE JOGUINES Caserna de la Policia Local Org. Policia Local

Más detalles

Fira. ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal

Fira. ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal La Bisbal d Empordà, vinculada principalment a l artesania de la ceràmica, és un dels centres capdavanters de Catalunya. Per aquest motiu, la Bisbal és

Más detalles

FESTA MAJOR DE PACS , 6, 7 i 8 d agost

FESTA MAJOR DE PACS , 6, 7 i 8 d agost FESTA MAJOR DE PACS 2016 5, 6, 7 i 8 d agost FESTA MAJOR DE PACS 2016 2015 23 actes religiosos Divendres, 5 d agost REPIC GENERAL DE CAMPANES COM A PRELUDI DE LA FESTA Diumenge, 7 d agost a les 12 del

Más detalles

FESTA MAJOR RIUDARENES DEL 19 AL 22 DE SETEMBRE 2014

FESTA MAJOR RIUDARENES DEL 19 AL 22 DE SETEMBRE 2014 FESTA MAJOR RIUDARENES DEL 19 AL 22 DE SETEMBRE 2014 Salutació Ara un pas, ara un altre. Aquesta és una expressió molt utilitzada per un escriptor de casa nostra i a la que li podem donar diferents interpretacions.

Más detalles

t hi esperem Activitats Viladrau juliol agost setembre octubre novembre Estiu Bandoler Espai Montseny Fira de la Castanya Punt Jove

t hi esperem Activitats Viladrau juliol agost setembre octubre novembre Estiu Bandoler Espai Montseny Fira de la Castanya Punt Jove 2014 Activitats Viladrau juliol agost setembre octubre novembre Estiu Bandoler Espai Fira de la Castanya Punt Jove Excursions Exposicions ny Serrallonga Bruixes Festival Marcos Redondo Amanida Sound Poesia

Más detalles

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA ACTIVITATS DE LLEURE ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA UN CENTRE D INTERÈS I UN PERSONATGE La gestió del Menjador Escolar és una actuació que integra la alimentació dels infants, així com la seva cura,

Más detalles

AGENDA D ACTIVITATS LA SEGARRA

AGENDA D ACTIVITATS LA SEGARRA AGENDA D ACTIVITATS LA SEGARRA 1-15 de febrer 2017 Dijous 2 de febrer Sessió informativa. Formació suvencionada per a treballadros. Curs de director de Lleure Hora: 16 hores Lloc: Ajuntament de Guissona

Más detalles

CASAL JOSEP TRUETA. Del 5 d'octubre al 18 de desembre Inscripcions: del 14 al 25 de setembre

CASAL JOSEP TRUETA. Del 5 d'octubre al 18 de desembre Inscripcions: del 14 al 25 de setembre CASAL JOSEP TRUETA Del 5 d'octubre al 18 de desembre Inscripcions: del 14 al 25 de setembre TALLERS GRATUÏTS DIES HORARI ARTS ESCÈNIQUES DILLUNS 16.00-18.00 COSTURA DIMARTS 16.00-18.00 CERÀMICA INICIAL

Más detalles

Santa Joana. Lleida, 15 de maig de Programa d activitats. Setmana de solidaritat

Santa Joana. Lleida, 15 de maig de Programa d activitats. Setmana de solidaritat Santa Joana Lleida, 15 de maig de 2014 Programa d activitats Setmana de solidaritat Introducció. El dia 15 de maig celebrem a la nostra escola, i també a les altres escoles Lestonnac de la resta del món,

Más detalles

L Hospitalet,

L Hospitalet, L Hospitalet, 2016-17 Aquí teniu un avançament de les activitats més destacades del programa de Nadal. Hem volgut que conegueu les principals per tal que hi fiqueu cullerada. A partir del 12 de desembre,

Más detalles

Dia Mundial de la Salut Mental

Dia Mundial de la Salut Mental Dia Mundial de la Salut Mental Terres de l Ebre Setmana del 4 10 d octubre 2010 Trencant mites I setmana lúdico-informativa de la salut mental a les Terres de l Ebre amb l objectiu de SENSIBILITZAR, INFORMAR

Más detalles

CARNAVAL A TRINITAT VELLA

CARNAVAL A TRINITAT VELLA TRINITAT VELLA Dijous 4 de febrer Concurs de truites 18h Tast-Concurs, amb diversos premis 15-17h Inici: Sortida carrer Maré de Déu de Lorda Recorregut: carrer Ausona, Via Bàrcino, carrer Foradada, Turó

Más detalles

Estiu 2017 VIU L ESPORT AL CARRER

Estiu 2017 VIU L ESPORT AL CARRER Estiu 2017 VIU L ESPORT AL CARRER VÒLEI PLATJA AL PARC CENTRAL PISTES OBERTES AL PÚBLIC del 26 de juny al 7 de setembre De dilluns a divendres a partir de les 17 h Dissabtes i diumenges de 16 a 21 h CAMPUS

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, 16 de setembre de 2014 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats

Más detalles

l Agenda d Activitats al Ripollès

l Agenda d Activitats al Ripollès l Agenda d Activitats al Ripollès Juliol de 2013 CAMPDEVÀNOL 5 A les 22 h, a la plaça de la Dansa, concert de nits d estiu amb The Raymond Williams Incident i el Cantaitor. Organització: Patronat de Cultura

Más detalles

JORNADES. anys TARRACO. patrimoni mundial un passat ple de futur

JORNADES. anys TARRACO. patrimoni mundial un passat ple de futur JORNADES anys TARRACO patrimoni mundial un passat ple de futur del 27 de novembre al 3 de desembre de 2017 dilluns 27 de novembre presentació de les actes del iii congrés internacional d arqueologia i

Más detalles

PROGRAMA D ACTES. Dijous, 27 d abril de 2017

PROGRAMA D ACTES. Dijous, 27 d abril de 2017 Dijous, 27 d abril de 2017 I Concurs d Aparadors Tossa Flor de Mar a diferents establiments comercials de la vila. Els aparadors romandran decorats fins el 7 de maig. Concurs de Rams de Flors 16:00 h a

Más detalles

XV Volta Catalunya 2017

XV Volta Catalunya 2017 Primer tram: 27,3 kms 7:45 Concentració a la seu de Penya (C/Ballester, 7). Es prega puntualitat. 8:00 hores, sortida des de PMB. 8:45, Segon punt de trobada: Benzinera K-17. Autopista C-58. (Terrassa).

Más detalles

LA SARDANA DE L ANY 2015

LA SARDANA DE L ANY 2015 Concert Final LA SARDANA DE L ANY 2015 Centre de Congressos Andorra la Vella 7 de maig, dos quarts de 6 de la tarda ORGANITZA: COL LABORA: PROGRAMA Dia 7 de maig de 2016 DINAR DE GERMANOR A les 13h al

Más detalles

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A...

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A... PRESENTACIÓ El proper dissabte dia 3 de juny es celebrarà la Cloenda de Jocs Escolars de Futbol Sala Local del Curs 2016-2017 al Centre Esportiu Municipal Julio Méndez del Prat de Llobregat amb la participació

Más detalles

Guia de formació permanent a Calella Curs , 2n trimestre

Guia de formació permanent a Calella Curs , 2n trimestre Guia de formació permanent a Calella Curs 2014-2015, 2n trimestre Aquestes són les formacions que s ofereixen al nostre municipi per a persones adultes el proper curs. Podeu trobar informació puntual

Más detalles

19:00 - Pregó de Festa Major a càrrec dels Pastorets de La Floresta. 19:30 - Concert Corals. 20:30 - Coca i cava per a tothom

19:00 - Pregó de Festa Major a càrrec dels Pastorets de La Floresta. 19:30 - Concert Corals. 20:30 - Coca i cava per a tothom Divendres 14 de juliol de 2017: Inscripcions: - Per formar una colla per les Olimpíades Bandarres heu d enviar un correu a: bandarreslafloresta@gmail.com. I si voleu participar al dinar popular us podeu

Más detalles

21 h. NIT JOVE DE CONCERTS AMB SOTRAC, BULLIT, NO MORE LIES i BIPOLAR

21 h. NIT JOVE DE CONCERTS AMB SOTRAC, BULLIT, NO MORE LIES i BIPOLAR DIVENDRES 28 DE JULIOL 22:15 h. SARDANES AMB LA COBLA ROSSINYOLETS Organitza: Agrupació d amics de la Sardana Escenari davant la Cambra de Comerç 23 h. XXII CAMINADA LA NOCTURNA Organitza: Centre Excursionista

Más detalles

IV VERTICAL KILOMETER VALLNORD- CPA

IV VERTICAL KILOMETER VALLNORD- CPA IV VERTICAL KILOMETER VALLNORD- CPA ARINSAL, 8 d octubre de 2017 Darrera prova de la Copa d Andorra de curses de muntanya 2017 Darrera prova de la Copa Verticals 3 Nacions Àreu-Auzat- Andorra- El Diumenge

Más detalles

Agenda d activitats del Ripollès MAIG 2015

Agenda d activitats del Ripollès MAIG 2015 MAIG 2015 CAMPDEVÀNOL 2 A les 18h, a la Plaça Anselm Clavé, els armats faran entrega del pendó a les autoritats. Organització: Amics de la processó de Campdevànol. 3 A les 2h, sortida del pavelló municipal.

Más detalles

Bruixes. Cau 32,50 * 41 * turisme engrup. activitats gratuïtes. Reserves a partir de 6 places. 31 de gener i 1 de febrer de 2015.

Bruixes. Cau 32,50 * 41 * turisme engrup. activitats gratuïtes. Reserves a partir de 6 places. 31 de gener i 1 de febrer de 2015. 31 de gener i 1 de febrer de 2015 Reserves a partir de 6 places NENS des de 32,50 * Adults des de 41 * *Preu per persona i nit en règim de pensió completa per a grups a partir de 20 places. 10% d IVA inclòs

Más detalles

AGENDA COMARCAL D ACTIVITATS Novembre de 2011

AGENDA COMARCAL D ACTIVITATS Novembre de 2011 AGENDA COMARCAL D ACTIVITATS Novembre de 2011 CAMPDEVÀNOL 29 Castanyada, octubre de 2011. Bicicletada, a les 15.30h, sortida a la Plaça Melcior Vaquer (hi hauran dos recorreguts), final a la plaça dels

Más detalles

ARRIBADA A L ESTACIÓ D ESQUÍ LLOGUER DEL MATERIAL ORGANITZACIÓ DELS GRUPS

ARRIBADA A L ESTACIÓ D ESQUÍ LLOGUER DEL MATERIAL ORGANITZACIÓ DELS GRUPS Descens escola d esquí i snowboard està formada per un equip de professionals titulats per la E.E.E. (Escola Espanyola d Esquí) i constituïm l escola d esquí del RACC. Amb una àmplia experiència en l ensenyament

Más detalles

Alcalà de Xivert. Saluda. Carnestoltes Després de quasi tot un any i, amb molta il lusió, per fi ja ha arribat el nostre tan desitjat Carnaval.

Alcalà de Xivert. Saluda. Carnestoltes Després de quasi tot un any i, amb molta il lusió, per fi ja ha arribat el nostre tan desitjat Carnaval. Saluda de la Reina Carnestoltes 2017 Després de quasi tot un any i, amb molta il lusió, per fi ja ha arribat el nostre tan desitjat Carnaval. És un plaer per a mi i per a la meua fantàstica colla representar

Más detalles

CAMPELLES 3 i 4 De 10 a 19 h, a la sala de l Ajuntament, IV Exposició de bolets. Xerrades i activitats.

CAMPELLES 3 i 4 De 10 a 19 h, a la sala de l Ajuntament, IV Exposició de bolets. Xerrades i activitats. CAMPDEVÀNOL 4 38a Marxa de regularitat infantil. Organitza: Grup Excursionista de Campevànol. 10 III Festa del pedal. Organitza: Associació del barri de l Estació. 11 16a Caminada popular. Organitza: Grup

Más detalles

EL RESPECTE COM A VALOR FONAMENTAL PER ERADICAR LA VIOLÈNCIA. La Llagosta

EL RESPECTE COM A VALOR FONAMENTAL PER ERADICAR LA VIOLÈNCIA. La Llagosta EL RESPECTE COM A VALOR FONAMENTAL PER ERADICAR LA VIOLÈNCIA La Llagosta 2016 1 Durant els mesos de novembre i desembre, l Ajuntament de la Llagosta i diverses entitats del municipi farem accions reivindicatives

Más detalles

PROGRAMA DE FIESTAS. SÁBADO 30 de julio. DOMINGO 31 de julio. 10:00.- Almuerzo para todas las Peñas en la Plaza Constitución.

PROGRAMA DE FIESTAS. SÁBADO 30 de julio. DOMINGO 31 de julio. 10:00.- Almuerzo para todas las Peñas en la Plaza Constitución. PROGRAMA DE FIESTAS SÁBADO 30 de julio 10:00.- Almuerzo para todas las Peñas en la Plaza Constitución. 11:00 a 13:00- Juegos Infantiles en la Plaza Els Hostals organizado por la Asociación de Joves Cabanes.

Más detalles

Festa Major de Sils 2016

Festa Major de Sils 2016 Festa Major de Sils 2016 Sants Cosme i Damià Del 23 al 26 de setembre de 2016 45 ORGANITZA L ASSOCIACIÓ PER A L ORGANITZACIÓ DE FESTES I ACTIVITATS CULTURALS DE SILS 46 Divendres 23 de setembre Durant

Más detalles

N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix

N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix ESCOLA COLLBAIX DE SANT JOAN DE VILATORRADA Projecte educatiu del CEIP Collbaix: Escola integrada a la comunitat educativa de Sant Joan de Vilatorrada. Escola

Más detalles

FAMÍLIES ALUMNAT 1 ESO. Sigueu tots i totes benvinguts a l institut

FAMÍLIES ALUMNAT 1 ESO. Sigueu tots i totes benvinguts a l institut FAMÍLIES ALUMNAT 1 ESO Sigueu tots i totes benvinguts a l institut EL NOSTRE CENTRE TRETS D IDENTITAT Promoure l equitat mitjançant la inclusió escolar. Estimular l autonomia i l esforç. Vetllar per la

Más detalles

EL RAVAL. Organitza: Hi col labora:

EL RAVAL. Organitza: Hi col labora: EL RAVAL FESTES DE BARRI Organitza: Hi col labora: SALUTACIÓ av DEL RAVAL DE SANTA COLOMA DE GRAMENET En medio del verano llegan nuestras fiestas de barrio, con un aire fresco! Unas fiestas en las que

Más detalles

Temps de. Nadal Alcúdia

Temps de. Nadal Alcúdia Temps de Nadal Alcúdia 2017-2018 Dimarts, Dissabte, 2 de desembre A les 11.30 h: Projecció de la pel lícula La tortuga vermella. Apta per a tots els públics. Places limitades. Per més informació podeu

Más detalles

Dissabte 25 d agost. XXIV TROBADA GEGANTERA Hora: Plantada: 17:30 h Sortida: 18:30 h Lloc: Plaça de les Escoles

Dissabte 25 d agost. XXIV TROBADA GEGANTERA Hora: Plantada: 17:30 h Sortida: 18:30 h Lloc: Plaça de les Escoles Dissabte 25 d agost IV TRAVESSA DE NATACIÓ: TRAVESSA LLARGA (2.200 metres) CARGOLADA (600 metres) Hora: a les 10:00 h Inscripcions: Fins el 23 d agost a l Oficina de Turisme, pavelló d esports o www.travessalescala.org

Más detalles

Agenda d activitats del Ripollès JULIOL 2015

Agenda d activitats del Ripollès JULIOL 2015 JULIOL 2015 CAMPDEVÀNOL 2 A les 18h, a la Plaça Anselm Clavé, els armats faran entrega del pendó a les autoritats. Organització: Amics de la processó de Campdevànol. 3 A les 2h, sortida del pavelló municipal.

Más detalles

CAMPDEVÀNOL 45a Festa de la Pubilla de la Sardana sortida sender GR-99 ball amb Stylette escola de pares i mares ball amb David de Vic

CAMPDEVÀNOL 45a Festa de la Pubilla de la Sardana sortida sender GR-99 ball amb Stylette escola de pares i mares ball amb David de Vic Maig de 2014 CAMPDEVÀNOL 1 45a Festa de la Pubilla de la Sardana. A les 16.00h, concentració a la Pl. de la Mainada i cercavila amb gegants i grallers per anar a buscar la nova pubilla. A les 17.00h, a

Más detalles

IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE. Del 27 de juny al 2 de juliol del Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP

IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE. Del 27 de juny al 2 de juliol del Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE Del 27 de juny al 2 de juliol del 2011 Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP Bàsquet, futbol sala, voleibol, gimnàstica, judo, kàrate i patinatge artístic El Campus d Esports

Más detalles

Grups. Empresa. Espais i sales Experiències enoturístiques Activitats esportives Activitats teambuilding

Grups. Empresa. Espais i sales Experiències enoturístiques Activitats esportives Activitats teambuilding Grups Empresa Espais i sales Experiències enoturístiques Activitats esportives Activitats teambuilding Espais i sales Sala m2 Capacitat Preu Preu ½ jornada Sala Arnau 122 m2 120 pax 750 495 Sala Bernat

Más detalles

Centenari dels gegants

Centenari dels gegants Centenari dels gegants Aquest any es conmemora el centenari dels gegants de Viserta de Monistrol de Montserrat. Una celebració plena d actes que no us podeu perdre. Monistrol és una vila rica en costums

Más detalles

Telèfon de coneixements Durada prevista de l activitat: Biblioteca Central d Igualada

Telèfon de coneixements Durada prevista de l activitat: Biblioteca Central d Igualada DESCOBRIM LA BIBLIOTECA Fomentar el gust pels contes i descobrir els llibres de coneixements biblioteca, educació infantil INFANTIL (P3, P4 i P5) 1 QUÈ ÉS LA BIBLIOTECA? Conèixer el funcionament de la

Más detalles

l Agenda d Activitats al Ripollès

l Agenda d Activitats al Ripollès l Agenda d Activitats al Ripollès Maig de 2013 CAMPDEVÀNOL 1 44a Festa de la Pubilla de la Sardana i 24a Trobada Comarcal Sardanista. A les 11.30 h, a la plaça de la Mainada, concentració. Tot seguit,

Más detalles

Benvolguts Canyellencs i Canyellenques,

Benvolguts Canyellencs i Canyellenques, Benvolguts Canyellencs i Canyellenques, No fa tants dies escoltava una cançó al inici de l estiu que amb la seva lletra deia; No hi ha res més gran del poble que la seva Festa Major, ens vestim de gal

Más detalles

FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA

FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA UNA OPORTUNITAT PER DESCOBRIR UN CINEMA DIFERENT, PLE D IMAGINACIÓ I CREATIVITAT. DOSSIER PER A CENTRES D EDUCACIÓ INFANTIL P3, P4, P5 10a EDICIÓ: DEL 22 AL 30

Más detalles

La tortuga Poruga. Un nou material didàctic de l Estany de Sils. 2ª Jornada de l Estany de Sils

La tortuga Poruga. Un nou material didàctic de l Estany de Sils. 2ª Jornada de l Estany de Sils La tortuga Poruga Un nou material didàctic de l Estany de Sils 2ª Jornada de l Estany de Sils Temporània, Associació d Educació Ambiental de la Selva Joan Mas Josep Noguerol Llicenciats en Ciències Ambientals

Más detalles

EL PERQUÈ DEL PROJECTE

EL PERQUÈ DEL PROJECTE EL PERQUÈ DEL PROJECTE LA CAPITALITAT DEL BÀSQUET FEMENÍ És una iniciativa que neix de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), amb la intenció i l objectiu final de potenciar el paper de la dona dins

Más detalles

Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes

Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes Història de l Abadia del Comtat d Urgell 1166-2017 AULES D EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA DE LLEIDA 15 i 16 de febrer de 2017 INTRODUCCIÓ Situació geogràfica

Más detalles

CASALS CAMPAMENTS COLÒNIES RUTES. Per a més informació: ORGANITZATS PER LES ENTITATS DE LLEURE DE SABADELL

CASALS CAMPAMENTS COLÒNIES RUTES. Per a més informació:  ORGANITZATS PER LES ENTITATS DE LLEURE DE SABADELL 2015 CASALS CAMPAMENTS COLÒNIES RUTES Per a més informació: www.sabadell.cat/educacio TS PER LES ENTITATS DE LLEURE DE SABADELL CASALS ESCOLA PIA DE SABADELL ESPLAI CAN COLAPI c. de l Escola Pia, 92 del

Más detalles

BARRIS ANTICS. Catàleg de premis

BARRIS ANTICS. Catàleg de premis BARRIS ANTICS Moltper descobrir, moltper oferir Catàleg de premis ARBÚCIES Descobreix Arbúcies per a 2 persones Esmorzar de forquilla amb productes locals Visita guiada al Museu Etnològic del Montseny,

Más detalles

168 ANYS EL FERROCARRIL A MATARÓ 12a Fira Ferroviària

168 ANYS EL FERROCARRIL A MATARÓ 12a Fira Ferroviària 168 ANYS EL FERROCARRIL A MATARÓ 12a Fira Ferroviària Ajuntament de Mataró Direcció de Promoció Econòmica 22 i 23 d octubre de 2016 Mataró acollirà el 22 i 23 d octubre, la 12a Fira Ferroviària, que organitza

Más detalles

Cicle Lumière de Cinema de Culte: DRÀCULA DE BRAM STOKER Organitza: Associació Juvenil Barjaula

Cicle Lumière de Cinema de Culte: DRÀCULA DE BRAM STOKER Organitza: Associació Juvenil Barjaula MONTBLANC 2010-1 - Dissabte, 4 de Desembre A les 6 de la tarda, carrers i places de la Vila ENCESA DE LLUMS DE NADAL. Inici de la CAMPANYA COMERCIAL de Nadal organitzada per la Unió de Botiguers de Montblanc

Más detalles

Biomassa al Ripollès

Biomassa al Ripollès Biomassa al Ripollès Pla estratègic d aprofitament de biomassa forestal per a ús energètic a la comarca del Ripollès Esteve Pous Garrido Gerent - Enginyer de forests Consorci d Espais d Interès Natural

Más detalles

Tel.:

Tel.: GUIA TURÍSTICA Tel.: 902 102 365 www.visitpalma.com Una manera diferent de visitar la ciutat és a través de les seves esglésies. Palma és una ciutat rica en arquitectura religiosa, amb el gòtic i el

Más detalles

DEL JUTGE SANTIAGO VIDAL DEMOCRÀCIA I DRET A DECIDIR EL NOSTRE FUTUR

DEL JUTGE SANTIAGO VIDAL DEMOCRÀCIA I DRET A DECIDIR EL NOSTRE FUTUR AGENDA SETEMBRE Dijous, 4 de setembre * A les 17.00h, a la sala auditori del centre cívic CONFERÈNCIA a càrrec DEL JUTGE SANTIAGO VIDAL DEMOCRÀCIA I DRET A DECIDIR EL NOSTRE FUTUR Organitza: Òmnium Ripollès

Más detalles

UN NADAL PER COMPARTIR A SANT ANDREU. ENTRA A BCN.CAT/NADAL

UN NADAL PER COMPARTIR A SANT ANDREU. ENTRA A BCN.CAT/NADAL UN NADAL PER COMPARTIR A SANT ANDREU. ENTRA A BCN.CAT/NADAL Tipografia: Anna Vives Sumant Capacitats ACTIVITATS DE NADAL DISTRICTE SANT ANDREU SANT ANDREU LA FIRA DE NADAL 12, 13, 14 i 15 de desembre 11

Más detalles

AGENDA GEGANTERA Del 6 d Abril al 12 d Abril.

AGENDA GEGANTERA Del 6 d Abril al 12 d Abril. AGENDA GEGANTERA 2017 13 Del 6 d Abril al 12 d Abril. /agenda DIJOUS 6 D ABRIL VIC (Osona) Exposició Gegants de Paper.Els Gegants a través dels il lustradors. 19:30 h Inauguració de l exposició itinerant

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, agost de 2016 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats del públic

Más detalles

Telf

Telf Telf. 93 878 75 87 comercial@lleuredosmil.com www.lleuredosmil.com FES FAMÍLIA, FES MÚSICA! Canta! Viu! Emociona t! Passa-t ho bé amb Fes família, fes música Les vacances és l espai ideal l per trencar

Más detalles

Agenda d activitats del Ripollès SETEMBRE 2016

Agenda d activitats del Ripollès SETEMBRE 2016 SETEMBRE 2016 CAMPDEVÀNOL 2 A les 18h, a la Plaça Anselm Clavé, els armats faran entrega del pendó a les autoritats. Organització: Amics de la processó de Campdevànol. 3 A les 2h, sortida del pavelló municipal.

Más detalles

NENS des de 41,15 * Celebra la. Seu Central Passeig del Taulat, Barcelona.

NENS des de 41,15 * Celebra la. Seu Central Passeig del Taulat, Barcelona. A partir de 2 dies, 1 nit TOT INCLÓS 4 places ADULTS des de 48.40 * NENS des de 41,15 * Celebra la Castanyada i Halloween Eix Estels! amb Activitats gratuites *Preu per persona i nit en règim de pensió

Más detalles

FESTA MAJOR RIBA-ROJA D EBRE 2015

FESTA MAJOR RIBA-ROJA D EBRE 2015 FESTA MAJOR RIBA-ROJA D EBRE 2015 DISSABTE 22 D AGOST A partir de les 10h Al poliesportiu, finals de la Lliga Lo Caloret, organitzada pel Club Tennis Pàdel de Riba-roja d Ebre: final pàdel infantil i final

Más detalles

CASTELL PLATJA D ARO i S AGARÓ AGENDA D ACTIVITATS Juliol 2014

CASTELL PLATJA D ARO i S AGARÓ AGENDA D ACTIVITATS Juliol 2014 CASTELL PLATJA D ARO i S AGARÓ AGENDA D ACTIVITATS Juliol 2014 Del 21 de juny al 31 d agost Mini Club Infantil-Ludoteca 11-14 h i 16-19 h Platja Gran (c/empordà) Platja d Aro Adreçat a infants de 3 a 12

Más detalles

S a. Ajuntament de Sant Lluís. Regidoria de Festes

S a. Ajuntament de Sant Lluís. Regidoria de Festes Progr ant S a ama ama Joan Sant de 200 6 Lluís Ajuntament de Sant Lluís Regidoria de Festes Patrocinadors: Edita: Ajuntament de Sant Lluís Imprimeix: Editorial Menorca, SA - T. 971 35 16 00 DL: ME-227/2006

Más detalles

TEMPS DE NADAL 2016/17 ALCÚDIA

TEMPS DE NADAL 2016/17 ALCÚDIA TEMPS DE NADAL 2016/17 ALCÚDIA DIVENDRES, 2 A les 19 30 h: Inauguració de l exposició Ahir, Avui i Sempre de l artista Marto. Lloc: Can Fondo. Patrocinat per Consell de Mallorca i Cultura en Xarxa. L exposició

Más detalles

LA FACULTAT ANTONI GAUDÍ

LA FACULTAT ANTONI GAUDÍ FACULTAT ANTONI GAUDÍ LA FACULTAT ANTONI GAUDÍ La Facultat Antoni Gaudí és un centre universitari que pertany a l Ateneu Universitari Sant Pacià. A partir dels estudis de grau, màsters i postgrau, busca

Más detalles

95a EDICIÓ DE LA VOLTA CICLISTA CATALUNYA

95a EDICIÓ DE LA VOLTA CICLISTA CATALUNYA 95a EDICIÓ DE LA VOLTA CICLISTA CATALUNYA El dimecres 25 de març tindrà lloc la 3a etapa de la 95a edició de la Volta Ciclista Catalunya. L etapa tindrà sortida i arribada a Girona i un pas intermedi per

Más detalles

Reunió Informativa: 29 de febrer Futbol i Futbol Sala

Reunió Informativa: 29 de febrer Futbol i Futbol Sala Casp-Sagrat Cor de Jesús Centre d Estudis Joan XXIII Col legi Claver-Raimat Col legi Kostka Col legi Sant Pere CIaver Escola del Clot Sant Ignasi Infant Jesús Reunió Informativa: 29 de febrer Futbol i

Más detalles

RELACIÓ DELS CENTRES EDUCATIUS DE VILANOVA I LA GELTRÚ

RELACIÓ DELS CENTRES EDUCATIUS DE VILANOVA I LA GELTRÚ RELACIÓ DELS CENTRES EDUCATIUS DE VILANOVA I LA GELTRÚ SEGON CICLE D EDUCACIÓ INFANTIL (P3, P4 I P5), PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA CODI DEL CENTRE: 08034497 C/ del Doctor Zamenhof, 20 Tel. i fax: 93 815 30 78

Más detalles

PROGRAMA D ITINERARIS I ACTIVITATS PARC NATURAL DELS PORTS Excursió 1 dia

PROGRAMA D ITINERARIS I ACTIVITATS PARC NATURAL DELS PORTS Excursió 1 dia PROGRAMA D ITINERARIS I ACTIVITATS PARC NATURAL DELS PORTS Us proporcionem l experiència, professionalitat i entusiasme que ens caracteritza en el nostre projecte d empresa i treball. Agraïm la confiança

Más detalles

Amb La Marató de TV3 Diumenge, 13 de desembre 2015 A les 10:00h

Amb La Marató de TV3 Diumenge, 13 de desembre 2015 A les 10:00h Amb La Marató de TV3 Diumenge, 13 de desembre 2015 A les 10:00h Sortida des del Mercat Central (davant de l antic Hospital de Sant Joan) Inscriu-te a www.reus.cat DURADA A PEU 1 HORA i 30 MINUTS CARACTERÍSTIQUES

Más detalles

La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat

La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat La Lluna canvia La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat De ben segur que has vist moltes vegades la Lluna, l hauràs vist molt lluminosa i rodona però també com un filet molt prim

Más detalles

Dilluns 27 de novembre a les 19 h.

Dilluns 27 de novembre a les 19 h. TARRAGONA PATRIMONI MUNDIAL-2017 PROGRAMA D ACTES Dilluns 27 de novembre a les 19 h. PRESENTACIÓ DE LES ACTES DEL III CONGRÉS INTERNACIONAL D ARQUEOLOGIA I MÓN ANTIC: LA GLÒRIA DEL CIRC: CURSES DE CARROS

Más detalles

Cuida t en família a l Illot gran

Cuida t en família a l Illot gran Cuida t en família a l Illot gran espai per parar, observar i respirar del 18 al 21 d abril del 2014 Població: Comarca: Província: Font -Rubí Alt Penedès Barcelona Núm. de registre: 506 Capacitat per a

Más detalles

PROGRAMA DE FESTEJOS 2016

PROGRAMA DE FESTEJOS 2016 PROGRAMA DE FESTEJOS 2016 13 DE FEBRER DISSABTE 16:00 SOLEMNE EXALTACIÒ INFANTIL DE LA NOSTRA FALLERA MAJOR INFANTIL NORA GALLEGO I TABERNER, ACOMPANYADA DE LA SEUA CORT D HONOR 18:00 SOLEMNE EXALTACIÒ

Más detalles

S A N T P E R E P E S C A D O R AGENDA ESTIU-VERANO-SUMMER JUNY-JUNIO-JUNE

S A N T P E R E P E S C A D O R AGENDA ESTIU-VERANO-SUMMER JUNY-JUNIO-JUNE S A N T P E R E P E S C A D O R AGENDA ESTIU-VERANO-SUMMER JUNY-JUNIO-JUNE 2016 Divendres 3 de juny - 3/06 Beach Club - Kite Beach Tel. 664 449 449 Beach Club - Kite Beach Tel. 664 449 449 Dissabte 4

Más detalles

LLEGENDA MAPA ORIGEN / DESTÍ ATENCIÓ! PUNT DE PAS PUNT D INTERÈS FITXA TÈCNICA

LLEGENDA MAPA ORIGEN / DESTÍ ATENCIÓ! PUNT DE PAS PUNT D INTERÈS FITXA TÈCNICA LLEGENDA MAPA ORIGEN / DESTÍ ATENCIÓ! PUNT DE PAS PUNT D INTERÈS FITXA TÈCNICA ORIGEN: AEG DESTÍ: AEG TIPUS: CIRCULAR SENTIT: HORARI DISTÀNCIA: 24km DESNIVELL POSITIU: 410m DESNIVELL NEGATIU: 410m DESNIVELL

Más detalles

Serveis de Promoció de la Ciutat Promoció Econòmica

Serveis de Promoció de la Ciutat Promoció Econòmica ACTIVITATS DEL SHOPPING NIGHT 2014 Premià de Mar Espectacle de màgia A l estand de Bicis Baula. Gran Via de Lluís Companys ( davant de la paret de Can Horari: de 20:30 a 21:00 Organitza: Bicis Baula Tastets

Más detalles

Cap d Any. turisme engrup 2014/15. A Can Vandrell (Hostalric)

Cap d Any. turisme engrup 2014/15. A Can Vandrell (Hostalric) Cap d Any 2014/15 (Hostalric) Sopar especial Menú de Cap d Any + Gran Esmorzar d Any Nou Menjador privat pel sopar i per la festa de Cap d Any Cap d Any a Can Vandrell!! A Eix Estels us hem preparat un

Más detalles

Lleure estiu 2016: ESPLAI. juny 2016 Claror Sardenya

Lleure estiu 2016: ESPLAI. juny 2016 Claror Sardenya juny 2016 Claror Sardenya Què és l ESPLAI? Activitat lúdica que combina activitats, jocs, piscina, tallers i sortides. Es desenvolupa en un marc educatiu no formal, però s hi potencien els hàbits, actituds,

Más detalles

Ajuntament de Cardona

Ajuntament de Cardona Ajuntament de Cardona DIUMENGE 7 DE SETEMBRE 12:00 Pregó Institucional de Festa Major 2014 a càrrec d Isona Passola i Vidal, productora, guionista i directora de cinema, presidenta de l Acadèmia del Cinema

Más detalles

Mercat Agroecològic i de Varietats Locals

Mercat Agroecològic i de Varietats Locals Mercat Agroecològic i de Varietats Locals Mireia Batalla Magriñà Ajuntament de Valls Castell de Montesquiu, 14 d octubre de 2010 Valls, ciutat de mercats 1 L origen Valls, ciutat de mercats. Aquest any

Más detalles

DIJOUS 25 DE FEBRER DIUMENGE 28 DE FEBRER DISSABTE 5 DE MARÇ DIUMENGE 6 DE MARÇ DILLUNS 7 DE MARÇ

DIJOUS 25 DE FEBRER DIUMENGE 28 DE FEBRER DISSABTE 5 DE MARÇ DIUMENGE 6 DE MARÇ DILLUNS 7 DE MARÇ DIJOUS 25 DE FEBRER EXPOSICIÓ DEL NINOT A les 19.30 hores Al Centre Municipal de Cultura la Mercé, amb l assistència de la reina fallera, reina fallera infantil, dames de la ciutat, corts d honor, falleres

Más detalles

Celebra la. Seu Central Passeig del Taulat, Barcelona.

Celebra la. Seu Central Passeig del Taulat, Barcelona. 2 dies, 1 nit TOT INCLÓS Celebra la Castanyada i ADULTS des de 43.40 * NENS des de 36,15 * Halloween Activitats gratuites A partir de 4 places amb Eix Estels! *Preu per persona i nit en règim de pensió

Más detalles