PROGRAMA FESTA MAJOR DE DELTEBRE 2016

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "PROGRAMA FESTA MAJOR DE DELTEBRE 2016"

Transcripción

1 PROGRAMA FESTA MAJOR DE DELTEBRE 2016

2 DISSABTE 6 d agost nit Recepció d autoritats i pubilles a l Ajuntament de Deltebre. La Societat-Escola Musical Espiga d Or els acompanyarà fins al recinte del Ball nit PRESENTACIÓ DE PUBILLES de les diferents entitats del municipi al recinte de ball nit SALUTACIÓ de la Festa Major a càrrec de la Reina de Deltebre 2016, Paula Valldepérez i Mauri al recinte de ball. DISCURS INAUGURAL a càrrec de l Il lustríssim Sr. Lluís Soler i Panisello, Alcalde de Deltebre. PREGÓ DE LA FESTA MAJOR DE DELTEBRE 2016, a càrrec del Sr. Ramon Tremosa i Balcells, Eurodiputat i Doctor en Economia. Tot seguit imposició de la Medalla d Honor Municipal nit Primera GRAN NIT DE BALL en honor a la Reina, Dames d Honor, Reina Infantil, Fadrinet Major, Mister i Pubilles de les entitats locals, amb l ORQUESTRA OEM. Presentarà l acte Lluïsa Bertomeu i Andreu Curto. Entrada lliure. N A la matinada DISCO MÒBIL amb Dj s Atòmix Músic. Hi haurà regals per a tots els assistents matinada Nit Jove al Pont Lo Passador, amb les millors sessions musicals a càrrec de diferents DJ S. Col labora JEWELS GRUP i UNIK STREET.

3 DIVENDRES 12 d agost nit Tret de sortida de la FESTA MAJOR DE DELTEBRE 2016 Amanius que vénen! a la plaça de bous nit Inici de la Festa Major a càrrec de l Il lm. Sr. Lluís Soler i Panisello, Alcalde de Deltebre i del tinent d Alcalde de Dinamització Social i Participació Ciutadana, Sr. Carlos Serra i Ventura nit BOU EMBOLAT de la ramaderia dels German Vidal de Cabanes (Castelló) amb solta de 3 vaques per animar la vetllada.

4 DISSABTE 13 d agost MATÍ: N TROBADA I EXHIBICIÓ DE CAVALLS amb prova de força i gimcana al terreny situat a l encreuament del carrer Girona i l avinguda Robert Graupera. Col labora: Associació 3 tombs de Deltebre i la Penya de Tir i Arrastre de Deltebre. TARDA: N 1r CORREBARS al Bar cafeteria Lo Mirador animat per la Xaranga Tarorata N Zona infantil i paradetes al Parc del Riu. Organitza l Assemblea Popular Lo Maset BOUS a la plaça de la Ramaderia Santos Zapatería de Valtierra (Navarra). N Tarda VERDA: Convidem a tota la gent de la plaça a vestir-se amb una peça i/o complement o decorar la seva rampa, carro, carreta i taulado de color verd. Per què com diu la dita De més verdes en maduren. I recordeu de fer-vos la foto per a l Instagram. N Al finalitzar la tarda Bou carretilla per als més menuts Festa ELECTROBOU al Pont Lo Passador. Col labora: Jaume Canalda. NIT: a ROCKSTIDA organitzada per l Assemblea Popular Lo Maset, al Parc del Riu i Concert fi de festa BOU EMBOLAT de la Ramaderia Santos Zapatería de Valtierra (Navarra).

5 00.00 Nit de BALL amb l ORQUESTRA TANGARA. Preu de l entrada 2. Menors de 14 anys gratuït.

6 DIUMENGE 14 d agost DIA DE LA GENT GRAN MATÍ: VISITA i HOMENATGE a la persona del nostre poble que durant aquest any 2016 compleix 100 anys N Concentració davant del Casal de Gent Gran de Deltebre i posteriorment desfilada de MOTOS CLÀSSIQUES per diferents carrers del municipi N PARTIDA DE GUINYOT, BINGO, DOMINÓ, BITLLES... i ballada de jotes a càrrec de la Colla Sardanista i de Jotes de Deltebre i cantada de la Coral de la Gent Gran de Deltebre al Casal DINAR al Parc del Riu. Organitza l Associació del Bou Capllaçat de Jesús i Maria amb la col laboració de l Ajuntament. Preu del dinar 7. TARDA: XOCOLATADA i representació d un sainet a càrrec de la CIA Delta Teatre a la Residència de Gent Gran l Onada de Deltebre BOU CAPLLAÇAT de Jesús i Maria, ramaderia Hilario Príncep del Lligallo. Sortida des de la llibreria Anmar fins al de Catxina. A continuació festa al Parc del Riu amb Disco mòbil BOUS A LA PLAÇA. Ramaderia Hermanos Ozcoz de La Cartuja Baja (Saragossa). Durant la tarda es desencaixonarà un BOU SERRIL. N Tarda GROGA: Convidem a tota la gent de la plaça a vestir-se amb una peça i/o complement o decorar la seva rampa, carro, carreta i taulado de color groc. I recordeu Groga o groc, tot és un tripijoc!. I recordeu de fer-vos la foto per a l Instagram. N Al finalitzar la tarda Bou carretilla per als més menuts.

7 NIT: NIT DE TEATRE. La CíA DELTA TEATRE representarà l obra de La Figuera de l autor local Josep Bertomeu GRAN NIT DE RUMBA CATALANA, SALSA I FUSIÓ FLAMENC. Actuació Los Gitanets, el Paiet Mauri i la Banda del Pestañó. N A la matinada disco mòbil amb Dj s.. Preu de l entrada 2. Menors de 14 anys gratuït.

8 DILLUNS 15 d agost FESTIVITAT DE LA MARE DE DÉU DE L ASSUMPCIÓ MATÍ: VOLTEIG DE CAMPANES de l Església Parroquial de l Assumpció anunciant la Festa Major Solemne MISSA DE L ASSUMPCIÓ en honor a la Mare de Déu, a l església Nostra Senyora de l Assumpció. Presidirà la celebració Monsenyor Romà Casanova, Bisbe de Vic i fill del nostre poble A la Plaça Major actuació de la Societat-Escola Musical Espiga d Or. TARDA: FUTBOL al Camp de l Aube, partit entre la U.D. Jesús i Maria de Primera Catalana i el CF Camarles de Segona Catalana OFRENA a la Mare de Déu de l Assumpció acompanyada de la Societat-Escola Musical Espiga d Or de Deltebre. Sortida des del Parc del Riu. Organitza Càritas Parroquial. Amb la participació dels gegants del poble Roc i Assumpció. Acte seguit cantada de jotes a càrrec de la Rondalla dels Tres Cantadors de Deltebre, ballarà la Colla Sardanista i de Jotes de Deltebre SOLEMNE PROCESSÓ en honor a la Mare de Déu de l Assumpció. Acompanyarà la Societat-Escola Musical Espiga d Or. NIT: Al recinte de ball actuació de l ORQUESTRA GATZARA. Preu de l entrada 2. Menors de 14 anys gratuït.

9 DIMARTS 16 d agost FESTIVITAT DEL PATRÓ SANT ROC MATÍ: 9.30 VOLTEIG DE CAMPANES de l Església Parroquial de Sant Miquel OFRENA en honor al Patró Sant Roc, organitzada per la Parròquia amb la col laboració de l Associació Local de la Dona de La Cava. Amb la participació dels gegants del poble Roc i Assumpció Solemne MISSA MAJOR en honor a Sant Roc a l Església Parroquial de Sant Miquel. Presidida per Monsenyor Romà Casanova, Bisbe de Vic i fill del nostre poble. Predicarà Mossèn Joan Alonso, rector de les Cases d Alcanar, en les Noces de Plata de la seva Ordenació Sacerdotal Davant del sindicat actuació de la Societat-Escola Musical Espiga d Or i del Grup Twirling La Cava, acte seguit cantada de jotes a càrrec de la Rondalla dels Tres Cantadors de Deltebre, ballarà la Colla Sardanista i de Jotes de Deltebre. TARDA: N 1a BAIXADA AUTOS-LOCOS al Pont Lo Passador. Ús obligat del casc i proteccions corporals. Inscripcions fins divendres 12 d agost a Ràdio Delta. Premis gentilesa de Bar 9 i Restaurant Castro. Consulteu les bases al final d aquesta programació FUTBOL al Camp Nou, partit de Festes Majors en honor al fundador del C.D. La Cava Blai Sanchis Carles, entre els equips CD La Cava de 2a Catalana i Club de Futbol Reus Esportiu de 2a Divisió A MISSA vespertina i PROCESSÓ en honor al Patró Sant Roc. Acompanyarà la Societat-Escola Musical Espiga d Or.

10 NIT: Gran nit de ball amb l ORQUESTRA CIMARRÓN. Preu de l entrada 2. Menors de 14 anys gratuït. N A la matinada disco mòbil amb el Dj Abraham gentilesa de la Comissió de Festes.

11 DIMECRES 17 d agost DIADA DE LA DONA Organitza l Associació de Dones de Deltebre amb el suport de l Àrea de Dinamització Social i Participació Ciutadana - Festes. MATÍ: CONCURS TIR AL PLAT al costat del pavelló municipal. Organitzat per la Societat de Caçadors Sant Miquel de la Cava Concentració i ESMORZAR a la Plaça 20 de maig. Patrocinat per Supermercats Bon Preu, Intercarns i Cerveseria Plaça 20 de maig A l Ajuntament nomenament de la DONA DEL DIA i Miss Visitant amb l entrega del bastó de mando a càrrec de l Alcalde de Deltebre, l Il lm. Sr. Lluís Soler i Panisello a GRAN BICICLETADA POPULAR per a dones pels carrers del poble, durant el recorregut hi haurà animació musical amb Dj Javier Pérez DINAR per a totes les dones al recinte del ball. Durant el dinar es premiarà les 3 bicicletes més decorades, les 3 millors comparses i les 3 camisetes més originals. També hi haurà Festa de l Escuma gentilesa de Cerveseria Plaça 20 de maig, toro mecánico i disco mòbil fins a l hora de bous. TARDA: CONCURS DE TIR AL PLAT al costat del pavelló municipal. Organitzat per la Societat de Caçadors de Jesús i Maria N 2n CORREBARS al Bar RIALTO animat per la Xaranga Tarorata.

12 17.30 Concentració al recinte de ball per fer la rua direcció a la plaça de bous i obertura de la plaça per part de la Dona del Dia, Miss Visitant i Pubilla de l Associació de Dones de Deltebre N TARDE DE VAQUETES amb l espectacle del GRAN PRIX de la ramaderia Hermanas Dilla Pons de Vall-de-roures (Terol). Es convida a la gent a venir disfressats a la plaça, temàtica lliure, perquè volem muntar xou! I recordeu de fer-vos la foto per a l Instagram. NIT: N Monòleg Toni Moog, Humorista. Preu de l entrada 5. Menors de 14 anys gratuït. Venda d entrades a Ràdio Delta ELECCIÓ MISTER Festa Major L Associació de Dones de Deltebre farà l elecció entre tots els homes assistents al ball FESTA dels 80: música, show... Col labora: Associacions de Veïns del nostre poble.

13 DIJOUS 18 d agost DIADA INFANTIL MATÍ: CONCURS TIR AL PLAT al costat del pavelló municipal. Organitza la Societat de Caçadors Sant Miquel de la Cava N Gran FESTA INFANTIL al Parc del Riu. Jocs tradicionals, jocs d aigua, castells inflables,... Festa gratuïta. Col labora la Pallassa Mani. TARDA: CONCURS DE TIR AL PLAT al costat del pavelló municipal. Organitza la Societat de Caçadors de Jesús i Maria Tarda de BOUS A LA PLAÇA de la ramaderia Pedro Domínguez de Funes (Navarra). N Tarda LILA: Convidem a tota la gent de la plaça a vestir-se amb una peça i/o complement o decorar la seva rampa, carro, carreta i taulado de color LILA. Perquè com diu la saviesa popular Al lila, l amor s hi enfila!. I recordeu de fervos la foto per a l Instagram. N Al finalitzar la tarda Bou serril de carretilla per als més menuts. NIT BLANCA: Nit de Ball BLANCA a càrrec de l ORQUESTRA EUROPA. Preu de l entrada 2. Menors de 14 anys gratuït. N Veniu vestits i vestides de blanc per crear un ambient de festa, màgic i diferent. N A la matinada disco mòbil amb Dj. NOTA: A partir de les i fins el tancament de la Festa, Atraccions a Organitza Col.lectiu de Firaires i col.labora l Àrea de Dinamització Social i Participació Ciutadana Festes

14 DIVENDRES 19 d agost DIADA DELS QUINTOS/ES 98 MATÍ: CONCURS DE PERXAR a la nova zona d ensinistrament de gossos fins les 13h. Organitza la Societat de Caçadors Sant Miquel de la Cava N Repartiment del mocador entre tots els QUINTOS/ES 98. Posteriorment 1a QUINTADA EXPRESS 98 Cursa d orientació especial Quintos/es. TARDA: N 3r CORREBARS especial QUINTOS/ES 98 al Clàssic Bar musical animat per la Xaranga Tarorata BOUS A LA PLAÇA de la ramaderia Hermanas Dilla Pons de la Vall-de-roures (Terol) N Durant la tarda es farà una exhibició de retalladors entre els Quintos/es 98 amb un premi al millor retallador. Premi gentilesa de La Botiga de l Ebre. El jurat el formarà la Reina de Festes, Dames d Honor i Míster de la Festa Major de Deltebre N Tarda TARONJA: Convidem a tota la gent de la plaça a vestir-se amb una peça i/o complement o decorar la seva rampa, carro, carreta i taulado de color taronja. I recordeu de Vestir-vos de taronja, sense parèixer una esponja!. I recordeu de fer-vos la foto per a l Instagram. N Al finalitzar la tarda Bou carretilla per als més menuts. NIT: SOPAR POPULAR en honor als QUINTOS/ES 98 al recinte de ball, obert a tothom. Col laboren els Quintos/es 98. Preu reserva lloc: 3. Punts de venda, Xiringuito New Ja! (Riumar), Xiringuito El Rem i Delta 98. Els diners recaptats es destinaran a ajudar a Aaron Sentís Navarro. Durant el sopar es faran diversos sortejos, i es realitzarà el sorteig del Viatge a Eivissa per a dos persones entre els QUINTOS I QUINTES presents al sopar i que van assistir a la 1a Nit de Gala.

15 00.00 GRAN FESTA en DJ s i espectacle MACRO TOP QUINTOS/ES 98. Entrada gratuïta

16 DISSABTE 20 d agost MATÍ: EXHIBICIÓ de GOSSOS de MOSTRA al carrer Girona davant del Forn de l obra fins les 13h. Organitzat per la Societat de Caçadors Sant Miquel de la Cava DINAR POPULAR: rostida al Parc del Riu. Preu del tiquet (Plat i beguda): 2. Preu beguda: 0,50. Horari de venda: de 12 a 14h al mateix lloc. Actuació i animació a càrrec de l Associació Musical Sol del Delta. TARDA: N BOU CAPLLAÇAT de la ramaderia Hermanas Dilla Pons de Vall-de-roures (Terol). La sortida serà des del pont Lo Passador, c/ Girona, av. Robert Graupera, av. Goles de l Ebre, av. Esportiva, av. Generalitat, av. Robert Graupera, c/ Girona i c/doctor Buera fins a la plaça de bous. El tret de sortida del bou capllaçat anirà a càrrec dels Quintos/es BOUS A LA PLAÇA de la ramaderia German Vidal de Cabanes ( Castelló). N Tarda ROJA: Convidem a tota la gent de la plaça a vestir-se amb una peça i/o complement o decorar la seva rampa, carro, carreta i taulado de color ROIG. Perquè com diu la dita Lo roig, fa goig!. I recordeu de fer-vos la foto per a l Instagram. N Al finalitzar la tarda Bou carretilla per als més menuts. NIT: BOU EMBOLAT de la ramaderia German Vidal de Cabanes ( Castelló) Última NIT DE BALL amb l ORQUESTRA PENSYLVANIA. Preu de l entrada 2. Menors de 14 anys gratuït. N Durant la nit es realitzarà el BALL del FANALET. N A la matinada Vídeo-Disco J and C

17 a Edició de la MEGARIU Party al Pont Lo Passador. Per més informació al facebook. Entrades anticipades al WhatsApp Col labora Live Events.

18 DIUMENGE 21 d agost FI DE FESTA MATÍ: N 1r MOTOTERRA Ciutat de Deltebre al terreny situat a l encreuament del carrer Girona i l avinguda Robert Graupera. Organitza: La Granota Endurera i l Ajuntament de Deltebre N 1R CONCURS D ARROSSOS al Parc del Riu. Consultar les bases al final del programa. L arròs, varietat Marisma ecològica, serà patrocinat per Ecocastells SL Es premiarà el millor arròs. Premi gentilesa de supermercat Bonpreu. Inscripcions fins dijous 18 d agost a Ràdio Delta. Consulteu les bases al final d aquesta programació. TARDA: BOUS A LA PLAÇA. Especial tarda de la Ramaderia Doroteo Guillamón de Castelló. Al finalitzar la tarda Bou carretilla per als més menuts. NIT: BOU EMBOLAT a càrrec de la ramaderia Doroteo Guillamón de Castelló I com a cloenda de la Festa Major de Deltebre 2016, gran castell de FOCS D ARTIFICI. I Amanius que ja pots dir que tornen!

PROGRAMA FESTA MAJOR DE DELTEBRE 2017

PROGRAMA FESTA MAJOR DE DELTEBRE 2017 PROGRAMA FESTA MAJOR DE DELTEBRE 2017 DIVENDRES 11 d agost 23.00 nit Tret de sortida de la FESTA MAJOR DE DELTEBRE 2017 En garbo i salero a la plaça de bous per iniciar la cercavila amb la xaranga Tarorata

Más detalles

PROGRAMACIÓ DE FESTES 2017

PROGRAMACIÓ DE FESTES 2017 PROGRAMACIÓ DE FESTES 2017 Durant els dies 10-11 i 12 de juliol el I campionat de Futbol 7, al camp de futbol municipal La Foieta. Inscripcions a la Comissió de Festes 2017. DEL 22 AL 30 DE JULIOL -22:00h.

Más detalles

DIMECRES 27 D AGOST ENTRADA GRATUÏTA ALS POBLES D ALDOVER, XERTA I JESÚS L Ajuntament i la comissió de Festes no es fan responsables dels danys soferts a qualsevol persona dintre del recinte de la plaç

Más detalles

Itinerari de la Cavalcada

Itinerari de la Cavalcada Itinerari de la Cavalcada Itinerari de la processó PROGRAMACIÓ D ACTES 2016 Dissabte 18 de juny A les 22:00 h: Sopar de quintes al Parc Municipal Real i ball amb l orquestra PRIMERA PLANA. Apunteu-vos

Más detalles

PROGRAMA DE FIESTAS. SÁBADO 30 de julio. DOMINGO 31 de julio. 10:00.- Almuerzo para todas las Peñas en la Plaza Constitución.

PROGRAMA DE FIESTAS. SÁBADO 30 de julio. DOMINGO 31 de julio. 10:00.- Almuerzo para todas las Peñas en la Plaza Constitución. PROGRAMA DE FIESTAS SÁBADO 30 de julio 10:00.- Almuerzo para todas las Peñas en la Plaza Constitución. 11:00 a 13:00- Juegos Infantiles en la Plaza Els Hostals organizado por la Asociación de Joves Cabanes.

Más detalles

AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 MES DE JUNY

AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 MES DE JUNY AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 DIA HORA ACTIVITAT LLOC ORG. PREU 19/06 21.45 h FESTES DEL BARRI DEL PONT DEL DIABLE MES DE JUNY Festa del Pont del. Pregó i concert a càrrec de la de la

Más detalles

Dies 1, 2, 3 i 4 d agost

Dies 1, 2, 3 i 4 d agost Dies 1, 2, 3 i 4 d agost Em plau moltíssim saludar a tots els veïns del poble des d aquest programa de la Festa Major 2013 que teniu a les vostres mans; a pesar de la contenció pressupostària manté l esperit

Más detalles

Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018

Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018 Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018 13, 14, 15 i 16 de Setembre Dijous, 13 de Setembre A les 20.30 h. Al Local Social de l Ajuntament, iniciem la Festa Major de la nostra vila amb el PREGÓ

Más detalles

20 15 h. Pregó de festes a l Esglèsia, a càrrec d En Juan Andrés Burguera Hernández.

20 15 h. Pregó de festes a l Esglèsia, a càrrec d En Juan Andrés Burguera Hernández. DISSABTE, 16 19 00 h. Cercavila acompanyats de la Banda de la Societat Liricomusical de Benissa, Colla de Xirimiters Pere Bigot i Banda del Poble Nou de Benitatxell. 20 15 h. Pregó de festes a l Esglèsia,

Más detalles

FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA

FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA Dimecres 12 de desembre Taletime, Marilú s stories, a càrrec d Iris Leyers Divendres 14 de desembre Disco Jove amb Dj Toni Vidal de Selva FM - De 7 a 9 del vespre Teatre d improvisació

Más detalles

17 30 h. Campionat de futbito al poliesportiu municipal. Inscripció gratuïta cridant als telèfons i

17 30 h. Campionat de futbito al poliesportiu municipal. Inscripció gratuïta cridant als telèfons i 23 DE JUNY dissabte 17 30 h. Campionat de futbito al poliesportiu municipal. Inscripció gratuïta cridant als telèfons 964 331001 i 616230307. 28 DE JUNY dijous 19 00 h. Actuació del grup de danses de Cabanes

Más detalles

Canals. Divendres 25 NOVEMBRE Dijous 8 DESEMBRE H H PROGRAMACIÓ FESTES

Canals. Divendres 25 NOVEMBRE Dijous 8 DESEMBRE H H PROGRAMACIÓ FESTES Canals PROGRAMACIÓ FESTES SANT ANTONI 2017 Divendres 25 NOVEMBRE 2016 Saló de Sessions de la Casa de la Vila. Ple extra ordi nari de nomenament dels Festers, Bandera, Cuiros, Festeres de Grà cia, i Corts

Más detalles

FESTA MAJOR DE PACS , 6, 7 i 8 d agost

FESTA MAJOR DE PACS , 6, 7 i 8 d agost FESTA MAJOR DE PACS 2016 5, 6, 7 i 8 d agost FESTA MAJOR DE PACS 2016 2015 23 actes religiosos Divendres, 5 d agost REPIC GENERAL DE CAMPANES COM A PRELUDI DE LA FESTA Diumenge, 7 d agost a les 12 del

Más detalles

22.30h A la plaça de l Ajuntament 2ª Trobada de Cançó Música i Jota improvisada. Organitzat per la Unió Excursionista Caminadors Els Muntells.

22.30h A la plaça de l Ajuntament 2ª Trobada de Cançó Música i Jota improvisada. Organitzat per la Unió Excursionista Caminadors Els Muntells. 33 DIVENDRES 5 D AGOST 22.30h A la plaça de l Ajuntament 2ª Trobada de Cançó Música i Jota improvisada. Organitzat per la Unió Excursionista Caminadors Els Muntells. Presentarà Lluïsa Bertomeu, Directora

Más detalles

festes 2018 Abril Programa de Diumenge, 22 Dissabte, 14 Dimarts, 24 Dia dels Majorals Divendres, 20 Dissabte, 21

festes 2018 Abril Programa de Diumenge, 22 Dissabte, 14 Dimarts, 24 Dia dels Majorals Divendres, 20 Dissabte, 21 Programa de festes 2018 Dissabte, 14 Abril 10.00 h Pregó de Festes pels carrer de la ciutat per anunciar el començament de les Festes en honor al Santíssim Crist de Sant Roc. Divendres, 20 19:45 h Engalanament

Más detalles

Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre

Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre Dimecres, 30 d agost de 2017 Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre 19.30 h Obertura de la 26a Tómbola de la Solidaritat Carrer de Jesús, 15 Org.: Mans Unides 20 h Pregó de Festa Major a càrrec de

Más detalles

Disseny portada: Marc Rotllant > SALUTACIÓ

Disseny portada: Marc Rotllant > SALUTACIÓ Disseny portada: Marc Rotllant > SALUTACIÓ Benvolguts veïns i veïnes de Guardiola de Berguedà. La Festa Major d aquest any, el 2015, serà la primera que viurem com a nou equip de govern. Hem volgut fer

Más detalles

la Canonja Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener

la Canonja Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener la Canonja 2015 Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener Salutació La portada d aquest programa que teniu a les mans reflecteix el que l any passat anunciàvem com a novetat: el bateig del ball de diables

Más detalles

PROGRAMACIÓ FESTES PATRONALS

PROGRAMACIÓ FESTES PATRONALS PROGRAMACIÓ FESTES PATRONALS PROGRAMACIÓN FIESTAS PATRONALES 7 DIVENDRES 24 VIERNES 24 Jornada aquàtica per a mascotes perrunes Organitza: GRA ( Grupo de rescate y adopción) (Horari: 11:00h a 14:00h, de

Más detalles

a les 18:30 hrs als carrers Sant Miquel, Doctor Fleming, Llíria i Sant Antoni Abad

a les 18:30 hrs als carrers Sant Miquel, Doctor Fleming, Llíria i Sant Antoni Abad PROGRAMA FESTES PATRONALS 2017 dijous 24 d agost a les 20:30 hrs Plaça de l ajuntament Cercavila pels carrers del poble, pregó de festes i traca multicolor. divendres 25 d agost a les 18:30 hrs als carrers

Más detalles

19 Divendres h. REPRESENTACIÓ DE L OBRA TIA PEPA TONA. Autor Josep E. Peris Celda, a càrrec de GRUP TEMPO TEATRE. Lloc: Casal Municipal.

19 Divendres h. REPRESENTACIÓ DE L OBRA TIA PEPA TONA. Autor Josep E. Peris Celda, a càrrec de GRUP TEMPO TEATRE. Lloc: Casal Municipal. Programa de Festes Majors 19 Divendres 19.30 h. EXHIBICIÓ DE BAC (lluita tradicional) a càrrec del club Kushin-kai Terres de l Ebre dels pobles de Camarles, Deltebre i Sant Jaume d Enveja. Lloc: Plaça

Más detalles

19:00 - Pregó de Festa Major a càrrec dels Pastorets de La Floresta. 19:30 - Concert Corals. 20:30 - Coca i cava per a tothom

19:00 - Pregó de Festa Major a càrrec dels Pastorets de La Floresta. 19:30 - Concert Corals. 20:30 - Coca i cava per a tothom Divendres 14 de juliol de 2017: Inscripcions: - Per formar una colla per les Olimpíades Bandarres heu d enviar un correu a: bandarreslafloresta@gmail.com. I si voleu participar al dinar popular us podeu

Más detalles

22 Viernes. 23 Dissabte. 22 Divendres. 23 Sabado. El pregón. El pregó. El Santísimo. El santíssim. de agosto. d agost. de agosto.

22 Viernes. 23 Dissabte. 22 Divendres. 23 Sabado. El pregón. El pregó. El Santísimo. El santíssim. de agosto. d agost. de agosto. 22 Divendres 22 Viernes 23 Dissabte 23 Sabado El pregó El pregón El santíssim El Santísimo 11:30 h. A la Plaça Major: Castells unflables per als més menuts, amb repartiment d orxata. Col labora l Associació

Más detalles

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí Dijous 17 de desembre CONCERT DE NADAL HORA: 7 de la tarda. LLOC: Teatre Municipal Pla Educatiu d Entorn. Projecte Arrela t (PEE) Entrada gratuïta (amb invitació numerada). Cal recollir les invitacions

Más detalles

FESTA MAJOR RIUDARENES DEL 19 AL 22 DE SETEMBRE 2014

FESTA MAJOR RIUDARENES DEL 19 AL 22 DE SETEMBRE 2014 FESTA MAJOR RIUDARENES DEL 19 AL 22 DE SETEMBRE 2014 Salutació Ara un pas, ara un altre. Aquesta és una expressió molt utilitzada per un escriptor de casa nostra i a la que li podem donar diferents interpretacions.

Más detalles

Benvolguts Canyellencs i Canyellenques,

Benvolguts Canyellencs i Canyellenques, Benvolguts Canyellencs i Canyellenques, No fa tants dies escoltava una cançó al inici de l estiu que amb la seva lletra deia; No hi ha res més gran del poble que la seva Festa Major, ens vestim de gal

Más detalles

DIJOUS 25 DE FEBRER DIUMENGE 28 DE FEBRER DISSABTE 5 DE MARÇ DIUMENGE 6 DE MARÇ DILLUNS 7 DE MARÇ

DIJOUS 25 DE FEBRER DIUMENGE 28 DE FEBRER DISSABTE 5 DE MARÇ DIUMENGE 6 DE MARÇ DILLUNS 7 DE MARÇ DIJOUS 25 DE FEBRER EXPOSICIÓ DEL NINOT A les 19.30 hores Al Centre Municipal de Cultura la Mercé, amb l assistència de la reina fallera, reina fallera infantil, dames de la ciutat, corts d honor, falleres

Más detalles

Dissabte 25 d agost. XXIV TROBADA GEGANTERA Hora: Plantada: 17:30 h Sortida: 18:30 h Lloc: Plaça de les Escoles

Dissabte 25 d agost. XXIV TROBADA GEGANTERA Hora: Plantada: 17:30 h Sortida: 18:30 h Lloc: Plaça de les Escoles Dissabte 25 d agost IV TRAVESSA DE NATACIÓ: TRAVESSA LLARGA (2.200 metres) CARGOLADA (600 metres) Hora: a les 10:00 h Inscripcions: Fins el 23 d agost a l Oficina de Turisme, pavelló d esports o www.travessalescala.org

Más detalles

TORDERA SOMRIU, ÉS NADAL! #somriuésnadal

TORDERA SOMRIU, ÉS NADAL! #somriuésnadal TORDERA FESTES 2018/19 SOMRIU, ÉS NADAL! #somriuésnadal De l 1 de desembre a l 1 de gener Dissabtes i vigílies de festa de 19 a 23 h, festius i diumenges de 18 a 23 h, al Local de l entitat (Dr. Fleming

Más detalles

Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES

Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES www.lloret.cat 16.00 h 12.00 h www.blanes.cat Dissabte 20 de Febrer www.tossademar.cat De 10 a 13 h i de 16 a 19 h 19.00 h De 10.30 a

Más detalles

Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES

Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES Dissabte 6 de Febrer www.lloret.cat 16.00 h 12.00 h www.blanes.cat Dissabte 20 de Febrer www.tossademar.cat Divendres 5 de Febrer De 10

Más detalles

PROGRAMA FESTA MAJOR 2017 ESCALDES-ENGORDANY

PROGRAMA FESTA MAJOR 2017 ESCALDES-ENGORDANY PROGRAMA FESTA MAJOR 2017 ESCALDES-ENGORDANY DISSABTE 22 DE JULIOL 10h00 11h00 11h00 13h00 GRAN TRABUCADA pels carrers de la parròquia a càrrec dels TRABUCAIRES de la UPTEE. Repic de campanes i aviada

Más detalles

Centenari dels gegants

Centenari dels gegants Centenari dels gegants Aquest any es conmemora el centenari dels gegants de Viserta de Monistrol de Montserrat. Una celebració plena d actes que no us podeu perdre. Monistrol és una vila rica en costums

Más detalles

Tolleric S Estanyol Cala Pi, Vallgornera i Es Pas Bellavista Maioris. Festes d Estiu Juliol

Tolleric S Estanyol Cala Pi, Vallgornera i Es Pas Bellavista Maioris. Festes d Estiu Juliol Tolleric S Estanyol Cala Pi, Vallgornera i Es Pas Bellavista Maioris Festes d Estiu 2017 Juliol Festes d Estiu 2017 Juliol TOLLERIC Del 10 al 15 de juliol S ESTANYOL Del 20 al 29 de juliol CALA PI, VALLGORNERA

Más detalles

AGENDA DE CARNESTOLTES

AGENDA DE CARNESTOLTES Dijous Gras, 12 de febrer 18 h Dijous Gras: animació infantil, pregó del senyor Carnestoltes i tradicional concurs de truites. 17.30 h Concentració de comparses davant del Club d Esplai la Florida (carrer

Más detalles

ABRIL I I M AIG G 2016 s a n t m i q u e l d e f l u v i à

ABRIL I I M AIG G 2016 s a n t m i q u e l d e f l u v i à ABRIL I MAIG 2016 sant miquel de fluvià abril DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE DIUMENGE 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 CALLISTA INTERCANVI HORT ECOLÒGIC 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Más detalles

FESTA MAJOR. Del 18 al 21 de juliol de 2013 PROGRAMA D ACTES

FESTA MAJOR. Del 18 al 21 de juliol de 2013 PROGRAMA D ACTES FESTA MAJOR Del 18 al 21 de juliol de 2013 PROGRAMA D ACTES Dijous, 18-7 30 tarda: Inici de la Festa Major amb la sortida i cercavila dels gegants de l AVV Jaume I i Lionor, acompanyats pel grup de grallers

Más detalles

FESTA MAJOR RIBA-ROJA D EBRE 2015

FESTA MAJOR RIBA-ROJA D EBRE 2015 FESTA MAJOR RIBA-ROJA D EBRE 2015 DISSABTE 22 D AGOST A partir de les 10h Al poliesportiu, finals de la Lliga Lo Caloret, organitzada pel Club Tennis Pàdel de Riba-roja d Ebre: final pàdel infantil i final

Más detalles

REVETLLA DE DEL 20 AL 24 DE JUNY MONTORNÈS DEL VALLÈS

REVETLLA DE DEL 20 AL 24 DE JUNY MONTORNÈS DEL VALLÈS REVETLLA DE SANT JOAN DEL 20 AL 24 DE JUNY MONTORNÈS DEL VALLÈS REVETLLA DE SANT JOAN DEL 20 AL 24 DE JUNY MONTORNÈS DEL VALLÈS Con la llegada del verano, celebramos las tradicionales verbenas de San Juan,

Más detalles

programaciófestes2011

programaciófestes2011 del 3 al 12 d agost programaciófestes2011 8 i 9 d agost Torneig d estiu Frontenis 19:00h-22:00h (Frontó Municipal) Concurs de Truc 17:00 h (Bar COHOCA) Organitza Cohoca Benifaió i Consell Agrari dijous

Más detalles

AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER

AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER Fins al 31 de gener EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA CONCURS FOTOS FIRA DE SANT MIQUEL 2017 LLOC: Biblioteca Pare Ignasi Casanovas Dimecres 10, 17, 24 i 31 de gener a les 16h CLUB DE

Más detalles

CARNAVAL CARDONA DIJOUS 16 DE FEBRER, Dijous Llarder

CARNAVAL CARDONA DIJOUS 16 DE FEBRER, Dijous Llarder CARNAVAL CARDONA 2012 CARNAVAL 2012CARDONA DIJOUS 16 DE FEBRER, Dijous Llarder A les 18:30h. Cercavila amb el Jaume i el Jaume petit. Animació musical amb la Banda de Música de Cardona. A continuació,

Más detalles

Saluda Alcalde. Toni Gaspar

Saluda Alcalde. Toni Gaspar Saluda Alcalde - - - - - - - - - Toni Gaspar - i convidem a la gent dels altres pobles a visitar-nos Saluda Festers Dia: Ramaderia: Guarisme: Núm.: Nom: Pomposico Dia: Ramaderia: Los Millares Guarisme:

Más detalles

Programació DIMECRES 3 D AGOST. 9.00h

Programació DIMECRES 3 D AGOST. 9.00h 9.30h 10.30h 11.00h 12.00h 17.00h 19.30h 21.00h 22.00h 23.00h 23.30h 1.00h Disparada de la traca d inici de les. Lloc: Plaça del Pare Cirera Repartiment del típic Panoli. Concentració de les pubilles a

Más detalles

DEL 14 AL 24 FESTA MAJOR EL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT

DEL 14 AL 24 FESTA MAJOR EL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT DEL 14 AL 24 FESTA MAJOR EL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT JULIOL 2017 actes festa major 2017 ACTIVITATS INFANTILS divendres 14 dissabte 15 PL. DE L AJUNTAMENT SOPAR A LA FRESCA BIKINADA (Preu tiquet 3,5

Más detalles

DISSABTE, 6 D OCTUBRE

DISSABTE, 6 D OCTUBRE ORIGEN, C I TRAD la força i la un Thiar ULTURA ICIÓ ió d un poble julia DISSABTE, 6 D OCTUBRE 10.30h Apertura del Mercat Romà de ThiarJulia. 10.30h Inauguració de la XIII Fira Romana ThiarJulia. Pl. Esglèsia

Más detalles

Pr0grama de Nadal

Pr0grama de Nadal Pr0grama de Nadal 2015-2016 Divendres 11 de desembre 20:00- Biblioteca Pública PRESENTACIÓ DEL LLIBRE Camins sense retorn de Josep Masanés Dissabte 12 de desembre 10:00 a 21:00- Molí de Dalt FIRA D ART

Más detalles

LA GALERA Del 5 al 14 D AGOST

LA GALERA Del 5 al 14 D AGOST FESTES MAJORS 2016 LA GALERA Del 5 al 14 D AGOST Narcís Galià Curto Activitats prefestes 2016 Dissabte 23 de juliol 8 00 h Muntatge plaça de bous i tot seguit esmorzar per als muntadors. Dissabte 30 de

Más detalles

Dilluns 12 de desembre AUDICIÓ CLARINET Hora: 20:30 hores Lloc: Auditori Ramon Mosella (Musicant) Organitza: Escola de Música Musicant

Dilluns 12 de desembre AUDICIÓ CLARINET Hora: 20:30 hores Lloc: Auditori Ramon Mosella (Musicant) Organitza: Escola de Música Musicant CARDONA AGENDA DE NADAL 2016-2017 Dissabte 3 de desembre FIRA DE NADAL Hora: De 09:00 a 17:00 hores Lloc: Pels carrers de la Coromina Organitza: Associació de veïns de la Coromina, Comissió de Festes de

Más detalles

XIII FESTA DEL PARC CATALUNYA , 5 i 6 DE MAIG

XIII FESTA DEL PARC CATALUNYA , 5 i 6 DE MAIG XIII FESTA DEL PARC CATALUNYA 2018 4, 5 i 6 DE MAIG Divendres 04/05/2018 Activitat: TALLER: AVALUACIÓ VISUAL D'ARBRAT Hora: 09 a 14 Lloc: OFICINES PARC CATALUNYA Organització:: APVEC Observacions: reservat

Más detalles

A continuació, vals en honor de la regina i les dames a càrrec de la Unió Musical de Vilafranca. Plaça Peiró Escala

A continuació, vals en honor de la regina i les dames a càrrec de la Unió Musical de Vilafranca. Plaça Peiró Escala DIVENDRES 7 09:00 hores -. Muntatge de cadafals a la Plaça d En Blasc. Organitza: Associació de Cadafals. 13:00 hores -. Volteig general de campanes anunciant l inici de les festes patronals, en honor

Más detalles

L AJUNTAMENT DE SANT JAUME D ENVEJA

L AJUNTAMENT DE SANT JAUME D ENVEJA L AJUNTAMENT DE SANT JAUME D ENVEJA et desitja Bona Festa Major 2016! Edita: TOTPARC Dipòsit Legal: T1059-2015 DISSABTE 16 DE JULIOL NIT DE LES PUBILLES 23.00h SORTIDA DE PUBILLES des de l Ajuntament en

Más detalles

20.30 h Inauguració de l exposició "Concursos de fotografia i pintura de les festes de Gràcia". Claustre del Carme

20.30 h Inauguració de l exposició Concursos de fotografia i pintura de les festes de Gràcia. Claustre del Carme PROGRAMA DE LES FESTES DE GRÀCIA 2006 dia 24 d agost, dijous 20.30 h Inauguració de l exposició "Concursos de fotografia i pintura de les festes de Gràcia". Claustre del Carme Dia 25 d agost, divendres

Más detalles

Junta Local Fallera Burriana

Junta Local Fallera Burriana PROGRAMA OFICIAL FESTES DE SANT JOSEP 2017 DIJOUS 23 DE FEBRER EXPOSICIÓ DEL NINOT A les 19.30 hores Al Centre Municipal de Cultura la Mercé, amb l assistència de la reina fallera, reina fallera infantil,

Más detalles

PROGRAMA DE FESTES DE SANT JAUME 2016

PROGRAMA DE FESTES DE SANT JAUME 2016 PROGRAMA DE FESTES DE SANT JAUME 2016 *Durant tots el dies de festa, l'edifici del Prado estarà obert de 13.00 a 16.00 hores i de 21.30 a 24.30 hores, aproximadament, per tal d'acollir aquelles persones

Más detalles

a les 18:30 hrs als carrers Sant Miquel, Doctor Fleming, Llíria i Sant Antoni Abad

a les 18:30 hrs als carrers Sant Miquel, Doctor Fleming, Llíria i Sant Antoni Abad PROGRAMA FESTES PATRONALS 2016 dijous 25 d agost de 18:30 hrs a 20:30 hrs Plaça Gerardo Ferrando Taller didàctic de música Percusionant : Format proper i amb gran capacitat d'arribar a totes les edats,

Más detalles

AGENDA GEGANTERA 2017 Número 42. Del 23 d Octubre al 29 d Octubre.

AGENDA GEGANTERA 2017 Número 42. Del 23 d Octubre al 29 d Octubre. AGENDA GEGANTERA 2017 Número 42 Del 23 d Octubre al 29 d Octubre. /agenda Dissabte 28 d Octubre Castelldefels (Baix Llobregat) XX Trobada Comarcal de gegants del Baix Llobregat. 18:00 h Plantada de gegants

Más detalles

Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA

Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA Concert d'any nou Harold Lloyd amb l Orquestra Julià Carbonell Diumenge, 3 de gener A la 1 del migdia Al Teatre L'Amistat Ho organitza: Associació de la

Más detalles

Festes Majors La Galera 2015

Festes Majors La Galera 2015 Festes Majors La Galera 2015 *Activitats prefestes 2015* Dissabte 1 d agost 9 00 Muntatge plaça de bous i tot seguit esmorzar per als muntadors. 18.00 Gimcana. Lloc de concentració plaça de l Ajuntament.

Más detalles

Ajuntament de Cardona

Ajuntament de Cardona Ajuntament de Cardona DIUMENGE 7 DE SETEMBRE 12:00 Pregó Institucional de Festa Major 2014 a càrrec d Isona Passola i Vidal, productora, guionista i directora de cinema, presidenta de l Acadèmia del Cinema

Más detalles

PROGRAMA FESTA MAJOR 2017

PROGRAMA FESTA MAJOR 2017 PROGRAMA FESTA MAJOR 2017 divendres 19 de maig 17:00 h. Els Nois de Espai Jove. Espectacle de màgia. Organitza: Espai Jove. Lloc: Plaça de la Sardana. 17:30 h. Tarda infantil amb ludoteca al carrer per

Más detalles

Del 14 de juny al 15 de juliol. DIJOUS 14 de juny. DIVENDRES 15 de juny

Del 14 de juny al 15 de juliol. DIJOUS 14 de juny. DIVENDRES 15 de juny Del 14 de juny al 15 de juliol Al Redós de Sant Josep i Sant Pere (av. Josep i Pere Jacas, 15) Exposició Edificis i espais indians de Sant Pere de Ribes Horaris: d 11h a 13h i de 17h a 20h. Diumenges:

Más detalles

PROGRAMA FESTA MAJOR TRINITAT VELLA 2016

PROGRAMA FESTA MAJOR TRINITAT VELLA 2016 PROGRAMA FESTA MAJOR TRINITAT VELLA 2016 DEL 3 AL 12 DE JUNY DIVENDRES 3 DE JUNY 17 h DECOREM LA PLAÇA: esperem a les entitats i a totes aquelles persones que vulguin participar en la decoració de la Plaça

Más detalles

CARDONA AGENDA DE NADAL

CARDONA AGENDA DE NADAL CARDONA AGENDA DE NADAL 2 0 1 0 C a r d o n a P r o g r a m a d a c t e s d e N a d a l 2 0 1 0 P R O G R A M A D A C T E S D E N A D A L 2 0 1 0 - DISSABTE 11 DE DESEMBRE - Pastorets Infantils. Representació

Más detalles

Programa d Actes que se celebraran en honor al nostre patró

Programa d Actes que se celebraran en honor al nostre patró Programa d Actes que se celebraran en honor al nostre patró 8 11:45h Volteig general de campanes i engegada de coets que anunciaran el començament de les Festes Majors. 12:00h A la plaça Catalunya, al

Más detalles

06 h. Trofeu ciutat de Dénia de curricà d altura. Organitza: Real Club Náutico Dénia.

06 h. Trofeu ciutat de Dénia de curricà d altura. Organitza: Real Club Náutico Dénia. FESTA MAJOR 2016 Del 9 al 17 de juliol Divendres, 8 de juliol 22 h. Festival intergeneracional de la Cançó 2016. Carrer de la Via. Dissabte, 9 de juliol 06 h. Trofeu ciutat de Dénia de curricà d altura.

Más detalles

Activitats Sant Joan 2013 Horta-Guinardó

Activitats Sant Joan 2013 Horta-Guinardó bcn.cat/ santjoan Activitats Sant Joan 2013 Horta-Guinardó DIMARTS 18 DE JUNY... ESTRENA DE LA CANTATA MINAIRONS Dimarts, a les 19 hores, a la Sala d actes del nou Hospital de Sant Pau (c/ Mas Casanovas,

Más detalles

Al finalizar, se celebrará una cena en la plaza Castelar y gran Verbena posterior. Sábado, 25 de julio: San Jaime

Al finalizar, se celebrará una cena en la plaza Castelar y gran Verbena posterior. Sábado, 25 de julio: San Jaime 2 Programa de Actos Miércoles, 22 de julio 21:30 hs - Concierto en Honor a San Jaime Apóstol, ofrecido por la S.M La Nova, en la Plaza de San Jaime (frente a la Iglesia de San Jaime y Santa Ana). Viernes,

Más detalles

FESTES DE SA COMA I SON CURT

FESTES DE SA COMA I SON CURT FESTES DE SA COMA I SON CURT Del 8 al 15 d agost de 2012 Salutacions del Batle És un plaer pel meu dirigirme novament a tots es veïns i visitants des nostre municipi, però especialment a vosaltres, veïns

Más detalles

GALA DE LES PRESES 2018

GALA DE LES PRESES 2018 GALA DE LES PRESES 2018 PROGRAMA D ACTES DIMECRES 10 D OCTUBRE A 2/4 de 4, RUA DELS NENS i NENES DE L ESCOLA LA BÒBILA pels carrers del poble acompanyats de la GRANOTA i DELS CALABOTINS. Organitza: Escola

Más detalles

c a r d o n a N a d a l

c a r d o n a N a d a l CARDONA AGENDA DE NADAL 2015-2016 Diumenge 6 de desembre FESTIVAL EN BENEFICI DE LA MARATÓ DE TV3 Hora: 17:00 hores. Lloc: Casal de la Gent Gran de Cardona. Preu: Donatiu de 5 euros. La recaptació es destinarà

Más detalles

programa d'activitats de les festes de Nadal 201 7/1 8 - Roda de Ter

programa d'activitats de les festes de Nadal 201 7/1 8 - Roda de Ter programa d'activitats de les festes de Nadal 201 7/1 8 - Roda de Ter 8ª Fira de Pont a Pont una mostra on hi podeu mirar, adquirir i participar de les propostes d'artesans i firaires i de les activitats

Más detalles

CULTURA I OCI A LA TEVA BUTXACA JULIOL-SETEMBRE > #02. estiu

CULTURA I OCI A LA TEVA BUTXACA JULIOL-SETEMBRE > #02. estiu CULTURA I OCI A LA TEVA BUTXACA JULIOL-SETEMBRE > #02 estiu 2018 2 > FEM BADIA! JULIOL - SETEMBRE 2018 #02 INSCRIPCIONS OBERTES CULTURA I OCI A LA TEVA BUTXACA. FEM BADIA! < 3 CAMPUS D ESTIU Mésquesport

Más detalles

a Sant Lluís Programa d'actes ANY NOU 2011!! AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS

a Sant Lluís Programa d'actes ANY NOU 2011!! AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS BON NADAL I FELIÇ ANY NOU 2011!! AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS NADAL, CAP D'ANY I REIS 2010 2011 a Sant Lluís Programa d'actes Divendres dia 10 de desembre FESTA INFANTIL DE NADAL de l Escola infantil Amb molta

Más detalles

LA SARDANA DE L ANY 2017

LA SARDANA DE L ANY 2017 Concert Final LA SARDANA DE L ANY 2017 Centre Cívic Alcanar Dissabte 12 de maig, a les 17h. ORGANITZA: COL LABORA: PROGRAMA Dissabte 12 de maig de 2018 BALLADA DOBLE DE SARDANES A les 11.30h, a la plaça

Más detalles

PROGRAMA D ACTES. Xerrada - col loqui. Jardins de l'ajuntament Inici de la Festa Major a càrrec d un responsable de l entitat PROACTIVA OPEN ARMS

PROGRAMA D ACTES. Xerrada - col loqui. Jardins de l'ajuntament Inici de la Festa Major a càrrec d un responsable de l entitat PROACTIVA OPEN ARMS PROGRAMA D ACTES Jardins de l'ajuntament Inici de la Festa Major a càrrec d un responsable de l entitat PROACTIVA OPEN ARMS Espai Hemalosa. Projecció del curtmetratge, Astral de Jordi Evole Xerrada - col

Más detalles

A les 7,00 hores Manyanita a TERRASSETA SAUR, tot seguit sortida del BOU CAPLLAÇAT des del camp de futbol.

A les 7,00 hores Manyanita a TERRASSETA SAUR, tot seguit sortida del BOU CAPLLAÇAT des del camp de futbol. PROGRAMA DE FESTES MAJORS POBLE NOU DEL DELTA 2009 Dilluns, 3 d agost A les 20.00 hores Projecció del documental sobre la rondalla 6 versos i poca vergonya. Part del rodatge es va fer al Poble Nou. És

Más detalles

CARNAVAL 2018 Vilafranca del Penedès del 8 al 16 de febrer DO Carnaval 15 anys de Bacanal!

CARNAVAL 2018 Vilafranca del Penedès del 8 al 16 de febrer DO Carnaval 15 anys de Bacanal! PROGRAMA D ACTES Dijous 8 de febrer, DIJOUS GRAS Dijous Gras L ARRIBADA DEL REI 19:00 h, c. del Nord (cantonada c. Montserrat) CARNAVAL 2018 Arribada de S.M. el Rei Carnestoltes XVè i I de Vilafranca amb

Más detalles

LA SARDANA DE L ANY 2015

LA SARDANA DE L ANY 2015 Concert Final LA SARDANA DE L ANY 2015 Centre de Congressos Andorra la Vella 7 de maig, dos quarts de 6 de la tarda ORGANITZA: COL LABORA: PROGRAMA Dia 7 de maig de 2016 DINAR DE GERMANOR A les 13h al

Más detalles

PROGRAMA DE FESTEJOS 2016

PROGRAMA DE FESTEJOS 2016 PROGRAMA DE FESTEJOS 2016 13 DE FEBRER DISSABTE 16:00 SOLEMNE EXALTACIÒ INFANTIL DE LA NOSTRA FALLERA MAJOR INFANTIL NORA GALLEGO I TABERNER, ACOMPANYADA DE LA SEUA CORT D HONOR 18:00 SOLEMNE EXALTACIÒ

Más detalles

EL RAVAL. Organitza: Hi col labora:

EL RAVAL. Organitza: Hi col labora: EL RAVAL FESTES DE BARRI Organitza: Hi col labora: SALUTACIÓ av DEL RAVAL DE SANTA COLOMA DE GRAMENET En medio del verano llegan nuestras fiestas de barrio, con un aire fresco! Unas fiestas en las que

Más detalles

Santa Joana. Lleida, 15 de maig de Programa d activitats. Setmana de solidaritat

Santa Joana. Lleida, 15 de maig de Programa d activitats. Setmana de solidaritat Santa Joana Lleida, 15 de maig de 2014 Programa d activitats Setmana de solidaritat Introducció. El dia 15 de maig celebrem a la nostra escola, i també a les altres escoles Lestonnac de la resta del món,

Más detalles

19.00 h Plaça Major Inici Rua jurat, del DISFRESSA CARRERS, a càrrec de CarnaSEB i l Ajuntament.

19.00 h Plaça Major Inici Rua jurat, del DISFRESSA CARRERS, a càrrec de CarnaSEB i l Ajuntament. Dimecres, 29 d agost 19.00 h Plaça Major Inici Rua jurat, del DISFRESSA CARRERS, a càrrec de CarnaSEB i l Ajuntament. Dijous, 30 d agost 21.00 h Gimnàs de l escola SEVER LED RAPOS (Sopar del Revés) + KARAOKE

Más detalles

Festa PARAGUAI-PERU. de l 1 al 5 de juny

Festa PARAGUAI-PERU. de l 1 al 5 de juny Festa Major PARAGUAI-PERU, 2017 de l 1 al 5 de juny Festa Major, PARAGUAI-PERU 2017 Dimecres, 31 de maig 14 h Dinar del Casal de Gent Gran Paraguai Perú Per celebrar la cloenda d activitats. Proposta exclusiva

Más detalles

PLATJA D ARO LOVES YOU CARNAVAL 2014 DEL 22 DE FEBRER AL 5 DE MARÇ

PLATJA D ARO LOVES YOU CARNAVAL 2014 DEL 22 DE FEBRER AL 5 DE MARÇ PLATJA D ARO LOVES YOU CARNAVAL 2014 DEL 22 DE FEBRER AL 5 DE MARÇ 2 GRAN RUA DE CARROSSES i COMPARSES DISSABTE 1 DE MARÇ 11 h i 16 h SA MAJESTAT LO PUTO REI MARCELVIS, REI DELS COLLONUTS SA MAJESTAT COLLONUDA,

Más detalles

PROGRAMA D ACTES. Programa CLUB ESPORTIU JÚPITER.

PROGRAMA D ACTES. Programa CLUB ESPORTIU JÚPITER. PROGRAMA D ACTES CLUB ESPORTIU JÚPITER www.jupiterce.es Programa Maig 2009 1909-2009 C.E. JÚPITER PROGRAMA D ACTES DEL CENTENARI MAIG 2009 CELEBRACIÓ DEL 100 ANIVERSARI DIA 12 - LLOC: SEU DE L AJUNTAMENT

Más detalles

21 h. NIT JOVE DE CONCERTS AMB SOTRAC, BULLIT, NO MORE LIES i BIPOLAR

21 h. NIT JOVE DE CONCERTS AMB SOTRAC, BULLIT, NO MORE LIES i BIPOLAR DIVENDRES 28 DE JULIOL 22:15 h. SARDANES AMB LA COBLA ROSSINYOLETS Organitza: Agrupació d amics de la Sardana Escenari davant la Cambra de Comerç 23 h. XXII CAMINADA LA NOCTURNA Organitza: Centre Excursionista

Más detalles

Programa d'actes de festes de moros i cristians 2018

Programa d'actes de festes de moros i cristians 2018 Programa d'actes de festes de moros i cristians 2018 Divendres 12 d octubre 19:00 20:30 Entrades per tot el poble fins a l ajuntament Pregó de les festes de Moros i Cristians i audiovisual commemoratiu

Más detalles

PROGRAMA FESTA MAJOR TRINITAT VELLA 2017

PROGRAMA FESTA MAJOR TRINITAT VELLA 2017 PROGRAMA FESTA MAJOR TRINITAT VELLA 2017 DEL 2 AL 11 DE JUNY DIVENDRES 2 DE JUNY 10 h DECOREM LA PLAÇA: esperem a les entitats i a totes aquelles persones que vulguin participar en la decoració de la Plaça

Más detalles

Festes d agost TORREBLANCA del 22 d agost a l 1 de setembre 2018 AGOST 2018

Festes d agost TORREBLANCA del 22 d agost a l 1 de setembre 2018 AGOST 2018 42 Programa de festes AGOST 2018 Dimecres 22 d agost LA CRIDA 19:00h Gran batalla de confeti al porxo de les escoles, l entrada pel carrer Sitjar. 23:00h Concentració de totes les colles al carrer Abeurador,

Más detalles

ALTRES ACTIVITATS. Lloc: Església del Convent de Sant Bartomeu

ALTRES ACTIVITATS. Lloc: Església del Convent de Sant Bartomeu CALENDARI Diumenge, 8 d abril Durant tot el matí CANTADA DE CARAMELLES pels carrers de la vila. Organitza: Orfeó Joventut Divendres, 20 d abril A les 21 hores Concert de piano amb IMMA TREPAT Preu de l

Más detalles

PROGRAMA D ACTES FESTES MAJORS SANT ANTONI EL PERELLÓ

PROGRAMA D ACTES FESTES MAJORS SANT ANTONI EL PERELLÓ DIMECRES, 16 DE GENER A les 12.30 hores Volteig general de campanes anunciant les Festes Majors de Sant Antoni 2019. Traca d inici de la festa major, a càrrec de Foc a la Metxa, a la plaça Jaume II. A

Más detalles

Festes JULIOL. Patronals.

Festes JULIOL. Patronals. Festes Patronals JULIOL 2017 www.ajsantamariadelcami.net Bones festes!! Les camisetes i les banderoles de les festes estaran a la venda entre dia 3 i dia 13 a la piscina municipal (matí) i al Casal de

Más detalles

Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES

Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES Generalitat de Catalunya Departament de Cultura Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES Setmana Santa i primavera 2018 HORARIS MARÇ, ABRIL I MAIG: De dimarts a diumenge de 10 a 17:30h* JUNY: De dimarts

Más detalles

FOTO: TONI CATANY FESTES DE SANT CRISTÒFOL DE S ARENAL 2016 DEL 30 DE JUNY AL 10 DE JULIOL

FOTO: TONI CATANY FESTES DE SANT CRISTÒFOL DE S ARENAL 2016 DEL 30 DE JUNY AL 10 DE JULIOL FOTO: TONI CATANY FESTES DE SANT CRISTÒFOL DE S ARENAL 2016 DEL 30 DE JUNY AL 10 DE JULIOL SALUTACIÓ És un gran plaer saludar tots els arenalers amb motiu de les festes de Sant Cristòfol. Cada poble desitja

Más detalles

rograma d Actes Desembre 2017 Gener 2018 Reis Mags d Ibi

rograma d Actes Desembre 2017 Gener 2018 Reis Mags d Ibi P d Actes rograma Desembre 2017 Gener 2018 Reis Mags d Ibi Millor fotografia individual tema Reyes Magos : Manuel Iváñez España. Dimarts, 2 de gener 18 00 hores. MUSICAL. El libro de la selva. Teatro Río.

Más detalles

Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017

Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017 Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017 Presentació La iniciativa Tarragona Ciutat de Castellsva començar el 2013 com una activitat cultural d interès turístic que

Más detalles

DIVENDRES 4 DE SETEMBRE

DIVENDRES 4 DE SETEMBRE DIVENDRES 4 DE SETEMBRE 18.30 h // 75è Homenatge a la gent gran 20 h // Pregó de Festa Major Actuació de l entitat Mogoda gospel i pregó a càrrec de la cantant Elena Gadel (Envelat, en cas de pluja) 21

Más detalles