PROGRAMA DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS 16 de maig de 2015 ENTITAT ADREÇA LLOC DE L ACTIVITAT ESPAIS VISITABLES HORARI ACTIVITATS

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "PROGRAMA DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS 16 de maig de 2015 ENTITAT ADREÇA LLOC DE L ACTIVITAT ESPAIS VISITABLES HORARI ACTIVITATS"

Transcripción

1 PROGRAMA DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS ESPAIS VISITABLES HORARI S Museu Bíblic Tarraconense (Arquebisbat de Tarragona) C/ Les Coques 1C, Tarragona Museu Bíblic Tarraconense Col lecció permanent h a h 1. Jornada de Portes Obertes. 2. Taller sobre mosaics romans; dissabte 16 de maig, primer torn: h; segon torn: h: Conduit per l empresa Arqueonet i el propi Museu, es farà una introducció al món de la confecció dels mosaics i els seus usos en l art paleocristià. L activitat, adreçada a un públic familiar, comporta la confecció individual d un petit mosaic amb un símbol paleocristià, ubicat al Museu Bíblic. Per participar cal inscriure s al Museu Bíblic Tarraconense (tel o al correu: museu.biblic@arqtgn.cat). Places limitades a persones per sessió. El preu per persona és de 3 euros. 3. Viatge a la Constel lació Museu explorant la immensitat del Mar: Novament els museus i centres culturals de la ciutat proposen un viatge comú a través de les seves col leccions, un itinerari que en aquesta ocasió ens descobrirà els misteris que s'amaguen en la immensitat del mar. Activitat gratuïta amb reserva prèvia a reserves@aurigasc.com o Aforament limitat.

2 PROGRAMA DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS ESPAIS VISITABLES HORARI S Museu Bíblic Tarraconense (Arquebisbat de Tarragona) C/ Les Coques 1C, Tarragona Museu Bíblic Tarraconense Col lecció permanent h a h 1. Jornada de Portes Obertes. 2. Taller sobre mosaics romans; dissabte 16 de maig, primer torn: h; segon torn: h: Conduit per l empresa Arqueonet i el propi Museu, es farà una introducció al món de la confecció dels mosaics i els seus usos en l art paleocristià. L activitat, adreçada a un públic familiar, comporta la confecció individual d un petit mosaic amb un símbol paleocristià, ubicat al Museu Bíblic. Per participar cal inscriure s al Museu Bíblic Tarraconense (tel o al correu: museu.biblic@arqtgn.cat). Places limitades a persones per sessió. El preu per persona és de 3 euros. 3. Viatge a la Constel lació Museu explorant la immensitat del Mar: Novament els museus i centres culturals de la ciutat proposen un viatge comú a través de les seves col leccions, un itinerari que en aquesta ocasió ens descobrirà els misteris que s'amaguen en la immensitat del mar. Activitat gratuïta amb reserva prèvia a reserves@aurigasc.com o Aforament limitat.

3 PROGRAMA DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS ESPAIS VISITABLES HORARI MUSEU DIOCESÀ DE TARRAGONA Claustre, s/n Claustre de la Catedral de Tarragona Sales d exposició permanent del museu h Visita lliure a les sales d exposició i a les galeries del claustre.

4 PROGRAMA DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS Museu d Història de Tarragona Plaça del Rei s/n Pretori ESPAIS VISITABLES Sala del Sarcòfag HORARI 19:00 a 24:00 Visita al Sarcòfag d Hipòlit amb ambientació subaquàtica, relat de la recuperació i contextualització de les escenes dels relleus.

5 PROGRAMA DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS ESPAIS VISITABLES HORARI CAIXAFORUM TARRAGONA CRISTÒFOR COLOM, TARRAGONA CAIXAFORUM TARRAGONA VESTÍBÚL DEL CENTRE 18 A 21 H PARTICIPA MÉLIÈS, ELS MILLORS VÍDEOS + PUNT DE SORTIDA DEL VIATGE A LA CONSTEL LACIÓ MUSEU

6 ESPAIS VISITABLES HORARI PROGRAMA DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS Museu Nacional Arqueològic de Tarragona Plaça del Rei, Tarragona Museu Nacional Arqueològic de Tarragona 22 a 01 h Itinerari pel MNAT: Les comunicacions i el comerç a Tàrraco. Una proposta per a fer de manera autònoma, a través d un itinerari senyalitzat per les sales permanents del MNAT, centrat en aquesta ocasió en les comunicacions i el comerç a Tàrraco. Una activitat adreçada a tot tipus de públic. En finalitzar el recorregut es podrà degustar una copa de vi, fet amb recepta romana, o un most, l elixir dels déus. Exposició temporal Deltebre I. Història d un naufragi. Un episodi del setge i de l ocupació de Tarragona ( ). El jaciment Deltebre I és un vaixell de transport militar d una flota anglesa que, junt amb alguns altres vaixells del mateix comboi, es va enfonsar a la desembocadura de l Ebre, en el marc del conflicte bèl lic de la Guerra del Francès, l estiu de Amb els resultats científics i amb els materials recuperats, les seus del MAC- CASC i el MAC-Girona van formalitzar una exposició temporal amb la finalitat de donar a conèixer la història del jaciment subaquàtic Deltebre I, i alhora, la tasca de l arqueologia subaquàtica en general. Ara es presenta, ampliada, al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona amb l objectiu de donar a conèixer a les comarques de Tarragona aquest excepcional jaciment i, alhora, difondre un episodi fonamental de la nostra història contemporània, el conflicte bèl lic de la Guerra del Francès i les seves repercussions a la ciutat. Visita lliure. Audiovisual Tarraco, ciuitas ubi uer aeternum est (Tàrraco, la ciutat on la primavera és eterna). A partir dels records de l'emperador Adrià, que va residir a Tàrraco durant l'hivern del dc, es fa un recorregut per la ciutat, veient la seva estructura i les seves funcions. Serveix d introducció a la visita general a la ciutat de Tàrraco i al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona. Passis disponibles en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. Viatge a la constel lació museu. Explorant la immensitat del mar. Hora: h Un viatge comú pels museus i centres culturals de la ciutat, realitzat amb el trenet turístic, que ens descobrirà els misteris que s amaguen en l immensitat del mar. Activitat gratuïta. Reserva prèvia a reserves@aurigasc.com o Per a més informació:

7 PROGRAMA NIT DELS MUSEUS ESPAIS VISITABLES Planta baixa del Museu Exposició GARCÍA-LLORT OBSERVANT COM VA EL MÓN. Barcelona, París, Louisiana, Torredembarra, Josep Maria García-Llort Visita lliure Els visitants podran visitar de forma lliure la Col lecció permanent i l exposició de Josep Maria García-Llort, situada a la planta baixa del Museu. de PROGRAMA NIT DELS MUSEUS ESPAIS VISITABLES Espai del MAMT Pedagògic HORARI 22:30-01:00 Observant el món com García-Llort Activitat familiar Durant tota la nit els més petits podran treballar a l espai del MAMT Pedagògic les obres Josep Maria García-Llort. Descobrirem com realitzava les seves obres i com podem crear les nostres pròpies composicions inspirant-nos en l univers de García-Llort i en tot el que ens envolta.

8 PROGRAMA NIT DELS MUSEUS ESPAIS VISITABLES Sales d exposicions temporals Coneguem García-Llort Una fitxa pedagògica ens permetrà conèixer una mica més l artista Josep Maria García Llort i la seva obra Platja (1976). Les famílies que ho desitgin rebran aquest material gratuïtament. PROGRAMA NIT DELS MUSEUS ESPAIS VISITABLES Sala d actes del MAMT Vídeoprojeccions La sala d actes del Museu d Art Modern acollirà la projecció de diversos audiovisuals sobre l obra d artistes del Territori. Durant tota la nit els assistents podran gaudir d un assortit de llaminadures a l entrada del MAMT.

9 PROGRAMA NIT DELS MUSEUS ESPAIS VISITABLES Planta baixa del Museu Exposició GARCÍA-LLORT OBSERVANT COM VA EL MÓN. Barcelona, París, Louisiana, Torredembarra, Josep Maria García-Llort Visita lliure Els visitants podran visitar de forma lliure la Col lecció permanent i l exposició de Josep Maria García-Llort, situada a la planta baixa del Museu. de PROGRAMA NIT DELS MUSEUS ESPAIS VISITABLES Espai del MAMT Pedagògic HORARI 22:30-01:00 Observant el món com García-Llort Activitat familiar Durant tota la nit els més petits podran treballar a l espai del MAMT Pedagògic les obres Josep Maria García-Llort. Descobrirem com realitzava les seves obres i com podem crear les nostres pròpies composicions inspirant-nos en l univers de García-Llort i en tot el que ens envolta.

10 PROGRAMA NIT DELS MUSEUS ESPAIS VISITABLES Sales d exposicions temporals Coneguem García-Llort Una fitxa pedagògica ens permetrà conèixer una mica més l artista Josep Maria García Llort i la seva obra Platja (1976). Les famílies que ho desitgin rebran aquest material gratuïtament. PROGRAMA NIT DELS MUSEUS ESPAIS VISITABLES Sala d actes del MAMT Vídeoprojeccions La sala d actes del Museu d Art Modern acollirà la projecció de diversos audiovisuals sobre l obra d artistes del Territori. Durant tota la nit els assistents podran gaudir d un assortit de llaminadures a l entrada del MAMT.

www.valls.cat Troba'ns a VisitaValls

www.valls.cat Troba'ns a VisitaValls www.valls.cat Troba'ns a VisitaValls RUTES GUIADES PER VALLS La Ciutat de Valls us convida a gaudir d'una ruta turística guiada pel centre històric de la capital de l'alt Camp. Totes les rutes tenen una

Más detalles

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART PROGRAMA DE CURSOS I ACTIVITATS GENER - MARÇ 2016 CENTRE JUJOL CAN NEGRE COM A ESCOLA MUNICIPAL D ART ESPAI PER L ART, AMB L ART Amb aquests eixos i un espai

Más detalles

PROGRAMACIÓ DEL CENTRE D INFORMACIÓ JUVENIL. - Programa Garantia Juvenil dirigit a la busca d ocupació per a jóvens de anys.

PROGRAMACIÓ DEL CENTRE D INFORMACIÓ JUVENIL. - Programa Garantia Juvenil dirigit a la busca d ocupació per a jóvens de anys. PROGRAMACIÓ DEL CENTRE D INFORMACIÓ JUVENIL REGIDURIA DE JOVENTUT - CIJ GENER-FEBRER-MARÇ 2016 El Centre d Informació Juvenil (CIJ) és un espai públic d informació, assessorament i oci que la Regidoria

Más detalles

Exposició de pintura. TERRES DE BOIRA Verónica Querol 16 d octubre 9 de novembre

Exposició de pintura. TERRES DE BOIRA Verónica Querol 16 d octubre 9 de novembre Exposició de pintura TERRES DE BOIRA Verónica Querol 16 d octubre 9 de novembre PRESENTACIÓN PRESENTACIÓ TERRES DE BOIRA Verónica Querol va començar en el món de la pintura de forma autodidacta en els

Más detalles

ACVIC, nueva programación cursos temporada octubre-dici...

ACVIC, nueva programación cursos temporada octubre-dici... ACVIC, nueva programación cursos temporada octubre-diciembre 2011 Viernes 7 de octubre de 2011, por Ramona Rodríguez Los cursos que se ofrecen son: EL D_EFECTO BARROCO Políticas de la imagen hispana Curso

Más detalles

TÍTOL DE L EXPERIÈNCIA AQUEST MES ENTREVISTEM A...

TÍTOL DE L EXPERIÈNCIA AQUEST MES ENTREVISTEM A... Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Secretaria de Polítiques Educatives Subdirecció General de Llengua i Plurilingüisme Servei d Immersió i Acolliment Lingüístics Programa biblioteca escolar

Más detalles

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART PROGRAMA DE CURSOS I ACTIVITATS SETEMBRE - DESEMBRE 2016 ESPAI PER L ART, AMB L ART Amb aquests eixos i un espai únic us proposem activitats, coneixement i

Más detalles

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ PROGRAMACIÓN CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ OFERTA FORMATIVA DICIEMBRE 2015 JUNIO 2016 OFERTA FORMATIVA DESEMBRE 2015 JUNY 2016 El plazo de inscripción de

Más detalles

Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat

Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat Guió previ per al professorat Presentació Amb les propostes del Servei Educatiu del Museu Picasso convidem a alumnes

Más detalles

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera Jornada de portes obertes del Batxillerat Institut Celestí Bellera maig de 2016 Estructura del sistema educatiu PRIMÀRIA (de 3 a 12 anys) E S O 1r, 2n, 3r, 4t curs (de 12 a 16 anys) BATXILLERAT LOMCE 1r

Más detalles

LA NIT DELS MUSEUS 2016

LA NIT DELS MUSEUS 2016 LA NIT DELS MUSEUS 2016 83 centres de Barcelona, l Hospitalet, Badalona, Cornellà, Esplugues, Sant Adrià i Santa Coloma de Gramenet obriran gratuïtament les portes de les 19h fins a la 1h de la matinada

Más detalles

Col legi Sagrada Família Any ANIVERSARI

Col legi Sagrada Família Any ANIVERSARI Col legi Sagrada Família Any 1966-2016 50 ANIVERSARI 50 ANYS DE CAMÍ Amb la festa del naixement Maria Gay i Tibau, fundadora de les religioses de Sant Josep de Girona, comença la celebració del 50è aniversari

Más detalles

Horaris Horarios. bus. For men tera. Compromís. Compromiso decalidad Turística

Horaris Horarios. bus. For men tera. Compromís. Compromiso decalidad Turística Horaris Horarios bus For men tera Compromís Turística Compromiso decalidad Turística dequalitat de la Savina Cala Saona 30 Big Sur / Cavall de n Borras Moll de Pescadors Can Xicu Sort Polígon Industrial

Más detalles

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA PER COBRIR PLACES VACANTS DE LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA. (Núm. de registre

Más detalles

POLÍTICA DE COOKIES. La información que le proporcionamos a continuación, le ayudará a comprender los diferentes tipos de cookies:

POLÍTICA DE COOKIES. La información que le proporcionamos a continuación, le ayudará a comprender los diferentes tipos de cookies: POLÍTICA DE COOKIES Una "Cookie" es un pequeño archivo que se almacena en el ordenador del usuario y nos permite reconocerle. El conjunto de "cookies" nos ayuda a mejorar la calidad de nuestra web, permitiéndonos

Más detalles

XERRADA SOBRE LES DROGUES. Oficina de Relacions amb la Comunitat Comissaria de Mossos d Esquadra de Manresa. mossos d esquadra

XERRADA SOBRE LES DROGUES. Oficina de Relacions amb la Comunitat Comissaria de Mossos d Esquadra de Manresa. mossos d esquadra XERRADA SOBRE LES DROGUES Oficina de Relacions amb la Comunitat Comissaria de Mossos d Esquadra de Manresa mossos d esquadra Generalitat de Catalunya Departament d Interior, Relacions Institucionals i

Más detalles

La solució natural per tornar a somriure. Implants dentals. Per estètica, per seguretat, la solució òptima per a tots.

La solució natural per tornar a somriure. Implants dentals. Per estètica, per seguretat, la solució òptima per a tots. Implants dentals La solució natural per tornar a somriure Per estètica, per seguretat, la solució òptima per a tots. Implant System Tornar a somriure. Sentir-se bé amb un mateix. Gaudir de la pròpia imatge.

Más detalles

La marca de la Diputació de Barcelona

La marca de la Diputació de Barcelona La marca de la Diputació de Barcelona La nostra marca evoluciona amb nosaltres La Diputació de Barcelona ha revisat la seva marca, d una banda per aconseguir una imatge unificada que ens identifiqui com

Más detalles

XVII JORNADES D ESCOLA RURAL. I a les aules, què? Des del secretariat de l escola rural, ja fa força temps que ens preguntem

XVII JORNADES D ESCOLA RURAL. I a les aules, què? Des del secretariat de l escola rural, ja fa força temps que ens preguntem 17/18 d octubre de 2014 a Verdú I a les aules, què? Setembre de 2014 Benvolgudes i benvolguts, Des del secretariat de l escola rural, ja fa força temps que ens preguntem sobre allò que ens defineix, immersos

Más detalles

CONEIXES LES DENTS? Objectiu: Conèixer i diferenciar els tipus de dentadura i de dents.

CONEIXES LES DENTS? Objectiu: Conèixer i diferenciar els tipus de dentadura i de dents. CONEIXES LES DENTS? Objectiu: Conèixer i diferenciar els tipus de dentadura i de dents. Descripció: A partir de la fitxa de treball núm.1, comentar i diferenciar la dentició temporal de la permanent, així

Más detalles

D UN PAU. CURS DE PLANS D AUTOPROTECCIÓ Juny-juliol 2012

D UN PAU. CURS DE PLANS D AUTOPROTECCIÓ Juny-juliol 2012 IMPLANTACIÓ D UN PAU CURS DE PLANS D AUTOPROTECCIÓ Juny-juliol 2012 David Tisaire Berga Definicions i obligacions Implantació: tot el conjunt de mesures a prendre per assegurar l eficàcia operativa del

Más detalles

Remodelació de la zona verda compresa entre la Gran Via, i els carrers de Perú i Selva de Mar (Palau del Totxo)

Remodelació de la zona verda compresa entre la Gran Via, i els carrers de Perú i Selva de Mar (Palau del Totxo) Remodelació de la zona verda compresa entre la Gran Via, i els carrers de Perú i Selva de Mar (Palau del Totxo) Districte de Sant Martí Juliol de 2013 BIM/SA Barcelona d Infraestructures Municipals La

Más detalles

Missió de Biblioteques de Barcelona

Missió de Biblioteques de Barcelona Missió de Biblioteques de Barcelona Facilitar a tota la ciutadania -mitjançant els recursos materials, la col lecció i la programació de les biblioteques- l accés lliure a la informació, al coneixement

Más detalles

www.palmademallorca.es 010

www.palmademallorca.es 010 www.palmademallorca.es 010 Avís: Aquesta programació és susceptible de canvis. Totes les activitats són gratuïtes, excepte les assenyalades amb el símbol, que són de pagament. Depósito legal: PM-765-2013

Más detalles

Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida

Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida El programa de turisme que combina esport, musica i gastronomia La Vall d Albaida 09.06.2014 Un total de 12 municipis de la comarca participaran en

Más detalles

MOSTRA DE TREBALLS REALITZATS. EL BANY un espai de tranquil litat

MOSTRA DE TREBALLS REALITZATS. EL BANY un espai de tranquil litat MOSTRA DE TREBALLS REALITZATS EL BANY un espai de tranquil litat Lluny de la freda funcionalitat del passat, avui dia el bany s ha transformat en un espai més habitable. Un lloc on la distribució està

Más detalles

TEORIA I QÜESTIONARIS

TEORIA I QÜESTIONARIS ENGRANATGES Introducció Funcionament Velocitat TEORIA I QÜESTIONARIS Júlia Ahmad Tarrés 4t d ESO Tecnologia Professor Miquel Estruch Curs 2012-13 3r Trimestre 13 de maig de 2013 Escola Paidos 1. INTRODUCCIÓ

Más detalles

Veure que tot nombre cub s obté com a suma de senars consecutius.

Veure que tot nombre cub s obté com a suma de senars consecutius. Mòdul Cubs i nombres senars Edat mínima recomanada A partir de 1er d ESO, tot i que alguns conceptes relacionats amb el mòdul es poden introduir al cicle superior de primària. Descripció del material 15

Más detalles

Seguretat informàtica

Seguretat informàtica Informàtica i comunicacions Seguretat informàtica CFGM.SMX.M06/0.09 CFGM - Sistemes microinformàtics i xarxes Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquesta col lecció ha estat dissenyada

Más detalles

BIBLIOGRAFIA DIBUIXOS PREMIS YNGLADA-GUILLOT

BIBLIOGRAFIA DIBUIXOS PREMIS YNGLADA-GUILLOT BIBLIOGRAFIA DIBUIXOS PREMIS YNGLADA-GUILLOT GENERAL Rafael BENET, Cròniques d art a La Veu de Catalunya 1934-36, Fundació Rafael Benet, Barcelona, 2006. Catàleg de l Exposición de dibujos de Pedro Ynglada,

Más detalles

11s. Jornades Catalanes d Informació i Documentació. Barcelona, 22 i 23 de maig de 2008. VIVÈNCIES: La Barcelona que vaig viure (1931-1945)

11s. Jornades Catalanes d Informació i Documentació. Barcelona, 22 i 23 de maig de 2008. VIVÈNCIES: La Barcelona que vaig viure (1931-1945) 11s. Jornades Catalanes d Informació i Documentació. Barcelona, 22 i 23 de maig de 2008 VIVÈNCIES: La Barcelona que vaig viure (1931-1945) Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra Esperança Paños i Ester Corbera

Más detalles

CAT/ESP TOSSA DE MAR PARADÍS BLAU PARAÍSO AZUL

CAT/ESP TOSSA DE MAR PARADÍS BLAU PARAÍSO AZUL CAT/ESP TOSSA DE MAR PARADÍS BLAU PARAÍSO AZUL TOSSA DE MAR EL PARADÍS BLAU DE MARC CHAGALL EL PARAÍSO AZUL DE MARC CHAGALL Paisatge espectacular i emblemàtic de la Costa Brava, antiga població de pescadors

Más detalles

Fem un correu electrónic!! ( )

Fem un correu electrónic!! ( ) Fem un correu electrónic!! (E-mail) El correu electrònic es un dels serveis de Internet més antic i al mateix temps es un dels més populars i estesos perquè s utilitza en els àmbits d'oci i treball. Es

Más detalles

DIVISIBILITAT. Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 5 35

DIVISIBILITAT. Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 5 35 ESO Divisibilitat 1 ESO Divisibilitat 2 A. El significat de les paraules. DIVISIBILITAT Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 = 7 5 35 = 5 7 35 7 0 5 35

Más detalles

MISSIÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014

MISSIÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014 PROMOCIÓN INTERNACIONAL nº - 124 / 31-24 setembre 2014 Catalunya MISÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014 Ens plau informar-los de la propera missió empresarial a la Costa

Más detalles

ACTA TALLER ESPAIS 2 - DILLUNS 16 JUNY DE 2014

ACTA TALLER ESPAIS 2 - DILLUNS 16 JUNY DE 2014 A) RADIOGRAFIA SOCIAL ACTA TALLER ESPAIS 2 - DILLUNS 16 JUNY DE 2014 Assistència: 18 persones repartiment de gènere: 7 dones - 11 homes (40-60%) franges edat: 0-35 anys: 5 persones 35-65 anys: 7 persones

Más detalles

14-15 M A I G2O16 F E S T I V A L M A R I N E R D E L A C O S TA B R A V A E M P O R DÀ - CO STA B R AVA

14-15 M A I G2O16 F E S T I V A L M A R I N E R D E L A C O S TA B R A V A E M P O R DÀ - CO STA B R AVA 14-15 M A I G2O16 F E S T I V A L M A R I N E R D E L A C O S TA B R A V A w w w. t e r r a d e m a r. c a t E M P O R DÀ - CO STA B R AVA FESTIVAL MARINER PALAMÓS TERRA DE MAR Aquest 2016 arribem a la

Más detalles

Sentirás la magia del Ebro

Sentirás la magia del Ebro ESCAPADA A FLIX Y MIRAVET Descubre porqué Flix es el pueblo por donde el río pasa dos veces. Conoce Miravet, historia de los templarios y de las alfarerías. Aprovechando el encanto natural del campo durante

Más detalles

MALETES DIDÀCTIQUES ARQUEONET.NET. Maleta didàctica de la domus romana

MALETES DIDÀCTIQUES ARQUEONET.NET. Maleta didàctica de la domus romana MALETES DIDÀCTIQUES ARQUEONET.NET Maleta didàctica de la domus romana PRESENTACIÓ Les Maletes Didàctiques Arqueonet.net A través de les Maletes Didàctiques d Arqueonet, els alumnes podran realitzar una

Más detalles

Poc a poc, amb els seus quadres va començar a guanyar molts diners i com que França li agradava molt, va decidir quedar-se una bona temporada, però

Poc a poc, amb els seus quadres va començar a guanyar molts diners i com que França li agradava molt, va decidir quedar-se una bona temporada, però PABLO PICASSO El passat dia 12 de Febrer, en comptes de fer classe de matemàtiques i de castellà, com cada dimecres, ens vam convertir en artistes per conèixer la vida i les obres de Pablo Picasso. Quan

Más detalles

OBRA DEL MES: GALATEA DE LES ESFERES (1952)

OBRA DEL MES: GALATEA DE LES ESFERES (1952) OBRA DEL MES: GALATEA DE LES ESFERES (1952) A partir dels anys quaranta i cinquanta, Dalí manifesta una curiositat cada cop més gran per alguns descobriments recents de la ciència, especialment pels relacionats

Más detalles

Tossa de Mar. Paradís Blau de la Costa Brava. www.tossademar.cat/casatatossa

Tossa de Mar. Paradís Blau de la Costa Brava. www.tossademar.cat/casatatossa www.tossademar.cat/casatatossa Ajuntament de Tossa de Mar Àrea de Promoció Econòmica www.tossademar.cat www.infotossa.com Promoció Econòmica Ajuntament de Tossa de Mar Tossa de Mar Paradís Blau de la Costa

Más detalles

TEMA 5: ELS JOCS I ESPORTS ALTERNATIUS

TEMA 5: ELS JOCS I ESPORTS ALTERNATIUS TEMA 5: ELS JOCS I ESPORTS ALTERNATIUS Què són els jocs i esports alternatius? Tenen les següents característiques: Tenen un caràcter lúdic o recreatiu. Tenen regles simples. S'usen materials no convencionals.

Más detalles

Rutas o visitas guiadas

Rutas o visitas guiadas s o visitas guiadas Desde C Mon queremos ofrecer las siguientes rutas para descubrir la ciudad de Tarragona: s Nº/ Nombre Monumentos a visitar Duración Precio normal Precio Premium 1 Descubre la Tarragona

Más detalles

TOT SOBRE EL 28è CURS INTERNACIONAL D INTERPRETACIÓ MUSICAL DE RIPOLL.

TOT SOBRE EL 28è CURS INTERNACIONAL D INTERPRETACIÓ MUSICAL DE RIPOLL. TOT SOBRE EL 28è CURS INTERNACIONAL D INTERPRETACIÓ MUSICAL DE RIPOLL. Data: del 9 al 17 de juliol 2016 Lloc: Escola Comarcal de Música; Annexos a la biblioteca Lambert Mata i Església de Sant Pere. Calendari:

Más detalles

Molt per descobrir! SORTIDES D UN DIA

Molt per descobrir! SORTIDES D UN DIA Molt per descobrir! SORTIDES D UN DIA Les sortides + recomanades LA GRANJA EI CI CM Eco plus CI CM CS el bosc del cel Els animals més enllà d un llibre Per un món sostenible Circuit d aventura als arbres

Más detalles

Conèixer el País Càtar

Conèixer el País Càtar Conèixer el País Càtar Programa Dia 3 d octubre. Barcelona Montségur Mirepoix Carcassone Presentació en el punt i l'hora acordats per agafar l'autocar privat amb destinació a Montségur. Arribada i visita

Más detalles

alberg albergue montsec-mur Guàrdia (Pallars Jussà) 93 430 16 06 www.peretarres.org/montsecmur FUNDACIÓ PERE TARRÉS

alberg albergue montsec-mur Guàrdia (Pallars Jussà) 93 430 16 06 www.peretarres.org/montsecmur FUNDACIÓ PERE TARRÉS montsec-mur alberg albergue Guàrdia (Pallars Jussà) 93 430 16 06 www.peretarres.org/montsecmur FUNDACIÓ PERE TARRÉS montsec-mur Situat a la comarca del Pallars Jussà, s ubica aquest alberg envoltat de

Más detalles

Cuida t en família a l Illot gran

Cuida t en família a l Illot gran Cuida t en família a l Illot gran espai per parar, observar i respirar del 18 al 21 d abril del 2014 Població: Comarca: Província: Font -Rubí Alt Penedès Barcelona Núm. de registre: 506 Capacitat per a

Más detalles

ON-LINE Comunicació 934 914 757

ON-LINE Comunicació 934 914 757 ON-LINE Comunicació 934 914 757 Avinguda Vila de Madrid, 35-40 Apt. Correus, 69 17300 Blanes Girona Costa Brava España Tels. +34 972 348 017 +34 972 348 023 Fax +34 972 348 275 info@campingbellaterra.com

Más detalles

DOSSIER DE PREMSA JOAQUIM MOLAS LLIURA LA SEVA BIBLIOTECA A LA BIBLIOTECA VÍCTOR BALAGUER

DOSSIER DE PREMSA JOAQUIM MOLAS LLIURA LA SEVA BIBLIOTECA A LA BIBLIOTECA VÍCTOR BALAGUER JOAQUIM MOLAS LLIURA LA SEVA BIBLIOTECA A LA BIBLIOTECA VÍCTOR BALAGUER LA BIBLIOTECA MUSEU BALAGUER, REFERENT INEVITABLE PER A L ESTUDI DE LA CULTURA CATALANA DELS SEGLES XIX I XX La Biblioteca Víctor

Más detalles

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte Barça Parc Un nou espai, un nou concepte Juliol 2009 Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte El Barça: motor social i conjunt de valors El FC Barcelona, una de les entitats esportives més importants

Más detalles

PROJECTE ZONA 11: ÀREA CREATIVA A LA DRETA DE L EIXAMPLE. Mesura de Govern

PROJECTE ZONA 11: ÀREA CREATIVA A LA DRETA DE L EIXAMPLE. Mesura de Govern PROJECTE ZONA 11: ÀREA CREATIVA A LA DRETA DE L EIXAMPLE. Mesura de Govern PROJECTE ZONA 11: ÀREA CREATIVA A LA DRETA DE L EIXAMPLE Mesura de Govern Consell Plenari del Districte de l Eixample Juliol de

Más detalles

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions UNITAT OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions Què treballaràs? En acabar la unitat has de ser capaç de

Más detalles

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ Índex Índex Pàg. 2 Informació General Pàg. 3 Què és? Pàg. 3 Quan? Pàg. 3 Dirigit

Más detalles

DOSSIER DE PRESENTACIÓ DE L ESPAI DE DEURES, UN PROJECTE DE REFORÇ ESCOLAR A SANTS, HOSTAFRANCS I LA BORDETA

DOSSIER DE PRESENTACIÓ DE L ESPAI DE DEURES, UN PROJECTE DE REFORÇ ESCOLAR A SANTS, HOSTAFRANCS I LA BORDETA DOSSIER DE PRESENTACIÓ DE L ESPAI DE DEURES, UN PROJECTE DE REFORÇ ESCOLAR A SANTS, HOSTAFRANCS I LA BORDETA Què és? L Espai de deures és un projecte que vol contribuir a reduir l elevat índex de fracàs

Más detalles

CALC 1... Introducció als fulls de càlcul

CALC 1... Introducció als fulls de càlcul CALC 1... Introducció als fulls de càlcul UNA MICA DE TEORIA QUÈ ÉS I PER QUÈ SERVEIX UN FULL DE CÀLCUL? Un full de càlcul, com el Calc, és un programa que permet: - Desar dades numèriques i textos. -

Más detalles

FITXES DELS CURSOS I TALLERS TRES ROQUES JOVE 2015

FITXES DELS CURSOS I TALLERS TRES ROQUES JOVE 2015 FITXES DELS CURSOS I TALLERS TRES ROQUES JOVE 2015 Salut i creixement personal Avui cuino jo! 22-03/07 Aprendre noves nocions de la cuina. Potenciar la utilització dels aliments de temporada. Conèixer

Más detalles

MATERIAL A UTILITZAR: Núm. de DESPLEGABLE: P5 Núm. 1 FITXA: - Desplegable amb vinyetes d algunes de les seqüències de la història de la Bleda.

MATERIAL A UTILITZAR: Núm. de DESPLEGABLE: P5 Núm. 1 FITXA: - Desplegable amb vinyetes d algunes de les seqüències de la història de la Bleda. NOM DE L ACTIVITAT: La Bleda ha après moltes coses... i tu? Núm. de FITXA: DESPLEGABLE: P5 Núm. 1 OBJECTIUS: - Que els nens/es identifiquin els hàbits higiènics com a hàbits diaris. - Que els nens/es integrin

Más detalles

Les funcions que apliquen a tots els elements del domini la mateixa imatge es diu funció constant, evidentment han d ésser del tipus f(x) = k (k R)

Les funcions que apliquen a tots els elements del domini la mateixa imatge es diu funció constant, evidentment han d ésser del tipus f(x) = k (k R) 1 1 3 FUNCIONS LINEALS I QUADRÀTIQUES 3.1- Funcions constants Les funcions que apliquen a tots els elements del domini la mateixa imatge es diu funció constant, evidentment han d ésser del tipus f(x) k

Más detalles

VIATGE A PARIS PER ESTUDIANTS EN AUTOCAR

VIATGE A PARIS PER ESTUDIANTS EN AUTOCAR VIATGE A PARIS PER ESTUDIANTS EN AUTOCAR Viatge a Paris en autocar del 17 al 22 de juny de 2012 17/06/12Presentacióa l IES per agafar l autocar que ens traslladaràfins a Paris. Sopar i esmorzar en ruta

Más detalles

Creació d un bloc amb Blogger (I)

Creació d un bloc amb Blogger (I) Creació d un bloc amb Blogger (I) Una vegada tenim operatiu un compte de correu electrònic a GMail és molt senzill crear un compte amb Blogger! Accediu a l adreça http://www.blogger.com. Una vegada la

Más detalles

Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE.

Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE. Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE. 1. Quart curs d ESO. A 4t d'eso, sol licitem dues matèries diferenciades: Economia de 4t d'eso, com a matèria orientadora

Más detalles

DICIEMBRE. MAC-Empúries (entrada gratuita con la entrada del MAC-Empúries) Exposición Un mar de viñas

DICIEMBRE. MAC-Empúries (entrada gratuita con la entrada del MAC-Empúries) Exposición Un mar de viñas DICIEMBRE Exposición Un mar de viñas Organiza: MAC- Empúries Hasta el 11 de MAC-Empúries (entrada gratuita con la entrada del MAC-Empúries) Exposición Un mar de viñas 15:00h-18:00h Organiza: MASLE Hasta

Más detalles

Un viatge a la cultura romana

Un viatge a la cultura romana Museu Nacional Arqueològic de Tarragona Un viatge a la cultura romana Serveis, recursos i activitats didàctiques 2016-2017 13 12 10 11 14 1 2 3 4 9 SEUS DEL MUSEU NACIONAL ARQUEOLÒGIC DE TARRAGONA 1 MUSEU

Más detalles

Cales de Mallorca, situada en la costa de Manacor, está formada por Cala Antena, Cala Domingos Grans y Cala Domingos Petits.

Cales de Mallorca, situada en la costa de Manacor, está formada por Cala Antena, Cala Domingos Grans y Cala Domingos Petits. Cales de Mallorca, situada en la costa de Manacor, está formada por Cala Antena, Cala Domingos Grans y Cala Domingos Petits. Cales de Mallorca es un destino ideal para vacaciones familiares; dispone de

Más detalles

Noves tecnologies i comunicació 2.0 Usos i potencialitats del branding de les empreses en temps de crisi. Assumpció Huertas

Noves tecnologies i comunicació 2.0 Usos i potencialitats del branding de les empreses en temps de crisi. Assumpció Huertas Noves tecnologies i comunicació 2.0 Usos i potencialitats del branding de les empreses en temps de crisi Assumpció Huertas Valls, 24 d abril de 2013 CRISI Moltes empreses deixen de fer comunicació. Això

Más detalles

FENÒMENS METEOROLÒGICS i COM FOTOGRAFIAR-LOS

FENÒMENS METEOROLÒGICS i COM FOTOGRAFIAR-LOS FENÒMENS METEOROLÒGICS i COM FOTOGRAFIAR-LOS EDICIÓ PRIMAVERA Port del Comte i Tuixent 8, 9 i 10 d abril del 2016 Jaume Cusidó Fotògraf de meteorologia, natura i viatges Eloi Cordomí Físic i meteoròleg

Más detalles

Acta de la XXII Convocatòria dels Premis Habitàcola (2009-2010)

Acta de la XXII Convocatòria dels Premis Habitàcola (2009-2010) Acta de la XXII Convocatòria dels Premis Habitàcola (2009-2010) Secretari dels Premis: Jaume Calsina - Han participat: 158 estudiants 90 projectes 20 Escoles i Centres universitaris de disseny i arquitectura

Más detalles

vacaciones vacances a % reserva anticipada días gratis dies gratis nueva web nova web Tarifas Preus

vacaciones vacances a % reserva anticipada días gratis dies gratis nueva web nova web Tarifas Preus vacaciones vacances a 0.- -8% reserva anticipada días gratis dies gratis Tarifas Preus nueva web nova web 2011 ENERO GENER 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 31 25 26 27 28

Más detalles

Manual de configuració de la Xarxa Sense Fils. eduroam. a Microsoft Windows Mobile 6

Manual de configuració de la Xarxa Sense Fils. eduroam. a Microsoft Windows Mobile 6 Manual de configuració de la Xarxa Sense Fils eduroam a Microsoft Windows Mobile 6 Manual de configuració de la Xarxa Sense Fils eduroam a Microsoft Windows Mobile 6 Índex Introducció... 1 1 Comprovacions

Más detalles

La regulación de los clubes de cannabis será larga y complicada, pero las instituciones están dando los primeros pasos.

La regulación de los clubes de cannabis será larga y complicada, pero las instituciones están dando los primeros pasos. CÀNNABIS MÒDUL II ACTIVITAT 1 Fitxa 1.1 15 anys La regulación de los clubes de cannabis será larga y complicada, pero las instituciones están dando los primeros pasos. La Agencia de Salud Pública de Cataluña

Más detalles

DIJOUS 8 DIVENDRES 9 DISSABTE 10 DIUMENGE 11 ROCAMAR 2013

DIJOUS 8 DIVENDRES 9 DISSABTE 10 DIUMENGE 11 ROCAMAR 2013 Estimats veïns de Rocamar, Us volem convidar i fer-vos partícips un any més, de la celebració de la nostra estimada Festa Major. Arriben uns dies de celebració i festeig, que pretenen eclipsar de la forma

Más detalles

FIN DE SEMANA EN FLIX

FIN DE SEMANA EN FLIX FIN DE SEMANA EN FLIX Descubre porqué Flix es el pueblo donde el río pasa dos veces. Aprovechando todo lo que nos ofrece el campo al buen tiempo pensamos que los meses de primavera i verano son los idóneos

Más detalles

Avaluació a 3r d EP 2014-2015. model 2. Competència en comunicació lingüística. Llengua catalana. Nom i llinatges: Grup.

Avaluació a 3r d EP 2014-2015. model 2. Competència en comunicació lingüística. Llengua catalana. Nom i llinatges: Grup. Avaluació a 3r d EP 2014-2015 model 2 Competència en comunicació lingüística Llengua catalana Nom i llinatges: Grup. COMPRENSIÓ ORAL 1. Quin tipus de text has escoltat? A. Una poesia. B. Una descripció.

Más detalles

I. SISTEMA DIÈDRIC 3. DISTÀNCIES I ANGLES DIBUIX TÈCNIC

I. SISTEMA DIÈDRIC 3. DISTÀNCIES I ANGLES DIBUIX TÈCNIC DIBUIX TÈCNIC I. SISTEMA DIÈDRIC 3. DISTÀNCIES I ANGLES 1. Dist. d un punt a una recta - Abatiment del pla format per la recta i el punt 2. Dist. d un punt a un pla - Canvi de pla posant el pla de perfil

Más detalles

Del 28 de gener fins el 6 de febrer, Barcelona s omplirà d ofertes per viure intensament la ciutat. Dossier de premsa 20 de gener de 2011

Del 28 de gener fins el 6 de febrer, Barcelona s omplirà d ofertes per viure intensament la ciutat. Dossier de premsa 20 de gener de 2011 20 de gener de 2011 Del 28 de gener fins el 6 de febrer, Barcelona s omplirà d ofertes per viure intensament la ciutat Barcelona, en una iniciativa pionera, amplia l oferta de la Barcelona Restaurant Week

Más detalles

MODALITATS I PREUS Any 2017

MODALITATS I PREUS Any 2017 MODALITATS I PREUS Any 2017 CARACTERÍSTIQUES SERVEIS OPCIONALS Dret de vot i decisió a l Assemblea General de Socis. Títol Social en propietat que li assegura la seva permanència en el Club per temps indefinit,

Más detalles

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ 4 Plantilles de disseny Una plantilla de disseny és un model de presentació que conté un conjunt d estils. Aquests estils defineixen tota l aparença de la presentació,

Más detalles

Día internacional de los museos

Día internacional de los museos Día internacional de los museos Dia internacional dels museus Programación y actividades en Programació i activitats en MuseosDeAlicante @AlicanteMuseos #Dim2016 #FesMuseus www.cigarreras.es El Centro

Más detalles

BIOGRAFIA Neix el 14 de novembre del 1840

BIOGRAFIA Neix el 14 de novembre del 1840 CLAUDE MONET BIOGRAFIA Neix el 14 de novembre del 1840, Claude Monet En 1855 Claude Monet, als quinze anys, gaudeix ja de certa reputació com caricaturista. En 1857, amb disset anys, Monet veu morir a

Más detalles

Registre del consum d alcohol a l e-cap

Registre del consum d alcohol a l e-cap Registre del consum d alcohol a l e-cap Rosa Freixedas, Estela Díaz i Lídia Segura Subdirecció General de Drogodependències ASSOCIACIÓ D INFERMERI A FAMILIAR I COMUNITÀRI A DE CATALUN YA Índex Introducció

Más detalles

Tutorial amplificador classe A

Tutorial amplificador classe A CFGM d Instal lacions elèctriques i automàtiques M9 Electrònica UF2: Electrònica analògica Tutorial amplificador classe A Autor: Jesús Martin (Curs 2012-13 / S1) Introducció Un amplificador és un aparell

Más detalles

ALTAR DE MORTS HOMENATGE A JUAN GELMAN

ALTAR DE MORTS HOMENATGE A JUAN GELMAN ALTAR DE MORTS HOMENATGE A JUAN GELMAN Casa Amèrica Catalunya. 3-7 de novembre del 2014 Dediquem a Juan Gelman l Altar de Morts 2014 El dilluns 3 de novembre, a les 20 hores, s inaugura a Casa Amèrica

Más detalles

Els Châteaux de la Loire

Els Châteaux de la Loire Les ciutats de Bourges, Blois, Tours, Limoges i els Châteaux de Cheverny, Chambord, Chaumont, Amboise, Chenonceau, Villandry i Azay Le Rideau. Guia acompanyant: Toni Corral INTRODUCCIÓ Durant segles, els

Más detalles

Arnau Compte i Joan Casellas ESCOLES VEDRUNA DE CATALUNYA

Arnau Compte i Joan Casellas ESCOLES VEDRUNA DE CATALUNYA Arnau Compte i Joan Casellas ESCOLES VEDRUNA DE CATALUNYA Judit Vilà QUI SOM Som una xarxa de trenta-nou escoles d arreu del nostre país, molt diverses però cohesionades totes per una història i per un

Más detalles

El POUM EL POUM. -instrument d ordenació integral del municipi. -planificació del desenvolupament del territori

El POUM EL POUM. -instrument d ordenació integral del municipi. -planificació del desenvolupament del territori EL POUM -instrument d ordenació integral del municipi -planificació del desenvolupament del territori -definició i ordenació de diferents aspectes de la ciutat (carrers, edificis, parcs i equipaments)

Más detalles

20 anys de Primavera Fotogràfica

20 anys de Primavera Fotogràfica Cultura 20 anys de Primavera Fotogràfica Gabinet Tècnic Manel Verdú i Martí Desembre 2003 Generalitat de Catalunya Departament de Cultura Sumari Introducció... 1 1. La història de la Primavera Fotogràfica:

Más detalles

PABLO RUIZ PICASSO , ANDALUSIA

PABLO RUIZ PICASSO , ANDALUSIA PABLO RUIZ PICASSO 1881, ANDALUSIA Va néixer l any 1881 a Málaga i va morir als 92 anys a la ciutat francesa de Mogins (va morir l any 1973). Des de petit va ser un artista amb molt talent. Als 8 anys

Más detalles

Consum a través Internet... Compra sense por!

Consum a través Internet... Compra sense por! Consum a través Internet... Compra sense por! SABIES QUÈ...? T has plantejat mai quina diferència hi ha entre la botiga del costat de casa i una botiga d Internet? Què tenen en comú?? Semblances Diferències

Más detalles

Telefónica Movistar acorda amb l IEC promoure l oferta dels serveis i menús dels mòbils en català

Telefónica Movistar acorda amb l IEC promoure l oferta dels serveis i menús dels mòbils en català comunicació RECULL DE PREMSA Telefónica Movistar acorda amb l IEC promoure l oferta dels serveis i menús dels mòbils en català 13 de novembre del 2006 Consulta El Butlletí de l IEC Institut d Estudis Catalans

Más detalles

PABLO PICASSO. Els sentiments i les emocions.

PABLO PICASSO. Els sentiments i les emocions. PABLO PICASSO. Els sentiments i les emocions. PABLO PICASSO va néixer a Màlaga el 25 d octubre de l any 1881. El seu pare es deia José i la seva mare Maria. Va tenir dues germanes més petites que ell,

Más detalles

XV CONGRÉS. de la Societat Catalana. Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 WWW.CONGRESSCCC.ORG HOTEL DIAGONAL ZERO

XV CONGRÉS. de la Societat Catalana. Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 WWW.CONGRESSCCC.ORG HOTEL DIAGONAL ZERO WWW.CONGRESSCCC.ORG XV CONGRÉS de la Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 Benvolgut col lega, El Congrés de la arriba a la seva quinzena edició. Desprès d aquests anys i tal com es habitual, ho fa

Más detalles