ORDENANÇA REGULADORA DE LA CONCESSIÓ DE LLICÈNCIES DE GUALS

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "ORDENANÇA REGULADORA DE LA CONCESSIÓ DE LLICÈNCIES DE GUALS"

Transcripción

1 ORDENANÇA REGULADORA DE LA CONCESSIÓ DE LLICÈNCIES DE GUALS

2 ORDENANÇA REGULADORA DE LA CONCESSIÓ DE LLICÈNCIES DE GUALS Article 1. Objecte. L'objecte d'aquesta Ordenança és regular la concessió, modificació i revocació de les llicències de gual, així com les condicions i règim que hagin de complir els titulars d aquests espais. Article 2. Disposicions generals. 1. S'entén per gual el dret del pas per permetre l'accés de vehicles als immobles, comporti o no la modificació de l'estructura de la vorera. Els guals constitueixen un aprofitament comú especial de les voreres, béns de domini públic i ús públic, que comporta el seu ús intensiu, podent implicar la modificació o rebaix de la vorada i vorera per facilitar el lliure trànsit a locals o finques situades davant del gual. 2. El gaudi del gual resta sotmès a autorització municipal. 3. Els guals podran concedir-se amb caràcter indefinit o amb durada prefixada. Així mateix, podran ser d'ús permanent o d'horari parcial. 4. Durant l'horari autoritzat, no es podrà estacionar cap vehicle al seu davant, tot i què es permetrà la detenció de vehicles davant dels guals durant un període breu de temps, sempre que es trobi present el conductor, que haurà de desplaçar-lo quan sigui necessari. 5.Està prohibida qualsevol forma d accés diferent mitjançant rampes, instal lació provisional o circumstancial d elements mòbils, amb cossos de fusta o metàl lics, col locació de totxos, sorra o altres elements, excepte en casos en què prèviament s hagi obtingut una autorització especial. Article 3. Llicència de gual. 1. Podran ser titulars de la llicència de gual els propietaris i/o arrendataris de la finca per a l'accés a la qual se sol liciti. Quan el sol licitant no sigui el propietari de la finca, caldrà acreditar la conformitat d'aquest. El titular de la llicència i, subsidiàriament, el propietari de la finca seran responsables de les obligacions que l'autorització comporta. 2. La llicència de gual s atorga discrecionalment, respectant el dret de propietat i sens perjudici de tercers. El permís no crea cap dret subjectiu i el seu titular pot ser requerit en tot moment perquè el suprimeixi al seu càrrec i refaci la vorera al seu estat anterior. 3. Els interessats en una llicència de gual hauran de presentar una sol licitud a l alcalde, acompanyant la documentació que determini la normativa aplicable.

3 4.1. Per poder recollir la placa de senyalització, el sol licitant del gual haurà de justificar haver ingressat a la Tresoreria municipal la garantia, la quantia definitiva de la qual es determinarà en la resolució d'autorització, per garantir la reposició de la vorera, en cas que sigui necessari. La quantia de la garantia serà revisada cada cinc anys No s'haurà de dipositar l'esmentada garantia quan se sol liciti llicència de gual en els següents carrers: a) Carrers inclosos a l'ua2304: Compte de Llar, Bassa Fonda, Vila-seca, Mas de Patau, Marina i de les Dues Hortes. b) Carrers inclosos al PP16: Alcalde Marian Fonts i Ciurana, Miralbó, Devesa, Bisbe Miquel Domènec i Veciana i Garrigues A més, resten exempts del compliment de l'obligatorietat de l'execució de les obres de supressió dels guals inclosos en els carrers Escultor Martorell, Mossèn Enric Gispert, Escultor Figueres, Poeta Bertran, Pere Gran Marca, camí Vell de Reus, av. Carrasco i Formiguera (tram situat entre l'av. Collblanc i el c/ Miquel Coll i Alentorn), carrer Raval i carrer Masricart. No s'haurà de dipositar la fiança per a garantir la reposició de la vorera en cas de baixa de la llicència de gual, en els carrers esmentats. Si que serà necessari dipositar la fiança corresponent per tal de garantir la bona execució de les obres dels guals, i afectació a la via pública, que serà retornada una vegada finalitzades correctament. Els titulars de llicències de guals dels carrers esmentats en aquest apartat 4.3, que hagin dipositat aquesta fiança podran sol licitar-ne la devolució. 5. Quan siguin necessàries, les obres de construcció, pintura i reforma o supressió del gual seran realitzades sota la inspecció tècnica de l'ajuntament i aniran a càrrec del titular. 6. Amb caràcter previ a l'execució de les obres objecte de la llicència, en cas que se'n facin, el peticionari haurà de justificar haver pagat a l'ajuntament els impostos, taxes o preus públics que corresponguin. Article 4. Modificacions de la llicència. 1. Les altes, ampliacions, reduccions o les baixes de guals hauran d'ésser sol licitats pels titulars en la forma assenyalada a l'article anterior. 2. Els trasllats de guals tindran la consideració de nova llicència i implicaran l obligació del peticionari de renunciar al gual anterior i suprimir-lo. 3. La supressió de guals haurà d ésser comunicada a l Ajuntament per a la seva

4 comprovació. 4. Les reduccions de la longitud de senyalització donaran lloc, si s'escau, a la reducció de la taxa corresponent. 5. Les baixes, una vegada comprovades, donaran lloc, a petició del titular, a la baixa en el padró de contribuents per aquest concepte, amb efectes a partir del dia següent al 30 de juny o al 31 de desembre de l'any en què se sol liciti, si amb anterioritat a les dites dates s'han acomplert tots els requisits exigits en aquesta ordenança. 6. Quan se sol liciti la baixa del gual, si la vorera està en mal estat o fora de rasant, el titular tindrà l'obligació de reposar-la i arreglar-la. També haurà de retornar la placa oficial de gual, que serà destruïda. Article 5. Obligacions del titular de la llicència. El titular de la llicència de gual estarà obligat a: Construir el gual de conformitat a les normes contingudes en l'annex d'aquesta Ordenança, i efectuar en ell i a costa seva les obres ordinàries que li ordeni. La perfecta conservació del paviment de la vorera i, si és el cas, de la placa de senyalització. Col locar la placa de gual, amb el corresponent distintiu de l'any en curs, a la part superior central de la porta d'accés; en cas de no existir porta, en el costat esquerra. Aquesta placa serà vàlida només per a l adreça que consti a la llicència. Al manteniment de la pintura de la vorera en perfectes condicions de visibilitat. A adoptar qualsevol mesura que pugui determinar l'ajuntament. Article 6. Instal lació i manteniment del gual. 1. Les vorades dels guals s'hauran de pintar com a prohibició d'estacionament d'acord amb el que disposa el Codi de circulació vigent. 2- Els titulars dels guals hauran de proveir-se, a les oficines de l'ajuntament, de la placa de senyalització. 3. Les vorades dels guals s'aixamfranaran d'acord amb el que indiquin, en cada cas, els serveis tècnics municipals i en especial pel que respecta al nucli historicoartístic. 4. El paviment de la vorera no es podrà modificar, en cap cas, mantenint la rasant existent, salvat que els serveis tècnics municipals considerin el reforçament de l'estructura de la vorera. Article 7. Revocació de la llicència. 1. Les llicències de gual es revocaran:

5 Per no conservar en perfecte estat el seu paviment o la pintura. Per no ús o ús indegut del gual. Per no tenir el local la capacitat exigida o per no destinar-se plenament a les finalitats que s'hi indiquen. Per haver canviat les circumstàncies en les quals es basà la concessió. Per haver canviat de titular i no haver-se legalitzat la transmissió. En general, per incompliment de qualsevol de les obligacions imposades en aquesta ordenança i en la fiscal corresponent. 2. La revocació a què es refereix l'apartat anterior no donarà lloc a cap tipus d'indemnització. Article 8. Característiques tècniques del gual. 1. L'amplada dels guals, mesurada des de la vorera, serà de 3 metres per al pas de tot tipus de vehicles, excepte en circumstàncies especials, de les quals informaran els serveis tècnics municipals. 2. Pel que fa a les característiques tècniques dels accessos, regiran les ordenances per regular la construcció de garatges, aparcaments i altres instal lacions de conservació i guarda d'automòbils. 3. En els supòsits que exigeixin les especials circumstàncies de la llicència, i amb un informe previ dels serveis tècnics municipals, l'ajuntament podrà obligar el titular del gual a la instal lació de senyals d'avís per evitar possibles accidents. Article 9. Guals per a obres. 1. Tota obra de reparació o nova construcció d'immobles que exigeixi el pas de camions per les zones reservades al pas de vianants comportarà la construcció del corresponent gual, prèvia autorització municipal que exigirà el pagament dels drets corresponents i establirà el termini de vigència. 2. A l'efecte d'aquesta article, podrà aprofitar-se, sense perjudici d'acord municipal en contra, el paviment existent, amb la protecció que requereixin els serveis tècnics municipals i amb l'obligació de mantenir-lo transitable en tot moment. Un cop realitzats els treballs, es procedirà a la reconstrucció de la vorera, amb la direcció dels serveis tècnics municipals. Article 10. Sancions. Les infraccions a les disposicions d aquesta ordenança poden constituir faltes lleus, greus i molt greus.

6 Article 11. Faltes lleus. Constitueix falta lleu qualsevol acció o omissió que impliqui infracció d aquesta ordenança i en concret: 1. La senyalització de gual de forma diferent a la que correspon d acord amb la present ordenança, amb la llicència concedida o les ordres de l Ajuntament. 2. L incompliment de les instruccions i ordres donades per l Ajuntament. 3. No comunicar a l Ajuntament la pèrdua o sostracció de la placa de gual en el termini de dos mesos. Article 12. Faltes greus. Es consideren faltes greus: 1. Accedir des de la calçada als immobles amb vehicles, sense haver obtingut la preceptiva llicència de gual. 2. Accedir des de la calçada als immobles mitjançant rampes d instal lació provisional, o altres elements mòbils sense haver obtingut una autorització especial. 3. Construir el gual sense tenir en compte les prescripcions tècniques previstes en aquesta ordenança. 4. No complir qualsevol de les obligacions previstes a l article 5 d aquesta ordenança. 5. La manca reiterada de compliment de les instruccions i ordres donades per l Ajuntament. 6. La senyalització i modificació de la senyalització quan suposi un major aprofitament no ajustat a la llicència concedida o a les ordres de l Ajuntament. 7. Utilitzar la placa numerada en un lloc diferent de l autoritzat. 8. La comissió de dues faltes lleus en el període d un any. Article 13. Faltes molt greus. Són faltes molt greus: 1. L aprofitament o simulació d un gual o zona reservada d estacionament sense la llicència preceptiva quan aquest fet hagi comportat l exercici de potestats administratives envers altres vehicles o terceres persones.

7 2. La senyalització o modificació de la senyalització contrària a les condicions originàries de la llicència de gual o zona reservada concedida, quan comporti l exercici de potestats administratives envers altres vehicles o terceres persones. 3. Traslladar, amb motiu de la construcció d un gual, senyals de circulació, arbres o altres elements de mobiliari urbà sense haver rebut la preceptiva autorització ni les instruccions pertinents per part dels serveis municipals. 4. La comunicació dolosa de dades falses o inexactes a l Ajuntament per a l obtenció de la llicència de gual. 5. La comissió de dos faltes greus en el període d un any. Article 14. Compatibilitat d'infraccions. Les infraccions que s estableixen en aquesta ordenança són independents i compatibles amb les infraccions urbanístiques derivades de la realització d obres sense llicència o sense ajustar-se a les condicions de la llicència. Article 15. Responsables. 1. Són responsables de les infraccions: a) Els titulars de les llicències i, en el cas que es tracti de persones jurídiques, se seguirà el tràmit previst en el procediment de derivació de responsabilitat als efectes que aquesta recaigui en els administradors i/o legals representants. b) Les persones que realment utilitzin els seus guals a títol privatiu, encara que no siguin els titulars de la llicència. 2. La responsabilitat administrativa per les infraccions a què fa referència aquesta ordenança serà, en tot cas, solidària i independent de la responsabilitat civil, penal o d altre ordre que es pogués exigir a les persones interessades. Article 16. Sancions. 1. Les faltes lleus poden ser sancionades amb multa fins a 300 euros. 2. Les faltes greus poden ser sancionades amb multa de 301 a 900 euros. 3. Les faltes molt greus poden ser sancionades amb multa de 901 a euros. 4. La comissió d una infracció no pot resultar en cap cas més beneficiosa per a l infractor que el compliment de les normes infringides, en aplicació de l article del Reglament d obres, activitats i serveis dels ens locals. A aquest efecte, les sancions previstes en els punts 1 i 2 d aquest article es podran incrementar fins al màxim del benefici obtingut.

8 5. La imposició de sancions no exonera l infractor de la seva responsabilitat de restablir la realitat física alterada, ni del rescabalament de danys i perjudicis a l Administració quan sigui procedent. Article 17. Graduació de les sancions. Per tal de graduar les sancions, s haurà de tenir en compte: a) El fet que l objecte de la infracció no sigui autoritzable, es considerarà causa agreujant. b) L existència d intencionalitat o reiteració, serà causa agreujant. c) La reincidència, per la comissió en el termini d un any de més d una infracció de la mateixa naturalesa, serà causa agreujant. d) Es considerarà com a atenuant la circumstància que l infractor repari les deficiències comprovades en un termini de quinze dies des del moment de la inspecció. Article 18. Competència sancionadora. 1. És aplicable a les sancions el procediment sancionador regulat per la legislació general sobre el procediment administratiu comú. No obstant això, en el cas de les sancions lleus s aplicarà el procediment simplificat, d acord amb el que s estableix al Decret 278/1993, de 9 de novembre, sobre procediment sancionador. 2. La sanció de les infraccions previstes a la present Ordenança, així com la disposició de les mesures cautelars i de reposició previstes, correspondrà a l Alcalde, sense perjudici de la delegació que pugui realitzar. DISPOSICIONS ADDICIONALS Primera. Les llicències que autoritzin la construcció de guals en carrers no urbanitzats, s atorgaran sempre amb caràcter provisional i a precari, sens perjudici de la seva anul lació per causes derivades d una futura urbanització. Segona. En tot allò no previst en aquesta Ordenança, s estarà al règim normatiu establert al Reglament de Patrimoni dels Ens Locals, aprovat per Decret 336/88, de 17 d octubre, al Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d abril, pel qual s aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, i a la Llei 7/1985, de 2 d abril, reguladora de bases de règim local. La Canonja, juliol de Ordenança publicada íntegrament al Butlletí oficial de la província de Tarragona núm. 248, de 29 d'octubre de El Ple de l'ajuntament, en sessió ordinària celebrada en data 30 de setembre de 2010, acorda modificar l'ordenança, publicant-se definitivament al BOPT núm. 28, de 4 de febrer de El Ple de l'ajuntament, en sessió ordinària celebrada en data 30 de juliol de 2015, acorda modificar l'ordenança, publicant-se definitivament al BOPT núm. 218, de 19 de setembre de 2015, entrant en vigor transcorregut el termini de quinze dies hàbils des d'aquesta publicació, previst a l'article 65.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local.

9

ORDENANÇA REGULADORA DE GUALS I ENTRADES DE VEHICLES. Als efectes d aquesta ordenança es defineixen els següents conceptes:

ORDENANÇA REGULADORA DE GUALS I ENTRADES DE VEHICLES. Als efectes d aquesta ordenança es defineixen els següents conceptes: ORDENANÇA REGULADORA DE GUALS I ENTRADES DE VEHICLES Article 1. Definicions Als efectes d aquesta ordenança es defineixen els següents conceptes: 1.1 Gual és l'accés de vehicles des de la via pública als

Más detalles

TAXA PER L'OCUPACIÓ DEL DOMINI PÚBLIC LOCAL AMB TAULES I CADIRES AMB FINALITAT LUCRATIVA.

TAXA PER L'OCUPACIÓ DEL DOMINI PÚBLIC LOCAL AMB TAULES I CADIRES AMB FINALITAT LUCRATIVA. TAXA PER L'OCUPACIÓ DEL DOMINI PÚBLIC LOCAL AMB TAULES I CADIRES AMB FINALITAT LUCRATIVA. ARTICLE 1.- FONAMENT I NATURALESA. Sobre la base del previst en els articles 58 i 20.3 apartat i) de la Llei 39/1988,

Más detalles

TAXA PER LA PRESTACIÓ DEL SERVEI D ESCOLA BRESSOL

TAXA PER LA PRESTACIÓ DEL SERVEI D ESCOLA BRESSOL Ajuntament de Collbató 2016 ORDENANÇA FISCAL NÚM. 24 TAXA PER LA PRESTACIÓ DEL SERVEI D ESCOLA BRESSOL Article 1r.- Fonament i naturalesa A l empara del previst als articles 57 i 20.4.ñ) del text refós

Más detalles

Ajuntament de SANT ANDREU DE LLAVANERES

Ajuntament de SANT ANDREU DE LLAVANERES ORDENANÇA FISCAL NÚM. 6 TAXA PER EXPEDICIÓ DE DOCUMENTS ADMINISTRATIUS Article 1r. Fonament i naturalesa A l empara del previst als articles 57 i 20.4.a) del text refós de la Llei reguladora de les Hisendes

Más detalles

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR 0 Índex 1. Què és la capitalització de l atur? Pàg. 2 2. Requisits Pàg. 3 3. Com i qui pot beneficiar se? Pàg. 4 4. Tràmits i documentació per a la sol licitud Pàg. 6 5. Informació

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 4 de desembre de 2015, del director general de Política Educativa, per la qual resol la convocatòria del concurs d assignacions i ajudes

Más detalles

02- TASA POR LA PRESTACIÓN DEL SERVICIO DE ACOMETIDA DEL ALCANTARILLADO ORDENANZA REGULADORA

02- TASA POR LA PRESTACIÓN DEL SERVICIO DE ACOMETIDA DEL ALCANTARILLADO ORDENANZA REGULADORA 02- TASA POR LA PRESTACIÓN DEL SERVICIO DE ACOMETIDA DEL ALCANTARILLADO ORDENANZA REGULADORA Artículo 1º.- Fundamento Jurídico. En uso de las facultades concedidas por los artículos 133.2 y 142 de la Constitución

Más detalles

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST 27 i 28 de setembre CN L ESCALA 25 i 26 d octubre CN EL BALÍS 29 i 30 de novembre CN GARRAF 13 i 14 de desembre CN VILANOVA 17 i 18 de gener CN SALOU 21 i 22 de febrer CN PORT D ARO ANUNCI DE REGATA 1

Más detalles

PEL QUE FA A L'EDIFICI LA FAÇANA DEL QUAL S HA DE REHABILITAR I ON ES PRETÉN INSTAL LAR UNA LONA PUBLICITÀRIA A LES BASTIDES D'OBRA

PEL QUE FA A L'EDIFICI LA FAÇANA DEL QUAL S HA DE REHABILITAR I ON ES PRETÉN INSTAL LAR UNA LONA PUBLICITÀRIA A LES BASTIDES D'OBRA DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER A TRAMITAR UNA SOL LICITUD D AUTORITZACIÓ D ÚS EXCEPCIONAL PER A INSTAL LACIÓ D UNA LONA PUBLICITÀRIA EN FAÇANES AMB OBRA DE BARCELONA PEL QUE FA A L'EDIFICI LA FAÇANA DEL QUAL

Más detalles

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo FORMACIÓ BONIFICADA Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo Les empreses que cotitzen a la Seguretat Social per la contingència

Más detalles

Ajuntament de Parets del Vallès

Ajuntament de Parets del Vallès Ajuntament de Parets del Vallès REGLAMENT PER ELS MERCATS AMBULANTS SETMANALS 1996 REGLAMENT PER ELS MERCATS AMBULANTS SETMANALS (Aprovat inicialment pel Ple de l Ajuntament de 21 de març de 1996, i definitivament

Más detalles

Jornada sobre l impacte de les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals

Jornada sobre l impacte de les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals Jornada sobre l impacte les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals Llei 25/2013 27 sembre. Impuls la factura electrònica i creació l Comptable Factures 1 1 1 Objecte Objecte

Más detalles

FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LES PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE COL LABORACIÓ

FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LES PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE COL LABORACIÓ Pàg.: 1 de 6 PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE Pàg.: 2 de 6 FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LA PRESTACIÓ DEFINICIÓ DE LA PRESTACIÓ Nom de la prestació Descripció Tramitació de beques

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚM TAXA PER LLICÈNCIES URBANÍSTIQUES

ORDENANÇA FISCAL NÚM TAXA PER LLICÈNCIES URBANÍSTIQUES ORDENANÇA FISCAL NÚM. 3.9. TAXA PER LLICÈNCIES URBANÍSTIQUES Article 1r.- Fonament i naturalesa. A l empara del previst als articles 57 i 20.4 del Real Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, per el que

Más detalles

TEXT REFÓS DE L AVANÇ DEL PLA DE DIVISIÓ EN SUBSECTORS DE L ÀREA DE TRANSFORMACIÓ D ÚS A2-TP A L ILLA DELIMITADA PER LA GRAN VIA I ELS CARRERS DEL

TEXT REFÓS DE L AVANÇ DEL PLA DE DIVISIÓ EN SUBSECTORS DE L ÀREA DE TRANSFORMACIÓ D ÚS A2-TP A L ILLA DELIMITADA PER LA GRAN VIA I ELS CARRERS DEL TEXT REFÓS DE L AVANÇ DEL PLA DE DIVISIÓ EN SUBSECTORS DE L ÀREA DE TRANSFORMACIÓ D ÚS A2-TP A L ILLA DELIMITADA PER LA GRAN VIA I ELS CARRERS DEL COMTE DE REUS I DE COVADONGA DE SABADELL. DESEMBRE 2006

Más detalles

Poden obrir sense limitació d horari i tots els dies. Poden obrir sense limitació d horari (mínim: 18 h el dia) i tots els dies excepte els dies de tancament obligatori (1 de gener i 25 de desembre) i

Más detalles

BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III

BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III La entidad financiera CaixaBank, S.A., en adelante "la Caixa", realizará una promoción dirigida a clientes, personas físicas y jurídicas, con residencia

Más detalles

Qüestionari d avaluació

Qüestionari d avaluació Qüestionari d avaluació 2010 Guia d instruccions per complimentar el model de qüestionari d avaluació. març 2010 GS012010QP10001 I RESOLUCIÓ 2010 La Resolució TRE/3767/2009, de 30 de novembre (DOGC. Núm.5545,

Más detalles

Contrato privado Procedimiento abierto Oferta: varios criterios de adjudicación Contrato sujeto a regulación armonizada Tramitación ordinaria

Contrato privado Procedimiento abierto Oferta: varios criterios de adjudicación Contrato sujeto a regulación armonizada Tramitación ordinaria Corts Valencianes Licitació número CVA 25/15. Serveis d assegurança col lectiva de vida i accidents per als diputats i diputades de les Corts i serveis d assegurança col lectiva de vida i acci dents del

Más detalles

Garanties Generals General Optica

Garanties Generals General Optica Garanties Generals General Optica 1. Garantia legal de conformitat dels productes venuts d'acord amb les condicions de venda D'acord amb la legislació vigent, General Optica aplica durant dos anys la garantia

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de EDICIONES DON BOSCO en la

Más detalles

Beques Daniel Bravo. per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica. Bases convocatòria 2015

Beques Daniel Bravo. per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica. Bases convocatòria 2015 Beques Daniel Bravo per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica Bases convocatòria 2015 Objectiu Beneficiaris La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu presenta la convocatòria 2015 de les

Más detalles

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials.

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials. ORDRE BSF/127/2012, de 9 de maig, per la qual s'actualitzen el cost de referència, el mòdul social i el copagament, així com els criteris funcionals de les prestacions de la Cartera de Serveis Socials

Más detalles

EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS

EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS Carme Lucena Cayuela vocal del Tribunal Català de Contractes

Más detalles

Implantació de sistemes d aigües grises

Implantació de sistemes d aigües grises Sant Cugat del Vallès Implantació de sistemes d aigües grises Marta Oliver Qualitat i Planificació Ambiental Servei de Medi Ambient 24 de març de 2015, Sant Cugat del Vallès 1. Perquè una ordenança d estalvi

Más detalles

ORDRE CLT/152/2014, de 30 d'abril, per la qual s'aproven i es modifiquen taules d'avaluació i accés documental.

ORDRE CLT/152/2014, de 30 d'abril, per la qual s'aproven i es modifiquen taules d'avaluació i accés documental. 1/29 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya DISPOSICIONS DEPARTAMENT DE CULTURA ORDRE CLT/152/2014, de 30 d'abril, per la qual s'aproven i es modifiquen taules d'avaluació i accés documental. Atès

Más detalles

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ 4 Plantilles de disseny Una plantilla de disseny és un model de presentació que conté un conjunt d estils. Aquests estils defineixen tota l aparença de la presentació,

Más detalles

Remodelació de la zona verda compresa entre la Gran Via, i els carrers de Perú i Selva de Mar (Palau del Totxo)

Remodelació de la zona verda compresa entre la Gran Via, i els carrers de Perú i Selva de Mar (Palau del Totxo) Remodelació de la zona verda compresa entre la Gran Via, i els carrers de Perú i Selva de Mar (Palau del Totxo) Districte de Sant Martí Juliol de 2013 BIM/SA Barcelona d Infraestructures Municipals La

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U.

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U. Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U. 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de INSERT STAR, S.L.U. en la

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de SOLUCIONES ASORCAD, S.L.

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de SOLUCIONES ASORCAD, S.L. Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de SOLUCIONES ASORCAD, S.L. 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de SOLUCIONES ASORCAD,

Más detalles

ORDENANÇA MUNICIPAL DE L ÚS DE LA VIA I ELS ESPAIS PÚBLICS DE LLEIDA

ORDENANÇA MUNICIPAL DE L ÚS DE LA VIA I ELS ESPAIS PÚBLICS DE LLEIDA ORDENANÇA MUNICIPAL DE L ÚS DE LA VIA I ELS ESPAIS PÚBLICS DE LLEIDA I. DISPOSICIONS GENERALS ARTICLE 1. OBJECTE Aquesta Ordenança regula els usos i les activitats que es duen a terme en les vies i terrenys

Más detalles

1. OBJECTE I JUSTIFICACIÓ

1. OBJECTE I JUSTIFICACIÓ BASES REGULADORES I CONVOCATÒRIA PER A LA CONCESSIÓ D AJUTS SOCIALS PEREMPTORIS PER A L IMPOST SOBRE L INCREMENT DE VALOR DELS TERRENYS DE NATURALESA URBANA 1. OBJECTE I JUSTIFICACIÓ L'objecte de les presents

Más detalles

Conselleria de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo. Conselleria d Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Conselleria de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo. Conselleria d Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball Conselleria d Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ORDRE 6/2016, de 27 de juny, de la Conselleria d Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s estableixen

Más detalles

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades Breu tutorial actualització de dades ATRI El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades El Departament informa al portal ATRI (i no directament a les persones afectades): El no

Más detalles

CIRCULAR 2/2016 DE LA SECRETARIA GENERAL SOBRE PEUS DE RECURSOS ADMINISTRATIUS COM A CONSEQÜÈNCIA DE L ENTRADA EN VIGOR EL 2.10

CIRCULAR 2/2016 DE LA SECRETARIA GENERAL SOBRE PEUS DE RECURSOS ADMINISTRATIUS COM A CONSEQÜÈNCIA DE L ENTRADA EN VIGOR EL 2.10 Àrea de Presidència Secretaria General Direcció de Serveis de Secretaries Delegades CIRCULAR 2/2016 DE LA SECRETARIA GENERAL SOBRE PEUS DE RECURSOS ADMINISTRATIUS COM A CONSEQÜÈNCIA DE L ENTRADA EN VIGOR

Más detalles

Programa de Beques de la Fundació ESADE

Programa de Beques de la Fundació ESADE Programa de Beques de la Fundació ESADE Beques Talent Curs 2016-2017 La Fundació ESADE, d acord amb la seva missió, vol atreure estudiants amb talent i donar oportunitats a aquells alumnes que, estant

Más detalles

Vicepresidencia y Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas. Vicepresidència i Conselleria d Igualtat i Polítiques Inclusives

Vicepresidencia y Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas. Vicepresidència i Conselleria d Igualtat i Polítiques Inclusives Vicepresidència i Conselleria d Igualtat i Polítiques Inclusives ORDRE 1/2016, de 20 de gener, de la Vicepresidència i Conselleria d Igualtat i Polítiques Inclusives, per la qual s estableixen les bases

Más detalles

PLAZAS A SOLICITAR / PLACES A SOL LICITAR REGISTRO DE ENTRADA / REGISTRE D ENTRADA

PLAZAS A SOLICITAR / PLACES A SOL LICITAR REGISTRO DE ENTRADA / REGISTRE D ENTRADA SOLICITUD DEL PROGRAMA DE VACACIONES PARA MAYORES CASTELLÓN SÉNIOR DE LA PROVINCIA DE CASTELLÓN. SOL LICITUD DEL PROGRAMA DE VACANCES PER A MAJORS CASTELLÓN SÉNIOR DE LA PROVÍNCIA DE CASTELLÓ. PLAZAS A

Más detalles

A.E.A: annex 2 VALORS DE MERCAT

A.E.A: annex 2 VALORS DE MERCAT A.E.A: annex 2 VALORS DE MERCAT PLA DE MILLORA URBANA PMU 13 : Carrer Barcelona Novembre 2010, Aprovació inicial Girona EQUIP REDACTOR: TALLER D ARQUITECTURA I TERRITORI José González Baschwitz, arquitecte

Más detalles

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius:

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius: V EDICIÓ DEL CONCURS 5a BECA ROTARY IMPULS A L EMPRENEDORIA 2016 Rotary Club de Cerdanyola del Vallès i l Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, convoquen la cinquena Edició del Concurs 5a Beca Rotary Impuls

Más detalles

SOL LICITUD DE LLICÈNCIA AMBIENTAL SOLICITUD DE LICENCIA AMBIENTAL

SOL LICITUD DE LLICÈNCIA AMBIENTAL SOLICITUD DE LICENCIA AMBIENTAL Plaça del Castell, 1 46136 Museros (Valencia) Teléfono 96-1441680 Fax 96-1444830 www. ajunt-museros.com Espai reservat per al registre d entrada/espacio reservado para el registro de entrada SOL LICITUD

Más detalles

Conselleria de Sanitat Consellería de Sanidad

Conselleria de Sanitat Consellería de Sanidad Conselleria de Sanitat CORRECCIÓ d errades de l Orde 5/2013, de 3 de setembre, de la Conselleria de Sanitat, per la qual es regula el procediment d habilitació del personal dels vehicles de transport sanitari

Más detalles

ÍNDEX 1 DEFINICIÓ 2 PER A QUÈ SERVEIX 3 COM ES REPRESENTA 4 PRIMER CONCEPTE 5 ESCALA DE REDUCCIÓ I ESCALA D AMPLIACIÓ 6 PROCEDIMENT DE CÀLCUL

ÍNDEX 1 DEFINICIÓ 2 PER A QUÈ SERVEIX 3 COM ES REPRESENTA 4 PRIMER CONCEPTE 5 ESCALA DE REDUCCIÓ I ESCALA D AMPLIACIÓ 6 PROCEDIMENT DE CÀLCUL Francesc Sala, primera edició, abril de 1996 última revisió, desembre de 2007 ÍNDEX 1 DEFINICIÓ 2 PER A QUÈ SERVEIX COM ES REPRESENTA 4 PRIMER CONCEPTE 5 ESCALA DE REDUCCIÓ I ESCALA D AMPLIACIÓ 6 PROCEDIMENT

Más detalles

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE:

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: 1. Dades personals persona o entitat SOL LICITANT /Datos Personales persona o entidad SOLICITANTE Entitat sol licitant/ Entidad solicitante: NIF Domicili/Domicilio:

Más detalles

I. DISPOSICIONES GENERALES I. DISPOSICIONS GENERALS 1. PRESIDÈNCIA I CONSELLERIES DE LA GENERALITAT VALENCIANA

I. DISPOSICIONES GENERALES I. DISPOSICIONS GENERALS 1. PRESIDÈNCIA I CONSELLERIES DE LA GENERALITAT VALENCIANA 1468 2001 01 23 DOGV - Núm. 3.923 I. DISPOSICIONS GENERALS 1. PRESIDÈNCIA I CONSELLERIES DE LA GENERALITAT VALENCIANA Conselleria de Benestar Social ORDRE d 11 de gener de 2001, de la Conselleria de Benestar

Más detalles

Reglament I Cursa de la Dona

Reglament I Cursa de la Dona Reglament I Cursa de la Dona - 01.05.2016 Article 1. DENOMINACIÓ El Grup Recreatiu Esportiu del Real de Gandia amb la col laboració de l Ajuntament del Real de Gandia, organitza la I CURSA DE LA DONA -

Más detalles

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES Instruccions per a l alumnat dels cursos de formació professional per a l ocupació adreçats prioritàriament a treballadores es i treballadors desocupats (Reial decret 395/2007, de 23 de març, i Ordre TAS/718/2008,

Más detalles

ORDENANÇA REGULADORA DE LES AUTORITZACIONS I FUNCIONAMENT DE LES TERRASSES DEL TERME MUNICIPAL DE CUBELLES

ORDENANÇA REGULADORA DE LES AUTORITZACIONS I FUNCIONAMENT DE LES TERRASSES DEL TERME MUNICIPAL DE CUBELLES 1 ORDENANÇA REGULADORA DE LES AUTORITZACIONS I FUNCIONAMENT DE LES TERRASSES DEL TERME MUNICIPAL DE CUBELLES PREÀMBUL L article 8 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d abril, pel qual s aprova el Text

Más detalles

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport ORDRE 56/2016, de 21 de setembre, de la Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual s estableixen les bases reguladores per

Más detalles

Clàusula 1. Objecte. c)característiques de les parades proposades

Clàusula 1. Objecte. c)característiques de les parades proposades Contractació PLEC DE CLAUSULES ADMINISTRATIVES I TÈCNIQUES PER A L ATORGAMENT MITJANÇANT CONVOCATORIA PUBLICA DE LLICÈNCIA D US PRIVATIU DE LA VIA PÚBLICA PER LA INSTAL LACIÓ DE ESTABLIMENTS DE VENDA NO

Más detalles

El certificat. Tractament personal. Estructura i fraseologia. 1. Títol del certificat (opcional)

El certificat. Tractament personal. Estructura i fraseologia. 1. Títol del certificat (opcional) El certificat És el document per mitjà del qual l Administració dóna fe d un fet o garanteix l exactitud de les dades que conté un arxiu, un llibre d actes, un registre, etcètera. Mida del full: ISO A4

Más detalles

Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils

Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils annex 2 al punt 6 Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils Barcelona,18 de març de 2016 INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB

Más detalles

CUOTA ANUAL CUOTA TRIMESTRAL

CUOTA ANUAL CUOTA TRIMESTRAL 20.-ORDENANZA REGULADORA DE LA TASA POR LA UTILIZACIÓN PRIVATIVA O EL APROVECHAMIENTO ESPECIAL DEL DOMINIO PÚBLICO LOCAL, A FAVOR DE EMPRESAS EXPLOTADORAS O PRESTADORAS DEL SERVICIO DE TELEFONÍA MÓVIL.

Más detalles

Descripció dels aspectes principals de l ordenança municipal tipus d espectacles públics i activitats recreatives. 4 de desembre de 2012

Descripció dels aspectes principals de l ordenança municipal tipus d espectacles públics i activitats recreatives. 4 de desembre de 2012 Descripció dels aspectes principals de l ordenança municipal tipus d espectacles públics i activitats recreatives 4 de desembre de 2012 Direcció de Serveis Jurídics Serv. d Assessoria Jurídica Susana Sánchez

Más detalles

PLEC DE CLÀUSULES ECONÒMICO-ADMINISTRATIVES QUE HAN DE REGIR LA CONCESSIÓ DEL BAR DEL CASAL DE LA NOU DE GAIÀ.-

PLEC DE CLÀUSULES ECONÒMICO-ADMINISTRATIVES QUE HAN DE REGIR LA CONCESSIÓ DEL BAR DEL CASAL DE LA NOU DE GAIÀ.- 01.04.00-13.03.01 01 1 / 12 PLEC DE CLÀUSULES ECONÒMICO-ADMINISTRATIVES QUE HAN DE REGIR LA CONCESSIÓ DEL BAR DEL CASAL DE LA NOU DE GAIÀ.- Article 1.- OBJECTE I NORMATIVA. L Ajuntament de La Nou de Gaià

Más detalles

Àrea de Territori Serveis Municipals. Memòria 2014 Informe Final

Àrea de Territori Serveis Municipals. Memòria 2014 Informe Final + Àrea de Territori Serveis Municipals Memòria 2014 Informe Final + Introducció! L objec(u principal del departament de obres i serveis de l Ajuntament de Montornès del Vallès és el manteniment de la via

Más detalles

Conselleria d Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural

Conselleria d Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural Conselleria d Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ORDE 2/2016 de 22 de febrer, de la Conselleria d Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, per la

Más detalles

Sistema d Acreditació del Personal (SAP)

Sistema d Acreditació del Personal (SAP) Sistema d Acreditació del Personal (SAP) CONDICIONS GENERALS PER A EMPRESES PRESTADORES DE SERVEIS COMERCIALS O QUE DESENVOLUPIN ACTIVITATS INDUSTRIALS, COMERCIALS O D ALTRA NATURALESA EN EL DOMINI PUBLIC

Más detalles

RESUM DE LA LLEI DE DEPENDÈNCIA

RESUM DE LA LLEI DE DEPENDÈNCIA RESUM DE LA LLEI DE DEPENDÈNCIA 1.- La Llei de la Promoció de l autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència. L objecte de la llei és reconèixer un nou dret de la ciutadania a

Más detalles

Decreto clasif y adj gas natural y glp expte 7_14_cecom Numero de decreto : 03138, Fecha de decreto : 15 abril 2015

Decreto clasif y adj gas natural y glp expte 7_14_cecom Numero de decreto : 03138, Fecha de decreto : 15 abril 2015 Pagina 1 de 6 DECRETO DEL PRESIDENTE DE LA DIPUTACIÓN DE VALENCIA NUMERO DECRET DEL PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA NÚM. Dada cuenta del expediente 7/14/CECOM, instruido por la Central de Compras,

Más detalles

Í N D E X N.ORD. TÍTOL PÀG.

Í N D E X N.ORD. TÍTOL PÀG. Í N D E X N.ORD. TÍTOL PÀG. ORDENANCES GENERALS ORD. 01 ORD. FISCAL GENERAL DE GESTIÓ, INSPECCIÓ I RECAPTACIÓ DELS INGRESSOS DE DRET PÚBLIC MUNICIPAL * ANNEX CLASSIFICACIÓ CATEGORIES CARRERS ( pag. 37-40)

Más detalles

Consellería de Presidencia y Agricultura, Pesca, Alimentación y Agua. Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua

Consellería de Presidencia y Agricultura, Pesca, Alimentación y Agua. Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua ORDE 11/2013, de 13 d agost, de la Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua, que desplega alguns aspectes

Más detalles

Dept. Serveis Informàtics Cr Pere Martell 2 Tel Fax Tarragona

Dept. Serveis Informàtics Cr Pere Martell 2 Tel Fax Tarragona PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE HA DE REGIR LA CONTRACTACIÓ DEL SUBMINISTRAMENT DE DOS (2) EQUIPAMENTS PER A LA REALITZACIÓ DE CÒPIES DE SEGURETAT A DISC AMB EMMAGATZEMATGE DEDICAT, DEDUPLICACIÓ I

Más detalles

VACANCES, PERMISOS i LLICÈNCIES a l Institut Català de la Salut

VACANCES, PERMISOS i LLICÈNCIES a l Institut Català de la Salut VACANCES, PERMISOS i LLICÈNCIES VACANCES, PERMISOS i LLICÈNCIES a l Institut Català de la Salut PERSONAL LABORAL DE L INSTITUT CATALÀ DE LA SALUT (ICS) 1. VACANCES Vacances 1 mes Art. 50, Ley 7/2007 del

Más detalles

I. DISPOSICIONES GENERALES I. DISPOSICIONS GENERALS 1. PRESIDENCIA Y CONSELLERIAS DE LA GENERALITAT VALENCIANA

I. DISPOSICIONES GENERALES I. DISPOSICIONS GENERALS 1. PRESIDENCIA Y CONSELLERIAS DE LA GENERALITAT VALENCIANA DOGV - Núm. 5.141 23 11 2005 36947 I. DISPOSICIONS GENERALS 1. PRESIDÈNCIA I CONSELLERIES DE LA GENERALITAT VALENCIANA Conselleria d Infraestructures i Transport DECRET 177/2005, de 18 de novembre, del

Más detalles

(CONTRACTE TIPUS) R E U N I T S:

(CONTRACTE TIPUS) R E U N I T S: (CONTRACTE TIPUS) A Lleida, a... de 2012 R E U N I T S: D una part, com a arrendadora, la senyora MARIA TERESA SERENTILL I BRESCÓ, major d edat, amb N.I.F. núm. 78.072.368H, veïna de Lleida, domiciliada

Más detalles

D UN PAU. CURS DE PLANS D AUTOPROTECCIÓ Juny-juliol 2012

D UN PAU. CURS DE PLANS D AUTOPROTECCIÓ Juny-juliol 2012 IMPLANTACIÓ D UN PAU CURS DE PLANS D AUTOPROTECCIÓ Juny-juliol 2012 David Tisaire Berga Definicions i obligacions Implantació: tot el conjunt de mesures a prendre per assegurar l eficàcia operativa del

Más detalles

I. CONDICIONS GENERALS DE LA CONCESSIÓ. I.1. Objecte del procediment. I.2. Naturalesa jurídica i règim jurídic de la concessió.

I. CONDICIONS GENERALS DE LA CONCESSIÓ. I.1. Objecte del procediment. I.2. Naturalesa jurídica i règim jurídic de la concessió. PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS HA DE REGIR LA CONCESSIÓ ADMINISTRATIVA DE L ÚS PRIVATIU DE LA VIA PÚBLICA PER A LA INSTAL LACIÓ D UN QUIOSC DESTINAT A BAR ALS JARDINS DE LLUIS COMPANYS,

Más detalles

TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS

TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS Acord de la Comissió d Ordenació Acadèmica de 20 de juliol del 2009, modificat per acord de la Comissió d Ordenació

Más detalles

ayudas para pagar el IBI

ayudas para pagar el IBI IBI Impuesto sobre bienes inmuebles Cómo acogerse a las ayudas para pagar el IBI Plazo de presentación de solicitudes Del 1 de enero al 31 de marzo de 2014 Estamos a tu servicio Tú eres lo primero El Ayuntamiento

Más detalles

Ajuntament de Santa Eulàlia del Riu

Ajuntament de Santa Eulàlia del Riu 142 BOIB Num. 127 11-09-2008 Santiago Pizarro Simón VEGEU ANNEX, VERSIÓ EN CATALÀ VER ANEXO VERSIÓN EN CATALANA. o Ajuntament de Santa Eulàlia del Riu Num. 16502 No havent-se presentat reclamacions durant

Más detalles

Inscriure s al cens de l Agència Tributària per obtenir el Número d Identificació Fiscal (NIF). S ha d omplir l imprès 036 (alta censal), amb el qual també es dóna d alta de l Impost sobre Activitats Econòmiques

Más detalles

Justificació de bestretes a proveïdors i despeses a justificar

Justificació de bestretes a proveïdors i despeses a justificar Justificació de bestretes a proveïdors i despeses a justificar A continuació es detalla el procediment que cal seguir per tal de justificar aquelles bestretes o avançaments a proveïdors que la Unitat de

Más detalles

La marca de la Diputació de Barcelona

La marca de la Diputació de Barcelona La marca de la Diputació de Barcelona La nostra marca evoluciona amb nosaltres La Diputació de Barcelona ha revisat la seva marca, d una banda per aconseguir una imatge unificada que ens identifiqui com

Más detalles

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015 Dades d identificació de la persona sol licitant / Datos de identificación de la persona solicitante Nom / Nombre Primer cognom / Primer apellido Segon cognom / Segundo apellido Tipus identificador / Tipo

Más detalles

Conselleria de Benestar Social Consellería de Bienestar Social

Conselleria de Benestar Social Consellería de Bienestar Social Conselleria de Benestar Social ORDE 36/2014, de 22 de desembre, de la Consellería de Benestar Social, per la qual es regula i convoca el programa per a finançar estades en residències de tercera edat l'any

Más detalles

LES REGLES DE VALORACIÓ DE LES RETRIBUCIONS EN ESPÈCIE.

LES REGLES DE VALORACIÓ DE LES RETRIBUCIONS EN ESPÈCIE. LES REGLES DE VALORACIÓ DE LES RETRIBUCIONS EN ESPÈCIE. El passat dissabte 26 de juliol es publicava en el Butlletí Oficial de l Estat el Reial Decret 637/2014, de 25 de juliol, pel que es modifica l article

Más detalles

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A IMPRESOS PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A CURS 2014-15 CEIP CAN PASTILLA CEIP CAN PASTILLA CURS 2014-15 Autorització de l ús de les imatges dels alumnes El

Más detalles

Inclou les modificacions introduïdes per:

Inclou les modificacions introduïdes per: Llei 8/2006, de 5 de juliol, de mesures de conciliació de la vida personal, familiar i laboral del personal al servei de les administracions públiques de Catalunya Avís legal: aquest text és propietat

Más detalles

(en castellano más adelante pág. 7-12)

(en castellano más adelante pág. 7-12) COMUNICAT ASSISTÈNCIA Fons Social Europeu (FSE d'ara en avant) (en castellano más adelante pág. 7-12) L'objectiu de la nova funcionalitat d'itaca és substituir l'enviament mensual, per part dels centres

Más detalles

V CONCURS DE DISSENY DE LA CARPETA URV CURS

V CONCURS DE DISSENY DE LA CARPETA URV CURS V CONCURS DE DISSENY DE LA CARPETA URV CURS 2016-17 BASES DE LA CONVOCATÒRIA 1. Objecte L objecte d aquest concurs és triar el disseny de la carpeta URV del curs 2016-17. Aquest disseny s ha d ajustar

Más detalles

Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres. Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO

Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres. Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO 2016-2017 Març de 2016 Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO per

Más detalles

Conselleria de Empresa, Universitat i Ciència. Conselleria de Empresa, Universidad y Ciencia. 40340 21 12 2006 DOGV núm. 5.412. g) ALTRES ASSUMPTES

Conselleria de Empresa, Universitat i Ciència. Conselleria de Empresa, Universidad y Ciencia. 40340 21 12 2006 DOGV núm. 5.412. g) ALTRES ASSUMPTES 40340 21 12 2006 DOGV núm. 5.412 Apartat quart Es delega en el director general d Investigació, Desenrotllament i Innovació Agropecuària la concessió i denegació de les ajudes previstes en la present resolució.

Más detalles

La guarda i custòdia compartida

La guarda i custòdia compartida Montserrat Tur Advocada i mediadora familiar Directora àrea legal IMBGrup Barcelona Article 90 del Codi Civil El convenio regulador a que se refieren los artículos 81 y 86 de este Código deberá contener,

Más detalles

Creació d un bloc amb Blogger (I)

Creació d un bloc amb Blogger (I) Creació d un bloc amb Blogger (I) Una vegada tenim operatiu un compte de correu electrònic a GMail és molt senzill crear un compte amb Blogger! Accediu a l adreça http://www.blogger.com. Una vegada la

Más detalles

ORDENANÇA MUNICIPAL SOBRE ELS LOCALS DE PÚBLICA CONCURRÈNCIA ON S'EXERCEIX LA PROSTITUCIÓ.

ORDENANÇA MUNICIPAL SOBRE ELS LOCALS DE PÚBLICA CONCURRÈNCIA ON S'EXERCEIX LA PROSTITUCIÓ. ORDENANÇA MUNICIPAL SOBRE ELS LOCALS DE PÚBLICA CONCURRÈNCIA ON S'EXERCEIX LA PROSTITUCIÓ. Capítol I Disposicions generals Article 1 Objecte Aquesta Ordenança té per objecte establir els requisits i les

Más detalles

3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA

3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA 1 3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA Ms PowerPoint permet inserir, dins la presentació, objectes organigrama i diagrames. Els primers, poden resultar molt útils si es necessita presentar gràficament

Más detalles

1.- Objecte. 2.- Durada de la llicència

1.- Objecte. 2.- Durada de la llicència Normes de funcionament i atorgament de llicència d ocupació temporal de la via pública amb parades de venda en la Fira d artesans de la Festa de la Verema 2016 1.- Objecte L objecte d aquestes normes és

Más detalles

I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS

I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS GAVAMÓN, es un festival de cine y derechos humanos, que pretende visualizar los esfuerzos e iniciativas que personas e instituciones llevan a cabo para mejorar

Más detalles

Política de Privacitat /Política de Privacidad

Política de Privacitat /Política de Privacidad Secretaria Autonòmica de Telecomunicacions i Societat de la Informació Conselleria d Infraestructures i Transport Política de Privacitat /Política de Privacidad Fecha: 13 de febrero de 2006 Versión: 1.3

Más detalles

EXPOSICIÓ DE MOTIUS. El Títol Preliminar de la present Ordenança té per objecte establir les normes generals d aplicació.

EXPOSICIÓ DE MOTIUS. El Títol Preliminar de la present Ordenança té per objecte establir les normes generals d aplicació. ORDENANÇA REGULADORA DE LES SUBVENCIONS DE L AJUNTAMENT DE MARTORELL I DELS SEUS ORGANISMES AUTÒNOMS (PUBLICADA AL BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA NÚM. 16, DE DATA 19-1-2006). EXPOSICIÓ DE

Más detalles

Què no és? Què és? Factura Electrònica (en el sector públic)

Què no és? Què és? Factura Electrònica (en el sector públic) FACTURACI Ó ELECTRÒNI CA Factura Electrònica (en el sector públic) Què és? És un document electrònic que: Viatja per mitjans electrònics Garanteix l autenticitat de l origen Garanteix la integritat it

Más detalles

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA PER COBRIR PLACES VACANTS DE LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA. (Núm. de registre

Más detalles