La identificació de les places a convocar i el sistema selectiu serà el següent:

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "La identificació de les places a convocar i el sistema selectiu serà el següent:"

Transcripción

1 BASES ESPECIFIQUES PER A LA CONTRACTACIÓ MITJANÇANT PLANS D OCUPACIÓ DE PEONS DE NETEJA DE CAMINS PELS MUNICIPIS DE CAPOLAT, LA QUAR, L ESPUNYOLA, SAGÀS, SANTA MARIA DE MERLÉS I VIVER I SERRATEIX, PER PART DEL CONSELL COMARCAL DEL BERGUEDÀ EN RELACIÓ AL PROGRAMA COMPLEMENTARI DE FOMENT DE L OCUPACIÓ I DE SUPORT A LA INTEGRACIÓ SOCIAL DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA. 1.- OBJECTE L objecte de les presents bases és la regulació específica del procés de selecció per la cobertura de 8 llocs de treball de peó de neteja de camins i tasques de manteniment (grup E), amb contracte temporal de 6 mesos, jornada sencera, per part del Consell Comarcal del Berguedà (en endavant Consell) mitjançant el sistema de concurs-oposició per a realitzar serveis múltiples a partir de la subvenció atorgada per la Direcció de Serveis de Cooperació Local de la Diputació de Barcelona mitjançant anunci d aprovació del Programa complementari de foment de l ocupació i de suport a la integració social, del seu règim de concertació i de la concessió d ajuts, en el marc del Pla Xarxa Governs Locals El Ple de la Diputació de Barcelona celebrat el 26 de novembre de 2015 va aprovar el Pla Xarxa Governs Locals , que és l instrument preferent per a l exercici de les funcions d assistència i cooperació local de la Diputació de Barcelona, així com també el seu Protocol general, que té com a finalitat establir el marc general i el procediment d implementació de les actuacions i dels recursos que es comprenguin al Pla de referència. L esmentat Protocol general, configura els Programes complementaris com un dels instruments que, juntament amb les Meses de Concertació i els Catàlegs de concertació, preveuen i orienten el funcionament del sistema de concertació i l accés als àmbits de concertació. Que en data 21 de març de 2016 la Diputació de Barcelona va comunicar l aprovació dels ajuts del Programa Complementari de Foment de l Ocupació i de suport a la integració social als municipis. Que els ajuntament de Capolat, La Quar, L Espunyola, Sagàs, Santa Maria de Merlès i Viver i Serrateix van efectuar l acceptació dels ajuts a la Diputació de Barcelona, mitjançant la modalitat de l execució per delegació al Consell Comarcal, com a ens del Pla Xarxa de governs locals Que l execució conjunta anirà destinada a actuacions que fan referència a la Linia 2 de suport a l ocupació de col lectius en risc d exclusió social.

2 La identificació de les places a convocar i el sistema selectiu serà el següent: Denominació del lloc de treball: Peó de neteja de camins - Nombre de places: 8 - Categoria: E10 - Sistema de selecció: concurs - Durada: temporal 6 mesos - Sou prorrata pagues extres inclòs: 1.023,81 - Municipis d actuació: Capolat, La Quar, L Espunyola, Sagàs, Santa Maria de Merlès i Viver i Serrateix. TASQUES A REALITZAR - Neteja de camins - Desbroçar camins - Petits arranjament de paleteria. - Utilització de petita maquinària especialitzada. 2.- REQUISITS DELS ASPIRANTS Per tal de concórrer a aquest procés selectiu, les persones hauran de reunir els requisits següents: 2.1. Tenir nacionalitat espanyola o la de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o la d altres estats als quals els hi sigui d aplicació la lliure circulació de treballadors en virtut de tractats internacionals ratificats per Espanya i/o a persona laboral de fora la Unió Europea que tinguin permís de treball i de residència Haver complert els 18 anys i no excedir de l edat màxima de jubilació forçosa No haver estat separat/da per mitjà d expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques, ni trobar-se inhabilitat per a l exercici de les funcions públiques Trobar-se prèviament inscrites al Servei d Ocupació de Catalunya com a demandants d ocupació, podent estar-ho també a un Servei Local d Ocupació. Aquest requisit s haurà de mantenir fins a la contractació del personal seleccionat No podrà estar donada d alta en qualsevol dels règims de la Seguretat Social, en els termes del Reial Decret Legislatiu a/1994, de 20 de juny, pel qual s aprova el Text refós de la Llei general de la seguretat social REQUISITS ESPECÍFICS a) Persones treballadores en situació d atur demandants d ocupació no ocupades. (DONO).

3 b) Disposar d un informe de vulnerabilitat social emès pels Serveis Socials Bàsics municipals, amb una puntuació mínima de 4. c) Persones que segueixen favorablement el pla de treball i de seguiment establert des dels Serveis Socials Bàsics municipals. d) Els col lectius prioritaris per a la contractació són els que estan en situació de vulnerabilitat social, tal i com s estableix a les bases del Programa complementari de foment de l ocupació i de suport a la integració social en referència a la Línia 2 de suport a l ocupació de col lectius en risc d exclusió social. La vulnerabilitat social ve definida pels següents paràmetres: Edat Situació laboral (aturats de llarga durada) Nivell d ingressos Vulnerabilitat residencial Situació sociofamiliar. e) Tindran preferència les persones que procedeixin dels municipis que efectuaran l acció conjunta, i en segon terme els municipis del Baix Berguedà. 3.- PUBLICACIÓ DE LA CONVOCATÒRIA El procediment de selecció s ha d iniciar amb la convocatòria, que es farà pública a la cartellera del Consell Comarcal i a la pàgina web del Consell PRESENTACIÓ DE SOL LICITUDS 4.1. Els aspirants presentaran instàncies al Consell Comarcal del Berguedà, segons model normalitzat. Es podran presentar les instàncies des de la data d aprovació d aquestes bases durant 10 dies naturals La instància haurà d anar acompanyada de la següent documentació: a) Fotocòpia del DNI/NIE b) Document acreditatiu de ser Demandant d Ocupació No Ocupat (DONO)del Servei d Ocupació de Catalunya c) Currículum Vitae actualitzat on constaran tots els mèrits i capacitats que tinguin relació amb els llocs de treball a proveïr. d) Informe de vulnerabilitat emès pels Serveis Socials Municipals. Aquests documents justificatius només es podran presentar durant el període de recollida d instàncies. En el cas que la documentació presentada es considera que no acredita de manera suficient els mèrits al legats, es podran sol licitar altes documents que es considerin necessaris per a la correcta valoració.

4 5.- ADMISSIÓ DE LES PERSONES ASPIRANTS Un cop finalitzat el termini de presentació de sol licituds, el president, farà públic en el termini màxim de 5 dies naturals, la llista d admesos/es i exclosos/es provisional i es concedirà un període de 5 dies naturals comptadors a partir de la publicació de la llista, per a esmenes i possibles reclamacions. Passat aquest període es farà publica a la web del Consell Comarcal la llista definitiva d admesos/es i exclosos/es en el procés de selecció. 6.- ÒRGAN DE SELECCIÓ El Tribunal qualificador es constituirà de la manera següent: El tribunal qualificador estarà constituït per membres de l Àrea d Atenció a les Persones del Consell Comarcal del Berguedà i pel personal especialitzat de neteja de camins. El tribunal estarà format per personal que reuneix els requisits d imparcialitat i professionalitat requerits legalment, i per personal tècnic en la matèria. L òrgan de selecció està facultat per resoldre qualsevol dubte que s origini durant el desenvolupament del procés de selecció i prendre els acords necessaris pel bon ordre del procediment, en tot allò que no estigui `previst en aquestes bases. 7.- PROCÉS DE SELECCIÓ El procediment de selecció serà el de concurs de mèrits. Els aspirants seran cridats en una crida única. La no presentació de l aspirant en el moment de ser cridat determina automàticament la seva exclusió del procés selectiu. El procés de selecció constarà de les següents fases: Fase 1. Valoració de Mèrits: L avaluació dels mèrits es realitzarà, exclusivament, sobre la documentació acreditativa aportada per l aspirant en el moment de presentar la sol licitud i conjuntament amb el currículum vitae d acord amb el barem següent: a) Experiència professional a justificar mitjançant l experiència laboral en llocs de treball de funcions equivalents o anàlogues a les places a cobrir, a raó de 0,10 punts per cada mes treballat fina a un màxim de 2 punts.

5 Fase 2. Entrevista personal per competències Els aspirants que hagin superat la fase anterior del procés selectiu serà convocat a una entrevista personal de selecció. La quantitat màxima a atorgar en aquesta prova serà d un màxim de 3 punts. 8.- QUALIFICACIÓ DEL CONCURS Les qualificacions s obtindran per la suma de les diferents fases del concurs, resultants la qualificació final la suma obtinguda en totes les fases. 9.- CONTRACTACIÓ Finalitzada la qualificació dels aspirants, el tribunal confeccionarà la llista provisional d aquelles persones que hagin superat la totalitat de les proves per ordre numèric correlatiu de la puntuació obtinguda. Les persones contractades s incorporaran el 30 de juny de Es confeccionarà una llistat de persones proposades a contractar i una llista de suplents. Si els candidats proposats no presentessin la documentació o no reunissin els requisits exigits en el moment de la contractació, no podrà ser contractat i quedarà exclòs del procés selectiu. En aquest cas, el president durà a terme la contractació de l aspirant que figuri a continuació en el llista de persones suplents. L entitat contractant és el Consell Comarcal del Berguedà.

Per prendre part en aquesta convocatòria, els aspirants han de complir els requisits següents:

Per prendre part en aquesta convocatòria, els aspirants han de complir els requisits següents: BASES REGULADORES L PROCÉS SELECTIU PER COBRIR INTERINAMENT UNA PLAÇA TÈCNIC/A AUXILIAR BIBLIOTECA, GRUP C1 PEL PROCEDIMENT CONCURS-OPOSICIÓ, FINS A LA SEVA COBERTURA FINITIVA. Primera.- Objecte. L objecte

Más detalles

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo FORMACIÓ BONIFICADA Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo Les empreses que cotitzen a la Seguretat Social per la contingència

Más detalles

BASES PER COBRIR UNA PLAÇA D EDUCADOR/A INFANTIL PER A LA LLAR D INFANTS MUNICIPAL EN RÈGIM LABORAL FIX.

BASES PER COBRIR UNA PLAÇA D EDUCADOR/A INFANTIL PER A LA LLAR D INFANTS MUNICIPAL EN RÈGIM LABORAL FIX. La Junta de Govern Local, en sessió celebrada el dia 31 de març de 2009, va aprovar les bases i la convocatòria per cobrir una plaça d educadora infantil, vacant inclosa a l oferta de treball per a l any

Más detalles

PLA D OCUPACIÓ MUNICIPAL CONVOCATÒRIA BASES REGULADORES PER A LA SELECCIÓ I CONTRACTACIÓ LABORAL TEMPORAL DE TREBALLADORS/RES

PLA D OCUPACIÓ MUNICIPAL CONVOCATÒRIA BASES REGULADORES PER A LA SELECCIÓ I CONTRACTACIÓ LABORAL TEMPORAL DE TREBALLADORS/RES PLA D OCUPACIÓ MUNICIPAL CONVOCATÒRIA 2016-2017 BASES REGULADORES PER A LA SELECCIÓ I CONTRACTACIÓ LABORAL TEMPORAL DE TREBALLADORS/RES PLA D OCUPACIÓ MUNICIPAL 2016-2017 CONVOCATÒRIA ANY 2016-2017 BASES

Más detalles

FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LES PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE COL LABORACIÓ

FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LES PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE COL LABORACIÓ Pàg.: 1 de 6 PRESTACIONS QUE OFEREIX EL PROCÉS DE TRAMITACIÓ DE BEQUES DE Pàg.: 2 de 6 FITXA DE DESCRIPCIÓ DE LA PRESTACIÓ DEFINICIÓ DE LA PRESTACIÓ Nom de la prestació Descripció Tramitació de beques

Más detalles

Qüestionari d avaluació

Qüestionari d avaluació Qüestionari d avaluació 2010 Guia d instruccions per complimentar el model de qüestionari d avaluació. març 2010 GS012010QP10001 I RESOLUCIÓ 2010 La Resolució TRE/3767/2009, de 30 de novembre (DOGC. Núm.5545,

Más detalles

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius:

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius: V EDICIÓ DEL CONCURS 5a BECA ROTARY IMPULS A L EMPRENEDORIA 2016 Rotary Club de Cerdanyola del Vallès i l Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, convoquen la cinquena Edició del Concurs 5a Beca Rotary Impuls

Más detalles

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR 0 Índex 1. Què és la capitalització de l atur? Pàg. 2 2. Requisits Pàg. 3 3. Com i qui pot beneficiar se? Pàg. 4 4. Tràmits i documentació per a la sol licitud Pàg. 6 5. Informació

Más detalles

TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS

TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS Acord de la Comissió d Ordenació Acadèmica de 20 de juliol del 2009, modificat per acord de la Comissió d Ordenació

Más detalles

1.- OBJECTE 2.- CARACTERÍSTIQUES DE LA PLAÇA

1.- OBJECTE 2.- CARACTERÍSTIQUES DE LA PLAÇA BASES ESPECÍFIQUES PER A LA CONTRACTACIÓ D UN CONSERGE, AGRUPACIÓ PROFESSIONAL MITJANÇANT CONTRACTE LABORAL AMB CARÀCTER NO PERMANENT PER OBRA I SERVEI DETERMINAT PER JUBILACIÓ DE L OCUPANT DE LA PLAÇA

Más detalles

RESUM DE LA LLEI DE DEPENDÈNCIA

RESUM DE LA LLEI DE DEPENDÈNCIA RESUM DE LA LLEI DE DEPENDÈNCIA 1.- La Llei de la Promoció de l autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència. L objecte de la llei és reconèixer un nou dret de la ciutadania a

Más detalles

Dept. Serveis Informàtics Cr Pere Martell 2 Tel Fax Tarragona

Dept. Serveis Informàtics Cr Pere Martell 2 Tel Fax Tarragona PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE HA DE REGIR LA CONTRACTACIÓ DEL SUBMINISTRAMENT DE DOS (2) EQUIPAMENTS PER A LA REALITZACIÓ DE CÒPIES DE SEGURETAT A DISC AMB EMMAGATZEMATGE DEDICAT, DEDUPLICACIÓ I

Más detalles

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA PER COBRIR PLACES VACANTS DE LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA. (Núm. de registre

Más detalles

DOGV - Núm. 4.175 24 01 2002 1821 INSTRUCCIONES PARA EL INTERESADO INSTRUCCIONS PER A L INTERESSAT

DOGV - Núm. 4.175 24 01 2002 1821 INSTRUCCIONES PARA EL INTERESADO INSTRUCCIONS PER A L INTERESSAT DOGV - Núm. 4.175 24 01 2002 1821 INSTRUCCIONS PER A L INTERESSAT Instruccions generals Escriviu només a màquina o bolígraf sobre superfície dura i utilitzeu només majúscules de tipus d impremta. Assegureu-vos

Más detalles

1. Condicions generals 1. Condiciones generales

1. Condicions generals 1. Condiciones generales Convocatòria d audicions per a confeccionar una llista de col laboradors de CLARINET BAIX per la T. 2015/16 Convocatoria de audiciones para elaborar una lista de colaboradores de CLARINETE BAJO para la

Más detalles

RESOLC: Barcelona, 1 d abril de Prof. Enric Fossas Colet Rector

RESOLC: Barcelona, 1 d abril de Prof. Enric Fossas Colet Rector RESOLUCIÓ núm. 528/2016, d 1 d abril, de la Universitat Politècnica de Catalunya, per la qual es convoquen concursos públics per a la contractació de professorat associat. D acord amb la Llei orgànica

Más detalles

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES Instruccions per a l alumnat dels cursos de formació professional per a l ocupació adreçats prioritàriament a treballadores es i treballadors desocupats (Reial decret 395/2007, de 23 de març, i Ordre TAS/718/2008,

Más detalles

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades Breu tutorial actualització de dades ATRI El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades El Departament informa al portal ATRI (i no directament a les persones afectades): El no

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 26 de març de 2014, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

SERVEIS SOCIALS ÀREA DE SERVEIS A LES PERSONES

SERVEIS SOCIALS ÀREA DE SERVEIS A LES PERSONES SERVEIS SOCIALS ÀREA DE SERVEIS A LES PERSONES. Les funcions i tasques a desenvolupar s articulen dintre de les pròpies atribuïdes a l EAIA en el seu Decret de creació 338/1986 de 18 de novembre (DOGC

Más detalles

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques RESOLUCIÓ de 28 de juny de 2016, de la Direcció General de Funció Pública, per la qual es convoca la provisió,

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 4 de desembre de 2015, del director general de Política Educativa, per la qual resol la convocatòria del concurs d assignacions i ajudes

Más detalles

La present convocatòria es publicarà en el tauler d anuncis, a la pàgina web d aquest Ajuntament, i al BOIB.

La present convocatòria es publicarà en el tauler d anuncis, a la pàgina web d aquest Ajuntament, i al BOIB. BASES PER LES QUALS S HA DE REGIR EL CONCURS-OPOSICIÓ PER A LA CREACIÓ D UNA BORSA DE TREBALL DE TÈCNIC/A SUPERIOR EN EDUCACIÓ INFANTIL AMB CARÀCTER LABORAL TEMPORAL. L art. 23.2 de la Constitució disposa

Más detalles

Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils

Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils annex 2 al punt 6 Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils Barcelona,18 de març de 2016 INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB

Más detalles

Jornada sobre l impacte de les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals

Jornada sobre l impacte de les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals Jornada sobre l impacte les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals Llei 25/2013 27 sembre. Impuls la factura electrònica i creació l Comptable Factures 1 1 1 Objecte Objecte

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 27 de gener de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Fer l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d acord amb les bases següents:

Fer l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d acord amb les bases següents: Universitat de València RESOLUCIÓ de 30 d octubre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Politècnica de València, per la qual es convoca concurs d accés a places de cossos docents universitaris. [2015/8348]

Politècnica de València, per la qual es convoca concurs d accés a places de cossos docents universitaris. [2015/8348] Universitat Politècnica de València RESOLUCIÓ de 29 de setembre de 2015, de la Universitat Politècnica de València, per la qual es convoca concurs d accés a places de cossos docents universitaris. [2015/8348]

Más detalles

Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública

Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública RESOLUCIÓ d 11 de novembre de 2015, del director general de Recursos Humans i Econòmics, per la qual es convoca concurs per a la provisió de diverses direccions

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 22 juny de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral temporal.

Más detalles

de la Universitat de València, de conformitat amb les següents bases de la convocatòria.

de la Universitat de València, de conformitat amb les següents bases de la convocatòria. Universitat de València RESOLUCIÓ de 19 de desembre de 2012, del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es convoquen proves selectives d accés al grup A, subgrup A1, per promoció interna,

Más detalles

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS TIPUS DE CONVALIDACIONS Aquest document recull les possibles convalidacions de mòduls i unitats formatives del cicle formatiu de grau superior ICA0 Administració de sistemes,

Más detalles

La marca de la Diputació de Barcelona

La marca de la Diputació de Barcelona La marca de la Diputació de Barcelona La nostra marca evoluciona amb nosaltres La Diputació de Barcelona ha revisat la seva marca, d una banda per aconseguir una imatge unificada que ens identifiqui com

Más detalles

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015 Dades d identificació de la persona sol licitant / Datos de identificación de la persona solicitante Nom / Nombre Primer cognom / Primer apellido Segon cognom / Segundo apellido Tipus identificador / Tipo

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 27 de febrer de 2012, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d oficial de laboratori de suport a la investigació d aquest organisme

Más detalles

terrestre mediante los últimos avances en teledetección,

terrestre mediante los últimos avances en teledetección, Universitat de València RESOLUCIÓ de 28 de gener de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

14478 21 05 2003 DOGV - Núm. 4.504

14478 21 05 2003 DOGV - Núm. 4.504 14478 21 05 2003 DOGV - Núm. 4.504 en empreses i entitats del sector públic en llocs no inclosos en l apartat 1.2 del present barem: 0,06 punts per mes complet de servici en actiu. En cap cas no es valorarà

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE 1. DEFINICIÓ: PER COMBINAR ESTUDIS AMB PERFECCIONAMENT DE GOLF Aquest Programa, va dirigit a nois i noies jugadors catalans, de nacionalitat espanyola i amb 2 anys,

Más detalles

Bases de la convocatòria. Bases de la convocatoria

Bases de la convocatòria. Bases de la convocatoria Universitat Miguel Hernández d Elx RESOLUCIÓ de 26 de març de 2009, del rector de la Universitat Miguel Hernández d Elx, per la qual es convoquen a concurs places de cossos docents universitaris. [2009/3646]

Más detalles

Ajuntament de Puçol Ayuntamiento de Puçol

Ajuntament de Puçol Ayuntamiento de Puçol Ajuntament de Puçol Convocatòria i bases específiques per a la provisió en propietat, mitjançant concurs oposició, de dos places de tècnic auxiliar informàtic de l escala d administració especial, subgrup

Más detalles

Multiple Quantitative Monitoring of Food Allergies at Point of Care (Positive), CPI-13-279». [2013/6132]

Multiple Quantitative Monitoring of Food Allergies at Point of Care (Positive), CPI-13-279». [2013/6132] Universitat de València RESOLUCIÓ de 6 de juny de 2013, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador doctor sènior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

ACTA DE SELECCIÓ PER A LA SELECCIÓ D UN/A AUXILAR ADMINISTRATIU/VA COM A PERSONAL LABORAL TEMPORAL

ACTA DE SELECCIÓ PER A LA SELECCIÓ D UN/A AUXILAR ADMINISTRATIU/VA COM A PERSONAL LABORAL TEMPORAL ACTA DE SELECCIÓ PER A LA SELECCIÓ D UN/A AUXILAR ADMINISTRATIU/VA COM A PERSONAL LABORAL TEMPORAL Sant Celoni, a les 9:00 hores del dia 3 de juliol de 2014, s inicia a Sax Sala el procés per a la selecció

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 26 de gener de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 6 juny de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral temporal.

Más detalles

Decret 233/2002, de 25 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament d'accés, promoció i mobilitat de les policies locals

Decret 233/2002, de 25 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament d'accés, promoció i mobilitat de les policies locals , pel qual s'aprova el Reglament d'accés, promoció i mobilitat de les policies locals Avís legal: aquest text és propietat del CEMICAL. S autoritza de manera genèrica l accés als continguts, el seu tractament

Más detalles

especial, técnico superior de laboratorio de la Universidad Politécnica de València, d acord amb les bases següents:

especial, técnico superior de laboratorio de la Universidad Politécnica de València, d acord amb les bases següents: Universitat Politècnica de València RESOLUCIÓ de 16 de juny de 2010 de la Universitat Politècnica de València, per la qual es convoca procés específic de promoció interna per a l accés al grup A, subgrup

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 8 de gener de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador doctor junior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS

EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS Carme Lucena Cayuela vocal del Tribunal Català de Contractes

Más detalles

016». [2016/794] Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases.

016». [2016/794] Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ d 1 de febrer de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a doctor junior de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a doctor junior de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 2 de febrer de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor júnior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Ajuntament de Puçol Ayuntamiento de Puçol

Ajuntament de Puçol Ayuntamiento de Puçol Ajuntament de Puçol Convocatòria i bases específiques per a la provisió en propietat d una plaça de tècnic superior informàtic, de l escala d administració especial, subgrup A1, mitjançant concurs oposició

Más detalles

Annex 1 Catàleg de llocs de treball de l Ajuntament de Barcelona. Sistema d Ordenació Municipal

Annex 1 Catàleg de llocs de treball de l Ajuntament de Barcelona. Sistema d Ordenació Municipal Annex 1 Catàleg de llocs de treball de l Ajuntament de Barcelona Sistema d Ordenació Municipal Desembre de 2012 Índex 1. Presentació... 2 2. Mapa de llocs de treball... 4 3. Fitxes Generals... 6 4. Introducció

Más detalles

ATENCIÓ SOCIAL I A LA DEPENDÈNCIA

ATENCIÓ SOCIAL I A LA DEPENDÈNCIA ATENCIÓ SOCIAL I A LA DEPENDÈNCIA Rev. 08/01/2015 Pàg. 1 de 11 1. DADES DEL MEMBRE COL LEGIAT NOM COGNOMS NIF DATA NAIXEMENT ADREÇA POBLACIÓ PROVÍNCIA CODI POSTAL TELÈFON PARTICULAR TELÈFON MÒBIL CORREU

Más detalles

Bases de la convocatoria. Bases de la convocatòria

Bases de la convocatoria. Bases de la convocatòria Conselleria de Justícia i Administracions Públiques ORDE 13/2011, de 21 de març, de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques, per la qual es convoquen proves selectives d accés al subgrup

Más detalles

Àrea de Territori Serveis Municipals. Memòria 2014 Informe Final

Àrea de Territori Serveis Municipals. Memòria 2014 Informe Final + Àrea de Territori Serveis Municipals Memòria 2014 Informe Final + Introducció! L objec(u principal del departament de obres i serveis de l Ajuntament de Montornès del Vallès és el manteniment de la via

Más detalles

Informe: L ECONOMIA SOCIAL AL VALLÈS OCCIDENTAL

Informe: L ECONOMIA SOCIAL AL VALLÈS OCCIDENTAL Informe: L ECONOMIA SOCIAL AL VALLÈS OCCIDENTAL El present informe té com a finalitat la identificació i l anàlisi dels diferents agents de l Economia Social que realitzen la seva activitat al Vallès Occidental.

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 8 de setembre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

TAULA D EQUIVALÈNCIES DELS CERTIFICATS DE CONEIXEMENTS DE VALENCIÀ DE LA UNIVERSITAT D ALACANT (Acord del Consell de Govern de 25 de febrer de 2010)

TAULA D EQUIVALÈNCIES DELS CERTIFICATS DE CONEIXEMENTS DE VALENCIÀ DE LA UNIVERSITAT D ALACANT (Acord del Consell de Govern de 25 de febrer de 2010) TAULA D EQUIVALÈNCIES DELS CERTIFICATS DE CONEIXEMENTS DE VALENCIÀ DE LA UNIVERSITAT D ALACANT (Acord del Consell de Govern de 25 de febrer de 2010) ÍNDEX DE CONTINGUTS Índex 1. Certificats de llengua

Más detalles

Fer l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d acord amb les bases següents.

Fer l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d acord amb les bases següents. Universitat de València RESOLUCIÓ d 11 de maig de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques ORDRE 18/2016, de 17 de maig, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques

Más detalles

DOGV - Núm

DOGV - Núm DOGV - Núm. 3.896 2000 12 13 22553 Conselleria de Justícia i Administracions Públiques ORDRE d 11 de desembre de 2000, de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques, Convocatòria 08/99 per

Más detalles

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials.

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials. ORDRE BSF/127/2012, de 9 de maig, per la qual s'actualitzen el cost de referència, el mòdul social i el copagament, així com els criteris funcionals de les prestacions de la Cartera de Serveis Socials

Más detalles

Universitat Politècnica de València Universitat Politècnica de València

Universitat Politècnica de València Universitat Politècnica de València Universitat Politècnica de València RESOLUCIÓ d 1 febrer de 2016, del rector, per la qual es convoca concurs per a la provisió de lloc de treball vacant del grup A, subgrup A1, sector administració especial,

Más detalles

Protocol sindical davant la grip A. Protocol sindical davant la Grip A UGT de Catalunya 1

Protocol sindical davant la grip A.  Protocol sindical davant la Grip A UGT de Catalunya 1 Protocol sindical davant la grip A www.ugt.cat Protocol sindical davant la Grip A UGT de Catalunya 1 La Grip A La grip A (H1N1) és una malaltia causada per un subtipus del virus de la grip. Actualment,

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de técnico/a superior de apoyo a la investigación de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de técnico/a superior de apoyo a la investigación de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 20 de novembre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça de tècnic superior de suport a la investigació d aquest organisme

Más detalles

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques RESOLUCIÓ de 7 de gener de 2016, de la Direcció General de Funció Pública, per la qual es convoca la borsa

Más detalles

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques RESOLUCIÓ de 7 de gener de 2016, de la Direcció General de Funció Pública, per la qual es convoca la borsa

Más detalles

LA TAULA DE MOBILITAT DE SABADELL

LA TAULA DE MOBILITAT DE SABADELL S E G O N A E D I C I Ó D E S A B A D E L L U N I V E R S I T A T D E L 7 A L 1 1 D E J U L I O L D E 2 0 0 3 LA TAULA DE MOBILITAT DE SABADELL LES ESTRATÈGIES LOCALS EN LA MOBILITAT URBANA Joan Carles

Más detalles

Num. 7553 / 22.06.2015 19861

Num. 7553 / 22.06.2015 19861 Num. 7553 / 22.06.2015 19861 Universitat de València RESOLUCIÓ de 3 de juny de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a no doctor d aquest organisme

Más detalles

Jaume I, per la qual es convoquen concursos d accés a places dels cossos docents universitaris. [2008/13461]

Jaume I, per la qual es convoquen concursos d accés a places dels cossos docents universitaris. [2008/13461] Universitat Jaume I RESOLUCIÓ de 17 de novembre de 2008, de la Universitat Jaume I, per la qual es convoquen concursos d accés a places dels cossos docents universitaris. [2008/13461] Universitat Jaume

Más detalles

Bases de la convocatòria. Bases de la convocatoria

Bases de la convocatòria. Bases de la convocatoria Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública RESOLUCIÓ de 15 de febrer de 2016, del director general de Recursos Humans i Econòmics, per la qual anuncia una convocatòria pública per a la provisió de

Más detalles

DEPARTAMENT D INTERIOR

DEPARTAMENT D INTERIOR Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm. 5815 10.2.2011 8399 DEPARTAMENT D INTERIOR RESOLUCIÓ INT/305/2011, de 2 de febrer, de convocatòria de proves selectives per a l ingrés a la categoria de

Más detalles

Conselleria d Educació Conselleria de Educación

Conselleria d Educació Conselleria de Educación Conselleria d Educació RESOLUCIÓ de 10 de març de 2011, de la Conselleria d Educació, per la qual es convoquen procediments selectius d ingrés, accessos i adquisició de noves especialitats en els cossos

Más detalles

Implantació de sistemes d aigües grises

Implantació de sistemes d aigües grises Sant Cugat del Vallès Implantació de sistemes d aigües grises Marta Oliver Qualitat i Planificació Ambiental Servei de Medi Ambient 24 de març de 2015, Sant Cugat del Vallès 1. Perquè una ordenança d estalvi

Más detalles

Hacer oferta pública de dos plazas de investigador doctor junior de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de dos plazas de investigador doctor junior de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 2 de novembre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública de dos places d investigador doctor júnior d aquest organisme amb contracte

Más detalles

Programa d Arranjament d habitatges Eina de gestió Manual d ús

Programa d Arranjament d habitatges Eina de gestió Manual d ús de l eina de gestió del programa d arranjament d habitatges per a la gent gran de la província de Barcelona Edició 2014-2015 0.- Introducció Aquesta eina he estat pensada per simplificar, agilitzar i garantir

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a no doctor de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 12 de novembre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador no doctor d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport ORDRE 13/216, de 3 de maig, de la Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es convoca procediment selectiu d ingrés i procediment

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 26 d octubre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça de tècnic superior de suport a la investigació d aquest organisme

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a doctor senior de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de investigador/a doctor senior de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ d 1 de febrer de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor sènior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 4 d abril de 2011, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça de tècnic mitjà de suport a la investigació d aquest organisme amb

Más detalles

Universitat de València Universitat de València

Universitat de València Universitat de València Universitat de València RESOLUCIÓ de 19. de desembre 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública de una plaça de funcionari interí de programa temporal d investigació: Expert

Más detalles

histomofométrico de implantes bicorticalizados en tibias de conejos, CPI-16-185». [2016/4769]

histomofométrico de implantes bicorticalizados en tibias de conejos, CPI-16-185». [2016/4769] Universitat de València RESOLUCIÓ de 16 de juny de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor sènior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

València, 10 de juny de 2015. El director general de Centres i Personal Docent: Santiago Martí Alepuz.

València, 10 de juny de 2015. El director general de Centres i Personal Docent: Santiago Martí Alepuz. Conselleria d Educació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 10 de juny de 2015, del director general de Centres i Personal Docent, per la qual es declaren aprovades les llistes definitives d admesos i exclosos

Más detalles

Hacer oferta pública de una plaza de técnico/a medio de apoyo a la investigación de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de una plaza de técnico/a medio de apoyo a la investigación de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 10 de juny de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça de tècnic/a mitjà de suport a la investigació d aquest organisme amb

Más detalles

Missió de Biblioteques de Barcelona

Missió de Biblioteques de Barcelona Missió de Biblioteques de Barcelona Facilitar a tota la ciutadania -mitjançant els recursos materials, la col lecció i la programació de les biblioteques- l accés lliure a la informació, al coneixement

Más detalles

Convocatoria para la provisión de dos plazas de inspector de la policía local, grupo A, subgrupo A2. [2016/10112]

Convocatoria para la provisión de dos plazas de inspector de la policía local, grupo A, subgrupo A2. [2016/10112] Ajuntament de Paiporta Convocatòria per a la provisió de dos places d inspector de la policia local, grup A, subgrup A2. [2016/10112] Mitjançant Resolució d Alcaldia número 1214/2016, de 9 de desembre,

Más detalles

TAULA D'EQUIVALÈNCIES DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

TAULA D'EQUIVALÈNCIES DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ UNIVERSITAT DE VALÈNCIA TAULA D'EQUIVALÈNCIES DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ UNIVERSITAT DE VALÈNCIA Es convaliden a tots els efectes amb els certificats oficials expedits per l'òrgan competent de la Universitat de València (el

Más detalles

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport ORDRE 11/2016, de 3 de maig, de la Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es convoca procediment selectiu per a ingrés

Más detalles

Fer l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor sènior d acord amb les bases següents.

Fer l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor sènior d acord amb les bases següents. Universitat de València RESOLUCIÓ d 1 de febrer de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública d una plaça d investigador/a doctor sènior d aquest organisme amb contracte laboral

Más detalles

BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III

BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III La entidad financiera CaixaBank, S.A., en adelante "la Caixa", realizará una promoción dirigida a clientes, personas físicas y jurídicas, con residencia

Más detalles

Bases de la convocatoria. Bases de la convocatòria

Bases de la convocatoria. Bases de la convocatòria Universitat Miguel Hernández d Elx RESOLUCIÓ de 4 de febrer de 2016, de la Universitat Miguel Hernández d Elx, per la qual es convoquen proves selectives de promoció interna per a l accés al grup A, subgrup

Más detalles

1166 13 01 2005 DOGV - Núm. 4.923

1166 13 01 2005 DOGV - Núm. 4.923 1166 13 01 2005 DOGV - Núm. 4.923 RESOLUCIÓ de 16 de desembre de 2004, de la Universitat d Alacant, per la qual es convoquen proves selectives per a l ingrés en l escala de tècnic mitjà d aquesta universitat.

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BEQUES POSTDOCTORALS PER A JOVES PROFESSORS I INVESTIGADORS BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER INVESTIGACIÓN ( )

CONVOCATÒRIA DE BEQUES POSTDOCTORALS PER A JOVES PROFESSORS I INVESTIGADORS BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER INVESTIGACIÓN ( ) CONVOCATÒRIA DE BEQUES POSTDOCTORALS PER A JOVES PROFESSORS I INVESTIGADORS BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER INVESTIGACIÓN (2016-2017) El programa Becas Iberoamérica. Santander Investigación és un projecte

Más detalles

TARGETA PROFESSIONAL DE LA CONSTRUCCIÓ AUTÒNOMS (TPC)

TARGETA PROFESSIONAL DE LA CONSTRUCCIÓ AUTÒNOMS (TPC) TARGETA PROFESSIONAL DE LA CONSTRUCCIÓ AUTÒNOMS (TPC) Per sol licitar aquest targeta professional és obligatori aportar la següent documentació: L'imprès de sol licitud degudament emplenat i signat. Aquest

Más detalles