Com cada any arriben les festes de Nadal. Temps de pau, de caliu familiar, de tradicions, de festes i celebracions.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Com cada any arriben les festes de Nadal. Temps de pau, de caliu familiar, de tradicions, de festes i celebracions."

Transcripción

1 Nadal

2 Com cada any arriben les festes de Nadal. Temps de pau, de caliu familiar, de tradicions, de festes i celebracions. Des de l Ajuntament de Sant Josep hem preparat un programa de festes pensat per a tots els públics, per als més petits de la casa però també perquè els grans puguin gaudir d aquests dies especials. Hem volgut crear una programació molt completa i que s ha fet amb molta il lusió per part de totes les persones i associacions que formen part del nostre municipi. Aquest any que ara acaba ha estat un any de feina, esforç i dedicació a la comunitat. És per això que ens agradaria que aquestes festes i aquest cap d any siguin més especials que mai. Com a alcalde us vull desitjar que sigueu molt feliços, que aquests dies s omplin de bons moments, de tendresa i rialles compartides amb la família i les amistats. Que el 2019 us dugui tot el millor! Molt bones festes! Josep Marí Ribas Alcalde de Sant Josep de sa Talaia. CAN IMPRÈS IMPREMTA DL I

3 Bon any nou! Campanetes de Nadal, lluïssor de guarnitures i un pessebre angelical fet per mans de criatures. Un avet al menjador, al portal o bé a la sala; un gran lot del bo i millor damunt del bufet s instal la. Mentre escumeja el xampany a les copes dringadisses, ens desitgem un bon any i unes festes ben felices. Joana Raspall

4 Nadal a Sant Josep Dijous, 13 de desembre CONCERT DE NADAL h, a càrrec del Cor de l Urgell conjuntament amb el Cor de Sant Josep, a l església. Commemoració de 20è aniversari dels concerts de Nadal. Ho organitza el CEIP L Urgell, Cor de Sant Josep, AV Sa Raval i AV de Benimussa. A continuació, encesa de l arbre de Nadal de la plaça. Divendres, 14 de desembre CONTACONTES h Contacontes amb manualitats Ja som a Nadal...ja venen els Reis!, a càrrec de Pepita. Recomanat per a infants de 3-6 anys. Biblioteca de Sant Josep. CINEMA h Projecció de la pel lícula The second act of Elliott Murphy Espanya, a Can Jeroni. Dins el cicle Cinema n Roll. Dissabte, 15 de desembre FESTIVAL DE SWING Canyes n Roll 2018, bar Can Bernat Vinya h Musicaires Swing Band Blues Màfia i es Saligardos Muriel Grossman Quartet Djs Swingmakers i amenització a càrrec d Ibiza Swing Lab h Concert acústic d ELI PAPERBOY REED, a Can Jeroni. Dins la programació Canyes n Roll Diumenge, 16 de desembre CONCERT DE LA BANDA MUNICIPAL DE SANT JOSEP DE SA TALAIA, h, davall Ses arcades de l església. Dimecres, 19 de desembre TALLER DE NADAL h Taller d estrelles de Nadal, a càrrec de Pepa i Neus. Edat recomanada de 6 a 12 anys. Places limitades, inscripció prèvia. A la biblioteca de Sant Josep. DOCUMENTAL h Projecció del documental Els plàstics, l amenaça silenciosa, a càrrec del GEN, a Can Jeroni. Entrada lliure fins a completar cabuda.

5 Divendres, 21 de desembre TALLER CUINA DE NADAL h Taller d aperitius nadalencs. Activitat adreçada a adults, a càrrec de Marga Orell. Places limitades, inscripció prèvia. A la biblioteca de Sant Josep. FESTA UE SANT JOSEP h Exhibició de gimnàstica rítmica UE Sant Josep h Màgia amb el mag Di Giacomo h Dj sorpresa. A l envelat. Ho organitza UE Sant Josep. CINEMA h Projecció de la pel lícula Once Irlanda. VOSE, a can Jeroni. Dins el cicle Cinema n Roll. Dissabte, 22 de desembre CONCERT CLOSING CANYES N ROLL 2018, A l envelat h SEX MUSEUM presenta el seu nou treball MUSSEEXUM. Lucy sky and the diamonds, Dj Javi Box Diumenge, 23 de desembre CURSA POPULAR DE SA SALSA A partir de les h curses de promoció per a totes les edats i a les h sortida de la prova reina de 6 km. Més informació i inscripcions a Ho organitza Club Esportiu Es Vedrà. EXCURSIÓ h Sortida en autocar de l aparcament de cas Vildo. Caminada al puig d Atzaró i visita a les fonts d Atzaró i de Perella. Dinar de senalló. Tornada a mitja tarda. Més informació a/e vesins.benimussa@gmail.com. Ho organitza AV de Benimussa. EXHIBICIÓ GIMNÀSTICA RÍTMICA I CINEMA INFANTIL h Exhibició de gimnàstica rítmica amb el Club Deportivo Hema, h Projecció de la pel lícula Canta Estats Units, versió en català. A l envelat. Ho organitzen alumnes de 6è del CEIP L Urgell. Dilluns, 24 de desembre. NIT DE NADAL FESTA INFANTIL I VISITA DEL PARE NOEL A partir de les h tallers infantils, a l envelat. A continuació espectacle LA MÀGIA DEL NADAL amb Albert de Showsibiza i visita del Pare Noel. MISSA DE MATINES AMB CARAMELLES h, a l església. A continuació, xocolatada a càrrec de l AV Sa Raval.

6 Dimarts, 25 de desembre. DIA DE NADAL MISSA DE NADAL AMB REPRESENTACIÓ DEL PESSEBRE VIVIENT h, a càrrec dels infants i joves de la catequesi, a l església. BINGO SOLIDARI, a les h, a l envelat. Dimecres, 26 de desembre QUÈ SAPS D EIVISSA? h Concurs de cultura popular. Inscripcions a l adreça electrònica quesapsdeivissa@gmail.com fins al 20 de desembre, grups de 2 persones. Gran premi per als guanyadors, a l envelat. Ho organitza GF Sant Josep. REPRESENTACIÓ DE L OBRA SA PARTIÓ h, a càrrec del Grup de Teatre des Cubells, a l envelat. Ho organitza l AV Sa Raval. Divendres, 28 de desembre TEATRE INFANTIL h La companyia Minúcia Teatre presenta la seva obra Tatanka, teatre de pallassos per a tota la família, a Can Jeroni. Entrada lliure fins a completar cabuda. TORNEIG DE FUTBOLÍ h Inici del torneig. Inscripcions el mateix dia a partir de les h a l envelat. X SOBRASSADA ROCK h, amb les actuacions de Quin delibat, Rels i Billy Flamingos, a l envelat. Ho organitza ca sa Majora Segle XXI. Diumenge, 30 de desembre CINEMA INFANTIL h Projecció de la pel lícula GRU 3 Mi villano favorito Estats Units, versió en català. A l envelat. Ho organitzen alumnes de 6è del CEIP L Urgell. Dimarts, 1 de gener. DIA DE CAP D ANY MISSA D ANY NOU h, a l església. BINGO SOLIDARI, a les h, a l envelat. Dijous, 3 de gener FESTA INFANTIL I VISITA DEL PATGE REIAL A partir de les h tallers infantils i animació amb Albert de Showsibiza, a l envelat. A continuació, visita del patge reial que rebrà tots els infants que vulguin lliurar les seves cartes als Reis Mags. A continuació xocolatada per als més petits, a càrrec de AV Sa Raval.

7 Dissabte, 5 de gener CAVALCADA REIAL h Arribada dels Reis d Orient i lliurament de regals a l envelat. Diumenge, 13 de gener PUJADA A PEU A SA TALAIA h Sortida de la plaça de Sant Josep i dinar de senalló. Ho organitza AV Sa Raval. Nadal a Sant Jordi i Sant Francesc Dijous, 13 de desembre h Manualitats per a nens i nenes de 3 a 8 anys. Taller familiar (acompanyats del pare/mare). Biblioteca Vicent Serra i Orvay h Taller nadalenc per a infants entre 8 i 10 anys, a càrrec de Paloma Eguren. Imprescindible inscripció prèvia. 10 places. Divendres, 14 de desembre TALLER DE NADAL PER A ADULTS h Taller de decoració nadalenca a càrrec de Casa y Campo Sant Jordi. Places limitades, inscripcions a participacio@santjosep.org o al tel CONTACONTES h Contes per al Nadal amb David i Martín, edat recomanada a partir de 3 anys. Biblioteca Vicent Serra i Orvay. Diumenge, 16 de desembre JORNADA ESPORTIVA I SOLIDÀRIA h a h Baby iniciació i premini de les escoletes de futbol i bàsquet h Partit sènior masculí lliga balear. A la mitja part jugarà la categoria de minibàsquet. Els participants aporten una joguina nova, a benefici de Càritas Sant Jordi. Tendrà lloc al poliesportiu Can Guerxo. Ho organitzen CRIC ses Salines i Penya Esportiva Sant Jordi. Dilluns, 17 de desembre DEMOSTRACIÓ DE FER TORRÓ h Demostració d elaboració de torró, a la sala de davall la plaça. Places limitades. Inscripcions a l adreça electrònica info@gfsantjordi.org Ho organitza GF Sant Jordi de ses Salines.

8 Dissabte, 22 de desembre REPRESENTACIÓ DEL PESSEBRE VIVENT h, a càrrec dels infants de catequesi, a l església de Sant Jordi. CONCURS DE SALSA DE NADAL h Concurs de salsa de Nadal. Per participar-hi s ha de portar una olleta de salsa a la casa parroquial el mateix dia a partir de les h. Diumenge, 23 de desembre CONCERT DE NADALES h Concert de nadales a càrrec dels cors parroquials de Sant Rafel, Sant Josep, Sant Agustí, Sant Jordi, Santa Creu i Cor d Anglesos de Sant Rafel a l església de Sant Jordi. Dilluns, 24 de desembre. NIT DE NADAL MISSA DE MATINES h, a l església de Sant Francesc h, a l església de Sant Jordi. Dimarts, 1 de gener. DIA DE CAP D ANY MISSA AMB CARAMELLES h, a l església de Sant Jordi. Dimecres, 2 de gener ACTIVITATS INFANTILS I VISITA DEL PATGE REIAL A partir de les h tallers infantils i animació amb Albert de Showsibiza. A continuació, visita del patge reial que rebrà tots els infants que vulguin lliurar les seves cartes als Reis Mags, al CEIP Sant Jordi. Divendres, 4 de gener h Taller de ciència per a infants de 4 a 8 anys que hauran d anar acompanyats d un adult, a càrrec d Eiviciència. Places limitades. Inscripció prèvia a l adreça electrònica participacio@santjosep.org o al Dissabte, 5 de gener CAVALCADA REIAL h Arribada dels Reis d Orient i lliurament de regals, al CEIP Sant Jordi. Recollida de regals de a h i de a h. Diumenge, 6 de gener. DIA DELS REIS MISSA DE REIS h, a l església de Sant Jordi, a continuació ball pagès amb el GF Sant Jordi de ses Salines.

9 Nadal a Sant Agustí Dissabte, 15 de desembre IV CONCURS DE FOTOGRAFIA PREMI VICENT TRULL De a h, últim dia per lliurament de fotografies, a Can Curt. Tema: Vora mar: des Pouetó a cala Molí. Més informació al Facebook de l AV de Sant Agustí i a Can Curt. Ho organitza l AV de Sant Agustí. CONCERT DE NADALES h Hi participen el Cor des Pla de Jesús, el Cor d Al lots de Can Blau i el Cor de Sant Agustí, a l església. Dijous, 20 de desembre INAUGURACIÓ DE L EXPOSICIÓ DEL VI CONCURS DE FOTOGRAFIA PREMI VICENT TRULL h, a la Sala d Exposicions de Can Curt, fins al 30 de desembre. Horari: de dimecres a diumenge de a h. Ho organitza l AV de Sant Agustí. Dissabte, 22 de desembre XACOTA PAGESA h, amb la cantada dels estribots guanyadors del concurs d estribots 2018, per als al lots de l Escola de Cançó Pagesa, a Can Blau. Ho organitza GF Sa Colla des Vedrà. Dilluns, 24 de desembre. NIT DE NADAL VISITA A LA RESIDÈNCIA REINA SOFIA h, dels infants de la catequesi. MISSA DE MATINES h, amb el Cor de Sant Agustí, a l església. Dijous, 27 de desembre BINGO SOLIDARI h, a l envelat. Divendres, 28 de desembre X TASTAVINS h Concurs de vins d elaboració pròpia de la collita del Recollida de vi per a concursar a partir de les h. Porta el teu vi i participa-hi o bé, vine a tastar-ne i vota! Animació musical durant la vetllada, a l envelat. Ho organitza CC Es Vedrà.

10 Diumenge, 30 de desembre EXCURSIÓ DE POU A POU h Sortida de l aljub de sa Quintana d en Berri (al costat de l aparcament de Sant Agustí, vora l església). Es caminarà pel pla de Sant Agustí pou de Can Toni pou de Can Xic. Dinar de senalló i tornada aproximada a les h. Hi haurà jocs pagesos i ballada popular. Ho organitzen l AV de Sant Agustí i CC Es Vedrà i GF sa Colla des Vedrà. Dissabte, 5 de gener CAVALCADA REIAL h Arribada dels Reis d Orient i lliurament de regals a l envelat. A les h sortida de l aparcament de les Escoles Velles per als qui vulguin acompanyar Ses Majestats d Orient. Dissabte, 12 de gener MISSA AMB CARAMELLES h, a l església. REPRESENTACIÓ DE L OBRA SA PARTIÓ h, a càrrec del Grup de Teatre des Cubells, a l envelat. Ho organitza l AV de Sant Agustí. Nadal a Cala de Bou Dimecres, 12 de desembre TALLER INFANTIL h Creem un conte de Nadal i fabriquem un ninot de neu. Recomenat per a famílies amb infants a partir de 6 anys. Inscripció prèvia, places limitades. Biblioteca Cala de Bou. Dimecres, 19 de desembre CONTACONTES h Sapos, ranas, princesas..y muchas rarezas, a càrrec de Maritza Caballero. Recomenat per a famílies amb infants de 3 a 9 anys. Biblioteca Cala de Bou Divendres, 28 de desembre ARRIBADA DEL PARE NOEL h, a continuació xocolatada, al local social de Cala de Bou. Ho organitza l AV Cala de Bou des Torrent. Diumenge, 30 de desembre EXCURSIÓ POPULAR AMB BICICLETA h Sortida des de les dependències municipals de Cala de Bou fins a platges de Comte. A la tornada se servirà un aperitiu als participants. Ho organitzen l AV Cala de Bou des Torrent i el GE Es Vedrà.

11 Dijous, 3 de gener ARRIBADA DEL CARTER REIAL h, que rebrà i recollirà totes les cartes que els infants vulguin lliurar als Reis d Orient. Al local social. Ho organitza l AV Cala de Bou des Torrent. Dissabte, 5 de gener CAVALCADA REIAL h Arribada dels Reis d Orient i lliurament de regals, al local social de Cala de Bou. Ho organitza l AV Cala de Bou des Torrent. Nadal as Cubells Activitats organitzades per l AV des Cubells i el Club de Tir amb Arc Es Cubells. Dissabte, 15 de desembre TALLER DE NADAL PER A ADULTS h Taller de decoració nadalenca a càrrec de Casa y Campo Sant Jordi, al poliesportiu des Cubells. Places limitades, inscripcions a la botiga de Can Reial.(tel ). Dijous, 20 de desembre TALLER INFANTIL DE NADAL h Taller de decoració de Nadal a càrrec de S Espurna, a la biblioteca des Cubells. Dilluns, 24 de desembre. NIT DE NADAL MISSA DE MATINES h, a l església. Diumenge, 30 de desembre EXCURSIÓ POPULAR A PEU 9.00 h Caminada a sa Talaia. Punt de trobada a l aparcament des Cubells. Dimarts, 1 de gener. DIA DE CAP D ANY MISSA, h, a l església. Dijous, 3 de gener TALLER INFANTIL DE NADAL h Taller per escriure la carta als Reis Mags d Orient a càrrec de S Espurna, a la biblioteca des Cubells. ARRIBADA DEL CARTER REIAL h Arribada del carter reial, que recollirà totes les cartes que els infants vulguin lliurar als Reis d Orient. A continuació xocolatada, al local social Juan XXIII. Diumenge, 6 de gener. DIA DELS REIS MISSA D EPIFANIA, h, a l església. CAVALCADA REIAL h Arribada dels Reis d Orient a la plaça i acompanyament de la cavalcada fins al poliesportiu on faran l entrega dels regals.

12 Altres activitats infantils i juvenils DIVERNADAL Dies 21, 22 i 23 de desembre, al poliesportiu Can Guerxo (Sant Jordi). Gran festa infantil amb tallers, jocs, esports, videojocs, castells inflables,... Dia 21 de h a h Dies 22 i 23 de a h i de a h TALLERS DE NADAL NAVID- ART , 28 i 29 de desembre, al gimnàs de l Urgell (Sant Josep). Horari: de a h. Tallers, maquillatge, activitats nadalenques, i animacions infantils. Servei d autobús: sortides a les h des del Casal Bauxa (Cala de Bou) i la plaça de Sant Jordi. Tornada h. Activitats al Casal Bauxa (Cala de Bou) Diumenge, 16 de desembre CURSA D ORIENTACIÓ h Cursa d orientació, al parc infantil de Cala de Bou, al costat de les dependències municipals. Tres recorreguts de diferent dificultat curt, mitjà i llarg. Més informació i inscripcions al Casal Bauxa a/e: bauxa@santjosep.org / (horari de h a h) Activitats al Casal Xerinola (Platja d en Bossa) Del 17 al 28 de desembre Campanya de recollida de joguines per a Càritas Sant Jordi. Horari: de h a h i h a h Dijous, 20 de desembre CONTA M EL MÓN h Contacontes amb David & Momma Dijous, 27 de desembre PING-PONG h Inscripcions al casal Xerinola del 17 al 24 de desembre. Divendres, 28 de desembre CINEMA h Projecció de cinema. Dissabte, 29 de desembre FUTBOL h, al campet de Can Raspalls. Inscripcions al Casal Xerinola del 17 al 26 de desembre. Equips de 5 jugadors. Dimecres, 2 i dijous, 3 de gener. De h a h Taller de regals de Reis. Dijous, 10 de gener. SCAPE ROOM. De h a h, al Casal Xerinola. Dissabte, 12 de gener. SALIDA BTT h Sortida del Casal Xerinola. Imprescindible bicicleta, casc i esmorzar.

13 Navidad

14 Como cada año llegan las fiestas de Navidad. Tiempo de paz, calor familiar, de tradiciones, de fiestas y celebraciones. Desde el Ayuntamiento de Sant Josep hemos preparado un programa de fiestas pensado para todos los públicos, para los más pequeños de la casa, pero también para que los mayores puedan disfrutar de estos días tan especiales. Hemos realizado una programación muy completa, que se ha hecho con mucha ilusión por parte de todas las personas y asociaciones que conforman nuestro municipio. Este año, que ahora finaliza, ha sido un año de trabajo, esfuerzo y dedicación a la comunidad. Por este motivo nos gustaría que esta Navidad y este fin de año sea más especial que nunca. Como alcalde quiero desearos que seáis muy felices, que estos días se llenen de buenos momentos, de ternura y risas compartidas en familia y amistad. Que el 2019 os traiga todo lo mejor! Felices fiestas! Josep Marí Ribas Alcalde de Sant Josep de sa Talaia. CAN IMPRÈS IMPREMTA DL I

15 Bon any nou! Campanetes de Nadal, lluïssor de guarnitures i un pessebre angelical fet per mans de criatures. Un avet al menjador, al portal o bé a la sala; un gran lot del bo i millor damunt del bufet s instal la. Mentre escumeja el xampany a les copes dringadisses, ens desitgem un bon any i unes festes ben felices. Joana Raspall

16 Navidad en Sant Josep Jueves, 13 de diciembre CONCIERTO DE NAVIDAD h a cargo del Coro de l Urgell junto al Coro de Sant Josep, en la Iglesia. Conmemoración del 20 aniversario del concierto de Navidad. Lo organiza el CEIP L Urgell, y colaboran la AV Sa Raval y la AV de Benimussa. A continuación encendido de luces del árbol de Navidad de la plaza. Viernes, 14 de diciembre CUENTACUENTOS h Cuentacuentos con manualidades, Ja som a Nadal... ja venen els Reis!, a cargo de Pepita. Para ninos y niñas de 3-6 años. Biblioteca de Sant Josep. CINE h proyección de la película The second act of Elliott Murphy España, en Can Jeroni. Incluida en el ciclo CINE n Roll. Sábado, 15 de diciembre FESTIVAL DE SWING Canyes n Roll 2018, bar Can Bernat Vinya h Musicaires Swing Band Blues Màfia i es Saligardos Muriel Grossman Quartet Djs Swingmakers y amenización a cargo de Ibiza Swing Lab h Concierto acústico de ELI PAPERBOY REED, en Can Jeroni. Domingo, 16 de diciembre CONCIERTO DE LA BANDA MUNICIPAL DE SANT JOSEP DE SA TALAIA, h debajo de las arcadas de la Iglesia. Miércoles, 19 de diciembre TALLER DE NAVIDAD h Taller de estrellas de Navidad, a cargo de Pepa y Neus. Edad recomendada de 6 a 12 años. Plazas limitadas, inscripción previa. En la biblioteca de Sant Josep. DOCUMENTAL h proyección del documental Els plàstics, l amenaça silenciosa, a carago del GEN, en Can Jeroni. Entrada libre, hasta completar aforo.

17 Viernes, 21 de diciembre TALLER DE COCINA DE NAVIDAD h Taller de aperitivos navideños. Actividad para adultos, a cargo de Marga Orell. Plazas limitadas, inscripción previa. En la biblioteca de Sant Josep. FIESTA UE SANT JOSEP h Exhibición de gimnasia rítmica UE Sant Josep h Magia con el mago Di Giacomo h Dj sorpresa. En la carpa. Organizado por la UE Sant Josep. CINE h Proyección de la película Once Irlanda. VOSE, en Can Jeroni. Incluida en el ciclo CINE n Roll. Sábado, 22 de diciembre CONCIERTO CLOSING CAÑAS N ROLL En la carpa h SEX MUSEUM presenta su nuevo trabajo MUSSEEXUM. Lucy sky and the diamonds, Dj Javi Box Domingo, 23 de diciembre CARRERA POPULAR DE SA SALSA A partir de las h carreras de promoción para todas las edades y a las h salida de la prueba reina de 6 km. Más información e inscripciones en Lo organiza Club Esportiu Es Vedrà. EXCURSIÓN h Salida en autobús desde el aparcamiento de cas Vildo. Caminata al Puig d Atzaró, visitando las fuentes de Atzaró y de Perella. Comida de senalló. Vuelta a media tarde. Más información en: vesins.benimussa@gmail.com. Lo organiza AV de Benimussa. EXHIBICIÓN GIMNASIA RÍTMICA Y CINE INFANTIL h Exhibición de gimnasia rítmica del Club Deportivo Hema h Proyección de la película Canta Estados Unidos, versión en catalán. En la carpa. Lo organizan alumnos de 6º del CEIP L Urgell. En la carpa. Lunes, 24 de diciembre. NOCHEBUENA FIESTA INFANTIL Y VISITA DE PAPÁ NOEL A partir de las h talleres infantiles, en la carpa. A continuación, LA MAGIA DE LA NAVIDAD con Albert de Showsibiza y visita de Papá Noel. MISA DEL GALLO CON CARAMELLES h, en la iglesia. Al terminar chocolatada a cargo de la AV Sa Raval.

18 Martes, 25 de diciembre. DÍA DE NAVIDAD MISA DE NAVIDAD CON REPRESENTACIÓN DEL BELÉN VIVIENTE h, a cargo de los/las niños/as y jóvenes de la catequesis, en la iglesia. BINGO SOLIDARIO, a las h, en la carpa. Miércoles, 26 de diciembre QUÈ SAPS D EIVISSA? h Concurso de cultura popular. Inscripciones en el mail quesapsdeivissa@gmail.com hasta el 20 de diciembre, grupos de 2 personas. Gran premio para los ganadores, en la carpa. Lo organiza GF Sant Josep. REPRESENTACIÓN DE LA OBRA SA PARTIÓ h, a cargo del Grup de Teatre des Cubells, en la carpa. Lo organiza l AV sa Raval. Viernes, 28 de diciembre TEATRO INFANTIL h, la compañía Minúcia Teatre presenta su obra Tatanka, teatro de payasos para toda la familia, en Can Jeroni. Entrada libre hasta completar aforo. TORNEO DE FUTBOLÍN h Inicio del torneo. Inscripciones el mismo día a partir de les h, en la carpa. X SOBRASSADA ROCK h, con las actuaciones de Quin delibat, Rels y Billy Flamingos, en la carpa. Lo organiza Ca sa Majora. Segle XXI. Domingo, 30 de diciembre CINE INFANTIL h Proyección de la película GRU 3 Mi villano favorito Estados Unidos, versión en catalán. En la carpa. Lo organizan alumnos de 6º del CEIP L Urgell. Martes, 1 de enero. DÍA DE AÑO NUEVO. MISA DE AÑO NUEVO h, en la iglesia. BINGO SOLIDARIO, a las h, en la carpa. Jueves, 3 de enero FIESTA INFANTIL Y VISITA DEL PAJE REAL A partir de las h talleres infantiles y animación con Albert de Showsibiza, en la carpa. A continuación, visita del Paje Real que recibirá a todos los/las niños/as que quieran entregar sus cartas a los Reyes Magos. Al terminar chocolate a cargo de la AV Sa Raval.

19 Sábado, 5 de enero CABALGATA REAL h Llegada de los Reyes de Oriente y entrega de regalos, en la carpa. Domingo, 13 de enero SUBIDA A PIE A SA TALAIA h Salida de la plaza de Sant Josep y comida de senalló. Lo organiza AV Sa Raval. Navidad en Sant Jordi y Sant Francesc Jueves, 13 de diciembre h Manualidades para niños y niñas entre 3 y 8 años. Taller familiar (acompañados de padre/madre). Biblioteca Vicent Serra i Orvay h Taller navideño para niños y niñas entre 8 y 10 años con Paloma Eguren. Imprescindible inscripción previa. 10 plazas. En la Biblioteca Vicent Serra i Orvay. Viernes, 14 de diciembre TALLER DE NAVIDAD PARA ADULTOS h Taller de decoración navideña a cargo de Casa y Campo Sant Jordi. Plazas limitadas, inscripciones en el mail participacio@santjosep.org o al tel CUENTACUENTOS h Cuentos de Navidad con David y Martín a partir de 3 años. Biblioteca Vicent Serra i Orvay. Domingo, 16 de diciembre JORNADA DEPORTIVA Y SOLIDARIA h a h Baby iniciación y premini de las escuelas de fútbol y baloncesto h Partido sénior masculino liga balear. En la media parte jugará la categoría de minibasket. Los participantes aportan un juguete nuevo, a beneficio de Cáritas Sant Jordi. Lo organiza CRIC Ses Salines y Penya Esportiva Sant Jordi. En el polideportivo Can Guerxo. Lunes, 17 de diciembre DEMOSTRACIÓN DE CÓMO HACER TURRÓN h Demostración de la elaboración del turrón, en el sótano de la plaza. Plazas limitadas. Inscripciones al mail info@gfsantjordi.org. Lo organiza GF Sant Jordi de ses Salines.

20 Sábado, 22 de diciembre REPRESENTACIÓN DEL BELÉN VIVIENTE h, a cargo de los/las niño/as de la catequesis, en la Iglesia de Sant Jordi. CONCURSO DE SALSA DE NADAL h Concurso de salsa de Nadal. Para participar en el concurso hay que llevar una ollita de salsa a la casa parroquial el mismo día a partir de las h. Domingo, 23 de diciembre CONCIERTO DE MÚSICA CORAL h Concierto a cargo de los coros parroquiales de Sant Rafel, Sant Josep, Sant Agustí, Sant Jordi, Santa Creu y Coro de Ingleses de Sant Rafel en la iglesia de Sant Jordi. Lunes, 24 de diciembre. NOCHEBUENA MISA DEL GALLO h, en la Iglesia de Sant Francesc h, en la Iglesia de Sant Jordi. Martes, 1 de enero. DÍA DE AÑO NUEVO MISA CON CARAMELLES h, en la Iglesia de Sant Jordi. Miércoles, 2 de enero ACTIVIDADES INFANATILES Y LLEGADA DEL PAJE REAL A partir de las h talleres y animación infantil con Albert de Showsibiza. A continuación, visita del Paje Real que recibirá a todos los/las niños/as que quieran entregar sus cartas a los Reyes Magos, en el CEIP Sant Jordi. Viernes, 4 de enero h Taller de ciencia para niños y niñas entre 4 y 8 años que deberán ir acompañados de un adulto, a cargo de Eiviciència. Plazas limitadas. Inscripción previa en el mail participacio@santjosep.org o al Sábado, 5 de enero CABALGATA REAL h Llegada de los Reyes Magos y entrega de los regalos, en el CEIP Sant Jordi. Recogida de regalos de a h y de a h. Domingo, 6 de enero. DÍA DE REYES MISA DE REYES h, en la iglesia de Sant Jordi, a continuación, baile payés con el GF Sant Jordi de ses Salines.

21 Navidad en Sant Agustí Sábado, 15 de diciembre IV CONCURSO DE FOTAGRAFÍA PREMI VICENT TRULL De a h, último día para entregar las fotografías, en Can Curt. Tema: Vora mar: des Pouetó a cala Molí. Más información en el Facebook de la AV de Sant Agustí y en Can Curt. Lo organiza la AV de Sant Agustí. CONCIERTO DE VILLANCICOS h Participan el Coro des Pla de Jesús, el Coro d Al lots de Can Blau y el Coro de Sant Agustí, en la iglesia. Jueves, 20 de diciembre INAGURACIÓN DE LA EXPOSICIÓN DEL VI CONCURSO DE FOTOGRAFÍA PREMI VICENT TRULL h, en la Sala de Exposiciones de Can Curt, hasta el 30 de diciembre. Horario: de miércoles a domingo de a h. Lo organiza la AV de Sant Agustí. Sábado, 22 de diciembre XACOTA PAYESA h, con el canto de los estribots ganadores del concurso de estribots 2018, a cargo de los jóvenes de la Escola de Cançó Pagesa. En Can Blau. Lo organiza GF Sa Colla des Vedrà. Lunes, 24 de diciembre. NOCHEBUENA VISITA A LA RESIDENCIA REINA SOFÍA h, con los ninos y niñas de la catequesis. MISA DE DEL GALLO h, con el Coro de Sant Agustí, en la iglesia. Jueves, 27 de diciembre BINGO SOLIDARIO h, en la carpa. Viernes, 28 de diciembre X TASTAVINS h Concurso de vinos de elaboración propia de la cosecha del Recogida del vino para concursar a partir de las h. Trae tu vino y participa, o bien, ven a catarlos y vota! Animación musical durante la velada. En la carpa. Lo organiza CC Es Vedrà.

22 Domingo, 30 de diciembre EXCURSIÓN DE POZO A POZO h Salida del Aljub de sa Quintana den Berri (junto al aparcamiento de Sant Agustí, al lado de la Iglesia). Se caminará por el Pla de Sant Agustí Pou de Can Toni Pou de Can Xic. Comida de senalló y regreso aproximado a las h. Habrá juegos tradicionales y ballada popular. Lo organizan conjuntamente AV de Sant Agustí, CC Es Vedrà y GF sa Colla des Vedrà. Sábado, 5 de enero CABALGATA REAL h Llegada de los Reyes Magos y entrega de regalos, en la carpa. A las h salida del aparcamiento de las Escuelas Viejas para los que quieran acompañar a sus Majestades de Oriente. Sábado, 12 de enero MISA CON CARAMELLES h, en la Iglesia. REPRESENTACIÓN DE LA OBRA SA PARTIÓ h, a cargo del Grup de Teatre des Cubells, en la carpa. Lo organiza l AV de Sant Agustí. Navidad en Cala de Bou Miércoles, 12 de diciembre TALLER INFANTIL h Creación de un cuento de Navidad y construcción de un muñeco de nieve. Recomendado para familias con niños/niñas a partir de 6 años. Inscripción previa, plazas limitadas. Biblioteca Cala de Bou. Miércoles, 19 de diciembre CUENTACUENTOS h Sapos, ranas, princesas.y muchas rarezas, a cargo de Maritza Caballero. Recomendado para familias con niños/niñas entre 3 y 9 años. Biblioteca Cala de Bou Viernes, 28 de diciembre LLEGADA DE PAPÁ NOEL h, a continuación, chocolatada, en el local social de Cala de Bou. Lo organiza la AV Cala de Bou des Torrent. Domingo, 30 de diciembre EXCURSIÓN POPULAR EN BICICLETA h Salida desde las dependencias municipales de Cala de Bou hasta platges de Comte. A la vuelta se servirá un aperitivo a los participantes. Lo organizan la AV Cala de Bou des Torrent y el GE Es Vedrà.

23 Jueves, 3 de enero LLEGADA DEL PAJE REAL h, que recibirá a los niños/niñas más pequeños/as y recogerá las cartas para los Reyes de Oriente, en el local social de Cala de Bou. Lo organiza la AV Cala de Bou des Torrent. Sábado, 5 de enero CABALGATA REAL h Llegada de los Reyes Magos y entrega de regalos, en el local social de Cala de Bou. Lo organiza la AV Cala de Bou des Torrent. Navidad en Es Cubells Actividades organizadas por la AV des Cubells y el Club de Tir amb Arc Es Cubells. Sábado, 15 de diciembre TALLER DE NAVIDAD PARA ADULTOS h Taller de decoración navideña a cargo de Casa y Campo Sant Jordi, en el polideportivo des Cubells. Plazas limitadas, inscripciones en la tienda de Can Reial (tel ). Jueves, 20 de diciembre TALLER INFANTIL DE NAVIDAD h Taller de decoración navideña, a cargo de S Espurna, en la biblioteca des Cubells. Lunes, 24 de diciembre. NOCHEBUENA MISA DE DEL GALLO h, en la iglesia. Domingo, 30 de diciembre EXCURSIÓN POPULAR A PIE h Caminata a sa Talaia. Punto de salida en el aparcamiento de Es Cubells. Martes, 1 de enero. DÍA DE AÑO NUEVO MISA, h, en la iglesia. Jueves, 3 de enero TALLER INFANTIL DE NAVIDAD h Taller de cartas para que los/las más pequeños/as puedan escribir sus cartas a los Reyes de Oriente de una forma original. Animación a cargo de S Espurna, en la biblioteca des Cubells. LLEGADA DEL CARTERO REAL h que recibirá y recogerá las cartas que los niños y niñas quieran entregar a los Reyes de Oriente. A continuación, chocolatada, en el local social Juan XXIII. Domingo, 6 de enero. DÍA DE REYES MISA DE EPIFANÍA, h, en la iglesia. CABALGATA REAL h Llegada de los Reyes de Oriente. Los recibiremos en la plaza y los acompañaremos hasta el polideportivo donde harán la entrega de regalos.

24 Otras actividades infantiles y juveniles DIVERNADAL Días 21, 22 y 23 de diciembre, en el polideportivo Can Guerxo (Sant Jordi). Gran fiesta infantil con talleres, juegos, deportes, videojuegos, castillos hinchables,... Día 21 de h a h Días 22 y 23 de a h y de a h TALLERES DE NAVIDAD NAVID- ART , 28 y 29 de diciembre, en el gimnasio de l Urgell (Sant Josep). Horario: de a h. Talleres, maquillaje y actividades navideñas y animaciones infantiles. Servicio de autobús: salidas a las h desde el Casal Bauxa (Cala de Bou) y la plaza de Sant Jordi. Vuelta h. Actividades en el Casal Bauxa (Cala de Bou) Domingo, 16 de diciembre CARRERA DE ORIENTACIÓN h, en el parque infantil de Cala de Bou, al lado de las dependencias municipales. Tres recorridos de diferente dificultad. Más información e inscripciones en el mail: bauxa@santjosep.org / (horario de h a 21.00h) Actividades en el Casal Xerinola (Platja d en Bossa) Del 17 al 28 de diciembre Campaña de recogida de juguetes para Cáritas Sant Jordi. Horario: de h a h y h a h Jueves, 20 de diciembre CONTA M EL MÓN h Cuentacuentos a cargo de David & Momma. Jueves, 27 de diciembre PING PONG h Inscripciones en el Casal Xerinola del 17 al 24 diciembre. Viernes, 28 de diciembre CINE h Proyección de cine. Sábado, 29 de diciembre FUTBOL h, en el campito de Can Raspalls. Inscripciones en el casal Xerinola del 17 al 26 diciembre. Equipos de 5 jugadores. Miércoles, 2 y jueves, 3 de enero. De h a h Taller de regalos de Reyes. Jueves, 10 de enero. SCAPE ROOM. De h a h, en el Casal Xerinola. Sábado, 12 de enero SALIDA BTT h Punto de salida desde el Casal. Imprescindible bicicleta, casco y almuerzo.

Josep Marí Ribas Alcalde de Sant Josep de sa Talaia

Josep Marí Ribas Alcalde de Sant Josep de sa Talaia Festes Nadal de Quan arriba el fred i s acaba l any, és moment de fer balanç dels nostres projectes i dels somnis complits, de les coses que ens queden per fer i de les que ja han passat. És temps de

Más detalles

Josep Marí Ribas Alcalde de Sant Josep de sa Talaia

Josep Marí Ribas Alcalde de Sant Josep de sa Talaia Fiestas Navidad de Cuando llega el frío y se acaba el año, es momento de hacer balance de nuestros proyectos y de los sueños cumplidos, de las cosas que nos quedan por hacer y de las que ya han pasado.

Más detalles

Bon. Nadal SANT JOSEP

Bon. Nadal SANT JOSEP Bon Nadal SANT JOSEP 2015-16 Ja fa olor de salsa! Ses xemeneies ja estan caramulles de llenya per fer foc, ses olles as foc a punt de fer caldo, fa fred i s apropa Nadal. Ses ametlles ja estan trencades

Más detalles

Fragment extret de L any en estampes de Marià Villangómez.

Fragment extret de L any en estampes de Marià Villangómez. [...] El símbol eivissenc d aquestes festes és indubtablement la salsa nadalenca. No deixen de fer-ne a cap casa del camp, i és així mateix una pràctica ciutadana. Massapà, torrons, confits, i encara la

Más detalles

a Sant Lluís Programa d'actes ANY NOU 2011!! AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS

a Sant Lluís Programa d'actes ANY NOU 2011!! AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS BON NADAL I FELIÇ ANY NOU 2011!! AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS NADAL, CAP D'ANY I REIS 2010 2011 a Sant Lluís Programa d'actes Divendres dia 10 de desembre FESTA INFANTIL DE NADAL de l Escola infantil Amb molta

Más detalles

CARDONA AGENDA DE NADAL

CARDONA AGENDA DE NADAL CARDONA AGENDA DE NADAL 2 0 1 0 C a r d o n a P r o g r a m a d a c t e s d e N a d a l 2 0 1 0 P R O G R A M A D A C T E S D E N A D A L 2 0 1 0 - DISSABTE 11 DE DESEMBRE - Pastorets Infantils. Representació

Más detalles

Pr0grama de Nadal

Pr0grama de Nadal Pr0grama de Nadal 2015-2016 Divendres 11 de desembre 20:00- Biblioteca Pública PRESENTACIÓ DEL LLIBRE Camins sense retorn de Josep Masanés Dissabte 12 de desembre 10:00 a 21:00- Molí de Dalt FIRA D ART

Más detalles

CARDONA AGENDA DE NADAL

CARDONA AGENDA DE NADAL CARDONA AGENDA DE NADAL 2009 programa d activitats Divendres 11 de desembre Audició de violí i piano d alumnes de l escola Municipal de Música, Musicant Hora: a les 7 i a les 8 de la tarda. Lloc. sala

Más detalles

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí Dijous 17 de desembre CONCERT DE NADAL HORA: 7 de la tarda. LLOC: Teatre Municipal Pla Educatiu d Entorn. Projecte Arrela t (PEE) Entrada gratuïta (amb invitació numerada). Cal recollir les invitacions

Más detalles

Extracto de un fragmento de L any en estampes de Marià Villangómez.

Extracto de un fragmento de L any en estampes de Marià Villangómez. [...] El símbol eivissenc d aquestes festes és indubtablement la salsa nadalenca. No deixen de fer-ne a cap casa del camp, i és així mateix una pràctica ciutadana. Massapà, torrons, confits, i encara la

Más detalles

TORDERA SOMRIU, ÉS NADAL! #somriuésnadal

TORDERA SOMRIU, ÉS NADAL! #somriuésnadal TORDERA FESTES 2018/19 SOMRIU, ÉS NADAL! #somriuésnadal De l 1 de desembre a l 1 de gener Dissabtes i vigílies de festa de 19 a 23 h, festius i diumenges de 18 a 23 h, al Local de l entitat (Dr. Fleming

Más detalles

CURSOS/ACTIVIDADES PROGRAMACIÓN OTOÑO 2017 (OCTUBRE, NOVIEMBRE Y DICIEMBRE)

CURSOS/ACTIVIDADES PROGRAMACIÓN OTOÑO 2017 (OCTUBRE, NOVIEMBRE Y DICIEMBRE) CURSOS/ACTIVIDADES PROGRAMACIÓN OTOÑO 2017 (OCTUBRE, NOVIEMBRE Y DICIEMBRE) Curso Fechas Total días Total horas Nº alumnos Edad alumnos Inglés: Speaking-listening Los días 3, 4 y 5 de Octubre de 17:30

Más detalles

Dilluns 12 de desembre AUDICIÓ CLARINET Hora: 20:30 hores Lloc: Auditori Ramon Mosella (Musicant) Organitza: Escola de Música Musicant

Dilluns 12 de desembre AUDICIÓ CLARINET Hora: 20:30 hores Lloc: Auditori Ramon Mosella (Musicant) Organitza: Escola de Música Musicant CARDONA AGENDA DE NADAL 2016-2017 Dissabte 3 de desembre FIRA DE NADAL Hora: De 09:00 a 17:00 hores Lloc: Pels carrers de la Coromina Organitza: Associació de veïns de la Coromina, Comissió de Festes de

Más detalles

CURSOS/ACTIVIDADES ENERO Edad alumnos Taller Cuentacuentos y Miércoles 3 y jueves 4 de enero de De 6 a 12 11:00 a 12:00 h.

CURSOS/ACTIVIDADES ENERO Edad alumnos Taller Cuentacuentos y Miércoles 3 y jueves 4 de enero de De 6 a 12 11:00 a 12:00 h. CURSOS/ACTIVIDADES ENERO 2018 Curso Fechas Total días Total horas Nº alumnos Edad alumnos Taller Cuentacuentos y Miércoles 3 y jueves 4 de enero de 2 2 10 De 6 a 12 juegos 11:00 a 12:00 h. Taller manualidades

Más detalles

Del 20 de novembre al 18 de desembre. IV Jornada Gastronòmica del Porc. Menús de matances.

Del 20 de novembre al 18 de desembre. IV Jornada Gastronòmica del Porc. Menús de matances. Nadal 2015 Del 20 de novembre al 18 de desembre. IV Jornada Gastronòmica del Porc. Menús de matances. RIULAND I JOVELAND, activitats infantils i juvenils. RIULAND del 23 de desembre al 4 de gener al matí

Más detalles

L Hospitalet,

L Hospitalet, L Hospitalet, 2016-17 Aquí teniu un avançament de les activitats més destacades del programa de Nadal. Hem volgut que conegueu les principals per tal que hi fiqueu cullerada. A partir del 12 de desembre,

Más detalles

FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA

FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA Dimecres 12 de desembre Taletime, Marilú s stories, a càrrec d Iris Leyers Divendres 14 de desembre Disco Jove amb Dj Toni Vidal de Selva FM - De 7 a 9 del vespre Teatre d improvisació

Más detalles

Del 20 de noviembre al 18 de diciembre. IV Jornada Gastronómica del Cerdo. Menús de matanzas.

Del 20 de noviembre al 18 de diciembre. IV Jornada Gastronómica del Cerdo. Menús de matanzas. Navidad 2015 Del 20 de noviembre al 18 de diciembre. IV Jornada Gastronómica del Cerdo. Menús de matanzas. RIULAND Y JOVELAND, actividades infantiles y juveniles. RIULAND del 23 de diciembre al 4 de enero

Más detalles

Aquest Nadal... Deixa t Estimar Del 6 de desembre al 6 de gener

Aquest Nadal... Deixa t Estimar Del 6 de desembre al 6 de gener Oficina de turisme Tourist office Mn. Cinto Verdaguer 4 E 17250 Platja d Aro T+34 972 817 179 F+34 972 825 657 turisme@platjadaro.com www.platjadaro.com @platjaroturisme Aquest Nadal... Deixa t Estimar

Más detalles

programa d'activitats de les festes de Nadal 201 7/1 8 - Roda de Ter

programa d'activitats de les festes de Nadal 201 7/1 8 - Roda de Ter programa d'activitats de les festes de Nadal 201 7/1 8 - Roda de Ter 8ª Fira de Pont a Pont una mostra on hi podeu mirar, adquirir i participar de les propostes d'artesans i firaires i de les activitats

Más detalles

AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER

AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER Fins al 31 de gener EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA CONCURS FOTOS FIRA DE SANT MIQUEL 2017 LLOC: Biblioteca Pare Ignasi Casanovas Dimecres 10, 17, 24 i 31 de gener a les 16h CLUB DE

Más detalles

Agenda del 26 de julio al 2 de agosto de 2017

Agenda del 26 de julio al 2 de agosto de 2017 Agenda del 26 de julio al 2 de agosto de 2017 Miércoles 26 VEN A JUGAR A AJEDREZ A LA BIBLIOTECA! De las 11.30 h a las 12.30 h En la Biblioteca Infantil Clases de iniciación al ajedrez dirigidas a público

Más detalles

AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 MES DE JUNY

AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 MES DE JUNY AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 DIA HORA ACTIVITAT LLOC ORG. PREU 19/06 21.45 h FESTES DEL BARRI DEL PONT DEL DIABLE MES DE JUNY Festa del Pont del. Pregó i concert a càrrec de la de la

Más detalles

PROGRAMA DE FIESTAS. SÁBADO 30 de julio. DOMINGO 31 de julio. 10:00.- Almuerzo para todas las Peñas en la Plaza Constitución.

PROGRAMA DE FIESTAS. SÁBADO 30 de julio. DOMINGO 31 de julio. 10:00.- Almuerzo para todas las Peñas en la Plaza Constitución. PROGRAMA DE FIESTAS SÁBADO 30 de julio 10:00.- Almuerzo para todas las Peñas en la Plaza Constitución. 11:00 a 13:00- Juegos Infantiles en la Plaza Els Hostals organizado por la Asociación de Joves Cabanes.

Más detalles

Viernes 7 de diciembre h Torneo de billar. Espai Jove. De 12 a 21 años.

Viernes 7 de diciembre h Torneo de billar. Espai Jove. De 12 a 21 años. Miércoles, 5 de diciembre Ya llega Navidad! 18.30 h Encendido de las luces y el árbol de Navidad. En el Passeig de ses Fonts, con la interpretación de villancicos tradicionales de los alumnos del colegio

Más detalles

Divendres 1 de desembre

Divendres 1 de desembre Divendres 1 de desembre 16 h Obertura del Mercat 18 h Inauguració del Mercat de Nadal i Encesa de les llums de Nadal 18.15 h Caseta del Escriu la carta al Concert a càrrec de Think Twice Band 19.15 h Teatre

Más detalles

c a r d o n a N a d a l

c a r d o n a N a d a l CARDONA AGENDA DE NADAL 2015-2016 Diumenge 6 de desembre FESTIVAL EN BENEFICI DE LA MARATÓ DE TV3 Hora: 17:00 hores. Lloc: Casal de la Gent Gran de Cardona. Preu: Donatiu de 5 euros. La recaptació es destinarà

Más detalles

Agenda del 30 de Agosto al 5 de Septiembre de 2017

Agenda del 30 de Agosto al 5 de Septiembre de 2017 Agenda del 30 de Agosto al 5 de Septiembre de 2017 Miércoles 30 VEN A JUGAR A AJEDREZ A LA BIBLIOTECA! De las 11.30 h a las 12.30 h En la Biblioteca Infantil Clases de iniciación al ajedrez dirigidas a

Más detalles

Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA

Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA Concert d'any nou Harold Lloyd amb l Orquestra Julià Carbonell Diumenge, 3 de gener A la 1 del migdia Al Teatre L'Amistat Ho organitza: Associació de la

Más detalles

2018/2019. Programa Navidad. Aguilar de Campoo

2018/2019. Programa Navidad. Aguilar de Campoo 2018/2019 Programa Navidad Aguilar de Campoo El Ayuntamiento de Aguilar de Campoo les desea unas FELICES NAVIDADES y un próspero AÑO 2019 Viernes 14 Diciembre Sede Club Ajedrez Alfil. Campeonato de

Más detalles

Queridos vecinos: José Antonio Sánchez Rodríguez. Alcalde-Presidente de Humanes de Madrid

Queridos vecinos: José Antonio Sánchez Rodríguez. Alcalde-Presidente de Humanes de Madrid Queridos vecinos: Se acerca uno de los momentos más emotivos del año. Y como no puede ser de otra manera me dirijo a vosotros para desearos, en mi nombre y en el de toda la Corporación Municipal, unos

Más detalles

NAVIDAD EN ADRA

NAVIDAD EN ADRA NAVIDAD EN ADRA 2012-2013 DICIEMBRE Jueves, 13 diciembre 10.00 h. Certamen Escolar de Villancicos Centro Cultural. Viernes, 14 diciembre 18.00 h. Inauguración del Portal de Belén y la actuación de Villancicos

Más detalles

EN NOBLEJAS. del 5 de diciembre de 2015 al 9 de enero de Vívela1

EN NOBLEJAS. del 5 de diciembre de 2015 al 9 de enero de Vívela1 EN NOBLEJAS del 5 de diciembre de 2015 al 9 de enero de 2016 Vívela1 Programación NAVIDAD Sábado 5 de diciembre A las 12:00 h., en la Posada de la Cultura de Noblejas, acto de entrega de los premios de

Más detalles

Programación de Navidad

Programación de Navidad Programa 2018/19 1 Ocaña Navidad 2 Programación de Navidad Martes 11 de diciembre 17:30 H. Presentación de Poemario Lo que le conté a la luna de Carmen Peña. Casa de la Cultura Jueves 13 de diciembre 11:30

Más detalles

Disseny portada: Marc Rotllant > SALUTACIÓ

Disseny portada: Marc Rotllant > SALUTACIÓ Disseny portada: Marc Rotllant > SALUTACIÓ Benvolguts veïns i veïnes de Guardiola de Berguedà. La Festa Major d aquest any, el 2015, serà la primera que viurem com a nou equip de govern. Hem volgut fer

Más detalles

Degustación de vinos de Madrid de la Bodega Jeromin. 19 y 26 de diciembre y 2 de enero.

Degustación de vinos de Madrid de la Bodega Jeromin. 19 y 26 de diciembre y 2 de enero. Alto de Extremadura Degustación de vinos de Madrid de la Bodega Jeromin. 19 y 26 de diciembre y 2 de enero. Sorteo de tres cestas de navidad. 23 y 30 de diciembre y 2 de enero. Mercado Antón Martín Decoración

Más detalles

- 1 - AGENDA DE NAVIDAD Los Molinos

- 1 - AGENDA DE NAVIDAD Los Molinos - 1 - AGENDA DE NAVIDAD Los Molinos 2017-18 Queridos vecinos: Cercana ya la Navidad quiero haceros llegar, a través de estas líneas, una felicitación cálida y cercana y mis mejores deseos en estas fechas

Más detalles

Ayuntamiento de Villanueva del Río Segura

Ayuntamiento de Villanueva del Río Segura Ayuntamiento de Villanueva del Río Segura Estimados vecinos: En estos días de reencuentro, quisiera enviar un recuerdo para todos, en nombre de la Corporación Municipal y en el mío propio, os deseo unas

Más detalles

PROGRAMACIÓ DE NADAL I REIS ESPARREGUERA

PROGRAMACIÓ DE NADAL I REIS ESPARREGUERA PROGRAMACIÓ DE NADAL I REIS ESPARREGUERA 2014-2015 PROGRAMACIÓ DE NADAL I REIS D ESPARREGUERA 2014-2015 Fins al 15 de desembre RECOLLIDA SOLIDÀRIA DE JOGUINES Caserna de la Policia Local Org. Policia Local

Más detalles

Festes de Nadal a Can Picafort

Festes de Nadal a Can Picafort www.gelabert.eu La comissió de festes vos desitja un Bon Nadal Tots junts feim poble!! L Ajuntament de Santa Margalida i la Comissió de festes agraeixen la col laboració de les persones i entitats que

Más detalles

Agenda semanal del 28 de octubre al 4 de noviembre

Agenda semanal del 28 de octubre al 4 de noviembre Agenda semanal del 28 de octubre al 4 de noviembre Miércoles 28 De las 09.15 h a las 12.00 h De las 17.00 h a las 20.00 h Asesoría de orientación psicológica y familiar y orientación laboral Gratuito con

Más detalles

CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA

CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA Del 5 d octubre al 18 de desembre Inscripcions del 21 al 30 de setembre al casal en horari d'atenció al públic. TALLERS GRATUÍTS DIES HORARI BALL EN LÍNIA DILLUNS 16.30-18.30

Más detalles

del 6 de diciembre de 2017 al 6 de enero de 2018 Vívela en Noblejas

del 6 de diciembre de 2017 al 6 de enero de 2018 Vívela en Noblejas del 6 de 2017 al 6 Vívela en Noblejas Programación Navidad Miércoles 6 A las 12:00 h., en la Posada de la Cultura, acto de entrega de los premios de los Concursos Infantiles Literario y de Dibujo dentro

Más detalles

2018/19 NAVIDAD PROGRAMACIÓN. Cultural Turística Deportiva Religiosa Social Ciudadana. Agenda AYUNTAMIENTO DE INIESTA

2018/19 NAVIDAD PROGRAMACIÓN. Cultural Turística Deportiva Religiosa Social Ciudadana. Agenda AYUNTAMIENTO DE INIESTA PROGRAMACIÓN 2018/19 NAVIDAD AYUNTAMIENTO DE INIESTA Agenda Cultural Turística Deportiva Religiosa Social Ciudadana NAVIDAD 2018-19 - Iniesta fascinante AGENDA NAVIDEÑA CULTURAL,TURÍSTICA, DEPORTIVA,

Más detalles

Temps de. Nadal Alcúdia

Temps de. Nadal Alcúdia Temps de Nadal Alcúdia 2017-2018 Dimarts, Dissabte, 2 de desembre A les 11.30 h: Projecció de la pel lícula La tortuga vermella. Apta per a tots els públics. Places limitades. Per més informació podeu

Más detalles

Els Pastorets. 16 desembre Torneig Air-Hoquei 16 h. Casal Jove K1 Torneig de Nadal. Inscripcions al Casal de Joves.

Els Pastorets. 16 desembre Torneig Air-Hoquei 16 h. Casal Jove K1 Torneig de Nadal. Inscripcions al Casal de Joves. DESEMBRE CALENDARI D ADVENT A LA BIBLIOTECA Biblioteca Joan Miró Durant el mes de desembre la Biblioteca organitzarà, diàriament, activitats, tallers, titelles, contes i jocs relacionats amb el Nadal.

Más detalles

Febrer

Febrer Febrer 2018.Activitat: Concurs OSCARS 2018.Data i hora: Fins el 3 de març a les 13.30 h.públic: A partir de 13 anys, residents al Principat d Andorra.Lloc: Biblioteca Pública del Govern.Per a més informació:

Más detalles

Fiestas de Navidad, Nochevieja, Año Nuevo y Reyes Magos

Fiestas de Navidad, Nochevieja, Año Nuevo y Reyes Magos 8 Fiestas de Navidad, Nochevieja, Año Nuevo y Reyes Magos Viernes 17 18.30 h Encendido del árbol y las luces de Navidad. Passeig de Ses Fonts. Se va el 2010, llega el 2011 19h inauguración del belén municipal

Más detalles

Navidad. Arroyo de la Encomienda del 2 de diciembre de 2016 al 5 de enero de arroyo de la encomienda. AYUNTAMIENTO de

Navidad. Arroyo de la Encomienda del 2 de diciembre de 2016 al 5 de enero de arroyo de la encomienda. AYUNTAMIENTO de Navidad Arroyo de la Encomienda del 2 de diciembre de 2016 al 5 de enero de 2017 AYUNTAMIENTO de arroyo de la encomienda La corporación municipal les desea Felices Fiestas y próspero Año Nuevo El Ayuntamiento

Más detalles

CURSOS/ACTIVIDADES PROGRAMACIÓN VERANO 2017 (JULIO, AGOSTO Y SEPTIEMBRE)

CURSOS/ACTIVIDADES PROGRAMACIÓN VERANO 2017 (JULIO, AGOSTO Y SEPTIEMBRE) CURSOS/ACTIVIDADES PROGRAMACIÓN VERANO 2017 (JULIO, AGOSTO Y SEPTIEMBRE) Curso Fechas Total días Total horas Nº alumnos Edad alumnos Taller de confección de Días 5, 6, 12 y 13 de Julio de 17:00 a 4 4 10

Más detalles

FELIZ NAVIDAD

FELIZ NAVIDAD O orno o desea FELIZ NAVIDAD 2017-2018 2 El ayuntamiento de O orno les desea unas Felices Navidades y un pró pero año 2018 3 Programa de Navidad JUEVES 14 DE DICIEMBRE 19:00 h. Proyección de película y

Más detalles

W v xåuüx. Miércoles 12 17:00h Residencia Tercera Edad Actuación de la Coral Alegría.

W v xåuüx. Miércoles 12 17:00h Residencia Tercera Edad Actuación de la Coral Alegría. cüézütåt wx TvàÉá W v xåuüx Miércoles 12 Residencia Tercera Edad Actuación de la Coral Alegría. Jueves 13 Inicio de la campaña Sueña, Compra, Gana es Navidad en Puntagorda! Compra en los comercios de Puntagorda

Más detalles

ABRIL I I M AIG G 2016 s a n t m i q u e l d e f l u v i à

ABRIL I I M AIG G 2016 s a n t m i q u e l d e f l u v i à ABRIL I MAIG 2016 sant miquel de fluvià abril DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE DIUMENGE 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 CALLISTA INTERCANVI HORT ECOLÒGIC 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Más detalles

Llueix. Nadal. a Mont-roig

Llueix. Nadal. a Mont-roig el Llueix Nadal a Mont-roig 2018-2019 www.mont-roig.cat Concurs de Pessebres L Ajuntament del Camp convida a tots els veïns i veïnes a participar en el tradicional Concurs de Pessebres. Els pessebres poden

Más detalles

DE NAVIDAD 2016 EXCMO.AYUNTAMIENTO DE GALLUR

DE NAVIDAD 2016 EXCMO.AYUNTAMIENTO DE GALLUR PROGRAMACIÓN DE NAVIDAD 2016 EXCMO.AYUNTAMIENTO DE GALLUR PROGRAMACIÓN 30 de Noviembre y 1 de Diciembre, Miércoles y Jueves : Un Tiempo para ti, actividades para NUESTROS MAYORES Que No pare nadie! Taller

Más detalles

Canals. Divendres 25 NOVEMBRE Dijous 8 DESEMBRE H H PROGRAMACIÓ FESTES

Canals. Divendres 25 NOVEMBRE Dijous 8 DESEMBRE H H PROGRAMACIÓ FESTES Canals PROGRAMACIÓ FESTES SANT ANTONI 2017 Divendres 25 NOVEMBRE 2016 Saló de Sessions de la Casa de la Vila. Ple extra ordi nari de nomenament dels Festers, Bandera, Cuiros, Festeres de Grà cia, i Corts

Más detalles

Cardona l AGENDA DE NADAL

Cardona l AGENDA DE NADAL l Cardona l AGENDA DE NADAL 2017-2018 l Divendres 1 de desembre PRESENTACIÓ DE LA NOVEL LA SOMNIS A MIDA a càrrec de la seva autora, Núria Pradas Hora: 19.00 hores Lloc: Biblioteca municipal Marc de Cardona

Más detalles

la Canonja Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener

la Canonja Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener la Canonja 2015 Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener Salutació La portada d aquest programa que teniu a les mans reflecteix el que l any passat anunciàvem com a novetat: el bateig del ball de diables

Más detalles

Bando Municipal. Activitats per a les persones majors Oci i Temps Lliure. Benestar Social. Noves Tecnologies. Esport i Salut.

Bando Municipal. Activitats per a les persones majors Oci i Temps Lliure. Benestar Social. Noves Tecnologies. Esport i Salut. Bando Municipal Activitats per a les persones majors Oci i Temps Lliure. Benestar Social. Noves Tecnologies. Esport i Salut. Actividades para las personas mayores: Ocio y Tiempo Libre. Bienestar Social.

Más detalles

La comissió de festes vos desitja un Bon Nadal

La comissió de festes vos desitja un Bon Nadal La comissió de festes vos desitja un Bon Nadal Tots junts feim poble!! Mercadet Artesanal de Nadal i Festes dels Reis Can Picafort i Son Serra de Marina del 14 de desembre de 2017 al 7 de gener de 2018

Más detalles

Activitats per a tot el municipi

Activitats per a tot el municipi 1 2 Activitats per a tot el municipi De desembre de 2014 a febrer de 2015 Betlem del Castell de sa Punta de n Amer. Forma part de la ruta de betlems d agrupació de betlemistes de les Illes Balears. És

Más detalles

Abans de passar a descriure les activitats en les que us podeu inscriure, cal que quedi clar que...

Abans de passar a descriure les activitats en les que us podeu inscriure, cal que quedi clar que... L AMPA de l Cubelles, l AMPA de l Les Vinyes i la Regidoria d Infància i ntut ( ) ens hem unit per oferir als i les joves de Cubelles una programació d activitats conjunta. Abans de passar a descriure

Más detalles

Dissabte30de desembre H CONCERT: Presentació del nou disc de Projecte Mut: La Vida Rima. A l envelat municipal.

Dissabte30de desembre H CONCERT: Presentació del nou disc de Projecte Mut: La Vida Rima. A l envelat municipal. 1 Dissabte30de desembre 21.30 H CONCERT: Presentació del nou disc de Projecte Mut: La Vida Rima. A l envelat municipal. 2 FESTES DE NADAL2017 1de desembre 18.30 H ENCESA DE L ARBRE, ELS LLUMS DE NADAL

Más detalles

Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018

Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018 Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018 13, 14, 15 i 16 de Setembre Dijous, 13 de Setembre A les 20.30 h. Al Local Social de l Ajuntament, iniciem la Festa Major de la nostra vila amb el PREGÓ

Más detalles

Festes de Sa Coma i Son Curt

Festes de Sa Coma i Son Curt Festes de Sa Coma i Son Curt Del 14 al 17 d agost de 2014 Dissabte Sábado 09 19.00H Triangular de futbol sala benjamí/aleví / Triangular de fútbol sala benjamín/alevín Salutacions del Batle Agost és un

Más detalles

Nadal GELIDA

Nadal GELIDA Nadal GELIDA 2016-2017 DISSABTE 17 DE DESEMBRE De 10.00 a 19.00 h Plaça de l Església MARATÓ DE RÀDIO Unitat mòbil de Ràdio Gelida, amb programació especial en benefici de La Marató. Segueix-nos en directe

Más detalles

PROGRAMA ACTIVIDADES Navidad 2013 CONCIERTO A CARGO DE LA BANDA MUNICIPAL DE MÚSICA DE ALBOLOTE Y DE LA CORAL POLIFÓNICA DE ALBOLOTE.

PROGRAMA ACTIVIDADES Navidad 2013 CONCIERTO A CARGO DE LA BANDA MUNICIPAL DE MÚSICA DE ALBOLOTE Y DE LA CORAL POLIFÓNICA DE ALBOLOTE. 1 PROGRAMA ACTIVIDADES Navidad 2013 ALBOLOTE DOMINGO 15 DE DICIEMBRE BELEN VIVIENTE A CARGO DE LA LUDOTECA DE ALBOLOTE LUGAR: HALL DE LA CASA DE LA CULTURA HORA: 18:00H CONCIERTO DE NAVIDAD CONCIERTO A

Más detalles

SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA

SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA Benvolgudes famílies!! En aquest apartat us volem fer un resum de la dinàmica que realitzen els vostres fill i filles a l estona del menjador escolar, de 12:30

Más detalles

CAMPANYA ES POR TIVA MU NICI PAL CALONGE - SANT ANTONI

CAMPANYA ES POR TIVA MU NICI PAL CALONGE - SANT ANTONI CAMPANYA ES POR TIVA MU NICI PAL 2016-2017 CALONGE - SANT ANTONI Benjamins (2008/2007): 180 HANDBOL Alevins (2006/2005): 180 Infantils (2004/2003): 200 Sala Polivalent de Sant Antoni Horaris Benjamí (2007-2008):

Más detalles

PROGRAMACIÓ DEL 02 DE DESEMBRE 2015 AL 10 DE GENER 2016

PROGRAMACIÓ DEL 02 DE DESEMBRE 2015 AL 10 DE GENER 2016 PROGRAMACIÓ DEL 02 DE DESEMBRE 2015 AL 10 DE GENER 2016 DIMECRES 2 18:00 VOSE SPECTRE (DIGITAL 2D). Versió original en anglès subtitulada en 20:45 TRUMAN (DIGITAL 2D). Versió original en DIJOUS 3 18:00

Más detalles

Navidad El ayuntamiento de Camarma de Esteruelas. os desea Feliz Navidad. Organiza: Ayuntamiento de Camarma de Esteruelas

Navidad El ayuntamiento de Camarma de Esteruelas. os desea Feliz Navidad. Organiza: Ayuntamiento de Camarma de Esteruelas Navidad 2018 El ayuntamiento de Camarma de Esteruelas os desea Feliz Navidad Organiza: Ayuntamiento de Camarma de Esteruelas Saludo del Ayuntamiento Queridos vecinos, Un año más, os quiero felicitar en

Más detalles

Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES

Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES www.lloret.cat 16.00 h 12.00 h www.blanes.cat Dissabte 20 de Febrer www.tossademar.cat De 10 a 13 h i de 16 a 19 h 19.00 h De 10.30 a

Más detalles

XI Certamen Literario de Poemas y Relatos Navideños para Mayores. Entrega de trabajos hasta el 21 de diciembre en el Centro de Día

XI Certamen Literario de Poemas y Relatos Navideños para Mayores. Entrega de trabajos hasta el 21 de diciembre en el Centro de Día XI Certamen Literario de Poemas y Relatos Navideños para Mayores. Entrega de trabajos hasta el 21 de diciembre en el Centro de Día Campeonatos de Navidad del Juegos de Mesa y Petanca para Mayores. A desarrollar

Más detalles

Del 14 de juny al 15 de juliol. DIJOUS 14 de juny. DIVENDRES 15 de juny

Del 14 de juny al 15 de juliol. DIJOUS 14 de juny. DIVENDRES 15 de juny Del 14 de juny al 15 de juliol Al Redós de Sant Josep i Sant Pere (av. Josep i Pere Jacas, 15) Exposició Edificis i espais indians de Sant Pere de Ribes Horaris: d 11h a 13h i de 17h a 20h. Diumenges:

Más detalles

PROPOSTA EDUCATIVA ACTIVITATS D HIVERN

PROPOSTA EDUCATIVA ACTIVITATS D HIVERN PROPOSTA EDUCATIVA ACTIVITATS D HIVERN 2018-2019 FITXA TECNICA Tipus d activitat: Casal d hivern 2018-2019 Lloc de realització: Escola Sant Martí Inici del casal: 24/12/2018 Finalització: 04/01/2019 Inscripcions:

Más detalles

DEL 14 AL 24 FESTA MAJOR EL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT

DEL 14 AL 24 FESTA MAJOR EL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT DEL 14 AL 24 FESTA MAJOR EL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT JULIOL 2017 actes festa major 2017 ACTIVITATS INFANTILS divendres 14 dissabte 15 PL. DE L AJUNTAMENT SOPAR A LA FRESCA BIKINADA (Preu tiquet 3,5

Más detalles

S a n t A n t o n i d e P o t m a n y

S a n t A n t o n i d e P o t m a n y S a n t A n t o n i d e P o t m a n y N a d a l 2018 Dissabte 5 de gener Cavalcada de Reis als pobles 18 H SANT MATEU D'AUBARCA 19 H SANT RAFEL 20 H FORADA - BUSCASTELL 21 H SANTA AGNÈS DE CORONA Festes

Más detalles

ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ

ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE 2017 - GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ ÀREA DE JOVENTUT DE CASTELL-PLATJA D ARO Palau d Esports i Congressos; Plaça Europa, s/n Platja d Aro T 972 825 463 joventut@platjadaro.com

Más detalles

AGENDA CULTURAL D'ALAIOR

AGENDA CULTURAL D'ALAIOR AGENDA CULTURAL D'ALAIOR DEL 10 DE JULIOL AL 17 DE JULIOL DILLUNS 10 Pati de sa Lluna, de dilluns a dissabte 10.30 a 12.30 h / Menorca a la vista Horari de visites: de dilluns a diumenge, de 10.00 a 13.30

Más detalles

Casas de Haro es Navidad

Casas de Haro es Navidad Casas de Haro es Navidad 17 de Diciembre a 8 de Enero Ayuntamiento de Casas de Haro www.casasdeharo.com Siente la ilusión Sábado, 7 Enero 18h: Bingo Solidario Sede Asoc. CDH SIGLO XXI Un pequeño porcentaje

Más detalles

Belén Municipal: 22 de diciembre, viernes.

Belén Municipal: 22 de diciembre, viernes. Belén Municipal: 22 de diciembre, viernes. - 20:30 horas. Inauguración. - Abierto al público del 22 de diciembre al 7 de enero (excepto los días 24 y 31 de diciembre y 5 enero) - Horario de visitas: de

Más detalles

FUNDACIÓ ESPORTIVA MUNICIPAL

FUNDACIÓ ESPORTIVA MUNICIPAL FUNDACIÓ ESPORTIVA MUNICIPAL Benvolguda família, L arribada de l estiu és un moment important, és l oportunitat de disfrutar junts d esta temporada, de passar més temps en família, però a la mateixa vegada

Más detalles

ACTIVITATS INFANTILS. Andorra la Vella VACANCES ESCOLARS 2018 CARNAVAL SETMANA SANTA PRIMAVERA

ACTIVITATS INFANTILS. Andorra la Vella VACANCES ESCOLARS 2018 CARNAVAL SETMANA SANTA PRIMAVERA ACTIVITATS INFANTILS VACANCES ESCOLARS 2018 CARNAVAL SETMANA SANTA PRIMAVERA Andorra la Vella CASAL D INFANTS EL LLAMP LUDOTECA SANTA COLOMA Setmana Santa: 1r torn - del dilluns 26 al dijous 29 de març

Más detalles

Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre

Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre Dimecres, 30 d agost de 2017 Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre 19.30 h Obertura de la 26a Tómbola de la Solidaritat Carrer de Jesús, 15 Org.: Mans Unides 20 h Pregó de Festa Major a càrrec de

Más detalles

COLÒNIA DE SANT JORDI DEL 16 AL 25 D ABRIL

COLÒNIA DE SANT JORDI DEL 16 AL 25 D ABRIL Primer premi: Ana Ma. Lazar 5è de primària COLÒNIA DE SANT JORDI DEL 16 AL 25 D ABRIL SALUTACIÓ Un año más las fiestas de Sant Jordi están aquí. Poco a poco vamos poniendo todo en marcha para afrontar

Más detalles

Tolleric S Estanyol Cala Pi, Vallgornera i Es Pas Bellavista Maioris. Festes d Estiu Juliol

Tolleric S Estanyol Cala Pi, Vallgornera i Es Pas Bellavista Maioris. Festes d Estiu Juliol Tolleric S Estanyol Cala Pi, Vallgornera i Es Pas Bellavista Maioris Festes d Estiu 2017 Juliol Festes d Estiu 2017 Juliol TOLLERIC Del 10 al 15 de juliol S ESTANYOL Del 20 al 29 de juliol CALA PI, VALLGORNERA

Más detalles

Lleno de navidad. Actividades del 7 de DICIEMBRE de 2017 al 19 de ENERO de 2018

Lleno de navidad. Actividades del 7 de DICIEMBRE de 2017 al 19 de ENERO de 2018 Lleno de navidad Actividades del 7 de DICIEMBRE de 2017 al 19 de ENERO de 2018 Felicitación del alcalde Queridos vecinos de Loeches: Un año más, es para mí un gran placer presentaros el programa de actividades

Más detalles

PROGRAMA D ACTIVITATS. Viu l estiu

PROGRAMA D ACTIVITATS. Viu l estiu PROGRAMA D ACTIVITATS Viu l estiu La Llagosta 2018 1 Juny 22 Divendres A les 19 h CONCERT A LA FRESCA A càrrec de l alumnat i el professorat de l Escola Municipal de Música Lloc: Plaça de Cinto Pagès Organitza:

Más detalles

Dies 1, 2, 3 i 4 d agost

Dies 1, 2, 3 i 4 d agost Dies 1, 2, 3 i 4 d agost Em plau moltíssim saludar a tots els veïns del poble des d aquest programa de la Festa Major 2013 que teniu a les vostres mans; a pesar de la contenció pressupostària manté l esperit

Más detalles

ACTIVITATS LA MASSANA

ACTIVITATS LA MASSANA ACTIVITATS LA MASSANA OCTUBRE 2011 JUNY 2012 LA MASSANA www.lamassana.ad ÍNDEX Activitats per a nens i joves ESPORTIVES... 4 ARTÍSTIQUES... 13 Activitats per a adults ESPORTIVES... 16 CULTURALS I ARTÍSTIQUES...

Más detalles

Itinerari de la Cavalcada

Itinerari de la Cavalcada Itinerari de la Cavalcada Itinerari de la processó PROGRAMACIÓ D ACTES 2016 Dissabte 18 de juny A les 22:00 h: Sopar de quintes al Parc Municipal Real i ball amb l orquestra PRIMERA PLANA. Apunteu-vos

Más detalles

Viernes, 4 Diciembre, 2015 Encendido del Alumbrado Navideño

Viernes, 4 Diciembre, 2015 Encendido del Alumbrado Navideño Viernes, 4 Diciembre, 2015 Encendido del Alumbrado Navideño Con la participación de la Rondalla Viejas Glorias y Coral Horadada Hora: 19:00 h. y posteriormente Plaza de la Iglesia. Nieva en Pilar de la

Más detalles

19:30 Teatro. Casanova, memorias de un libertino de Teatro Kumen. Lugar: Casa de Cultura. Entrada 3.

19:30 Teatro. Casanova, memorias de un libertino de Teatro Kumen. Lugar: Casa de Cultura. Entrada 3. VIERNES 11 DE DICIEMBRE 16:30 CONCURSO Decora tu Árbol : Taller de decoración Navideña en el Centro Joven. Acércate a participar y si tienes, trae algún adorno que no utilices en casa para decorar el Árbol

Más detalles

FESTES DE SA COMA I SON CURT

FESTES DE SA COMA I SON CURT FESTES DE SA COMA I SON CURT Del 8 al 15 d agost de 2012 Salutacions del Batle És un plaer pel meu dirigirme novament a tots es veïns i visitants des nostre municipi, però especialment a vosaltres, veïns

Más detalles

Mercadet de Nadal i festes dels Reis Can Picafort

Mercadet de Nadal i festes dels Reis Can Picafort La comissió de festes vos desitja un Bon Nadal L ajuntament de Santa Margalida i la Comissió de Festes agraeixen la col laboració de les persones i entitats que han fet possible la realització d aquest

Más detalles

FESTA MAJOR DE PACS , 6, 7 i 8 d agost

FESTA MAJOR DE PACS , 6, 7 i 8 d agost FESTA MAJOR DE PACS 2016 5, 6, 7 i 8 d agost FESTA MAJOR DE PACS 2016 2015 23 actes religiosos Divendres, 5 d agost REPIC GENERAL DE CAMPANES COM A PRELUDI DE LA FESTA Diumenge, 7 d agost a les 12 del

Más detalles