REGLAMENTO 2ª MISLATA RUN COLOR FEST 2017

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "REGLAMENTO 2ª MISLATA RUN COLOR FEST 2017"

Transcripción

1 REGLAMENTO 2ª MISLATA RUN COLOR FEST 2017 Art.1º- El Consell de la Joventut de Mislata junto a la Concejalía de Deportes y Fiestas del M.I. Ayto. de Mislata organiza la 2ª MISLATA RUN COLOR FEST 2017, la cual se celebrará el próximo día 2 de septiembre a partir de las h. con salida en el Ayuntamiento de Mislata (Plaza de la Constitución, 8) y meta en la Plaza Mayor con recorrido próximo a 2 km (ver web oficial en Art.2º- La carrera absoluta tiene un trazado accesible a todas las personas, familias y agrupaciones que deseen participar. Podrán participar todas las personas independientemente de su edad, sexo y condición física. Art.3º- Horario y categorías: Horario de concentración, 19:30 h. Inicio de carrera, 20 h. No hay categorías: prueba absoluta no competitiva. Art.4º- Obsequios y servicios al participante: Pack que incluye la inscripción: camiseta blanca conmemorativa, gym-sac, 2 bolsas de color, pulsera conmemorativa y botella de agua ofrecida por la organización para los inscritos dentro plazo al finalizar la carrera. Sorteo de productos y servicios relacionados con el deporte de parte de nuestros colaboradores. El sorteo se realizará en directo tras la finalización de la

2 carrera. También se entregarán obsequios a los primeros participantes en llegar a meta. Actuación DJ al finalizar el evento. Art.5º- La organización no se hace responsable de los daños que puedan ocasionar con su actuación a los participantes, no obstante se dispondrá de un seguro de responsabilidad civil y una o dos unidades de la Cruz Roja de Mislata (según el número de inscritos). Se recomienda al participante: Llevar gafas de sol o de natación con el fin de proteger los ojos aunque el polvo de color lleva garantía de no toxicidad de la empresa fabricante. En caso de llevar cámara de fotos/vídeo, poner una funda con cierre impermeable o puedes envolver la cámara en film transparente. Ponerse crema solar antes de la carrera para que sea más fácil limpiar el polvo de color de la piel. Llevar ropa que no ocasione ningún inconveniente poder desecharla después de la carrera o llevar ropa vieja, los polvos manchan y dependiendo del tejido se va o no. Si tienes asma o alergia al polvo no te recomendamos que te inscribas en la carrera. El participante por el mero hecho de tomar parte en la prueba acepta el presente reglamento. Art.6º- Protección de datos personales. De conformidad con lo establecido en el artículo 5 de la ley orgánica 15/1999, de Protección de Datos de carácter personal, el participante al inscribirse, da su consentimiento para el tratamiento de sus datos personales, así como la comunicación y publicación de estos en diferentes medios de comunicación. Estos datos personales los utilizará Cronorunner y El Consell de la Joventut de Mislata exclusivamente para publicidad y/o promoción del presente evento. Los participantes podrán ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose por escrito a la entidad organizadora de la prueba: El Consell de la Joventut de Mislata, c/ Túria nº 13 Mislata (46920). Art.7º- Inscripciones.

3 Plazo máximo improrrogable hasta el 29 agosto o hasta agotar los dorsales ofrecidos! Deberán inscribirse directamente en el siguiente enlace: por el sistema TPV o tarjeta de crédito ofrecido por dicha empresa: Precio de inscripción: 7. El participante a través la web de inscripción de cronorunner indicará la talla de camiseta (desde S a la XXL). Si no lo hiciese, la organización le asignará una aleatoriamente sin posibilidad de cambiarla. (Se permite la participación con dorsal oficial pero sin derecho a pack ofrecido por organización) Art.8º- Organización de la entrega de dorsales y pack: El viernes 1 de septiembre en el Centre Jove del Mercat (Calle mayor, 36) desde las 11 hasta las 14 horas y desde las 17 hasta las 20 horas. El sábado 2 de septiembre en el Centre Jove del Mercat (Calle mayor, 36) desde las 11 hasta las 14 horas. Y desde las 17 horas hasta el inicio de la carrera en el Ayuntamiento (Plaza de la Constitución, 8), donde dará comienzo la carrera a las 20 horas. Art. 9ª- Suspensión o modificación de la competición. Si por condiciones meteorológicas adversas u otras causas que no controla la organización, se tuviera que modificar el recorrido o suspender la prueba, el organizador solo deberá de informar, tan pronto como sea posible a los/las participantes.

4 REGLAMENT 2ª MISLATA RUN COLOR FEST 2017 Art.1º- El Consell de la Joventut de Mislata amb la Regidoria d'esports i Festes del M.I. Aj. de Mislata organitza la 2ª MISLATA RUN COLOR FEST 2017, que tindrà lloc el pròxim dia 2 de setembre a partir de les h. amb eixida en l'ajuntament de Mislata (Plaça de la Constitució, 8) i meta en la Plaça Major amb recorregut al voltant de 2km (veure web oficial en Art.2º- La carrera absoluta té un traçat accessible a totes les persones, famílies i agrupacions que desitgen participar. Podran participar totes les persones independentment de la seua edat, sexe i condició física. Art.3º- Horari i categories: Horari de concentració, 19:30 h. Inici de carrera, 20 h. No hi ha categories: prova absoluta no competitiva. Art.4º- Obsequis i serveis al participant:

5 Pack que inclou la inscripció: samarreta blanca commemorativa, gym-sac, 2 borses de color, polsera commemorativa i botella d'aigua oferida per l'organització per als inscrits dins termini en finalitzar la carrera. Sorteig de productes i serveis relacionats amb l'esport de part dels nostres col laboradors. El sorteig es realitzarà en directe després de la finalització de la carrera. També es lliuraran obsequis als primers participants a arribar a meta. Actuació DJ al finalitzar l esdeveniment. Art.5º- L'organització no es fa responsable dels danys que puguen ocasionar amb la seua actuació als participants, no obstant açò es disposarà d'un segur de responsabilitat civil i una o dues unitats de la Creu Roja de Mislata (segons el nombre d'inscrits). Es recomana al participant: Portar ulleres de sol o de natació amb la finalitat de protegir els ulls encara que la pols de color porta garantia de no toxicitat de l'empresa fabricadora. Si porteu càmera de fotos/vídeo, posar una funda amb tancament impermeable o pots embolicar la càmera en film transparent. Posar-se crema solar abans de la carrera perquè siga més fàcil netejar la pols de color de la pell. Portar roba que no ocasione cap inconvenient poder rebutjar-la després de la carrera o portar roba vella, les pólvores taquen i depenent del teixit es va o no. Si tens asma o al lèrgia a la pols no et recomanem que t'inscrigues en la carrera. El participant pel nero fet de prendre part en la prova accepta el present reglament. Art.6º- Protecció de dades personals. De conformitat amb l'establit en l'article 5 de la llei orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de caràcter personal, el participant en inscriure's, dóna el seu consentiment per al tractament de les seues dades personals, així com la comunicació i publicació d'aquests en diferents mitjans de comunicació. Aquestes dades personals els utilitzarà Cronorunner y El Consell de la Joventut de Mislata exclusivament per publicitat i/o promoció del present esdeveniment. Els participants podran exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel lació i oposició dirigint-se per escrit a l'entitat organitzadora de la prova: El Consell de la Joventut de Mislata, c/ Túria nº 13 Mislata (46920). Art.7º- Inscripcions.

6 Termini màxim improrrogable fins al 29 agost o fins a esgotar els dorsals oferits! Hauran d'inscriure's directament en el següent enllaç: per el sistema TPV o targeta de crèdit oferit per aquesta empresa: Preu d inscripció: 7. El participant a través la web d'inscripció de cronorunner indicarà la talla de samarreta (des de S a la XXL). Si no ho fera, l'organització li assignarà una aleatòriament sense possibilitat de canviar-la. (Es permet la participació amb dorsal oficial però sense dret a pack oferit per organització) Art.8º- Organització de l entrega de dorsals i pack: El divendres 1 de setembre en el Centre Jove del Mercat (Calle major, 36) des de les 11 fins a les 14 hores i des de les 17 fins a les 20 hores. El dissabte 2 de setembre en el Centre Jove del Mercat (Calle major, 36) des de les 11 fins a les 14 hores. I des de les 17 hores fins a l'inici de la carrera en l'ajuntament (Plaça de la Constitució, 8), on donarà començament la carrera a les 20 hores. Art. 9ª- Suspensió o modificació de la competició. Si per condicions meteorològiques adverses o altres causes que no controla l'organització, s'haguera de modificar el recorregut o suspendre la prova, l'organitzador solament deurà informar, tan aviat com siga possible als/les participants.

DOSSIER DE PREMSA. Institut Municipal de l Esport CIF P B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel

DOSSIER DE PREMSA. Institut Municipal de l Esport CIF P B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel DOSSIER DE PREMSA Institut Municipal de l Esport CIF P5701504B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel. 971 281 870 https://ime.palma.cat 1 Presentació...pàg. 3 Reglament...pàg. 4 Disseny camiseta cursa...pàg.

Más detalles

VII DUATLÓ CROS ESCOLAR BANYERES DE MARIOLA. 3 Novembre 2018 a les 9:30 PAVELLÓ POLIESPORTIU MUNICIPAL

VII DUATLÓ CROS ESCOLAR BANYERES DE MARIOLA. 3 Novembre 2018 a les 9:30 PAVELLÓ POLIESPORTIU MUNICIPAL VII DUATLÓ CROS ESCOLAR BANYERES DE MARIOLA 3 Novembre 2018 a les 9:30 PAVELLÓ POLIESPORTIU MUNICIPAL PUNTUABLE PER A LA FASE PROVINCIAL ALACANT 37º JOCS ESPORTIUS DE LA COMUNITAT VALENCIANA ORGANITZA

Más detalles

REGLAMENT. Ier DUATLÓ ESCOLAR CASTELLÓ RIBERA ALTA. 3 Febrero :30 al parc de l estació, Villanueva de Castellón

REGLAMENT. Ier DUATLÓ ESCOLAR CASTELLÓ RIBERA ALTA. 3 Febrero :30 al parc de l estació, Villanueva de Castellón REGLAMENT Ier DUATLÓ ESCOLAR CASTELLÓ RIBERA ALTA 3 Febrero 2018 9:30 al parc de l estació, Villanueva de Castellón Puntuable per a la fase provincial de los XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana

Más detalles

XXVIII CAMPIONAT R.T. DE GIRONA NATACIÓ SPECIAL OLYMPICS - ACELL

XXVIII CAMPIONAT R.T. DE GIRONA NATACIÓ SPECIAL OLYMPICS - ACELL XXVIII CAMPIONAT R.T. DE GIRONA NATACIÓ SPECIAL OLYMPICS - ACELL 17/01/2019 AVINGUDA DEL RIERAL 22 LLORET DE MAR (AL COSTAT DEL ESTADI D ATLETISME) Organitza: Amb el suport de: Amb la col laboració de:

Más detalles

XVI SETMANA ESPORTIVA RAFELBUNYOL

XVI SETMANA ESPORTIVA RAFELBUNYOL XVI SETMANA ESPORTIVA RAFELBUNYOL 1. Objecte Dins de les activitats programades per la Regidoria d Esports de l Ajuntament de Rafelbunyol per l any 2018 es troba la Setmana Esportiva que aquest any celebra

Más detalles

GUIA D ÚS DE LA BORSA DE TREBALL AMB CV TOOLS

GUIA D ÚS DE LA BORSA DE TREBALL AMB CV TOOLS GUIA D ÚS DE LA BORSA DE TREBALL AMB CV TOOLS BORSA DE TREBALL CV TOOLS Si ja ets col legiat/ada o precol legiat/ada del COPC, i vols donar-te d alta a la nova borsa de treball CV Tools, a continuació

Más detalles

Campionat de Catalunya d Embarcació Fondejada Club de Pesca Mar Sport

Campionat de Catalunya d Embarcació Fondejada Club de Pesca Mar Sport CONVOCATÒRIA CAMPIONAT DE CATALUNYA D EMBARCACIÓ FONDEJADA 2016 Campionat de Catalunya d Embarcació Fondejada 2016 Individual i per Clubs Arenys de Mar 18 i 19 de març Club de Pesca Mar Sport 1 BASES I

Más detalles

XXVI CAMPIONAT R.T. DE GIRONA ATLETISME

XXVI CAMPIONAT R.T. DE GIRONA ATLETISME XXVI CAMPIONAT R.T. DE GIRONA ATLETISME SPECIAL OLYMPICS -ACELL 08/03/2018 Pistes d Atletisme Patronat Municipal d Esports C/ Angel Guimerà 20 Palafrugell Organitza: Amb el suport de: Amb la col laboració

Más detalles

CASAL D ESTIU AMER 2016

CASAL D ESTIU AMER 2016 CASAL D ESTIU AMER 2016 FITXA D INSCRIPCIÓ Nom: Cognoms: Data de naixement: Curs Escolar (acabat): Domicili: Població: CP: Nom del pare/mare/tutors Telèfon contacte: Correu electrònic: Telèfons d emergència

Más detalles

IX CROS ESCOLAR EL ROQUISSAR - ALTAFULLA

IX CROS ESCOLAR EL ROQUISSAR - ALTAFULLA AMPA EL ROQUISSAR IX CROS ESCOLAR EL ROQUISSAR - ALTAFULLA REGLAMENT L AMPA Escola El Roquissar i l'ajuntament d'altafulla, amb el suport del Consell Esportiu del Tarragonès i amb la col laboració l Escola

Más detalles

I CURSA I FESTA SOLIDÀRIA DEL RCD ESPANYOL R E G L A M E N T

I CURSA I FESTA SOLIDÀRIA DEL RCD ESPANYOL R E G L A M E N T I CURSA I FESTA SOLIDÀRIA DEL RCD ESPANYOL R E G L A M E N T La I Cursa i Festa solidària del RCD Espanyol està organitzada per l Associació Esportiva Marathon Catalunya, Carreres Solidàries, RCD Espanyol

Más detalles

XXVIII Campionat de Catalunya de Bàsquet

XXVIII Campionat de Catalunya de Bàsquet XXVIII Campionat de Catalunya de Bàsquet SPECIAL OLYMPICS - ACELL 8/04/2018 Complex Esp. Les Comes Carrer Carles Riba, s/n, Igualada IGUALADA Organitza: Amb el suport de: Amb la col laboració de: BÀSQUET

Más detalles

MARCAR AMB UNA X LA FRANJA HORÀRIA A LA QUE ET VOLS INSCRIURE MARCAR AMB UNA X LA TALLA DE SAMARRETA DEL PARTICIPANT:

MARCAR AMB UNA X LA FRANJA HORÀRIA A LA QUE ET VOLS INSCRIURE MARCAR AMB UNA X LA TALLA DE SAMARRETA DEL PARTICIPANT: FITXA D INSCRIPCIÓ SANT ESTEVE SESROVIRES 2018 Contacte : 93.771.30.17 DADES PERSONALS Nom i Cognoms: Edat: Curs: Data Naixement: Adreça: Població: Foto del/la participant SETMANES MATÍ 1 SETMANA 60 58

Más detalles

III DUATLÓ ESCOLAR DE SANT VICENT DEL RASPEIG

III DUATLÓ ESCOLAR DE SANT VICENT DEL RASPEIG III DUATLÓ ESCOLAR DE SANT VICENT DEL RASPEIG Diumenge 18-febrer-2018 a les 8:30h Carrer del yunque - Parc President Adolfo Suarez Puntuable per a la fase autonòmica (cadet i infantil) del XXXVI Jocs Esportius

Más detalles

AQUATLÓ CUNIT Horaris:

AQUATLÓ CUNIT Horaris: AQUATLÓ CUNIT 2018 El Club Deportivo Transtriatlón organitzarà el proper Diumenge 29 de Juliol de 2018 la VII Aquatló Sprint de Cunit, el I Aquatló Jove de Cunit. La prova Aquatló Sprint (adults) es una

Más detalles

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A...

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A... PRESENTACIÓ El proper dissabte dia 3 de juny es celebrarà la Cloenda de Jocs Escolars de Futbol Sala Local del Curs 2016-2017 al Centre Esportiu Municipal Julio Méndez del Prat de Llobregat amb la participació

Más detalles

TENNIS TAULA I BÀDMINTON

TENNIS TAULA I BÀDMINTON XXIII CAMPIONAT R.T. DE TARRAGONA DE TENNIS TAULA I BÀDMINTON SPECIAL OLYMPICS - ACELL 11/11/2017 Tarragona Organitza: Amb el suport de: Amb la col laboració de: 1. EQUIPS/ESPORTISTES CATEGORIES 1 MÍNIMS

Más detalles

XXVIII CAMPIONAT R.T. DE TARRAGONA DE BÀSQUET

XXVIII CAMPIONAT R.T. DE TARRAGONA DE BÀSQUET XXVIII CAMPIONAT R.T. DE TARRAGONA DE BÀSQUET SPECIAL OLYMPICS - ACELL 19/01/2019 Pavelló Municipal C/ Milà cantonada Passeig 30 d Octubre SALOU Organitza: Amb el suport de: Amb la col laboració de: 1.

Más detalles

XXVII CAMPIONAT R.T. DE GIRONA BÀSQUET

XXVII CAMPIONAT R.T. DE GIRONA BÀSQUET XXVII CAMPIONAT R.T. DE GIRONA BÀSQUET Special Olympics ACELL 01/2/2018 Zona Esportiva Can Pons Al costat del Camp de Fútbol 3a. rotonda entrada Arbúcies Organitza: Amb el suport de: Amb la col laboració

Más detalles

IX TRIATLÓ SPRINT SITGES 2016

IX TRIATLÓ SPRINT SITGES 2016 IX TRIATLÓ SPRINT SITGES 2016 El organitzarà el proper Diumenge 8 de Maig de 2016 la X Edició de la Triatló Sprint de Sitges. La prova sitgetana és de les primeres del Circuit Català de Triatló i es una

Más detalles

V Open Internacional de Pitch&Putt d Andorra Setembre Camp de P&P Xixerella Park Andorra. (v. català)

V Open Internacional de Pitch&Putt d Andorra Setembre Camp de P&P Xixerella Park Andorra. (v. català) V Open Internacional de Pitch&Putt d Andorra 11 13 Setembre 2015 Camp de P&P Xixerella Park Andorra (v. català) JUGADORS / PARTICIPANTS EL Vè Open Internacional d Andorra està reservat a tots els jugadors

Más detalles

BASES GENERALS CAMPIONAT SKATE 2015

BASES GENERALS CAMPIONAT SKATE 2015 BASES GENERALS CAMPIONAT SKATE 2015 1. OBJECTE. L'objectiu principal del concurs és promoure una vida sana i incentivar la realització d'activitat física als joves generant espais de participació. El torneig

Más detalles

Reglament I Cursa de la Dona

Reglament I Cursa de la Dona Reglament I Cursa de la Dona - 01.05.2016 Article 1. DENOMINACIÓ El Grup Recreatiu Esportiu del Real de Gandia amb la col laboració de l Ajuntament del Real de Gandia, organitza la I CURSA DE LA DONA -

Más detalles

FEDERACIÓN DE REM DE LA COMUNITAT VALENCIANA NOTA INFORMATIVA

FEDERACIÓN DE REM DE LA COMUNITAT VALENCIANA NOTA INFORMATIVA NOTA INFORMATIVA II REGATA LLIGA REM DE MAR III OPEN INTERNACIONAL CLUB NAUTICO CAMPELLO (NIVELL II) CLUB NÁUTIC CAMPELLO Un any mes celebrem la nostra regata de rem de mar, hem decidit realitzar la regata

Más detalles

3a CURSA SOLIDÀRIA TheBoscoRun 2018 TheBoscoRun - REGLAMENT:

3a CURSA SOLIDÀRIA TheBoscoRun 2018 TheBoscoRun - REGLAMENT: TheBoscoRun - REGLAMENT: Data: diumenge 28 de gener de 2018. Horari: de 10:00 a 13:00 h Participants: a partir de 3 anys. REGLAMENT GENERAL DE LES CURSES: 1. Cursa oberta a tothom sense distinció de categoria,

Más detalles

INFORME O CERTIFICADO URBANÍSTICO (URBA-01)

INFORME O CERTIFICADO URBANÍSTICO (URBA-01) INFORME O CERTIFICADO URBANÍSTICO (URBA-01) PROCEDIMIENTO El objeto del procedimiento es informar a los ciudadanos de la normativa de edificación y usos, establecida en el PGOU, Plan General de Ordenación

Más detalles

TROFEU DE GIMNÀSTICA RÍTMICA CIUTAT DE TARRAGONA 2017 DISSABTE 29 I DIUMENGE 30 D OCTUBRE DE 2016

TROFEU DE GIMNÀSTICA RÍTMICA CIUTAT DE TARRAGONA 2017 DISSABTE 29 I DIUMENGE 30 D OCTUBRE DE 2016 TROFEU DE GIMNÀSTICA RÍTMICA CIUTAT DE TARRAGONA 2017 DISSABTE 29 I DIUMENGE 30 D OCTUBRE DE 2016 ORGANITZADOR Fundació Tarragona 2017. Marina Port Tàrraco Moll de Llevant Edifici B5, 1a planta 43004 Tarragona

Más detalles

29a VOLTA A PEU D ALZIRA

29a VOLTA A PEU D ALZIRA 29a VOLTA A PEU D ALZIRA 09 de juliol de 2016 18.00 h. carreres de menors (anys 2.002 a 2.010) 19.30 h. carrera absoluta sobre 8.000 m.(any 2.001 i anteriors) PROVA SOLIDÀRIA AMB CREU ROJA ARA + QUE MAI

Más detalles

PUBLICACIÓN DE ADMITIDOS/AS:

PUBLICACIÓN DE ADMITIDOS/AS: En esta programación la plaza se reservará para todo el año 2018. Las cuotas se harán fraccionadas de acuerdo con las indicaciones de cada taller. A partir del 10 de septiembre se abrirá un nuevo plazo

Más detalles

XXII Campionat Territorial de Petanca Lleida -

XXII Campionat Territorial de Petanca Lleida - XXII Campionat Territorial de Petanca Lleida - 25/04/2014 CLUB DE PETANCA SEU D URGELL PARC DEL VALIRA LA SEU D URGELL Horari de 10,30 a 13,30 hores Organitza: Amb el suport de: CLUB PETANCA LA SEU D URGELL

Más detalles

31a VOLTA A PEU D ALZIRA

31a VOLTA A PEU D ALZIRA 31a VOLTA A PEU D ALZIRA 14 de juliol de 2018 18:00 h. carreres de menors (anys 2.004 a 2.012) 19:30 h. carrera absoluta sobre 8.000 m.(any 2.003 i anteriors) PREMIS Trofeus per als primers classificats

Más detalles

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN 1. OBJECTE És objecte d'aquestes bases l adjudicació de cinc places d

Más detalles

TROFEU PRESIDENT CLUB MARÍTIM TORREDEMBARRA

TROFEU PRESIDENT CLUB MARÍTIM TORREDEMBARRA INSTRUCCIONS DE REGATA El Trofeu President per a les classes Patí Sènior, Patí Júnior i Catamarà es celebrarà en aigües de Torredembarra, els dies 12 i 19 de Març i 9 d Abril de 2016. 1 REGLES La regata

Más detalles

FASE MUNICIPAL D ALCOI 2017/2018 JOCS LA UNIÓN ALCOYANA XXXVII JOCS ESPORTIUS MUNICIPALS D'ALCOI 2018/2019 NORMATIVA FUTBOL 8

FASE MUNICIPAL D ALCOI 2017/2018 JOCS LA UNIÓN ALCOYANA XXXVII JOCS ESPORTIUS MUNICIPALS D'ALCOI 2018/2019 NORMATIVA FUTBOL 8 XXXVII JOCS ESPORTIUS MUNICIPALS D'ALCOI 2018/2019 NORMATIVA FUTBOL 8 REGLAMENT GENERAL Per a prendre part en aquesta competició deurà haver realitzat la inscripció, atenent a allò disposat en les Normatives

Más detalles

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST 27 i 28 de setembre CN L ESCALA 25 i 26 d octubre CN EL BALÍS 29 i 30 de novembre CN GARRAF 13 i 14 de desembre CN VILANOVA 17 i 18 de gener CN SALOU 21 i 22 de febrer CN PORT D ARO ANUNCI DE REGATA 1

Más detalles

SUBROGACIÓN EN EXPEDIENTE DE LICENCIA AMBIENTAL, ACTIVIDAD RECREATIVA O ESTABLECIMIENTO PÚBLICO (URBA-07)

SUBROGACIÓN EN EXPEDIENTE DE LICENCIA AMBIENTAL, ACTIVIDAD RECREATIVA O ESTABLECIMIENTO PÚBLICO (URBA-07) SUBROGACIÓN EN EXPEDIENTE DE LICENCIA AMBIENTAL, ACTIVIDAD (URBA-07) PROCEDIMIENTO El objeto del procedimiento es aceptar el cambio del titular en el expediente, en tramitación, de una licencia ambiental,

Más detalles

GUIA DEL PARTICIPANT

GUIA DEL PARTICIPANT GUIA DEL PARTICIPANT PROGRAMA Horaris Dissabte 21 de Juliol de 2018 17:00 a 19:00 Entrega de dorsals per participants NO FEDERATS 19:00 Reunió Tècnica Horaris Diumenge 22 de Juliol de 2018 07:30 a 08:15

Más detalles

CAMPIONAT DE CATALUNYA

CAMPIONAT DE CATALUNYA CAMPIONAT DE CATALUNYA Estàndards & Llatins COPA CATALUNYA COPA FEDERACIÓ CATALANA Normes Reguladores Campionats de Catalunya i requisits de participació 1.- Introducció La Federació Catalana de Ball Esportiu

Más detalles

REGLAMENT / REGLAMENTO

REGLAMENT / REGLAMENTO REGLAMENT / REGLAMENTO 2 de desembre de 2018 Reglament en valencià: pàgines 2-4 Reglamento en castellano: páginas 5-7 2 de desembre de 2018 REGLAMENT XIII MARATÓ PER MUNTANYA MARINA ALTA 2018 La Marató

Más detalles

IBAN - ENTITAT - OFICINA - D.C. - NÚM. DE COMPTE

IBAN - ENTITAT - OFICINA - D.C. - NÚM. DE COMPTE AUTORITZACIÓ DE DOMICILIACIÓ BANCÀRIA (Només en el cas que no les tinguem) En compliment de la nova Llei 16/2009 de Serveis de Pagaments de 13/11/2009, en/na i NIF com a titular del compte bancari, autoritzo

Más detalles

RUNNING SOLIDARI SPORTS PROGRAMME. Distàncies: 5Km i 10Km amb cronometratge i Kids Race

RUNNING SOLIDARI SPORTS PROGRAMME. Distàncies: 5Km i 10Km amb cronometratge i Kids Race Recaptació benèfica per la investigació del càncer de mama de Vall d Hebron Institut d Oncologia (VHIO) RUNNING SOLIDARI Distàncies: 5Km i 10Km amb cronometratge i Kids Race Dissabte 8 de juliol (Pista

Más detalles

CLUB ATLETISME TORREDEMBARRA

CLUB ATLETISME TORREDEMBARRA CLUB ATLETISME TORREDEMBARRA El Club Atletisme Torredembarra i l Ajuntament de Torredembarra, en commemoració dels 40 anys de l atletisme a la Ciutat de Torredembarra, amb el vistiplau de la Federació

Más detalles

EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS

EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS

Más detalles

CAMPIONAT DE CATALUNYA

CAMPIONAT DE CATALUNYA CAMPIONAT DE CATALUNYA Estàndards & Llatins COPA CATALUNYA COPA FEDERACIÓ CATALANA Normes Reguladores Campionats de Catalunya i requisits de participació 1.- Introducció La Federació Catalana de Ball Esportiu

Más detalles

El Circuit començarà al mes d abril i finalitzarà al mes de novembre. La presentació serà el 26 de gener al conservatori de Meliana.

El Circuit començarà al mes d abril i finalitzarà al mes de novembre. La presentació serà el 26 de gener al conservatori de Meliana. Introducció: El Circuit Caixa Popular de l Horta Nord és el resultat de la unió dels organitzadors d'algunes de les proves d'atletisme popular que estaven celebrant-se durant molts anys en la comarca,

Más detalles

Dates Jornada Sessió Fase Lloc

Dates Jornada Sessió Fase Lloc pàg 1 de 5 CIRCUIT DE CLUBS COPA CATALANA DE CLUBS ABSOLUTA 1. DATES i LLOC Dates Jornada Sessió Fase Lloc Dissabte 21/04/2018 PRIMERA PRIMERA 1a QUARTS DE FINAL Club Esportiu Mediterrani Dissabte 21/04/2018

Más detalles

La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades. Ismael Cerdà

La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades. Ismael Cerdà La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades Confidencialitat Principi ètic en virtut del qual un metge no pot revelar cap informació obtinguda en el curs de l'assistència

Más detalles

Amics de la Ciutat de Granollers. el 5è Premi de Fotografia Dolors Porredon

Amics de la Ciutat de Granollers. el 5è Premi de Fotografia Dolors Porredon L associació cultural Amics de la Ciutat de Granollers organitza el 5è Premi de Fotografia Dolors Porredon amb el reconeixement de la Federació Catalana de Fotografia (2018-51) BASES PARTICIPANTS El premi

Más detalles

"ACTIVIDADES PARA JÓVENES"

ACTIVIDADES PARA JÓVENES "ACTIVIDADES PARA JÓVENES" Programa dirigido a jóvenes nacidos entre 2000 y 2002 ACTIVIDADES CTIVIDADES: Camino de SANTIAGO 1 GRUPO (12 días) Del 1 al 12 de julio Campamento Multiaventura 1 TURNO (1+10

Más detalles

NORMATIVA. - Els equips seran de categoria cadet masculina i femenina durant la temporada 2017/18 (nascuts els anys 2002/2003).

NORMATIVA. - Els equips seran de categoria cadet masculina i femenina durant la temporada 2017/18 (nascuts els anys 2002/2003). PRESENTACIÓ De l 1 al 3 de setembre de 2017 es celebrarà el Torneig Stadesport Tour d Handbol Andorra al Principat d Andorra en categoria cadet masculí i femení. Les instal lacions esportives del Pas de

Más detalles

CLUB NATACIÓ L ESCALA-EMPÚRIES C/Rusiñol nº 4, L'Escala

CLUB NATACIÓ L ESCALA-EMPÚRIES C/Rusiñol nº 4, L'Escala CLUB NATACIÓ L ESCALA-EMPÚRIES C/Rusiñol nº 4, 17130 L'Escala http://www.cnescala.com/ EL REGLAMENT 1.- Categories: 3x3 relleus infantil (300m dins la platja del poble). A l apartat infantil hi haurà dues

Más detalles

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST 21 i 22 d octubre CN ARENYS DE MAR 25 i 26 de novembre CN HOSPITALET-VANDELLÒS 20 i 21 de gener CN SANT FELIU 10 i 11 de febrer CN EL MASNOU 3 i 4 de març CN SALOU ANUNCI DE REGATA 1 REGLES - La regata

Más detalles

GUIA DEL PARTICIPANT

GUIA DEL PARTICIPANT GUIA DEL PARTICIPANT PROGRAMA Horaris Dissabte 21 de Juliol de 2018 17:00 a 19:00 Entrega de dorsals per participants NO FEDERATS 19:00 Reunió Tècnica (Cofraria de Sant Sebastià) Av. Victoriano Muñoz,

Más detalles

TORNEIG FUTBOL 7 - TEAMPARTNERS SANT CUGAT

TORNEIG FUTBOL 7 - TEAMPARTNERS SANT CUGAT TORNEIG FUTBOL 7 - TEAMPARTNERS SANT CUGAT NORMATIVA El torneig futbol 7 TeamPartners de Sant Cugat es regirà sobre les normes de la Federació Catalana de Futbol y de la Federació Espanyola de Fútbol.

Más detalles

Convocatòria FN Tennis Taula Equips dels JEEC Curs Pàgina 1 de 6 JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA

Convocatòria FN Tennis Taula Equips dels JEEC Curs Pàgina 1 de 6 JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA Curs 2016-2017 Pàgina 1 de 6 JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA 2016-2017 1.- Seus, dates i termini d inscripció CONVOCATÒRIA DE FINAL NACIONAL TENNIS TAULA EQUIPS DATA LÍMIT INSCRIPCIÓ 28 de maig 22

Más detalles

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS Descripció El Registre Municipal d Associacions de Cunit té per objecte facilitar el coneixement del nombre i naturalesa de les associacions existents al municipi, les

Más detalles

XXI CRONOESCALADA NOCTURNA D ESQUÍ DE MUNTANYA DEL PAS DE LA CASA 9 de desembre de 2017 CLUB PIRINENC ANDORRÀ

XXI CRONOESCALADA NOCTURNA D ESQUÍ DE MUNTANYA DEL PAS DE LA CASA 9 de desembre de 2017 CLUB PIRINENC ANDORRÀ El Dissabte el Club Pirinenc Andorrà, organitzarà la XXI Cronoescalada Nocturna del Pas de la Casa. És la segona prova de la temporada de competició d esquí de muntanya al Principat d Andorra, puntuarà

Más detalles

11è TROFEU MÀSTER CIUTAT DEL PRAT

11è TROFEU MÀSTER CIUTAT DEL PRAT 11è TROFEU MÀSTER CIUTAT DEL PRAT MÀSTERS 1000 - MÀSTERS 500 - FONS - ESTILS INDIVIDUAL ORGANITZA: PISCINA: CLUB NATACIÓ PRAT COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL SAGNIER C/ Frederica Montseny, s/n 08820 EL PRAT

Más detalles

SPECIAL OLYMPICS ACELL 6 de maig de Malgrat de Mar

SPECIAL OLYMPICS ACELL 6 de maig de Malgrat de Mar SPECIAL OLYMPICS ACELL 6 de maig de 2018 Malgrat de Mar Fútbol Sala: Camp Municipal de futbol- Carrer de Josep Maria Folch i Torres, 51 Fútbol Sala Pavelló Poliesportiu Germans Maragall- c/folch i Torres,

Más detalles

Convocatòria FN Bàdminton Equips dels JEEC Data de publicació: 10 d abril de 2017 Curs Pàgina 1 de 5

Convocatòria FN Bàdminton Equips dels JEEC Data de publicació: 10 d abril de 2017 Curs Pàgina 1 de 5 Curs 2016-2017 Pàgina 1 de 5 JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA 2016-2017 CONVOCATÒRIA DE FINAL NACIONAL BÀDMINTON EQUIPS 1.- Seu, data i termini d inscripció DATA LÍMIT INSCRIPCIÓ 21 de maig de 2017

Más detalles

PELS PARTICIPANTS DE LA ULTRA I LA MINI

PELS PARTICIPANTS DE LA ULTRA I LA MINI Molt bones companys i companyes, ja tenim la 13ena Marxa de Resistència 24h del Cap de Creus a tocar! Sembla que el temps ens respectarà força i podrem gaudir d una magnifica diada! Us demanen 5 minuts

Más detalles

EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS

EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS

Más detalles

XVIII VOLTA A PEU A CATADAU 2018 REGLAMENT DE LA CURSA

XVIII VOLTA A PEU A CATADAU 2018 REGLAMENT DE LA CURSA XVIII VOLTA A PEU A CATADAU 2018 REGLAMENT DE LA CURSA 1.- ORGANITZACIÓ: La Regidoria d Esports del M.I. Ajuntament de Catadau organitza la XVIII VOLTA A PEU A CATADAU, en la qual podran participar totes

Más detalles

Els teus drets també per a viatges combinats

Els teus drets també per a viatges combinats Els teus drets també per a viatges combinats Què es un viatge combinat? Per a considerar que un viatge és combinat, almenys ha d incloure dos dels elements següents: Transport. Allotjament. Altres servicis

Más detalles

Voluntariat Esportiu La Nau Gran

Voluntariat Esportiu La Nau Gran Voluntariat Esportiu La Nau Gran Segons la Llei 45/2015, de 14 d'octubre, de Voluntariat (en el seu article 6 apartat i), el Voluntariat esportiu contribueix a la cohesió ciutadana i social, sumant els

Más detalles

XI Campionat de. Catalunya de Vela

XI Campionat de. Catalunya de Vela XI Campionat de Catalunya de Vela SPECIAL OLYMPICS - ACELL 14/04/2018 Club de Vela Blanes Esplanada del Port, s/n BLANES Organitza: Amb el suport de: Amb la col laboració de: Apreciats/des amics i amigues,

Más detalles

CAMBRILS UNIÓ, CLUB DE FUTBOL

CAMBRILS UNIÓ, CLUB DE FUTBOL CAMBRILS UNIÓ, CLUB DE FUTBOL XIII TORNEIG PREBENJAMÍ GERMANS ORIOL VILA DE CAMBRILS DATA: Dissabte, 6 de desembre de 2014 HORA: Des de les 09:30 hores fins a les 19:00 hores Lloc: Instal.lacions Municipals

Más detalles

1r. CONCURS D INSTRAGRAM Festa dels Romeus de Monistrol de Montserrat r. CONCURS D INSTRAGRAM

1r. CONCURS D INSTRAGRAM Festa dels Romeus de Monistrol de Montserrat r. CONCURS D INSTRAGRAM 1r. CONCURS D INSTRAGRAM Festa dels Romeus de Monistrol de Montserrat 2019 1r. CONCURS D INSTRAGRAM Festa dels Romeus de Monistrol de Montserrat 2019 Penja les teves imatges de la Festa dels Romeus utilitzant

Más detalles

INFORME O CERTIFICADO URBANÍSTICO (URBA-01)

INFORME O CERTIFICADO URBANÍSTICO (URBA-01) INFORME O CERTIFICADO URBANÍSTICO (URBA-01) PROCEDIMIENTO El objeto del procedimiento es informar a los ciudadanos de la normativa de edificación y usos, establecida en el PGOU, Plan General de Ordenación

Más detalles

XIX CURSA POPULAR A PEU RÒTOVA 2017

XIX CURSA POPULAR A PEU RÒTOVA 2017 C.E.E. Quatre Gats de Ròtova XIX CURSA POPULAR A PEU RÒTOVA 2017 Reglament de la prova ART. 1 DENOMINACIÓ L AJUNTAMENT DE RÒTOVA, amb el recolzament i assessorament tècnic del C.E.E. QUATRE GATS de RÒTOVA,

Más detalles

16ENA CAMINADA LA GRANADA - MONTSERRAT

16ENA CAMINADA LA GRANADA - MONTSERRAT FULL D INSCRIPCIÓ 16ENA CAMINADA LA GRANADA - MONTSERRAT Dades del o la participant Nom i cognom NIF (amb lletra) Edat Adreça postal Població CP Telèfon Adreça electrònica Vol tornar amb autocar? Talla

Más detalles

CAMPIONAT DE CATALUNYA. Estàndards & Llatins COPA CATALUNYA COPA FEDERACIÓ CATALANA CAMPIONAT DE CATALUNYA WHEELCHAIR CAMPIONAT DE CATALUNYA DOWN

CAMPIONAT DE CATALUNYA. Estàndards & Llatins COPA CATALUNYA COPA FEDERACIÓ CATALANA CAMPIONAT DE CATALUNYA WHEELCHAIR CAMPIONAT DE CATALUNYA DOWN CAMPIONAT DE CATALUNYA Estàndards & Llatins COPA CATALUNYA COPA FEDERACIÓ CATALANA CAMPIONAT DE CATALUNYA WHEELCHAIR CAMPIONAT DE CATALUNYA DOWN Normes Reguladores Campionats de Catalunya i requisits de

Más detalles

SANT GREGORI. Piscina Municipal Guia informativa fem estiu!

SANT GREGORI. Piscina Municipal Guia informativa fem estiu! SANT GREGORI Piscina Municipal Guia informativa 2014 fem estiu! HORARIS OBERTURA DE LA PISCINA Dissabte 7 de juny i diumenge 8 de juny de 10 a 21 h (durant la setmana del 9 al 13 de juny romandrà tancada)

Más detalles

d esports i lleure

d esports i lleure activitats esportives Institut municipal d esports i lleure 2018-2019 zona esportiva centre C. bonavista, s/n Abonaments al Gimnàs Activitats esportives adreçades a persones adultes Descripció. Es practicaran

Más detalles

REGLAMENTO II TRAIL BENLLOCH

REGLAMENTO II TRAIL BENLLOCH REGLAMENTO II TRAIL BENLLOCH Art. 1 El Ayuntamiento de Benlloch con el asesoramiento técnico de Evasion Running Castellón y Runday organizan el II TRAIL BENLLOCH. Art. 2 La carrera de montaña se celebrará

Más detalles

QUÈ? PER A QUI? ANYS? QUIN DIA? A QUINA HORA? ON? PRIMÀRIA. Dilluns, dimecres. Dimarts, dijous G.1: Dimarts, dijous G.

QUÈ? PER A QUI? ANYS? QUIN DIA? A QUINA HORA? ON? PRIMÀRIA. Dilluns, dimecres. Dimarts, dijous G.1: Dimarts, dijous G. 9 ESCOLAR ORGANITZA: Ajuntament de Benicarló (Regidoria d Esports) COL LABOREN: Centres escolars, AMPA i entitats esportives de Benicarló EDATS: Centres de primària: a 12 anys / Centres de secundària:

Más detalles

BASES DE PARTICIPACIÓ PER AL CIRCUIT DE MÚSICA 2017

BASES DE PARTICIPACIÓ PER AL CIRCUIT DE MÚSICA 2017 BASES DE PARTICIPACIÓ PER AL CIRCUIT DE MÚSICA 2017 1. PARTICIPANTS I MODALITATS 1.1. Podran participar tots els/les solistes i/o grups que estiguen formats almenys per un 50% de joves menors de 35 anys.

Más detalles

NORMATIVA UBICACIÓN Y HORARIOS

NORMATIVA UBICACIÓN Y HORARIOS NORMATIVA La 3ª carrera de fondo Peligros Suena esta organizada por el Ayuntamiento de Peligros junto con el Club Atletismo Peligros y la Escuela de Atletismo Peligros- Polisalud. El Ayuntamiento de Peligros

Más detalles

DADES GENERALS. La Vuelta 2017 : Inici 19 d agost, a Nimes (França).

DADES GENERALS. La Vuelta 2017 : Inici 19 d agost, a Nimes (França). Etapes Andorra La Vuelta 2017 EN XIFRES DADES GENERALS La Vuelta 2017 : Inici 19 d agost, a Nimes (França). 21 i 22 d agost, etapes en territori andorrà: Dilluns 21 d agost, 3ª etapa : Prada de Conflent

Más detalles

REGLAMENT MOU-TE PER L ESCLEROSI MÚLTIPLE. 29 ABRIL 2018 Circuit Barcelona-Catalunya de Montmeló

REGLAMENT MOU-TE PER L ESCLEROSI MÚLTIPLE. 29 ABRIL 2018 Circuit Barcelona-Catalunya de Montmeló REGLAMENT MOU-TE PER L ESCLEROSI MÚLTIPLE 29 ABRIL 2018 Circuit Barcelona-Catalunya de Montmeló Article 1 Organitzador La Fundació Esclerosi Múltiple organitza, amb el suport tècnic del Club Atletisme

Más detalles

Borsa de treball Fundació Escola Cristiana de Catalunya

Borsa de treball Fundació Escola Cristiana de Catalunya Borsa de treball Fundació Escola Cristiana de Catalunya Tutorial per als candidats de la borsa als centres v.02 El nou aplicatiu de la borsa de treball té com a objectiu facilitar als titulars i directors

Más detalles

SOLICITUD DE CERTIFICADO DE HABITABILIDAD Y EMPADRONAMIENTO PARA LA REAGRUPACIÓN FAMILIAR DE EXTRANJEROS (URBA-08)

SOLICITUD DE CERTIFICADO DE HABITABILIDAD Y EMPADRONAMIENTO PARA LA REAGRUPACIÓN FAMILIAR DE EXTRANJEROS (URBA-08) SOLICITUD DE CERTIFICADO DE HABITABILIDAD Y EMPADRONAMIENTO PARA LA REAGRUPACIÓN FAMILIAR DE EXTRANJEROS (URBA-08) PROCEDIMIENTO Procedimiento por el cual el Ayuntamiento certifica las condiciones adecuadas

Más detalles

Centre Juvenil Salesià La Sala

Centre Juvenil Salesià La Sala FITXA D INSCRIPCIÓ El TRIQUI (2015-2016) FOTO Secció Petits (1r i 2n EP) 5 a 7 anys Mitjans (3r i 4t EP) 7 a 9 anys Grans (5è i 6è EP) 9 a 12 anys Documentació Inscripció Seg. Soc. Vacunes Foto Pagat Talla

Más detalles

Lliga Territorial de Patinatge Artístic

Lliga Territorial de Patinatge Artístic Lliga Territorial de Patinatge Artístic Categories convocades: PREBENJAMÍ, BENJAMÍ, ALEVÍ, INFANTIL, CADET I JUVENIL-JÚNIOR GRUPS XOUS, TRIOS I QUARTETS NORMATIVA GENERAL PATINATGE ARTÍSTIC 2017 2018 1.-

Más detalles

PETICIÓ DE REGISTRE COL LEGIAL DE SOCIETAT PROFESSIONAL

PETICIÓ DE REGISTRE COL LEGIAL DE SOCIETAT PROFESSIONAL PETICIÓ DE REGISTRE COL LEGIAL DE SOCIETAT PROFESSIONAL A LA DEMARCACIÓ DE... DEL COL.LEGI D ARQUITECTES DE CATALUNYA núm....,i DNI núm.... Com a membres de l entitat...amb CIF núm....,constituïda a...el...davant

Más detalles

BASES CONCURSO LOGOTIPO PARA EL CENTRO DE INFORMACIÓN JUVENIL DE RIBA-ROJA DE TÚRIA 2016

BASES CONCURSO LOGOTIPO PARA EL CENTRO DE INFORMACIÓN JUVENIL DE RIBA-ROJA DE TÚRIA 2016 BASES CONCURSO LOGOTIPO PARA EL CENTRO DE INFORMACIÓN JUVENIL DE RIBA-ROJA DE TÚRIA 2016 Dentro de la programación anual del Centro de Información Juvenil para el año 2016, y como objetivo de la Concejalía

Más detalles

COSTA BRAVA SUD 09/07/2016

COSTA BRAVA SUD 09/07/2016 VIES BRAVES NONSTOP En què consisteix un NONSTOP de Vies Braves? * És una jornada no competitiva on busquem nedar en enclavaments únics i oferir als participants l'experiència de gaudir dels millors trams

Más detalles

B DADES GENERALS / DATOS GENERALES

B DADES GENERALS / DATOS GENERALES (1/2) EXEMPLAR PER A LA DG DE PREVENCIÓ, EXTINCIÓ D'INCENDIS I EMERGÈNCIES / EJEMPLAR PARA LA DG DE PREVENCIÓN, EXTINCIÓN DE INCENDIOS Y EMERGENCIAS CIUDADANA A TIPUS DE SOL LICITUD / TIPO DE SOLICITUD

Más detalles

Col legi Oficial de Treball Social de Valencia

Col legi Oficial de Treball Social de Valencia Col legi Oficial de Treball Social de Valencia De: Col legi Oficial de Treball Social de Valencia Enviado el: viernes, 20 de julio de 2018 13:24 Para: lista-distribucion-valencia-338f4@cgtrabajosocial.org

Más detalles

ÍNDEX. I. Introducció pàg. 2 II. Sobre el concurs pàg. 3 III. Sobre els premis pàg. 4

ÍNDEX. I. Introducció pàg. 2 II. Sobre el concurs pàg. 3 III. Sobre els premis pàg. 4 ÍNDEX I. Introducció pàg. 2 II. Sobre el concurs pàg. 3 III. Sobre els premis pàg. 4 1 I. INTRODUCCIÓ La Màgia als Mercats és un concurs d Street Magic, on els mags professionals i amateurs podeu presentar

Más detalles

LLIGA PREFERENT DE BÀSQUET ACELL - SPECIAL OLYMPICS

LLIGA PREFERENT DE BÀSQUET ACELL - SPECIAL OLYMPICS LLIGA PREFERENT DE BÀSQUET ACELL - SPECIAL OLYMPICS Organitza: Amb el suport de: Amb la col laboració de: 1. Dates / Instal lacions / Horari: Es faran les 17 jornades, coincidint amb els caps de setmana

Más detalles

REGLAMENT MOU-TE PER L ESCLEROSI MÚLTIPLE. 27 GENER 2019 Circuit Barcelona-Catalunya de Montmeló

REGLAMENT MOU-TE PER L ESCLEROSI MÚLTIPLE. 27 GENER 2019 Circuit Barcelona-Catalunya de Montmeló REGLAMENT MOU-TE PER L ESCLEROSI MÚLTIPLE 27 GENER 2019 Circuit Barcelona-Catalunya de Montmeló Article 1 Organitzador La Fundació Esclerosi Múltiple organitza, amb el suport tècnic del Club Atletisme

Más detalles

4. El plazo de presentación de originales finalizará el 7 de mayo. No se admitirán los originales recibidos con posterioridad a esta fecha.

4. El plazo de presentación de originales finalizará el 7 de mayo. No se admitirán los originales recibidos con posterioridad a esta fecha. VIII CONCURSO DE MICROCUENTOS DE LEVANTE-EMV 1. El VIII Concurso de Microcuentos de Levante-EMV de El Camp de Morvedre pretende estimular la creación literaria entre los más pequeños. En esta séptima edición

Más detalles