La gastronomía es para los vecinos del

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "La gastronomía es para los vecinos del"

Transcripción

1 46 Barrio San José Las actividades gastronómicas son las más aclamadas por los vecinos La gastronomía es para los vecinos del barrio San José lo más importante de las Fiestas Patronales, así lo dice el presidente de la Asociación de Vecinos, Antonio Rodriguez. Además, señala que la sardinada, las paellas, las gachamigas y las actividades infantiles son las más aclamadas a pesar de la poca implicación de los vecinos en la programación. Desde la Asociación proponen que los vecinos hagan bocetos o acudan a la sede con ideas de lo que les gustaría hacer en las fiestas para tener una programación a medida de los vecinos. La crisis económica ha afectado a la programación, ya que este año no habrá ninguna actividad nueva debido a la reducción de las subvenciones del Ayuntamiento, lo que hizo que el año pasado tuvieran que prescindir del grupo de música que popularmente actuaba y se cambió por una Discomóvil. l La implicación y participación es cada día mas baja DIVENDRES 4 D OCTUBRE A partir de les 21 hores: Gatxamigues. DISSABTE 5 D OCTUBRE A partir de les 11 hores: Castells inflables. A partir de les 12 hores: Sardinada. A les 18 hores: Actuació de pallasso. A les 23 hores: Revetla popular. DIUMENGE 6 D OCTUBRE A les 14 hores: paelles.

2 A. VV. Miguel Hernández 47 Retorna el concurs de decoració de balcons i el ral li fotogràfic infantil El Barri Antic de Petrer no presenta cap novetat respecte a l any passat. El que han fet ha sigut refermar les activitats que van introduir, com el concurs de decoració de balcons i el ral li fotogràfic infantil, així com la revetla a la Plaça de Dalt que van tindre molt bona aceptació pels veïns. Cap destacar també, que les coques a la pala es l`activitat més acollida pels veïns. El president de l Associació, Constantino García, asegura que la disminució de pressupost de l Ajuntament al seu barri s ha notat menys, ja que no comptàven amb activitats que tingueren un cost alt, algunes d aquestes activitats es financen amb les aportacions dels veïns, com el dia de les coques a la pala i la revetla popular, on l associació aporta l aperitiu i les begudes, i els veïns aporten el dinar. Hem fet més amb menys. I convida a tots a disfrutar dels seus carrers i dels seus veïns. l Les coques a la pala es una de les activitats més acollides pels veïns DIVENDRES 4 D OCTUBRE Inici del concurs de decoració de balcons i façanes del barri. DISSABTE 5 D OCTUBRE A les 11 hores: Taller infantil de fotografies digitals del bar-ri, incloent un esmorzar per als participants. A partir de les 20 hores: sopar d entrepà i publicació dels premis del taller de fotografia digital. A continuació, revetla popular. DIUMENGE 6 D OCTUBRE A les 10 hores: Coques a la pala a la plaça de Dalt. A continuació es faran gatxamigues. A les 12 hores: Contacontes per al públic infantil. A partir de les 17 hores: Convivència en la seu de l associació amb jocs de taula i berena. DILLUNS 7 D OCTUBRE A partir de les 12 hores: paelles de convivència en la plaça de Dalt. Jocs populars i sobretaula amb café i jocs de taula. DIMARTS 8 D OCTUBRE A partir de les 17 hores: Convivència en la seu de l associació amb jocs de taula i berena. DIMECRES 9 D OCTUBRE A partir de les 17 hores: Convivència en la seu de l associació amb jocs de taula i berena. També s entregaran els premis del concurs de decoració del barri i finalització dels actes.

3 48

4 49

5 50 A. VV. Hipanoamérica y adyacentes Los más pequeños ofrecen una exhibición de patinaje, esgrima y energidanza La Asociación de Vecinos Hispanoamérica y adyacentes ha sabido adaptarse a las circunstancias y tener una programación amplia y variada para todos los públicos. Los niños tienen un papel fundamental y para ellos hay programadas una serie de actividades muy llamativas como la exhibición de patinaje, esgrima y energidanza, además de contar con hinchables, meriendas y juegos. Para los adultos, estas fiestas van a traer sorpresas junto con la discomóvil. Desde la Asociación se pretende que haya aún más convivencia entre los vecinos y que pasen el mayor tiempo posible en la sede. Para ello, se celebrarán allí dos de las tres comidas que hay, en las que se deberá pagar 3 ó 4 (dependiendo del día) por un plato de paella, bebida y pan, un precio simbólico para pasar el día en compañía de la vecindad. Una de las actividades más acogidas es la degustación de postres que se realiza el sábado por la tarde. Cada vecino realiza uno y se procede a la cata, el jurado elige a los ganadores, aunque todos los postres tienen premio. l El sábado y el domingo habrá música y muchas sorpresas DIVENDRES 4 D OCTUBRE A les 21 hores: Sopar d entrepà, café i engalanament de l associació. DISSABTE 5 D OCTUBRE A les 9 hores: Esmorzar popular amb gatxamigues i sangries. A les 11 hores: Concurs de secayó. A les 14.30: Dinar (ració de pollastre amb creïlles). A les hores: Sopar d entrepà amb discomòbil. A les 16 hores: Degustació de postres i café popular. A les 17 hores: Concurs de dòmino. A les 18 hores: Inflables i berena per a xiquets. A les 21.30: Sopar d entrepà amb discomòbil. DIUMENGE, 6 D OCTUBRE A les 10 hores, xocolatada popular. A les 11 hores: Jocs per a xiquets. A les 13 hores: Sangria popular. A les hores: Dinar (paelles). A les hores: Café popular. A les 17 hores: Jocs populars per a xiquets i concurs de parxís. A les 19 hores: Degustació de còctels. A les 21.30: Sopar d entrepà i festa de disfresses. DILLUNS, 7 D OCTUBRE A les 11 hores: Esmorzar de coques. A les 12 hores: Final de concursos (secayó, dòmino i parxís). A les hores: Sangries populars. A les hores: Menjar d entrepà. A les 16 hores: Café popular, entrega de premis i fi de festes.

6 Barrio de la Frontera 51 El barrio mantiene su programación salvo el Cross Popular La Asociación de vecinos de la Frontera este año no podrá contar con su Cross Popular Solidario debido a la situación económica actual. A pesar del apoyo de los patrocinadores esta tradicional carrera no se celebrará para que el nivel se siga manteniendo, así lo asegura el presidente de la Asociación, Juan Manuel Alfaro, quien admite que esta no es la primera vez que se prescinde de la carrera por los mismos motivos. Otra característica importante para las fiestas de este barrio, es que debido a la gran acogida del grupo de animación Entre Juglares este año volverán amenizar las noches. Este grupo, debido a su experiencia en el sector hotelero, hizo bailar a los niños, jóvenes y adultos, por lo que este año repetirán en el barrio. Debido a la situación económica, el presidente asegura que desde la Asociación tienen que hacer grandes sacrificios, y que estas fiestas son para convivir y reunirse con los vecinos para pasárselo bien alrededor de una paella, por ejemplo. La asociación no podrá suministrar los alimentos o los materiales necesarios para poder llevar a cabo las actividades del programa.l DIVENDRES 4 D OCTUBRE A les hores: Gatxamigues i música. Es donen els ingredients als socis. DISSABTE 5 D OCTUBRE A les 10 hores: Inici del campionat de parxís. A les 13 hores: Sardinada. Es dóna la sardina als socis. A les hores: Concurs de dibuix infantil. El concursant ha de traure les làmines i retoladors per a dibuixar. A les 18 hores: Campionat de parxís. A les 21 hores: Sopar d entrepà. A les 23 hores: Revetla amenitzada pel grup d animació Entrejuglares. DIUMENGE 6 D OCTUBRE A les 11 hores: Inflable amb McDonald s. A les 13 hores: Refrigeri A les 14 hores: Sangria i paelles. L elaboració i els ingredients de la paella van a càrrec del soci. La sangria, a càrrec de l associació. A les hores: Animació infantil Entrejuglares. A les 20 hores: Entrega de trofeus. El grupo de animación Entre Juglares vuelve a amenizar las fiestas

7 52

8 53

9 54 A. VV. Sax y adyacentes Vuelve la actividad más esperada de los vecinos: El baile de disfraces Sax y adyacentes ha puesto mucho empeño para recuperar sus fiestas, tanto que este año volverán a disfrutar de las fiestas durante dos fines de semana y el barrio tendrá diversas actividades para todos los públicos. Además, el Ayuntamiento y la concejalía de Fiestas ha realizado unas gestiones muy importantes para que la Asociación disponga de un local durante al menos 2 meses. El año pasado, debido a la reducción de las ayudas del Ayuntamiento decidieron hacer sus fiestas en torno a un solo día, lo que hizo que muchas actividades tuvieran que desaparecer, como el baile de disfraces. Actividad que se prepara con mucha antelación al ser la más tradicional y consolidada. En estas fiestas, la Asociación contará con la actuación del concierto festero y multitud de actividades para el disfrute de los más pequeños, sin olvidar las convivencias gastronómicas que disfrutan en la calle todos los vecinos. El presidente de la Asociación, Pedro Luis Rico, destaca que los vecinos se vuelcan en la preparación de las fiestas y que eso propicia un buen ambiente y muchas ganas de pasarlo bien. l La Asociación dispondrá de un local durante dos meses DIVENDRES 4 D OCTUBRE Muntatge de la carpa i zona de festes. A les hores: Concert de música a càrrec de l associació musical Verge del Remei de Petrer. DISSABTE 5 D OCTUBRE A les hores: Finalització de muntatge de la zona de festes. A les 22 hores: Sopar d entrepà. DIUMENGE 6 D OCTUBRE A les 10 hores: Esmorzar popular. A les 11 hores: Inflable facilitat per l Excm. Ajuntament de Petrer. A les 14 hores: Paelles. Posteriorment, jocs de taula, café, etc. A les 23 hores: Tradicional ball de disfresses. DILLUNS 7 D OCTUBRE A les 10 hores: Esmorzar popular. A les 11 hores: Diverses activitats per als xiquets. A les 14 hores: Dinar de gaspatxos. Posteriorment, jocs, etc. A les 21 hores: Sopar (caldos, llonganissa, etc.). DISSABTE 12 D OCTUBRE A les 10 hores: Esmorzar popular. A les 11 hores: Diverses activitats per als xiquets. A les 14 hores: Dinar. A les 21 hores: Sopar. DIUMENGE 13 D OCTUBRE Desmuntar i netejar la zona de festes.

10 A. VV. Distrito Salinetas 55 El concierto de la Unión Musical vuelve este año al barrio El año pasado la lluvia obligó a suspender el concierto que se iba a realizar por primera vez en la Asociación de Vecinos Distrito Salinetas, pero debido al esfuerzo del presidente de la Asociación, Pedro Villaplana, este año se repetirá el acontecimiento si el tiempo lo permite. La actividad que mayor acogida está teniendo desde hace unos años es el concurso de gachamigas, donde no sólo participan los vecinos sino que acude mucha gente de otras áreas a participar y a pasar el día de convivencia en el barrio. Además, lo más destacable del Distrito Salinetas son los premios, ya que además del trofeo se obsequia a los ganadores del concurso de gachamigas un jamón de bodega valorado en más de 50. l Los ganadores de los concursos serán obsequiados con un jamón de bodega DISSABTE 5 D OCTUBRE A les 9.30 hores: Esmorzar de xocolate amb xurros. Muntatge de l inflable per a xiquets. A les 10 hores: Començament dels jocs de parxís i dòmino. Als guanyadors se ls entregaran sengles trofeus. A les hores: Gran Concurs de Gatxamiga. Les inscripcions seran en la seu social (per problemes d espai queda limitat a un màxim de 25 participants). Els ingredients i la llenya seran facilitats per l associació. A les hores: Es tancarà el Concurs i el Jurat proclamarà els seus vencedors, que rebran els premis següents: el primer, trofeu i un cuixot de bodega; el segon, una medalla i dos botelles de vi de criança, i el tercer, una medalla i una botella de vi de criança. Durant tot el matí se servirà sangria debades. A les hores: Concert de música a càrrec de la Societat Unió Musical de Petrer.

11 56

12 57

13 58 A. VV. Pablo Picasso La asociación ha preparado una variada programación Cuentan con 45 colaboradores para financiar las actividades La Asociación de Vecinos Pablo Picasso ha sabido adaptarse a los tiempos y ha seguido el refrán popular de a mal tiempo buena cara para lograr unas fiestas llenas de actividades para el disfrute de todos los vecinos y paisanos. Para no dejar a un lado ninguna actividad han buscado la colaboración de los comercios de Petrer, logrando un total de 45, que con mucho esfuerzo han aportado su granito de arena. El secretario del colectivo vecinal, Alfonso González, aseguraba que han elaborado el programa con mucho esfuerzo y mucho cariño, y que éste está dedicado tanto al vecindario como a todo el mundo. Las fiestas para este barrio comienzan el último fin de semana de septiembre, celebrando el día del Socio, donde se ofrece un plato de paella gratuito a todos los socios y a sus parejas e hijos. Además, hay muchas actividades como juegos populares y para los más pequeños hinchables. Durante los días de fiesta, la calle será el lugar de reunión para los vecinos donde podrán disfrutar de multitud de campeonatos, la tradicional sardineta, también habrá un concurso de tortilla de patatas, fiestas de disfraces, un día dedicado a los más pequeños y actos litúrgicos como la tradicional misa en la calle Góngora en honor a la Patrona, la ofrenda floral y hasta un homenaje a dos de los socios más antiguos de la Asociación.l Dissabte 28 de setembre Dia del Soci A les 16 hores: Campionats del Sistema Lliga. A les 16 hores: Espectacular inflable. A les hores: Sopar d entrepà amb música. Diumenge 29 de setembre A les 14 hores: Dinar de convivència. A les 16 hores: Espectacular inflable. A les 16 hores: Campionats del Sistema Lliga. Divendres 4 d octubre A les 20 hores: Engalanament de la seu. Dissabte 5 d octubre A les 10 hores: Campionat de Pinyol Sistema Lliga. A les 14 hores: Dinar d entrepà. A les 16 hores: Campionat del Sistema Lliga. A les hores: Revetla popular, amb l actuació del Dúo Iguana. Diumenge 6 d octubre A les 9 hores: Concurs de gatxamigues. A les 16 hores: Campionat del Sistema Lliga. A les 16 hores: Cucanyes infantils. A les 18 hores: Ofrena a la Nostra Excelsa Patrona la Mare de Déu del Remei de Petrer. Es començarà des de la Seu. Vos esperem. Dilluns 7 d octubre A les 9 hores: Xocolatada. A les 13 hores: Sardinetada. A les 16 hores: Festa de disfresses. Dimarts 8 d octubre A les 16 hores: Cucanyes per a adults. A les 17 hores: Futbolí humà. A les hores: Sopar d entrepà. A les hores: Actuació de màgia. Dimecres 9 d octubre A les 12 hores: Missa de campanya en honor a la Nostra Excelsa Patrona la Mare de Déu del Remei de Petrer en el carrer Góngora. A les 16 hores: Concurs de truites de creïlles. A les 16 hores: Inflables. Dijous 10 d octubre A les 16 hores: Concurs de ping-pong per a xiquets. A les 16 hores: Concurs de dards electrònics per a xiquets. A les 18 hores: Berena per a xiquets. Divendres, 11 d octubre A les 16 hores: Concurs de ping-pong per a adults. A les 16 hores: Concurs de dards electrònics per a adults. A les 21.30: Bou mecànic i inflables Els Gladiadors. A les 22.30: Festorra Remember. Dissabte 12 d octubre A les 10 hores: Continuació del concurs de pinyol. A les 12 hores: Entrega d ingredients per al concurs de paelles a càrrec de l AV Pablo Picasso. A les 14 hores: Concurs de paelles. A les 20 hores: Tancament de tots els campionats i concursos. A les hores: Revetla discomòbil i visita de la DRAG QUEEN IMPERIO. Diumenge 13 d octubre A les 13 hores: Entrega de premis. Homenatge als socis. Vi d honor. Fi de festes patronals.

14 A. VV. Loma Badá 59 Los vecinos realizan una convivencia en honor a la Virgen del Remedio Como es tradición en la Loma Badá, el día 5 se llevará a cabo una jornada de convivencia en la que tendrán lugar diversos concursos gastronómicos como el de gachamigas, paellas con categoría infantil y adulta, además, habrá un castillo hinchable para los más pequeños y, por último, se hará la entrega de premios. La presidenta de esta asociación, Julia Busquier, alega que no se pueden programar muchas actividades ya que, al ser la única Asociación que no tiene una sede vecinal no tienen la financiación de las cuotas de los vecinos y, que además, las ayudas del Ayuntamiento se han reducido mucho en los últimos años. Todo esto no impide que sean una asociación solidaria, ya que durante el año llevan a cabo diferentes actividades como la venta de la lotería de Navidad, en la cual sacan pequeñas subvenciones que se emplean en una obra social. El año pasado se destinó el dinero al Centro de Acogida de Menores de Salinetas y a Cáritas interparroquial. l Con motivo de las fiestas patronales realizan obras sociales Dissabte 5 d octubre De 10 a 22 hores: Jornada de convivència en la pinada. D a hores: Inflables.

15 60

PROGRAMA DE FIESTAS. SÁBADO 30 de julio. DOMINGO 31 de julio. 10:00.- Almuerzo para todas las Peñas en la Plaza Constitución.

PROGRAMA DE FIESTAS. SÁBADO 30 de julio. DOMINGO 31 de julio. 10:00.- Almuerzo para todas las Peñas en la Plaza Constitución. PROGRAMA DE FIESTAS SÁBADO 30 de julio 10:00.- Almuerzo para todas las Peñas en la Plaza Constitución. 11:00 a 13:00- Juegos Infantiles en la Plaza Els Hostals organizado por la Asociación de Joves Cabanes.

Más detalles

programaciófestes2011

programaciófestes2011 del 3 al 12 d agost programaciófestes2011 8 i 9 d agost Torneig d estiu Frontenis 19:00h-22:00h (Frontó Municipal) Concurs de Truc 17:00 h (Bar COHOCA) Organitza Cohoca Benifaió i Consell Agrari dijous

Más detalles

Canals. Divendres 25 NOVEMBRE Dijous 8 DESEMBRE H H PROGRAMACIÓ FESTES

Canals. Divendres 25 NOVEMBRE Dijous 8 DESEMBRE H H PROGRAMACIÓ FESTES Canals PROGRAMACIÓ FESTES SANT ANTONI 2017 Divendres 25 NOVEMBRE 2016 Saló de Sessions de la Casa de la Vila. Ple extra ordi nari de nomenament dels Festers, Bandera, Cuiros, Festeres de Grà cia, i Corts

Más detalles

Itinerari de la Cavalcada

Itinerari de la Cavalcada Itinerari de la Cavalcada Itinerari de la processó PROGRAMACIÓ D ACTES 2016 Dissabte 18 de juny A les 22:00 h: Sopar de quintes al Parc Municipal Real i ball amb l orquestra PRIMERA PLANA. Apunteu-vos

Más detalles

PROGRAMA DE FESTEJOS 2016

PROGRAMA DE FESTEJOS 2016 PROGRAMA DE FESTEJOS 2016 13 DE FEBRER DISSABTE 16:00 SOLEMNE EXALTACIÒ INFANTIL DE LA NOSTRA FALLERA MAJOR INFANTIL NORA GALLEGO I TABERNER, ACOMPANYADA DE LA SEUA CORT D HONOR 18:00 SOLEMNE EXALTACIÒ

Más detalles

PROGRAMACIÓ DE FESTES 2017

PROGRAMACIÓ DE FESTES 2017 PROGRAMACIÓ DE FESTES 2017 Durant els dies 10-11 i 12 de juliol el I campionat de Futbol 7, al camp de futbol municipal La Foieta. Inscripcions a la Comissió de Festes 2017. DEL 22 AL 30 DE JULIOL -22:00h.

Más detalles

Festes de Sa Coma i Son Curt

Festes de Sa Coma i Son Curt Festes de Sa Coma i Son Curt Del 14 al 17 d agost de 2014 Dissabte Sábado 09 19.00H Triangular de futbol sala benjamí/aleví / Triangular de fútbol sala benjamín/alevín Salutacions del Batle Agost és un

Más detalles

A las 18.30 h Exhibición del toro de los jóvenes (se soltará al principio de la calle de Valencia)

A las 18.30 h Exhibición del toro de los jóvenes (se soltará al principio de la calle de Valencia) AGENDA SEMANAL 1-7 DE SEPTIEMBRE Jueves 1 CENTRO INTEGRAL DE MAYORES Inicio inscripción al curso de memoria hasta el día 23 de septiembre Viernes 2 A las 17.30 h Exhibición de vacas de la ganadería Juanjo

Más detalles

AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 MES DE JUNY

AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 MES DE JUNY AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 DIA HORA ACTIVITAT LLOC ORG. PREU 19/06 21.45 h FESTES DEL BARRI DEL PONT DEL DIABLE MES DE JUNY Festa del Pont del. Pregó i concert a càrrec de la de la

Más detalles

Tolleric S Estanyol Cala Pi, Vallgornera i Es Pas Bellavista Maioris. Festes d Estiu Juliol

Tolleric S Estanyol Cala Pi, Vallgornera i Es Pas Bellavista Maioris. Festes d Estiu Juliol Tolleric S Estanyol Cala Pi, Vallgornera i Es Pas Bellavista Maioris Festes d Estiu 2017 Juliol Festes d Estiu 2017 Juliol TOLLERIC Del 10 al 15 de juliol S ESTANYOL Del 20 al 29 de juliol CALA PI, VALLGORNERA

Más detalles

Agenda semanal del 28 de octubre al 4 de noviembre

Agenda semanal del 28 de octubre al 4 de noviembre Agenda semanal del 28 de octubre al 4 de noviembre Miércoles 28 De las 09.15 h a las 12.00 h De las 17.00 h a las 20.00 h Asesoría de orientación psicológica y familiar y orientación laboral Gratuito con

Más detalles

FESTES DE SA COMA I SON CURT

FESTES DE SA COMA I SON CURT FESTES DE SA COMA I SON CURT Del 8 al 15 d agost de 2012 Salutacions del Batle És un plaer pel meu dirigirme novament a tots es veïns i visitants des nostre municipi, però especialment a vosaltres, veïns

Más detalles

PROGRAMA DE FESTEJOS 2018

PROGRAMA DE FESTEJOS 2018 PROGRAMA DE FESTEJOS 2018 4 DE FEBRER DISSABTE 10:00 CAMPIONAT DE PARXÍS DE FEMENINES PATROCINAT PEL NOSTRE PRESIDENT CESAR RIVERO I MUÑOZ. 10 DE FEBRER DISSABTE 16:00 h - SOLEMNE EXALTACIÒ INFANTIL DE

Más detalles

PROGRAMA DE FESTEJOS 2017

PROGRAMA DE FESTEJOS 2017 PROGRAMA DE FESTEJOS 2017 11 DE FEBRER DISSABTE 16:00 SOLEMNE EXALTACIÒ INFANTIL DE LA NOSTRA FALLERA MAJOR INFANTIL NEREA MARTINEZ I CABANES, ACOMPANYADA DE LA SEUA CORT D HONOR I EL SEU PRESIDENT INFANTIL

Más detalles

PROGRAMACIÓ FESTES PATRONALS

PROGRAMACIÓ FESTES PATRONALS PROGRAMACIÓ FESTES PATRONALS PROGRAMACIÓN FIESTAS PATRONALES 7 DIVENDRES 24 VIERNES 24 Jornada aquàtica per a mascotes perrunes Organitza: GRA ( Grupo de rescate y adopción) (Horari: 11:00h a 14:00h, de

Más detalles

DIMECRES 27 D AGOST ENTRADA GRATUÏTA ALS POBLES D ALDOVER, XERTA I JESÚS L Ajuntament i la comissió de Festes no es fan responsables dels danys soferts a qualsevol persona dintre del recinte de la plaç

Más detalles

FIESTA MAYOR CAN CLARAMUNT 2016

FIESTA MAYOR CAN CLARAMUNT 2016 FIESTA MAYOR CAN CLARAMUNT 2016 DEL 1 AL 7 DE AGOSTO LOCAL SOCIAL CAN CLARAMUNT C/ NOGUERA S/N ENTRADA GRATUITA (Reserva de mesa y 4 sillas para socios a corriente de pago 2016) ASSOCIACÍO DE VEÏNS CAN

Más detalles

ABRIL I I M AIG G 2016 s a n t m i q u e l d e f l u v i à

ABRIL I I M AIG G 2016 s a n t m i q u e l d e f l u v i à ABRIL I MAIG 2016 sant miquel de fluvià abril DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE DIUMENGE 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 CALLISTA INTERCANVI HORT ECOLÒGIC 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Más detalles

a les 18:30 hrs als carrers Sant Miquel, Doctor Fleming, Llíria i Sant Antoni Abad

a les 18:30 hrs als carrers Sant Miquel, Doctor Fleming, Llíria i Sant Antoni Abad PROGRAMA FESTES PATRONALS 2017 dijous 24 d agost a les 20:30 hrs Plaça de l ajuntament Cercavila pels carrers del poble, pregó de festes i traca multicolor. divendres 25 d agost a les 18:30 hrs als carrers

Más detalles

FESTA MAJOR DE PACS , 6, 7 i 8 d agost

FESTA MAJOR DE PACS , 6, 7 i 8 d agost FESTA MAJOR DE PACS 2016 5, 6, 7 i 8 d agost FESTA MAJOR DE PACS 2016 2015 23 actes religiosos Divendres, 5 d agost REPIC GENERAL DE CAMPANES COM A PRELUDI DE LA FESTA Diumenge, 7 d agost a les 12 del

Más detalles

DIJOUS 25 DE FEBRER DIUMENGE 28 DE FEBRER DISSABTE 5 DE MARÇ DIUMENGE 6 DE MARÇ DILLUNS 7 DE MARÇ

DIJOUS 25 DE FEBRER DIUMENGE 28 DE FEBRER DISSABTE 5 DE MARÇ DIUMENGE 6 DE MARÇ DILLUNS 7 DE MARÇ DIJOUS 25 DE FEBRER EXPOSICIÓ DEL NINOT A les 19.30 hores Al Centre Municipal de Cultura la Mercé, amb l assistència de la reina fallera, reina fallera infantil, dames de la ciutat, corts d honor, falleres

Más detalles

la Canonja Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener

la Canonja Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener la Canonja 2015 Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener Salutació La portada d aquest programa que teniu a les mans reflecteix el que l any passat anunciàvem com a novetat: el bateig del ball de diables

Más detalles

VIERNES, 9 DE MAYO. Comienzan los cuatro días en los que más brilla NUESTRA PATRONA.

VIERNES, 9 DE MAYO. Comienzan los cuatro días en los que más brilla NUESTRA PATRONA. VIERNES, 9 DE MAYO Comienzan los cuatro días en los que más brilla NUESTRA PATRONA. Empezamos con la alegría del pueblo Los niños. A las 10:00 Vamos!! Todos los jovencitos a la plaza de los Toros a disfrutar

Más detalles

PROGRAMA FESTA MAJOR 2017

PROGRAMA FESTA MAJOR 2017 PROGRAMA FESTA MAJOR 2017 divendres 19 de maig 17:00 h. Els Nois de Espai Jove. Espectacle de màgia. Organitza: Espai Jove. Lloc: Plaça de la Sardana. 17:30 h. Tarda infantil amb ludoteca al carrer per

Más detalles

17 30 h. Campionat de futbito al poliesportiu municipal. Inscripció gratuïta cridant als telèfons i

17 30 h. Campionat de futbito al poliesportiu municipal. Inscripció gratuïta cridant als telèfons i 23 DE JUNY dissabte 17 30 h. Campionat de futbito al poliesportiu municipal. Inscripció gratuïta cridant als telèfons 964 331001 i 616230307. 28 DE JUNY dijous 19 00 h. Actuació del grup de danses de Cabanes

Más detalles

Alcalà de Xivert. Saluda. Carnestoltes Després de quasi tot un any i, amb molta il lusió, per fi ja ha arribat el nostre tan desitjat Carnaval.

Alcalà de Xivert. Saluda. Carnestoltes Després de quasi tot un any i, amb molta il lusió, per fi ja ha arribat el nostre tan desitjat Carnaval. Saluda de la Reina Carnestoltes 2017 Després de quasi tot un any i, amb molta il lusió, per fi ja ha arribat el nostre tan desitjat Carnaval. És un plaer per a mi i per a la meua fantàstica colla representar

Más detalles

Botigues al carrer a Gràcia. Dissabte 17 d octubre de 2015 ZONA GRASSOT ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS NOVA TRAVESSERA

Botigues al carrer a Gràcia. Dissabte 17 d octubre de 2015 ZONA GRASSOT ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS NOVA TRAVESSERA Botigues al carrer a Gràcia Dissabte 17 d octubre de 2015 ZONA GRASSOT ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS NOVA TRAVESSERA Travessera de Gràcia des d Escorial fins a Sardenya De 10h a 11h De 11h a 11:30h A les 11

Más detalles

EL RAVAL. Organitza: Hi col labora:

EL RAVAL. Organitza: Hi col labora: EL RAVAL FESTES DE BARRI Organitza: Hi col labora: SALUTACIÓ av DEL RAVAL DE SANTA COLOMA DE GRAMENET En medio del verano llegan nuestras fiestas de barrio, con un aire fresco! Unas fiestas en las que

Más detalles

festes 2018 Abril Programa de Diumenge, 22 Dissabte, 14 Dimarts, 24 Dia dels Majorals Divendres, 20 Dissabte, 21

festes 2018 Abril Programa de Diumenge, 22 Dissabte, 14 Dimarts, 24 Dia dels Majorals Divendres, 20 Dissabte, 21 Programa de festes 2018 Dissabte, 14 Abril 10.00 h Pregó de Festes pels carrer de la ciutat per anunciar el començament de les Festes en honor al Santíssim Crist de Sant Roc. Divendres, 20 19:45 h Engalanament

Más detalles

PROGRAMA FESTA MAJOR 2017 ESCALDES-ENGORDANY

PROGRAMA FESTA MAJOR 2017 ESCALDES-ENGORDANY PROGRAMA FESTA MAJOR 2017 ESCALDES-ENGORDANY DISSABTE 22 DE JULIOL 10h00 11h00 11h00 13h00 GRAN TRABUCADA pels carrers de la parròquia a càrrec dels TRABUCAIRES de la UPTEE. Repic de campanes i aviada

Más detalles

DEL 13 AL 16 DE SEPTIEMBRE EL GARBANZAL FIESTAS 2018

DEL 13 AL 16 DE SEPTIEMBRE EL GARBANZAL FIESTAS 2018 1 DEL 13 AL 16 DE SEPTIEMBRE EL GARBANZAL FIESTAS 2018 EL GARBANZAL FIESTAS 2018 DEL 13 AL 16 DE SEPTIEMBRE 2 SALUDA DEL ALCALDE Llega Septiembre y no podemos dejar de pensar en nuestras Fiestas de El

Más detalles

Agenda del 26 de julio al 2 de agosto de 2017

Agenda del 26 de julio al 2 de agosto de 2017 Agenda del 26 de julio al 2 de agosto de 2017 Miércoles 26 VEN A JUGAR A AJEDREZ A LA BIBLIOTECA! De las 11.30 h a las 12.30 h En la Biblioteca Infantil Clases de iniciación al ajedrez dirigidas a público

Más detalles

Dies 1, 2, 3 i 4 d agost

Dies 1, 2, 3 i 4 d agost Dies 1, 2, 3 i 4 d agost Em plau moltíssim saludar a tots els veïns del poble des d aquest programa de la Festa Major 2013 que teniu a les vostres mans; a pesar de la contenció pressupostària manté l esperit

Más detalles

A continuació, vals en honor de la regina i les dames a càrrec de la Unió Musical de Vilafranca. Plaça Peiró Escala

A continuació, vals en honor de la regina i les dames a càrrec de la Unió Musical de Vilafranca. Plaça Peiró Escala DIVENDRES 7 09:00 hores -. Muntatge de cadafals a la Plaça d En Blasc. Organitza: Associació de Cadafals. 13:00 hores -. Volteig general de campanes anunciant l inici de les festes patronals, en honor

Más detalles

Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES

Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES www.lloret.cat 16.00 h 12.00 h www.blanes.cat Dissabte 20 de Febrer www.tossademar.cat De 10 a 13 h i de 16 a 19 h 19.00 h De 10.30 a

Más detalles

Del 14 de juny al 15 de juliol. DIJOUS 14 de juny. DIVENDRES 15 de juny

Del 14 de juny al 15 de juliol. DIJOUS 14 de juny. DIVENDRES 15 de juny Del 14 de juny al 15 de juliol Al Redós de Sant Josep i Sant Pere (av. Josep i Pere Jacas, 15) Exposició Edificis i espais indians de Sant Pere de Ribes Horaris: d 11h a 13h i de 17h a 20h. Diumenges:

Más detalles

CONCESIÓN DE SUBVENCIONES PARA ASOCIACIONES DE VECINOS SIN ÁNIMO DE LUCRO AL AMPARO DE LA CONVOCATORIA DEL EXCMO. AYUNTAMIENTO DE GUADALAJARA.

CONCESIÓN DE SUBVENCIONES PARA ASOCIACIONES DE VECINOS SIN ÁNIMO DE LUCRO AL AMPARO DE LA CONVOCATORIA DEL EXCMO. AYUNTAMIENTO DE GUADALAJARA. AYUNTAMIENTO DE GUADALAJARA Concejalía de Participación Ciudadana CONCESIÓN DE SUBVENCIONES PARA ASOCIACIONES DE VECINOS SIN ÁNIMO DE LUCRO AL AMPARO DE LA CONVOCATORIA DEL EXCMO. AYUNTAMIENTO DE GUADALAJARA.

Más detalles

SALUDA REGIDOR DELEGAT DE FESTES

SALUDA REGIDOR DELEGAT DE FESTES SALUDA REGIDOR DELEGAT DE FESTES Com a regidor delegat de Festes de l'ajuntament d'oliva, és per a mi un plaer saludar-vos novament amb motiu de la celebració de les festes patronals de Sant Francesc,

Más detalles

FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA

FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA Dimecres 12 de desembre Taletime, Marilú s stories, a càrrec d Iris Leyers Divendres 14 de desembre Disco Jove amb Dj Toni Vidal de Selva FM - De 7 a 9 del vespre Teatre d improvisació

Más detalles

Pedro López Milán Alcalde de La Unión

Pedro López Milán Alcalde de La Unión SALUDA DEL ALCALDE Un año más, Roche se prepara para celebrar sus Fiestas Patronales en honor a la Virgen de Los Dolores y por primera vez me toca compartirlo como Alcalde con todos vosotros. Lo hago con

Más detalles

TARDOR DE LA GENT GRAN 2018 OLESA DE MONTSERRAT

TARDOR DE LA GENT GRAN 2018 OLESA DE MONTSERRAT TARDOR DE LA GENT GRAN 2018 OLESA DE MONTSERRAT DIA INTERNACIONAL DE LA GENT GRAN TALLERS - ACTIVITATS ESPORTIVES - BALL CONCURS DE POESIA- XERRADES - CINEFÒRUM CAMINADES - ESMORZAR DE GERMANOR ACTIVITATS

Más detalles

MARE NOSTRUM CUP Basketball

MARE NOSTRUM CUP Basketball MARE IX CIUTAT DE REUS 15.04.2019-17.04.2019 ÍNDEX ÍNDICE Gaudeix del bàsquet amb el teu equip, vine a participar a la 9ª edició del torneig internacional Mare Nostrum Cup Basketball. Disfruta del baloncesto

Más detalles

CURSOS/ACTIVIDADES ENERO Edad alumnos Taller Cuentacuentos y Miércoles 3 y jueves 4 de enero de De 6 a 12 11:00 a 12:00 h.

CURSOS/ACTIVIDADES ENERO Edad alumnos Taller Cuentacuentos y Miércoles 3 y jueves 4 de enero de De 6 a 12 11:00 a 12:00 h. CURSOS/ACTIVIDADES ENERO 2018 Curso Fechas Total días Total horas Nº alumnos Edad alumnos Taller Cuentacuentos y Miércoles 3 y jueves 4 de enero de 2 2 10 De 6 a 12 juegos 11:00 a 12:00 h. Taller manualidades

Más detalles

Junta Local Fallera Burriana

Junta Local Fallera Burriana PROGRAMA OFICIAL FESTES DE SANT JOSEP 2017 DIJOUS 23 DE FEBRER EXPOSICIÓ DEL NINOT A les 19.30 hores Al Centre Municipal de Cultura la Mercé, amb l assistència de la reina fallera, reina fallera infantil,

Más detalles

CARDONA AGENDA DE NADAL

CARDONA AGENDA DE NADAL CARDONA AGENDA DE NADAL 2 0 1 0 C a r d o n a P r o g r a m a d a c t e s d e N a d a l 2 0 1 0 P R O G R A M A D A C T E S D E N A D A L 2 0 1 0 - DISSABTE 11 DE DESEMBRE - Pastorets Infantils. Representació

Más detalles

BELLVITGE GORNAL. carrer de França, 90. Districte Vi

BELLVITGE GORNAL. carrer de França, 90. Districte Vi Districte Vi BELLVITGE GORNAL Fem gran BELLVITGE! ACTE DE PRESENTACIÓ Dissabte, 15 de setembre, de 12 a 14 h A la plaça de la font del passeig de Bellvitge NOU CASAL Ermita BELLVITGE carrer de França,

Más detalles

Al finalizar, se celebrará una cena en la plaza Castelar y gran Verbena posterior. Sábado, 25 de julio: San Jaime

Al finalizar, se celebrará una cena en la plaza Castelar y gran Verbena posterior. Sábado, 25 de julio: San Jaime 2 Programa de Actos Miércoles, 22 de julio 21:30 hs - Concierto en Honor a San Jaime Apóstol, ofrecido por la S.M La Nova, en la Plaza de San Jaime (frente a la Iglesia de San Jaime y Santa Ana). Viernes,

Más detalles

PROGRAMA DE FESTES DE SANT JAUME 2016

PROGRAMA DE FESTES DE SANT JAUME 2016 PROGRAMA DE FESTES DE SANT JAUME 2016 *Durant tots el dies de festa, l'edifici del Prado estarà obert de 13.00 a 16.00 hores i de 21.30 a 24.30 hores, aproximadament, per tal d'acollir aquelles persones

Más detalles

Agenda del 30 de Agosto al 5 de Septiembre de 2017

Agenda del 30 de Agosto al 5 de Septiembre de 2017 Agenda del 30 de Agosto al 5 de Septiembre de 2017 Miércoles 30 VEN A JUGAR A AJEDREZ A LA BIBLIOTECA! De las 11.30 h a las 12.30 h En la Biblioteca Infantil Clases de iniciación al ajedrez dirigidas a

Más detalles

Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES

Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES Dissabte 6 de Febrer www.lloret.cat 16.00 h 12.00 h www.blanes.cat Dissabte 20 de Febrer www.tossademar.cat Divendres 5 de Febrer De 10

Más detalles

rograma d Actes Desembre 2017 Gener 2018 Reis Mags d Ibi

rograma d Actes Desembre 2017 Gener 2018 Reis Mags d Ibi P d Actes rograma Desembre 2017 Gener 2018 Reis Mags d Ibi Millor fotografia individual tema Reyes Magos : Manuel Iváñez España. Dimarts, 2 de gener 18 00 hores. MUSICAL. El libro de la selva. Teatro Río.

Más detalles

Saluda de l'acalde. Només em cal demanar que tot el poble participe i gaudixca d'estes Festes L'Alcalde. Marcos García Tudela.

Saluda de l'acalde. Només em cal demanar que tot el poble participe i gaudixca d'estes Festes L'Alcalde. Marcos García Tudela. Saluda de l'acalde Enguany tinc per primera vegada la responsabilitat de dirigirme com a Alcalde a tot el poble en el més important esdeveniment que Alfauir realitza cap a tots els seus veïns, les seues

Más detalles

Santa Joana. Lleida, 15 de maig de Programa d activitats. Setmana de solidaritat

Santa Joana. Lleida, 15 de maig de Programa d activitats. Setmana de solidaritat Santa Joana Lleida, 15 de maig de 2014 Programa d activitats Setmana de solidaritat Introducció. El dia 15 de maig celebrem a la nostra escola, i també a les altres escoles Lestonnac de la resta del món,

Más detalles

Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017

Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017 Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017 Presentació La iniciativa Tarragona Ciutat de Castellsva començar el 2013 com una activitat cultural d interès turístic que

Más detalles

PROGRAMA FIESTAS PATRONALES Y POPULARES ALFAFAR 2011

PROGRAMA FIESTAS PATRONALES Y POPULARES ALFAFAR 2011 PROGRAMA FIESTAS PATRONALES Y POPULARES ALFAFAR 2011 VIERNES 26 DE AGOSTO 18:00 H.- SUELTA DE VAQUILLAS Y TORO EN PUNTA. EN EL DESCANSO DE LAS VAQUILLAS HABRÁ CARRETÓN PARA LOS MAS PEQUEÑOS 19:30 H.- PREGON

Más detalles

a Sant Lluís Programa d'actes ANY NOU 2011!! AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS

a Sant Lluís Programa d'actes ANY NOU 2011!! AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS BON NADAL I FELIÇ ANY NOU 2011!! AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS NADAL, CAP D'ANY I REIS 2010 2011 a Sant Lluís Programa d'actes Divendres dia 10 de desembre FESTA INFANTIL DE NADAL de l Escola infantil Amb molta

Más detalles

Fiestas Patronales El Pardo 2016:

Fiestas Patronales El Pardo 2016: Fiestas Patronales El Pardo 2016: ASOCIACIÓN VECINAL DE EL PARDO. Un año más se celebraran en septiembre las Fiestas patronales en honor a la Virgen del Rosario en El Pardo, comenzaran oficialmente en

Más detalles

Pozuelo del Rey. del 21 al 24. de Septiembre

Pozuelo del Rey. del 21 al 24. de Septiembre Pozuelo del Rey del 21 al 24 de Septiembre SALUDA DEL CONCEJAL DE FESTEJOS Llegó septiembre... Ya están aquí nuestras fiestas, es mi tercer año como Concejal de festejos y quiero agradecer de todo corazón

Más detalles

Dia Mundial de la Salut Mental

Dia Mundial de la Salut Mental Dia Mundial de la Salut Mental Terres de l Ebre Setmana del 4 10 d octubre 2010 Trencant mites I setmana lúdico-informativa de la salut mental a les Terres de l Ebre amb l objectiu de SENSIBILITZAR, INFORMAR

Más detalles

20 15 h. Pregó de festes a l Esglèsia, a càrrec d En Juan Andrés Burguera Hernández.

20 15 h. Pregó de festes a l Esglèsia, a càrrec d En Juan Andrés Burguera Hernández. DISSABTE, 16 19 00 h. Cercavila acompanyats de la Banda de la Societat Liricomusical de Benissa, Colla de Xirimiters Pere Bigot i Banda del Poble Nou de Benitatxell. 20 15 h. Pregó de festes a l Esglèsia,

Más detalles

CURSOS/ACTIVIDADES PROGRAMACIÓN VERANO 2017 (JULIO, AGOSTO Y SEPTIEMBRE)

CURSOS/ACTIVIDADES PROGRAMACIÓN VERANO 2017 (JULIO, AGOSTO Y SEPTIEMBRE) CURSOS/ACTIVIDADES PROGRAMACIÓN VERANO 2017 (JULIO, AGOSTO Y SEPTIEMBRE) Curso Fechas Total días Total horas Nº alumnos Edad alumnos Taller de confección de Días 5, 6, 12 y 13 de Julio de 17:00 a 4 4 10

Más detalles

EXCMO. AYUNTAMIENTO DE JIMENA

EXCMO. AYUNTAMIENTO DE JIMENA EXCMO. AYUNTAMIENTO DE JIMENA ESCUELA DE VERANO En julio y agosto. Para niños y niñas de 4 a 13 años. De lunes a viernes, de 9:00 a 13:00 h. Lugar: Bajos del Mercado. Actividades acuáticas, deportivas,

Más detalles

22 Viernes. 23 Dissabte. 22 Divendres. 23 Sabado. El pregón. El pregó. El Santísimo. El santíssim. de agosto. d agost. de agosto.

22 Viernes. 23 Dissabte. 22 Divendres. 23 Sabado. El pregón. El pregó. El Santísimo. El santíssim. de agosto. d agost. de agosto. 22 Divendres 22 Viernes 23 Dissabte 23 Sabado El pregó El pregón El santíssim El Santísimo 11:30 h. A la Plaça Major: Castells unflables per als més menuts, amb repartiment d orxata. Col labora l Associació

Más detalles

8:00 H. INICIO DE LA PLANTA DE ADORNOS EN LAS CALLES.

8:00 H. INICIO DE LA PLANTA DE ADORNOS EN LAS CALLES. MIERCOLES DIA 7: 8:00 H. INICIO DE LA PLANTA DE ADORNOS EN LAS CALLES. 11:00 H. REPARTO DEL PANQUEMAO, COMO AGRADECIMIENTO A TODAS AQUELLAS INSTITUCIONES Y COMERCIOS COLABORADORES DE NUESTRAS FIESTAS,

Más detalles

FESTES PATRONALS D E X I R I V E L L A

FESTES PATRONALS D E X I R I V E L L A FESTES PATRONALS D E X I R I V E L L A Ja estan ací les festes de L ambient festiu, lúdic i d harmonia tornarà a omplir els carrers del nostre municipi, on tots els veïns esten convocats per a eixir al

Más detalles

benissa 2016 festes d estiu 1

benissa 2016 festes d estiu 1 benissa 2016 festes d estiu MAIG Corpus del Convent 27, 28 i 29 juny Pla dels Molins Carrer Sant Sebastià Nit de Sant Joan Sopar Germanor Moros-Cristians 4 i 5 18 23 25 CALENDARI FESTES ESTIU dosmil16

Más detalles

En la Plaza de España, Desfile de Carrozas y Pregón de Fiestas

En la Plaza de España, Desfile de Carrozas y Pregón de Fiestas MARTES 28 12:00 Volteo de campanas y disparo de cohetes que anuncian el comienzo de las Fiestas 2015! A continuación, Chiquiencierro y Fiesta de la Espuma en la Plaza de España 20:00 En la Plaza de España,

Más detalles

A las 12.00h. INAUGURACIÓN por parte de las autoridades de la 15ª FIRA D OFICIS, COSTUMS, TRADICIONS I PRODCTES ARTESANLS LA TROBÀ D ORPESA.

A las 12.00h. INAUGURACIÓN por parte de las autoridades de la 15ª FIRA D OFICIS, COSTUMS, TRADICIONS I PRODCTES ARTESANLS LA TROBÀ D ORPESA. Apreciad@s vecin@s y amig@s La Trobà ya está aquí, llevamos XV años llenando las calles de Música, Actuaciones, Pasacalles, Os invitamos a participar y a disfrutar de la Artesanía, Talleres, Folklore y

Más detalles

programa d'activitats de les festes de Nadal 201 7/1 8 - Roda de Ter

programa d'activitats de les festes de Nadal 201 7/1 8 - Roda de Ter programa d'activitats de les festes de Nadal 201 7/1 8 - Roda de Ter 8ª Fira de Pont a Pont una mostra on hi podeu mirar, adquirir i participar de les propostes d'artesans i firaires i de les activitats

Más detalles

19.00 h Plaça Major Inici Rua jurat, del DISFRESSA CARRERS, a càrrec de CarnaSEB i l Ajuntament.

19.00 h Plaça Major Inici Rua jurat, del DISFRESSA CARRERS, a càrrec de CarnaSEB i l Ajuntament. Dimecres, 29 d agost 19.00 h Plaça Major Inici Rua jurat, del DISFRESSA CARRERS, a càrrec de CarnaSEB i l Ajuntament. Dijous, 30 d agost 21.00 h Gimnàs de l escola SEVER LED RAPOS (Sopar del Revés) + KARAOKE

Más detalles

CURS GRAU DE TURISME CALENDARI ACADÈMIC

CURS GRAU DE TURISME CALENDARI ACADÈMIC CALENDARI ACADÈMIC 1. PERÍODES HÀBILS... 2 2. PERÍODES LECTIUS... 2 PRIMER CURS... 2 SEGON I TERCER CURS... 3 QUART CURS... 4 3. TANCAMENT ACTES PERÍODES DE PRÀCTIQUES... 4 4. PERÍODE D AVALUACIÓ I D ACTIVITATS

Más detalles

CURSOS/ACTIVIDADES PROGRAMACIÓN OTOÑO 2017 (OCTUBRE, NOVIEMBRE Y DICIEMBRE)

CURSOS/ACTIVIDADES PROGRAMACIÓN OTOÑO 2017 (OCTUBRE, NOVIEMBRE Y DICIEMBRE) CURSOS/ACTIVIDADES PROGRAMACIÓN OTOÑO 2017 (OCTUBRE, NOVIEMBRE Y DICIEMBRE) Curso Fechas Total días Total horas Nº alumnos Edad alumnos Inglés: Speaking-listening Los días 3, 4 y 5 de Octubre de 17:30

Más detalles

CARNAVAL CARDONA DIJOUS 16 DE FEBRER, Dijous Llarder

CARNAVAL CARDONA DIJOUS 16 DE FEBRER, Dijous Llarder CARNAVAL CARDONA 2012 CARNAVAL 2012CARDONA DIJOUS 16 DE FEBRER, Dijous Llarder A les 18:30h. Cercavila amb el Jaume i el Jaume petit. Animació musical amb la Banda de Música de Cardona. A continuació,

Más detalles

Programa d'actes de festes de moros i cristians 2018

Programa d'actes de festes de moros i cristians 2018 Programa d'actes de festes de moros i cristians 2018 Divendres 12 d octubre 19:00 20:30 Entrades per tot el poble fins a l ajuntament Pregó de les festes de Moros i Cristians i audiovisual commemoratiu

Más detalles

PROGRAMA DE FESTEJOS

PROGRAMA DE FESTEJOS SÁBADO 18 AGOSTO 23:00 h. HEROES OF ROL, sobrevive toda la noche. Evento zombie. SÁBADO 25 AGOSTO 22:30 h. SUMERGIDOS EN EL ROCK. 23:30 h. BITTERSWEET. LUNES 27 DE AGOSTO 22:30 h. Actuación de bailes Asociación

Más detalles

Fiestas del Barrio de la Viña, Lorca, del 22 al 28 de junio de Barrio de la Viña FIESTAS DE SAN JUAN 2009

Fiestas del Barrio de la Viña, Lorca, del 22 al 28 de junio de Barrio de la Viña FIESTAS DE SAN JUAN 2009 Barrio de la Viña FIESTAS DE SAN JUAN 2009 Programa de Fiestas 09 Y VII JORNADAS CULTURALES BARRIO DE LA VIÑA, del 22 al 24 de junio 2009 Lorca, del 22 al 28 de junio de 2009 Organiza: Asociación de Vecinos

Más detalles

En la Plaza de España, Desfile de Carrozas, Charanga y Pregón de Fiestas. Pasacalles con la Charanga y toro de fuego infantil y adulto en el Altero

En la Plaza de España, Desfile de Carrozas, Charanga y Pregón de Fiestas. Pasacalles con la Charanga y toro de fuego infantil y adulto en el Altero PROGRAMA DE ACTOS Día 28, jueves 12:00 Volteo de campanas y disparo del cohete anunciador de las fiestas patronales en Honor a, desde el balcón de la Casa Consistorial, con el acompañamiento de cabezudos.

Más detalles

FIESTAS DE SAN SALVADOR DEL 3 AL 6 DE AGOSTO DE Saludo de la Comisión de Fiestas

FIESTAS DE SAN SALVADOR DEL 3 AL 6 DE AGOSTO DE Saludo de la Comisión de Fiestas FIESTAS DE SAN SALVADOR DEL 3 AL 6 DE AGOSTO DE 2007 Saludo de la Comisión de Fiestas Este ha sido un año de elecciones en casi todos los sectores de nuestra localidad, a pesar de ello la programación

Más detalles

PROPOSTA ADDENDA CALENDARI GENERAL PER A L ANY 2009

PROPOSTA ADDENDA CALENDARI GENERAL PER A L ANY 2009 PROPOSTA ADDENDA CALENDARI GENERAL PER A L ANY 2009 FALLES Es declaren festius a la UVEG els dies 7 i 8 de març. És festiu el dia 9 de març (Sant Josep). El dia 6 de març, el personal que treballe en torn

Más detalles

20:00 Al camp de futbol, V Memorial de Pere Ciscar.

20:00 Al camp de futbol, V Memorial de Pere Ciscar. Festes del Poble 2016 13 Dimarts 20:00 Al camp de futbol, V Memorial de Pere Ciscar. 15 Dijous 20:00 VIII Marxa Saludable des de la piscina, amb un circuit de 5 km. Al finalitzar, es servirà fruïta per

Más detalles

Del Del 27 al 30 de Agosto de 2015

Del Del 27 al 30 de Agosto de 2015 Del Del 27 al 30 de Agosto de 2015 7 al 17 de Agosto de 2015 Saluda Una vez más se acercan esos días que tan deseosamente espera a lo largo de todo el año cualquier cervilleguense que se precie como tal

Más detalles

Agenda activitats. Queralbs. Setcases. Inici: 00:00. 5è FESTIVAL GOLLUT Organitzador: Ajuntament de Queralbs. Inici: 00:00

Agenda activitats. Queralbs. Setcases. Inici: 00:00. 5è FESTIVAL GOLLUT Organitzador: Ajuntament de Queralbs. Inici: 00:00 Agenda activitats Queralbs dissabte, 22 de setembre del 2018 5è FESTIVAL GOLLUT Organitzador: Ajuntament de Queralbs Setcases XXVI FIRA DEL BOLET I JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL BOLET divendres, 28 de setembre

Más detalles

FESTES DE MOROS I CRISTIANS EN HONOR A LA MARE DE DÉU DE LORETO Declarades d Interés Turístic Provincial Mutxamel, del 7 al 12 de setembre de 2018

FESTES DE MOROS I CRISTIANS EN HONOR A LA MARE DE DÉU DE LORETO Declarades d Interés Turístic Provincial Mutxamel, del 7 al 12 de setembre de 2018 VALENCIÀ FESTES DE MOROS I CRISTIANS EN HONOR A LA MARE DE DÉU DE LORETO Declarades d Interés Turístic Provincial Mutxamel, del 7 al 12 de setembre de 2018 DIA 7, DIVENDRES A les 23,45 hores: Salve a la

Más detalles

Hontanares de Eresma / Fiestas 2018

Hontanares de Eresma / Fiestas 2018 1 Rey y Damas 2018 Ayoze Martín García Nuria Rotoronaia Andrea Jadraque Sastre -Rey- -Dama- -Dama- Saluda de la Alcaldesa Estimados vecinos: Otro año más nos volvemos a encontrar en estas fechas tan señaladas

Más detalles

S a. Ajuntament de Sant Lluís. Regidoria de Festes

S a. Ajuntament de Sant Lluís. Regidoria de Festes Progr ant S a ama ama Joan Sant de 200 6 Lluís Ajuntament de Sant Lluís Regidoria de Festes Patrocinadors: Edita: Ajuntament de Sant Lluís Imprimeix: Editorial Menorca, SA - T. 971 35 16 00 DL: ME-227/2006

Más detalles

CARDONA AGENDA DE NADAL

CARDONA AGENDA DE NADAL CARDONA AGENDA DE NADAL 2009 programa d activitats Divendres 11 de desembre Audició de violí i piano d alumnes de l escola Municipal de Música, Musicant Hora: a les 7 i a les 8 de la tarda. Lloc. sala

Más detalles

XI SEMANA CULTURAL Y FIESTAS PATRONALES DE NUESTRA SEÑORA DE LA ASUNCIÓN Y SAN ROQUE

XI SEMANA CULTURAL Y FIESTAS PATRONALES DE NUESTRA SEÑORA DE LA ASUNCIÓN Y SAN ROQUE XI SEMANA CULTURAL Y FIESTAS PATRONALES DE NUESTRA SEÑORA DE LA ASUNCIÓN Y SAN ROQUE PEDROSA DE DUERO 2010 1 XI SEMANA CULTURAL PEDROSA DE DUERO 2010 SALUDO Este año nuestra semana cultural cumple más

Más detalles

VENTA DE CAMISETAS y TICKETS de la comida popular en el Salón del Ayuntamiento.

VENTA DE CAMISETAS y TICKETS de la comida popular en el Salón del Ayuntamiento. VIERNES 17 DE JULIO VENTA DE CAMISETAS y TICKETS de la comida popular en el Salón del Ayuntamiento. 19:30 PREGÓN de fiestas a cargo de Juan Pedro. Seguidamente, tiro de cohetes señalando el inicio de las

Más detalles

PROGRAMA DE FIESTAS RAVAL ROIG 2016

PROGRAMA DE FIESTAS RAVAL ROIG 2016 SABADO DIA 3: PROGRAMA DE FIESTAS RAVAL ROIG 2016 DEL 3 AL 10 DE SEPTIEMBRE 11:00 H. REPARTO DEL LLIBRET POR EL BARRIO, ACOMPAÑADO POR LA COLLA DE DOLÇAINA I TABAL, EL COCO. DOMINGO DIA 4: XII CICLE CULTURAL

Más detalles

I edició Trobades de futbol El Collell

I edició Trobades de futbol El Collell JUNY 2018 CASA DE COLÒNIES VINS EL COLLELL INFANTILS ( BANYOLES ALEVÍ-INFANTIL ) FEMENÍ BENJAMIN Torneig El Collell www.torneigcollell.com I edició Trobades de futbol El Collell DOSSIER INFORMATIU ORGANITZA

Más detalles

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí Dijous 17 de desembre CONCERT DE NADAL HORA: 7 de la tarda. LLOC: Teatre Municipal Pla Educatiu d Entorn. Projecte Arrela t (PEE) Entrada gratuïta (amb invitació numerada). Cal recollir les invitacions

Más detalles

OTRAS FIESTAS PARA FINALIZAR EL AÑO:

OTRAS FIESTAS PARA FINALIZAR EL AÑO: Medina de Rioseco es pródiga a lo largo del año en acontecimientos y celebraciones d e todo tipo, la mayoría con una larga tradición y una gran singularidad. Destacan la Semana Santa, una de las mejores

Más detalles

12:00 Volteo de campanas y disparo del cohete anunciador de las fiestas patronales en Honor a Santa Beatriz 2018, desde el balcón de la Casa del

12:00 Volteo de campanas y disparo del cohete anunciador de las fiestas patronales en Honor a Santa Beatriz 2018, desde el balcón de la Casa del PROGRAMA DE ACTOS Día 28, SÁBADO 12:00 Volteo de campanas y disparo del cohete anunciador de las fiestas patronales en Honor a Santa Beatriz 2018, desde el balcón de la Casa del Parque. A continuación,

Más detalles

EE.SS. RAIGADA ESTE S.L.U.

EE.SS. RAIGADA ESTE S.L.U. rcado Tienda Supermercado Tienda Supermercado omicilio Gasóleos a Domicilio Gasóleos a Domicilio rcado Tienda Supermercado Tienda Supermercado omicilio Gasóleos a Domicilio Gasóleos a Domicilio rcado Tienda

Más detalles

Del jueves 6 al sábado 8 de septiembre

Del jueves 6 al sábado 8 de septiembre Del jueves 6 al sábado 8 de septiembre Jueves 6: Primer día de Feria. 13:00h Chupinazo. Programación Paseo por las calles de Maro con la Charanga Brass Town anunciando la Feria de Maravillas 2018. Concurso

Más detalles

AGENDA DE EVENTOS. Eventos/ Citas

AGENDA DE EVENTOS. Eventos/ Citas Eventos/ Citas AGENDA DE EVENTOS De Lunes, 14 Septiembre, 2015 hasta Jueves, 8 Octubre, 2015 I Concurso de escaparates y decoración interior Fiestas Patronales 2015 Comercios de Pilar de la Horadada Inscripciones:

Más detalles

Agenda. Piscina d estiu. Exposició: "Anem a fer un volt?" Festa Major de Can Santeugini. Festa Major de Can Santeugini. Festa Major de Can Campanyà

Agenda. Piscina d estiu. Exposició: Anem a fer un volt? Festa Major de Can Santeugini. Festa Major de Can Santeugini. Festa Major de Can Campanyà Agenda Piscina d estiu Del 8 de juny a l'11 de setembre Del 8 de juny al 11 de setembre de 2018 (De 10.00 h a 20.00 h) Durant el cap de setmana, a la sala d'exposicions d'els Costals Del 25 al 26 d'agost

Más detalles

Saluda. En mi memoria perduran muchos recuerdos de años pasados de estas. Queridos vecinos y visitantes del pueblo de Peñaranda de Duero

Saluda. En mi memoria perduran muchos recuerdos de años pasados de estas. Queridos vecinos y visitantes del pueblo de Peñaranda de Duero PEÑARANDA DE DUERO Saluda Queridos vecinos y visitantes del pueblo de Peñaranda de Duero En mi memoria perduran muchos recuerdos de años pasados de estas fiestas, hace 50 años, exactamente en el mes de

Más detalles

Festa Popular de Cirera Programa d activitats Del 29 d Agost al 6 de setembre de 2015

Festa Popular de Cirera Programa d activitats Del 29 d Agost al 6 de setembre de 2015 Festa Popular de Cirera Programa d activitats Del 29 d Agost al 6 de setembre de 2015 Dissabte 29 d Agost A les 09:00: IV TORNEIG 12 HORES DE FUTBOL-7 DE VETERANS, al Camp Municipal de Futbol A7 Francisco

Más detalles