ELS COLORS DE GAU DÍ I PICASSO

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "ELS COLORS DE GAU DÍ I PICASSO"

Transcripción

1 CASAL SETEMBRE : ELS COLORS DE GAU DÍ I PICASSO Del 31 d agost al 10 de setembre/15

2 ÍNDEX 1. El projecte del CASAL: EL COLORS DE GAUDÍ I `PICASSO AUTORITZACIONS: PROGRAMACIONS: EQUIP HUMÀ: PROPOSTA ECONÒMICA: FULL INSCRIPCIÓ: INFORMACIÓ INSCRIPCIÓ I PAGAMENT: CAL PORTAR AL CASAL... 13

3 1. El projecte del CASAL: EL COLORS DE GAUDÍ I DE `PICASSO Continuem amb la temàtica dels colors, que ja vàrem començar la setembre de 2014, i que va tenir un gran èxit entre els participants. Ara entrem amb els clors al mon d eles arts, i comencem aquesta roda d artistes amb dos dels grans representants del mon dels colors en les seves obres: GAUDÍ I PICASSO. Amb aquest dos artistes iniciem un seguit d activitats combinant els colors i les seva percepció amb l esport, el joc, les manualitats si fins i tot com a novetat LA CUINA!! FAREM CUINA SENSE FOC, PERÒ AMB MOLT DE COLOR. Treballarem per activitats i grans jocs. Per això farem una programació global, tenint en compte les necessitats del grup. En aquesta programació hi haurà cada dia: 1. Jocs de coneixença. 2. Racó del conte. Quan la LOLA torna de vacances es rencontre amb els seus amics i els explicarà a qui ha conegut; està encantada i en MANEL, el seu germà ha viscut unes aventures impressionants amb dos artistes : GAUDÍ PICASSO 3 3. Dinàmiques de grup: balls, cançons, racons de jocs. 4. Racó de l artista: petits taller son les nens podran expressar a traves de diferents estris i la seva imaginació el mon dels colors. 5. Jocs d aigua (si el temps ho permet). 6. Sortides als voltants de l escola, caminant. ( donarem autorització). 7. Racó del científic: experimentarem amb els colors 8. Racó lúdic: un espai diari on el joc serà el protagonista: jocs tradicionals, jocs rítmics, jocs motrius, jocs d equilibri. PLACES LIMITADES: PRIORITAT NENS ESCOLA ÀNGEL GUIMERÀ.

4 - Hi haurà un grup d educació infantil (P-3/P-4/P-5) AMB ELS SEUS monitors titulats, segons ràtio 1/10. Hi haurà un grup d educació primària (1r a 6è) AMB els seus monitors titulats, segons ràtio 1/10. El casal tindrà un responsable que farà horari complert Casal més serveis addicionals(acollida i Ludo), Trini amb un mòbil de contacte El CASAL COMPTARÀ amb monitors de reforç en les àrees esportives i NEE. Aquells nens que hagin de marxar sols, hauran de portar l autorització pertinent i donar al coordinador del Casal. Aquells nens que siguin recollits per persones distintes a la seva mare/pare/tutor legal hauran de portar l autorització pertinent. 4

5 2. AUTORITZACIONS: SIGNADES i omplertes abans inici casal o primer dia en un sobre amb dades personals nen i un mòbil contacte! AUTORITZACIÓ PER PODER FER EL CASAL: 5 En/Na amb DNI Autoritzo al meu fill/a a participar al Casal al setembre 2015 que organitza l empresa El món extraescolar.com registrat amb DNI Z des del 31 agost fins al 10 de setembre. Faig extensible aquesta autorització a qualsevol decisió medicoquirúrgica d urgència que s hagi de prendre sempre sota la responsabilitat del facultatiu pertinent. PROTECCIÓ DADES: D acord amb la llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, l informem que les dades facilitades en aquest formulari seran incorporades a un fitxer creat sota la responsabilitat de El món extraescolar.com amb la finalitat de gestionar les inscripcions i el desenvolupament de les activitats del Casal setembre 2015, dur a terme la gestió comptable, administrativa i de facturació i enviar-li informació sobre les activitats i serveis extraescolars. Si no desitja rebre informació sobre les nostres activitats i serveis marqui aquesta casella En tot cas pot exercir els drets d accés, rectificació, cancel lació i oposició, dirigint-se per escrit a: el món extraescolar.com Rda Sta Eulalia 36 baixos 1ª, 08780, Pallejà(Barcelona) AUTORITZACIÓ IMATGES (FER FOTOGRAFIES): El món extraescolar.com vol difondre les seves activitats entre els seus usuaris, i per aquest motiu volem fer fotos del Casal, per fer el nostre mural fotogràfic, posar-les a la nostra web i poder posar-les a la memòria del Casal. Per això, sol licitem el seu consentiment per poder difondre la imatge del seu fill/a amb aquesta finalitat....amb DNI...AUTORIZA l obtenció i difusió de la imatge del seu fill/a d acord amb les finalitats del CASAL SETEMBRE 2015.

6 FITXA RECOLLIDA DEL CASAL DE SETEMBRE 2015 ESCOLA ÀNGEL GUIMERÀ (PALLEJÀ) Cognoms: Nom: 6 Persones autoritzades a recollir al meu fill/a del Casal Setembre D.N.I. D.N.I. D.N.I. D.N.I. AUTORITZACIÓ DELS PARES O TUTORS: En /NA: Amb D.N.I. Autoritza a les persones abans citades a recollir al meu fill/a del CASAL SETEMBRE ELS COLORS DE GAUDÍ I PICASSO a l escola Àngel Guimerà de Pallejà. AUTORITZACIÓ PER SORTIR SENSE ACOMPANYANT: En /NA : Amb D.N.I. Autoritzo al meu fill/a a sortir sol/sense acompanyant del CASAL SETEMBRE 2015 que es realitza a l escola Àngel Guimerà de Pallejà.

7 ADMINISTRACIÓ DE MEDICAMENTS AL CASAL Segons el Departament d Educació, els criteris per administrar medicació són els següents: 7 Cal que el pare, mare o tutor legal del nen/a aporti: 1.- Una recepta o informe del metge o metgessa on hi consti el nom de l alumne, la pauta/dosi i el nom del medicament que s ha de prendre. 2.- Un escrit on es demani i s autoritzi al personal del casal, que administri al fill o filla la medicació prescrita, sempre que sigui imprescindible la seva administració en horari del desenvolupament de l activitat. (Aquest escrit és el que s adjunta a sota). NO PODREM ADMINISTRAR CAP MEDICAMENT ALS MENORS SENSE ELS DOS DOCUMENTS ESMENTATS. AUTORITZACIÓ D ADMINISTRACIÓ DE MEDICAMENTS En/Na.. amb DNI i com a pare/mare/tutor/a del nen/a DEMANO i AUTORITZO a la persona responsable del nen/a que administri la medicació necessària indicada pel metge mitjançant recepta i EM FAIG RESPONSABLE com a pare/mare/tutor/a legal de l alumne/a en cas de produir-se efectes secundaris de qualsevol mena per causa de l esmentada medicació. SIGNAT... a... de... de 20.

8 3. PROGRAMACIONS: 1a SETMANA DEL 31 D AGOST AL 4 DE SETEMBRE : ELS COLORS DE GAUDÍ 8 Proposta setmanal DILLUNS 31 DIMARTS 1 DIMECRES 2 DIJOUS 3 DIVENDRES 4 7: ACOLLIDA Presentació dels personatges MANEL I LA LOLA Descobreixen a GAUDÍ i la seva la pintura. Fem Mandales MURAL DE GAUDI : Diferents obres a traves de les nostres mans Taller de cuina. Trencadís de melmelades Taller de manualitats. Construcció d un Collage DIARI DEL CASAL MURAL EXPOSAT ESMORZAR Estructura Mini. Mini tennis Jocs d espai i de moviment Circuit esportiu Cançons i Danses tradicionals Jocs d associació JOCS D AIGUA Recollida/resum i fins demà (qui marxi) Dinar/repòs i activitats de baixa intensitat JOCS DE COLORS GAUDI EN IMATGES RACONS DE JOCS ESPORT I COLORS LA FESTA DE GAUDI :00 L HORA DE BERENAR I RECOLLIR I FINS DEMÀ (qui marxi) :00 ESPAI LUDO (JOCS, RELAX, PASSEIG PELS VOLTANTS DE L ESCOLA..ANEM A LA MUNTANEYTA, PUGEM A LA PISTA..A GAUDIR!!

9 2a SETMANA: DEL 7 AL 10 DE SETEMBRE: EL COLORS DE PICASSO 9 Proposta setmanal DILLUNS 7 DIMARTS 8 DIMECRES 9 DIJOUS 10 DIVENDRES FESTIU ACOLLIDA ACOLLIDA ACOLLIDA ACOLLIDA NO CASAL!! Presentació dels personatges LOLA I MANEL Descobreixen a PICASSO i la seva la pintura. Fem Collarets Taller de manualitats. Fem un marc de fotos. Taller de cuina. Canapès Salats Tallers dels colors: El nostre mural ESMORZAR Jocs cooperatius Circuit esportiu KILLBALL FOOT-CRANC JOCS D AIGUA Recollida/resum i fins demà (qui marxi) Dinar/repòs i activitats de baixa intensitat JOCS DE COLORS PICASSO EN IMATGES RACONS DE JOCS ESPORT I COLORS L HORA DE BERENAR I RECOLLIR I FINS DEMÀ (qui marxi) ESPAI LUDO (JOCS, RELAX, PASSEIG PELS VOLTANTS DE L ESCOLA..ANEM A LA MUNTANEYTA, PUGEM A LA PISTA..A GAUDIR!!

10 4. EQUIP HUMÀ: L equip de base que treballarà durant el Casal de setembre serà el mateix, segons necessitats, del casal estiu; prenen com a base aquells monitors/es que estan a la plantilla de el món extraescolar durant tot el curs realitzant diferents activitats a l escola Angel Guimerà ED INFANTIL: Betty/Raquel/ Yasmine/Sergio. - ED PRIMÀRIA: SANDRA, TRINI, LORENA, JOSEP. - Reforç: Alberto/Carla. Tenen titulació Lleure tots menys els monitors de reforç.

11 5. PROPOSTA ECONÒMICA: - FULL INSCRIPCIÓ: DADES DEL / DE LA PARTICIPANT Cognoms: Nom: Curs : ESCOLA: Telèfons: / / Adreça: de contacte (família) : 11 Casal de setembre: (MARQUEU AMB UNA X) OPCIÓ A: una setmana l del 31 d agost al 4 de setembre del 7 al 10 de setembre ( 11 festiu) OPCIÓ B: les dues setmanes: DEL 31 D AGOST AL 10 SETEMBRE Horari / IMPORT PER SETMANA: - DE 9:00 A 13:00: 42 - DE 9:00 A 15:00: 42 + SERVEI CARMANYOLA: 19,40. - DE 9:00 A 17:00: 58 + SERVEI CARMANYOLA: 19,40. - MENU MASSANA: 5 /dia SERVEIS ADICIONALS: 1) Acollida matí de 7:30 a 9:00: 12 /SETMANA 2) Acollida de 8:00 a 9:00:10 / SETMANA. 3) LUDO: de 17:00 a 17:30:10 / SETMANA. 4) LUDO: de 17:00 a 18:00:12 / SETMANA. 5) SERVEI ESMORZAR: 4,5 / setmana 6) SERVEI BERENAR: 4,5 setmana AL CASAL NO HI HA SERVEI ESPORADICS. AL SERVEIS SÍ. PREGUNTEU PREUS I CONDICIONS A TRINI. TOTAL A PAGAR EN UN PAGAMENT NO SUMAR MENÚ MASSANA!! APLICAR DESCOMPTE!! I assenyalar: Descompte AL CASAL ; NO ALS SERVEIS CARMANYOLA, LUDO, ACOLLIDA. CASAL JULIOL. 10% FAMILIA NOMBROSA 10% FAMILIA MONOPARENTAL 10% SEGON GERMÀ 10% Important: MENU Massana es paga en efectiu cada divendres al acabar la setmana. NO es passa per banc.

12 TOTS AQUESTS PREUS INCLOUEN: Pòlissa assegurança responsabilitat civil i accidents. Personal qualificat, assegurat segon Regim SS. Material fungible per fer totes les activitats proposades. Material complementari per fer activitats. Material estris per servei carmanyola : estris dinar, fruita, postres làctics, postres sorpresa(gelat, pa de pessic) INFORMACIÓ INSCRIPCIÓ I PAGAMENT: Aquest Casal té descompte de 10% pels nens que han fet 2 o més setmanes al casal de juliol. S aplicarà un 10% de descompte a famílies nombroses / monoparentals i segon germà SI es fan les dues setmanes del casal setembre i l horari és fins les 15:00/17:00. Només s aplicarà un descompte per nen. Els descomptes no són acumulables. Descomptes al preu CASAL i No serveis. CASAL AMB PLACES LIMITADES (25) ; prioritat nens de l escola Angel Guimerà. Mínim nens per engegar casal 15. INSCRIPCIÓ: 1. l import del Casal setembre 2014 es farà mitjançant transferència bancària abans 15 agost al compte de La Caixa: 2100 /0388/ 13/ ; POSANT EL NOM DEL NEN/NENA: CASAL SETEMBRE 2014 i l import corresponent. 2. Un cop pagat, es passa comprovant bancari a : info@elmónextraescolar.com; juntament amb fulla inscripció. 3. Els nens que han fet casal al juliol no han de portar cap documentació; la resta han de portar fotocopia targeta sanitària, carnet vacunes i omplir fulla salut. 4. TOTS HAN D OMPLIR FULLA INSCRIPCIÓ I AUTORTIZACIONS. 5. La inscripció estarà complerta un cop es rebi la fulla amb les dades i el comprovant bancari. 6. Recordeu data límit 15 agost. Per dubtes i aclariments: Mòbil // correu trini@elmonextraescolar.com 7. ELS NENS que vulguin, de forma esporàdica fer ús del SERVEI MENÚ MASSANA, cal que avisin a les 9:00 a TRINI, I PAGAR EL MENÚ en efectiu en aquell moment.+ 5,80 fins les 15:00) SERVEI CARMANYOLA 1 DIA. Si ja són usuaris del servei carmanyola, només pagaran els 5 del menú.

13 13 7. CAL PORTAR AL CASAL - Roba còmoda i calçat esportiu. - El primer dia de casal s entregarà la programació.. - Cada dia els nens han de venir amb el banyador i la crema solar posada de casa. En una motxilla o bossa amb el seu nom han de portar: tovallola, gorra, xancles, cordades, una muda de roba interior tots i els nens d educació infantil una muda sencera en una bossa a part, que es quedarà al Casal tota la setmana. TOT MARCAT AMB EL NOM I COGNOMS. - Cada dia han de portar l esmorzar i una ampolla petita d aigua. No sucs ni batuts!! En la programació que donarem el primer dia s especificarà el material que han de portar segons les diferents activitats. AQUELLS NENS NOUS QUE NO HAGIN FER EL CASAL DE JULIOL HAN DE PORTAR: fotocòpia targeta sanitària, fotocòpia carnet vacunacions, una foto petita carnet.

EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS

EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS

Más detalles

EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS

EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS

Más detalles

FITXA D INSCRIPCIÓ CASAL D ESTIU BAOBAB

FITXA D INSCRIPCIÓ CASAL D ESTIU BAOBAB FITXA D INSCRIPCIÓ CASAL D ESTIU BAOBAB Nom i cognoms de l'infant: Adreça: Telèfon: Població: Fotografia de carnet Correu electrònic: Codi Postal: Data naixement: Curs finalitzat: Talla de samarreta: Escola:

Más detalles

CASAL D ESTIU AMER 2016

CASAL D ESTIU AMER 2016 CASAL D ESTIU AMER 2016 FITXA D INSCRIPCIÓ Nom: Cognoms: Data de naixement: Curs Escolar (acabat): Domicili: Població: CP: Nom del pare/mare/tutors Telèfon contacte: Correu electrònic: Telèfons d emergència

Más detalles

Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP

Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP e-mail : Dades de l alumne/a que s inscriu al centre: NOM i COGNOMS Data de naixement Curs que farà a la

Más detalles

El CASAL ESPORTIU 2014 està adreçat a tots els nens, nenes i joves d Esplugues amb edats compreses entre els 3 (cursat P3) i els 15 anys.

El CASAL ESPORTIU 2014 està adreçat a tots els nens, nenes i joves d Esplugues amb edats compreses entre els 3 (cursat P3) i els 15 anys. CASALSESPORTIUS Presentació L estiuescaracteritzapeldescans,elbontempsilesganesdepassar hobé.ésunmomentperfecte per a què els nens, nenes i joves puguin practicar i gaudir d activitats de lleure, lúdiques

Más detalles

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol Programa d Activitats de qualitat i amb un alt valor educatiu. Dissenyat, gestionat i portat a terme pels professors i mestres de la pròpia Escola. Alt nivell de coneixement dels alumnes. Continuïtat del

Más detalles

EL MÓN DE LA FANTASIA

EL MÓN DE LA FANTASIA EL MÓN DE LA FANTASIA Dilluns 26 de Juny Dimarts 27 de Juny Dimecres 28 de Juny Dijous 29 de Juny Divendres 30 de Juliol 8h - 8:45h 8:45h 9h Benvinguda Benvinguda Benvinguda Benvinguda/ Sortida Benvinguda

Más detalles

P 2 R E 0 1 C 8 A M P U S

P 2 R E 0 1 C 8 A M P U S P R E C A M P U S 2 0 1 8 Index Presentació Organització Objectius Qué fem? Espais Un diaal campus Sortides Normativa Presentació Aquestestiuelsnensi nenes del pre-campus seran grans detectius. Setmana

Más detalles

Casal Setmana Santa. Del 10 al 15 d Abril Del 2017

Casal Setmana Santa. Del 10 al 15 d Abril Del 2017 Casal Setmana Santa CASA DE COLÒNIES Del 10 al 15 d Abril Del 2017 EL NOSTRE CASAL El nostre casal està dirigit a tots aquells nens i nenes que tinguin ganes de passar-ho bé, conèixer nous amics, tenir

Más detalles

Viatge Fi de Curs. Curs (Aula de 6è)

Viatge Fi de Curs. Curs (Aula de 6è) Viatge Fi de Curs. Curs 2016-17 (Aula de 6è) Les Tallades Vilanova de Sau http://www.lestallades.cat/ INFORMACIONS: Dies: 31 de maig, 1 i 2 de juny Casa de colònies: LES TALLADES Municipi: Vilanova de

Más detalles

CONTES POPULARS 3-7 anys

CONTES POPULARS 3-7 anys Contes Populars CONTES POPULARS 3-7 anys Aquest any li donarem molta importància als contes infantils amb la finalitat educativa de tractar de recuperar els valors bàsics d'aquestes narracions fantàstiques.

Más detalles

Punt de trobada: Piscina municipal de les Masies de Voltregà a les 9.00 h

Punt de trobada: Piscina municipal de les Masies de Voltregà a les 9.00 h DADES GENERALS De 2n de primària fins a 2n d ESO Del 27 de juny al 29 de juliol Distribució dels participants en 3 grups d edat *(En determinades activitats dividits en 2 grups) o GRUP A ( 2N I 3R PRIMÀRIA)

Más detalles

ACTIVITATS ESTIU 2016

ACTIVITATS ESTIU 2016 BUTLLETA DE PREINSCRIPCIÓ PER A LES ACTIVITATS D ESTIU 2016 NENS/ES NASCUTS/ES ENTRE 2001 i 2012 Cognoms:.. Nom:.. Data de naixement:.. Adreça:. Número:. Escala:..Pis:..CP:. Telèfon:.Altres telèfons d

Más detalles

Un equip de científics ha estat treballant en un projecte secret i s ha deixat una màquina del temps a l escola. Ens han enviat un missatge explicant-ho i amb les instruccions per fer servir la màquina.

Más detalles

Esportius. Lúdics. Formació integral. Promoure normes de convivència i respecte Integració en dinàmiques de grup Fomentar companyonia i cooperació

Esportius. Lúdics. Formació integral. Promoure normes de convivència i respecte Integració en dinàmiques de grup Fomentar companyonia i cooperació ORGANITZEN: Esportius Formació integral Lúdics Fomentar l esport a nivell local Iniciar en la pràctica esportiva Perfeccionar la pràctica esportiva Promoure normes de convivència i respecte Integració

Más detalles

PROGRAMA DE LES ACTIVITATS D ESTIU

PROGRAMA DE LES ACTIVITATS D ESTIU PROGRAMA DE LES ACTIVITATS D ESTIU Casal Esportiu Municipal Objectiu: El Casal Esportiu del Complex Esportiu Municipal Les vernedes s organitza dins el marc d activitats estivals dirigides per l Ajuntament

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA Benvolgudes famílies, Us informem de les activitats que proposem per aquest curs vinent 2017-2018: OBJECTIUS: Futbol 1r i 2n: Iniciar als nens/es en el món de la competició.

Más detalles

CAMPUS MULTIESPORTIU DE MONELLS 2018 FULL D INSCRIPCIÓ

CAMPUS MULTIESPORTIU DE MONELLS 2018 FULL D INSCRIPCIÓ CAMPUS MULTIESPORTIU DE MONELLS 2018 FULL D INSCRIPCIÓ DADES DEL PARTICIPANT Cognoms: Data de naixement: Població Telèfons de contacte: Correu electrònic: DNI: Curs: Adreça: DADES DEL PARE, MARE O TUTOR

Más detalles

CAMPUS D INICIACIÓ I TECNIFICACIÓ EN FUTBOL 2 MOLINS DE REI C.F.

CAMPUS D INICIACIÓ I TECNIFICACIÓ EN FUTBOL 2 MOLINS DE REI C.F. CAMPUS D INICIACIÓ I TECNIFICACIÓ EN FUTBOL 2 MOLINS DE REI C.F. OBJECTIUS - Fomentar els valors del futbol i de l esport col lectiu. - Relacionar-se amb nens i nenes de diferents edats. - Iniciar i tecnificar

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESO

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESO ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESO Benvolgudes famílies, Us informem de les activitats que proposem per aquest curs vinent 2017-2018: OBJECTIUS: Futbol Sala: Saber aplicar diferents tècniques i tàctiques de

Más detalles

SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA

SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA Benvolgudes famílies!! En aquest apartat us volem fer un resum de la dinàmica que realitzen els vostres fill i filles a l estona del menjador escolar, de 12:30

Más detalles

C A M P U S O L I M P I A

C A M P U S O L I M P I A C A M P U S O L I M P I A 2 0 1 5 Index Presentació Organització Objectius Qué fem? Espais Un dia al campus Sortides Normativa Torns Horaris i preus Contacte Presentació L Associació Esportiva treballa

Más detalles

11/6/2018. Horari. Formació de grups. Calendari General. Recordatoris. Entrada. Recollida. Sortides. Altres Activitats. Curset de Natació. Menjador.

11/6/2018. Horari. Formació de grups. Calendari General. Recordatoris. Entrada. Recollida. Sortides. Altres Activitats. Curset de Natació. Menjador. Horari. Formació de grups. Calendari General. Recordatoris. Entrada. Recollida. Sortides. Altres Activitats. Curset de Natació. Menjador. 9.- Curset Natació. 08.00 a 09.00 Entrada 09.00 a 12.00 Desenvolupament

Más detalles

Casal CASAL D ESTIU MUNICIPAL AJUNTAMENT DE LLANÇÀ. Organitza: Entitat Promotora

Casal CASAL D ESTIU MUNICIPAL AJUNTAMENT DE LLANÇÀ. Organitza: Entitat Promotora Casal CASAL D ESTIU MUNICIPAL AJUNTAMENT DE LLANÇÀ Organitza: Entitat Promotora La Fundació Catalana de l Esplai Una opció per la qualitat i l educació en valors Fundesplai és la marca amb què es presenten

Más detalles

AUTORITZACIÓ PATERNA

AUTORITZACIÓ PATERNA AUTORITZACIÓ PATERNA El Sr./Sra., amb DNI autoritza a en/na a assistir a l activitat organitzada per l Espai Musical Burriac, ESCOLETA D ARTS A L ESTIU, del dia al de en les condicions ja establertes.

Más detalles

Exemple de l horari del Casal

Exemple de l horari del Casal Aquest estiu viatjarem amb la màquina del temps!! Aquest estiu hem preparat unes activitats diferents pels nens i nenes de P3, P4 i P5 (Curs 2013-2014). L horari base serà de les 8:45 del matí fins les

Más detalles

ESCOLA DE MÚSICA I DANSA DE VILAFRANCA FULL D INSCRIPCIÓ

ESCOLA DE MÚSICA I DANSA DE VILAFRANCA FULL D INSCRIPCIÓ ESCOLA DE MÚSICA I DANSA DE VILAFRANCA FULL D INSCRIPCIÓ CURS: 2015 / 2016 ALUMNE Nom i llinatges: DNI: Data naixament: Domicili: Població: Telèfon: Correu electrònic: PARE / MARE / TUTOR Nom i llinatges:

Más detalles

DOSSIER DE PREMSA. Institut Municipal de l Esport CIF P B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel

DOSSIER DE PREMSA. Institut Municipal de l Esport CIF P B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel DOSSIER DE PREMSA Institut Municipal de l Esport CIF P5701504B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel. 971 281 870 https://ime.palma.cat 1 Presentació...pàg. 3 Reglament...pàg. 4 Disseny camiseta cursa...pàg.

Más detalles

IBAN - ENTITAT - OFICINA - D.C. - NÚM. DE COMPTE

IBAN - ENTITAT - OFICINA - D.C. - NÚM. DE COMPTE AUTORITZACIÓ DE DOMICILIACIÓ BANCÀRIA (Només en el cas que no les tinguem) En compliment de la nova Llei 16/2009 de Serveis de Pagaments de 13/11/2009, en/na i NIF com a titular del compte bancari, autoritzo

Más detalles

AUTORITZACIÓ PATERNA

AUTORITZACIÓ PATERNA AUTORITZACIÓ PATERNA El Sr./Sra., amb DNI autoritza a en/na a assistir a l activitat organitzada per l Espai Musical Burriac, ESCOLETA D ARTS A L ESTIU, del dia al de en les condicions ja establertes.

Más detalles

PROPOSTA EDUCATIVA ACTIVITATS D HIVERN

PROPOSTA EDUCATIVA ACTIVITATS D HIVERN PROPOSTA EDUCATIVA ACTIVITATS D HIVERN 2018-2019 FITXA TECNICA Tipus d activitat: Casal d hivern 2018-2019 Lloc de realització: Escola Sant Martí Inici del casal: 24/12/2018 Finalització: 04/01/2019 Inscripcions:

Más detalles

CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR

CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR La Regidoria de Joventut de l Ajuntament de Palau-solità i Plegamans amb l objectiu de fomentar la creativitat artística dels i les joves convoca el Segon

Más detalles

SARGANTANA. Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn

SARGANTANA. Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn SARGANTANA Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes 2018 Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn SARGANTANA GRUP D ESCOLA D ESTIU DELS XIQUETS I XIQUETES INTRODUCCIÓ Aquest butlletí inclou el

Más detalles

CASAL DE NADAL VALLCARCA NORD J.M. SAGARRA i PARE POVEDA Per a nens i nenes de 3 a 13 anys

CASAL DE NADAL VALLCARCA NORD J.M. SAGARRA i PARE POVEDA Per a nens i nenes de 3 a 13 anys CASAL DE NADAL VALLCARCA NORD 2015 J.M. SAGARRA i PARE POVEDA Per a nens i nenes de 3 a 13 anys Escola Pare Poveda Av. Vallcarca, 220. 08023. Barcelona 1. PRESENTACIÓ En aquest breu dossier trobareu tota

Más detalles

FORMULARI D INSCRIPCIÓ NO SOCIS I ESCOLES EN CONVENI CASALS ESPORTIUS D ESTIU 2018

FORMULARI D INSCRIPCIÓ NO SOCIS I ESCOLES EN CONVENI CASALS ESPORTIUS D ESTIU 2018 FORMULARI D INSCRIPCIÓ NO SOCIS I ESCOLES EN CONVENI CASALS ESPORTIUS D ESTIU 2018 Dades del inscrit/a: Nom: Cognom: Data de naixement: Edat: Escola: (Si es escola en conveni, enviar rebut de la escola

Más detalles

FORMULARI D INSCRIPCIÓ SOCIS CASALS ESPORTIUS D ESTIU 2018

FORMULARI D INSCRIPCIÓ SOCIS CASALS ESPORTIUS D ESTIU 2018 FORMULARI D INSCRIPCIÓ SOCIS CASALS ESPORTIUS D ESTIU 2018 Dades del inscrit/a: Nom: Cognom: Data de naixement: Edat: Escola: (Si es escola en conveni, enviar rebut de la escola a casalcnb@cnb.cat) Número

Más detalles

Lleure estiu 2016: ESPLAI. juny 2016 Claror Sardenya

Lleure estiu 2016: ESPLAI. juny 2016 Claror Sardenya juny 2016 Claror Sardenya Què és l ESPLAI? Activitat lúdica que combina activitats, jocs, piscina, tallers i sortides. Es desenvolupa en un marc educatiu no formal, però s hi potencien els hàbits, actituds,

Más detalles

MARCAR AMB UNA X LA FRANJA HORÀRIA A LA QUE ET VOLS INSCRIURE MARCAR AMB UNA X LA TALLA DE SAMARRETA DEL PARTICIPANT:

MARCAR AMB UNA X LA FRANJA HORÀRIA A LA QUE ET VOLS INSCRIURE MARCAR AMB UNA X LA TALLA DE SAMARRETA DEL PARTICIPANT: FITXA D INSCRIPCIÓ SANT ESTEVE SESROVIRES 2018 Contacte : 93.771.30.17 DADES PERSONALS Nom i Cognoms: Edat: Curs: Data Naixement: Adreça: Població: Foto del/la participant SETMANES MATÍ 1 SETMANA 60 58

Más detalles

ESCOLA D ESTIU 2017 DE L ESCOLA DE L ATENEU

ESCOLA D ESTIU 2017 DE L ESCOLA DE L ATENEU ESCOLA D ESTIU 2017 DE L ESCOLA DE L ATENEU INSCRIPCIONS A l Escola d estiu hi podeu inscriure nens i nenes de 3 fins a 12 anys (de P3 fins a 6è). Les dues últimes setmanes de juliol (s4 i s5) i les primeres

Más detalles

ESPLAI D ESTIU 2018 LLAR D INFANTS Del 25 de juny al 20 de juliol Alumnes de P1 i P2

ESPLAI D ESTIU 2018 LLAR D INFANTS Del 25 de juny al 20 de juliol Alumnes de P1 i P2 ESPLAI D ESTIU 2018 LLAR D INFANTS Del 25 de juny al 20 de juliol Alumnes de P1 i P2 CURSET D ESTIU AL PETIT ESTEL CONTES! SORTIDES! CANÇONS! JOCS! MANUALITATS! PISCINETA! PSICOMOTRICITAT! EXPERIMENTACIÓ!

Más detalles

TEMPORADA Preinscripció Jugador/a. S adjunta link per a que pugueu tenir accés a la Intranet del Club i pugueu donar d alta als jugadors.

TEMPORADA Preinscripció Jugador/a. S adjunta link per a que pugueu tenir accés a la Intranet del Club i pugueu donar d alta als jugadors. TEMPORADA 2016 2017 Preinscripció Jugador/a 1. Alta a la Intranet del Club Bàsquet Parets. S adjunta link per a que pugueu tenir accés a la Intranet del Club i pugueu donar d alta als jugadors. http://cbparets.com/web/intranet/solicitud-acces/

Más detalles

Centre Juvenil Salesià La Sala

Centre Juvenil Salesià La Sala FITXA D INSCRIPCIÓ El TRIQUI (2015-2016) FOTO Secció Petits (1r i 2n EP) 5 a 7 anys Mitjans (3r i 4t EP) 7 a 9 anys Grans (5è i 6è EP) 9 a 12 anys Documentació Inscripció Seg. Soc. Vacunes Foto Pagat Talla

Más detalles

Escola Joan Maragall (entrada per la plaça de l edifici Xifré) Matí: de 9h. a 13h. C/ Rial Sa Clavella s/n Menjador: de 13h. a 15h Arenys de Mar

Escola Joan Maragall (entrada per la plaça de l edifici Xifré) Matí: de 9h. a 13h. C/ Rial Sa Clavella s/n Menjador: de 13h. a 15h Arenys de Mar Pàgina2 1. HORARIS I LLOCS DELS CASALS Camp base dels casals Horari dels casals Escola Joan Maragall (entrada per la plaça de l edifici Xifré) Matí: de 9h. a 13h. C/ Rial Sa Clavella s/n Menjador: de 13h.

Más detalles

ACTIVITATS AQUÀTIQUES

ACTIVITATS AQUÀTIQUES COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL LA PLANA Cursos 2015/16 A partir de l 1 d octubre Cursos (preus trimestrals amb IVA inclòs) PREUS: (1) Preu del servei (2) Preu per a ciutadans/es empadronats/des a Esplugues.

Más detalles

Colònies AMPA. Casa de colònies Cal Candi Vilada AMPA ESCOLA IPSE (Secundària)

Colònies AMPA. Casa de colònies Cal Candi Vilada AMPA ESCOLA IPSE (Secundària) Colònies AMPA Casa de colònies Cal Candi Vilada AMPA ESCOLA IPSE (Secundària) Més Temps Lliure Més Temps Lliure neix de la mà de dos professionals del sector amb més de 15 anys d experiència en el lleure,

Más detalles

CASAL D ESTIU. Escola Vedruna Àngels 2017

CASAL D ESTIU. Escola Vedruna Àngels 2017 CASAL D ESTIU Escola Vedruna Àngels 2017 Ordre de la reunió Objectius Horaris Directrius Equip Tècnic Centre d interès El dia a dia al casal Què cal Portar Menú del menjador Sortides Comunicació Precs

Más detalles

Reunió de pares i mares del Casal d Estiu 2014 del C.E. Xixell

Reunió de pares i mares del Casal d Estiu 2014 del C.E. Xixell Reunió de pares i mares del d Estiu 2014 del C.E. Xixell Ordre del dia: 1. Presentació s d Estiu i Setembre 2014. 2. Presentació de l equip de monitors/es. 3. Horari base general. 4. Plànning general d

Más detalles

AVENTURA T AL CASAL : MENJA T EL MÓN...

AVENTURA T AL CASAL : MENJA T EL MÓN... INFORMACIÓ CASAL D ESTIU 2016 AVENTURA T AL CASAL : MENJA T EL MÓN... Descripció El casal d estiu es realitzarà del 22 de juny al 29 de juliol i del 29 d agost al 9 de setembre de 2016 a les instal lacions

Más detalles

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A...

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A... PRESENTACIÓ El proper dissabte dia 3 de juny es celebrarà la Cloenda de Jocs Escolars de Futbol Sala Local del Curs 2016-2017 al Centre Esportiu Municipal Julio Méndez del Prat de Llobregat amb la participació

Más detalles

EXTRAESCOLARS ESCOLA TORRENT DE CAN CARABASSA CURS Preus. Activitats dirigides a Infants de P4 i P5 (Parvulari)

EXTRAESCOLARS ESCOLA TORRENT DE CAN CARABASSA CURS Preus. Activitats dirigides a Infants de P4 i P5 (Parvulari) EXTRAESCOLARS ESCOLA TORRENT DE CAN CARABASSA CURS 2018-2019 Preus ACTIVITAT PREU DESCOMPTE SÒCIS AFA Teatre 31,05 27,00 Ballem 27,60 24,00 Hip-Hop 27,60 24,00 Ioga 27,60 24,00 Judo 27,60 24,00 Escacs

Más detalles

Pont Maig 41,00 32,50. Un Pont a la vostra mida! Nens. Adults. 1, 2 i 3 de MAIG de turisme. turisme engrup

Pont Maig 41,00 32,50. Un Pont a la vostra mida! Nens. Adults. 1, 2 i 3 de MAIG de turisme. turisme engrup amb activitats gratuïtes! 1, 2 i 3 de MAIG de 2015 Pont Maig de Programa per a grups d amics o famílies amb un mínim de 6 places. 32,50 41,00 Preu en règim de pensió completa amb l oferta grups + 20. Activitats

Más detalles

Castanyada. amb Eix Estels! Celebra la. A Mas Banyeres, i La Llobeta. màxim 11 grups de NENS. gratuïtes 1-2 NOV.

Castanyada. amb Eix Estels! Celebra la. A Mas Banyeres, i La Llobeta. màxim 11 grups de NENS. gratuïtes 1-2 NOV. Celebra la Castanyada amb Eix Estels! Del 31 d Octubre al 3 de Novembre de 2013 DES DE 30,67 des de 35,67 Preu per persona i dia en règim de pensió completa amb la modalitat fórmula completa per a grups

Más detalles

Colònies AMPA. Casa de colònies LA CENSADA AMPA ESCOLA IPSE (Ed. Primària)

Colònies AMPA. Casa de colònies LA CENSADA AMPA ESCOLA IPSE (Ed. Primària) Colònies AMPA Casa de colònies LA CENSADA AMPA ESCOLA IPSE (Ed. Primària) Més Temps Lliure Més Temps Lliure neix de la mà de dos professionals del sector amb més de 15 anys d experiència en el lleure,

Más detalles

LLOC. DATES i EDATS PLACES. 1er TORN 3 al 9 de juliol de 2016 De 9 a 13 anys [40 places]

LLOC. DATES i EDATS PLACES. 1er TORN 3 al 9 de juliol de 2016 De 9 a 13 anys [40 places] LLOC L Hospitalet de l Infant (Tarragona) ALLOTJAMENT Residència ASTER Urbanització Hifrensa s/n (L Hospitalet de l Infant) Tfon: 977823440 ENTRENAMENTS Pavelló Municipal d Esports Carrer Tivissa, 3 (L

Más detalles

Com a novetat: "EL NEN O LA NENA SÓN ELS ÚNICS I ELS AUTÈNTICS PROTAGONISTES DEL CASAL. Inscripcions a l Ajuntament fins el dilluns 20 de juny

Com a novetat: EL NEN O LA NENA SÓN ELS ÚNICS I ELS AUTÈNTICS PROTAGONISTES DEL CASAL. Inscripcions a l Ajuntament fins el dilluns 20 de juny És una proposta lúdica i refrescant per nens i nenes de 3 a 12 anys, per gaudir de l'estiu a Bell-lloc d Urgell, que pretén esdevenir una alternativa engrescadora en el lleure dels infants i un espai per

Más detalles

CASAL D ESTIU 2017 QUÈ CAL TENIR EN COMPTE PER FER LA INSCRIPCIÓ?

CASAL D ESTIU 2017 QUÈ CAL TENIR EN COMPTE PER FER LA INSCRIPCIÓ? CASAL D ESTIU 2017 QUÈ CAL TENIR EN COMPTE PER FER LA INSCRIPCIÓ? Reunió informativa Es farà el 20 d abril del 2017 a les 17:30 h a l escola Torrent d en Melis. Dies de matriculació Les matriculacions

Más detalles

Dimecres 27 SORTIDA MATINAL. Dimecres 4 SORTIDA MATINAL. TALLER PILOTES MALABARS Dilluns 9. Dimecres 11 SORTIDA MATINAL.

Dimecres 27 SORTIDA MATINAL. Dimecres 4 SORTIDA MATINAL. TALLER PILOTES MALABARS Dilluns 9. Dimecres 11 SORTIDA MATINAL. EL CIRC DELS COLORS Dilluns 25 Dimarts 26 Dimecres 27 Dijous 28 Divendres 29 BENVINGUDA AL QUI SÓN ELS PERSONATGES DEL CIRC? GIMCANA AL CIRC FESTA CIRC Dilluns 2 Dimarts 3 Dimecres 4 Dijous 5 Divendres

Más detalles

PROPOSTA D EXTRAESCOLARS CURS

PROPOSTA D EXTRAESCOLARS CURS PROPOSTA D EXTRAESCOLARS CURS 2017-2018 EDUCACIÓ INFANTIL CURS DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES P3 PLACES LIMITADES LIMITADES PLACES ESCOLA DE L ESPORT (1 dia 18, 2 dies 35 ) PISCINA (1r i 2n

Más detalles

Colònies AMPA. Casa de colònies LA CENSADA AMPA ESCOLA TORRENT D EN MELIS (Ed. Primària)

Colònies AMPA. Casa de colònies LA CENSADA AMPA ESCOLA TORRENT D EN MELIS (Ed. Primària) Colònies AMPA Casa de colònies LA CENSADA AMPA ESCOLA TORRENT D EN MELIS (Ed. Primària) Més Temps Lliure Més Temps Lliure neix de la mà de dos professionals del sector amb més de 15 anys d experiència

Más detalles

CAMPUS I CASAL NAVEGUEM TOT L ESTIU. Del 25 de juny al 7 de setembre REUNIÓ INFORMATIVA- 1 DE JUNY A LES 18H A L ESCOLA DE VELA

CAMPUS I CASAL NAVEGUEM TOT L ESTIU. Del 25 de juny al 7 de setembre REUNIÓ INFORMATIVA- 1 DE JUNY A LES 18H A L ESCOLA DE VELA CAMPUS I CASAL 2018 NAVEGUEM TOT L ESTIU Del 25 de juny al 7 de setembre REUNIÓ INFORMATIVA- 1 DE JUNY A LES 18H A L ESCOLA DE VELA CAMPUS DE VELA DE 6 A 17 ANYS CAMPUS D'ESTIU A VELA DE 6 A 17 ANYS HORARI

Más detalles

CASAL D ESTIU DE LLIÇÀ D AMUNT 2013

CASAL D ESTIU DE LLIÇÀ D AMUNT 2013 FULL PER L USUARI Organitza CASAL D ESTIU DE LLIÇÀ D AMUNT 2013 INFORMACIÓ BÀSICA I FULLS D INSCRIPCIÓ DADES DEL CASAL El Casal d estiu funcionarà del 25 de juny al 26 de juliol a l Escola Països Catalans.

Más detalles

INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO

INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO Data: 11.07.18 Circular núm. 24 INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO TÍTOLS - Tècnic/a de Judo i Defensa Personal: Cicle Inicial Cicle Final - Tècnic/a Superior de Judo i

Más detalles

CAMPANYA ES POR TIVA MU NICI PAL CALONGE - SANT ANTONI

CAMPANYA ES POR TIVA MU NICI PAL CALONGE - SANT ANTONI CAMPANYA ES POR TIVA MU NICI PAL 2016-2017 CALONGE - SANT ANTONI Benjamins (2008/2007): 180 HANDBOL Alevins (2006/2005): 180 Infantils (2004/2003): 200 Sala Polivalent de Sant Antoni Horaris Benjamí (2007-2008):

Más detalles

Voleu rebre notificacions via WhatsApp referent a les diferents estades?

Voleu rebre notificacions via WhatsApp referent a les diferents estades? Ajuntament d Amposta FITXA D'INSCRIPCIÓ ESTADES D ESTIU 2018 DADES PERSONALS DE L'INFANT Nom i Cognoms: Adreça: Població: Telèfon: Correu Electrònic: Codi Postal: Edat: Curs: Data de Naixement: Escola:

Más detalles

major d edat, amb DNI núm... actuant en nom propi/o en representació de

major d edat, amb DNI núm... actuant en nom propi/o en representació de ENDERROC PARCIAL O TOTAL D EDIFICIS INCLOSOS EL CATÀLEG DEL POUM SOL LICITUD LLICÈNCIA D OBRES MAJORS model instància LMA 7 En/na major d edat, amb DNI núm... actuant en nom propi/o en representació de.

Más detalles

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS Olot TORN A: Sortida dia 23 de desembre a les 15:30h i tornada el dia 30 de desembre a les 19h. Preu federat actiu: 450 Preu plaça becada: 180 Preu

Más detalles

ACTIVITATS TEMPS DE VACANCES ESTIU 2018

ACTIVITATS TEMPS DE VACANCES ESTIU 2018 Introducció Un any més l escola us vol presentar l oportunitat d oferir als més petits estones divertides, agradables i sobretot refrescants, per aquest motiu aquest estiu podreu gaudir de nou del campus

Más detalles

Cal adjuntar la següent documentació

Cal adjuntar la següent documentació FORMULARI D INSCRIPCIÓ AL PROGRAMA D ESTIU 2016 SNOWPLUS Nom i Cognom: Data de naixement: / / Adreça: Nom del pare: Telèfon en cas d emergència: Mòbil pare: Nom de la mare: Correu electrònic: Mòbil mare:

Más detalles

INSCRIPCIÓ CASAL D ESTIU 2017

INSCRIPCIÓ CASAL D ESTIU 2017 INSCRIPCIÓ Dates i lloc: del 26 de juny al 28 de juliol a l Escola de Lliçà d Amunt, edifici Països Catalans. Destinataris: nens i nenes que aquest curs hagin fet des de P3 fins a 6è de primària. Inscripcions:

Más detalles

LLOC PLACES. DATES i EDATS. 1er TORN* 2 al 8 de juliol de 2017 De 11 a 14 anys [40 places]

LLOC PLACES. DATES i EDATS. 1er TORN* 2 al 8 de juliol de 2017 De 11 a 14 anys [40 places] LLOC L Hospitalet de l Infant (Tarragona) ALLOTJAMENT Residència ASTER Urbanització Hifrensa s/n (L Hospitalet de l Infant) Tfon: 977823440 ENTRENAMENTS Pavelló Municipal d Esports Carrer Tivissa, 3 (L

Más detalles

DADES DE LA PERSONA SOL LICITANT/BENEFICIARI: pare/mare tutor/a legal. NIF/NIE: Nom: Cognom1: Cognom2: Adreça: Municipi: Codi postal:

DADES DE LA PERSONA SOL LICITANT/BENEFICIARI: pare/mare tutor/a legal. NIF/NIE: Nom: Cognom1: Cognom2: Adreça: Municipi: Codi postal: MODEL CCM1.AIMS 2018/2019 (pel sol licitant) SOL LICITUD D AJUT INDIVIDUAL DE MENJADOR (ESCRIVIU EN MAJÚSCULES) DADES DE LA PERSONA SOL LICITANT/BENEFICIARI: pare/mare tutor/a legal NIF/NIE: Nom: Cognom1:

Más detalles

ACTIVITATS INFANTILS. Vacances escolars. carnaval i setmana santa

ACTIVITATS INFANTILS. Vacances escolars. carnaval i setmana santa ACTIVITATS INFANTILS Vacances escolars carnaval i setmana santa 2014 CASAL D INFANTS EL LLAMP Dates: Carnaval: del dimarts 4 al divendres 7 de març Setmana Santa: del dimarts 22 d abril al divendres 2

Más detalles

Aprenent jugant. C/ De la Mel, Manresa Tel:

Aprenent jugant. C/ De la Mel, Manresa Tel: Aprenent jugant A través dels diferents jocs i joguines els infants reforcen i aprenen... > Aprenentatges escolars com els números, colors, vocabulari. > Habilitats com l agilitat, la percepció, la concentració,

Más detalles

CEIP LA MAQUINISTA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESPORTIVES

CEIP LA MAQUINISTA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESPORTIVES CEIP LA MAQUINISTA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESPORTIVES CURS ESCOLAR 2017-2018 ORGANITZA: ÍNDEX PRESENTACIÓ OBJECTIUS PLANNING ACTIVITATS ROBA ESPORTIVA A CONÈIXER! INSCRIPCIONS ACTIVITATS PRESENTACIÓ 8è

Más detalles

PROGRAMA DE GESTIÓ PER LES ENTITATS. Guia per l usuari

PROGRAMA DE GESTIÓ PER LES ENTITATS. Guia per l usuari PROGRAMA DE GESTIÓ PER LES ENTITATS Guia per l usuari 1 GUIA PER A USUARI ENTITAT 1. Introducció dades de l Entitat Per tal d accedir a l aplicació de gestió per les entitats cal entrar al web www.cetarragones.cat

Más detalles

Manual gestió d usuaris

Manual gestió d usuaris 1 Manual gestió d usuaris 2 Dades del document Codi: Nom: Manual de.g. 03/2012 de gestió d usuaris Versió: V1.0 Data d aprovació: - Òrgan d aprovació: - Òrgan gestor: Àrea TIC Històric de revisions Versió

Más detalles

CASAL D ESTIU A continuació us recordem una sèrie de detalls pràctics pel bon funcionament del Casal d Estiu 2016:

CASAL D ESTIU A continuació us recordem una sèrie de detalls pràctics pel bon funcionament del Casal d Estiu 2016: Benvolgudes famílies: A continuació us recordem una sèrie de detalls pràctics pel bon funcionament del Casal d Estiu 2016: 1. Com ja sabeu el Casal comença el dilluns 27 de juny i acabarà el divendres

Más detalles

Full d inscripció i /o renovació a les activitats extraescolars

Full d inscripció i /o renovació a les activitats extraescolars Full d inscripció i /o renovació a les activitats extraescolars 2014-15 Alumne: Proper curs que farà: M agradaria que el meu fill/a realitzés les següents activitats per al proper curs: (marcar amb una

Más detalles

Reunió Informativa: 29 de febrer. Bàsquet

Reunió Informativa: 29 de febrer. Bàsquet Casp-Sagrat Cor de Jesús Centre d Estudis Joan XXIII Col legi Claver-Raimat Col legi Kostka Col legi Sant Pere CIaver Escola del Clot Sant Ignasi Infant Jesús Reunió Informativa: 29 de febrer Bàsquet Objectius

Más detalles

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA ACTIVITATS DE LLEURE ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA UN CENTRE D INTERÈS I UN PERSONATGE La gestió del Menjador Escolar és una actuació que integra la alimentació dels infants, així com la seva cura,

Más detalles

Casal Municipal INFAnTNIL Viatgem amb la màquina del temps!

Casal Municipal INFAnTNIL Viatgem amb la màquina del temps! Casal Municipal INFAnTNIL 2017 Viatgem amb la màquina del temps! DADES GENERALS PARTICIPANTS Nens/es de P3 fins a 3er d Ed. Primària DATES Del 26 de Juny al 28 de juliol del 2017 Setmana 1: Del 26 al 30

Más detalles

INSCRIPCIÓ CURSOS ADULTS ARTÍFEX

INSCRIPCIÓ CURSOS ADULTS ARTÍFEX INSCRIPCIÓ CURSOS ADULTS ARTÍFEX 2018-2019 NOM I COGNOMS DE L ALUMNE: NIF/NIE: ADREÇA: TELÈFONS DE CONTACTE: CODI POSTAL I MUNICIPI: CORREU ELECTRÒNIC: FORMACIÓ EN LA QUE ESTÀ INTERESSAT/ADA: Curs vidre

Más detalles

DOSSIER INFORMATIU INFORMACIÓ GENERAL CURS 2017/18

DOSSIER INFORMATIU INFORMACIÓ GENERAL CURS 2017/18 DOSSIER INFORMATIU INFORMACIÓ GENERAL CURS 2017/18 INFORMACIÓ GENERAL CURS 2017/18 1. Calendari escolar 2. Horaris 3. Menjador i horari ampliat (acollida) 4. Secretaria 5. Xandalls i roba específica 6.

Más detalles

Cognoms i nom de l alumne/a. Adreça on viu l alumne/a. Codi postal Telèfon Telèfon/s d emergència

Cognoms i nom de l alumne/a. Adreça on viu l alumne/a. Codi postal Telèfon Telèfon/s d emergència Matrícula curs 2010-2011 Dades d identificació de l alumne/a Cognoms i nom de l alumne/a DNI/NIE Adreça on viu l alumne/a Població Codi postal Telèfon Telèfon/s d emergència Adreça electrònica de contacte:

Más detalles

CAMP_WHY EQUILIBRI I CREATIVITAT

CAMP_WHY EQUILIBRI I CREATIVITAT CAMP_WHY Activitats educatives per a nens de entre 4-14 anys. SETMANA_1 20/07/2015-25/07/2015 SETMANA_2 27/07/2015-31/07/2015 EQUILIBRI I CREATIVITAT EQUILIBRI_ Oferir diferents activitats que permetin

Más detalles

Casal d estiu Sessió informativa 9 d abril

Casal d estiu Sessió informativa 9 d abril Sessió informativa 9 d abril Ordre del dia 1. Benvinguda i presentació del Casal 18 2. Objectius Objectius Eix temàtic : La cultura popular i tradicional de Catalunya Activitats 3. Funcionament general

Más detalles

d esports i lleure

d esports i lleure activitats esportives Institut municipal d esports i lleure 2018-2019 zona esportiva centre C. bonavista, s/n Abonaments al Gimnàs Activitats esportives adreçades a persones adultes Descripció. Es practicaran

Más detalles

Matrícula del curs (GRAU MITJÀ)

Matrícula del curs (GRAU MITJÀ) Matrícula del curs 2016-2017 (GRAU MITJÀ) Dades d identificació de l alumne Cognoms i Nom DNI/Passaport/NIE Nº Seguretat Social (No TIS) Sexe (H/D) Data Naixement Home Dona Telèfon e-mail Adreça Codi Postal

Más detalles

Bruixes. Cau 32,50 * 41 * turisme engrup. activitats gratuïtes. Reserves a partir de 6 places. 31 de gener i 1 de febrer de 2015.

Bruixes. Cau 32,50 * 41 * turisme engrup. activitats gratuïtes. Reserves a partir de 6 places. 31 de gener i 1 de febrer de 2015. 31 de gener i 1 de febrer de 2015 Reserves a partir de 6 places NENS des de 32,50 * Adults des de 41 * *Preu per persona i nit en règim de pensió completa per a grups a partir de 20 places. 10% d IVA inclòs

Más detalles

PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA

PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY 2017 BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA 1. PARTICIPANTS Poden prendre-hi part tots els nois i noies que estudiïn a Olesa de Montserrat

Más detalles

CASAL D ESTIU Club Voleibol l Ametlla del Vallès.

CASAL D ESTIU Club Voleibol l Ametlla del Vallès. CASAL D ESTIU 2017 Club Voleibol l Ametlla del Vallès voleiametlla@gmail.com CASAL D ESTIU 2017 Projecte PRESENTACIÓ: El Club Voleibol l Ametlla del Vallès és una entitat de la població sense ànim de lucre

Más detalles

CASAL D ESTIU Club Voleibol l Ametlla del Vallès.

CASAL D ESTIU Club Voleibol l Ametlla del Vallès. CASAL D ESTIU 2018 Club Voleibol l Ametlla del Vallès voleiametlla@gmail.com CASAL D ESTIU 2018 Projecte PRESENTACIÓ: El Club Voleibol l Ametlla del Vallès és una entitat de la població sense ànim de lucre

Más detalles

Campus Escoles de ribes Campus mixt de Lleure i Esport amb Anglès

Campus Escoles de ribes Campus mixt de Lleure i Esport amb Anglès Campus Escoles de ribes 2018 Campus mixt de Lleure i Esport amb Anglès Presentació Projecte Activitats Els espais L equip de monitors Calendari i horaris Serveis complementaris Les inscripcions Diversos

Más detalles

Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm CVE-DOGC-B ANExO 1. Disposiciones

Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm CVE-DOGC-B ANExO 1. Disposiciones 22187 ANExO 1 22188 22189 22190 22191 22192 22193 22194 ANExO 2 22195 22196 22197 22198 22199 22200 ANExO 3 Autoliquidació de la taxa per emissió de segona certificació i testimoniatge de sentències i

Más detalles

CAMPUS ESPORTIU ESTIU Telf Sant Auguri nº 1 5. Club Dojo Tarraco. Campus Poliesportiu Estiu 2017 Club Dojo Tarraco

CAMPUS ESPORTIU ESTIU Telf Sant Auguri nº 1 5. Club Dojo Tarraco. Campus Poliesportiu Estiu 2017 Club Dojo Tarraco CAMPUS ESPORTIU ESTIU 2017 Telf. 636.987.306 Sant Auguri nº 1 5 Club Judo Dojo Tarraco. Sant Auguri 5 1.- PRESENTACIÓ Seguidament us presentem el nostre programa CAMPUS d ESTIU 2017 amb una sèrie de propostes

Más detalles