diverta:si especialistes en el teu casament

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "diverta:si especialistes en el teu casament"

Transcripción

1 diverta:si especialistes en el teu casament

2 01 02 diverta:si Diverta:Si està formada per un grup d especialistes en les diferents àrees que intervenen en un casament. Localització d espais, càtering, organització i protocol, música i animació per a la festa, monitoratge i cangurs per als més petits, propostes i opcions per fer-ho original. Un equip professional molt ben avingut amb més de 20 anys d experiència en l organització de casaments i celebracions. Cada persona és un món i cada parella un univers. Per això estem al vostre costat i farem realitat les vostres idees! Localització d espais Us assessorem per decidir entre els espais més emblemàtics. Càtering Des de la cuina de mercat fins a la cuina d alta gamma. Ens ocupem de tots els detalls, d aquesta manera podreu viure a fons aquest dia inoblidable sense preocupacions. Creativitat i professionalitat al servei del vostre somni. El nostre propòsit és ajudar-vos a fer que aquesta il lusió ompli cadascun dels moments de la vostra celebració, convertint-la en el moment més especial La nostra experiència és la vostra garantia. Música La música és present en la cerimònia, l aperitiu, l àpat i el ball. És, doncs, un aspecte molt important. Què més et proposem Productes i serveis que podeu trobar molt interessants i alhora indispensables. Fem-ho diferent Fes que aquest meravellós dia sigui recordat per tots els teus, t ajudem a donar-hi aquell punt diferenciador.

3 01 Localització d espais Us assessorem per triar l espai més indicat entre els més emblemàtics d Osona i del Montseny. Segons les vostres necessitats us podem aconsellar la millor opció. Un espai pot estar condicionat per factors tan diferenciats com: Capacitat de convidats. Situació exterior o interior. Cuina pròpia o càtering. Amb o sense església. Fixació d horaris. Alternatives en cas de pluja. Ubicació física del mateix. Il luminació nocturna. Recinte amb sortides o sense. Etc. Troba Treballem amb els llocs més suggerents i recomanables per dur a terme la millor celebració, i al mateix temps coneixem de ben a prop les alternatives per poder ser originals i diferents en cada cas. Sempre oferim una resposta adequada a cada parella.

4 02 Càtering Segons el vostre pressupost i la tipologia de convit, us mostrarem un seguit d opcions i propostes que inclouen des de l alta cuina o cuina d autor, fins a cuina de mercat. Treballem i coneixem les opcions més diverses, i sempre us proposem les que més s adaptin segons cada cas. Un càtering es pot diferenciar per factors com: Pressupost. Tipus de cuina. Quantitat de convidats. Instal lacions de cuina on dur a terme la celebració. Tipus de vins. Barra lliure. Tipologia d aliments. Distància del punt d origen del càtering. Quantitat de plats tant a l àpat com a l aperitiu. Etc. Tasta Tasta la cuina mediterrània, escollint entre la cuina de mercat, cuina d autor o bé tot un plaer com l alta cuina, fes que els convidats es llepin els dits.

5 03 Música Diverta compta amb més de 20 anys d'experiència en el camp de les discomòbils per a casaments. El servei de discomòbil que oferim actualment és totalment professional, amb material renovat, i una posada en escena del tot acurada. L'entrevista prèvia amb els nuvis és imprescindible per tal de seleccionar tots els apartats musicals del casament. La mateixa persona que el dia del casament estarà al capdavant de la discomòbil assessora, guia i aconsella per triar les cançons que sonaran a la cerimònia, durant l aperitiu, a l àpat i també al ball, en cada cas per tal de dissenyar una celebració totalment a mida. Comptem amb el millor ventall de Dj's professionals dins el món de la música per tal de satisfer totes les necessitats que puguin sorgir. Garantim l'èxit! La Festa Una de les parts més significatives del casament és, sens dubte, el ball. Garantim una acurada selecció musical, que s adapta a cada moment i segons la tipologia dels convidats. És molt important que la gent acabi la celebració amb un bon regust de boca.

6 04 Què més et proposem Sonorització cerimònia La cerimònia es pot sonoritzar amb música en directe o amb equip de so. Ens tots dos casos us facilitem les millors opcions i us aconsellem les més adients segons cada cas. Entre d altres factors, cal tenir en compte si la cerimònia és civil o religiosa, i també si és o no a l aire lliure. Música en directe Per amenitzar l aperitiu, l àpat i també per a l hora del ball. Segons l estil, el número de convidats i la ubicació existeixen diferents possibilitats, totes elles vàlides i amb el toc que sempre dóna la música en directe. Mestre de cerimònia Feu que la vostra cerimònia sigui emotiva, càlida, sincera o deixeu que els vostres convidats descobreixin una part de les vostres vides i del perquè estan celebrant el vostre casament. Una entrevista a fons amb el mestre de cerimònia que us proposem farà que tot això es compleixi. Servei organització del casament És un servei d acompanyament que donem a totes les parelles que ho demanin. Serveix per pautar conjuntament els passos a seguir, i per gaudir de la planificació de l esdeveniment. Ideal per no estressar-se i per no deixar-se cap detall pel camí. Muntatges especials Podem ambientar qualsevol dels espais que conformen un casament de la forma que es desitgi. Bodes temàtiques, espai aperitiu, espai ball, espai menjador, zona chill out... Les opcions poden ser molt variades Com: flors, globus, teles, il luminació, mobiliari, etc. Cadires, fundes i llaços Si el casament, tant la cerimònia com l àpat, es duu a terme en un indret on no hi ha parament, podem subministrar-vos tot el que calgui; cadires, fundes, llaços, taules, coberteria, mantelleria, etc. Protocol i organització El dia del vostre casament estem presents per supervisar tots els passos a seguir, i per no descuidar cap dels detalls que prèviament heu planificat. Des de la cerimònia fins a l inici del ball. Això farà que gaudiu plenament del vostre dia. Sortida personalitzada de la cerimònia Un cop oficialitzat el casament, podem fer que la sortida sigui espectacular: pluja de bombolles, confeti, pètals de rosa, enlairament de globus, música en directe, projeccions, il luminació... Transport col lectiu Lloguer de furgonetes, mini-bus o bus, per tal de facilitar el transport dels convidats. Decidiu quina es la ruta a seguir i els horaris i nosaltres vetllem perquè tot es compleixi al peu de la lletra.

7 Carpes de 3x3 Proporcionem carpes de 3x3 per tal de poder-hi ubicar espais diferenciats. Ja sigui per a la cerimònia, l aperitiu o per a un espai diferenciat durant la festa. Muntar i desmuntar cerimònia civil Podem portar tot el parament necessari per a una cerimònia a qualsevol indret, platja o muntanya. Disposem de tot el necessari per fer-ho realitat. Animació durant el ball Si voleu fer ballar a tothom durant el ball amb divertides coreografies, balls en grup, etc. Aquesta és una opció que dóna un resultat més que excel lent. Servei de foto/vídeo Us assessorem i recomanem les opcions més adients segons cada cas per obtenir els millors records gràfics del dia del vostre casament, ja sigui en format fotos o vídeo. Servei de barra lliure Donem l opció de fer la barra lliure per l hora del ball totalment al vostre gust. Ens adaptem al vostre pressupost i decidim conjuntament quantitat i tipus de begudes, servei o no de cambrers, etc. Monitor/Cangur per als mes petits Una opció que els pares i també els més petits sempre agraeixen. Des de l àpat, o després del mateix, proposem jocs, activitats, i manualitats per entretenir i fer gaudir els més petits. diverta:si Inflables Disposem d un gran ventall d inflables de diferents mides i capacitats. Amb opció de posar-hi monitoratge per tal de regular i organitzar el bon funcionament dels mateixos. Espectacle infantil Una opció diferent i divertida per entretenir els més petits, i els grans també. Música, cançons, balls, maquillatge i un munt d aventures que es van succeint al llarg de l espectacle per gaudir i no parar de riure. Màgia per aperitiu o sobretaula Per dinamitzar l aperitiu o la sobretaula. Màgia divertida, participativa i plena de trucs realment sorprenents. Ideal per donar un toc diferent a la vostra celebració. Figures de nuvis Disposem de tot un ventall de diferents figures. També oferim l opció de fer-les de forma personalitzada i totalment complementades com es cregui oportú. Personatges tematitzats Cambrers Falsos, Convidats Falsos, Cuiners Falsos, etc. Podem crear el personatge i la seva circumstància que més diversió pugui causar entre els convidats. Projector + Pantalla Servei de projector i pantalla per tot tipus de posades en escena. Ens cuidem, si cal, de fer el muntatge, posada en funcionament i el desmuntatge.

8 05 Fem-ho diferent Photo Call Decoració amb globus Muntatges musicals especials d inici de ball Photo call on poder-se tirar fotos divertides i plenes de bon humor. Aquest servei es complementa amb petits accessoris que ajuden a fer les fotos més desenfadades. Opcions molt diferents i variades de decoració amb globus de diferents colors, formes, disposicions, etc... Per a la cerimònia, aperitiu o menjador. Per iniciar el ball de forma diferent, original i divertida. Podem fer tota classe de muntatges musicals segons els gustos i necessitats. diverta: Pack diversió Bombolles de sabó Pluja de confeti Zona chill out Pluja de bombolles de sabó en qualsevol dels moments de la celebració: sortida de la cerimònia, inici del ball, arribada a l aperitiu, etc. Ideal per aconseguir fotos realment espectaculars. Pluja de confeti de forma continuada per inici del ball, sortida de la cerimònia, arribada a l aperitiu, etc. Ideal per aconseguir fotos realment espectaculars. Opció de tubs de confeti, pètals de rosa, etc. Per repartir entre els convidats i explosionar de forma individual i en el moment que es cregui més oportú. Podem crear una zona alternativa Chill Out, per tal d oferir un espai diferent i tranquil paral lel a la festa. També podem decorar qualsevol menjador, carpa o local on es dugui a terme la celebració. Mini castell de focs Olivera dels desitjos Pack Diversió Per sorprendre realment a tots els convidats. Una forma diferent de celebrar el casament. Ideal per sortides de cerimònia, entrada d aperitiu, etc. Petita olivera on es van penjant les diferents felicitacions i desitjos que els convidats escriuen en unes targetes ja preparades per a l ocasió. Pack que inclou tot un seguit de complements per tal d animar la festa; perruques, barrets, mocadors, ulleres, guitarres inflables, globus, etc.

9 diverta:si Ctra. de Roda, Manlleu. Osona. Barcelona Tel / info@diverta.cat Carrer Cossis, L Escala. Girona Tel / info2@diverta.cat departament comercial Sandra Castañe sandra@diverta.cat / Sergi Atmetlla sergi@diverta.cat / David Sousa david@diverta.cat / Ramon Soldevila ramon@diverta.cat /

INFINITES POSSIBILITATS, DESCOBRIU-NE LA VOSTRA. 02 PLATEA CAMP NOU

INFINITES POSSIBILITATS, DESCOBRIU-NE LA VOSTRA. 02 PLATEA CAMP NOU PLATEA CAMP NOU INFINITES POSSIBILITATS, DESCOBRIU-NE LA VOSTRA. 02 PLATEA CAMP NOU ENTRADA EXCLUSIVA AL CAMP NOU PER ALS VOSTRES CONVIDATS Entrada dels convidats a través de l escalinata principal de

Más detalles

UN AMPLI VENTALL D ESPAIS A LA SEVA DISPOSICIÓ

UN AMPLI VENTALL D ESPAIS A LA SEVA DISPOSICIÓ UN AMPLI VENTALL D ESPAIS A LA SEVA DISPOSICIÓ sala gran Aforament per a 700 persones Una gran sala totalment equipada amb tot tipus de material escenotècnic i amb capacitat per a 700 persones. Aquest

Más detalles

diverta: fem viure experiències diverta: festes i comunions

diverta: fem viure experiències diverta: festes i comunions fem viure experiències diverta: festes i comunions FESTES I MOLT MÉS Pallassos, inflables, jocs, tallers, gimcanes, festa de l escuma, espectacles i un munt de productes més perque nens i adults passin

Más detalles

Quina és la resposta al teu problema per ser mare? Dexeus MEDICINA DE LA REPRODUCCIÓ ESTUDI INTEGRAL DE FERTILITAT

Quina és la resposta al teu problema per ser mare? Dexeus MEDICINA DE LA REPRODUCCIÓ ESTUDI INTEGRAL DE FERTILITAT MEDICINA DE LA REPRODUCCIÓ ESTUDI INTEGRAL DE FERTILITAT Quina és la resposta al teu problema per ser mare? Salut de la dona Dexeus ATENCIÓ INTEGRAL EN OBSTETRÍCIA, GINECOLOGIA I MEDICINA DE LA REPRODUCCIÓ

Más detalles

UN MUSEU D EMOCIONS 02 FCB MUSEU

UN MUSEU D EMOCIONS 02 FCB MUSEU ESPAI FCB MUSEU UN MUSEU D EMOCIONS 02 FCB MUSEU ENTRADA EXCLUSIVA PER ALS SEUS CONVIDATS Entrada dels convidats a través de l escalinata principal de Tribuna, amb la possibilitat d afegir la catifa vermella

Más detalles

25 NOV. de 16 a 20.30h 26 i 27 NOV. d 11 a 20.30h DOSSIER

25 NOV. de 16 a 20.30h 26 i 27 NOV. d 11 a 20.30h DOSSIER 25 NOV. de 16 a 20.30h 26 i 27 NOV. d 11 a 20.30h DOSSIER TOT NUVIS 16 EL DIA MÉS ESPECIAL Si ets capaç d imaginar la celebració dels teus somnis, nosaltres som capaços d ensenyar-te com fer-la realitat.

Más detalles

PROPOSTES Molt dinàmic i entretingut, durant 1 hora ho passareu d allò més bé i podreu acabar ballant tots una cançó com a final de festa!

PROPOSTES Molt dinàmic i entretingut, durant 1 hora ho passareu d allò més bé i podreu acabar ballant tots una cançó com a final de festa! PROPOSTES 2018 - CARLES MAG (ESPECTACLE STAR SHOW ) Espectacle familiar d 1 hora de durada. Elegant i divertida posada en escena, juntament amb la màgia visual i participativa, on petits i grans quedaran

Más detalles

Tel Fax

Tel Fax VACANCES FAMILIARS (Especial singles amb nens) Vine a l Illot Gran a passar unes vacances amb els teus fills en un entorn immillorable! Tenim un programa de vacances pensat perquè pares/mares i els seus

Más detalles

Solucions en informàtica i telecomunicacions per a centres educatius

Solucions en informàtica i telecomunicacions per a centres educatius Solucions en informàtica i telecomunicacions per a centres educatius Índex Jed informàtica. Qui som? Presentació La tranquil litat de un servei de confiança Solucions per a centres educatius Equips Projectors

Más detalles

Casal Setmana Santa. Del 10 al 15 d Abril Del 2017

Casal Setmana Santa. Del 10 al 15 d Abril Del 2017 Casal Setmana Santa CASA DE COLÒNIES Del 10 al 15 d Abril Del 2017 EL NOSTRE CASAL El nostre casal està dirigit a tots aquells nens i nenes que tinguin ganes de passar-ho bé, conèixer nous amics, tenir

Más detalles

Experiències singulars

Experiències singulars Experiències singulars Un espai singular, una proposta exclusiva i una experiència inoblidable... La Pedrera és un lloc excepcional per celebrar-hi esdeveniments irrepetibles. La Pedrera vol convertir

Más detalles

enregistraments etc, de caràcter puntual i d acord amb la seva normativa d ús.

enregistraments etc, de caràcter puntual i d acord amb la seva normativa d ús. L Orfeó Gracienc presenta i posa a disposició de la societat un servei de cessió d espais disponibles a les seves instal lacions per a ciutadans, entitats, grups o empreses que vulguin organitzar activitats

Más detalles

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA ACTIVITATS DE LLEURE ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA UN CENTRE D INTERÈS I UN PERSONATGE La gestió del Menjador Escolar és una actuació que integra la alimentació dels infants, així com la seva cura,

Más detalles

espais i serveis Iniciar presentació

espais i serveis Iniciar presentació i serveis Iniciar presentació El Col legi de Farmacèutics de Barcelona ofereix un entorn immillorable per qualsevol acte, amb totes les capacitats, comoditats, equipaments i serveis per convertir-lo en

Más detalles

02 AUDITORI 1899 L ENTORN IDONI PER A LA CELEBRACIÓ DE CONGRESSOS, REUNIONS I PRESENTACIONS CORPORATIVES

02 AUDITORI 1899 L ENTORN IDONI PER A LA CELEBRACIÓ DE CONGRESSOS, REUNIONS I PRESENTACIONS CORPORATIVES AUDITORI 1899 02 AUDITORI 1899 L ENTORN IDONI PER A LA CELEBRACIÓ DE CONGRESSOS, REUNIONS I PRESENTACIONS CORPORATIVES UN ESPECTACULAR ESPAI POLIVALENT DE NOVA CONSTRUCCIÓ Una atractiva sala de nova construcció,

Más detalles

Castanyada. amb Eix Estels! Celebra la. A Mas Banyeres, i La Llobeta. màxim 11 grups de NENS. gratuïtes 1-2 NOV.

Castanyada. amb Eix Estels! Celebra la. A Mas Banyeres, i La Llobeta. màxim 11 grups de NENS. gratuïtes 1-2 NOV. Celebra la Castanyada amb Eix Estels! Del 31 d Octubre al 3 de Novembre de 2013 DES DE 30,67 des de 35,67 Preu per persona i dia en règim de pensió completa amb la modalitat fórmula completa per a grups

Más detalles

VEREMES A LA CASA DE COLÒNIES L ESTOL I AL SEU ENTORN

VEREMES A LA CASA DE COLÒNIES L ESTOL I AL SEU ENTORN VEREMES A LA CASA DE COLÒNIES L ESTOL I AL SEU ENTORN Pel proper curs 2017-18, fruit de més de 15 anys d experiència i avaluació, us fem arribar diferents propostes per trobar la més adient a la realitat

Más detalles

GAUDEIXI D UN ESPAI ÚNIC Llogui el Teatre Auditori de Llinars del Vallès

GAUDEIXI D UN ESPAI ÚNIC Llogui el Teatre Auditori de Llinars del Vallès TEATRE AUDITORI LLINARS GAUDEIXI D UN ESPAI ÚNIC Llogui el Teatre Auditori de Llinars del Vallès LLOGUI UN ESPAI ÚNIC, MODERN I CÒMODE Dissenyat per Álvaro Siza El TA és un espai concebut pel prestigiós

Más detalles

Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne

Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne Què és una plataforma virtual de formació? És un espai de trobada entre alumnes i professors a través d Internet. Pot incloure activitats per als estudiants,

Más detalles

SABI: Sistema de Análisis de Balances Ibéricos

SABI: Sistema de Análisis de Balances Ibéricos Contingut: informació financera i comptable de més d un milió d empreses espanyoles. Conté informació d un període de 10 anys. Inclou un software d'anàlisi financera que permet fer informes, comparar grups

Más detalles

Telf

Telf Telf. 93 878 75 87 comercial@lleuredosmil.com www.lleuredosmil.com FES FAMÍLIA, FES MÚSICA! Canta! Viu! Emociona t! Passa-t ho bé amb Fes família, fes música Les vacances és l espai ideal l per trencar

Más detalles

hola Hola hola hola Barcelona Activa L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona Gener 2017

hola Hola hola hola Barcelona Activa L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona Gener 2017 Hola hola hola hola hola Hola hola hola hola hola Hola hola hola Barcelona Activa L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona Gener 2017 Hola hola hola hola hola Hola hola

Más detalles

DOSSIER EXPOSITORS 38a Edició

DOSSIER EXPOSITORS 38a Edició DOSSIER EXPOSITORS 38a Edició PRESENTACIÓ El proper mes de novembre torna La Fira de la Muntanya Vic 2018 amb un gran nombre d iniciatives i propostes adreçades als amants de la natura. La Fira d enguany,

Más detalles

Descobrir, a través del patrimoni industrial, la història, l evolució tecnològica, la transformació social i del paisatge d una destinació turística.

Descobrir, a través del patrimoni industrial, la història, l evolució tecnològica, la transformació social i del paisatge d una destinació turística. 2017 Descobrir, a través del patrimoni industrial, la història, l evolució tecnològica, la transformació social i del paisatge d una destinació turística. Viatjar a l origen d on provenen aquells productes

Más detalles

Cuida t en família pel Pont de la Puríssima

Cuida t en família pel Pont de la Puríssima BARCELONA Cuida t en família pel Pont de la Puríssima Santa Fe del Penedès- Alt Penedès Núm. de registre 506 Habitacions de 4 a 20 places Banys comunitaris i privats Sala polivalent Bosc propi Piscina

Más detalles

Guia dels tallers de la campanya La Vida dels Jocs i les Joguines. Alternatives de consum responsable www.lavidadelesjoguines.org índex 1. Quines alternatives de consum responsable, de jocs i joguines

Más detalles

INTRUCCIONS PER A LA INSTAL LACIÓ I L ÚS DE L APLICACIÓ DE CORRECCIÓ DE L ESCALA GENCAT

INTRUCCIONS PER A LA INSTAL LACIÓ I L ÚS DE L APLICACIÓ DE CORRECCIÓ DE L ESCALA GENCAT INTRUCCIONS PER A LA INSTAL LACIÓ I L ÚS DE L APLICACIÓ DE CORRECCIÓ DE L ESCALA GENCAT A. INSTAL LACIÓ DEL PROGRAMA. Cal descarregar l arxiu comprimit de l adreça web que s ha facilitat via correu electrònic.

Más detalles

Catàleg de Parc Nadal o Saló de la Infància 2013

Catàleg de Parc Nadal o Saló de la Infància 2013 Catàleg de Parc Nadal o Saló de la Infància 2013 L objectiu d aquest projecte és presentar un conjunt d activitats enfocades al vostre Parc de Nadal. Volem oferir un servei integral que s encarregarà des

Más detalles

Cap d Any. turisme engrup 2014/15. A Can Vandrell (Hostalric)

Cap d Any. turisme engrup 2014/15. A Can Vandrell (Hostalric) Cap d Any 2014/15 (Hostalric) Sopar especial Menú de Cap d Any + Gran Esmorzar d Any Nou Menjador privat pel sopar i per la festa de Cap d Any Cap d Any a Can Vandrell!! A Eix Estels us hem preparat un

Más detalles

SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA

SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA Benvolgudes famílies!! En aquest apartat us volem fer un resum de la dinàmica que realitzen els vostres fill i filles a l estona del menjador escolar, de 12:30

Más detalles

1.000 RAONS PER CANTAR!

1.000 RAONS PER CANTAR! presenta el seu Musical Participatiu! 1.000 RAONS PER CANTAR! de M. Huff i J. Jacobson Traduït per Blanca Boix Arranjat per Marcel Grífol Dirigit per Maurici Albàs Voleu viure una experiència musical inoblidable?

Más detalles

hola Hola hola hola Barcelona Activa L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona Gener 2017

hola Hola hola hola Barcelona Activa L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona Gener 2017 Hola hola hola hola hola Hola hola hola hola hola Hola hola hola Barcelona Activa L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona Gener 2017 Hola hola hola hola hola Hola hola

Más detalles

EXERCICI 6 PICASA PICASA.

EXERCICI 6 PICASA PICASA. EXERCICI 6 PICASA Es tracta de crear i compartir 3 àlbums online utilitzant Picasa Web Álbums i les 3 carpetes de fotos que trobaràs comprimides al costat de l exercici i que, abans de començar, descarregaràs

Más detalles

COMISSIÓ INCLUSIVA AFA LA FLOR DE MAIG

COMISSIÓ INCLUSIVA AFA LA FLOR DE MAIG COMISSIÓ INCLUSIVA AFA LA FLOR DE MAIG Tots som especials a la nostra manera, perquè no hi ha cap ésser humà estàndard o comú. Tots som diferents. Stephen W.Hawking Aquesta guia neix de la preocupació

Más detalles

GCompris (conjunt de jocs educatius)

GCompris (conjunt de jocs educatius) GCompris (conjunt de jocs educatius) GCompris forma part del programari educatiu que inclou la Linkat. És una col lecció d'aplicacions educatives per a nens i nenes d'educació infantil i cicle inicial

Más detalles

MANTENIMENT I POSADA A PUNT. Sempre tenim solucions!

MANTENIMENT I POSADA A PUNT. Sempre tenim solucions! MANTENIMENT I POSADA A PUNT Sempre tenim solucions! ANÀLISI PRÈVIA Els espais urbans són entorns vius on hi passen moltes coses i els seus equipaments se n ressenten. Instal lar-los avui no significa oblidar-nos-en

Más detalles

Guia didàctica* Extracte

Guia didàctica* Extracte KitCaixa Hàbits Saludables Guia didàctica* Extracte * La Guia del KitCaixa Hàbits Saludables té com a protagonistes l Elmo i el Dr. Ruster. Tot i que la majoria de les activitats es fan amb material físic

Más detalles

Benvinguts! Benvolguts companys,

Benvinguts! Benvolguts companys, Benvolguts companys, Ens plau enviar-vos la informació de la 1a regata de Lliga Catalana de Llagut que després de l èxit de l any passat, tornem a organitzar a la platja de Santa Cristina de Lloret de

Más detalles

Esdeveniments corporatius i privats

Esdeveniments corporatius i privats Esdeveniments corporatius i privats On som? MACBA, el Museu d Art Contemporani de Barcelona. Un entorn únic al centre de la ciutat. Amb un emplaçament privilegiat al barri del Raval, està situat molt a

Más detalles

Iniciativa Legislativa Popular. per canviar la Llei de Dependència

Iniciativa Legislativa Popular. per canviar la Llei de Dependència Iniciativa Legislativa Popular per canviar la Llei de Dependència 1 Quin problema hi ha amb Llei de Dependència? La Llei de Dependència busca que les persones amb discapacitat i les persones molt grans

Más detalles

SOLUCIONS DE LES ACTIVITATS D APRENENTATGE

SOLUCIONS DE LES ACTIVITATS D APRENENTATGE SOLUCIONS DE LES ACTIVITATS D APRENENTATGE 3 Activitat Completa els productes següents. a) 0 = 5... e) 0 = 5... b)... = 5 3 f) 25 =... 5 c) 5 =... g) 55 = 5... d) 30 = 5... h) 40 =...... a) 0 = 5 0 e)

Más detalles

COM CREAR UN STORYBOARD AMB COMIC LIFE *

COM CREAR UN STORYBOARD AMB COMIC LIFE * COM CREAR UN STORYBOARD AMB COMIC LIFE * Una de les parts més importants de crear un relat digital és tenir clara l estructura i definir els recursos narratius (fotos, gràfics, etc.). Per això, després

Más detalles

Com participar en un fòrum

Com participar en un fòrum Com participar en un fòrum Els fòrum són espais virtuals en el qual es pot realitzar un debat entre diferents persones d una comunitat virtual. És tracta d un debat asincronic, és a dir en el qual les

Más detalles

Programa les activitats educatives d estiu amb CosmoCaixa

Programa les activitats educatives d estiu amb CosmoCaixa Programa les activitats educatives d estiu amb CosmoCaixa VISITA LLIURE Visita lliure al Museu Els participants recorreran els diferents espais de CosmoCaixa: la Sala de la Matèria, el Mur Geològic i el

Más detalles

INSTRUCCIONS D ÚS DEL SERVIDOR D APLICACIONS

INSTRUCCIONS D ÚS DEL SERVIDOR D APLICACIONS INSTRUCCIONS D ÚS DEL SERVIDOR D APLICACIONS ESTABLIMENT DE LA CONNEXIÓ Per iniciar la connexió, cal obrir l arxiu Connexió a ServerApp que rebreu per correu electrònic: En obrir-se, pot aparèixer un missatge

Más detalles

Esquerra Republicana de Catalunya-Grup Municipal (Calella, Maresme) PARC DALMAU de Calella Calella, desembre de 2015

Esquerra Republicana de Catalunya-Grup Municipal (Calella, Maresme) PARC DALMAU de Calella Calella, desembre de 2015 PROJECTE DE MILLORA DEL PARC DALMAU DE CALELLA Pàgina 1 Esquerra Republicana de Catalunya-Grup Municipal (Calella, Maresme) PARC DALMAU de Calella Calella, desembre de 2015 Des del grup municipal d ERC-Calella

Más detalles

Del 20 al 22 d abril. La primera àrea temàtica de turisme industrial dins d una fira de turisme internacional

Del 20 al 22 d abril. La primera àrea temàtica de turisme industrial dins d una fira de turisme internacional 2018 Del 20 al 22 d abril La primera àrea temàtica de turisme industrial dins d una fira de turisme internacional Descobrir, mitjançant el patrimoni industrial, la història, l evolució tecnològica, la

Más detalles

SERVEIS SOCIALS BENESTAR. Benestar. Cuida T ho mereixes. Campanya per gaudir d una bona vellesa. Benestar

SERVEIS SOCIALS BENESTAR. Benestar. Cuida T ho mereixes. Campanya per gaudir d una bona vellesa. Benestar Benestar Campanya per gaudir d una bona vellesa Benestar La VIDA es CANVI. Al llarg dels anys ens hem anat adaptant als diferents canvis. Ara toca ENVELLIR. Comptem amb dos avantatges: L EXPERIÈNCIA de

Más detalles

turisme VINE AMB LA TEVA DISFRESSA!!! 32,50 RESERVES A PARTIR DE 6 PLACES turisme engrup Nens Adults Del 31 d octubre al 2 de novembre

turisme VINE AMB LA TEVA DISFRESSA!!! 32,50 RESERVES A PARTIR DE 6 PLACES turisme engrup Nens Adults Del 31 d octubre al 2 de novembre 31 octubre VESPRE 1 novembre MATÍ TARDA VESPRE ACTIVITATS GRATUÏTES Del 31 d octubre al 2 de novembre Nens 32,50 Adults 41 Preu per persona i nit en règim de pensió completa Per a grups a partir de 20

Más detalles

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ 4 Plantilles de disseny Una plantilla de disseny és un model de presentació que conté un conjunt d estils. Aquests estils defineixen tota l aparença de la presentació,

Más detalles

Dinàmiques per dur a terme la revisió de la Jamborinada als agrupaments

Dinàmiques per dur a terme la revisió de la Jamborinada als agrupaments Dinàmiques per dur a terme la revisió de la Jamborinada als agrupaments DINÀMIQUES PER DUR A TERME LA REVISIÓ DE LA JAMBORINADA ALS AGRUPAMENTS A continuació us facilitem quatre propostes per fer la revisió

Más detalles

Centre d Ensenyament Online (CEO)

Centre d Ensenyament Online (CEO) Centre d Ensenyament Online (CEO) Desenvolupament de tècniques noves per l educació www.mhe.es 1 Centre d Ensenyament Online (CEO): 1. Què és un Centre d Ensenyament Online (CEO)? 2. Com està estructurat

Más detalles

Mòdul 2. Investigar JEP. JOVES EMPRENEDORS PROFESSIONALS 1

Mòdul 2. Investigar JEP. JOVES EMPRENEDORS PROFESSIONALS 1 Mòdul 2. Investigar JEP. JOVES EMPRENEDORS PROFESSIONALS 1 Objectius Aprendre les variables que influeixen en un negoci Aprendre els components d un model de negoci Definir la proposta de valor del projecte

Más detalles

Recepció de documents electrònics Juliol 2012

Recepció de documents electrònics Juliol 2012 documents electrònics Juliol 2012 L estudiant porta un document en format electrònic. Què he de fer? Tres passes ben senzilles: Es poden donar tres situacions diferents: 1) L escenari més comú és que l

Más detalles

Dialnet és un servei de sumaris de revistes electròniques impulsat per la Universidad de la Rioja.

Dialnet és un servei de sumaris de revistes electròniques impulsat per la Universidad de la Rioja. Dialnet Sumari 1. Què és Dialnet? 2. Breu fitxa de Dialnet 3. Accedir a Dialnet 3.1 Accedir a Dialnet amb el Recercador+ 4. Cerca a Dialnet 4.1 Cerca simple a Dialnet 4.2 Cerca avançada a Dialnet 5. Resultats

Más detalles

APROFITAR PER FER TOTA MENA D ACTIVITATS FÍSIQUES:

APROFITAR PER FER TOTA MENA D ACTIVITATS FÍSIQUES: Benvolguts pares i alumnes, Hem acabat un nou curs, i ara ens toca gaudir d un temps i d uns espais molt diferents d allò que hem estat fent fins ara. S ha acabat la rutina diària d anar a l escola i comencen

Más detalles

Col laboració amb el 125è Aniversari: Empreses, entitats i amics de La Salle Bonanova

Col laboració amb el 125è Aniversari: Empreses, entitats i amics de La Salle Bonanova Col laboració amb el 125è Aniversari: Empreses, entitats i amics de La Salle Bonanova 2085 alumnes (Infantil, Primària, ESO i Batxillerat). 1400 famílies aprox. Camp de futbol visitat cada setmana per

Más detalles

SOPARS A LA GESPA DEL CAMP NOU

SOPARS A LA GESPA DEL CAMP NOU SOPARS A LA GESPA DEL CAMP NOU EL TERRENY DE JOC ES TRANSFORMA PER ACOLLIR SOPARS INOBLIDABLES AL CAMP NOU 02 SOPARS A LA GESPA DEL CAMP NOU CELEBRI ELS SEUS ESDEVENIMENTS A LA GESPA DEL CAMP NOU Espectacular

Más detalles

Auditori Una espectacular sala de nova construcció ideal per a l organització de congressos, reunions i presentacions corporatives

Auditori Una espectacular sala de nova construcció ideal per a l organització de congressos, reunions i presentacions corporatives Auditori 1899 Una espectacular sala de nova construcció ideal per a l organització de congressos, reunions i presentacions corporatives Presentació de la sala Auditori 1899 El nou Auditori és una sala

Más detalles

SOPARS A LA GESPA DEL CAMP NOU

SOPARS A LA GESPA DEL CAMP NOU SOPARS A LA GESPA DEL CAMP NOU EL TERRENY DE JOC ES TRANSFORMA PER ACOLLIR SOPARS INOBLIDABLES AL CAMP NOU 02 SOPARS A LA GESPA DEL CAMP NOU CELEBRI ELS SEUS ESDEVENIMENTS A LA GESPA DEL CAMP NOU Espectacular

Más detalles

Com és la Lluna? 1 Com és la Lluna? F I T X A D I D À C T I C A 4

Com és la Lluna? 1 Com és la Lluna? F I T X A D I D À C T I C A 4 F I T X A 4 Com és la Lluna? El divendres 20 de març tens l oportunitat d observar un fenomen molt poc freqüent: un eclipsi de Sol. Cap a les nou del matí, veuràs com la Lluna va situant-se davant del

Más detalles

GUIÓ DE L ACTIVITAT ELS AMICS D UN NÚMERO. Material: Multicubs, llapis de colors, fulls quadriculats

GUIÓ DE L ACTIVITAT ELS AMICS D UN NÚMERO. Material: Multicubs, llapis de colors, fulls quadriculats GUIÓ DE L ACTIVITAT ELS AMICS D UN NÚMERO. Material: Multicubs, llapis de colors, fulls quadriculats Amb un número determinat de multicubs, per exemple 12 es demana a alumnat que els enganxin formant un

Más detalles

Fundació BANC DE SANG I TEIXITS de les Illes Balears. EMPRESES i ENTITATS Com organitzar una campanya de donació de sang

Fundació BANC DE SANG I TEIXITS de les Illes Balears. EMPRESES i ENTITATS Com organitzar una campanya de donació de sang EMPRESES i ENTITATS Com organitzar una campanya de donació de sang Sabeu per què? La vostra ajuda és vital! La sang no es pot fabricar. Depèn de la solidaritat i altruisme de les persones que donen sang

Más detalles

MANUAL D ÚS DE LA WEB D OFERTES DELS SERVEIS LOCALS D OCUPACIÓ DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA http://www.diba.cat/slo El web d ofertes permet consultar les ofertes de treball gestionades pels Serveis Locals

Más detalles

CASAL DE NADAL VALLCARCA NORD J.M. SAGARRA i PARE POVEDA Per a nens i nenes de 3 a 13 anys

CASAL DE NADAL VALLCARCA NORD J.M. SAGARRA i PARE POVEDA Per a nens i nenes de 3 a 13 anys CASAL DE NADAL VALLCARCA NORD 2015 J.M. SAGARRA i PARE POVEDA Per a nens i nenes de 3 a 13 anys Escola Pare Poveda Av. Vallcarca, 220. 08023. Barcelona 1. PRESENTACIÓ En aquest breu dossier trobareu tota

Más detalles

1. Posa, al lloc corresponent del dibuix, indicant-les si cal amb una fletxa, les lletres corresponents als següents noms:

1. Posa, al lloc corresponent del dibuix, indicant-les si cal amb una fletxa, les lletres corresponents als següents noms: TALLER + VISITA GUIADA Tècnica de la imatge ESO i Batxillerat Hem utilitzat, a l espai 1, càmeres fosques. Mirarem de reflectir en aquest full el que hem entès de la seva estructura i del seu funcionament.

Más detalles

AGENDA 21 ESCOLAR PLUS (+) DE SABADELL

AGENDA 21 ESCOLAR PLUS (+) DE SABADELL AGENDA 21 ESCOLAR PLUS (+) DE SABADELL CURS 2016/2017 Ecoauditoria de l Aigua ESC Andreu Castells INDEX 1. REVISIÓ DELS CONSUMS D AIGUA 2. REVISIÓ DELS DIFERENTS ESPAIS DEL CENTRE 2.1. PLANTA BAIXA COS

Más detalles

Condicions de lloguer 2017

Condicions de lloguer 2017 La Garriga és el nostre somni i és un plaer complartir-lo amb vosaltres Família Roca Barbé Condicions de lloguer 2017 www.masialagarriga.com Espais de la masia Cerimònia civil a l Era L Era és un antic

Más detalles

1. Aneu a la pàgina web 2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació i Universitat.

1. Aneu a la pàgina web   2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació i Universitat. 1. Aneu a la pàgina web http://www.atib.es/ta/modelos/tasas046.aspx. 2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació i Universitat. 1. Trieu la segona opció: Escola Oficial d Idiomes. A la següent pantalla

Más detalles

hola Hola hola hola Barcelona Activa L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona Gener 2017

hola Hola hola hola Barcelona Activa L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona Gener 2017 Hola hola hola hola hola Hola hola hola hola hola Hola hola hola Barcelona Activa L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona Gener 2017 Hola hola hola hola hola Hola hola

Más detalles

càtering = felicitat No et preocupis, (Don t Worry) sigues feliç (Be Catering)

càtering = felicitat No et preocupis, (Don t Worry) sigues feliç (Be Catering) C A T E R I N G càtering = felicitat No et preocupis, (Don t Worry) sigues feliç (Be Catering) Nosaltres aportem la professionalitat, el saber fer, la metodologia i la capacitat creativa que ens caracteritza.

Más detalles

/hseguraviudas

/hseguraviudas Descobreix un indret on la història mil.lenària configura la viticultura sostenible, on la preservació de la biodiversitat s abraça a la innovació, un lloc on el cava i el vi s elaboren en harmonia. Vine

Más detalles

Pont Maig 41,00 32,50. Un Pont a la vostra mida! Nens. Adults. 1, 2 i 3 de MAIG de turisme. turisme engrup

Pont Maig 41,00 32,50. Un Pont a la vostra mida! Nens. Adults. 1, 2 i 3 de MAIG de turisme. turisme engrup amb activitats gratuïtes! 1, 2 i 3 de MAIG de 2015 Pont Maig de Programa per a grups d amics o famílies amb un mínim de 6 places. 32,50 41,00 Preu en règim de pensió completa amb l oferta grups + 20. Activitats

Más detalles

ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ

ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE 2017 - GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ ÀREA DE JOVENTUT DE CASTELL-PLATJA D ARO Palau d Esports i Congressos; Plaça Europa, s/n Platja d Aro T 972 825 463 joventut@platjadaro.com

Más detalles

1. Aneu a la pàgina web 2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació, Cultura i Universitats.

1. Aneu a la pàgina web   2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació, Cultura i Universitats. 1. Aneu a la pàgina web http://www.atib.es/ta/modelos/tasas046.aspx. 2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació, Cultura i Universitats. 1. Trieu la quarta opció: Escola Oficial d Idiomes. A la

Más detalles

Compatibilitats amb les Eines de la Plataforma CATALUNYA EMPRÈN

Compatibilitats amb les Eines de la Plataforma CATALUNYA EMPRÈN Compatibilitats amb les Eines de la Plataforma CATALUNYA EMPRÈN Introducció Aquest document té per objectiu que el personal tècnic de la xarxa CATALUNYA EMPRÈN pugui dur a terme les comprovacions necessàries

Más detalles

CARTES DE FRACCIONS. Materials pel Taller de Matemàtiques

CARTES DE FRACCIONS. Materials pel Taller de Matemàtiques CARTES DE FRACCIONS Aquesta proposta és adequada pel primer cicle d ESO perquè permet recordar mitjançant un joc, una sèrie de conceptes que ja s han treballat a l Educació Primària. Per això resulta una

Más detalles

Fem un correu electrónic!! ( )

Fem un correu electrónic!! ( ) Fem un correu electrónic!! (E-mail) El correu electrònic es un dels serveis de Internet més antic i al mateix temps es un dels més populars i estesos perquè s utilitza en els àmbits d'oci i treball. Es

Más detalles

Tema 12. L oferta de la indústria i l equilibri competitiu. Montse Vilalta Microeconomia II Universitat de Barcelona

Tema 12. L oferta de la indústria i l equilibri competitiu. Montse Vilalta Microeconomia II Universitat de Barcelona Tema 12. L oferta de la indústria i l equilibri competitiu Montse Vilalta Microeconomia II Universitat de Barcelona 1 L oferta de la indústria L oferta de la indústria indica quina quantitat de producte

Más detalles

Títol: Lliçons Moodle, una bona eina per a l adaptació a l EEES. Exemple d una lliçó sobre teoria de la simetria en arquitectura.

Títol: Lliçons Moodle, una bona eina per a l adaptació a l EEES. Exemple d una lliçó sobre teoria de la simetria en arquitectura. Títol: Lliçons Moodle, una bona eina per a l adaptació a l EEES. Exemple d una lliçó sobre teoria de la simetria en arquitectura. Autors: Piedad Guijarro i Pere Cruells Centre: ETSAB Secció de Matemàtiques

Más detalles

2011: ANY INTERNACIONAL DE LA QUÍMICA

2011: ANY INTERNACIONAL DE LA QUÍMICA 2011: ANY INTERNACIONAL DE LA QUÍMICA PRESENTACIÓ Anualment es declaren anys internacionals per donar a conèixer o rememorar fets històrics rellevants amb l objectiu de crear i incentivar espais de debat,

Más detalles

UNITAT CREAR UNA BASE DE DADES AMB MS EXCEL

UNITAT CREAR UNA BASE DE DADES AMB MS EXCEL UNITAT CREAR UNA BASE DE DADES AMB MS EXCEL 1 Crear una base de dades i ordenar Una base de dades és un conjunt d informació homogènia organitzada de forma sistemàtica. El contingut d una base de dades

Más detalles

Quadern per a alumnes. EDUCACIÓ PRIMÀRIA 1r, 2n i 3r

Quadern per a alumnes. EDUCACIÓ PRIMÀRIA 1r, 2n i 3r Quadern per a alumnes EDUCACIÓ PRIMÀRIA 1r, 2n i 3r Índex Treball inicial i planificació a l aula Activitat de reflexió: 1. Per què anem a comprar? Activitat d informació: 2. On es pot anar a comprar?

Más detalles

Hola hola hola hola hola Hola hola hola. Barcelona Activa. L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona.

Hola hola hola hola hola Hola hola hola. Barcelona Activa. L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona. Barcelona Activa L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona Gener 2017 Els nostres valors Igualtat d oportunitats i progrés social Cooperació dins l organització i amb d

Más detalles

La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat

La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat La Lluna canvia La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat De ben segur que has vist moltes vegades la Lluna, l hauràs vist molt lluminosa i rodona però també com un filet molt prim

Más detalles

Google Calendar. Curs de formació per a personal PAS i PDI

Google Calendar. Curs de formació per a personal PAS i PDI Google Calendar Curs de formació per a personal PAS i PDI Com accedir al teu calendari? A. Accedint a http://correu.upf.edu A. Entrant a la teva sessió de gmail i clicant a Calendar. Vista general (Dia)

Más detalles

Oficina de Convocatòries Ausiàs Marc, núm. 35, baixos Barcelona Telèfon

Oficina de Convocatòries Ausiàs Marc, núm. 35, baixos Barcelona Telèfon Per fer la prova heu d acreditar la vostra identitat amb un d aquests documents originals: DNI - passaport - carnet de conduir - targeta de resident Aquest document ha d estar en un lloc visible al damunt

Más detalles

DEMANDA DE PREUS ESPORTS INFABLES, MATERIALS RECREATIUS I ANIMACIONS

DEMANDA DE PREUS ESPORTS INFABLES, MATERIALS RECREATIUS I ANIMACIONS Andorra la Vella, 15 de febrer del 2017 Ref.: JPG / 80101 INFABLES, MATERIALS RECREATIUS I ANIMACIONS ANY 2017 DEMANDA DE PREUS ESPORTS INFABLES, MATERIALS RECREATIUS I ANIMACIONS - En cada pressupost

Más detalles

INSTRUCCIONS BÀSIQUES PER A LA UTILITZACIÓ DEL PROGRAMA VISUAL CHART V

INSTRUCCIONS BÀSIQUES PER A LA UTILITZACIÓ DEL PROGRAMA VISUAL CHART V INSTRUCCIONS BÀSIQUES PER A LA UTILITZACIÓ DEL PROGRAMA VISUAL CHART V 1-Descarregar el programa VISUAL CHART V, de la pàgina web de visual chart. www.visualchart.com INSTAL LEU TOTS ELS PAQUETS ADDICIONALS.

Más detalles

L AIGUA, ON ÉS I COM CANVIA?

L AIGUA, ON ÉS I COM CANVIA? L AIGUA, ON ÉS I COM CANVIA? La Terra és anomenada el Planeta Blau perquè està envoltada d aigua. La capa d aigua o Hidrosfera no és una capa contínua, ja que l aigua es troba distribuïda en diferents

Más detalles

UNITAT REPRESENTACIÓ GRÀFICA DE LES DADES

UNITAT REPRESENTACIÓ GRÀFICA DE LES DADES UNITAT REPRESENTACIÓ GRÀFICA DE LES DADES 1 Gràfics de columnes A partir de la informació continguda en un rang de cel les podem crear un gràfic per visualitzar aquestes dades. Ms Excel proporciona diferents

Más detalles

MÚLTIPLES I DIVISORS

MÚLTIPLES I DIVISORS MÚLTIPLES I DIVISORS DETERMINACIÓ DE MÚLTIPLES Múltiple d un nombre és el resultat de multiplicar aquest nombre per un altre nombre natural qualsevol. 2 x 0 = 0 2 x 1 = 2 2 x 2 = 4 2 x 3 = 6 2 x 4 = 8

Más detalles

QUÈ EN PODEM DIR DE LES ROQUES?

QUÈ EN PODEM DIR DE LES ROQUES? QUÈ EN PODEM DIR DE LES ROQUES? Hi ha qui diu que los roques són com arxius, és a dir que si som capaços de desxifrar-les podem saber moltes coses del medi on s han format, de quins canvis han soferts,

Más detalles

DOSSIER DE PREMSA PRESENTACIÓ DE LA SAMARRETA I L ACCIÓ DE L 11S 2016

DOSSIER DE PREMSA PRESENTACIÓ DE LA SAMARRETA I L ACCIÓ DE L 11S 2016 DOSSIER DE PREMSA PRESENTACIÓ DE LA SAMARRETA I L ACCIÓ DE L 11S 2016 Lleida 11 d Agost de 2016 1. Introducció p.3 2. Presentació del disseny de la samarreta p.4 3. La Diada pas a pas p.6 2 1. Introducció

Más detalles

La introducció de criteris ambientals en els actes festius s ha de considerar en l instant mateix en que es comença a planificar i organitzar la

La introducció de criteris ambientals en els actes festius s ha de considerar en l instant mateix en que es comença a planificar i organitzar la La introducció de criteris ambientals en els actes festius s ha de considerar en l instant mateix en que es comença a planificar i organitzar la festa. Per aconseguir que una festa sigui més sostenible

Más detalles

SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE I SEGURA 2017

SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE I SEGURA 2017 SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE I SEGURA 2017 Del 16 al 22 de setembre de 2017 Oferta de recursos per a actuacions d ens locals Objectius del suport Oferir suport complementari als municipis interessats

Más detalles

Instruccions per a l ús del Portal d Informació Econòmica i de Serveis Locals

Instruccions per a l ús del Portal d Informació Econòmica i de Serveis Locals Instruccions per a l ús del Portal d Informació Econòmica i de Serveis Locals Servei de Programació Barcelona, novembre de 2015 Cliqueu aquí per entrar a l accés restringit 2/15 Introduir en minúscules

Más detalles

TRACTAMENT IMATGE DIGITAL PROGRAMA

TRACTAMENT IMATGE DIGITAL PROGRAMA TRACTAMENT IMATGE DIGITAL PROGRAMA Tractament imatge digital. 1. Inserir una imatge. Primer de tot heu de fer una foto. La podeu fer amb una càmera o bé escanejar-la. Aquestes imatges s han de guardar

Más detalles