Què fer després de BTX. Curs 14-15

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Què fer després de BTX. Curs 14-15"

Transcripción

1 Què fer després de BTX Curs 14-15

2 Calendari final de curs (I) 15 Maig : Entrega notes de l històric de notes de 2n BTL i matèries pendents de 1r de BTL que no han recuperat al llarg del curs Maig :Poden recuperar les avaluacions suspeses de 2n i un examen únic de matèries de primer. 25 Maig : Inici classes PAU i reforç (finalitzen el 5 de juny) 27 Maig: Entrega expedient amb nota final de Batxillerat. L alumnat que té matèries pendents té l oportunitat de recuperar-les de de juny. Aprova BTL ordinària Té matèries pendents PAU al juny. No pot fer les PAU al juny Grau Universitari Matrícula PAU del 21 Maig al 1 juny Cicle Formatiu GS Preinscripció entre el 26 de maig i 3 de juny). Recuperacions extraordinàries de l de juny. Cicle Formatiu GS Preinscripció entre el 26 de maig i 3 de juny).

3 Calendari final de curs (II) Alumnat avaluació extraordinària 25 Maig al 5 de juny classes de reforç. 26 de Maig al 3 de juny : Preinscripció al CFGS 8-9 juny consultes al professorat juny :Recuperacions extraordinàries (un únic examen per matèria, no s examinen per avaluacions) Butlletí de notes finals el 22 de juny Primera setmana de juliol han de formalitzar el títol de batxillerat a la Secretaria de l escola. Aprox. Uns 60. PAU SETEMBRE Matrícula PAU setembre (entre el jul) PAU 2,3 i 4 setembre CFGS Fins el 25 de juny per presentar les notes de batxillerat al centre preinscrit. Matrícula CFGS : 1-8 Jul

4 Calendari final de curs (III) Alumnat que vol fer un CFGS Avaluació ordinària Butlletí de notes finals (expedient BTL) dc 27 de maig Tràmits de preinscripció al CFGS del 26 de maig al 3 de juny al centre en primera opció. És recomanable fer les PAU al juny, en el cas que després del cicle vulgui fer un grau universitari. Al juny s ha de matricular de la fase general i específica. El procés de preinscripció universitari i el CFGS no tenen res a veure i es poden fer els 2 tràmits alhora. A l hora de triar els CFGS és important mirar les convalidacions amb matèries de graus Universitaris.

5 Calendari final de curs (III) Alumnat que vol fer un Grau Universitari Avaluació ordinària Butlletí de notes finals (expedient BTL) dc 27 de maig Podrà fer les PAU al juny Del 21 maig al 1 juny han de formalitzar la matrícula a les PAU i pagar les taxes (32,65 drets examen + 54,45 Fase General + 10,95 per cada examen de la Fase específica). En aquest moment han de triar de quina matèria de modalitat s examinaran a la fase general i de quines a l específica. Un cop fet el pagament ja no es pot modificar la tria feta. Del 2-12 juny han de formalitzar el títol de batxillerat a la Secretaria de l escola. Curs 14-15: 64,30. S entregarà el resguard el dia que recullin la documentació de les PAU.

6 Calendari final de curs (IV) Procés de preinscripció i matriculació universitat Avaluació ordinària Entre 2 de juny i 3 de jul poden formalitzar la preinscripció universitària (ordenar per preferència fins a 8 graus universitaris) 30 juny:resultats oficials PAU Desprès dels resultats de les PAU poden modificar le s preferències. Avaluació extraordinària Preinscripció Matriculació PAU setembre entre 20 i 22 Juliol set PAU 18 de setembre: resultats PAU 25 i 26 set preinscripció universitària

7 Qualificació del Batxillerat Mitjana de les matèries de batxillerat (90%) Treball de Recerca (10%) La Qualificació mitjana de batxillerat (QMB) ve configurada pel 90% de la nota mitjana de totes les matèries de batxillerat (1r i 2n) i el 10% de la nota del treball de recerca. Qualificació mitjana de Batxillerat (QMB)

8 LA NOTA D ACCÉS A LA UNIVERSITAT La NOTA D ACCÉS s obté del 60% de la qualificació mitjana de batxillerat (QMB) i del 40% de la PAU (fase general). QUALIFICACIÓ QUALIFICACIÓ DE MITJANA DEL LA FASE GENERAL = BATXILLERAT (QMB) PAU (SELECTIVITAT) 60% 40% NOTA D ACCÉS (N 5) Per poder optar a nota d accés, és condició indispensable que la qualificació de la Fase General sigui igual o superior a 4 punts. Es considera que un estudiant ha superat la prova d accés si la seva nota d accés és igual o superior a 5 punts. Aquesta nota (5 Nota accés 10) té validesa infinita.

9 Estructura de la Selectivitat FASE GENERAL Llengua i literatura catalana Llengua i literatura castellana Anglès Història o Historia de la Filosofia Una matèria de modalitat a triar FASE ESPECÍFICA Fins a 3 matèries de modalitat que ajudaran a millorar la nota d accés fins a 2 punts. Només es tindran en compte les dues matèries aprovades amb millor qualificació. COM S OBTÉ LA NOTA DE LA FASE GENERAL La Qualificació de la Fase General s obté de la mitjana aritmètica de 5 exercicis. Aquesta nota té validesa indefinida. Però poden presentar a pujar la nota, tantes vegades com vulguin.

10 COM S OBTÉ LA NOTA DE LA FASE ESPECÍFICA FASE ESPECÍFICA Modalitat 1 Modalitat 2 Modalitat 3 Cada estudiant pot examinar-se d un màxim de 3 matèries de modalitat, diferents de l examinada en la fase general Cada matèria es qualifica per separat amb una nota de 0 a 10 punts. Es considera superada si s obté una qualificació igual o superior a 5. Les qualificacions de les matèries de la fase específica tenen validesa per a l accés a la Universitat durant els 2 cursos acadèmica següents a la superació d aquestes matèries.

11 Com s obté la NOTA D ADMISSIÓ Cada estudiant obté una NOTA D ADMISSIÓ específica per a cada grau universitari on sol liciti ser admès. La nota d admissió (entre 5 i 14) incorpora les qualificacions de les matèries de la fase específica amb el coeficient de ponderació (0,1 o 0,2 ) segons correspongui. NOTA D ACCÉS (0,1 o 0,2) M1 + = (5-10) (0,1 o 0,2) M2 NOTA D ADMISSIÓ (5-14) = M1 i M2 corresponen a les dues qualificacions de matèries superades a la fase específica que un cop ponderades,proporcionin una millor nota d admissió.

12 Ponderacions 2015

13 Exemples : l Àlex Qualificació mitjana del batxillerat : 6,50 (60%) PAU : Fase general : 5,5 (40%) Nota d accés : 6,100 Vol fer Economia (nota de tall UB 2013) : 6,430 A la fase específica de la PAU es va examinar de : Economia de l empresa (ponderació 0,2) : 8 Geografia (ponderació 0,2) : 6 La seva nota d admissió serà: 6, , ,2 = 8,900

14 Exemples : el Xavi Qualificació mitjana del batxillerat : 8,60 (60%) PAU : Fase general : 7,40 (40%) Nota d accés : 8,12 Vol fer Periodisme (UAB: 9,41 ; UPF 11,564) A la fase específica de la PAU es va examinar de : Geografia (ponderació 0,2) : 4 Literatura Catalana (ponderació 0,2) : 6 Hª de l Art (ponderació 0,1) : 9 La seva nota d admissió serà: 8, , ,1 = 10,220 (entrarà a la UAB)

15 Exemples : la Maria Qualificació mitjana del batxillerat : 6,40 (60%) PAU : Fase general : 4,70 (40%) Nota d accés : 5,72 Vol fer Química en primera opció (UB : 7,918 UAB 7,736) o Criminologia en segona opció (UB 7,76 UAB : 7,74) A la fase específica de la PAU es va examinar de : Economia de l empresa (ponderació 0,2 a Criminologia) : 7 Química (ponderació 0,2 a Química i 0,1 a Criminologia) : 8 Matemàtiques (ponderació 0,2 a les dues) : 4 Tindrà dues notes d admissió : Química : 5, ,2 = 7,32 Criminologia : 5, , ,1 = 7,920 Entrarà a Criminologia UAB (segona opció)

16 Si no estic d acord amb alguna nota de les PAU Reclamació Doble correcció Reclamació a la doble correcció Els exercicis sobre els quals s'hagi presentat sol licitud de reclamació seran revisats en els aspectes formals o errades administratives. Aquestes qualificacions substitueixen les inicials i no poden ser més baixes que les inicialment atorgades. Els exercicis sobre els quals s'hagi presentat sol licitud de doble correcció seran corregits per un professor diferent del que va fer la primera correcció. Les noves qualificacions seran el resultat de la mitjana aritmètica d'ambdues correccions. Aquestes qualificacions substitueixen les inicials i, per tant, poden ser més baixes o més altes que les inicials Si amb la nova qualificació l estudiant pot accedir a la 1a opció sortirà assignat el 15 de jul i es matricularà el 17 de jul. Si no pot accedir a la 1a opció sortirà assignat el 23 jul. Un cop obtingut el resultat de la doble correcció es pot demanar una reclamació a la doble correcció.

17 Notes de tall 2014 La nota de tall és una nota orientativa. Indica la nota més baixa amb que va accedir un estudiant a aquell grau universitari el curs anterior. Les notes de tall es publiquen un cop s han fet la primera assignació de places universitàries. Es pot anar modificant en les successives assignacions.

18 Proves d aptitud personal (PAP) Els estudiants que volen accedir a estudis de grau amb prova d aptitud personal han d efectuar a més de la preinscripció, la matrícula a aquesta prova. Aquest tràmit s ha de fer entre el 2-9 de juny la portal accesnet. (* excepte pels Graus d Educació infantil o primària on la nota de Català i Castellà de les PAU serveix com a PAP) Han de consultar el dia de la prova a cada universitat. Les dates de les PAP són posteriors a les de PAU i els resultats es donen abans de la preinscripció universitària. Taxes d aquestes PAP : 87,10 * Ed. Infantil i primària no les paga Graus amb PAP Educació infantil i primària * Ciències de l activitat física i l esport (UB, UPF) Cinema i mitjans audiovisuals (UB) Pilot d aviació comercial i operacions aèries Traducció i interpretació anglès- (UAB i UPF)

19 Procés assignació places universitàries (I) Les places s adjudiquen començant per l estudiant preinscrit amb la nota més alta i es continua fins que s exhaureixen totes les places. Estudiant assignat en 1a preferència 1a assignació de places 10 juliol Estudiant assignat entre la 2a i la 8a preferència Estudiant no assignat a cap preferència Es matricula en el centre assignat entre el 14 i el 17 de juliol. Si no es matricula perd la plaça assignada. Opció 1: Tràmit : Assignació definitiva : accepta com a definitiva la plaça assignada. (10-14 jul) Matrículació : 17 jul Opció 2 : Esperar a la segona assignació (23 juliol). No ha de fer cap tràmit. La nova plaça assignada sempre serà igual o millor que la que tenia prèviament. Ha d esperar a la 2a assignació del 23 de juliol.

20 Procés assignació places universitàries (II) 2a assignació de places 23 juliol Tots els estudiants assignats s hauran de matricular entre el 24 i 28 de juliol sinó perdran la plaça assignada. Estudiant assignat en 1a preferència Estudiant assignat entre la 2a i la 8a preferència Estudiant no assignat a cap preferència Es matricula en el centre assignat entre el 24 i el 28 de juliol. Es matricula en el centre assignat entre el 24 i el 28 de juliol. Tot i estar matriculat: Si vol millorar la seva assignació ha de fer el tràmit : Continuar en el procés de reassignació de places. (23 jul 1 set) Ha de fer el tràmit : Continuar en el procés de reassignació de places. Si no fa el tràmit el seu procés de preinscripció ha finalitzat.

21 Procés assignació places universitàries (III) 1a reassignació de places 3 set L estudiant que hagi fet el tràmit Continuar en el procés de reassignació de places, tant si ja està matriculat com si no es va matricular o no havia estat assignat, haurà de consultar la web per comprovar si: Ha millorat la seva assignació Està assignat a algunes de les preferències que havia sol licitat, en el cas que no estigués assignat en cap preferència. En aquest cas s haurà de matricular en el centre assignat entre el 4 i 7 de setembre.

22 Camí alternatiu : Fer un cicle formatiu GS Si la nota d admissió al grau universitari es queda lluny de la nota de tall, una altre opció és matricular-se en un cicle formatiu de grau superior i mirar de millorar la nota. Actualment no queda pràcticament cap CFGS d un curs, és important fer la preinscripció en el període establert (26 de maig al 3 de juny) La Fase específica té una validesa de 2 anys. NOTA FINAL CICLE FORMATIU (curs 16-17) + Fase específica feta juny 2015 = (0,1 o 0,2) M1 + (0,1 o 0,2) M2 NOTA D ADMISSIÓ (5-14)

23 Informació Document : Notes de tall 2014 Quadre de Ponderacions PAU : Recerca al google Ponderacions 2015 Tots els tràmits s han de fer a través del portal : Web : Usuari : ejp@unportal.cat Contrasenya : ejp14

24 Portal accesnet :

25 Web un portal:

26 Contacte Directora pedagògica de BTL : Mar Sanglas Correu : msanglas@joanpelegri.cat Coordinadora de BTL : Loli Sabán Correu : lsaban@joanpelegri.cat

PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS

PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS 2013-2014 La prova d accés a la universitat s estructura en dues fases: Fase general (obligatòria) Fase específica (voluntària) Els exàmens de les PAU

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA 2016

PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA 2016 PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA 2016 Per accedir al primer curs d'un estudi universitari de grau de qualsevol de les set universitats públiques de Catalunya i la Universitat de Vic Universitat Central de Catalunya,

Más detalles

ACCÉS A LA UNIVERSITAT

ACCÉS A LA UNIVERSITAT ACCÉS A LA UNIVERSITAT PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT PER ALS MÉS GRANS DE 25 ANYS REQUISITS Tenir 25 anys abans de l 1 d octubre de l any en què es fa l accés. (en cas de complir els 25 anys l 1 d octubre

Más detalles

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial NORMATIVA REFERENT A LES PROVES D'ACCÉS ALS ESTUDIS UNIVERSITARIS DELS MÉS GRANS DE 25 ANYS. CURS 2015-2016 INFORMACIÓ GENERAL PROVES ACCÉS UNIVERSITAT CURS 2015-2016 Amb el nou Reial Decret 1892/2008,

Más detalles

Institut Molí de la Vila

Institut Molí de la Vila Institut Molí de la Vila PRESENTACIÓ DELS ESTUDIS POSTOBLIGATORIS - BATXILLERAT - FORMACIÓ PROFESSIONAL EL BATXILLERAT Matèries del batxillerat Dins del batxillerat hi ha diferents tipus de matèries: Matèries

Más detalles

Institut Salvador Dalí BATXILLERAT. Jornada de portes obertes

Institut Salvador Dalí BATXILLERAT. Jornada de portes obertes Jornada de portes obertes 2016 Modalitats de batxillerat L'accés a la Universitat és Ciències i tecnologia Humanitats i c.socials Arts independent de la modalitat de batxillerat escollida. MATÈRIES COMUNES

Más detalles

Accés i admissió a la universitat

Accés i admissió a la universitat Identificació del departament o organisme Oficina d Accés a la Universitat Accés i admissió a la universitat Proves d accés a la universitat Preinscripció universitària 2018 Accés a la universitat Accés

Más detalles

FINAL. Per aprovar el curs cal aprovar les tres avaluacions, amb una nota igual o superior del 5.

FINAL. Per aprovar el curs cal aprovar les tres avaluacions, amb una nota igual o superior del 5. CRITERIS D AVALUACIÓ MATÈRIA: Música 1r ESO PARCIALS 20% ACTITUD: L actitud s avaluarà diàriament i es tindrà en conte si l alumne parla, la puntualitat, fa deures, porta material, participa en classe

Más detalles

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS 2016-2017 1 El Batxibac és el programa que permet a l alumnat cursar un currículum mixt amb l objectiu d obtenir la doble titulació

Más detalles

DOSSIER INFORMATIU BATXILLERAT

DOSSIER INFORMATIU BATXILLERAT DOSSIER INFORMATIU BATXILLERAT 2010-2012 - 1 - 1.- MARC LEGAL 1.1. ORGANIGRAMA DEL SISTEMA EDUCATIU SEGONS LA LOE MÓN LABORAL BATXILLERAT ( 16-18) PAAU UNIVERSITAT FORMACIÓ PROFESSIONAL GRAU SUPERIOR (CFGS)

Más detalles

PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT. Reunió informativa PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT

PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT. Reunió informativa PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT Reunió informativa 02-03-2017 INSTITUT JOAN BRUDIEU PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT Ordre del dia Informació sobre les PAU Estructura: Fase general i fase específica Calendari

Más detalles

NOU MODEL D ACCÉS A LA UNIVERSITAT

NOU MODEL D ACCÉS A LA UNIVERSITAT NOU MODEL D ACCÉS A LA UNIVERSITAT 2010 MARC LEGAL REIAL DECRET 1892/2008, de 14 de novembre 2001 2003 2007 2006 2007 LOU (Ley Orgánica 6/2001, de Universidades) LUC (Llei 1/2003, d Universitats de Catalunya)

Más detalles

Preinscripció 2011 Accés i admissió a la universitat

Preinscripció 2011 Accés i admissió a la universitat Preinscripció 2011 Accés i admissió a la universitat REIAL DECRET 1892/2008, de 14 de novembre DEFINEIX CONDICIONS PER A L ACCÉS ALS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU REGULA PROCEDIMENTS D ADMISSIÓ

Más detalles

Accés i admissió a la universitat

Accés i admissió a la universitat Identificació del departament o organisme Oficina d Accés a la Universitat Accés i admissió a la universitat Proves d accés a la universitat Preinscripció universitària 2016 Accés a la universitat Accés

Más detalles

CALENDARI DE TRÀMITS ACADÈMICS 2017/2018 Estudis de Grau ( Aprovat per la Comissió Permanent el 7 de juliol de 2017 )

CALENDARI DE TRÀMITS ACADÈMICS 2017/2018 Estudis de Grau ( Aprovat per la Comissió Permanent el 7 de juliol de 2017 ) CALENDARI DE TRÀMITS ACADÈMICS 2017/2018 Estudis de Grau ( Aprovat per la Comissió Permanent el 7 de juliol de 2017 ) ACCÉS Estudiants visitants Lliurament de sol licituds primer quadrimestre (Q1) presencialment

Más detalles

Accés i Admissió d estudiants amb estudis estrangers. Curs (Document actualitzat a )

Accés i Admissió d estudiants amb estudis estrangers. Curs (Document actualitzat a ) Accés i Admissió d estudiants amb estudis estrangers. Curs 2017-201. (Document actualitzat a 13-4-201) La Comissió Gestora dels Processos d Accés i Preinscripció Universitària del Sistema Universitari

Más detalles

MINIGUIA RALC: FINALITZACIÓ DEL PROCÉS DE REGISTRE DE MATRÍCULES DEL CURS VINENT

MINIGUIA RALC: FINALITZACIÓ DEL PROCÉS DE REGISTRE DE MATRÍCULES DEL CURS VINENT MINIGUIA RALC: FINALITZACIÓ DEL PROCÉS DE REGISTRE DE MATRÍCULES DEL CURS VINENT (centre privat amb ensenyaments sostinguts amb fons públic i TOTS els centres públics amb ensenyaments gestionats amb GEDAC)

Más detalles

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Bioinformàtica

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Bioinformàtica INSTRUCCIONS MATRÍCULA 2018-2019 Grau en Bioinformàtica PERÍODE Ordinari (automatrícula a través de Sigma) Alumnes de 1r curs (repetidors) i 2n curs del: 25-28 de juliol Alumnes de r curs: 6-12 de setembre

Más detalles

LES PREGUNTES MÉS FREQÜENTS

LES PREGUNTES MÉS FREQÜENTS ABANS DE LES PAU LES PREGUNTES MÉS FREQÜENTS 1. A la prematrícula de febrer hauré de triar les matèries de modalitat de les quals que em vull examinar a la fase general i a la fase específica? No, només

Más detalles

Admissió CF. Grau Superior

Admissió CF. Grau Superior Admissió CF. Grau Superior 2014-2015 Introducció Diferències entre CF de Grau Superior i de Grau Mitjà: Tipus d'accés: Directe (per titulació)» Batxillerat LOGSE i la seua modalitat.» Batxillerat LOE i

Más detalles

PROVES D ACCÈS A LA UNIVERSITAT

PROVES D ACCÈS A LA UNIVERSITAT PROVES D ACCÈS A LA UNIVERSITAT CONSTEN DE DUES FASES: - FASE OBLIGATÒRIA - FASE VOLUNTARIA Nota d Admissió a la Universitat LA NOTA D ADMISSIÓ A LA TITULACIÓ VARIARÀ EN FUNCIÓ DE LA TITULACIÓ A LA

Más detalles

NOU MODEL D ACCÉS A LA UNIVERSITAT

NOU MODEL D ACCÉS A LA UNIVERSITAT NOU MODEL D ACCÉS A LA UNIVERSITAT 2010 MARC LEGAL REIAL DECRET 1892/2008, de 14 de novembre 2001 2003 2007 2006 2007 LOU (Ley Orgánica 6/2001, de Universidades) LUC (Llei 1/2003, d Universitats de Catalunya)

Más detalles

Benvinguda curs 15-16

Benvinguda curs 15-16 REUNIÓ PARES Benvinguda curs 15-16 BATXILLERAT C-E Tutor/a: Miquel Caelles 34R/1I/1P-212 DUBTES i PREGUNTES REUNIÓ PARES Organigrama de l'escola Organització general del Batxillerat El Treball de Recerca

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Institut Esteve Terradas i Illa INFORMÀTICA. Jornades Portes Obertes 11 de maig de 2016

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Institut Esteve Terradas i Illa INFORMÀTICA. Jornades Portes Obertes 11 de maig de 2016 INFORMÀTICA Jornades Portes Obertes 11 de maig de 2016 Índex Estructura dels Cicles Formatius Accés als Cicles Formatius Informació Cicles Formatius Família Professional Preinscripció, documentació, normativa,

Más detalles

Criteris d'avaluació i Recuperació Batxillerat

Criteris d'avaluació i Recuperació Batxillerat Criteris d' i Recuperació Batxillerat Departament: BIOLOGIA I GEOLOGIA: BIOLOGIA CIÈNCIES DE LA 10% Treballs, deures i Examen per avaluacions. TERRA CIÈNCIES PER AL MÓN CONTEMPORANI CLÀSSIQUES: LLATÍ GREC

Más detalles

PRÀCTIQUES en EMPRESA

PRÀCTIQUES en EMPRESA PRÀCTIQUES en EMPRESA Grau de Física Grau d Enginyeria Electrònica de Telecomunicació Grau d Enginyeria Biomèdica Màsters PRÀCTIQUES EN EMPRESA NORMATIVA Les pràctiques externes són una activitat de naturalesa

Más detalles

Què és el BATXIBAC?:

Què és el BATXIBAC?: gener 2017 Què és el BATXIBAC?: Un acord entre els governs de França I Espanya per tal que alguns alumnes, quan acabin el Batxillerat, tinguin la doble titulació de Batxiller i Baccalauréat Objectius:

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ

PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ Fax 977 55 62 11 PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ ORDRE D ASSIGNACIÓ DE PLACES GM: - El centre assignarà places, en primer lloc, a les persones que van participar

Más detalles

Les PAU i la Preinscripció Universitària. Dra. Pilar Gómez Cardó Dr. Jesús M. Prujà i Noè

Les PAU i la Preinscripció Universitària. Dra. Pilar Gómez Cardó Dr. Jesús M. Prujà i Noè Les PAU i la Preinscripció Universitària REIAL DECRET 1892/2008, de 14 de novembre DEFINEIX CONDICIONS PER A L ACCÉS ALS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU REGULA PROCEDIMENTS D ADMISSIÓ A LES

Más detalles

JORNADES DE PORTES OBERTES 2018

JORNADES DE PORTES OBERTES 2018 JORNADES DE PORTES OBERTES 2018 On podeu trobar la informació d accés? A http://www.urv.cat/ca/estudis/graus/admissio/ podeu trobar informació sobre: PAU Preinscripció Notes de tall Matrícula http://www.urv.cat/ca/estudis/graus/informacio-

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

INSTITUT D AURO SANTPEDOR BATXILLERAT

INSTITUT D AURO SANTPEDOR BATXILLERAT INSTITUT D AURO SANTPEDOR BATXILLERAT 2016-18 ÍNDEX Característiques del batxillerat. El currículum de batxillerat a l institut d AURO. Escollir bé, millora les opcions de futur. Cinc raons per fer batxillerat

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA Juliol de juliol de 2016

PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA Juliol de juliol de 2016 PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA Juliol 2016 12 de juliol de 2016 Resum de dades del procés de preinscripció. Juny 2016 46.107 ESTUDIANTS PREINSCRITS CONVOCATÒRIA JUNY 2016 Estudiants preinscrits convocatòria

Más detalles

GEDAC. Manual d usuari Centres

GEDAC. Manual d usuari Centres GEDAC Gestió d Escolarització D Alumnes de Catalunya Manual de preinscripció/admissió Previsió de la reserva de places - Vacants per la segona Cicles de Formació Professional de grau mitjà i superior (versió

Más detalles

INS Pau Vila: un institut batxibac

INS Pau Vila: un institut batxibac BATXIBAC El Batxibac es una doble titulació francoespanyola. Informació a http://www.xtec.cat/web/curriculum/batxillerat/baccalaureat Avui parlarem de: projecte/organització al nostre Centre peculiaritats

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

Guia de Processos: Procés de Matriculació

Guia de Processos: Procés de Matriculació Guia de Processos: Procés de Matriculació L Escola Superior d Infermeria del Mar (ESIM) imparteix els estudis del Grau d Infermeria. Al finalitzar els seus estudis els alumnes reben el títol oficial conforme

Más detalles

PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT Batxillerat i CFGS Juny 2016 ANNEX. 12 de juliol de 2016

PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT Batxillerat i CFGS Juny 2016 ANNEX. 12 de juliol de 2016 PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT Batxillerat i CFGS Juny 2016 ANNEX 12 de juliol de 2016 1 1 ESTADÍSTIQUES GENERALS 2 RESULTATS GLOBALS 3 BATXILLERAT 2016 4 PAP GRAUS EDUCACIÓ 2 Estadístiques generals Ubicacions

Más detalles

PREGUNTES FREQÜENTS EN RELACIÓ A L ACCÉS I L ADMISSIÓ A LA UNIVERSITAT EL CURS 2017/18.

PREGUNTES FREQÜENTS EN RELACIÓ A L ACCÉS I L ADMISSIÓ A LA UNIVERSITAT EL CURS 2017/18. PREGUNTES FREQÜENTS EN RELACIÓ A L ACCÉS I L ADMISSIÓ A LA UNIVERSITAT EL CURS 2017/18. 16/1/2017 1) Puc examinar-me en la Fase Obligatòria de l assignatura de Química? NO. Els exàmens de la Fase Obligatòria

Más detalles

1. Aneu a la pàgina web 2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació, Cultura i Universitats.

1. Aneu a la pàgina web   2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació, Cultura i Universitats. 1. Aneu a la pàgina web http://www.atib.es/ta/modelos/tasas046.aspx. 2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació, Cultura i Universitats. 1. Trieu la quarta opció: Escola Oficial d Idiomes. A la

Más detalles

L'adjudicació de places es farà en funció de la nota d'admissió. Nota d admissió= NMC + a*m1 + b*m2

L'adjudicació de places es farà en funció de la nota d'admissió. Nota d admissió= NMC + a*m1 + b*m2 Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament INS Cap Norfeu Carrer Ponent, s/n 17480 Roses Tel.972150567 Fax 972151322 http://www.iescapnorfeu.info Les persones que estiguin en possessió dels títols

Más detalles

CICLES DE GRAU SUPERIOR

CICLES DE GRAU SUPERIOR CICLES DE GRAU SUPERIOR DOCUMENTACIÓ QUE S HA D APORTAR PER A L ACCÉS VIA BATXILLER c) Documentació que acredita que, en el moment de presentar la sol licitud, es tenen els requisits acadèmics que permeten

Más detalles

El grau mitjà consta de dos cicles o nivells i en finalitzar s obté el títol de Tècnic Esportiu en la modalitat esportiva corresponent.

El grau mitjà consta de dos cicles o nivells i en finalitzar s obté el títol de Tècnic Esportiu en la modalitat esportiva corresponent. Els Ensenyaments Esportius són una formació que et capacita per desenvolupar una activitat professional en el camp de l'activitat física i l'esport: iniciació esportiva, tecnificació esportiva i conducció

Más detalles

EL BATXILLERAT NOCTURN

EL BATXILLERAT NOCTURN Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Institut Sa Palomera Carrer Vilar Petit, 24 17300 Blanes Tel. 972 35 09 09 EL BATXILLERAT NOCTURN Institut Sa Palomera b7000551@xtec.cat http://www.sapalomera.cat

Más detalles

Batxillerats INS Arnau Cadell. promoció

Batxillerats INS Arnau Cadell. promoció Batxillerats INS Arnau Cadell promoció 2015-17 Sant Cugat, 29 abril 2015 1. Característiques del Batxillerat: - Nova etapa d estudis - Estructura general 2. El batxillerat al nostre Centre: - Oferta general

Más detalles

ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR. Curs 2016

ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR. Curs 2016 ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR Curs 2016 ESTUDIS POSTOBLIGATORIS Estudis universitaris Prova d Accés Tenir un GM o 19 anys o complir-los l any de la prova BATXILLERAT FP Grau Superior (2 anys)

Más detalles

Accés i admissió a la universitat

Accés i admissió a la universitat Identificació del departament o organisme Oficina d Accés a la Universitat Accés i admissió a la universitat Prova d'avaluació del batxillerat per a l'accés a la universitat Preinscripció universitària

Más detalles

INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB DISCAPACITAT. ANY 2014

INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB DISCAPACITAT. ANY 2014 INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB DISCAPACITAT. ANY 2014 Barcelona, abril 2015 ÍNDEX 1. Introducció 2 2. Recollida de dades 2 3. Anàlisi de les dades 2 3.1 Estudiants amb discapacitat de nou

Más detalles

El 4t d ESO Final d etapa

El 4t d ESO Final d etapa Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Institut Sa Palomera Carrer Vilar Petit, s/n 17300 Blanes Tel. 972 35 09 09 El 4t d ESO Final d etapa INS Sa Palomera b7000551@xtec.cat http://www.sapalomera.cat

Más detalles

1. Aneu a la pàgina web 2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació i Universitat.

1. Aneu a la pàgina web   2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació i Universitat. 1. Aneu a la pàgina web http://www.atib.es/ta/modelos/tasas046.aspx. 2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació i Universitat. 1. Trieu la segona opció: Escola Oficial d Idiomes. A la següent pantalla

Más detalles

IES Enric Soler i Godes Benifaio ORIENTACIÓ CURS

IES Enric Soler i Godes Benifaio ORIENTACIÓ CURS IES Enric Soler i Godes Benifaio ORIENTACIÓ ESO CURS 2016-2017 QUE SITUACIONS ET POTS TROBAR AL FINAL DE 3r. ESO? Que aproves totes les assignatures al juny. És el cas més desitjat i automàticament passaries

Más detalles

Curs DOCUMENTACIÓ PER A LA PREINSCRIPCIÓ

Curs DOCUMENTACIÓ PER A LA PREINSCRIPCIÓ Curs 2016 2017 DOCUMENTACIÓ PER A LA PREINSCRIPCIÓ CICLES FORMATIUS i CAS: Fotocòpia del llibre de família (menors de 18 anys). Fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor (menors de 18 anys). Fotocòpia del

Más detalles

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació Aquest document conté els apartats següents: Part primera: cicles formatius FP LOGSE C. Trasllat d un alumne entre centres sense haver finalitzat

Más detalles

PREMATRÍCULA DE LES PAU DE Prematrícula de les PAU de Funcionament de la prematrícula al portal Accesnet...

PREMATRÍCULA DE LES PAU DE Prematrícula de les PAU de Funcionament de la prematrícula al portal Accesnet... PREMATRÍCULA DE LES PAU DE 2013 1. Prematrícula de les PAU de 2013... 2 2. Funcionament de la prematrícula al portal Accesnet... 2 a. Codi accesnet al portal... 2 b. Com fer la prematrícula?... 5 3. Finalització

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA Juliol de juliol de 2018

PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA Juliol de juliol de 2018 PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA Juliol 2018 11 de juliol de 2018 Resum de dades del procés de preinscripció. Juny 2018 46.956 ESTUDIANTS PREINSCRITS CONVOCATÒRIA JUNY 2018 Estudiants preinscrits convocatòria

Más detalles

Batxibac (doble titulació batxiller baccalauréat)

Batxibac (doble titulació batxiller baccalauréat) Batxibac (doble titulació batxiller baccalauréat) QUÈ ÉS EL BATXIBAC El Batxibac és una oferta de batxillerat amb un currículum mixt que possibilita als alumnes que el cursen obtenir, simultàniament, dues

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

ACCÉS I ADMISSIÓ A LA UNIVERSITAT. Dra. Pilar Gómez Cardó Dr. Jesús M. Prujà i Noè

ACCÉS I ADMISSIÓ A LA UNIVERSITAT. Dra. Pilar Gómez Cardó Dr. Jesús M. Prujà i Noè ACCÉS I ADMISSIÓ A LA UNIVERSITAT REIAL DECRET 1892/2008, de 14 de novembre DEFINEIX CONDICIONS PER A L ACCÉS ALS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU REGULA PROCEDIMENTS D ADMISSIÓ A LES UNIVERSITATS

Más detalles

Accés i admissió a la universitat

Accés i admissió a la universitat Identificació del departament o organisme Oficina d Accés a la Universitat Accés i admissió a la universitat Proves d accés a la universitat Preinscripció universitària 2018 Accés a la universitat Accés

Más detalles

TASQUES DE RECUPERACIÓ I/O CONSOLIDACIÓ PER AL SETEMBRE

TASQUES DE RECUPERACIÓ I/O CONSOLIDACIÓ PER AL SETEMBRE TASQUES DE RECUPERACIÓ I/O CONSOLIDACIÓ PER AL SETEMBRE 2016-17 2n ESO 1. CATALÀ 2n d ESO Els alumnes que no hagin aprovat l'assignatura de LLENGUA CATALANA hauran de presentar-se a l'examen de recuperació

Más detalles

IES JOSEP IBORRA Departament d orientació

IES JOSEP IBORRA Departament d orientació PROVA D ACCÉS A LA UNIVERSITAT (PAU) CURS 2017/18 IES JOSEP IBORRA Departament d orientació FASES FASE OBLIGATÒRIA FASE VOLUNTÀRIA FASE OBLIGATÒRIA Consta de 5 PROVES: 4 assignatures troncals de 2n de

Más detalles

Aplicatius Gestió TFG ESAB

Aplicatius Gestió TFG ESAB Aplicatius Gestió TFG ESAB Presentació a PDIs ESAB Serveis Tècnics Juny 2013 Processos principals PDI-TUTOR CONSULTA ESTUDIANTS ESTUDIANTS TRIBUNAL CREA OFERTA Direcció valida oferta ASSIGNA OFERTA VALIDA

Más detalles

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES Camí DE SON CLADERA, 20-07009 Palma Tel. 971470774 Fax 971706062 e-mail: iesjuniperserra@educacio.caib.es Pàgina Web: http://www.iesjuniperserra.net/ ORIENTACIÓ

Más detalles

REGLAMENT DE MATRÍCULA GRAU EN DISSENY CURS

REGLAMENT DE MATRÍCULA GRAU EN DISSENY CURS REGLAMENT DE MATRÍCULA GRAU EN DISSENY CURS 2016-2017 I. MATRÍCULA D ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS DATES I HORARI DE MATRICULACIÓ Els estudiants de nou accés podran matricular-se seguint el calendari determinat

Más detalles

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC -18 Acord núm. CG//06/07 del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Más detalles

HEM FINALITZAT L ESO! I L ANY VINENT... QUÈ?

HEM FINALITZAT L ESO! I L ANY VINENT... QUÈ? XERRADA INFORMATIVA PER A PARES I MARES INS MONTSERRAT ROIG HEM FINALITZAT L ESO! HEM FINALITZAT L ESO! I L ANY VINENT... QUÈ? L ORIENTACIÓ DES DEL CENTRE: ACCIONS REALITZADES A 4T ESO( A 3R JA ES COMENÇA

Más detalles

calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs

calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster Curs 2018-2019 Acord núm. CG/2018/04/03 del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs 2018-2019 Document

Más detalles

Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs

Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs -2018 Acord núm. 59/ del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs -2018 Document

Más detalles

ESTADÍSTIQUES PAU 2014

ESTADÍSTIQUES PAU 2014 ESTADÍSTIQUES PAU 24 INDEX. Mapa distribució tribunals PAU juny 24 2. Mapa resultats PAU juny 24 de Catalunya per demarcacions 3. Mapa resultats PAU setembre 24 de Catalunya per demarcacions 4. Resultats

Más detalles

L accés a la Universitat per al curs

L accés a la Universitat per al curs L accés a la Universitat per al curs 2011-2012 JORNADA D INFORMACIÓ ALS ORIENTADORS, 31 de gener de 2011 Isabel Vázquez Navarro Vicerectora d Estudis i Política Lingüística RD 1892/2008, Accés al grau

Más detalles

DOSSIER PRESENTACIÓ DEL BATXILLERAT CURS Pl. Ferran Reyes, Barcelona Tel Fax

DOSSIER PRESENTACIÓ DEL BATXILLERAT CURS Pl. Ferran Reyes, Barcelona Tel Fax DOSSIER PRESENTACIÓ DEL BATXILLERAT CURS 2017-2018 1 El Batxillerat és una etapa de l ensenyament secundari no obligatori on es valora l evolució de l alumne en relació als objectius de cada matèria de

Más detalles

Organització del 4t curs d ESO

Organització del 4t curs d ESO Organització del 4t curs d ESO Segons el Decret 143/2007, de 26 de juny, pel qual s estableix l ordenació dels ensenyaments de l ESO (DOGC, núm. 4915, 29.06.2007) INSTITUT XXV OLIMPÍADA El Decret 143/2007

Más detalles

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA A l EVIA s ha creat dins el mòdul de matrícula un apartat nou que tracta de la cita prèvia d automatrícula: Dins aquesta carpeta podem trobar dos eines:

Más detalles

I nstitut ESCOLA DEL TREBALL

I nstitut ESCOLA DEL TREBALL I nstitut ESCOLA DEL TREBALL BATXILLERAT Jornades de portes obertes curs 2013-2014 Presentació del Director Salutació Història de l escola L escola avui: Estudis i serveis oferts, recursos i punts forts

Más detalles

M3 PROCES INTEGRAL DE L ACTIVITAT COMERCIAL

M3 PROCES INTEGRAL DE L ACTIVITAT COMERCIAL CRITERIS D'AVALUACIÓ Departament Cicle Formatiu Administratiu CFGS Administració i Finances M3 PROCES INTEGRAL DE L ACTIVITAT COMERCIAL AVALUACIÓ I QUALIFICACIÓ DEL MÒDUL PROFESSIONAL NOTA FINAL DE CURS

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

PREGUNTES FREQÜENTS EN RELACIÓ A L ACCÉS I L ADMISSIÓ A LA UNIVERSITAT EL CURS (aplicables durant el curs ) 30/10/2018

PREGUNTES FREQÜENTS EN RELACIÓ A L ACCÉS I L ADMISSIÓ A LA UNIVERSITAT EL CURS (aplicables durant el curs ) 30/10/2018 PREGUNTES FREQÜENTS EN RELACIÓ A L ACCÉS I L ADMISSIÓ A LA UNIVERSITAT EL CURS 2019-2020. (aplicables durant el curs 2018-2019) 30/10/2018 1) Puc examinar-me en la Fase Obligatòria de l assignatura de

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Institut Esteve Terradas i Illa INFORMÀTICA. Jornades Portes Obertes 11 de maig de 2016

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Institut Esteve Terradas i Illa INFORMÀTICA. Jornades Portes Obertes 11 de maig de 2016 INFORMÀTICA Jornades Portes Obertes 11 de maig de 2016 Índex Estructura dels Cicles Formatius Accés als Cicles Formatius Informació Cicles Formatius Família Professional Preinscripció, documentació, normativa,

Más detalles

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA Data: 7 de novembre de 2013 Lloc: aula A01 de l edifici G. M. de Jovellanos Hora d inici:

Más detalles

CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES

CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES Versió 1 Març 2016 1. Consulta de les factures... 3 2.1. Identificació al sistema... 3 2.2. Tipus de consulta que es poden realitzar... 4 2.2.1. Consulta d una única factura....

Más detalles

MINIGUIA RALC: REGISTRE DE MATRÍCULES D ALUMNES QUE CONTINUEN AL CENTRE

MINIGUIA RALC: REGISTRE DE MATRÍCULES D ALUMNES QUE CONTINUEN AL CENTRE MINIGUIA RALC: REGISTRE DE MATRÍCULES D ALUMNES QUE CONTINUEN AL CENTRE (centre privat, privat amb ensenyaments sostinguts amb fons públic i públic d altres titularitats) 27 de juny de 2018 Índex Introducció

Más detalles

GRAU DE MESTRES D EDUCACIÓ INFANTIL per persones amb experiència professional en l àmbit de l educació infantil. UVic i Rosa Sensat Maig de 2013

GRAU DE MESTRES D EDUCACIÓ INFANTIL per persones amb experiència professional en l àmbit de l educació infantil. UVic i Rosa Sensat Maig de 2013 GRAU DE MESTRES D EDUCACIÓ INFANTIL per persones amb experiència professional en l àmbit de l educació infantil UVic i Rosa Sensat Maig de 2013 Abans de començar: Benvinguda a estudiants del Pla Especial

Más detalles

Sessió Informativa GRAU D'ENGINYERIA INFORMÀTICA DOBLE ITINERARI ENG. INFORMÀTICA I MATEMÀTIQUES. Facultat Matemàtiques i Informàtica

Sessió Informativa GRAU D'ENGINYERIA INFORMÀTICA DOBLE ITINERARI ENG. INFORMÀTICA I MATEMÀTIQUES. Facultat Matemàtiques i Informàtica Sessió Informativa GRAU D'ENGINYERIA INFORMÀTICA DOBLE ITINERARI ENG. INFORMÀTICA I MATEMÀTIQUES Facultat Matemàtiques i Informàtica Eloi Puertas i Prats 13 de Juliol 2017 Organització Facultat Espais

Más detalles

Reunió d inici de curs de pares i mares. 2n Batxillerat curs d octubre de 2017, a les 19h

Reunió d inici de curs de pares i mares. 2n Batxillerat curs d octubre de 2017, a les 19h Reunió d inici de curs de pares i mares 2n Batxillerat curs 2017-2018 4 d octubre de 2017, a les 19h TUTORIES TUTORIA AMB FAMÍLIES 2n BAT A Verònica Ros dijous 9 10h 2n BAT B Gemma Estévez dimarts 12.30

Más detalles

REUNIÓ d inici de curs amb FAMÍLIES. 2n BATXILLERAT. dimecres, 3 d octubre de tarda. curs 2018/2019

REUNIÓ d inici de curs amb FAMÍLIES. 2n BATXILLERAT. dimecres, 3 d octubre de tarda. curs 2018/2019 REUNIÓ d inici de curs amb FAMÍLIES 2n BATXILLERAT curs 2018/2019 dimecres, 3 d octubre de 2018 7 tarda TUTORIES TUTORIA AMB FAMÍLIES 2n BAT A: Cristina Barcos dimarts 12:30 13:30h 2n BAT B: Xavier Mestre

Más detalles

PREGUNTES FREQÜENTS EN RELACIÓ A L ACCÉS I L ADMISSIÓ A LA UNIVERSITAT EL CURS (aplicables durant el curs ) 24/10/2017

PREGUNTES FREQÜENTS EN RELACIÓ A L ACCÉS I L ADMISSIÓ A LA UNIVERSITAT EL CURS (aplicables durant el curs ) 24/10/2017 PREGUNTES FREQÜENTS EN RELACIÓ A L ACCÉS I L ADMISSIÓ A LA UNIVERSITAT EL CURS 2018-2019. (aplicables durant el curs 2017-2018) 24/10/2017 1) Puc examinar-me en la Fase Obligatòria de l assignatura de

Más detalles

INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB DISCAPACITAT. ANY 2011

INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB DISCAPACITAT. ANY 2011 INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB DISCAPACITAT. ANY 2011 Barcelona, febrer 2012 ÍNDEX 1. Introducció 2 2. Recollida de dades 2 3. Anàlisi de les dades 2 3.1 Estudiants amb discapacitat de nou

Más detalles

Orientació pel Batxillerat

Orientació pel Batxillerat Orientació pel Batxillerat EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA Graduat en Educació Secundària Obligatòria Sense Graduat en Secundària Obligatòria Món Laboral PQPI (16 anys) PROVA D'ACCÉS (17 anys) CICLES

Más detalles

Graduï s. Ara en secundària

Graduï s. Ara en secundària Graduï s. Ara en secundària CFA Palau de Mar Per a persones adultes que vulguin reemprendre estudis el títol de Graduat en Educació Secundària (GES). Hi ha tres àmbits: Àmbit de la comunicació: llengüa

Más detalles

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals INSTRUCCIONS MATRÍCULA 018-019 Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals PERÍODE Ordinari (automatrícula a través de Sigma) Alumnes de 1r curs (repetidors) i n curs: - 8 de juliol 1 Alumnes de 3r curs

Más detalles

Preinscripció 2012 Accés i admissió a la universitat

Preinscripció 2012 Accés i admissió a la universitat Preinscripció 2012 Accés i admissió a la universitat REIAL DECRET 1892/2008, de 14 de novembre DEFINEIX CONDICIONS PER A L ACCÉS ALS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU REGULA PROCEDIMENTS D ADMISSIÓ

Más detalles

ALUMNES QUE HAN FET 3R ESO A MATEMÀTIQUES

ALUMNES QUE HAN FET 3R ESO A MATEMÀTIQUES MATEMÀTIQUES de la prova de recuperació de setembre a l hora especificada per a la matèria De cada un dels temes següents del teu llibre de text fes un petit resum i fes els exercicis múltiples de cinc

Más detalles