P5 i 1R. Dimecres 22 Dijous 23 Bon dia: Coneixem la tribu dels peus vermells. anem a Volpelleres i presentació del Xaman de la tribu.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "P5 i 1R. Dimecres 22 Dijous 23 Bon dia: Coneixem la tribu dels peus vermells. anem a Volpelleres i presentació del Xaman de la tribu."

Transcripción

1 P5 i 1R Dies 22 i 23 de juny Dimecres 22 Dijous 23 Bon dia: Bon dia: Joc de coneixença: despertem el cos L arquer Coneixem la tribu dels peus vermells anem a Volpelleres i presentació del Xaman de la tribu Fem l indi Joc de pistes per trobar les plomes perdudes REMULLADA Jocs musicals Sortida: Anem a Vollpalleres Mitjà de transport: A peu Què farem? Joc de pistes Divendres: Anirem a la piscina del Parc Central a refrescar-nos! Mitjà de transport: A peu

2 Del 27 juny a l 1 de juliol: ELS INDIS PEUS VERMELLS Dilluns 27 Dimarts 28 Dimecres 29 Dijous 30 Divendres 1 Aprenem la cançó de la tribu dels peus vermells Joc de coneixença: M agrada i no m agrada. Taller fem la nostra eina de caça: Disc volador Arrenquem motors (presa de contacte) circuit inicial sobre rodes Sant Pere Colònies P5 a 6è Vespella d esplai Aprenem a caçar! Motxilla sobre rodes** joc de punteria amb el disc volador joc la presa llunyana Mural La dansa dels peus vermells (pintem ballant) Circuits Psicomotrius i jocs JOCS AUDITIUS i Jocs cooperatius Tarda Colònies Arribem a l escola després de les colònies!! Dimarts: Primer prova de nivells amb les bicicletes. Cal portar les bicicletes i/o patinets de casa!! Sortida: Casa de colònies Vespella D esplai. Gürb, Osona. Mitjà de transport: Autocar privat Aisamar Què farem? Els nostres monitors/es han programat diferents activitats esportives i lúdiques

3 Joc de coneixença: passa m el casc Viatge al nord (anem al Parc Central i coneixem Thor, el Déu del tro). Del 4 al 8 de juliol: ELS VIKINGS DEL MAR DEL NORD Dilluns 4 Dimarts 5 Dimecres 6 Dijous 7 Divendres 8 la dansa dels Sortida: vikings Fem els vikicascs : ambientem i decorem els nostres cascs de bicicleta o patinet a l era vikinga!. Estirem i preparem el cos per nedar. Camina descalç Tornada a l escola a les 17h Cloenda i fi de festa P3 a 1r Mou-te!! Jocs de camp al Parc Central: Comerç viking Dubgaills i Finngaills Vikincleta i vikinet: Aventura vickinga sobre rodes**: En busca del martell de Thor (joc de recerca sobre rodes) Remullada Entrega del martell a Thor i pluja final. JOCS AUDITIUS i Jocs cooperatius Tarda Mou-te Tu Tries! Sortida Remullada Dimarts bicicletades: A l escola i voltants. Dimecres: Anirem a la piscina del Parc Central Mitjà de transport: A peu. Sortida: Anirem a caminar descalç. El sender dels sentits CAMINA DESCALÇ - EL SENDER DELS SENTITS Sortida fins a les 17h. Eix Transversal C-25 Coll de Ravell, sortida 202 Arbúcies. Telèfon Mitjà de transport. Autobús privat Aisamar Què farem? Camina descalç és un sender on es combina el plaer i la satisfacció de sentir la natura als peus sobre una gran varietat de materials com ara l argila, la gespa, la fusta, el fullatge, la sorra, les pedres, els còdols, l escorça, la palla, l aigua i el fang, obrint tot un món de sensacions on cada pas és diferent de l anterior que desperten els sentits.

4 Del 11 al 15 de juliol: EL MAIA ITZÀ Dilluns 11 Dimarts 12 Dimecres 13 Dijous 14 Divendres 15 Joc de coneixença La teranyina M orientes? Lectura del telegrama d en Jacob, membre de la tribu maia Itzá (aprenem a orientarnos al bosc). Despertem el cos al ritme de la música. Senyalitzem l escola Taller de construcció de senyals vials. Joc El semàfor Nedem per l aire (ens desplacem per l espai com si nedéssim crol, braça, esquena o papallona) Tibidabo Cloenda escuma De P3 a 6è A l escola Pi d en Xandri de P3 a 1r Joc de pistes: M oriento a la natura. Busquem els objectes perduts d en Jacob seguint les seves indicacions. Seguretat vial sobre rodes: Fem el mapa d un barri a la pista de l escola i el senyalitzem!! A circular!!! sobre rodes pel barri respectant la senyalització! Anem al parc central!! JOCS AUDITIUS i Jocs cooperatius Tarda Mou-te Tu Tries! Sortida Remullada Dilluns: Anem a Vollpalleres a treballar l orientació i a fer jocs de pistes Bicicletada: Treballarem aspectes de la seguretat vial a l escola i després sortirem en grups pels voltants! Dimecres: Anirem a la piscina del Central Parc Mitjà de transport: A peu Sortida: Anirem al Tibidabo Mitjà de transport: Autobús privat Aisamar

5 Del 18 al 22 de juliol: EL FARAÓ KHEOPS Dilluns 18 Dimarts 19 Dimecres 20 Dijous 21 Divendres 22 Despertem el cos a Sortida ritme de música i moviments egipcis Joc de coneixença: fantasmes Presentació del faraó Kheops, que ha perdut la corona dins d una piràmide i ens demana si el podem ajudar a trobar-la per a poder tornar a governar Ens familiaritzem amb els laberints de les piràmides (adaptació del joc el gat i el ratolí ) Escalfem el cos per anar a nedar: estiraments i baixades amb música Centre d Apropament a la Natura (Navàs) CLOENDA inflables de P3 a 6è Circuit d'escalfament. Circuit per escalfar motors amb les bicis i patinets. A l escola collserola Fins les 13.30h Joc: la crescuda del riu Nil (l aigua persegueix als humans) BolFut: donem-li la volta al futbol: futbolí humà futbol amb pilota gegant futbol amb pilota de cascavells Laberint sobre rodes per a trobar la corona del faraó Kheops per equips (esclaus, faraons) Construcció de la piràmide de Kheops: construccions humanes JOCS AUDITIUS i Jocs cooperatius Tarda Mou-te Tu Tries! Sortida Remullada Dimarts: Cal portar la bicicleta o patinet de casa. Sortida: Centre d apropament a la Natura (Navàs): granja.

6 Del 25 al 29 de Juliol LES OLIMPIADES DEL DRAC MÍQUEL Dilluns 25 Dimarts 26 Dimecres 27 Dijous 28 Divendres 29 Joc de coneixença a l escola; gomets Anem al Parc Central per fer jocs cooperatius barrejant els grups de les diferents escoles.! Despertarem el cos amb música alegre! Preparats, llestos, ja! Canal Olímpic Cloenda D aigua Olimpíades al Parc Central: Lectura de la Relleus dracònics!! Farem jocs de relleus sobre rodes amb tot el carta que ens ha escrit el Drac miquel on ens explica les peculiars olimpíades que ens esperen. nostre equip decorat amb motius de drac!! Canal Olímpic Olimpíades al Parc Central: Seran unes olimpíades cooperatives on es barrejaran els nens i nens de les diferents escoles i jugarem a jocs cooperatius com: El drac, el joc de les marees, quadres cooperatius, aixecar al company, etc... *Preparats, llestos, ja!: Prepararem els nostres patinets, bicicletes i cascs amb motius de dracs! *Relleus de l Antiga Grècia sobre rodes: relleus sobre rodes ambientats en el nostre amic el drac miquel Sortida: Canal Olímpic: gaudirem d activitats pels mes petits que ens organitzaran l equip del canal Olímpic!

7 SETEMBRE De l 1 al 2 de setembre: FEM EL MICO!!! Dijous 1 Divendres 2 Bon dia: El despertar de la selva: despertem el cos amb sons i música de la selva Bon dia El despertar de la selva: despertem el cos amb sons i música de la selva Passejada fins al Turó de Can Mates Passejada fins a Can Magí (Vas) Circuit d agilitat per equips pigmeus, macacos i ximpanzés On vas? Al vas Relleus cooperatius entre macacos, pigmeus i ximpanzés On vas? Al vas: sortida als llits elàstics Fem el mico al Turó: circuit d agilitat al Parc Turó de Can Mates Sortida: Mitjà de transport Què farem?

8 Del 5 al 9 de setembre Llums, càmeres, acció! Dilluns 5 Dimarts 6 Dimecres 7 Dijous 8 Divendres 9 Bon dia Joc de coneixença: Corre a seure! Aprenem a jugar a Rugbi: Anem a un parc proper a l'escola i aprenem les regles del rugbi. «Mundialito» de Rugbi per equips. Joc de paquets per preparar els equips d'actuació. Circuit d'escalfament. Circuit per escalfar motors amb les bicis i patinets. Preparació actuació sobre rodes. Per grups preparem una petita actuació amb música. Bon dia Estiraments i exercicis per escalfar la veu. Periodistes de carrer! Anem fins al Monestir. Fem els equips d'investigació i preparem les preguntes i el recorregut. Fem la verema a Can Julià Cloenda infantil!!! A l escola!! Ho sabem tot? Joc cooperatiu. Futbol flag! Espectacles sobre rodes Gran espectacle fet per les diferents actuacions preparades (es pot fer als nens i nenes de P3 i P4). Remullada. Periodistes de carrer! Gimcana pels voltants del monestir interactuant amb la gent del carrer. Sortida: Verema a Can Julià. Mitjà de transport: Què farem?:

Dimecres 27 SORTIDA MATINAL. Dimecres 4 SORTIDA MATINAL. TALLER PILOTES MALABARS Dilluns 9. Dimecres 11 SORTIDA MATINAL.

Dimecres 27 SORTIDA MATINAL. Dimecres 4 SORTIDA MATINAL. TALLER PILOTES MALABARS Dilluns 9. Dimecres 11 SORTIDA MATINAL. EL CIRC DELS COLORS Dilluns 25 Dimarts 26 Dimecres 27 Dijous 28 Divendres 29 BENVINGUDA AL QUI SÓN ELS PERSONATGES DEL CIRC? GIMCANA AL CIRC FESTA CIRC Dilluns 2 Dimarts 3 Dimecres 4 Dijous 5 Divendres

Más detalles

FESTA LOCAL SANT PERE

FESTA LOCAL SANT PERE Llums, càmeres i acció! Del 25 al 29 de Juny Dilluns 25 Dimarts 26 Dimecres 27 Dijous 28 Divendres 29 Llanterna boja (Joc a les fosques) Coneixem la llum! (Gimcana) Llum a la bicicleta (Espai creatiu)

Más detalles

FESTA LOCAL SANT PERE

FESTA LOCAL SANT PERE Llums, càmeres i acció! Del 25 al 29 de Juny Dilluns 25 Dimarts 26 Dimecres 27 Dijous 28 Divendres 29 Llum a la bicicleta (Espai creatiu) Llanterna boja (Joc a les fosques) Coneixem la llum! (Gimcana)

Más detalles

FESTA LOCAL SANT PERE

FESTA LOCAL SANT PERE Llums, càmeres i acció! Del 25 al 29 de Juny Dilluns 25 Dimarts 26 Dimecres 27 Dijous 28 Divendres 29 Llum a la bicicleta (Espai creatiu) Llanterna boja (Joc a les fosques) Coneixem la llum! (Gimcana)

Más detalles

ESPLAI D ESTIU 2018 LLAR D INFANTS Del 25 de juny al 20 de juliol Alumnes de P1 i P2

ESPLAI D ESTIU 2018 LLAR D INFANTS Del 25 de juny al 20 de juliol Alumnes de P1 i P2 ESPLAI D ESTIU 2018 LLAR D INFANTS Del 25 de juny al 20 de juliol Alumnes de P1 i P2 CURSET D ESTIU AL PETIT ESTEL CONTES! SORTIDES! CANÇONS! JOCS! MANUALITATS! PISCINETA! PSICOMOTRICITAT! EXPERIMENTACIÓ!

Más detalles

FESTA LOCAL SANT PERE

FESTA LOCAL SANT PERE Llums, càmeres i acció! Del 25 al 29 de Juny Dilluns 25 Dimarts 26 Dimecres 27 Dijous 28 Divendres 29 Llanterna boja (Joc a les fosques) Coneixem la llum! (Gimcana) Llum a la bicicleta (Espai creatiu)

Más detalles

FESTA LOCAL SANT PERE

FESTA LOCAL SANT PERE Llums, càmeres i acció! Del 25 al 29 de Juny Dilluns 25 Dimarts 26 Dimecres 27 Dijous 28 Divendres 29 Llum a la bicicleta (Espai creatiu) Llanterna boja (Joc a les fosques) Coneixem la llum! (Gimcana)

Más detalles

MIRIMOIS ( 7-12 anys) SETMANA DEL 3 AL 7 DE JULIOL HORARI 1r dia 2n dia 3r dia 4t dia 5è dia 8:00H 9:00H ACTIVITAT MATÍ

MIRIMOIS ( 7-12 anys) SETMANA DEL 3 AL 7 DE JULIOL HORARI 1r dia 2n dia 3r dia 4t dia 5è dia 8:00H 9:00H ACTIVITAT MATÍ SETMANA DEL 3 AL 7 DE JULIOL 9:00H FESTA DEL ROSER Jocs populars a la plaça del Prat de Call Excursió per anar a buscar la mascota del Casal ESCALADA 12:30H Dinar Dinar Dinar Descans i Descans i Descans

Más detalles

4t a 6è. 22 i 23 de juny: Al Gerbert d Orlhac. participar a la Baixada d andròmines de la FM de Sant Cugat. Dijous 22 Divendres 23

4t a 6è. 22 i 23 de juny: Al Gerbert d Orlhac. participar a la Baixada d andròmines de la FM de Sant Cugat. Dijous 22 Divendres 23 4t a 6è 22 i 23 de juny: Al Gerbert d Orlhac Dijous 22 Divendres 23 Construcció de CARRICOTXES per participar a la Baixada d andròmines de la FM de Sant Cugat Del 26 al 30 de juny Dilluns 26 Dimarts 27

Más detalles

PROGRAMACIÓ ESCAI 2018

PROGRAMACIÓ ESCAI 2018 PROGRAMACIÓ ESCAI 2018 SETMANA 1 (25 de juny al 29 de juny) HORARIS GRUPS DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES JOCS PRESENTACIO J.GLOBUS (GIMNÀS) ORIENTACIÓ SORTIDA BTT JOCS ATLÈTICS VOLEI (GESPA)

Más detalles

Aventura i Creativitat

Aventura i Creativitat Aventura i Creativitat 3 setmanes: del 26 de juny al 14 de juliol Grup de grans (Infants de 3r a 6è) Seguim amb una proposta de casal global, però especial incidència d activitats emmarcades en l aventura,

Más detalles

Punt de trobada: Piscina municipal de les Masies de Voltregà a les 9.00 h

Punt de trobada: Piscina municipal de les Masies de Voltregà a les 9.00 h DADES GENERALS De 2n de primària fins a 2n d ESO Del 27 de juny al 29 de juliol Distribució dels participants en 3 grups d edat *(En determinades activitats dividits en 2 grups) o GRUP A ( 2N I 3R PRIMÀRIA)

Más detalles

PROGRMACIONS DELS CASALS. P3 a P4. Dimecres 22 Dijous 23. Bon dia! CONTE El mag dels fogons. TALLER Barret de cuiner. TALLER Ratolins de formatge

PROGRMACIONS DELS CASALS. P3 a P4. Dimecres 22 Dijous 23. Bon dia! CONTE El mag dels fogons. TALLER Barret de cuiner. TALLER Ratolins de formatge PROGRMACIONS DELS CASALS P3 a P4 Del 22 i 23 de juny: GOURMETS DEL MÓN Dimecres 22 Dijous 23 El mag dels fogons CANÇÓ Som els cuiners Barret de cuiner DE CUINA Fem magdalenes (1) (Preparem la massa) Esmorzar

Más detalles

P3 DIMECRES 1 DIJOUS 2 DIVENDRES 3 DILLUNS 6 DIMARTS 7 DIMECRES 8 DIJOUS 9 DIVENDRES 10

P3 DIMECRES 1 DIJOUS 2 DIVENDRES 3 DILLUNS 6 DIMARTS 7 DIMECRES 8 DIJOUS 9 DIVENDRES 10 P3 DIMECRES 1 DIJOUS 2 DIVENDRES 3 DILLUNS 6 DIMARTS 7 DIMECRES 8 DIJOUS 9 DIVENDRES 10 CONTES: Amèrica del sud i Llegenda de Huandoy CINEMA: La aventura Maya Maraques amb material reciclat JOCS AL PATI:

Más detalles

SUMMER BOX Una caixa d emocions cada setmana, una aventura tot l estiu!!

SUMMER BOX Una caixa d emocions cada setmana, una aventura tot l estiu!! SUMMER BOX Una caixa d emocions cada setmana, una aventura tot l estiu!! 22 i 23 de juny: Al Gerbert d Orlhac Dijous 22 Divendres 23 Bon dia! Salt a l aigua! Jocs cooperatius: Les marees Joc de recerca:

Más detalles

CASAL D ESTIU a setmana: del 26/06 al 30/06

CASAL D ESTIU a setmana: del 26/06 al 30/06 1a setmana: del 26/06 al 30/06 DIA: Dilluns 26 de juny. 10.30 11.30 Anglès: Treballem el vocabulari dels pallassos. 12:00 13:00 Activitats de coneixença Sortida a la platja Cal portar la samarreta del

Más detalles

EL MÓN DE LA FANTASIA

EL MÓN DE LA FANTASIA EL MÓN DE LA FANTASIA Dilluns 26 de Juny Dimarts 27 de Juny Dimecres 28 de Juny Dijous 29 de Juny Divendres 30 de Juliol 8h - 8:45h 8:45h 9h Benvinguda Benvinguda Benvinguda Benvinguda/ Sortida Benvinguda

Más detalles

TEMPS DE MIGDIA 3r TRIMESTRE

TEMPS DE MIGDIA 3r TRIMESTRE TEMPS DE MIGDIA 3r TRIMESTRE JOCS COOPERATIUS Joc popular i tradicional JOCS DE TAULA Dia sobre rodes DINARS MÍMICS Diada de Sant Jordi diversitat cultural MANUALITATS Tallers a l'hort DECORACIÓ Tallers

Más detalles

11/6/2018. Horari. Formació de grups. Calendari General. Recordatoris. Entrada. Recollida. Sortides. Altres Activitats. Curset de Natació. Menjador.

11/6/2018. Horari. Formació de grups. Calendari General. Recordatoris. Entrada. Recollida. Sortides. Altres Activitats. Curset de Natació. Menjador. Horari. Formació de grups. Calendari General. Recordatoris. Entrada. Recollida. Sortides. Altres Activitats. Curset de Natació. Menjador. 9.- Curset Natació. 08.00 a 09.00 Entrada 09.00 a 12.00 Desenvolupament

Más detalles

TEMPS DE MIGDIA 2n TRIMESTRE

TEMPS DE MIGDIA 2n TRIMESTRE TEMPS DE MIGDIA 2n TRIMESTRE JOCS COOPERATIUS Joc popular i tradicional JOCS DE TAULA DIA SOBRE RODES Dinars mímics Setmana de l'ed. alimen tària l'activitat física MANUALITATS Tallers a l'hort DECORACIÓ

Más detalles

Casa de Colònies de Les Preses

Casa de Colònies de Les Preses Estades Setmana Blanca 2011 Casa de Colònies de Les Preses ATMA slu C/ Antiga Estació, 17178 Les Preses (Girona) Tf: +34 972 69 20 23 FAX: +34 972 69 20 20 L'OFERTA DE LA CASA DE COLÒNIES DE LES PRESES

Más detalles

COORDINACIÓ 2on CASAL DE LLEURE PER A INFANTS A LA ZONA DEL TOUDGHA, TINGHIR. ALKARIA 2016

COORDINACIÓ 2on CASAL DE LLEURE PER A INFANTS A LA ZONA DEL TOUDGHA, TINGHIR. ALKARIA 2016 Assoc. Cat. de Solidaritat i Cooperació Internacional pel Desenvolupament. G-63811939 COORDINACIÓ 2on CASAL DE LLEURE PER A INFANTS A LA ZONA DEL TOUDGHA, TINGHIR. ALKARIA 2016 Localització del projecte:

Más detalles

11 febrer 2015 Autocar / Tot el dia - Parc Güell (BCN) 11 març 2015 Autocar / Tot el dia

11 febrer 2015 Autocar / Tot el dia - Parc Güell (BCN) 11 març 2015 Autocar / Tot el dia 1r trimestre - Biblioteca de Roquetes (P5) 22 octubre 2014 Sense transport / Matí - Can Coll (Collserola) 31 octubre 2014 Autocar / Tot el dia - Biblioteca de Roquetes (P4) 5 novembre 2014 Sense transport

Más detalles

PROGRAMACIÓ 1r, 2n i 3r de Primària. SETMANA 26 DE JUNY AL 30 DE JUNY: Europa

PROGRAMACIÓ 1r, 2n i 3r de Primària. SETMANA 26 DE JUNY AL 30 DE JUNY: Europa PROGRAMACIÓ 1r, 2n i 3r de Primària SETMANA 26 DE JUNY AL 30 DE JUNY: Europa + jocs de coneixença Joc dels pobles Joc anem a comprar Jocs tradicionals eix animació Confecció d un passaport Piscina Joc

Más detalles

FESTA. Cal portar cada dia: esmorzar, banyador, tovallola, xancles i crema sol BENVINGUDA TALLERS JOCS BENVINGUDA TALLERS JOCS ESPORTS ESPORTS SANT

FESTA. Cal portar cada dia: esmorzar, banyador, tovallola, xancles i crema sol BENVINGUDA TALLERS JOCS BENVINGUDA TALLERS JOCS ESPORTS ESPORTS SANT 8:00h. DIMECRES 22 DIJOUS 23 DIVENDRES 24 TALLERS TALLERS ESMORZAR ESMORZAR FESTA DE ESPORTS ESPORTS SANT 13:00h. D AIGUA D AIGUA JOAN 13:30h. MENJADOR MENJADOR 14h/15:30h. A casa A casa Arròs amb tomàquet

Más detalles

SARGANTANA. Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn

SARGANTANA. Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn SARGANTANA Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes 2018 Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn SARGANTANA GRUP D ESCOLA D ESTIU DELS XIQUETS I XIQUETES INTRODUCCIÓ Aquest butlletí inclou el

Más detalles

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA ACTIVITATS DE LLEURE ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA UN CENTRE D INTERÈS I UN PERSONATGE La gestió del Menjador Escolar és una actuació que integra la alimentació dels infants, així com la seva cura,

Más detalles

Reunió de pares i mares del Casal d Estiu 2014 del C.E. Xixell

Reunió de pares i mares del Casal d Estiu 2014 del C.E. Xixell Reunió de pares i mares del d Estiu 2014 del C.E. Xixell Ordre del dia: 1. Presentació s d Estiu i Setembre 2014. 2. Presentació de l equip de monitors/es. 3. Horari base general. 4. Plànning general d

Más detalles

SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA

SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA Benvolgudes famílies!! En aquest apartat us volem fer un resum de la dinàmica que realitzen els vostres fill i filles a l estona del menjador escolar, de 12:30

Más detalles

AVENTURA T AL CASAL : MENJA T EL MÓN...

AVENTURA T AL CASAL : MENJA T EL MÓN... INFORMACIÓ CASAL D ESTIU 2016 AVENTURA T AL CASAL : MENJA T EL MÓN... Descripció El casal d estiu es realitzarà del 22 de juny al 29 de juliol i del 29 d agost al 9 de setembre de 2016 a les instal lacions

Más detalles

Lleure estiu 2016: ESPLAI. juny 2016 Claror Sardenya

Lleure estiu 2016: ESPLAI. juny 2016 Claror Sardenya juny 2016 Claror Sardenya Què és l ESPLAI? Activitat lúdica que combina activitats, jocs, piscina, tallers i sortides. Es desenvolupa en un marc educatiu no formal, però s hi potencien els hàbits, actituds,

Más detalles

VEREMES A LA CASA DE COLÒNIES L ESTOL I AL SEU ENTORN

VEREMES A LA CASA DE COLÒNIES L ESTOL I AL SEU ENTORN VEREMES A LA CASA DE COLÒNIES L ESTOL I AL SEU ENTORN Pel proper curs 2017-18, fruit de més de 15 anys d experiència i avaluació, us fem arribar diferents propostes per trobar la més adient a la realitat

Más detalles

Cada setmana realitzarem un taller diferent amb diferents artistes: pintura, fang, tatuatges, grafits, percussió, dansa, circ i teatre.

Cada setmana realitzarem un taller diferent amb diferents artistes: pintura, fang, tatuatges, grafits, percussió, dansa, circ i teatre. L ESCOLA D ESTIU DE L ATENEU 2018 L Escola d estiu s entén com una activitat lúdica i educativa que té com a principal objectiu que els nens i nenes gaudeixin del seu temps de vacances de manera activa

Más detalles

Proposta de programació Casal 2012

Proposta de programació Casal 2012 Proposta de programació Casal 2012 (Aquesta programació pot estar soferta a modificacions depenent del nº d inscrits i disponibilitat de les sortides escollides). Amàlia Castillo. Federació Catalana Pentatló

Más detalles

Tamarit ENDINSA T A LA MAR! F I N C A DESCRIPCIÓ BREU

Tamarit ENDINSA T A LA MAR!  F I N C A DESCRIPCIÓ BREU ENDINSA T A LA MAR! DESCRIPCIÓ BREU Eix temàtic de la mar amb diferents activitats relacionades amb el món marí. Adaptades als diferents cicles. activitats@edulonia.com www.edulonia.com Com funcionen les

Más detalles

C A M P U S O L I M P I A

C A M P U S O L I M P I A C A M P U S O L I M P I A 2 0 1 5 Index Presentació Organització Objectius Qué fem? Espais Un dia al campus Sortides Normativa Torns Horaris i preus Contacte Presentació L Associació Esportiva treballa

Más detalles

ACTIVITATS AQUÀTIQUES

ACTIVITATS AQUÀTIQUES COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL LA PLANA Cursos 2015/16 A partir de l 1 d octubre Cursos (preus trimestrals amb IVA inclòs) PREUS: (1) Preu del servei (2) Preu per a ciutadans/es empadronats/des a Esplugues.

Más detalles

PROPOSTA D EXTRAESCOLARS CURS

PROPOSTA D EXTRAESCOLARS CURS PROPOSTA D EXTRAESCOLARS CURS 2017-2018 EDUCACIÓ INFANTIL CURS DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES P3 PLACES LIMITADES LIMITADES PLACES ESCOLA DE L ESPORT (1 dia 18, 2 dies 35 ) PISCINA (1r i 2n

Más detalles

PLA D'ENTRENAMENT SUB 3 30 H

PLA D'ENTRENAMENT SUB 3 30 H PLA D'ENTRENAMENT SUB 3 30 H Abans de començar a seguir qualsevol pla d'entrenament és recomanable passar un reconeixement mèdic, per a descartar qualsevol problema que es puga derivar de la pràctica esportiva.

Más detalles

Campus Escoles de ribes Campus mixt de Lleure i Esport amb Anglès

Campus Escoles de ribes Campus mixt de Lleure i Esport amb Anglès Campus Escoles de ribes 2018 Campus mixt de Lleure i Esport amb Anglès Presentació Projecte Activitats Els espais L equip de monitors Calendari i horaris Serveis complementaris Les inscripcions Diversos

Más detalles

Casal d estiu Antoni Brusi:

Casal d estiu Antoni Brusi: Casal d estiu Antoni Brusi: FITXA TÈCNICA Tipus d activitat: Casal d estiu 2014 Lloc de realització: Escola Antoni Brusi, Barcelona Inici del casal: 25/06/14 Finalització: 1/08/14 Inici del casal de setembre:

Más detalles

Associació de Mares i Pares d Alumnes

Associació de Mares i Pares d Alumnes VALORS ANIMACIÓ CONVIVÈNCIA EXCURSIONS, VETLLADES El Valor de les Colònies d Estiu: Les colònies són un espai de convivència diferent al de l escola i volem que siguin un Collage de recursos diversos:

Más detalles

I edició Trobades de futbol El Collell

I edició Trobades de futbol El Collell JUNY 2018 CASA DE COLÒNIES VINS EL COLLELL INFANTILS ( BANYOLES ALEVÍ-INFANTIL ) FEMENÍ BENJAMIN Torneig El Collell www.torneigcollell.com I edició Trobades de futbol El Collell DOSSIER INFORMATIU ORGANITZA

Más detalles

SORTIDES CURS

SORTIDES CURS SORTIDES CURS 2017-2018 Educació infantil 1r trimestre - Parc de CAN COLL. Collserola. (P3, P4, P5) 27 d octubre 2017 Autocar / Tot el dia - Biblioteca de Roquetes (P5) (BCN) 17 novembre de 2017 Sense

Más detalles

Escola Lola Anglada Casal d'estiu infantil 2016 ÀMBIT ESCOLA

Escola Lola Anglada Casal d'estiu infantil 2016 ÀMBIT ESCOLA Escola Lola Anglada Casal d'estiu infantil 2016 ÀMBIT ESCOLA El casal d'estiu: Amb aquest casal d'estiu, Àmbit Escola vol oferir als infants un gran ventall d'activitats de lleure a prop del seu entorn

Más detalles

CASAL D ESTIU 2016 PROGRAMACIÓ PER SETMANES

CASAL D ESTIU 2016 PROGRAMACIÓ PER SETMANES Les històries de transmeten molts VALORS, sobretot fa una diferència molt clara entre el Bé i el Mal. Els SETMANA 1 - del 27 de Juny al 1 de Juliol de 2016. 1era NORMA JEDI DIFERENCIAR EL BÉ DEL MAL. Un

Más detalles

Abans de passar a descriure les activitats en les que us podeu inscriure, cal que quedi clar que...

Abans de passar a descriure les activitats en les que us podeu inscriure, cal que quedi clar que... L AMPA de l Cubelles, l AMPA de l Les Vinyes i la Regidoria d Infància i ntut ( ) ens hem unit per oferir als i les joves de Cubelles una programació d activitats conjunta. Abans de passar a descriure

Más detalles

Reunió Informativa: 29 de febrer. Bàsquet

Reunió Informativa: 29 de febrer. Bàsquet Casp-Sagrat Cor de Jesús Centre d Estudis Joan XXIII Col legi Claver-Raimat Col legi Kostka Col legi Sant Pere CIaver Escola del Clot Sant Ignasi Infant Jesús Reunió Informativa: 29 de febrer Bàsquet Objectius

Más detalles

Una dolça i màgica història amb transfons emocional sobre els tipus de relació paternal i la gestió de l autoestima i la ràbia

Una dolça i màgica història amb transfons emocional sobre els tipus de relació paternal i la gestió de l autoestima i la ràbia PROGRAMACIONS DELS CASALS Una dolça i màgica història amb transfons emocional sobre els tipus de relació paternal i la gestió de l autoestima i la ràbia Del 22 i 23 de juny: EN CHARLIE I LA FÀBRICA DE

Más detalles

Una dolça i màgica història amb transfons emocional sobre els tipus de relació paternal i la gestió de l autoestima i la ràbia

Una dolça i màgica història amb transfons emocional sobre els tipus de relació paternal i la gestió de l autoestima i la ràbia PROGRAMACIONS DELS CASALS Una dolça i màgica història amb transfons emocional sobre els tipus de relació paternal i la gestió de l autoestima i la ràbia Del 22 i 23 de juny: EN CHARLIE I LA FÀBRICA DE

Más detalles

AVALUACIÓ: inicial. MATERIAL: matalassos, banc, blocs escuma triangle,

AVALUACIÓ: inicial. MATERIAL: matalassos, banc, blocs escuma triangle, CICLE: CS 5è UP: Activitats gimnàstiques SESSIÓ: 1 OBJECTIUS Consolidar els girs fonamentals sobre els 3 eixos: roda lateral, tombarella, i giravolts./progressar en l equilibri i pràctica d equilibris

Más detalles

del 14 al 20 de juliol de 2014 Sant Vicenç de Castellet Col labora:

del 14 al 20 de juliol de 2014 Sant Vicenç de Castellet Col labora: del 14 al 20 de juliol de 2014 Col labora: del 14 al 20 de juliol de 2014 Col labora: ELS HI OFEREIX: Moda Home - Dona Llenceria Bijuteria i complements Servei de bugaderia Ens trobareu al facebook!! m.agrada63@gmail.com

Más detalles

Casal d estiu d abril de 2015

Casal d estiu d abril de 2015 Casal d estiu 2015 15 d abril de 2015 Treball d equip Què busquem? El nostre casal persegueix Educar en temps de lleure. Desvetllar inquietuds esportives i culturals. Transmetre valors humans (generositat,

Más detalles

REUNIÓ MARES/PARES 2n (3/4 DE 5)

REUNIÓ MARES/PARES 2n (3/4 DE 5) SETEMBRE, 17 BENVINGUTS AL CURS 2017-2018 Un bon curs comença amb un bon somriure 1 2 3 Inici de les activitats del professorat 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 SERVEI MENJADOR

Más detalles

Setembre A,1B i 2n. La Verema, l hort Autocar (75), 3 Adults Dia sense cotxes Primària. 29 3r, 4t. 5è 6è. Parcsconvivència.

Setembre A,1B i 2n. La Verema, l hort Autocar (75), 3 Adults Dia sense cotxes Primària. 29 3r, 4t. 5è 6è. Parcsconvivència. Setembre- 2017 12 13 14 15 18 19 1A,1B i 2n. La Verema, l hort Autocar (75), 3 Adults+3 monitors PICNIC 25 26 4t. Tallers Prehistòria. Escola 20 5è 6è. Guardia urbana. Escola 27 28 5è. Guardia Urbana.

Más detalles

FEM ESPORT. Es desenvoluparà una sèrie de continguts que treballarem al llarg del curs: -Berenar ( 16:00 a 16:15h )

FEM ESPORT. Es desenvoluparà una sèrie de continguts que treballarem al llarg del curs: -Berenar ( 16:00 a 16:15h ) La nostra marca FEM ESPORT HORARI: Dilluns i/o Dimecres de 16:00 a 17:30. MONITOR/A: Neus i Judit RECOLLIDA DEL MONITOR/A: Parvulari RECOLLIDA i SORTIDA: C/ Dolors Masferrer FEM ESPORT Es desenvoluparà

Más detalles

El tresor de la reina Elisenda

El tresor de la reina Elisenda EI 4 Treballem la geometria al claustre del Monestir de Pedralbes Curs 2013-2014 Repte matemàtic al claustre del Monestir de Santa Maria de Pedralbes per a L objectiu de l activitat és descobrir formes

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA Benvolgudes famílies, Us informem de les activitats que proposem per aquest curs vinent 2017-2018: OBJECTIUS: Futbol 1r i 2n: Iniciar als nens/es en el món de la competició.

Más detalles

DEMANDA DE PREUS ESPORTS INFABLES, MATERIALS RECREATIUS I ANIMACIONS

DEMANDA DE PREUS ESPORTS INFABLES, MATERIALS RECREATIUS I ANIMACIONS Andorra la Vella, 15 de febrer del 2017 Ref.: JPG / 80101 INFABLES, MATERIALS RECREATIUS I ANIMACIONS ANY 2017 DEMANDA DE PREUS ESPORTS INFABLES, MATERIALS RECREATIUS I ANIMACIONS - En cada pressupost

Más detalles

VIU L ESPORT AL CARRER

VIU L ESPORT AL CARRER 2016 VIU L ESPORT AL CARRER VÒLEI PLATJA AL PARC CENTRAL Pistes obertes del 27 de juny al 7 de setembre Escola de vòlei platja per a infants de 8 a 12 anys Del 4 de juliol al 26 d agost De dilluns a divendres

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, 16 de setembre de 2014 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats

Más detalles

Cuida t en família pel Pont de la Puríssima

Cuida t en família pel Pont de la Puríssima BARCELONA Cuida t en família pel Pont de la Puríssima Santa Fe del Penedès- Alt Penedès Núm. de registre 506 Habitacions de 4 a 20 places Banys comunitaris i privats Sala polivalent Bosc propi Piscina

Más detalles

IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE. Del 27 de juny al 2 de juliol del Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP

IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE. Del 27 de juny al 2 de juliol del Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE Del 27 de juny al 2 de juliol del 2011 Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP Bàsquet, futbol sala, voleibol, gimnàstica, judo, kàrate i patinatge artístic El Campus d Esports

Más detalles

Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES

Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES Generalitat de Catalunya Departament de Cultura Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES Setmana Santa i primavera 2018 HORARIS MARÇ, ABRIL I MAIG: De dimarts a diumenge de 10 a 17:30h* JUNY: De dimarts

Más detalles

Passatge de l Esport núm.1. (Pavello de la Gamba) De Dilluns a Dijous. de 9:30h a 13:30h i de 16:00h a19:30h. Divendres de 9:30h a 13:30h

Passatge de l Esport núm.1. (Pavello de la Gamba) De Dilluns a Dijous. de 9:30h a 13:30h i de 16:00h a19:30h. Divendres de 9:30h a 13:30h CASAL LÚDIC ESPORTIU 18 FITXA D INSCRIPCIÓ Nom i cognoms: nen/a La poció de l... Data de naixament: = feliç Curs actual (17/18): RIALLES (x1) = x ROSA (x) Escola actual: No Grup d edats: LA SUMA DE TOT

Más detalles

Programa les activitats educatives d estiu amb CosmoCaixa

Programa les activitats educatives d estiu amb CosmoCaixa Programa les activitats educatives d estiu amb CosmoCaixa VISITA LLIURE Visita lliure al Museu Els participants recorreran els diferents espais de CosmoCaixa: la Sala de la Matèria, el Mur Geològic i el

Más detalles

PROGRAMA D ACTIVITATS. Viu l estiu

PROGRAMA D ACTIVITATS. Viu l estiu PROGRAMA D ACTIVITATS Viu l estiu La Llagosta 2018 1 Juny 22 Divendres A les 19 h CONCERT A LA FRESCA A càrrec de l alumnat i el professorat de l Escola Municipal de Música Lloc: Plaça de Cinto Pagès Organitza:

Más detalles

P 2 R E 0 1 C 8 A M P U S

P 2 R E 0 1 C 8 A M P U S P R E C A M P U S 2 0 1 8 Index Presentació Organització Objectius Qué fem? Espais Un diaal campus Sortides Normativa Presentació Aquestestiuelsnensi nenes del pre-campus seran grans detectius. Setmana

Más detalles

sortida a la neu de 2 dies el 9-10 de març 2019 convivència coneixement l esquí

sortida a la neu de 2 dies el 9-10 de març 2019 convivència coneixement l esquí L Ampa de Salesianes Sepúlveda, juntament amb l Ampa de Salesians i Naïfar, organitzen una sortida a la neu de 2 dies el 9-10 de març 2019 per a TOT l alumnat de primària i ESO dels dos centres. Aquesta

Más detalles

Pla d Infància i Adolescència

Pla d Infància i Adolescència Propostes del Consell dels Infants Pla d Infància i Adolescència 2018-2024 Granollers, 20 de març de 2018 amb el suport de: Treball en xarxa Plantem idees Anàlisi dels àmbits del Pla d Infància i Adolescència

Más detalles

CEIP LA MAQUINISTA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESPORTIVES

CEIP LA MAQUINISTA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESPORTIVES CEIP LA MAQUINISTA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESPORTIVES CURS ESCOLAR 2017-2018 ORGANITZA: ÍNDEX PRESENTACIÓ OBJECTIUS PLANNING ACTIVITATS ROBA ESPORTIVA A CONÈIXER! INSCRIPCIONS ACTIVITATS PRESENTACIÓ 8è

Más detalles

Promoció. Esportiva MUNICIPAL

Promoció. Esportiva MUNICIPAL Promoció Esportiva MUNICIPAL Promoció Esportiva MUNICIPAL Què és? Un conjunt d activitats esportives, lúdiques i recreatives dissenyades amb l objectiu de facilitar el desenvolupament dels infants i dels

Más detalles

Casal d estiu i estades de tecnificació Torrefarrera Vine a viure l aventura aquest estiu a les activitats de Torrefarrera

Casal d estiu i estades de tecnificació Torrefarrera Vine a viure l aventura aquest estiu a les activitats de Torrefarrera Casal d estiu i estades de tecnificació Torrefarrera 2017 Vine a viure l aventura aquest estiu a les activitats de Torrefarrera Índex 1- Presentació 1. 2- Presentació 2. 3- Activitats pels infants de 3

Más detalles

REVETLLA DE DEL 20 AL 24 DE JUNY MONTORNÈS DEL VALLÈS

REVETLLA DE DEL 20 AL 24 DE JUNY MONTORNÈS DEL VALLÈS REVETLLA DE SANT JOAN DEL 20 AL 24 DE JUNY MONTORNÈS DEL VALLÈS REVETLLA DE SANT JOAN DEL 20 AL 24 DE JUNY MONTORNÈS DEL VALLÈS Con la llegada del verano, celebramos las tradicionales verbenas de San Juan,

Más detalles

Curs 2017/18. AMPA CIP Xarau ACTIVITATS PROVISIONALS EXTRAESCOLARS EDUCACIÓ INFANTIL

Curs 2017/18. AMPA CIP Xarau ACTIVITATS PROVISIONALS EXTRAESCOLARS EDUCACIÓ INFANTIL AMPA CIP Xarau Curs 2017/18 ACTIVITATS PROVISIONALS EXTRAESCOLARS EDUCACIÓ INFANTIL ANGLÈS Dt de 16 30 a 17 30 h P4-P5 110 /trimestre Els nens i nenes s habituen a escoltar i parlar en anglès reconeixent

Más detalles

Colònies d estiu 17. DESTÍ Casa de Colònies Xalió i activitats d aventura al Collell

Colònies d estiu 17. DESTÍ Casa de Colònies Xalió i activitats d aventura al Collell Comencem! Colònies d estiu 17 Tornen les colònies, l activitat que nens i nenes esperen durant tot l any! La natura continua sent la principal protagonista d aquesta sortida plena d activitats en el medi

Más detalles

UD 3. Orientació en l espai i el temps

UD 3. Orientació en l espai i el temps UD 3. Orientació en l espai i el temps Àrea: psicomotricitat Curs: educació infantil Nº Sessions: 4 Objectius: - Orientar-se en l espai i mostrar nocions del temps. - Respectar les normes. - Adquirir l

Más detalles

FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA

FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA Dimecres 12 de desembre Taletime, Marilú s stories, a càrrec d Iris Leyers Divendres 14 de desembre Disco Jove amb Dj Toni Vidal de Selva FM - De 7 a 9 del vespre Teatre d improvisació

Más detalles

XIII FESTA DEL PARC CATALUNYA , 5 i 6 DE MAIG

XIII FESTA DEL PARC CATALUNYA , 5 i 6 DE MAIG XIII FESTA DEL PARC CATALUNYA 2018 4, 5 i 6 DE MAIG Divendres 04/05/2018 Activitat: TALLER: AVALUACIÓ VISUAL D'ARBRAT Hora: 09 a 14 Lloc: OFICINES PARC CATALUNYA Organització:: APVEC Observacions: reservat

Más detalles

EXTRAESCOLARS ESCOLA TORRENT DE CAN CARABASSA CURS Preus. Activitats dirigides a Infants de P4 i P5 (Parvulari)

EXTRAESCOLARS ESCOLA TORRENT DE CAN CARABASSA CURS Preus. Activitats dirigides a Infants de P4 i P5 (Parvulari) EXTRAESCOLARS ESCOLA TORRENT DE CAN CARABASSA CURS 2018-2019 Preus ACTIVITAT PREU DESCOMPTE SÒCIS AFA Teatre 31,05 27,00 Ballem 27,60 24,00 Hip-Hop 27,60 24,00 Ioga 27,60 24,00 Judo 27,60 24,00 Escacs

Más detalles

APROFITAR PER FER TOTA MENA D ACTIVITATS FÍSIQUES:

APROFITAR PER FER TOTA MENA D ACTIVITATS FÍSIQUES: Benvolguts pares i alumnes, Hem acabat un nou curs, i ara ens toca gaudir d un temps i d uns espais molt diferents d allò que hem estat fent fins ara. S ha acabat la rutina diària d anar a l escola i comencen

Más detalles

TIPUS D ACTIVITAT GRÀFIC OBSERVACIONS

TIPUS D ACTIVITAT GRÀFIC OBSERVACIONS CICLE: Superior UP: Expressió corporal SESSIÓ: 1 Comunicar sensacions i sentiments amb el gest i el moviment. Ball de bojos: han d anar ballant al ritme de la música. Quina cara? Quines expressions facials

Más detalles

AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER

AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER Fins al 31 de gener EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA CONCURS FOTOS FIRA DE SANT MIQUEL 2017 LLOC: Biblioteca Pare Ignasi Casanovas Dimecres 10, 17, 24 i 31 de gener a les 16h CLUB DE

Más detalles

1r trimestre Activitat / Lloc Data Transport / Durada (BCN) (Sta. Maria de Palautordera) (BCN) (BCN) (BCN) Via Júlia (BCN) Via Júlia (BCN)

1r trimestre Activitat / Lloc Data Transport / Durada (BCN) (Sta. Maria de Palautordera) (BCN) (BCN) (BCN) Via Júlia (BCN) Via Júlia (BCN) 1r trimestre - Biblioteca de Roquetes (P5) (BCN) 21 octubre 2015 Sense transport / Matí - Parc del Reguissol (Sta. Maria de Palautordera) 29 octubre 2015 Autocar / Tot el dia - Biblioteca Les Roquetes

Más detalles

Casal infantil (P3 a 2n) Escola Lola Anglada Tiana

Casal infantil (P3 a 2n) Escola Lola Anglada Tiana Casal infantil (P3 a 2n) Escola Lola Anglada Tiana Setmanes de la 2 a la 6 (del 26 del juny al 27 de juliol) Centre d'interès: Què és un casal amb centre d interès? El centre d interès és un tema que permet

Más detalles

Educació Vivencial amb Valors Un model innovador, creatiu i responsable Ajudem a créixer

Educació Vivencial amb Valors Un model innovador, creatiu i responsable Ajudem a créixer PROGRAMA: EDUCACIÓ ACTIVITATS ESCOLARS 2017/18 L ESQUIROL Natura i Lleure, som un equip dedicat a l Organització i Gestió d Activitats de Lleure, d Educació Ambiental i Vivencial Ens avala 20 anys d experiència

Más detalles

HORARIS DELS ENTRENAMENTS 2015/2016

HORARIS DELS ENTRENAMENTS 2015/2016 HORARIS DELS ENTRENAMENTS 2015/2016 HORES DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES 17-18 H 18-19 H 19-20 H 20-21 H 21-22 H 22-23 H 23-24 H Aleví A Aleví B Aleví C A B Benjamí A Benjamí B Benjamí C Pre-benjamí

Más detalles

CASAL D ESTIU ESCOLA POMPEU FABRA 2017

CASAL D ESTIU ESCOLA POMPEU FABRA 2017 CASAL D ESTIU ESCOLA 2017 Missió i objectius EL DETECTIU CONAN El centre d interès del casal d'estiu gira entorn del Detectiu Conan, i amb ell resoldrem els enigmes de les joies perdudes. Potenciarem la

Más detalles

Telf

Telf Telf. 93 878 75 87 comercial@lleuredosmil.com www.lleuredosmil.com FES FAMÍLIA, FES MÚSICA! Canta! Viu! Emociona t! Passa-t ho bé amb Fes família, fes música Les vacances és l espai ideal l per trencar

Más detalles

moment d aquesta franja) "A la recerca del joc perdut" Sala de Psicomotricitat

moment d aquesta franja) A la recerca del joc perdut Sala de Psicomotricitat Activitats del SID a l ETPCLOT Infantil P3 08.45-10.15h Presentació del lip-dub de l escola i pregó adaptat (en algún 10.15-10.45h moment d aquesta franja) 10.45-11.45h Adaptació de "A la recerca del joc

Más detalles

Activitats infantils i familiars

Activitats infantils i familiars Activitats infantils i familiars La Mostra Sonora i Visual és el context perfecte per a la presentació de processos d experimentació, creació i empoderamentació tecnològic amb nens i joves del barri, vinculats

Más detalles

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí Dijous 17 de desembre CONCERT DE NADAL HORA: 7 de la tarda. LLOC: Teatre Municipal Pla Educatiu d Entorn. Projecte Arrela t (PEE) Entrada gratuïta (amb invitació numerada). Cal recollir les invitacions

Más detalles

Castanyada. amb Eix Estels! Celebra la. A Mas Banyeres, i La Llobeta. màxim 11 grups de NENS. gratuïtes 1-2 NOV.

Castanyada. amb Eix Estels! Celebra la. A Mas Banyeres, i La Llobeta. màxim 11 grups de NENS. gratuïtes 1-2 NOV. Celebra la Castanyada amb Eix Estels! Del 31 d Octubre al 3 de Novembre de 2013 DES DE 30,67 des de 35,67 Preu per persona i dia en règim de pensió completa amb la modalitat fórmula completa per a grups

Más detalles

Agenda. Piscina d estiu. Exposició: "Anem a fer un volt?" Festa Major de Can Santeugini. Festa Major de Can Santeugini. Festa Major de Can Campanyà

Agenda. Piscina d estiu. Exposició: Anem a fer un volt? Festa Major de Can Santeugini. Festa Major de Can Santeugini. Festa Major de Can Campanyà Agenda Piscina d estiu Del 8 de juny a l'11 de setembre Del 8 de juny al 11 de setembre de 2018 (De 10.00 h a 20.00 h) Durant el cap de setmana, a la sala d'exposicions d'els Costals Del 25 al 26 d'agost

Más detalles

DISTRICTE II. ACTE DE PRESENTACIÓ Diumenge, 30 de setembre, d a 14 h Al Parc de la Torrassa NOU CAmp municipal de futbol la torrassa

DISTRICTE II. ACTE DE PRESENTACIÓ Diumenge, 30 de setembre, d a 14 h Al Parc de la Torrassa NOU CAmp municipal de futbol la torrassa DISTRICTE II Fem gran LA TORRASSA! ACTE DE PRESENTACIÓ Diumenge, 30 de setembre, d 11.30 a 14 h Al Parc de la Torrassa NOU CAmp municipal de futbol la torrassa Amb la presentació i col locació de la primera

Más detalles

Casal infantil (P3 a 2n) Escola Bufalà

Casal infantil (P3 a 2n) Escola Bufalà Casal infantil (P3 a 2n) Escola Bufalà Setmanes de la 2 a la 6 (del 26 del juny al 27 de juliol) Centre d'interès: Què és un casal centre d interès? El centre d interès és un tema que permet creuar i interrelacionar

Más detalles

10È ANIVERSARI DE LA XARXA DE PROJECTES DE PARTICIPACIÓ INFANTIL DE

10È ANIVERSARI DE LA XARXA DE PROJECTES DE PARTICIPACIÓ INFANTIL DE MOMENTS DE TREBALL 10È ANIVERSARI DE LA XARXA DE PROJECTES DE PARTICIPACIÓ INFANTIL DE BARCELONA CONSELL NACIONAL DELS INFANTS I ELS ADOLESCENTS DE CATALUNYA Aquest curs 2014/2015 L encàrrec de treball:

Más detalles

Bruixes. Cau 32,50 * 41 * turisme engrup. activitats gratuïtes. Reserves a partir de 6 places. 31 de gener i 1 de febrer de 2015.

Bruixes. Cau 32,50 * 41 * turisme engrup. activitats gratuïtes. Reserves a partir de 6 places. 31 de gener i 1 de febrer de 2015. 31 de gener i 1 de febrer de 2015 Reserves a partir de 6 places NENS des de 32,50 * Adults des de 41 * *Preu per persona i nit en règim de pensió completa per a grups a partir de 20 places. 10% d IVA inclòs

Más detalles

PROPOSTA EDUCATIVA ACTIVITATS D HIVERN

PROPOSTA EDUCATIVA ACTIVITATS D HIVERN PROPOSTA EDUCATIVA ACTIVITATS D HIVERN 2018-2019 FITXA TECNICA Tipus d activitat: Casal d hivern 2018-2019 Lloc de realització: Escola Sant Martí Inici del casal: 24/12/2018 Finalització: 04/01/2019 Inscripcions:

Más detalles

Camp d aprenentatge Empúries. TALLER DE SORRA 1a. Proposta didàctica i Guió de continguts

Camp d aprenentatge Empúries. TALLER DE SORRA 1a. Proposta didàctica i Guió de continguts Camp d aprenentatge Empúries TALLER DE SORRA 1a Proposta didàctica i Guió de continguts Guió de continguts del Taller de Sorra 1a Camp d aprenentatge Empúries Aquesta versió del Taller de Sorra es planteja

Más detalles