PLEC DE CONDICIONS TÈCNIQUES PER A LA CONTRACTACIÓ DE L ARRENDAMENT DEL SERVEI DE BANDA MUNICIPAL DE MÚSICA DE CIUTADELLA DE MENORCA.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "PLEC DE CONDICIONS TÈCNIQUES PER A LA CONTRACTACIÓ DE L ARRENDAMENT DEL SERVEI DE BANDA MUNICIPAL DE MÚSICA DE CIUTADELLA DE MENORCA."

Transcripción

1 PLEC DE CONDICIONS TÈCNIQUES PER A LA CONTRACTACIÓ DE L ARRENDAMENT DEL SERVEI DE BANDA MUNICIPAL DE MÚSICA DE CIUTADELLA DE MENORCA. 1.- És objecte del contracte la prestació del servei per a la gestió de la Banda Municipal de música de Ciutadella de Menorca amb els criteris que definirà l Ajuntament. 2.- Aquesta prestació es realitzarà en base als següents normes: 1. Acompanyar al consistori en els actes en que l Ajuntament ho cregui adient. 2. Realitzar els diferents concerts i cercaviles que es realitzen en motiu de les festes de Sant Joan de Ciutadella. 3. En definitiva realitzar la prestació d aquest servei de música amb la major qualitat possible en totes les activitats previstes en aquest plec i en les que l Ajuntament cregui oportunes. 3.- Els beneficiaris d aquest servei seran tots els ciutadans del terme de Ciutadella. 4.- Per tal d aconseguir els objectius indicats es desenvoluparà, com mínim, el programa que es detalla en aquest Plec de Condicions Tècniques, que constarà de les següents actuacions: Actes oficials i/o institucionals: Festivitat de Sant Antoni Abat: Misa de la diada, processó i cercavila per acompanyar a la corporació des de la catedral fins a les cases consistorials. Festivitat de Nostra Sra. del Carme: assistència a la processó al port d acord amb el programa d actes organitzat per la confraria de pescadors de Ciutadella. Altres actuacions: Vespre dels Reis Mags: un cercavila que acompanyarà la cavalcada. Un concert de primavera (lloc i data a convenir). Festes de Sant Joan:

2 o Un concert el dia des Be o Jaleo el dissabte de Sant Joan a la plaça des Born o Jaleo el dia de Sant Joan al pla de Sant Joan. o Concert el dissabte de Sant Joan a la casa del caixer senyor. o Concert el dia de Sant Joan a la casa del caixer capellà. o Cercavil les per acompanyar, en l anada i la tornada, als caixer a la catedral el dia de Sant Joan. o Cercavil la per acompanyar a la corporació municipal al pla i la tornada a l Ajuntament. En totes aquestes ocasions s ha de solucionar els problemes d espai amb la reserva de lloc senyalitzada. El Divendres Sant acompanyant la processó. El dia del Corpus Christi acompanyant la processó. Un concerts durant les festes de Nadal i Any Nou. (Amb un mínim de trenta dies d antelació els responsables de la programació cultural de l Ajuntament decidiran el lloc i data d aquest concert, estudiant la proposta que haurà d haver presentat l adjudicatari). Les actuacions de la banda no definides en aquest plec de condicions les decidiran els responsables municipals, juntament amb el director, d acord amb l establert a la clàusula segona. 5.- El programa de les actuacions de la banda en els actes oficials i/o institucional serà aprovat per l alcalde president de la corporació municipal o persona en qui delegui. 6.- Revisió de preus. Finalitzat el primer any de vigència del contracte es realitzarà la revisió del preu mitjançant l aplicació de l IPC corresponent al darrer any. 7.- Les despeses que es generin de la SGAE (Societat General d Autors) per totes les actuacions conveniades aniran a càrrec de l Ajuntament. 8.- El servei constarà com a mínim del director de la banda i d un mínim de 35 músics. El director de la banda municipal garantizarà el nombre mínim de músics per el correcte desenvolupament de cada una de les actuacions.

3 Tots els components de la banda actuaran segons les directrius establertes a la clàusula segona. 9.- Per tal de complir les actuacions esmentats, a més dels elements que l Ajuntament posarà a disposició de l adjudicatari, el qual serà responsable de la seva correcta conservació, es disposarà també a costa de l Ajuntament, dels següents tipus de material en la mida de les necessitats: Instruments (que es podran cedir a alguns membres de nova incorporació que encara no disposin del seu propi) Programes de les diferents actuacions. Material d oficina. Material per a biblioteca especialitzada en obres musicals La titularitat d aquest materials serà de l Ajuntament.. Prèviament a la compra de qualsevol d aquests materials l Ajuntament haurà d aprovar la seva adquisició prèvia presentació per part del director de la banda del corresponent pressupost Els components de la banda als que se ls deixi qualque instrument hauran de tenir cura d ell i l hauran de retornar en perfecte estat quan deixin l activitat. Quan un component utilitzi un instrument de propietat municipal serà el responsable del seu adequat us i conservació i haurà de realitzar les feines de conservació que l instrument requereixi Cada membre de la banda rebrà un uniforme complert, cada membre tindrà cura d aquest i serà responsable del seu manteniment. L Ajuntament haurà de subministrar aquests uniformes i canviar-los quan es produeixin problemes de talla. Quan un membre de la Banda deixi de formar part d aquesta haurà de retornar la vestimenta a l Ajuntament.

4 12.- Per fer el seguiment del bon funcionament de la banda i estudiar la incorporació de nous membres, es celebrarà una reunió bimensual conjunta, com a mínim, amb: El màxim responsable de l empresa o associació que resulti adjudicatària. El director de la banda municipal El regidor de l àrea que gestiona el servei o persona en qui delegui Tant en totes les actuacions com en la difusió de les actuacions objecte d aquest contracte la banda es presentarà sota el nom de Banda Municipal de Ciutadella. També es presentarà de la mateixa manera sempre que l adjudicatari actuï amb la vestimenta de la banda cedida per l Ajuntament i/o utilitzant els instruments cedits per aquest Ajuntament. A tota la difusió impresa d aquestes actuacions figurarà, a un lloc ben visible, el logotip de l Ajuntament de Ciutadella 14.- El servei tindrà una durada de quatre anys des de la data de l adjudicació. Aquest termini és improrrogable L horari dels assaigs, que hauran d ésser d un mínim de tres hores setmanals, s establirà a proposta del contractista i amb el vist i plau del regidor responsable del servei. La ubicació del servei pels assaigs serà en un local adequat per aquest efecte en el lloc que l Ajuntament posi a disposició de l adjudicatari, essent el manteniment i conservació del mateix a càrrec de l Ajuntament així com la dotació del mobiliari adient La direcció Tècnica del Servei anirà a càrrec del director de la banda baix la supervisió del regidor responsable del servei o persona en qui delegui Seran responsabilitat del regidor responsable de l àrea o persona en qui delegui les següents funcions: Supervisió i aprovació de qualsevol tipus de material i document imprès que hagi de tenir projecció pública. Inspecció del servei.

5 18.- El director de la banda tindrà les següents funcions Seguiment del pla de treball. Elaborar el repertori de les obres a interpretar (El repertori de la banda en actes oficials i/o institucionals haurà de ser aprovat per l alcalde president de la corporació municipal o persona en qui delegui). Exigir el compliment i fer respectar els horaris d assaigs i/o actuacions als membres de la banda. Tenir cura de la disciplina i el bon funcionament de la banda durant els assaigs i les actuacions d aquesta. Actuar com a representant de la Banda Municipal de Música sempre que l Ajuntament ho requereixi En un termini de quinze dies després de la finalització de cada any de servei, l adjudicatari ha de presentar memòria escrita, i en format digital, descriptiva i valorada de les activitats on també s haurà d especificar com a mínim: Repercussió del Servei i prospecció fent-hi constar els estudis estadístics pertinents. Els canvis realitzats a la programació al llarg de l any, especificant motius i circumstàncies. Memòria econòmica justificativa del pressupost El pressupost municipal anual per aquest servei és de euros, IVA inclòs L import del treball serà satisfet a l adjudicatari de la següent forma: Dotze pagaments anuals corresponents a cada uns dels mesos vençuts de servei L adjudicatari presentarà trimestralment a l Ajuntament el programa d activitats musicals incloses en aquest Plec de Condicions Tècniques que pensi portar a terme. Abans de dur-lo a terme, aquest programa haurà d estar aprovat per part de l Ajuntament En el cas que, per motius diversos no es pogués realitzar la totalitat del servei, el pressupost es modificarà proporcionalment en base als mateixos criteris pels quals s ha fet. Igualment en cas que fos necessari ampliar aquest servei.

6 24.- L adjudicatari amb anterioritat a la firma del contracte, haurà de contractar una assegurança de responsabilitat civil. Com a mínim amb les següents cobertures: Propis del personal a càrrec de l adjudicatari Danys a tercers per la utilització de locals instal lacions per activitats. Danys als membres de la banda i a tercers per les diferents activitats tant en locals tancats com a l aire lliure Els criteris que serviran de base per a l adjudicació del contracte d acord amb el que preveu l article 134 de la LCSP seran: CRITERIS NO AVALUABLES MITJANÇANT FÓRMULES (MÀXIM 40 PUNTS): La valoració tècnica de cada oferta es valorarà segons els següents criteris: 1.- Pla de treball per a la realització del servei. La ponderació és d un 40% del total de la puntuació. Es valorarà amb un màxim de 40 punts i s ha d especificar: 3.1. Memòria de l oferta presentada Nombre i funcions de les persones encarregades del Servei Programació, objectius, activitats, mètode de treball i temporalització. CRITERIS AVALUABLES MITJANÇANT FÓRMULES (MÀXIM 60 PUNTS): La valoració mitjançant fórmules es valorarà segons els criteris següents: 2. Oferta econòmica: Màxim de 60 punts. La ponderació és d un 60% del total de la puntuació. Es donarà la màxima puntuació a l oferta més baixa, i la resta d ofertes es puntuaran proporcionalment en funció del preu que ofereixin d acord amb la fórmula següent: P= (PM*min)/Of P és la puntuació obtinguda PM és la puntuació màxima (60 punts) min és l oferta mínima Of és l oferta que es valora

7 Tindran preferència en l adjudicació els licitadors que acreditin tenir en plantilla un nombre de treballadors minusvàlids no inferior al 2%, sempre que aquestes proposicions igualin en els seus termes la més profitosa des del punt de vista dels criteris objectius d adjudicació (disposició addicional sisena de la LCSP). En cas d ofertes econòmiques amb valors anormals o desproporcionats (baixa temerària) s aplicarà l establert a l article 136 de la LCSP El responsable del bon funcionament del servei, en tots els serveis contractats en aquests plec de condicions, serà l adjudicatari. Ciutadella de Menorca, a 14 de desembre de 2010 Fdo.- Director de l àrea de Cultura Ajuntament de Ciutadella Josep Marquès Moll

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER DUR A TERME EL DISSENY, LA CONSTRUCCIÓ I ADAPTACIÓ DE L STAND PROMOCIONAL DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE MALLORCA EN ELS SALONS NÀUTICS DE GÈNOVA, PARÍS I DUSSELDORF. Núm.

Más detalles

QUADRE DE CARACTERÍSTIQUES ESPECÍFIQUES EXPEDIENT: GESAT SAM 3/ Entitat adjudicadora

QUADRE DE CARACTERÍSTIQUES ESPECÍFIQUES EXPEDIENT: GESAT SAM 3/ Entitat adjudicadora 1 Entitat adjudicadora a) Organisme: Gestió Sanitària i Assistencial de Tortosa, SAM b) NIF: A-43381193 c) Òrgan de contractació: Conseller Delegat de Gestió Sanitària i assistencial de Tortosa, SAM d)

Más detalles

INFORME D ADJUDICACIÓ

INFORME D ADJUDICACIÓ INFORME D ADJUDICACIÓ SERVEIS DE REPARACIÓ, CONSERVACIO I MANTENIMENT D INSTAL LACIONS I MAQUINARIA EN ELS EDIFICIS DE MERCABARNA AL RECINTE DE LA ZONA FRANCA I MERCABARNA FLOR A SANT BOI DE LLOBREGAT.

Más detalles

4. VALORACIÓ DE LES DIFERENTES PROPOSTES TÈCNIQUES PRESENTADES PELS LICITADORS

4. VALORACIÓ DE LES DIFERENTES PROPOSTES TÈCNIQUES PRESENTADES PELS LICITADORS INFORME TÈCNIC DE VALORACIÓ DE LES OFERTES DELS LICITADORS PRESENTADES PER AL CONTRACTE DE SERVEIS DE REVISIÓ I MANTENIMENT DELS EXTINTORS UBICATS EN DIFERENTS EDIFICIS I ALTRES INSTAL LACIONS DE L AJUNTAMENT

Más detalles

L Ajuntament de Santanyí treu a licitació la contractació de diverses escoles d estiu del terme municipal de Santanyí.

L Ajuntament de Santanyí treu a licitació la contractació de diverses escoles d estiu del terme municipal de Santanyí. PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER A LA CONTRACTACIÓ, MITJANÇANT PROCEDIMENT NEGOCIAT, DE LES ESCOLES D ESTIU DEL TERME MUNICIPAL DE SANTANYÍ 1. INTRODUCCIÓ /OBJECTIUS L Ajuntament de Santanyí treu a

Más detalles

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 (Aprovat en el Consell de Govern núm. 9/08 de 27 de novembre de 2008) Criteris generals: El calendari

Más detalles

1 Oferta econòmica 0-60 punts 2 Oferta tècnica 0-40 punts 2.1 Pla de treball 0-20 punts 2.2 Metodologia de control i seguiment del servei 0-20 punts

1 Oferta econòmica 0-60 punts 2 Oferta tècnica 0-40 punts 2.1 Pla de treball 0-20 punts 2.2 Metodologia de control i seguiment del servei 0-20 punts ANUNCI pel qual es fa pública la licitació d un contracte. 1. Entitat adjudicadora: Infraestructures.cat, empresa pública de la Generalitat de Catalunya. b) Domicili: Carrer dels Vergós, 36-42 c) Localitat

Más detalles

177,553 86,943 DHA) 35, ,938 Sublot 4 (2.0 A) 21, ,228 63,77 Sublot 5 (2.0DHA) 21,893189

177,553 86,943 DHA) 35, ,938 Sublot 4 (2.0 A) 21, ,228 63,77 Sublot 5 (2.0DHA) 21,893189 RESOLUCIÓ D'ALCALDIA X2015001800/RA012015000031 SERVEI: COMPRES Atès que en data 30 d octubre de 2012, la Comissió Executiva del Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL) va aprovar els plecs de

Más detalles

Ajuntament de la Ciutat d Algemesí

Ajuntament de la Ciutat d Algemesí PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER LA CONTRACTACIÓ DEL SERVEI DE GESTIÓ I DESENVOLUPAMENT DE LES ESCOLES D ESTIU 2015 DE L AJUNTAMENT D ALGEMESÍ. 1. OBJECTE El present procediment obert té per objecte

Más detalles

ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SERVEIS

ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SERVEIS ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SERVEIS CONSISTENT EN LA DIRECCIÓ FACULTATIVA DE LES OBRES DEL . Per Decret d Alcaldia núm. 212/2011,

Más detalles

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN 1. OBJECTE És objecte d'aquestes bases l adjudicació de cinc places d

Más detalles

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE HAN DE REGIR EL CONTRACTE DE RÈNTING D UN VEHICLE PEL VIGILANT MUNICIPAL PEL PERÍODE (5 ANYS)

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE HAN DE REGIR EL CONTRACTE DE RÈNTING D UN VEHICLE PEL VIGILANT MUNICIPAL PEL PERÍODE (5 ANYS) 1.04.06.02-14.01 04 1 / 5 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE HAN DE REGIR EL CONTRACTE DE RÈNTING D UN VEHICLE PEL VIGILANT MUNICIPAL PEL PERÍODE 2013-2018 (5 ANYS) 1.04.06.02-14.01 04 2 / 5 1. Objecte

Más detalles

REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS

REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS Article 1. Llobet i Gibert de Vidreres és un organisme d assessorament, consulta, proposta i participació

Más detalles

ANNEX 1 QUADRE DE CARACTERÍSTIQUES DEL CONTRACTE

ANNEX 1 QUADRE DE CARACTERÍSTIQUES DEL CONTRACTE ANNEX 1 QUADRE DE CARACTERÍSTIQUES DEL CONTRACTE 1. OBJECTE DEL CONTRACTE Títol del contracte: CONTRACTACIÓ D UN SERVEI DE D IMPLANTACIÓ I POSADA EN MARXA D UN ENTERPRISE SEVICE BUS PER A LA FUOC Número

Más detalles

octubre La sostenibilitat com a instrument de competitivitat empresarial Direcció General de Qualitat Ambiental. Generalitat de Catalunya

octubre La sostenibilitat com a instrument de competitivitat empresarial Direcció General de Qualitat Ambiental. Generalitat de Catalunya 27 28 octubre Anna Esteve i Traveset Direcció General de Qualitat Ambiental. Generalitat de Catalunya AMBIENTALITZACIÓ DE LES COMPRES CONTRACTACIÓ PÚBLICA La contractació pública és el mecanisme pel qual

Más detalles

Procediment de contractació de personal laboral

Procediment de contractació de personal laboral Procediment de contractació de personal laboral ESQUERRA republicana Procediment de contractació de personal laboral 3 Objectiu El personal laboral d Esquerra Republicana té un objectiu principal: fer

Más detalles

Procediment d auditoria interna de Qualitat

Procediment d auditoria interna de Qualitat A. OBJECTE B. ABAST C. REFERÈNCIES D. RESPONSABILITATS E. DESCRIPCIÓ DEL PROCEDIMENT E.1. Elaboració del pla d auditories internes. E.2. Execució de les auditories. E.3. Informes d auditoria. E.4. Règim

Más detalles

SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes

SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes Pàgina 1 de 9 Valoració de les assistències i canvi d estat al PMT. El SIGAC és l eina interna corporativa per

Más detalles

1.- Entitat Adjudicadora a.- Organisme: Fundació de Gestió Sanitària de l Hospital de la Santa Creu i Sant Pau b.- Número d'expedient: OBE 15/247

1.- Entitat Adjudicadora a.- Organisme: Fundació de Gestió Sanitària de l Hospital de la Santa Creu i Sant Pau b.- Número d'expedient: OBE 15/247 ANUNCI D ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SUBMINISTRAMENT DE PROTESIS DE GENOLL AMB DESTÍ A LA FUNDACIÓ DE GESTIÓ SANITÀRIA DE L HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU Expedient OBE 15/247 1.- Entitat Adjudicadora

Más detalles

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Revisió 3 Data d aprovació 23.12.2009 Edició Desembre

Más detalles

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts En aquesta data, el President de l Organisme Autònom Local Agència Tributària de Sabadell, ha aprovat el D E C R E T 7 6 2 / 2012 amb n. Ag. 104/2012, que diu el següent: Atès que la presidència en data

Más detalles

EDICTE. De 09:00 h. a 13:00 h. i

EDICTE. De 09:00 h. a 13:00 h. i ALA. Informe d Intervenció: 2016/416. Referència: Aprovació de la modificació de l Ordenança fiscal número 23, reguladora dels Preus públics per la prestació dels serveis o realització d activitats de

Más detalles

ÍNDEX. I. Introducció pàg. 2 II. Sobre el concurs pàg. 3 III. Sobre els premis pàg. 4

ÍNDEX. I. Introducció pàg. 2 II. Sobre el concurs pàg. 3 III. Sobre els premis pàg. 4 ÍNDEX I. Introducció pàg. 2 II. Sobre el concurs pàg. 3 III. Sobre els premis pàg. 4 1 I. INTRODUCCIÓ La Màgia als Mercats és un concurs d Street Magic, on els mags professionals i amateurs podeu presentar

Más detalles

QUÈ CAL SABER SOBRE LA PRESCRIPCIÓ INFERMERA? Els dubtes més freqüents

QUÈ CAL SABER SOBRE LA PRESCRIPCIÓ INFERMERA? Els dubtes més freqüents QUÈ CAL SABER SOBRE LA PRESCRIPCIÓ INFERMERA? Els dubtes més freqüents Productes que es podran prescriure Productes sanitaris i medicaments sense recepta mèdica. Podreu prescriure de forma autònoma, atenent

Más detalles

INVENTARI DELS ESPAIS SUSCEPTIBLES DE SER CEDITS DELS EDIFICIS DE LA XARXA D EQUIPAMENTS DE TORRELLES DE LLOBREGAT

INVENTARI DELS ESPAIS SUSCEPTIBLES DE SER CEDITS DELS EDIFICIS DE LA XARXA D EQUIPAMENTS DE TORRELLES DE LLOBREGAT INVENTARI DELS ESPAIS SUSCEPTIBLES DE SER CEDITS DELS EDIFICIS DE LA XARXA D EQUIPAMENTS DE TORRELLES DE LLOBREGAT ATENEU TORRELLENC 1. Descripció L edifici està vinculat a l associació de l Ateneu Torrellenc

Más detalles

Procés per a la gestió de l orientació professional

Procés per a la gestió de l orientació professional 310.3.5 Procés per a la gestió de l orientació professional 04 de maig de 2010 310.3.5 Escola Politècnica Superior d Edificació de Barcelona V2 ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

Euros/ kw i any P1 P2 P3 P1 P2 P3

Euros/ kw i any P1 P2 P3 P1 P2 P3 RESOLUCIÓ D'ALCALDIA X2016001560/RA012016001328 SERVEI: CONTRACTACIÓ Atès que en data 30 d octubre de 2012, la Comissió Executiva del Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL) va aprovar els plecs

Más detalles

Plec de prescripcions tècniques

Plec de prescripcions tècniques Concurs pel subministrament de targetes sense contacte Plec de prescripcions tècniques PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PEL SUBMINISTRAMENT DE TARGETES SENSE CONTACTE. 1. OBJECTE. L objecte del present

Más detalles

INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/ /12/2011 de DGEMSI. Data: 24/05/2012

INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/ /12/2011 de DGEMSI. Data: 24/05/2012 INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/2011 21/12/2011 de DGEMSI Data: 24/05/2012 Instrucció de 6 abril de 2011 de la Direcció General d Energia, Mines i Seguretat Industrial: Estableix els criteris per a la realització

Más detalles

27 de novembre Pl. Cort 3 WC (2 Es+1 Dis) 10 de gener Pl. Cort 5 WC (3 Es+ 2 Dis) 11 de gener A determinar 8 WC (6 Es + 2 Dis)

27 de novembre Pl. Cort 3 WC (2 Es+1 Dis) 10 de gener Pl. Cort 5 WC (3 Es+ 2 Dis) 11 de gener A determinar 8 WC (6 Es + 2 Dis) CONDICIONS QUE REGIRAN LA CONTRACTACIÓ DEL SERVEI DE LLOGUER DE CABINES SANITÀRIES AUTÒNOMES DE WC A LES ACTIVITATS I FESTES ORGANIZADES PEL SERVEI DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA DE L'AJUNTAMENT DE PALMA L'ANY

Más detalles

ANUNCI pel qual es fa pública la licitació d un contracte.

ANUNCI pel qual es fa pública la licitació d un contracte. ANUNCI pel qual es fa pública la licitació d un contracte. 1. Entitat adjudicadora: Infraestructures.cat, empresa pública de la Generalitat de Catalunya. b) Domicili: Carrer dels Vergós, 36-42 c) Localitat

Más detalles

INFORME D ADJUDICACIÓ

INFORME D ADJUDICACIÓ INFORME D ADJUDICACIÓ SERVEI DE CONTROL INTEGRAT DE PLAGUES DE LES ZONES COMUNES DELS EDIFICIS DE MERCABARNA AL RECINTE DE LA ZONA FRANCA I MERCABARNA FLOR A SANT BOI DE LLOBREGAT EXP. OB15103 Un cop tancat

Más detalles

Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat

Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat Ordenança Reguladora núm. 49/2018 Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat Article 1. Principis Generals...2 Article 2. Objecte... 2 Article 3. Obligats

Más detalles

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE REGIRAN LA CONTRACTACIÓ, MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT DE GESTIÓ EFICIENT, DEL SERVEI DE D ENVIAMENT AUTOMATITZAT

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE REGIRAN LA CONTRACTACIÓ, MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT DE GESTIÓ EFICIENT, DEL SERVEI DE D ENVIAMENT AUTOMATITZAT PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE REGIRAN LA CONTRACTACIÓ, MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT DE GESTIÓ EFICIENT, DEL SERVEI DE D ENVIAMENT AUTOMATITZAT DE MISSATGES SMS DEL CONSORCI HOSPITALARI DE VIC. EXPEDIENT

Más detalles

DEMANDA DE PREUS ESPORTS INFABLES, MATERIALS RECREATIUS I ANIMACIONS

DEMANDA DE PREUS ESPORTS INFABLES, MATERIALS RECREATIUS I ANIMACIONS Andorra la Vella, 15 de febrer del 2017 Ref.: JPG / 80101 INFABLES, MATERIALS RECREATIUS I ANIMACIONS ANY 2017 DEMANDA DE PREUS ESPORTS INFABLES, MATERIALS RECREATIUS I ANIMACIONS - En cada pressupost

Más detalles

DOCUMENT: doc_ils_ca_eso_c.cient_4t eso_dep tecnologia. CRITERIS D AVALUACIÓ DE LA MATÈRIA DE CULTURA CIENTÍFICA DE 4t D ESO

DOCUMENT: doc_ils_ca_eso_c.cient_4t eso_dep tecnologia. CRITERIS D AVALUACIÓ DE LA MATÈRIA DE CULTURA CIENTÍFICA DE 4t D ESO p TECNO_v : doc_ils_ca_eso_c.cient_4t eso_dep tecnologia CRITERIS D AVALUACIÓ DE LA MATÈRIA DE CULTURA CIENTÍFICA DE 4t D ESO DEPARTAMENT DE TECNOLOGIA Pàgina 1 de 5 Aquest document pot quedar obsolet

Más detalles

1.- Registre d entrada núm. 3566, de data 02 de juny de 2016, presentada per LIREBA SERVEIS INTEGRATS S.L. amb CIF B

1.- Registre d entrada núm. 3566, de data 02 de juny de 2016, presentada per LIREBA SERVEIS INTEGRATS S.L. amb CIF B ACTA DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ PER A L ESMENA DE DEFICIÈNCIES DELS SOBRES NÚM. 2 (OFERTA ECONÒMICA) I PER A L OBERTURA DELS SOBRES NÚM. 3 PRESENTATS AL PROCEDIMENT OBERT PER A LA CONTRACTACIÓ DELS SERVEIS

Más detalles

ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ (SOBRE 1)

ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ (SOBRE 1) ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ (SOBRE 1) ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ I DE QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ DEL PROCEDIMENT OBERT DEL CONTRACTE D OBRES

Más detalles

1- Tràmits de companyia: s anomena tràmits de companyia a aquelles actuacions que cal fer per donar d alta o modificar els contractes d accés.

1- Tràmits de companyia: s anomena tràmits de companyia a aquelles actuacions que cal fer per donar d alta o modificar els contractes d accés. NOTA ACLARIDORA SOBRE LA DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER EFECTUAR ELS TRÀMITS ASSOCIATS A LES INSTAL LACIONS DE BAIXA TENSIÓ DAVANT DE LES EMPRESES DISTRIBUÏDORES ELÈCTRIQUES Aquesta nota sintetitza els criteris

Más detalles

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC -18 Acord núm. CG//06/07 del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Más detalles

CIRCULAR NÚM. 2/2014, DE SECRETARIA I D INTERVENCIÓ TRAMITACIÓ DE CONTRACTES MENORS

CIRCULAR NÚM. 2/2014, DE SECRETARIA I D INTERVENCIÓ TRAMITACIÓ DE CONTRACTES MENORS CIRCULAR NÚM. 2/2014, DE SECRETARIA I D INTERVENCIÓ TRAMITACIÓ DE CONTRACTES MENORS 1) Recordatori dels llindars dels contractes menors (no concurrència pública): - Obres: 49.999,99 (IVA no inclòs) - Serveis

Más detalles

REGLAMENT DE JORNADA I HORARI DE TREBALL DEL PERSONAL PAS UVEG

REGLAMENT DE JORNADA I HORARI DE TREBALL DEL PERSONAL PAS UVEG REGLAMENT DE JORNADA I HORARI DE TREBALL DEL PERSONAL PAS UVEG 1. ÀMBIT D APLICACIÓ Les normes d aquest reglament s'apliquen al personal d'administració i serveis a càrrec del capítol I del pressupost

Más detalles

SISTEMA D ADJUDICACIÓ: PROCEDIMENT OBERT I TRAMITACIÓ ORDINARIA I ANTICIPADA

SISTEMA D ADJUDICACIÓ: PROCEDIMENT OBERT I TRAMITACIÓ ORDINARIA I ANTICIPADA SESSIÓ DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ: ACTA D OBERTURA PÚBLICA SOBRE B CRITERIS D ADJUDICACIÓ DE VALORACIÓ AUTOMÀTICA PER APLICACIÓ DE FÒRMULES (OBJECTIUS) SISTEMA D ADJUDICACIÓ: PROCEDIMENT OBERT I TRAMITACIÓ

Más detalles

PROPOSTA ADDENDA CALENDARI GENERAL PER A L ANY 2009

PROPOSTA ADDENDA CALENDARI GENERAL PER A L ANY 2009 PROPOSTA ADDENDA CALENDARI GENERAL PER A L ANY 2009 FALLES Es declaren festius a la UVEG els dies 7 i 8 de març. És festiu el dia 9 de març (Sant Josep). El dia 6 de març, el personal que treballe en torn

Más detalles

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI PREÀMBUL NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI El servei de taxi constitueix un servei públic de viatgers amb vehicles d una capacitat fins a nou places, inclosa la persona que condueix, que s efectua

Más detalles

Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta

Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta PLEC DE CONDICIONS TÈCNIQUES PER A LA LICITACIÓ D UN ACORD MARC PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI DE SUBMINISTRAMENT DE BOSSES I

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA

CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA Atès el que disposa l article 53.1.c) en relació amb l article 98 del Decret legislatiu 2/2003, pel qual s aprova el Text refós de la Llei municipal i de

Más detalles

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER AL MATENIMENT DELS DETECTORS DE GASOS DE LES INSTAL LACIONS DE SANEJAMENT EN ALTA

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER AL MATENIMENT DELS DETECTORS DE GASOS DE LES INSTAL LACIONS DE SANEJAMENT EN ALTA PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER AL MATENIMENT DELS DETECTORS DE GASOS DE LES INSTAL LACIONS DE SANEJAMENT EN ALTA 1. PRIMERA: OBJECTE DEL PRESENT CONTRACTE... 3 2. SEGONA: ÀMBIT D ACTUACIÓ... 3 3.

Más detalles

Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017

Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017 Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017 Nous preus amb tarifació social perquè tothom pugui accedir-hi en igualtat de condicions L Ajuntament de Sant Feliu ha aprovat les noves tarifes de la Piscina

Más detalles

1.- Les característiques de l edició del Butlletí seran d acord als mínims exposats a continuació:

1.- Les característiques de l edició del Butlletí seran d acord als mínims exposats a continuació: PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PARTICULARS PER A LA CONTRACTACIÓ DEL SERVEI D EDICIÓ I IMPRESSIÓ DEL BUTLLETÍ MUNICIPAL DE LA CANONJA, MITJANTÇANT PROCEDIMENT NEGOCIAT SENSE PUBLICITAT, OFERTA ECONÒMICAMENT

Más detalles

PRÀCTIQUES en EMPRESA

PRÀCTIQUES en EMPRESA PRÀCTIQUES en EMPRESA Grau de Física Grau d Enginyeria Electrònica de Telecomunicació Grau d Enginyeria Biomèdica Màsters PRÀCTIQUES EN EMPRESA NORMATIVA Les pràctiques externes són una activitat de naturalesa

Más detalles

4.4 AVALUACIÓ I RECONEIXEMENT DE PERSONAL. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal. Escola Superior de Música de Catalunya.

4.4 AVALUACIÓ I RECONEIXEMENT DE PERSONAL. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal. Escola Superior de Música de Catalunya. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal Escola Superior de Música de Catalunya Sumari 1. Objectius 2. Responsables 3. Desenvolupament del procés 3.1 Disseny del sistema d avaluació del personal docent

Más detalles

ANUNCI. - Material escolar en ensenyament obligatori i educació infantil de segon cicle.

ANUNCI. - Material escolar en ensenyament obligatori i educació infantil de segon cicle. ANUNCI APROVACIÓ DE LES BASES ESPECÍFIQUES DE CONCESSIÓ D AJUTS DE L ÀREA DE SERVEIS SOCIALS DE L AJUNTAMENT, DEL PROGRAMA COMPLEMENTARI D URGÈNCIA SOCIAL PER A L ANY 2012. (EXP 520/2012) La Junta de Govern

Más detalles

PLEC DE CLÀUSULES TÈCNIQUES PER EL SUBMINISTRAMENT DE VESTUARI PEL PERSONAL D EXPLOTACIÓ FORMAT PER CONDUCTORS I CAPS DE TRÀNSIT DE L EMPRESA

PLEC DE CLÀUSULES TÈCNIQUES PER EL SUBMINISTRAMENT DE VESTUARI PEL PERSONAL D EXPLOTACIÓ FORMAT PER CONDUCTORS I CAPS DE TRÀNSIT DE L EMPRESA PLEC DE CLÀUSULES TÈCNIQUES PER EL SUBMINISTRAMENT DE VESTUARI PEL PERSONAL D EXPLOTACIÓ FORMAT PER CONDUCTORS I CAPS DE TRÀNSIT DE L EMPRESA MUNICIPAL DE TRANSPORTS PÚBLICS DE TARRAGONA, S.A. 1. Objecte

Más detalles

ACTA DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ D OBERTURA DELS SOBRES «B» I PROPOSICIÓ DE L OFERTA ECONÒMICAMENT MÉS AVANTATJOSA

ACTA DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ D OBERTURA DELS SOBRES «B» I PROPOSICIÓ DE L OFERTA ECONÒMICAMENT MÉS AVANTATJOSA ACTA DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ D OBERTURA DELS SOBRES «B» I PROPOSICIÓ DE L OFERTA ECONÒMICAMENT MÉS AVANTATJOSA Reunits a la Sala d Actes de la Casa Consistorial, el dia 15 de juliol de 2011 a les 12:00

Más detalles

EMPRESA/ENTITAT:... CIF:...

EMPRESA/ENTITAT:... CIF:... ANNEX 0 DEL PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER A LA CONTRACTACIÓ EN EXCLUSIVA DE L ARTISTA PRINCIPAL I SERVEIS COMPLEMENTARIS, I DE LA SONORITZACIÓ I IL LUMINACIÓ PER A LA REALITZACIÓ DE LA REVETLA A

Más detalles

Es tracta de pintura per a la senyalització vial, que ha de complir la següent normativa: UNE EN /2 UNE EN 1871 UNE EN 1436

Es tracta de pintura per a la senyalització vial, que ha de complir la següent normativa: UNE EN /2 UNE EN 1871 UNE EN 1436 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER A LA CONTRACTACIÓ PER PROCEDIMENT OBERT DEL SUBMINISTRAMENT DE PINTURA I MATERIAL AUXILIAR PER A LA SENYALITZACIÓ HORITZONTAL. 1.- Antecedents La justificació de la

Más detalles

Mercat de Primavera. 3ª Edició BUTLLETÍ INFORMATIU /03/12 "ASSOCIACIÓ DE PARES I MARES D'ALUMNES DE L'ESCOLA IPSE" Número 12

Mercat de Primavera. 3ª Edició BUTLLETÍ INFORMATIU /03/12 ASSOCIACIÓ DE PARES I MARES D'ALUMNES DE L'ESCOLA IPSE Número 12 Mercat de Primavera BUTLLETÍ INFORMATIU 2011-12 27/03/12 "ASSOCIACIÓ DE PARES I MARES D'ALUMNES DE L'ESCOLA IPSE" Número 12 3ª Edició Mercat de primavera Associació de Mares i Pares de l Escola IPSE NORMES

Más detalles

Famílies nombroses i monoparentals. Targeta T-70/90

Famílies nombroses i monoparentals. Targeta T-70/90 Famílies nombroses i monoparentals Targeta T-70/90 Introducció 2 Segons el Decret de la Generalitat de Catalunya (DGC) 139/2010, d 11 d octubre: 1. Les persones membres de les famílies monoparentals i/o

Más detalles

PLA DE QUALITAT ENSENYAMENT I APRENENTATGE DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL OCUPACIONAL

PLA DE QUALITAT ENSENYAMENT I APRENENTATGE DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL OCUPACIONAL PLA DE QUALITAT ENSENYAMENT I APRENENTATGE DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL OCUPACIONAL ÍNDEX: 0. GESTIÓ DEL PROCEDIMENT. 3 1. OBJECTE 4 2. ABAST 4 3. DOCUMENTACIÓ DE REFERÈNCIA 4 4. RESPONSABILITAT 4 5. VOCABULARI

Más detalles

APROVACIÓ DE LA FORMULACIÓ DE L ESTAT DE PREVISIÓ DE DESPESES I INGRESSOS DE LA SOCIETAT PER A L EXERCICI DE 2012.

APROVACIÓ DE LA FORMULACIÓ DE L ESTAT DE PREVISIÓ DE DESPESES I INGRESSOS DE LA SOCIETAT PER A L EXERCICI DE 2012. Josep-Antoni Chavarria Espuny, secretari del Consell d Administració de la societat mercantil de capital ínegrament municipal Tortosa Innova, S.L., CERTIFICO: Que el Consell d Administració de Tortosa

Más detalles

Atès que l esmentat error pot modificar les propostes que puguin presentar els licitadors en les seves ofertes,

Atès que l esmentat error pot modificar les propostes que puguin presentar els licitadors en les seves ofertes, Expedient FSHSU 1-18 Contractació del servei d impressió per a la Fundació Sant Hospital La Seu d Urgell, incloent el lloguer dels equips d impressió, subministrament i gestió de la reposició de consumibles

Más detalles

DADES DE LA FORMACIÓ DIRIGIT A OBJECTIU METODOLOGIA IMPARTIT PER

DADES DE LA FORMACIÓ DIRIGIT A OBJECTIU METODOLOGIA IMPARTIT PER FORMACIÓ BONIFICADA PLA DE FORMACIÓ PROGRAMA DE FORMACIÓ PER LA IMPLANTACIÓ D UN SISTEMA DE GESTIÓ DE QUALITAT BASAT EN EL MODEL BASADO EN LA NORMA ISO 9001-2008 Dincat - C/Joan Güell 90-92 (08028 Barcelona)

Más detalles

Obert l'acte pel Sr. President i examinat l'expedient, es comprova el següent:

Obert l'acte pel Sr. President i examinat l'expedient, es comprova el següent: ACTA DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ PER A L ADJUDICACIÓ, MITJANÇANT OBERT, PER CONTRACTAR EL SERVEI DE CONSISTENT EN LA CONSERVACIÓ I MANTENIMENT D UNA PART DE LES INSTAL.LACIONS DE L ENLLUMENAT PÚBLIC MUNICIPAL

Más detalles

Avaluació de tractaments innovadors i/o de tractaments consolidats optimitzats

Avaluació de tractaments innovadors i/o de tractaments consolidats optimitzats Avaluació de s innovadors i/o de s consolidats optimitzats Grup d Experts en Tractament de Dejeccions Ramaderes dimecres, 25 juliol 2018 1. Índex 1. Índex... 2 2. Avaluació dels s innovadors i/o consolidats

Más detalles

COMISSIÓ INFORMATIVA DE PRESIDÈNCIA I SERVEIS A LES PERSONES DICTAMEN

COMISSIÓ INFORMATIVA DE PRESIDÈNCIA I SERVEIS A LES PERSONES DICTAMEN INTERVENCIÓ GENERAL DEPARTAMENT DE FISCALITZACIÓ I CONTROL FINANCER 3_1_1 COMISSIÓ INFORMATIVA DE PRESIDÈNCIA I SERVEIS A LES PERSONES DICTAMEN DONAR COMPTE DE L INFORME DEFINITIU DE FISCALITZACIÓ PLENA

Más detalles

Obert l'acte per la Sra. Presidenta i examinat l'expedient, es comprova el següent:

Obert l'acte per la Sra. Presidenta i examinat l'expedient, es comprova el següent: ACTA DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ PER A L ADJUDICACIÓ, MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT, TRAMITACIÓ URGENT, PER CONTRACTAR EL SERVEI D ASSEGURANCES DE L AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR A Lloret de Mar, el dia 3

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

Les Garanties en la venda dels béns de consum

Les Garanties en la venda dels béns de consum La gestió de les reclamacions dels consumidors en les empreses dedicades a la venda d electrodomèstics i electrònica Les Garanties en la venda dels béns de consum Barcelona, 29 de novembre de 2016 Normativa

Más detalles

LA REGIDORIA D INNOVACIÓ DEMOCRÀTICA I PARTICI- PACIÓ CIUTADANA DE L AJUNTAMENT DE VALÈNCIA A TRAVÉS DE LAS NAVES ESPAI D INNOVACIÓ I CREACIÓ,

LA REGIDORIA D INNOVACIÓ DEMOCRÀTICA I PARTICI- PACIÓ CIUTADANA DE L AJUNTAMENT DE VALÈNCIA A TRAVÉS DE LAS NAVES ESPAI D INNOVACIÓ I CREACIÓ, ESTIU EN OBRES LA REGIDORIA D INNOVACIÓ DEMOCRÀTICA I PARTICI- PACIÓ CIUTADANA DE L AJUNTAMENT DE VALÈNCIA A TRAVÉS DE LAS NAVES ESPAI D INNOVACIÓ I CREACIÓ, CONVOQUEN LA PRIMERA EDICIÓ DEL PROGRAMA DE

Más detalles

ESTABLIMENT I FIXACIÓ DEL PREU PÚBLIC PEL SERVEI D ABASTAMENT D AIGUA POTABLE Junta de Govern d 11/11/2010.

ESTABLIMENT I FIXACIÓ DEL PREU PÚBLIC PEL SERVEI D ABASTAMENT D AIGUA POTABLE Junta de Govern d 11/11/2010. ESTABLIMENT I FIXACIÓ DEL PREU PÚBLIC PEL SERVEI D ABASTAMENT D AIGUA POTABLE Junta de Govern d 11/11/2010. En data 8/4/2009, el Ple de l Ajuntament va acordar, primer, informar favorablement davant de

Más detalles

El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades

El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades Rodrigo Radovan - Global Business Development Manager Industrial Services TÜV Rheinland International Foment del Treball Nacional

Más detalles

EL MANTENIMENT DE L OCUPACIÓ EN ELS CONTRACTES DE TARIFA PLANA I TARIFA REDUÏDA.

EL MANTENIMENT DE L OCUPACIÓ EN ELS CONTRACTES DE TARIFA PLANA I TARIFA REDUÏDA. EL MANTENIMENT DE L OCUPACIÓ EN ELS CONTRACTES DE TARIFA PLANA I TARIFA REDUÏDA. Fa pocs mesos la Tresoreria General de la Seguretat Social va posar en marxa el control del compliment, per part de les

Más detalles

MÈRITS DE LA BORSA D INTERINS 2017

MÈRITS DE LA BORSA D INTERINS 2017 www.staj.es MÈRITS DE LA BORSA D INTERINS 2017 COS DE GESTIÓ PROCESSAL I ADMINISTRATIVA Puntuació total assolible: 20 punts. A) FORMACIÓ. Es valora fins a un màxim de 6 punts, d acord amb el barem següent:

Más detalles

NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017

NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017 NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017 Ens plau informar-lo que en data 11 de febrer s ha publicat la Ordre ESS / 106/2017, de 9 de febrer, per la qual es desenvolupen les normes legals de cotització a la Seguretat

Más detalles

Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs

Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs -2018 Acord núm. 59/ del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs -2018 Document

Más detalles

XXIII Cartell de Premis ARTS ANDORRA 2017

XXIII Cartell de Premis ARTS ANDORRA 2017 XXIII Cartell de Premis ARTS ANDORRA 2017 Sant Julià de Lòria Principat d Andorra 2017 CONDICIONS GENERALS XXIII CARTELL DE PREMIS ARTS ANDORRA a b c d e f g S exposaran les obres presentades (dins de

Más detalles

Bases. 32è Premi d assaig Josep Vallverdú. 20è Premi de poesia Màrius Torres. Premis Literaris Lleida 2015

Bases. 32è Premi d assaig Josep Vallverdú. 20è Premi de poesia Màrius Torres. Premis Literaris Lleida 2015 Bases Premis Literaris Lleida 2015 32è Premi d assaig Josep Vallverdú 20è Premi de poesia Màrius Torres Premi Assaig 1. L Ajuntament de Lleida i la Fundació Pública Institut d Estudis Ilerdencs de la Diputació

Más detalles

Secretari: Guillermo Mascaró Llinás, assessor jurídic-lletrat de l Ajuntament

Secretari: Guillermo Mascaró Llinás, assessor jurídic-lletrat de l Ajuntament ACTA DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ PER PROCEDIMENT OBERT, TRAMITACIÓ ORDINÀRIA MITJANÇANT OFERTA ECONÒMICAMENT MÉS AVANTATJOSA, AMB DIVERSOS CRITERIS D ADJUDICACIÓ, DE LES OBRES DE REFORMA I CONDICIONAMENT

Más detalles

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació Aquest document conté els apartats següents: Part primera: cicles formatius FP LOGSE C. Trasllat d un alumne entre centres sense haver finalitzat

Más detalles

(aprovat pel Ple de data 25/05/2017)

(aprovat pel Ple de data 25/05/2017) (aprovat pel Ple de data 25/05/2017) ADHESIÓ AL CONTRACTE DERIVAT 2015.05 D1 DE L ACORD MARC DE SUBMINISTRAMENT D ENERGIA ELÈCTRICA AMB DESTINACIÓ A LES ENTITATS LOCALS DE CATALUNYA ADJUDICAT PEL CONSORCI

Más detalles

CERTIFICAT DE SECRETARIA DE LES PROPOSICIONS PRESENTADES. En/Na Núria Charques Grífol, Secretaria accidental de l Ajuntament de Ribes de Freser

CERTIFICAT DE SECRETARIA DE LES PROPOSICIONS PRESENTADES. En/Na Núria Charques Grífol, Secretaria accidental de l Ajuntament de Ribes de Freser CERTIFICAT DE SECRETARIA DE LES PROPOSICIONS PRESENTADES En/Na Núria Charques Grífol, Secretaria accidental de l Ajuntament de Ribes de Freser CERTIFICO «Que durant el termini de 26 dies a comptar des

Más detalles

LLEI 2/2015, DE 30 DE MARÇ, DE DESINDEXACIÓ DE L ECONOMIA ESPANYOLA (GUIA DE LECTURA)

LLEI 2/2015, DE 30 DE MARÇ, DE DESINDEXACIÓ DE L ECONOMIA ESPANYOLA (GUIA DE LECTURA) LLEI 2/2015, DE 30 DE MARÇ, DE DESINDEXACIÓ DE L ECONOMIA ESPANYOLA (GUIA DE LECTURA) ANTECEDENT Disposició addicional 88ª de la LPGE 2014 ENTRADA EN VIGOR 1 d abril de 2015 Necessitat d aprovar Reial

Más detalles

REGISTRE D INTERESSOS SECCIÓ 2ª BÉNS PATRIMONIALS MEMBRES ELECTES. Nom i cognoms. Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2

REGISTRE D INTERESSOS SECCIÓ 2ª BÉNS PATRIMONIALS MEMBRES ELECTES. Nom i cognoms. Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2 Annex II MEMBRES ELECTES Nom i cognoms Regidor/a Ajuntament Partit judicial DNI Mandat representatiu Anys: / Llista electoral Adreça CP Població Província Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2 TIPUS DE

Más detalles

3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017

3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017 V 3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017 Objectius Promoure l interès dels alumnes de segon de batxillerat per la Geografia i els seus estudis, així com donar a conèixer la seva vessant

Más detalles

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: pàg 2/6 Índex CONDICIONS ESPECÍFIQUES DE PRESTACIÓ DEL SERVEI... 3 1. OBJECTE... 3 2. ÀMBIT SUBJECTIU DE PRESTACIÓ DEL SERVEI...

Más detalles

PLEC DE CLÀUSULES TÈCNIQUES PER LA GESTIÓ I EL MANTENIMENT DE LA PISCINA MUNICIPAL DE BELLVEI DEL PENEDÈS.

PLEC DE CLÀUSULES TÈCNIQUES PER LA GESTIÓ I EL MANTENIMENT DE LA PISCINA MUNICIPAL DE BELLVEI DEL PENEDÈS. PLEC DE CLÀUSULES TÈCNIQUES PER LA GESTIÓ I EL MANTENIMENT DE LA PISCINA MUNICIPAL DE BELLVEI DEL PENEDÈS. 1.- Objecte El present contracte té per objecte la prestació del servei de la gestió de la piscina

Más detalles

Pla de Promoció (PPR-EEBE)

Pla de Promoció (PPR-EEBE) SISTEMA DE GARANTIA INTERNA DE LA QUALITAT ESCOLA D ENGINYERIA DE BARCELONA EST (EEBE) Pla de Promoció (PPR-EEBE) (2017-2020) Gestió Documental i control de canvis Versió Referència de la modificació Elaborat

Más detalles

CONTINGUTS DESTACATS DE LA LLEI DE LA SEGURETAT I LA SALUT EN EL TREBALL

CONTINGUTS DESTACATS DE LA LLEI DE LA SEGURETAT I LA SALUT EN EL TREBALL Pàgina 1 de 7 Llei 34/2008, del 18 de desembre, de la seguretat i la salut en el treball. (BOPA núm. 04, any 21, del 21 de gener del 2009) Objecte D acord amb l article 1 de la Llei 34/2008, del 18 de

Más detalles

DECRET. Identificació de l expedient Expedient 4134/2014, relatiu a la regulació del procediment de contractació menor a l Ajuntament de Salou.

DECRET. Identificació de l expedient Expedient 4134/2014, relatiu a la regulació del procediment de contractació menor a l Ajuntament de Salou. Interessat de l'expedient Localització de l'activitat Assumpte Proposta de regulació de la contractació menor en les Bases d'execució del Pressupost. DECRET Identificació de l expedient Expedient, relatiu

Más detalles

ORDENANÇA REGULADORA DE LA CARTA DE COLORS DEL NUCLI ANTIC DE L ARBOÇ

ORDENANÇA REGULADORA DE LA CARTA DE COLORS DEL NUCLI ANTIC DE L ARBOÇ ORDENANÇA REGULADORA DE LA CARTA DE COLORS DEL NUCLI ANTIC DE L ARBOÇ EXPOSICIÓ DE MOTIUS Per part del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, es va prendre en data 22 de

Más detalles

BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017.

BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017. BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017. L article 57.1 del Decret 336/1988, de 17 d octubre, pel que

Más detalles

Marc urbanístic: Pla Especial del Port Aprovació definitiva: 25 de maig 2007, després d una ampli procés participatiu Desenvolupament: cal la redacció

Marc urbanístic: Pla Especial del Port Aprovació definitiva: 25 de maig 2007, després d una ampli procés participatiu Desenvolupament: cal la redacció Front marítim de Vilanova i la Geltrú (plaça del Port) Abril 2014 Marc urbanístic: Pla Especial del Port Aprovació definitiva: 25 de maig 2007, després d una ampli procés participatiu Desenvolupament:

Más detalles

LES PROPOSICIONS TÈCNIQUES I ECONÒMIQUES EN EL PROCEDIMENT OBERT DE CONTRACTACIÓ EXP. NÚM

LES PROPOSICIONS TÈCNIQUES I ECONÒMIQUES EN EL PROCEDIMENT OBERT DE CONTRACTACIÓ EXP. NÚM INFORME SOBRE LA VALORACIÓ GLOBAL DE LES PROPOSICIONS TÈCNIQUES I ECONÒMIQUES EN EL PROCEDIMENT OBERT DE CONTRACTACIÓ EXP. NÚM. 14/2015 CORRESPONENT A LA GESTIÓ DE SERVEIS DE MANTENIMENT, CONSERVACIÓ I

Más detalles

calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs

calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster Curs 2018-2019 Acord núm. CG/2018/04/03 del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs 2018-2019 Document

Más detalles

Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI. Entitats sense ànim de lucre 2015

Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI. Entitats sense ànim de lucre 2015 Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI Entitats sense ànim de lucre 2015 Objecte: El Programa Treball i Formació subvenciona la realització d accions d experiència laboral (contracte

Más detalles