Ajuntament de Banyoles Secretaria

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Ajuntament de Banyoles Secretaria"

Transcripción

1 REGLAMENT ORGÀNIC MUNICIPAL TEXT REFÓS ÍNDEX TÍTOL PRELIMINAR Art.1. Fonamentació jurídica. Art.2. Abast d aquest reglament. Art.3. Prelació de fonts. Art.4. Interpretació del Reglament. Art.5. La utilització de la llengua catalana. TÍTOL I. SOBRE ORGANITZACIÓ INSTITUCIONAL DE L AJUNTAMENT CAPÍTOL I. DELS ÒRGANS DE GOVERN MUNICIPAL SECCIÓ PRIMERA. DISPOSICIONS GENERALS Art. 6. Els òrgans de govern municipals. SECCIÓ SEGONA. EL PLE MUNICIPAL Art.7. Composició i atribucions. Art.8. Periodicitat de les sessions. Art.9. Les sessions extraordinàries del Ple. Art.10. Lloc de les sessions plenàries. Art.11. Convocatòria i ordre del dia. Art.12. La documentació del Ple. Art.13. Els informes preceptius i la seva sollicitud. Art.14. Publicitat de les sessions. Art.15. Inici de la sessió. Art.16. Procediment per al debat. Art.17. Propostes alternatives. Art.18. Intervenció del Regidors afectats. Art.19. Mocions. Art.20. Mocions d urgència. Art.21. Els precs i preguntes al Ple. Art.22. La votació dels assumptes. Art.23. L ajornament de la votació. Art.24. Aprovació dels assumptes. Art.25. Explicació de vot. Art.26. Finalització de la sessió. Art.27. Potestats del President. Art.28. Les actes de les sessions.

2 SECCIÓ TERCERA. L ALCALDE Art.29. L Alcalde. Art.30. Honors i distincions. Art.31. Art.32. Els Decrets de l Alcaldia. Art.33. Els bans de l Alcaldia. Moció de censura: Art.34. Art.35. Art.36. SECCIÓ QUARTA. COMISSIÓ DE GOVERN Art.37. Designació. Art.38. Atribucions. Art.39. Règim de l exercici de les competències delegades. Art.40. Naturalesa de les resolucions de la Comissió de Govern. Art.41. Règim de funcionament de la Comissió de Govern. Art.42. Periodicitat i lloc de les sessions. Art.43. Convocatòria i ordre del dia. Art.44. Acords d urgència. Art.45. Acta de les sessions. Art.46. Sessions deliberants i sessions resolutives. Art.47. Règim de funcionament de la Comissió de Govern. SECCIÓ CINQUENA. TINENTS D ALCALDE I REGIDORS DELEGATS Art.48. Concepte i atribucions generals. Art.49. Nomenament i cessament dels tinents d Alcalde. Art.50. Atribució i revocació de les competències delegades. Art.51. Les delegacions per a comeses específiques. Art.52. Les delegacions genèriques. Art.53. La responsabilitat dels Regidors delegats. SECCIÓ SISENA. RÈGIM GENERAL DE L EXERCICI DE LES COMPETÈNCIES DELEGADES. Art.54. Àmbit d aplicació d aquest règim. Art.55. Competències i potestats delegables. Art.56. Les delegacions del Ple municipal. Art.57. Facultats de tutela. Art.58. Àmbit temporal de les delegacions. CAPÍTOL II. ÒRGANS DE REPRESENTACIÓ, ASSESSORAMENT I CONTROL SECCIÓ PRIMERA. COMISSIONS INFORMATIVES Art.59. Comissions informatives de caràcter estable. Art.60. Comissions informatives de caràcter específic. Art.61. Funcions de les Comissions Informatives. Art.62. Composició de les Comissions Informatives.

3 Art.63. Presidència de les Comissions Informatives. Art.64. Normes de funcionament de les Comissions Informatives. Art.65. Publicitat de les sessions de les Comissions Informatives. SECCIÓ SEGONA. COMISSIÓ ESPECIAL DE COMPTES Art.66. Convocatòria. Art.67. Funcionament de la Comissió Especial de Comptes. Art.68. Potestats de la Comissió Especial de Comptes. Art.69. Règim de funcionament subsidiari. SECCIÓ TERCERA. ELS GRUPS MUNICIPALS Art.70. Concepte i composició dels Grups Municipals. Art.71. Denominació, normes de funcionament i càrrecs dels Grups Municipals. Art.72. El registre dels Grups Municipals. Art.73. Els Portaveus dels Grups Municipals. Art.74. Dotacions materials dels Grups Municipals. SECCIÓ QUARTA. JUNTA DE PORTAVEUS Art.75. Composició i atribucions. Art.76. Règim de funcionament. Capítol III. SECCIÓ PRIMERA. ÒRGANS DESCONCENTRATS O DESCENTRALITZATS Art.77. Conceptes de descentralització i desconcentració. Art.78 Ús d aquestes tècniques. Art.79. Principi d economia organitzativa. Art.80. Trets essencials en el funcionament d aquests òrgans. Art.81. Facultats de tutela de l Ajuntament. SECCIÓ SEGONA. DELS CONSELLS DE PARTICIPACIÓ Art.82. SECCIÓ TERCERA. ALTRES ÒRGANS MUNICIPALS Art.83. Llibertat d institució d òrgans municipals. Art.84. Atribucions dels altres òrgans municipals. Art.85. Competència per a la institució d òrgans. TÍTOL SEGON. CAPÍTOL I. DRETS I DEURES Art. 86. Drets dels regidors municipals. Art. 87. Deures dels regidors municipals.

4 CAPÍTOL II. DEDICACIÓ I DRETS ECONÒMICS DELS REGIDORS Art.88. Regidors amb dret a retribució. Art.89. Atribucions per a la determinació de les retribucions. Art.90. Concepte de dedicació exclusiva dels Regidors. Art.91. Indemnitzacions. Art.92. Assistències. Art.93. Quantitat total i pagament d aquests conceptes. Art.94. Altres dotacions econòmiques. CAPÍTOL III. INCOMPATIBILITATS I REGISTRES D INTERESSOS Art.95. Incompatibilitats dels Regidors. Art.96. L obligació de declarar els interessos. Art.97. Interessos a declarar. Art.98. Aspectes formals del Registre d interessos. Art.99. Publicitat del Registre d interessos. CAPÍTOL IV. DRETS DELS REGIDORS MUNICIPALS A LA INFORMACIÓ I PARTICIPACIÓ SECCIÓ PRIMERA. DRETS DELS REGIDORS A LA INFORMACIÓ Art.100. Dret general a la informació. Art.101. Informació d accés directe. Art.102. Procediment per Sol.licitar informació. Art.103. Casos de denegació de la informació. Art.104. Autorització i consulta de la informació sollicitada. SECCIÓ SEGONA. PARTICIPACIÓ DELS REGIDORS Art.105. El dret a la participació. Art.106. Contingut del dret a la participació. TÍTOL TERCER. PARTICIPACIÓ CIUTADANA CAPÍTOL I. DRET DELS CIUTADANS I CIUTADANES A LA INFORMACIÓ I A LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA Art.107. Els drets dels ciutadans i ciutadanes a participar i a ser informats. CAPÍTOL II. LA INFORMACIÓ ALS CIUTADANS I CIUTADANES SECCIÓ PRIMERA. INFORMACIÓ MUNICIPAL Art.108. L obligació municipal d informar. Art.109. Objectivitat en la informació municipal.

5 SECCIÓ SEGONA. CONSULTA I ACCÉS DELS CIUTADANS I CIUTADANES A LA INFORMACIÓ MUNICIPAL. Art.110. Dret general a accedir a la documentació. Art.111. Procediment per obtenir l accés a la documentació. Art.112. Documentació de lliure accés. Art.113. Documentació restringida. CAPÍTOL III. LA PARTICIPACIÓ DELS CIUTADANS I CIUTADANES EN ELS ÒRGANS MUNICIPALS Art.114. El dret de petició. Art.115. El dret de proposta. CAPÍTOL IV. LA PARTICIPACIÓ DE LES ENTITATS CIUTADANES SECCIÓ PRIMERA. LA PARTICIPACIÓ DE LES ENTITATS CIUTADANES Art.116. Drets de les entitats ciutadanes. Art.117. Requeriments generals i criteris per accedir als ajuts municipals. Art.118. Dret de les entitats ciutadanes a rebre informació. Art.119. Criteris per a l ús dels mitjans públics. SECCIÓ SEGONA. EL REGISTRE D ENTITATS Art.120. Virtualitat del Registre d Entitats. Art.121. Entitats que poden ésser inscrites en el Registre. Art.122. Conformació del Registre d Entitats. Art.123. Procediment per a la inscripció en el Registre d Entitats. Art.124. Manteniment de les dades del Registre. Art.125. Garantia del drets dels ciutadans.

6 TITOL PRELIMINAR Article 1. Fonamentació jurídica L Ajuntament de Banyoles es dota del present Reglament Orgànic Municipal, en l ús de les atribucions que li reconeixen els articles 5.A, 20 i 69 de la Llei 7/85, de 2 d abril, Reguladora de les Bases de Règim Local, i en el marc del que s estableix al capítol tercer, del títol segon i als capítols primer, quart i cinquè del títol cinquè de la mateixa llei, i d altra normativa d aplicació. Article 2. Abast d aquest reglament El present Reglament té per objecte la regulació del règim organitzatiu i de funcionament dels òrgans municipals, l articulació dels drets i deures dels membres de la Corporació i dels drets d informació ciutadana dels veïns i entitats d aquest municipi. Article 3. Prelació de fonts 1. Les prescripcions d aquest Reglament s aplicaran de forma preferent excepte en els casos en que hi hagi contradicció amb normes de superior rang que siguin d observació obligada. 2. Els extrems no previstos en aquest Reglament es regiran per la legislació administrativa general emesa per la Generalitat de Catalunya, i en defecte d aquesta, l emesa per l Estat. 3. En defecte de legislació expressa s aplicarà per aquest ordre, la legislació comú i els principis generals del dret. Article 4. Interpretació del Reglament La facultat d interpretar aquest Reglament correspon, en últim extrem, al Ple Municipal, que ho farà en atenció als criteris d interpretació gramatical i, si no fos suficient, en funció dels objectius que es persegueixin en redactar els preceptes controvertits. Article 5. La utilització de la llengua catalana 1. D acord amb allò que s estableix a la Constitució, l Estatut de Catalunya, i la Llei 7/83, de Normalització Lingüística de Catalunya, la llengua pròpia d aquest Ajuntament és el català. En conseqüència, tota la documentació municipal serà redactada, almenys, en aquesta llengua. 2. El que es disposa a l apartat anterior no perjudicarà en cap cas el dret de tots els ciutadans a relacionar-se amb l Ajuntament en llengua castellana, i a obtenir les certificacions o d altra documentació a la que tingui dret en aquesta llengua si així ho demanen.

7 TITOL I. SOBRE L ORGANITZACIÓ INSTITUCIONALS DE L AJUNTAMENT CAPÍTOL I. DELS ÒRGANS DE GOVERN MUNICIPAL. SECCIÓ PRIMERA. DISPOSICIONS GENERALS Article 6. Els òrgans de govern municipals 1. Els òrgans de govern municipal d aquest Ajuntament són: L Alcalde, la Comissió de Govern, i el Ple Municipal, els Tinents d Alcalde i Regidors Delegats, en els termes establerts en la legislació. 2. Tanmateix existiran en aquest Ajuntament els següents òrgans: les Comissions Informatives, la Comissió Especial de Comptes, els Grups Municipals, els Portaveus i la Junta de Portaveus, en els termes que s estableixen en aquest Reglament. 3. Finalment, existiran aquells òrgans de gestió o de govern que li reconeix la Constitució Espanyola i la Llei 7/85, ja siguin íntegrament municipals, o mixtes amb d altres institucions. SECCIO SEGONA. EL PLE MUNICIPAL Article 7. Composició i atribucions 1. El Ple està integrat per l Alcalde i els Regidors de l Ajuntament, una vegada que hagin estat designats per la Junta Electoral i hagin pres formalment possessió del càrrec davant del propi Ple. 2. L Ajuntament en ple assumeix les atribucions que li atorga la Llei 7/85 i qualsevol altra disposició normativa, podent delegar, aquelles atribucions que siguin susceptibles de ser-ho, amb l abast i condicions establertes per propi Ple Municipal i d acord amb les condicions que s esmenten en aquest Reglament. 3. El règim de funcionament del Ple Municipal serà l establert a la Llei 7/85 o d altra normativa d aplicació vinculant, i al present Reglament. Article 8. Periodicitat de les sessions 1. Les sessions ordinàries del Ple Municipal es convocaran amb una periodicitat mensual, procurant coincidir amb l últim dijous. Anualment per decret d Alcaldia s establirà un calendari anual que tindrà en compte els dies festius i el període de vacances. 2. No es convocarà, però, sessió ordinària quan no hi hagi punts de l ordre del dia o quan la seva escassa entitat no aconselli la seva celebració. 3. Es procurarà que els Plens Extraordinaris se celebrin en dijous. Article 9. Les sessions extraordinàries del Ple 1. L Alcalde podrà convocar sessions extraordinàries del Ple a iniciativa pròpia, o a petició d una quarta part dels regidors. 2. En el cas que es produeixi la petició d una sessió extraordinària del Ple Municipal pel nombre de Regidors esmentat a l apartat anterior, l Alcalde haurà de convocar la sessió en un termini màxim de dos mesos, incloent a l ordre del dia els punts sollicitats, sens perjudici que se n afegeixin d altres.

8 3. La sollicitud de celebració d un Ple extraordinari haurà de fer-se per escrit a l Alcaldia signada pels Regidors que la sollicitin especificant clarament els punts de l ordre del dia el tractament dels quals es demana. Tanmateix, s adjuntarà la documentació adient per illustrar els membres del Ple sobre els punts sollicitats, i en el seu cas, les mocions en els termes esmentats en aquest Reglament. 4. A les sessions extraordinàries del Ple Municipal no es tractaran precs i preguntes, ni s admetran mocions d urgència. Article 10. Lloc de les sessions plenàries Les sessions de l Ajuntament en ple se celebraran a la Sala de Sessions, llevat dels casos en que, per raons extraordinàries, degudament justificades a la convocatòria, l Alcalde estimi convenient celebrar-les en un altre indret del terme municipal, sempre que hi estigui d acord la Junta de Portaveus. Article 11. Convocatòria i ordre del dia 1. L Ajuntament ple es reuneix a convocatòria de l Alcalde. Juntament amb la convocatòria, es trametrà a tots els Regidors l esborrany de l acta de la sessió anterior i l ordre del dia, que serà elaborat també per l Alcalde tenint en compte tant les propostes provinents de les Comissions Informatives, o les dels òrgans de govern i administratius de l Ajuntament, com les provinents dels Regidors o ciutadans o entitats ciutadanes, en els termes que s esmentaran més endavant. 2. El primer punt de l ordre del dia dels plens ordinaris serà sempre l aprovació de l acta de la sessió anterior, i al final hi haurà un apartat de precs i preguntes, en el cas de les sessions ordinàries. 3. La convocatòria, l esborrany de l acta de la sessió anterior, i l ordre del dia es trametran als regidors i altres entitats o òrgans que correspongui de forma que els rebin amb un mínim de dos dies hàbils d antelació. Aquesta antelació no serà necessària en els casos de reconeguda urgència, en el que el primer punt a tractar serà l apreciació de la pròpia urgència de la convocatòria de la sessió. 4. La tramesa de la convocatòria, acompanyada de l esborrany de l acta de la sessió anterior i de l ordre del dia de les sessions plenàries, es podrà fer per un sistema de comunicació per mitjans electrònics que permeti garantir fefaentment que la notificació s ha posat a disposició de tots els membres de l òrgan col.legiat en els terminis establerts a l apartat anterior. Article 12. La documentació del Ple 1. Els expedients administratius que hagin d ésser resolts pel Ple, hauran d estar perfectament complerts, excepte en el cas de reconeguda urgència derivada de la finalització de terminis peremptoris, o per qualsevol altre motiu. En aquests casos es podrà prendre una resolució condicionada al perfeccionament final de l expedient, en el sentit que determini el Ple. 2. A partir d un mínim de dos dies abans de la celebració de la sessió del Ple, la documentació relativa als diferents temes a tractar en aquest seran a la de l Ajuntament, on podran ser consultats durant l horari fixat per Decret de l Alcaldia.

9 Article 13. Els informes preceptius i la seva sollicitud 1. Els expedients que hagin d ésser resolts en sessió hauran d estar informats pel Secretari o l interventor de la Corporació quan sigui preceptiu segons la legislació vigent. 2. Tindran la prerrogativa de demanar informe al Secretari General o a l Interventor de la Corporació, l Alcalde o els seus delegats, els Grups Municipals i els regidors independents. La sollicitud d informe haurà de fer-se amb cinc dies hàbils d antelació a la data en que es pretengui, sens perjudici de l emissió oral dels informes que se sollicitin en el transcurs de la sessió pels òrgans autoritzats. 3. Els informes preceptius o els que se sollicitin, contindran una referència als fonaments de fet i de dret, i resoldran tots els extrems que es relacionin amb l assumpte consultat. Tanmateix, i en el cas que els informes siguin desfavorables a la proposta o moció, s esmentaran les vies per les que es pot accedir legítimament al mateix o semblant resultat. 4. El fet que els informes siguin desfavorables a les mocions o propostes dels grups municipals, no serà obstacle perquè la Corporació prengui les resolucions que entengui adients. La manca d informes no preceptius no serà motiu d ajornament necessari de la decisió municipal. Article 14. Publicitat de les sessions 1. Les sessions del Ple de l Ajuntament seran publiques, excepte en el cas que els assumptes a tractar afectin el dret a l honor, intimitat personal o familiar o la pròpia imatge de les persones, en els termes establerts a l article 18 de la Constitució Espanyola, en relació amb l article 70 de la Llei 7/ Quan es produeixin els supòsits esmentats a l apartat anterior, o qualsevol altre que justifiqui la mesura a criteri de la Junta de Portaveus, l Alcalde, a iniciativa pròpia o a petició de qualsevol regidor, podrà sotmetre al Ple com a qüestió prèvia, el caràcter secret del debat i votació d un o mes punts de l ordre del dia. En cas d estimar-ho favorablement el Ple, el tractament dels punts afectats es traslladaran al final de la sessió, i en el moment de tractar el tema, l Alcalde disposarà l abandó de la sala per part de públic. Article 15. Inici de la sessió 1. L Ajuntament en ple es constitueix quan, de complir-se les condicions establertes en l article 46.2.c) de la Llei 7/1985, d abril, l Alcalde declara formalment oberta la sessió, cosa que farà a l hora prevista en la convocatòria. En aquest moment, el Secretari prendrà nota dels assistents. 2. A partir de l inici de la sessió, els Regidors que s hi incorporin o l abandonin, hauran de comunicar-ho a l Alcalde, que ordenarà la seva constància en l acta, als efectes de quòrums i votacions. 3. El Ple es constitueix vàlidament amb l assistència d un terç del nombre legal dels seus membres. Aquest mínim d assistència caldrà que es mantingui al llarg de tota la sessió. En qualsevol cas caldrà que hi assisteixin l Alcalde i el Secretari, o qui legalment els substitueixin.

10 Article 16. Procediment per al debat 1. La sessió s iniciarà amb la votació de l acta de la sessió anterior, que caldrà llegir prèviament el cas que no s hagi tramès l esborrany als regidors. Les esmenes a l acta s hauran de presentar per escrit, abans de l inici de la sessió, en cap cas les modificacions no podran afectar l acord adoptat. 2. Els punts de l ordre del dia seran anunciats per l Alcalde, moment en que donarà la paraula al ponent o regidor a qui correspongui exposar l assumpte. Finalitzada l exposició, atorgarà la paraula a tots els grups municipals que ho sollicitin, que l exerciran a traves dels respectius portaveus o regidors que aquests designin. L Alcalde, escoltada la Junta de Portaveus, fixarà la durada del primer torn d intervencions amb un màxim de quatre minuts. 3. El President podrà atorgar un segon torn d intervencions als regidors que hagin intervingut en el primer torn, que tindrà la durada màxima de dos minuts. 4. El ponent podrà intervenir sense limitació. 5. El President haurà de concedir l ús de la paraula quan li sigui demanada per allusions. En aquest cas l Alcalde podrà decidir sobre l existència o no d allusions. La concessió dels torns de rèplica per allusions serà decidida per l Alcalde. 6. La intervenció dels portaveus es farà seguint l ordre creixent del nombre de regidors de cada grup, tanmateix els grups que integrin la Comissió de Govern intervindran en darrer lloc. Article 17. Propostes alternatives Els regidors tindran dret a presentar propostes alternatives als dictàmens, sempre que ho facin per escrit i abans de les nou del matí del dia en que es celebri la sessió. Article 18. Intervenció dels Regidors afectats 1. El Regidors hauran d abstenir-se de debatre i votar els assumptes en els quals hi tinguin un interès directe i personal, o quan es donin les altres circumstancies que s esmenten a la legislació administrativa en general, d acord amb el que s estableix a l art. 76 de la Llei de Bases de Règim Local. 2. Quan es donin els anteriors supòsits, i si el President estima que la presència del Regidor afectat pot condicionar el debat i el sentit del vot dels altres regidors, podrà disposar d abandó de la sala per part del regidor esmentat. 3. En el cas que l afectat per l assumpte a debatre sigui l Alcalde o qui faci les seves funcions, haurà d abandonar la sala en tot cas, delegant la Presidència de la sessió durant el transcurs del punt en qüestió en un tinent d alcalde. Article 19. Mocions 1. S entén per moció la proposta de resolució o acord que és presentat al Ple per a la seva votació i adopció. 2. Estan facultats per presentar mocions l Alcalde, la Comissió de Govern, la Junta de Portaveus, els Portaveus en nom del Grup Municipal que representen i els Regidors.

11 3. Les mocions hauran d ésser presentades per escrit i constaran necessàriament d exposició de motius, proposta de resolució, i indicació del Regidor que la defensarà. Les mocions hauran de ser presentades a l Alcalde amb una antelació de tres dies a la sessió del Ple que es vulgui tractar. L Alcalde haurà d incloure les mocions presentades amb els requeriments a la següent sessió ordinària del Ple. Article 20. Mocions d urgència 1. Excepcionalment, el Ple ordinari podrà tractar i votar propostes de resolució que no constin a l ordre del dia, per raó d urgència de la qüestió per majoria simple. 2. Podran presentar mocions d urgència els que estan facultats per presentar mocions ordinàries, i ho faran amb els mateixos requeriments formals establerts per a les mocions ordinàries, excepte pel que fa a l antelació. Caldrà presentarles per escrit, abans de l inici de la sessió, facilitant còpia de la mateixa a tots els regidors. 3. En el cas que el Ple no apreciï la urgència de la moció, aquesta restarà sobre la taula, havent d ésser inclosa a la sessió següent, si és mantinguda pel proposant. Article 21. Els precs i preguntes al Ple 1. S entén per prec la formulació d una proposta d actuació adreçada a algun dels òrgans de govern municipals. Els precs formulats en el si del Ple podran ésser debatuts, però no votats. Poden plantejar precs tots els Regidors, o els grups municipals a traves del seu portaveu. 2. S entendrà com a pregunta qualsevol qüestió plantejada als òrgans en el si del Ple. Poden plantejar preguntes qualsevol Regidor o grup municipal a traves del seu portaveu. 3. Les preguntes plantejades oralment en el decurs d una sessió, seran contestades ordinàriament pel destinatari en la sessió següent, sens perjudici que l interpellat pugui donar resposta immediatament. 4. Les preguntes plantejades per escrit seran presentades a l Alcalde, una vegada coneguda l ordre del dia de la sessió i amb una antelació d un mínim d un dia hàbil abans del seu començament. Les preguntes formulades per escrit seran contestades ordinàriament en la sessió o, motivant-se el retard, en la següent. 5. Tanmateix, els precs podran ésser plantejats oralment, o per escrit i, en el seu cas, seran debatuts a la sessió següent, sense perjudici que puguin ser-ho a la mateixa. 6. Els ciutadans podran plantejar precs i preguntes al Ple. La formulació haurà d adreçar-la a l Alcalde que podrà estimar-la si ho considera procedent. La Junta de Portaveus serà informada de tots els precs i preguntes presentades. Article 22. La votació del assumptes 1. Un cop suficientment debatuts cadascun dels punts de l ordre del dia, l Alcalde ordenarà la votació. 2. La votació serà ordinària excepte quan qualsevol Portaveu o Regidor demani la votació nominal, pública o secreta. Tanmateix quedaran aprovats els assumptes per assentiment quan cap grup o regidor demani la paraula en el debat.

12 3. Si no hi ha assentiment, i no se sollicita la votació nominal, es procedirà a la votació ordinària que serà a mà alçada, i es portarà a terme demanant-se per part de l Alcalde els vots a favor, en contra i les abstencions. 4. La votació nominal consistirà en el requeriment per part del Secretari de cadascú dels Regidors per ordre alfabètic, els quals expressaran la seva posició, a favor, en contra o d abstenció. 5. A la votació nominal secreta, l expressió del sentit del vot es farà mitjançant una papereta que cada regidor introduirà en una urna. Acabada la votació el Secretari procedirà al recompte. Es dret dels Regidors d emetre en aquest supòsit el seu vot nominal de forma pública, i de demanar la seva constància en acta. Article 23. L ajornament de la votació 1. El Ple podrà adoptar per majoria simple la resolució de deixar assumptes sobre la taula, per manca d informació suficient per resoldre ls. 2. Tanmateix, els assumptes restaran sobre la taula quan siguin retirats pel Ponent o Grup Municipal que els proposa. 3. Els assumptes deixats sobre la taula s hauran d incloure en l ordre del dia del següent Ple ordinari, si són mantinguts pel proposant. Article 24. Aprovació dels assumptes 1. Els assumptes s entendran aprovats per majoria simple excepte quan requereixi una majoria especial d acord amb el que s estableix a l art. 47 de la llei. 2. En cas d empat de vots afirmatius i negatius, es produirà una segona votació, i si es manté l empat, la proposta serà resolta pel vot de qualitat del President. Article 25. Explicació de vot Tots els grups municipals i, també els regidors aïlladament, podran fer constar en acta l explicació del sentit i les raons del seu vot. Article 26. Finalització de la sessió Les sessions del Ple de l Ajuntament, tant les ordinàries com les extraordinàries, hauran d acabar el mateix dia que comencin. L Alcalde podrà perllongar una hora la durada del Ple per tractar els assumptes que consideri d urgència en tot cas per contestar els precs i preguntes. Article 27. Potestats del President L Alcalde, o el tinent d alcalde que el substitueixi, tindrà, en la seva qualitat de President del Ple Municipal, les següents potestats: a) Variar la prelació de tractament dels punts de l ordre del dia als efectes de fer possible la presencia del màxim nombre de regidors en el debat i votació dels punts mes rellevats, o per qualsevol altre motiu justificat d ordre o d estímul de la participació ciutadana, sempre que s asseguri el tractament dels punts desplaçats del seu ordre inicial en la mateixa secció.

13 b) Requerir o autoritzar la intervenció de personal de la Corporació o d altres experts assimilables, per tal d aclarir extrems tècnics, o proporcionar-ne una major informació. c) Cridar a l ordre o retirar l ús de la paraula als regidors que s excedeixin del temps atorgat, es desviïn notòriament de la qüestió en debat, o aboquin expressions injurioses o calumnioses en relació a persones o institucions. Tanmateix l Alcalde podrà fer abandonar la sala als regidors que, malgrat haver estat cridats a l ordre, persisteixin en la seva actitud. d) Cridar a l ordre o desallotjar el públic assistent a la sessió, quan amb la seva actitud impedeixi el seu normal desenvolupament. En aquest cas, la sessió podrà continuar a porta tancada. e) Suspendre provisionalment el desenvolupament de la sessió quan es produeixi circumstancies que així ho aconsellin. En aquest cas, la sessió es reprendrà un cop desaparegudes les circumstancies expressades, dins el mateix dia, o bé serà convocada per celebrar-se de nou en el termini de tres dies. Article 28. Les actes de les sessions 1. Serà funció del Secretari la d aixecar acta de cada sessió del Ple Municipal, en la que es reculli el text exacte dels acords presos, les votacions produïdes, una referència succinta a les posicions dels grups municipals sobre els mencionats grups, així com les altres dades a que es refereix la legislació de règim local. Tanmateix caldrà fer constar en acta aquelles manifestacions fetes pels regidors o grups quant al sentit del seu vot, i les altres que s esmenten en aquest Reglament o a la legislació, sempre i quan es demani expressament la constància en acta. 2. També serà responsabilitat del Secretari General la custòdia de les actes, i l elaboració del llibre d actes, que es farà preferentment de forma mecanitzada en el paper autoritzat per la Generalitat de Catalunya. 3. Les actes del Ple Municipal seran públiques a tots els efectes i les còpies s exposaran al tauler d anuncis de la Corporació. SECCIÓ TERCERA. L ALCALDE Article 29. L Alcalde 1. L Alcalde és el President de l Ajuntament, el Representant de la Ciutat, i el Cap del Govern Municipal. 2. En la seva qualitat de President de l Ajuntament, correspon a l Alcalde presidir tots els òrgans municipals de caràcter collegiat. 3. En tant, que representant de la Ciutat, és atribució i responsabilitat de l Alcalde representar i defensar els interessos de la Ciutat. 4. En tant que Cap del Govern Municipal, correspon a l Alcalde la direcció i administració dels afers municipals, responent d aquest deure, bé de forma directa, bé de forma solidària, amb els seus delegats, davant del Ple Municipal i davant dels ciutadans. Article 30. Honors i distincions En l exercici del seu càrrec correspon a l Alcalde ésser tractat amb el respecte i els honors que corresponen a la representació que exerceix.

14 Article 31. Correspon a l Alcalde la direcció del govern i administració municipal i el comandament superior de tot el personal municipal i el directe de la Policia Local, les altres competències que estableix l article 21.1 de la llei i les atribuïdes a l Ajuntament per Llei de l Estat o del Parlament de Catalunya no siguin atribuïdes al Ple. Article 32. Els Decrets de l Alcaldia Els Decrets i Resolucions de l Alcaldia s inscriuran en el registre corresponent. Per aquest registre serà d aplicació la normativa establerta per als llibres d actes. Article 33. Els bans de l Alcaldia L Alcalde podrà fer publiques les seves decisions o recomanacions a la població mitjançant els bans, que es collocaran en els espais habilitats per a la informació pública de la Ciutat i al tauler d anuncis de la Corporació. MOCIÓ DE CENSURA Article La moció de censura haurà de ser proposada per un nombre de regidors que representi, com a mínim, un terç del nombre de dret dels que composen la Corporació. 2. Els consellers no podran, dins el seu mandat, subscriure més d una moció de censura. 3. La moció serà presentada en el registre municipal en hores hàbils d oficina. Article 35. Als efectes previstos en aquest capítol tots els consellers poden ser presentats com a candidats al càrrec d Alcalde. Article 36. Rebuda la petició, l Alcalde, en el termini de trenta dies haurà de convocar un Ple extraordinari que tindrà com a únic punt de l ordre del dia la discussió, votació de la moció i presa de possessió del nou Alcalde, cas que aquesta prosperés. L Alcalde tindrà la consideració de ponent als efectes de la seva possibilitat d intervenció després de qualsevol altra intervenció, i podrà tanmateix delegar la Presidència del Ple en un tinent d Alcalde. SECCIÓ QUARTA. COMISSIO DE GOVERN Article 37. Designació 1. Es atribució de l Alcalde tant la determinació del nombre de membres de la Comissió de Govern, com el nomenament dels seus components. Aquestes decisions les prendrà l Alcalde mitjançant Decret, que serà comunicat en el següent Ple ordinari.

15 2. El nombre de membres de la Comissió de Govern no podrà excedir d un terç del nombre total de regidors de dret de l Ajuntament, despreciant-ne les fraccions. A aquest nombre màxim de membres, s afegirà l Alcalde. 3. El càrrec de membre de la Comissió de Govern és voluntari. Per tant, els nomenats poden no acceptar el càrrec i renunciar-lo en qualsevol moment. S entendrà que hi ha acceptació tàcita del nomenament sempre que no hi hagi renúncia expressa comunicada a l Alcalde. 4. L Alcalde podrà destituir i nomenar membres de la Comissió de Govern en qualsevol moment, sense més requeriment que comunicar-ho formalment a l afectat. Els Decrets de cessament i nomenament de membres de la Comissió de Govern tindran efectes des del dia següent a la seva comunicació a l interessat. Tanmateix, hauran d ésser comunicats tant a la pròpia Comissió de Govern com al Ple en la primera sessió ordinària. Article 38. Atribucions 1. Es atribució pròpia i intransferible de la Comissió de Govern la d assistir l Alcalde en l exercici de les seves atribucions. A tal fi, la Comissió de Govern serà informada de totes les decisions de l Alcaldia. Aquesta informació es procurarà que sigui prèvia a la decisió en els casos en què l assumpte tingui rellevància per qualsevol motiu. 2. Tanmateix, la Comissió de Govern tindrà les atribucions que li deleguin l Alcalde o el Ple, i les que li reconegui la legislació. Article 39. Règim de l exercici de les competències delegades 1. La delegació d atribucions a la Comissió de Govern per part de l Alcalde o el Ple municipal es formalitzarà, respectivament, per decret o acord adoptat per majoria simple. 2. El regim aplicable a l exercici per part de la Comissió de Govern de les competències que li hagin estat delegades pels altres òrgans de govern serà, si la resolució de delegació no disposa altra cosa, l establert per la legislació administrativa general. Article 40. Naturalesa de les resolucions de la Comissió de Govern 1. En exercici de la seva atribució d assistir l alcalde, la Comissió de Govern podrà emetre informes i/o atorgar el vist-i-plau o el rebuig a totes les resolucions que li siguin sotmeses per l Alcalde. L atorgament del vist-i-plau de la Comissió de Govern a una resolució de l Alcaldia suposarà la seva corresponsabilització política davant del Ple municipal. 2. Les resolucions preses per la Comissió de Govern en matèries que li hagin estat delegades pels altres òrgans de govern municipals tindran els mateixos efectes que si haguessin estat resoltes per l òrgan amb competència originaria. Tanmateix, i si no es disposa altra cosa en la resolució de delegació, serà competent la Comissió de Govern per revisar els acords presos per delegació.

16 Article 41. Règim de funcionament de la Comissió de Govern El règim de funcionament de la Comissió de Govern serà l establert a la Llei de Procediment Administratiu per al funcionament dels òrgans collegiats i, en allò que sigui aplicable, l establert per al Ple municipal en aquest Reglament. En qualsevol cas, es tindran en compte les especialitats esmentades als articles següents. Article 42. Periodicitat i lloc de les sessions 1. Les sessions de la Comissió de Govern se celebraran ordinàriament cada setmana, prèvia convocatòria de l Alcalde. 2. Les sessions se celebraran, com a regla general, a la Sala habilitada a aquest efecte en l edifici consistorial. 3. L Alcalde podrà variar les anteriors circumstàncies de periodicitat i lloc de les sessions ordinàries per causes justificades, així com deixar de convocar les sessions durant els períodes de vacances. Tanmateix podrà l Alcalde convocar les sessions extraordinàries que entengui necessàries. Article 43. Convocatòria i ordre del dia 1. La convocatòria serà decidida lliurement per l Alcalde, tenint en compte, però, el que s estableix a l article anterior quant a periodicitat Tanmateix, l ordre del dia de la Comissió de Govern serà elaborada lliurement per l Alcalde a la vista de les propostes provinents dels òrgans municipals i entitats ciutadanes en exercici del seu dret a petició, prèvia instrucció de l expedient que procedeixi. 3. Tan sols seran d inclusió obligatòria a l ordre del dia de la Comissió de Govern els precs i preguntes que es formulen a l esmentada ordre del dia en el si del Ple municipal, així com l aprovació de l acta de la sessió anterior. 4. La convocatòria i l ordre del dia de la Comissió de Govern, seran trameses als seus membres amb una antelació de vint-i-quatre hores. No serà necessària la tramesa de convocatòria i ordre del dia per escrit en els casos d urgència, en els que serà suficient la convocatòria oral o per qualsevol altre mitjà. 5. La tramesa de la convocatòria i de l ordre del dia de la Junta de Govern Local es podrà fer per un sistema de comunicació per mitjans electrònics que permeti garantir fefaentment que la notificació s ha posat a disposició de tots els membres de l òrgan col.legiat en els terminis establerts a l apartat anterior. Article 44. Acords d urgència Qualsevol membre de la Comissió de Govern pot proposar l adopció d acords que no constin a l ordre del dia, per raó d urgència. L apreciació de la urgència es farà per majoria simple. Article 45. Acta de les sessions De cada sessió resolutiva el Secretari aixecarà acta, amb els requeriments i continguts establert per a les actes del Ple, i que serà tramesa tant als membres de la Comissió de Govern, com a la resta de regidors municipals.

17 Article 46. Sessions deliberants i sessions resolutives 1. Són sessions deliberants les que es convoquen a l únic efecte de debatre un o diversos temes, sense que es pugui prendre cap resolució de valor jurídic. 2. Són sessions resolutives les que es convoquen als efectes tant de debatre com de resoldre els punts de l ordre del dia i els que es declarin urgents. Si no es diu altra cosa a la convocatòria, les sessions seran resolutives, i a aquestes hi assistiran el Secretari i l Interventor i, quan es consideri necessari per informar, els caps de les seccions administratives o tècniques que hagin tramitat els expedients. Article 47. Règim de funcionament de la Comissió de Govern 1. El quòrum necessari per a la vàlida constitució de la Comissió de Govern serà el de majoria absoluta; es a dir, la meitat més un dels seus membres. 2. Les sessions de les Comissions de Govern no són públiques. 3. Reunida la Comissió de Govern amb el quòrum esmentat, i amb la presència de l Alcalde, i del Secretari, es procedirà a debatre els punts de l ordre del dia. 4. Els membres de la Comissió de Govern tindran dret a intervenir almenys una vegada en cada punt, pel temps que determini l Alcalde, i a fer constar el seu vot i les seves raons en l acta. 5. Els acords es prendran per majoria simple dels assistents. SECCIO CINQUENA. TINENTS D ALCALDE I REGIDORS DELEGATS Article 48. Concepte i atribucions generals 1. Es funció dels tinents d alcalde la de substituir l Alcalde en cas de vacant, absència, o malaltia d aquest, assumint la totalitat de les seves atribucions i prerrogatives, i essent, alhora, responsables dels actes de govern dictats durant la substitució. 2. Es funció dels delegats la de gestionar i proposar les decisions corresponents a l àmbit de la delegació. Els Regidors delegats, podran rebre la totalitat de potestats que corresponen a l Alcalde en una matèria determinada. Article 49. Nomenament i cessament dels tinents d alcalde 1. L Alcalde nomenarà, d entre els membres de la Comissió de Govern, els tinents d alcalde que entengui adients, i determinarà l ordre als efectes de la prelació en la seva substitució. El nomenament de tinents d alcalde haurà d ésser comunicat al Ple municipal en la primera sessió ordinària, per a coneixement. 2. El nomenament d un regidor com a tinent d alcalde requerirà, per ésser eficaç, la seva acceptació. El nomenament s entendrà acceptat tàcitament si en el termini de tres dies hàbils comptats des de la notificació del nomenament, el regidor no presenta davant de l Alcaldia la renúncia expressa de l esmentat nomenament. 3. Es perd la condició de tinent d alcalde per renúncia expressa, per cessament disposat per l Alcaldia, o per pèrdua de la condició de regidor o de membre de la Comissió de Govern. Els dos primers motius de cessament hauran de formularse per escrit.

18 Article 50. Atribució i revocació de les competències delegades 1. L Alcalde podrà delegar en els regidors l exercici d aquelles atribucions pròpies que no s esmenten com a indelegables a la llei 7/ L acord de delegació haurà de formular-se per Decret de l Alcaldia, i contindrà l àmbit dels assumptes que contempla la delegació, les potestats que es deleguen, així com les condicions específiques de l exercici de la facultat delegada, si es que són diferents a les condicions generals establertes en aquest reglament. 3. La delegació d atribucions de l Alcaldia requerirà, per ésser eficaç, la seva acceptació per part del delegat. La delegació s entendrà acceptada tàcitament si en el termini de tres dies hàbils comptats des de la notificació de la resolució, el Regidor no presenta davant de l Alcaldia una renuncia expressa. 4. Es perd la condició de regidor delegat i, conseqüentment, l eficàcia de la delegació, pels següents motius: per renuncia expressa, per revocament disposant per l Alcalde, o per pèrdua de la condició de regidor o la de membre de la Comissió de Govern en els casos de les delegacions genèriques. Les dues primeres causes de cessament de la delegació hauran de formular-se per escrit. 5. Tant les delegacions com el seu cessament hauran d ésser comunicats per l Alcalde al Ple municipal en la primera sessió ordinària, per a coneixement. Article 51. Les delegacions per a comeses específiques 1. L Alcalde podrà fer delegacions per a comeses específiques a qualsevol regidor. 2. Les delegacions per a comeses específiques podran abastar l exercici de les competències corresponents a un projecte determinat. En aquest cas, l eficàcia de la delegació restarà limitada al temps de gestió o execució del projecte. Aquest tipus de delegacions per a comeses especifiques podran contenir totes les potestats delegades de l Alcalde, fins i tot l atribució d emetre actes administratius que afectin a tercers. 3. Tanmateix podrà l Alcalde fer delegacions de comeses específiques per a la gestió de determinats tipus d assumptes, sense limitació temporal. En aquest cas, les facultats delegades abastaran la direcció interna i la gestió dels assumptes corresponents. En cap cas aquestes delegacions podran contenir la facultat d emetre actes administratius que afectin a tercers, facultat que restarà reservada a l Alcalde o al regidor amb delegació genèrica sobre l àrea corresponent. Article 52. Les delegacions genèriques 1. L Alcalde podrà delegar de forma genèrica les seves atribucions als membres de la Comissió de Govern, sense més limitacions que les establertes a la Llei 7/85 pel que fa a la relació de facultats indelegables. 2. Les delegacions genèriques es referiran a una o diverses àrees o matèries determinades, i podran abastar tant la facultat de dirigir els serveis corresponents, com les de gestionar en general i àdhuc emetre llicències o d altres actes administratius que afectin a tercers.

19 3. L Alcalde podrà fer delegacions genèriques sobre àrees determinades als regidors membres de la Comissió de Govern i, alhora, delegacions específiques a d altres regidors per a la direcció o gestió d assumptes determinats inclosos en les àrees esmentades. En aquest cas, el regidor amb delegació genèrica tindrà la facultat de supervisar l actuació dels regidors amb delegacions per a comeses específiques de la seva àrea. Article 53 La responsabilitat dels regidors delegats 1. Els regidors delegats respondran políticament per ells, o de forma solidària amb l Alcalde, de l exercici de les facultats delegades, davant del Ple municipal. 2. Els regidors delegats hauran de comparèixer i donar compte de la seva gestió quan siguin requerits pel Ple municipal o per la Comissió informativa corresponent. SECCIÓ SEGONA. REGIM GENERAL DE L EXERCICI DE LES COMPETENCIES DELEGADES Article 54. Àmbit d aplicació d aquest règim Les prescripcions contingudes en aquesta secció seran aplicables a l exercici de les competències delegades pels òrgans de govern municipals, sempre i quan en l acord o resolució de delegació no s esmentin condicions específiques. Article 55. Competències i potestats delegables 1. Són delegades totes les competències reconegudes per la llei 7/85 als òrgans de govern municipals, i que no es consideren expressament com indelegables per aquesta llei, o d altra legislació d aplicació obligatòria. 2. Cap òrgan municipal podrà, però, delegar en un tercer les competències o potestats rebudes en delegació per altre òrgan municipal. 3. Si en la resolució de delegació no s esmenta altra cosa, s entendrà que la delegació contempla l exercici per part de l òrgan delegat de totes aquelles potestats, drets i deures referits a la mateixa delegació que correspon a l òrgan que té reconeguda la competència originària, excepte aquelles potestats que resten indelegables segons la llei 7/85. Article 56. Les delegacions del Ple municipal Les delegacions d atribucions del Ple es prendran per acord ordinari adoptats amb majoria simple. Tanmateix, el Ple podrà fer delegacions en matèria de gestió financera en les normes d execució del pressupost. Article 57. Facultats de tutela 1. Si no es disposa altra cosa, l òrgan delegat conservarà les següents facultats de tutela amb relació amb la competència delegada. a) La prerrogativa de rebre informació detallada de la gestió de la competència delegada, i dels actes o disposicions emesos en virtut de la delegació. b) Tanmateix, l òrgan delegant podrà reservar-se la facultat de resoldre els recursos que es puguin presentar en relació amb les resolucions emeses en l àmbit de la competència delegada.

20 Article 58. Àmbit temporal de les delegacions Les competències s entendran delegades per termini indefinit, excepte que a l acord de delegació s estableixi expressament una altra cosa, o que la temporalitat de la delegació es derivi de la pròpia naturalesa de la competència delegada. CAPITOL II. ORGANS DE REPRESENTACIO, ASSESSORAMENT I CONTROL SECCIO PRIMERA. COMISSIONS INFORMATIVES Article 59. Comissions informatives de caràcter estable El nombre i especialitat de les Comissions Informatives estables s establiran mitjançant proposta de l Alcaldia ratificada pel Ple de la Corporació. Article 60. Comissions informatives de caràcter específics 1. Al marge de les Comissions Informatives de caràcter estable i de la Comissió Especial de Comptes, el Ple podrà crear comissions informatives per a temes específics, de caràcter temporal, l objectiu del qual serà el de recabar la informació sobre un tema, i entre el corresponent dictamen, que sotmetrà al Ple. 2. El procediment per a la creació, i designació dels seus membres serà el que s estableixi a aquesta secció per a les Comissions Informatives Generals, amb l única especialitat que es dissoldran automàticament en emetre el seu dictamen al Ple. Article 61. Funcions de les Comissions Informatives Es funció de les Comissions Informatives la de tractar i informar tots els assumptes corresponents a les matèries que li hagin estat assignades, abans del seu tractament pel Ple municipal. Tanmateix serà funció de les Comissions Informatives la de tractar i informar els assumptes que, amb caràcter general o de forma puntual, li siguin sotmesos per l Alcaldia o la Comissió de Govern. Article 62 Composició de les Comissions Informatives 1. La composició de les Comissions Informatives serà determinada per acord ordinari del Ple, atenent als següents criteris: a) Tots els grups municipals tindran dret a formar part de les Comissions Informatives. b) Els portaveus dels diferents grups municipals proposaran a l Alcalde els noms dels membres de cada Comissió Informativa amb un màxim de dos, en el termini de deu dies comptats a partir de l acord que s esmenta en l apartat anterior. Si la proposta no es produeix en el termini esmentat, s entendrà que el grup renúncia al seu dret de formar part de les Comissions Informatives.

21 c) L Alcalde haurà de nomenar els membres de les Comissions Informatives en el termini de 10 dies comptats des de la data de finalització del termini de proposta esmentada a l apartat anterior. 2. La modificació del nombre o especialitat de les Comissions Informatives així com la variació dels seus components es portarà a terme tot seguit el mateix procediment establert per a la seva determinació. Article 63. Presidència de les Comissions Informatives 1. La Presidència de les Comissions Informatives correspon a l Alcalde, que podrà delegar-la, de forma general, en un altre regidor membre de la Comissió de Govern. 2. L Alcalde nomenarà, mitjançant el corresponent Decret, un President delegat de cada Comissió Informativa d entre els membres d aquesta. 3. El President o, en el seu cas, els Vice-presidents de les Comissions Informatives ostentaran totes les atribucions pròpies de la Presidència dels òrgans collegiats i, en especial, la de convocar i aprovar les ordres del dia, la de dirigir els debats, suspendre les sessions per raons d ordre, i executar els seus acords. Article 64. Normes de funcionament de les Comissions Informatives 1. Cada Comissió Informativa establirà les seves normes de funcionament. 2. En qualsevol cas, la iniciativa per convocar les sessions de les Comissions Informatives correspon al seu President o al Vice-president, si el President ha delegat la facultat; i ho farà a iniciativa pròpia, o a petició d un mínim d una quarta part dels seus membres. La tramesa de la convocatòria i de l ordre del dia corresponent es podrà fer per un sistema de comunicació per mitjans electrònics que permeti garantir fefaentment que la notificació s ha posat a disposició de tots els membres de l òrgan col.legiat. 3. Les Comissions Informatives emeten dictàmens o recomanacions sobre els diferents assumptes que li siguin sotmesos. En cap cas, però, no podran prendre resolucions executives a cap efecte. Tots els membres de la Comissió tenen el dret de proposta. 4. Les Comissions Informatives podran nomenar grups de treball de durada limitada per a la preparació i documentació dels assumptes de la seva competència. Tanmateix, podrà convocar-se per l Alcalde, sessions conjuntes de dos o diverses comissions informatives o de grups de treball de les mateixes als efectes de tractar assumptes comuns. La Comissió Informativa nomenarà un secretari d entre els seus membres o d entre els funcionaris municipals, que aixecarà les actes de la Comissió. Les actes i certificats emesos pel secretari tan sols tindran valor de fe pública quan el Secretari sigui el general de la Corporació. Els dictàmens i observacions de la Comissió Informativa s incorporaran a l expedient administratiu del corresponent assumpte. Article 65. Publicitat de les sessions de les Comissions Informatives A les sessions de les Comissions Informatives hi assistiran els seus membres. També podran assistir-hi altres persones, autoritats, personal municipal, o experts externs a l Ajuntament, que siguin expressament requerits pel president de la comissió o per acord dels membres de la comissió informativa als efectes de la seva assistència tècnica, amb veu i sense vot.

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI PREÀMBUL NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI El servei de taxi constitueix un servei públic de viatgers amb vehicles d una capacitat fins a nou places, inclosa la persona que condueix, que s efectua

Más detalles

REGLAMENT ORGÀNIC MUNICIPAL DE L AJUNTAMENT

REGLAMENT ORGÀNIC MUNICIPAL DE L AJUNTAMENT REGLAMENT ORGÀNIC MUNICIPAL DE L AJUNTAMENT El present reglament fou aprovat inicialment pel Ple de data 26-7-85 publicat en els BOP de dates 26-8-85 i 7-11-85 aprovat definitivament pel ple de data 28-2-86,

Más detalles

REGLAMENT ORGÀNIC MUNICIPAL Aprovat pel Ple i publicat al Bop 152 en data Modificacions aprovades pel Ple en sessió

REGLAMENT ORGÀNIC MUNICIPAL Aprovat pel Ple i publicat al Bop 152 en data Modificacions aprovades pel Ple en sessió REGLAMENT ORGÀNIC MUNICIPAL Aprovat pel Ple 30.06.98 i publicat al Bop 152 en data 30.12.98 Modificacions aprovades pel Ple en sessió 29.12.99 i publicades al Bop 39 de 15.02.00. Es canvien els art. 37.1

Más detalles

REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS

REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS Article 1. Llobet i Gibert de Vidreres és un organisme d assessorament, consulta, proposta i participació

Más detalles

REGLAMENT D ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL CONSELL DEL MUSEU MUNICIPAL DE XIXONA

REGLAMENT D ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL CONSELL DEL MUSEU MUNICIPAL DE XIXONA REGLAMENT D ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL CONSELL DEL MUSEU MUNICIPAL DE XIXONA REGLAMENT D ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL CONSELL DEL MUSEU MUNICIPAL DE XIXONA CAPÍTOL I Naturalesa i Règim Jurídic

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA

CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA Atès el que disposa l article 53.1.c) en relació amb l article 98 del Decret legislatiu 2/2003, pel qual s aprova el Text refós de la Llei municipal i de

Más detalles

DECRET DE L ALCALDIA PER TAL DE PORTAR A TERME ELS TRÀMITS NECESSARIS PER A LA CONSTITUCIÓ DEL CONSELL SOCIAL DE L HOSPITALET DE LLOBREGAT.

DECRET DE L ALCALDIA PER TAL DE PORTAR A TERME ELS TRÀMITS NECESSARIS PER A LA CONSTITUCIÓ DEL CONSELL SOCIAL DE L HOSPITALET DE LLOBREGAT. Full: 1/5 DECRET DE L ALCALDIA PER TAL DE PORTAR A TERME ELS TRÀMITS NECESSARIS PER A LA CONSTITUCIÓ DEL CONSELL SOCIAL DE L HOSPITALET DE LLOBREGAT. ATÈS que per acord de l Ajuntament en Ple de data 29

Más detalles

COMISSIÓ INFORMATIVA DE PRESIDÈNCIA I SERVEIS A LES PERSONES DICTAMEN

COMISSIÓ INFORMATIVA DE PRESIDÈNCIA I SERVEIS A LES PERSONES DICTAMEN INTERVENCIÓ GENERAL DEPARTAMENT DE FISCALITZACIÓ I CONTROL FINANCER 3_1_1 COMISSIÓ INFORMATIVA DE PRESIDÈNCIA I SERVEIS A LES PERSONES DICTAMEN DONAR COMPTE DE L INFORME DEFINITIU DE FISCALITZACIÓ PLENA

Más detalles

AJUNTAMENT DEL CATLLAR

AJUNTAMENT DEL CATLLAR ACTA DE LA SESSIÓ DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DEL DIA 1 DE DESEMBRE DE 2016 A la Casa de la Vila del Catllar, essent dos quarts de cinc de la tarda del dia u de desembre de dos mil setze, sota la presidència

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 19 DE JULIOL DE 2018 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 19 DE JULIOL DE 2018 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 19 DE JULIOL DE 2018 ORDRE DEL DIA Presa de possessió del càrrec de diputat provincial de l Il lm. Sr. Miquel Sàmper i Rodriguez, del partit

Más detalles

REGLAMENT ORGÀNIC MUNICIPAL

REGLAMENT ORGÀNIC MUNICIPAL REGLAMENT ORGÀNIC MUNICIPAL 2 REGLAMENT ORGÀNIC MUNICIPAL DE L AJUNTAMENT D IGUALADA TÍTOL PRELIMINAR Art. 1. Objecte Aquest reglament té per objecte regular el règim d organització i de funcionament dels

Más detalles

Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat

Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat Ordenança Reguladora núm. 49/2018 Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat Article 1. Principis Generals...2 Article 2. Objecte... 2 Article 3. Obligats

Más detalles

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts En aquesta data, el President de l Organisme Autònom Local Agència Tributària de Sabadell, ha aprovat el D E C R E T 7 6 2 / 2012 amb n. Ag. 104/2012, que diu el següent: Atès que la presidència en data

Más detalles

PROPOSTA DE REVISIÓ DELS ESTATUTS DE L AMPA

PROPOSTA DE REVISIÓ DELS ESTATUTS DE L AMPA PROPOSTA DE REVISIÓ DELS ESTATUTS DE L AMPA Article 5 d (drets dels socis) Ser elegit com a Delegats de Classe o Delegats de Cicle per participar amb veu i vot a les reunions de l AMPA. Ser elegit com

Más detalles

Procediment d auditoria interna de Qualitat

Procediment d auditoria interna de Qualitat A. OBJECTE B. ABAST C. REFERÈNCIES D. RESPONSABILITATS E. DESCRIPCIÓ DEL PROCEDIMENT E.1. Elaboració del pla d auditories internes. E.2. Execució de les auditories. E.3. Informes d auditoria. E.4. Règim

Más detalles

Reglament Orgànic Municipal

Reglament Orgànic Municipal 2012 Reglament Orgànic Municipal 1 REGLAMENT ORGÀNIC MUNICIPAL TÍTOL PRELIMINAR Principis generals Article 1. Fonamentació jurídica.- L Ajuntament de Mataró, fent ús de les atribucions que li reconeixen

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

NORMA 7.19: PROTOCOL DE VAGA D ALUMNES. Decret 102/2010, de 3 d agost, d autonomia dels centres educatius.

NORMA 7.19: PROTOCOL DE VAGA D ALUMNES. Decret 102/2010, de 3 d agost, d autonomia dels centres educatius. Aprovat en claustre el dia 30-juny-2014 Aprovat en CE el dia 7-octubre-2014 MARC NORMATIU NORMA 7.19: Decret 102/2010, de 3 d agost, d autonomia dels centres educatius. Article 24 punt 2 Mesures correctores

Más detalles

PROCÉS ELECTORAL PER RENOVAR ELS MEMBRES DELS CONSELLS ESCOLARS DELS CENTRES.

PROCÉS ELECTORAL PER RENOVAR ELS MEMBRES DELS CONSELLS ESCOLARS DELS CENTRES. Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Escola Lola Anglada Carrer Manuel de Falla, 5, 7, 9 08950 Esplugues de Llobregat Tel. 93 372 11 04 Fax 93 372 11 04 ceip-lola-anglada-esplugues@xtec.cat

Más detalles

Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió núm. 27, que va tenir lloc el dia 19 de maig de 2015.

Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió núm. 27, que va tenir lloc el dia 19 de maig de 2015. ACTA DE LA SESSIÓ DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL Identificació de la sessió Número: 29/2015 Sessió: extraordinària Caràcter: públic Data: 26 de maig de 2015 Horari: 12:10 a 12:13 Lloc: saló de sessions de

Más detalles

Tarragona, 19 de juliol de SÍLVIA CAIRE GARCIA Secretària de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona

Tarragona, 19 de juliol de SÍLVIA CAIRE GARCIA Secretària de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona 27214 EDICTE de 19 de juliol de 2007, sobre una resolució adoptada pel conseller de Política Territorial i Obres Públiques en matèria d urbanisme referent al municipi de Reus. Tarragona, 19 de juliol de

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 22 DE FEBRER DE 2018 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 22 DE FEBRER DE 2018 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 22 DE FEBRER DE 2018 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l acta de la sessió ordinària celebrada en data 25 de

Más detalles

MEMBRES ELECTES: Ajuntament de Granollers Càrrec: Alcalde X. Partit Judicial de Granollers. Data pressa possession: 13/06/2015 Mandat :

MEMBRES ELECTES: Ajuntament de Granollers Càrrec: Alcalde X. Partit Judicial de Granollers. Data pressa possession: 13/06/2015 Mandat : Declaració d incompatibilitats i activitats que proporcionen o poden proporcionar ingresos econòmics dels regidors, regidores i alts càrrecs de la corporació municipal MEMBRES ELECTES: Nom i cognoms: JOSEP

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 27 DE SETEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 27 DE SETEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 27 DE SETEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA Declaració Institucional de la Diputació de Barcelona en memòria de les víctimes dels atemptats terroristes

Más detalles

La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades. Ismael Cerdà

La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades. Ismael Cerdà La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades Confidencialitat Principi ètic en virtut del qual un metge no pot revelar cap informació obtinguda en el curs de l'assistència

Más detalles

REGLAMENT ORGANIC MUNICIPAL

REGLAMENT ORGANIC MUNICIPAL 1 REGLAMENT ORGANIC MUNICIPAL Nota informativa: El present text incorpora respecte al text original aprovat pel Ple de l Ajuntament en sessió celebrada el 8 de novembre de 2006 i publicat al BOPB núm.

Más detalles

AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018

AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018 AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018 Servei Responsable: Participació Altres serveis que hi col laboren: --- --------------------------------------------------------------- NOM

Más detalles

ESTABLIMENT I FIXACIÓ DEL PREU PÚBLIC PEL SERVEI D ABASTAMENT D AIGUA POTABLE Junta de Govern d 11/11/2010.

ESTABLIMENT I FIXACIÓ DEL PREU PÚBLIC PEL SERVEI D ABASTAMENT D AIGUA POTABLE Junta de Govern d 11/11/2010. ESTABLIMENT I FIXACIÓ DEL PREU PÚBLIC PEL SERVEI D ABASTAMENT D AIGUA POTABLE Junta de Govern d 11/11/2010. En data 8/4/2009, el Ple de l Ajuntament va acordar, primer, informar favorablement davant de

Más detalles

Informació sobre la Rendició anual de comptes d entitats esportives davant del Consell Català de l Esport. Secció de suport a entitats

Informació sobre la Rendició anual de comptes d entitats esportives davant del Consell Català de l Esport. Secció de suport a entitats Informació sobre la Rendició anual de comptes d entitats esportives davant del Consell Català de l Esport Secció de suport a entitats Juliol 2016 Índex sobre rendició anual de comptes davant del CCE 1-

Más detalles

APROVACIÓ DE LA FORMULACIÓ DE L ESTAT DE PREVISIÓ DE DESPESES I INGRESSOS DE LA SOCIETAT PER A L EXERCICI DE 2012.

APROVACIÓ DE LA FORMULACIÓ DE L ESTAT DE PREVISIÓ DE DESPESES I INGRESSOS DE LA SOCIETAT PER A L EXERCICI DE 2012. Josep-Antoni Chavarria Espuny, secretari del Consell d Administració de la societat mercantil de capital ínegrament municipal Tortosa Innova, S.L., CERTIFICO: Que el Consell d Administració de Tortosa

Más detalles

REGLAMENT DEL CONSELL MUNICIPAL DE MEDI AMBIENT

REGLAMENT DEL CONSELL MUNICIPAL DE MEDI AMBIENT REGLAMENT DEL CONSELL MUNICIPAL DE MEDI AMBIENT Exposició de motius El Consell Municipal de Medi Ambient és un òrgan consultiu i de participació de l Ajuntament de Montmeló, en el qual hi participen totes

Más detalles

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS Descripció El Registre Municipal d Associacions de Cunit té per objecte facilitar el coneixement del nombre i naturalesa de les associacions existents al municipi, les

Más detalles

REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA, DELEGADA DEL CONSELL DE GOVERN DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA

REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA, DELEGADA DEL CONSELL DE GOVERN DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA, DELEGADA DEL CONSELL DE GOVERN DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA EXPOSICIÓ DE MOTIUS L article 6 de l Estatut de Universitat de Barcelona determina que la

Más detalles

REGLAMENT ORGÀNIC MUNICIPAL DE L AJUNTAMENT DE L ALDEA ÍNDEX.- TÍTOL PRELIMINAR

REGLAMENT ORGÀNIC MUNICIPAL DE L AJUNTAMENT DE L ALDEA ÍNDEX.- TÍTOL PRELIMINAR REGLAMENT ORGÀNIC MUNICIPAL DE L AJUNTAMENT DE L ALDEA ÍNDEX.- TÍTOL PRELIMINAR Art. 1.- Fonamentació jurídica Art. 2.- Prelació de fons Art. 3.- Interpretació d aquest reglament Art. 4.- Ús de la llengua

Más detalles

QUÈ CAL SABER SOBRE LA PRESCRIPCIÓ INFERMERA? Els dubtes més freqüents

QUÈ CAL SABER SOBRE LA PRESCRIPCIÓ INFERMERA? Els dubtes més freqüents QUÈ CAL SABER SOBRE LA PRESCRIPCIÓ INFERMERA? Els dubtes més freqüents Productes que es podran prescriure Productes sanitaris i medicaments sense recepta mèdica. Podreu prescriure de forma autònoma, atenent

Más detalles

Manual d ús de la marca UAB

Manual d ús de la marca UAB Manual d ús de la marca UAB 1 Àrea de Comunicació i de Promoció Continguts 1) Objectius del Manual 3 2) Usos permesos i prohibits 3 a. Utilització de les marques de la UAB 3 b. Usuaris de les marques 3

Más detalles

REFORMA DE LA NEGOCIACIÓ COL LECTIVA

REFORMA DE LA NEGOCIACIÓ COL LECTIVA REFORMA DE LA NEGOCIACIÓ COL LECTIVA Llibertat sindical i negociació col lectiva Voluntat de les parts Iniciativa, contingut i resultat Àmbits funcional, temporal i personal Estructuració i articulació

Más detalles

CONSELL D INFANTS D ENCAMP I EL PAS DE LA CASA

CONSELL D INFANTS D ENCAMP I EL PAS DE LA CASA CONSELL D INFANTS D ENCAMP I EL PAS DE LA CASA Reglament de funcionament del Consell d Infants Exposició de motius La Convenció sobre els drets de l infant que Andorra va signar i aprovar l any 1995 apel

Más detalles

EL PLENARI DE LA XARXA DE COMISSIONS DE DOCÈNCIA DE CATALUNYA (XCDC)

EL PLENARI DE LA XARXA DE COMISSIONS DE DOCÈNCIA DE CATALUNYA (XCDC) REGLAMENT DE FUNCIONAMENT INTERN DELS ÒRGANS COL LEGIATS DE LA XARXA DE COMISSIONS DE DOCÈNCIA DELS CENTRES SANITARIS ACREDITATS PER A LA FORMACIÓ DELS I DE LES ESPECIALISTES EN CIÈNCIES DE LA SALUT A

Más detalles

Avaluació de tractaments innovadors i/o de tractaments consolidats optimitzats

Avaluació de tractaments innovadors i/o de tractaments consolidats optimitzats Avaluació de s innovadors i/o de s consolidats optimitzats Grup d Experts en Tractament de Dejeccions Ramaderes dimecres, 25 juliol 2018 1. Índex 1. Índex... 2 2. Avaluació dels s innovadors i/o consolidats

Más detalles

ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL PLE DE L AJUNTAMENT CELEBRADA EL DIA 22 DE JUNY DE 2015

ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL PLE DE L AJUNTAMENT CELEBRADA EL DIA 22 DE JUNY DE 2015 ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL PLE DE L AJUNTAMENT CELEBRADA EL DIA 22 DE JUNY DE 2015 Data: 22 de juny de 2015 Horari: 21 h Lloc: sala de sessions de la casa consistorial Hi assisteixen: Enric Gironella

Más detalles

RÈGIM ECÒNOMIC DELS DIPUTATS I LES DIPUTADES DEL PARLAMENT DE CATALUNYA

RÈGIM ECÒNOMIC DELS DIPUTATS I LES DIPUTADES DEL PARLAMENT DE CATALUNYA RÈGIM ECÒNOMIC DELS DIPUTATS I LES DIPUTADES DEL PARLAMENT DE CATALUNYA Reglament del Parlament: ARTICLE 8. DRETS ECONÒMICS I RÈGIM DELS DRETS 1. Els diputats tenen dret a una assignació fixa i poden percebre

Más detalles

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 (Aprovat en el Consell de Govern núm. 9/08 de 27 de novembre de 2008) Criteris generals: El calendari

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE FEBRER DE 2016 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE FEBRER DE 2016 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE FEBRER DE 2016 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l acta de la sessió ordinària celebrada en data 28 de

Más detalles

ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS

ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS Número de registre 1714 ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS Relació definitiva d admesos en el procés selectiu per a cobrir una plaça d Auxiliar de Recaptació. Cervera Anunci sobre

Más detalles

AJUNTAMENT DE VILA-SACRA PLE EXTRAORDINARI ACTA DE LA SESSIÓ

AJUNTAMENT DE VILA-SACRA PLE EXTRAORDINARI ACTA DE LA SESSIÓ AJUNTAMENT DE VILA-SACRA PLE EXTRAORDINARI ACTA DE LA SESSIÓ Data: 6 juliol 2015 Horari: 11 h. Lloc: Casa Consistorial. Presideix l'alcaldessa, Sra. Maria Carme Barceló i Blanch. Hi concorren els regidors:

Más detalles

MODIFICACIÓ DE LA MODALITAT DE REPARCEL LACIÓ ALS POLÍGONS D ACTUACIÓ URBANÍSTICA NÚM. 8 i 10 DE LA MODIFICACIÓ DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ DEL NUCLI

MODIFICACIÓ DE LA MODALITAT DE REPARCEL LACIÓ ALS POLÍGONS D ACTUACIÓ URBANÍSTICA NÚM. 8 i 10 DE LA MODIFICACIÓ DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ DEL NUCLI MODIFICACIÓ DE LA MODALITAT DE REPARCEL LACIÓ ALS POLÍGONS D ACTUACIÓ URBANÍSTICA NÚM. 8 i 10 DE LA MODIFICACIÓ DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ DEL NUCLI ANTIC SANT BOI DE LLOBREGAT OCTUBRE 2010 MODIFICACIÓ

Más detalles

ORDENANÇA REGULADORA DE LA CARTA DE COLORS DEL NUCLI ANTIC DE L ARBOÇ

ORDENANÇA REGULADORA DE LA CARTA DE COLORS DEL NUCLI ANTIC DE L ARBOÇ ORDENANÇA REGULADORA DE LA CARTA DE COLORS DEL NUCLI ANTIC DE L ARBOÇ EXPOSICIÓ DE MOTIUS Per part del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, es va prendre en data 22 de

Más detalles

Direcció General d Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l Autoempresa

Direcció General d Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l Autoempresa Generalitat de Catalunya Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Direcció General d Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l Autoempresa RESOLUCIÓ D ATORGAMENT DE SUBVENCIONS DESTINADES

Más detalles

Notificacions d actes administratius

Notificacions d actes administratius Notificacions d actes administratius Llei 26/2010, de 3 d agost, de Règim jurídic i de procediment administratiu de les administracions públiques de Catalunya. 1. L article 33 obliga l Administració pública

Más detalles

El procediment administratiu després de la Llei 39/2015. (Juny 2016)

El procediment administratiu després de la Llei 39/2015. (Juny 2016) El procediment administratiu després de la Llei 39/2015 (Juny 2016) 1.- Finalitats del procediment administratiu: - Resolució ajustada a dret - Garantia dels drets dels ciutadans : en especial, dret d

Más detalles

Reglament d organització i funcionament de les comissions d estudis de la UOC

Reglament d organització i funcionament de les comissions d estudis de la UOC Reglament d organització i funcionament de les comissions d estudis de la UOC Document aprovat pel Consell de Direcció el dia 13 d abril de 2015 1 SUMARI 1 Capítol I. Naturalesa i funcions... 3 Article

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 20 DE DESEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 20 DE DESEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 20 DE DESEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA 1 PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1.1. Aprovació de l Acta de la sessió ordinària celebrada en data 29 de

Más detalles

D I C T A M E N APROVACIÓ, SI S ESCAU, DE LA CREACIÓ I COMPOSICIÓ DE LES COMISSIONS INFORMATIVES PERMANENTS I COMISSIÓ ESPECIAL DE COMPTES.

D I C T A M E N APROVACIÓ, SI S ESCAU, DE LA CREACIÓ I COMPOSICIÓ DE LES COMISSIONS INFORMATIVES PERMANENTS I COMISSIÓ ESPECIAL DE COMPTES. D I C T A M E N APROVACIÓ, SI S ESCAU, DE LA CREACIÓ I COMPOSICIÓ DE LES COMISSIONS INFORMATIVES PERMANENTS I COMISSIÓ ESPECIAL DE COMPTES. Un cop celebrades les Eleccions Locals convocades mitjançant

Más detalles

REGLAMENT DE JORNADA I HORARI DE TREBALL DEL PERSONAL PAS UVEG

REGLAMENT DE JORNADA I HORARI DE TREBALL DEL PERSONAL PAS UVEG REGLAMENT DE JORNADA I HORARI DE TREBALL DEL PERSONAL PAS UVEG 1. ÀMBIT D APLICACIÓ Les normes d aquest reglament s'apliquen al personal d'administració i serveis a càrrec del capítol I del pressupost

Más detalles

BUTLLETÍ OFICIAL DEL PARLAMENT DE CATALUNYA

BUTLLETÍ OFICIAL DEL PARLAMENT DE CATALUNYA BUTLLETÍ OFICIAL DEL PARLAMENT DE CATALUNYA XII legislatura segon període número 142 dilluns TAULA DE CONTINGUT 4. Informació 4.70. Comunicacions del president de la Generalitat i comunicacions del Govern

Más detalles

REGLAMENT DEL CONSELL MUNICIPAL DE SALUT DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS

REGLAMENT DEL CONSELL MUNICIPAL DE SALUT DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS REGLAMENT DEL CONSELL MUNICIPAL DE SALUT DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS CAPÍTOL I OBJECTE ART. 1r. El Consell Municipal de Salut de Vilafranca del Penedès és un òrgan de participació sectorial de caràcter consultiu

Más detalles

El dret de participació política El dret de sufragi actiu i el seu abast El dret de sufragi passiu o d accés a càrrecs públics El dret de petició

El dret de participació política El dret de sufragi actiu i el seu abast El dret de sufragi passiu o d accés a càrrecs públics El dret de petició El dret de participació política El dret de sufragi actiu i el seu abast El dret de sufragi passiu o d accés a càrrecs públics El dret de petició Participació directa: A l àmbit local (art. 140 CE) A l

Más detalles

ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ (SOBRE 1)

ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ (SOBRE 1) ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ (SOBRE 1) ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ I DE QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ DEL PROCEDIMENT OBERT DEL CONTRACTE D OBRES

Más detalles

Procediment de contractació de personal laboral

Procediment de contractació de personal laboral Procediment de contractació de personal laboral ESQUERRA republicana Procediment de contractació de personal laboral 3 Objectiu El personal laboral d Esquerra Republicana té un objectiu principal: fer

Más detalles

CAPíTOL VII. LES COMISSIONS INFORMATIVES

CAPíTOL VII. LES COMISSIONS INFORMATIVES CAPíTOL VII. LES COMISSIONS INFORMATIVES Article 62.- Definició Les comissions informatives són òrgans col legiats necessaris de l organització municipal, integrats exclusivament per membres de la corporació,

Más detalles

ORDRE FOM 2861/2012 de 13 de desembre

ORDRE FOM 2861/2012 de 13 de desembre ORDRE FOM 2861/2012 de 13 de desembre (BOE núm. 5 de cinc de gener de 2013) per la qual es regula el control administratiu exigible per la realització de transport públic de mercaderies per carretera.

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC

CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC DE CONDUCTOR D INSTAL LACIONS ESPECIALISTA EN INSTAL LACIONS HIPERBÀRIQUES SANITÀRIES LLOC DE TREBALL DENOMINACIÓ: conductor d instal

Más detalles

textos legislatius Llei del procediment de designació dels senadors que representen la Generalitat al Senat

textos legislatius Llei del procediment de designació dels senadors que representen la Generalitat al Senat textos legislatius Llei del procediment de designació dels senadors que representen la Generalitat al Senat Llei 6/2010, del 26 de març, del procediment de designació dels senadors que representen la

Más detalles

ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA D ORGANITZACIÓ DE L AJUNTAMENT DE PRADELL DE LA TEIXETA DE DATA 25 DE JUNY DE 2015

ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA D ORGANITZACIÓ DE L AJUNTAMENT DE PRADELL DE LA TEIXETA DE DATA 25 DE JUNY DE 2015 ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA D ORGANITZACIÓ DE L DE DATA 25 DE JUNY DE 2015 Òrgan: Ple de l Ajuntament. Sessió 8/2015 Data: 25 de juny de 2015 Caràcter de la sessió: Extraordinària Lloc: Saló de Plens

Más detalles

SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes

SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes Pàgina 1 de 9 Valoració de les assistències i canvi d estat al PMT. El SIGAC és l eina interna corporativa per

Más detalles

Euros/ kw i any P1 P2 P3 P1 P2 P3

Euros/ kw i any P1 P2 P3 P1 P2 P3 RESOLUCIÓ D'ALCALDIA X2016001560/RA012016001328 SERVEI: CONTRACTACIÓ Atès que en data 30 d octubre de 2012, la Comissió Executiva del Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL) va aprovar els plecs

Más detalles

El Ple municipal en sessió de data 11 de març de 2015, ha adoptat el següent acord:

El Ple municipal en sessió de data 11 de març de 2015, ha adoptat el següent acord: ANUNCI El Ple municipal en sessió de data 11 de març de 2015, ha adoptat el següent acord: PRIMER. Aprovar inicialment la relació de béns i drets afectats per l ocupació directa dels béns afectats pel

Más detalles

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació Aquest document conté els apartats següents: Part primera: cicles formatius FP LOGSE C. Trasllat d un alumne entre centres sense haver finalitzat

Más detalles

REGLAMENT ORGÀNIC MUNICIPAL DE L AJUNTAMENT DE CALDES DE MONTBUI PREÀMBUL TÍTOL PRELIMINAR TÍTOL PRIMER L ORGANITZACIÓ MUNICIPAL

REGLAMENT ORGÀNIC MUNICIPAL DE L AJUNTAMENT DE CALDES DE MONTBUI PREÀMBUL TÍTOL PRELIMINAR TÍTOL PRIMER L ORGANITZACIÓ MUNICIPAL Vigent des del 21 de gener de 2010 REGLAMENT ORGÀNIC MUNICIPAL DE L AJUNTAMENT DE CALDES DE MONTBUI DISPOSICIONS GENERALS Article 1. Fonamentació jurídica Article 2. Legislació supletòria Article 3. Interpretació

Más detalles

Normativa per a la concessió de la distinció del títol de Doctor/a Honoris Causa per la Universitat de Lleida

Normativa per a la concessió de la distinció del títol de Doctor/a Honoris Causa per la Universitat de Lleida Normativa per a la concessió de la distinció del títol de Doctor/a Honoris Causa per la Universitat de Lleida El Consell de Govern, a la sessió ordinària de 24 de juliol de 2009, donant compliment a les

Más detalles

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO BANC D ESPANYA

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO BANC D ESPANYA Suplement en llengua catalana al núm. 314 Dilluns 29 de desembre de 2014 Secc. I. Pàg. 1 I. DISPOSICIONS GENERALS BANC D ESPANYA 13572 Circular 6/2014, de 19 de desembre, del Banc d Espanya, per la qual

Más detalles

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: pàg 2/6 Índex CONDICIONS ESPECÍFIQUES DE PRESTACIÓ DEL SERVEI... 3 1. OBJECTE... 3 2. ÀMBIT SUBJECTIU DE PRESTACIÓ DEL SERVEI...

Más detalles

TALLERS PER A GRUPS UNIVERSITARIS

TALLERS PER A GRUPS UNIVERSITARIS 1. Presentació 2. Àrees de treball 3. Objectius específics 4. Destinataris i requisits de participació 5. Durada i horaris 6. Pautes bàsiques de desenvolupament 7. Participació en la Setmana del Parlament

Más detalles

177,553 86,943 DHA) 35, ,938 Sublot 4 (2.0 A) 21, ,228 63,77 Sublot 5 (2.0DHA) 21,893189

177,553 86,943 DHA) 35, ,938 Sublot 4 (2.0 A) 21, ,228 63,77 Sublot 5 (2.0DHA) 21,893189 RESOLUCIÓ D'ALCALDIA X2015001800/RA012015000031 SERVEI: COMPRES Atès que en data 30 d octubre de 2012, la Comissió Executiva del Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL) va aprovar els plecs de

Más detalles

Objecte i àmbit d aplicació

Objecte i àmbit d aplicació Criteris per determinar les compatibilitats i incompatibilitats entre les prestacions del Sistema Català d Autonomia i Atenció a la Dependència (SCAAD) i les prestacions del Sistema Públic de Serveis Socials

Más detalles

I N F O R M E. D acord amb l art.93 del RD 500/1990, la liquidació ha de posar de manifest:

I N F O R M E. D acord amb l art.93 del RD 500/1990, la liquidació ha de posar de manifest: PZB Assumpte: Proposta d aprovació de la liquidació del pressupost d OASI de l'exercici 2010 i de l'expedient de modificació de crèdit núm.1 d'incorporació de romanents. Data : 16 de febrer de 2011 I N

Más detalles

REGLAMENT ORGÀNIC COMARCAL. Consell Comarcal del Maresme

REGLAMENT ORGÀNIC COMARCAL. Consell Comarcal del Maresme REGLAMENT ORGÀNIC COMARCAL Consell Comarcal del Maresme ÍNDEX Pàgina TÍTOL PRELIMINAR: Principis generals... 3 TÍTOL PRIMER: Òrgans del Consell Comarcal... 4 CAPÍTOL PRIMER: òrgans de govern... 4 Secció

Más detalles

Premis Cambra Bases. Dia de la Cambra a Osona PREMIS CAMBRA A OSONA DELEGACIONS DELEGACIÓ OSONA

Premis Cambra Bases. Dia de la Cambra a Osona PREMIS CAMBRA A OSONA DELEGACIONS DELEGACIÓ OSONA Premis Cambra Bases Dia de la Cambra a Osona PREMIS CAMBRA A OSONA DELEGACIONS DELEGACIÓ OSONA XII Premis Cambra a Osona És per a mi una satisfacció obrir la convocatòria de la dotzena edició dels Premis

Más detalles

INCOMPLIMENT DELS TERMINIS M À X IM S I REPERCUSIONS PER A LES P E R S O N E S BENEFICIÀRIES

INCOMPLIMENT DELS TERMINIS M À X IM S I REPERCUSIONS PER A LES P E R S O N E S BENEFICIÀRIES PROCEDIMENT DE RECONEXEMENT DE LA SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA I DEL DRET A LES PRESTACIONS QUE RECONEIX LA LLEI 39/2006 DE PROMOCIÓ DE L A U TO N O M IA PERSONAL I D ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA INCOMPLIMENT DELS

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 28 DE GENER DE 2010 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 28 DE GENER DE 2010 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 28 DE GENER DE 2010 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària de

Más detalles

BUTLLETÍ OFICIAL DEL PARLAMENT DE CATALUNYA

BUTLLETÍ OFICIAL DEL PARLAMENT DE CATALUNYA BUTLLETÍ OFICIAL DEL PARLAMENT DE CATALUNYA XII legislatura primer període número 99 dimecres TAULA DE CONTINGUT 3. Tramitacions en curs 3.10. Procediments que es clouen amb l adopció de resolucions 3.10.25.

Más detalles

Registre de Societats Professionals d Advocats

Registre de Societats Professionals d Advocats Registre de Societats Professionals d Advocats El dia 16 de juny de 2007 va entrar en vigor la llei 2/2007, de 15 de març, de Societats Professionals, que regula l exercici en comú de les activitats professionals.

Más detalles

D acord amb el que estableix l'art. 47 de les Normes d'actuació i Règim Interior de l'oac, DECLARO: Primer cognom Segon cognom Nom

D acord amb el que estableix l'art. 47 de les Normes d'actuació i Règim Interior de l'oac, DECLARO: Primer cognom Segon cognom Nom Annex 1 Declaració d activitats del personal al servei de l'oficina Antifrau de Catalunya (OAC) Tipus de declaració inicial d actualització D acord amb el que estableix l'art. 47 de les Normes d'actuació

Más detalles

UTILITZA L HI TENS TOT EL DRET

UTILITZA L HI TENS TOT EL DRET UTILITZA L HI TENS TOT EL DRET 7 COSES QUE HAS DE SABER DEL CATALÀ A LA JUSTÍCIA 01 EN CATALÀ, ELS DOCUMENTS SÓN VÀLIDS. Pots presentar els documents en català sense necessitat de traducció. Només els

Más detalles

El tex íntegre del reglament d organització i funcionament del Consell Municipal de l Esport de Girona, és el següent :

El tex íntegre del reglament d organització i funcionament del Consell Municipal de l Esport de Girona, és el següent : Pàg. 97 Núm. 5808 AJUNTAMENT DE GIRONA Edicte d aprovació definitiva d un reglament Exp, 2013003743 C. 15.014.008 El Ple de l Ajuntament, en sessió del dia 26 de març de 2013, va aprovar inicialment el

Más detalles

Reglament de Règim Intern de la Delegació d Estudiants de la Facultat d Informàtica de Barcelona

Reglament de Règim Intern de la Delegació d Estudiants de la Facultat d Informàtica de Barcelona Reglament de Règim Intern de la Delegació d Estudiants de la Facultat d Informàtica de Barcelona 1 Capítol I. Disposicions generals Article 1. Naturalesa D acord amb l article 98.1 dels Estatuts de la

Más detalles

REGISTRE A LES DIRECCIONS PROVINCIALS DE L INSS PER A L APLICACIÓ DE LA CLÀUSULA DE SALVAGUARDA DE JUBILACIÓ ANTICIPADA I PARCIAL

REGISTRE A LES DIRECCIONS PROVINCIALS DE L INSS PER A L APLICACIÓ DE LA CLÀUSULA DE SALVAGUARDA DE JUBILACIÓ ANTICIPADA I PARCIAL REGISTRE A LES DIRECCIONS PROVINCIALS DE L INSS PER A L APLICACIÓ DE LA CLÀUSULA DE SALVAGUARDA DE JUBILACIÓ ANTICIPADA I PARCIAL Per a acollir-se a la clàusula de salvaguarda del Reial Decret-Llei 5/2013

Más detalles

REGLAMENT D ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL D ARGENTONA

REGLAMENT D ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL D ARGENTONA REGLAMENT D ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL D ARGENTONA Article 1. Objectius L objectiu del Consell Escolar Municipal és el de ser un organisme de participació i consulta dels

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 26 DE FEBRER DE 2009 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 26 DE FEBRER DE 2009 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 26 DE FEBRER DE 2009 ORDRE DEL DIA Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària de data 29 de gener de 2009. I.- PART

Más detalles

AJUNTAMENT DE BALSARENY

AJUNTAMENT DE BALSARENY DIRECTRIUS APROVADES PER LA JUNTA DE GOVERN LOCAL, EN DATA 15 DE FEBRER DE 2018, QUE TENEN COM A FINALITAT PROMOURE LA INFORMACIÓ PÚBLICA I LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA EN L ELABORACIÓ I LA REVISIÓ DE PROJECTES

Más detalles

(aprovat pel Ple de data 25/05/2017)

(aprovat pel Ple de data 25/05/2017) (aprovat pel Ple de data 25/05/2017) ADHESIÓ AL CONTRACTE DERIVAT 2015.05 D1 DE L ACORD MARC DE SUBMINISTRAMENT D ENERGIA ELÈCTRICA AMB DESTINACIÓ A LES ENTITATS LOCALS DE CATALUNYA ADJUDICAT PEL CONSORCI

Más detalles

EXTRACTE DELS ACORDS APROVATS. PLE 2/2015 Ordinari del dia 27 de gener de 2015

EXTRACTE DELS ACORDS APROVATS. PLE 2/2015 Ordinari del dia 27 de gener de 2015 Ajuntament de L Hospitalet Pàgina 1/7 EXTRACTE DELS ACORDS APROVATS PLE 2/2015 Ordinari del dia 27 de gener de 2015 L'AJUNTAMENT PLE, EN SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA EL DIA 27 DE GENER DE 2015, VA ADOPTAR

Más detalles

NOVETATS LEGISLATIVES

NOVETATS LEGISLATIVES Factor de sostenibilitat i índex de revaloració de pensions. (Llei 23/2013, de 23 de desembre) Núm. 2/2014 1 FACTOR DE SOSTENIBILITAT I ÍNDEX DE REVALORACIÓ DE PENSIONS. (LLEI 23/2013, DE 23 DE DESEMBRE).

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 27 DE GENER DE 2005 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 27 DE GENER DE 2005 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 27 DE GENER DE 2005 ORDRE DEL DIA Aprovació dels esborranys de les actes de les sessions plenàries ordinària i extraordinària del dia 23 de

Más detalles