Programa d Actes. Dissabte 12 de setembre. Dissabte 26 de setembre. Diumenge 27 de setembre. Dimarts 29 de setembre

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Programa d Actes. Dissabte 12 de setembre. Dissabte 26 de setembre. Diumenge 27 de setembre. Dimarts 29 de setembre"

Transcripción

1

2 Dissabte 12 de setembre Dissabte 26 de setembre Programa d Actes 22:00h. Tradicional Sopar i entrega de Pergamins als Càrrecs Festers :00h. Inici de la realització dels Murals de Pintura Urbana a càrrec dels artistes finalistes del 1r CERTAMEN DE PINTURA MURAL FRANCESC SEMPERE FERNÁNDEZ DE MESA - MESSA a les següents tanques: C/ Germanes Llinàs 2x6m., Avgda. La Fira 2x6m., Plaça del Convent 3x6m., Façana Poliesportiu Municipal 3x6m., Parc Raval Jussà 3x6m. Certamen patrocinat per la fundació Per Amor a l Art de la Comunitat Valenciana. 19:30h. Inauguració al Palau Marquesal de les Exposicions El Nostre Patrimoni Immaterial, 10 Anys de la Convenció de Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. UNESCO, realitzada per la Conselleria de Cultura i l Exposició Fotogràfica del I Concurs: Campanar, Campanes, Campaners i Tocs d Albaida. 20:00h. Eixida nocturna Séquia del Port des de la Plaça Major, organitzada pel Grup Senderista d Albaida. 23:30h. Assaig de Moros i Cristians, pel recorregut de costum. 1:00h. SUPER MACRO DISCOMÒBIL, amb la participació del DJ BRIAN VAN ANDEL i l actuació estelar dels SPACE ELEPHANTS. Diumenge 27 de setembre 20:00h. CERCAVILA de la Regina Major i Regina Infantil, acompanyades per les seues Corts d Honor i els Festers, des de la Glorieta fins l Ajuntament. En arribar, es realitzarà el tradicional PREGÓ DE FESTES 2015 a càrrec d Ángela Martínez Tormo, Regina de Festes 2015 junt a Josep A. Albert i Quilis, Alcalde d Albaida. Dimarts 29 de setembre Primer Avís de Festes Sants Arcàngels Miquel, Gabriel i Rafael 6:15h. A la Sala de Campanes Acte d Entrega de Pergamins pels Campaners d Albaida en record del Primer Revolteig de Campanes de les Festes 2015, a les Regines Major i Infantil i al President de Festes. Encesa del lluminós REMEI que presideix les Festes a la balconada del Campanar per les Regines de Festes. Les Campanes anuncien les Festes. 6:30h. Toc de l Alba. Solo de Campanes. Revolteig de Solemnitat de tres parades. Deixar caure Campanes. 10:00h. Concurs de Pintura Infantil i Juvenil Francisco Ridaura dedicat al Campanar, motiu pel qual les portes del Campanar romandran obertes per tot aquell que vulga pujar a pintar des de dalt. En finalitzar el Revolteig tradicional, ARBOLÀ DE SANT MIQUEL. 18:00h. Missa a l Ermita de Sant Miquel..

3 Divendres 2 d octubre 16:00h. Vestida de la Mare de Déu fins aproximadament les 18:30h., a partir d eixe moment es podrà visitar la Mare de Déu a la Sagristia. Confessions abans i després de la missa. 20:00h. Missa de vesprada a la Capella. 20:30h. Inauguració a la Sala Cultural Font del Bario l Exposició Fotogràfica Lo que Miramos y no Vemos, a càrrec de l artista Alejandro Álvarez Liberti. L Exposició es podrà visitar des del 2 fins el 11 d octubre. 00:00h. Gran CARA A CARA de música festera amb les Xarangues: la SIM de Benigànim i la UM Pobla del Duc a la Glorieta. Dissabte 3 d octubre GRAN CELEBRACIÓ DEL 400 Aniversari del Campanar 7:00h. L Amanéixer de les Campanes. Les Campanes del Campanar i totes les de la resta del Poble seràn les encarregades d encetar estos dies tan especials de la celebració del 400 Aniversari del nostre estimat Campanar. 14:00h. Gran Paella Gegant per celebrar els 400 Anys del Campanar a càrrec de Galbis Paellas Gigantes, a la Plaça Major. *Prèvia adquisició de tiquets als següents establiments: Paniland, Tentaciones i Bar Elvis 16:00h. Actuació del Grup Karisma a la Plaça Major. 17:30h. XVI GRAN FONS MÓNICA PONT ALBAIDA organitzat pel Club d Atletisme d Albaida, a l Avinguda de la Fira. Distància de metres. 20:00h. Missa vespertina de diumenge a l Església. 23:30h. GRAN CONCERT GRATUÏT DELS 400 ANYS DEL CAMPANAR amb l actuació de l artista internacionalment conegut, MACACO, a l Avinguda de la Fira, per finalitzar gran festa CAN Tallarina amb l actuació del conegut DJ Santi Bertomeu i el showman Álex Watkinson, amb disfresses, samarretes, regals, pirotècnia i moltes sorpreses. 11:00h. S interpretaran els Repics que amb motiu del 400 Aniversari del Campanar, els compositors del poble han volgut regalar per ampliar la consueta històrica. 12:00h. Concurs i lliurament del Premi del II Concurs del Pasdoble FERNANDO TORMO IBÁÑEZ, organitzat per la UNIÓ MUSICAL d ALBAIDA L ARANYA, al cinema Odeón. 13:00h. Missa amb l Associació de jubilats a la Capella de la Mare de Déu. 13:00h. Entrega dels Premis del I Concurs de Fotografia: Campanar, Campanes, Campaners i Tocs d Albaida a càrrec de Cajamar al Palau dels Marquesos d Albaida. 13:30h. Entrega dels Premis del Concurs de Pintura Francisco Ridaura dedicat al Campanar a càrrec de Cajamar, a la Sala Francisco Ridaura al carrer Major.

4 Diumenge 4 d octubre Segon Avís de Festes Celebració del 400 Aniversari del Campanar Sant Francesc d Asís Les Campanes anuncien per segona vegada les Festes 6:30h. Toc de l Alba (Hui comença a revoltejar la Campana Franciscana). Solo de Campanes. Revolteig de Solemnitat de tres parades. Deixar caure Campanes. 10:00h. Espectacular Partida de Pilota Valenciana al Carrer Major. 10:30h. Missa de Sant Francesc a l Ex- Convent. 11:00h. Repics de Campanes. S interpretaran els Repics que amb motiu del 400 Aniversari del Campanar, els compositors del poble han volgut regalar per ampliar la consueta històrica. 11:00h. Parc Infantil a la Plaça Major fins les 18:00h. de la vesprada. 12:00h. Inauguració de l Exposició de Messa als jardins del Palau dels Milà i Aragó d Albaida, amb música en directe i dança moderna amb l actuació de Toni Aparisi i Santi Sempere. Es lliuraran els premis del 1r CERTAMEN DE PINTURA MURAL FRANCESC SEMPERE FERNÁNDEZ DE MESA - MESSA. Els premis seran de per al 1r premi, per al 2n premi i 500 per al 3r premi a càrrec de la fundació Per Amor a l Art, en qualitat de patrocinador. 12:30h. Missa a l Església Parroquial 18:30h. Missa a l Església Parroquial 18:30h. ACTE COMMEMORATIU DEL 400 ANIVERSARI DEL CAMPANAR HISTÒRIA, CAMPANES I MÚSICA a la Plaça Pintor Segrelles (La Vila). 19:30h. En finalitzar l acte tots els albaidins i albaidines, xiquets i majors, li demostrarem al Campanar tot el que l estimem amb una gran abraçada, units per les mans i rodejantlo. Tindran l honor de ser els primer en iniciar l abraçada els Gegants d Albaida. 20:00h. Pastís gegant. Gaudirem d un impressionant pastís per compartir entre tots, després de cantar-li al Campanar per felicitar-lo. Serà un acte gratuït. 20:30h. Espectacle Pirotècnic al Campanar. Dilluns 5 d octubre Témporas d Acció de Gràcies 9:30h. A partir d esta hora podran visitar a la Mare de Déu els Col legis i Institucions. 18:00h. Preparació i col locació de la Mare de Déu a l altar de l Església. Confessions abans i després de missa. 20:00h. Missa a la Capella. 00:00h. Toc de l Ave Maria. Solo de Campanes, en finalitzar el primer vol, INICI OFICIAL DE LES FESTES PATRONALS. ARBOLÀ pels carrers del poble encapçalada pels farolets comarcals. Revolteig de Solemnitat el que dure l Arbolà. Deixar caure Campanes.

5 Dimarts 6 d octubre Solemnitat de la Dedicació de l Església Parroquial Vespra de la Mare de Déu del Remei i Aniversari de la Dedicació de l Església Parroquial Dimecres 7 d octubre Solemnitat de la Mare de Déu del Remei, Patrona de la Ciutat d Albaida 11:00h. Repic de Gran Solemnitat de Dedicació de l Església. 12:00h. Missa de la Germandat Sacerdotal a l Església. Confessions abans i després de missa. 18:30h., 18:45h. i 18:55h. Tocs de crida a vespres. 19:00h. Solemnes Primeres Vespres en honor a la Mare de Déu del Remei. 19:30h. Revoltejos de Solemnitat per l Ofrena. Aquest dia els revoltejos són iniciats i acabats privilegiadament per la CAMPANA REMEDIET. 6:30h. Toc de l Alba. Revolteig de Solemnitat de tres parades. 7:00h., 7:15h. i 7:25h. Tocs de crida al Rosari de l Aurora. 7:30h. ROSARI DE L AURORA pel recorregut de costum. 8:00h. Primera missa a l Església. 19:30h. OFRENA DE FLORS A LA NOSTRA PATRONA LA MARE DE DÉU DEL REMEI, amb la participació de tot el poble en general, i presidida per la Comissió de Festes i les Camareres de la Mare de Déu del Remei. 20:00h. A continuació solemne PUJADA de la Mare de Déu del Remei al seu tron i es celebra la missa vespertina de la Mare de Déu del Remei. Revolteig de Solemnitat durant l Ascensió de la Mare de Déu del Remei al seu tron. Aquest dia les Campanes no es deixen caure en senyal de Festa per a l endemà. 23:30h. Gran Musical LOS 40 MOMENTOS DE NUESTRA VIDA a la Glorieta. Una creació de David Àvila, (Premi Actor Revelació Musicals 2005 i Premi Ondas 2004 en l Equip de Anda Ya! Dels 40 Principales, al Millor programa despertador) i de Frank García, que ha treballat com a actor i cantant a Musicals de la talla de Mamma Mia, We Will Rock you, etc... L espectacle narra la història d amor de 4 personatges a través de quaranta moments de les seves vides, on segur que en molts d ells, tots ens sentirem identificats. 9:30h. Missa a l Aljorf. 10:30h. Repic de Gran Solemnitat del Dia de la Mare de Déu. 10:30h. Missa a l Ex-Convent. 11:00h. Toc Solemne a Missa Major. Primera Parada del Revolteig de Solemnitat. 11:15h. Toc Solemne a Missa Major. Segona Parada del Revolteig de Solemnitat. 11:25h. Toc Solemne a Missa Major. Tercera Parada del Revolteig de Solemnitat. Revolteig d Entrada. Revolteig de Glòria. Toc Solemne de l Elevació. Revolteig Final. 11:30h. Solemne Missa Pontifical oficiada per l Arquebisbe de València D. Antonio Cañizares. 13:30h. Missa a l Església. En finalitzar esplèndida MASCLETÀ a càrrec de la Pirotècnia Europlà.

6 18:30h. Missa a l Església. 18:30h., 18:45h. i 18:55h. Revoltejos de Solemnitat de Crida a la Processó. 19:00h. SOLEMNE PROCESSÓ en honor a la Nostra Patrona la MARE DE DÉU DEL REMEI. A l eixida de la Creu de l Església, Revolteig de Solemnitat a Glòria. Revoltejos de Processó. Quan la Mare de Déu siga alçada pels portadors per a traure-la pels carrers del poble, començarà a revoltejar la Campana Remediet. En el moment que ja isca de l església les altres Campanes s uniran a la Remediet. A partir d este moment, als revoltejos, la Campana Remediet serà la protagonista. Revolteig de Solemnitat a Glòria a l entrada de la Mare de Déu. Revolteig de l Ascensió de la Mare de Déu del Remei al seu tron. Deixar caure les campanes. En finalitzar la Solemne Pujada, espectacular CASTELL DE FOCS D ARTIFICI a càrrec de la Pirotècnia Europlà. 00:00h. Obra teatral gratuïta ON COLLONS ESTÀ SENTO? a càrrec de la companyia de l Alqueria Blanca de Canal Nou a la Glorieta. Dijous Celebració d Infants 8 d octubre Nit de l Olla 11:30h. CERCAVILA de la Regina Infantil de Festes acompanyada per la seua Cort d Honor des de la Glorieta fins l Església. 12:00h. Celebració d Infants. En finalitzar la celebració seran passats pel Manto tots els xiquets que ho desitgen. Es criden els xiquets per mesos, des d octubre de 2014 fins octubre de 2015, passant també Dames i Festers. 23:30h. NIT DE L OLLA. Pel recorregut de costum, començant des del carrer Rosendo Juan fins la Plaça Major. 00:00h. Festa de DJ s a l Avinguda la Fira, amb la Semifinal del concurs de DJ s SONA LA DIPU. Divendres 9 d octubre Entrada Moros i Cristians 11:00h. Entrada de Bandes de Música començant al carrer Sant Joan fins la Plaça Major. 11:30h. Rés de l Àngelus al Toc de la Campana Remediet i responsor pels nostres difunts després de l Entrada de Bandes. A continuació s interpretarà l Himne d Albaida, que enguany CELEBRA EL SEU 40 ANIVERSARI i serà dirigit per TONI ÚBEDA SOLER, Ambaixador Moro En finalitzar Repic de Festa. 12:30h. Missa a l Església. 17:00h. EXTRAORDINÀRIA ENTRADA DE MOROS I CRISTIANS, pel recorregut de costum començant des del carrer Rosendo Juan fins la Plaça Major. 00:30h. Espectacular concert gratuït d EFECTO PASILLO presentant el Tiembla la Tierra Tour. En finalitzar, continuarem la festa la gran ORQUESTRA MITO.

7 Dissabte 10 d octubre 9:00h. Gran arrancà de la DIANA des de la Glorieta fins la Plaça. 12:00h. Entrada Infantil de Moros i Cristians començant des de la Glorieta fins la Plaça Major. 19:00h. Ofrena de flors a la Mare de Déu del Remei, eixint des del carrer Rosendo Juan fins l Església Arxipestral. 20:00h. En finalitzar l ofrena, missa en memòria de tots els festers difunts. A la missa, els Capitans ofereixen una corona de llorer a la Mare de Déu. 23:00h. Presentació dels guanyadors de SONA LA DIPU POP-ROCK, amb l actuació del grup MALDITA NEREA, a l Avinguda de la Fira. Diumenge 11 d octubre Primer dia de Novena: Pels ancians i malalts 7:30h. Rosari de l Aurora. 8:00h. Missa a la Parròquia. 10:30h. Missa a l Ex-Convent. 12:30h. Missa a l Església Parroquial. 13:00h. Gran Cavalcada des de la Fira seguint l itinerari de costum. 17:30h. Repic de Crida a Novenari. 17:45h. Revolteig de la Campana Remediet. 17:55h. Repic de Crida a Novenari. 18:00h. Ambaixada Mora. Començant a la Glorieta, baixant fins la Plaça Major i tornant de nou a la Glorieta. 18:30h. Rosari de la Novena a la Mare de Déu. 18:30h. Missa a l Església Parroquial 20:30h. Ambaixada Cristiana. Començant a la Glorieta, baixant fins la Plaça Major i tornant de nou a la Glorieta.

8 Dilluns 12 d octubre Segon dia de Novena: Pels veïns de l Aljorf 12:00h. Missa a l Ermita del Pilar en honor a la Mare de Déu del Pilar. Dimecres 14 d octubre Quart dia de Novena: Pels veïns del Romeral 10:30h. Exposició del Santíssim a l Ex-Convent des de les 10:30 fins les 12:00h. Divendres 16 d octubre Sisé dia de Novena: Pels veïns dels Mosquitos. 11:30h. Eucaristia a la Residència. Dimarts 13 d octubre Tercer dia de Novena: Pels veïns del Carrer d Avall Dijous 15 d octubre Quint dia de Novena: Pels veïns del Centre de la Ciutat. 11:30h. Eucaristia a la Residència. Dissabte 17 d octubre Setè dia de Novena: Pels veïns de la Font de la Vila. 11:30h. Eucaristia a la Residència. Diumenge 18 d octubre Huité dia de Novena: Pels veïns del Barri Sant Antoni, Barri del Pilar i Carretera Alcoi. 7:30h. Rosari de l Aurora. 8:00h. Missa a la Parròquia. 10:30h. Missa a l Ex-Convent. 12:30h. Missa a l Església Parroquial. 17:30h. Repic de Crida a Novenari. 17:45h. Revolteig de la Campana Remediet. 17:55h. Repic de Crida a Novenari. 18:00h. Rosari de la Novena a la Mare de Déu. 18:30h. Missa a l Església Parroquial Dimarts 20 d octubre Missa per tots els difunts Les Campanes se n recorden dels fills d Albaida que ja no estan entre nosaltres. 19:00h. i 19:25h. Repic de Crida a Rosari. Drangs d inici. 19:00h., 19:15h. i 19:25h. Tocs Solemnes de Difunts de Crida a Missa Toc Solemne de Difunts mentre es celebra la missa. 19:30h. Rosari., es pregarà pels difunts de tot el poble. Drangs finals. Apagament del lluminós REMEI que ha presidit les Festes a la balconada del Campanar. Dilluns 19 d octubre Últim dia de Novena: Per les Camareres de la Mare de Déu, les Regines de Festes, Cort d Honor, Festers i Ancians de l any Les Campanes tanquen les festes. 19:30h. Alçada de les Campanes. Revolteig de Solemnitat de tres parades. amb predicció de la NOVENA. En finalitzar la Novena es publicarà el nom de Festers, Dames, Camareres i Ancians per a l any 2016, mentre hi ha Revolteig al final de l Eucaristia. Deixar caure Campanes. Diumenge 25 d octubre 7:30h. Últim Rosari de l Aurora. 8:00h. Missa a la Parròquia. 10:30h. Missa al Ex-Convent. 12:30h. Missa a l Església Parroquial. 18:30h. Missa a l Església Parroquial. El dia de la desvestida de la Mare de Déu s avisarà amb suficient antelació, per a que les persones que vuiguen estar una estoneta resant prop de la Verge, o contemplant-la, puguen fer-ho, així com els col legis i altres institucions. FESTES ORGANITZADES PER LA COMISSIÓ DE LA MARE DE DÉU DEL REMEI 2015, EN COL LABORACIÓ AMB L AJUNTAMENT, ESGLÉSIA PARROQUIAL I CAMARERES, ANCIANS, CAMPANERS, COMISSIÓ DEL 400 ANIVERSARI DEL CAMPANAR I LA JUNTA CENTRAL DE MOROS I CRISTIANS D ALBAIDA. ESPEREM QUE EL TEMPS ENS ACOMPANYE I BONES FESTES A TOTS!

9

Itinerari de la Cavalcada

Itinerari de la Cavalcada Itinerari de la Cavalcada Itinerari de la processó PROGRAMACIÓ D ACTES 2016 Dissabte 18 de juny A les 22:00 h: Sopar de quintes al Parc Municipal Real i ball amb l orquestra PRIMERA PLANA. Apunteu-vos

Más detalles

Canals. Divendres 25 NOVEMBRE Dijous 8 DESEMBRE H H PROGRAMACIÓ FESTES

Canals. Divendres 25 NOVEMBRE Dijous 8 DESEMBRE H H PROGRAMACIÓ FESTES Canals PROGRAMACIÓ FESTES SANT ANTONI 2017 Divendres 25 NOVEMBRE 2016 Saló de Sessions de la Casa de la Vila. Ple extra ordi nari de nomenament dels Festers, Bandera, Cuiros, Festeres de Grà cia, i Corts

Más detalles

20 15 h. Pregó de festes a l Esglèsia, a càrrec d En Juan Andrés Burguera Hernández.

20 15 h. Pregó de festes a l Esglèsia, a càrrec d En Juan Andrés Burguera Hernández. DISSABTE, 16 19 00 h. Cercavila acompanyats de la Banda de la Societat Liricomusical de Benissa, Colla de Xirimiters Pere Bigot i Banda del Poble Nou de Benitatxell. 20 15 h. Pregó de festes a l Esglèsia,

Más detalles

festes 2018 Abril Programa de Diumenge, 22 Dissabte, 14 Dimarts, 24 Dia dels Majorals Divendres, 20 Dissabte, 21

festes 2018 Abril Programa de Diumenge, 22 Dissabte, 14 Dimarts, 24 Dia dels Majorals Divendres, 20 Dissabte, 21 Programa de festes 2018 Dissabte, 14 Abril 10.00 h Pregó de Festes pels carrer de la ciutat per anunciar el començament de les Festes en honor al Santíssim Crist de Sant Roc. Divendres, 20 19:45 h Engalanament

Más detalles

Programa d'actes de festes de moros i cristians 2018

Programa d'actes de festes de moros i cristians 2018 Programa d'actes de festes de moros i cristians 2018 Divendres 12 d octubre 19:00 20:30 Entrades per tot el poble fins a l ajuntament Pregó de les festes de Moros i Cristians i audiovisual commemoratiu

Más detalles

programaciófestes2011

programaciófestes2011 del 3 al 12 d agost programaciófestes2011 8 i 9 d agost Torneig d estiu Frontenis 19:00h-22:00h (Frontó Municipal) Concurs de Truc 17:00 h (Bar COHOCA) Organitza Cohoca Benifaió i Consell Agrari dijous

Más detalles

20:00 Al camp de futbol, V Memorial de Pere Ciscar.

20:00 Al camp de futbol, V Memorial de Pere Ciscar. Festes del Poble 2016 13 Dimarts 20:00 Al camp de futbol, V Memorial de Pere Ciscar. 15 Dijous 20:00 VIII Marxa Saludable des de la piscina, amb un circuit de 5 km. Al finalitzar, es servirà fruïta per

Más detalles

Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre

Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre Dimecres, 30 d agost de 2017 Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre 19.30 h Obertura de la 26a Tómbola de la Solidaritat Carrer de Jesús, 15 Org.: Mans Unides 20 h Pregó de Festa Major a càrrec de

Más detalles

Saluda Alcalde. Toni Gaspar

Saluda Alcalde. Toni Gaspar Saluda Alcalde - - - - - - - - - Toni Gaspar - i convidem a la gent dels altres pobles a visitar-nos Saluda Festers Dia: Ramaderia: Guarisme: Núm.: Nom: Pomposico Dia: Ramaderia: Los Millares Guarisme:

Más detalles

la Canonja Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener

la Canonja Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener la Canonja 2015 Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener Salutació La portada d aquest programa que teniu a les mans reflecteix el que l any passat anunciàvem com a novetat: el bateig del ball de diables

Más detalles

Arribada d autoritats de la Dama Vivent. A continuació, actuació del cantant/trobador cubà Carlos Valdés.

Arribada d autoritats de la Dama Vivent. A continuació, actuació del cantant/trobador cubà Carlos Valdés. DIMARTS 4 ACTES COMMEMORATIUS DEL 118 ANIVERSARI DEL DESCOBRIMENT DEL BUST DE LA DAMA D ELX 10,00 H Visita commemorativa a l Alcúdia. 20.00 H Palau d Altamira, visita a la rèplica exacta del Bust de la

Más detalles

rograma d Actes Desembre 2017 Gener 2018 Reis Mags d Ibi

rograma d Actes Desembre 2017 Gener 2018 Reis Mags d Ibi P d Actes rograma Desembre 2017 Gener 2018 Reis Mags d Ibi Millor fotografia individual tema Reyes Magos : Manuel Iváñez España. Dimarts, 2 de gener 18 00 hores. MUSICAL. El libro de la selva. Teatro Río.

Más detalles

FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA

FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA Dimecres 12 de desembre Taletime, Marilú s stories, a càrrec d Iris Leyers Divendres 14 de desembre Disco Jove amb Dj Toni Vidal de Selva FM - De 7 a 9 del vespre Teatre d improvisació

Más detalles

a les 18:30 hrs als carrers Sant Miquel, Doctor Fleming, Llíria i Sant Antoni Abad

a les 18:30 hrs als carrers Sant Miquel, Doctor Fleming, Llíria i Sant Antoni Abad PROGRAMA FESTES PATRONALS 2017 dijous 24 d agost a les 20:30 hrs Plaça de l ajuntament Cercavila pels carrers del poble, pregó de festes i traca multicolor. divendres 25 d agost a les 18:30 hrs als carrers

Más detalles

Dies 1, 2, 3 i 4 d agost

Dies 1, 2, 3 i 4 d agost Dies 1, 2, 3 i 4 d agost Em plau moltíssim saludar a tots els veïns del poble des d aquest programa de la Festa Major 2013 que teniu a les vostres mans; a pesar de la contenció pressupostària manté l esperit

Más detalles

FESTA MAJOR DE PACS , 6, 7 i 8 d agost

FESTA MAJOR DE PACS , 6, 7 i 8 d agost FESTA MAJOR DE PACS 2016 5, 6, 7 i 8 d agost FESTA MAJOR DE PACS 2016 2015 23 actes religiosos Divendres, 5 d agost REPIC GENERAL DE CAMPANES COM A PRELUDI DE LA FESTA Diumenge, 7 d agost a les 12 del

Más detalles

Al finalizar, se celebrará una cena en la plaza Castelar y gran Verbena posterior. Sábado, 25 de julio: San Jaime

Al finalizar, se celebrará una cena en la plaza Castelar y gran Verbena posterior. Sábado, 25 de julio: San Jaime 2 Programa de Actos Miércoles, 22 de julio 21:30 hs - Concierto en Honor a San Jaime Apóstol, ofrecido por la S.M La Nova, en la Plaza de San Jaime (frente a la Iglesia de San Jaime y Santa Ana). Viernes,

Más detalles

banyeres de mariola - 03/04 de setembre

banyeres de mariola - 03/04 de setembre PATROCINA Ajuntament de Banyeres de Mariola ORGANITZA Comissió de Festes de Sant Jordi banyeres de mariola - 03/04 de setembre Al Parc Municipal de Vil la Rosario, i amb entrada lliure, CHANCHÁN TEATRO

Más detalles

ABRIL I I M AIG G 2016 s a n t m i q u e l d e f l u v i à

ABRIL I I M AIG G 2016 s a n t m i q u e l d e f l u v i à ABRIL I MAIG 2016 sant miquel de fluvià abril DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE DIUMENGE 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 CALLISTA INTERCANVI HORT ECOLÒGIC 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Más detalles

a les 18:30 hrs als carrers Sant Miquel, Doctor Fleming, Llíria i Sant Antoni Abad

a les 18:30 hrs als carrers Sant Miquel, Doctor Fleming, Llíria i Sant Antoni Abad PROGRAMA FESTES PATRONALS 2016 dijous 25 d agost de 18:30 hrs a 20:30 hrs Plaça Gerardo Ferrando Taller didàctic de música Percusionant : Format proper i amb gran capacitat d'arribar a totes les edats,

Más detalles

FESTES DE MOROS I CRISTIANS EN HONOR A LA MARE DE DÉU DE LORETO Declarades d Interés Turístic Provincial Mutxamel, del 7 al 12 de setembre de 2018

FESTES DE MOROS I CRISTIANS EN HONOR A LA MARE DE DÉU DE LORETO Declarades d Interés Turístic Provincial Mutxamel, del 7 al 12 de setembre de 2018 VALENCIÀ FESTES DE MOROS I CRISTIANS EN HONOR A LA MARE DE DÉU DE LORETO Declarades d Interés Turístic Provincial Mutxamel, del 7 al 12 de setembre de 2018 DIA 7, DIVENDRES A les 23,45 hores: Salve a la

Más detalles

PROGRAMACIÓ DE NADAL I REIS ESPARREGUERA

PROGRAMACIÓ DE NADAL I REIS ESPARREGUERA PROGRAMACIÓ DE NADAL I REIS ESPARREGUERA 2014-2015 PROGRAMACIÓ DE NADAL I REIS D ESPARREGUERA 2014-2015 Fins al 15 de desembre RECOLLIDA SOLIDÀRIA DE JOGUINES Caserna de la Policia Local Org. Policia Local

Más detalles

PROGRAMA DE FESTEJOS 2016

PROGRAMA DE FESTEJOS 2016 PROGRAMA DE FESTEJOS 2016 13 DE FEBRER DISSABTE 16:00 SOLEMNE EXALTACIÒ INFANTIL DE LA NOSTRA FALLERA MAJOR INFANTIL NORA GALLEGO I TABERNER, ACOMPANYADA DE LA SEUA CORT D HONOR 18:00 SOLEMNE EXALTACIÒ

Más detalles

PROGRAMACIÓ FIRA DE GUADASSUAR 2016

PROGRAMACIÓ FIRA DE GUADASSUAR 2016 PROGRAMACIÓ FIRA DE GUADASSUAR 2016 DISSABTE 9 DE GENER PRESENTACIÓ DE LA FIRA I FESTES 2016 A les 18:00h, eixida dels Festers i Festeres de Sant Vicent i la Divina Aurora 2016 junt a les seues famílies

Más detalles

PROGRAMA D ACTES FESTES 2018

PROGRAMA D ACTES FESTES 2018 PROGRAMA D ACTES FESTES 2018 DIJOUS 2 D AGOST Ornamentació de carrers. Es prega la participació del veïnat. 20:30h Passacarrer per tal d anunciar l inici de les festes. 21:00h Concert de música festera

Más detalles

AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 MES DE JUNY

AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 MES DE JUNY AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 DIA HORA ACTIVITAT LLOC ORG. PREU 19/06 21.45 h FESTES DEL BARRI DEL PONT DEL DIABLE MES DE JUNY Festa del Pont del. Pregó i concert a càrrec de la de la

Más detalles

Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018

Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018 Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018 13, 14, 15 i 16 de Setembre Dijous, 13 de Setembre A les 20.30 h. Al Local Social de l Ajuntament, iniciem la Festa Major de la nostra vila amb el PREGÓ

Más detalles

PROGRAMA DE FIESTAS. SÁBADO 30 de julio. DOMINGO 31 de julio. 10:00.- Almuerzo para todas las Peñas en la Plaza Constitución.

PROGRAMA DE FIESTAS. SÁBADO 30 de julio. DOMINGO 31 de julio. 10:00.- Almuerzo para todas las Peñas en la Plaza Constitución. PROGRAMA DE FIESTAS SÁBADO 30 de julio 10:00.- Almuerzo para todas las Peñas en la Plaza Constitución. 11:00 a 13:00- Juegos Infantiles en la Plaza Els Hostals organizado por la Asociación de Joves Cabanes.

Más detalles

23.00 h. INICI OFICIAL DE LES FESTA Des de l Ajuntament, tradicional ENCESA DE L ENLLUMENAT ARTÍSTIC i disparada d un RAMELL DE FOCS ARTIFICIALS.

23.00 h. INICI OFICIAL DE LES FESTA Des de l Ajuntament, tradicional ENCESA DE L ENLLUMENAT ARTÍSTIC i disparada d un RAMELL DE FOCS ARTIFICIALS. DIMECRES 26 D AGOST 20:00 h. SEMIFINAL IV TROFEU DIPUTACIÓ DE VALENCIA DE FRONTÓ VALENCIÀ en les instal lacions del frontó cobert municipal patrocinat per la Diputació de València i la Regidoria de Festes

Más detalles

Disseny portada: Marc Rotllant > SALUTACIÓ

Disseny portada: Marc Rotllant > SALUTACIÓ Disseny portada: Marc Rotllant > SALUTACIÓ Benvolguts veïns i veïnes de Guardiola de Berguedà. La Festa Major d aquest any, el 2015, serà la primera que viurem com a nou equip de govern. Hem volgut fer

Más detalles

PROGRAMACIÓ DE LES FESTES DE LA PURÍSSIMA XIQUETA 2014

PROGRAMACIÓ DE LES FESTES DE LA PURÍSSIMA XIQUETA 2014 PROGRAMACIÓ DE LES FESTES DE LA PURÍSSIMA XIQUETA 2014 Dissabte 12 d abril DIA DEL PREGÓ A les 20.00 hores, cercavila de festers acompanyats per les bandes de música i la Colla de Xirimiters. A les 21.00

Más detalles

A les hores,visita de les FFMM a Policia Local i Nacional

A les hores,visita de les FFMM a Policia Local i Nacional programadefestes FALLES DE GANDIA dosmiill15 Diivendres,, 27 de Febrer de 2015:: Presenttaciió Esbossos Falllles A les 20.30 hores, en el C.C. La Vital, Presentació dels Esbossos majors i infantils de

Más detalles

CARDONA AGENDA DE NADAL

CARDONA AGENDA DE NADAL CARDONA AGENDA DE NADAL 2009 programa d activitats Divendres 11 de desembre Audició de violí i piano d alumnes de l escola Municipal de Música, Musicant Hora: a les 7 i a les 8 de la tarda. Lloc. sala

Más detalles

PROGRAMA. L Ajuntament del Puig els desitja bones festes

PROGRAMA. L Ajuntament del Puig els desitja bones festes PROGRAMA L Ajuntament del Puig els desitja bones festes Dilluns 29 d Agost - Campionats Festes Mare de Déu I CAMPIONAT DE FRONTENIS FESTES VILA DEL PUIG del 29 d Agost al 5 de Setembre Organitzat pel club

Más detalles

Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA

Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA Concert d'any nou Harold Lloyd amb l Orquestra Julià Carbonell Diumenge, 3 de gener A la 1 del migdia Al Teatre L'Amistat Ho organitza: Associació de la

Más detalles

Santa Joana. Lleida, 15 de maig de Programa d activitats. Setmana de solidaritat

Santa Joana. Lleida, 15 de maig de Programa d activitats. Setmana de solidaritat Santa Joana Lleida, 15 de maig de 2014 Programa d activitats Setmana de solidaritat Introducció. El dia 15 de maig celebrem a la nostra escola, i també a les altres escoles Lestonnac de la resta del món,

Más detalles

Marta Català i Martí Fallera Major Infantil d Algemesí 2018

Marta Català i Martí Fallera Major Infantil d Algemesí 2018 Falleres Majors i les seues Marta Català i Martí Infantil d Algemesí 2018 Laura Gallart i Ferragud Elena Domingo i Domingo Maria Domingo i Domingo Sara Granell i Oliva Geneva Girbés i Higón Ainoa Azorín

Más detalles

DIMECRES 27 D AGOST ENTRADA GRATUÏTA ALS POBLES D ALDOVER, XERTA I JESÚS L Ajuntament i la comissió de Festes no es fan responsables dels danys soferts a qualsevol persona dintre del recinte de la plaç

Más detalles

LA REVOLTA DE LES QUINTES MEMÒRIA POPULAR DE GRÀCIA

LA REVOLTA DE LES QUINTES MEMÒRIA POPULAR DE GRÀCIA LA REVOLTA DE LES QUINTES MEMÒRIA POPULAR DE GRÀCIA 2015 PRESENTACIÓ 150 anys del campanar de Gràcia (1864-2014), símbol de la Revolta de les Quintes El desembre de 2014 van començar els actes de commemoració

Más detalles

Ajuntament de Cardona

Ajuntament de Cardona Ajuntament de Cardona DIUMENGE 7 DE SETEMBRE 12:00 Pregó Institucional de Festa Major 2014 a càrrec d Isona Passola i Vidal, productora, guionista i directora de cinema, presidenta de l Acadèmia del Cinema

Más detalles

a Sant Lluís Programa d'actes ANY NOU 2011!! AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS

a Sant Lluís Programa d'actes ANY NOU 2011!! AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS BON NADAL I FELIÇ ANY NOU 2011!! AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS NADAL, CAP D'ANY I REIS 2010 2011 a Sant Lluís Programa d'actes Divendres dia 10 de desembre FESTA INFANTIL DE NADAL de l Escola infantil Amb molta

Más detalles

17 30 h. Campionat de futbito al poliesportiu municipal. Inscripció gratuïta cridant als telèfons i

17 30 h. Campionat de futbito al poliesportiu municipal. Inscripció gratuïta cridant als telèfons i 23 DE JUNY dissabte 17 30 h. Campionat de futbito al poliesportiu municipal. Inscripció gratuïta cridant als telèfons 964 331001 i 616230307. 28 DE JUNY dijous 19 00 h. Actuació del grup de danses de Cabanes

Más detalles

EXALTACIÓ DE CAPITANS, BANDERERES I PREGÓ

EXALTACIÓ DE CAPITANS, BANDERERES I PREGÓ LLIURAMENT DE PREMIS DELS CONCURSOS DE DIBUIX I REDACCIÓ Diumenge 6 de març, a les 18:00 h. al Teatre Principal, lliurament dels premis dels concursos escolars de Dibuix i Redacció, amb l actuació d un

Más detalles

PROGRAMACIÓ DE FESTES PURÍSSIMA XIQUETA 2017

PROGRAMACIÓ DE FESTES PURÍSSIMA XIQUETA 2017 PROGRAMACIÓ DE FESTES PURÍSSIMA XIQUETA 2017 Dissabte 8 d abril DIA DEL PREGÓ A les 20.00h: Cercavila de festers acompanyats per les bandes de música i la Colla de Xirimiers Pere Bigot. A les 21.15h: Pregó

Más detalles

Pr0grama de Nadal

Pr0grama de Nadal Pr0grama de Nadal 2015-2016 Divendres 11 de desembre 20:00- Biblioteca Pública PRESENTACIÓ DEL LLIBRE Camins sense retorn de Josep Masanés Dissabte 12 de desembre 10:00 a 21:00- Molí de Dalt FIRA D ART

Más detalles

Tolleric S Estanyol Cala Pi, Vallgornera i Es Pas Bellavista Maioris. Festes d Estiu Juliol

Tolleric S Estanyol Cala Pi, Vallgornera i Es Pas Bellavista Maioris. Festes d Estiu Juliol Tolleric S Estanyol Cala Pi, Vallgornera i Es Pas Bellavista Maioris Festes d Estiu 2017 Juliol Festes d Estiu 2017 Juliol TOLLERIC Del 10 al 15 de juliol S ESTANYOL Del 20 al 29 de juliol CALA PI, VALLGORNERA

Más detalles

PROGRAMA FESTES MAJORS L ELIANA

PROGRAMA FESTES MAJORS L ELIANA 06-17 Juliol PROGRAMA FESTES MAJORS L ELIANA 2018 DIVENDRES 6 JULIOL INICI DE LES FESTES MAJORS 19:30 h. CERCAVILA de les diverses Clavaries pel nostre municipi convidant a la gent a que baixe al carrer

Más detalles

CARDONA AGENDA DE NADAL

CARDONA AGENDA DE NADAL CARDONA AGENDA DE NADAL 2 0 1 0 C a r d o n a P r o g r a m a d a c t e s d e N a d a l 2 0 1 0 P R O G R A M A D A C T E S D E N A D A L 2 0 1 0 - DISSABTE 11 DE DESEMBRE - Pastorets Infantils. Representació

Más detalles

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí Dijous 17 de desembre CONCERT DE NADAL HORA: 7 de la tarda. LLOC: Teatre Municipal Pla Educatiu d Entorn. Projecte Arrela t (PEE) Entrada gratuïta (amb invitació numerada). Cal recollir les invitacions

Más detalles

Benvolguts Canyellencs i Canyellenques,

Benvolguts Canyellencs i Canyellenques, Benvolguts Canyellencs i Canyellenques, No fa tants dies escoltava una cançó al inici de l estiu que amb la seva lletra deia; No hi ha res més gran del poble que la seva Festa Major, ens vestim de gal

Más detalles

Dia Mundial de la Salut Mental

Dia Mundial de la Salut Mental Dia Mundial de la Salut Mental Terres de l Ebre Setmana del 4 10 d octubre 2010 Trencant mites I setmana lúdico-informativa de la salut mental a les Terres de l Ebre amb l objectiu de SENSIBILITZAR, INFORMAR

Más detalles

AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER

AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER Fins al 31 de gener EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA CONCURS FOTOS FIRA DE SANT MIQUEL 2017 LLOC: Biblioteca Pare Ignasi Casanovas Dimecres 10, 17, 24 i 31 de gener a les 16h CLUB DE

Más detalles

Dilluns 12 de desembre AUDICIÓ CLARINET Hora: 20:30 hores Lloc: Auditori Ramon Mosella (Musicant) Organitza: Escola de Música Musicant

Dilluns 12 de desembre AUDICIÓ CLARINET Hora: 20:30 hores Lloc: Auditori Ramon Mosella (Musicant) Organitza: Escola de Música Musicant CARDONA AGENDA DE NADAL 2016-2017 Dissabte 3 de desembre FIRA DE NADAL Hora: De 09:00 a 17:00 hores Lloc: Pels carrers de la Coromina Organitza: Associació de veïns de la Coromina, Comissió de Festes de

Más detalles

AGENDA GEGANTERA 2017 Número 42. Del 23 d Octubre al 29 d Octubre.

AGENDA GEGANTERA 2017 Número 42. Del 23 d Octubre al 29 d Octubre. AGENDA GEGANTERA 2017 Número 42 Del 23 d Octubre al 29 d Octubre. /agenda Dissabte 28 d Octubre Castelldefels (Baix Llobregat) XX Trobada Comarcal de gegants del Baix Llobregat. 18:00 h Plantada de gegants

Más detalles

Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017

Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017 Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017 Presentació La iniciativa Tarragona Ciutat de Castellsva començar el 2013 com una activitat cultural d interès turístic que

Más detalles

PROGRAMA DE FESTEJOS 2017

PROGRAMA DE FESTEJOS 2017 PROGRAMA DE FESTEJOS 2017 11 DE FEBRER DISSABTE 16:00 SOLEMNE EXALTACIÒ INFANTIL DE LA NOSTRA FALLERA MAJOR INFANTIL NEREA MARTINEZ I CABANES, ACOMPANYADA DE LA SEUA CORT D HONOR I EL SEU PRESIDENT INFANTIL

Más detalles

PARROQUIA DE LA PROTECCIÓ DE LA MARE DE DÉU DE BARCELONA Església Ortodoxa (Patriarcat de Serbia) CALENDARI LITURGIC ANY 2014

PARROQUIA DE LA PROTECCIÓ DE LA MARE DE DÉU DE BARCELONA Església Ortodoxa (Patriarcat de Serbia) CALENDARI LITURGIC ANY 2014 PARROQUIA DE LA PROTECCIÓ DE LA MARE DE DÉU DE BARCELONA Església Ortodoxa (Patriarcat de Serbia) CALENDARI LITURGIC ANY 2014 De dilluns a divendres 19 h. Vespres. Dimarts 6 30 h. Matí. Matines Dissabtes

Más detalles

FESTA MAJOR RIUDARENES DEL 19 AL 22 DE SETEMBRE 2014

FESTA MAJOR RIUDARENES DEL 19 AL 22 DE SETEMBRE 2014 FESTA MAJOR RIUDARENES DEL 19 AL 22 DE SETEMBRE 2014 Salutació Ara un pas, ara un altre. Aquesta és una expressió molt utilitzada per un escriptor de casa nostra i a la que li podem donar diferents interpretacions.

Más detalles

DISSABTE 4 D AGOST INICI FESTES D AGOST

DISSABTE 4 D AGOST INICI FESTES D AGOST PROGRAMACIÓ DISSABTE 4 D AGOST INICI FESTES D AGOST 12.30 h. Basílica Arxiprestal. Inauguració de l exposició sobre Patrimoni Gòtic Valencià MARIA VALLIVANA TEM PLUM DOMINI. 18.30 h. Desfilada de la Dansa

Más detalles

FESTES D'AGOST E l x del 7 al 1 5

FESTES D'AGOST E l x del 7 al 1 5 FESTES D'AGOST E l x del 7 al 1 5 DIUMENGE 6 D AGOST 20.00 h PROVA DE VEUS DEL MISTERI D ELX en el Saló de Plens de l Excm. Ajuntament. Dilluns 7 D AGOST 20.30 h Glorieta. Interpretació de l adaptació

Más detalles

Festers de l Aurora. Villalonga

Festers de l Aurora. Villalonga Villalonga Festers de l Aurora Abraham Fernández Galeote Adriana Ripoll Portes Aharón Ortolà Martí Alba Rodríguez Sendra Alexia Cháfer Gracia Alfonso Lull Pérez Amanda Sendra Mascarell Aroa Torres Tortosa

Más detalles

PARROQUIA DE LA PROTECCIÓ DE LA MARE DE DÉU DE BARCELONA Església Ortodoxa (Patriarcat de Serbia) CALENDARI LITURGIC ANY 2016

PARROQUIA DE LA PROTECCIÓ DE LA MARE DE DÉU DE BARCELONA Església Ortodoxa (Patriarcat de Serbia) CALENDARI LITURGIC ANY 2016 PARROQUIA DE LA PROTECCIÓ DE LA MARE DE DÉU DE BARCELONA Església Ortodoxa (Patriarcat de Serbia) CALENDARI LITURGIC ANY 2016 De dilluns a divendres 19 h. Vespres. Dimarts 6 30 h. Matí. Matines Dissabtes

Más detalles

del 24 al 27 de maig de 2012 a la plaça Major

del 24 al 27 de maig de 2012 a la plaça Major del 24 al 27 de maig de 2012 a la plaça Major dijous de 17.30 a 21.00 h divendres, dissabte i diumenge de 10.00 a 13.30 h i de 17.30 a 21.00 h dissabte a les 23.00 h Nit temàtica DILLUNS 21 DE MAIG DE

Más detalles

PROGRAMA DE FESTEJOS 2018

PROGRAMA DE FESTEJOS 2018 PROGRAMA DE FESTEJOS 2018 4 DE FEBRER DISSABTE 10:00 CAMPIONAT DE PARXÍS DE FEMENINES PATROCINAT PEL NOSTRE PRESIDENT CESAR RIVERO I MUÑOZ. 10 DE FEBRER DISSABTE 16:00 h - SOLEMNE EXALTACIÒ INFANTIL DE

Más detalles

AGENDA GEGANTERA 2018

AGENDA GEGANTERA 2018 AGENDA GEGANTERA 2018 Del 30 al 5 d agost de 2018 Número 24/18 FESTES, TROBADES DESTACADES... A on anem? 1 3 2 1 Festa Major d Andorra Andorra la Vella (Principat d Andorra) 4 i 5 d agost 2 La Convidada

Más detalles

AGENDA DE CARNESTOLTES

AGENDA DE CARNESTOLTES Dijous Gras, 12 de febrer 18 h Dijous Gras: animació infantil, pregó del senyor Carnestoltes i tradicional concurs de truites. 17.30 h Concentració de comparses davant del Club d Esplai la Florida (carrer

Más detalles

AGENDA CULTURAL D'ALAIOR

AGENDA CULTURAL D'ALAIOR AGENDA CULTURAL D'ALAIOR DEL 10 DE JULIOL AL 17 DE JULIOL DILLUNS 10 Pati de sa Lluna, de dilluns a dissabte 10.30 a 12.30 h / Menorca a la vista Horari de visites: de dilluns a diumenge, de 10.00 a 13.30

Más detalles

Junta Local Fallera Burriana

Junta Local Fallera Burriana PROGRAMA OFICIAL FESTES DE SANT JOSEP 2017 DIJOUS 23 DE FEBRER EXPOSICIÓ DEL NINOT A les 19.30 hores Al Centre Municipal de Cultura la Mercé, amb l assistència de la reina fallera, reina fallera infantil,

Más detalles

PARROQUIA DE LA PROTECCIÓ DE LA MARE DE DÉU DE BARCELONA Església Ortodoxa (Patriarcat de Serbia) CALENDARI LITURGIC ANY 2017

PARROQUIA DE LA PROTECCIÓ DE LA MARE DE DÉU DE BARCELONA Església Ortodoxa (Patriarcat de Serbia) CALENDARI LITURGIC ANY 2017 PARROQUIA DE LA PROTECCIÓ DE LA MARE DE DÉU DE BARCELONA Església Ortodoxa (Patriarcat de Serbia) CALENDARI LITURGIC ANY 2017 Dilluns, dimarts, dimecres, divendres 18 h. Vespres. Dijous 19 h. Vespres Dimarts

Más detalles

programa d'activitats de les festes de Nadal 201 7/1 8 - Roda de Ter

programa d'activitats de les festes de Nadal 201 7/1 8 - Roda de Ter programa d'activitats de les festes de Nadal 201 7/1 8 - Roda de Ter 8ª Fira de Pont a Pont una mostra on hi podeu mirar, adquirir i participar de les propostes d'artesans i firaires i de les activitats

Más detalles

PROGRAMA DE FESTEJOS 2018

PROGRAMA DE FESTEJOS 2018 GENER Divendres 19 de gener PROGRAMA DE FESTEJOS 2018 21:30 hores - Gala de la Cultura al Palau de les Arts. Dissabte 20 de gener 18:00 hores - Gala de la Cultura Infantil al Palau de les Arts. Divendres

Más detalles

TORDERA SOMRIU, ÉS NADAL! #somriuésnadal

TORDERA SOMRIU, ÉS NADAL! #somriuésnadal TORDERA FESTES 2018/19 SOMRIU, ÉS NADAL! #somriuésnadal De l 1 de desembre a l 1 de gener Dissabtes i vigílies de festa de 19 a 23 h, festius i diumenges de 18 a 23 h, al Local de l entitat (Dr. Fleming

Más detalles

PROGRAMA D ACTES. Dijous, 27 d abril de 2017

PROGRAMA D ACTES. Dijous, 27 d abril de 2017 Dijous, 27 d abril de 2017 I Concurs d Aparadors Tossa Flor de Mar a diferents establiments comercials de la vila. Els aparadors romandran decorats fins el 7 de maig. Concurs de Rams de Flors 16:00 h a

Más detalles

PROGRAMA DE FESTES PURÍSSIMA XIQUETA 2012

PROGRAMA DE FESTES PURÍSSIMA XIQUETA 2012 PROGRAMA DE FESTES PURÍSSIMA XIQUETA 2012 DISSABTE 14 D'ABRIL DIA DEL PREGÓ A les 20.00h Cercavila de festers acompanyats per les distintes associacions musicals. A les 21.15h Pregó de festes a l'església

Más detalles

CARNAVAL 2018 Vilafranca del Penedès del 8 al 16 de febrer DO Carnaval 15 anys de Bacanal!

CARNAVAL 2018 Vilafranca del Penedès del 8 al 16 de febrer DO Carnaval 15 anys de Bacanal! PROGRAMA D ACTES Dijous 8 de febrer, DIJOUS GRAS Dijous Gras L ARRIBADA DEL REI 19:00 h, c. del Nord (cantonada c. Montserrat) CARNAVAL 2018 Arribada de S.M. el Rei Carnestoltes XVè i I de Vilafranca amb

Más detalles

DEL 14 AL 24 FESTA MAJOR EL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT

DEL 14 AL 24 FESTA MAJOR EL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT DEL 14 AL 24 FESTA MAJOR EL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT JULIOL 2017 actes festa major 2017 ACTIVITATS INFANTILS divendres 14 dissabte 15 PL. DE L AJUNTAMENT SOPAR A LA FRESCA BIKINADA (Preu tiquet 3,5

Más detalles

20.30 h Inauguració de l exposició "Concursos de fotografia i pintura de les festes de Gràcia". Claustre del Carme

20.30 h Inauguració de l exposició Concursos de fotografia i pintura de les festes de Gràcia. Claustre del Carme PROGRAMA DE LES FESTES DE GRÀCIA 2006 dia 24 d agost, dijous 20.30 h Inauguració de l exposició "Concursos de fotografia i pintura de les festes de Gràcia". Claustre del Carme Dia 25 d agost, divendres

Más detalles

CONEIXEMENT DEL MEDI NATURAL,SOCIAL I CULTURAL

CONEIXEMENT DEL MEDI NATURAL,SOCIAL I CULTURAL º CONEIXEMENT DEL MEDI NATURAL,SOCIAL I CULTURAL TEMA 13 (tretze) CATALUNYA : LA NOSTRA COMUNITAT Nom i cognoms. 3r curs CATALUNYA Catalunya és la comunitat on vivim. La capital és la ciutat més important.

Más detalles

DIJOUS 25 DE FEBRER DIUMENGE 28 DE FEBRER DISSABTE 5 DE MARÇ DIUMENGE 6 DE MARÇ DILLUNS 7 DE MARÇ

DIJOUS 25 DE FEBRER DIUMENGE 28 DE FEBRER DISSABTE 5 DE MARÇ DIUMENGE 6 DE MARÇ DILLUNS 7 DE MARÇ DIJOUS 25 DE FEBRER EXPOSICIÓ DEL NINOT A les 19.30 hores Al Centre Municipal de Cultura la Mercé, amb l assistència de la reina fallera, reina fallera infantil, dames de la ciutat, corts d honor, falleres

Más detalles

Programa d actes. Entraetes

Programa d actes. Entraetes Programa d actes Lliurament de premis dels Concursos de Dibuix i Redacció Entrega de premios de los Concursos de Dibujo y Redacción Diumenge 1 de març, a les 18:00 h. Al Teatre Principal lliurament dels

Más detalles

VII DUATLÓ CROS ESCOLAR BANYERES DE MARIOLA. 3 Novembre 2018 a les 9:30 PAVELLÓ POLIESPORTIU MUNICIPAL

VII DUATLÓ CROS ESCOLAR BANYERES DE MARIOLA. 3 Novembre 2018 a les 9:30 PAVELLÓ POLIESPORTIU MUNICIPAL VII DUATLÓ CROS ESCOLAR BANYERES DE MARIOLA 3 Novembre 2018 a les 9:30 PAVELLÓ POLIESPORTIU MUNICIPAL PUNTUABLE PER A LA FASE PROVINCIAL ALACANT 37º JOCS ESPORTIUS DE LA COMUNITAT VALENCIANA ORGANITZA

Más detalles

1r FESTIVAL DOMINI MÀGIC DE POESIA. 4, 5, i 6 d abril de 2014 Santa Coloma de Farners

1r FESTIVAL DOMINI MÀGIC DE POESIA. 4, 5, i 6 d abril de 2014 Santa Coloma de Farners 1r FESTIVAL DOMINI MÀGIC DE POESIA 4, 5, i 6 d abril de 2014 Santa Coloma de Farners Cal deixar-se envair per la poesia, va escriure Joan Vinyoli, el poeta de qui enguany celebrem el centenari. Això és

Más detalles

- 20:00 Pregó Institucional de la Festa Major 2012, a càrrec del Dr. Valentí Fuster i Carulla, fill adoptiu de la vila.

- 20:00 Pregó Institucional de la Festa Major 2012, a càrrec del Dr. Valentí Fuster i Carulla, fill adoptiu de la vila. S 10 PROGRAMA D ACTES = DIVENDRES 7 DE SETEMBRE - 20:00 Pregó Institucional de la Festa Major 2012, a càrrec del Dr. Valentí Fuster i Carulla, fill adoptiu de la vila. Nit de l Empalme - 23:00 Banda de

Más detalles

PROGRAMA DE FESTES DE SANT JAUME 2016

PROGRAMA DE FESTES DE SANT JAUME 2016 PROGRAMA DE FESTES DE SANT JAUME 2016 *Durant tots el dies de festa, l'edifici del Prado estarà obert de 13.00 a 16.00 hores i de 21.30 a 24.30 hores, aproximadament, per tal d'acollir aquelles persones

Más detalles

Fira. ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal

Fira. ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal La Bisbal d Empordà, vinculada principalment a l artesania de la ceràmica, és un dels centres capdavanters de Catalunya. Per aquest motiu, la Bisbal és

Más detalles

Agenda del 30 de Agosto al 5 de Septiembre de 2017

Agenda del 30 de Agosto al 5 de Septiembre de 2017 Agenda del 30 de Agosto al 5 de Septiembre de 2017 Miércoles 30 VEN A JUGAR A AJEDREZ A LA BIBLIOTECA! De las 11.30 h a las 12.30 h En la Biblioteca Infantil Clases de iniciación al ajedrez dirigidas a

Más detalles

Festes de Sa Coma i Son Curt

Festes de Sa Coma i Son Curt Festes de Sa Coma i Son Curt Del 14 al 17 d agost de 2014 Dissabte Sábado 09 19.00H Triangular de futbol sala benjamí/aleví / Triangular de fútbol sala benjamín/alevín Salutacions del Batle Agost és un

Más detalles

Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES

Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES Generalitat de Catalunya Departament de Cultura Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES Setmana Santa i primavera 2018 HORARIS MARÇ, ABRIL I MAIG: De dimarts a diumenge de 10 a 17:30h* JUNY: De dimarts

Más detalles

SALUTACIÓ DE L ALCALDESSA

SALUTACIÓ DE L ALCALDESSA SALUTACIÓ DE L ALCALDESSA A Cabrils podem presumir de preservar les tradicions, i la Festa Major del 3 de maig la de la Santa Creu que és una de les més importants de la nostra vila. És per això que cada

Más detalles

Ajuntament de Cardona

Ajuntament de Cardona Ajuntament de Cardona DIMARTS 8 DE SETEMBRE 20:30 Pregó institucional de Festa Major 2015 a càrrec de Ramon Gener, músic i divulgador musical, presentador del programa de televisió Òpera en texans. Al

Más detalles

Saluda de l'acalde. Només em cal demanar que tot el poble participe i gaudixca d'estes Festes L'Alcalde. Marcos García Tudela.

Saluda de l'acalde. Només em cal demanar que tot el poble participe i gaudixca d'estes Festes L'Alcalde. Marcos García Tudela. Saluda de l'acalde Enguany tinc per primera vegada la responsabilitat de dirigirme com a Alcalde a tot el poble en el més important esdeveniment que Alfauir realitza cap a tots els seus veïns, les seues

Más detalles

PROGRAMA FESTA MAJOR 2017 ESCALDES-ENGORDANY

PROGRAMA FESTA MAJOR 2017 ESCALDES-ENGORDANY PROGRAMA FESTA MAJOR 2017 ESCALDES-ENGORDANY DISSABTE 22 DE JULIOL 10h00 11h00 11h00 13h00 GRAN TRABUCADA pels carrers de la parròquia a càrrec dels TRABUCAIRES de la UPTEE. Repic de campanes i aviada

Más detalles

FESTA MAJOR. Del 18 al 21 de juliol de 2013 PROGRAMA D ACTES

FESTA MAJOR. Del 18 al 21 de juliol de 2013 PROGRAMA D ACTES FESTA MAJOR Del 18 al 21 de juliol de 2013 PROGRAMA D ACTES Dijous, 18-7 30 tarda: Inici de la Festa Major amb la sortida i cercavila dels gegants de l AVV Jaume I i Lionor, acompanyats pel grup de grallers

Más detalles

T vilafames.es. Ajuntament de Vilafamés Plaça Ajuntament, Vilafamés (Castelló)

T vilafames.es. Ajuntament de Vilafamés Plaça Ajuntament, Vilafamés (Castelló) info@ Setmana Cultural Divendres 5 d agost 18.00 h - Inauguració de l'exposició de pintura taurina a càrrec de Chusa d'onda, a la sala Esteva de la Caixa Rural. Amb la col laboració de l ACT El Ratonero.

Más detalles

Programa d actes ENTRAETES

Programa d actes ENTRAETES 2012 Programa d actes Detalls del Programa 2012 ENTRAETES ENTRAETAS Dia 17 de març: a les 22,30 h. Cristians. Dia 23 de març: a les 22,30 h. Moros Nous. Dia 24 de març: a les 20,00 h. Moros Vells. Dia

Más detalles

Paraules de Festa Major. Ballet de Déu

Paraules de Festa Major. Ballet de Déu Ballet de Déu Dansa tradicional que es balla després de l ofici. També es coneix amb el nom de ballet de quatre, perquè es balla per parelles agrupades de dues en dues. A Ribes es va deixar de ballar cap

Más detalles

12:00 Repic general de campanes anunciant la Festa Major. 12:30 Espectacle infantil al passeig de la Fira amb La Festa dels + Tumacat.

12:00 Repic general de campanes anunciant la Festa Major. 12:30 Espectacle infantil al passeig de la Fira amb La Festa dels + Tumacat. PROGRAMA D ACTES DIJOUS 5 DE SETEMBRE 20:00 Pregó Institucional de la Festa Major 2013 a càrrec de l Il lm. Sr. Jaume Ciurana i Llevadot, tinent d alcalde de Cultura, Coneixement i Innovació de l Ajuntament

Más detalles

Bando Municipal. Activitats per a les persones majors Oci i Temps Lliure. Benestar Social. Noves Tecnologies. Esport i Salut.

Bando Municipal. Activitats per a les persones majors Oci i Temps Lliure. Benestar Social. Noves Tecnologies. Esport i Salut. Bando Municipal Activitats per a les persones majors Oci i Temps Lliure. Benestar Social. Noves Tecnologies. Esport i Salut. Actividades para las personas mayores: Ocio y Tiempo Libre. Bienestar Social.

Más detalles

ACTIVITATS ESTIU VILA-SECA, LA PINEDA.

ACTIVITATS ESTIU VILA-SECA, LA PINEDA. ACTIVITATS ESTIU 2009. VILA-SECA, LA PINEDA. JULIOL. LA PINEDA Dimecres 1 Dijous 2 19.30h. A l Estany CONCERT: EGGAR SCHOOL CINE CLUB INFANTIL: SPACE JAM Divendres 3 ESPECTACLE INFANTIL : AARON MÀNIGA

Más detalles